abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 26 december 2009 @ 15:56:30 #51
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_76079016
Vandaag rustig aan...
Dop/worteltjes, sperziebonen, stukje gegrilde kabeljauw.

Morgen gingen we eigenlijk uit eten maar dat gaat niet door, dat zal dus wel iets van de snackbar komen
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_76080329
Vanavond naar dit nieuwe restaurantje in het dorp
Gisteren (spammmm )











pi_76081738
nu rode wijn met franse kaas op toastje.
straks: fishermans spaghetti.
toe: vruchtenijs met slagroom.
ik denk dat we bij de spaghetti een fles sauvignon blanc nemen.
  zaterdag 26 december 2009 @ 18:25:28 #54
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_76082394
Ik denk dat ik maar langs de snackbar ga voor een patat met en roti.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  zaterdag 26 december 2009 @ 18:41:58 #55
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76082690
Ressies a la froid
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 december 2009 @ 18:56:57 #56
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_76083011


Eend in portsaus , haricots verts met een spekje er om heen en gegratineerde aardappelen . Niet op de foto de stoofpeertjes
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_76083026
quermetten


Da's mijn familie.
ik ben niet goed met kompjoeter!
  zaterdag 26 december 2009 @ 18:57:56 #58
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76083031
waarom eet iedereen ineens eend in portsaus?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 26 december 2009 @ 19:18:39 #59
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_76083402
Wij hebben gegourmet.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_76083475
Wij hebben ook uitgebreid gegourmet. was een groot succes!
"Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.."
pi_76083633
Vandaag hebben we chinees gehaald en het was heerlijk
pi_76084389
Ik had vanavond zelfgemaakte tomaten/groentesoep, lekker ouderwetsch met balletjes, soepvlees en vermicelli.
Nu nog een bakje chocolademousse.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  zaterdag 26 december 2009 @ 21:41:10 #63
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_76087043
Nu Wasabi peas en Coco cola zero
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 december 2009 @ 22:16:57 #64
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_76088018
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 18:57 schreef Pietverdriet het volgende:
waarom eet iedereen ineens eend in portsaus?
Stond een recept in de allerhande daarvoor . http://www.ah.nl/recepten/recept?id=597298
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 26 december 2009 @ 22:52:23 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76089066
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 22:16 schreef borisz het volgende:

[..]

Stond een recept in de allerhande daarvoor . http://www.ah.nl/recepten/recept?id=597298
Zucht
Dit ie veeeeeeeel lekkerder
quote:
Op vrijdag 20 november 2009 15:47 schreef Pietverdriet het volgende:
paar lepels suiker in een steelpan, daar wat water en azijn bij, inkoken en carameliseren. Blussen met rode wijn en boullion (van het karkas van de eend, je kan ook kippenboullion nemen).
Blaadje laurier, knoflookteentje, wat groene kruiden, eventueel 1 ansjovisfiletje
Bij gebrek aan bittere sinaasappels een flinke lepel bittere sinaasappelmarmelade.
Snij uit een aantal navel sinaasappels filets en het sap uit de resten doe je bij de saus
Als de saus voldoende gereduceert is haal je hem door een zeef en voeg een flinke scheut grand marnier toe (de gele is goed genoeg) en je bind hem met een sausbinder zoals rijstbloem of pijlwortel, of aardappelmeel.
Breng aan de kook en laat heel even doorkoken tot de smaak van je bindmiddel weg is.
Afmonteren met een flinke kluit boter.
Spiegel van de saus op het bord, de op de huid gebraden roze eendeborst filet aan plakjes snijden en er als een waaier opleggen en garneren met de sinaasappelfilets
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 26 december 2009 @ 23:28:26 #66
798 voyeur
bemoeit zich
pi_76089913
Hele eend a la Jerez. Vandaag klaargemaakt en zeer aan te raden.

Eend drogen, inwrijven met zout en peper en in stukken hakken. Aanbraden in olijfolie. Eend eruit en gesnipperde ui, knofloop en ruime hoeveelheid blokjes doorregen spek in de olie tot glazig. Op het laatst de gesneden wortels even meefruiten.
Blussen met flinke hoeveelheid goede bouillon, eend weer toevoegen, zo ook in blokjes gesneden tomaat, kruiden (oregano, peterselie, laurier en een paar kruidnageltjes). Drie kwartier zachtjes laten pruttelen en dan nog vijf minuten met een kwart litertje sherry erbij op zacht vuur. Vingers aflikken. Serveren met bijv. appelcompote en een lekker aardappeltje.
Here we are now, entertain us.
  zaterdag 26 december 2009 @ 23:41:03 #67
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_76090189
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 27 december 2009 @ 00:00:46 #68
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_76090619
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 23:41 schreef golfer het volgende:
Uit eten geweest
*burb*
Ziet er goed uit
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  zondag 27 december 2009 @ 15:50:57 #69
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_76106124
Heb vanochtend een heerlijk ontbijtje op na een busreis van 11 uur (gisteravond 8 uur weggegaan, 7 uur 's ochtends aangekomen). Nog even geslapen en om 11 uur het volgende ontbeten: gebakken eitje met meegebakken rookvlees op een bruin broodje, nog een bruin broodje met chocopasta en nog een heerlijk kerststolletje Natuurlijk met wat thee erbij
I never look back, darling. It distracts from the now.
  zondag 27 december 2009 @ 15:57:28 #70
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_76106354
Pff dat was me het dagje wel gisteren.

Voor lunch een beetje curry gehad wat echt op moest.

Daarna met vriendlief naar familie geweest en volgestopt met mini pasteitjes, nootjes en franse kaas gecombineerd met witte port.

Toen vanwege ons half jarig samenzijn samen frites met biefstuk gegeten, en een fles champagne open gemaakt. Daarna nog vanille ijs en kerstkransjes gegeten, en nog bier en margharita's gedronken.

Vanochtend kerststol met roomboter en thee als katerontbijt

Vanavond weet ik nog niet, maar ik denk dat het een salade of een soepje word ofzo..
  zondag 27 december 2009 @ 17:26:50 #71
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_76109267
Na 2 dagen best veel eten nu een lekker zelfgemaakt tomatensoepje met stokbrood, kruidenboter en rode pesto.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_76109872
katerontbijt om 3u; een grote kom ramen.
om half 9 ofzo wil ik wel weer wat, nu heb ik ff genoeg!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_76111131
Wij hadden shoarma met aardappelschijfjes en sla.
pi_76119402
Ik ben al de hele dag gruwelijk aan het 'snaaien'. Ik sta denk ik nog in de kerst-modus...

Ben begonnen vanmorgen met crackers met kaas. Vervolgens als lunch een aardappelsalade met geroosterd brood, toen op een feestje de snackjes van tafel af gejat (chips, nootjes, blokjes kaas, gehaktballetjes).
Als avondeten een biefstukje met tomatensalade.
Bij de koffie twee chocolaatjes en nu zit ik restjes geitekaas op te eten met een drupje honing.

Zucht. Morgen water en brood....
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zondag 27 december 2009 @ 22:24:29 #75
798 voyeur
bemoeit zich
pi_76120429
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 18:57 schreef Quantie het volgende:
quermetten

[ afbeelding ]
Da's mijn familie.
Dat schort was om die bakken saus te openen?
Here we are now, entertain us.
  zondag 27 december 2009 @ 22:26:22 #76
798 voyeur
bemoeit zich
pi_76120541
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 18:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Ressies a la froid
Kippenborst in de saus van de eend a la Jerez. Warme recycling.
Here we are now, entertain us.
pi_76122933
quote:
Op zondag 27 december 2009 22:04 schreef Tezz het volgende:
Ik ben al de hele dag gruwelijk aan het 'snaaien'. Ik sta denk ik nog in de kerst-modus...

Ben begonnen vanmorgen met crackers met kaas. Vervolgens als lunch een aardappelsalade met geroosterd brood, toen op een feestje de snackjes van tafel af gejat (chips, nootjes, blokjes kaas, gehaktballetjes).
Als avondeten een biefstukje met tomatensalade.
Bij de koffie twee chocolaatjes en nu zit ik restjes geitekaas op te eten met een drupje honing.

Zucht. Morgen water en brood....
Geniet gewoon elke dag van wat je doet en eet, Tezz
Ik zit aan een wijntje alvast te wennen dat ik morgen weer gewoon aan het werk ben
pi_76130496
quote:
Op zondag 27 december 2009 23:07 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Geniet gewoon elke dag van wat je doet en eet, Tezz
Ik zit aan een wijntje alvast te wennen dat ik morgen weer gewoon aan het werk ben
Ja je hebt gelijk. Maar soms is het een beetje (te) veel van het goede...

Nu ontbijtje: koffie en sigaretje en zodadelijk een cracker met kaas.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_76132355
Glaasje jus
  Moderator maandag 28 december 2009 @ 10:27:00 #80
9859 crew  Karina
Woman
pi_76132433
Mijn zoveelste kop koffie van vanmorgen.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_76132484
Vanmorgen twee bruine boterhammen met oude kaas.
Net een banaantje en als lunch ga ik lekker tosti's maken.
Vanavond erwtensoep.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  maandag 28 december 2009 @ 10:31:53 #82
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_76132516
Kerststol met roomboter en een kopje thee
  maandag 28 december 2009 @ 12:21:03 #83
105888 renzell
Ik wil alleen maar zwemmen.
pi_76135563
Weer even back to normal, na dit exorbitante gevreet van de afgelopen dagen.

Een broccoli/courgettesoepje als lunch.
pi_76139746
Scrambled pannenkoek met banaan

Vier jaar terug kon ik niet koken. Nu rol ik sushi, bak taarten waarbij je dozijnen eieren moet splitsen, brouw zelf soepen... Maar een pannenkoek of ei bakken, dat is vragen om problemen.
  maandag 28 december 2009 @ 15:04:52 #85
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_76141986
quote:
Op maandag 28 december 2009 14:13 schreef _Arual_ het volgende:
Scrambled pannenkoek met banaan

Vier jaar terug kon ik niet koken. Nu rol ik sushi, bak taarten waarbij je dozijnen eieren moet splitsen, brouw zelf soepen... Maar een pannenkoek of ei bakken, dat is vragen om problemen.
Herkenbaar Kan ook nog steeds geen pannenkoeken bakken.

OT: Nu thee en een kerstkransje
pi_76142307
Restje boerenkool uit de diepvries met een karbonade. Niet te veel, want dochterlief gaat voor het toetje zorgen: chocolade fondue...
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  maandag 28 december 2009 @ 16:59:32 #87
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_76146591
Straks:
Gebakken aardappelpartjes, rucolasla met lekkere vinaigrette en een gebakken kalfsribeye met een lekker sausje en gebakken champignons.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 28 december 2009 @ 17:00:41 #88
168007 Chulaa
Kroketten regeren de wereld!
pi_76146634
Spitskool in en sausje... aardappels en kaasgeval van de Appie.. met van die amandels er over <3
Er zijn nog wat appelbollen van de kerst...
-Was going to takeover the world today but instead decided to spin on chair shouting WEE!!!
-From Belgium
  maandag 28 december 2009 @ 17:24:47 #89
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_76147370
Vanavond vegaburger, krieltjes, en sla
pi_76147576
Dochterlief was blij met het toetje:

Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_76148518
quote:
Op maandag 28 december 2009 17:31 schreef Tezz het volgende:
Dochterlief was blij met het toetje:

[ afbeelding ]
ziet er leuk, lief en lekker uit. Eet smakelijk

Had vanmiddag in A'dam een uitsmijter met salami en kaas. Straks een beetje sperziebonen en een schnitzel.. en vnv bij de koffie óf Mon Chou taart (nog over) óf een oliebol (uit A'dam meegenomen).. ik kan nu al niet kiezen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_76154012
Wij hadden vandaag aardappels, boontjes en een schnitsel.
pi_76154139
vandaag erwtensoep met stokbroodjes en kruidenboter gegeten,

helaas geen zelfgemaakte erwtensoep, had haast dus unox bracht de uitkomst
hardcoholic
pi_76156340
varkensfricandeau, krieltjes en sperzieboontjes omwikkelt met spek
pi_76165790

ziet er alleen niet zo super uit op de foto jammergenoeg, smaakt wel goed
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_76169849
thee
pi_76170398
Vanavond simpel: ik karameliseer uien en vijgen in een pannetje met wat tijm. Dat smeer ik dan op dikke plakken donker brood. Brie eroverheen, in de oven ermee, en klaar. Appeltje als toetje.
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 29 december 2009 @ 09:37:23 #98
105888 renzell
Ik wil alleen maar zwemmen.
pi_76170553
Vanavond een pittig noodlesoepje.

Nu; thee, veel! En een zachtgekookt eitje.
pi_76170672
Nu yoghurt met muesli en glaasje jus.
pi_76170795
Thee en snijkoek
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')