Voorlopig dus niet. Enorme afgang voor ze.quote:Op dinsdag 4 maart 2008 19:47 schreef kokos het volgende:
Had laatst een gesprek met die Max, hij vond het toch wel heel erg dat er zo veel mensen negatief reageerde op het forum van RTL. Hij was zeker nieuw met het begrip "internet".
Het programma en de rest van de zaken boeien me niet.
Ben benieuwt hoe Mangu zich staande gaat houden
dan nog niet te spreken over dat toontje dat ie aansloeg bij het naar de tafel wijzen van de klanten..quote:Op dinsdag 4 maart 2008 23:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Voorlopig dus niet. Enorme afgang voor ze.
Het meest erge vond ik nog de toon die Max aansloeg tegen iemand die nog een (dubbele) reservering had aangenomen.
Zo heel vanuit de hoogte: "Dat is eens, maar nooit meer dat je dit doet".
Alsof ie het tegen een kleutertje had.
Qua sociale vaardigheden en leiderschapseigenschappen heeft die Max nog een lange weg te gaan.
Het was ronduit genant. Als ik de klant was zou ik er niet eens meer willen eten.quote:Op donderdag 6 maart 2008 17:55 schreef DancingPhoebe het volgende:
Wat ik vooral vreemd vond aan die situatie met Mangu was dat hij de gasten liet staan om op zoek te gaan naar de gene die de reservering heeft aangenomen. Wat maakt het uit wie dat was? Regel eerst iets voor de gasten, draai je avond af als je het zo absurd druk hebt, en ga je dan eens druk maken om hoe zoiets heeft kunnen gebeuren.
In een zaak met gasten, met notabene draaiende camera's zo tegen je personeel praten, vind ik not done. Niet alleen tegenover het personeelslid, maar ook tegenover de gasten.
Groningen heeft inderdaad een hele beste sprong gemaakt..quote:Op zondag 9 maart 2008 13:58 schreef BliksemSchigt het volgende:
[ afbeelding ]
Nette cijfers van Breda, alleen hoge personeelijkskosten voor zo'n tent zeg. Groningen heeft ook ineens de helft aan personeelskosten
.
Ik heb laatst in Heerenveen bij een vergelijkbaar concept restaurant gegeten, daar werd gevraagd wat je wel en niet lustte en daar werd het op aangepast. Hebben veel verschillende dingen naar verschillende tafels zien gaan, en bij ons op tafel stonden ook 2 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten.quote:Op donderdag 6 maart 2008 17:55 schreef DancingPhoebe het volgende:
Bij Den Haag vraag ik me heel erg af hoe zoiets in de praktijk werkt. Wat je krijgt is een verrassing, maar is dat dan voor iedereen hetzelfde? Als je met 4 man gaat eten en je geeft geen voorkeuren op, krijg je dan allemaal hetzelfde? En de tafeltjes naast je ook? Lijken me leuke mensen die wel weten wat ze aan het doen zijn, maar verder weet ik niet of het iets voor mij zou zijn.
Hij is op haar.quote:Op dinsdag 11 maart 2008 21:33 schreef DANILXL het volgende:
die herman is gewoon op de hand van gina
Inderdaad.quote:Op dinsdag 11 maart 2008 22:31 schreef Cyan het volgende:
Oh die drinkgeluiden bij het proeven van die drankjes! *Gruwel*
Maar de euri's gaat aan hun neus voorbij.quote:Op dinsdag 11 maart 2008 22:09 schreef BliksemSchigt het volgende:
Jeuj! Tof dat Den Haag won!
Verschrikkelijk! Als er iets is wat ik om te gruwelen vind zijn het van dat soort geluidenquote:Op dinsdag 11 maart 2008 22:29 schreef Svensational het volgende:
Hadden ze die proef- en slikgeluiden nou er in gemonteerdBeetje jammer iig
!
Dat ze geen ervaring hebben is natuurlijk volstrekte onzin. Verder gaat het echter niet de goede kant op met Groningen.quote:Op woensdag 12 maart 2008 08:47 schreef Koningin het volgende:
Groningen vind ik iedere week wat afzakken. Ik denk dat ze nu zelf gaan merken dat ze geen echte horeca ervaring hebben en dat ze zelf niet kunnen koken.
Ik had vanaf het begin al het gevoel dat ze een beetje erg gemaakt vrolijk waren. Van mij mag Groningen als eerste afvallen.quote:Op woensdag 12 maart 2008 16:03 schreef noekje het volgende:
Zij, uit Groningen, leek enorm zenuwachtig gisteren. Zo vrolijk als ze in het begin was, zo nerveus is ze nu.
Kroeg zeker...quote:Op woensdag 12 maart 2008 16:09 schreef Quoi het volgende:
Groningen heeft juist enorm veel horeca ervaring!
Aan een eetcafe eigenaar of aan iemand ala "Choix du Chef" vragen welke wijn iets is (blind proeven), welk deel van het beest er op je bordje ligt etc verschilt nogal vind ik.quote:Op donderdag 13 maart 2008 10:09 schreef peterfan het volgende:
Inderdaad, wat een eikel, die Bart-Willem of hoe hij dan ook mag heten.![]()
Maar over het appels en peren vergelijken: dat is niet helemaal waar. Ze kijken naar welke tent het beste presteert in zijn concept. Ze vergelijken dus niet het eten van Den Haag en Groningen met elkaar, maar ze kijken of de kwaliteit van het gebodene past bij het concept.
Ik heb net de afleverign terug gekeken.quote:Op donderdag 13 maart 2008 13:18 schreef Quoi het volgende:
[..]
Aan een eetcafe eigenaar of aan iemand ala "Choix du Chef" vragen welke wijn iets is (blind proeven), welk deel van het beest er op je bordje ligt etc verschilt nogal vind ik.
Op de site staat dat Groningen op alle vlakken (van inkoop tot bediening) horeca-ervaring heeft. Zelf vind ik ook niet dat ze dit laten zien hoor, maar dat is hoe we het nu op TV voorgeschoteld krijgen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |