kon je weer niet wachtenquote:Op dinsdag 31 maart 2009 00:41 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Laten we deze nemen
Ik kijk op het pakje hoe ik het moet bereiden voordat ik het koop.quote:Op dinsdag 31 maart 2009 00:15 schreef Hawaii_Tim het volgende:
kan je een hoop tijd schelen bij het koken
Het vreemde was: op de eerste pagina zag ik dat ik niet meer kon reageren. Op pagina 3, ook na herhaald F5-en, leek dat wel mogelijk. Toen besloot ik een nieuwe te maken en de link in het oude topic te zetten, maar dat ging misquote:
Dat gebeurd er als ie vol zit hequote:Op dinsdag 31 maart 2009 00:45 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Het vreemde was: op de eerste pagina zag ik dat ik niet meer kon reageren. Op pagina 3, ook na herhaald F5-en, leek dat wel mogelijk. Toen besloot ik een nieuwe te maken en de link in het oude topic te zetten, maar dat ging mis
Zo bleekquote:Op dinsdag 31 maart 2009 00:48 schreef Yurithemaster het volgende:
[..]
Dat gebeurd er als ie vol zit he
quote:Op dinsdag 31 maart 2009 07:37 schreef MaJo het volgende:
En het is aan beide kanten zonde om ze om te wisselenquote:Op dinsdag 31 maart 2009 00:15 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Helemaal niet! En het is best handig om het verschil tussen een bieflap en een runderlap te kennen... kan je een hoop tijd schelen bij het koken
Een bieflap is in 5-10 minuten klaar, een runderlap duurt een uur of 2, vandaar
Kipfilet en varkenslever komen heul niet van een koequote:
kan je voor mij zo'n vleesposter regelen of een adres waar ik er een kan kopen? Jij hebt connecties in die wereldquote:Op dinsdag 31 maart 2009 10:26 schreef B.ertha het volgende:
[..]
En het is aan beide kanten zonde om ze om te wisselen
[..]
Kipfilet en varkenslever komen heul niet van een koe
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |