FOK!forum / Sport Algemeen / [Bodybuilding] #449 - To lift, or not to lift ?
gekoeldnetzolekkerzaterdag 19 juli 2014 @ 19:43
QdWd1.png


"Keep your purpose in mind, simply go to the gym and do your workout. Do it well and don't worry what other people are doing. Confidence will grow as you achieve." - Arnold Schwarzenegger

SPOILER: Algemeen
Als je besluit echt wat aan je lichaam te willen doen raad ik een ieder aan om het thuistrainen te vergeten. De middelen die je hebt zijn te beperkt, en zullen al snel niet genoeg zijn. Naar de sportschool dus! :P

Verwacht niet dat je na 2 maanden eruit ziet als onze grote vriend Arnold Schwarzenegger. Dit heeft allemaal veel tijd nodig, denk hierbij echt aan jaren!

Hou in het achterhoofd dat een mooi lichaam opbouwen niet alleen lukt met trainen. Voeding en rust zijn even belangrijk! Als 1 van deze 3 niet in orde is, haal je simpelweg bij lange na niet eruit wat erin zit.

Grof gezegd zijn er 2 redenen waarom mensen gaan trainen. Ze willen of gewicht verliezen, of juist massa aanzetten. Tuurlijk zijn er combinaties hiervan, maar dit is voor de meeste toch de eerste drijfveer.

Als wilt afvallen, ga je niet meteen met zware gewichten slepen. Cardio (lopen, roeien en fietsen) zal dan je eerste behoefte zijn. Dit in een rustig tempo, en minimaal een 1/2 uur. Echter is het aan te raden al redelijk ook met wat gewichten te gaan trainen. Dit omdat hoe meer spiermassa je hebt, hoe sneller je verbranding werken en hoe sneller je dus vetten kwijt raakt. Sluit echter wel je training af met een 1/2 uur (of meer) aan cardio erna.

Wil je massa aanzetten, dan gaan we niets met cardio doen, maar meteen met gewichten trainen. Korte en zware trainingen zijn het meest effectief dan.

Concentreer je altijd op één van bovenstaande redenen. Het is nutteloos om spieren aan te willen zetten en tegelijkertijd te willen afvallen. Voor het eerste is een calorieoverschot noodzakelijk, voor het tweede een calorietekort. Daarom is het verstandig in de wintermaanden flink te trainen/eten om spiermassa aan te zetten, en tegen de zomer d.m.v. cardio vet te verbranden (en zo weinig mogelijk spiermassa te verliezen).

Het is raadzaam je trainingen niet te lang te laten duren. Op het moment dat de intensiteit van je training drastisch daalt, betekent dit dat de catabole (spierafbrekende) hormonen in een overschot voorkomen ten opzichte van de anabole (spieropbouwende) hormonen. De meeste mensen zouden het bij maximaal 4-5 kwartier moeten houden; echter een goede conditie (fitness-level) verhoogt deze tijdsduur en dat is natuurlijk ook gewoon te trainen :).

Keep in mind dat er geen standaard training bestaat voor iedereen. De trainingsbehoefte verschilt per individu en daar zal men zelf door praktijkervaring achter moeten komen.

Allereerst kan je je wel gaan oriënteren op wat je min of meer nodig hebt aan de hand van je lichaamsbouw. Er bestaan 3 types lichaamsbouw:

• Ectomorph (slanke bouw, hoge verbranding) • Mesomorph (gespierde bouw, middel verbranding) • Endomorph (stevige bouw, trage verbranding)

Kijk hier om uit te zoeken wat jij precies bent en waarin je in eerste instantie aan moet denken als je begint met training. http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm

Overigens behoort niemand echt tot 1 van de hoofdtypes lichaamsbouw. Iedereen is een unieke combinatie tussen bovenstaande typen.

Ook het type sportschool waar je wilt gaan trainen biedt stof tot nadenken.

Je hebt aan de ene kant die mooie moderne sportscholen, met apparaten die op luchtdruk werken en zich met jouw pasje zich instellen op het gewicht wat jij moet doen die dag. Bij deze sportschool is er vaak geen mogelijkheid tot (of is het zelfs verboden) het doen van sommige "echte" bodybuild oefeningen zoals squats, uitstappen, deadlifts ed. Ook gaan de losse gewichten vaak niet zwaarder dan 30kg. Publiek is vaak een beetje, eh, trendy als 't ware. De sfeer is hierbij vaak zoiets van "Zie mij in m'n nieuwe dure trainingsoutfit de huppelkut uithangen." :{

Aan de andere kant heb je de old school sportscholen. Veel zwaar gewicht ipv hypermodern spul. Het publiek is hier degenen die echt willen trainen en groeien. Voor een beginner kunnen een aantal grote jongens van 120kg die zwaar aan 't trainen zijn imponerend overkomen, maar als je verder kijkt dan je neus lang is merk je dat de sfeer stukken gemoedelijker en behulpzamer is dan die "moderne" sportscholen.

En hier zijn dus ook weer tussenvormen in. :)
SPOILER: Trainingsmethoden
Wat krachtsport aangaat zijn er eigenlijk 2 theorieën over training, of beter gezegd; de supercompensatie:

Single factor theory: fatigue (belasting) over 1 workout Dual factor theory: fatigue over meerdere workouts

In het eerste geval heb je dus een training, waarin een spier belast wordt, waarna hij herstelt en er supercompensatie optreedt. Op dat moment doe je een nieuwe training. Bij dual factor draait het om fatigue over meerdere trainingen. Je werkt progressief in elke training zodat je je lichaam steeds zwaarder belast (loading). Op het randje van overtraining doe je een deload week (lager volume).

In het bodybuilding is single factor training overweldigend in de meerderheid. Men traint elke spiergroep 1x per week en bouwt zo meer spiermassa op. In de overige krachtsporten (sprinten, gewichtheffen etc) volgt men voornamelijk het dual factor principe.

Elk van beide heeft voor- en nadelen. Het is dus aan jezelf om te bepalen op wat voor manier je traint. Het is niet zo dat je van single factor training alleen gespierd wordt en van dual factor alleen sterk; er zijn genoeg bodybuilders die sterker zijn dan de gemiddelde powerlifter en omgekeerd zijn er genoeg powerlifters die gespierder zijn dan de gemiddelde bodybuilder. Kortgezegd kan je je training zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt :).

Meer informatie over (met name) dual factor training en/of vragen zijn altijd welkom, google ook eens op "dual factor training" of "fitness fatigue model".
SPOILER: Oefeningen
"Help! Er zijn 1001 verschillende oefeningen te doen in de sportschool, waar moet ik in hemelsnaam beginnen?!"

Sportscholen hebben hiervoor vaak speciale beginnersschema's waarin je elke training je hele lichaam traint. Dit is op zich een redelijke manier om met training in contact te komen, maar ikzelf (LedZep) ben niet zo'n fan van deze methoden omdat ze veel spiergroepen isoleren in plaats van de grote compoundoefeningen (die je de meeste massa opleveren).

Als je al wat langer traint ben je zelf in staat om een geheel eigen schema op te stellen wat aansluit bij jouw behoefte.

Vergeet niet je gehele lichaam te trainen. Dus ook benen en rug. Hieronder gemakshalve een quote van mij uit een ander topic:

[quote] MrJ schreef op 28 april 2003 @ 16:54:

Yep.

1 spiergroep trainen is niet goed. Of je traint je gehele lichaam, of je traint niet.

Er zijn zat mensen die alleen in de sportschool aan hun borst+schouders+armen+buik werken, terwijl ze vergeten dat een goede rug, traps, onderarmen, bovenbenen en kuiten o zo belangrijk zijn.

Dit omdat het a) voor een betere lichaamsdoorbloeding zorgt en b) het er simpelweg niet uitziet.

Beetje nette voorkant, maar geen wijde rug en goede benen waardoor het totaalplaatje simpelweg een lachertje wordt.

Ook de lichaamshouding is bij die mensen totaal fout. De armen gaan naar binnen staan (aaphouding) omdat er geen rug en traps getraind wordt om het geheel weer naar achteren te corrigeren. [/quote]

Een goed trainingsschema bestaat voor een groot gedeelte uit de grote compound oefeningen zoals squats, deadlifts, bench press, overhead presses, bent over rows etc. De rest van je trainingsschema kan je opvullen met andere (zoals isolatie) oefeningen.
SPOILER: Sets & Reps
De instructeur op de sportschool zegt dat ik 20 herhaingen moet doen. Of dat klopt hangt van je doel af, maar waarschijnlijk heb je er niks aan.

Deze artikelen gaan in op het aantal sets en herhalingen:

Ironmagazine

How many sets and reps per exercise


SPOILER: Voeding
Alles staat of valt met voeding. Of je nu wilt afvallen of massa wilt winnen, voeding is de sleutel tot succes.

De volgende voedingsstoffen kan je grofweg onderscheiden:

• (Complexe) Koolhydraten. Dit is de energiebron van je lichaam. Koolhydraten leveren in eerste instantie de energie voor je spiercellen om de training te kunnen doorstaan. Deze haal je onder andere uit Brinta, havermout, (zilvervlies)rijst, (volkoren)pasta etc. • Eiwitten. Eiwitten bestaan uit aminozuren, dit zijn de bouwstenen van je lichaam. Eiwitten haal je ondermeer uit vis, wit vlees (kip, kalkoen), kwark, eieren (duh) etc. • Vetten. Vetten zijn één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Zowel verzadigde als onverzadigde vetten kan je zonder problemen (veel) consumeren. Transvetzuren kan je maar beter wel zo veel mogelijk mijden, deze zijn zeer slecht voor je hart- en bloedvaten en je algemene gestel. Je vindt ze onder andere in koekjes, taart e.d.

Let vooral op je eiwitinname! Om spiermassa te winnen moet je dus meer eiwitten naar binnen werken dan dat je lichaam nodig heeft. Het evenwichtspunt tussen te weinig eiwitten waarbij je lichaam zich in de catabole fase (spierafbrekend), of genoeg eiwitten waarbij je lichaam zich in de anabole fase (spieropbouwend) bevind is je 'proteine turn over point' genaamd.

Zorg er dus voor deze weegschaal naar de goede kant doorslaat! Minimaal 2 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht per dag is een mooie basic regel.

Als je wilt aankomen dien je hoog in je voedingsstoffen te zitten. Daarvoor geldt gemiddeld genomen een minimum van 500 kcal boven je dagelijkse behoefte. Ectomorphe mensen kunnen echter maar beter een stuk meer eten – mits clean food kan je dit zelfs uitbouwen tot 2000-2500kcal boven je behoefte (mits een goed trainingsschema en een fucked up metabolisme :P).

Wil je afvallen, ga je grofweg gezegd koolhydraten voor eiwitten en vetten vervangen (minder kcals) om zodoende zo'n 500kcals onder je dagelijks verbruik te komen. Maar dan wel met veel eiwitten om spiermassaverlies tegen te gaan.

De verhouding koolhydraten/eiwitten/vetten 'regel' is als je wilt aankomen 50/30/20 en 33/33/33 als je wilt afvallen.

Direct na het trainen is het aan te raden om een zgn 'post workout shake' tot je te nemen. Je lichaam is op dat moment in catabole fase, en schreeuwt als het ware om voeding. Je lichaam op dat moment van snelle energie (dextrose) en snelle eiwitten zoals whey voorzien is bijna een must.

Deze shake maak je gemakshalve thuis al klaar, en werk je in de kleedkamer naar binnen. Hoe de samenstelling er precies uit dient te zien verschilt per individu, maar laat er zeker 30gram dextrose en 50gram eiwitten in voorkomen op zo'n 1/2 liter water/melk. Whey eiwitten zijn snel opneembaar en worden het meest gebruikt hiervoor. Eventueel kan je caseïne (traag opneembaar) ook nog toevoegen.
SPOILER: Rust
Rust is de tweede sleutel tot succes. Je spieren groeien na een prikkel (de training) wanneer er ná die prikkel een rustperiode wordt ingelast. Over de lengte van die rust wordt veel geroepen, maar dit is voor ieder persoon verschillend én hangt af van de intensiteit (% van je 1 Rep Max op een lift), het volume (totaal gewicht) van je trainingen én de vraag of je tot failure traint.

Wanneer je elke set doorgaat tot je het gewicht niet meer omhoog krijgt (concentric failure) krijgen zowel de spieren als je CZS (centraal zenuwstelsel) een grote opdonder. Voor de laatste heeft dan zeker 6 dagen nodig om volledig te herstellen.

Wanneer je daarentegen altijd 1 à 2 reps onder failure blijft en het volume van je trainingen beperkt houdt, kan je een spier veel vaker belasten. Dit zelfs tot 4-6 keer per week (en in extreme gevallen nog vaker, zoals bv. olympisch gewichtheffers doen)

Het hangt dus volledig van je eigen trainingsmethode af hoelang je recupereert, en je zult ook zelf moeten uitvinden wat voor jou de beste manier is.
SPOILER: Supplementatie
Buiten voeding gebruiken mensen die al een tijdje trainen supplementatie als aanvulling op hun voeding. Dit kan variëren van eiwitten in de vorm van aminozuren, wat creatine voor het uithoudingsvermogen tot een GABA wat voor een diepe nachtrust een hogere testosteron spiegel zorgt.

Supplementen zijn overal te koop en niet illegaal. Voor sommige is het aan te raden deze niet langer dan 8 weken achterelkaar te gebruiken om gewenning te voorkomen, andere supplementen kunnen gewoon het hele jaar door worden gebruikt.

Tegen de tijd dat je een jaartje serieus traint heb je in principe zelf al redelijk wat kennis vergaart over dit onderwerp zodat je zelf wel in staat bent een keuze te maken wat je wilt gaan proberen. Combinaties van supplementen zijn altijd aan te raden. De nieuwste generatie supplementen is trouwens al vaak een combinatie van het een en ander. Creatine met amino's en een revolutionaire nieuwe transportmethode schreeuwen je vanaf de stellingen toe. Trial and error geldt hiervoor. Wat voor de 1 lekker aanslaat, zal voor de ander geen resultaten brengen.

Verwacht er dus geen wonderen van, je gaat vaak wel een stuk vooruit, maar je wordt niet in 1x super gespierd ofzo. :)

Persoonlijk vind ik eiwitsupplementatie meer onder het kopje voeding vallen, dan supplementatie, maar dat is mijn (Mr.J) persoonlijke mening.
SPOILER: Steroïden
Als iemand wilt gaan gebruiken doe dan de moeite jezelf goed in te lezen in de materie, het kunnen medicijnen zijn die je overgedoseerd gaat gebruiken ten behoeve van je gestelde doeleiden.

Hier op FOK is uiteraard ruimte tot educatie op dit punt, ik raad iedereen dan ook aan in deze subsectie goed de sticky topics door te lezen. http://forum.dutchbodybuilding.com/f10/

Waarom is er ruimte hiervoor? Omdat er ook een XTC topic, een Coke topic, een softdrugs topic waarin gebruik en tips worden besproken. F0k zou F0k niet zijn als we daar dan geen ruimte in bieden.
Educate yourself before you medicate yourself!
SPOILER: Vitamines en mineralen
"Een uitgebalanceerde en evenwichtige voeding behoeft geen verdere extra ondersteuning" is vaak te horen uit de monden van mensen die een bodybuilder een handje vol pillen ziet wegwerken bij een maaltijd. Helaas vergeten deze mensen dat een lichaam van een bodybuilder totaal andere behoeftes heeft dan die van een niet bodybuilder/sporter.

Vitamines in grote hoeveelheden zoals Vitamine B en Vitamine C zijn nodig en niet schadelijk in hoge (lees: hoog, niet extreem hoog ;) ) hoeveelheden (ze zijn nl. in water oplosbaar, in tegenstelling tot Vitamine A en Vitamine D. Met vitamine A is overdosering snel mogelijk en gevaarlijk; Voor vitamine D zijn er steeds meer aanwijzingen dat suppletie (bij voorkeur in D3 vorm) de kans op allerlei ziekten en aandoeningen verkleint). Mineralen zoals magnesium en zink zijn ook bijna onmisbaar voor velen. ZMA is hiervoor een veelgebruikt supplement.

Zeer uitgebreide info hierover: http://www.bodybuilding.com/fun/catvit1.htm http://www.bodybuilding.com/fun/catvit2.htm



[spoiler=Handige en informatieve linkjes] Geen idee wat er allemaal precies voor info te vinden is, maar met wat zoekwerk kan je er denk ik wel wat relevante info vinden. :P http://bodybuilding.pagina.nl

Officiële site van de internationale bodybuild federatie. Niet zoveel spannends te vinden op wat foto sessies na. http://www.ifbb.com

Zeer groot en uitgebreid informatief forum: http://www.bodybuilding.com/forum

Groot en informatief Nederlandstalig forum. De meeste 'stamgasten' uit dit topic zijn daar ook te vinden. De supermoderators zijn heel toffe gasten! :7 http://forum.dutchbodybuilding.com

Deze mag niet ontbreken in dit rijtje. :) http://www.getbig.com

Specifieke voeding FAQ: http://bodybuilding.about.com/library/weekly/aa020403a.htm

Nog een voeding pagina: http://www.getbig.com/articles/bottom.htm

Site met oefeningen in animated .gif: http://exrx.net/Exercise.html

Uitleg type spiervezels: http://fitnessnet.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=8532

Vitamines en mineralen info: http://forum.dutchbodybuilding.com/showthread.php?t=4010

Site waar artikelen door diverse mensen worden gepubliceerd: http://www.t-nation.com
SPOILER: FAQ
- Ik wil beginnen: hoe vind ik een goede sportschool? Let erop dat er een squat rack (niet alleen een Smith Machine), dumbbells tot minimaal 30kg (gevordenen hebben meer nodig) en losse barbells aanwezig zijn.

- Jullie zeggen dat ik ook moet squatten, bankdrukken en deadliften, maar bij mij op de sportschool kan/mag dat niet. Zeg je abonnement op en zoek een andere sportschool.

- Ik wil graag sneller sterker en breder worden: wat moet ik doen? Allereerst: leest de OP goed en helemaal door. Verder: post je eet- en trainingsschema, dan kunnen de ervaren mensen hier je persoonlijk advies geven.
SPOILER: Ter afsluiting nog een aantal foto's van de top 3 van de Mr. Olympia 2013
1. Phil Heath img_52071380427792.jpg

2. Kai Greene img_51021380427781.jpg

3. Dennis Wolf img_42631380424643.jpg

En 2 van (volgens kenners ;) ) de beste bodybuilder aller tijden; Arnold Schwarzenegger.

m7.jpg

m8.jpg

SPOILER: Versiebeheer
* Deze openingspost is ooit gestart door Mr.J op GoT. Na 2 jaar in deze vorm te zijn gebruikt heeft LedZep deze uitgebreid en waar nodig verbeterd. :), na nog eens 2 jaar heeft CarbonC een kleine revisie/uitbreiding/update doorgevoerd. In 2011 heeft Yuri_Boyka de OP onderverdeeld in spoilers.

08-10-2013: Headerfoto gecorrigeerd.Foto's Top 3 Mr. Olympia 2012 vervangen door die van 2013, funfoto onder de 2 Swarzenegger foto's verwijderd, spoiler voor versiebeheer toegevoegd (CarbonC / no1uknow)

SPOILER: Doelstellingen van de leden voor 31-12-2014
Verbosity
SQ: 180
DL: 230
BP: 115

Yuri_Boyka
SQ: 180
DL: 220
BP: 120

Nic1
SQ: 170
DL: 210
BP: 110

Stoeltafel
SQ: 125
DL: 140
BP: n.b.

Xa1pt
SQ: 120
DL: 150
BP: 90

star_gazer
SQ: 140
DL: 180
BP: 120

DannyDeko
SQ: 120
DL: 140
BP: 80

Snakey
SQ 120
DL 180
BP 140
OHP 90

dreamerbulk
SQ: 240
DL: 300
BP: 160

Ethanolic
SQ 5*140
DL 5*150
BP 5*95

Push
SQ: 130
DL: 170
BP: 100

Yamcha
SQ: 160
DL: 200
BP: 110

Cataclyst
SQ:150
DL:180
BP:120

Beach
Sq 140
Dl 160
ohp 60
geen bench

Opblaaspop077
150Kg deadlift
75Kg benchpress
55Kg overhead strict

Varkensbiefstuk
SQ: 140 (5rm)
DL: 170 (1rm)
BP: 90 (1rm)

no1uknow
SQ: 140
DL: 180
BP: 100

Drinky
SQ: 130
BP: 95
DL: 200

Sapstengel
SQ 160
DL 200
BP 115

Mr.J
SQ 85
DL70
BP 90

Stinkie
SQ 140
DL 165
BP 100

ZetaOS
SQ 210
DL 190
BP 155
gekoeldnetzolekkerzaterdag 19 juli 2014 @ 19:44
Snakey kan jij de typo in dr op fixxen zit op me mobiel

Dankje :*
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 19:48
Ik begrijp de TT niet?
gekoeldnetzolekkerzaterdag 19 juli 2014 @ 19:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 19:48 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik begrijp de TT niet?
Nog is not
Maar die kuttelefoon leeft een eigen leven
gekoeldnetzolekkerzaterdag 19 juli 2014 @ 19:59
Nog een week weinig trainen en dan weer normale werktijden
Normaal trainingsschema incoming
Gains
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 20:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 19:44 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:
Snakey kan jij de typo in dr op fixxen zit op me mobiel

Dankje :*
Ik heb m'n best gedaan, volgens mij klopt het zo.
gekoeldnetzolekkerzaterdag 19 juli 2014 @ 20:06
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:05 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik heb m'n best gedaan, volgens mij klopt het zo.
Heeft vandaag al iemand al gezegd dat je geweldig bent?
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 20:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:06 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

[..]

Heeft vandaag al iemand al gezegd dat je geweldig bent?
Eh nee. Gisteren voor het laatst. Thanks though.
Henryszaterdag 19 juli 2014 @ 20:09
Hoe is de airco op jullie sportschool?
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 20:14
406 @119 met overhand grip. Try that.

Verbosityzaterdag 19 juli 2014 @ 20:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:09 schreef Henrys het volgende:
Hoe is de airco op jullie sportschool?
Airco? Was die er maar.
Cataclystzaterdag 19 juli 2014 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:18 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Airco? Was die er maar.
Pff een groot drama ook hier.. Airco naar de klote. Gister training afgekapt omdat ik een lopende waterval was en het echt extreem benauwd was dat je zowat moeite had met ademhalen :').

Nu 2 weekjes ergens anders dus tijdelijk andere gym checken voor 2 weken!
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:09 schreef Henrys het volgende:
Hoe is de airco op jullie sportschool?
Prima. Het is sowieso wat warmer overal, maar prima te doen.
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 21:22
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:14 schreef Snakey het volgende:
406 @119 met overhand grip. Try that.

Lijkt mij gewoon een hook grip. :P Wel een beest.
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 21:22 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Lijkt mij gewoon een hook grip. :P Wel een beest.
Ja verdomd. :P

Ik blijf het toch niks vinden die sumo DL. Het zal van geen kant kloppen wat ik zeg, maar het ziet er imo uit als een cheat DL.
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 21:46
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 21:35 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ja verdomd. :P

Ik blijf het toch niks vinden die sumo DL. Het zal van geen kant kloppen wat ik zeg, maar het ziet er imo uit als een cheat DL.
Haha, ja, ik snap wat je bedoelt. Dat komt omdat conventional er gewoon veel toffer uitziet, maar als ik het goed heb is sumo wel de natuurlijke manier van zware dingen optillen. Ik ga misschien ook van conventional naar sumo switchen in de aankomende weken.
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 21:46 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Haha, ja, ik snap wat je bedoelt. Dat komt omdat conventional er gewoon veel toffer uitziet, maar als ik het goed heb is sumo wel de natuurlijke manier van zware dingen optillen. Ik ga misschien ook van conventional naar sumo switchen in de aankomende weken.
Ik denk dat sumo een te grote buitenwaardse druk op je knieen geeft. En volgens mij is het niet de beste manier van tillen. En dat zeg ik alleen maar uit gevoel so correct if wrong, maar je lichaam in lijn hebben zoals bij conventioneel lijkt mij een stuk beter voor je lichaam.
Henryszaterdag 19 juli 2014 @ 22:02
Vind het trouwens persoonlijk jammer dat bodybuilding geen echte persoonlijkheden heeft als Ronnie Coleman. Schreeuw zelf ook altijd lightweight baby
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:03
Door de verbouwing hebben we afgelopen maanden(!) in de huiskamer geslapen. Sinds vanavond hebben we weer een slaapkamer! Ik ben zo blij als een kind met zijn eerste doos Lego. :D En m'n bad staat perfect in de slaapkamer. :7
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:02 schreef Henrys het volgende:
Vind het trouwens persoonlijk jammer dat bodybuilding geen echte persoonlijkheden heeft als Ronnie Coleman. Schreeuw zelf ook altijd lightweight baby
Ik denk dat je je dan wat beter in moet lezen in de BB wereld. :)
Henryszaterdag 19 juli 2014 @ 22:05
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:04 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik denk dat je je dan wat beter in moet lezen in de BB wereld. :)
Laatste keer dat ik dat deed zag ik Kai Greene een stuk fruit verkrachten
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:07
quote:
9s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:05 schreef Henrys het volgende:

[..]

Laatste keer dat ik dat deed zag ik Kai Greene een stuk fruit verkrachten
Lucky you. :P

Maar ik bedoel dat de BB wereld wat groter is dan grootheden als Coleman en Greene. :)
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 22:21
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:01 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik denk dat sumo een te grote buitenwaardse druk op je knieen geeft. En volgens mij is het niet de beste manier van tillen. En dat zeg ik alleen maar uit gevoel so correct if wrong, maar je lichaam in lijn hebben zoals bij conventioneel lijkt mij een stuk beter voor je lichaam.
Zou best kunnen, weet ik zelf ook niet.

quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:03 schreef Snakey het volgende:
Door de verbouwing hebben we afgelopen maanden(!) in de huiskamer geslapen. Sinds vanavond hebben we weer een slaapkamer! Ik ben zo blij als een kind met zijn eerste doos Lego. :D En m'n bad staat perfect in de slaapkamer. :7
SC is hier hé. o|O :P

ONZ / [DE GYM #479] Godverdomme Teringwarm godverdomme

Gefeliciteerd!

quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:02 schreef Henrys het volgende:
Vind het trouwens persoonlijk jammer dat bodybuilding geen echte persoonlijkheden heeft als Ronnie Coleman. Schreeuw zelf ook altijd lightweight baby
Haha eens. Wij roepen ook "Yeah buddyyyyyyy" en "Jupppppp". Mooi is dat.
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:25
quote:
Hier, een slechte foto van m'n slaapkamer. Zometeen even porno bedrijven met m'n vrouw. :7

SPOILER
905853_10152202521127337_6527395167999756695_o.jpg
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 22:26
quote:
16s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:25 schreef Snakey het volgende:

[..]

Hier, een slechte foto van m'n slaapkamer. Zometeen even porno bedrijven met m'n vrouw. :7

SPOILER
:D

Is dat een werkend bad trouwens?
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:26 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

:D

Is dat een werkend bad trouwens?
Nee, nog niet. (Smart ass. ;) ) Het wordt maandag aangesloten. Maar we waren de huiskamer als slaapkamer wel zat ondertussen. :')
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 22:36
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:30 schreef Snakey het volgende:

[..]

Nee, nog niet. (Smart ass. ;) ) Het wordt maandag aangesloten. Maar we waren de huiskamer als slaapkamer wel zat ondertussen. :')
Kan ik mij voorstellen. Blijft dat bad daar wel staan dan?
setozaterdag 19 juli 2014 @ 22:37
quote:
16s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:25 schreef Snakey het volgende:

[..]

Hier, een slechte foto van m'n slaapkamer. Zometeen even porno bedrijven met m'n vrouw. :7

SPOILER
Is die niet een beetje klein?
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Kan ik mij voorstellen. Blijft dat bad daar wel staan dan?
Yep.

quote:
5s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:37 schreef seto het volgende:

[..]

Is die niet een beetje klein?
Nope.

Het is een kutfoto. Het ziet er kleiner uit dan het is. En, het is niet een enorme slaapkamer. Dat krijg je met een huis uit 1920. :')
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 22:42
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:40 schreef Snakey het volgende:

[..]

Yep.

[..]

Nope.

Het is een kutfoto. Het ziet er kleiner uit dan het is. En, het is niet een enorme slaapkamer. Dat krijg je met een huis uit 1920. :')
Op zich wel tof hé om een huis te verbouwen? :D Wij hadden ook een oud huis gekocht en zijn 1 jaar bezig geweest om dat hele ding te verbouwen. :D
Snakeyzaterdag 19 juli 2014 @ 22:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:42 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Op zich wel tof hé om een huis te verbouwen? :D Wij hadden ook een oud huis gekocht en zijn 1 jaar bezig geweest om dat hele ding te verbouwen. :D
Niet echt. Er is hier zoveel werk (complete renovatie) dat het me zo'n 10k per maand kost. :') Maar het eindresultaat moet dat goed maken uiteraard. Denk niet dat ik het er nog uit krijg though, maar ik heb dan ook geen plannen om het te verkopen.
Yuri_Boykazaterdag 19 juli 2014 @ 23:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 22:55 schreef Snakey het volgende:

[..]

Niet echt. Er is hier zoveel werk (complete renovatie) dat het me zo'n 10k per maand kost. :') Maar het eindresultaat moet dat goed maken uiteraard. Denk niet dat ik het er nog uit krijg though, maar ik heb dan ook geen plannen om het te verkopen.
Goedkoop is het niet, en in deze tijd krijg je het er niet uit nee. :P Wij hadden de waarde zowat verdubbeld, maar sinds de crisis is dat ook ver naar beneden gezakt, helaas.

Je hebt zo dadelijk in ieder geval wel een mooie keet (en abs van al die cardio :D ). ^O^
Yuri_Boykazondag 20 juli 2014 @ 00:29
Nieuw onderzoek:

quote:
Background

Some popular weight loss diets restricting carbohydrates (CHO) claim to be more effective, and have additional health benefits in preventing cardiovascular disease compared to balanced weight loss diets.

Methods and Findings

We compared the effects of low CHO and isoenergetic balanced weight loss diets in overweight and obese adults assessed in randomised controlled trials (minimum follow-up of 12 weeks), and summarised the effects on weight, as well as cardiovascular and diabetes risk. Dietary criteria were derived from existing macronutrient recommendations. We searched Medline, EMBASE and CENTRAL (19 March 2014). Analysis was stratified by outcomes at 3–6 months and 1–2 years, and participants with diabetes were analysed separately. We evaluated dietary adherence and used GRADE to assess the quality of evidence. We calculated mean differences (MD) and performed random-effects meta-analysis. Nineteen trials were included (n = 3209); 3 had adequate allocation concealment. In non-diabetic participants, our analysis showed little or no difference in mean weight loss in the two groups at 3–6 months (MD 0.74 kg, 95%CI −1.49 to 0.01 kg; I2 = 53%; n = 1745, 14 trials; moderate quality evidence) and 1–2 years (MD 0.48 kg, 95%CI −1.44 kg to 0.49 kg; I2 = 12%; n = 1025; 7 trials, moderate quality evidence). Furthermore, little or no difference was detected at 3–6 months and 1–2 years for blood pressure, LDL, HDL and total cholesterol, triglycerides and fasting blood glucose (>914 participants). In diabetic participants, findings showed a similar pattern.

Conclusions

Trials show weight loss in the short-term irrespective of whether the diet is low CHO or balanced. There is probably little or no difference in weight loss and changes in cardiovascular risk factors up to two years of follow-up when overweight and obese adults, with or without type 2 diabetes, are randomised to low CHO diets and isoenergetic balanced weight loss diets.
http://www.plosone.org/ar(...)journal.pone.0100652
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 00:40
quote:
Dat gaat over obese mensen?
Yuri_Boykazondag 20 juli 2014 @ 01:11
Ik ben soms echt sickening euforisch wanneer ik een overheerlijke maaltijd of dessert aan het verorberen ben en besef dat het allemaal netjes binnen mijn macro's past. :D

Dat love for food. O+
Dat flexible dieting. O+

quote:
7s.gif Op zondag 20 juli 2014 00:40 schreef Snakey het volgende:

[..]

Dat gaat over obese mensen?
Ja, dat helaas wel, maar vergeet niet dat de labels overgewicht en obese niet erg ver weg zijn. Volgens mij ben je obese bij 25%. En dan nog zegt de studie wel wat. Daarbij is het niet veel nieuws dat het geen kut uitmaakt wat voor dieet je volgt, zolang de energiebalans maar klopt.
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 01:17
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 01:11 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik ben soms echt sickening euforisch wanneer ik een overheerlijke maaltijd of dessert aan het verorberen ben en besef dat het allemaal netjes binnen mijn macro's past. :D

Dat love for food. O+
Dat flexible dieting. O+

[..]

Ja, dat helaas wel, maar vergeet niet dat de labels overgewicht en obese niet erg ver weg zijn. Volgens mij ben je obese bij 25%. En dan nog zegt de studie wel wat. Daarbij is het niet veel nieuws dat het geen kut uitmaakt wat voor dieet je volgt, zolang de energiebalans maar klopt.
Klinkt alsof je iets aan het goed praten bent voor jezelf.
Yuri_Boykazondag 20 juli 2014 @ 01:18
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 01:17 schreef Snakey het volgende:

[..]

Klinkt alsof je iets aan het goed praten bent voor jezelf.
Heb je het over het eerste of tweede?
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 01:20
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 01:18 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Heb je het over het eerste of tweede?
Allebei.
Yuri_Boykazondag 20 juli 2014 @ 01:26
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 01:20 schreef Snakey het volgende:

[..]

Allebei.
Haha, zou kunnen. Ik heb net een groot bord overheerlijke spaghetti bolognese op en zo neem ik nog een klein beetje ijs. Ik vind het gewoon erg fijn dat ik als liefhebber voor eten toch hele lekkere maaltijden kan eten en alsnog mijn doelen kan bereiken. Dat was in mijn cut wel anders toen ik nog semi-cleanbro was. Het is gewoon meer het feit dat ik lekker kan eten waardoor mijn geest ook gezond blijft. Ik hoef niet somber te worden omdat ik iets wat ik bijvoorbeeld erg lekker vind niet meer kan eten. Alles kan, met mate. Ik hanteer de 80/20 (legit voedsel a.k.a. fuel/yolo voedsel) regel.

De euforie komt voornamelijk doordat ik sinds een week op onderhoud eet en sinds driekwart jaar weer macro's tel, met MyFitnessPal. Ik was bang dat ik weer bepaald voedsel moest laten liggen en ik veel dingen niet meer kon eten, wat helemaal niet het geval is. Soort van gemoedsrust is het.

10384806_926081270739125_5959255218652272684_n.jpg

"you" is niet jij (Snakey). Plaatje van het internet.

Waarom het tweede? Dat begrijp ik niet.

[ Bericht 1% gewijzigd door Yuri_Boyka op 20-07-2014 01:40:34 ]
Yuri_Boykazondag 20 juli 2014 @ 03:26
Ik zie het nu pas, maar blijkbaar is Bio Gro van iSatori geen drug-free supplement en recent gebanned door verschillende federaties in de USA.

Iemand hier dat spul genomen?

edit: Oh, nvm, just some jimmy rustling by Jason Blaha.



[ Bericht 21% gewijzigd door Yuri_Boyka op 20-07-2014 04:07:11 ]
star_gazerzondag 20 juli 2014 @ 10:47
quote:
11s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 11:35 schreef Snakey het volgende:
Whoei, heftig.

Lijkt me bij zulke gewichten en sets/reps toch wel handig om een belt te dragen? Je hoeft maar een keertje een fout te maken.
star_gazerzondag 20 juli 2014 @ 10:48
Prachtige workout plaat:

MrGumazondag 20 juli 2014 @ 12:14
quote:
4s.gif Op zondag 20 juli 2014 10:48 schreef star_gazer het volgende:
Prachtige workout plaat:

Eens, chill nummer. Voor een workout, not sure. Ofwel motivational vids, ofwel instrumental ofwel harde muziek.
Henryszondag 20 juli 2014 @ 12:22
_O_
gekoeldnetzolekkerzondag 20 juli 2014 @ 12:36
quote:
5s.gif Op zondag 20 juli 2014 10:47 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Lijkt me bij zulke gewichten en sets/reps toch wel handig om een belt te dragen? Je hoeft maar een keertje een fout te maken.
Ik doe nu alles beltless hoor.
Geen extreme maar ook geen babyweights
Het is maar net wat je gewend bent
vault_teczondag 20 juli 2014 @ 16:03
ik wil eigenlijk het liefst voor thuis wat gewichten en een bankje halen. Waar kan ik dit online het beste doen? En wat zijn de wat betere merken qua bankjes?
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 16:07
quote:
5s.gif Op zondag 20 juli 2014 10:47 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Lijkt me bij zulke gewichten en sets/reps toch wel handig om een belt te dragen? Je hoeft maar een keertje een fout te maken.
Daar gaat een belt niet veel bij helpen. Als het fout gaat gaat het fout, risico van het liften.

Zoek maar eens op bench ongelukken... :X
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 16:08
Als je zulke filmpjes ziet knijp je morgen weer wat harder in de bar. :P
KoningSjonzondag 20 juli 2014 @ 17:27
Nog aanraders qua leesvoer? Binnenkort een lange vlucht, kan op mijn tablet wel wat e-books lezen.

Starting strength al in bezit, iemand nog tips?
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 17:40
quote:
1s.gif Op zondag 20 juli 2014 17:27 schreef KoningSjon het volgende:
Nog aanraders qua leesvoer? Binnenkort een lange vlucht, kan op mijn tablet wel wat e-books lezen.

Starting strength al in bezit, iemand nog tips?
Deze. http://articles.elitefts.(...)h-press-the-science/

Ook op amazon te krijgen, en vast wel op meer plekken.
Henryszondag 20 juli 2014 @ 18:45
Vandaag weer een keer bovenlichaam geschoren, wat kut is dat zeg. Weet gelijk weer waarom ik er mee gestopt was. Hoe doen de wedstrijdbodybuilders het? laten die het gewoon harsen?
Snakeyzondag 20 juli 2014 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 18:45 schreef Henrys het volgende:
Vandaag weer een keer bovenlichaam geschoren, wat kut is dat zeg. Weet gelijk weer waarom ik er mee gestopt was. Hoe doen de wedstrijdbodybuilders het? laten die het gewoon harsen?
Epileren. ;)

Waarom zou je je scheren trouwens?
THEFXRzondag 20 juli 2014 @ 19:48
quote:
7s.gif Op zondag 20 juli 2014 18:52 schreef Snakey het volgende:

[..]

Epileren. ;)

Waarom zou je je scheren trouwens?
epileren _O-
Degrauwemiddelmaatzondag 20 juli 2014 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 18:45 schreef Henrys het volgende:
Vandaag weer een keer bovenlichaam geschoren, wat kut is dat zeg. Weet gelijk weer waarom ik er mee gestopt was. Hoe doen de wedstrijdbodybuilders het? laten die het gewoon harsen?
je kan ook n body cruizert kopen? Ik weet niet hoe erg het is...
Henryszondag 20 juli 2014 @ 21:37
quote:
7s.gif Op zondag 20 juli 2014 18:52 schreef Snakey het volgende:

[..]

Epileren. ;)

Waarom zou je je scheren trouwens?
Strand, dacht dat het er beter uit zou zien maar ik ben minder droog dan ik dacht.

Epileren moet ik niet aan denken

quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 20:59 schreef Degrauwemiddelmaat het volgende:

[..]

je kan ook n body cruizert kopen? Ik weet niet hoe erg het is...
Daarmee krijg je het nooit glad en duurt het nog langer
Sapstengelzondag 20 juli 2014 @ 21:39
Gewoon Nair gebruiken.
Yuri_Boykamaandag 21 juli 2014 @ 03:43
Die baard elke keer wanneer hij pressed. _O- :') Ook dat redneck liedje op de achtergrond. :D

Wel een goede video though - misschien wat voor jou BredeBroeder?

star_gazermaandag 21 juli 2014 @ 04:14
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 18:45 schreef Henrys het volgende:
Vandaag weer een keer bovenlichaam geschoren, wat kut is dat zeg. Weet gelijk weer waarom ik er mee gestopt was. Hoe doen de wedstrijdbodybuilders het? laten die het gewoon harsen?
Homo. Gewoon haar.
RaymondKmaandag 21 juli 2014 @ 07:30
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 03:43 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Die baard elke keer wanneer hij pressed. _O- :') Ook dat redneck liedje op de achtergrond. :D

Wel een goede video though - misschien wat voor jou BredeBroeder?

ik heb de neiging om die baard in de fik te steken.
VOlgens mij is dat WOESHHH en hij is weg LOL
_O- :')

c_/

Ps, als hij een schijf terug op een as hangt, of op een olybar, dan zal die baard er best een tussen blijven zitten zo af en toe _O-

c_/

[ Bericht 9% gewijzigd door RaymondK op 21-07-2014 08:44:55 ]
Viscmaandag 21 juli 2014 @ 12:15
quote:
5s.gif Op zondag 20 juli 2014 10:47 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Lijkt me bij zulke gewichten en sets/reps toch wel handig om een belt te dragen? Je hoeft maar een keertje een fout te maken.
quote:
7s.gif Op zondag 20 juli 2014 16:07 schreef Snakey het volgende:

[..]

Daar gaat een belt niet veel bij helpen. Als het fout gaat gaat het fout, risico van het liften.

Zoek maar eens op bench ongelukken... :X
Zo heb ik afgelopen week nog een fout gemaakt met een belted deadlift en mijn bekken op een of andere manier verdraaid waardoor mn bovenlichaam aardig scheef stond. Fysio heeft hem weer recht gezet en meteen vrijwel geen last meer van, maar was niet eens een max rep ofzo, gewoon working set van 8. Zal vanavond wel ff een foto uploaden, zag er wel grappig uit :|

Zo zie je maar dat je bij de grotere compounds altijd je focus erbij moet houden.
Snakeymaandag 21 juli 2014 @ 12:32
quote:
8s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:15 schreef Visc het volgende:

Zo heb ik afgelopen week nog een fout gemaakt met een belted deadlift en mijn bekken op een of andere manier verdraaid waardoor mn bovenlichaam aardig scheef stond. Fysio heeft hem weer recht gezet en meteen vrijwel geen last meer van, maar was niet eens een max rep ofzo, gewoon working set van 8. Zal vanavond wel ff een foto uploaden, zag er wel grappig uit :|

Zo zie je maar dat je bij de grotere compounds altijd je focus erbij moet houden.
Met grote compounds hoef je maar een kleine verkeerde beweging te maken en je bent zuur.

Ik benchde vorige week 110, met moeite. Ik voelde iets in m'n rechter ellenboog daarna maar dacht er niet zo veel van. Geen last van gehad afgelopen weekend, ik deed vanmorgen een warming up met 50 en voelde onmiddelijk m'n ellenboog. Gelijk gestopt. Beetje klote, maar ik verloor m'n form enigszins.

Is wel de eerste keer in 3 jaar dat ik iets laat voor wat het is, dus dat valt mee. Maar even aankijken deze week hoe het heelt.
kidkash19maandag 21 juli 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:09 schreef Henrys het volgende:
Hoe is de airco op jullie sportschool?
Geen, heerlijk, houden zo. Niet zeiken maar zweten :)
Questularmaandag 21 juli 2014 @ 12:41
Iemand hier die een site heeft met fijne foarmroller oefeningen? Ga deze week een rust weekje pakken dus alleen maar wat cardio en wil de foamroller eens gaan uitproberen :)
star_gazermaandag 21 juli 2014 @ 13:29
Ik ga Woendag op vakantie, dus deze week maar twee dagen om te trainen.

Voor de gein maar eens e.e.a uitgeprobeerd vandaag. Waar ik voorheen vast zat op 3x5x75kg bench, pompte ik er nu 3x8x75 uit en nog een setje van 6x80 erna :D 5/3/1 strength gains :7
Questularmaandag 21 juli 2014 @ 13:32
quote:
7s.gif Op maandag 21 juli 2014 13:29 schreef star_gazer het volgende:
Ik ga Woendag op vakantie, dus deze week maar twee dagen om te trainen.

Voor de gein maar eens e.e.a uitgeprobeerd vandaag. Waar ik voorheen vast zat op 3x5x75kg bench, pompte ik er nu 3x8x75 uit en nog een setje van 6x80 erna :D 5/3/1 strength gains :7
Nice :) Ik benchde eerst ook met moeite setjes van 70/75 kg, Overgestapt op 5x5 en goed ingelezen op bench techniek en volgende week ga ik voor de 5x5x90 :)
Asgardmaandag 21 juli 2014 @ 13:35
quote:
8s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:15 schreef Visc het volgende:

[..]

[..]

Zo heb ik afgelopen week nog een fout gemaakt met een belted deadlift en mijn bekken op een of andere manier verdraaid waardoor mn bovenlichaam aardig scheef stond. Fysio heeft hem weer recht gezet en meteen vrijwel geen last meer van
Uhmmm, the fuck?
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 14:39

19 jaar
Yuri_Boykamaandag 21 juli 2014 @ 14:41
quote:
10s.gif Op maandag 21 juli 2014 07:30 schreef RaymondK het volgende:

[..]

ik heb de neiging om die baard in de fik te steken.
VOlgens mij is dat WOESHHH en hij is weg LOL
_O- :')

c_/

Ps, als hij een schijf terug op een as hangt, of op een olybar, dan zal die baard er best een tussen blijven zitten zo af en toe _O-

c_/
Evil.
Yuri_Boykamaandag 21 juli 2014 @ 14:55
IPF World Champ (natty dus) in zijn klasse. Verschrikkelijk beest.

Push.maandag 21 juli 2014 @ 15:06
quote:
14s.gif Op maandag 21 juli 2014 14:55 schreef Yuri_Boyka het volgende:
IPF World Champ (natty dus) in zijn klasse. Verschrikkelijk beest.

Midget. Veel ROM voordelen. Not impressed
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 15:29
Hoe komt het eigelijk dat die sterkste mannen vaak erg lang zijn en die olympische/powerlifters vaak van die michelinmannetjes? Uitzonderingen als Klokov daargelaten
Push.maandag 21 juli 2014 @ 15:45
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:29 schreef Henrys het volgende:
Hoe komt het eigelijk dat die sterkste mannen vaak erg lang zijn en die olympische/powerlifters vaak van die michelinmannetjes? Uitzonderingen als Klokov daargelaten
Olympische lifts zijn gewichtsklasse gebonden, dus hoe kleiner je bent hoe meer massa je kan dragen in verhouding. Ook voordelen door hefbomen omdat je kortere ligamenten hebt. Sterkste man daarentegen heeft geen gewichtsklassen, dus daar is hoe meer massa hoe beter het geval, kort door de bocht.
Klokovmaandag 21 juli 2014 @ 15:45
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:29 schreef Henrys het volgende:
Hoe komt het eigelijk dat die sterkste mannen vaak erg lang zijn en die olympische/powerlifters vaak van die michelinmannetjes? Uitzonderingen als Klokov daargelaten
Voor olympisch gewichtheffers hebben ze minder kracht nodig omdat ze het gewicht op een lager punt op kunnen vangen. Klokov is trouwens 1,82 wat vooralsnog niet bijzonder groot is (ter vergelijking Ilya Ilyin is 1,74 en 1,73).
star_gazermaandag 21 juli 2014 @ 16:34
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 13:32 schreef Questular het volgende:

[..]

Nice :) Ik benchde eerst ook met moeite setjes van 70/75 kg, Overgestapt op 5x5 en goed ingelezen op bench techniek en volgende week ga ik voor de 5x5x90 :)
Techniek maakt echt veel verschil. Wat voor mij enorm helpt is voor de eerste rep even een 'lege' DB flye te doen en de spanning achteraan te houden zegmaar. Dan leg je echt je schouderbladen goed naar achteren. Vervolgens de lats actief inzetten als plateau om vanuit te duwen en je pressed echt lekker.

Denk dat ik met een goede spot 3x8x80 had kunnen proberen. Wsch laatste set in de problemen geraakt bij rep 5 ofzo, maar op zich een leuk doel voor hypertrophy training :)
star_gazermaandag 21 juli 2014 @ 16:35
quote:
Pleur op _O-
star_gazermaandag 21 juli 2014 @ 16:39
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 03:43 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Die baard elke keer wanneer hij pressed. _O- :') Ook dat redneck liedje op de achtergrond. :D

Wel een goede video though - misschien wat voor jou BredeBroeder?

Dat zijn nog eens beard gains. Zou hij aan de roids zijn voor zijn baard?
Questularmaandag 21 juli 2014 @ 17:02
Net voor het eerst een foamroller work-out gedaan

deze:
Dat is nog eens afzien ook :) Ik neem aan dat deze oefeningen voldoende zijn?
Ethanolicmaandag 21 juli 2014 @ 20:18
quote:
14s.gif Op maandag 21 juli 2014 14:55 schreef Yuri_Boyka het volgende:
IPF World Champ (natty dus) in zijn klasse. Verschrikkelijk beest.

Die's best sterk. Wow
Ethanolicmaandag 21 juli 2014 @ 21:33
http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/lifters-guide-to-alcohol
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 21:48
quote:
Niet drinken en uitgaan is de reden dat ik met mijn 2 jaar ervaring een van de sterkste van mijn gym ben. Heb wel het sociale leven van een autist maar ook een 2 plate OHP :7
Ethanolicmaandag 21 juli 2014 @ 21:55
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 21:48 schreef Henrys het volgende:

[..]

Niet drinken en uitgaan is de reden dat ik met mijn 2 jaar ervaring een van de sterkste van mijn gym ben. Heb wel het sociale leven van een autist maar ook een 2 plate OHP :7
Zonde man, ik ben liever sterk EN heb een sociaal leven.

Inb4 Fok!kers hebben geen sociaal leven.
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 21:58
quote:
10s.gif Op maandag 21 juli 2014 21:55 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Zonde man, ik ben liever sterk EN heb een sociaal leven.

Inb4 Fok!kers hebben geen sociaal leven.
Vraag me soms af waarom ik nog op mijn vetpercentage let. Wil ooit mee doen aan de sterkste man en ik merk dat ik zelfs nu nog door plateaus heen kan eten maar ik ben nog steeds te sociaal bewust om met het postuur van een vrachtwagenchauffeur rond te lopen.

Trouwens wel ziek hoe die Björnsson binnen 2 jaar is omgetoverd van basketbalspeler tot sterkste man. Zelfs met roids lijkt me dat vrijwel onmogelijk wat hij bereikt heeft in zo'n korte peroide
Faeroermaandag 21 juli 2014 @ 22:03
quote:
12s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 07:28 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Waarom zou je supps en shakes mee je gym in willen nemen? Tenzij je daarna misschien weg moet? :') ;) Wel kansloze actie van die tent idd.
Bij fitline leidschendam kunje squatten deadliften benchen. mag niet stuiteren.
Dumbles (nog) tot 40 maar plan is dat ze tot 50 gaan. 10jarenplan geloof ik tough :-(

Geen tokkies ( op mij na dan)
40eu pm incl sauna, zonnebak,drinken,eventueele groepslessen
Dalurenkaart is goedkoper
Klein opgezet, maar ruimgenoeg v.w.b.t het aantal mensen.en over het algemeen genomen hoef je nauwelijks tot niet te wachten
Bloedheet
Staat health club op de deur lol
Meenemen omdat ik graag 2,5 uur wil stuiteren gedurende de workout. Die locatie is bijna naast de deur. :D Deadliften daar mogelijk?? Niet verwacht haha. Zag alleen maar cardio machines in die raampjes. DB's tot 40kg nog geen probleem voor mij. Ga misschien wel eens kijken. Thanks.
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 22:08
Waarom zijn er eigenlijk zo weinig gyms met dumbbells boven de 40kg? Degene die ze wel hebben betaal je ook gelijk het dubbele
Ethanolicmaandag 21 juli 2014 @ 22:10
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 21:58 schreef Henrys het volgende:

[..]

Vraag me soms af waarom ik nog op mijn vetpercentage let. Wil ooit mee doen aan de sterkste man en ik merk dat ik zelfs nu nog door plateaus heen kan eten maar ik ben nog steeds te sociaal bewust om met het postuur van een vrachtwagenchauffeur rond te lopen.

Trouwens wel ziek hoe die Björnsson binnen 2 jaar is omgetoverd van basketbalspeler tot sterkste man. Zelfs met roids lijkt me dat vrijwel onmogelijk wat hij bereikt heeft in zo'n korte peroide
Denk je dat ie natty is dan? :P
Snakeymaandag 21 juli 2014 @ 22:12
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:08 schreef Henrys het volgende:
Waarom zijn er eigenlijk zo weinig gyms met dumbbells boven de 40kg? Degene die ze wel hebben betaal je ook gelijk het dubbele
Omdat de meeste gyms helemaal niet van die grote gasten binnen willen hebben. Dat schrikt een hoop mensen af.
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 22:14
quote:
1s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:10 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Denk je dat ie natty is dan? :P
Nee, elke sterkste man die ik ken die gebruikt. Alleen in tegenstelling tot bodybuilders liegen ze er niet over omdat ze niet zo ijdel zijn. Alleen tegen de media zeggen ze niks maar dat is logisch.

Halotestin + Anadrol werd mij ooit aangeraden, zou er binnen een paar weken echt gigantisch sterk van kunnen worden, echt tot 50% bij je lifts op als gevorderde maar zijn beide erg schadelijk voor je lever en tijdelijk.
Ethanolicmaandag 21 juli 2014 @ 22:15
quote:
7s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:12 schreef Snakey het volgende:

[..]

Omdat de meeste gyms helemaal niet van die grote gasten binnen willen hebben. Dat schrikt een hoop mensen af.
Alsof > 40 kg dbs een vereiste zijn om ziekelijk groot te worden :P

Ik gooi er gewoon 3 gram test-e per week in en db bp met 28kg.
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 22:16
quote:
7s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:12 schreef Snakey het volgende:

[..]

Omdat de meeste gyms helemaal niet van die grote gasten binnen willen hebben. Dat schrikt een hoop mensen af.
Denk dat al dat kampervolk wat bij die goedkope gyms traint meer mensen afschrikt
Snakeymaandag 21 juli 2014 @ 22:17
quote:
10s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:15 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Alsof > 40 kg dbs een vereiste zijn om ziekelijk groot te worden :P

Ik gooi er gewoon 3 gram test-e per week in en db bp met 28kg.
Nope, maar dat is de gedachte volgens mij. En dat mensen zich niet bezeren, wat bij ons met 20 kilo al mogelijk is bij sommigen. :')
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 22:23
quote:
10s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:15 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Alsof > 40 kg dbs een vereiste zijn om ziekelijk groot te worden :P

Ik gooi er gewoon 3 gram test-e per week in en db bp met 28kg.
Snap niet dat zoveel mensen groot worden belangrijker vinden dan sterk zijn. Het is leuk voor de vrouwen maar ik zou dan al lang gestopt zijn aangezien massa nou eenmaal veel langer duurt dan kracht en je dan al snel gaat vervelen.

Ik doe elke oefening met maximaal gewicht. Zelfs curlen doe ik met 35kg per kant, als ik dat niet zou doen dan zou trainen voor mij niet meer leuk zijn.
Faeroermaandag 21 juli 2014 @ 22:26
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:14 schreef Henrys het volgende:

[..]

Nee, elke sterkste man die ik ken die gebruikt. Alleen in tegenstelling tot bodybuilders liegen ze er niet over omdat ze niet zo ijdel zijn. Alleen tegen de media zeggen ze niks maar dat is logisch.

Halotestin + Anadrol werd mij ooit aangeraden, zou er binnen een paar weken echt gigantisch sterk van kunnen worden, echt tot 50% bij je lifts op als gevorderde maar zijn beide erg schadelijk voor je lever en tijdelijk.
Ik zou het erg zonde vinden om aan de roids te gaan als je nog niet écht aan je natuurlijke limit zit of in de buurt zit, iets wat veel mensen denk ik toch stiekem doen. Als ik nu al die beachboys in de zomer zie met een kutsmoel, gigantisch bovenlichaam en satéprikker beentjes dan weet je het wel. :D
Opblaaspop077maandag 21 juli 2014 @ 22:59
Zout...

Raymond had er laatst last van had ik gelezen, ik train zelf effe niet meer door pijn/blessure.
Maar ik heb vaak last van kramp in mijn kuiten en gehele onderbenen. Nu lees ik dat de aanbevolen maximale dagelijkse hoeveelheid ergens tussen 5-7 gram zit zo ongeveer.
Ik heb zelf eigenlijk geen idee hoeveel zout ik in neem dus ik ga dit eens bij houden.
Weten jullie hoeveel zout jullie per dag nemen?
Henrysmaandag 21 juli 2014 @ 23:01
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:59 schreef Opblaaspop077 het volgende:

Raymond had er laatst last van had ik gelezen, ik train zelf effe niet meer door pijn/blessure.
Maar ik heb vaak last van kramp in mijn kuiten en gehele onderbenen. Nu lees ik dat de aanbevolen maximale dagelijkse
Be
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:59 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Zout...

Raymond had er laatst last van had ik gelezen, ik train zelf effe niet meer door pijn/blessure.
Maar ik heb vaak last van kramp in mijn kuiten en gehele onderbenen. Nu lees ik dat de aanbevolen maximale dagelijkse hoeveelheid ergens tussen 5-7 gram zit zo ongeveer.
Ik heb zelf eigenlijk geen idee hoeveel zout ik in neem dus ik ga dit eens bij houden.
Weten jullie hoeveel zout jullie per dag nemen?
Zou eens Taurine en Magnesium supplementeren als ik jou was, helpt tegen kramp
Opblaaspop077maandag 21 juli 2014 @ 23:07
Een beetje een vage quote? hehe.
Zal van de week eens halen, aan magnesium had ik idd ook wel al eens gedacht...
Ethanolicmaandag 21 juli 2014 @ 23:08
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:59 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Zout...

Raymond had er laatst last van had ik gelezen, ik train zelf effe niet meer door pijn/blessure.
Maar ik heb vaak last van kramp in mijn kuiten en gehele onderbenen. Nu lees ik dat de aanbevolen maximale dagelijkse hoeveelheid ergens tussen 5-7 gram zit zo ongeveer.
Ik heb zelf eigenlijk geen idee hoeveel zout ik in neem dus ik ga dit eens bij houden.
Weten jullie hoeveel zout jullie per dag nemen?
Bananen eten man. 2 per dag. Kalium helpt mij goed tegen kramp.
Yuri_Boykamaandag 21 juli 2014 @ 23:54
quote:
10s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:06 schreef Push. het volgende:

[..]

Midget. Veel ROM voordelen. Not impressed
:')
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:29 schreef Henrys het volgende:
Hoe komt het eigelijk dat die sterkste mannen vaak erg lang zijn en die olympische/powerlifters vaak van die michelinmannetjes? Uitzonderingen als Klokov daargelaten
Genoeg sterke lange powerlifters.

quote:
6s.gif Op maandag 21 juli 2014 16:39 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Dat zijn nog eens beard gains. Zou hij aan de roids zijn voor zijn baard?
Wel een lelijke baard.

quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 17:02 schreef Questular het volgende:
Net voor het eerst een foamroller work-out gedaan

deze:
Dat is nog eens afzien ook :) Ik neem aan dat deze oefeningen voldoende zijn?
Gewoon foamrollen waar nodig.

quote:
7s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:12 schreef Snakey het volgende:

[..]

Omdat de meeste gyms helemaal niet van die grote gasten binnen willen hebben. Dat schrikt een hoop mensen af.
Bij ons heb je een hok speciaal voor gewichtenheffen/powerliften en blijkbaar durven sommige mensen er niet te liften of iets in die richting. :') Wat voor pussy ben je dan, en het is ook niet alsof de mensen die er liften intimiderend zijn. Blijkbaar komt er ook vanaf september een avond waarbij alleen vrouwen toegestaan zijn zodat ze rustig kunnen liften; ladies night. Dafuq is deze. Zieke gender discrimination alles. :')
Henrysdinsdag 22 juli 2014 @ 00:00
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 23:54 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Bij ons heb je een hok speciaal voor gewichtenheffen/powerliften en blijkbaar durven sommige mensen er niet te liften of iets in die richting. :') Wat voor pussy ben je dan, en het is ook niet alsof de mensen die er liften intimiderend zijn. Blijkbaar komt er ook vanaf september een avond waarbij alleen vrouwen toegestaan zijn zodat ze rustig kunnen liften; ladies night. Dafuq is deze. Zieke gender discrimination alles. :')
Ken wel meer gyms waar ze een krachthok hebben maar ik vind dat echt niks. Geen cardiosmatjes die je mirren als je een pr zet :N
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:00 schreef Henrys het volgende:

[..]

Ken wel meer gyms waar ze een krachthok hebben maar ik vind dat echt niks. Geen cardiosmatjes die je mirren als je een pr zet :N
Het is gewoon een ruimte achter glas waar je de gym in kan kijken. Genoeg vrouwen, ook in die ruimte overigens. Daarbij zet je een PR voor jezelf, maar waarom reageer ik überhaupt op een troll.
Kostertjuhdinsdag 22 juli 2014 @ 00:03
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 23:54 schreef Yuri_Boyka het volgende:

Bij ons heb je een hok speciaal voor gewichtenheffen/powerliften en blijkbaar durven sommige mensen er niet te liften of iets in die richting. :') Wat voor pussy ben je dan, en het is ook niet alsof de mensen die er liften intimiderend zijn. Blijkbaar komt er ook vanaf september een avond waarbij alleen vrouwen toegestaan zijn zodat ze rustig kunnen liften; ladies night. Dafuq is deze. Zieke gender discrimination alles. :')
In Belgie zag ik een Ladies Only-Basic Fit. Moet je eens proberen met een Men's only. Is de wereld te klein
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:03 schreef Kostertjuh het volgende:

[..]

In Belgie zag ik een Ladies Only-Basic Fit. Moet je eens proberen met een Men's only. Is de wereld te klein
Echt hé. :') Gelijk ragende feministen all over the place.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:09
Ziet eruit als een legitte gym, in Leiden.

https://www.facebook.com/SportjaLeiden
Henrysdinsdag 22 juli 2014 @ 00:13
Gijs-Mens-April-juli.jpg
THEFXRdinsdag 22 juli 2014 @ 00:15
quote:
15s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:13 schreef Henrys het volgende:
[ afbeelding ]
wat moeten wij hiermee?
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

wat moeten wij hiermee?
hoyhoy
#ANONIEMdinsdag 22 juli 2014 @ 00:25
Ik zit na ruim een jaar nog steeds op 30 kg ohp.
Opblaaspop077dinsdag 22 juli 2014 @ 00:26
quote:
15s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:13 schreef Henrys het volgende:
[ afbeelding ]
quote:
Oh man wat hebben we een reacties gehad op de eerste blogpost over Gijs: de confronterende foto, zijn bizarre leefstijl... We zijn nu drie maanden verder en Gijs boekt resultaat. — bij SPORTJA.
lol?
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:25 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik zit na ruim een jaar nog steeds op 30 kg ohp.
Heb je het afgelopen jaar gegeten?
#ANONIEMdinsdag 22 juli 2014 @ 00:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:31 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Heb je het afgelopen jaar gegeten?
10kg erbij.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

10kg erbij.
10KG PURE MUDDAFUKKING MASS

Even serieus, hoe zit je dan vast op zo'n laag gewicht?
#ANONIEMdinsdag 22 juli 2014 @ 00:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:32 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

10KG PURE MUDDAFUKKING MASS

Even serieus, hoe zit je dan vast op zo'n laag gewicht?
Geen idee... Al mijn lifts zijn laag maar mijn lichaam is wel veranderd.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:35 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Geen idee... Al mijn lifts zijn laag maar mijn lichaam is wel veranderd.
sickening man
Push.dinsdag 22 juli 2014 @ 00:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:35 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Geen idee... Al mijn lifts zijn laag maar mijn lichaam is wel veranderd.
Misschien is je techniek gewoon slecht waardoor je hoe dan ook geen kracht extra kan zetten?
Faeroerdinsdag 22 juli 2014 @ 00:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:35 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Geen idee... Al mijn lifts zijn laag maar mijn lichaam is wel veranderd.
Mogelijkheden:
A. Je bent een meisje
B. Je eet als een meisje
C. Je hebt je schouders geamputeerd
D. Je bent 1 meter 40
E. Ach laat ook maar, wtf man?
gekoeldnetzolekkerdinsdag 22 juli 2014 @ 00:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:35 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Geen idee... Al mijn lifts zijn laag maar mijn lichaam is wel veranderd.
Laat je niet gek maken gewoon lekker doorgaan
Opblaaspop077dinsdag 22 juli 2014 @ 00:43
Heb je wel getraind afgelopen jaar?
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 00:46
Dima is gewoon efficiënt.
#ANONIEMdinsdag 22 juli 2014 @ 00:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:38 schreef Push. het volgende:

[..]

Misschien is je techniek gewoon slecht waardoor je hoe dan ook geen kracht extra kan zetten?
Hmm zou kunnen, ik denk dat het een combinatie is van mijn techniek, voeding en slechte nachtrust. Ik denk dat ik te weinig carbs binnen krijg. Ik eet op een dag 1 sneetje pindakaas en 250 gr 10% yoghurt en 2 liter volle melk + avondeten wat de pot schaft. Hiermee kom ik al ~ 1kg per maand aan. :')

Ik slaap ook slecht, vooral in de zomer. Ik heb nu zo'n slaapmasker gekocht waardoor ik wel wat beter slaap.

Na een dagje school ben ik altijd moe en voel ik me slap. Dit komt denk ik ook omdat ik de hele dag niks eet en dan pas in de avond 2 liter melk + avond eten door mijn strot douw.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 01:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:54 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Hmm zou kunnen, ik denk dat het een combinatie is van mijn techniek, voeding en slechte nachtrust. Ik denk dat ik te weinig carbs binnen krijg. Ik eet op een dag 1 sneetje pindakaas en 250 gr 10% yoghurt en 2 liter volle melk + avondeten wat de pot schaft. Hiermee kom ik al ~ 1kg per maand aan. :')

Ik slaap ook slecht, vooral in de zomer. Ik heb nu zo'n slaapmasker gekocht waardoor ik wel wat beter slaap.

Na een dagje school ben ik altijd moe en voel ik me slap. Dit komt denk ik ook omdat ik de hele dag niks eet en dan pas in de avond 2 liter melk + avond eten door mijn strot douw.
Ik heb sinds twee maanden ook zo'n slaapmasker. :D Fucking ideaal is dat. Ik slik elke nacht ook 0.5 mg melatonine sinds een paar weken, wat ook mega chill is. Ik heb nog nooit zo vast en diep geslapen. Elke morgen voelt het alsof ik herboren ben. Het is trouwens ook ziek goed voor je herstel.

Hier nog meer info: http://examine.com/supplements/Melatonin/

Verder zou ik wel je voeding wat beter indelen man.
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 02:59
Sodemieters. Wel goed spierpijn zeg van die 3x8 bench training gisteren :D Duidelijk een ander soort belasting dan 5/3/1 :)

Heb eigenlijk wel zin om een paar maanden puur op hypertrophy te trainen.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 03:04
Damn, wat is Ilya Ilyin een fuarking beest zeg.


https://www.youtube.com/channel/UCVvR3TK0p4klqqhMvPeoLEw
Nic1dinsdag 22 juli 2014 @ 03:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:54 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

dan pas in de avond 2 liter melk + avond eten door mijn strot douw.
Doe het dan niet... :) En wellicht goed om wat meer te varieren ipv 2l melk te drinken.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 03:35
LOL @ die SQ setup.


_O-
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 03:36
Oja, 15 jaar oud en een squat van 727 lbs. _O-

https://www.facebook.com/photo.php?v=10204771774519932
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 06:12
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 02:59 schreef star_gazer het volgende:
Sodemieters. Wel goed spierpijn zeg van die 3x8 bench training gisteren :D Duidelijk een ander soort belasting dan 5/3/1 :)

Heb eigenlijk wel zin om een paar maanden puur op hypertrophy te trainen.
Hahah.
Als je dat nooit eerder consequent deed dan ga je hier echt wel resultaat van zien :-)
Maar voor het mooie zou je dit veel langer moeten doen dan een paar maabden. Zeker nu je prcies je cut begint
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 06:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 06:12 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Hahah.
Als je dat nooit eerder consequent deed dan ga je hier echt wel resultaat van zien :-)
Maar voor het mooie zou je dit veel langer moeten doen dan een paar maabden. Zeker nu je prcies je cut begint
Heeft het uberhaupt zin op hypertrophy te starten in een cut? Lijkt me niet toch?
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 07:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:09 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ziet eruit als een legitte gym, in Leiden.

https://www.facebook.com/SportjaLeiden
thanks!
ff mailen hoever de dumbels daar gaan.

thanks man
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 07:13
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 06:38 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Heeft het uberhaupt zin op hypertrophy te starten in een cut? Lijkt me niet toch?
dat durf ik niet te zeggen.
ik doe al 5,5jr niet anders eigenlijk dan 1 opwarm setje en 3x8 werksetje, en nu voor het eerst echt een "lange" "cut" aan het doen, en zie (al is het wel door een tweak in lift techniek) nogsteeds verbetering tijdens deze cut... In kracht maar ook in massa. Al is het wel minder dan met bulken uiteraard. ;)
Maar daarom zou ik dat gewoon eens een vol jaar doen bijv. Tenminste als je het gevoel hebt dat het je helpt.
Als je ook de 3 heavy compounds er in houd zo, en af en toe eens flink een max 1 rep probeerd ook, dan zul je volgens mij niks gaan inleveren op kracht prestaties daar op...

[ Bericht 10% gewijzigd door RaymondK op 22-07-2014 07:57:52 ]
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 07:26
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:23 schreef Henrys het volgende:

[..]

Snap niet dat zoveel mensen groot worden belangrijker vinden dan sterk zijn. Het is leuk voor de vrouwen maar ik zou dan al lang gestopt zijn aangezien massa nou eenmaal veel langer duurt dan kracht en je dan al snel gaat vervelen.

Ik doe elke oefening met maximaal gewicht. Zelfs curlen doe ik met 35kg per kant, als ik dat niet zou doen dan zou trainen voor mij niet meer leuk zijn.
Sorry, maar je post nu 4 posts achter elkaar die je eerste regel in deze post volledig belachlijk maakt...

Je snapt niet dat mensen trainen op massa en een goed fysiek en om groot te willen worden, maar je post eerder dat je er zelf niet bij wil lopen als een obeze truck driver...

En tegelijkertijd zit je powerlfiting op te hemelen t.o.v. bodybuilding, daar zijn al meer discussies van online tevinden dan van squattechniek filmpjes....
Als je niet kan begrijpen dat verschillende mensen verschillende doelen hebben en door verschillende prikkels gemotiveerd worden dan is die hele sportwereld misschien wel gewoon niks voor je :'( ;)

Een 300kg deadlift is vandaag de dag net zo nutteloos in het leven als kanonnen van schouders hebben.... en net zo nutteloos als posts van ik curl 35kg en deadlift pas 2jr en doe 240 :')

Af en toe een PR post super, maar ga niet het een of het ander zitten ophemelen a.u.b. daar hebben we niks aan...

En dat statement van "powerlifters geven gebruik tenminste toe" is in mijn ogen alleen maar een excuus om eigengebruik nu of in de toekomst goed te praten :') |:( Alsof dat het allemaal gezond en normaal maakt opeens
|:( :N

beetje een wegtrekkertje krijg ik van 4,5,6 van dat soort posts in halve week. En dan zijn bodybuilders narcistisch :')

[ Bericht 1% gewijzigd door RaymondK op 22-07-2014 12:30:45 ]
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 07:34
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:03 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Meenemen omdat ik graag 2,5 uur wil stuiteren gedurende de workout. Die locatie is bijna naast de deur. :D Deadliften daar mogelijk?? Niet verwacht haha. Zag alleen maar cardio machines in die raampjes. DB's tot 40kg nog geen probleem voor mij. Ga misschien wel eens kijken. Thanks.
ja deadlift sqt bench. Alleen nogmaals, gooien met gewichten en stuiteren met deadliften wordt in het bijzonder niet gewaardeerd lol. Er zit een restaurant onder wat nogal heeft geklaagd in het verleden, en daarom zitten ze er met name met DL bovenop dat je het niet teveel laat stuiteren.
maargoed, in mijn ogen is dat alleen maar mooi om zo gecontrolleerd mogelijk te laten zakken, en alleen maar goed voor je krachtontwikkeling...

Maar ik kan me voorstellen als je vooral Oly lifts doet (dacht dat jij powerlifting vooral deed als ik me goed herinner?) dat het je dan wel tegen zou kunnen gaan staan vandaar dat ik het nogmaals zeg ;-)

Vooral met zo een clean jerk, dan kun je hem echt niet van hoog laten flikkeren :@

Ik vind het een fijne gym. Wellicht wat klein ingericht op sommige punten, maar in principe is alles te vinden om groot en sterk te worden imho. Verder vriendelijk persooneel en overige leden... Beschaafd volk en een fijne sfeer...
En letterlijk op steenworp afstand van m'n huis maakt een heleboel goed :-)

Yuriy poste hierboven een ogenschijnlijk goeie gym in Leiden. Ik heb ze net gemaild met de vraag tot hoever de dumbels gaan

[ Bericht 3% gewijzigd door RaymondK op 22-07-2014 08:22:45 ]
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 07:44
Heeft iemand een adresje waar je van die zware ankerketting kan kopen? Ik zoek twee stukken ketting wat bij 20 of 30cm lengte al 10kg weegt. Om om m'n nek te hangen als ik de stad in ga :+
Zodat ik die met 2 musketonhaken o.i.d. aan de as van een dumbel kan haken :@

please don't ask why :'( :@

;) c_/

[ Bericht 2% gewijzigd door RaymondK op 22-07-2014 07:58:30 ]
Deuce92dinsdag 22 juli 2014 @ 08:18
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:44 schreef RaymondK het volgende:
Heeft iemand een adresje waar je van die zware ankerketting kan kopen? Ik zoek twee stukken ketting wat bij 20 of 30cm lengte al 10kg weegt. Om om m'n nek te hangen als ik de stad in ga :+
Zodat ik die met 2 musketonhaken o.i.d. aan de as van een dumbel kan haken :@

please don't ask why :'( :@

;) c_/
Nu nog wat zon pakken de komende dagen en dan zie je er op je volgende foto's zo uit. :P

mr-t1.jpg
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 08:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 08:18 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Nu nog wat zon pakken de komende dagen en dan zie je er op je volgende foto's zo uit. :P

[ afbeelding ]
_O-
A-team _O_
Deuce92dinsdag 22 juli 2014 @ 08:19
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:23 schreef Henrys het volgende:

[..]

Snap niet dat zoveel mensen groot worden belangrijker vinden dan sterk zijn. Het is leuk voor de vrouwen maar ik zou dan al lang gestopt zijn aangezien massa nou eenmaal veel langer duurt dan kracht en je dan al snel gaat vervelen.
Omdat ze aan bodybuilding doen? Je zit ook in een topic genaamd '[Bodybuilding]' :P
Deuce92dinsdag 22 juli 2014 @ 08:23
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:14 schreef Henrys het volgende:

[..]

Nee, elke sterkste man die ik ken die gebruikt. Alleen in tegenstelling tot bodybuilders liegen ze er niet over omdat ze niet zo ijdel zijn. Alleen tegen de media zeggen ze niks maar dat is logisch.
Heeft niks met ijdelheid te maken, maar met geld. Als ze toegeven dat ze niet natty zijn verliezen ze hun sponsordeals.

Die bedrijven verdienen geld door mensen te laten geloven dat als zij hun supplementen en andere producten kopen, zij net zo groot kunnen worden als de mensen die ze sponsoren, zoals bijvoorbeeld Jeff Seid en andere 'natties' ( :') ). Als mensen te horen zouden krijgen dat dat soort figuren ook gewoon keihard aan de juice zitten dan kopen ze niks meer.
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 09:27
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 22:59 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Zout...

Raymond had er laatst last van had ik gelezen, ik train zelf effe niet meer door pijn/blessure.
Maar ik heb vaak last van kramp in mijn kuiten en gehele onderbenen. Nu lees ik dat de aanbevolen maximale dagelijkse hoeveelheid ergens tussen 5-7 gram zit zo ongeveer.
Ik heb zelf eigenlijk geen idee hoeveel zout ik in neem dus ik ga dit eens bij houden.
Weten jullie hoeveel zout jullie per dag nemen?
ik kreeg door m'n voeding net aan 1,5gram binnen. Terwijl 2,5gram genoeg zou zijn voor een normaal iemand. Als je jezelf het ongans zweet, en lift e.d. dan is die 5 gram idd. wel beter ja. Athans, voor mij is dat genoeg. Meer moet ik niet doen want bloeddruk...
Ik doe er nu dagelijks zo'n 2 of 3 gram bij. Meestal vooraf voor het trainen ff in een glas water. Het geeft ook meer kracht.

Die spierkrampen had ik idd. van een natrium tekort, en van veel te hoge spierspanning 24/7 door een idiote algehele stijfheid (waar ik nogsteeds aan werk :@ ;( )

maar van die krampen ben ik eigenlijk volledig af gelukkig.

[ Bericht 3% gewijzigd door RaymondK op 22-07-2014 09:57:03 ]
MrGumadinsdag 22 juli 2014 @ 09:44
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 06:38 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Heeft het uberhaupt zin op hypertrophy te starten in een cut? Lijkt me niet toch?
Als je het puur voor de cut zou doen heeft het geen nut. Misschien leuk voor de afwisseling voor jezelf maar spiermatig is het beter om aan progressive overload te blijven doen.
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 13:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 09:44 schreef MrGuma het volgende:

[..]

Als je het puur voor de cut zou doen heeft het geen nut. Misschien leuk voor de afwisseling voor jezelf maar spiermatig is het beter om aan progressive overload te blijven doen.
Dat kan ook op hypertrophy toch?
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 13:09
Kracht gains ook op de squat goed merkbaar. Voorheen struggles op 3x5x80kg. Nu pompte ik er met gemak 3x8x90kg uit. Had wel met 95, misschien zelfs 100 gekund.
Deuce92dinsdag 22 juli 2014 @ 13:13
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 13:09 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Dat kan ook op hypertrophy toch?
Volgens mij hebben de twee weinig met elkaar te maken, en kunnen ze gewoon samen.

Voor zover ik weet moet je voor hypertrophy vooral ervoor zorgen dat je in de 6-12 rep range zit. Progressive overload betekent gewoon dat je na verloop van tijd meer weerstand/gewicht gebruikt. Ik zie geen tegenstrijdigheden.

Zo heb ik het in ieder geval begrepen.
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 13:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 13:13 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Volgens mij hebben de twee weinig met elkaar te maken, en kunnen ze gewoon samen.

Voor zover ik weet moet je voor hypertrophy vooral ervoor zorgen dat je in de 6-12 rep range zit. Progressive overload betekent gewoon dat je na verloop van tijd meer weerstand/gewicht gebruikt. Ik zie geen tegenstrijdigheden.

Zo heb ik het in ieder geval begrepen.
Timmosdinsdag 22 juli 2014 @ 13:35
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 13:21 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Lurker hier maar wou even op je fitline post ingaan. "Mijn" fitline gaat wel al tot 50kg dumbells, sinds een aantal weken ook 20kg dikke plates, niet de smalle.. Maar een rope vervangen die bijna kapot gerafeld is lijkt onmogelijk :')
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 13:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 13:35 schreef Timmos het volgende:

[..]

Lurker hier maar wou even op je fitline post ingaan. "Mijn" fitline gaat wel al tot 50kg dumbells, sinds een aantal weken ook 20kg dikke plates, niet de smalle.. Maar een rope vervangen die bijna kapot gerafeld is lijkt onmogelijk :')
haha. gewoon ff klagen. (wel triest trouwens) Ene fitline zal de andere niet zijn denk, geen idee ;-) maar euhm hier hebben we gewoon alle oly plates liggen al zijn er van de 25kg maar 2
Timmosdinsdag 22 juli 2014 @ 13:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 13:36 schreef RaymondK het volgende:

[..]

haha. gewoon ff klagen. (wel triest trouwens) Ene fitline zal de andere niet zijn denk, geen idee ;-) maar euhm hier hebben we gewoon alle oly plates liggen al zijn er van de 25kg maar 2
Ik ken het personeel goed maarja, de baas he.. Blijkt maar weer dat t overal anders is, Bij ons gaan de (niet oly) plates tot 20.. Er zijn wel 2 rubber matjes voor deadliften etc :+..

Maar kan er niet over klagen eigenlijk! Incl airco sauna zonnebank, soms een lek dak maar vooruit :D
Faeroerdinsdag 22 juli 2014 @ 15:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:34 schreef RaymondK het volgende:

[..]

ja deadlift sqt bench. Alleen nogmaals, gooien met gewichten en stuiteren met deadliften wordt in het bijzonder niet gewaardeerd lol. Er zit een restaurant onder wat nogal heeft geklaagd in het verleden, en daarom zitten ze er met name met DL bovenop dat je het niet teveel laat stuiteren.
maargoed, in mijn ogen is dat alleen maar mooi om zo gecontrolleerd mogelijk te laten zakken, en alleen maar goed voor je krachtontwikkeling...

Maar ik kan me voorstellen als je vooral Oly lifts doet (dacht dat jij powerlifting vooral deed als ik me goed herinner?) dat het je dan wel tegen zou kunnen gaan staan vandaar dat ik het nogmaals zeg ;-)

Vooral met zo een clean jerk, dan kun je hem echt niet van hoog laten flikkeren :@

Ik vind het een fijne gym. Wellicht wat klein ingericht op sommige punten, maar in principe is alles te vinden om groot en sterk te worden imho. Verder vriendelijk persooneel en overige leden... Beschaafd volk en een fijne sfeer...
En letterlijk op steenworp afstand van m'n huis maakt een heleboel goed :-)

Yuriy poste hierboven een ogenschijnlijk goeie gym in Leiden. Ik heb ze net gemaild met de vraag tot hoever de dumbels gaan
Inderdaad voornamelijk powerlift compounds met een variant op 531. Nog geen goede plek gevonden voor olympische lifts buiten een grasveldje en misschien SportJa in Leiden. M'n enkel en heup mobility is hier nog iets te slecht voor waar ik vooral met band stretches aan probeer te werken.
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:44 schreef RaymondK het volgende:
Heeft iemand een adresje waar je van die zware ankerketting kan kopen? Ik zoek twee stukken ketting wat bij 20 of 30cm lengte al 10kg weegt. Om om m'n nek te hangen als ik de stad in ga :+
Zodat ik die met 2 musketonhaken o.i.d. aan de as van een dumbel kan haken :@

please don't ask why :'( :@

;) c_/
Zeker omdat je de DBs zelf niet meer uit en in de startpositie krijgt? :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Faeroer op 22-07-2014 16:05:52 ]
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:56 schreef Faeroer het volgende:

Zeker omdat je de DBs zelf niet meer uit en in de startpositie krijgt? :D
haha nee die db's gaan tot 40kg, en dat is zelfs voor schouders pressen overhead nu zelfs gewoon te licht om verder te kunnen komen :@ met chest heb ik d'r helemaal niks meer aan eigenlijk.
met die kettingen gehaakt aan een dumbel zou ik weer verder kunnen. Goedkope (hopelijk tidjelijke) oplossing tot ze die set nu echt gaan uitbreiden. Wacht er al maanden op, en volgens mij gaat het niet gebeuren gewoon ;(

Dan maar zo ;-)
Deuce92dinsdag 22 juli 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:59 schreef RaymondK het volgende:

[..]

haha nee die db's gaan tot 40kg, en dat is zelfs voor schouders pressen nu zelfs gewoon te licht :@
met die kettingen gehaakt aan een dumbel zou ik weer verder kunnen. Goedkope (hopelijk tidjelijke) oplossing tot ze die set nu echt gaan uitbreiden. Wacht er al maanden op, en volgens mij gaat het niet gebeuren gewoon ;(

Dan maar zo ;-)
Gewoon met twee barbells liften ja tog. :D :P
RaymondKdinsdag 22 juli 2014 @ 16:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:59 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Gewoon met twee barbells liften ja tog. :D :P
lol.

kan ook met een dumbel op een dumbel, maar dan heb je dus altijd een persoon nodig die ze d'r op legt. Plus dat je dikke kans heb dat je een keer die losse dumbel gaat terug koppen met je tanden o.id.
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 16:58
Iemand een tip hoe ik DBs in startpositie breng voor een close grip (triceps) floor press? Ik zet links meestal met twee handen op m'n bovenbeen. Rechts moet ik vervolgens met een vreemde zwaai half om m'n bovenbeen heen zwaaien zegmaar en er dan op kantelen. Lukt nog wel met 32kg DBs, maar mocht i krichting de 40 gaan, dan gaat dat lastig worden.
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:00
Vandaag iemand lekker 100kg aan het benchen met suicide grip. Zonder spot.

Die gast wil echt dood volgens mij :{
fathankdinsdag 22 juli 2014 @ 17:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:25 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik zit na ruim een jaar nog steeds op 30 kg ohp.
:')

tenzij je 130 bedoelt.
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 00:25 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik zit na ruim een jaar nog steeds op 30 kg ohp.
Dan doe je echt iets niet goed. 30kg is erg weinig. Na een jaar mag je zeker wel op 50/60kg zitten. Hoe staat het met je techniek?
#ANONIEMdinsdag 22 juli 2014 @ 17:04
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:01 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Dan doe je echt iets niet goed. 30kg is erg weinig. Na een jaar mag je zeker wel op 50/60kg zitten. Hoe staat het met je techniek?
Ik doe hem zoals in dit filmpje:
Ik weeg 68,8 kg.
fathankdinsdag 22 juli 2014 @ 17:04
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 13:09 schreef star_gazer het volgende:
Kracht gains ook op de squat goed merkbaar. Voorheen struggles op 3x5x80kg. Nu pompte ik er met gemak 3x8x90kg uit. Had wel met 95, misschien zelfs 100 gekund.
Squat is nog steeds wel een zorgenkindje of niet? Je zat toch al richting 170 kg deadlift?
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:05
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:04 schreef fathank het volgende:

[..]

Squat is nog steeds wel een zorgenkindje of niet? Je zat toch al richting 170 kg deadlift?
Deadlift heb ik 175kg op gepakt. 180 zit er wel in denk ik.

Squat 1RM is 130kg balls to the wall met gare form. Tsja, zou eigenlijk wel 140 moeten zijn.
fathankdinsdag 22 juli 2014 @ 17:06
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:05 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Deadlift heb ik 175kg op gepakt. 180 zit er wel in denk ik.

Squat 1RM is 130kg. Tsja, zou eigenlijk wel 140 moeten zijn.
oh valt nog mee. Ben niet zo goed in 1rm's terugrekenen enzo :P
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:07
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:06 schreef fathank het volgende:

[..]

oh valt nog mee. Ben niet zo goed in 1rm's terugrekenen enzo :P
Heb vandaag vrij willekeurig die 90kg opgepakt; was mijn laatste sessie voor een 24 uur lange vlucht naar Nederland (verkansie jwz) dus wilde even wat anders zonder al te veel blessure / pijntjes risico. Lekker 3x8 bro lifts gedaan.
fathankdinsdag 22 juli 2014 @ 17:08
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:07 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Heb vandaag vrij willekeurig die 90kg opgepakt; was mijn laatste sessie voor een 24 uur lange vlucht naar Nederland (verkansie jwz) dus wilde even wat anders zonder al te veel blessure / pijntjes risico.
Heb je goeie week uitgezocht. Het is fucking mooi weer hier :D
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:10
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Heb je goeie week uitgezocht. Het is fucking mooi weer hier :D
Ja heb ik begrepen :D Er is me al een dikke BBQ beloofd door moeders. Dem proteins :9

Ook een weekje in Italie shinen met mijn Ozzie winter bulkpens :7
Trinitrobenzeendinsdag 22 juli 2014 @ 17:11
Ik probeer mijn huidige schema een beetje aan te passen om zoveel mogelijk van machine's af te gaan en meer met losse gewichten bezig te zijn. Eigenlijk wil ik het houden op 3 exercises voor rug, maar ik weet niet welke van de volgend 4 weg te strepen, hyperextension wil ik houden omdat het de enige lower back exercise is, maar de resterende 3 lijken me allemaal prima maar 4 rug oefeningen wordt mij teveel. En voordat men zegt dat ik ook deadlifts/bent over barbell row etc moet gaan doen, dit wil ik ook zeker gaan doen, maar ik wacht even totdat vrienden met meer ervaring terug zijn zodat zij mij die oefeningen op de juiste manier kunnen voordoen en leren, want ik weet dat het bij compound exercises erg belangrijk is om de juiste vorm en beweging te doen, en dat wil ik niet verkeerd leren.

Dus welke zal ik wegstrepen?

Seated Cable Row
Wide-Grip Lat Pulldown
Single-Arm Row
Hyperextensions
Deuce92dinsdag 22 juli 2014 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:11 schreef Trinitrobenzeen het volgende:
Ik probeer mijn huidige schema een beetje aan te passen om zoveel mogelijk van machine's af te gaan en meer met losse gewichten bezig te zijn. Eigenlijk wil ik het houden op 3 exercises voor rug, maar ik weet niet welke van de volgend 4 weg te strepen, hyperextension wil ik houden omdat het de enige lower back exercise is, maar de resterende 3 lijken me allemaal prima maar 4 rug oefeningen wordt mij teveel. En voordat men zegt dat ik ook deadlifts/bent over barbell row etc moet gaan doen, dit wil ik ook zeker gaan doen, maar ik wacht even totdat vrienden met meer ervaring terug zijn zodat zij mij die oefeningen op de juiste manier kunnen voordoen en leren, want ik weet dat het bij compound exercises erg belangrijk is om de juiste vorm en beweging te doen, en dat wil ik niet verkeerd leren.

Dus welke zal ik wegstrepen?

Seated Cable Row
Wide-Grip Lat Pulldown
Single-Arm Row
Hyperextensions
Je hebt nu twee row oefeningen, ik zou er daar dan eentje van weglaten.
Caveatdinsdag 22 juli 2014 @ 17:32
Loop al een tijdje rond met het vermoeden rond dat ik een laag testosteronlevel heb en heb daarom maar even een bloedtest laten doen. De uitslag is zoals ik al vermoedde...

V5gDuIb.jpg

Heeft iemand nog tips om mijn testosteronlevel structureel op te krikken?

PS: na mijn vakantie ga ik uiteraard even langs de huisarts met deze uitslagen.
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:48
Waarom hebben ze je testosteron om 20:00 getest (bloedafname tijd)? Of kijk in verkeerd? Zou eens een test in de ochtend nemen, want dit zegt weinig.

Mocht je bloed inderdaad in de ochtend zijn afgenomen, dan lijkt deze waarde me inderdaad laag genoeg om verder onderzoek te overwegen. Ter vergelijking, mijn uitslag was 16nmol/L en de dokter vond dit 'aan de lage kant, maar nog wel gangbaar'.

[ Bericht 28% gewijzigd door star_gazer op 22-07-2014 17:54:30 ]
star_gazerdinsdag 22 juli 2014 @ 17:59
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:14 schreef Snakey het volgende:
406 @119 met overhand grip. Try that.

Lekker Rammstein op ook :D

Ongelooflijk hoe hij dat flikt zonder straps. Heb je toch echt wel kolenschoppen voor nodig denk ik als je dit wilt doen zonder je duim ernstig te beschadigen.
Snakeydinsdag 22 juli 2014 @ 18:18
quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:48 schreef star_gazer het volgende:
Waarom hebben ze je testosteron om 20:00 getest (bloedafname tijd)? Of kijk in verkeerd? Zou eens een test in de ochtend nemen, want dit zegt weinig.

Mocht je bloed inderdaad in de ochtend zijn afgenomen, dan lijkt deze waarde me inderdaad laag genoeg om verder onderzoek te overwegen. Ter vergelijking, mijn uitslag was 16nmol/L en de dokter vond dit 'aan de lage kant, maar nog wel gangbaar'.
Voor zover ik weet is testosteron een hormoon wat nogal schommelt, en je daarom van 1x testen niet echt veel kan zeggen. Je zou om een goed beeld te krijgen dus over een langere tijd op verschillende tijdstippen bloed moeten prikken om er echt iets over te kunnen zeggen.

Het zou trouwens goed kunnen dat het zo laag is als het om 8 uur 's avonds is geprikt. 's Morgens/s nachts is het het hoogst.
Caveatdinsdag 22 juli 2014 @ 18:29
Is inderdaad om 20.00 afgenomen. Zal over een paar week wel 's ochtends een nieuwe test laten doen.
gekkewiebeldinsdag 22 juli 2014 @ 19:08
Deze week is de kipfilet in de aanbieding bij de AH (XL?). Vijf euro voor de kiloverpakking.
Even de vriezer volstoppen :9

--
En nu zie ik in de lidl een weegschaal staan die "lichaamsgewicht, vetaandeel, watergehalte, spiermassa en botmassa" zou kunnen bepalen. Common knowledge zegt dat dit alles met een korreltje zout te nemen is. Maar op de site van de consumentenbond staat
"De herhaalbaarheid van de metingen bij één persoon is bij alle weegschalen goed. Veranderingen in vetpercentage kunnen in de loop van de tijd wel worden waargenomen. Voorwaarde hierbij is wel dat de meetomstandigheden ook steeds hetzelfde zijn, zoals nuchter meten en wegen op hetzelfde tijdstip van de dag."
Iemand ervaring met het elke ochtend (nuchter) meten van vetpercentage? Spiegel werkt natuurlijk ook, maar heb toch een weegschaal nodig dus..
( http://www.consumentenbon(...)chaal-vetpercentage/ )

[ Bericht 42% gewijzigd door gekkewiebel op 22-07-2014 19:22:37 ]
fathankdinsdag 22 juli 2014 @ 19:28
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 19:08 schreef gekkewiebel het volgende:
Deze week is de kipfilet in de aanbieding bij de AH (XL?). Vijf euro voor de kiloverpakking.
Even de vriezer volstoppen :9

--
En nu zie ik in de lidl een weegschaal staan die "lichaamsgewicht, vetaandeel, watergehalte, spiermassa en botmassa" zou kunnen bepalen. Common knowledge zegt dat dit alles met een korreltje zout te nemen is. Maar op de site van de consumentenbond staat
"De herhaalbaarheid van de metingen bij één persoon is bij alle weegschalen goed. Veranderingen in vetpercentage kunnen in de loop van de tijd wel worden waargenomen. Voorwaarde hierbij is wel dat de meetomstandigheden ook steeds hetzelfde zijn, zoals nuchter meten en wegen op hetzelfde tijdstip van de dag."
Iemand ervaring met het elke ochtend (nuchter) meten van vetpercentage? Spiegel werkt natuurlijk ook, maar heb toch een weegschaal nodig dus..
( http://www.consumentenbon(...)chaal-vetpercentage/ )
Koop een meetlint en gebruik de us navy method. Kost een fractie en kun je ook een trend mee bepalen over een langere periode.
Cataclystdinsdag 22 juli 2014 @ 19:47
Vandaag eerste workout gedaan van Candito. 4 setjes 115x6 squats en 2 setjes 145x6 deadlift. Heerlijk pittig. Eerste twee weken veel volume en laatste 2 veel op intensiteit!

Overigens vandaag gelift in een klein sportschooltje op Texel (vakantie) en ze hadden zelfs powerrack! Vrouwtje die het runt is powerlifter geweest en zei dat mn Squat en deadlift techniek goed was. Enige puntje was dat ik te snel naar beneden ging bij het squatten waardoor je minder explosief The hole uit kan. Hoe fix ik dit?
Klokovdinsdag 22 juli 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 19:47 schreef Cataclyst het volgende:
Vandaag eerste workout gedaan van Candito. 4 setjes 115x6 squats en 2 setjes 145x6 deadlift. Heerlijk pittig. Eerste twee weken veel volume en laatste 2 veel op intensiteit!

Overigens vandaag gelift in een klein sportschooltje op Texel (vakantie) en ze hadden zelfs powerrack! Vrouwtje die het runt is powerlifter geweest en zei dat mn Squat en deadlift techniek goed was. Enige puntje was dat ik te snel naar beneden ging bij het squatten waardoor je minder explosief The hole uit kan. Hoe fix ik dit?
Minder snel naar beneden
Snakeydinsdag 22 juli 2014 @ 20:05
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:00 schreef Klokov het volgende:

[..]

Minder snel naar beneden
^O^
Cataclystdinsdag 22 juli 2014 @ 20:14
Hahaha voor de hand liggend natuurlijk. Zijn geen cue's zeker :p
Ethanolicdinsdag 22 juli 2014 @ 20:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 19:47 schreef Cataclyst het volgende:
Vandaag eerste workout gedaan van Candito. 4 setjes 115x6 squats en 2 setjes 145x6 deadlift. Heerlijk pittig. Eerste twee weken veel volume en laatste 2 veel op intensiteit!

Overigens vandaag gelift in een klein sportschooltje op Texel (vakantie) en ze hadden zelfs powerrack! Vrouwtje die het runt is powerlifter geweest en zei dat mn Squat en deadlift techniek goed was. Enige puntje was dat ik te snel naar beneden ging bij het squatten waardoor je minder explosief The hole uit kan. Hoe fix ik dit?
Damn 145 reps voor 6kg.
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 20:45
Je kan dus blijkbaar je eigen koe kopen en dat vlees thuisgestuurd krijgen.

http://www.koopeenkoe.nl
Yuri_Boykadinsdag 22 juli 2014 @ 20:51
quote:
11s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:10 schreef RaymondK het volgende:

[..]

thanks!
ff mailen hoever de dumbels daar gaan.

thanks man
Haha, geen probleem. Kwam het toevallig tegen, maar als ik die gym zie dan zou ik zonder pardon en zonder nadenken verkassen uit dat claustrofobie hok waar je nu zit. :P

quote:
5s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:44 schreef RaymondK het volgende:
Heeft iemand een adresje waar je van die zware ankerketting kan kopen? Ik zoek twee stukken ketting wat bij 20 of 30cm lengte al 10kg weegt. Om om m'n nek te hangen als ik de stad in ga :+
Zodat ik die met 2 musketonhaken o.i.d. aan de as van een dumbel kan haken :@

please don't ask why :'( :@

;) c_/
Fitness-Seller?

quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:32 schreef Caveat het volgende:
Loop al een tijdje rond met het vermoeden rond dat ik een laag testosteronlevel heb en heb daarom maar even een bloedtest laten doen. De uitslag is zoals ik al vermoedde...

[ afbeelding ]

Heeft iemand nog tips om mijn testosteronlevel structureel op te krikken?

PS: na mijn vakantie ga ik uiteraard even langs de huisarts met deze uitslagen.
http://www.artofmanliness(...)tosterone-naturally/

En hoe vermoed je dat je test laag is?

quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 19:47 schreef Cataclyst het volgende:
Vandaag eerste workout gedaan van Candito. 4 setjes 115x6 squats en 2 setjes 145x6 deadlift. Heerlijk pittig. Eerste twee weken veel volume en laatste 2 veel op intensiteit!

Overigens vandaag gelift in een klein sportschooltje op Texel (vakantie) en ze hadden zelfs powerrack! Vrouwtje die het runt is powerlifter geweest en zei dat mn Squat en deadlift techniek goed was. Enige puntje was dat ik te snel naar beneden ging bij het squatten waardoor je minder explosief The hole uit kan. Hoe fix ik dit?
Een jongen bij mij in de gym doet ook Candito en is er erg tevreden over. Hou ons op de hoogte.

Langzamer naar beneden idd, maar je wilt ook weer niet te langzaam naar beneden, maar ook weer niet droppen als een motherfucker.
Snakeydinsdag 22 juli 2014 @ 20:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:14 schreef Cataclyst het volgende:
Hahaha voor de hand liggend natuurlijk. Zijn geen cue's zeker :p
Als je te snel zakt ben je alle spiercontrole kwijt, plus er is met geen mogelijkheid gebruik te maken van de elasticiteit van je spieren.
Dizorndinsdag 22 juli 2014 @ 21:32
Ray, ze hebben bij SPORTJA volgens hun site dumbbels "t/m 38kg en 45kg". Verder 3 squatracks + 1 voor vrouwen op hun tekeningetje te zien. Bij USC leiden zag ik nog max 30kg liggen, dus daar ga je niet vrolijk van worden vrees ik :+ USC is gewoon supergoedkoop en kan mijn gewichten daar nog makkelijk fixen, maar 't is echt arelaxt klein kwa ruimte voor compounds. Lekker veel van die nutteloze vag-spread apparaten enzo
Rickocumdinsdag 22 juli 2014 @ 22:24
Broertjes, waar de neuk kan ik dumbells kopen voor 30kg per dumbell?
Enige tips waar / welke ik het beste kan hebben?
Ik zie alleen maar 15kg dumbells.

Tevens zoek ik nog een stevig en goedkoop flat/incline bank :@
Aber wo musse ich suchen!
fathankdinsdag 22 juli 2014 @ 22:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 22:24 schreef RickoKun het volgende:
Broertjes, waar de neuk kan ik dumbells kopen voor 30kg per dumbell?
Enige tips waar / welke ik het beste kan hebben?
Ik zie alleen maar 15kg dumbells.

Tevens zoek ik nog een stevig en goedkoop flat/incline bank :@
Aber wo musse ich suchen!
Fitness-seller
OLB sports misschien
Marktplaats

[klokov]Koop een kettlebell[/klokov]
Snakeydinsdag 22 juli 2014 @ 22:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 22:24 schreef RickoKun het volgende:
Broertjes, waar de neuk kan ik dumbells kopen voor 30kg per dumbell?
Enige tips waar / welke ik het beste kan hebben?
Ik zie alleen maar 15kg dumbells.

Tevens zoek ik nog een stevig en goedkoop flat/incline bank :@
Aber wo musse ich suchen!
http://gorillasports.nl/dumbells/professionele-dumbells/f/10/v/45
Jahr00ndinsdag 22 juli 2014 @ 22:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 22:24 schreef RickoKun het volgende:
Broertjes, waar de neuk kan ik dumbells kopen voor 30kg per dumbell?
Enige tips waar / welke ik het beste kan hebben?
Ik zie alleen maar 15kg dumbells.

Tevens zoek ik nog een stevig en goedkoop flat/incline bank :@
Aber wo musse ich suchen!
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 22:24 schreef RickoKun het volgende:
Broertjes, waar de neuk kan ik dumbells kopen voor 30kg per dumbell?
Enige tips waar / welke ik het beste kan hebben?
Ik zie alleen maar 15kg dumbells.

Tevens zoek ik nog een stevig en goedkoop flat/incline bank :@
Aber wo musse ich suchen!
je kan beter zonne verstelbare halen hoor

na een paar keer trainen is die 30 kg te licht
koekwausssdinsdag 22 juli 2014 @ 23:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 22:40 schreef Jahr00n het volgende:

[..]


[..]

je kan beter zonne verstelbare halen hoor

na een paar keer trainen is die 30 kg te licht
Paar keer nog wel.

Biggie man.
gekoeldnetzolekkerdinsdag 22 juli 2014 @ 23:45
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 23:13 schreef koekwausss het volgende:

[..]

Paar keer nog wel.

Biggie man.
Hoezo waar doe jij side laterals mee dan?
Cataclystdinsdag 22 juli 2014 @ 23:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:51 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Een jongen bij mij in de gym doet ook Candito en is er erg tevreden over. Hou ons op de hoogte.

Langzamer naar beneden idd, maar je wilt ook weer niet te langzaam naar beneden, maar ook weer niet droppen als een motherfucker.
Zal ik doen! ^O^

Eerste week heet ook 'Muscular Conditioning' en zijn best lichte gewichten, maar godver het is nog best pittig zwaar :'). Kijk echt uit naar de komende weken.. All kinds of gainsss.
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 00:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:32 schreef Caveat het volgende:
Loop al een tijdje rond met het vermoeden rond dat ik een laag testosteronlevel heb en heb daarom maar even een bloedtest laten doen. De uitslag is zoals ik al vermoedde...

[ afbeelding ]

Heeft iemand nog tips om mijn testosteronlevel structureel op te krikken?

foliumzuur, ZMA en yohimbe
Opblaaspop077woensdag 23 juli 2014 @ 01:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 09:27 schreef RaymondK het volgende:

[..]

ik kreeg door m'n voeding net aan 1,5gram binnen. Terwijl 2,5gram genoeg zou zijn voor een normaal iemand. Als je jezelf het ongans zweet, en lift e.d. dan is die 5 gram idd. wel beter ja. Athans, voor mij is dat genoeg. Meer moet ik niet doen want bloeddruk...
Ik doe er nu dagelijks zo'n 2 of 3 gram bij. Meestal vooraf voor het trainen ff in een glas water. Het geeft ook meer kracht.

Die spierkrampen had ik idd. van een natrium tekort, en van veel te hoge spierspanning 24/7 door een idiote algehele stijfheid (waar ik nogsteeds aan werk :@ ;( )

maar van die krampen ben ik eigenlijk volledig af gelukkig.
Ik zweet nul nada noppes. Het moet echt een extreem geval zijn dat ik zweet. Hoogstens wordt mijn shirt vochtig onder aan mijn rug of onder mijn oksel. Maar ik ben gewoon zo'n non-zweet type...

Ik eet an sich veel brood dus verwacht dat er teveel zout in zit. Maar natuurlijk zijn er geen fucking voedingswaarde te vinden van dat ene brood/broodje wat ik eet.
Sowieso is bij de bakker alles wisselvallig natuurlijk. Moet eigenlijk echt een dieet volgen ookal train ik niet....
star_gazerwoensdag 23 juli 2014 @ 01:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 18:29 schreef Caveat het volgende:
Is inderdaad om 20.00 afgenomen. Zal over een paar week wel 's ochtends een nieuwe test laten doen.
Zover ik weet zijn je waardes in de avond een heel stuk lager dan 's ochtends. Je test zegt dus niet zo veel.
Nic1woensdag 23 juli 2014 @ 03:02
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 00:58 schreef THEFXR het volgende:

[..]

foliumzuur, ZMA en yohimbe
Yohimbe heeft geen effect op je test, het is een aphrodisiac maar dat komt niet door verhoogde test waardes.

ZMA helpt alleen als je een gebrek hebt aan die mineralen.
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 03:16
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 03:02 schreef Nic1 het volgende:

[..]

Yohimbe heeft geen effect op je test, het is een aphrodisiac maar dat komt niet door verhoogde test waardes.

ZMA helpt alleen als je een gebrek hebt aan die mineralen.
geeft antwoord op de originele vraag, ipv onzin te verkopen.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 03:31
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 03:16 schreef THEFXR het volgende:

[..]

geeft antwoord op de originele vraag, ipv onzin te verkopen.
Dat is wel zo hoor wat daar staat...

Misschien heb jij iets anders gelezen? :D
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 03:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:51 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Haha, geen probleem. Kwam het toevallig tegen, maar als ik die gym zie dan zou ik zonder pardon en zonder nadenken verkassen uit dat claustrofobie hok waar je nu zit. :P

[..]

Fitness-

[..]


quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 21:32 schreef Dizorn het volgende:
Ray, ze hebben bij SPORTJA volgens hun site dumbbels "t/m 38kg en 45kg". Verder 3 squatracks + 1 voor vrouwen op hun tekeningetje te zien. Bij USC leiden zag ik nog max 30kg liggen, dus daar ga je niet vrolijk van worden vrees ik :+ USC is gewoon supergoedkoop
Wat kan mij het nou schelen dat ik geen 3000 vierkante meter heb om te squatten LOL

Aan dat sportja heb je geen ruk dus zo te zien :')

Tot 43 kg gaan ze bij sportja.
:')

En 7 oly bars volgens een emaildie ik vanze kreeg.
Dat is wel weer aardig natuurlijk
Zijn meer op ander soort training dan echt bb gericht. Nu gebruik ik nauwelijks apparaten, maar er is bijv geen leg extention of legpress bijv.terwijl die nou net wel nuttig kunnen zijn. En een kabelrack is ookwel een must gewoon
Ik ga wel een keer meetrainen daar met iemand die er 1x per weektraint (naast fitline) voor zn american footbal. Ze hebben er een plow bijv. Al zie ik daar het nut nog niet zo invoor mij Het is meer op trainen voor een sport gericht en crossfit e.d.
;(
@dizornThanx voor het kijken nnaar die dumbles bij usc dude :D

[ Bericht 3% gewijzigd door RaymondK op 23-07-2014 04:30:22 ]
Nic1woensdag 23 juli 2014 @ 03:47
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 03:16 schreef THEFXR het volgende:

[..]

geeft antwoord op de originele vraag, ipv onzin te verkopen.
ZMA
quote:
It is claimed to increase testosterone levels, but there is no evidence to suggest that this occurs in healthy men. Though men with zinc deficiencies can supplement zinc to fix their deficiency and increase their testosterone levels, there is no evidence to suggest this occurs in men with no deficiency.

Aspartate has also been claimed to increase testosterone, but it is in too low of a dose in ZMA to have any effect on testosterone.

Despite ZMA’s lack of effect on testosterone levels, it can be a useful supplement for people that lack zinc and magnesium.
Yohimbine
quote:
Yohimbine works by increasing adrenaline levels in the body, as well as inhibiting a regulatory process in fat cells, which normally suppresses fat burning.

The increase in sexual desire seen from Yohimbine does not appear to be related to testosterone
Om toch een nuttige bijdrage te leveren... Het lijkt me het beste als hij, in de ochtend, een nieuwe testosteron test gaat laten doen om te kijken of hij echt een test-probleem heeft, en daarna gaat onderzoeken waar het aan ligt. Er zijn erg veel mogelijke oorzaken, van slaap tekort, te weinig vet in voeding tot een tekort aan bepaalde mineralen (zoals inderdaad zinc) of vitamines (bijv. vitamine D).
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 04:21
En ik ga weer bulken om mn zwakke punten te verbeteren.

Ikheb geen zin in kracht en massa verlies, en voel dat ik meer massa en kracht kan pakken nog,
En verder vind ikhet belachelijk en nutteloos om voor een paar weken per jaar voor een clean sixpack te gaan. Dat laat ik wel aan de steroide homotjes over.Geloof maar wat je geloven wil omtrend al die mooie fatloss coaches en technieken, realiteit is gewoon dat je significant gaat inleverenals je massa hebt period.

Ik zal (denk ik ) wat eerder een recomp inzetten als dat ik bij mn laatste bulk deed, maar ik wil gewoon kijken of ik ergens tussen de 115-120 kg kan halen zonder onzinnig te dik te worden.

Alle 10% homos hebben pech gehad. :D ;)

Einde van deze nutteloze mededeling :')

[ Bericht 1% gewijzigd door RaymondK op 23-07-2014 08:18:02 ]
McNultywoensdag 23 juli 2014 @ 07:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:32 schreef Caveat het volgende:
Loop al een tijdje rond met het vermoeden rond dat ik een laag testosteronlevel heb en heb daarom maar even een bloedtest laten doen. De uitslag is zoals ik al vermoedde...

[ afbeelding ]

Heeft iemand nog tips om mijn testosteronlevel structureel op te krikken?

PS: na mijn vakantie ga ik uiteraard even langs de huisarts met deze uitslagen.
-Niet dik zijn
-Trainen
-Goed slapen
-Niet verhongeren
-Genoeg verzadigde vetten en cholestrol binnen krijgen
-HITT ipv LISS

Als dat in orde is eventueel een testbooster. Koop geen proprietary blend. Juiced is een voorbeeld van een testbooster die je zou kunnen proberen. Science backed ingredientenlijst inclusief hoeveelheden. Helaas niet te verkrijgen hier in NL, maar je kan wel een vergelijkbare supplementen stack samenstellen m.b.v examine.com.

juicedimage.png
Juiced-supp-facts.png

[ Bericht 0% gewijzigd door McNulty op 23-07-2014 07:29:16 ]
McNultywoensdag 23 juli 2014 @ 08:18
quote:
18s.gif Op woensdag 23 juli 2014 04:21 schreef RaymondK het volgende:
En ik ga weer bulken om mn zwakke punten te verbeteren.

Ikheb geen zin in kracht en massa verlies, en voel dat ik meer massa en kracht kan pakken nog,
En verder vind ikhet belachelijk en nutteloos om voor een paar weken per jaar voor een clean sixpack te gaan. Dat laat ik wel aan de steroide homotjes over.Geloof maar wat je geloven wil omtrend al die mooie fatloss coaches en technieken, realiteit is gewoon dat je significant gaat inleverenals je massa hebt period.

Ik zal (denk ik ) wat eerder een recomp inzetten als dat ik bij mn laatste bulk deed, maar ik wil gewoon kijken of ik ergens 115-120 kg kan halen zonder onzinnig te dik te worden.

Alle 10% homos hebben pech gehad. :D ;)

Einde van deze nutteloze mededeling :')
Ook toevallig :D
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 08:21
quote:
Ik zie het nut gewoon niet van een ingevallen smoelwerk, een kutgevoel over jezelf, zwakke gym prestaties voor maanden alleen maar om iets belachelijks als een keer abs te kunnen flexen :')
Ik heb gewoon andere doelen.

En dat ingevallen gezicht van die Lui is nou precies wat ik bedoel _O-

[ Bericht 8% gewijzigd door RaymondK op 23-07-2014 08:27:41 ]
Dizornwoensdag 23 juli 2014 @ 08:45
Als je gewoon andere doelen hebt, hoef je je er ook niet zo druk om te maken ;) blijf gewoon lekker een beer.

Ik probeer zelf juist 'lean gains' te maken, als in spiermassa aankomen/sterker worden zonder veel gewicht. Niet voor de abs, dat zou puur gunstige bijkomstigheid zijn, maar omdat ik licht wil roeien en dan aan een maximum gewicht zit gebonden. Ik ga er vanuit dat ik minder hard vooruit ga dan wanneer ik gigantisch zou bulken, maar ach, ik maak vooral noobgains nu dus dat is niet zo erg :+
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 08:51
quote:
18s.gif Op woensdag 23 juli 2014 04:21 schreef RaymondK het volgende:
En ik ga weer bulken om mn zwakke punten te verbeteren.

Ikheb geen zin in kracht en massa verlies, en voel dat ik meer massa en kracht kan pakken nog,
En verder vind ikhet belachelijk en nutteloos om voor een paar weken per jaar voor een clean sixpack te gaan. Dat laat ik wel aan de steroide homotjes over.Geloof maar wat je geloven wil omtrend al die mooie fatloss coaches en technieken, realiteit is gewoon dat je significant gaat inleverenals je massa hebt period.

Ik zal (denk ik ) wat eerder een recomp inzetten als dat ik bij mn laatste bulk deed, maar ik wil gewoon kijken of ik ergens tussen de 115-120 kg kan halen zonder onzinnig te dik te worden.

Alle 10% homos hebben pech gehad. :D ;)

Einde van deze nutteloze mededeling :')
Godverdomme Ray wat een tijdstip
Als je zo weinig slaapt zul je nooit een grote jongen worden.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 09:00
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 08:45 schreef Dizorn het volgende:
Als je gewoon andere doelen hebt, hoef je je er ook niet zo druk om te maken ;) blijf gewoon lekker een beer.

Ik probeer zelf juist 'lean gains' te maken, als in spiermassa aankomen/sterker worden zonder veel gewicht. Niet voor de abs, dat zou puur gunstige bijkomstigheid zijn, maar omdat ik licht wil roeien en dan aan een maximum gewicht zit gebonden. Ik ga er vanuit dat ik minder hard vooruit ga dan wanneer ik gigantisch zou bulken, maar ach, ik maak vooral noobgains nu dus dat is niet zo erg :+
Nice :-). Hebben ze bij usc nogsteeds die roeikelder?
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 09:01
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 08:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Godverdomme Ray wat een tijdstip
Als je zo weinig slaapt zul je nooit een grote jongen worden.
LOL

Ik lag keurig om 21:00 uur m'n hele flat bij elkaar te zagen :6 op 1 oor.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 09:54
Als je dit ziet op een verzingende zomerdag denkje " oh wat lekker fris en fruitig moet dat zijn " toch?
BF_superfruitmix2.jpg
NIET TE HACHELEN!

Ik mag toch hopen dat die anti oxidanten e.d. So gesond zijn, want dit is echt niet te zuipen gewoon :')
Nic1woensdag 23 juli 2014 @ 10:07
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 08:21 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik heb gewoon andere doelen.
Prima, maar maak anderen niet belachelijk die je doelen niet delen. :')
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 10:18
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 03:47 schreef Nic1 het volgende:

[..]

ZMA

[..]

Yohimbine

[..]

Om toch een nuttige bijdrage te leveren... Het lijkt me het beste als hij, in de ochtend, een nieuwe testosteron test gaat laten doen om te kijken of hij echt een test-probleem heeft, en daarna gaat onderzoeken waar het aan ligt. Er zijn erg veel mogelijke oorzaken, van slaap tekort, te weinig vet in voeding tot een tekort aan bepaalde mineralen (zoals inderdaad zinc) of vitamines (bijv. vitamine D).
heb je die producten ooit zelf geprobeerd?
Dizornwoensdag 23 juli 2014 @ 10:25
Je kan nogal moeilijk bewijzen of een supplement voor jezelf wel of niet effectief is. Als ik nu ZMA ga gebruiken en ik voel me fitter, is dat dan direct het effect van de ZMA? Waarschijnlijk niet. Kan een placebo effect zijn, kan andere redenen hebben, ik kan sterker worden puur door mijn krachttrainingen in plaats van een middel.

Dan zou ik dus liever geloven in (wetenschappelijke) onderzoeken die iets verder kijken dan 'personal experience', want dat is gewoon vrijwel nietszeggend. Als je zulke middelen wil gebruiken, prima, en als je denkt dat het werkt, helemaal mooi, maar bewijs zul je toch altijd uit onderzoek moeten halen.

@Ray, ik heb geen roeikelder ontdekt. Er staan 2 ergometers in een hoekje gepropt, vaak bezet met duidelijk niet-roeiers, maar verder niets. Gelukkig is dat op de roeivereniging zelf anders :+
McNultywoensdag 23 juli 2014 @ 10:34
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 08:21 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik zie het nut gewoon niet van een ingevallen smoelwerk, een kutgevoel over jezelf, zwakke gym prestaties voor maanden alleen maar om iets belachelijks als een keer abs te kunnen flexen :')
Ik heb gewoon andere doelen.

En dat ingevallen gezicht van die Lui is nou precies wat ik bedoel _O-
Sommige mensen trekken een lage bf zeer slecht in hun gezicht. Zo'n crack face krijgen ze idd. :D
Heb je abzzz die 95% van dag bedekt zijn en loop je met zo'n hoofd rond. _O-
Best kut is dat eigenlijk om facial aesthetics te moeten inleveren om ripped te kunnen zijn.

Stallone had vroegah ook een sterke crack face.
STALLONE.jpg
McNultywoensdag 23 juli 2014 @ 10:36
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 09:01 schreef RaymondK het volgende:

[..]

LOL

Ik lag keurig om 21:00 uur m'n hele flat bij elkaar te zagen :6 op 1 oor.
Is dat je dagelijkse bedtijd? :o
Dem gainzzzzzz
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 10:38
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 10:25 schreef Dizorn het volgende:

Dan zou ik dus liever geloven in (wetenschappelijke) onderzoeken die iets verder kijken dan 'personal experience', want dat is gewoon vrijwel nietszeggend. Als je zulke middelen wil gebruiken, prima, en als je denkt dat het werkt, helemaal mooi, maar bewijs zul je toch altijd uit onderzoek moeten halen.

Die wetenschappelijke onderzoeken kunnen ook weleens subjectief zijn, wie betaalt die bepaald.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 11:19
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 10:07 schreef Nic1 het volgende:

[..]

Prima, maar maak anderen niet belachelijk die je doelen niet delen. :')
Dit is gewoon wat ik er van vind.
Als je je aangesproken voelde dan sorry :')

Als mensen tegen mij zeggen dat ik door "moet" kutten ( wat verder gewoon goed bedoeld is) maar elke keer weer, dan is het denk ik niet gek dat ik mezelf een keer zo uit als ik het op een gegeven moment gewoon wel prima vind.
8)7
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 11:20
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 10:36 schreef McNulty het volgende:

[..]

Is dat je dagelijkse bedtijd? :o
Dem gainzzzzzz
Heeh, nou ja, half uurtje uurtje laterwel meestal. Dit was wel heel vroeg
Ethanolicwoensdag 23 juli 2014 @ 11:25
Wel zwak Ray, wilde die veinz over je abs zien.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 11:26
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 11:25 schreef Ethanolic het volgende:
Wel zwak Ray, wilde die veinz over je abs zien.
Haha. Bicep vein going on big time so enough
Ethanolicwoensdag 23 juli 2014 @ 11:27
Ik heb kabels over mijn biceps lopen op 22%, doesnt count m8.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 11:29
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 11:27 schreef Ethanolic het volgende:
Ik heb kabels over mijn biceps lopen op 22%, doesnt count m8.
Nou dan telt i maar niet LOL
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 11:19 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Dit is gewoon wat ik er van vind.
Als je je aangesproken voelde dan sorry :')

Als mensen tegen mij zeggen dat ik door "moet" kutten ( wat verder gewoon goed bedoeld is) maar elke keer weer, dan is het denk ik niet gek dat ik mezelf een keer zo uit als ik het op een gegeven moment gewoon wel prima vind.
8)7
Je doet er nogal aangevallen over. Stress is slecht voor je gains. :P

Maar, doe wat je wil. er is niemand die je probeert te vertellen wat je zou moeten doen. het is meer dat mensen nieuwsgierig zijn naar hoe je er op 10% uit zou zien. :)
opreiswoensdag 23 juli 2014 @ 11:44
Behoorlijk irritant, zowat al mn kleding begint (te) strak te zitten. Inmiddels ongeveer 10 kg (vet percentage zo goed als gelijk gebleven) zwaarder dan ik was voordat ik ging trainen, liefst zou ik er nog een kilo'tje of 5 (of meer) bij krijgen + dat ik nog wat doelen heb met de main lifts die ik wil halen.
Maar dit demotiveerd best wel, tis niet echt de kosten die het meebrengt (alhoewel het natuurlijk ook een rol speelt) maar vooral dat ik een schijt hekel heb aan winkelen.
Ethanolicwoensdag 23 juli 2014 @ 11:46
Dit is denk de eerste persoon ooit die groter worden demotiverend noemt. :')

1 dagje winkelen man :P
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 11:52
Ik denk dat ik 1 van de weinige mannen ben waarvan z'n vrouw klaagt dat ik teveel winkel. :D
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 11:54
Hebben jullie dit ook wel eens? Ik heb dinsdag DL's gedaan voor reps, een shitload dus. Ik heb dan een dag of twee 'last' van m'n traps. In de zin van tintelingen alsof er te weinig bloed doorheen gaat. erg irritant.

Zal ook vast te maken hebben met hele dagen achter een computer zitten, denk ik.
Ser_Ciappellettowoensdag 23 juli 2014 @ 12:02
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 11:44 schreef opreis het volgende:
Behoorlijk irritant, zowat al mn kleding begint (te) strak te zitten. Inmiddels ongeveer 10 kg (vet percentage zo goed als gelijk gebleven) zwaarder dan ik was voordat ik ging trainen, liefst zou ik er nog een kilo'tje of 5 (of meer) bij krijgen + dat ik nog wat doelen heb met de main lifts die ik wil halen.
Maar dit demotiveerd best wel, tis niet echt de kosten die het meebrengt (alhoewel het natuurlijk ook een rol speelt) maar vooral dat ik een schijt hekel heb aan winkelen.
Strakke kleding is juist top als je een beetje spieren hebt. Dan kunnen andere mensen ook meegenieten van je geweldige body.

Even serieus: je moet gewoon één keer flink gaan winkelen en zo veel mogelijk winkels aflopen. Daarna ken je 1 of 2 winkels waarvan je weet dat ze leuke kleding hebben die goed zit, en kun je altijd daarheen. Scheelt een hoop winkel-in winkel-uit.
Ser_Ciappellettowoensdag 23 juli 2014 @ 12:06
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 11:54 schreef Snakey het volgende:
Hebben jullie dit ook wel eens? Ik heb dinsdag DL's gedaan voor reps, een shitload dus. Ik heb dan een dag of twee 'last' van m'n traps. In de zin van tintelingen alsof er te weinig bloed doorheen gaat. erg irritant.

Zal ook vast te maken hebben met hele dagen achter een computer zitten, denk ik.
Let eens tijdens het zitten en wandelen op of je je schouders optrekt of ontspant. Eigenlijk moet je ze ontspannen, zodat je schouderbladen vanzelf naar beneden en elkaar glijden. Maar zeker als je je traps flink geraakt hebt, kunnen die een beetje spastisch strak blijven staan waardoor je schouders naar boven komen. Die tintelingen zijn dan gewoon vermoeidheid.
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 12:08
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:06 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Let eens tijdens het zitten en wandelen op of je je schouders optrekt of ontspant. Eigenlijk moet je ze ontspannen, zodat je schouderbladen vanzelf naar beneden en elkaar glijden. Maar zeker als je je traps flink geraakt hebt, kunnen die een beetje spastisch strak blijven staan waardoor je schouders naar boven komen. Die tintelingen zijn dan gewoon vermoeidheid.
Ik 'hang' vaak op mijn bureau, wat alleen maar meer spanning geeft. Ik moet soms lange contracten e.d. lezen die ik niet uitprint maar van het scherm lees. Misschien toch maar printen zodat ik wat relaxter kan gaan zitten.
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 12:11
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 11:54 schreef Snakey het volgende:
Hebben jullie dit ook wel eens? Ik heb dinsdag DL's gedaan voor reps, een shitload dus. Ik heb dan een dag of twee 'last' van m'n traps. In de zin van tintelingen alsof er te weinig bloed doorheen gaat. erg irritant.

Zal ook vast te maken hebben met hele dagen achter een computer zitten, denk ik.
tintelingen zijn zenuw gerelateerd, nekmassage kan wel helpen.
Ser_Ciappellettowoensdag 23 juli 2014 @ 12:12
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:08 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik 'hang' vaak op mijn bureau, wat alleen maar meer spanning geeft. Ik moet soms lange contracten e.d. lezen die ik niet uitprint maar van het scherm lees. Misschien toch maar printen zodat ik wat relaxter kan gaan zitten.
Eigenlijk moet je dan je werkplek ergonomischer (nooit gedacht dat ik dat woord ooit zou gebruiken :r ) inrichten. Scherm op ooghoogte, toetsenbord zodat je armen de juiste hoek hebben, etc.
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 12:13
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:08 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik 'hang' vaak op mijn bureau, wat alleen maar meer spanning geeft. Ik moet soms lange contracten e.d. lezen die ik niet uitprint maar van het scherm lees. Misschien toch maar printen zodat ik wat relaxter kan gaan zitten.
Sowieso is het aan te raden om je stoel in kantelstand te hebben staan. IS even wennen maar stukken beter voor je rug. Hernia's komen het meest voor bij kantoorpersoneel. Zitten hele dag stil in hun stoel. Als je de zitting + leuning vast hebt staan ben je geneigd alles vanuit je armen te doen. Bijvoorbeeld iets pakken uit je bureaula. Als je je stoel in de kantelstand staat maak je gemiddeld 1500 bewegingen per dag meer in je ruggenwervels waardoor je wervelschijven beter gesmeerd worden, daardoor minder snel uitdrogen en minder kans op hernia's.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 12:18
Yup. Wat Henk zegt hier boven...
Actieve zithouding...

BAC1_1000_1.jpg

Met een active zithouding trek je automatisch die bolling uit je onderrug en je schouders recht

Als je stoel dat niet heeft kun je zo een zittinkje proberen. Backjoy heet het.
Als je stoel te zacht is zul je er een plankje oid onder moeten leggen om het goed te laten werken.
setowoensdag 23 juli 2014 @ 12:25
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:12 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Scherm op ooghoogte
Dit is inderdaad een hele simpele en goede tip, gewoon een paar boeken oid onder je monitor helpt al heel veel met comfort.
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 12:31
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:13 schreef fathank het volgende:

[..]

Sowieso is het aan te raden om je stoel in kantelstand te hebben staan. IS even wennen maar stukken beter voor je rug. Hernia's komen het meest voor bij kantoorpersoneel. Zitten hele dag stil in hun stoel. Als je de zitting + leuning vast hebt staan ben je geneigd alles vanuit je armen te doen. Bijvoorbeeld iets pakken uit je bureaula. Als je je stoel in de kantelstand staat maak je gemiddeld 1500 bewegingen per dag meer in je ruggenwervels waardoor je wervelschijven beter gesmeerd worden, daardoor minder snel uitdrogen en minder kans op hernia's.
Dat wist ik niet, zal ik eens proberen.

Zo'n zitje is misschien wel wat. Ik zat er aan te denken een krukje te kopen met zo'n soort zitje. Dan zit je ook al een stuk actiever.

Of misschien zo'n bal? Is dat wat?
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 12:34
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:25 schreef seto het volgende:

[..]

Dit is inderdaad een hele simpele en goede tip, gewoon een paar boeken oid onder je monitor helpt al heel veel met comfort.
Ik werk met een laptop. Ik vind het eigenlijk niks, maar in twee landen wonen maakt dat een laptop stukken praktischer is. En dat kreng kan je niet omhoog zetten, anders wordt het moeilijk typen. Ik zet al wel m'n scherm expres wat verder naar achter waardoor ik wat meer rechtop moet zitten.
Panzermauswoensdag 23 juli 2014 @ 12:34
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 10:34 schreef McNulty het volgende:

[..]

Sommige mensen trekken een lage bf zeer slecht in hun gezicht. Zo'n crack face krijgen ze idd. :D
Heb je abzzz die 95% van dag bedekt zijn en loop je met zo'n hoofd rond. _O-
Best kut is dat eigenlijk om facial aesthetics te moeten inleveren om ripped te kunnen zijn.

Stallone had vroegah ook een sterke crack face.
[ afbeelding ]
Meeste mensen gaan bij cutten er juist hele punten op vooruit, qua facial aesthetics. Zeker als je 'maar' tot 10% ofzo gaat. Duidelijkere kaaklijn en features, gezonder uitziende huid, etc. Zijn mooie comparison pics van te vinden op het web. :)

(of Google 'cutting facial aesthetics')
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 12:34
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:31 schreef Snakey het volgende:

[..]

Dat wist ik niet, zal ik eens proberen.

Zo'n zitje is misschien wel wat. Ik zat er aan te denken een krukje te kopen met zo'n soort zitje. Dan zit je ook al een stuk actiever.

Of misschien zo'n bal? Is dat wat?
Heb paar weken terug een instructie gehad. Verhuisd met kantoor en nu nieuw meubilair. Inclusief ergotherapeut die langskwam om iedereen een fatsoenlijke werkhouding proberen aan te leren. Ik heb ff gekeken, het kaartje hangt er nog aan. Wij zitten hier allemaal op een Giroflex 353. Kost wat, maar dan heb je wel een stoel die je fatsoenlijk in kan stellen. En een stoel waar je dagelijks een uurtje of 8 op zit mag best wat kosten toch.
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 12:35
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:34 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik werk met een laptop. Ik vind het eigenlijk niks, maar in twee landen wonen maakt dat een laptop stukken praktischer is. En dat kreng kan je niet omhoog zetten, anders wordt het moeilijk typen. Ik zet al wel m'n scherm expres wat verder naar achter waardoor ik wat meer rechtop moet zitten.
Los toetsenbord + muis aanschaffen. 2 sets. 1tje in Nederland en 1tje in Spanje.
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 12:35
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:34 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik werk met een laptop. Ik vind het eigenlijk niks, maar in twee landen wonen maakt dat een laptop stukken praktischer is. En dat kreng kan je niet omhoog zetten, anders wordt het moeilijk typen. Ik zet al wel m'n scherm expres wat verder naar achter waardoor ik wat meer rechtop moet zitten.
dan sluit je toch een toetsenbord erop aan en muis? verder heb je ook laptopsteunen.
setowoensdag 23 juli 2014 @ 12:35
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:34 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik werk met een laptop. Ik vind het eigenlijk niks, maar in twee landen wonen maakt dat een laptop stukken praktischer is. En dat kreng kan je niet omhoog zetten, anders wordt het moeilijk typen. Ik zet al wel m'n scherm expres wat verder naar achter waardoor ik wat meer rechtop moet zitten.
Koop zo'n ding:

original.jpg

En los toetsenbord en muis inderdaad.
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 12:37
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:35 schreef seto het volgende:

[..]

Koop zo'n ding:

[ afbeelding ]

En los toetsenbord en muis inderdaad.
^O^
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 12:39
Of een externe monitor. 24" ofzo. Die heb je al voor 150 piek. Zet je je laptop ernaast. Altijd handig om tijdens je werk FOK! met een schuin oog in de gaten te kunnen houden.
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 12:39
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:35 schreef fathank het volgende:

[..]

Los toetsenbord + muis aanschaffen. 2 sets. 1tje in Nederland en 1tje in Spanje.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:35 schreef THEFXR het volgende:

[..]

dan sluit je toch een toetsenbord erop aan en muis? verder heb je ook laptopsteunen.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:35 schreef seto het volgende:

[..]

Koop zo'n ding:

[ afbeelding ]

En los toetsenbord en muis inderdaad.
Yep, yep, yep. Ik ga op zoek. Thanks!
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 12:43
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:39 schreef Snakey het volgende:

[..]

[..]

[..]

Yep, yep, yep. Ik ga op zoek. Thanks!
Schopje DIG!
Awesome_woensdag 23 juli 2014 @ 13:08
Nee, laat deze reeks maar in SPT
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 13:34
quote:
18s.gif Op woensdag 23 juli 2014 04:21 schreef RaymondK het volgende:
En ik ga weer bulken om mn zwakke punten te verbeteren.
Begrijpelijk Ray. Good luck! ^O^

quote:
Geloof maar wat je geloven wil omtrend al die mooie fatloss coaches en technieken, realiteit is gewoon dat je significant gaat inleverenals je massa hebt period.
Alleen stop aub met deze onzin te verspreiden. Tien-duizenden mensen zijn je voorgegaan, tot diepe cuts aan toe, en die hebben zo goed als geen massa verloren. Ga je er kleiner uitzien? Ja, maar dat is niet omdat je spiermassa verliest. :P
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 13:34 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Begrijpelijk Ray. Good luck! ^O^

[..]

Alleen stop aub met deze onzin te verspreiden. Tien-duizenden mensen zijn je voorgegaan, tot diepe cuts aan toe, en die hebben zo goed als geen massa verloren. Ga je er kleiner uitzien? Ja, maar dat is niet omdat je spiermassa verliest. :P
Als je het goed doet ga je er zelfs groter uitzien door definitie en doordat je spiermassa beter zichtbaar is.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 13:34 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Begrijpelijk Ray. Good luck! ^O^

[..]

Alleen stop aub met deze onzin te verspreiden. Tien-duizenden mensen zijn je voorgegaan, tot diepe cuts aan toe, en die hebben zo goed als geen massa verloren. Ga je er kleiner uitzien? Ja, maar dat is niet omdat je spiermassa verliest. :P
Dat is gewoon geen onzin. Dat weet iedereen.
Hoeverder je tegenje natty max aan zit hoe minder je gewoon vast kan houden
Deuce92woensdag 23 juli 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 13:34 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Begrijpelijk Ray. Good luck! ^O^

[..]

Alleen stop aub met deze onzin te verspreiden. Tien-duizenden mensen zijn je voorgegaan, tot diepe cuts aan toe, en die hebben zo goed als geen massa verloren. Ga je er kleiner uitzien? Ja, maar dat is niet omdat je spiermassa verliest. :P
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:14 schreef Snakey het volgende:

[..]

Als je het goed doet ga je er zelfs groter uitzien door definitie en doordat je spiermassa beter zichtbaar is.
Wat deze heren zeggen. Als je verantwoord doet cutten hoef je je boven de 10% echt geen zorgen te maken over verlies van spiermassa.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:16 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

[..]

Wat deze heren zeggen. Als je verantwoord doet cutten hoef je je boven de 10% echt geen zorgen te maken over verlies van spiermassa. Ik denk dat je dan toch echt onder de 8% moet gaan.
Bullshit maar goed, nuff said
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 14:17
quote:
13s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:15 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Dat is gewoon geen onzin. Dat weet iedereen.
Hoeverder je tegenje natty max aan zit hoe minder je gewoon vast kan houden
Oké man.
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 14:19
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:17 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Oké man.
Ja, waarom denk je anders dat je meer massa kan opbouwen ( en vast kan houden) wanneer je dikker en dikker wordt...
Faeroerwoensdag 23 juli 2014 @ 14:24
Perma-bulk is voor de échte beren. Skinny-jeans dragende sixpackers mogen thuisblijven.
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:19 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ja, waarom denk je anders dat je meer massa kan opbouwen ( en vast kan houden) wanneer je dikker en dikker wordt...
Omdat je in een surplus zit, en je hoeft ook niet per se dikker en dikker te worden om massa op te bouwen. Het gaat misschien sneller, maar het hoeft niet. Net zoals dat je geen massa hoeft in te leveren tijdens een cut. Het kan (als je niet weet wat je doet), maar het hoeft niet.

Ik ga verder niet meer discussiëren. Succes met het maken van gainzzz iig. ;)
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 14:26
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:24 schreef Faeroer het volgende:
Perma-bulk is voor de échte beren. Skinny-jeans dragende sixpackers mogen thuisblijven.
Perma-bulk is alleen geschikt voor de eckte eckte ecto's heb ik ondervonden. ;(
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 14:27
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:25 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Omdat je in een surplus zit, en je hoeft ook niet per se dikker en dikker te worden om massa op te bouwen. Het gaat misschien sneller, maar het hoeft niet. Net zoals dat je geen massa hoeft in te leveren tijdens een cut. Het kan (als je niet weet wat je doet), maar het hoeft niet.

Ik ga verder niet meer discussiëren.
Nee, dat bedoel ik dus niet, maar laat maar
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 14:27
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:19 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ja, waarom denk je anders dat je meer massa kan opbouwen ( en vast kan houden) wanneer je dikker en dikker wordt...
Als je redeneert zoals jij doet moet je ook de andere kant opkijken. Je spiergains tov van vet gains gaan totaal uit verhouding. Je zal veel te veel vet gainen waar je, spiermassawijs, niks mee kan. En het is simpelweg ongezond voor je.

Waarbij ik niet ontken dat je wel krachtgains zal maken. Enige wat ik niet snap is waarom je zo ver zou willen gaan als 120 kilo als BB'r. Dat soort gains doen eigenlijk alleen powerlifters.
Panzermauswoensdag 23 juli 2014 @ 14:32
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:39 schreef fathank het volgende:
Of een externe monitor. 24" ofzo. Die heb je al voor 150 piek. Zet je je laptop ernaast. Altijd handig om tijdens je werk FOK! met een schuin oog in de gaten te kunnen houden.
Klote Macs met hun Mini DisplayPort kabeltjes. :') Had er eentje voor VGA, kan nu eentje voor HDMI aanslepen. Externe monitor is wel nice inderdaad.

quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:27 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Nee, dat bedoel ik dus niet, maar laat maar
Minder eten en je wat suffer voelen, okay, yeah is kut. En minder gewicht op de weegschaal en bepaalde lifts, hmm.

brb (facial) aesthetics x100
brb definition & veins everywhere
brb cut like diamonds
brb LOOKING BIGGER

_O_
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 14:43
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:32 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Klote Macs met hun Mini DisplayPort kabeltjes. :') Had er eentje voor VGA, kan nu eentje voor HDMI aanslepen. Externe monitor is wel nice inderdaad.

[..]

Minder eten en je wat suffer voelen, okay, yeah is kut. En minder gewicht op de weegschaal en bepaalde lifts, hmm.

brb (facial) aesthetics x100
brb definition & veins everywhere
brb cut like diamonds
brb LOOKING BIGGER

_O_

Ik ben niet zo geworden door niet te eten, en ik zal zo niet blijven door niet te eten
Push.woensdag 23 juli 2014 @ 14:46
quote:
13s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:43 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik ben niet zo geworden door niet te eten, en ik zal zo niet blijven door niet te eten
Wat heb je aan massa als het er niet uitziet? Je traint als bodybuilder maar eet als een powerlifter en hebt de doelen van een powerlifter.
Panzermauswoensdag 23 juli 2014 @ 14:47
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:46 schreef Push. het volgende:

[..]

Wat heb je aan massa als het er niet uitziet? Je traint als bodybuilder maar eet als een powerlifter en hebt de doelen van een powerlifter.
wow

quote:
13s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:43 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik ben niet zo geworden door niet te eten, en ik zal zo niet blijven door niet te eten
Ik dacht altijd dat je jarenlang aan het bulken was zodat je uiteindelijk shredded Arnold status kon hebben. Nooit cutten? :o
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 14:47
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:46 schreef Push. het volgende:

[..]

Wat heb je aan massa als het er niet uitziet? Je traint als bodybuilder maar eet als een powerlifter en hebt de doelen van een powerlifter.
Dat noemen we een powerbuilder. ;)
Push.woensdag 23 juli 2014 @ 14:48
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:47 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

wow
Als je doorbulkt tot 120kg dan ga je meer richting trucker niveau
Push.woensdag 23 juli 2014 @ 14:49
quote:
10s.gif Op woensdag 23 juli 2014 12:34 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Meeste mensen gaan bij cutten er juist hele punten op vooruit, qua facial aesthetics. Zeker als je 'maar' tot 10% ofzo gaat. Duidelijkere kaaklijn en features, gezonder uitziende huid, etc. Zijn mooie comparison pics van te vinden op het web. :)

(of Google 'cutting facial aesthetics')
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=137589873&page=1
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 14:49
quote:
strong
Push.woensdag 23 juli 2014 @ 14:52
quote:
11s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:49 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

strong
Mensen gaan er gewoon 4 tot 5 punten op vooruit soms, echt sickening
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 15:00
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 14:48 schreef Push. het volgende:

[..]

Als je doorbulkt tot 120kg dan ga je meer richting trucker niveau
Ik ben nu 109kg. Met de begin van die laatste cut 115. Als ik heel rustig door bulk hoop ik dr meer massa tov van toen uit te halen nog. 120 is misschien niet reeel nee. Ik schreef ook 115-120. Er ergens tussen. Must keep dreaming though ;-)

Voor alles wat er boven verder nog geschreven is: ik vind het jammer dat mensen een verknipt beeld hebben door shredded natty goeroes en resultaten waarbij achter de schermen gewoon keihard van alles en nogwat gebruikt wordt.

Maargoed, verder is het niet dat ik het doorzettingsvermogen niet heb of niet zou weten hoe, ik heb gewoon andere doelen en heb niet het gevoel dat ik die nog verder moet verdedigen
Panzermauswoensdag 23 juli 2014 @ 15:02
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 15:00 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik ben nu 109kg. Met de begin van die laatste cut 115. Als ik heel rustig door bulk hoop ik dr meer massa tov van toen uit te halen nog. 120 is misschien niet reeel nee. Ik schreef ook 115-120. Er ergens tussen. Must keep dreaming though ;-)

Voor alles wat er boven verder nog geschreven is: ik vind het jammer dat mensen een verknipt beeld hebben door shredded natty goeroes en resultaten waarbij achter de schermen gewoon keihard van alles en nogwat gebruikt wordt.

Maargoed, verder is het niet dat ik het doorzettingsvermogen niet heb, ik heb gewoon andere doelen en heb niet het gevoel dat ik die nog verder moet verdedigen
Al mijn dromen over ooit samen shredded rondcruisen in de Raywagon met 1 spiegel: shattered.
Ethanolicwoensdag 23 juli 2014 @ 15:03
Maar je doet nu net alsof cutten onmogelijk is. :'(
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 15:04
quote:
9s.gif Op woensdag 23 juli 2014 15:02 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Al mijn dromen over ooit samen shredded rondcruisen in de Raywagon met 1 spiegel: shattered.
Alsof er uberhaupt iemand naast em past in de Raywagon _O-
Faeroerwoensdag 23 juli 2014 @ 15:05
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 15:03 schreef Ethanolic het volgende:
Maar je doet nu net alsof cutten onmogelijk is. :'(
En de rest doet alsof cutten, zonder gebruik van tovermiddelen, eazypeazy en zonder verlies kracht en spiermassa mogelijk is.
Dizornwoensdag 23 juli 2014 @ 15:05
Doe dat dan ook niet, verspilde moeite. Als jij meer en meer wilt liften, prima. Dan werkt bulken goed ja. Powerlift stijl. Als jij het persoonlijk niet erg vindt om er niet droog uit te zien, prima. Je werkt aan je doel, punt. Wat andere mensen daarvan denken maakt toch niet uit. En beter bulken dan roiden ^^
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 15:05
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 15:03 schreef Ethanolic het volgende:
Maar je doet nu net alsof cutten onmogelijk is. :'(
Lees de laatste 2 regels nogmaals
Dizornwoensdag 23 juli 2014 @ 15:11
Wat zijn jullie ervaringen met HMB btw? Naast t feit dat het smerig is (in poedervorm) heb ik zeer overtuigende studies gevonden over krachttoename en het voorkomen van spierschade/overtrainen. 100% veilig ook volgens systematic reviews. Ik heb t dan ook besteld en ga vandaag beginnen :)
Faeroerwoensdag 23 juli 2014 @ 15:53
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 15:11 schreef Dizorn het volgende:
Wat zijn jullie ervaringen met HMB btw? Naast t feit dat het smerig is (in poedervorm) heb ik zeer overtuigende studies gevonden over krachttoename en het voorkomen van spierschade/overtrainen. 100% veilig ook volgens systematic reviews. Ik heb t dan ook besteld en ga vandaag beginnen :)
http://examine.com/supplements/HMB/

Vind het nog niet overtuigend genoeg als ik bv kijk naar bovenstaande, maar ben benieuwd naar je resultaten!
Dizornwoensdag 23 juli 2014 @ 16:04
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4019830/ is waar ik overtuigd was. Behalve dat hun workout niet duidelijk omschreven staat (een fout die veel te veel artikelen maken imo) klinkt het erg goed opgezet.

Denk dat mijn resultaten vooral de noob-gains gaan zijn, maar misschien merk ik minder spierpijn/meer fitheid dag na training :)
fathankwoensdag 23 juli 2014 @ 16:23
Wat is HMB in 't kort?

edit: Examine linkje gemist :@
McNultywoensdag 23 juli 2014 @ 18:46
Jesus man, wat loopt iedereen aan Ray te trekken dat hij moet cutten. :')
Iedereen hier moet gewoon lekker zijn eigen doelen behalen i.p.v. ze bereikt te willen zien worden door anderen op een nogal opdringerige manier.

Ray heeft gewoon gelijk dat als je cut je spiermassa verliest. Wie het tegendeel beweert praat gewoon poep. Cutten = catabool!!!!!!!! Bulken =anabool!!!!!
Als hij niet bereidt is om die hoeveelheid spiermassa te verliezen voor zijn cut, dan is dat zijn keuze. Ik heb zelfs het vermoeden dat Ray's conversavatieve cutgedrag al deze jaren een van de vele redenen is dat hij nu zo groot is. Hij is vrijwel altijd in een anabole staat geweest.

NWB is vrijwel een van weinige legite natural lifters. En hij krimpt als een mofo bij shredded bf levels.
Beachwoensdag 23 juli 2014 @ 19:14
quote:
Hij is vrijwel altijd in een anabole staat geweest.
Wacht, is Ray niet natty??
Jahr00nwoensdag 23 juli 2014 @ 19:15
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 18:46 schreef McNulty het volgende:
Jesus man, wat loopt iedereen aan Ray te trekken dat hij moet cutten. :')
Iedereen hier moet gewoon lekker zijn eigen doelen behalen i.p.v. ze bereikt te willen zien worden door anderen op een nogal opdringerige manier.

Ray heeft gewoon gelijk dat als je cut je spiermassa verliest. Wie het tegendeel beweert praat gewoon poep. Cutten = catabool!!!!!!!! Bulken =anabool!!!!!
Als hij niet bereidt is om die hoeveelheid spiermassa te verliezen voor zijn cut, dan is dat zijn keuze. Ik heb zelfs het vermoeden dat Ray's conversavatieve cutgedrag al deze jaren een van de vele redenen is dat hij nu zo groot is. Hij is vrijwel altijd in een anabole staat geweest.

NWB is vrijwel een van weinige legite natural lifters. En hij krimpt als een mofo bij shredded bf levels.
Ben jij zijn woordvoerder ofso?
Awesome_woensdag 23 juli 2014 @ 19:19
Dacht dat jullie vrienden waren?
#ANONIEMwoensdag 23 juli 2014 @ 19:20
NcNutty ben je ook turk?
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 21:38
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 18:46 schreef McNulty het volgende:
Jesus man, wat loopt iedereen aan Ray te trekken dat hij moet cutten. :')
Iedereen hier moet gewoon lekker zijn eigen doelen behalen i.p.v. ze bereikt te willen zien worden door anderen op een nogal opdringerige manier.

Ray heeft gewoon gelijk dat als je cut je spiermassa verliest. Wie het tegendeel beweert praat gewoon poep. Cutten = catabool!!!!!!!! Bulken =anabool!!!!!
Als hij niet bereidt is om die hoeveelheid spiermassa te verliezen voor zijn cut, dan is dat zijn keuze. Ik heb zelfs het vermoeden dat Ray's conversavatieve cutgedrag al deze jaren een van de vele redenen is dat hij nu zo groot is. Hij is vrijwel altijd in een anabole staat geweest.

NWB is vrijwel een van weinige legite natural lifters. En hij krimpt als een mofo bij shredded bf levels.
:')
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 21:47
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 19:15 schreef Jahr00n het volgende:

[..]

Ben jij zijn woordvoerder ofso?
Haha, ik ben eigenlijk ook mcNutty. Mc staat voor macD
LoL

ff alle gekheid op een stokje. Ik schreef vanmorgen gewoon wat ik vond, en dat had best wat genuanceerder gemogen :X Srry
Mag ik weer met jullie spelen? :+

t is trouwens wel waar wat McN schrijft hier. Leuk als je elke zomer abs moet hebben, maar dat kost je wel gewoon maanden van opbouwen elke keer...
To fat is ook niet goed, maar ik denk dat met een constante vaart doorbulken voor lange periodes wel degelijk efficienter kan zijn. Mits je de vetjes onder controle kan houden...
RaymondKwoensdag 23 juli 2014 @ 21:55
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 18:46 schreef McNulty het volgende:

Thanks dude.
Met NWB bedoel je Nick Wright bodybuilding? _O_
Die gast volg ik al jaren, op zn youtube en idd. Doet gewoon precies wat ik bedoel.
En die gozer krijgt me daar een partij ge-emmer over zich heen op zn facebook over zn puffyness... :N maar goed.
Overigens heeft Latsbrah ook een mooie vid over niet te diep cutten die precies de spijker op zn kop slaat.

[ Bericht 21% gewijzigd door RaymondK op 23-07-2014 22:11:39 ]
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 21:59
-

[ Bericht 100% gewijzigd door Yuri_Boyka op 23-07-2014 22:01:07 ]
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 22:38
Hij flikt het gewoon nog een keer. All time world record.

Bij zijn derde poging squat zie je wat er gebeurt als hij het niet trekt. Hij staat dankzij zijn spotters zo weer overeind.

Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 22:47
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juli 2014 22:38 schreef Snakey het volgende:
Hij flikt het gewoon nog een keer. All time world record.

Bij zijn derde poging squat zie je wat er gebeurt als hij het niet trekt. Hij staat dankzij zijn spotters zo weer overeind.

Had 'm gezien ja, erg tof! Wat ik mij echter altijd afvraag bij hun squats is of ze onder parallel zijn, want het is altijd lastig te zien. Ligt ook aan de federatie wat de regels zijn natuurlijk. Ik denk dat ze met IPF regels afgekeurd worden.
Snakeywoensdag 23 juli 2014 @ 22:53
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 22:47 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Had 'm gezien ja, erg tof! Wat ik mij echter altijd afvraag bij hun squats is of ze onder parallel zijn, want het is altijd lastig te zien. Ligt ook aan de federatie wat de regels zijn natuurlijk. Ik denk dat ze met IPF regels afgekeurd worden.
Volgens mij gaan ze hier tot parallel, niet er onder. Maar het is sowieso moeilijk te zien bij die grote poten. :D
THEFXRwoensdag 23 juli 2014 @ 23:05
quote:
12s.gif Op woensdag 23 juli 2014 21:47 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Haha, ik ben eigenlijk ook mcNutty. Mc staat voor macD
LoL

ff alle gekheid op een stokje. Ik schreef vanmorgen gewoon wat ik vond, en dat had best wat genuanceerder gemogen :X Srry
Mag ik weer met jullie spelen? :+

t is trouwens wel waar wat McN schrijft hier. Leuk als je elke zomer abs moet hebben, maar dat kost je wel gewoon maanden van opbouwen elke keer...
To fat is ook niet goed, maar ik denk dat met een constante vaart doorbulken voor lange periodes wel degelijk efficienter kan zijn. Mits je de vetjes onder controle kan houden...
en als je cut met clennie, verlies je dan ook massa?
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 23:10
quote:
7s.gif Op woensdag 23 juli 2014 22:53 schreef Snakey het volgende:

[..]

Volgens mij gaan ze hier tot parallel, niet er onder. Maar het is sowieso moeilijk te zien bij die grote poten. :D
Misschien toch net wel onder parallel, lastig ja hahaha.

10405461_530486100384555_8365897309533837252_n.jpg
Cataclystwoensdag 23 juli 2014 @ 23:14
Wel bizar hoor! Zat laatst filmpje van Stan Efferding te kijken ook. Gewoon echt pittig zware squats en dan met een snelheid liften jongen, de tering :D.

Hoop dit jaar nog wat tofs van Dan Green te zien. Hij is echt een held!
Yuri_Boykawoensdag 23 juli 2014 @ 23:15
Ik vind Dan en ook Andrey de tofste lifters. Gewoon erg rustige, aardige en behulpzame mensen. Dat zijn de meeste lifters wel though.
Nic1donderdag 24 juli 2014 @ 02:51
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 18:46 schreef McNulty het volgende:
Ray heeft gewoon gelijk dat als je cut je spiermassa verliest. Wie het tegendeel beweert praat gewoon poep. Cutten = catabool!!!!!!!! Bulken =anabool!!!!!
Natuurlijk zal je iets verliezen, maar er wordt net gedaan alsof je alles kwijt raakt. "Catabool" betekend niet dat de eerste prioriteit van je lichaam is om spiermassa af te gaan breken, maar vooral dat je niets gaat gainen.

Niet dat ik wil doen alsof ik het beter weet dan Ray of beweer dat zijn doelen verkeerd zijn, van de progressie die hij heeft gemaakt kan ik alleen nog maar van dromen. :)

[ Bericht 9% gewijzigd door Nic1 op 24-07-2014 08:35:15 ]
RaymondKdonderdag 24 juli 2014 @ 07:45


[ Bericht 10% gewijzigd door RaymondK op 24-07-2014 08:09:16 ]
MrGumadonderdag 24 juli 2014 @ 11:09
Oh joy. Enigszins gemist dat je in een keto dieet zo goed als geen vezels binnen krijgt. Ik vermaakte mij gister in ieder geval ontzettend haha. Gisteravond en vandaag dus even een goede vreetdag met brood etc.
Questulardonderdag 24 juli 2014 @ 14:03
Heb net "Education of a bodybuilder" gelezen (van Arnold Z.) het boek is in 2 delen opgedeeld.
1: Het leven van hem vanaf het moment totdat hij begint met trainen tot iets na zn laatste mr Olympia titel.
2: Een uitleg over schema's, voeding etc.

Wat me opvalt is dat hij het nergens over deadliften heeft, ook bij zn schema's etc besteed hij tijd aan benchen, squatten, ohp etc maar niks over deadliften... ik dacht altijd dat de bb-ers dealiften als een essentieel onderdeel van hun training zagen.
Ethanolicdonderdag 24 juli 2014 @ 14:32
quote:
Wow _O_
Sapstengeldonderdag 24 juli 2014 @ 14:33
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 14:03 schreef Questular het volgende:
Wat me opvalt is dat hij het nergens over deadliften heeft, ook bij zn schema's etc besteed hij tijd aan benchen, squatten, ohp etc maar niks over deadliften... ik dacht altijd dat de bb-ers dealiften als een essentieel onderdeel van hun training zagen.
Ik dacht altijd dat deadliften juist voor powerlifters was en voor bodybuilders "te gevaarlijk". Er zijn tientallen andere hypertrophy oefeningen om een goede rug te bouwen als je voor bodybuilding gaat.
Ser_Ciappellettodonderdag 24 juli 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 14:33 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Ik dacht altijd dat deadliften juist voor powerlifters was en voor bodybuilders "te gevaarlijk". Er zijn tientallen andere hypertrophy oefeningen om een goede rug te bouwen als je voor bodybuilding gaat.
Met de deadlift doe je wel meer dan alleen een goede rug bouwen...
Snakeydonderdag 24 juli 2014 @ 15:32
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 14:03 schreef Questular het volgende:
Heb net "Education of a bodybuilder" gelezen (van Arnold Z.) het boek is in 2 delen opgedeeld.
1: Het leven van hem vanaf het moment totdat hij begint met trainen tot iets na zn laatste mr Olympia titel.
2: Een uitleg over schema's, voeding etc.

Wat me opvalt is dat hij het nergens over deadliften heeft, ook bij zn schema's etc besteed hij tijd aan benchen, squatten, ohp etc maar niks over deadliften... ik dacht altijd dat de bb-ers dealiften als een essentieel onderdeel van hun training zagen.
arnold-deadlifting.JPG

Maar het komt over het algemeen niet voor in een BB schema.
Sapstengeldonderdag 24 juli 2014 @ 15:34
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 15:28 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Met de deadlift doe je wel meer dan alleen een goede rug bouwen...
Ja natuurlijk, ik doe zelf ook gewoon deadlifts.

Maar als echte hardcore bodybuilder is het niet nodig.
Snakeydonderdag 24 juli 2014 @ 15:44
Het is volgens mij dan ook niet echt makkelijk om met DL op hypertrophy te trainen. Daar zijn betere manieren voor.
RaymondKdonderdag 24 juli 2014 @ 15:46
quote:
7s.gif Op donderdag 24 juli 2014 15:44 schreef Snakey het volgende:
Het is volgens mij dan ook niet echt makkelijk om met DL op hypertrophy te trainen. Daar zijn betere manieren voor.
Hoedan? (8>
Volgens mij krijg je van deadlifts prima dikke erectors over de volle lengte i.i.g. en een core

[ Bericht 1% gewijzigd door RaymondK op 24-07-2014 16:03:03 ]
fathankdonderdag 24 juli 2014 @ 16:10
quote:
7s.gif Op donderdag 24 juli 2014 15:46 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Hoedan? (8>
Volgens mij krijg je van deadlifts prima dikke erectors over de volle lengte i.i.g. en een core
Dat dus. Die lowerback pump zit er niet voor niks na een paar setjes deadliften :D. Als je dan thuis onder de douche staat en dan voelt hoe ze eruit knallen. Lekker man.
Cataclystdonderdag 24 juli 2014 @ 16:18
http://instagram.com/p/qzmW3wxzx3/?modal=true

Zoiets toevallig :P!

Straks upperbody dagje knallen van de eerste week candito. Weer veel reps. Ben benieuwd hoe het gaat!
RaymondKdonderdag 24 juli 2014 @ 16:23
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:18 schreef Cataclyst het volgende:
http://instagram.com/p/qzmW3wxzx3/?modal=true

Zoiets toevallig :P!

Straks upperbody dagje knallen van de eerste week candito. Weer veel reps. Ben benieuwd hoe het gaat!
volgens mij zit daar iets serieus niet goed halverwege die rug :X

quote:
14s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:10 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat dus. Die lowerback pump zit er niet voor niks na een paar setjes deadliften :D. Als je dan thuis onder de douche staat en dan voelt hoe ze eruit knallen. Lekker man.
Ja dat ervaar ik ook.
ik kan wel wat bedenken met back extention en rows e.d. maar of alleen dat nou effectiever is :X
fathankdonderdag 24 juli 2014 @ 16:30
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:23 schreef RaymondK het volgende:

[..]

volgens mij zit daar iets serieus niet goed halverwege die rug :X

[..]

Ja dat ervaar ik ook.
ik kan wel wat bedenken met back extention en rows e.d. maar of alleen dat nou effectiever is :X
weighted hyperextensions zijn anders ook heerlijk.