abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 7 juni 2022 @ 22:53:50 #1
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_204989607
quote:
Gerard Sanderink: barsten in aureool van 'man van 620 miljoen'
ENSCHEDE - Het conflict tussen Gerard Sanderink, oud-shirtsponsor van De Graafschap, en zijn ex-vriendin is volledig uit de hand gelopen. Het is meer dan een soap. Bij Sanderinks bedrijven werken 16.000 werknemers. Zij volgen, samen met hun families, in spanning hoe dit alles gaat aflopen. Hoe lang pikken klanten, leveranciers en banken dit circus nog? Wat gebeurt er als hij door zijn spreekwoordelijke koppigheid alles verspeelt wat hij opbouwde?
Longread in De Gelderlander

Hoofdrolspelers:

Gerard Sanderink, oprichter van onder meer Centric en Strukton

Rian van Rijbroek, Data Hari, cyber charlatan, plagiaatpleger, fantast, complotdenker. De vriendin van Sanderink en beheerder van zijn digitale communicatie (en medicatie?).

• Brigitte van Egten, de ex van Sanderink en ooit hooggeplaatst binnen zijn bedrijven. Ze is de laatste jaren verwikkeld geraakt in tientallen rechtszaken waarin Sanderink haar beschuldigt van " fraude, witwassen, diefstal, pornoactiviteiten, drugshandel, het omkopen van rechters, hacken van Twitteraccounts, deelname aan een moslimsekte, het omverwerpen van de Nederlandse infrastructuur, de FIOD-inval bij Strukton en van twee moordaanslagen." Geen van die beschuldigingen zijn bewezen verklaard. Sanderink moet fikse schadevergoedingen betalen maar weigert dat. Daarom laat Van Egten beslag leggen op zijn eigendommen.

Update maandag 04-01-2021:

Sanderink treedt terug bij Centric!

quote:
Gouda, 4 januari - Met ingang van vandaag heeft Gerard Sanderink zijn bestuurlijke taken bij Centric neergelegd. Louis Luijten, non-executive boardmember van Centric, neemt zijn rol over als voorzitter van de one-tier board.

Aanleiding voor het terugtreden is de ontstane onrust rond zijn persoon. Sanderink vindt deze commotie niet in het belang van het bedrijf Centric en wil met deze stap rust creëren.

De komende periode zal er gezocht worden naar een derde non-executive boardmember van Centric, om de one-tier board te complementeren.

Verder deelt Centric mee dat zij terugkijkt op een jaar met financiële resultaten conform de verwachtingen.
Update oktober 2021: Sanderink keert terug als CEO.

Update juni 2022: Uit het fd.
quote:
De complete uitvoerende directie van IT-bedrijf Centric stapt op na een conflict met eigenaar Gerard Sanderink. Aanleiding is de volledig uit de hand gelopen ruzie van Sanderink met zijn ex-geliefde Brigitte van Egten. De IT-miljonair betrok zijn bedrijf bij een gerechtelijke procedure, maar dat liep uit op een schrobbering van de rechter. Vervolgens is er een onoverbrugbare vertrouwenscrisis ontstaan tussen eigenaar Sanderink en topman Johan Taams.
Interview met Sanderink in Quote, waarin onder meer duidelijk wordt dat Van Rijbroek hem beïnvloedt om zijn medicatie niet meer te nemen:
quote:
Ik mag ook rustig zeggen: ze heeft iets betekend in mijn gezondheidspatroon. Ik heb een hartinfarct gehad, maagbloedingen, nierstenen. Nu neem ik natuurlijke middelen, niet die chemische medicijnen. Dat komt door haar contacten met goede artsen in het Midden-Oosten en Amerika.'

Niet uit Nederland?
'Nee.'

Hoe kent Van Rijbroek die artsen?
'Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.'
Het complete Sanderink-dossier van Tubantia is hier te lezen.

[ Bericht 24% gewijzigd door Lucky_Strike op 09-06-2022 10:40:32 ]
Spoilers!
  dinsdag 7 juni 2022 @ 22:56:06 #2
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_204989629
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juni 2022 22:41 schreef Regilio_ het volgende:


quote:
Directie van IT-bedrijf Centric stapt op na conflict met eigenaar Sanderink

Stijn van Gils Joris Polman 22:09

In het kort:
-IT-bedrijf Centric is in de greep van een vertrouwenscrisis tussen de directie en eigenaar Gerard Sanderink.
-Een uit de hand gelopen ruzie tussen Sanderink en een ex-geliefde zou aanleiding zijn voor de voltallige directie om op te stappen.
-De directie zou naar de Ondernemingskamer hebben willen stappen, maar kon dat plan niet doorzetten.

De complete uitvoerende directie van IT-bedrijf Centric stapt op na een conflict met eigenaar Gerard Sanderink. Aanleiding is de volledig uit de hand gelopen ruzie van Sanderink met zijn ex-geliefde Brigitte van Egten. De IT-miljonair betrok zijn bedrijf bij een gerechtelijke procedure, maar dat liep uit op een schrobbering van de rechter. Vervolgens is er een onoverbrugbare vertrouwenscrisis ontstaan tussen eigenaar Sanderink en topman Johan Taams.

Verschillende goed ingevoerde bronnen spreken onafhankelijk van elkaar van een vertrouwenscrisis in de top van Centric. Topman Taams geeft desgevraagd 'geen commentaar', heeft hij schriftelijk laten weten. Ook de woordvoerder van Centric geeft 'op dit moment geen commentaar' op vragen van het FD. Gerard Sanderink en zijn advocaat Gino van Tilborg waren niet bereikbaar voor commentaar.

Misbruik van recht
Het conflict is volgens meerdere bronnen van het FD aanleiding voor ceo Johan Taams, cfo Patrick Rosengarten en coo Bart Fehmers om op te stappen bij Centric. Sanderink probeerde via Centric beslag te leggen bij zijn ex-vriendin Van Egten. Maar dat mislukte volledig: volgens de rechter heeft het bestuur van het IT-bedrijf zich daarbij schuldig gemaakt aan 'misbruik van recht'.

De directie zou na die zeperd voornemens zijn geweest om een procedure bij de Ondernemingskamer (OK) aan te spannen tegen Sanderink. Via deze rechtbank voor het bedrijfsleven wilde de directie Sanderink 'terug zijn hok in sturen' om zo verdere reputatieschade voor Centric te voorkomen. De Ondernemingsraad is hierover geïnformeerd, bevestigen bronnen aan het FD.

De stap naar de OK is echter geblokkeerd door de drie niet-uitvoerende bestuursleden die eveneens deel uitmaken van de directie van Centric. Deze drie bestuurders, onder wie Sanderinks vertrouwelingen Aike Schoots en Louis Luijten, zouden een procedure bij de OK hebben tegengehouden door tegen te stemmen. Daarna trokken de drie uitvoerende bestuursleden de conclusie dat ze niet meer verder kunnen bij Centric. 'De crisis is daarmee compleet', zegt een ingewijde over de situatie bij het IT-bedrijf.

Overheidsleverancier
Centric is niet zomaar een IT-bedrijf. De bijna vierduizend medewerkers van het bedrijf bouwen onder meer systemen voor allerlei overheidsinstellingen, waaronder veel gemeenten. Vanwege die essentiële rol als overheidsleverancier is er ook onder Kamerleden onrust ontstaan over de betrouwbaarheid van Centric.

Sanderink en zijn ex-vriendin Brigitte van Egten hebben ruzie sinds de IT-miljonair enkele jaren geleden een relatie begon met de zelfverklaard cyberdeskundige Rian van Rijbroek. Sanderink verbrak toen privé en zakelijk alle banden met Van Egten. Vervolgens beschuldigde hij haar onder meer van miljoenenfraude bij DSS, Sanderinks zonnepanelenbedrijf waar Van Egten jarenlang directeur was. De vaak saillante details van het al jaren slepende conflict zijn mede door alle rechtszaken breed uitgemeten in de pers.

Rian van Rijbroek
Sanderinks nieuwe geliefde Van Rijbroek is een beruchte naam in de IT-wereld. Een boek dat zij eerder schreef over cybersecurity is wegens plagiaat uit de handel gehaald. Ook raakte ze in opspraak toen ze tijdens een interview bij actualiteitenprogramma Nieuwsuur beweerde dat hackers geldautomaten bankbiljetten zouden laten uitspuwen - een bewering die nooit werkelijkheid is geworden. Het leverde haar de bijnaam 'cybercharlatan' op.

Dat juist de eigenaar van Centric een relatie is begonnen met Van Rijbroek leidde tot veel onrust bij klanten en het personeel van het IT-bedrijf. De directie van Centric heeft onder leiding van Taams geprobeerd de liefdesperikelen van Sanderink weg te duwen van Centric door ze af te doen als 'een privékwestie'. Ook kregen klanten de verzekering dat Van Rijbroek geen enkele toegang heeft tot de systemen die Centric levert. Hoe het bedrijf nu verder gaat, is nog onduidelijk.
[..]
Aldus het FD een half uur geleden.
*Popcorn pakt*.
Spoilers!
  dinsdag 7 juni 2022 @ 23:00:16 #3
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204989682
Shit has hit the fan hoor.... damn.....
twitter

CEO Johan Taams, CFO Patrick Rosengarten en COO Bart Fehmers.
Da fuck zeg, en dat allemaal door van Rijbroek :r
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 7 juni 2022 @ 23:14:02 #4
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_204989792
Viel te verwachten helaas.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_204990940
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2022 23:00 schreef Leandra het volgende:
Shit has hit the fan hoor.... damn.....
[ twitter ]
CEO Johan Taams, CFO Patrick Rosengarten en COO Bart Fehmers.
Da fuck zeg, en dat allemaal door van Rijbroek :r
Het komt niet onverwacht, maar het is toch ook wel bizar dat een bedrijf als Centric blijkbaar zo te beïnvloeden is.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de RvC hier nog over te zeggen heeft...
pi_204991153
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:21 schreef zatoichi het volgende:

[..]

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de RvC hier nog over te zeggen heeft...
Die is er niet bij Centric. Het toezicht op de 3 uitvoerende bestuurders wordt gehouden door de 3 niet-uitvoerende bestuurders. Die kampen zijn nu dus gebotst.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-06-2022 08:55:31 ]
pi_204991263
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:21 schreef zatoichi het volgende:

[..]
Het komt niet onverwacht, maar het is toch ook wel bizar dat een bedrijf als Centric blijkbaar zo te beïnvloeden is.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de RvC hier nog over te zeggen heeft...
Het is een uitzonderlijk bedrijf, in de zin dat bij zo'n groot bedrijf alle aandelen in het bezit zijn van één persoon. Die heeft dus de absolute zeggenschap en als die persoon dan een beetje van het padje is...
  woensdag 8 juni 2022 @ 10:50:37 #8
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_204991931
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 09:13 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Het is een uitzonderlijk bedrijf, in de zin dat bij zo'n groot bedrijf alle aandelen in het bezit zijn van één persoon. Die heeft dus de absolute zeggenschap en als die persoon dan een beetje van het padje is...
Ja of als een zekere mevr. van Rijbroek inmiddels het gros van de aandelen in handen heeft :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 8 juni 2022 @ 11:00:37 #9
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204991999
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:55 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Die is er niet bij Centric. Het toezicht op de 3 uitvoerende bestuurders wordt gehouden door de 3 niet-uitvoerende bestuurders. Die kampen zijn nu dus gebotst.
Helaas zitten Aike Schoots en Louis Luijten net zo onder de plak bij van Rijbroek als Sanderink.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 juni 2022 @ 11:04:27 #10
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204992042
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2022 08:55 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Die is er niet bij Centric. Het toezicht op de 3 uitvoerende bestuurders wordt gehouden door de 3 niet-uitvoerende bestuurders. Die kampen zijn nu dus gebotst.
Helaas zitten Aike Schoots en Louis Luijten net zo onder de plak bij van Rijbroek als Sanderink.
quote:
2s.gif Op woensdag 8 juni 2022 10:50 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Ja of als een zekere mevr. van Rijbroek inmiddels het gros van de aandelen in handen heeft :')
Dat zal ze niet hebben maar de invloed die ze uitoefent op degene die ze wel heeft is nog veel erger.

Als zij werkelijk de aandelen zou hebben dan zou dat gelijk einde verhaal betekenen.

Het is te zot voor woorden dat de directie naar de ondernemingskamer wil en dat het bestuur dat blokkeert.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_204992097
quote:
2s.gif Op woensdag 8 juni 2022 10:50 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Ja of als een zekere mevr. van Rijbroek inmiddels het gros van de aandelen in handen heeft :')
Dat zal nu nog niet het geval zijn, maar het is de vraag wat er gebeurt wanneer Sanderink overlijdt. Er zijn aanwijzingen dat ze dan wel een belangrijke rol krijgt (nu heeft ze geen formele zeggenschap).

En om het nog erger te maken: het schijnt dat ze Sanderink ook adviseert over zijn gezondheid en medicijngebruik... :X
  woensdag 8 juni 2022 @ 11:21:27 #12
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_204992238
Ooit las ik een interview met een oud vriend van Sanderink waaruit bleek dat hij sociaal nogal beperkt is. Deze soap, deze betovering die de charlatan op deze man heeft toont wel aardig aan dat die vriend niet overdreven heeft.

Dan heb je zoveel vermogen, zoveel invloed en macht en dan laat je jezelf kapotmaken door haat en woede onder invloed van een feeks. Hij zou zo’n mooie oude dag kunnen hebben, genieten op een schaal die voor vrijwel iedereen van ons onbereikbaar is en wat doe je dan? Kutten met je bedrijf, met de toekomst van duizenden werknemers en talloze klanten omdat je ex eerlijk is geweest.
pi_204992564
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2022 23:00 schreef Leandra het volgende:
Shit has hit the fan hoor.... damn.....
[ twitter ]
CEO Johan Taams, CFO Patrick Rosengarten en COO Bart Fehmers.
Da fuck zeg, en dat allemaal door van Rijbroek :r
Door Sanderink.
pi_204992594
Dagelijkse bedrijfsvoering is tot nu toe altijd in goede handen geweest, maar nu de directie opgestapt is is dat ook ten einde gekomen. Overheid moet onderhand ingrijpen.
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:17:10 #15
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204993518
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 11:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Door Sanderink.
Ja..... die aangestuurd word door van Rijbroek.
Zonder van Rijbroek in the picture was dit nooit gebeurd.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:21:46 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204993581
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 11:09 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat zal nu nog niet het geval zijn, maar het is de vraag wat er gebeurt wanneer Sanderink overlijdt. Er zijn aanwijzingen dat ze dan wel een belangrijke rol krijgt (nu heeft ze geen formele zeggenschap).

En om het nog erger te maken: het schijnt dat ze Sanderink ook adviseert over zijn gezondheid en medicijngebruik... :X
Ja, op basis van haar contacten met artsen in Dubai is hij met zijn medicatie gestopt.....
Artsen die hem dus nooit gezien hebben, die zijn dossier nooit ingezien hebben, die hebben telefonisch aan haar doorgegeven dat hij wel met die medicatie kon stoppen.

Want ja, zij kent mensen in die hotels in Dubai, en die artsen die ze kent zijn echt heel goed..... zo goed dat ze iemand ongezien kunnen diagnosticeren.

quote:
Ik mag ook rustig zeggen: ze heeft iets betekend in mijn gezondheidspatroon. Ik heb een hartinfarct gehad, maagbloedingen, nierstenen. Nu neem ik natuurlijke middelen, niet die chemische medicijnen. Dat komt door haar contacten met goede artsen in het Midden-Oosten en Amerika.’

Niet uit Nederland?
‘Nee.’

Hoe kent Van Rijbroek die artsen?
‘Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.’
Bron: https://www.quotenet.nl/n(...)jn-geld-aan-de-haal/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:36:13 #17
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_204993739
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 13:21 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ja, op basis van haar contacten met artsen in Dubai is hij met zijn medicatie gestopt.....
Artsen die hem dus nooit gezien hebben, die zijn dossier nooit ingezien hebben, die hebben telefonisch aan haar doorgegeven dat hij wel met die medicatie kon stoppen.

Want ja, zij kent mensen in die hotels in Dubai, en die artsen die ze kent zijn echt heel goed..... zo goed dat ze iemand ongezien kunnen diagnosticeren.
[..]
Bron: https://www.quotenet.nl/n(...)jn-geld-aan-de-haal/
Dit zegt eigenlijk gewoon alles over Sanderink. Als je je zo laat bespelen terwijl je wel een normaal verstand hebt, ben je niet volledig toerekeningsvatbaar.

Ik blijf het raar vinden dat hij wel zulke bedrijven op heeft kunnen bouwen en zich nu de laatste jaren zo gedraagt. Ik snap niet hoe dat kan. Hij is vanaf niets begonnen. Hij heeft ooit zelf heel veel beslissingen moeten nemen. Hoe kan dat nou als je zulke waanideeën hebt? Ik heb zelf een ICT-onderneming en kan me echt niet voorstellen dat ik ook maar 1 personeelslid aan kan sturen als ik zo achterdochtig en tegelijkertijd makkelijk beïnvloedbaar ben. Nou waren de tijden anders toen Sanderink begon, maar toch.
Ik begin te vermoeden dat hij ergens in de afgelopen 5-10 hersenletsel heeft opgelopen.
Spoilers!
  woensdag 8 juni 2022 @ 13:44:59 #18
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204993844
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 13:36 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Dit zegt eigenlijk gewoon alles over Sanderink. Als je je zo laat bespelen terwijl je wel een normaal verstand hebt, ben je niet volledig toerekeningsvatbaar.

Ik blijf het raar vinden dat hij wel zulke bedrijven op heeft kunnen bouwen en zich nu de laatste jaren zo gedraagt. Ik snap niet hoe dat kan. Hij is vanaf niets begonnen. Hij heeft ooit zelf heel veel beslissingen moeten nemen. Hoe kan dat nou als je zulke waanideeën hebt? Ik heb zelf een ICT-onderneming en kan me echt niet voorstellen dat ik ook maar 1 personeelslid aan kan sturen als ik zo achterdochtig en tegelijkertijd makkelijk beïnvloedbaar ben. Nou waren de tijden anders toen Sanderink begon, maar toch.
Ik begin te vermoeden dat hij ergens in de afgelopen 5-10 hersenletsel heeft opgelopen.
Hij was altijd al eigenzinnig, dat was zijn zwakte maar tegelijkertijd zijn kracht.
Het vervelende is vooral dat hij er van overtuigd is dat hij gelijk heeft, en dat is primair gebaseerd op het feit dat zijn zakken dieper zijn dan die van anderen die het niet met hem eens zijn.

Zolang je geen partner hebt die daar misbruik van maakt en je een beetje weet te nuanceren kan dat jarenlang goed gaan, zoals in de jaren dat hij met Brigitte van Egten was, maar RvR heeft haar opzij weten te schuiven en is nu degene die hem sane zou moeten houden maar doet juist het tegenovergestelde.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 8 juni 2022 @ 16:07:58 #19
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_204995383
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_204995543
quote:
Als 1 schaap over de dam is...

quote:
Mocht Centric volgend jaar buiten de boot vallen, dan is het de vraag of de vijftigtal ex-DNB’ers die Centric in 2019 overnam, naar de nieuwe dienstverlener over gaan.
Ik zou me daar maar niet teveel zorgen over maken, in deze markt :')
pi_204996292
quote:
Nieuws van drie maanden geleden.
pi_204996713
Centric is too big to fail.
pi_204996737
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 18:04 schreef BEFEM het volgende:
Centric is too big to fail.
Ongetwijfeld, maar wat nu spannender is, is dat het kaartenhuis wat is opgebouwd door Rian van Rijbroek wel uitelkaar lijkt te donderen. Ik ben wel benieuwd wat de kat in het nauw voor een sprong gaat wagen...
  woensdag 8 juni 2022 @ 18:35:21 #25
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204997055
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 18:06 schreef zatoichi het volgende:

[..]
Ongetwijfeld, maar wat nu spannender is, is dat het kaartenhuis wat is opgebouwd door Rian van Rijbroek wel uitelkaar lijkt te donderen. Ik ben wel benieuwd wat de kat in het nauw voor een sprong gaat wagen...
Dit dus.
Ze kunnen dan wel leuk hebben afgesproken dat Sanderink er niets meer mee te maken had, en dat de directie de boel zou leiden maar als diezelfde directie vervolgens een jaar later opstapt omdat Sanderink toch het bedrijf misbruikt heeft om van Egten weer aan te pakken en de directie niet naar de ondernemingskamer kan omdat de non-executive board dat blokkeert dan weet je ook dat Sanderink nog steeds aan het stuur zit en dat RvR zijn navigator is.

Dit soort totaal achterlijke stappen als die aanklacht richting van Egten van zowel Centric als DDS wegens inkomstenderving kan ook alleen maar uit de koker van RvR komen, als er iemand is die door Centric en en DDS zou moeten worden aangeklaagd wegens inkomstenderving dan is het Sanderink zelf, met die achterlijke rechtszaken.

Eerst out of the blue tegen van Egten gaan roepen dat de AIVD informatie over haar doorgespeeld heeft, en als zij dan bij de AIVD navraag gaat doen dan is het haar schuld dat de FIOD een inval doet?
Als die absurde beschuldigingen richting van Egten niet geuit waren dan had van Egten nooit bij de AIVD gezeten, dat ze daar wel zat is dus puur het gevolg van de nonsens die RvR over haar verzon om Sanderink los te weken.

Overigens heb ik er geen enkele twijfel over dat de FIOD ook binnen zou zijn gevallen als van Egten nooit met de AIVD gesproken zou hebben, die twee zaken hebben niets met elkaar te maken, de enige reden dat Sanderink die aan elkaar koppelt is omdat RvR hem dat ingefluisterd heeft, met haar zogenaamde "AIVD contacten".
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_204997168
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2022 18:06 schreef zatoichi het volgende:

[..]
Ongetwijfeld, maar wat nu spannender is, is dat het kaartenhuis wat is opgebouwd door Rian van Rijbroek wel uitelkaar lijkt te donderen. Ik ben wel benieuwd wat de kat in het nauw voor een sprong gaat wagen...
Ik zou nog niet stellen dat Van Rijbroek verloren heeft. Stel ze heeft een kwart van de aandelen, Centric wordt door de overheid onder curatele gesteld en draait daardoor gewoon door. Lijkt me niet dat de overheid de aandelen van Sanderink of Van Rijbroek af kan pakken. Ze zal er uiteindelijk financieel niet slechter van worden.
pi_204999088
En de saga gaat door :') Zou Netflix de rechten al hebben? :')

quote:
Vriendin van Sanderink beschuldigt zijn ex van poging tot zware mishandeling
Gerard Sanderinks vriendin Rian van Rijbroek heeft aangifte gedaan tegen zijn ex wegens een poging tot zware mishandeling. Ze verdenkt Brigitte van Egten van het saboteren van haar auto.

Advocaat Paul Tjiam van Van Egten reageerde met verbazing op de aantijging. ,,Van Rijbroek heeft mijn cliënte inmiddels beschuldigd van fraude, witwassen, diefstal, pornoactiviteiten, drugshandel, het omkopen van rechters, hacken van Twitteraccounts, deelname aan een moslimsekte, het omverwerpen van de Nederlandse infrastructuur, de FIOD-inval bij Strukton en van twee moordaanslagen. Ik kijk nergens meer van op."

https://www.ad.nl/ensched(...)shandeling~aa8f86a0/
En gewoon terwijl er al een rechtzaak loopt tegen al die onzin die ze uitkraamt _O-
You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
  woensdag 8 juni 2022 @ 22:09:09 #28
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205000137
Damn....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 8 juni 2022 @ 22:30:43 #29
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205000592
Jezus :')
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 09:51:10 #30
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_205002508
Kunnen we inmiddels concluderen dat deze dame gewoon in een gesloten inrichting thuishoort? Een plek waar haar zieke geest geen onschuldige slachtoffers maakt?

De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg geeft een oplossing.

Een rechter kan verplichte zorg alleen opleggen als deze zorg:
- de enige manier is om het ernstige nadeel weg te nemen;
- proportioneel is (in verhouding staat tot het op te lossen ernstig nadeel);
- effectief is (resultaat oplevert).

Lijkt mij alle drie volledig van toepassing
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 09:57:19 #31
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205002542
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 09:51 schreef mcmlxiv het volgende:
Kunnen we inmiddels concluderen dat deze dame gewoon in een gesloten inrichting thuishoort? Een plek waar haar zieke geest geen onschuldige slachtoffers maakt?

De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg geeft een oplossing.

Een rechter kan verplichte zorg alleen opleggen als deze zorg:
- de enige manier is om het ernstige nadeel weg te nemen;
- proportioneel is (in verhouding staat tot het op te lossen ernstig nadeel);
- effectief is (resultaat oplevert).

Lijkt mij alle drie volledig van toepassing
Is zij een wezenlijk gevaar voor de samenleving? Nee.
Is zij een wezenlijk gevaar voor zichzelf? Nee.
Is zij een wezenlijk gevaar voor haar directe omgeving? Weten wij niet.

Is zij een certified narcist die hoog spel speelt? Ja.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205002859
Ik heb de OP een update gegeven. Als iemand iets mist, hoor ik het graag.
Spoilers!
  donderdag 9 juni 2022 @ 11:12:19 #33
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205003038
Die sabotage aanklacht richting van Egten is ook weer bizar, als je auto gesaboteerd is bel je de politie en doe je aangifte, zij bepalen dan wel of er sprake is van sabotage en wie daar verantwoordelijk voor zou kunnen zijn.

Dat mens is totaal van het padje, met zulke beschuldigingen in het wilde weg.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 11:19:06 #34
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205003084
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:12 schreef Leandra het volgende:
Die sabotage aanklacht richting van Egten is ook weer bizar, als je auto gesaboteerd is bel je de politie en doe je aangifte, zij bepalen dan wel of er sprake is van sabotage en wie daar verantwoordelijk voor zou kunnen zijn.

Dat mens is totaal van het padje, met zulke beschuldigingen in het wilde weg.
Het interessante nu is dat zij de beschuldigingen geuit heeft, niet Sanderink.
Zij heeft aangifte gedaan, dus zij moet nu daadwerkelijk op komen draven bij de behandeling van haar aanklacht.
Tot nu toe is het een Sanderink show geweest waar zij aan de draadjes trok. Dat kan nu niet meer.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 11:53:49 #35
130830 hoatzin
begint, eer ge bezint...
pi_205003344
Hoe kan iemand die zo'n imperium opbouwt zo vreselijk naief zijn he?

Op de vraag van een journalist aan Sanderink over de vraag waarom hij nu "natuurlijke middelen" neemt tegen zijn kwalen ipv reguliere antwoordt hij dat van Rijbroek vreselijk dure (en dus goede?) artsen kent in het Midden Oosten. Op de vraag hoe van Rijbroek die dan kent:

"‘Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.’"

:X
pi_205003627
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:19 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Het interessante nu is dat zij de beschuldigingen geuit heeft, niet Sanderink.
Zij heeft aangifte gedaan, dus zij moet nu daadwerkelijk op komen draven bij de behandeling van haar aanklacht.
Tot nu toe is het een Sanderink show geweest waar zij aan de draadjes trok. Dat kan nu niet meer.
Wat bedoel je met 'de behandeling van haar aanklacht'? Een rechtszaak? Ik denk niet dat het tot dat punt zal komen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 12:29:55 #37
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205003642
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 12:27 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Wat bedoel je met 'de behandeling van haar aanklacht'? Een rechtszaak? Ik denk niet dat het tot dat punt zal komen.
Het doen van een valse aangifte is ook strafbaar. En als ze de aanklacht dropt, kan Van Egten natuurlijk altijd besluiten om een smaad zaak te beginnen tegen rijbroek. :)
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_205004666
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 12:29 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Het doen van een valse aangifte is ook strafbaar. En als ze de aanklacht dropt, kan Van Egten natuurlijk altijd besluiten om een smaad zaak te beginnen tegen rijbroek. :)
Dan moet de aangifte bewijsbaar vals zijn en dat lijkt me heel lastig.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 14:39:16 #39
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205004906
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 14:13 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dan moet de aangifte bewijsbaar vals zijn en dat lijkt me heel lastig.
Als de politie erachter komt dat je gelogen hebt bij het doen van een aangifte loop je risico op een gevangenisstraf.
https://www.vraaghetdepol(...)angifte-te-doen.html

Denk dat dat bij haar wel mee valt. _O-
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 17:47:09 #40
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205006285
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:19 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Het interessante nu is dat zij de beschuldigingen geuit heeft, niet Sanderink.
Zij heeft aangifte gedaan, dus zij moet nu daadwerkelijk op komen draven bij de behandeling van haar aanklacht.
Tot nu toe is het een Sanderink show geweest waar zij aan de draadjes trok. Dat kan nu niet meer.
Sanderink moest ook even pas op de plaats maken qua beschuldigingen, dus zij gaat gewoon door waar hij moest stoppen.

Maar bizar verhaal weer, ook de ICT'er van de deurwaarder en de deurwaarder zelf worden aangeklaagd.
Ik verwacht dat die ICT'er de gegevens van de auto wilde uitlezen als onderdeel van het onderzoek.

Maar goed, laat haar vooral lekker aangifte doen, als er werkelijk sprake van sabotage zou zijn dan is dat strafbaar, dan pakt het OM dat wel op.

Conclusie: politie heeft er naar gekeken, doet er niets mee en dus pakt ze het op deze manier aan.

Wat een mens...
En ondertussen gelooft Sanderink natuurlijk weer alles, die zal binnenkort ook wel ergens laten vallen dat van Egten geprobeerd heeft RvR te vermoorden :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 17:54:12 #41
269689 crew  Viv
pi_205006346
Dat ze hem met zijn medicatie heeft laten stoppen wist ik nog niet. Maar dan heeft RvR ongetwijfeld iets te winnen bij zijn overlijden. :X

quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 09:51 schreef mcmlxiv het volgende:
Kunnen we inmiddels concluderen dat deze dame gewoon in een gesloten inrichting thuishoort? Een plek waar haar zieke geest geen onschuldige slachtoffers maakt?

De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg geeft een oplossing.

Een rechter kan verplichte zorg alleen opleggen als deze zorg:
- de enige manier is om het ernstige nadeel weg te nemen;
- proportioneel is (in verhouding staat tot het op te lossen ernstig nadeel);
- effectief is (resultaat oplevert).

Lijkt mij alle drie volledig van toepassing
Het gaat niet om nadeel, maar om gevaar. Tenminste, toen ik 10 jaar geleden coassistent was bij de psychiatrie nog wel. :Y)
pi_205006423
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 17:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik verwacht dat die ICT'er de gegevens van de auto wilde uitlezen als onderdeel van het onderzoek.
Denk dat-ie de blockchain eruit heeft willen slopen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 9 juni 2022 @ 19:03:58 #43
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_205006883
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 17:47 schreef Leandra het volgende:

[..]
Sanderink moest ook even pas op de plaats maken qua beschuldigingen, dus zij gaat gewoon door waar hij moest stoppen.

Maar bizar verhaal weer, ook de ICT'er van de deurwaarder en de deurwaarder zelf worden aangeklaagd.
Ik verwacht dat die ICT'er de gegevens van de auto wilde uitlezen als onderdeel van het onderzoek.

Maar goed, laat haar vooral lekker aangifte doen, als er werkelijk sprake van sabotage zou zijn dan is dat strafbaar, dan pakt het OM dat wel op.

Conclusie: politie heeft er naar gekeken, doet er niets mee en dus pakt ze het op deze manier aan.

Wat een mens...
En ondertussen gelooft Sanderink natuurlijk weer alles, die zal binnenkort ook wel ergens laten vallen dat van Egten geprobeerd heeft RvR te vermoorden :')
Een deurwaarder heeft geen onderzoekende functie zo ver ik weet.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 9 juni 2022 @ 19:57:30 #44
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205007440
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:03 schreef Netsplitter het volgende:

[..]
Een deurwaarder heeft geen onderzoekende functie zo ver ik weet.
De deurwaarder moest allerlei zaken bij van Rijbroek ophalen, had daarvoor ICT'ers bij zich, volgens van Rijbroek zou een van die ICT'ers haar auto gesaboteerd hebben, dat zou ze gezien hebben op de camerabeelden die in de garage van haar huis zijn gemaakt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205007441
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 11:53 schreef hoatzin het volgende:
Hoe kan iemand die zo'n imperium opbouwt zo vreselijk naief zijn he?

Op de vraag van een journalist aan Sanderink over de vraag waarom hij nu "natuurlijke middelen" neemt tegen zijn kwalen ipv reguliere antwoordt hij dat van Rijbroek vreselijk dure (en dus goede?) artsen kent in het Midden Oosten. Op de vraag hoe van Rijbroek die dan kent:

"‘Zij is daar geweest, in de Burj al Arab in Dubai. Dat is een groot en verschrikkelijk duur hotel. Daar zijn voor de gasten de beste artsen beschikbaar. Zij kent die en heeft hen, via de telefoon, gevraagd wat er met mij aan de hand kon zijn en wat goed voor me zou zijn.’"

:X
Ik vraag me ook af hoe hij zo'n bedrijf heeft kunnen opbouwen, maar er zijn natuurlijk wel meer mensen die gewoon functioneren tot er iets knapt en ze doordraaien. Heb je de afgelopen twee jaar ook kunnen zien.
pi_205007481
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:57 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Ik vraag me ook af hoe hij zo'n bedrijf heeft kunnen opbouwen, maar er zijn natuurlijk wel meer mensen die gewoon functioneren tot er iets knapt en ze doordraaien. Heb je de afgelopen twee jaar ook kunnen zien.
Het is altijd al een rare, sociaal onhandige, zeer eigenwijze man geweest. En tegelijkertijd ook een kei in z'n vak. Beetje autistische indruk maakt ie.
pi_205007495
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 19:57 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Ik vraag me ook af hoe hij zo'n bedrijf heeft kunnen opbouwen, maar er zijn natuurlijk wel meer mensen die gewoon functioneren tot er iets knapt en ze doordraaien. Heb je de afgelopen twee jaar ook kunnen zien.
Als zo'n halve zool zo'n bedrijf kan opbouwen dan is er voor iedereen hoop, denk ik.
-nee-
  donderdag 9 juni 2022 @ 20:03:31 #48
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_205007514
https://www.tubantia.nl/e(...)n-rijbroek~acce2c6d/

En dat Sanderink daarna een medewerker van de deurwaarder ook thuis bedreigd heeft |:(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_205007782
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:00 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Het is altijd al een rare, sociaal onhandige, zeer eigenwijze man geweest. En tegelijkertijd ook een kei in z'n vak. Beetje autistische indruk maakt ie.
Toch blijft het apart dat hij een kei in zijn vak was door een computerbedrijf op te richten terwijl hij nu niet eens meer zijn eigen mail kan versturen.

Dat gaat verder dan een beetje autisme.
afspraak tandarts verzetten
pi_205007922
quote:
10s.gif Op donderdag 9 juni 2022 20:26 schreef Tyranoesauroes het volgende:

[..]
Toch blijft het apart dat hij een kei in zijn vak was door een computerbedrijf op te richten terwijl hij nu niet eens meer zijn eigen mail kan versturen.

Dat gaat verder dan een beetje autisme.
Dat heeft ie nooit gekund. Dat is z'n vak ook niet.

Al is het natuurlijk wel raar voor iemand in zijn positie.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 09-06-2022 20:39:46 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')