Erg tof dat het weer terugkomt.quote:RTL 4 brengt Mijn Tent is Top terug
06 September 2007 13:18: Herman Roggeveen
Met wekelijks ruim 800.000 kijkers was het eerste seizoen van Mijn Tent is Top op RTL 5 een groot succes. Vier restaurants gingen met elkaar de strijd aan, juryvoorzitter Herman den Blijker vertelde uiteindelijk aan Sven en Geertje van Coquille in Den Bosch dat ze hadden gewonnen. Niet heel verwonderlijk dat RTL terugkomt met de show waarin jonge koppels hun horecadroom achternajagen. In januari is Mijn Tent is Top II te zien. Alleen zal dit niet op RTL 5 zijn, maar bij RTL 4. Op naar het miljoen!
Ja joh?quote:Op zaterdag 8 september 2007 14:57 schreef Tweek het volgende:
Ach ja wat ik ervan weet is dat het vorige seizoen een en al doorgestoken kaart was, maar goed.
Het stel uit friesland is overigens uitelkaar, hij is er met een jongere vrouw vandoor gegaan.
Moet je er dan maar na 1 seizoen mee stoppen?quote:Op zaterdag 8 september 2007 14:46 schreef golfer het volgende:
Ja, leuk.
Verder uitmelken die handel.
Amsterdam loopt best goed, rustige zomer gehad, maar dat geldt voor de meeste restaurants. Weruschca is er iig mee gestopt en richard gaat vanaf half september nog maar twee dagen per week werken. De sous chef is onderhand weg, maar zijn opvolger werkte er ook vanaf het begin en die gaat nu waarschijnelijk de complete keuken regelen. Richard zal alleen in naam eigenlijk nog chef kok zijn. En dat komt de keuken alleen maar ten goede.quote:Op zaterdag 8 september 2007 15:01 schreef BliksemSchigt het volgende:
[..]
Ja joh?.
Ik ben wel benieuwd hoe het met die andere restaurants gaat, vooral die in Amsterdam.
Klinkt allemaal niet 'best goed', ik fiets er ook regelmatig langs (woon 5 min er vandaan) en zie eigenlijk bijna altijd een groote leegte binnen... vreemde toko is het.quote:Op zaterdag 8 september 2007 15:06 schreef Tweek het volgende:
[..]
Amsterdam loopt best goed, rustige zomer gehad, maar dat geldt voor de meeste restaurants. Weruschca is er iig mee gestopt en richard gaat vanaf half september nog maar twee dagen per week werken. De sous chef is onderhand weg, maar zijn opvolger werkte er ook vanaf het begin en die gaat nu waarschijnelijk de complete keuken regelen. Richard zal alleen in naam eigenlijk nog chef kok zijn. En dat komt de keuken alleen maar ten goede.
Ja Joh? Dan ga ik haar maar eens bellen, was wel een leuk vrouwtje lolquote:Op zaterdag 8 september 2007 14:57 schreef Tweek het volgende:
Ach ja wat ik ervan weet is dat het vorige seizoen een en al doorgestoken kaart was, maar goed.
Het stel uit friesland is overigens uitelkaar, hij is er met een jongere vrouw vandoor gegaan.
Als dat echt zo is, verbaast het me niks. Ze was toch veel te labiel voor die gozer.quote:Op zaterdag 8 september 2007 14:57 schreef Tweek het volgende:
Ach ja wat ik ervan weet is dat het vorige seizoen een en al doorgestoken kaart was, maar goed.
Het stel uit friesland is overigens uitelkaar, hij is er met een jongere vrouw vandoor gegaan.
Zin inquote:Vier nieuwe koppels in Mijn Tent Is Top bij RTL 4
Na de eerste succesvolle reeks van Mijn Tent Is Top, komt RTL 4 vanaf dinsdag 5 februari met een nieuw seizoen: vier nieuwe koppels, vier nieuwe horecadro- men en een nieuwe strijd. In Groningen, Enschede, Den Haag en Breda gaan de horecaondernemers in spé aan de slag om hun zaak succesvol van de grond te krijgen. Ook dit keer wint degene die volgens het publiek de bestlopende onderneming neerzet. Herman den Blijker begeleidt, adviseert en jureert de koppels onderweg.
In de vier verschillende steden gaan de koppels aan de slag. Allemaal hebben ze een origineel concept voor hun onderneming en de taak hier een succes van te maken. Van het verbouwen van hun pand tot het aannemen van personeel, het samenstellen van de kaart en de financïele huishouding, de koppels krijgen het niet makkelijk.
Hun doorzettingsvermogen wordt de komende weken dan ook enorm getest want begin februari moet hun tent open. Een jury van vier personen met ieder een eigen expertise op het gebied van horeca, ondernemen en financiën beoordeelt de koppels en bepaalt welke twee concepten er uiteindelijk in de finale terechtkomen.
In Den Haag gaan Jacqueline en Stephan aan de slag. Dit jonge stel, met een dochter van anderhalf, verhuist voor dit avontuur van Tilburg naar de Hofstad waar zij hun droom willen gaan verwezenlijken. Hun tent wordt een restaurant met een open keuken waar dagvers wordt gekookt. Dat wat die dag op de kaart staat is wat die dag vers in huis is gehaald. Is er op de visafslag een mooie partij vis, dan is het vis wat de pot schaft. Hun tent moet voor eerlijk, ambachtelijk en goed komen te staan.
Max en Gina strijken neer in Enschede. Nadat zij vijf jaar op wereldreis zijn geweest, zijn ze klaar voor een nieuw avontuur. Tijdens hun reis en hun verblijf op de Domini- caanse Republiek hebben ze gewerkt in een restaurant waar Gina in de keuken stond. De typische gerechten van daar werden door haar verwesterd en komen nu op de kaart te staan van hun tent. Enschede wordt een restaurant rijker met live-muziek.
‘Een restaurant voor tweeverdieners met kinderen in Groningen’ is het concept van Sandra en Bart Willem. De boerendochter en de typische student leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd in de noordelijke provinciestad en werkten samen in de horeca. Het pasgetrouwde stel met twee dochters denkt dat de studentenstad klaar is voor een restaurant waar je met je kinderen goed kunt gaan eten.
Jasper en Rene bundelen hun ervaring in de horeca voor hun avontuur in Breda. Als journalist is Jasper iemand die goed in concepten kan denken en Rene is de kok. Het restaurant van de vrienden past zich aan aan de gemoedstoestand van de gasten: het licht en de muziek veranderen naarmate de avond vordert.
Of Breda, Groningen, Enschede en Den Haag klaar zijn voor deze restaurant is te zien vanaf dinsdag 5 februari (21.30 uur) bij RTL 4. Worden deze tenten een succes en hoe verloopt de weg daarnaartoe. Wie wint uiteindelijk zijn tent?
Ik vind eerlijk gezegd al die concepten niet echt aansprekend.quote:Op donderdag 24 januari 2008 15:37 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Groningen!
Al lees ik nu het concept.. spreekt me niet zo heel erg aan
Helaas, ik ben chauvinistisch genoeg om Groningen te promoten, maar dit is niet mijn idee voor lekker uit eten gaan. Jaren werk in de horeca leerden mij dat de kids aan de bediening worden overgelaten terwijl de ouders lekker zitten te schranzen.quote:‘Een restaurant voor tweeverdieners met kinderen in Groningen’ is het concept van Sandra en Bart Willem. De boerendochter en de typische student leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd in de noordelijke provinciestad en werkten samen in de horeca. Het pasgetrouwde stel met twee dochters denkt dat de studentenstad klaar is voor een restaurant waar je met je kinderen goed kunt gaan eten.
Hier ben ik het wel mee eens jaquote:Op donderdag 24 januari 2008 18:55 schreef kassenbouwer het volgende:
[..]
Ik vind eerlijk gezegd al die concepten niet echt aansprekend.
Even afwachten nog natuurlijk, maar vorig jaar vond ik het interessanter wat betreft de soort restaurants.
Como Como is al een tijdje dicht dacht ik. Maar Doozo en Coquille bestaan toch nog wel?quote:Op donderdag 24 januari 2008 21:23 schreef Tweek het volgende:
Ben benieuwd naar de nieuwe serie en ben uiteraard voor mijn geboorte stad Den Haag.
Suisse van vorig jaar viert overigens aanstaande zaterdag het 1 jarige bestaan, voor zover ik weet ook de enige die dat kan doen, maar dat weet ik niet zeker.
Doozo weet ik niet precies, maar ik hoorde dat Coquille te koop stond.quote:Op donderdag 24 januari 2008 22:39 schreef kassenbouwer het volgende:
[..]
Como Como is al een tijdje dicht dacht ik. Maar Doozo en Coquille bestaan toch nog wel?
Doozo bestaat nog wel, maar ik dacht dat het niet meer in handen was van de oorspronkelijke deelnemers.quote:Op donderdag 24 januari 2008 22:39 schreef kassenbouwer het volgende:
[..]
Como Como is al een tijdje dicht dacht ik. Maar Doozo en Coquille bestaan toch nog wel?
Ja, want die twee waren uit elkaar geloof ik?quote:Op vrijdag 25 januari 2008 14:53 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Doozo bestaat nog wel, maar ik dacht dat het niet meer in handen was van de oorspronkelijke deelnemers.
Frank runt het nu alleen of met iemand anders, maar niet meer met Frieda in elk geval.quote:Op vrijdag 25 januari 2008 14:53 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Doozo bestaat nog wel, maar ik dacht dat het niet meer in handen was van de oorspronkelijke deelnemers.
quote:Horecadromen komen uit in Mijn tent is top
Van de vier restaurants die vorig jaar meedongen naar de hoofdprijs in de serie Mijn tent is top, zijn er nog drie over. Dit jaar wagen opnieuw vier koppels met een horecadroom het erop en doen mee aan de tweede serie van Herman den Blijker. De eerste keer zaten er meer avonturiers bij, nu meer mensen met passie. “Dit keer hebben zich minder mensen aangemeld, zo’n zevenhonderd tegen duizend de vorige keer, maar de kwaliteit is beter“, zegt adviseur Janny van der Heijden.
In Groningen, Enschede, Den Haag en Breda gaan de horecaondernemers in spé aan de slag om hun zaak succesvol van de grond te krijgen. Ook dit keer wint degene die, volgens het publiek, de bestlopende onderneming neerzet, zijn of haar eigen tent.
Janny van der Heijden, betrokken bij de selectie en begeleiding van de kandidaten voor Mijn tent is top, heeft zich door de aanmeldingen heen moeten worstelen. “Het bedrijfsplan moet haalbaar zijn, en origineel. De concepten mogen niet te veel op elkaar lijken, en de koppels ook niet. Het moet wel spannend zijn op tv. Het is geen Teleac-cursus ‘hoe zet ik een horecabedrijf op’.”
Voor de vier locaties worden verschillende koppels voorgesteld. Hun bedrijfsplannen worden zeer zorgvuldig tegen het licht gehouden. “Niemand wil dat een stel het niet haalt. Ze steken zich immers in de schulden“, zegt Van der Heijden. Vorig jaar investeerden de vier duo’s bedragen tussen de 151.000 euro (Como 010, Rotterdam, het enige restaurant dat het niet heeft gered) en 280.000 euro (Doozo, Leeuwarden). Dat geld wordt uitgeleend door een bank. Wie winnaar wint 300.000 euro.
Van der Heijden: “De echte test komt als ze open gaan. De ideeën zijn leuk. Maar hoe pikt de stad het op? Je krijgt een blik achter de schermen. Horeca is niet snel, makkelijk geld verdienen. Het is keihard werken, maar ook passie en liefde.”
Mijn tent is top is vanavond vanaf 21.30 uur te zien bij RTL 4.
Die zit in het hoogstraatje, dat is een zijstraat van de Herestraat en deze begint tussen de score en de douglas in.quote:Op dinsdag 5 februari 2008 11:06 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Ik ga ook zeker kijken. Ben nieuwsgierig waar die tent in Groningen zit
Ha, ik ga morgen gelijk even kijken!quote:Op dinsdag 5 februari 2008 11:35 schreef Quispi het volgende:
[..]
Die zit in het hoogstraatje, dat is een zijstraat van de Herestraat en deze begint tussen de score en de douglas in.
Ik ben er een tijdje geleden even een keer langsgelopen en volgens mij is het een mooi pand!
Hier thuis helemaal mee eens, en met onze schotel kan ik niet het ene kijken en het andere opnemen.quote:Op dinsdag 5 februari 2008 10:07 schreef Karina het volgende:
Wel jammer dat het op het zelfde tijdstip wordt uitgezonden als Dirt.
Ze zitten wel lekker in het centrum, alleen wel in een straatje waar volgens mij niet veel mensen langs lopen..quote:Op dinsdag 5 februari 2008 11:35 schreef Quispi het volgende:
[..]
Die zit in het hoogstraatje, dat is een zijstraat van de Herestraat en deze begint tussen de score en de douglas in.
Ik ben er een tijdje geleden even een keer langsgelopen en volgens mij is het een mooi pand!
Inderdaadquote:Op dinsdag 5 februari 2008 19:55 schreef Wurdsje het volgende:
[..]
Ze zitten wel lekker in het centrum, alleen wel in een straatje waar volgens mij niet veel mensen langs lopen..
Idd die man vooralquote:Op dinsdag 5 februari 2008 21:44 schreef BliksemSchigt het volgende:
Die Max en Gina. Wat een verschrikkelijk stel.
Niet in de buurt van het Noordeinde. Het zit op de Hooikade, parralel aan de Dennewegquote:Op dinsdag 5 februari 2008 22:22 schreef SnuggLe het volgende:
Mijn favoriet is ook Den Haag. Concept spreekt (mij) aan, kosten zijn laag en ik denk dat hij de beste kok is. Waar zitten ze eigenlijk, vlak bij Noordeinde dacht ik te zien??
Kan je daar nu al reserveren dan? Leuk! Hoe heb je dat gedaan??? Wil ook!quote:Op dinsdag 5 februari 2008 22:36 schreef Fixers het volgende:
Ik ga volgende week eten bij Choix du Chef, zal dan wel laten horen hoe dat is bevallen.
[knip]
In Enschede zijn er meer problemen dan het budget. Grolsch ligt dwars vanwege een eerdere toezegging van de gemeente aan de brouwerij, nu Heineken een bedrijf mag realiseren in het oude VVV pand.
Gina...dan denk ik toch altijd aan transsexuelenquote:* Jacqueline zong in een rockband
*Gina heet eigenlijk Regina, maar werd tijdens haar reis zo vaak Gina genoemd, dat dit is gebleven
Via via gegaan. Het is een etentje van de zaak en de bedrijfsleider is ruim 25 jaar chefkok in den haag geweest, die kent alles en iedereen die ook maar een pollepel vasthoud in de stad. En natuurlijk omdat we benaderd zijn om te helpen met promotie. 't Bedrijf waarvoor ik werk is een bekende van Herman.quote:Op dinsdag 5 februari 2008 22:43 schreef SnuggLe het volgende:
[..]
Kan je daar nu al reserveren dan? Leuk! Hoe heb je dat gedaan??? Wil ook!![]()
De gemeente heeft Grolsch toegezegd dat zij de eerste keus hadden om het oude VVV te verbouwen tot horeca bestemming als dat ooit in het bestemmingsplan zou gaan passen. Ze voelen zich natuurlijk gepasseerd nu Heineken er ineens een restaurant in mag beginnen.quote:Dat van Enschede hoorde ik ook ja. Enschede = Grolsch. Grolsch = Enschede. Lijkt wel op verkapte concurrentie.
En nu doet Grolsch ook nog moeilijk.quote:Op woensdag 6 februari 2008 10:20 schreef Karina het volgende:
Dat die twee uit Enschede NU al 1 ton boven budget zitten is wel erg stom. Hoe moeten ze dat in godsnaam gaan oplossen?
Vind dat sowieso best lastig. De ene casco tent is de andere niet, dus het ene koppel moet meer lenen omdat er meer verbouwd moet worden dan de ander....quote:Op woensdag 6 februari 2008 10:20 schreef Karina het volgende:
Dat die twee uit Enschede NU al 1 ton boven budget zitten is wel erg stom. Hoe moeten ze dat in godsnaam gaan oplossen?
Tja, dat is Amerikaans. NET5 heeft het ook enorm, Talpa had het ook al. Om de reclames te ontwijken kan je het sowieso al terugkijken op rtlgemist.nl, dat scheelt misschien sowieso een ergernis..quote:Op woensdag 6 februari 2008 10:55 schreef pfaf het volgende:
Overigens nog een keer ( eerste en laatste dit seizoen ) m'n commentaar op het programma zelf.Het is toch van de zotte na iedere reclame een samenvatting van 3 minuten te geven van het vorige blokje? 20% van het programma bestaat uit samenvatting van datzelfde programma...
Het is dat er Enschedeers in zitten, anders had ik om die reden al lang niet meer gekeken.
Dus het komt toch allemaal nog wel goed?quote:Op maandag 11 februari 2008 15:05 schreef pfaf het volgende:
Gisterenavond bij de opening van Mangú geweest.
Er komt in ieder geval een tent.quote:Op maandag 11 februari 2008 15:09 schreef Nuna het volgende:
[..]
Dus het komt toch allemaal nog wel goed?
Die kerel met het sjaaltje heeft elke keer ook een ander sjaaltje om of nietquote:Op dinsdag 12 februari 2008 21:44 schreef winterapfel het volgende:die ouders (en vooral moeder) van de kerel met het sjaaltje (Max?)
Doozo is er ook nog.quote:Op woensdag 13 februari 2008 11:33 schreef Utrecht het volgende:
Weet iemand of de tenten van vorig jaar nog bestaan (Coquille wel, maar de rest?)
Zo als jij het zegt beleefde ik het ook.quote:Op woensdag 13 februari 2008 13:20 schreef peterfan het volgende:
Ik moest zo lachen toen die moeder van die kast-homo uit Enschede vertelde dat ze haar kind had opgevoed met "hard werken voor je geld, want zo hebben wij het ook gedaan". Je zag die vader echt kijken van "wij? Ik ja!". Daarnaast had die sukkel al na 1 dag werken in de meubelfabriek hoofdpijn waardoor hij 2 uur later aan kwam kakken en jankt ie bij de minste of geringste tegenslag.
Die gaan het noooooit redden...![]()
Breda: geen idee wat zij nu precies gaan doen, word gek als ik nog een keer het woord 'beleving" hoor.![]()
Groningen: wat een ontzettend nep, kak, corpsstel. Dat overdreven blije van haar, ik geloof er geen hout van!![]()
Den Haag:
Frank runt Doozo op het moment alleen (ik weet dit omdat ik er vorige week een feest georganiseerd heb). De zaak loopt nog steeds super goed, donderdag vrijdag zaterdag stampvol en de andere dagen ook boven de 60%.quote:Op vrijdag 25 januari 2008 14:53 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Doozo bestaat nog wel, maar ik dacht dat het niet meer in handen was van de oorspronkelijke deelnemers.
"...vlot en energiek...."quote:
Lijkt me wel het meest toegankelijk qua eten. Wat ik al zag in Breda en Den Haag daar zou ik al niet gaan etenquote:Op dinsdag 19 februari 2008 22:15 schreef BliksemSchigt het volgende:
Groningen snap ik helemaal niets van. Dat terras-keuken gedoe, daar moet je dan toch iets logischer over nadenken. Maak dan beneden nog een soort van bijkeuken waar je dingen klaar hebt staan en je dan alleen hoeft op te warmen. Het lijkt me ook dat Bart zich alleen maar op zijn eigen kroeg gaat focussen en de rest over laat aan zijn vrouw.
Slechte organisatie en een 'gastheer' zonder charisma en enig overwicht.quote:Op dinsdag 19 februari 2008 22:26 schreef winterapfel het volgende:waar gaat dit om in Enschede?? Iedereen naar buiten oprotten
Hij schiet gewoon meteen in de stress.quote:Op dinsdag 19 februari 2008 22:29 schreef Fixers het volgende:
[..]
Slechte organisatie en een 'gastheer' zonder charisma en enig overwicht.
Mwah, ik denk dat je je daar wel op verkijkt hoor. Groningen zal inderdaad heel toegankelijk zijn, maar ik denk dat je bij Den Haag heel erg goed voor een redelijke prijs kan gaan eten zonder je ongemakkelijk te gaan voelen door de sfeer oid.quote:Op dinsdag 19 februari 2008 22:20 schreef Remzz het volgende:
[..]
Lijkt me wel het meest toegankelijk qua eten. Wat ik al zag in Breda en Den Haag daar zou ik al niet gaan eten
Nee? Maar laat zien?quote:Op dinsdag 19 februari 2008 23:59 schreef thloreg het volgende:
ff tussendoor: Ik ben gestopt te kijken naar deze serie nadat ik een vorige topic-reeks moest lezen van een user dat alles fake en voor-geprogammeerd was. Het was met de finale waar iemand al 's middags wist te vertellen wie de winnaar was en er foto's bij zette. Weet je het nog?
Dat was ons aller I-spy.quote:Op dinsdag 19 februari 2008 23:59 schreef thloreg het volgende:
ff tussendoor: Ik ben gestopt te kijken naar deze serie nadat ik een vorige topic-reeks moest lezen van een user dat alles fake en voor-geprogammeerd was. Het was met de finale waar iemand al 's middags wist te vertellen wie de winnaar was en er foto's bij zette. Weet je het nog?
eeuh, vorig jaar was toch Den Bosch, Groningen, Amsterdam en Rotterdam?quote:Op woensdag 20 februari 2008 19:23 schreef SnuggLe het volgende:
Toch denk ik overigens dat Enschede wel ver gaat komen..... Ik krijg er zo'n gevoel bij van Friesland vorig jaar, dat daar dadelijk geheel 'tukkerland' achter die twee gaat staan.
quote:Op woensdag 20 februari 2008 19:29 schreef Blawh het volgende:
[..]
eeuh, vorig jaar was toch Den Bosch, Groningen Leeuwarden, Amsterdam en Rotterdam?
En ik denk niet dat Enschede tot nu toe op veel sympathie kan rekenen van de meeste mensen hier in de regio.
eeuh, neequote:Op woensdag 20 februari 2008 19:29 schreef Blawh het volgende:
[..]
eeuh, vorig jaar was toch Den Bosch, Groningen, Amsterdam en Rotterdam?
Ok, My bad. Ik vond het al vreemd voor de 1e aflevering dat er weer een zaak uit Groningen zat... maar dat heb ik mezelf dus verkeerd wijsgemaakt.quote:
Inderdaad, Maxquote:Op woensdag 13 februari 2008 13:55 schreef pfaf het volgende:
Ik wil zo graag voor Enschede zijn, maar met Max lukt dat maar niet, wat een loser.
Herman heeft tenminste nog een 'mannen'-sjaal.quote:Op donderdag 21 februari 2008 17:03 schreef FoXje het volgende:
Is het niemand opgevallen dat echt iedereen met zo'n duffe sjaal om de nek loopt? Die Herman sowieso altijd, maar bijna alle deelnemers ook!
Ach ja, hij zal toch ook zijn goede kanten hebben. Om hem nu meteen helemaal de grond in te stampen. Feit is wel dat het Enschedese stel zich in een kunstmatige houding presenteert op tv en dat ligt er zo dik bovenop!!! (als ik Max was zou ik trouwens ook mijn ouders verbieden te reageren voor de camera!!)quote:
Hey! Ik zat op dat moment gewoon op het terras. Het weer was het probleem ook niet, maar het gebrek aan gezelligheid.quote:Op vrijdag 22 februari 2008 10:00 schreef peterfan het volgende:
Inderdaad, die sjaaltjes.... echt verschrikkelijk. Zo ballerig en ... nou ja, gay.
Mijn indruk:
Enschede: heel mooi geworden, maar dat stel...En wie geeft er nou buiten een feest midden in de winter? Logisch toch dat iedereen naar binnen gaat? Ze gaan het niet redden ben ik bang. Hij kan niet tegen stress, kan niet tegen zijn personeel op en is gewoon niet iemand die je het wel gunt.
...en hypotheken en leningen en kredieten. Heineken doet natuurlijk zijn best het bier, de brouwerijcontracten en de 'zakelijke ondersteuning' aan de man te brengen. Het blijft immers een zwaar gesponsord programma.quote:Op vrijdag 22 februari 2008 10:00 schreef peterfan het volgende:
En verder: probeert ING pinautomaten aan het kijkerspubliek te verkopen?![]()
Ja vind ik ook, een beetje zou niet erg zijn maar dat internetbankieren elke keer en idd die pinautomatenquote:Op vrijdag 22 februari 2008 14:11 schreef FoXje het volgende:
Ik vind die product placement ook irritant. Heineken heeft practisch alle 'tenten' (:r) ontworpen, ING is ook veel te nadrukkelijk in beeld.
daar heb ik niets van kunnen ontdekken, dus lijkt me nietquote:Op zaterdag 23 februari 2008 07:34 schreef DancingPhoebe het volgende:
Klopt het nou dat het te koop staat?
Het is voor de kijkcijfers inderdaad te hopen dat Enschede er lang in blijft, want de rest is inderdaad niet super boeiend (om niet te zeggen slaapverwekkend).quote:Op zondag 24 februari 2008 22:50 schreef FeestNummer het volgende:
Enschede vind ik de enige tent die echt boeiend is.
Whahaha... Ja, ze zijn ook gewoon getypcast.quote:Op maandag 25 februari 2008 07:14 schreef FoXje het volgende:
Max en Gina doen mij idd hieraan denken:
[ afbeelding ]
Maar de bank zit tenminste wel lekkerquote:Op dinsdag 26 februari 2008 22:48 schreef pfaf het volgende:
Die lunch bij Den Haag trouwens...De tafel moest aan de kanten geschoven worden...
!
Dat viel wel erg op jaquote:Op dinsdag 26 februari 2008 22:39 schreef Svensational het volgende:
Die Herman geilt echt ontzettend op GIna!
Dat Enschede trouwens geen kritiek kreeg op het belachelijke gedrag van Max tijdens de toch wel enigszins mislukte opening (leeg plein, en alle gasten ze Max ze niet wilde hebben, namelijk binnen). Dacht dat de opening onderdeel van de beoordeling zou zijn?quote:Op woensdag 27 februari 2008 00:03 schreef golfer het volgende:
Video bekeken.
Groningen valt mij erg mee, zijn dicht bij hun originele concept gebleven.
Breda is veruit de zwakste, zowel qua concept als qua uitvoering.
Enschede heeft dan dit keer het jury-beraad gewonnen, maar dat is geheel aan Gina te danken. Precies hetzelfde wat die man van de ING zei: Max is een marketingjongen die iets bedenkt, maar in de uitvoerende fase heeft hij totaal geen rol. Alles draait om Gina.
Den Haag blijft, qua keuken, absoluut de beste, alleen moeten ze inderdaad naar buiten toe meer duidelijk maken wat het idee van het concept is: namelijk geen vaste menu-kaart, maar elke dag een wisselend verrasingsmenu met verse ingrediënten dat door de chef is samengesteld.
Voorspelling: Breda valt als eerste af, daarna Enschede en de finale gaat tussen Groningen en Den Haag.
Hij kreeg geen zoen geloof ikquote:Op woensdag 27 februari 2008 11:19 schreef peterfan het volgende:
Herman: "Gina, kom het geld maar halen! Smak Smak![]()
Ja, en jij toch ook gefeliciteerd Max..."
![]()
Uit het Brabants Dagblad van vandaag.quote:Coquille is even 'Tent op de Schop'
door Marc Brink
27 feb 2008, 03:38 - DEN BOSCH - Van mijn 'Tent is Top' naar mijn 'Tent op de Schop'. Restaurant Coquille aan de Bossche Markt is veranderd in een puinhoop. Uitbaters Sven Uijttewaal (26) en Geertje Klijn (24) zijn begonnen met een verbouwing.
Sven Uijttewaal en Geertje Klijn in restaurant Coquille, een jaar na het winnen van Mijn Tent is Top. foto Sandra Peerenboom
Zij blikken terug op het winnen van de tv-serie 'Mijn Tent is Top' en kijken vooruit.
Beneden gaat de bijna zeven meter lange bar eruit. En er komen nieuwe toiletten. Verder blijft alles bij het oude. Dat is niet zo vreemd. Want volgens Uijttewaal en Klijn gaat het nog steeds 'heel goed'. Hardnekkige geruchten over zoeken naar een ander pand spreken ze tegen. "Dan zouden we niet gaan verbouwen. Maar we willen het wat ruimer en logischer inrichten", zegt Uijttewaal.
De bar stond in de weg. Dat vonden de uitbaters eigenlijk al voor de opening. "Maar als startende ondernemers luister je naar de adviseurs van het tv-programma. Zij vonden dat het paste bij de brasserie-aanpak. Dit moest een dagzaak zijn. Maar daar hebben we nooit in geloofd. Daarom hebben we de lunchkaart al snel afgeschaft", zegt Klijn.
De lunchkaart ging van tafel nadat Herman den Blijker hen een dag eerder een cheque van drie ton overhandigde als winnaars van 'Mijn Tent is Top'. "Al die tv-aandacht is geweldig voor je bedrijf zei Uijttewaal in het Brabants Dagblad toen het programma net van start was gegaan. Zo denkt hij er nog steeds over. Maar er waren ook nadelen. "Er stonden hier op een gegeven moment meisjes met een T-shirt met onze portretten erop. Dat gaat wel ver", zegt hij. "Ons hele privé-leven lag op straat maar we zouden het zo weer doen", zegt Klijn.
Volgens Uijttewaal is er geregeld iets in scene gezet. "Wij krijgen nog regelmatig te horen van mensen dat we vaak te laat op afspraken waren. In de serie komt dat een keer of drie voor. Dat was dus in scene gezet."
Vorige maand is een nieuwe serie 'Mijn Tent is Top' gestart. De Coquille-uitbaters hebben alle afleveringen bekeken. Zij waren door twee deelnemers uitgenodigd om in Den Haag bij de opening van hun restaurant te zijn. Uijttewaal: "Stephan en Jacqueline hadden ons gevraagd om advies. Dat hebben we natuurlijk gegeven. Het belangrijkste advies is vooral jezelf te blijven. Ik denk dat ze een goede kans hebben. Net als twee deelnemers die in Groningen zijn begonnen. Het is trouwens opvallend dat ze allemaal enorm veel investeren. Wij deden vooral veel zelf."
Net als vorig seizoen, is Herman den Blijker presentator. Met hem hebben ze geen contact meer. "Dat is ook heel gewoon. Hij heeft tien zaken. Maar ik zou het wel leuk vinden als hij zou komen om te beoordelen hoe we het nu doen. We kookten eerst gewoon lekker. Nu is het wat verfijnder. Het zou leuk zijn hem bijvoorbeeld op 4 maart te zien bij de heropening. Dan hopen we ook burgemeester Rombouts te verwelkomen. We waren hem vorige keer vergeten."
http://www.rtl.nl/system/(...)6-2-2008.xml/800.wvxquote:Op woensdag 27 februari 2008 12:51 schreef shiNinG_staR het volgende:
Wordt dit nog herhaald? Heb het gemist.
Die twee kan ik dus echt niet uitstaan...quote:Op woensdag 27 februari 2008 10:47 schreef Yankee het volgende:
Groningen! Relaxte lui en die kerel lijkt me wel een mooie gek.
Dat denk ik ook.quote:Op woensdag 27 februari 2008 17:07 schreef BliksemSchigt het volgende:
Breda wordt de eerste afvaller.
Ze zijn er veel te makkelijk ingestapt met een te complex idee. Het ziet er best strak uit, het kan ook prima in een redelijke studentenstad als Breda, maar het is niet heel erg makkelijk heel erg goed en strak neer te zetten.quote:Op woensdag 27 februari 2008 17:26 schreef pfaf het volgende:
[..]
Dat denk ik ook.
Toch typisch dat de twee mannen weer het minst presteren.
quote:Cijfers van Den Haag, Choix du Chef
Omschrijving Bedrag in euro's
Omzet 16.800
Begrote omzet 18.239
Winst/verlies -755
Personeelskosten 7.903
Inkoop 6.937
Vaste lasten 675
Overigen 2.039
Totale kosten 17.554
quote:Cijfers van Groningen, Bij Jansen
Omschrijving Bedrag in euro's
Omzet 20.917
Begrote omzet 11.538
Winst/verlies -3.102
Personeelskosten 11.265
Inkoop 8.304
Vaste lasten 983
Overigen 3.467
Totale kosten 24.019
Een lege zaak om 5 voor zes is normaal. Beetje restaurant komt pas na half 7 tot leven.quote:Op woensdag 27 februari 2008 17:54 schreef BliksemSchigt het volgende:
Den Haag: leeg.
Enschede: leeg.
Breda: leeg:
Groningen: volle bar!.
Nou, met zo'n programma zou je wel wat meer aandacht mogen verwachten, zeker in Enschede en Breda waar ook een bar is en je gemakkelijk koffie kan drinken. Voor Den Haag is het wellicht niet heel gek, maar die andere twee...quote:Op woensdag 27 februari 2008 19:15 schreef Fixers het volgende:
[..]
Een lege zaak om 5 voor zes is normaal. Beetje restaurant komt pas na half 7 tot leven.
Terecht, want Gina steekt met kop en schouders boven de rest uit.quote:Op woensdag 27 februari 2008 08:08 schreef Koningin het volgende:
Hij vindt Gina helemaal geweldig, volgens mij.
"Je staat daar als een koningin in je keuken"
Max is een beetje hork, maar ik moet toegeven dat niet alles 100% slecht was. Zijn lesje aan het personeel klonk misschien wat oubollig, maar Enschede was wel de enige tent die de bediening echt goed op orde had. Ook het concept en de uitwerking komt (begrijp ik nu) van hem.quote:Maar ze maken wel meer kans om in de finale te komen.
Hun concept klopt wel, alleen Max niet...
Koffie drinken doen winkelende huisvrouwen en senioren 's morgens en 's middags, maar niet meer om 6 uur 's avonds. Dan is het wachten op de eerste eters, dus zo raar is het niet dat het dan niet vol is.quote:Op woensdag 27 februari 2008 19:25 schreef BliksemSchigt het volgende:
Nou, met zo'n programma zou je wel wat meer aandacht mogen verwachten, zeker in Enschede en Breda waar ook een bar is en je gemakkelijk koffie kan drinken. Voor Den Haag is het wellicht niet heel gek, maar die andere twee...
Wel misschien straks als bruine studentenkroeg, maar van het Bij-Jansen-concept zie ik weinig meer terug.quote:Op woensdag 27 februari 2008 21:19 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Groningen doet het toch wel goed! Nu moet ik nog een keer heen als het wel open is..
Breda zijn twee enthousiaste horeca-dummies. Sommige mensen denken dat als je maar genoeg in de kroeg hebt gezeten, je ook een horecatent kunt runnen.quote:Op woensdag 27 februari 2008 17:26 schreef pfaf het volgende:
Dat denk ik ook.
Toch typisch dat de twee mannen weer het minst presteren.
Herman snapt precies aan hoe de verhoudingen in Enschede liggen.quote:Op woensdag 27 februari 2008 11:19 schreef peterfan het volgende:
Herman: "Gina, kom het geld maar halen! Smak Smak![]()
Ja, en jij toch ook gefeliciteerd Max..."
Ik moet ook mijn beeld een beetje bijstellen. Max werd best wel hard aangepakt tijdens het jury"verhoor". Gebaseerd op de schaarse camerabeelden en dat ene bezoekje van Herman trekt de jury (en wij dus) misschien wel iets te snel een conclusie.quote:Op woensdag 27 februari 2008 21:17 schreef Graspol het volgende:
[..]
Terecht, want Gina steekt met kop en schouders boven de rest uit.
[..]
Max is een beetje hork, maar ik moet toegeven dat niet alles 100% slecht was. Zijn lesje aan het personeel klonk misschien wat oubollig, maar Enschede was wel de enige tent die de bediening echt goed op orde had. Ook het concept en de uitwerking komt (begrijp ik nu) van hem.
Een probleem blijft alleen dat het geen man voor de dagelijkse uitvoering is, daar moet alles van Gina komen. En de vraag dus is hoe lang die dat volhoudt.
Nog steeds niet beschikbaar.quote:Op donderdag 28 februari 2008 02:12 schreef kokos het volgende:
Cijfers Enschede?
Wel netjes dat ze reageren.quote:Beste forumlezers,
3 weken verder en wat hebben we veel geleerd. Mede door de kritieken vanuit het forum en natuurlijk door de zeer kritische gasten. Veel kritiek was terrecht en daar zijn we ook hard mee bezig.
Op het forum waar ik en Gina gewoonweg geen tijd voor hebben om deze door te spitten stonden ook veel onderwerpen die hier en daar kwetsend, onnodig en overbodig waren. Maar er stonden ook een heleboel zaken waar we echt wat aan hadden.
Wij hopen dat jullie begrijpen dat we onze tijd hard nodig hebben om de zaak te verbeteren en deze tijd dus niet gebruiken om achter de pc te reageren op alle berichten op het forum.
Toch zijn er een aantal zaken die ik persoonlijk wil toelichten.
De webcams bijvoorbeeld. Als ik zelf de regie in handen had, dan hadden jullie veel meer gezien. Helaas mogen wij echt niet aan de apparatuur zitten. Omdat wij nogsteeds aan het verbouwen zijn op de zolderruimte, worden de stekkers er zo nu en dan uitgetrokken. Daar zit niets achter, behalve dan dat al die snoeren, tv's etc, in de weg staan.
Over Mike (Michel). Hij is dagelijks een paar uurtjes aanwezig op kantoor om de emails, reserveringen en andere zaken te behandelen. Hij wil graag "opkomen" voor ons en probeert alles te verdedigen. Hij zal dat niet meer doen.
Over de niet aangeleverde cijfers;
Gewoonweg te druk om alles in één keer goed te doen. Er bleken fouten te zijn in de aanlevering van onze cijfers en kunnen/mogen daardoor niet te worden gepubliceerd. Deze week zal dat op het net staan.
De schoonmaak; Alles is tip top in orde. De opmerkingen over "rommel" of "bierglazen" op de bar waren terrecht. Hier word extra op gelet.
Net als de open keuken. Daar moet inderdaad op worden gelet, iedereen kan naar binnen kijken.
Verder kunnen wij melden dat we echt heel veel plezier hebben in onze zaak en dat we steeds betere service verlenen. De keuken presteerd steeds beter en het is tijd voor een nieuw menu. Iets aangepast en uitgebreider.
Over onze website: Hebben we geen controle over.
Ik dank jullie allemaal voor het posten en blijf ons vooral volgen.
Mocht er nog iets zijn waar we wat mee kunnen, post het,...ik zal het lezen!
Max en Gina
Mensen die graag op tv komenquote:Op dinsdag 4 maart 2008 19:40 schreef pfaf het volgende:
Neen, het publiek is nog niet optimaal. Maar ik denk dat dat ook vooral door de nieuwigheid komt.
Voorlopig dus niet. Enorme afgang voor ze.quote:Op dinsdag 4 maart 2008 19:47 schreef kokos het volgende:
Had laatst een gesprek met die Max, hij vond het toch wel heel erg dat er zo veel mensen negatief reageerde op het forum van RTL. Hij was zeker nieuw met het begrip "internet".
Het programma en de rest van de zaken boeien me niet.
Ben benieuwt hoe Mangu zich staande gaat houden
dan nog niet te spreken over dat toontje dat ie aansloeg bij het naar de tafel wijzen van de klanten..quote:Op dinsdag 4 maart 2008 23:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Voorlopig dus niet. Enorme afgang voor ze.
Het meest erge vond ik nog de toon die Max aansloeg tegen iemand die nog een (dubbele) reservering had aangenomen.
Zo heel vanuit de hoogte: "Dat is eens, maar nooit meer dat je dit doet".
Alsof ie het tegen een kleutertje had.
Qua sociale vaardigheden en leiderschapseigenschappen heeft die Max nog een lange weg te gaan.
Het was ronduit genant. Als ik de klant was zou ik er niet eens meer willen eten.quote:Op donderdag 6 maart 2008 17:55 schreef DancingPhoebe het volgende:
Wat ik vooral vreemd vond aan die situatie met Mangu was dat hij de gasten liet staan om op zoek te gaan naar de gene die de reservering heeft aangenomen. Wat maakt het uit wie dat was? Regel eerst iets voor de gasten, draai je avond af als je het zo absurd druk hebt, en ga je dan eens druk maken om hoe zoiets heeft kunnen gebeuren.
In een zaak met gasten, met notabene draaiende camera's zo tegen je personeel praten, vind ik not done. Niet alleen tegenover het personeelslid, maar ook tegenover de gasten.
Groningen heeft inderdaad een hele beste sprong gemaakt..quote:Op zondag 9 maart 2008 13:58 schreef BliksemSchigt het volgende:
[ afbeelding ]
Nette cijfers van Breda, alleen hoge personeelijkskosten voor zo'n tent zeg. Groningen heeft ook ineens de helft aan personeelskosten
.
Ik heb laatst in Heerenveen bij een vergelijkbaar concept restaurant gegeten, daar werd gevraagd wat je wel en niet lustte en daar werd het op aangepast. Hebben veel verschillende dingen naar verschillende tafels zien gaan, en bij ons op tafel stonden ook 2 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten.quote:Op donderdag 6 maart 2008 17:55 schreef DancingPhoebe het volgende:
Bij Den Haag vraag ik me heel erg af hoe zoiets in de praktijk werkt. Wat je krijgt is een verrassing, maar is dat dan voor iedereen hetzelfde? Als je met 4 man gaat eten en je geeft geen voorkeuren op, krijg je dan allemaal hetzelfde? En de tafeltjes naast je ook? Lijken me leuke mensen die wel weten wat ze aan het doen zijn, maar verder weet ik niet of het iets voor mij zou zijn.
Hij is op haar.quote:Op dinsdag 11 maart 2008 21:33 schreef DANILXL het volgende:
die herman is gewoon op de hand van gina
Inderdaad.quote:Op dinsdag 11 maart 2008 22:31 schreef Cyan het volgende:
Oh die drinkgeluiden bij het proeven van die drankjes! *Gruwel*
Maar de euri's gaat aan hun neus voorbij.quote:Op dinsdag 11 maart 2008 22:09 schreef BliksemSchigt het volgende:
Jeuj! Tof dat Den Haag won!
Verschrikkelijk! Als er iets is wat ik om te gruwelen vind zijn het van dat soort geluidenquote:Op dinsdag 11 maart 2008 22:29 schreef Svensational het volgende:
Hadden ze die proef- en slikgeluiden nou er in gemonteerdBeetje jammer iig
!
Dat ze geen ervaring hebben is natuurlijk volstrekte onzin. Verder gaat het echter niet de goede kant op met Groningen.quote:Op woensdag 12 maart 2008 08:47 schreef Koningin het volgende:
Groningen vind ik iedere week wat afzakken. Ik denk dat ze nu zelf gaan merken dat ze geen echte horeca ervaring hebben en dat ze zelf niet kunnen koken.
Ik had vanaf het begin al het gevoel dat ze een beetje erg gemaakt vrolijk waren. Van mij mag Groningen als eerste afvallen.quote:Op woensdag 12 maart 2008 16:03 schreef noekje het volgende:
Zij, uit Groningen, leek enorm zenuwachtig gisteren. Zo vrolijk als ze in het begin was, zo nerveus is ze nu.
Kroeg zeker...quote:Op woensdag 12 maart 2008 16:09 schreef Quoi het volgende:
Groningen heeft juist enorm veel horeca ervaring!
Aan een eetcafe eigenaar of aan iemand ala "Choix du Chef" vragen welke wijn iets is (blind proeven), welk deel van het beest er op je bordje ligt etc verschilt nogal vind ik.quote:Op donderdag 13 maart 2008 10:09 schreef peterfan het volgende:
Inderdaad, wat een eikel, die Bart-Willem of hoe hij dan ook mag heten.![]()
Maar over het appels en peren vergelijken: dat is niet helemaal waar. Ze kijken naar welke tent het beste presteert in zijn concept. Ze vergelijken dus niet het eten van Den Haag en Groningen met elkaar, maar ze kijken of de kwaliteit van het gebodene past bij het concept.
Ik heb net de afleverign terug gekeken.quote:Op donderdag 13 maart 2008 13:18 schreef Quoi het volgende:
[..]
Aan een eetcafe eigenaar of aan iemand ala "Choix du Chef" vragen welke wijn iets is (blind proeven), welk deel van het beest er op je bordje ligt etc verschilt nogal vind ik.
Op de site staat dat Groningen op alle vlakken (van inkoop tot bediening) horeca-ervaring heeft. Zelf vind ik ook niet dat ze dit laten zien hoor, maar dat is hoe we het nu op TV voorgeschoteld krijgen.
En bij 3 van de 4 gaat het dan verkeerd. Dan blijken ze niets te zijn zonder de aandacht.quote:Op zondag 16 maart 2008 15:06 schreef SnuggLe het volgende:
Die tenten draaien zo wel aardig. Tenminste: als je (buiten Den Haag) naar de financien kijkt.
Leuk, circa 20.000 winst in drie weken tijd. Dat betekent dat in de hele rit die het programma duurt je toch wel rond de 50.000 winst uit kan komen. Heb je alweer een groot deel van je lening terug.
En dan na het programma, alle aandacht weg, en moet je op eigen benen staan....
46% van de omzet gaat naar personeel. Dat is echt niet normaal en tevens de reden dat het dus slecht draait.quote:Op zondag 16 maart 2008 20:25 schreef DANILXL het volgende:
apart dat den haag zo slecht draait
't is ook het kleinste volgens mij. Erg groot is het alvast niet. De flinstering is al een stuk groter, van wat ik op tv zag Bij Jansen ook, met mangu zal het niet zo heel veel schelen.quote:Op maandag 17 maart 2008 16:43 schreef BliksemSchigt het volgende:
Ook de omzet blijft behoorlijk achter van Den Haag bij de anderen hoor.
Max, ik vind hem een beetje een sulletjequote:Op dinsdag 18 maart 2008 21:46 schreef SnuggLe het volgende:
BLEERGH, wat zit die Max meteen weer te zeiken zeg bij die opdracht, BAH!![]()
Op zich wel een leuke opdracht. Ook wel komisch volgensmij, wat het personeel van Breda gaat doen, die tour!![]()
Chips, zelf een reservering staan voor de 28ste bij Choix du Chef, moet ik hem vezetten
ach hij was in ieder geval onder mensen van zn eigen niveau..quote:Op dinsdag 18 maart 2008 22:44 schreef shiNinG_staR het volgende:
Ja hoor Max, als je verstandelijk gehandicapt bent is het ergste inderdaad dat je niet kunt meedoen aan een programma als Mijn tent is top.
Er is nooit beweerd dat het ook maar enigzins live is. Sterker nog, ze zijn in november of december al begonnen met opnames en toch pas in februari begonnen met uitzenden. Oh nee! Bedrog! De uitzendingen lopen inderdaad zo ongeveer een week achter er moet namelijk ook nog het een en ander aan beeld materiaal bekeken, beoordeeld en gemonteerd worden. Waarna er ook nog een voiceover bij moet. Ikzelf zat écht bij die veiling in Choix du Chef dat was écht vorige week en toch kon ik gister mezelf op tv zien raar he.quote:Op woensdag 19 maart 2008 01:28 schreef thloreg het volgende:
ach man, je gaat me toch niet vertellen dat je dit programma geloofd he? Als ik de verhalen intussen moet geloven is alles van A tot Z gescript en voorgekauwd en gaat het alleen maar om die kale kok zijn personage en is de rest bijzaak. Sterker nog, deze week zou al de afgevallen zaak bekend zijn omdat ze vaak een week achterlopen met de uitzending. Dus wat wij vanavond zagen heeft vorige week al plaatsgevonden. Tenminste, zo heb ik het begrepen.Dus ff een een fake telefoontje plegen en je komt zo te weten welke eruit ligt deze week zodat je niet hoeft te wachten tot volgende week.
Was jij die gek die 1000e ging bieden?quote:Op woensdag 19 maart 2008 07:59 schreef Fixers het volgende:
[..]
Ikzelf zat écht bij die veiling in Choix du Chef dat was écht vorige week en toch kon ik gister mezelf op tv zien raar he.![]()
Whehe idd, vooral de manier waarop ze het zeiquote:Op woensdag 19 maart 2008 12:07 schreef DANILXL het volgende:
dat blonde meisje was ook wel erg dom, over die garnalen
"nou ik denk ik zeg het maar, dan weet je het voor de volgende keer"
dat kwam meer door de reactie van Gina... Dat kwam er op neer 'die klant is gek' ipv dat ze een kalcht serieus neemt..quote:Op woensdag 19 maart 2008 12:10 schreef Remzz het volgende:
[..]
Whehe idd, vooral de manier waarop ze het zei
Eens met je post. Kromme tenen bij Dictator Maxquote:Op woensdag 19 maart 2008 09:10 schreef noekje het volgende:
Max!![]()
Die begrijpt niet dat als je goed personeel wil krijgen, je ook goodwill moet kweken. Dat is meer dan een papiertje in de handen drukken. Breda deed dat dus hartstikke goed. Vieren met het personeel dat het goed gaat. Daarmee maak je ze echt deel van de zaak en die zullen een tandje meer geven.
Gina lult over een klein meisje. Je weet toch verdomme de namen wel?
Afschuwelijk stel!
ik vind die idd ook het meest sympathiekquote:Op woensdag 19 maart 2008 14:35 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik vind de kok van Den Haag de leukste deelnemer. Dus eigenlijk hoop ik dat Den Haag het een stuk beter qua geld gaat doen.
Dat dacht ik ook direct iddquote:Op woensdag 19 maart 2008 09:10 schreef noekje het volgende:
Max!![]()
Die begrijpt niet dat als je goed personeel wil krijgen, je ook goodwill moet kweken. Dat is meer dan een papiertje in de handen drukken. Breda deed dat dus hartstikke goed. Vieren met het personeel dat het goed gaat. Daarmee maak je ze echt deel van de zaak en die zullen een tandje meer geven.
Gina lult over een klein meisje. Je weet toch verdomme de namen wel?
Afschuwelijk stel!
Dat hij niet inziet dat je klanten geen plezier doet met een opgedreund verhaaltje is nog wel het ergste.quote:Op woensdag 19 maart 2008 14:33 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Eens met je post. Kromme tenen bij Dictator Max
én dat noemt zichzelf een echte manager.quote:Op woensdag 19 maart 2008 16:24 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:
[..]
Dat hij niet inziet dat je klanten geen plezier doet met een opgedreund verhaaltje is nog wel het ergste.
Als ik daar binnen zou komen, en dan staat er zo'n griet naast je tafel overduidelijk een standaard riedeltje op te lepelen dan ben ik echt acuut weer vertrokken. De desinteresse t.o.v. je klanten druipt er van af.
En dan Max met z'n "er is nu een protocol om gasten te verwelkomen." Dude! Je hebt een veredelde cocktailbar, geen callcenter!
Nee, we wilden tot een euro of 500 gaan. die duizend von we ook te veel.quote:Op woensdag 19 maart 2008 11:01 schreef Yankee het volgende:
[..]
Was jij die gek die 1000e ging bieden?
En wat heeft dat met dit programma te makenquote:Op donderdag 20 maart 2008 00:35 schreef FritsFlits het volgende:
http://www.youtube.com/watch?v=ocLWxFwQ7fE
Dat is Maxquote:Op donderdag 20 maart 2008 00:42 schreef golfer het volgende:
[..]
En wat heeft dat met dit programma te maken
Wel weer tof dat ie een 2CV heeft.....quote:Op donderdag 20 maart 2008 07:49 schreef winterapfel het volgende:
[..]
en wederom ligt 't niet aan Max, maar aan z'n omgeving![]()
vage kerel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |