ik heb m inmiddels zo vaak gemaakt dat ik zo nu en dan wat varieer met ingredienten en bereidingswijze om het spannend te houdenquote:
Fijn spul hè? Volgende keer wat zeezout over je toffee sprenkelen: nog lekkerder!quote:Op zaterdag 2 januari 2010 17:41 schreef Curiosity het volgende:
Toetje is vanille roomijs met caramel (blikje gecondenseerde melk aantal uur laten koken)
waarom rij je niet even naar belgië naar de delhaize ofzo?quote:Op zondag 3 januari 2010 01:34 schreef Tezz het volgende:
Ik kom er ineens achter dat het morgen (oh kut vandaag dus) zondag is. Ik had echt zin om uitgebreid te koken.... maar ik woon in een dorp in Noord-Brabant en daar zijn echt geen winkels open op zondag. Dus dat wordt nix-in-the-fridge-koken of rond etenstijd ergens op visite gaan....
Nu een overheerlijke Gato Negro (Cabernet Sauvigon)
Omdat manlief werken is en ik geen auto heb nu! En tegen de tijd dat hij thuis komt wil ik het eten al op tafel hebben eigenlijk. Maar ik heb al een geniaal plan: ik ga rond 16.00 uur bij mijn ouders op visite. Kan ik daar vast meeeten!quote:Op zondag 3 januari 2010 10:00 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
waarom rij je niet even naar belgië naar de delhaize ofzo?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |