quote:Op zondag 3 januari 2010 20:37 schreef Miam het volgende:
colaatjee
Hé nee, vergeten.quote:
Ik was vergeten dat ik gisteren uit eten zou gaan...quote:Op zaterdag 2 januari 2010 17:32 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ik heb m inmiddels zo vaak gemaakt dat ik zo nu en dan wat varieer met ingredienten en bereidingswijze om het spannend te houden
Pâte brisée!quote:Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
Oh champignons, die moeten er ook in. Uiteraardquote:Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
Nu wel. Morgen quiche met vijgen, gekarameliseerde uien, peer, camembert en pecannoten.quote:Op maandag 4 januari 2010 13:59 schreef minilot het volgende:
[..]
Weet alleen nog niet wat ik erin zal stoppen.
wat houdt 'op z'n Afghaans' in?quote:Op maandag 4 januari 2010 14:01 schreef griskay het volgende:
kip met rijst op z'n Afghaans gemaakt maar nu friet voor mezelf gemaakt.
Met heel veel verschillende kruiden en gedoe erbijquote:Op maandag 4 januari 2010 15:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wat houdt 'op z'n Afghaans' in?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |