abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 7 juni 2022 @ 22:53:50 #1
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_204989607
quote:
Gerard Sanderink: barsten in aureool van 'man van 620 miljoen'
ENSCHEDE - Het conflict tussen Gerard Sanderink, oud-shirtsponsor van De Graafschap, en zijn ex-vriendin is volledig uit de hand gelopen. Het is meer dan een soap. Bij Sanderinks bedrijven werken 16.000 werknemers. Zij volgen, samen met hun families, in spanning hoe dit alles gaat aflopen. Hoe lang pikken klanten, leveranciers en banken dit circus nog? Wat gebeurt er als hij door zijn spreekwoordelijke koppigheid alles verspeelt wat hij opbouwde?
Longread in De Gelderlander

Hoofdrolspelers:

Gerard Sanderink, oprichter van onder meer Centric en Strukton

Rian van Rijbroek, Data Hari, cyber charlatan, plagiaatpleger, fantast, complotdenker. De vriendin van Sanderink en beheerder van zijn digitale communicatie (en medicatie?).

• Brigitte van Egten, de ex van Sanderink en ooit hooggeplaatst binnen zijn bedrijven. Ze is de laatste jaren verwikkeld geraakt in tientallen rechtszaken waarin Sanderink haar beschuldigt van " fraude, witwassen, diefstal, pornoactiviteiten, drugshandel, het omkopen van rechters, hacken van Twitteraccounts, deelname aan een moslimsekte, het omverwerpen van de Nederlandse infrastructuur, de FIOD-inval bij Strukton en van twee moordaanslagen." Geen van die beschuldigingen zijn bewezen verklaard. Sanderink moet fikse schadevergoedingen betalen maar weigert dat. Daarom laat Van Egten beslag leggen op zijn eigendommen.

Update maandag 04-01-2021:

Sanderink treedt terug bij Centric!

quote:
Gouda, 4 januari - Met ingang van vandaag heeft Gerard Sanderink zijn bestuurlijke taken bij Centric neergelegd. Louis Luijten, non-executive boardmember van Centric, neemt zijn rol over als voorzitter van de one-tier board.

Aanleiding voor het terugtreden is de ontstane onrust rond zijn persoon. Sanderink vindt deze commotie niet in het belang van het bedrijf Centric en wil met deze stap rust creëren.

De komende periode zal er gezocht worden naar een derde non-executive boardmember van Centric, om de one-tier board te complementeren.

Verder deelt Centric mee dat zij terugkijkt op een jaar met financiële resultaten conform de verwachtingen.
Update oktober 2021: Sanderink keert terug als CEO.

Update juni 2022: Uit het fd.
quote:
De complete uitvoerende directie van IT-bedrijf Centric stapt op na een conflict met eigenaar Gerard Sanderink. Aanleiding is de volledig uit de hand gelopen ruzie van Sanderink met zijn ex-geliefde Brigitte van Egten. De IT-miljonair betrok zijn bedrijf bij een gerechtelijke procedure, maar dat liep uit op een schrobbering van de rechter. Vervolgens is er een onoverbrugbare vertrouwenscrisis ontstaan tussen eigenaar Sanderink en topman Johan Taams.
Interview met Sanderink in Quote, waarin onder meer duidelijk wordt dat Van Rijbroek hem beïnvloedt om zijn medicatie niet meer te nemen:
quote:
Ik mag ook rustig zeggen: ze heeft iets betekend in mijn gezondheidspatroon. Ik heb een hartinfarct gehad, maagbloedingen, nierstenen. Nu neem ik natuurlijke middelen, niet die chemische medicijnen. Dat komt door haar contacten met goede artsen in het Midden-Oosten en Amerika.'

Niet uit Nederland?
'Nee.'

Hoe kent Van Rijbroek die artsen?
'Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.'
Het complete Sanderink-dossier van Tubantia is hier te lezen.

[ Bericht 24% gewijzigd door Lucky_Strike op 09-06-2022 10:40:32 ]
Spoilers!
  dinsdag 7 juni 2022 @ 22:56:06 #2
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_204989629
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juni 2022 22:41 schreef Regilio_ het volgende:


quote:
Directie van IT-bedrijf Centric stapt op na conflict met eigenaar Sanderink

Stijn van Gils Joris Polman 22:09

In het kort:
-IT-bedrijf Centric is in de greep van een vertrouwenscrisis tussen de directie en eigenaar Gerard Sanderink.
-Een uit de hand gelopen ruzie tussen Sanderink en een ex-geliefde zou aanleiding zijn voor de voltallige directie om op te stappen.
-De directie zou naar de Ondernemingskamer hebben willen stappen, maar kon dat plan niet doorzetten.

De complete uitvoerende directie van IT-bedrijf Centric stapt op na een conflict met eigenaar Gerard Sanderink. Aanleiding is de volledig uit de hand gelopen ruzie van Sanderink met zijn ex-geliefde Brigitte van Egten. De IT-miljonair betrok zijn bedrijf bij een gerechtelijke procedure, maar dat liep uit op een schrobbering van de rechter. Vervolgens is er een onoverbrugbare vertrouwenscrisis ontstaan tussen eigenaar Sanderink en topman Johan Taams.

Verschillende goed ingevoerde bronnen spreken onafhankelijk van elkaar van een vertrouwenscrisis in de top van Centric. Topman Taams geeft desgevraagd 'geen commentaar', heeft hij schriftelijk laten weten. Ook de woordvoerder van Centric geeft 'op dit moment geen commentaar' op vragen van het FD. Gerard Sanderink en zijn advocaat Gino van Tilborg waren niet bereikbaar voor commentaar.

Misbruik van recht
Het conflict is volgens meerdere bronnen van het FD aanleiding voor ceo Johan Taams, cfo Patrick Rosengarten en coo Bart Fehmers om op te stappen bij Centric. Sanderink probeerde via Centric beslag te leggen bij zijn ex-vriendin Van Egten. Maar dat mislukte volledig: volgens de rechter heeft het bestuur van het IT-bedrijf zich daarbij schuldig gemaakt aan 'misbruik van recht'.

De directie zou na die zeperd voornemens zijn geweest om een procedure bij de Ondernemingskamer (OK) aan te spannen tegen Sanderink. Via deze rechtbank voor het bedrijfsleven wilde de directie Sanderink 'terug zijn hok in sturen' om zo verdere reputatieschade voor Centric te voorkomen. De Ondernemingsraad is hierover geïnformeerd, bevestigen bronnen aan het FD.

De stap naar de OK is echter geblokkeerd door de drie niet-uitvoerende bestuursleden die eveneens deel uitmaken van de directie van Centric. Deze drie bestuurders, onder wie Sanderinks vertrouwelingen Aike Schoots en Louis Luijten, zouden een procedure bij de OK hebben tegengehouden door tegen te stemmen. Daarna trokken de drie uitvoerende bestuursleden de conclusie dat ze niet meer verder kunnen bij Centric. 'De crisis is daarmee compleet', zegt een ingewijde over de situatie bij het IT-bedrijf.

Overheidsleverancier
Centric is niet zomaar een IT-bedrijf. De bijna vierduizend medewerkers van het bedrijf bouwen onder meer systemen voor allerlei overheidsinstellingen, waaronder veel gemeenten. Vanwege die essentiële rol als overheidsleverancier is er ook onder Kamerleden onrust ontstaan over de betrouwbaarheid van Centric.

Sanderink en zijn ex-vriendin Brigitte van Egten hebben ruzie sinds de IT-miljonair enkele jaren geleden een relatie begon met de zelfverklaard cyberdeskundige Rian van Rijbroek. Sanderink verbrak toen privé en zakelijk alle banden met Van Egten. Vervolgens beschuldigde hij haar onder meer van miljoenenfraude bij DSS, Sanderinks zonnepanelenbedrijf waar Van Egten jarenlang directeur was. De vaak saillante details van het al jaren slepende conflict zijn mede door alle rechtszaken breed uitgemeten in de pers.

Rian van Rijbroek
Sanderinks nieuwe geliefde Van Rijbroek is een beruchte naam in de IT-wereld. Een boek dat zij eerder schreef over cybersecurity is wegens plagiaat uit de handel gehaald. Ook raakte ze in opspraak toen ze tijdens een interview bij actualiteitenprogramma Nieuwsuur beweerde dat hackers geldautomaten bankbiljetten zouden laten uitspuwen - een bewering die nooit werkelijkheid is geworden. Het leverde haar de bijnaam 'cybercharlatan' op.

Dat juist de eigenaar van Centric een relatie is begonnen met Van Rijbroek leidde tot veel onrust bij klanten en het personeel van het IT-bedrijf. De directie van Centric heeft onder leiding van Taams geprobeerd de liefdesperikelen van Sanderink weg te duwen van Centric door ze af te doen als 'een privékwestie'. Ook kregen klanten de verzekering dat Van Rijbroek geen enkele toegang heeft tot de systemen die Centric levert. Hoe het bedrijf nu verder gaat, is nog onduidelijk.
[..]
Aldus het FD een half uur geleden.
*Popcorn pakt*.
Spoilers!
  dinsdag 7 juni 2022 @ 23:00:16 #3
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204989682
Shit has hit the fan hoor.... damn.....
twitter

CEO Johan Taams, CFO Patrick Rosengarten en COO Bart Fehmers.
Da fuck zeg, en dat allemaal door van Rijbroek :r
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 7 juni 2022 @ 23:14:02 #4
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_204989792
Viel te verwachten helaas.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_204990940
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2022 23:00 schreef Leandra het volgende:
Shit has hit the fan hoor.... damn.....
[ twitter ]
CEO Johan Taams, CFO Patrick Rosengarten en COO Bart Fehmers.
Da fuck zeg, en dat allemaal door van Rijbroek :r
Het komt niet onverwacht, maar het is toch ook wel bizar dat een bedrijf als Centric blijkbaar zo te beïnvloeden is.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de RvC hier nog over te zeggen heeft...
pi_204991153
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:21 schreef zatoichi het volgende:

[..]

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de RvC hier nog over te zeggen heeft...
Die is er niet bij Centric. Het toezicht op de 3 uitvoerende bestuurders wordt gehouden door de 3 niet-uitvoerende bestuurders. Die kampen zijn nu dus gebotst.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-06-2022 08:55:31 ]
pi_204991263
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:21 schreef zatoichi het volgende:

[..]
Het komt niet onverwacht, maar het is toch ook wel bizar dat een bedrijf als Centric blijkbaar zo te beïnvloeden is.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de RvC hier nog over te zeggen heeft...
Het is een uitzonderlijk bedrijf, in de zin dat bij zo'n groot bedrijf alle aandelen in het bezit zijn van één persoon. Die heeft dus de absolute zeggenschap en als die persoon dan een beetje van het padje is...
  woensdag 8 juni 2022 @ 10:50:37 #8
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_204991931
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 09:13 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Het is een uitzonderlijk bedrijf, in de zin dat bij zo'n groot bedrijf alle aandelen in het bezit zijn van één persoon. Die heeft dus de absolute zeggenschap en als die persoon dan een beetje van het padje is...
Ja of als een zekere mevr. van Rijbroek inmiddels het gros van de aandelen in handen heeft :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 8 juni 2022 @ 11:00:37 #9
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204991999
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:55 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Die is er niet bij Centric. Het toezicht op de 3 uitvoerende bestuurders wordt gehouden door de 3 niet-uitvoerende bestuurders. Die kampen zijn nu dus gebotst.
Helaas zitten Aike Schoots en Louis Luijten net zo onder de plak bij van Rijbroek als Sanderink.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 juni 2022 @ 11:04:27 #10
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204992042
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:55 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Die is er niet bij Centric. Het toezicht op de 3 uitvoerende bestuurders wordt gehouden door de 3 niet-uitvoerende bestuurders. Die kampen zijn nu dus gebotst.
Helaas zitten Aike Schoots en Louis Luijten net zo onder de plak bij van Rijbroek als Sanderink.
quote:
2s.gif Op woensdag 8 juni 2022 10:50 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Ja of als een zekere mevr. van Rijbroek inmiddels het gros van de aandelen in handen heeft :')
Dat zal ze niet hebben maar de invloed die ze uitoefent op degene die ze wel heeft is nog veel erger.

Als zij werkelijk de aandelen zou hebben dan zou dat gelijk einde verhaal betekenen.

Het is te zot voor woorden dat de directie naar de ondernemingskamer wil en dat het bestuur dat blokkeert.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_204992097
quote:
2s.gif Op woensdag 8 juni 2022 10:50 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Ja of als een zekere mevr. van Rijbroek inmiddels het gros van de aandelen in handen heeft :')
Dat zal nu nog niet het geval zijn, maar het is de vraag wat er gebeurt wanneer Sanderink overlijdt. Er zijn aanwijzingen dat ze dan wel een belangrijke rol krijgt (nu heeft ze geen formele zeggenschap).

En om het nog erger te maken: het schijnt dat ze Sanderink ook adviseert over zijn gezondheid en medicijngebruik... :X
  woensdag 8 juni 2022 @ 11:21:27 #12
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_204992238
Ooit las ik een interview met een oud vriend van Sanderink waaruit bleek dat hij sociaal nogal beperkt is. Deze soap, deze betovering die de charlatan op deze man heeft toont wel aardig aan dat die vriend niet overdreven heeft.

Dan heb je zoveel vermogen, zoveel invloed en macht en dan laat je jezelf kapotmaken door haat en woede onder invloed van een feeks. Hij zou zo’n mooie oude dag kunnen hebben, genieten op een schaal die voor vrijwel iedereen van ons onbereikbaar is en wat doe je dan? Kutten met je bedrijf, met de toekomst van duizenden werknemers en talloze klanten omdat je ex eerlijk is geweest.
pi_204992564
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2022 23:00 schreef Leandra het volgende:
Shit has hit the fan hoor.... damn.....
[ twitter ]
CEO Johan Taams, CFO Patrick Rosengarten en COO Bart Fehmers.
Da fuck zeg, en dat allemaal door van Rijbroek :r
Door Sanderink.
pi_204992594
Dagelijkse bedrijfsvoering is tot nu toe altijd in goede handen geweest, maar nu de directie opgestapt is is dat ook ten einde gekomen. Overheid moet onderhand ingrijpen.
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:17:10 #15
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204993518
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 11:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Door Sanderink.
Ja..... die aangestuurd word door van Rijbroek.
Zonder van Rijbroek in the picture was dit nooit gebeurd.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:21:46 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204993581
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 11:09 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat zal nu nog niet het geval zijn, maar het is de vraag wat er gebeurt wanneer Sanderink overlijdt. Er zijn aanwijzingen dat ze dan wel een belangrijke rol krijgt (nu heeft ze geen formele zeggenschap).

En om het nog erger te maken: het schijnt dat ze Sanderink ook adviseert over zijn gezondheid en medicijngebruik... :X
Ja, op basis van haar contacten met artsen in Dubai is hij met zijn medicatie gestopt.....
Artsen die hem dus nooit gezien hebben, die zijn dossier nooit ingezien hebben, die hebben telefonisch aan haar doorgegeven dat hij wel met die medicatie kon stoppen.

Want ja, zij kent mensen in die hotels in Dubai, en die artsen die ze kent zijn echt heel goed..... zo goed dat ze iemand ongezien kunnen diagnosticeren.

quote:
Ik mag ook rustig zeggen: ze heeft iets betekend in mijn gezondheidspatroon. Ik heb een hartinfarct gehad, maagbloedingen, nierstenen. Nu neem ik natuurlijke middelen, niet die chemische medicijnen. Dat komt door haar contacten met goede artsen in het Midden-Oosten en Amerika.’

Niet uit Nederland?
‘Nee.’

Hoe kent Van Rijbroek die artsen?
‘Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.’
Bron: https://www.quotenet.nl/n(...)jn-geld-aan-de-haal/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:36:13 #17
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_204993739
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 13:21 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ja, op basis van haar contacten met artsen in Dubai is hij met zijn medicatie gestopt.....
Artsen die hem dus nooit gezien hebben, die zijn dossier nooit ingezien hebben, die hebben telefonisch aan haar doorgegeven dat hij wel met die medicatie kon stoppen.

Want ja, zij kent mensen in die hotels in Dubai, en die artsen die ze kent zijn echt heel goed..... zo goed dat ze iemand ongezien kunnen diagnosticeren.
[..]
Bron: https://www.quotenet.nl/n(...)jn-geld-aan-de-haal/
Dit zegt eigenlijk gewoon alles over Sanderink. Als je je zo laat bespelen terwijl je wel een normaal verstand hebt, ben je niet volledig toerekeningsvatbaar.

Ik blijf het raar vinden dat hij wel zulke bedrijven op heeft kunnen bouwen en zich nu de laatste jaren zo gedraagt. Ik snap niet hoe dat kan. Hij is vanaf niets begonnen. Hij heeft ooit zelf heel veel beslissingen moeten nemen. Hoe kan dat nou als je zulke waanideeën hebt? Ik heb zelf een ICT-onderneming en kan me echt niet voorstellen dat ik ook maar 1 personeelslid aan kan sturen als ik zo achterdochtig en tegelijkertijd makkelijk beïnvloedbaar ben. Nou waren de tijden anders toen Sanderink begon, maar toch.
Ik begin te vermoeden dat hij ergens in de afgelopen 5-10 hersenletsel heeft opgelopen.
Spoilers!
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:44:59 #18
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204993844
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 13:36 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Dit zegt eigenlijk gewoon alles over Sanderink. Als je je zo laat bespelen terwijl je wel een normaal verstand hebt, ben je niet volledig toerekeningsvatbaar.

Ik blijf het raar vinden dat hij wel zulke bedrijven op heeft kunnen bouwen en zich nu de laatste jaren zo gedraagt. Ik snap niet hoe dat kan. Hij is vanaf niets begonnen. Hij heeft ooit zelf heel veel beslissingen moeten nemen. Hoe kan dat nou als je zulke waanideeën hebt? Ik heb zelf een ICT-onderneming en kan me echt niet voorstellen dat ik ook maar 1 personeelslid aan kan sturen als ik zo achterdochtig en tegelijkertijd makkelijk beïnvloedbaar ben. Nou waren de tijden anders toen Sanderink begon, maar toch.
Ik begin te vermoeden dat hij ergens in de afgelopen 5-10 hersenletsel heeft opgelopen.
Hij was altijd al eigenzinnig, dat was zijn zwakte maar tegelijkertijd zijn kracht.
Het vervelende is vooral dat hij er van overtuigd is dat hij gelijk heeft, en dat is primair gebaseerd op het feit dat zijn zakken dieper zijn dan die van anderen die het niet met hem eens zijn.

Zolang je geen partner hebt die daar misbruik van maakt en je een beetje weet te nuanceren kan dat jarenlang goed gaan, zoals in de jaren dat hij met Brigitte van Egten was, maar RvR heeft haar opzij weten te schuiven en is nu degene die hem sane zou moeten houden maar doet juist het tegenovergestelde.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 8 juni 2022 @ 16:07:58 #19
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_204995383
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_204995543
quote:
Als 1 schaap over de dam is...

quote:
Mocht Centric volgend jaar buiten de boot vallen, dan is het de vraag of de vijftigtal ex-DNB’ers die Centric in 2019 overnam, naar de nieuwe dienstverlener over gaan.
Ik zou me daar maar niet teveel zorgen over maken, in deze markt :')
pi_204996292
quote:
Nieuws van drie maanden geleden.
pi_204996713
Centric is too big to fail.
pi_204996737
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 18:04 schreef BEFEM het volgende:
Centric is too big to fail.
Ongetwijfeld, maar wat nu spannender is, is dat het kaartenhuis wat is opgebouwd door Rian van Rijbroek wel uitelkaar lijkt te donderen. Ik ben wel benieuwd wat de kat in het nauw voor een sprong gaat wagen...
  woensdag 8 juni 2022 @ 18:35:21 #25
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204997055
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 18:06 schreef zatoichi het volgende:

[..]
Ongetwijfeld, maar wat nu spannender is, is dat het kaartenhuis wat is opgebouwd door Rian van Rijbroek wel uitelkaar lijkt te donderen. Ik ben wel benieuwd wat de kat in het nauw voor een sprong gaat wagen...
Dit dus.
Ze kunnen dan wel leuk hebben afgesproken dat Sanderink er niets meer mee te maken had, en dat de directie de boel zou leiden maar als diezelfde directie vervolgens een jaar later opstapt omdat Sanderink toch het bedrijf misbruikt heeft om van Egten weer aan te pakken en de directie niet naar de ondernemingskamer kan omdat de non-executive board dat blokkeert dan weet je ook dat Sanderink nog steeds aan het stuur zit en dat RvR zijn navigator is.

Dit soort totaal achterlijke stappen als die aanklacht richting van Egten van zowel Centric als DDS wegens inkomstenderving kan ook alleen maar uit de koker van RvR komen, als er iemand is die door Centric en en DDS zou moeten worden aangeklaagd wegens inkomstenderving dan is het Sanderink zelf, met die achterlijke rechtszaken.

Eerst out of the blue tegen van Egten gaan roepen dat de AIVD informatie over haar doorgespeeld heeft, en als zij dan bij de AIVD navraag gaat doen dan is het haar schuld dat de FIOD een inval doet?
Als die absurde beschuldigingen richting van Egten niet geuit waren dan had van Egten nooit bij de AIVD gezeten, dat ze daar wel zat is dus puur het gevolg van de nonsens die RvR over haar verzon om Sanderink los te weken.

Overigens heb ik er geen enkele twijfel over dat de FIOD ook binnen zou zijn gevallen als van Egten nooit met de AIVD gesproken zou hebben, die twee zaken hebben niets met elkaar te maken, de enige reden dat Sanderink die aan elkaar koppelt is omdat RvR hem dat ingefluisterd heeft, met haar zogenaamde "AIVD contacten".
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_204997168
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 18:06 schreef zatoichi het volgende:

[..]
Ongetwijfeld, maar wat nu spannender is, is dat het kaartenhuis wat is opgebouwd door Rian van Rijbroek wel uitelkaar lijkt te donderen. Ik ben wel benieuwd wat de kat in het nauw voor een sprong gaat wagen...
Ik zou nog niet stellen dat Van Rijbroek verloren heeft. Stel ze heeft een kwart van de aandelen, Centric wordt door de overheid onder curatele gesteld en draait daardoor gewoon door. Lijkt me niet dat de overheid de aandelen van Sanderink of Van Rijbroek af kan pakken. Ze zal er uiteindelijk financieel niet slechter van worden.
pi_204999088
En de saga gaat door :') Zou Netflix de rechten al hebben? :')

quote:
Vriendin van Sanderink beschuldigt zijn ex van poging tot zware mishandeling
Gerard Sanderinks vriendin Rian van Rijbroek heeft aangifte gedaan tegen zijn ex wegens een poging tot zware mishandeling. Ze verdenkt Brigitte van Egten van het saboteren van haar auto.

Advocaat Paul Tjiam van Van Egten reageerde met verbazing op de aantijging. ,,Van Rijbroek heeft mijn cliënte inmiddels beschuldigd van fraude, witwassen, diefstal, pornoactiviteiten, drugshandel, het omkopen van rechters, hacken van Twitteraccounts, deelname aan een moslimsekte, het omverwerpen van de Nederlandse infrastructuur, de FIOD-inval bij Strukton en van twee moordaanslagen. Ik kijk nergens meer van op."

https://www.ad.nl/ensched(...)shandeling~aa8f86a0/
En gewoon terwijl er al een rechtzaak loopt tegen al die onzin die ze uitkraamt _O-
You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
  woensdag 8 juni 2022 @ 22:09:09 #28
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205000137
Damn....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 8 juni 2022 @ 22:30:43 #29
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205000592
Jezus :')
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 09:51:10 #30
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_205002508
Kunnen we inmiddels concluderen dat deze dame gewoon in een gesloten inrichting thuishoort? Een plek waar haar zieke geest geen onschuldige slachtoffers maakt?

De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg geeft een oplossing.

Een rechter kan verplichte zorg alleen opleggen als deze zorg:
- de enige manier is om het ernstige nadeel weg te nemen;
- proportioneel is (in verhouding staat tot het op te lossen ernstig nadeel);
- effectief is (resultaat oplevert).

Lijkt mij alle drie volledig van toepassing
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 09:57:19 #31
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205002542
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 09:51 schreef mcmlxiv het volgende:
Kunnen we inmiddels concluderen dat deze dame gewoon in een gesloten inrichting thuishoort? Een plek waar haar zieke geest geen onschuldige slachtoffers maakt?

De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg geeft een oplossing.

Een rechter kan verplichte zorg alleen opleggen als deze zorg:
- de enige manier is om het ernstige nadeel weg te nemen;
- proportioneel is (in verhouding staat tot het op te lossen ernstig nadeel);
- effectief is (resultaat oplevert).

Lijkt mij alle drie volledig van toepassing
Is zij een wezenlijk gevaar voor de samenleving? Nee.
Is zij een wezenlijk gevaar voor zichzelf? Nee.
Is zij een wezenlijk gevaar voor haar directe omgeving? Weten wij niet.

Is zij een certified narcist die hoog spel speelt? Ja.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205002859
Ik heb de OP een update gegeven. Als iemand iets mist, hoor ik het graag.
Spoilers!
  donderdag 9 juni 2022 @ 11:12:19 #33
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205003038
Die sabotage aanklacht richting van Egten is ook weer bizar, als je auto gesaboteerd is bel je de politie en doe je aangifte, zij bepalen dan wel of er sprake is van sabotage en wie daar verantwoordelijk voor zou kunnen zijn.

Dat mens is totaal van het padje, met zulke beschuldigingen in het wilde weg.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 11:19:06 #34
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205003084
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:12 schreef Leandra het volgende:
Die sabotage aanklacht richting van Egten is ook weer bizar, als je auto gesaboteerd is bel je de politie en doe je aangifte, zij bepalen dan wel of er sprake is van sabotage en wie daar verantwoordelijk voor zou kunnen zijn.

Dat mens is totaal van het padje, met zulke beschuldigingen in het wilde weg.
Het interessante nu is dat zij de beschuldigingen geuit heeft, niet Sanderink.
Zij heeft aangifte gedaan, dus zij moet nu daadwerkelijk op komen draven bij de behandeling van haar aanklacht.
Tot nu toe is het een Sanderink show geweest waar zij aan de draadjes trok. Dat kan nu niet meer.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 11:53:49 #35
130830 hoatzin
begint, eer ge bezint...
pi_205003344
Hoe kan iemand die zo'n imperium opbouwt zo vreselijk naief zijn he?

Op de vraag van een journalist aan Sanderink over de vraag waarom hij nu "natuurlijke middelen" neemt tegen zijn kwalen ipv reguliere antwoordt hij dat van Rijbroek vreselijk dure (en dus goede?) artsen kent in het Midden Oosten. Op de vraag hoe van Rijbroek die dan kent:

"‘Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.’"

:X
pi_205003627
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:19 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Het interessante nu is dat zij de beschuldigingen geuit heeft, niet Sanderink.
Zij heeft aangifte gedaan, dus zij moet nu daadwerkelijk op komen draven bij de behandeling van haar aanklacht.
Tot nu toe is het een Sanderink show geweest waar zij aan de draadjes trok. Dat kan nu niet meer.
Wat bedoel je met 'de behandeling van haar aanklacht'? Een rechtszaak? Ik denk niet dat het tot dat punt zal komen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 12:29:55 #37
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205003642
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 12:27 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Wat bedoel je met 'de behandeling van haar aanklacht'? Een rechtszaak? Ik denk niet dat het tot dat punt zal komen.
Het doen van een valse aangifte is ook strafbaar. En als ze de aanklacht dropt, kan Van Egten natuurlijk altijd besluiten om een smaad zaak te beginnen tegen rijbroek. :)
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205004666
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 12:29 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Het doen van een valse aangifte is ook strafbaar. En als ze de aanklacht dropt, kan Van Egten natuurlijk altijd besluiten om een smaad zaak te beginnen tegen rijbroek. :)
Dan moet de aangifte bewijsbaar vals zijn en dat lijkt me heel lastig.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 14:39:16 #39
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205004906
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 14:13 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dan moet de aangifte bewijsbaar vals zijn en dat lijkt me heel lastig.
Als de politie erachter komt dat je gelogen hebt bij het doen van een aangifte loop je risico op een gevangenisstraf.
https://www.vraaghetdepol(...)angifte-te-doen.html

Denk dat dat bij haar wel mee valt. _O-
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 17:47:09 #40
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205006285
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:19 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Het interessante nu is dat zij de beschuldigingen geuit heeft, niet Sanderink.
Zij heeft aangifte gedaan, dus zij moet nu daadwerkelijk op komen draven bij de behandeling van haar aanklacht.
Tot nu toe is het een Sanderink show geweest waar zij aan de draadjes trok. Dat kan nu niet meer.
Sanderink moest ook even pas op de plaats maken qua beschuldigingen, dus zij gaat gewoon door waar hij moest stoppen.

Maar bizar verhaal weer, ook de ICT'er van de deurwaarder en de deurwaarder zelf worden aangeklaagd.
Ik verwacht dat die ICT'er de gegevens van de auto wilde uitlezen als onderdeel van het onderzoek.

Maar goed, laat haar vooral lekker aangifte doen, als er werkelijk sprake van sabotage zou zijn dan is dat strafbaar, dan pakt het OM dat wel op.

Conclusie: politie heeft er naar gekeken, doet er niets mee en dus pakt ze het op deze manier aan.

Wat een mens...
En ondertussen gelooft Sanderink natuurlijk weer alles, die zal binnenkort ook wel ergens laten vallen dat van Egten geprobeerd heeft RvR te vermoorden :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 17:54:12 #41
269689 crew  Viv
pi_205006346
Dat ze hem met zijn medicatie heeft laten stoppen wist ik nog niet. Maar dan heeft RvR ongetwijfeld iets te winnen bij zijn overlijden. :X

quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 09:51 schreef mcmlxiv het volgende:
Kunnen we inmiddels concluderen dat deze dame gewoon in een gesloten inrichting thuishoort? Een plek waar haar zieke geest geen onschuldige slachtoffers maakt?

De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg geeft een oplossing.

Een rechter kan verplichte zorg alleen opleggen als deze zorg:
- de enige manier is om het ernstige nadeel weg te nemen;
- proportioneel is (in verhouding staat tot het op te lossen ernstig nadeel);
- effectief is (resultaat oplevert).

Lijkt mij alle drie volledig van toepassing
Het gaat niet om nadeel, maar om gevaar. Tenminste, toen ik 10 jaar geleden coassistent was bij de psychiatrie nog wel. :Y)
pi_205006423
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 17:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik verwacht dat die ICT'er de gegevens van de auto wilde uitlezen als onderdeel van het onderzoek.
Denk dat-ie de blockchain eruit heeft willen slopen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 19:03:58 #43
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205006883
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 17:47 schreef Leandra het volgende:

[..]
Sanderink moest ook even pas op de plaats maken qua beschuldigingen, dus zij gaat gewoon door waar hij moest stoppen.

Maar bizar verhaal weer, ook de ICT'er van de deurwaarder en de deurwaarder zelf worden aangeklaagd.
Ik verwacht dat die ICT'er de gegevens van de auto wilde uitlezen als onderdeel van het onderzoek.

Maar goed, laat haar vooral lekker aangifte doen, als er werkelijk sprake van sabotage zou zijn dan is dat strafbaar, dan pakt het OM dat wel op.

Conclusie: politie heeft er naar gekeken, doet er niets mee en dus pakt ze het op deze manier aan.

Wat een mens...
En ondertussen gelooft Sanderink natuurlijk weer alles, die zal binnenkort ook wel ergens laten vallen dat van Egten geprobeerd heeft RvR te vermoorden :')
Een deurwaarder heeft geen onderzoekende functie zo ver ik weet.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 19:57:30 #44
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205007440
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:03 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Een deurwaarder heeft geen onderzoekende functie zo ver ik weet.
De deurwaarder moest allerlei zaken bij van Rijbroek ophalen, had daarvoor ICT'ers bij zich, volgens van Rijbroek zou een van die ICT'ers haar auto gesaboteerd hebben, dat zou ze gezien hebben op de camerabeelden die in de garage van haar huis zijn gemaakt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205007441
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:53 schreef hoatzin het volgende:
Hoe kan iemand die zo'n imperium opbouwt zo vreselijk naief zijn he?

Op de vraag van een journalist aan Sanderink over de vraag waarom hij nu "natuurlijke middelen" neemt tegen zijn kwalen ipv reguliere antwoordt hij dat van Rijbroek vreselijk dure (en dus goede?) artsen kent in het Midden Oosten. Op de vraag hoe van Rijbroek die dan kent:

"‘Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.’"

:X
Ik vraag me ook af hoe hij zo'n bedrijf heeft kunnen opbouwen, maar er zijn natuurlijk wel meer mensen die gewoon functioneren tot er iets knapt en ze doordraaien. Heb je de afgelopen twee jaar ook kunnen zien.
pi_205007481
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:57 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Ik vraag me ook af hoe hij zo'n bedrijf heeft kunnen opbouwen, maar er zijn natuurlijk wel meer mensen die gewoon functioneren tot er iets knapt en ze doordraaien. Heb je de afgelopen twee jaar ook kunnen zien.
Het is altijd al een rare, sociaal onhandige, zeer eigenwijze man geweest. En tegelijkertijd ook een kei in z'n vak. Beetje autistische indruk maakt ie.
pi_205007495
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:57 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Ik vraag me ook af hoe hij zo'n bedrijf heeft kunnen opbouwen, maar er zijn natuurlijk wel meer mensen die gewoon functioneren tot er iets knapt en ze doordraaien. Heb je de afgelopen twee jaar ook kunnen zien.
Als zo'n halve zool zo'n bedrijf kan opbouwen dan is er voor iedereen hoop, denk ik.
-nee-
  donderdag 9 juni 2022 @ 20:03:31 #48
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205007514
https://www.tubantia.nl/e(...)n-rijbroek~acce2c6d/

En dat Sanderink daarna een medewerker van de deurwaarder ook thuis bedreigd heeft |:(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205007782
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:00 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Het is altijd al een rare, sociaal onhandige, zeer eigenwijze man geweest. En tegelijkertijd ook een kei in z'n vak. Beetje autistische indruk maakt ie.
Toch blijft het apart dat hij een kei in zijn vak was door een computerbedrijf op te richten terwijl hij nu niet eens meer zijn eigen mail kan versturen.

Dat gaat verder dan een beetje autisme.
afspraak tandarts verzetten
pi_205007922
quote:
10s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:26 schreef Tyranoesauroes het volgende:

[..]
Toch blijft het apart dat hij een kei in zijn vak was door een computerbedrijf op te richten terwijl hij nu niet eens meer zijn eigen mail kan versturen.

Dat gaat verder dan een beetje autisme.
Dat heeft ie nooit gekund. Dat is z'n vak ook niet.

Al is het natuurlijk wel raar voor iemand in zijn positie.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 09-06-2022 20:39:46 ]
pi_205007934
quote:
10s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:26 schreef Tyranoesauroes het volgende:

[..]
Toch blijft het apart dat hij een kei in zijn vak was door een computerbedrijf op te richten terwijl hij nu niet eens meer zijn eigen mail kan versturen.

Dat gaat verder dan een beetje autisme.
Dat blijft mij ook zeer verbazen. Hoe kun je in hemelsnaam een succesvol ICT-bedrijf opbouwen als je nog niet eens weet hoe je een e-mail kunt versturen? Had hij kompanen die wel de kennis hadden en deed hij meer het bedrijfsmatige gedeelte?

Hoe gaat zoiets in zijn werk? Als je als beginnend ICT ondernemer bij de klant binnenstapt en nog niet eens een e-mail kan versturen dan werd je ook in de jaren 90 al wel vierkant uitgelachen toch?
pi_205007985
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:39 schreef Breekfast het volgende:

[..]
Dat blijft mij ook zeer verbazen. Hoe kun je in hemelsnaam een succesvol ICT-bedrijf opbouwen als je nog niet eens weet hoe je een e-mail kunt versturen? Had hij kompanen die wel de kennis hadden en deed hij meer het bedrijfsmatige gedeelte?

Hoe gaat zoiets in zijn werk? Als je als beginnend ICT ondernemer bij de klant binnenstapt en nog niet eens een e-mail kan versturen dan werd je ook in de jaren 90 al wel vierkant uitgelachen toch?
Hij schijnt een briljante programmeur te zijn (geweest).
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 20:48:17 #53
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205008019
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:57 schreef Leandra het volgende:

[..]
De deurwaarder moest allerlei zaken bij van Rijbroek ophalen, had daarvoor ICT'ers bij zich, volgens van Rijbroek zou een van die ICT'ers haar auto gesaboteerd hebben, dat zou ze gezien hebben op de camerabeelden die in de garage van haar huis zijn gemaakt.
Deurwaarders mogen spullen in beslag nemen. Maar ze hebben geen onderzoekende rechten.
https://www.devoordeligst(...)et-een-deurwaarder/#
https://www.devoordeligstedeurwaarder.nl/beslaglegging/
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205008024
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:43 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Hij schijnt een briljante programmeur te zijn (geweest).
een briljant programmeur die verder digibeet is. Wel een heel bijzondere combinatie :P
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 20:50:26 #55
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205008040
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:43 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Hij schijnt een briljante programmeur te zijn (geweest).
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Gerard_Sanderink
Hij is/was zeker niet dom.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205008054
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:48 schreef Breekfast het volgende:

[..]
een briljant programmeur die verder digibeet is. Wel een heel bijzondere combinatie :P
Valt mee hoor, programmeren heeft op heel veel gebieden niets te maken met hoe software voor consumenten en zakelijk gebruik gemaakt wordt. Een beetje vergelijkbaar met Formule 1 coureurs die moeite hebben met rijden op de openbare weg.
pi_205008196
Bedrijf is natuurlijk opgericht in 1978, de IT van toen is niet vergelijkbaar met nu.
  donderdag 9 juni 2022 @ 21:30:13 #58
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205008517
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:48 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Deurwaarders mogen spullen in beslag nemen. Maar ze hebben geen onderzoekende rechten.
https://www.devoordeligst(...)et-een-deurwaarder/#
https://www.devoordeligstedeurwaarder.nl/beslaglegging/
Prima, misschien moest hij onderzoeken of ze nog zaken, die in beslag genomen moesten worden, verstopt had in haar auto.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205034278
De ondergang van het Centric-bestuur in drie aktes

Onder leiding van ceo Johan Taams moest IT-bedrijf Centric van Gerard Sanderink weer in rustig vaarwater komen. Maar door een geëscaleerde privéruzie van de eigenaar verkeert Centric in de diepste crisis ooit. Een drama in drie aktes.


1. Het interview
Op 13 april jongstleden ontvangt het FD na jaren weer eens een uitnodiging om het bestuur van Centric te interviewen over de jaarcijfers. Centric is 'het kindje' van de Twentse ondernemer Gerard Sanderink. Met handige en goed geplande overnames heeft hij het IT-bedrijf opgebouwd tot een internationale onderneming met meer dan 3500 medewerkers. Centric is bekend van degelijke systemen waarmee overheidsinstellingen, waaronder meer dan 180 gemeenten, privacygevoelige data van burgers beheren.

Maar op dat moment is Centric uitsluitend nog in het nieuws vanwege de liefdesperikelen van Sanderink. De excentrieke IT-miljonair heeft een relatie aangeknoopt met Rian van Rijbroek. Deze zelfbenoemde cyberexpert is berucht vanwege haar waarschuwing in het programma Nieuwsuur dat gehackte pinautomaten spontaan geldbiljetten zouden uitspuwen — iets wat nooit zou gebeuren. Als vervolgens een boek van haar hand over cybersecurity wegens plagiaat uit de handel wordt genomen, ligt de reputatie van Van Rijboek definitief aan diggelen. Het levert haar de bijnaam 'Data Hari' op.

Sanderink vecht ondertussen een ruzie uit met Brigitte van Egten, de vrouw die hij aan de kant heeft geschoven voor Van Rijbroek. Door de vele rechtszaken belanden allerlei smeuïge details op straat. Er ontstaat onrust onder klanten en medewerkers van Centric. Hoe groot is de invloed van 'cybercharlatan' Van Rijbroek op Sanderink en zijn bedrijven? En zijn de kostbare data van burgers bij Centric nog wel in goede handen?

Het Centric-bestuur communiceert in die roerige periode hoofdzakelijk nog met korte statements op de website. Interviews, zeker op uitnodiging van het bedrijf zelf, zijn een zeldzaamheid. Tot 13 april. Er lijkt een frisse wind te waaien. 'We hebben geen geheimen', verzekert ceo Johan Taams. Over Van Rijbroek zegt hij: 'Er wordt soms de indruk gewekt dat je in dit bedrijf binnen kunt lopen en met gegevens van de overheid weer buitenkomt. Maar dat is niet zo. Ik kan er zelf niet eens bij.' En die breed uitgemeten ruzie van Sanderink met zijn ex dan? 'Daar heeft Centric niets mee te maken.'

2. De rechtszaak
Ruim een week na het interview, op 25 april, staat 'de privézaak' plots in een ander daglicht. De directie van het bedrijf claimt tientallen miljoenen te zijn misgelopen door toedoen van de ex van Sanderink. De aanhoudende ruzie, de vernietigende krantenkoppen, de nevenschade voor Centric: het is volgens het bestuur allemaal de schuld van Brigitte van Egten.

Sanderinks ex vecht bij de rechter het beslag aan dat Centric bij haar heeft laten leggen. Volgens Van Egten heeft Centric zich voor het karretje van Sanderink laten spannen. Dat blijkt alleen al uit het bedrag dat het bestuur op Van Egten wil verhalen: ¤1,96 mln. Dat is exact het bedrag dat Sanderink aan Van Egten is verschuldigd als gevolg van een verbeurde dwangsom.

Toeval? Van Egten meent van niet. Op 2 mei krijgt ze gelijk van de rechter, die in zijn vonnis ongekend hard uithaalt naar het Centric-bestuur en Sanderink. 'De voorzieningenrechter is van oordeel dat het conservatoir derdenbeslag (...) niet zozeer is gelegd met het oog op verhaal van een vordering, maar veeleer om het vonnis van de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag (over Sanderinks verbeurde dwangsom van ¤1,96 mln, red.) te frustreren. Daarvoor is het beslagrecht niet bedoeld. Er wordt dan ook misbruik van recht gemaakt.'

3. De breuk
Na de vernietigende uitspraak is het gezichtsverlies voor het bestuur compleet. 'Veel mensen binnen Centric waren verbaasd toen de directie dat beslag bij Van Egten steunde. Er waren direct zorgen over een goede afloop', vertelt een ingewijde. Hoe kon dat bestuur de ene week spreken over 'een privézaak' om een week later bij de rechter miljoenen te vorderen van Sanderinks ex-geliefde?

Uit de gesprekken die het FD de afgelopen dagen met betrokkenen voerde, rijst een beeld op van een zwalkend bestuur dat 'is gezwicht onder zware druk' van Sanderink. De IT-miljonair heeft formeel geen rol meer binnen het Centric-bestuur. Maar binnen de board heeft hij drie zogeheten niet-uitvoerende bestuurders benoemd, allen vertrouwelingen van Sanderink. Zij kunnen de uitvoerende bestuurders, onder wie ceo Taams, schorsen en zelfs ontslaan.

De schadeclaim tegen Van Egten zou buiten het zicht van Taams zijn voorbereid door de niet-uitvoerende bestuurders, vertellen bronnen aan het FD. 'Taams tekende onder grote druk bij het kruisje.' Hem zou daarbij 'een verkeerde voorstelling van zaken' zijn voorgehouden. Of dat waar is, blijft onduidelijk. Geen van de betrokkenen geeft commentaar.

Zeker is dat de claim eindigde als 'een boemerang' in Taams' gezicht. Door de uitspraak van de rechter 'stond het bestuur ontzettend voor aap', vertelt een ingewijde. 'Toen heeft hij zich gerealiseerd dat dit onaanvaardbaar was.'

Taams kiest voor een ramkoers en wil een verzoekschrift indienen bij de Ondernemingskamer. Deze rechtbank van het bedrijfsleven zou de bevoegdheid van aandeelhouder Sanderink kunnen opschorten. 'Taams wilde daarmee zijn gezicht redden.'

Het verzoekschrift komt er niet. In plaats daarvan stappen Taams, cfo Patrick Rosengarten en coo Bart Fehmer op 7 juni op. 'Het vooruitzicht van een slepende procedure bij de Ondernemingskamer met mogelijk verwoestende gevolgen voor hun loopbaan staat ze tegen', stelt een bron. Niet-uitvoerend bestuurder Peter Mous, de man die tegen de gang naar de Ondernemingskamer was, verandert van stoel: hij is de nieuwe ceo van Centric.

Had het anders kunnen gaan? Jazeker, zegt hoogleraar Ondernemingsrecht Steef Bartman. Ook zonder steun van de niet-uitvoerende bestuurders was Taams bevoegd om een verzoekschrift in te dienen bij de Ondernemingskamer. De hoogleraar oordeelt dan ook hard: 'Deze bestuurders laten de onderneming nu hulpeloos achter. Dat is zwak en getuigt niet van een ruggengraat.'

Ook woensdag was er wéér een procedure

### Goed om te zien dat u mogelijk anderen inspireert met onze journalistieke content. We vragen u enkel voor persoonlijk gebruik onze content te kopiëren, om geen inbreuk te maken op onze Algemene Voorwaarden. Vraag anders naar onze bedrijfslicenties via klanten@fdmediagroep.nl ###

Het conflict tussen Gerard Sanderink en zijn ex Brigitte van Egten heeft tot nu toe tientallen procedures opgeleverd en allerlei betrokkenen meegezogen. Woensdag stond Van Egten in Almelo voor de rechter tegenover Rian van Rijbroek, de huidige vriendin van Gerard Sanderink. ‘Dit dossier is een halve meter lang en 15,2 kilo zwaar’, klaagde de rechter. Hij wees op een arrest van de Hoge Raad over het instellen van een limiet aan de hoeveelheid processtukken om zo te voorkomen dat de rechterlijke macht overbelast raakt. Ook in eerdere zaken beklaagden rechters zich al over de capaciteit die het conflict vraagt. Van Egten vroeg in Almelo om een spreekverbod voor Van Rijbroek tijdens de procedure. De zelfverklaard cyberdeskundige verstuurde, uit naam van Sanderink, honderden e-mails vol bizarre en ongefundeerde beschuldigingen over Van Egten aan journalisten, hoogwaardigheidsbekleders en bestuurders, stelde Van Egten. De advocaat van Van Rijbroek betwist dat zijn cliënt verantwoordelijk is voor de mails, die bekend werden door een bewijsbeslag. Daarnaast is het volgens hem onduidelijk of de beschuldigingen daadwerkelijk tot schade hebben geleid. Uitspraak naar verwachting over vier weke

Bron : https://fd.nl/bedrijfslev(...)w#Echobox=1654709488
pi_205034785
quote:
Deze zelfbenoemde cyberexpert is berucht vanwege haar waarschuwing in het programma Nieuwsuur dat gehackte pinautomaten spontaan geldbiljetten zouden uitspuwen — iets wat nooit zou gebeuren.
En toch hè... Hackers hebben sinds ca 2016 wel vele miljoenen buit gemaakt door ATM-systemen binnen te dringen. Het is niet zo dat die automaten vervolgens spontaan biljetten begonnen uit te braken, maar het was dus ook geen complete onzin. Eerder een beetje klok-klepel-achtig.
  zondag 12 juni 2022 @ 18:23:20 #61
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205034872
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 18:14 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
En toch hè... Hackers hebben sinds ca 2016 wel vele miljoenen buit gemaakt door ATM-systemen binnen te dringen. Het is niet zo dat die automaten vervolgens spontaan biljetten begonnen uit te braken, maar het was dus ook geen complete onzin. Eerder een beetje klok-klepel-achtig.
Dat is sowieso de stijl van RvR, geen idee waar de klepel hangt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205034923
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 18:23 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dat is sowieso de stijl van RvR, geen idee waar de klepel hangt.
Dat sowieso, maar in het geval van gehackte ATM's denk ik dat de gemiddelde Nederlander zich er niet bewust van is dat er überhaupt een klepel bestaat.
  zondag 12 juni 2022 @ 18:30:56 #63
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205034947
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 18:28 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat sowieso, maar in het geval van gehackte ATM's denk ik dat de gemiddelde Nederlander zich er niet bewust van is dat er überhaupt een klepel bestaat.
Net zoals de gemiddelde Nederlander tot RvR Sanderink onder de duim kreeg ook geen idee had dat zijn bedrijf het gros van de overheden als klant heeft....

Nou was dat an sich ook niet zo'n probleem tot hij zich door Data Hari liet inpalmen, dat dan wel weer.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205035048
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 21:07 schreef Cheeseburgert het volgende:
En de saga gaat door :') Zou Netflix de rechten al hebben? :')
[..]
En gewoon terwijl er al een rechtzaak loopt tegen al die onzin die ze uitkraamt _O-
Die lijst van beschuldigingen :') _O-
pi_205035485
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 18:14 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
En toch hè... Hackers hebben sinds ca 2016 wel vele miljoenen buit gemaakt door ATM-systemen binnen te dringen.
Eigen schuld, hadden ze het maar op de smart blockchain moeten aansluiten.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 12 juni 2022 @ 19:43:04 #66
269689 crew  Viv
pi_205035647
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 18:14 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
En toch hè... Hackers hebben sinds ca 2016 wel vele miljoenen buit gemaakt door ATM-systemen binnen te dringen. Het is niet zo dat die automaten vervolgens spontaan biljetten begonnen uit te braken, maar het was dus ook geen complete onzin. Eerder een beetje klok-klepel-achtig.
Zij beweerde dat het merendeel van de nachtelijke plofkraken van een paar jaar geleden in feite gehackte pinautomaten betrof. Dus geen voorspelling, zij stelde dat het al gaande was (en bood als oplossing iets met "aansluiten op de blockchain" :') ).
  zondag 12 juni 2022 @ 20:02:30 #67
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_205035827
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 19:43 schreef Viv het volgende:

[..]
Zij beweerde dat het merendeel van de nachtelijke plofkraken van een paar jaar geleden in feite gehackte pinautomaten betrof. Dus geen voorspelling, zij stelde dat het al gaande was (en bood als oplossing iets met "aansluiten op de blockchain" :') ).
Smart blockchain :Y
Spoilers!
pi_205035832
Goh mijn topic loopt nog steeds. Grappig. :)
Vakman pur sang
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 12 juni 2022 @ 20:04:24 #69
269689 crew  Viv
pi_205035840
quote:
1s.gif Op zondag 12 juni 2022 20:03 schreef Lospedrosa het volgende:
Goh mijn topic loopt nog steeds. Grappig. :)
Er komen ook nog steeds nieuwe ontwikkelingen bij. Net een soap joh, bijna ongeloofwaardig inmiddels. :D
pi_205035854
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 20:04 schreef Viv het volgende:

[..]
Er komen ook nog steeds nieuwe ontwikkelingen bij. Net een soap joh, bijna ongeloofwaardig inmiddels. :D
Sanderink kende ik al jaren daarvoor.
Die is ook wel knetterwaus dat hij hier zover in mee gaat.
Vakman pur sang
pi_205036378
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 19:43 schreef Viv het volgende:

[..]
Zij beweerde dat het merendeel van de nachtelijke plofkraken van een paar jaar geleden in feite gehackte pinautomaten betrof. Dus geen voorspelling, zij stelde dat het al gaande was (en bood als oplossing iets met "aansluiten op de blockchain" :') ).
Opgeblazen in opdracht van de banken om het hacken te verdoezelen of op afstand door hackers opgeblazen? #dtv :@ :') :')
pi_205056481
quote:
Kamerlid Omtzigt wil onderzoek naar gang van zaken bij Centric
Onafhankelijk Tweede-Kamerlid Pieter Omtzigt heeft de ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie & Veiligheid Kamervragen gesteld over de gang van zaken bij Centric. Ook wil Omtzigt dat de advocaat-generaal van het Gerechtshof Amsterdam een onderzoek instelt naar de IT-dienstverlener, die contracten heeft met veel overheden en overheidsinstanties.

Eerder is de uitvoerende directie van Centric vertrokken wegens een vertrouwenscrisis tussen hen en eigenaar Gerard Sanderink. CEO Johan Taams, COO Bart Fehmers en CFO Patrick Rosengarten wilden bij de Ondernemingskamer een procedure beginnen tegen Sanderink, die Centric zou hebben betrokken in een juridisch gevecht met zijn ex Berigitte van Egten. Hun stap, bedoeld om verdere reputatieschade voor Centric te voorkomen, werd echter getorpedeerd door drie niet-uitvoerende directieleden van Centric. Dat was de directe aanleiding voor het vertrek van de drie directieleden.

Vlak daarna werd bekend dat Peter Mous met ingang van 1 juli 2022 aan de slag gaat als CEO van Centric. Mous is nu net als Louis Luijten en Aike Schoots niet-uitvoerend bestuurslid van Centric. Sanderink is sinds 2021 zelf geen bestuurder meer bij Centric.

Onderzoek bij Centric
Omtzigt vraagt de ministers of zij het met eens zijn dat er redenen van openbaar belang zijn om nu onderzoek te doen bij Centric. Volgens het Tweede-Kamerlid moeten de ministers bij de advocaat-generaal aandringen op een enquête bij de Ondernemingskamer. Normaal moeten bestuurders, werknemers of andere belanghebbenden bij een onderneming zelf zo'n enquête aanvragen. In uitzonderlijke gevallen kan de advocaat generaal er zelf toe besluiten. De rechtbank heeft dan de optie om een bestuurder aan te stellen bij de betreffende onderneming.

Het is niet de eerste keer dat Omtzigt zijn zorgen uit over Centric, dat de ICT-omgeving van veel overheden en overheidsinstanties beheert. In 2020 en 2021 heeft Omtzigt - samen met andere Kamerleden - tweemaal Kamervragen gesteld over interne problemen bij Centric en over het gedrag van diens eigenaar Sanderink. Destijds vond minister Hoekstra van Economische Zaken dat het ging om een privé-kwestie die geen invloed had op de dienstverlening van Centric aan de overheid.
https://dutchitchannel.nl(...)ken-bij-centric.html

En de Kamervragen: https://www.tweedekamer.n(...)11642&did=2022D23915
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 15 juni 2022 @ 12:22:38 #73
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205056508
Het zou mij niks verbazen als Omzigt dezelfde antwoorden krijgt als de vorige keren.
Met andere woorden: het interesseert de huidige minister geen zak wat er gebeurd binnen Centric wat van belang kan zijn binnen het ambtelijke IT bestek wat Centric beheert.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205056536
https://www.tweedekamer.n(...)11640&did=2022D23914

quote:
2022Z11640
Vragen van het lid Rajkowski (VVD) aan de Staatssecretaris van Binnenlandse
Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht «Directie IT-bedrijf Centric stapt
op na conflict met eigenaar Sanderink» (ingezonden 9 juni 2022).
Vraag 1
Bent u bekend met het bericht «Directie IT-bedrijf Centric stapt op na conflict
met eigenaar Sanderink?
Vraag 2
Kan het opstappen van de complete uitvoerende directie van het IT-bedrijf
Centric, de onrust en het jarenlange interne conflict gevolgen hebben voor de
continuïteit van de dienstverlening aan de rijksoverheid? Zo ja, welke
gevolgen kan dit hebben voor de dienstverlening? Wilt u in uw beantwoor-
ding ook gemeenten meenemen, aangezien Centric een grote leverancier is
voor gemeenten? Zo nee, waarom niet?
Ook vanuit de VVD zelf zijn vragen gesteld blijkbaar.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 15 juni 2022 @ 12:29:14 #75
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205056571
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:25 schreef Piles het volgende:
https://www.tweedekamer.n(...)11640&did=2022D23914
[..]
Ook vanuit de VVD zelf zijn vragen gesteld blijkbaar.
Antwoord vraag 1: Ja.
Antwoord vraag 2: Nee. Zie antwoord 2020 & 2021.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205083440
Gisteren de 3-delige podcast beluisterd. Weinig nieuws maar het blijft schokkend hoe Sanderink z'n hoofd op hol heeft laten brengen door Van Rijbroek. :') En er zitten een hoop ja-knikkers op hoge functies bij z'n bedrijven. |:(
pi_205083726
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2022 17:13 schreef TargaFlorio het volgende:
Gisteren de 3-delige podcast beluisterd. Weinig nieuws maar het blijft schokkend hoe Sanderink z'n hoofd op hol heeft laten brengen door Van Rijbroek. :') En er zitten een hoop ja-knikkers op hoge functies bij z'n bedrijven. |:(
Het is kiezen of delen; de kritische topmensen zijn allemaal vertrokken, al dan niet vrijwillig. Wil je je toppositie behouden, dan volg je Sanderink. Wil je jezelf in de spiegel aan kunnen kijken, dan zoek je je heil elders.
pi_205147012
quote:
Beschuldigingen over een poging tot doodslag, over het delen van geld met de media en publicaties uit een verboden rapport. Wederom voelde Brigitte van Egten, de ex-geliefde van de Twentse zakenman Gerard Sanderink, zich genoodzaakt naar de rechter de stappen om haar naam te zuiveren. In de rechtbank Almelo hoopte ze vandaag een einde te maken aan zeer negatieve en suggestieve verhalen over haar, die de afgelopen weken dagelijks verschenen op verschillende websites van een 'PR-bureau voor negatieve aandacht'. Tot ze zelf geëmotioneerd de rechtszaal verliet.

Het is een verhaal zonder einde. Opnieuw moest een rechter zich vandaag buigen over een zaak tussen aan de ene kant ex-vriendin Brigitte van Egten, en aan de andere kant multimiljonair Gerard Sanderink, zijn huidige vriendin Rian 'cybercharlatan' van Rijbroek en de man achter websites waar de zeer negatieve verhalen over Van Egten de afgelopen weken verschenen, Henrie Kamps. Een blik op de rechtszaak van vandaag aan de hand van vier vragen:

Waarom vandaag wéér een rechtszaak?
Al ruim drie jaar lang staan ex-vriendin Brigitte van Egten en multimiljonair Gerard Sanderink om de zoveel tijd tegenover elkaar in de rechtbank. Ook vandaag in Almelo, al was Sanderink dit keer zelf niet aanwezig. Directe aanleiding voor het kort geding deze vrijdagmiddag: afgelopen weken verschenen op verschillende websites zeer negatieve en beschuldigende verhalen over Van Egten.

Te lezen viel onder meer dat Van Egten betrokken zou zijn bij poging tot een aanslag op Van Rijbroek en dat ze het geld dat ze ontving via dwangsommen zou delen met media. Ook passages uit een door de rechter verboden rapport vol ongefundeerde beschuldigingen kwamen online, evenals gedeeltes uit haar verklaring bij de FIOD over een onderzoek naar steekpenningen bij Strukton. Ze verklaarde daarin belastend over Sanderink, een Saoedische prins en de Spaanse koning. Doordat die verklaring deels gepubliceerd is, vreest Van Egten nu voor haar eigen veiligheid.
Zij wil dat de verhalen offline gehaald worden - wat voorlopig ook al is gebeurd - en ook nooit meer verschijnen. Om dat te bereiken, diende vandaag het kort geding.

Voor Van Egten is het glashelder dat Sanderink en Van Rijbroek achter de negatieve verhalen zitten. Daarvoor voerde ze via haar advocaat verschillende argumenten aan. Allereerst: het spuien van ongefundeerde beschuldigingen duurt al drie jaar, en komt tot nu toe altijd uit de hoek van de multimiljonair en zijn ‘cybercharlatan’. Ze zouden er nu alleen een tussenpersoon voor gebruiken om dwangsommen te ontlopen, die rechters eerder al oplegden om te voorkomen dat ongefundeerde beschuldigingen nog geuit zouden worden.
Op een van de websites verschenen camerabeelden uit de garage van Van Rijbroek, waaruit zou moeten blijken dat een assistent van een deurwaarder tijdens een onderzoek heeft gerommeld met de handrem van haar auto. Een aanslag op haar leven, in opdracht van Van Egten, zo stond de niet onderbouwde beschuldiging online. Die beelden kunnen maar van één persoon komen, stelde de advocaat van Van Egten.

Tjiam gaf verder aan dat de websites van Henrie Kamps ‘een PR-bureau voor negatieve aandacht’ zijn. Op www.onrecht.nl valt te lezen dat iedereen die 50.000 euro betaalt, daarmee 'een dossier actief maakt' dat ‘een tegengeluid biedt’ aan een zelfgekozen kwestie. ''Er zijn natuurlijk maar twee personen op deze wereld die zo’n bedrag over hebben voor negatieve artikelen over Van Egten'', concludeerde de advocaat
https://www.rtvoost.nl/ni(...)m-mij-zwart-te-maken

En we gaan weer vrolijk verder met het zwartmaken. Eigenlijk schandalig hoe lang je daar ongestraft mee door kan gaan zolang je zakken maar diep genoeg zijn om de dwangsommen te kunnen betalen.
  Moderator zaterdag 25 juni 2022 @ 18:10:17 #79
446930 crew  ESF1Gamer
pi_205147957
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2022 16:13 schreef Heph844 het volgende:

[..]
https://www.rtvoost.nl/ni(...)m-mij-zwart-te-maken

En we gaan weer vrolijk verder met het zwartmaken. Eigenlijk schandalig hoe lang je daar ongestraft mee door kan gaan zolang je zakken maar diep genoeg zijn om de dwangsommen te kunnen betalen.
Als de dwangsommen niet helpen, dan maar achter slot grendel die 2
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  zaterdag 25 juni 2022 @ 18:12:47 #80
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205147972
De tering nog an toe zeg...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205148453
Hierboven wordt de site Onrecht.nl aangehaald, waar je (volgens de advocaat) voor 50.000 euro een campagne kan beginnen. Die heeft vandaag dit bekendgemaakt :')

quote:
Onze columnist Henrie Kamps laat onderzoek doen om 1 miljoen schade te verhalen op de inmiddels zeer vermogende ex van succesondernemer Gerard Sanderink. De voormalig medewerkster van RTV Oost en rechtbanksecretaris Brigitte van Egten is volgens Kamps de opdrachtgeefster die het Amerikaanse advocatenkantoor Simmons & Simmons carte blanche geeft om alles en iedereen kapot te procederen.


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2022 19:14:36 ]
  zaterdag 25 juni 2022 @ 19:17:02 #82
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205148535
Als je gaat googlen op die Henrie Kamps, kom je een hoop bagger tegen waar je u tegen zegt. Wat een lowlife ben je dan zeg. Dat businessmodel ook. Voor 50k begin je een lastercampagne via een website :N . Ongelooflijk... wat een figuren wonen er in Nederland :N .

Meest hilarische is nog dat hij op zijn website reclame maakt voor dat vodje van van Rijbroek :D . Nee, die link lijkt mij dan wel duidelijk _O-
pi_205148855
Wat een gek die Henrie Kamps. _O-
pi_205151456
Al gepost wss, maar kon het zo snel niet vinden.

'Aflevering 2: de ondernemer en de meesterhacker' /bedrijfsleven/1440525/aflevering-2-de-ondernemer-en-de-meesterhacker?utm_medium=social&utm_source=app&utm_campaign=earned&utm_content=20220626&utm_term=app-android
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_205152751
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2022 19:05 schreef Heph844 het volgende:
Hierboven wordt de site Onrecht.nl aangehaald, waar je (volgens de advocaat) voor 50.000 euro een campagne kan beginnen. Die heeft vandaag dit bekendgemaakt :')
[..]

Je moet eens weten hoe vaak zoiets gebeurt, een oud collega van mij heeft een grote energiereus achter zich aangehad, uiteindelijk wel gewonnen en gelijk gehad, maar wel op voorwaarde van strikte geheimhouding.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205152872
Is Henrie Kamps de Henrie Kamps van voormalig rijschool Rijlezz Rijbewijzz? Dat is een waanzinnige idioot namelijk :')

https://www.tubantia.nl/a(...)zegt-kamps~a7bfee1c/

Net als je denkt dat dit hele verhaal rond Centric niet meer gekker kan is er weer een nieuwe wending :')
  zondag 26 juni 2022 @ 12:35:07 #88
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_205153111
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 12:07 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Is Henrie Kamps de Henrie Kamps van voormalig rijschool Rijlezz Rijbewijzz? Dat is een waanzinnige idioot namelijk :')

https://www.tubantia.nl/a(...)zegt-kamps~a7bfee1c/

Net als je denkt dat dit hele verhaal rond Centric niet meer gekker kan is er weer een nieuwe wending :')
Ik denk het wel. Op dat onrecht.nl staat ook een CBR dossier. Heb het niet gelezen. Ik gun zo'n figuur eigenlijk geen views maar kon het toch niet laten om even over Van Egten te lezen.
Spoilers!
pi_205155348
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 12:07 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Is Henrie Kamps de Henrie Kamps van voormalig rijschool Rijlezz Rijbewijzz? Dat is een waanzinnige idioot namelijk :')

https://www.tubantia.nl/a(...)zegt-kamps~a7bfee1c/

Ja, dat is een en dezelfde persoon.
pi_205155364
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 11:49 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je moet eens weten hoe vaak zoiets gebeurt, een oud collega van mij heeft een grote energiereus achter zich aangehad, uiteindelijk wel gewonnen en gelijk gehad, maar wel op voorwaarde van strikte geheimhouding.
Heeft een rechter dat bepaald? :o
pi_205156025
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 17:12 schreef r_one het volgende:

[..]
Heeft een rechter dat bepaald? :o
Nee vaststelling tussen de tegenpartij en mijn collega, enorm smerige zaak waar de komende jaren nog wel duizenden mensen last van gaan krijgen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205156351
die vage website onrecht.nl heeft gisteren een nieuw artikel geplaatst vol met dubieuze aannames en vreemde stellingen. Meer smaad en laster.
https://onrecht.nl/?p=12291

De website is van Henrie Kamps.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 zondag 26 juni 2022 @ 19:04:04 #93
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205156362
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 19:03 schreef spectrumanalyser het volgende:
die vage website onrecht.nl heeft gisteren een nieuw artikel geplaatst vol met dubieuze aannames en vreemde stellingen. Meer smaad en laster.
https://onrecht.nl/?p=12291

De website is van Henrie Kamps.
Ik durf niet te klikken omdat ik bang ben dat mijn pc meteen vol met malware staat.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205156461
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 18:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nee vaststelling tussen de tegenpartij en mijn collega, enorm smerige zaak waar de komende jaren nog wel duizenden mensen last van gaan krijgen.
Dan heeft ie ook niet “gewonnen” maar is er in de minne geschikt.
pi_205156526
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 19:04 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Ik durf niet te klikken omdat ik bang ben dat mijn pc meteen vol met malware staat.
quote:
Kamps eist 1 miljoen van ex van Gerard Sanderink!
25 juni 2022 1 min lezen (zonde, die minuut krijg je nooit meer terug, Red.)

Onze columnist Henrie Kamps laat onderzoek doen om 1 miljoen schade te verhalen op de inmiddels zeer vermogende ex van succesondernemer Gerard Sanderink. De voormalig medewerkster van RTV Oost en rechtbanksecretaris Brigitte van Egten is volgens Kamps de opdrachtgeefster die het Amerikaanse advocatenkantoor Simmons & Simmons carte blanche geeft om alles en iedereen kapot te procederen.

“Ik begrijp dat door zorgvuldige beeldvorming in door haar bevriende media het beeld is ontstaan dat zij slachtoffer is van een vreselijke hetze, maar ik ervaar nu aan de lijve hoe deze mevrouw zelf het spoor mogelijk bijster is. Uiteindelijk is zij de opdrachtgeefster en naar wat ik vernomen heb trekt zij aan de lijntjes. Dat is natuurlijk ook wat het is; Jerome de Jongh van Lier [advocaat namens ONRECHT/Kamps, red] overlegt alles met ons, maar uiteindelijk doet hij alles uit naam van ONRECHT.nl of mij”

De ex van Gerard Sanderink heeft naar verluidt inmiddels al drie miljoen euro aan dwangsommen geïncasseerd en is daardoor zelf een gefortuneerd mens.

“Maar daarmee heeft ze tegelijkertijd hetzelfde probleem als haar zelfverkozen opponent Rian van Rijbroek of misschien juist wel een groter probleem. Van Rian van Rijbroek is helemaal niet bekend of zij vermogend is. Zij is de levenspartner van Gerard Sanderink en om die reden waarschijnlijk ‘de kop van Jut’ geworden. Maar deze ex speelt wel een actieve rol in de hele kwestie en heeft kennelijk drie miljoen op de rekening staan. Die gebruikt ze volgens Kamps voor een aanzienlijk deel om anderen het zwijgen op te leggen of angst in te boezemen. En daarbij is kennelijk alles geoorloofd!”
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_205156709
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 19:25 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
[..]

Wat een raar stukje, neem alleen al die eerste alinea. Van Egten heeft in haar carrière allerlei functies gehad, waarom noemt-ie juist deze twee? Dat ze gerechtssecretaris was, is bijna 30 jaar geleden. En ze was geen medewerker van RTV Oost, ze werkte - naast haar 'echte' baan - alleen mee aan een politiek praatprogramma op die zender. Ik kan alleen maar bedenken dat-ie deze functies benoemt om te suggereren dat van Egten vriendjes is met de media en de rechtspraak.

Simmons+Simmons is overigens ook geen Amerikaans kantoor, het is Brits.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-06-2022 19:45:24 ]
  zondag 26 juni 2022 @ 19:50:13 #97
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205156769
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 19:44 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Wat een raar stukje, neem alleen al die eerste alinea. Van Egten heeft in haar carrière allerlei functies gehad, waarom noemt-ie juist deze twee? Dat ze gerechtssecretaris was, is bijna 30 jaar geleden. En ze was geen medewerker van RTV Oost, ze werkte - naast haar 'echte' baan - alleen mee aan een politiek praatprogramma op die zender. Ik kan alleen maar bedenken dat-ie deze functies benoemt om te suggereren dat van Egten vriendjes is met de media en de rechtspraak.

Simmons+Simmons is overigens ook geen Amerikaans kantoor, het is Brits.
Het is idd een load of crap.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205156926
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 19:03 schreef spectrumanalyser het volgende:
die vage website onrecht.nl heeft gisteren een nieuw artikel geplaatst vol met dubieuze aannames en vreemde stellingen. Meer smaad en laster.
https://onrecht.nl/?p=12291

De website is van Henrie Kamps.
Die Brigitte krijgt ook wel veel shit voor de kiezen. Maar waarom komt ze er niet los van, denk net zo knettergek
Vakman pur sang
pi_205156955
Die Kamps is nog een gradatie gekker. Met zijn persoonlijke hetze met Alexander Pechtold. _O-
Vakman pur sang
pi_205156967
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Die Brigitte krijgt ook wel veel shit voor de kiezen. Maar waarom komt ze er niet los van, denk net zo knettergek
Ik denk niet dat die Brigitte knettergek is, ik denk dat ze een knettergekke stalker heeft.
  zondag 26 juni 2022 @ 20:12:12 #101
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205156985
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Die Brigitte krijgt ook wel veel shit voor de kiezen. Maar waarom komt ze er niet los van, denk net zo knettergek
Omdat Sanderink en van Rijbroek op een site ruimte hebben gekocht om haar zwart te maken, nu ze het niet meer zelf mogen doen.
Vervolgens klaagt van Egten die site aan en doet de eigenaar van die site een counterclaim van een miljoen.

Ze komt er niet van los omdat Sanderink diepere zakken heeft dan zij en van Rijbroek er alles aan wil doen om van Egten kapot te maken, het kapot maken van van Egten is onderdeel van haar strategie om Sanderink voor haar karretje te spannen.

Iemand die geld als water heeft en als doel heeft jou kapot te maken kom je niet van los, ongeacht wat je doet.
Zelfs als ze helemaal nergens op had gereageerd en hen vanaf het begin weg had laten komen met hun leugens dan hadden ze haar nu nog getreiterd.
Plus dat als ze nergens op gereageerd had, dat men dan zou denken dat er wel waarheid zou zitten in de leugens die over haar verspreid zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 26-06-2022 20:20:40 ]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 26 juni 2022 @ 20:13:08 #102
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205156993
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:09 schreef Ed1234 het volgende:

[..]
Ik denk niet dat die Brigitte knettergek is, ik denk dat ze een knettergekke stalker heeft.
Dit dus, en daar kom je niet van af.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205157066
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Die Brigitte krijgt ook wel veel shit voor de kiezen. Maar waarom komt ze er niet los van, denk net zo knettergek
Nee joh, als er telkens onwaarheden over je op internet verschijnen, zou jij dat kunnen negeren?
Die Van Rijbroek en Kamps zijn de gekkies.

Detail: Tijdens de ruzie met Alexander Pechtold is Hernie Kamps uitgeschreven bij het CBR. Volgens het CBR kwam dat doordat Kamps zich niet aan de voorwaarden hield.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_205157075
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:12 schreef Leandra het volgende:

[..]
Omdat Sanderink en van Rijbroek op een site ruimte hebben gekocht om haar zwart te maken, nu ze het niet meer zelf mogen doen.
Vervolgens klaagt van Egten die site aan en doet de eigenaar van die site een counterclaim van een miljoen.

Ze komt er niet van los omdat Sanderink diepere zakken heeft dan zij en van Rijbroek er alles aan wil doen om van Egten kapot te maken, het kapot maken van van Egten is onderdeel van haar strategie om Sanderink voor haar karretje te spannen.

Iemand die geld als water heeft en als doel heeft jou kapot te maken kom je niet van los, ongeacht wat je doet.
Zelfs als ze helemaal nergens op had gereageerd en hen vanaf het begin weg had laten komen met hun leugens dan hadden ze haar nu nog getreiterd.
Plus dat als ze nergens op gereageerd had, dat men dan zou denken dat er wel waarheid zou zitten in de leugens die over haar verspreid zijn.
Kan best hoor.

Maar ik vermoed dat van Egten ook gek is, en geldbelust ook.
Ze startte ook een 4e rechtszaak tijdens de al lopende 3. Om poen.
https://www.quotenet.nl/z(...)rink-mes-op-de-keel/

[ Bericht 11% gewijzigd door Lospedrosa op 26-06-2022 20:28:42 ]
Vakman pur sang
  zondag 26 juni 2022 @ 20:38:53 #105
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205157188
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Kan best hoor.

Maar ik vermoed dat van Egten ook gek is, en geldbelust ook.
Ze startte ook een 4e rechtszaak tijdens de al lopende 3. Om poen.
https://www.quotenet.nl/z(...)rink-mes-op-de-keel/
Hij moest toen al betalen en deed dat niet, ze eiste dat hij de dwangsommen zou betalen.... als iemand veroordeeld is tot het betalen van bedrag X en doet dat vervolgens niet dan zul je wel moeten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205157193
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Kan best hoor.

Maar ik vermoed dat van Egten ook gek is, en geldbelust ook.
Ze startte ook een 4e rechtszaak tijdens de al lopende 3. Om poen.
https://www.quotenet.nl/z(...)rink-mes-op-de-keel/
Dat kan ik me best voorstellen. Moet je je voorstellen dat je constant tijd en moeite moet steken in het bestrijden van dit soort volslagen idioterie, nog los van eventuele imagoschade die het toch met zich meebrengt. Ik zou ook geld willen zien.
pi_205157246
het verhaal dat Van Egten zou hebben gestolen is zo typisch in de stijl van Van Rijbroek. Mensen uit Gambia zijn er zogenaamd bij betrokken las ik. :')
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_205157387
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 11:21 schreef mcmlxiv het volgende:
Ooit las ik een interview met een oud vriend van Sanderink waaruit bleek dat hij sociaal nogal beperkt is. Deze soap, deze betovering die de charlatan op deze man heeft toont wel aardig aan dat die vriend niet overdreven heeft.

Dan heb je zoveel vermogen, zoveel invloed en macht en dan laat je jezelf kapotmaken door haat en woede onder invloed van een feeks. Hij zou zo’n mooie oude dag kunnen hebben, genieten op een schaal die voor vrijwel iedereen van ons onbereikbaar is en wat doe je dan? Kutten met je bedrijf, met de toekomst van duizenden werknemers en talloze klanten omdat je ex eerlijk is geweest.
Een man die zo'n bedrijf heeft opgebouwd maar zich 'kapot laat maken door zo'n feeks'

Kom :')
Geloof je het zelf _O-
  zondag 26 juni 2022 @ 23:15:17 #109
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205158547
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 21:14 schreef Brybry het volgende:

[..]
Een man die zo'n bedrijf heeft opgebouwd maar zich 'kapot laat maken door zo'n feeks'

Kom :')
Geloof je het zelf _O-
Reken maar, zijn bedrijf gaat behoorlijk rap kapot.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205159198
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 21:14 schreef Brybry het volgende:

[..]
Een man die zo'n bedrijf heeft opgebouwd maar zich 'kapot laat maken door zo'n feeks'

Kom :')
Geloof je het zelf _O-
Nouja... opgebouwd....
Het imperium is ontstaan door overnames. Ook Centric is een overname geweest van Cok Mudde en Albert Oegema.

Ja ik geloof best dat meneer Sanderink een beetje in de verkeerde war is. Het gaat qua gezondheid ook niet al te best met meneer Sanderink.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  maandag 27 juni 2022 @ 08:16:44 #111
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_205159232
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 21:14 schreef Brybry het volgende:

[..]
Een man die zo'n bedrijf heeft opgebouwd maar zich 'kapot laat maken door zo'n feeks'

Kom :')
Geloof je het zelf _O-
Ja dat geloof ik inderdaad. Wanneer jij je een beetje ingelezen had, had je het misschien ook gelooft.
  maandag 27 juni 2022 @ 09:25:02 #112
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205159643
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2022 08:08 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Nouja... opgebouwd....
Het imperium is ontstaan door overnames. Ook Centric is een overname geweest van Cok Mudde en Albert Oegema.

Ja ik geloof best dat meneer Sanderink een beetje in de verkeerde war is. Het gaat qua gezondheid ook niet al te best met meneer Sanderink.
En de overname van Kramers in Gouda.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205159682
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2022 08:16 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]
Ja dat geloof ik inderdaad. Wanneer jij je een beetje ingelezen had, had je het misschien ook gelooft.
Denk wel dat je moet oppassen met zulke simpele frames, juist omdat het zo'n juicy verhaal is: jonge vrouw verleidt oudere miljonair en krijgt hem langzaam volledig in zijn macht. Deze hele soap is sowieso al juicechannel voor FD-lezers.

Je kan misschien met hetzelfde gemak zeggen dat Sanderink in een hele bittere vechtscheiding is beland en wild om zich heen aan het slaan is (zoals mensen in vechtscheidingen plegen te doen). En dat Van Rijbroek dat gedrag aanmoedigt maar niet de kwade genius is die dit allemaal regisseert.
  maandag 27 juni 2022 @ 10:39:00 #114
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_205160124
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2022 20:47 schreef spectrumanalyser het volgende:
het verhaal dat Van Egten zou hebben gestolen is zo typisch in de stijl van Van Rijbroek. Mensen uit Gambia zijn er zogenaamd bij betrokken las ik. :')
Ze probeert die Van Egten echt door het slijk te halen door te beweren dat ze daar minnaars zou hebben en dat ze geld zou doorsluizen naar die minnaars :') .
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_205160465
quote:
2s.gif Op maandag 27 juni 2022 10:39 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Ze probeert die Van Egten echt door het slijk te halen door te beweren dat ze daar minnaars zou hebben en dat ze geld zou doorsluizen naar die minnaars :') .
Het is ook wel een van de ergste beschuldigingen die je kunt bedenken.
Seks met Gambianen :')
Vakman pur sang
pi_205160983
quote:
1s.gif Op zondag 26 juni 2022 21:14 schreef Brybry het volgende:

[..]
Een man die zo'n bedrijf heeft opgebouwd maar zich 'kapot laat maken door zo'n feeks'

Kom :')
Geloof je het zelf _O-
Als je de podcasts geluisterd had zal je er achter komen dat de man een enorme autist is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205160999
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:39 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je de podcasts geluisterd had zal je er achter komen dat de man een enorme autist is.
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
pi_205161008
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
"Die" vrouw had daarvoor ook al van alles op haar kerfstok.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 27 juni 2022 @ 13:36:25 #119
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_205161464
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Normaliter zou dat kunnen, in dit geval lijkt het mij een redelijke veilige conclusie die we kunnen trekken.

Een charlatan en bewezen fantast die een slachtoffer heeft gevonden en het natuurlijke gedrag van dat slachtoffer versterkt en daarmee een monster heeft gecreëerd. Niemand pleit Sanderink vrij, maar het lijkt er toch wel sterk op dat hij zich veel laat influisteren door deze dame en op basis daarvan uit de bocht vliegt.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 27 juni 2022 @ 13:38:25 #120
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205161483
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Leesvoer: https://www.tubantia.nl/r(...)r-zich-won~a01c6483/
We horen daarna graag wat je er van vind. :7
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  maandag 27 juni 2022 @ 13:57:19 #121
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205161628
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Hij is niet de eerste waarbij ze dit doet.
Al die bullshit die hij over van Egten rondstrooit komt uit de koker van zelfverklaard voormalig AIVD medewerker van Rijbroek, met maar één doel: Sanderink van zijn vertrouwenspersoon losweken, dat is de modus operandi van van Rijbroek, alle vertrouwelingen van Sanderink heeft ze bij hem weggewerkt, en van Egten met de grootste leugens.

Het is niet de eerste keer dat ze dit bij een (zeer) rijke man doet, en iedere keer veroorzaakt ze een breuk tussen haar doelwit en de mensen die hij vertrouwt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205161815
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Dan moet je je er wat meer in verdiepen. Ze heeft dit namelijk al een paar keer eerder gedaan, bij andere ondernemers. Dat was klein bier, vergeleken met Sanderink, maar verder zijn de verhalen behoorlijk gelijk.
pi_205162560
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Schrijf je dit namens jezelf of namens Sanderink?
pi_205162573
Was dit hier eigenlijk al eens gepost: https://www.advocatie.nl/(...)t-voor-vier-maanden/

Verbruggen van Lumen Lawyers – tevens voormalig officier van justitie en advocaat van oud-ABN Amro-bestuurder Gerrit Zalm – deed namens Sanderink een fraudeonderzoek naar diens ex-vriendin Van Egten. Zij zou volgens de zakenman onder meer fraude hebben gepleegd bij Dutch Solar Systems (DSS) – een van Sanderinks bedrijven, waar Van Egten directeur was – en begin 2019 een FIOD-inval hebben veroorzaakt bij Strukton (een ander bedrijf van Sanderink).

Eerdere onderzoeken leverden hiervoor geen bewijs; in 2021 dwong het gerechtshof Sanderink dan ook om zijn ongefundeerde beschuldigingen te staken op straffe van dwangsommen – hetgeen hij niet deed, en meerdere keren voor op de vingers werd getikt door de rechter. In een andere rechtszaak werd hem, en DSS, bovendien verboden om nog langer e-mailaccounts en privédocumenten van Van Egten te doorzoeken.

Een mogelijke uitzondering hierop kon een onafhankelijk fraudeonderzoek zijn, waarvoor onder andere Verbruggen werd ingeschakeld. Hij kreeg in zijn rol van onderzoeker wel toegang tot zakelijke stukken en e-mailaccounts van Van Egten. Daarbij bewaarden Verbruggen en zijn kantoor echter ‘onvoldoende afstand’, oordeelde het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in 2020.

Alleen een bureau dat ‘onafhankelijk van partijen opereert’ had een dergelijk fraudeonderzoek mogen doen, en Lumen Lawyers was niet onafhankelijk te noemen, zo stelde het hof. Verbruggen stond op dat moment namelijk Sanderink en zijn bedrijven ook bij in een van de vele andere procedures tegen zijn ex. Bovendien deelde Verbruggen (vroegtijdige) onderzoeksresultaten met civiele advocaten van de ondernemer (van BarentsKrans), die deze info weer gebruikten in een andere lopende zaak tussen de voormalig geliefden.
pi_205164344
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Dat verhaal ken ik. Heb de man weleens ontmoet en inderdaad, hij komt niet echt sociaal over en het lijkt me verschrikkelijk om daar een relatie mee te hebben.
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Meen je dit nou serieus?

Die vrouw is werkelijk knetter- knettergek, ze is de overtreffende trap van kwade genius.
Dat gestoorde mens werd woest toen haar boek uit de handel was genomen, omdat het compleet van wikipedia gekopieerd was. Ze had eerder zelf positieve reviews op internet gezet over dat boek :')
Daarna werd al snel weer een Centric-topman ontslagen. Ja, die kwam niet opdagen bij haar boekpresentatie.

Sanderink kun je inderdaad niet geheel vrijpleiten maar dat mens van Van Rijbroek is werkelijk rijp voor het gesticht.

Ga anders nog even deze 3 stukjes Andre Lubach kijken:
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_205165094
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2022 12:43 schreef Brybry het volgende:

[..]
Maar... om nou die vrouw als kwade genius af te schilderen en hem vrij te pleiten, dat gaat mij veel te ver.
Ik kan me hier ook wel in vinden, Sanderink is net zo goed schuldig.
pi_205167705
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2022 13:36 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]
Normaliter zou dat kunnen, in dit geval lijkt het mij een redelijke veilige conclusie die we kunnen trekken.

Een charlatan en bewezen fantast die een slachtoffer heeft gevonden en het natuurlijke gedrag van dat slachtoffer versterkt en daarmee een monster heeft gecreëerd. Niemand pleit Sanderink vrij, maar het lijkt er toch wel sterk op dat hij zich veel laat influisteren door deze dame en op basis daarvan uit de bocht vliegt.
Kijk, dat klinkt al een stuk genuanceerder en ben ik het volledig mee eens.

Blijf er bij, hoe gek en gehaaid zij ook is....Hij blijft een intelligente man en mag ik het vreemd vinden dat zo'n man zich dusdanig laat beïnvloeden? En als het bekend is dat dit gevaar op de loer ligt, waar was zijn omgeving om hem te beschermen dan?
pi_205167956
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 06:56 schreef Brybry het volgende:

[..]
Kijk, dat klinkt al een stuk genuanceerder en ben ik het volledig mee eens.

Blijf er bij, hoe gek en gehaaid zij ook is....Hij blijft een intelligente man en mag ik het vreemd vinden dat zo'n man zich dusdanig laat beïnvloeden? En als het bekend is dat dit gevaar op de loer ligt, waar was zijn omgeving om hem te beschermen dan?
Daar zijn best wat theorieën over ondertussen. Sanderink is een intellligente man maar ook wat excentriek en wantrouwend. Het lijkt erop dat hij in de verhalen geloofd dat van Rijbroek voor de Amerikaanse geheime diensten werkt en hem kan beschermen. Als iemand continue de complot theorieën die je geloofd bevestigd dan wordt je wereldbeeld niet beter, en ga je ook je naasten wantrouwen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 28 juni 2022 @ 09:00:53 #129
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205168174
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 08:20 schreef Ed1234 het volgende:

[..]
Daar zijn best wat theorieën over ondertussen. Sanderink is een intellligente man maar ook wat excentriek en wantrouwend. Het lijkt erop dat hij in de verhalen geloofd dat van Rijbroek voor de Amerikaanse geheime diensten werkt en hem kan beschermen. Als iemand continue de complot theorieën die je geloofd bevestigd dan wordt je wereldbeeld niet beter, en ga je ook je naasten wantrouwen.
En zij heeft hem van zijn meds af gehaald en geswitched naar homeopathie meds.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205168814
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 06:56 schreef Brybry het volgende:

[..]
Kijk, dat klinkt al een stuk genuanceerder en ben ik het volledig mee eens.

Blijf er bij, hoe gek en gehaaid zij ook is....Hij blijft een intelligente man en mag ik het vreemd vinden dat zo'n man zich dusdanig laat beïnvloeden? En als het bekend is dat dit gevaar op de loer ligt, waar was zijn omgeving om hem te beschermen dan?
Hij is intelligent, maar ook sociaal onhandig en stronteigenwijs. Volgens mij zijn er geen mensen in zijn omgeving die echt bij kunnen sturen, behalve Van Rijbroek dus. Verder heeft-ie kennelijk geen vrienden of familie die dit kunnen doen. De mensen in zijn bedrijven, die er iets aan hebben proberen te doen, zijn er direct uitgeknikkerd.

De rol die Van Rijbroek nu heeft, werd eerder dus vervuld door Van Egten. Zij heeft zich op een gegeven moment een beetje over hem ontfermd en ook geholpen met de intermenselijke kant van het zaken doen, het sociale aspect. Jarenlang was zij degene die zijn absolute vertrouwen genoot. Tot Van Rijbroek hem ervan wist te overtuigen dat Van Egten hem aan het belazeren was...

Hij heeft de afgelopen tijd dus steeds één vrouw in z'n leven gehad, waarop ie bouwt. En wat iemand anders daarvan zegt, is niet relevant gezien de combinatie van stronteigenwijs en 100% vertrouwen in die vrouw.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2022 10:36:36 ]
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 28 juni 2022 @ 15:39:10 #131
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205171323


_O-
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  dinsdag 28 juni 2022 @ 15:43:20 #132
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205171345
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:39 schreef Netsplitter het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Ik snap ze wel.....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 28 juni 2022 @ 15:44:29 #133
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205171359
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 10:35 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Hij is intelligent, maar ook sociaal onhandig en stronteigenwijs. Volgens mij zijn er geen mensen in zijn omgeving die echt bij kunnen sturen, behalve Van Rijbroek dus. Verder heeft-ie kennelijk geen vrienden of familie die dit kunnen doen. De mensen in zijn bedrijven, die er iets aan hebben proberen te doen, zijn er direct uitgeknikkerd.

De rol die Van Rijbroek nu heeft, werd eerder dus vervuld door Van Egten. Zij heeft zich op een gegeven moment een beetje over hem ontfermd en ook geholpen met de intermenselijke kant van het zaken doen, het sociale aspect. Jarenlang was zij degene die zijn absolute vertrouwen genoot. Tot Van Rijbroek hem ervan wist te overtuigen dat Van Egten hem aan het belazeren was...

Hij heeft de afgelopen tijd dus steeds één vrouw in z'n leven gehad, waarop ie bouwt. En wat iemand anders daarvan zegt, is niet relevant gezien de combinatie van stronteigenwijs en 100% vertrouwen in die vrouw.
Punt is dat niet op voorhand bekend was dat dit de modus operandi van van Rijbroek is, de mannen die het eerder overkomen is schamen zich kapot en willen daar helemaal geen publiciteit over.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 28 juni 2022 @ 15:48:52 #134
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205171393
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:43 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ik snap ze wel.....
Ben zeer benieuwd of ze het aandurven.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205171415
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:44 schreef Leandra het volgende:

[..]
Punt is dat niet op voorhand bekend was dat dit de modus operandi van van Rijbroek is, de mannen die het eerder overkomen is schamen zich kapot en willen daar helemaal geen publiciteit over.
Welke mannen zijn dat dan? Ik weet alleen dat ze een tijdje tegen Willem Vermeend aangeschuurd heeft, maar daar had ze voorzover ik weet geen relatie mee.
  dinsdag 28 juni 2022 @ 15:57:05 #136
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_205171439
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:44 schreef Leandra het volgende:

[..]
Punt is dat niet op voorhand bekend was dat dit de modus operandi van van Rijbroek is, de mannen die het eerder overkomen is schamen zich kapot en willen daar helemaal geen publiciteit over.
Precies. Een spoor van berooid achtergelaten mannen die zich schamen omdat ze erin getrapt zijn.

De modus operandi was dat ze "administratieve schokkende feiten" ontdekte en zij zou (goed betaald) dit oplossen. O.a. haar "hacking skills" opgedaan bij de BVD hielpen haar daarbij.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 28 juni 2022 @ 15:58:18 #137
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205171454
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:44 schreef Leandra het volgende:

[..]
Punt is dat niet op voorhand bekend was dat dit de modus operandi van van Rijbroek is, de mannen die het eerder overkomen is schamen zich kapot en willen daar helemaal geen publiciteit over.
Er zijn er wel een paar naar buiten gekomen in dat stuk wat een krant geschreven heeft over rijbroek. Heb dat onlangs hier nog een keer gepost.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  dinsdag 28 juni 2022 @ 16:00:03 #138
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205171471
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:58 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Er zijn er wel een paar naar buiten gekomen in dat stuk wat een krant geschreven heeft over rijbroek. Heb dat onlangs hier nog een keer gepost.
Ja klopt, maar niet op voorhand, dus Sanderink was hiertegen niet te beschermen geweest.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 28 juni 2022 @ 16:00:43 #139
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205171478
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 16:00 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ja klopt, maar niet op voorhand, dus Sanderink was hiertegen niet te beschermen geweest.
Dat is zeker waar.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205171720
https://fd.nl/bedrijfslev(...)n-eigenaar-sanderink

_O-

Samengevat: medewerkers hebben or gevraagd om namens personeel aangifte te doen tegen Sanderink wegens fraude.
pi_205171730
quote:
Boze ex van Sanderink mag Van Rijbroek geen ‘charlatan’ meer noemen
Met een Salomonsoordeel poogt de rechter het aanhoudende moddergooien tussen Quote 500-lid Gerard Sanderink en diens ex-geliefde, Brigitte van Egten, een halt toe te roepen.

Als beide partijen nu eens kappen elkaar zwart te maken, zal de rechter in Almelo hebben gedacht. En dat begint met het binnenhalen van de vuile was. Dat maken we op uit een kraakvers vonnis dat in ons digitale postvakje plofte.

De Twentse multimiljonair Sanderink en zijn vriendin, de verguisde cyberexpert Rian van Rijbroek, moeten stoppen anderen opdracht te geven om stukken te publiceren ‘waarin de goede naam en reputatie’ van diens ex, Van Egten, worden aangetast.

Op haar beurt mag zij Van Rijbroek niet meer publiekelijk neerzetten als ‘charlatan, cybercharlatan, notoire leugenaar, fantast, bedriegster of woorden van gelijke strekking’.

Van Egten en Sanderink rollen al meer dan drie jaar over straat. De eigenaar van Strukton en Centric vermoedde dat zijn ex had gesjoemeld bij zijn zonnepannelenbedrijfjes. Van Egten pikte dat niet en sleurde Sanderink voor het gerecht wegens smaad. Sindsdien regent het rechtszaken en is ook ICT-bedrijf Centric, dat DNB als klant heeft, betrokken geraakt.

De beschuldigingen vliegen over een weer. Volgens Van Egten is Sanderink in de klauwen terechtgekomen van een manipulerende Van Rijbroek. Sanderink vermoedt dat, door het handelen van zijn ex, de FIOD de weg wist te vinden naar Strukton.

Ook Van Rijbroek voor de rechter
Deze keer was het Van Egten die Sanderink, opnieuw, naar Almelo liet opdraven. Maar niet alleen hij, ook Van Rijbroek en journalist en oud-rijschoolhouder Henrie Kamps moesten zich verantwoorden. Op de website onrecht.nl houdt Kamps zich ook bezig met het ‘dossier-Sanderink’. In zijn stukken maakt hij, onder andere, gewag van een verklaring van Van Egten tegen de FIOD. Dat is niet helemaal de bedoeling, oordeelde de rechter. Dus, hups, verwijderen, anders dreigt voor Kamps ook een dikke dwangsom.

Sanderink wilde niet reageren. Een appje aan Van Egten bleef onbeantwoord. Kamps: 'Ik vind helemaal niks van wat de rechter vindt. Ik lees het vonnis helemaal niet.
Voor de fijnproevers: het volledige vonnis staat in het nieuwsbericht van Quote

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2022 16:35:22 ]
  dinsdag 28 juni 2022 @ 16:36:30 #142
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_205171776
Maar wij mogen haar nog wel cybercharlatan noemen toch?
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  dinsdag 28 juni 2022 @ 16:42:31 #143
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205171823
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 16:36 schreef SEMTEX het volgende:
Maar wij mogen haar nog wel cybercharlatan noemen toch?
Jawel, tenzij een van ons Brigitte van Egten is.
Ik ben het iig al niet, dus als jij haar ook niet bent dan mogen wij dat *O*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205171856
quote:
Kamps: 'Ik vind helemaal niks van wat de rechter vindt. Ik lees het vonnis helemaal niet.
Dat is inderdaad hoe recht werkt in Nederland. Als je geen kennis neemt van een vonnis hoef je het ook niet op te volgen.
pi_205171858
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 15:52 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Welke mannen zijn dat dan? Ik weet alleen dat ze een tijdje tegen Willem Vermeend aangeschuurd heeft, maar daar had ze voorzover ik weet geen relatie mee.
Ik weet niet of je het kunt lezen, het is een premium artikel, maar het maakt heel veel duidelijk over wie ze is en hoe ze te werk gaat.

https://www.tubantia.nl/r(...)r-zich-won~a01c6483/
pi_205171939
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 16:48 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]
Dat is inderdaad hoe recht werkt in Nederland. Als je geen kennis neemt van een vonnis hoef je het ook niet op te volgen.
Ja ach, wie boeit dit soort loze details nou?

quote:
veroordeelt Kamps tot betaling van een dwangsom van ¤ 50.000.00 voor elke keer
en/of elke dag (een gedeelte van een dag telt als een dag) dat hij in strijd handelt met zijn
verplichtingen onder 2.1 en 2.2. met een maximum van ¤ 1.000.000.00:
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_205172024
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 17:02 schreef Monolith het volgende:

[..]
Ja ach, wie boeit dit soort loze details nou?
[..]

Ben wel benieuwd wie zijn juridisch adviseur is:
quote:
Ik kan nu al meedelen dat ONRECHT.nl niet in Hoger Beroep zal gaan, omdat het vonnis van deze rechtbank feitelijk weinig tot nul waarde heeft, omdat Voiceless [de houder van ONRECHT.nl, red] gekozen heeft voor een standplaats buiten de EU. Daar gelden andere regels; die overigens nog slechter zijn als in Nederland.
pi_205172073
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 17:13 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ben wel benieuwd wie zijn juridisch adviseur is:
[..]

Of z'n docent Nederlands. :P
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_205172219
https://onrecht.nl/?p=12485

quote:
onze redactievergaderingen
Is dit nou ook zo iemand die zich a. journalist noemt maar dat vooral doet om zijn hersenspinsels meer gewichtigheid te geven en b. voordoet als een groot mediabedrijf maar waarschijnlijk gewoon in zijnn eentje boos z'n stukjes in de eigen huiskamer zit te typen?
  dinsdag 28 juni 2022 @ 17:53:29 #150
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205172262
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 17:13 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ben wel benieuwd wie zijn juridisch adviseur is:
[..]

Ha, heeft ie toch kennis genomen van het vonnis :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 28 juni 2022 @ 17:55:02 #151
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205172276
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 17:45 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://onrecht.nl/?p=12485
[..]
Is dit nou ook zo iemand die zich a. journalist noemt maar dat vooral doet om zijn hersenspinsels meer gewichtigheid te geven en b. voordoet als een groot mediabedrijf maar waarschijnlijk gewoon in zijnn eentje boos z'n stukjes in de eigen huiskamer zit te typen?
Yep, ik heb ook altijd Management Overleg* voor ik boodschappen ga doen....
*Even aan mijn man vragen of hij nog iets nodig heeft van AH
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205172443
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 17:53 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ha, heeft ie toch kennis genomen van het vonnis :D
Hij heeft alleen niet zo heel veel van het vonnis begrepen, want hij wordt op persoonlijke titel aansprakelijk gesteld in plaats van zijn BVtje.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  dinsdag 28 juni 2022 @ 18:26:47 #153
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205172502
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 18:18 schreef Monolith het volgende:

[..]
Hij heeft alleen niet zo heel veel van het vonnis begrepen, want hij wordt op persoonlijke titel aansprakelijk gesteld in plaats van zijn BVtje.
Idd, en hij denkt dat hij ermee wegkomt omdat de BV elders zit.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205173542
Wat zijn we stil na het laatste bericht..... >:)
pi_205173594
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 17:45 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://onrecht.nl/?p=12485
[..]
Is dit nou ook zo iemand die zich a. journalist noemt maar dat vooral doet om zijn hersenspinsels meer gewichtigheid te geven en b. voordoet als een groot mediabedrijf maar waarschijnlijk gewoon in zijnn eentje boos z'n stukjes in de eigen huiskamer zit te typen?
Echt wat een klapmongool, je zou maar zo aan je geld moeten komen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205174059
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:03 schreef raptorix het volgende:

[..]
Echt wat een klapmongool, je zou maar zo aan je geld moeten komen.
Op een sporadisch succesje na moet dit hem toch gewoon geld kosten?
pi_205174077
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:33 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Op een sporadisch succesje na moet dit hem toch gewoon geld kosten?
Nou ja voor Sandering wel, volgens mij staat die al op een miljoen plus aan dwangsommen, wat betreft die site weet ik het niet , volgens mij vangen die gewoon tienduizenden voor dit soort shit.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205174271
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:34 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nou ja voor Sandering wel, volgens mij staat die al op een miljoen plus aan dwangsommen, wat betreft die site weet ik het niet , volgens mij vangen die gewoon tienduizenden voor dit soort shit.
Er zullen best ratten zijn die tienduizenden euro's vangen voor een slimme smeercampagne, maar ik geloof niet dat rijschoolhouder Henrie er daar een van is.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2022 20:49:16 ]
pi_205174290
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:48 schreef Heph844 het volgende:
ik geloof niet dat Henrie de rijschoolhouder er daar een van is.
pi_205174375
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:34 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nou ja voor Sandering wel, volgens mij staat die al op een miljoen plus aan dwangsommen, wat betreft die site weet ik het niet , volgens mij vangen die gewoon tienduizenden voor dit soort shit.
Ik vraag me af hoeveel mensen daadwerkelijk dergelijke bedragen gaan betalen voor een lastercampagne. En áls je dat doet, dan doe je dat via een uitgekookte pr-adviseur, niet via een of andere gesjeesde rijschoolhouder.

Je ziet op die site eigenlijk ook alleen dingen die gericht zijn tegen Van Egten, aangevuld met wat persoonlijk frustraties van die kerel.
  dinsdag 28 juni 2022 @ 20:58:38 #161
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205174393
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:34 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nou ja voor Sandering wel, volgens mij staat die al op een miljoen plus aan dwangsommen, wat betreft die site weet ik het niet , volgens mij vangen die gewoon tienduizenden voor dit soort shit.
Hij heeft ook inmiddels al 3.000.000 aan van Egten betaald begreep ik, vandaar dat die idoot van die site nu denkt dat er bij van Egten ook wel wat te halen valt :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205174407
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:58 schreef Leandra het volgende:

[..]
Hij heeft ook inmiddels al 3.000.000 aan van Egten betaald begreep ik, vandaar dat die idoot van die site nu denkt dat er bij van Egten ook wel wat te halen valt :')
Ik wil ook zo een ex :)
De mijn heeft me alleen maar geld gekost, en pijpen was ook al kut.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 28 juni 2022 @ 21:06:54 #163
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205174523
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 20:59 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik wil ook zo een ex :)
De mijn heeft me alleen maar geld gekost, en pijpen was ook al kut.
Nou, ik ben niet jaloers op de shit die van Egten over zich heen heeft gekregen, ik weet niet of ik dat wel 3.000.000 waard zou vinden vanuit de positie waar zij zat.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205174557
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2022 21:06 schreef Leandra het volgende:

[..]
Nou, ik ben niet jaloers op de shit die van Egten over zich heen heeft gekregen, ik weet niet of ik dat wel 3.000.000 waard zou vinden vanuit de positie waar zij zat.
Het is inderdaad Bizar, denk ook tijd voor hogere dwangsommen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  donderdag 21 juli 2022 @ 19:41:12 #165
260469 Ludwig.
Knight takes Bishop.
  donderdag 21 juli 2022 @ 19:46:11 #166
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205415651
Grappig die (onbedoelde?) kick, letterlijk net het boek uit, eea is nog erger dan ik al dacht...

Boek is goed geschreven trouwens, je blijft hopen op en happy end, ondanks het feit dat je weet dat het iedere keer nog weer erger is en maar niet ophoudt, en nog steeds niet opgehouden is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205415923
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2022 19:46 schreef Leandra het volgende:
Grappig die (onbedoelde?) kick, letterlijk net het boek uit, eea is nog erger dan ik al dacht...

Boek is goed geschreven trouwens, je blijft hopen op en happy end, ondanks het feit dat je weet dat het iedere keer nog weer erger is en maar niet ophoudt, en nog steeds niet opgehouden is.
Ik droom nogal raar over algemeen, had vorige week een droom dat ik samen met Sanderink een presentatie moest geven en dat hij vlak voordat ik startte al mijn teksten had aangepast. :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  donderdag 21 juli 2022 @ 20:46:25 #168
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205416488
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 20:10 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik droom nogal raar over algemeen, had vorige week een droom dat ik samen met Sanderink een presentatie moest geven en dat hij vlak voordat ik startte al mijn teksten had aangepast. :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
Rian dus... :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205416516
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 20:46 schreef Leandra het volgende:

[..]
Rian dus... :+
Ja die Heks zal me vast gehacked hebben :r
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 22 juli 2022 @ 00:53:11 #170
51078 chibibo
Jiepapaa!
pi_205419180
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 20:48 schreef raptorix het volgende:
Ja die Heks zal me vast gehacked hebben :r
Had je maar de smart blockchain moeten gebruiken. :{w
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 vrijdag 22 juli 2022 @ 01:20:02 #171
269689 crew  Viv
pi_205419222
quote:
4s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 00:53 schreef chibibo het volgende:

[..]
Had je maar de smart blockchain moeten gebruiken. :{w
Ik kan serieus het woord blockchain niet meer zien zonder aan Rian te denken. :'(
pi_205424863
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 01:20 schreef Viv het volgende:

[..]
Ik kan serieus het woord blockchain niet meer zien zonder aan Rian te denken. :'(
pi_205426044
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 01:20 schreef Viv het volgende:

[..]
Ik kan serieus het woord blockchain niet meer zien zonder aan Rian te denken. :'(
Gewoon even mijn signature aanklikken, word je vrolijk van :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 27 juli 2022 @ 13:16:56 #174
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_205470932
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2022 19:41 schreef Ludwig. het volgende:
https://www.adformatie.nl(...)er-rian-van-rijbroek

In de ban van Rian

Nog een podcastserie, deze keer 5 afleveringen. Gemaakt door Angelique Kunst.

Wel raar dat haar connectie met het Hackerscollectief geleid door Karel van Keepershandschoen niet wordt genoemd......
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_205470961
"Dit krijg je niet meer bij elkaar verzonnen, dus wij denken dat het echt is. Rian van Rijbroek, de 'cyber'-"""expert""" die beroemd werd door een paar versprekingen bij Nieuwsuur en daarna pas echt naam maakte door miljoenenbedrijf Centric en eigenaar Gerard Sanderink naar de rand van de afgrond te brengen, heeft een eigen website. En wat voor een website."

https://www.geenstijl.nl/(...)g-met-eigen-website/

unhacked.nl

  woensdag 27 juli 2022 @ 13:33:54 #176
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_205471076
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 13:20 schreef myShizzle het volgende:
"Dit krijg je niet meer bij elkaar verzonnen, dus wij denken dat het echt is. Rian van Rijbroek, de 'cyber'-"""expert""" die beroemd werd door een paar versprekingen bij Nieuwsuur en daarna pas echt naam maakte door miljoenenbedrijf Centric en eigenaar Gerard Sanderink naar de rand van de afgrond te brengen, heeft een eigen website. En wat voor een website."

https://www.geenstijl.nl/(...)g-met-eigen-website/

unhacked.nl

[ afbeelding ]
Lol, twee mensen hebben haar boek gerecenseerd. Alsof je je moeder en je zus om een recensie vraagt:

quote:
‘In haar boek ‘Unhacked’ deelt Rian van Rijbroek haar formidabele expertise over cybercriminaliteit en cyberveiligheid. Een must-read, zowel voor professionals als voor iedereen in de samenleving die te maken heeft met de kwetsbare kant van informatietechnologie. Voor iedereen dus.’

Gerard Sanderink, topman van IT-bedrijf Centric

‘Schokkend dat we zo kwetsbaar zijn geworden.Aike Schoots, ceo Strukton Rail
Haar website is al net zo warrig als de Twitter Rian va Rijbot die automatisch gegeneerde Tweets uitbraakt:

twitter


twitter


twitter


[ Bericht 39% gewijzigd door SEMTEX op 27-07-2022 13:42:33 ]
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 27 juli 2022 @ 13:48:37 #177
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_205471205
Ik luister naar de Podcast in de ban van Rian op het AD, ik vind dit tot nu toe veruit de beste en dan zijn nog niet eens alle afleveringen geweest. Het gaat in op haar persoon, waar ze vandaan komt etc. Mijn mond viel op sommige stukken echt open.

Luister en huiver
With love :*
  woensdag 27 juli 2022 @ 16:20:14 #178
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_205472615
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juli 2022 13:48 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik luister naar de Podcast in de ban van Rian op het AD, ik vind dit tot nu toe veruit de beste en dan zijn nog niet eens alle afleveringen geweest. Het gaat in op haar persoon, waar ze vandaan komt etc. Mijn mond viel op sommige stukken echt open.

Luister en huiver
Daar wordt overigens geen antwoord gegeven op de vraag met welk geld zij op 23-jarige leeftijd een villa kon laten neerzetten op een stuk aangekocht bouwgrond......

Ik heb de indruk dat ze ook escort is geweest ofzo.
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 27 juli 2022 @ 16:28:49 #179
269689 crew  Viv
pi_205472707
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 16:20 schreef B.R.Oekhoest het volgende:

[..]
Daar wordt overigens geen antwoord gegeven op de vraag met welk geld zij op 23-jarige leeftijd een villa kon laten neerzetten op een stuk aangekocht bouwgrond......

Ik heb de indruk dat ze ook escort is geweest ofzo.
Dat komt natuurlijk door haar inkomsten als top-hacker bij geheime diensten. :Y
  woensdag 27 juli 2022 @ 16:37:35 #180
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_205472807
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 16:28 schreef Viv het volgende:

[..]
Dat komt natuurlijk door haar inkomsten als top-hacker bij geheime diensten. :Y
Denk eerder aan het uitmelken van haar eerste levenspartner
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
  woensdag 27 juli 2022 @ 16:39:46 #181
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_205472831
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 16:20 schreef B.R.Oekhoest het volgende:

[..]
Daar wordt overigens geen antwoord gegeven op de vraag met welk geld zij op 23-jarige leeftijd een villa kon laten neerzetten op een stuk aangekocht bouwgrond......

Ik heb de indruk dat ze ook escort is geweest ofzo.
Zou me niet verbazen met deze weirde fotosessie:



In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 27 juli 2022 @ 16:49:44 #182
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_205472929
Overigens ben ik dan ook wel beniewd naar die pikante foto's met manager Johan..
With love :*
  woensdag 27 juli 2022 @ 16:51:58 #183
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_205472966
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juli 2022 16:49 schreef girlnextdoor. het volgende:
Overigens ben ik dan ook wel beniewd naar die pikante foto's met manager Johan..
Ik kon ze nergens vinden
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_205473050
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 16:20 schreef B.R.Oekhoest het volgende:

[..]
Daar wordt overigens geen antwoord gegeven op de vraag met welk geld zij op 23-jarige leeftijd een villa kon laten neerzetten op een stuk aangekocht bouwgrond......

Ik heb de indruk dat ze ook escort is geweest ofzo.
Ze werkte in die tijd bij de Rabobank. Kan goed zijn dat ze zodoende een hypotheek heeft kunnen krijgen onder gunstige voorwaarden.
pi_205478989
en unhacked.nl is.... gehackt _O- .
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 28 juli 2022 @ 10:25:59 #186
269689 crew  Viv
pi_205479011
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 10:23 schreef Shotty het volgende:
en unhacked.nl is.... gehackt _O- .
:D :'( :D :'(
pi_205479288
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 10:23 schreef Shotty het volgende:
en unhacked.nl is.... gehackt _O- .
Zier er hier 'normaal' uit.
pi_205479347
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 10:57 schreef ReplaR het volgende:

[..]
Zier er hier 'normaal' uit.
Link door naar een of andere wappie site, niet meer het "unhacked" blog
pi_205485220
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_205486202
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 11:04 schreef Shotty het volgende:

[..]
Link door naar een of andere wappie site, niet meer het "unhacked" blog
Dat "unhacked" blog was nog niet eens online en de eigenaar/maker is gewoon diezelfde wappie (Hennie Kamps).

Waarom weg? Er zaten de grootste veiligheidsgaten in dat unhacked blog :D _O- :') vandaar dat Hennie unhacked.nl (tijdelijk) weer naar zijn onrecht.nl / omrecht.nl laat redirecten.
  woensdag 3 augustus 2022 @ 15:20:48 #191
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_205584654
Kan de artikel niet lezen, iemand een korte samenvatting?
pi_205584789
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 22:23 schreef Attitude het volgende:
Kan de artikel niet lezen, iemand een korte samenvatting?
Je kan gratis een account maken. Maar een korte samenvatting is dat er nu nog een andere rechter denkt dat de e-mails met laster over van Egten gestuurd worden door Rian. Dat vermoeden is er omdat het IP-adres waaruit de mails verstuurd worden van Rian is, Rian toegang heeft tot de inloggegevens van de mail van Sanderink, door bijlagen die waren toegevoegd die door Rian waren geschreven, mailtjes die gestuurd waren terwijl Sanderink niet in Nederland was (wat dat bewijst snap ik niet), en de typerende schrijfstijl en spelfouten die zijn gemaakt. Daarnaast schijnt ze het ook zelf toegegeven te hebben.
pi_205584843
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 22:23 schreef Attitude het volgende:
Kan de artikel niet lezen, iemand een korte samenvatting?
Je kan ook geen Nederlands zo te zien dus die samenvatting gaat niet helpen.
  dinsdag 9 augustus 2022 @ 11:32:11 #195
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_205587358
Mooi plaatje voor de OP O+
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_205587808
Die rechtsspraak van 3 Augustus :D

https://uitspraken.rechts(...)=true&keyword=Almelo

Vonnis in het incident. Uitlatingsverbod voor de duur van de procedure: gedaagde sub 1 mag eiseres er niet (meer) van beschuldigen dat zij heeft gefraudeerd bij diverse bedrijven, zonnepanelen zou hebben ontvreemd bij bedrijven en deze zou hebben verkocht in Gambia, een FIOD-inval bij een bedrijf hebben veroorzaakt, een moordaanslag op haar voormalige advocaat hebben laten uitvoeren, een souteneur zou zijn, seks zou hebben met Afrikaanse criminelen, lid zou zijn van een Afrikaanse moslimsekte die via haar de Nederlandse infrastructuur wil overnemen, vier terabytes aan porno op de server van een bedrijf zou hebben geplaatst, activiteiten zou ontplooien in de porno-industrie (waaronder het exploiteren van sekslijnen), via het Tor-netwerk namaakaccounts op Twitter zou hebben gemaakt om daarmee de boekpresentatie van gedaagde sub 1 zwart te maken, journalisten zou omkopen, in de drugs zou zitten en drugs zou transporteren met behulp van familieleden, administratie en data van een bedrijf zou hebben vernietigd, valsheid in geschrifte zou hebben gepleegd, rechters en relaties van rechters zou intimideren, spionagesoftware op de telefoon van A zou hebben geplaatst, waardoor eiseres zich tot februari 2019 voor A uit kon geven, briefen zou hebben gestuurd naar alle klanten en relaties van A. Naar het oordeel van de rechtbank heeft eiseres vooralsnog voldoende aannemelijk gemaakt dat gedaagde sub 1 e-mails uit naam van en met instemming van A heeft geschreven en verstuurd en dat deze afkomstig zijn van haar IP-adres.
pi_205587918
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 12:30 schreef Ed1234 het volgende:
Die rechtsspraak van 3 Augustus :D
Wauw _O-
pi_205587973
Ik moest souteneur googelen :D
pi_205588056
Heb de podcast geluisterd en vond het boeiend, maar niet echt spectaculair goede journalistiek ofzo, moet zeker dat boek kopen om meer te weten te komen? :P
-nee-
pi_205588067
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 12:53 schreef Marsenal het volgende:
Heb de podcast geluisterd en vond het boeiend, maar niet echt spectaculair goede journalistiek ofzo, moet zeker dat boek kopen om meer te weten te komen? :P
Zou daar nou meer in staan dan in de berichten die in dit topic voorbij komen / zijn gekomen?
  dinsdag 9 augustus 2022 @ 13:01:42 #201
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205588133
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 12:54 schreef Piles het volgende:

[..]
Zou daar nou meer in staan dan in de berichten die in dit topic voorbij komen / zijn gekomen?
Ik volg de zaak redelijk nauwgezet, maar zowel het boek als de podcast hadden nog wel zaken die nieuw voor me waren.

Maar het leest en luistert vooral als een verhaal waarvan je tegen beter weten in, zelfs met de kennis van nu, blijft denken/hopen dat het aan het eind allemaal goed komt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205588184
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 12:53 schreef Marsenal het volgende:
Heb de podcast geluisterd en vond het boeiend, maar niet echt spectaculair goede journalistiek ofzo, moet zeker dat boek kopen om meer te weten te komen? :P
Stoorde me wel aan die psycholoog die met allerhande theorieën kwam zonder die mensen ooit gezien te hebben. De eerste aflevering kwam nog keurig de disclaimer dat hij niet de diagnose mocht stellen dat ze psychopaat is zonder haar gezien te hebben. Maar in de afleveringen daarna ging hij vrolijk los met beweringen over hoe Sanderink gevormd was doordat zijn vader nooit de vaderrol had vervuld en bla bla bla. Nogmaals, zonder de man ooit gesproken te hebben :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2022 13:07:32 ]
  dinsdag 9 augustus 2022 @ 13:07:10 #203
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205588187
Het is ook raar dat Aike Schoots haar voorjaar 2018 al ingehuurd heeft "om onderzoek te doen" bij Strukton.
Ik denk zelfs dat hij haar eerste doel was, maar toen ze in augustus 2018 Sanderink zelf aan de haak kon slaan heeft ze Schoots op de tweede plaats gezet, en hem niet, zoals haar standaard modus operandi is, van Sanderink vervreemd.

Dus nu heeft ze straks alles voor het zeggen samen met Schoots, die ze ook in haar zak heeft.

De vraag is nog maar of ze Schoots niet nog eerder kende, want een paar jaar daarvoor zat ze tegen aannemer "Mario" ook al te bluffen dat ze iemand in de top bij Strukton kende.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205588235
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 13:07 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Stoorde me wel aan die psycholoog die met allerhande theorieën kwam zonder die mensen ooit gezien te hebben. De eerste aflevering kwam nog keurig de disclaimer dat hij niet de diagnose mocht stellen dat ze psychopaat is zonder haar gezien te hebben. Maar in de afleveringen daarna ging hij vrolijk los met beweringen over hoe Sanderink gevormd was doordat zijn vader nooit de vaderrol had vervuld en bla bla bla. Nogmaals, zonder de man ooit gesproken te hebben :')
Dat viel me ook op. Het is sowieso natuurlijk een beetje filler, die psychologie van de koude grond met dan de disclaimer 'we mogen geen diagnose stellen' maar ondertussen wel de psycholoog terug laten komen alsof het een autoriteit is. Zwak stukje inderdaad.

Vond vooral de stukjes rondom de ondernemers en minister die ze in het verleden heeft bedonderd boeiend, spectaculair ook wel, hoe ze daar blijkbaar makkelijk mee wegkomt, en dat die lui jarenlang in zak en as zitten.
-nee-
pi_205588267
Het boek is beter en vollediger dan de podcast vind ik (maar er kan ook veel meer in kwijt natuurlijk :P). Podcast was nog wel een aanvulling op het boek ten aanzien van de achtergrondverhalen die bij Rian speelden.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  dinsdag 9 augustus 2022 @ 14:53:36 #206
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_205589082
Eerlijk is eerlijk, die Rian heeft wel een verdomd goede stem, inclusief zwoel Brabants accent, om voor bepaalde telefoonlijnen te kunnen werken.
Dat die Brigitte daar nou nog nooit aan gedacht heeft om haar daar in te zetten.
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_205589203
Het is ook de moeite waard om de tweede podcast te beluisteren, die van het FD.

Daarin komt onder andere de advocaat van Van Egten aan het woord. Het is voor het eerst dat hij zich uitgebreid laat interviewen over de gang van zaken.

Hem werd bijvoorbeeld ook gevraagd hoe / wanneer dit ooit gaat eindigen; kunnen ze tot in het oneindige procedures tegen elkaar blijven voeren? Kan het zijn dat dit over tien jaar nog steeds aan de gang is, of is er ergens een definitief moment? Zijn reactie: 'niemand weet waar dit eindigt en of het over tien jaar nog steeds speelt... ik sluit het zeker niet uit'.
pi_205589257
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 14:53 schreef B.R.Oekhoest het volgende:
Eerlijk is eerlijk, die Rian heeft wel een verdomd goede stem, inclusief zwoel Brabants accent, om voor bepaalde telefoonlijnen te kunnen werken.
Dat die Brigitte daar nou nog nooit aan gedacht heeft om haar daar in te zetten.
Dat bestaat toch al lang niet meer, die telefoonlijnen? Ik weet dat Menno Buch daar in de jaren '80 rijk mee geworden is, maar dat is 35 jaar geleden.
pi_205590969
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2022 22:39 schreef Regilio_ het volgende:

[..]
Je kan ook geen Nederlands zo te zien dus die samenvatting gaat niet helpen.
Ik ben doof en helaas maak ik soms fouten met de Nederlandse taal. Dus die opmerking van jou slaat nergens op.
pi_205591246
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 18:53 schreef Attitude het volgende:

[..]
Ik ben doof en helaas maak ik soms fouten met de Nederlandse taal. Dus die opmerking van jou slaat nergens op.
Dan sloeg die opmerking van mij inderdaad nergens op. Excuus als ik je daarmee heb gekwetst :@
pi_205591765
Soms kijk ik nog wel eens een stukje van die Nieuwsuur aflevering terug. En dan verbaasd het me altijd dat ze het voor elkaar heeft gekregen om Sanderink en zoveel mannen voor hem om de tuin te leiden. Na 5 minuten besef je toch dat er een paar schroefjes los zitten.
pi_205592195
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 20:14 schreef Ed1234 het volgende:
Soms kijk ik nog wel eens een stukje van die Nieuwsuur aflevering terug. En dan verbaasd het me altijd dat ze het voor elkaar heeft gekregen om Sanderink en zoveel mannen voor hem om de tuin te leiden. Na 5 minuten besef je toch dat er een paar schroefjes los zitten.
Ze heeft kennelijk een bepaald effect op zulke mannen.

Voor Nieuwsuur was ze al te gast geweest bij een tech-podcast en de hosts daarvan gaven (in de podcast over Rian) ook aan dat ze een heel aparte uitstraling heeft, dat er meteen een bepaalde seksualiteit van haar uitgaat als je haar ontmoet. Zij waren zelf ook even overdonderd toen Rian daar binnen kwam.

Vervolgens hebben ze een uur lang geprobeerd een zinnig woord uit haar te krijgen en kwamen ze er achter dat dat niet lukt. Toen waren ze ook wel klaar met d'r.

In de podcast hoor je trouwens ook hoe ze dat Nieuwsuur-interview voor elkaar gekregen heeft. Eigenlijk zou ze helemaal niet komen, maar de eigenlijke deskundige was ziek. Rian had de redactie al maanden bestookt met mailtjes en haar boek, had Vermeend achter haar staan én ze had op dat moment daadwerkelijk een paar dingen juist voorspeld.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2022 20:48:57 ]
pi_205595237
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 22:33 schreef Ed1234 het volgende:

[..]
Je kan gratis een account maken. Maar een korte samenvatting is dat er nu nog een andere rechter denkt dat de e-mails met laster over van Egten gestuurd worden door Rian. Dat vermoeden is er omdat het IP-adres waaruit de mails verstuurd worden van Rian is, Rian toegang heeft tot de inloggegevens van de mail van Sanderink, door bijlagen die waren toegevoegd die door Rian waren geschreven, mailtjes die gestuurd waren terwijl Sanderink niet in Nederland was (wat dat bewijst snap ik niet), en de typerende schrijfstijl en spelfouten die zijn gemaakt. Daarnaast schijnt ze het ook zelf toegegeven te hebben.
Als Sanderink zelf in het buitenland zit, is het uitgesloten dat hij degene is die mails verstuurt vanaf het Nederlandse IP-adres van Rian.

Dit vind ik trouwens wel juicy...

quote:
- [gedaagde sub 1] beantwoordt aan MaMoMo gerichte e-mails met het e-mailaccount van [A] . [eiseres] verwijst naar een e-mail van de tante van [gedaagde sub 1] (waarin kort gezegd staat dat haar tante haar probeert 'tot de orde te roepen'). De respons op deze e-mail komt van het account [A] ;
Familie van Rian probeert haar dus tot de orde te roepen. Ik zou wel willen weten wat er in haar antwoord daarop stond.

Voor de duidelijkheid:
- gedaagde sub 1 is Rian
- MaMoMo is de bv van Rian
- A is Sanderink
- eiseres is Van Egten

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2022 23:17:11 ]
  donderdag 11 augustus 2022 @ 11:28:42 #215
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_205606553
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 15:12 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat bestaat toch al lang niet meer, die telefoonlijnen? Ik weet dat Menno Buch daar in de jaren '80 rijk mee geworden is, maar dat is 35 jaar geleden.
Jawel hoor, bijvoorbeeld via vage internationale TV kanalen
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
  donderdag 11 augustus 2022 @ 22:24:34 #216
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205612773
De advocaat van Sanderink zou zijn derdengelden rekening hebben gebruikt om Kamps (die van omrecht.nl --> onrecht.nl) te betalen, en hij had niet door dat dat zou zijn om van Egten te besmeuren.....
https://www.tubantia.nl/e(...)aadwebsite~ac71d3ca/

Grappig genoeg heeft Kamps dat inmiddels ook openbaar gemaakt, want na 2 betalingen van 50K had de advocaat ook door dat het Sanderink niet om de strijd tegen het OM te doen was maar om van Egten neer te sabelen en toen wilde hij niet meer meewerken; vervolgens Kamps boos dat niet alle betalingen gedaan zijn en is lelijk gaan doen over Sanderink en van Rijbroek, en heeft bekend gemaakt dat de betalingen via advocaat Acda gingen :')

Tsja.... als je met zo'n figuur zulke onfrisse zaken doet, dan gaat dat mis zodra je je om een of andere reden niet meer aan jouw deel van de afspraak houdt, en dat is dan zodra er geen geld meer binnenkomt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205613028
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2022 22:24 schreef Leandra het volgende:
De advocaat van Sanderink zou zijn derdengelden rekening hebben gebruikt om Kamps (die van omrecht.nl --> onrecht.nl) te betalen, en hij had niet door dat dat zou zijn om van Egten te besmeuren.....
https://www.tubantia.nl/e(...)aadwebsite~ac71d3ca/

Grappig genoeg heeft Kamps dat inmiddels ook openbaar gemaakt, want na 2 betalingen van 50K had de advocaat ook door dat het Sanderink niet om de strijd tegen het OM te doen was maar om van Egten neer te sabelen en toen wilde hij niet meer meewerken; vervolgens Kamps boos dat niet alle betalingen gedaan zijn en is lelijk gaan doen over Sanderink en van Rijbroek, en heeft bekend gemaakt dat de betalingen via advocaat Acda gingen :')

Tsja.... als je met zo'n figuur zulke onfrisse zaken doet, dan gaat dat mis zodra je je om een of andere reden niet meer aan jouw deel van de afspraak houdt, en dat is dan zodra er geen geld meer binnenkomt.
Als ik het goed begrijp heeft die rijschoolhouder dus 150.000 euro ontvangen voor de stukjes waar we hier smakelijk om hebben gelachen :')
  donderdag 11 augustus 2022 @ 22:53:28 #218
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205613108
Das makkelijk geld verdienen.
2500 uur in een auto rondjes rijden met leerlingen of 3 slecht geschreven verhaaltjes op je matige website kwakken. Verdomme... ik had dat moeten verzinnen ;( .
  donderdag 11 augustus 2022 @ 23:17:15 #219
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205613326
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2022 22:46 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Als ik het goed begrijp heeft die rijschoolhouder dus 150.000 euro ontvangen voor de stukjes waar we hier smakelijk om hebben gelachen :')
Yep, waarvan 100.000 "rechtstreeks" van Sanderink via de derdengeldenrekening van zijn advocaat, en die andere 50.000 ging via een vastgoedtycoon die toevallig ook klant is van dezelfde advocaat.
Het ging pas mis toen de volgende (twee) betalingen niet ontvangen werden, toen werd Kamps boos en maakte het openbaar.
Ik ben benieuwd of die betalingen ook voor ieder 50.000 hadden moeten zijn.....

Sowieso blijft alles in deze zaak me verbijsteren, hoe een advocaat hier in mee kan gaan ook, en hij is niet de eerste, er zijn al 2 eerdere advocaten van Sanderink die op hun lazer hebben gehad van de Raad van Discipline en een derde heeft een schikking getroffen na een tuchtklacht.

Hoe kun je in godsnaam je reputatie te grabbel gooien door aan zo iets mee te werken? Waarom??
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205613503
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2022 23:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoe kun je in godsnaam je reputatie te grabbel gooien door aan zo iets mee te werken? Waarom??
  vrijdag 12 augustus 2022 @ 00:09:37 #221
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205613634
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2022 23:42 schreef myShizzle het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ik heb het over de advocaat.... hoeveel denk je dat hij hiermee "verdiend" heeft wat hij in zijn vak ook niet vrij makkelijk had kunnen verdienen zonder over de grens te gaan?
Nu loopt hij het risico dat hij (een tijdje) niet meer kan verdienen....

Als je de boel bedondert moet je het zo goed doen dat je de rest van je leven op de Bahama's kunt zitten, en ik denk niet dat het even gebruiken van een derdengeldenrekening zoveel oplevert.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205614251
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 00:09 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ik heb het over de advocaat.... hoeveel denk je dat hij hiermee "verdiend" heeft wat hij in zijn vak ook niet vrij makkelijk had kunnen verdienen zonder over de grens te gaan?
Nu loopt hij het risico dat hij (een tijdje) niet meer kan verdienen....

Als je de boel bedondert moet je het zo goed doen dat je de rest van je leven op de Bahama's kunt zitten, en ik denk niet dat het even gebruiken van een derdengeldenrekening zoveel oplevert.
Dit gaat hem niet veel meer dan een vermaning opleveren hoor, dat tuchtrecht komt toch vaak neer op de lieve vrede een beetje bewaren. Er zijn advocaten weggekomen met een stuk ergere dingen dan je derdenrekening laten gebruiken door je cliënt.

Over het waarom: ik vermoed dat je als advocaat ook snel meegesleurd wordt in zo’n wedstrijdje moddergooien. Helemaal als het een lucratieve cliënt is. De advocaat van de tegenpartij wandelt ook over die lijn. Had die niet gevorderde e-mails van Rian verstrekt aan het FD voor die podcast?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2022 07:59:52 ]
pi_205614360
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 07:58 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Dit gaat hem niet veel meer dan een vermaning opleveren hoor, dat tuchtrecht komt toch vaak neer op de lieve vrede een beetje bewaren. Er zijn advocaten weggekomen met een stuk ergere dingen dan je derdenrekening laten gebruiken door je cliënt.

Over het waarom: ik vermoed dat je als advocaat ook snel meegesleurd wordt in zo’n wedstrijdje moddergooien. Helemaal als het een lucratieve cliënt is. De advocaat van de tegenpartij wandelt ook over die lijn. Had die niet gevorderde e-mails van Rian verstrekt aan het FD voor die podcast?
Volgens mij heeft 1 van zijn andere advocaten een schorsing opgelopen voor zoiets.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205614591
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 08:23 schreef raptorix het volgende:

[..]
Volgens mij heeft 1 van zijn andere advocaten een schorsing opgelopen voor zoiets.
Ja eentje is geschorst en eentje voorwaardelijk geschorst, maar dat was wel voor zwaardere vergrijpen
pi_205619126
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2022 22:24 schreef Leandra het volgende:
De advocaat van Sanderink zou zijn derdengelden rekening hebben gebruikt om Kamps (die van omrecht.nl --> onrecht.nl) te betalen, en hij had niet door dat dat zou zijn om van Egten te besmeuren.....
https://www.tubantia.nl/e(...)aadwebsite~ac71d3ca/

Grappig genoeg heeft Kamps dat inmiddels ook openbaar gemaakt, want na 2 betalingen van 50K had de advocaat ook door dat het Sanderink niet om de strijd tegen het OM te doen was maar om van Egten neer te sabelen en toen wilde hij niet meer meewerken; vervolgens Kamps boos dat niet alle betalingen gedaan zijn en is lelijk gaan doen over Sanderink en van Rijbroek, en heeft bekend gemaakt dat de betalingen via advocaat Acda gingen :')

Tsja.... als je met zo'n figuur zulke onfrisse zaken doet, dan gaat dat mis zodra je je om een of andere reden niet meer aan jouw deel van de afspraak houdt, en dat is dan zodra er geen geld meer binnenkomt.
Wat een geld. :D _O-
  vrijdag 12 augustus 2022 @ 18:22:39 #226
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_205619628
Overal waar Rian bij betrokken is verbaasd me niets meer.. vooral na die AD podcast niet.
With love :*
pi_205648353
Op kantoor liggen we dubbel om de gebeurtenissen rondom deze vreemde mevrouw.
Aan de andere kant is het triest. Goed lopende bedrijven gaan de vernieling in.
Zodra de langlopende contracten aflopen kan er een serieus probleem ontstaan.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_205648863
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 20:44 schreef spectrumanalyser het volgende:
Op kantoor liggen we dubbel om de gebeurtenissen rondom deze vreemde mevrouw.
Aan de andere kant is het triest. Goed lopende bedrijven gaan de vernieling in.
Zodra de langlopende contracten aflopen kan er een serieus probleem ontstaan.
Het blijft zo bijzonder dat ze hiermee wegkomt. Misschien vinden ze nu wat op haar laptop, usb sticks en dergelijke.
pi_205648892
Wijf is teringvies, man.
pi_205649524
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Het blijft zo bijzonder dat ze hiermee wegkomt. Misschien vinden ze nu wat op haar laptop, usb sticks en dergelijke.
Zie even niet hoe men haar kan aanpakken. Die Sanderink heeft zelf toestemming gegeven.
Zolang Sanderink achter haar blijft staan kan het lang duren.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_205653187
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:08 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Zie even niet hoe men haar kan aanpakken. Die Sanderink heeft zelf toestemming gegeven.
Zolang Sanderink achter haar blijft staan kan het lang duren.
Oplichting, bedreiging en smaad.
  vrijdag 23 september 2022 @ 20:50:15 #232
39333 Zelva
Fortunate observer of time
  vrijdag 23 september 2022 @ 20:55:12 #233
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_206080471
Je verwacht het niet :D Koekkoek _O-
With love :*
pi_206080490
Dit houdt ook nooit op he :9 :9
I wanna go back with a club and attack
I wanna take to my guns and break you
pi_206080687
Er is een nieuwe aflevering van de podcast Achter Gesloten Deuren.
Spoilers!
pi_206080743
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2022 21:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
Er is een nieuwe aflevering van de podcast Achter Gesloten Deuren.
Dank!

(ik moet nog wat inhalen, ik had die van de Rian-kant wel geluisterd :P )
M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
pi_206086595
In het FD een mooie reconstructie van het omkoopschandaal. Stukje over de people skills van Sanderink _O-
quote:
Kort daarna, op 5 oktober, brengen Atradius-medewerkers een bezoek aan Strukton. Als ze het kantoor van Sanderink aan de Westkanaaldijk in Utrecht betreden, is de sfeer direct grimmig. Sanderink noemt de opstelling van de kredietverzekeraar 'het zoveelste bewijs van de onbetrouwbaarheid van de Nederlandse overheid'.
Strukton heeft wel degelijk alle informatie gegeven, fulmineert hij. Ook al stond het misschien niet op het aanvraagformulier, Strukton heeft volgens de topman wel mondeling aan Atradius gemeld dat Somo 2,5% van de aanneemsom van ¤1 mrd zou krijgen, onder andere tijdens een presentatie van het bouwproject. ‘Jullie hadden daarom allang kunnen weten hoeveel er zou worden betaald. Jullie kunnen toch ook rekenen?!’

De Atradius-medewerkers willen weten wat de Arabische agent met al die miljoenen heeft gedaan. 'Dat weet ik niet en het interesseert me ook niet', antwoordt Sanderink geagiteerd. Hij dreigt met gerechtelijke stappen tegen Atradius. Ook wijst hij erop dat hij ministers Henk Kamp en Jeroen Dijsselbloem persoonlijk kent. 'En als het moet zal ik er ook voor zorgen dat er stukken in de media komen', briest de topman.

De Atradius-medewerkers zijn perplex. Na twintig minuten besluiten ze dat het genoeg is geweest. Ze houden Sanderink voor dat het hun goed recht is om in actie te komen tegen Strukton. Zoals de kaarten nu liggen, trekt Atradius de polis definitief in. Verder discussie met Sanderink is 'zinloos', concluderen ze, en ze reizen terug naar Amsterdam. 'Het was een bijzonder gesprek', stellen ze in hun gespreksverslag.

]
https://fd.nl/bedrijfslev(...)oestijn-oxi2aaq9BGbp
pi_206214942
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 september 2022 15:13 schreef Heph844 het volgende:
In het FD een mooie reconstructie van het omkoopschandaal. Stukje over de people skills van Sanderink _O-
[..]
https://fd.nl/bedrijfslev(...)oestijn-oxi2aaq9BGbp
Uitstekende skills om van moeilijke gesprekjes af te komen. ^O^
Vakman pur sang
  woensdag 5 oktober 2022 @ 18:36:13 #239
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206215163
quote:
1s.gif Op woensdag 5 oktober 2022 18:20 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Uitstekende skills om van moeilijke gesprekjes af te komen. ^O^
En van verzekeringen...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206215166
quote:
. Groot metroproject
“Het artikel van het Fd gaat over het onderzoek dat sinds 2019 loopt naar omstandigheden rond het metroproject in Saoedi- Arabië. Wij herkennen ons niet in het geschetste beeld van een veranderde situatie. Met de nieuwe berichten in de media lijkt het of de situatie is veranderd in het onderzoek, maar dat is niet het geval”, laat een woordvoerder van het bouwbedrijf weten.

Strukton werkte afgelopen jaren mee aan de bouw van het nieuwe metronetwerk in Riyad; voor de bouwer een klus van 1 miljard euro. Volgens het OM betaalde Strukton smeergeld aan een Saoedische prins om de klus binnen te halen. Topman Sanderink zou daarbij persoonlijk leiding hebben gegeven aan ‘ambtelijke omkoping’.

Daarnaast verdenkt het OM de Strukton-onderdelen en de (oud)-bestuurders ook van valsheid in geschrifte bij de aanvraag van een exportkredietverzekering bij verzekeraar Atradius. Uit documenten die het Financieele Dagblad inzag, blijkt dat de directie van Strukton maanden ruzie had met Atradius.


De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) deed in 2019 al invallen bij Strukton vanwege het metroproject. Strukton hekelde destijds de inval. Volgens het bedrijf was er “geen enkele aanleiding” voor de inval en waren er geen “concrete aanwijzingen voor onregelmatigheden”.

Lopend onderzoek
Het justitiële onderzoek naar de verdenkingen loopt ondertussen door. Volgens de aannemer zijn er belangrijke getuigen niet gehoord door de FIOD. Die worden nu op verzoek van het bedrijf wel verhoord door de onderzoeksrechter.

Of en wanneer er een zaak komt, is volgens Strukton nog niet volledig duidelijk. “Maar Strukton ziet een afronding van de verkennende fase van het onderzoek en een eventuele procedure met vertrouwen tegemoet”, aldus de woordvoerder. “Verder onthouden wij ons lopende het onderzoek van inhoudelijk commentaar.”
Geen centje pijn hoor, weer een voelloos bobbeltje voor sanderink ^O^
Vakman pur sang
pi_206215281
Tja, omkoopschandaaal... natuurlijk betaal je "commissie" aan "agenten" voor dat soort projecten in dat soort landen. Dat was tot voor kort ook common practice en vond de fiscus prima, maar we zijn in het Westen nu een beetje aan het doorslaan met ESG-geneuzel.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_206215372
quote:
7s.gif Op woensdag 5 oktober 2022 18:44 schreef nostra het volgende:
Tja, omkoopschandaaal... natuurlijk betaal je "commissie" aan "agenten" voor dat soort projecten in dat soort landen. Dat was tot voor kort ook common practice en vond de fiscus prima, maar we zijn in het Westen nu een beetje aan het doorslaan met ESG-geneuzel.
Ik geef je gelijk hoor, sanderink zegt ook gewoon dat was de standaard 2,5% commissie
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 07:16:22 #243
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_206347212
Sylvana Simons post neteen stukje van een artikel waarin Van Rijbroek blijkbaar eindelijk ontmaskerd wordt:
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  maandag 17 oktober 2022 @ 07:17:00 #244
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_206347215
Ah het is de soap van Tubantia weer:
https://www.tubantia.nl/e(...)ttps%3A%2F%2Ft.co%2F
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  maandag 17 oktober 2022 @ 07:55:14 #245
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_206347337
quote:
1s.gif Op woensdag 5 oktober 2022 18:51 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Ik geef je gelijk hoor, sanderink zegt ook gewoon dat was de standaard 2,5% commissie
Ik heb ook wel eens wat offertes opgevraagd voor onze VVE.
En dan heb je het over offertes van 20k of zo.

Het eerste wat één van de aannemer zegt: Geef even je gegevens als de klus doorgaat krijg je 5% commissie.
Toen hij wat duurder was als de rest maar wel onze voorkeur had heb ik hem gebeld. Als je die commissie op de van de offerte af trekt heb je de klus.

En de grote buitenwereld waar het om miljarden gaat zal het dan toch niet anders gaan?
Tot nooit .......
pi_206347528
quote:
5s.gif Op maandag 17 oktober 2022 07:16 schreef SEMTEX het volgende:
Sylvana Simons post neteen stukje van een artikel waarin Van Rijbroek blijkbaar eindelijk ontmaskerd wordt:
[ afbeelding ]
Dat staat daar ook wel beschreven op de manier waar Simons op aanslaat :P
-nee-
pi_206347641
quote:
99s.gif Op maandag 17 oktober 2022 07:55 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Ik heb ook wel eens wat offertes opgevraagd voor onze VVE.
En dan heb je het over offertes van 20k of zo.

Het eerste wat één van de aannemer zegt: Geef even je gegevens als de klus doorgaat krijg je 5% commissie.
Toen hij wat duurder was als de rest maar wel onze voorkeur had heb ik hem gebeld. Als je die commissie op de van de offerte af trekt heb je de klus.

En de grote buitenwereld waar het om miljarden gaat zal het dan toch niet anders gaan?
Nou binnen NL is het na de bouwfraude echt not done.
Maar als je klussen in het buitenland wil binnenhalen MOET je wel.
Nu doet de nl overheid net of ze gek zijn en dat dit echt niet zou kunnen.
Weet de reden niet dat Structon zo de Sjaak is steeds.
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 09:03:16 #248
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_206347701
quote:
14s.gif Op maandag 17 oktober 2022 08:41 schreef Marsenal het volgende:
Dat staat daar ook wel beschreven op de manier waar Simons op aanslaat
Sex met afrikanen, dat moeten we niet willen inderdaad.
Tot nooit .......
  maandag 17 oktober 2022 @ 09:19:59 #249
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206347836
quote:
14s.gif Op maandag 17 oktober 2022 08:41 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Dat staat daar ook wel beschreven op de manier waar Simons op aanslaat :P
Sanderink had het dan ook als een beledigende beschuldiging bedoeld, dus geen wonder dat Simons er op aanslaat.
Het is vooral verbazingwekkend dat ze dat nog niet eerder gedaan heeft, dat deel van de beschuldigingen zijn al bijna 4 jaar bekend.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 17 oktober 2022 @ 09:22:49 #250
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_206347853
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:19 schreef Leandra het volgende:

[..]
Sanderink had het dan ook als een beledigende beschuldiging bedoeld, dus geen wonder dat Simons er op aanslaat.
Het is vooral verbazingwekkend dat ze dat nog niet eerder gedaan heeft, dat deel van de beschuldigingen zijn al bijna 4 jaar bekend.
Als Sanderink had geschreven dat ze sex met chinezen zou niemand er een probleem mee gehad hebben.
Tot nooit .......
pi_206347874
quote:
99s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:22 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Als Sanderink had geschreven dat ze sex met chinezen zou niemand er een probleem mee gehad hebben.
Het feit dat Chinese mensen minder mondig zijn als het gaat om het opkomen tegen racistische uitlatingen, maakt die opmerking niet ineens niet problematisch natuurlijk.

Verder wat Leandra zegt. Het is bedoelt als belediging. Ik heb me ook wel eens afgevraagd waarom daar nog niemand iets over heeft gezegd.
Spoilers!
  maandag 17 oktober 2022 @ 09:35:16 #252
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_206347952
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:25 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Het feit dat Chinese mensen minder mondig zijn als het gaat om het opkomen tegen racistische uitlatingen, maakt die opmerking niet ineens niet problematisch natuurlijk.

Verder wat Leandra zegt. Het is bedoelt als belediging. Ik heb me ook wel eens afgevraagd waarom daar nog niemand iets over heeft gezegd.
Ach kom, Pim Fortuyn had het over sex met marokkanen en dat vonden we allemaal prachtig.
Tot nooit .......
  maandag 17 oktober 2022 @ 09:37:30 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206347969
quote:
99s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:22 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Als Sanderink had geschreven dat ze sex met chinezen zou niemand er een probleem mee gehad hebben.
Als hij daar op neerkijkt zou hij het ook zo gezegd hebben.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 17 oktober 2022 @ 09:40:15 #254
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206347993
quote:
99s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:35 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Ach kom, Pim Fortuyn had het over sex met marokkanen en dat vonden we allemaal prachtig.
Ik weet niet welke "we" het prachtig vonden, maar ik vond het vooral hypocriet dat hij aan de ene kant de buitenlanders van van alles en nog wat de schuld gaf en aan de andere kant de ene Marokkaanse toyboy met de andere verving.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206348189
quote:
99s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:35 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Ach kom, Pim Fortuyn had het over sex met marokkanen en dat vonden we allemaal prachtig.
Ik vond niets wat Fortuyn zei prachtig. En dat mensen 20+ jaar geleden veel minder voor zichzelf opkwamen zegt niets over hoe acceptabel zulke uitspraken waren of zijn.

Maar goed, ik vind deze discussie niet zo boeiend eigenlijk. Sanderink is een oude en zeer wereldvreemde kerel. Het verbaast me weinig dat tussen alle mogelijke verzinsels en beledigingen er ook een zit die racistisch is.
Spoilers!
pi_206348400
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:25 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Verder wat Leandra zegt. Het is bedoelt als belediging. Ik heb me ook wel eens afgevraagd waarom daar nog niemand iets over heeft gezegd.
Het is niet bedoeld als belediging denk ik, het is gewoon onderdeel van de theorieën van Van Rijbroek. Die heeft een fraude met zonnepanelen via Gambia gebruikt om Van Egten (toenmalige directeur van zonnepanelenbedrijf DSS) te beschuldigen dat ze met de Gambiaanse fraudeurs samenwerkte. En dan is seks met die Afrikanen een mooie manier om het extra hard aan te laten komen tegenover haar ex.

Dat lijkt sterk op de vaste modus operandi in elk bedrijf waar ze binnenkomt. Mensen tegen elkaar uitspelen, beschuldigen van fraude en gebruik maken van angsten/kwetsbaarheden om het extra op scherp te zetten.
  maandag 17 oktober 2022 @ 10:23:02 #257
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206348477
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:16 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Het is niet bedoeld als belediging denk ik, het is gewoon onderdeel van de theorieën van Van Rijbroek. Die heeft een fraude met zonnepanelen via Gambia gebruikt om Van Egten (toenmalige directeur van zonnepanelenbedrijf DSS) te beschuldigen dat ze met de Gambiaanse fraudeurs samenwerkte. En dan is seks met die Afrikanen een mooie manier om het extra hard aan te laten komen tegenover haar ex.

Dat lijkt sterk op de vaste modus operandi in elk bedrijf waar ze binnenkomt. Mensen tegen elkaar uitspelen, beschuldigen van fraude en gebruik maken van angsten/kwetsbaarheden om het extra op scherp te zetten.
Dat verhaal kwam pas veel later.
Deze "seks met Afrikanen" beschuldiging kwam vrijwel direct, toen Sanderink in november 2018 zijn band met van Egten verbrak.
Sterker nog; hij voerde het aan als een van de redenen van de breuk.

Dat daar later nog een heel DDS-fraude verhaal bij kwam doet er weinig toe, ik denk dat van Rijbroek haar verhaal over van Egten in 2018 nog helemaal niet zo compleet had en mogelijk zelfs de verduisteringen georganiseerd heeft toen bleek dat ze vat op Sanderink kon krijgen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206348565
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2022 09:25 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Het feit dat Chinese mensen minder mondig zijn als het gaat om het opkomen tegen racistische uitlatingen, maakt die opmerking niet ineens niet problematisch natuurlijk.

Verder wat Leandra zegt. Het is bedoelt als belediging. Ik heb me ook wel eens afgevraagd waarom daar nog niemand iets over heeft gezegd.
Vergeet niet dat die teksten van Rianne Rijbroek komen.
En dat het ging over de handel van Brigitte in Gambia, ze had daar grote orders en was daar regelmatig maanden.

Dan is de beschuldiging dus dat ze geld van het bedrijf gebruikte voor seks met gambianen.
Niet zomaar een beschuldiging van seks met Afrikanen.

Trouwens dat seks ding van oude vrouwen in Gambia is echt wel een dingetje.
Daar zijn mooie docu’s over
Vakman pur sang
pi_206348591
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:23 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dat verhaal kwam pas veel later.
Deze "seks met Afrikanen" beschuldiging kwam vrijwel direct, toen Sanderink in november 2018 zijn band met van Egten verbrak.
Sterker nog; hij voerde het aan als een van de redenen van de breuk.

Dat daar later nog een heel DDS-fraude verhaal bij kwam doet er weinig toe, ik denk dat van Rijbroek haar verhaal over van Egten in 2018 nog helemaal niet zo compleet had en mogelijk zelfs de verduisteringen georganiseerd heeft toen bleek dat ze vat op Sanderink kon krijgen.
Als een vrouw van haar leeftijd regelmatig naar Gambia afreist maakt het eerlijk gezegd ook wel een beetje reeel.

Zelfde als je als directeur van een ijsco fabriek regelmatig naar Phuket afreist. Dan heb je de verhalen ook niet mee.
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 10:39:30 #260
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206348692
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:31 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Als een vrouw van haar leeftijd regelmatig naar Gambia afreist maakt het eerlijk gezegd ook wel een beetje reeel.

Zelfde als je als directeur van een ijsco fabriek regelmatig naar Phuket afreist. Dan heb je de verhalen ook niet mee.
Met die vergelijking en de foto's is het dus meer dan reëel dat van Rijbroek als prostituee in Dubai was.
Want blanke vrouwen die regelmatig naar Dubai reizen...

Maar van Egten runde daar een bedrijf, lekker makkelijk weer om het op "de vrouw van middelbare leeftijd in Gambia" te gooien.
En nee, van een man die een bedrijf heeft dat ook in Thailand zit wordt niet zomaar geroepen dat hij zich daar wel een slag in de rondte zal neuken.
Dat gebeurt eigenlijk alleen maar als iemand daar, door zijn gedrag of opmerkingen, aanleiding toe geeft.

In het geval van van Egten heeft van Rijbroek het waarschijnlijk opgevoerd omdat dat lekker makkelijk was en omdat Sanderink het vreselijk zou vinden, niet omdat het op enige kern van waarheid gebaseerd was.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206348832
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:39 schreef Leandra het volgende:

[..]
Met die vergelijking en de foto's is het dus meer dan reëel dat van Rijbroek als prostituee in Dubai was.
Want blanke vrouwen die regelmatig naar Dubai reizen...

Maar van Egten runde daar een bedrijf, lekker makkelijk weer om het op "de vrouw van middelbare leeftijd in Gambia" te gooien.
En nee, van een man die een bedrijf heeft dat ook in Thailand zit wordt niet zomaar geroepen dat hij zich daar wel een slag in de rondte zal neuken.
Dat gebeurt eigenlijk alleen maar als iemand daar, door zijn gedrag of opmerkingen, aanleiding toe geeft.

In het geval van van Egten heeft van Rijbroek het waarschijnlijk opgevoerd omdat dat lekker makkelijk was en omdat Sanderink het vreselijk zou vinden, niet omdat het op enige kern van waarheid gebaseerd was.
Oneens.
De verhalen zijn er snel, vroeger alleen bij mannen maar sinds dat middelbare vrouwen de Afrikaanse piemels hebben ontdekt ook bij vrouwen.
Das opzich best geëmancipeerd
Vakman pur sang
pi_206348854
Trouwens had DSS niets in Gambia te zoeken. De Nederlandse markt en beetje Europees was al voldoende.
Snap niet wat ze er zocht.
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 11:10:36 #263
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_206349032
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:39 schreef Leandra het volgende:

[..]
Met die vergelijking en de foto's is het dus meer dan reëel dat van Rijbroek als prostituee in Dubai was.
Want blanke vrouwen die regelmatig naar Dubai reizen...

Die foto's van haar daar laten weinig aan de verbeelding over.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_206349035
Kijk nou ie BAM ook aan de beurt, fuckers bij de FIOD.
https://www.ad.nl/economi(...)wprojecten~af475998/
Vakman pur sang
pi_206349071
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:39 schreef Leandra het volgende:

[..]
Met die vergelijking en de foto's is het dus meer dan reëel dat van Rijbroek als prostituee in Dubai was.
Want blanke vrouwen die regelmatig naar Dubai reizen...

Maar van Egten runde daar een bedrijf, lekker makkelijk weer om het op "de vrouw van middelbare leeftijd in Gambia" te gooien.
En nee, van een man die een bedrijf heeft dat ook in Thailand zit wordt niet zomaar geroepen dat hij zich daar wel een slag in de rondte zal neuken.
Dat gebeurt eigenlijk alleen maar als iemand daar, door zijn gedrag of opmerkingen, aanleiding toe geeft.

In het geval van van Egten heeft van Rijbroek het waarschijnlijk opgevoerd omdat dat lekker makkelijk was en omdat Sanderink het vreselijk zou vinden, niet omdat het op enige kern van waarheid gebaseerd was.
Ja dat "vrouw van middelbare leeftijd in Gambia die zich daar laat verwennen door Afrikaanse jongemannen" is natuurlijk een populair spookbeeld. Typisch iets dat zo'n type als van Rijbroek Sanderink influistert nadat ze er een keer wat over gelezen heeft in de Libelle ofzo.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  maandag 17 oktober 2022 @ 11:14:39 #266
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206349078
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:51 schreef Lospedrosa het volgende:
Trouwens had DSS niets in Gambia te zoeken. De Nederlandse markt en beetje Europees was al voldoende.
Snap niet wat ze er zocht.
Even kijken, je hebt een bedrijf in zonnepanelen en een potentiële afzetmarkt waar vrijwel altijd de zon schijnt.
Hoezo niets te zoeken?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206349107
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:14 schreef Leandra het volgende:

[..]
Even kijken, je hebt een bedrijf in zonnepanelen en een potentiële afzetmarkt waar vrijwel altijd de zon schijnt.
Hoezo niets te zoeken?
Alsof je ijsjes gaat verkopen op Antarctica
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 11:18:31 #268
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206349111
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Alsof je ijsjes gaat verkopen op Antarctica
Ja? Zoveel betrouwbare zonnepaneelbedrijven in Gambia?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206349126
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:18 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ja? Zoveel betrouwbare zonnepaneelbedrijven in Gambia?
Nee niemand is betrouwbaar daar.
Vandaar ook faillissement van DSS toen
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 11:21:01 #270
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206349164
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:10 schreef Lospedrosa het volgende:
Kijk nou ie BAM ook aan de beurt, fuckers bij de FIOD.
https://www.ad.nl/economi(...)wprojecten~af475998/
Goh, en net zat je nog te miepen dat ze alleen Strukton aanpakken...
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 08:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Nou binnen NL is het na de bouwfraude echt not done.
Maar als je klussen in het buitenland wil binnenhalen MOET je wel.
Nu doet de nl overheid net of ze gek zijn en dat dit echt niet zou kunnen.
Weet de reden niet dat Structon zo de Sjaak is steeds.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 17 oktober 2022 @ 11:23:31 #271
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206349212
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:19 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Nee niemand is betrouwbaar daar.
Vandaar ook faillissement van DSS toen
Je draait zaken om, DDS ging prima tot van Rijbroek Sanderink met leugens begon te voeden.
Die hele fraude bij DDS zou ook wel eens uit haar koker kunnen komen, en dan bedoel ik niet het verhaal maar de feitelijke gebeurtenissen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206349273
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:23 schreef Leandra het volgende:

[..]
Je draait zaken om, DDS ging prima tot van Rijbroek Sanderink met leugens begon te voeden.
Die hele fraude bij DDS zou ook wel eens uit haar koker kunnen komen, en dan bedoel ik niet het verhaal maar de feitelijke gebeurtenissen.
quote:
. DSS heeft ook een dochterbedrijf in Gambia en daar is volgens Sanderink veel geld naar toe gegaan en verdwenen. „Ik ben nog aan het uitzoeken hoe groot de schade daar precies is. Veel hoger dan de aanvankelijk gedachte drie ton, mogelijk wel zes ton tot een miljoen.”
Je hebt helemaal gelijk maar het is “en, en” denk ik.
Door ophitsing van van Rijbroek kwam Sanderink bij toeval achter grote verliezen in Gambia.

quote:
DSS heeft ook een dochterbedrijf in Gambia en daar is volgens Sanderink veel geld naar toe gegaan en verdwenen. „Ik ben nog aan het uitzoeken hoe groot de schade daar precies is. Veel hoger dan de aanvankelijk gedachte drie ton, mogelijk wel zes ton tot een miljoen.”
Vakman pur sang
  maandag 17 oktober 2022 @ 11:33:03 #273
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206349324
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:27 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
[..]
Je hebt helemaal gelijk maar het is “en, en” denk ik.
Door ophitsing van van Rijbroek kwam Sanderink bij toeval achter grote verliezen in Gambia.
[..]

Dat zijn bewoordingen van Sanderink die gebaseerd zijn op "onderzoek" door van Rijbroek.

Een "onderzoek" door van Rijbroek waarbij activiteiten door vertrouwelingen "grote verliezen" opleverden zijn onderdeel van haar modus operandi.
Het heeft iig niets met feiten of de werkelijkheid te maken, die bewering door Sanderink dus ook niet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206358464
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 10:51 schreef Lospedrosa het volgende:
Trouwens had DSS niets in Gambia te zoeken. De Nederlandse markt en beetje Europees was al voldoende.
Snap niet wat ze er zocht.
Er zijn talloze bedrijven in zonnepanelen die in Afrika opereren. Ik heb in meerdere geïnvesteerd.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2022 22:46:32 ]
pi_206358493
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2022 11:27 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
[..]
Je hebt helemaal gelijk maar het is “en, en” denk ik.
Door ophitsing van van Rijbroek kwam Sanderink bij toeval achter grote verliezen in Gambia.
[..]

Je kunt nauwelijks nog waarde hechten aan uitspraken van Sanderink over dit soort zaken. Hij heeft ook geprobeerd de jaarrekeningen van z'n bedrijven aan te laten passen, om zo z'n verhalen kracht bij te zetten. Vervolgens weigerde de accountant uiteraard om ze goed te keuren.
  woensdag 19 oktober 2022 @ 18:24:01 #276
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206377625
twitter

Schoots ook weggewerkt, is Rian nu de enige bestuurder van de nalatenschap van Sanderink?
Onvoorstelbaar dat ze dat voor elkaar gekregen heeft.

Ook op de website van Centric bevestigd:
https://www.centric.eu/nl(...)svoorzitter-centric/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 19 oktober 2022 @ 18:57:34 #277
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_206378032
Sterkte, iedereen die bij Centric werkt.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_206379748
Breaking Sanderinknieuws _O-
Spoilers!
pi_206380412
Je zal die Sjoerd Pasman zijn, leuke baan.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_206380589
ochja, de schade is al groot voor Centric. Langlopende contracten zoals DNB worden ineens niet meer verlengd. Nougoed, nog een paar jaartjes extra erbij, maar dan is het wel klaar.
Bouwbedrijf Heijmans kiest voor Conclusion, in plaats van verlenging bij Centric.

meerdere Gemeenten zijn al een jaar aan het testen met commonground applicaties in de public cloud. Als dat eenmaal een stabiel platform blijkt dan is er echt een boel mogelijk.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_206380667
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2022 21:27 schreef spectrumanalyser het volgende:
ochja, de schade is al groot voor Centric. Langlopende contracten zoals DNB worden ineens niet meer verlengd. Nougoed, nog een paar jaartjes extra erbij, maar dan is het wel klaar.
Bouwbedrijf Heijmans kiest voor Conclusion, in plaats van verlenging bij Centric.

meerdere Gemeenten zijn al een jaar aan het testen met commonground applicaties in de public cloud. Als dat eenmaal een stabiel platform blijkt dan is er echt een boel mogelijk.
Ik heb ooit 3 maandjes consultancy gedaan bij Conclusion, ik weet niet waar je slechter af bent, bij Ryan, of bij die Shit zooi. Van de 3 maanden dat ik er zat, heb ik 2 maanden niet kunnen werken omdat men niet voor elkaar kreeg om accounts voor 30 consultants te regelen, en dan hebben we het dus over 30K per dag wat je verbrand.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206380947
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2022 21:32 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik heb ooit 3 maandjes consultancy gedaan bij Conclusion, ik weet niet waar je slechter af bent, bij Ryan, of bij die Shit zooi. Van de 3 maanden dat ik er zat, heb ik 2 maanden niet kunnen werken omdat men niet voor elkaar kreeg om accounts voor 30 consultants te regelen, en dan hebben we het dus over 30K per dag wat je verbrand.
Die ervaring heb ik niet met Conclusion, echter ken ik alleen de Future IT-tak van dit bedrijf.
Daar zaten destijds een aantal zeer kundige en meedenkende IT'ers. Helaas heeft CFIT (Conclusion Future IT) wel het zorgcontract verloren aan een Rotterdamse concurrent Intermax.

maar dit zijn altijd nog futiliteiten in vergelijking met zulke slechte PR waar Rijbroek voor zorgt.
dat een prive-relatiebreuk via de website van een bedrijf moet worden uitgevochten is toch wel vrij uniek.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_206381362
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2022 21:27 schreef spectrumanalyser het volgende:
ochja, de schade is al groot voor Centric. Langlopende contracten zoals DNB worden ineens niet meer verlengd. Nougoed, nog een paar jaartjes extra erbij, maar dan is het wel klaar.
Bouwbedrijf Heijmans kiest voor Conclusion, in plaats van verlenging bij Centric.

meerdere Gemeenten zijn al een jaar aan het testen met commonground applicaties in de public cloud. Als dat eenmaal een stabiel platform blijkt dan is er echt een boel mogelijk.
ASML gaat ook bij ze weg, kost Centric 1 miljoen euro omzet per maand
pi_206382967
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2022 21:47 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Die ervaring heb ik niet met Conclusion, echter ken ik alleen de Future IT-tak van dit bedrijf.
Daar zaten destijds een aantal zeer kundige en meedenkende IT'ers. Helaas heeft CFIT (Conclusion Future IT) wel het zorgcontract verloren aan een Rotterdamse concurrent Intermax.

maar dit zijn altijd nog futiliteiten in vergelijking met zulke slechte PR waar Rijbroek voor zorgt.
dat een prive-relatiebreuk via de website van een bedrijf moet worden uitgevochten is toch wel vrij uniek.
Ja ik begreep dat die tak wel redelijk goed in elkaar zit, onderdeel waar ik zat was echt een hele giftige sfeer ook, eigenlijk nog nooit meegemaakt bij een IT bedrijf.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  donderdag 20 oktober 2022 @ 18:58:36 #285
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206389991
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Redactie Frontpage vrijdag 21 oktober 2022 @ 14:43:33 #286
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_206399774
Wat een soap blijft dit toch zeg...
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_206434820
quote:
Deadline is verlopen, OM stapt naar de Ondernemingskamer. Zoals verwacht.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 24 oktober 2022 @ 17:13:19 #288
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_206434836
quote:
1s.gif Op woensdag 19 oktober 2022 22:15 schreef Heph844 het volgende:

[..]
ASML gaat ook bij ze weg, kost Centric 1 miljoen euro omzet per maand
Dat is een pijnlijke. :@
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_206445514
voor al dat geld had die Sanderink yab yum makkelijk kunnen heropenen en elke nacht prive daar met de mooiste vrouwen zich kommen laten omringen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  woensdag 26 oktober 2022 @ 10:07:27 #290
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_206451418
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2022 18:34 schreef spectrumanalyser het volgende:
voor al dat geld had die Sanderink yab yum makkelijk kunnen heropenen en elke nacht prive daar met de mooiste vrouwen zich kommen laten omringen.
In plaats daarvan heeft-ie Rian van Rijbroek die nijdige mailtjes tikt vanaf zijn mailadres :7
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 26 oktober 2022 @ 10:21:38 #291
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206451567
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2022 17:10 schreef Piles het volgende:

[..]
Deadline is verlopen, OM stapt naar de Ondernemingskamer. Zoals verwacht.
Ja, idd... dat wordt een drama.
https://www.om.nl/actueel(...)ar-ondernemingskamer
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 26 oktober 2022 @ 10:25:13 #292
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_206451593
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 26 oktober 2022 @ 10:25:56 #293
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206451596
Overigens... wat lees ik hier?
https://www.computable.nl(...)rlies-stemrecht.html

quote:
De Ondernemingskamer kan al tijdens de procedure tot deze stappen besluiten. Donderdagmiddag 3 november vindt de eerste zitting over deze zaak plaats. Voor die tijd zal Sanderink die zichzelf afgelopen donderdag weer tot ceo bombardeerde, een advocaat moeten vinden die zich bij de Ondernemingskamer kan verweren tegen het enquête-verzoek van het OM. Ook rust op deze advocaat de taak te voorkomen dat hij binnenkort buiten spel wordt gezet.

Sanderink laat zich niet 'ontslaan' door OM
De advocaat moet zich door een torenhoog dossier werken.
Bovendien treft hij in Gerard Sanderink een cliënt die bepaald niet tot de gemakkelijkste behoort. De eigenzinnige ondernemer heeft een uitgesproken hekel aan de overheid, aan rechters en zeker aan advocaten. Groot is het aantal advocatenkantoren dat er niet happig op is de zakenman bij te staan.
Hoezo moet hij een advocaat vinden?
Is zijn meest recente ermee gestopt of is die niet in staat hem voor de Ondernemingskamer te verdedigen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206451663
quote:
1s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 10:25 schreef Leandra het volgende:
Overigens... wat lees ik hier?
https://www.computable.nl(...)rlies-stemrecht.html
[..]
Hoezo moet hij een advocaat vinden?
Is zijn meest recente ermee gestopt of is die niet in staat hem voor de Ondernemingskamer te verdedigen?
Jan Bogaard en Paul Acda gaan nou niet echt lekker met dit dossier, dus zou zomaar kunnen dat ze allebei weg zijn :')

https://www.advocatie.nl/(...)sanderink-geschorst/
https://www.advocatie.nl/(...)gebruikt-voor-smaad/
  woensdag 26 oktober 2022 @ 11:35:10 #295
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_206452423
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 10:32 schreef Piles het volgende:

[..]
Jan Bogaard en Paul Acda gaan nou niet echt lekker met dit dossier, dus zou zomaar kunnen dat ze allebei weg zijn :')

https://www.advocatie.nl/(...)sanderink-geschorst/
https://www.advocatie.nl/(...)gebruikt-voor-smaad/
Volgens mij was Acda zijn advocaat nog wel bij de laatste zaak.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_206455935
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 11:35 schreef Leandra het volgende:

[..]
Volgens mij was Acda zijn advocaat nog wel bij de laatste zaak.
quote:
Strafadvocaat Acda [Update]
Vanmorgen werd bekend dat mr. Paul Acda als advocaat van Sanderink het verweer gaat doen. Aanvankelijk probeerde Centric nog een specialist op het gebied van ondernemingsrecht te vinden, maar dat is niet gelukt. De Ondernemingsraad van Centric ziet zich vertegenwoordigd door mr. R.J.W. Analbers en mr. T.L.C.W. Noordoven.
pi_206456869
Wat ik eigenlijk mis in dit verhaal. Heeft die vent nou ook vurige seks met die Rianne? Of mag ie alleen kijken en soms voelen?
Helaas berusten deze posts niet op de werkelijkheid
pi_206456883
Misschien kan Thomas de Munnik het van Paul Acda overnemen?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-10-2022 18:39:12 ]
pi_206456938
quote:
6s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 18:39 schreef Sodemieters het volgende:
Misschien kan Thomas de Munnik het van Paul Acda overnemen?
Die wilde ik maken :(
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 26 oktober 2022 @ 19:15:13 #300
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_206457378
quote:
15s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 18:38 schreef Dar.Adal het volgende:
Wat ik eigenlijk mis in dit verhaal. Heeft die vent nou ook vurige seks met die Rianne? Of mag ie alleen kijken en soms voelen?
Ieuw..... :X :r
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 26 oktober 2022 @ 19:15:33 #301
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_206457382
Bla
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')