ik heb m inmiddels zo vaak gemaakt dat ik zo nu en dan wat varieer met ingredienten en bereidingswijze om het spannend te houdenquote:
Fijn spul hè? Volgende keer wat zeezout over je toffee sprenkelen: nog lekkerder!quote:Op zaterdag 2 januari 2010 17:41 schreef Curiosity het volgende:
Toetje is vanille roomijs met caramel (blikje gecondenseerde melk aantal uur laten koken)
waarom rij je niet even naar belgië naar de delhaize ofzo?quote:Op zondag 3 januari 2010 01:34 schreef Tezz het volgende:
Ik kom er ineens achter dat het morgen (oh kut vandaag dus) zondag is. Ik had echt zin om uitgebreid te koken.... maar ik woon in een dorp in Noord-Brabant en daar zijn echt geen winkels open op zondag. Dus dat wordt nix-in-the-fridge-koken of rond etenstijd ergens op visite gaan....
Nu een overheerlijke Gato Negro (Cabernet Sauvigon)
Omdat manlief werken is en ik geen auto heb nu! En tegen de tijd dat hij thuis komt wil ik het eten al op tafel hebben eigenlijk. Maar ik heb al een geniaal plan: ik ga rond 16.00 uur bij mijn ouders op visite. Kan ik daar vast meeeten!quote:Op zondag 3 januari 2010 10:00 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
waarom rij je niet even naar belgië naar de delhaize ofzo?
quote:Op zondag 3 januari 2010 20:37 schreef Miam het volgende:
colaatjee
Hé nee, vergeten.quote:
Ik was vergeten dat ik gisteren uit eten zou gaan...quote:Op zaterdag 2 januari 2010 17:32 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ik heb m inmiddels zo vaak gemaakt dat ik zo nu en dan wat varieer met ingredienten en bereidingswijze om het spannend te houden
Pâte brisée!quote:Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
Oh champignons, die moeten er ook in. Uiteraardquote:Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
Nu wel. Morgen quiche met vijgen, gekarameliseerde uien, peer, camembert en pecannoten.quote:Op maandag 4 januari 2010 13:59 schreef minilot het volgende:
[..]
Weet alleen nog niet wat ik erin zal stoppen.
wat houdt 'op z'n Afghaans' in?quote:Op maandag 4 januari 2010 14:01 schreef griskay het volgende:
kip met rijst op z'n Afghaans gemaakt maar nu friet voor mezelf gemaakt.
Met heel veel verschillende kruiden en gedoe erbijquote:Op maandag 4 januari 2010 15:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wat houdt 'op z'n Afghaans' in?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |