abonnement Unibet Coolblue
pi_206669426


Crypto?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is pseudoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain. Ook zijn de laatste jaren Layer2 oplossingen populair zoals bijv. Lightning Network. Hiermee kun je instant betalingen doen voor slechts een fractie van de fees die je op de basislaag zou betalen.

Naast Bitcoin zijn er o.a. concurrenten van Bitcoin (bijv. Monero), utility chains (bijv. Ethereum) en memecoins (bijv. Dogecoin). Dit noemen we altcoins, zie bijv. Coingecko voor een impressie. Vele zijn experimenteel en overleven de bearmarkets niet.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain.

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.


Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Echter het grootste verschil zit hem in decentraliteit. Bitcoin is tot op heden nog de enige decentrale cryptocurrency. Daarom is Bitcoin veilig voor vele attack factors. Dit betekend niet dat het gebruik van Bitcoin zonder risico is! DYOR (Do Your Own Research)!



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc/laptop/telefoon/tablet en daar je coin in opslaan. Daarnaast zijn er ook hardware wallets te koop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Bewaar je private key (seed) ten allen tijde goed! Dit is je backup om je wallet te restoren. Vul deze ook nergens anders in dan in je wallet. Twijfel je hoe je precies je wallet moet restoren? Stel je vraag in het n00b-topic.

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van! Hoe kan ik kopen?
Bekijk hier stap voor stap handleidingen: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #6 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Exchanges;
Kraken - Betrouwbare exchange
Binance - Chinese exchange met een groot aanbod van crypto
BL3P - Nederlandse Bitcoin exchange, zelfde partij als broker Bitonic
Bitvavo - Nederlandse exchange met een ruim aanbod van crypto

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Mempool.space
Blockchain.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin.nl (NL)
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoinstart (NL)
BTCWiki (NL)
Bitcoin Information & Resources

Podcasts:
Beginnen met Bitcoin (NL)
Satoshi Radio (NL)
Cryptocast (NL)

Boeken:
Ons Geld is Stuk
De Bitcoin Standaard
De Fiat Standaard
Gelaagd geld

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.


[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 14-11-2022 08:58:51 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 14 november 2022 @ 09:06:55 #2
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206669589
quote:
$3 billion in Bitcoin left exchanges this week amid FTX contagion fears

It appears that more investors are choosing to self-custody their BTC funds in the wake of the FTX scandal and fallout.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206669753
quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2022 09:06 schreef Perrin het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Goed teken. BTC in self custody kan iig niet gebruikt worden als leverage of andere shady praktijken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206669854
quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2022 09:06 schreef Perrin het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Zo, opvallende piek! Jesse Powell (Kraken) roept er al langer toe op:

twitter
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206670192
twitter
pi_206670364
twitter
  maandag 14 november 2022 @ 10:41:24 #7
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206670427
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2022 10:33 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Wolf of Wall Street, maar nu met crypto pump en dump.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206670570
Ik weet dat sommige hier klant zijn bij Bitvavo en als je daar ook staked ben je bloot aan diezelfde risico's. De kans bestaat dat Bitvavo jouw staked coins bij bijv. BlockFi heeft staan.

quote:
Staking
By using the Off-Chain Staking Services, the Off-Chain Staking Digital Assets are no longer held and separated by the Foundation, but the Foundation assigns – with the consent of the User – its duties relevant for the Off-chain Staking Digital Assets to Bitvavo Custody and transfers the Off-chain Staking Digital Assets to Bitvavo Custody, who may transfer these Digital Assets to third parties to earn Rewards, while User remains the beneficial owner of the Off-chain Staked Digital Assets. Bitvavo Custody obtains a claim on these third parties, while those third parties may not be in a position to (fully) return the Off-chain Staking Digital Assets (in a timely fashion) to Bitvavo Custody. This could result in additional default and/or insolvency risks of Bitvavo Custody in which case Bitvavo Custody may not be in the position to redeliver the Off-chain Staking Digital Assets. This could result in a loss of Digital Assets belonging to a User. User is aware of these counterparty risks and should be wary of allowing third parties to hold and use their Digital Assets for any reason.
https://bitvavo.com/nl/risk-disclosure
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 14 november 2022 @ 11:47:58 #9
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206671218
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 10:56 schreef dimmak het volgende:
Ik weet dat sommige hier klant zijn bij Bitvavo en als je daar ook staked ben je bloot aan diezelfde risico's. De kans bestaat dat Bitvavo jouw staked coins bij bijv. BlockFi heeft staan.
[..]
https://bitvavo.com/nl/risk-disclosure
oe Thanks.
Ik had voor deze week al bedacht daar eens in te duiken en mss wat zooi naar de ledger te halen omdat er nu toch geen handel is
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206671339
https://fd.nl/financiele-markten/1457726/opgelicht

Iemand hier met een FD accountje?
pi_206671410
Morgen sta ik weer in de Telegraaf

quote:
Roeland in het dagelijkse leven ict-manager, vreest dat meerdere handelsplatforms of brokers zullen omvallen. „Vanwege de onderlinge verwevenheid kan FTX andere partijen in zijn val kan meetrekken. Vergelijk het met het faillissement van Lehman Brothers tijdens de kredietcrisis, maar dan zonder grote overheidsbemoeienis. Ik denk dat cryptoprijzen zodoende nog maanden onder druk kunnen blijven staan. Nadat ik eerder dit jaar rond $30.000 uit de bitcoin stapte, wil ik pas bij duidelijke bodemvorming weer kopen.”

Goos heeft afgezien van diverse Nederlandse brokers en platforms ook vertrouwen in grote internationale spelers zoals Binance en Kraken. „Mijn belangrijkste advies hierbij is crypto’s in eigen beheer te houden, zodat je niet het slachtoffer kan worden van een hack.”


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2022 12:31:01 ]
pi_206671523
quote:
https://github.com/iamadamdev/bypass-paywalls-chrome

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Typische Mathijs Bouman brainfart.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206671653
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 12:02 schreef dimmak het volgende:

Typische Mathijs Bouman brainfart.
Die heeft er nog steeds weinig van begrepen. Jammer, want je kunt ook prima kritisch zijn zonder de verschillen tussen coins, exchanges, hardware wallets, staking, hacks, oplichting en eigen onzorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Er zijn immers diverse soorten risico's aan verbonden.

Maar goed, dit soort dinosauriërs laat zich pas overtuigen als de meute overstag is. Dat hebben we ook met het internet gezien. Ik weet nog wel hoe smalend er in de jaren '90 werd gedaan over kopen via het internet.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  maandag 14 november 2022 @ 12:17:38 #14
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206671703
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 10:56 schreef dimmak het volgende:
Ik weet dat sommige hier klant zijn bij Bitvavo en als je daar ook staked ben je bloot aan diezelfde risico's. De kans bestaat dat Bitvavo jouw staked coins bij bijv. BlockFi heeft staan.
[..]
https://bitvavo.com/nl/risk-disclosure
In principe elke cryptobeurs toch? Of zijn die decentralized exchanges beter op dat gebied?

edit: ahja bij een DEX heb je wel je crypto in eigen beheer zo te lezen, dus vooral die centralized exchanges waar je echt moet oppassen wat ze uitspoken aan bancaire capriolen.

Dat gegoochel op CEXen (en de bizarre stortvloed aan dubieuze shitcoins) straalt wel slecht af op crypto als geheel alleen.

[ Bericht 2% gewijzigd door Perrin op 14-11-2022 12:24:07 ]
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  maandag 14 november 2022 @ 12:20:26 #15
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206671735
quote:
Geen idee waar je werkt, maar probeer eens in te loggen met je bedrijfs email. Meeste bedrijven waar ik zit hebben een account
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206671815
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 12:17 schreef Perrin het volgende:

[..]
In principe elke cryptobeurs toch? Of zijn die decentralized exchanges beter op dat gebied?

edit: ahja bij een DEX heb je wel je crypto in eigen beheer zo te lezen, dus vooral die centralized exchanges waar je echt moet oppassen wat ze uitspoken aan bancaire capriolen.

Dat gegoochel op CEXen (en de bizarre stortvloed aan dubieuze shitcoins) straalt wel slecht af op crypto als geheel alleen.
Dat ligt er wel aan. Kraken zegt bijv. full reserve te hebben. Bij Bitvavo kun je denken dat het onder NL regelgeving valt en je dan ook veilig bent, dit gaat echter niet op als je bij ze staked. Want dan ga je akkoord met hun voorwaarden.

Met een DEX moet je ook nog goed opletten. Vaak krijg je daar een wrapped token als je Bitcoin wil traden. wrapped Bitcoin is echter geen Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206671902
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 12:02 schreef dimmak het volgende:

[..]
https://github.com/iamadamdev/bypass-paywalls-chrome

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Typische Mathijs Bouman brainfart.
RTL Z puppets :')
  maandag 14 november 2022 @ 13:11:40 #18
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206672272
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 12:29 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat ligt er wel aan. Kraken zegt bijv. full reserve te hebben. Bij Bitvavo kun je denken dat het onder NL regelgeving valt en je dan ook veilig bent, dit gaat echter niet op als je bij ze staked. Want dan ga je akkoord met hun voorwaarden.

Met een DEX moet je ook nog goed opletten. Vaak krijg je daar een wrapped token als je Bitcoin wil traden. wrapped Bitcoin is echter geen Bitcoin.
Nice, ik overweeg over een paar weken voor het eerst ook eens wat in crypto te steken, mooi instappunt.

Wel met keys in eigen beheer uiteraard.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  maandag 14 november 2022 @ 13:15:33 #19
131603 Afwazig
Serious business
pi_206672299
Ik gebruik Kraken al vanaf 2016/2017. Één van de weinigen waar ik wel vertrouwen in heb. Ook niet geregistreerd in obscure landen.
pi_206672417
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 13:15 schreef Afwazig het volgende:
Ik gebruik Kraken al vanaf 2016/2017. Één van de weinigen waar ik wel vertrouwen in heb. Ook niet geregistreerd in obscure landen.
Je kan er best vertrouwen in hebben maar je weet toch niet wat er achter de schermen gebeurt? Waar is dat vertrouwen op gebaseerd?
pi_206672794
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 13:26 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Je kan er best vertrouwen in hebben maar je weet toch niet wat er achter de schermen gebeurt? Waar is dat vertrouwen op gebaseerd?
https://www.kraken.com/proof-of-reserves
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 14 november 2022 @ 14:11:23 #22
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_206672828
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2022 11:57 schreef Roellie80 het volgende:
Morgen sta ik weer in de Telegraaf
[..]

Ouwe FUDdert
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_206672841
quote:
Dat zal best. Het zijn nog steeds jouw keys niet.
  maandag 14 november 2022 @ 14:14:08 #24
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206672868
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 13:26 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Je kan er best vertrouwen in hebben maar je weet toch niet wat er achter de schermen gebeurt? Waar is dat vertrouwen op gebaseerd?
Ze zijn neem ik aan uiteindelijk ook gevoelig voor bank runs door crypto contagion.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206672907
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 14:12 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Dat zal best. Het zijn nog steeds jouw keys niet.
Klopt als een bus. Met self custody heb je meer zekerheid uiteraard. Maar ze zijn wel de enige exchange die claimen een full reserve te hebben (klopt volgens audits) en proof of reserve hebben voor klanten.

quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 14:14 schreef Perrin het volgende:

[..]
Ze zijn neem ik aan uiteindelijk ook gevoelig voor bank runs door crypto contagion.
Met een full reserve hoor je juist geen last te hebben van bankruns. Maar er zijn natuurlijk nog andere risico's.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206672916
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 14:17 schreef dimmak het volgende:

[..]
Klopt als een bus. Met self custody heb je meer zekerheid uiteraard. Maar ze zijn wel de enige exchange die claimen een full reserve te hebben (klopt volgens audits) en proof of reserve hebben voor klanten.
[..]
Met een full reserve hoor je juist geen last te hebben van bankruns. Maar er zijn natuurlijk nog andere risico's.
Ze bestaan wel al een hele tijd dat is wel positief.
pi_206672941
quote:
10s.gif Op maandag 14 november 2022 14:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Ouwe FUDdert
Tja, over de afgelopen maanden heeft het me een hoop verlies gescheeld. We gaan het meemaken de komende periode :)
pi_206672951
Over dat proof of reserves gesproken, ik heb alleen nog maar een shitcoin voor een 8% debitkaart. Die doen aan self-custody, grappig hoe dat ineens weer een interessante feature blijkt
pi_206672953
Self custody zelf is ook geen heilig middel natuurlijk. Ook daar kleven risico's aan. Zelf heb ik het grootste gedeelte in cold storage (met multisig verdeeld over verschillende locaties), een gedeelte bij een custodian (tegenwoordig Kraken) en 2 hot wallets (Bitcoin node en DCA wallet). Zo heb ik wat spreiding voor mijn eigen gemoedstoestand.
Uitvinder van de biersmiley.
  Forum Admin maandag 14 november 2022 @ 14:26:16 #30
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206672991
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 14:12 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Dat zal best. Het zijn nog steeds jouw keys niet.
En als je sleutels kwijt zijn ...

Mijn 2 centjes, spreiden en geld wat je kan missen gebruiken.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206673914
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 14:26 schreef Pharkus het volgende:

[..]
En als je sleutels kwijt zijn ...

Mijn 2 centjes, spreiden en geld wat je kan missen gebruiken.
Kan gebeuren idd :D
Daarom waag ik me niet aan multi sig wallets en paswoorden die je niet meer kan herinneren.
  maandag 14 november 2022 @ 23:48:33 #32
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206680840
quote:
www.12ft.io
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_206682019
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 14:21 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Tja, over de afgelopen maanden heeft het me een hoop verlies gescheeld. We gaan het meemaken de komende periode :)
Wat is voor jou het moment om weer in te stappen? Ik zag net dat Snowden het begint te overwegen:

twitter
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206682357
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 09:29 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Wat is voor jou het moment om weer in te stappen? Ik zag net dat Snowden het begint te overwegen:

[ twitter ]
Dat is vooral een gevoelsdingetje. Ik probeer goed te kijken naar van alles dat invloed kan hebben op de markt.

Ik denk dat dit nog een periode van "paniek" is in de cryptospace. Er is nog lang niet duidelijk wat de gevolgen zijn van de FXT crash. Maar los van besmettingsgevaar kan deze "lage" koers ook gevolgen hebben voor andere bedrijven. Er zit (te) veel leverage in de markt.

De beurzen is ook nog wel spannend. Op de korte termijn zal de rente misschien niet zo snel blijven stijgen, maar zijn alle rentestijgingen al wel i geprijst? De beurs kan ook nog makkelijk een stuk lager. En als dat gebeurt zal crypto mee gaan. Helemaal nu Bitcoin duidelijk support heeft gebroken.

En dan nog een psychologisch ding, een kenmerk van een bearmarkt is vaak een lange periode van weinig actie. Het vertrouwen is er uit, niemand boeit het nog. En dan, pas later komt er pas weer echt herstel. We waren mogelijk al een heel eind op weg met Bitcoin tussen de 19-21k. Maar nu met het FTX drama wordt deze periode verlengt.

Als ik kijk naar de tweet van Snowden. Hij zegt destijds dat ie koopt omdat de crash te groot was zonder dat hier een duidelijke aanleiding toe was. Dat is nu niet het geval. Het is paniek in crypto, en niet zonder rede. Daarnaast zijn de macro omstandigheden ook heel anders. Er staat voor het eerst sinds Bitcoin bestaat geen fiat printer aan.

Just my 2 sats...
pi_206682463
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206682745
Interview met SBF in de NY Times: How Sam Bankman-Fried’s Crypto Empire Collapsed.

quote:
Mr. Bankman-Fried’s circle of colleagues was bound by a commitment to effective altruism, a charitable movement that urges adherents to give away their wealth in efficient and logical ways. (...) Even as he kept hiring down, Mr. Bankman-Fried built an ambitious philanthropic operation (...).

(...)

Perhaps Mr. Bankman-Fried’s most ambitious aim was to shape crypto regulation in Washington, where he testified to Congress and met with regulators. He also used his growing influence in the capital to criticize his biggest rival, Mr. Zhao, in private meetings, people familiar with the matter said.

(...)

As FTX has crumbed, Mr. Bankman-Fried has been “working constructively with regulators, bankruptcy officials and the company to try to do what’s best for consumers,” he said on Sunday.
Wat een held.

quote:
Shortly before the interview, Mr. Bankman-Fried had posted a cryptic tweet: the word “What.” Then he had tweeted the letter H. Asked to explain, Mr. Bankman-Fried said he planned to post the letter A and then the letter P. “It’s going to be more than one word,” he said. “I’m making it up as I go.”
So he was planning a series of cryptic tweets? “Something like that.”

But why? “I don’t know,” he said. “I’m improvising. I think it’s time.”
8)7
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206682812
quote:
13s.gif Op dinsdag 15 november 2022 10:37 schreef Claudia_x het volgende:
Interview met SBF in de NY Times: How Sam Bankman-Fried’s Crypto Empire Collapsed.
[..]
Wat een held.
[..]
8)7
Dit zou een Trigger kunnen zijn om bijvoorbeeld bewijs te vernietigen, het is vrij makkelijk om via de Twitter API bijvoorbeeld je data te encrypten.
https://www.reddit.com/r/(...)der_use_to_shut_his/
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206682929
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 10:43 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dit zou een Trigger kunnen zijn om bijvoorbeeld bewijs te vernietigen, het is vrij makkelijk om via de Twitter API bijvoorbeeld je data te encrypten.
https://www.reddit.com/r/(...)der_use_to_shut_his/
twitter
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206683981
twitter
pi_206684734
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 10:14 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Toch apart dat blijkbaar FTX geld heeft geleend van Alameida met FTT als onderpand. (Terwijl je zou denken dat een exchange gewoon kan leven van transacties). Ik had eerder verwacht dat het andersom zou zijn. Dus het investeringsbedrijf dat geld leent van andere om te kunnen investeren.

Vervolgens gaat het slecht met Alameida en ipv
1) Het te laten klappen of
2) Ze het geleende geld terug geven
Gebruiken ze user funds van FTX om Alameida proberen te redden. oO/
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_206685280
quote:
13s.gif Op dinsdag 15 november 2022 10:37 schreef Claudia_x het volgende:
Interview met SBF in de NY Times: How Sam Bankman-Fried’s Crypto Empire Collapsed.
[..]
Wat een held.
[..]
8)7
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 10:43 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dit zou een Trigger kunnen zijn om bijvoorbeeld bewijs te vernietigen, het is vrij makkelijk om via de Twitter API bijvoorbeeld je data te encrypten.
https://www.reddit.com/r/(...)der_use_to_shut_his/
Hij heeft dat gedaan om een bot niet te triggeren die notificaties stuurt wanneer iemand een tweet verwijderd. Beetje een afleidingsmanoeuvre.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206685714
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 14:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
[..]
Hij heeft dat gedaan om een bot niet te triggeren die notificaties stuurt wanneer iemand een tweet verwijderd. Beetje een afleidingsmanoeuvre.
Ah, duidelijk! Wat een gebullshit weer in dat interview.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206686102
twitter
pi_206686543
twitter
pi_206690300
Next:

twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 15 november 2022 @ 21:43:52 #46
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206690859
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2022 21:08 schreef recursief het volgende:
Next:

[ twitter ]
Al die miljarden zijn echt niet verdient met transactiekosten. Die dekken misschien net de kosten met een kleine marge van 10 tot 15%
Wat dit soort bedrijven gedaan heeft is precies hetzelfde als de centrale banken, alleen 10x erger en zonder toezicht.
Lekker de cryptopers laten draaien en vele miljoenen coins maken. Vervolgens deze coins aan een conculega verkopen, en als ruil zijn shitcoin kopen.
Kost netto niets, maar al die coins op je balans laten je EV zó groot worden als je zelf wil. Daar dan echt geld mee aantrekken en lekker spenderen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206692598
twitter
pi_206697798
Next:

twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206697816
Klanten van Gemini ondervinden de gevolgen van de problemen bij Genesis:
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206698520
Michael Saylor aan het woord: https://twitter.com/i/spaces/1dRKZMvNREgxB
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206699603
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2022 15:29 schreef recursief het volgende:
Klanten van Gemini ondervinden de gevolgen van de problemen bij Genesis: [ twitter ]
Gemini is een grote speler in custody toch?
edit: dit is een bericht van 2021 https://cointelegraph.com(...)res-will-fall-to-100
pi_206699884
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2022 19:03 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Gemini is een grote speler in custody toch?
edit: dit is een bericht van 2021 https://cointelegraph.com(...)res-will-fall-to-100
Ja, van de broertjes Winklevoss. Die hebben ooit een smak geld gehad van Zuckerberg nadat ze hem voor de rechter hadden gesleept omdat hij het idee voor Facebook van ze gejat zou hebben. Gemini schijnt overigens een van de meest transparante cryptoplatforms te zijn.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206702377
twitter
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 16 november 2022 @ 22:00:39 #54
206731 Mortaxx
Doomer
pi_206702644
quote:
Zijn de donaties niet voor niets geweest
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_206702646
Uitstekende tweet.

twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206705121
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2022 22:00 schreef recursief het volgende:
Uitstekende tweet.

[ twitter ]
Hehe.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206705122
twitter
pi_206705165
quote:
twitter
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206705220
quote:
2s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:25 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
[ twitter ]
Wat wil je daarmee zeggen?
pi_206705249
quote:
2s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:25 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
[ twitter ]
De defi van Vitalik:
twitter


8)7
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206705353
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:31 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Wat wil je daarmee zeggen?
Wat achtergrond bij waarom het mogelijk zolang duurt. Vooral in deze tijden van groot wantrouwen t.o.v. centralisatie kunnen ze maar beter ervoor zorgen dat de verwachte upgrade deugt.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206705389
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:44 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Wat achtergrond bij waarom het mogelijk zolang duurt. Vooral in deze tijden van groot wantrouwen t.o.v. centralisatie kunnen ze maar beter ervoor zorgen dat de verwachte upgrade deugt.
Ja het moet wel goed gaan maar het is wel een bittere pil voor stakers. Heb gelukkig nooit gestaked.
pi_206705423
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:47 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Ja het moet wel goed gaan maar het is wel een bittere pil voor stakers. Heb gelukkig nooit gestaked.
Ja, het is bizar dat je niet vrijelijk over je geld kunt beschikken.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206705437
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:50 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ja, het is bizar dat je niet vrijelijk over je geld kunt beschikken.
Bij cardano is dat beter geregeld. Al ga ik niet in een bear markt staken dat vind ik nutteloos.
pi_206705453
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:51 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Bij cardano is dat beter geregeld. Al ga ik niet in een bear markt staken dat vind ik nutteloos.
Het voornaamste probleem is mijns inziens nu niet de bear market maar alle onrust. Ik wil op dit moment niets vastzetten en overal direct over kunnen beschikken.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206705481
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 09:54 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Het voornaamste probleem is mijns inziens nu niet de bear market maar alle onrust. Ik wil op dit moment niets vastzetten en overal direct over kunnen beschikken.
De onrust is nog niet voorbij, interessant wat er met tether gaat gebeuren.
  donderdag 17 november 2022 @ 11:28:30 #67
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206706428
Alle dingen die geroepen zijn over centrale banken en waarom crypto beter zou zijn, zijn allang in werkelijkheid juist bij crypto erger.
Enorme toename van het aantal en aantal soorten coins, niet vrij kunnen beschikken over je geld, omvallende Exchanges, massale diefstal van coins, hoge transactiekosten, etc.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206706688
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 11:28 schreef LXIV het volgende:
Alle dingen die geroepen zijn over centrale banken en waarom crypto beter zou zijn, zijn allang in werkelijkheid juist bij crypto erger.
Enorme toename van het aantal en aantal soorten coins, niet vrij kunnen beschikken over je geld, omvallende Exchanges, massale diefstal van coins, hoge transactiekosten, etc.
Bij DEXs zijn er veel minder problemen en het is nog een nieuwe techniek he? Het heeft tijd nodig. Tijdens de dotcom bubble was ook 90% een scam en ging naar 0, degene die overgebleven zijn zijn toch goede producten geworden.
pi_206707033
twitter
pi_206707037
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 11:28 schreef LXIV het volgende:
Alle dingen die geroepen zijn over centrale banken en waarom crypto beter zou zijn, zijn allang in werkelijkheid juist bij crypto erger.
Enorme toename van het aantal en aantal soorten coins, niet vrij kunnen beschikken over je geld, omvallende Exchanges, massale diefstal van coins, hoge transactiekosten, etc.
Dan houd je het toch lekker bij het reguliere bankieren en beleggen. Misschien kun je daar een leuk topic voor vinden.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206707257
quote:
3s.gif Op donderdag 17 november 2022 12:15 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Dan houd je het toch lekker bij het reguliere bankieren en beleggen. Misschien kun je daar een leuk topic voor vinden.
:')

Gewoon terechte kritiek. Net als dat hedge against inflation verhaal. Elon Musk met zijn zogenaamde diamanten handjes en meer lulkoek waar we constant mee beflikkerd zijn.

Bij volwassen worden hoort ook benoemen wat slecht gaat en beter/anders moet.
blablablabla
pi_206707342
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 12:37 schreef Elan het volgende:

[..]
:')

Gewoon terechte kritiek. Net als dat hedge against inflation verhaal. Elon Musk met zijn zogenaamde diamanten handjes en meer lulkoek waar we constant mee beflikkerd zijn.

Bij volwassen worden hoort ook benoemen wat slecht gaat en beter/anders moet.
Maar dat speelt ook in de aandelenmarkt, influencers die riskante tech-aandelen (die geen winst maken) lopen te pumpen. Hoe wil je tegenhouden dat mensen een shitcoin lopen te hypen?

Trouwens op lange termijn heeft bitcoin het goed gedaan tegen inflatie.
pi_206707348
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 11:28 schreef LXIV het volgende:
Alle dingen die geroepen zijn over centrale banken en waarom crypto beter zou zijn, zijn allang in werkelijkheid juist bij crypto erger.
Enorme toename van het aantal en aantal soorten coins, niet vrij kunnen beschikken over je geld, omvallende Exchanges, massale diefstal van coins, hoge transactiekosten, etc.
Wat een conclusie weer. :')

Met Bitcoin is niks aan de hand. Protocol draait gewoon door, sterker dan ooit.

Dat er wat schort aan de infrastructuur er omheen heeft Bitcoin niets mee te maken. Dat is de schuld van incompetente overheden (slechte regulering) en venture capitalists met teveel geld en hebzucht naar nog meer geld. De gevolgen hiervan kan ik prima mee leven en zie ik als een noodzakelijke stapt richting een volwassener markt. Zie het als een bosbrand die het dorre hout weer even opruimt. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206707456
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 12:42 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Maar dat speelt ook in de aandelenmarkt, influencers die riskante tech-aandelen (die geen winst maken) lopen te pumpen. Hoe wil je tegenhouden dat mensen een shitcoin lopen te hypen?

Een tech-aandeel aanprijzen dat door macro-economische zaken op verlies staat vind ik toch wat anders dan een shitcoin die pump en dumpt. Dat is pure oplichting. Laat staan exchanges die bewust omvallen en voor mensen voor miljarden duperen.

En ja mensen doen dat zelf uiteindelijk maar je kan er niet meer omheen dat de huidige cryptomarkt doodziek is.

quote:
Trouwens op lange termijn heeft bitcoin het goed gedaan tegen inflatie.
Dat zegt me niks. De inflatie is juist nu enorm hoog, je zou dus als je vorig jaar gekocht hebt daar van moeten profiteren. Het tegendeel is waar. Je had beter in euro's of dollars kunnen blijven.
blablablabla
pi_206707669
https://nitter.it/nayibbukele/status/1593113857261965312#m

https://nayibtracker.com/

1 per dag... Geld begint op te raken zeker. 69M verlies van gemeeschapsgeld :{
pi_206707684
quote:
3s.gif Op donderdag 17 november 2022 12:15 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Dan houd je het toch lekker bij het reguliere bankieren en beleggen. Misschien kun je daar een leuk topic voor vinden.
Zo hallo, enige vorm van kritiek betekent enkeltje ander topic? Kim Jong-Un op fok gespot? :D
pi_206709483
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 13:15 schreef SOG het volgende:

[..]
Zo hallo, enige vorm van kritiek betekent enkeltje ander topic? Kim Jong-Un op fok gespot? :D
Overdrijf niet zo. Er zijn volop plekken op Fok! voor het 'crypto's are bad, mkay'-riedeltje (NWS, WGR). Het is al moeilijk genoeg om een plek te vinden waar je met mensen die zelf op enige manier waarde in crypto's zien van gedachten kunt wisselen over ontwikkelingen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  donderdag 17 november 2022 @ 16:29:44 #78
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206709970
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 15:54 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Overdrijf niet zo. Er zijn volop plekken op Fok! voor het 'crypto's are bad, mkay'-riedeltje (NWS, WGR). Het is al moeilijk genoeg om een plek te vinden waar je met mensen die zelf op enige manier waarde in crypto's zien van gedachten kunt wisselen over ontwikkelingen.
Dit is het enige actieve crypto topic. Maar dat ieder commentaar niet op prijs gesteld wordt geeft al aan hoe slecht de onderbouwing van crypto is gebleken.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 17 november 2022 @ 16:31:17 #79
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206709990
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 13:13 schreef SOG het volgende:
https://nitter.it/nayibbukele/status/1593113857261965312#m

https://nayibtracker.com/

1 per dag... Geld begint op te raken zeker. 69M verlies van gemeeschapsgeld :{
Mensen die hierom ook serieus naar El Salvador willen verhuizen :')_!
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206711021
twitter

zou dit mogelijk zijn of is dit gewoon bitcoin maxi taal?
pi_206715996
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 18:20 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
zou dit mogelijk zijn of is dit gewoon bitcoin maxi taal?
Als dat gebeurt dan koppelt Bitcoin iig wel volledig los van alle altcoins. Dan zal een deel hun shitcoins verkopen en een deel ze omzetten naar Bitcoins en wordt de vraag en schaarste naar Bitcoins alleen maar veeeeel groter.
Gelukkig heb ik voor 90% Bitcoins in m'n portfolio.

[ Bericht 0% gewijzigd door ThijsTH op 18-11-2022 06:14:46 ]
pi_206716949
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 18:20 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
zou dit mogelijk zijn of is dit gewoon bitcoin maxi taal?
Gensler heeft wel vaker gezegd dat ETH eigenlijk een security is. O.a. door bijv. de premine. Of ze er ooit wat mee gaan doen is de vraag. De ontwikkelingen van de laatste maanden maken het iig wel waarschijnlijker.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 18 november 2022 @ 09:49:00 #84
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206717145
quote:
De kwaliteitsmunten als btc en waarschijnlijk eth overleven wel na een flinke dip.

Al die exchanges die balletje-balletje spelen met jouw crypto en alle shitcoins zullen wel flink teruggesnoeid worden. En als iedereen deze ellende is vergeten dan komt gewoon weer een volgende crypto-bubbel.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  vrijdag 18 november 2022 @ 09:52:54 #85
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206717181
-knip-
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206717182
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 november 2022 09:49 schreef Perrin het volgende:

[..]
De kwaliteitsmunten als bth en waarschijnlijk eth overleven wel na een flinke dip.

Al die exchanges die balletje-balletje spelen met jouw crypto en alle shitcoins zullen wel flink teruggesnoeid worden. En als iedereen deze ellende is vergeten dan komt gewoon weer een volgende crypto-bubbel.
Nou…ja zou kunnen.
Vakman pur sang
  Moderator vrijdag 18 november 2022 @ 13:45:11 #87
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206719711
-42% over de afgelopen 6 maanden.

Hoe is het met Microstrategy en Michael Saylor? Ik hoor hem niet zoveel meer :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206720725
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2022 13:45 schreef onlogisch het volgende:
-42% over de afgelopen 6 maanden.

Hoe is het met Microstrategy en Michael Saylor? Ik hoor hem niet zoveel meer :)
Goed, volgens mij zijn ze bezig met aandelen verkopen om nog meer bitcoin te kopen. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator vrijdag 18 november 2022 @ 15:56:33 #89
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206720957
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2022 15:32 schreef dimmak het volgende:

[..]
Goed, volgens mij zijn ze bezig met aandelen verkopen om nog meer bitcoin te kopen. :)
Dat was toch de reden om alle aandelen terug te kopen :?
Stockholders wilden geen bitcoin als asset? Dat was toch de hele reden waarom hij alles terugkocht?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206722246
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]
We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
To the bottom ja. :D
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 18 november 2022 @ 18:31:46 #91
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_206722564
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 november 2022 17:56 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
To the bottom ja. :D
Weeeeee
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_206727994
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2022 11:28 schreef LXIV het volgende:
Alle dingen die geroepen zijn over centrale banken en waarom crypto beter zou zijn, zijn allang in werkelijkheid juist bij crypto erger.
Enorme toename van het aantal en aantal soorten coins, niet vrij kunnen beschikken over je geld, omvallende Exchanges, massale diefstal van coins, hoge transactiekosten, etc.
Nee door sukkels die sneller willen cashen .
Als je coins koopt en gewoon naar je hardware wallet zet.
Dan mag van mij zo excanges om vallen
Kan namelijk altijd via de hardware wallet er bij en over zetten naar een anderen .
Coins die niet op een hardware wallet of een software wallet kan gebruiken .
Laat ik gewoon links liggen.

Hogere transactiekosten?
Bij de beurs ook hoor ,je heb altijd transacties kosten van een paar %
Je werk namelijk met beurs aandelen via een broker als je de app gebruikt .

Mensen die staken zoals eth en nu moet wachten hebben er heus wel over gedacht.
Het alleen jammer dat ze langer moeten wachten .
Maar goed dat zijn vaak de mensen die heel lang geleden als hebben gekocht .

Dan de banken waar je het over heb
Zijn we even vergeten dat massaal de banken gered moesten worden door de overheid ?
Dat komt omdat het geld weg was en anderen massaal de mensen hun poen kwijt waren van meer dan 100k .
En er waren velen mensen die dik daar boven waren.
Dat was een massaal economische tegenslag geweest .
Dat was de reden dat de overheid er in is gesprongen omdat het anders de ene naar de anderen bank namelijk om zal vallen.
Juist het zelfde wat nu bij crypto en de excanges gebeurd .
pi_206728253
quote:
5s.gif Op vrijdag 18 november 2022 15:56 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Dat was toch de reden om alle aandelen terug te kopen :?
Stockholders wilden geen bitcoin als asset? Dat was toch de hele reden waarom hij alles terugkocht?
Van de jank lippen zal ik ook terug kopen.
De man heeft een doel .
Btc en btc en de mensen die met hem in zee zijn gegaan , die gaan ook alleen voor btc
Hij heeft duidelijk in het begin al gezegt dat hij zijn btc nooit niet weg gaat doen.
Omdat het voor de volgende toekomstige generatie is.

Goud is losgekoppeld van de valuta en is eigenlijk niks meer dan een edelmetaal geworden .
En ja goud is ook al vervangen voor betere geleiding door hybride metaal soorten die beter presteren voor stroom te leiden (reden dat goud als stroom draden in vliegtuigen werd gebruikt )
Je kan het merken omdat goud tegenwoordig overal word gebruikt.
Voor telefoons tot aan simpele anderen electrische gebruiks voorwerpen.

Goud word dus kunstmatige omhoog gehouden omdat er voor het mijnen van goud gereguleerd word .
Er is dus massa goud in de grond namelijk.

Dit is geloof dat btc de nieuwe zwarte goud gaat worden in de toekomst.

Persoonlijk zal het me een zorg zijn.
Tegen de tijd dat de laatste btc gemijnd is ben ik al dood .
pi_206731278
twitter
pi_206745529
twitter
pi_206745773
Wat betekent dit?
Gaat ETH er dan nu aan?
Vakman pur sang
pi_206755875
twitter

Bron van niks maar post hem toch ff :6
Vakman pur sang
pi_206755923
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2022 23:39 schreef Lospedrosa het volgende:
[ twitter ]
Bron van niks maar post hem toch ff :6
Hij heeft nog meer interessante informatie...

twitter
pi_206756958
quote:
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206758086
Ff laatste zwakke handjes uitschudden
pi_206758143
twitter

Goede bedrijfsvoering.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206758163
Lekker begin van de week zo, op naar nieuwe lows *)

Is Genesis al over de kop?
  maandag 21 november 2022 @ 11:12:37 #103
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206758305
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 11:00 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Goede bedrijfsvoering.
Iedereen heeft aan iedereen munten verkocht voor andere munten om zo kunstmatig het Eigen Vermogen op te krikken. Dat was gewoon gratis geld. Zolang mensen het geloven kan dat best. Het gaat pas fout wanneer het publiek het niet meer vertrouwt en hun geld van exchanges af gaat halen, de koersen dalen en blijkt dat er gewoon lang niet genoeg is om iedereen zijn geld terug te geven.
Het is onmogelijk om een 'systeem' te hebben waarbij er geen werkelijke economische productie plaatsvind maar er op wonderbaarlijke manier wel altijd echte, harde US-dollars zijn voor enorme liefdadigheidsprojecten, marketing, Formule 1, software-ontwikkeling, energiekosten et cetera. Dat soort dingen moet allemaal met echt geld betaald worden. En als je bedrijfsvoering is het ruilen van zelfbedachte muntjes of het tegen enorme energiekosten maken van dit soort muntjes dan komt er een moment waarop er tekorten ontstaan.


De hele crypto-markt.

[ Bericht 7% gewijzigd door LXIV op 21-11-2022 11:19:35 ]
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206758479
Op twitter gaat nu de ronde dat bedrijven als supermarkten en vliegtuigmaatschappijen ook hun eigen tokens hebben bedacht en elk moment kunnen terugtrekken (denk aan airmiles bijvoorbeeld). De analoge vorm van shitcoins.

Maar het grootste risico voor bitcoin dient zich nu aan: de perfect storm van massa liquidaties van partijen als Grayscale, Genesis, Michael Saylor en noem maar op. Sowieso gaan de miners eraan op deze lage koersniveaus.

Ook veel HODL'ers zullen eruit stappen.
  maandag 21 november 2022 @ 11:30:09 #105
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206758515
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 11:27 schreef Homey het volgende:
Op twitter gaat nu de ronde dat bedrijven als supermarkten en vliegtuigmaatschappijen ook hun eigen tokens hebben bedacht en elk moment kunnen terugtrekken (denk aan airmiles bijvoorbeeld). De analoge vorm van shitcoins.

Een bedrijf met een echt vermogen en echte inkomsten kan tenminste nog gewezen worden hun verplichtingen uit te voeren (zolang ze niet failliet gaan). Als het goed is staan die tokens als liabilities op de balans en staat daar eigen vermogen tegenover. Dan kun je als consument gewoon aanspraak maken. Een shitcoincasino met een eigen vermogen opgebouwd uit eigengedrukte en door bevriende bedrijven gedrukte fantasiemuntjes heeft feitelijk een negatief eigen vermogen en daar valt geen cent meer op te halen als alles naar beneden komt.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206758724
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 11:30 schreef LXIV het volgende:

[..]
Een bedrijf met een echt vermogen en echte inkomsten kan tenminste nog gewezen worden hun verplichtingen uit te voeren (zolang ze niet failliet gaan). Als het goed is staan die tokens als liabilities op de balans en staat daar eigen vermogen tegenover. Dan kun je als consument gewoon aanspraak maken. Een shitcoincasino met een eigen vermogen opgebouwd uit eigengedrukte en door bevriende bedrijven gedrukte fantasiemuntjes heeft feitelijk een negatief eigen vermogen en daar valt geen cent meer op te halen als alles naar beneden komt.
Eens. Kijktip op Neftlix wat hier op aanhaakt: pepsi, where's my jet? Over een jongen in de jaren '90 die een straaljager wilde claimen met miljoenen Pepsi munten. Pepsi 'beloofde' dat in een reclame zonder een disclaimer bij te zetten, en 1 jongen ging hier serieus mee aan de haal.

Die crypto casino valt nu om. Bitcoin zal overleven, maar de prijs zal fors dalen. Het is de welbekende roundtrip, van 10k naar 70k, en nu weer terug. Eerlijk is eerlijk, heb dit jaar zelf mijn vingers er behoorlijk aan gebrand na wat goede jaren, dus ik spreek uit ervaring. Ergens wil ik weer terug in Bitcoin, maar wel nadat die grote partijen ploffen.
  maandag 21 november 2022 @ 11:53:45 #107
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206758815
Ik ga zo teringveel terugkopen op de bottom :9~
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 21 november 2022 @ 11:54:02 #108
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206758821
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 11:46 schreef Homey het volgende:

[..]
Eens. Kijktip op Neftlix wat hier op aanhaakt: pepsi, where's my jet? Over een jongen in de jaren '90 die een straaljager wilde claimen met miljoenen Pepsi munten. Pepsi 'beloofde' dat in een reclame zonder een disclaimer bij te zetten, en 1 jongen ging hier serieus mee aan de haal.

Die crypto casino valt nu om. Bitcoin zal overleven, maar de prijs zal fors dalen. Het is de welbekende roundtrip, van 10k naar 70k, en nu weer terug. Eerlijk is eerlijk, heb dit jaar zelf mijn vingers er behoorlijk aan gebrand na wat goede jaren, dus ik spreek uit ervaring. Ergens wil ik weer terug in Bitcoin, maar wel nadat die grote partijen ploffen.
BTC an sich is natuurlijk niet afhankelijk van de financiele situatie op de exchanges.
De vraag is wie er gaat bloeden als zo'n exchange als Genesis, die nu ook al niet meer uitbetaalt, definitief sluit. Als ze de crypto nog hebben dan moeten ze die toch terug kunnen geven? Ik vraag me ook af waar ze die extreem hoge rente uit gefinancierd hebben, ik denk gewoon uit nieuwe inleg het het opschroeven van de waarde van nepmuntjes.
Wat BTC betreft wordt de hele Mktcap bepaald door het bedrag van de laatste trade. Veel mensen denken dat er iets is van 'geld dat in het systeem of de valuta wordt gepompt'. Dat is natuurlijk onzin, net als op de aandelenmarkt. Er wordt nergens een dollarcent ingepompt. Er wordt gehandeld en heel lang hebben mensen geld overgemaakt aan whales die vroeg met enorme hoeveelheden bitcoins zijn ingestapt. Dat er op een hoog niveau trades hebben plaatsgevonden zegt letterlijk helemaal niets over de toekomstige koersontwikkelingen.
De enige manier waarop koersen stijgen is wanneer mensen of instituties bereid zijn om straks weer voor hoge bedragen te kopen. Er ligt immers niks onder verder.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 21 november 2022 @ 11:58:22 #109
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206758887
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 11:53 schreef Scorpie het volgende:
Ik ga zo teringveel terugkopen op de bottom :9~
Probleem is dat je niet weet waar die bottom is. Dat kan $10.000 zijn, maar ook $1000 of $100. Als je op $10.000 'teringveel' gaat bijkopen en het daalt naar $1000, dan verlies je weer 90% van je vermogen.

Spreiden tussen verschillende asset-klassen is het devies. Dus niet enkel allerlei diverse coins, maar gewoon aandelen, obligaties, kunst, vastgoed en eventueel wat crypto als je dat leuk vind.

Je kunt heel braaf je hele vermogen in BTC stoppen, dat is 1 trade, en als er daarna een trade komt die weer lager is heeft jouw hele trade geen zin gehad. Het is onmogelijk om op basis van objectieve factoren een bodemprijs voor crypto te bepalen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 21 november 2022 @ 12:03:28 #110
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206758964
En heel veel geld waar particulieren crypto voor hebben gekocht is terecht gekomen bij de mensen die er echt vroeg bijwaren. Die hebben dat niet allemaal op een spaarbankboekje gezet om ooit weer terug te kopen (tegen hogere koersen, vast :') ), maar hebben daar gewoon appartementen, jachten, etc voor gekocht. Of miljarden weggegeven. Nog maar te zwijgen over de miljarden die verstookt zijn aan electriciteit en video-kaarten om te minen.
Dat geld is voorgoed verdwenen voor de crypto-markt. Er is geen enkele investering mee gedaan die op termijn geld gaat opleveren dat weer terugvloeit naar de particuliere markt.
Er kan alleen geld terugkomen van mensen die helemaal nieuw weer instappen of mensen die bereid zijn er nog meer geld in te pompen.

Klassieke ponzi hoor!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206759240
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 11:58 schreef LXIV het volgende:

[..]
Probleem is dat je niet weet waar die bottom is. Dat kan $10.000 zijn, maar ook $1000 of $100. Als je op $10.000 'teringveel' gaat bijkopen en het daalt naar $1000, dan verlies je weer 90% van je vermogen.

Spreiden tussen verschillende asset-klassen is het devies. Dus niet enkel allerlei diverse coins, maar gewoon aandelen, obligaties, kunst, vastgoed en eventueel wat crypto als je dat leuk vind.

Je kunt heel braaf je hele vermogen in BTC stoppen, dat is 1 trade, en als er daarna een trade komt die weer lager is heeft jouw hele trade geen zin gehad. Het is onmogelijk om op basis van objectieve factoren een bodemprijs voor crypto te bepalen.
De bodem is lastig timen. En het risico bestaat zeker dat je alsnog -90% gaat. Echter, deze rollercoaster hebben we vaker gedaan. Ik stap, als het zover komt. Rond de $10k weer in met alles wat ik bij elkaar kan schrapen
  maandag 21 november 2022 @ 12:34:35 #112
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206759351
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 12:23 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
De bodem is lastig timen. En het risico bestaat zeker dat je alsnog -90% gaat. Echter, deze rollercoaster hebben we vaker gedaan. Ik stap, als het zover komt. Rond de $10k weer in met alles wat ik bij elkaar kan schrapen
Waarom leg je al je eieren in 1 mandje? Wat is je doel qua vermogensopbouw? Als je bijvoorbeeld voor de aankoop van een huis spaart is dit wel een heel riskante strategie. Geen enkele garantie dat je over 10 jaar met winst kunt verkopen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 21 november 2022 @ 12:40:35 #113
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206759411
Je wil je toekomst toch niet laten afhangen van fluctuaties op de cryptomarkt?
Net zo goed snapte ik niet de mensen die met een heel geringe investering op zeker moment 8 ton of meer aan cryptowinst hadden. Koop dan voor 4 ton een mooi huis, dat heb je dan bijna gratis. Heb je nog steeds een enorm bedrag om verder mee te speculeren. Maar dat huis, dat is waardevol voor de rest van je leven, dat geeft je een enorme voorsprong op al jouw leeftijdsgenoten. Nu is er van die 8 ton dan nog minder dan 2 ton over of zo. Niet echt life-changing.

Maak de goede balans tussen greed en fear.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206759732
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 12:34 schreef LXIV het volgende:

[..]
Waarom leg je al je eieren in 1 mandje? Wat is je doel qua vermogensopbouw? Als je bijvoorbeeld voor de aankoop van een huis spaart is dit wel een heel riskante strategie. Geen enkele garantie dat je over 10 jaar met winst kunt verkopen.
Crypto is mijn hobby. Ik ben hier elke dag mee bezig. Ik heb een goed gevoel bij deze markt. Ik heb wel aandelen, en metalen gehad. Maar ik kan hier niks mee. Het gaat veel te traag. Ik kan het niet goed uitleggen. Maar crypto is het gewoon voor mij.

Het lukt me steeds beter de markt te timen. Na eerdere bullruns al lang en breed de inleg eruit gehad. Eerder dit jaar uitgestapt en de hypotheek afgelost. En nu dus alweer maanden aan het wachten op een bodem. Het is een hoger risico dan spreiden, maar ik voel me hier goed bij.

Ik ben wel met je eens, dat als het om tonnen gaat je beter kan spreiden. Dan is kapitaalbehoud belangrijker dan risicovolle gains

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 21-11-2022 13:08:14 ]
  maandag 21 november 2022 @ 13:42:06 #115
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206760138
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 13:06 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Crypto is mijn hobby. Ik ben hier elke dag mee bezig. Ik heb een goed gevoel bij deze markt. Ik heb wel aandelen, en metalen gehad. Maar ik kan hier niks mee. Het gaat veel te traag. Ik kan het niet goed uitleggen. Maar crypto is het gewoon voor mij.

Het lukt me steeds beter de markt te timen. Na eerdere bullruns al lang en breed de inleg eruit gehad. Eerder dit jaar uitgestapt en de hypotheek afgelost. En nu dus alweer maanden aan het wachten op een bodem. Het is een hoger risico dan spreiden, maar ik voel me hier goed bij.

Ik ben wel met je eens, dat als het om tonnen gaat je beter kan spreiden. Dan is kapitaalbehoud belangrijker dan risicovolle gains
Als je al dik op winst staat is het verhaal wel wat anders natuurlijk
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206760310
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 13:06 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Crypto is mijn hobby. Ik ben hier elke dag mee bezig. Ik heb een goed gevoel bij deze markt. Ik heb wel aandelen, en metalen gehad. Maar ik kan hier niks mee. Het gaat veel te traag. Ik kan het niet goed uitleggen. Maar crypto is het gewoon voor mij.

Het lukt me steeds beter de markt te timen. Na eerdere bullruns al lang en breed de inleg eruit gehad. Eerder dit jaar uitgestapt en de hypotheek afgelost. En nu dus alweer maanden aan het wachten op een bodem. Het is een hoger risico dan spreiden, maar ik voel me hier goed bij.

Ik ben wel met je eens, dat als het om tonnen gaat je beter kan spreiden. Dan is kapitaalbehoud belangrijker dan risicovolle gains
Ik heb hetzelfde. Doe het nog maar paar weken maar aandelen gaan mij veel te traag met te kleine stappen. Ik speel wat met spaargeld wat ik kan missen en met apps zoals bitvavo is het heel makkelijk allemaal. Ik wacht ook op een goeie bodem voor de btc
  maandag 21 november 2022 @ 14:35:39 #117
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206760927
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 13:42 schreef LXIV het volgende:

[..]
Als je al dik op winst staat is het verhaal wel wat anders natuurlijk
Meesten hier staan dik op winst.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 21 november 2022 @ 14:37:27 #118
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206760954
Alles met kleine bedragen gaat traag als je op koersen speelt.

Ik heb flink wat aandelen. D koers doet niet veel, sterker nog, het is gezakt, maar dividenden komen nog steeds maandelijks binnen. Daar gaat het mij om.

Crypto is leuk voor de life-changing mogelijkheden.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206761062
Tis heel makkelijk, een Exchange krijgt harde dollars binnen vanuit de klanten/kopers.
Zolang je maar meer kopers weet te houden dan verkopers (of uitbetalen met zelfgedrukte fantasiemunten) dan blijft er wat geld op je
Account.
Bij weinig gebeurtenissen of lange stabiele schommeling zoals nu, is er minder activiteit, Dat geld verdampt aan loon en exorbitante weelde en op een gegeven moment is er geen geld en KABOEM.
Simple as that.
Vakman pur sang
pi_206762168
quote:
6s.gif Op maandag 21 november 2022 14:35 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Meesten hier staan dik op winst.
Dat valt tegen. Veel HODL'ers staan inmiddels op verlies. Dat is nieuw in Bitcoin land.
  maandag 21 november 2022 @ 15:47:56 #121
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206762196
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 15:46 schreef Homey het volgende:

[..]
Dat valt tegen. Veel HODL'ers staan inmiddels op verlies. Dat is nieuw in Bitcoin land.
Elke HODL'er die ik ken zit nog op x25, x50 of zelfs x100.

Maar ja, die mensen ken ik dan ook al langer dan 5 jaar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_206762205
Wel een goed punt wat liquiditeit betreft.

Veel mensen zeggen dat Bitcoin wel weer gaat stijgen in de toekomst. Maar als je dat zegt, geloof je dat er een nieuwe groep mensen of instituten is dat geld in die markt pompt, want dat is wat de prijs doet stijgen.

Vraag is: wie zijn dan die nieuwe mensen of instituten die gaan instappen? En wanneer?

Ik zie het voorlopig niet gebeuren. Retail is afgehaakt, en instituten mogen niet vanwege wet- en regelgeving. Andere landen stappen ook niet in, El Salvador blijft de enige (en staan op dikke verliezen).
  maandag 21 november 2022 @ 15:53:40 #123
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206762275
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 15:48 schreef Homey het volgende:
Wel een goed punt wat liquiditeit betreft.

Veel mensen zeggen dat Bitcoin wel weer gaat stijgen in de toekomst. Maar als je dat zegt, geloof je dat er een nieuwe groep mensen of instituten is dat geld in die markt pompt, want dat is wat de prijs doet stijgen.

Vraag is: wie zijn dan die nieuwe mensen of instituten die gaan instappen? En wanneer?

Ik zie het voorlopig niet gebeuren. Retail is afgehaakt, en instituten mogen niet vanwege wet- en regelgeving. Andere landen stappen ook niet in, El Salvador blijft de enige (en staan op dikke verliezen).
Zodra de marksten weer stijgen, de recessie voorbij is, wil iedereen weer ergens mee hobbyén. Dan stijgt het vanzelf weer
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206762355
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 15:53 schreef stinkie het volgende:

[..]
Zodra de marksten weer stijgen, de recessie voorbij is, wil iedereen weer ergens mee hobbyén. Dan stijgt het vanzelf weer
Probleem is dat dat best nog wel even op zich kan laten wachten. Het geldsysteem en de economie zijn echt verrot (al een hele poos) en alle middelen om de boel te rekken lijken opgebruikt (sinds kort). We moeten eerst nog door een hele donkere periode maar wanneer en hoe lang die precies duurt is niet duidelijk.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_206762366
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 15:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Probleem is dat dat best nog wel even op zich kan laten wachten. Het geldsysteem en de economie zijn echt verrot (al een hele poos) en alle middelen om de boel te rekken lijken opgebruikt (sinds kort). We moeten eerst nog door een hele donkere periode maar wanneer en hoe lang die precies duurt is niet duidelijk.
Dit denk ik ook ja.
Vakman pur sang
  maandag 21 november 2022 @ 16:33:44 #126
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206762964
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 15:53 schreef stinkie het volgende:

[..]
Zodra de marksten weer stijgen, de recessie voorbij is, wil iedereen weer ergens mee hobbyén. Dan stijgt het vanzelf weer
Er zal wel weer een bull run komen ja, maar of deze de oude 69K piek gaat overstijgen... ik moet het nog zien. Het waren toen echt unieke omstandigheden met lage rente, een beurs die echt bizarre bewegingen maakte en een hele hoop helicopter geld (vooral in de VS).
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 21 november 2022 @ 16:41:07 #127
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_206763128
Hier een shitcoin met een gokfunctie in het contract op Arbitrum (NFA)

https://www.dextools.io/a(...)23e893775ac122843eb6

risky.lol
pi_206764397
quote:
2s.gif Op maandag 21 november 2022 16:33 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

Het waren toen echt unieke omstandigheden met lage rente, een beurs die echt bizarre bewegingen maakte en een hele hoop helicopter geld (vooral in de VS).
Dat zou best eens terug kunnen gaan komen als de inflatie verder daalt.
pi_206764401
Ik ben in 2013 ingestapt en heb sinds 2017 in totaal voor een bedrag met 6 nullen uitgecasht. Daarvan heb ik mijn hypotheek afgelost, een aandelenportefeuille opgebouwd en we zijn één keer schandalig duur met het gezin op vakantie geweest. Ik heb nog aardig wat in crypto zitten, 85% BTC, 12% ETH en de rest een paar rommeltjes. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt nu nog all-in te gaan. Ik mis liever de volgende bullrun met bijbehorende klapper dan dat ik wat ik tot nu toe heb opgebouwd allemaal op het spel zet.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 21-11-2022 18:15:36 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 21 november 2022 @ 17:41:05 #130
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_206764588
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 17:33 schreef recursief het volgende:
Ik mis liever de volgende bullrun met bijbehorende klapper dan dat ik wat ik tot nu toe heb opgebouwd allemaal op het spel zet.
Dit zijn juist de momenten om in te kopen. Be greedy when others are fearful genot jaaa december waves maand jajaahahahaa _O_
pi_206764844
Ik heb twee opeenvolgende bullruns goed geboerd. Ik heb op dit moment geen reden om greedy te zijn.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206764852
En ik heb nog genoeg crypto over om bij een volgende bullrun niet het hele feestje te missen, maar het is ook weer niet zoveel dat ik er enorm veel last van ga hebben als de boel naar nul zakt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 21 november 2022 @ 18:06:05 #133
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206764993
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 17:33 schreef recursief het volgende:
Ik ben in 2013 ingestapt en heb sibds 2017 in totaal voor een bedrag met 6 nullen uitgecasht. Daarvan heb ik mijn hypotheek afgelost, een aandelenportefeuille opgebouwd en we zijn één keer schandalig duur met het gezin op vakantie geweest. Ik heb nog aardig wat in crypto zitten, 85% BTC, 12% ETH en de rest een paar rommeltjes. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt nu nog all-in te gaan. Ik mis liever de volgende bullrun met bijbehorende klapper dan dat ik wat ik tot nu toe heb opgebouwd allemaal op het spel zet.
Good for you. Je hebt dus netto meer geld uit de cryptomarkt gehaald dan erin gestopt. Voor jou moeten er 10, 20 of meer mensen zijn die er geld in stoppen wat er niet meer uit gaat.
Als jij jouw geld niet helemaal terugstort is het voor altijd verloren voor de crypto markt.
En als jij zijn er duizenden: die er vroeg genoeg bij waren en die diep genoeg in durfden te stappen. De meesten zullen ook grotendeels gecashed hebben.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206765021
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:06 schreef LXIV het volgende:

[..]
Good for you. Je hebt dus netto meer geld uit de cryptomarkt gehaald dan erin gestopt. Voor jou moeten er 10, 20 of meer mensen zijn die er geld in stoppen wat er niet meer uit gaat.
Als jij jouw geld niet helemaal terugstort is het voor altijd verloren voor de crypto markt.
En als jij zijn er duizenden: die er vroeg genoeg bij waren en die diep genoeg in durfden te stappen. De meesten zullen ook grotendeels gecashed hebben.
Dat geldt ook voor het grootste deel van de mensen die in riskante tech aandelen hebben geïnvesteerd.
  maandag 21 november 2022 @ 18:09:34 #135
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206765068
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:07 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Dat geldt ook voor het grootste deel van de mensen die in riskante tech aandelen hebben geïnvesteerd.
Nee, want die bedrijven kunnen ooit cashflow gaan krijgen. Misschien 4 op de 5 niet, maar die 5 e wel en goed. Er zit een verdienmodel achter.

Als een aandeel nooit omzet of winst gaat draaien dan zakt het gewoon, heel rationeel, naar nul.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206765097
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:09 schreef LXIV het volgende:

[..]
Nee, want die bedrijven kunnen ooit cashflow gaan krijgen. Misschien 4 op de 5 niet, maar die 5 e wel en goed. Er zit een verdienmodel achter.

Als een aandeel nooit omzet of winst gaat draaien dan zakt het gewoon, heel rationeel, naar nul.
Veel van die bedrijven zijn ook alleen gestegen omdat de rente laag was daardoor was het te betalen dat is nu voorlopig klaar.
pi_206765157
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:07 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Dat geldt ook voor het grootste deel van de mensen die in riskante tech aandelen hebben geïnvesteerd.
Je kan het eerder met een commodity als goud of zilver vergelijken dan met een aandeel. Met het verschil (i.h.g.v. BTC) dat het max aantal dat ooit gedolven kan/zal worden bekend is, en dat de supply steeds minder hard toeneemt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 21 november 2022 @ 18:25:07 #138
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206765441
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 18:14 schreef recursief het volgende:

[..]
Je kan het eerder met een commodity als goud of zilver vergelijken dan met een aandeel. Met het verschil (i.h.g.v. BTC) dat het max aantal dat ooit gedolven kan/zal worden bekend is, en dat de supply steeds minder hard toeneemt.
En dat je er geen juwelen van kan maken.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206765541
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 17:33 schreef recursief het volgende:
Ik ben in 2013 ingestapt en heb sinds 2017 in totaal voor een bedrag met 6 nullen uitgecasht. Daarvan heb ik mijn hypotheek afgelost, een aandelenportefeuille opgebouwd en we zijn één keer schandalig duur met het gezin op vakantie geweest. Ik heb nog aardig wat in crypto zitten, 85% BTC, 12% ETH en de rest een paar rommeltjes. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt nu nog all-in te gaan. Ik mis liever de volgende bullrun met bijbehorende klapper dan dat ik wat ik tot nu toe heb opgebouwd allemaal op het spel zet.
Das mooi zeg, de latere instappers hebben vnl geld verloren. Maar mooie kans voor jouw geweest. Benieuwd of dat ooit nog weer gaat gebeuren op die schaal, ws zijn daarvoor te weinig nieuwe instappers.
Vakman pur sang
  Moderator maandag 21 november 2022 @ 18:30:28 #140
18653 crew  D.
pi_206765597
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Das mooi zeg, de latere instappers hebben vnl geld verloren. Maar mooie kans voor jouw geweest. Benieuwd of dat ooit nog weer gaat gebeuren op die schaal, ws zijn daarvoor te weinig nieuwe instappers.
Je hebt pas geld verloren als je met verlies verkoopt :Y
  maandag 21 november 2022 @ 18:36:40 #141
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206765795
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:30 schreef D. het volgende:

[..]
Je hebt pas geld verloren als je met verlies verkoopt :Y
Dat is echt helemaal niet waar.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator maandag 21 november 2022 @ 18:40:04 #142
18653 crew  D.
pi_206765893
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:36 schreef LXIV het volgende:

[..]
Dat is echt helemaal niet waar.
Da's alleen 'niet waar' als je je geld in een project gestoken hebt wat het niet heeft overleefd :Y

1 BTC is nog steeds 1 BTC waard :Y
pi_206765998
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:

ws zijn daarvoor te weinig nieuwe instappers.
Waarom verwacht je te weinig nieuwe instappers?
  maandag 21 november 2022 @ 18:49:08 #144
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206766232
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:40 schreef D. het volgende:

[..]
Da's alleen 'niet waar' als je je geld in een project gestoken hebt wat het niet heeft overleefd :Y

1 BTC is nog steeds 1 BTC waard :Y
1 aandeel antonov is ook nog steeds 1 aandeel antonov waard.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 21 november 2022 @ 19:02:47 #145
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206766688
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:40 schreef D. het volgende:

[..]
Da's alleen 'niet waar' als je je geld in een project gestoken hebt wat het niet heeft overleefd :Y

1 BTC is nog steeds 1 BTC waard :Y
Tsja 1 euro is ook altijd 1 euro waard. Niet zoveel zeggend dus.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Moderator maandag 21 november 2022 @ 19:52:10 #146
18653 crew  D.
pi_206767585
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:49 schreef LXIV het volgende:

[..]
1 aandeel antonov is ook nog steeds 1 aandeel antonov waard.
quote:
2s.gif Op maandag 21 november 2022 19:02 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Tsja 1 euro is ook altijd 1 euro waard. Niet zoveel zeggend dus.
Precies, dat :Y
pi_206768409
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 15:53 schreef stinkie het volgende:

[..]
Zodra de marksten weer stijgen, de recessie voorbij is, wil iedereen weer ergens mee hobbyén. Dan stijgt het vanzelf weer
Zou kunnen, maar dat gebeurt nooit vlak na een grote crash. Dan verwacht ik eerder een hele poos zijwaarts op laag volume. Dat heeft Bitcoin vaker gedaan. Voor nu blijft het dalen. De sector behelst nog grote risico's:

- veel Bitcoin miners staan op punt van omvallen. Vandaag de koersen ook weer flink onder druk.
- Michael Saylor kan nog een margin call krijgen.
- Genesis/exchanges/Grayscale kunnen nog ploffen. Grayscale kan niet hard aantonen dat ze al die Bitcoins hebben. Red flag? Kan je paranoia noemen, maar ook gezonde scepsis in deze tijden. Binance is ook niet kosher.
- Allergrootste: de fraude van Bitfinex/Tether.

De SEC gaat ook reguleren. Crypto is in zwaar weer en kan makkelijk nog een keer halveren op basis van bovengenoemde.
  maandag 21 november 2022 @ 20:58:10 #148
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206768807
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 20:36 schreef Homey het volgende:

[..]
Zou kunnen, maar dat gebeurt nooit vlak na een grote crash. Dan verwacht ik eerder een hele poos zijwaarts op laag volume. Dat heeft Bitcoin vaker gedaan. Voor nu blijft het dalen. De sector behelst nog grote risico's:

- veel Bitcoin miners staan op punt van omvallen. Vandaag de koersen ook weer flink onder druk.
- Michael Saylor kan nog een margin call krijgen.
- Genesis/exchanges/Grayscale kunnen nog ploffen. Grayscale kan niet hard aantonen dat ze al die Bitcoins hebben. Red flag? Kan je paranoia noemen, maar ook gezonde scepsis in deze tijden. Binance is ook niet kosher.
- Allergrootste: de fraude van Bitfinex/Tether.

De SEC gaat ook reguleren. Crypto is in zwaar weer en kan makkelijk nog een keer halveren op basis van bovengenoemde.
k geef toch ook geen tijdsindicatie? Ik heb wel vaker langere tijd moeten wachten tot mijn investeringen (of gokjes) wat opleverden. Ik geloof alleen wel dat we weer een keer een situatie krijgen waarin alle markten omhoog knallen. Dan is het interesant om te zien wie er nog zijn, want alle grote jongens die je hun geheim proberen te verkopen hebben alleen nog maar een opgaande markt gekend
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  maandag 21 november 2022 @ 21:01:00 #149
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206768836
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 17:33 schreef recursief het volgende:
Ik ben in 2013 ingestapt en heb sinds 2017 in totaal voor een bedrag met 6 nullen uitgecasht. Daarvan heb ik mijn hypotheek afgelost, een aandelenportefeuille opgebouwd en we zijn één keer schandalig duur met het gezin op vakantie geweest. Ik heb nog aardig wat in crypto zitten, 85% BTC, 12% ETH en de rest een paar rommeltjes. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt nu nog all-in te gaan. Ik mis liever de volgende bullrun met bijbehorende klapper dan dat ik wat ik tot nu toe heb opgebouwd allemaal op het spel zet.
well done. Ik mis bij de meeste toch een exit strategie. Ik heb het kleiner aangepakt en er een paar jaar leuk de vakanties en wat hobby spul van betaald. Dat gezegd hebbende, ik ben er van overtuigd als ik in 2012 ingestapt was ik nog steeds geleefd zou hebben als nu. De paar retail die BTC voor een euro kochten hebben echt wel gecashed toen ie 1000 waard was. Die voor 1000 hebben 'm echt wel voor 10.000 verpats. En uit ervaring kan ik zeggen dat degende die 'm voor 3000 kochten bij 8000 hun winst gepakt hebben :D
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206770726
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 18:30 schreef D. het volgende:

[..]
Je hebt pas geld verloren als je met verlies verkoopt :Y
Dit is echt veruit de grootste dooddoener in de cryptowereld.
pi_206770922
twitter
  maandag 21 november 2022 @ 23:20:16 #153
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206771025
De besmetting is zich nog aan het uitbreiden.. Over een half jaar is het cryptolandschap onherkenbaar veranderd.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206771117
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 23:20 schreef Perrin het volgende:
Over een half jaar is het cryptolandschap onherkenbaar veranderd.
Ik vrees het ook.
pi_206771157
twitter

twitter
pi_206771417
twitter


wtf
pi_206771634
quote:
81s.gif Op dinsdag 22 november 2022 01:22 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

wtf
Dat is een opiniestuk, een mening.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 22 november 2022 @ 07:41:19 #158
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206771682
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Das mooi zeg, de latere instappers hebben vnl geld verloren. Maar mooie kans voor jouw geweest. Benieuwd of dat ooit nog weer gaat gebeuren op die schaal, ws zijn daarvoor te weinig nieuwe instappers.
Er zijn nog 7.8 miljard mensen die nooit crypto hebben gehad :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 22 november 2022 @ 08:09:05 #159
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_206771797
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Das mooi zeg, de latere instappers hebben vnl geld verloren. Maar mooie kans voor jouw geweest. Benieuwd of dat ooit nog weer gaat gebeuren op die schaal, ws zijn daarvoor te weinig nieuwe instappers.
Ja ach, you win, you lose some.
Als je laat ingestapt bent met de verwachting dat je rijk wordt, dan verdien je het. En ja, dat zeg ik die momenteel 68.30% in de min staat :') .
Je moet in stappen als gok. Geld afschrijven op het moment dat je het de roulette tafel op schuift. Net als je doet met een staatslot of in een casino. En dan kan je geluk hebben, of pech (en hopen dat er weer een wave omhoog komt of gewoon je verlies pakken).
  dinsdag 22 november 2022 @ 08:14:18 #160
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206771832
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 08:09 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Ja ach, you win, you lose some.
Als je laat ingestapt bent met de verwachting dat je rijk wordt, dan verdien je het. En ja, dat zeg ik die momenteel 68.30% in de min staat :') .
Je moet in stappen als gok. Geld afschrijven op het moment dat je het de roulette tafel op schuift. Net als je doet met een staatslot of in een casino. En dan kan je geluk hebben, of pech (en hopen dat er weer een wave omhoog komt of gewoon je verlies pakken).
Maar die mooie praatjes van sommigen hoe crypto het nieuwe geldsysteem zou worden, waren voorlopig precies dat: mooie praatjes.

Het is een speculatieve bubbel waar uiteindelijk heel veel mensen veel geld verliezen en er maar een paar winnaars zijn.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206772202
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 07:22 schreef recursief het volgende:

[..]
Dat is een opiniestuk, een mening.
Ja maar dan nog.
pi_206772231
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 09:14 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Ja maar dan nog.
Mensen hebben soms aparte meningen. Het is in ieder geval geen journalistiek stuk, meer een ingezonden brief.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206773265
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 08:14 schreef Perrin het volgende:

[..]
Maar die mooie praatjes van sommigen hoe crypto het nieuwe geldsysteem zou worden, waren voorlopig precies dat: mooie praatjes.

Het is een speculatieve bubbel waar uiteindelijk heel veel mensen veel geld verliezen en er maar een paar winnaars zijn.
Hoho hier zijn we nog niet klaar voor.
Dat zeggen we over een half jaar als echt alle geld eruit verdampt is. Voor nu beledig je de believers.
Vakman pur sang
pi_206773278
Nu ik het zeg, heb nog een paar duizend dollah aan btc op coinbase staan :D
Vakman pur sang
  dinsdag 22 november 2022 @ 11:09:02 #165
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206773453
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 10:56 schreef Lospedrosa het volgende:
Nu ik het zeg, heb nog een paar duizend dollah aan btc op coinbase staan :D
Dapper. Als je maar lang genoeg hold..
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206773508
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 11:09 schreef Perrin het volgende:

[..]
Dapper. Als je maar lang genoeg hold..
Die staan wel in de plus, een verblijfsel van het uitcashen op de vorige top.
Was van plan er niks meer in te steken maar dit nog laten staan.
Ach als het weg is is het weg.
Ga het ook niet op coldstorage zetten, gedoe.
Vakman pur sang
pi_206773557
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 07:41 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Er zijn nog 7.8 miljard mensen die nooit crypto hebben gehad :D
Die 7,8 milj mensen hebben 8 jaar de volle kans gehad.
Vakman pur sang
  dinsdag 22 november 2022 @ 19:59:49 #170
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206781214
oke ik ga weg uit deze shitcoin festijn want jllie brokies helpen toch niemand lol

doei
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_206784272
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 19:59 schreef corehype het volgende:
oke ik ga weg uit deze shitcoin festijn want jllie brokies helpen toch niemand lol

doei
:W
Vakman pur sang
pi_206803525
quote:
Je kan beter een sjovele supermarktbaas zijn en voor miljoenen aan crimineel geld witwasssen, dan ben je met 5 dagen voorarrest vrij.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206803644
twitter


Slechte ontwikkeling weer. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206804251
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2022 15:12 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Slechte ontwikkeling weer. ;(
Dit soort spul vind ik veel te nieuwerwets, kan ik gewoon niet met Ideal muntjes kopen en spelletjes doen :(
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206812844

Wat gaat het gevolg zijn als er geen Amerikaans VC geld meer naar crypto gaat?
pi_206815412
twitter


Goede zaak.
  vrijdag 25 november 2022 @ 14:22:56 #177
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206815448
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2022 14:20 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Goede zaak.
Knap ook dat je het zó inzichtelijk kan maken. Zit daar niet ook wat risico in dat concurrenten hun voordeel kunnen doen met deze informatie?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206816695
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2022 14:22 schreef Perrin het volgende:

[..]
Knap ook dat je het zó inzichtelijk kan maken. Zit daar niet ook wat risico in dat concurrenten hun voordeel kunnen doen met deze informatie?
Coinbase publiceert alle cijfers per kwartaal (beursgenoteerd USA) en Kraken heeft ook al Proof of Reserves. Ik denk niet dat concurrentie hierin iets uit maakt.
Uitvinder van de biersmiley.
  zaterdag 26 november 2022 @ 19:46:38 #180
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206832372
Zie ik net Bitvavo als sponsor WK programma’s.

Zorgelijk. Elke keer als zo’n partij een evenement sponsort gaan ze failliet :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206836099
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 19:46 schreef stinkie het volgende:
Zie ik net Bitvavo als sponsor WK programma’s.

Zorgelijk. Elke keer als zo’n partij een evenement sponsort gaan ze failliet :’)
Klopt, crypto.com sponsort het ook en die gingen ook failliet vorige week.
pi_206851431
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2022 14:20 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Goede zaak.
Intussen: https://www.cnbc.com/2022(...)curity-concerns.html

Hahaha vanwege security redenen niet je coldwallet adresses geven :') :') :') :') :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206858854
Boys, apecoin blijft hangen rond de nummer 30 in de cmc top. Koopwaardig? Ik zie opwaarts potentieel. Veel usecases.
pi_206858895
3 van de top 6 coins op cmc zijn stablecoins. Ik dacht dat crypto een alternatief was voor de usd en ook deflatoir was. Opmerkelijk dat 50 procent van de top 6 dan gerelateerd is aan de usd.
Verder zie ik enorme potentie in apecoin. Je kan er allerlei dingen mee kopen geloof ik, maar is nog vol in ontwikkeling. Later kun je ook nog meer apenplaatjes kopen. Denk dat het dan wel echt storm gaat lopen. We zijn nu nog vroeg. Fill yerr boots lads!
pi_206859088
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 19:29 schreef SOG het volgende:
3 van de top 6 coins op cmc zijn stablecoins. Ik dacht dat crypto een alternatief was voor de usd en ook deflatoir was. Opmerkelijk dat 50 procent van de top 6 dan gerelateerd is aan de usd.
Verder zie ik enorme potentie in apecoin. Je kan er allerlei dingen mee kopen geloof ik, maar is nog vol in ontwikkeling. Later kun je ook nog meer apenplaatjes kopen. Denk dat het dan wel echt storm gaat lopen. We zijn nu nog vroeg. Fill yerr boots lads!
Je vergist crypto met Bitcoin. Als je accepteert dat er shitcoins bestaansrecht hebben is crypto per definitie niet deflatoir. Digitale schaarsheid kan maar 1x bestaan. Die gare stablecoins zijn er verder omdat regulatie on- en offramps in rare situaties drukt (en omdat er daardoor enorme winsten te behalen zijn voor bedrijven die ze uitgeven :r).

[ Bericht 7% gewijzigd door dimmak op 28-11-2022 19:52:15 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 29 november 2022 @ 00:14:44 #186
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206862743
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206862944
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 19:29 schreef SOG het volgende:
3 van de top 6 coins op cmc zijn stablecoins. Ik dacht dat crypto een alternatief was voor de usd en ook deflatoir was. Opmerkelijk dat 50 procent van de top 6 dan gerelateerd is aan de usd.
Verder zie ik enorme potentie in apecoin. Je kan er allerlei dingen mee kopen geloof ik, maar is nog vol in ontwikkeling. Later kun je ook nog meer apenplaatjes kopen. Denk dat het dan wel echt storm gaat lopen. We zijn nu nog vroeg. Fill yerr boots lads!
2 redenen, ten eerste omdat het bij veel online exchanges zo is dat als je omruilt van crypto naar stable coins je veel minder fees betaald, daarnaast kun je zo ook weer direct inwisselen voor andere cryptos zonder dat je eerst hoeft te storten.
De andere reden is dat veel stable coins, weer andere stable coins als tegenwaarde hebben. Dit geld ook weer voor andere DeFi die dit principe indirect gebruiken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206863043
quote:
Een (conspiracy) theorie die ik langere tijd aanvoer is dat met met name in de VS de Cryptomarkt bewust heeft laten door rotten zodat men straks kan zeggen: Zie je wel dat hele crypto is 1 grote fraude.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206869698
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 07:04 schreef raptorix het volgende:

[..]
Een (conspiracy) theorie die ik langere tijd aanvoer is dat met met name in de VS de Cryptomarkt bewust heeft laten door rotten zodat men straks kan zeggen: Zie je wel dat hele crypto is 1 grote fraude.
Wat een onzin, in de VS hebben ze juist crypto omarmd met allerlei regelgeving ipv het te verbieden zoals China.

En als het al zo zou zijn, waarom zijn ze daar dan pas 1 jaar geleden mee begonnen? Crypto floreerde precies 1 jaar geleden als nooit tevoren. Toen was alles nog prima en op dat moment besloten ze opeens dat het niet meer in orde was?
pi_206870077
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 17:14 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Wat een onzin, in de VS hebben ze juist crypto omarmd met allerlei regelgeving ipv het te verbieden zoals China.

En als het al zo zou zijn, waarom zijn ze daar dan pas 1 jaar geleden mee begonnen? Crypto floreerde precies 1 jaar geleden als nooit tevoren. Toen was alles nog prima en op dat moment besloten ze opeens dat het niet meer in orde was?
Eerst zoveel mogelijk mensen aan boord krijgen/geld ophalen natuurlijk. Als de markt zakt stoppen mensen niet ineens met kopen.
blablablabla
pi_206870243
Ach jongens, stop met al die conspiracy theorieen....de enige reden dat het ingekakt is, is omdat de rente meerdere keren verhoogd is. En ja, er zijn bedrijven failliet gegaan (en dat heeft een sneeuwbal effect teweeggebracht), maar als de rente nooit verhoogd was was dat niet gebeurd.
Het kan 2 jaar duren, 3 jaar of misschien zelfs 5 jaar, maar ik ben er van overtuigd dat iig Bitcoin een nieuwe all time high zal aantikken.
Het enige wat je niet weet is of we nu op de bodem zitten of nog niet.....maar dat Bitcoin zwaar oversold is is een feit.
pi_206870497
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 17:34 schreef ThijsTH het volgende:
Ach jongens, stop met al die conspiracy theorieen....de enige reden dat het ingekakt is, is omdat de rente meerdere keren verhoogd is. En ja, er zijn bedrijven failliet gegaan (en dat heeft een sneeuwbal effect teweeggebracht), maar als de rente nooit verhoogd was was dat niet gebeurd.
Het kan 2 jaar duren, 3 jaar of misschien zelfs 5 jaar, maar ik ben er van overtuigd dat iig Bitcoin een nieuwe all time high zal aantikken.
Het enige wat je niet weet is of we nu op de bodem zitten of nog niet.....maar dat Bitcoin zwaar oversold is is een feit.
Bitcoin ja de meeste alts zijn scamcoins. De koers van Solana is letterlijk opgepompt door FTX.
blablablabla
pi_206871903
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 17:34 schreef ThijsTH het volgende:
.....maar dat Bitcoin zwaar oversold is is een feit.
Een feit? Op basis van wat? RSI (14) ligt rond de 50 (Mocht je daar bij crypto al waarde aan hechten als indicator). En ik zie ook niet hoe je de koers kan vergelijken met een intrinsieke waarde, zoals je dat bij aandelen nog wel kan doen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206872364
Jullie al gestemd in de FOK!verkiezingen?

FB / FOK!verkiezingen 2022 - Stemmen kan nog!.
pi_206874730
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 17:34 schreef ThijsTH het volgende:
Ach jongens, stop met al die conspiracy theorieen....de enige reden dat het ingekakt is, is omdat de rente meerdere keren verhoogd is. En ja, er zijn bedrijven failliet gegaan (en dat heeft een sneeuwbal effect teweeggebracht), maar als de rente nooit verhoogd was was dat niet gebeurd.
Het kan 2 jaar duren, 3 jaar of misschien zelfs 5 jaar, maar ik ben er van overtuigd dat iig Bitcoin een nieuwe all time high zal aantikken.
Het enige wat je niet weet is of we nu op de bodem zitten of nog niet.....maar dat Bitcoin zwaar oversold is is een feit.
Met Bitcoin komt het wel goed, maar makkelijk gemaakt worden zal het niet. Daarnaast snap ik zelf ook wel waarom de koers zo laag is, sterker nog dat van de rente heb ik zelfs al veel eerder genoemd.
Het gaat mij meer op de shitcoin casinos die men gewoon toestaat, daarnaast denk ik dat je reëel moet zijn over Bitcoin de marketcap is nou ook niet weer dermate groot om van een wereld verandert vermogen te beschikken.
Het einde van Bitcoin? Nee absoluut niet, maar op crypto gebied gaan we grotere dingen zien.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206875996
Zo vandaag een test gedaan met mijn ledger live en ada.
Eens kijken hoe lang het duurt en natuurlijk kijken of het werk.
Een dikke vette 10 ada verstuurt.

Staat nu nog steeds op pendel op coinbase lol.
pi_206876062
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 17:34 schreef ThijsTH het volgende:
Ach jongens, stop met al die conspiracy theorieen....de enige reden dat het ingekakt is, is omdat de rente meerdere keren verhoogd is. En ja, er zijn bedrijven failliet gegaan (en dat heeft een sneeuwbal effect teweeggebracht), maar als de rente nooit verhoogd was was dat niet gebeurd.
Het kan 2 jaar duren, 3 jaar of misschien zelfs 5 jaar, maar ik ben er van overtuigd dat iig Bitcoin een nieuwe all time high zal aantikken.
Het enige wat je niet weet is of we nu op de bodem zitten of nog niet.....maar dat Bitcoin zwaar oversold is is een feit.
Nee de echte reden is dat excanges zo dom zijn onderelkaar te lenen zonder een borg .
Waardoor nadat Luna en hun stabelcoin in elkaar is gestort .
Waardoor nu hele cryptomarkt last van heeft .
Omdat velen excanges ook leuk Luna en Luna stabelcoin bezitten wat ook geen fluit meer waard is.

Daarom is alles zo verkocht om te hopen dat de excanges niet om zal vallen.

En geloof er niet in dat dit de einde is namelijk.
Ik zie nog wel paar risico excanges en brokers om vallen .

Kan ook alleen de advies gaan geven dat je nu juist een hardware wallet moet aanschaffen en alles veilig over te gaan zetten.
En na een paar jaar maar eens gaan kijken wat alles nog waard is.

Mensen die nu dik 50/70% verlies hebben gaan echt niet meer verkopen.
Omdat het geen zin meer heeft om te gaan verkopen.

Beter mee gaan met de zinkende schip aangezien later het schip toch weer naar boven word gehaald om het goud op te halen.
pi_206876101
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 21:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Met Bitcoin komt het wel goed, maar makkelijk gemaakt worden zal het niet. Daarnaast snap ik zelf ook wel waarom de koers zo laag is, sterker nog dat van de rente heb ik zelfs al veel eerder genoemd.
Het gaat mij meer op de shitcoin casinos die men gewoon toestaat, daarnaast denk ik dat je reëel moet zijn over Bitcoin de marketcap is nou ook niet weer dermate groot om van een wereld verandert vermogen te beschikken.
Het einde van Bitcoin? Nee absoluut niet, maar op crypto gebied gaan we grotere dingen zien.
Er zullen we meer schit coins overleven.
Daar ben ik niet bang om.
Aangezien shit coins worden gebruikt om winst te maken.
En daarna om zetten naar btc of eth .

Dus de shit coins die ik wel weer terug zie komen.
Eth
Eth classic
Ada
Shiba (de über shit coins van allemaal)
Solana
Bnb
Ada.
Dog coin (de broer van Shiba shit coin)
pi_206877045
Even een update voor mensen die coinbase gebruiken.

Starting December 5, Coinbase Wallet will oust a number of cryptocurrencies from its supported assets. These include BCH, ETC, XLM, and XRP. However, it plans to retain users’ funds in their subsisting wallets.

Bron

https://crypto.news/coinb(...)-xrp-over-low-usage/
pi_206877087
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 22:59 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Nee de echte reden is dat excanges zo dom zijn onderelkaar te lenen zonder een borg .
Waardoor nadat Luna en hun stabelcoin in elkaar is gestort .
Waardoor nu hele cryptomarkt last van heeft .
Omdat velen excanges ook leuk Luna en Luna stabelcoin bezitten wat ook geen fluit meer waard is.


Daarom is alles zo verkocht om te hopen dat de excanges niet om zal vallen.

En geloof er niet in dat dit de einde is namelijk.
Ik zie nog wel paar risico excanges en brokers om vallen .

Kan ook alleen de advies gaan geven dat je nu juist een hardware wallet moet aanschaffen en alles veilig over te gaan zetten.
En na een paar jaar maar eens gaan kijken wat alles nog waard is.

Mensen die nu dik 50/70% verlies hebben gaan echt niet meer verkopen.
Omdat het geen zin meer heeft om te gaan verkopen.

Beter mee gaan met de zinkende schip aangezien later het schip toch weer naar boven word gehaald om het goud op te halen.
Klopt, maar als de rente niet zou gaan stijgen dan waren ze er nog mee weggekomen ook, zonder schade ondanks het wanbeleid.
pi_206877455
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 23:03 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Er zullen we meer schit coins overleven.
Daar ben ik niet bang om.
Aangezien shit coins worden gebruikt om winst te maken.
En daarna om zetten naar btc of eth .

Dus de shit coins die ik wel weer terug zie komen.
...
Eth classic
...
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 04:26 schreef suijkerbuijk het volgende:
Even een update voor mensen die coinbase gebruiken.

Starting December 5, Coinbase Wallet will oust a number of cryptocurrencies from its supported assets. These include ... ETC ... . However, it plans to retain users’ funds in their subsisting wallets.

Bron

https://crypto.news/coinb(...)-xrp-over-low-usage/
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206877594
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 08:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
[..]
_O-
Tja er is iets raars bezig bij coinbase.
Ben nu ook al mijn crypto over aan het zetten naar mijn wallet .

Voor je het weet lig dadelijk coinbase op zijn gat .

De reden dat ze opgeven is dat de coins weinig transacties bezig zijn.
Wat ik vreemd vind aangezien ik de prijs wel omhoog en omlaag zie gaan met soms dik 50% in een keer omdaarna op eens weer te zakken met 50% .

Maar goed crypto ligt toch op zijn gat.
Dus veel beweging is er niet.
pi_206877634
quote:
1s.gif Op woensdag 30 november 2022 09:07 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Tja er is iets raars bezig bij coinbase.
Ben nu ook al mijn crypto over aan het zetten naar mijn wallet .

Voor je het weet lig dadelijk coinbase op zijn gat .

De reden dat ze opgeven is dat de coins weinig transacties bezig zijn.
Wat ik vreemd vind aangezien ik de prijs wel omhoog en omlaag zie gaan met soms dik 50% in een keer omdaarna op eens weer te zakken met 50% .

Maar goed crypto ligt toch op zijn gat.
Dus veel beweging is er niet.
Die shitcoins kennen gewoon te weinig activiteit om daar geld in te stoppen om te onderhouden. Verstandige keuze. Dat de prijs zoveel beweegt is juist een teken van weinig activiteit (leeg order boek valt makkelijker te pumpen).

Op zich wel grappig dat ze ze BCH eruit wiepen. Coinbase stond aan de verkeerde kant tijdens de blocksize war waaruit BCH ontstond.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206877663
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 09:16 schreef dimmak het volgende:

[..]
Die shitcoins kennen gewoon te weinig activiteit om daar geld in te stoppen om te onderhouden. Verstandige keuze. Dat de prijs zoveel beweegt is juist een teken van weinig activiteit (leeg order boek valt makkelijker te pumpen).

Op zich wel grappig dat ze ze BCH eruit wiepen. Coinbase stond aan de verkeerde kant tijdens de blocksize war waaruit BCH ontstond.
Vraag me af welke onderhoud ?
Aangezien alles in de blockchain staat.
Misschien dat ze hun eigen voorraad aan het dumpen zijn , zodat ze geen stakings renten hoeven te betalen.
Of ze gooien de boel er uit zodat ze extra valuta terug gaan krijgen om te zorgen dat ze geen koppie onder gaan.

Hoe dan ook.
Mensen die het hebben kunnen het gaan dumpen of overzetten naar je hardware wallet .
En anders overboeken naar een anderen excanges om daar te gaan handelen.

Zelf ga ik alles er aftrekken die beetje % die je kreeg hoef je ook niet voor te doen.

Test was geslaagd gisteren met ada

Dus dadelijk even 1000 ada op de ledger gaan zetten .
Daarna mijn btc over gaan boeken.
Dat zijn de enigste die ik bij coinbase heb staan.

Ga wel lekker verder met binance en bij Bitvavo.
pi_206877726
quote:
1s.gif Op woensdag 30 november 2022 09:22 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Vraag me af welke onderhoud ?
Aangezien alles in de blockchain staat.
Misschien dat ze hun eigen voorraad aan het dumpen zijn , zodat ze geen stakings renten hoeven te betalen.
Of ze gooien de boel er uit zodat ze extra valuta terug gaan krijgen om te zorgen dat ze geen koppie onder gaan.

Hoe dan ook.
Mensen die het hebben kunnen het gaan dumpen of overzetten naar je hardware wallet .
En anders overboeken naar een anderen excanges om daar te gaan handelen.

Zelf ga ik alles er aftrekken die beetje % die je kreeg hoef je ook niet voor te doen.

Test was geslaagd gisteren met ada

Dus dadelijk even 1000 ada op de ledger gaan zetten .
Daarna mijn btc over gaan boeken.
Dat zijn de enigste die ik bij coinbase heb staan.

Ga wel lekker verder met binance en bij Bitvavo.
Wat heeft de blockchain nou te maken met traden? Het is niet dat elke trade als transactie weg worden geschreven in de blockchain. Dat is alleen bij de on- en offramp. Het hele trading mechanisme van Coinbase is software en dat heeft inderdaad onderhoud nodig. Zowel softwarematig als hardwarematig.

Daarnaast kan een blockchain ook dood gaan door te weinig activiteit. Nodes en miners kosten ook geld en wanneer er geen motivatie meer is om dat te doen stopt simpelweg die blockchain.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 30 november 2022 @ 11:07:41 #207
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_206878551
Waar is @10mil.bitcoin eigenlijk?

Bij bullish nieuws is hij er als eerste, maar als het slecht gaat, is hij (Piva) in geen heide en verte te bekennen.
  woensdag 30 november 2022 @ 11:27:38 #208
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206878795
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 11:07 schreef Plots het volgende:
Waar is @:10mil.bitcoin eigenlijk?

Bij bullish nieuws is hij er als eerste, maar als het slecht gaat, is hij (Piva) in geen heide en verte te bekennen.
doen al die youtube scammers toch ook
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_206878821
quote:
10s.gif Op woensdag 30 november 2022 11:27 schreef corehype het volgende:

[..]
doen al die youtube scammers toch ook
I AM PIVA WE ARE ALL PIVA
Bullish op ETH trouwens, denk dat ik van mijn dertiende maand een hele ETH ga halen (heb er nu 2.5) :9
blablablabla
pi_206879345
twitter


De ECB verklaart nu zelfs Bitcoin dood. _O_ Is dit de bodem?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206879512
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 09:32 schreef dimmak het volgende:

[..]
Wat heeft de blockchain nou te maken met traden? Het is niet dat elke trade als transactie weg worden geschreven in de blockchain. Dat is alleen bij de on- en offramp. Het hele trading mechanisme van Coinbase is software en dat heeft inderdaad onderhoud nodig. Zowel softwarematig als hardwarematig.

Daarnaast kan een blockchain ook dood gaan door te weinig activiteit. Nodes en miners kosten ook geld en wanneer er geen motivatie meer is om dat te doen stopt simpelweg die blockchain.
Het kan dood gaan.
Ondertussen is de hashrate van etherium classic zwaar verhoogt .
Omdat deze namelijk nog steeds via gpu mining gaat

https://2miners.com/etc-network-hashrate

Gaat als een gek op dit moment.

Integen deel ik verwacht dadelijk dat etc in de toekomst aardige wat waard gaat worden.
Anders is niet zo als een gek omhoog gegaan namelijk.
pi_206879529
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 12:15 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

De ECB verklaart nu zelfs Bitcoin dood. _O_ Is dit de bodem?
Mooi deze FUD, dan verwacht ik een algehele moon van de markt de komende maand.

Nu nog even wachten op nog een rode dag om nog een keer op dit prijsniveau te kunnen DCA'en.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 30-11-2022 12:37:51 ]
  Forum Admin woensdag 30 november 2022 @ 12:39:41 #213
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206879557
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 12:34 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Het kan dood gaan.
Ondertussen is de hashrate van etherium classic zwaar verhoogt .
Omdat deze namelijk nog steeds via gpu mining gaat

https://2miners.com/etc-network-hashrate

Gaat als een gek op dit moment.

Integen deel ik verwacht dadelijk dat etc in de toekomst aardige wat waard gaat worden.
Anders is niet zo als een gek omhoog gegaan namelijk.
Heeft dit niet te maken van de ETH2.0 upgrade, dat miners zijn overgestapt naar ETC?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206879573
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 12:34 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Het kan dood gaan.
Ondertussen is de hashrate van etherium classic zwaar verhoogt .
Omdat deze namelijk nog steeds via gpu mining gaat

https://2miners.com/etc-network-hashrate

Gaat als een gek op dit moment.

Integen deel ik verwacht dadelijk dat etc in de toekomst aardige wat waard gaat worden.
Anders is niet zo als een gek omhoog gegaan namelijk.
Ja leuk, maar dit heeft dus niks te maken met de trading activiteiten op Coinbase. Dat is de reden geweest om ETC te delisten. Niet de hashrate. Wanneer niemand ETC koopt of gebruikt neemt de prijs af en wordt het ook minder profitable voor miners om te minen. GPU miners hebben momenteel weinig andere keus na de ETH 2.0 upgrade. De transacties zelf zijn te verwaarlozen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206881164
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 19:46 schreef stinkie het volgende:
Zie ik net Bitvavo als sponsor WK programma’s.

Zorgelijk. Elke keer als zo’n partij een evenement sponsort gaan ze failliet :’)
Ik smeek God dan ook op mijn blote knieën dat mijn favoriete CEX Nexo ( O+ ) niet die kant opgaat.

Heb ze dat (nog) niet zien doen.
pi_206881224
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 12:40 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ja leuk, maar dit heeft dus niks te maken met de trading activiteiten op Coinbase. Dat is de reden geweest om ETC te delisten. Niet de hashrate. Wanneer niemand ETC koopt of gebruikt neemt de prijs af en wordt het ook minder profitable voor miners om te minen. GPU miners hebben momenteel weinig andere keus na de ETH 2.0 upgrade. De transacties zelf zijn te verwaarlozen.
Tja ik denk dat miners gewoon gaan gokken er op.

Ik geloof dat er wel een bridge naar ada toe zou gaan voor etherium classic.
Maar goed dat project lig dus dood na de ruzie in oktober 2022.

Wel is er een etherium birdge naar ada toe .
Voor usdc en anderen zooi.
Dus dat is er wel .

Tja we zien wel nu is toch allemaal afwachten of je nu niet een kat in de zak koopt.

Wel je kan wel een hond in een zak kopen met Shiba en Dodge.
pi_206881300
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 12:39 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Heeft dit niet te maken van de ETH2.0 upgrade, dat miners zijn overgestapt naar ETC?
Ja dat klopt.
Ze wilde eerst eth forken voor ze naar eth2.0 gingen .
Dat was eigenlijk niks geworden.
En ging gelijk al in verlies

Dubbing their project “ETHPoW” with token “ETHW
https://coinmarketcap.com/nl/currencies/ethereum-pow/

Is nu nog maar 3 dollar waard van de 43 waar het starten
  woensdag 30 november 2022 @ 17:34:08 #218
131603 Afwazig
Serious business
pi_206883213
Ondertussen minen we lekker door. Beste devies in een bearmarkt.
pi_206884245
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 11:30 schreef Elan het volgende:

[..]
I AM PIVA WE ARE ALL PIVA
Bullish op ETH trouwens, denk dat ik van mijn dertiende maand een hele ETH ga halen (heb er nu 2.5) :9
Gewoon doen maat.

Heb van mijn 13de maand een beetje BTC, ETH, ADA en LINK gekocht. O+ Lekker profiteren van de bear market.

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 30-11-2022 18:59:26 ]
  woensdag 30 november 2022 @ 19:04:18 #220
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206884301
quote:
10s.gif Op woensdag 30 november 2022 18:58 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Gewoon doen maat.

Heb van mijn 13de maand een beetje BTC, ETH, ADA en LINK gekocht. O+ Lekker profiteren van de bear market.
Ja ik word van deze markt ook hebberig. Maar lastig het dieptepunt te bepalen, ik wacht nog even.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206889157
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Forum Admin donderdag 1 december 2022 @ 07:36:30 #222
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206889196
quote:
Makkelijk praten als je een geldprinter hebt.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206889893
quote:
https://www.telegraaf.nl/(...)van-18-miljard-kwijt

Lekker dat geld en de ecb maar zeuren dat crypto dood is ?
Wel met deze verliezen op de beurs slaat ook nergens meer op.
pi_206890305
quote:
Tweede hypotheek afgesloten en DOGE gekocht.
pi_206890432
quote:
10s.gif Op woensdag 30 november 2022 18:58 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Gewoon doen maat.

Heb van mijn 13de maand een beetje BTC, ETH, ADA en LINK gekocht. O+ Lekker profiteren van de bear market.
ADA vind ik een heel mooi project maar prijstechnisch is dat echt een drama, vorige bullmarket ook niet gepiekt. Volgens Charles komt dat omdat ICO's kut zijn waarbij hij refereert aan het drama rond SOL en FTX, maar uiteindelijk is het qua prijs alleen maar aan een stuk gedaald al 16 maanden
Matic is de bearmarket tot nu toe ook alleraardigst doorgekomen.
blablablabla
pi_206895284
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2022 10:44 schreef Elan het volgende:

[..]
ADA vind ik een heel mooi project maar prijstechnisch is dat echt een drama, vorige bullmarket ook niet gepiekt. Volgens Charles komt dat omdat ICO's kut zijn waarbij hij refereert aan het drama rond SOL en FTX, maar uiteindelijk is het qua prijs alleen maar aan een stuk gedaald al 16 maanden
Matic is de bearmarket tot nu toe ook alleraardigst doorgekomen.
klopt wel venture capital heeft veel projecten prijstechnisch van de bodem gehouden de afgelopen maanden. Cardano weinig tot geen venture capital waardoor de ''gewone'' investeerder veel meer me de prijs kan spelen.
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_206895947
twitter


:') :')
Uitvinder van de biersmiley.
  Forum Admin donderdag 1 december 2022 @ 18:00:08 #230
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206896208
quote:
1s.gif Op donderdag 1 december 2022 17:50 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

:') :')
Een bank rekent mij ook kosten voor een rekening aanhouden en appgebruik, daarzou ook nog 30% appbelasting bovenop moeten. Misschien wel over iedere transactie die via de bank app loopt? :')

Als de EU zich eens nuttig zou maken dan zouden ze die monopolistische appstore heffingen eens moeten aanpakken.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206897354
quote:
1s.gif Op donderdag 1 december 2022 18:00 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Een bank rekent mij ook kosten voor een rekening aanhouden en appgebruik, daarzou ook nog 30% appbelasting bovenop moeten. Misschien wel over iedere transactie die via de bank app loopt? :')

Als de EU zich eens nuttig zou maken dan zouden ze die monopolistische appstore heffingen eens moeten aanpakken.
Of mensen stoppen gewoon met het kopen van Apple producten.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206897541
quote:
1s.gif Op donderdag 1 december 2022 17:50 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

:') :')
Aldus Coinbase.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206904589
quote:
Ik heb gelijk al mn BTC omgewisseld voor die geweldige munt die Euro heet. Je kan er overal mee betalen en iedereen accepteert het, ideaal! En er is niet eens internet voor nodig, je kan ook gewoon die papieren biljetten gebruiken met getallen erop, die worden gewoon in winkels geaccepteerd! Ik ben helemaal om.
  vrijdag 2 december 2022 @ 03:32:30 #234
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_206904637
quote:
Dit;
Bitcoin is rarely used for legal transactions
Dit;
It’s also worth noting that the Bitcoin system is an unprecedented polluter
En dit;
One Bitcoin transaction consumes hardware comparable to the hardware of two smartphones. The entire Bitcoin system generates as much e-waste as the entire Netherlands
Zonder enige bronvermelding, inspelend op de onderbuik vermoedens van mensen die dit soort crap lezen en voor waar aannemen en uiteindelijk vooral de digi euro naar voren schuiven, laat eigenlijk wel zien hoe hard we BTC nodig hebben.
De hele markt eromheen is door speculatie, groot kapitaal en financiële verwevenheid volledig naar de kloten geholpen en die terugval zien we nu gebeuren met alle faillissementen en andere ellende die in cryptoland omhoog komen, ik ben zelf traag maar gestaag alles naar BTC aan het brengen voor de long term hodl, want wat er verder met cryptoland gaat gebeuren is echt gokken in het duister.....
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_206904997
quote:
13s.gif Op vrijdag 2 december 2022 03:32 schreef YuckFou het volgende:

[..]
Dit;
Bitcoin is rarely used for legal transactions
Dit;
It’s also worth noting that the Bitcoin system is an unprecedented polluter
En dit;
One Bitcoin transaction consumes hardware comparable to the hardware of two smartphones. The entire Bitcoin system generates as much e-waste as the entire Netherlands
Zonder enige bronvermelding, inspelend op de onderbuik vermoedens van mensen die dit soort crap lezen en voor waar aannemen en uiteindelijk vooral de digi euro naar voren schuiven, laat eigenlijk wel zien hoe hard we BTC nodig hebben.
De hele markt eromheen is door speculatie, groot kapitaal en financiële verwevenheid volledig naar de kloten geholpen en die terugval zien we nu gebeuren met alle faillissementen en andere ellende die in cryptoland omhoog komen, ik ben zelf traag maar gestaag alles naar BTC aan het brengen voor de long term hodl, want wat er verder met cryptoland gaat gebeuren is echt gokken in het duister.....
Niemand is btc nodig, nergens voor.
Beetje verhandelen ja.
Vakman pur sang
  vrijdag 2 december 2022 @ 09:00:11 #236
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_206905599
quote:
Mooiere "bottom signal" ga je niet krijgen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_206905604
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 december 2022 09:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Mooiere "bottom signal" ga je niet krijgen
Dit dus.

Ga vandaag weer lekker van de kortingen profiteren. :Y)

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 02-12-2022 09:01:24 ]
  vrijdag 2 december 2022 @ 09:31:24 #238
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_206905938
Jammer dat ik maar een duimpje mag geven, er zitten wat pareltjes tussen.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_206910048


Wachten op mijn dertiende maand zodat ik het in een shitcoin kan gooien be like
pi_206920450
https://www.reddit.com/r/(...)content=share_button

Van genius naar ich habe es nicht gewusst

Rob jetten is er niks bij
pi_206921038
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 december 2022 10:44 schreef SOG het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)content=share_button

Van genius naar ich habe es nicht gewusst
FTFY
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206922232
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 december 2022 09:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Mooiere "bottom signal" ga je niet krijgen
Aannames
Vakman pur sang
pi_206922520
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 december 2022 09:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Mooiere "bottom signal" ga je niet krijgen
Zulke berichten zie je tijdens heel de bear markt en dan achteraf wordt 1 zo'n bericht gelinkt aan de bodem. We horen al 6 maanden dat we de bodem bereikt hebben.
pi_206923039


sekte?
pi_206934143
https://nypost.com/2022/1(...)tm_source=reddit.com

Sam Bankman-Fried claims he ‘misaccounted’ $8B in FTX funds
pi_206964517
quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2022 00:06 schreef SOG het volgende:
https://nypost.com/2022/1(...)tm_source=reddit.com

Sam Bankman-Fried claims he ‘misaccounted’ $8B in FTX funds
Foutje, kan iedereen overkomen :+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206965742
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 11:07 schreef Plots het volgende:
Waar is @:10mil.bitcoin eigenlijk?

Bij bullish nieuws is hij er als eerste, maar als het slecht gaat, is hij (Piva) in geen heide en verte te bekennen.


"Slecht" :') :') :')

Waves op ongekende hoogte weten te verkopen :')
EtHeRiuM op ¤3400

En nu weer ingezet op de volgende BTC cycle.

pi_206977129
pi_207005708
pi_207025059
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_207031259
twitter


Baas :7
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 10 december 2022 @ 19:46:20 #252
206731 Mortaxx
Doomer
pi_207031476
quote:
Tether moet ook gewoon kapot
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_207049927
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2022 19:31 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Baas :7
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 12 december 2022 @ 11:04:37 #255
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_207051114
quote:
Wow. Wat een puinhoop maakte hij ervan
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_207051132
quote:
15s.gif Op maandag 12 december 2022 11:04 schreef Perrin het volgende:

[..]
Wow. Wat een puinhoop maakte hij ervan
Het is gewoon erg dat ze stabel coin wilde laten slopen.

Ftx word nu ook verdacht dat hun de Luna stabel coin crash hebben veroorzaakt.

https://www.google.com/am(...)na-crash-report/amp/
pi_207063593
Scam Bankrun-Fraud is gearresteerd op de Bahamas en zal worden uitgeleverd aan de VS indien zij dat verzoeken *O*
pi_207094026
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2022 10:56 schreef dimmak het volgende:
Ik weet dat sommige hier klant zijn bij Bitvavo en als je daar ook staked ben je bloot aan diezelfde risico's. De kans bestaat dat Bitvavo jouw staked coins bij bijv. BlockFi heeft staan.
[..]
https://bitvavo.com/nl/risk-disclosure
twitter


Voor 280 miljoen blootgesteld aan DCG. :o
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 15 december 2022 @ 21:45:50 #259
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_207096810
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2022 19:09 schreef dimmak het volgende:

[..]
[ twitter ]

Voor 280 miljoen blootgesteld aan DCG. :o
daarom ben ik dus bezig de meuk over te halen naar mijn ledger. Sowieso levert staking van btc en ETH niks op, maar het is daar wel alles of niets. Dus alleen usdc laat ik staan
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_207097110
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2022 21:45 schreef stinkie het volgende:

[..]
daarom ben ik dus bezig de meuk over te halen naar mijn ledger. Sowieso levert staking van btc en ETH niks op, maar het is daar wel alles of niets. Dus alleen usdc laat ik staan
Ik dacht dat jij helemaal anti crypto was
  donderdag 15 december 2022 @ 22:11:39 #261
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_207097311
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2022 22:01 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik dacht dat jij helemaal anti crypto was
Waarom zou ik? Dat spul betaald al sinds jaar en dag mijn vakanties en hobbies. Ik zie het alleen als en manier om geld te verdienen ipv een blind geloof. En het meeste is gewoon een shitcoin of een moneygrap van een paar lui
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_207097815
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2022 22:11 schreef stinkie het volgende:

[..]
Waarom zou ik? Dat spul betaald al sinds jaar en dag mijn vakanties en hobbies. Ik zie het alleen als en manier om geld te verdienen ipv een blind geloof. En het meeste is gewoon een shitcoin of een moneygrap van een paar lui
Dat dacht ik zo gezien je felle reactie in mn topic van een paar dagen geleden.

Verder ben ik het er mee eens hoor :)
pi_207098908
quote:
Dis wel het failliet van (financiële) crypto hoor. My god.
Vakman pur sang
pi_207100698
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 16 december 2022 @ 15:40:16 #265
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_207104156
https://fd.nl/financiele-(...)debacle-ppl2caSkHKBC

MSM is ook bij. Wat ik nog niet lees, is of 'mijn' crypto veilig is als ik niet stake? En daaruit volgt, zonder staking, wat is de waarde van Bitvavo.....
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_207104608
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2022 15:40 schreef stinkie het volgende:
https://fd.nl/financiele-(...)debacle-ppl2caSkHKBC

MSM is ook bij. Wat ik nog niet lees, is of 'mijn' crypto veilig is als ik niet stake? En daaruit volgt, zonder staking, wat is de waarde van Bitvavo.....
Nou in principe hoor je veilig te zijn als je de stakingsknop niet aan zet. Bitvavo zelf zegt dat ze alle unstaked crypto veilig in eigen beheer hebben. Ze zijn behoorlijk transparant ook in hun berichtgeving. Toch moet je ze wel op hun blauwe ogen vertrouwen. Garantie heb je niet.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_207104806
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2022 16:16 schreef dimmak het volgende:

[..]
Nou in principe hoor je veilig te zijn als je de stakingsknop niet aan zet. Bitvavo zelf zegt dat ze alle unstaked crypto veilig in eigen beheer hebben. Ze zijn behoorlijk transparant ook in hun berichtgeving. Toch moet je ze wel op hun blauwe ogen vertrouwen. Garantie heb je niet.
Zelf ben ik ook alles naar de ledger aan het verplaatsen.
Coinbase is leeg en Binance staat niet zo veel geld op.

Bitvavo laat ik nog wel even staan.
Kan dat altijd nog over zetten.

Ben geen paniek persoon die gelijk overhaast beslissingen neemt.
  Forum Admin vrijdag 16 december 2022 @ 17:55:00 #269
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_207105712
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2022 15:40 schreef stinkie het volgende:
https://fd.nl/financiele-(...)debacle-ppl2caSkHKBC

MSM is ook bij. Wat ik nog niet lees, is of 'mijn' crypto veilig is als ik niet stake? En daaruit volgt, zonder staking, wat is de waarde van Bitvavo.....
Waarde:
Eur<->crypto
Handelen.
Crypto<->wallet
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  vrijdag 16 december 2022 @ 19:20:23 #270
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_207106691
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 december 2022 17:55 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Waarde:
Eur<->crypto
Handelen.
Crypto<->wallet
Dat is een ‘verzonnen’ waarde, zeker pre-2020, kochten de meeste direct naar eigen adres. Het is door die idiote KYC ellende die niet werkt en alleen maar geld kost dat de Bitvavo’s een bestaansrecht hebben. Dus, zonder staking, geen waarde
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  vrijdag 16 december 2022 @ 19:57:58 #271
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_207107303
Wat is er btw om 9.55 gebeurt vandaag? Elke coin om die tijd recht naar beneden?

Usdc afgelopen uur ook ineens een drop …..
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_207110486
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 december 2022 19:57 schreef stinkie het volgende:
Wat is er btw om 9.55 gebeurt vandaag? Elke coin om die tijd recht naar beneden?

Usdc afgelopen uur ook ineens een drop …..
Toen werd bekend dat China crypto verboden heeft
pi_207110518
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 december 2022 19:57 schreef stinkie het volgende:
Wat is er btw om 9.55 gebeurt vandaag? Elke coin om die tijd recht naar beneden?

Usdc afgelopen uur ook ineens een drop …..
Fud dat Binance om gaat vallen.
Wel daar geloof ik niet in maar velen zijn in de verkoop gegaan of worden naar een hardware wallet gepompt.

Voor deel is dat bnb coin nu ook lekker laag is.
Dus sla je slag voor dat mensen door hebben dat het grote onzin is.
pi_207110715
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2022 22:45 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Fud dat Binance om gaat vallen.
Wel daar geloof ik niet in maar velen zijn in de verkoop gegaan of worden naar een hardware wallet gepompt.

Voor deel is dat bnb coin nu ook lekker laag is.
Dus sla je slag voor dat mensen door hebben dat het grote onzin is.
Als je bang bent dat een exchange failliet gaat (compleet overbodig in het geval van Binance naar mijn mening) dan is je crypto verkopen en fiat naar je bank overboeken veel dommer dan het gewoon binnen paar minuten naar een self custody wallet overzetten.

Overigens klopt je redenering van FUD niet want FUD zorgt voor gestage daling, niet een rechte lijn naar beneden.
pi_207113068
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2022 22:58 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Als je bang bent dat een exchange failliet gaat (compleet overbodig in het geval van Binance naar mijn mening) dan is je crypto verkopen en fiat naar je bank overboeken veel dommer dan het gewoon binnen paar minuten naar een self custody wallet overzetten.

Overigens klopt je redenering van FUD niet want FUD zorgt voor gestage daling, niet een rechte lijn naar beneden.
Door fud wat word gebracht dat een excanges bankroet zal gaan zorgt voor een dikke punt naar beneden.
En dat is wat er aan de hand is.
Zeker als het om een top3 excanges gaat.
Velen verkopen de boel en sturen het geld terug naar de bank.

Geloof dat bij Binance ongeveer 1% van de klanten naar een eigen wallet sturen.
  zaterdag 17 december 2022 @ 11:07:04 #276
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_207114102
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2022 22:58 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Als je bang bent dat een exchange failliet gaat (compleet overbodig in het geval van Binance naar mijn mening) dan is je crypto verkopen en fiat naar je bank overboeken veel dommer dan het gewoon binnen paar minuten naar een self custody wallet overzetten.
Als er weer een exchange omvalt is het wel degelijk verstandig om te verkopen, aangezien de koersen dan ook fors zullen dalen. In je eigen Wallet of niet.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_207114479
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 11:07 schreef LXIV het volgende:

[..]
Als er weer een exchange omvalt is het wel degelijk verstandig om te verkopen, aangezien de koersen dan ook fors zullen dalen. In je eigen Wallet of niet.
Juist ja, zeker bij een domino effect. Snap niet dat mensen dat niet doorhebben
Vakman pur sang
pi_207115358
Ik maak mij hele grote zorgen om bitvavo. Ik denk dat ik alles op mijn ledger ga zetten.
AFCA!
pi_207115959
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 12:50 schreef RensAjacied het volgende:
Ik maak mij hele grote zorgen om bitvavo. Ik denk dat ik alles op mijn ledger ga zetten.
Waarom ben je daar niet mee begonnen toen je je slechts zorgen maakte?
pi_207116040
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 13:24 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Waarom ben je daar niet mee begonnen toen je je slechts zorgen maakte?
Nooit uit paniek handelen. Maar sinds dat interview met Quote ben ik het vertrouwen wel kwijt geraakt.

quote:
Het nieuws is opmerkelijk: eerder had het Amsterdamse bedrijf aangegeven niet in gevaar te zijn door de val van Genesis. Waarom niet eerder gecommuniceerd dat er indirecte band was met Genesis? 'We wisten niet dat het een probleem was', zegt CEO Mark Nuvelstijn tegen Quote. 'Pas toen we het hoorden van DCG ondernamen we actie.

Hoe lang Bitvavo dit weet, kan Nuvelstijn zich niet herinneren. 'Weet ik niet precies', zegt hij. Gaat het om dagen of weken? 'Zoiets', aldus de 31-jarige CEO. 'Maar ik weet het niet meer precies.' Hij benadrukt dat Bitvavo vooral de tijd wilde nemen om een oplossing voor de klanten te vinden, maar kan niets zeggen over hoe lang er tussen het horen van het nieuws en de geplande communicatie heeft gezeten. 'De exacte datum weet ik niet uit m'n hoofd - hopelijk begrijp je dat ik meer dingen aan me hoofd had.'
AFCA!
pi_207116074
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 13:29 schreef RensAjacied het volgende:

[..]
Nooit uit paniek handelen. Maar sinds dat interview met Quote ben ik het vertrouwen wel kwijt geraakt.
[..]

Nee, nooit uit paniek handelen. Maar dit is niet handelen. Dit is het verplaatsen van je funds naar een veilige plek.
pi_207116467
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 13:32 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Nee, nooit uit paniek handelen. Maar dit is niet handelen. Dit is het verplaatsen van je funds naar een veilige plek.
:')
pi_207116997
quote:
In de context van "uit paniek handelen" interpreteer is als kopen/verkopen.

Fucking taalnazi's
pi_207117043
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 13:32 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Nee, nooit uit paniek handelen. Maar dit is niet handelen. Dit is het verplaatsen van je funds naar een veilige plek.
Ik bedoel niet verkopen/kopen maar dat snapte je wel toch
AFCA!
  zaterdag 17 december 2022 @ 14:54:35 #286
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_207117068
Ik vind "shitcoin casino" eigenlijk wel een briljante naam voor al die online brokers tegenwoordig.

Logisch dat die omvallen.
  zaterdag 17 december 2022 @ 15:24:22 #287
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_207117378
mmm, moest _opnieuw_ mijn wallets verifieren bij bitvavo. Nu met video en al. Iemand recent gedaan die nog weet hoe lang het duurt voor die verificatie link gemaild word?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_207123000
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 11:07 schreef LXIV het volgende:

[..]
Als er weer een exchange omvalt is het wel degelijk verstandig om te verkopen, aangezien de koersen dan ook fors zullen dalen. In je eigen Wallet of niet.
Je snapt niet wat ik bedoel....als die exchange op omvallen zou staan dan is het al te laat om nog te verkopen op die exchange. Aangezien het paar werkdagen duurt voordat het op je bank zou staan.
Als je echt bang bent, moet je je crypto van de exchange afhalen en eventueel verkopen op een ANDERE exchange.
pi_207123031
quote:
Het nieuws is opmerkelijk: eerder had het Amsterdamse bedrijf aangegeven niet in gevaar te zijn door de val van Genesis. Waarom niet eerder gecommuniceerd dat er indirecte band was met Genesis? 'We wisten niet dat het een probleem was', zegt CEO Mark Nuvelstijn tegen Quote. 'Pas toen we het hoorden van DCG ondernamen we actie.

Hoe lang Bitvavo dit weet, kan Nuvelstijn zich niet herinneren. 'Weet ik niet precies', zegt hij. Gaat het om dagen of weken? 'Zoiets', aldus de 31-jarige CEO. 'Maar ik weet het niet meer precies.' Hij benadrukt dat Bitvavo vooral de tijd wilde nemen om een oplossing voor de klanten te vinden, maar kan niets zeggen over hoe lang er tussen het horen van het nieuws en de geplande communicatie heeft gezeten. 'De exacte datum weet ik niet uit m'n hoofd - hopelijk begrijp je dat ik meer dingen aan me hoofd had.'
Dit is nog het ergste, een CEO die "me hoofd" zegt kan ik niet serieus nemen.
pi_207137361
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 15:24 schreef stinkie het volgende:
mmm, moest _opnieuw_ mijn wallets verifieren bij bitvavo. Nu met video en al. Iemand recent gedaan die nog weet hoe lang het duurt voor die verificatie link gemaild word?
Boel verkopen en geld terug boeken.
Dan coinbase gebruiken en alles terug kopen.
En dan naar ledger sturen.
Je kan ook direct bij ledger je spullen weer kopen.
Het is niet zo dat binnen 24 uur op eens alle coins omhoog schiet naar de maan.

Verder nieuws
Banken en beurzen hebben het ook moeilijk.

https://www.quotenet.nl/z(...)slagronde-personeel/

Ik verwacht binnen kort dat renten verhoging gaat stoppen of zelfs gaan verlagen .


https://www.crypto-inside(...)pen-verwacht-crisis/
pi_207138699
quote:
1s.gif Op zondag 18 december 2022 20:28 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Boel verkopen en geld terug boeken.
Dan coinbase gebruiken en alles terug kopen.
En dan naar ledger sturen.
Je kan ook direct bij ledger je spullen weer kopen.
Het is niet zo dat binnen 24 uur op eens alle coins omhoog schiet naar de maan.

Verder nieuws
Banken en beurzen hebben het ook moeilijk.

https://www.quotenet.nl/z(...)slagronde-personeel/

Ik verwacht binnen kort dat renten verhoging gaat stoppen of zelfs gaan verlagen .

https://www.crypto-inside(...)pen-verwacht-crisis/
De verwachting is dat de FED tot aan maart blijft verhogen, daarna stopt en misschien na de zomer weer begint met verlagen. De ECB gaat nog wel even door met verhogen want die loopt achter.
pi_207139723
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2022 21:41 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
De verwachting is dat de FED tot aan maart blijft verhogen, daarna stopt en misschien na de zomer weer begint met verlagen. De ECB gaat nog wel even door met verhogen want die loopt achter.
Europa geef ik niks om .
De grootse in crypto markt is nog steeds Amerika en in het verleden China.

Op het moment dat Amerika weer gratis geld gaat drukken en dat gaat gebeuren.
Schiet alles weer omhoog.

King Trump heeft het weer voor elkaar.


https://www.theblock.co/p(...)icrss&utm_medium=rss

[ Bericht 15% gewijzigd door suijkerbuijk op 18-12-2022 23:02:03 ]
pi_207141256
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 22:27 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Dit is nog het ergste, een CEO die "me hoofd" zegt kan ik niet serieus nemen.
is dat niet zo opgeschreven door de schrijver van het artikel?
pi_207141302
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 04:38 schreef 111210 het volgende:

[..]
is dat niet zo opgeschreven door de schrijver van het artikel?
Jawel, uiteraard. Het was ook maar een geintje van me.
pi_207141650
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 22:27 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Dit is nog het ergste, een CEO die "me hoofd" zegt kan ik niet serieus nemen.
Of de journalist was 24 en zo opgeschreven.
  maandag 19 december 2022 @ 07:52:18 #296
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_207141668
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2022 22:27 schreef ThijsTH het volgende:
Mark Nuvelstijn
Aan zo'n knulletje je geld toevertrouwen..
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_207142267
Vertrouwen jullie Bitvavo nog?

Ik vind het maar een vaag verhaal. Ze hebben lopen jokken over hun connectie met die verzekeraar.
pi_207142386
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 09:25 schreef Homey het volgende:
Vertrouwen jullie Bitvavo nog?

Ik vind het maar een vaag verhaal. Ze hebben lopen jokken over hun connectie met die verzekeraar.
Gebruik exchanges waarvoor ze bedoeld zijn en niet als custodian.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_207142599
Idd, gewoon lekker allemaal onze crypto in cold wallets storen. Is ook beter voor de prijs van crypto want dan moeten exchanges zelf meer inkopen als voorraad.
pi_207143007
quote:
3s.gif Op maandag 19 december 2022 09:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
Gebruik exchanges waarvoor ze bedoeld zijn en niet als custodian.
Ik vraag me serieus af of bitvavo kan overleven zodra Binance/Tether ploft. Zodra veel altcoins verdwijnen, verdwijnt ook de handel en dus de fees voor Bitvavo. En nog een gat in hun balans.
pi_207144152
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 07:47 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
Of de journalist was 24 en zo opgeschreven.
Een journalist van 24 en een CEO van 31. Dan zit de kans er dik in dat dit gebeurt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')