abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:16:06 #1
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199653334


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199653450
Zin in guacamole, bedankt.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:27:53 #3
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199653486
Shit mn 35k call komt zo wel snel in beeld.

Ik ga voorlopig maar even een andere hobby zoeken.

Hadden we ergens in 2017 ook kortstondig andere hobbies?
pi_199653581
Zin in dorito's
mag het weten
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:39:31 #5
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199653631
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 11:24 schreef dimmak het volgende:
Zin in guacamole, bedankt.
Graag gedaan maat. Staat op het menu vanavond dus als je in de buurt bent kun je aanschuiven.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199653652
Zin in Spanje. De koerzen gaan al down south :')
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 11:41:20 #7
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199653656
Lijkt erop dat er nog te veel longs open stonden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:51:14 #8
435979 Oriente
Total meltdown
pi_199653746
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 11:41 schreef viagraap het volgende:
Zin in Spanje. De koerzen gaan al down south :')
Zin in Spanje doet me denken aan Bobgod (rip ;( )
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 11:57:31 #9
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199653801
Ach, ik kan er weer wat geld in gooien nu :9

Al wil ik inmiddels wel op de zeer korte termijn die airco kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:05:19 #10
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199653858
Dat Wyckoff verhaal he, zo gek klinkt dat toch niet? Alleen is het onmogelijk om te zeggen waar je precies zit, ok.
  Moderator / PR vrijdag 28 mei 2021 @ 12:06:03 #11
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199653866
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 11:51 schreef Oriente het volgende:

[..]

Zin in Spanje doet me denken aan Bobgod (rip ;( )
Waarom kent iedereen bob met z'n formentera-verhaal :')
Huilen dan.
pi_199653880
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:05 schreef Apekoek het volgende:
Dat Wyckoff verhaal he, zo gek klinkt dat toch niet? Alleen is het onmogelijk om te zeggen waar je precies zit, ok.
Het komt redelijk overeen maar als je nagaat dat het een model is uit de jaren '20 gebaseerd op honderden aannames over hoe investeerders zich toen zouden gedragen is het vooral een schoolvoorbeeld van waarom Economie zichzelf geen exacte wetenschap moet (willen) noemen.
What Would Goku Do
pi_199653887
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom kent iedereen bob met z'n formentera-verhaal :')
Zulke legendarische figuren komen maar eens in de zoveel jaar voorbij.

rip never forget beetje wiet beetje pep
What Would Goku Do
  Moderator / PR vrijdag 28 mei 2021 @ 12:09:42 #14
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199653906
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:08 schreef viagraap het volgende:

[..]

Zulke legendarische figuren komen maar eens in de zoveel jaar voorbij.

rip never forget beetje wiet beetje pep
Bob is er dan misschien niet meer maar kraken gaat door

Tekno23.
Huilen dan.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:11:43 #15
435979 Oriente
Total meltdown
pi_199653930
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom kent iedereen bob met z'n formentera-verhaal :')
Dat was toen een hele hype in KLB geloof ik
pi_199654148
Wat zouden de Amerikanen straks doen, als je wakker worden? Buy or sell?
.
pi_199654158
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:31 schreef Fer het volgende:
Wat zouden de Amerikanen straks doen, als je wakker worden? Buy or sell?
Sell
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:33:49 #18
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199654174
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:07 schreef viagraap het volgende:

[..]

Het komt redelijk overeen maar als je nagaat dat het een model is uit de jaren '20 gebaseerd op honderden aannames over hoe investeerders zich toen zouden gedragen is het vooral een schoolvoorbeeld van waarom Economie zichzelf geen exacte wetenschap moet (willen) noemen.
Dat is waar, maar toch wel een massapsychologie, dat ga je dan toch zien op de charts?
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:42:12 #19
219073 pietkanarie
Vreemde vogel
pi_199654253
Ben heel benieuwd wanneer de rode cijfers in mijn kluis weer op groen staan... moet wel geduld hebben merk ik.
I believe i can fly!
I believe i can touch the sky!
pi_199654634
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:33 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat is waar, maar toch wel een massapsychologie, dat ga je dan toch zien op de charts?
Dan zou iedereen het eens moeten zijn over waar op de distributie we zijn. En dan zou dat of een selffulfilling prophecy worden of juist het model tegenwerken.
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 13:17:09 #21
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199654711
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 13:11 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dan zou iedereen het eens moeten zijn over waar op de distributie we zijn. En dan zou dat of een selffulfilling prophecy worden of juist het model tegenwerken.
Het model tegenwerken…zou het. Zal het zo zijn dat daardoor S2F model nu na 10 jaar niet opeens niet meer werkt, omdat we het allemaal kennen?
pi_199654894
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 13:17 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het model tegenwerken…zou het. Zal het zo zijn dat daardoor S2F model nu na 10 jaar niet opeens niet meer werkt, omdat we het allemaal kennen?
Dat model gaat uit van schaarste en zal in principe altijd wel uit moeten komen als je de termijn lang genoeg maakt en er geen hele gekke dingen (bitcoin strafbaar ofzo voor zover dat kan) plaatsvinden.
What Would Goku Do
pi_199655155
https://www.reddit.com/r/(...)suvn/brace_yourself/

Er zijn ook beurzen waar de opties om 17:00 Nederlandse tijd verwerkt worden, spannond jongons.
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 13:49:22 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199655194
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:09 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Bob is er dan misschien niet meer maar kraken gaat door

Tekno23.
Nanobots alles.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199655613
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 13:49 schreef fathank het volgende:

[..]

Nanobots alles.
Dit is mijn teken om NANO te kopen
  vrijdag 28 mei 2021 @ 14:24:24 #26
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199655719
Om even heel bearish te denken, kan de hype en euforie nog terug komen, zo opeens in een maand tijd? Voelt alsof er een vroege “winter” nadert, weet niet hoe dat tussen de 2 pieken in 2013 voelde?
pi_199655758
Is binance weer aan het kutten? Kan niet deelnemen aan het shitcoincasino vandaag omdat de swaps niet doorkomen.
What Would Goku Do
  Moderator / PR vrijdag 28 mei 2021 @ 15:08:19 #28
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199656212
quote:
8s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:27 schreef viagraap het volgende:
Is binance weer aan het kutten? Kan niet deelnemen aan het shitcoincasino vandaag omdat de swaps niet doorkomen.
Zou klacht indienen bij AFM.
Huilen dan.
pi_199656297
quote:
8s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:08 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zou klacht indienen bij AFM.
Beste AFM,

Ik heb een klacht. Zie topic 2608676 op fOk!.

Groetjes viagraap
What Would Goku Do
  Moderator / PR vrijdag 28 mei 2021 @ 15:19:52 #30
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199656356
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:14 schreef viagraap het volgende:

[..]

Beste AFM,

Ik heb een klacht. Zie topic 2608676 op fOk!.

Groetjes viagraap
Beste aap

Moet hij weten.

Gr Gr AFM
Huilen dan.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 15:23:19 #31
459912 FlippingCoin
OPPER ZAKAZULU
pi_199656403
Ada mooie bounce
uw moeder is een schele kaketoe
pi_199656694
Sinds de laatste ijstijd stijgt het zeeniveau al met gem 20cm per eeuw.
Bij een nieuwe ijstijd daalt het zeeniveau wel 100m!
Vakman pur sang
pi_199656698
Das bijna lopen naar Engeland.
Vakman pur sang
  Moderator / PR vrijdag 28 mei 2021 @ 15:52:21 #34
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199656709
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Sinds de laatste ijstijd stijgt het zeeniveau al met gem 20cm per eeuw.
Bij een nieuwe ijstijd daalt het zeeniveau wel 100m!
Ah ja, en hoe lang duurt zoiets doorgaans?

Verder: verkeerde topic pik.

PS. We zitten nog in een ijstijd.
Huilen dan.
pi_199656710
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:24 schreef Apekoek het volgende:
Om even heel bearish te denken, kan de hype en euforie nog terug komen, zo opeens in een maand tijd? Voelt alsof er een vroege “winter” nadert, weet niet hoe dat tussen de 2 pieken in 2013 voelde?
Gewoon een summer of sideways en dan boom moon in herfst om te toppen in december. Zag je in 2013 ook. Tweede top was hoger dan eerste top. Eerste top nu is wat 65k? Tweede top 100k in december en crashen maar in januari.

En zolang ie sideways gaat hamsteren maar. Accumulation period.
mag het weten
pi_199656731
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ah ja, en hoe lang duurt zoiets doorgaans?

Verder: verkeerde topic pik.

PS. We zitten nog in een ijstijd.
Nee ik dacht dit is de beste manier om de bitcoin koers te vergelijken *)
Vakman pur sang
  vrijdag 28 mei 2021 @ 16:33:24 #37
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199657185
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:52 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Gewoon een summer of sideways en dan boom moon in herfst om te toppen in december. Zag je in 2013 ook. Tweede top was hoger dan eerste top. Eerste top nu is wat 65k? Tweede top 100k in december en crashen maar in januari.

En zolang ie sideways gaat hamsteren maar. Accumulation period.
Ja maar als het cryptowinter is. Dan heb je komend jaar weinig aan hamsteren…
pi_199658249
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 16:33 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja maar als het cryptowinter is. Dan heb je komend jaar weinig aan hamsteren…
Waarom zou het in de winter slecht gaan met crypto?

Je hebt Thanksgiving, Wall Street bonussen, Chinees nieuwjaar.
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 18:04:10 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199658299
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:24 schreef Apekoek het volgende:
Om even heel bearish te denken, kan de hype en euforie nog terug komen, zo opeens in een maand tijd? Voelt alsof er een vroege “winter” nadert, weet niet hoe dat tussen de 2 pieken in 2013 voelde?
In 2017 is er ook een crash geweest, en de piek was in 2018.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199658992
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
Sindsdien zijn we. Wat is het 45% gezakt. :P
Vakman pur sang
pi_199659043
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Hier geloof ik nog wel in. :D
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 19:06:02 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199659088
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:00 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Sindsdien zijn we. Wat is het 45% gezakt. :P
Ik zie geen 15k.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199659173
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:00 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Sindsdien zijn we. Wat is het 45% gezakt. :P
40-45 ongeveer inderdaad
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
pi_199659268
Ah, we zijn weer historische koersverlopen aan het bekijken? :T
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 19:18:31 #45
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199659320
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ah, we zijn weer historische koersverlopen aan het bekijken? :T
Wijze raadgevers.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199659437
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wijze raadgevers.
Gegoochel met grafieken. Met genoeg uitzoomen en inzoomen kan je alles wel over elkaar heen leggen en claimen dat het voorspellende waarde heeft. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199659495
Mijn bags met vochtige dukaten zijn wel flink van mijn chest aan het afzakken jongens :(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199659528
Na 40% dip, als je uitzoomt is het nog 200% hoger. Na 80% crash, als je uitzoomt is het nog 300% hoger, etc.etc.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 19:44:58 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199659752
Kraken gaat MINA listen _O_

Op naar Kraken!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199659813
WANNEER BLIJVEN WE NOU EENS STIJGEN
Facts don't care about your feelings
pi_199660209
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:44 schreef Nattekat het volgende:
Kraken gaat MINA listen _O_

Op naar Kraken!
Gelijk instappen op maandag is een slecht idee denk? Nog nooit zo'n gehypet project gezien
  Moderator / PR vrijdag 28 mei 2021 @ 20:20:16 #52
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199660361
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 20:11 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Gelijk instappen op maandag is een slecht idee denk? Nog nooit zo'n gehypet project gezien
Refineable vergeten?
Huilen dan.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 vrijdag 28 mei 2021 @ 20:24:56 #53
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199660434
Komende maanden muntjes accumuleren voor de eerstvolgende moon.

Een deel van het werk al gedaan met deflationary tokens en het staken van tokens.

Edit: Godver, leuk bijpassend gifje post ik later wel weer een keer.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
pi_199660472
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 20:20 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Refineable vergeten?
*legitiem project
pi_199660648
Military Finance is al x6 gegaan voor mij en dit weekend ofzoiets gaan ze promo doen op een Nascar event ik zeg moon jongons.
What Would Goku Do
pi_199660662
Wat is mina? Ben prima blij met m'n Polygon op kraken voorlopig.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 20:35:23 #57
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199660666
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 20:11 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Gelijk instappen op maandag is een slecht idee denk? Nog nooit zo'n gehypet project gezien
Hangt er van af. Onder een dollar wil ik kopen, daarboven wacht ik nog even af. Het is even belangrijk om in het achterhoofd te houden dat we net een halvering van de hele markt hebben gehad :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199660688
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 20:35 schreef viagraap het volgende:
Wat is mina? Ben prima blij met m'n Polygon op kraken voorlopig.
Ff dyor gedaan, sinds wanneer is Kraken zo vroeg met coins?
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 20:37:54 #59
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199660706
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 20:35 schreef viagraap het volgende:
Wat is mina? Ben prima blij met m'n Polygon op kraken voorlopig.
Nieuwe blockchain waarbij het mogelijk is voor iedereen om direct transacties te verifiren zonder daarvoor een bestand van 50GB te moeten downloaden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199661386
twitter


_O_
pi_199662268
twitter


_O_
pi_199664747
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 20:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hangt er van af. Onder een dollar wil ik kopen, daarboven wacht ik nog even af. Het is even belangrijk om in het achterhoofd te houden dat we net een halvering van de hele markt hebben gehad :P
Ja daarom, zelfs als het in het begin gaat pompen klapt het op een gegeven moment weer in elkaar in lijn met de rest van de markt. Leren van Truebit en kopen na de eerste crash :+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 23:56:55 #63
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199664777
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 23:54 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Ja daarom, zelfs als het in het begin gaat pompen klapt het op een gegeven moment weer in elkaar in lijn met de rest van de markt. Leren van Truebit en kopen na de eerste crash :+
Van Truebit had ik het echt niet verwacht door de manier waarop het werkt. Iets ander verhaal :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199664864
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 23:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Van Truebit had ik het echt niet verwacht door de manier waarop het werkt. Iets ander verhaal :P
Ik wist dat ik fucked was toen ik die Redditpost zag over dat Truebit de eerste graph zou zijn sinds Ethereum die alleen maar omhoog gaat _O_
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 29 mei 2021 @ 00:08:02 #65
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199664906
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 00:03 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Ik wist dat ik fucked was toen ik die Redditpost zag over dat Truebit de eerste graph zou zijn sinds Ethereum die alleen maar omhoog gaat _O_
Ja, achteraf had ik toch iets meer moeten kijken naar de hype eromheen _O-

Bij Mina weet ik dat gelukkig wel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199665273
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 00:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ja, achteraf had ik toch iets meer moeten kijken naar de hype eromheen _O-

Bij Mina weet ik dat gelukkig wel.
Jij hebt zeker weer ergens met je natte poten aangezeten dat de boel weer donkerrood kleurt h?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199665412
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 00:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ja, achteraf had ik toch iets meer moeten kijken naar de hype eromheen _O-

Bij Mina weet ik dat gelukkig wel.
Natte katten :')
Forcefield City Bewoner
pi_199665427
Ik wil komend jaar met pensioen want ik ben een ouwe taart van 30+.
Met welke coin fix ik dat?

Mvg.
Alina.
Forcefield City Bewoner
pi_199666107
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 01:34 schreef roislecxe het volgende:
Ik wil komend jaar met pensioen want ik ben een ouwe taart van 30+.
Met welke coin fix ik dat?

Mvg.
Alina.
De bijstandscoin, uitgegeven door vadertje staat. Elke maand is er een gratis give-away.
pi_199666396
Bitonic maakt BTC “sparen” via (maandelijkse) inleg mogelijk:
https://bitonic.nl/en/new(...)h-a-new-service-bits
  Moderator / PR zaterdag 29 mei 2021 @ 08:28:41 #71
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199666424
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 01:34 schreef roislecxe het volgende:
Ik wil komend jaar met pensioen want ik ben een ouwe taart van 30+.
Met welke coin fix ik dat?

Mvg.
Alina.
Moonpensioen.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 29 mei 2021 @ 09:44:12 #72
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199666867
quote:
8s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 01:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Jij hebt zeker weer ergens met je natte poten aangezeten dat de boel weer donkerrood kleurt h?
Ja. Alleen sta ik nog in het groen met die inleg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 29 mei 2021 @ 10:46:40 #73
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199667301
Even wat hopium, we zitten in een “uptrend” als je het over 7 dagen bekijkt :D
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 11:28:23 #74
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199667640
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 01:34 schreef roislecxe het volgende:
Ik wil komend jaar met pensioen want ik ben een ouwe taart van 30+.
Met welke coin fix ik dat?

Mvg.
Alina.
De digitale yuan.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 11:38:32 #75
360331 PicoMMP
Van Basten #88
pi_199667730
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 10:46 schreef Apekoek het volgende:
Even wat hopium, we zitten in een “uptrend” als je het over 7 dagen bekijkt :D
Misschien dat we nu gewoon heeeeeeel langzaam stijgen en niet echt meer een enorme knaller maken.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 11:43:38 #76
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199667778
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 11:38 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Misschien dat we nu gewoon heeeeeeel langzaam stijgen en niet echt meer een enorme knaller maken.
Prima periode om te accumuleren denk ik zo. Moonen zal het uiteindelijk toch wel weer.

Zonder stress of fomo maandelijks crypto bijkopen, dat is lang geleden. :Y)
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 11:47:49 #77
459912 FlippingCoin
OPPER ZAKAZULU
pi_199667812
Dus een goed noobmomentje? :o
uw moeder is een schele kaketoe
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 11:49:39 #78
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199667823
quote:
16s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 11:47 schreef FlippingCoin het volgende:
Dus een goed noobmomentje? :o
Ik vind van wel in periodes dat het zijwaarts gaat.

Geen financieel advies.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 11:51:33 #79
459912 FlippingCoin
OPPER ZAKAZULU
pi_199667838
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 11:49 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik vind van wel in periodes dat het zijwaarts gaat.

Geen financieel advies.
Nee zal niemand erop vastpinnen, eigen verantwoordelijkheid en zo maar ben wel benieuwd hoe anderen erover denken. :P
uw moeder is een schele kaketoe
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 11:52:55 #80
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199667846
quote:
16s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 11:51 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nee zal niemand erop vastpinnen, eigen verantwoordelijkheid en zo maar ben wel benieuwd hoe anderen erover denken. :P
Ik wacht rustig tot mijn eerstvolgende inkomsten op mijn bankrekening staan, wordt leuk shoppen zo :P

Enige waar ik over twijfel is om mijn bags/posities te versterken of om wat nieuws uit te zoeken.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 12:06:28 #81
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199667967
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 11:43 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Prima periode om te accumuleren denk ik zo. Moonen zal het uiteindelijk toch wel weer.

Zonder stress of fomo maandelijks crypto bijkopen, dat is lang geleden. :Y)
Dit zou wat mij part de beste uitkomst nu zijn, als het nu te hard weer zou stijgen krijg je heel erg het bulltrap effect en voor dat je het weet staan we weer echt beneden.

Side ways, yes please.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:08:55 #82
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199667992
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:06 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dit zou wat mij part de beste uitkomst nu zijn, als het nu te hard weer zou stijgen krijg je heel erg het bulltrap effect en voor dat je het weet staan we weer echt beneden.

Side ways, yes please.
Ook prima om alle paper hands en PnD'ers te lozen op deze manier (denk dat het gros van dat volk al verkocht heeft) zodat we een gezonde stijging krijgen bij de eerstvolgende bull run.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
pi_199668030
quote:
16s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 11:47 schreef FlippingCoin het volgende:
Dus een goed noobmomentje? :o
Deze noob heeft wel weer wat gekocht ondertussen.


Heb nu ETH, BTC, ADA, VET, HOT en CELR in mijn pf.


Vanaf nu denk ik gwn elke maand een bedrag bijstorten.
  BNW - Beste TS 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:20:28 #84
343952 Ali_boo
pi_199668102
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 10:46 schreef Apekoek het volgende:
Even wat hopium, we zitten in een “uptrend” als je het over 7 dagen bekijkt :D
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 12:22:23 #85
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199668117
quote:
9s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:20 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Yep thats me!
  zaterdag 29 mei 2021 @ 12:23:09 #86
435979 Oriente
Total meltdown
pi_199668124
gekocht op $35.333

bOuGhT tHe DiP

;(
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:24:16 #87
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199668137
quote:
9s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:20 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Zelfs tijdens de crash sta ik op winst (gelukkig), dus geen druppeltje zweet hier te vinden.

Ben zelfs aan het kijken welke muntjes in mijn portfolio kunnen voor goedkoop :o

Maar ik heb ook gezeten waar die meme (of jij?) in zat, dus ik kan mij het een en ander voorstellen.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 12:24:44 #88
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199668140
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 01:34 schreef roislecxe het volgende:
Ik wil komend jaar met pensioen want ik ben een ouwe taart van 30+.
Met welke coin fix ik dat?

Mvg.
Alina.
Sla een man aan de haak.
Gott strafe das treulose Italien!
  BNW - Beste TS 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:27:21 #89
343952 Ali_boo
pi_199668162
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:22 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Yep thats me!
Hoop oprecht dat je gelijk hebt

Wanneer is het tijd om ons echt zorgen te maken dan ? 24k btc?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:28:00 #90
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199668167
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:27 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Hoop oprecht dat je gelijk hebt

Wanneer is het tijd om ons echt zorgen te maken dan ? 24k btc?
Zorgen maken waarover?
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  BNW - Beste TS 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:36:07 #91
343952 Ali_boo
pi_199668234
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:24 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Zelfs tijdens de crash sta ik op winst (gelukkig), dus geen druppeltje zweet hier te vinden.

Ben zelfs aan het kijken welke muntjes in mijn portfolio kunnen voor goedkoop :o

Maar ik heb ook gezeten waar die meme (of jij?) in zat, dus ik kan mij het een en ander voorstellen.
Maw we zitten in een grote circlejerk ;(
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:28 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Zorgen maken waarover?
Nou als ik het goed heb begrepen , en ik kan het mis hebben ,zit maar een paar maanden in de cryptowereld

Als de prijs van btc 48k breekt en daar blijft, kunnen we de bull run met een paar maanden voorzetten

Maar als het zakt naar 24/26k dan zitten we definitief in een bear market
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:43:23 #92
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199668299
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:36 schreef Ali_boo het volgende:
Maw we zitten in een grote circlejerk
Valt wel mee toch?

quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:36 schreef Ali_boo het volgende:
Nou als ik het goed heb begrepen , en ik kan het mis hebben ,zit maar een paar maanden in de cryptowereld

Als de prijs van btc 48k breekt en daar blijft, kunnen we de bull run met een paar maanden voorzetten

Maar als het zakt naar 24/26k dan zitten we definitief in een bear market
Te veel als, als, als. Volg gewoon het nieuws op de voet en trek je eigen conclusies daar vanuit. Conclusies trekken uit "als, als, als" (oftwel FOMO en FUD) brengt je geen gains. Google bijvoorbeeld naar nieuws over bitcoin options expired, dat is de huidige situatie. ;)
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
pi_199668309
ik koop niks bij

tenzij we -99% gaan ofzo

anders heeft het toch maar een marginaal effect op mijn portfolio
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:46:37 #94
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199668328
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:44 schreef Dimachaerus het volgende:
ik koop niks bij

tenzij we -99% gaan ofzo

anders heeft het toch maar een marginaal effect op mijn portfolio
Ben het met je eens aangaande top 20 MC coins/tokens, juist daaronder kan het een significant effect hebben. Afhankelijk van je inleg natuurlijk.

Maar ja, high risk high rewards dit dat.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 12:48:41 #95
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199668344
Zojuist een ERC20-shitcoin verkocht (rip gas fees op ETH) om mijn bag met LINK te versterken.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  BNW - Beste TS 2020 zaterdag 29 mei 2021 @ 13:02:36 #96
343952 Ali_boo
pi_199668444
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:43 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Valt wel mee toch?
[..]

Te veel als, als, als. Volg gewoon het nieuws op de voet en trek je eigen conclusies daar vanuit. Conclusies trekken uit "als, als, als" (oftwel FOMO en FUD) brengt je geen gains. Google bijvoorbeeld naar nieuws over bitcoin options expired, dat is de huidige situatie. ;)
Werd een beetje moe van de hopium experts die ondanks alle bewijs voor het tegendeel bleven beweren dat het allemaal goed zou komen dus ging ik op zoek naar wat tegengeluiden , Maar of de andere uiterste gezond is, ik weet het niet :')

Heb het wel meegekregen , over de opties die vandaag zouden verlopen . Na een snelle google search kwam ik erachter dat het vanavond om 22.00 uur onze tijd zou moeten beginnen. Ik ben benieuwd
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199668670
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 13:02 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Werd een beetje moe van de hopium experts die ondanks alle bewijs voor het tegendeel bleven beweren dat het allemaal goed zou komen dus ging ik op zoek naar wat tegengeluiden , Maar of de andere uiterste gezond is, ik weet het niet :')

Heb het wel meegekregen , over de opties die vandaag zouden verlopen . Na een snelle google search kwam ik erachter dat het vanavond om 22.00 uur onze tijd zou moeten beginnen. Ik ben benieuwd
Dat was gisteren toch?
What Would Goku Do
pi_199669097
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 13:02 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Werd een beetje moe van de hopium experts die ondanks alle bewijs voor het tegendeel bleven beweren dat het allemaal goed zou komen dus ging ik op zoek naar wat tegengeluiden , Maar of de andere uiterste gezond is, ik weet het niet :')

Heb het wel meegekregen , over de opties die vandaag zouden verlopen . Na een snelle google search kwam ik erachter dat het vanavond om 22.00 uur onze tijd zou moeten beginnen. Ik ben benieuwd
Waren gister al verlopen geloof ik.
pi_199669305
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 13:02 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Werd een beetje moe van de hopium experts die ondanks alle bewijs voor het tegendeel bleven beweren dat het allemaal goed zou komen dus ging ik op zoek naar wat tegengeluiden , Maar of de andere uiterste gezond is, ik weet het niet :')

Heb het wel meegekregen , over de opties die vandaag zouden verlopen . Na een snelle google search kwam ik erachter dat het vanavond om 22.00 uur onze tijd zou moeten beginnen. Ik ben benieuwd
Die zijn vrijdag verlopen.
pi_199669310
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 12:44 schreef Dimachaerus het volgende:
ik koop niks bij

tenzij we -99% gaan ofzo

anders heeft het toch maar een marginaal effect op mijn portfolio
Ik koop ook niks bij omdat ik er niet van overtuigd ben dat we nog een ATH gaan krijgen.
  zaterdag 29 mei 2021 @ 15:31:39 #101
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199669497
Ik houd wat ik heb, bijkopen is niet het moment voor nu.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zaterdag 29 mei 2021 @ 15:37:19 #102
435979 Oriente
Total meltdown
pi_199669544
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 15:31 schreef stinkie het volgende:
Ik houd wat ik heb, bijkopen is niet het moment voor nu.
Niet onverstandig, we zitten echt in een redelijke vrije val en zondag moet nog komen.
En maandag is een bank holiday in de US en in de UK. (US meer relevant uiteraard)
pi_199669735
Je moet juist kopen als het bloed door de straten loopt
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
pi_199669839
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:07 schreef Mortaxx het volgende:
Je moet juist kopen als het bloed door de straten loopt
Behalve als het een aanloop is naar een bear market.
pi_199669910
Gaat nog wel verder zakken mensen hebben liever geld in de portemonnee dan in de wallet.
blablablabla
pi_199669920
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:22 schreef viceversa het volgende:

[..]

Behalve als het een aanloop is naar een bear market.
Uiteraard kan het nog veel verder zakken. Toch heb je een goede deal als je nu instapt
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
  zaterdag 29 mei 2021 @ 16:34:31 #107
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199669922
De glazen bollen zijn weer afgestoft zie ik
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199669952
Glazen bol? Wat ouderwets, ik volg Edgod gewoon op Twitter

twitter
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
  zaterdag 29 mei 2021 @ 16:40:40 #109
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199669963
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:37 schreef Mortaxx het volgende:
Glazen bol? Wat ouderwets, ik volg Edgod gewoon op Twitter

[ twitter ]
Huur opgezegd en bijgekocht
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199669972
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:40 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Huur opgezegd en bijgekocht
Huren :')
  zaterdag 29 mei 2021 @ 16:41:52 #111
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199669979
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:41 schreef Anton91 het volgende:

[..]

Huren :')
Laat ik een huis kopen als student
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199670081
Cojona is toch weer voorbij genoeg andere goede doelen vergeleken met januari en februari
blablablabla
  zaterdag 29 mei 2021 @ 17:33:09 #113
459912 FlippingCoin
OPPER ZAKAZULU
pi_199670588
Nu zelfs bij het weerbericht op eoa radiozender: niets zo veranderlijk als de bitcoin :')
uw moeder is een schele kaketoe
  zaterdag 29 mei 2021 @ 18:15:26 #114
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_199670894
Denk dat het toch veel met vakantie en lockdown te maken heeft.
Mensen zaten opgesloten en hebben nu de vrijheid .

Kopen een nieuwe wagen of boot en enzz.
Genieten nu voor dat de winter weer komt en weer een kans op een lockdown.

Denk dat dit veel mee speelt bij de mensen over de hele wereld.

Geld kan ik missen dus bij kopen.

Aangezien ik eindelijk op mijn boot woont en de maandelijkse kosten gewoon een lachterje is geworden.
bassie is gek
pi_199670973
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:37 schreef Mortaxx het volgende:
Glazen bol? Wat ouderwets, ik volg Edgod gewoon op Twitter

[ twitter ]
Het mooie groene boxje zijn we al voorbij. Jammer Ed, net al mijn spaargeld er in gegooid.
٩๏̯͡๏)۶
pi_199671221
twitter
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 29 mei 2021 @ 18:50:28 #117
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199671241
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:37 schreef Mortaxx het volgende:
Glazen bol? Wat ouderwets, ik volg Edgod gewoon op Twitter

[ twitter ]
Mijn volledige salaris in Bitcoin gestoken, ook al komen er nog rekeningen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 29 mei 2021 @ 19:26:16 #118
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199671520
Ik heb nu 15 bier op.
Tijd om de dip te kope
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199671606
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 19:26 schreef Rozevla het volgende:
Ik heb nu 15 bier op.
Tijd om de dip te kope
stuur mij wat satjes voor coke
pi_199673242
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:07 schreef Mortaxx het volgende:
Je moet juist kopen als het bloed door de straten loopt
Dat moment is nog niet aangebroken, staat het nog te hoog voor. Dat bloed zal dan nog lang vloeien, genoeg tijd om in te kopen.
pi_199674182
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 16:07 schreef Mortaxx het volgende:
Je moet juist kopen als het bloed door de straten loopt
Dit is in cryptotermen nog lang geen bloed wat door de straten loopt :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199674640
Ooh wat een strontpot
pi_199674958
het bloed loopt nu in het slipje van mijn vriendin
pi_199675380
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 21:17 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Dat moment is nog niet aangebroken, staat het nog te hoog voor. Dat bloed zal dan nog lang vloeien, genoeg tijd om in te kopen.
Zolang dogecoin nog steeds op ruim 25 cent zit, weet je dat er nog heel wat lucht uit moet voordat de downtrend doorbroken is.
٩๏̯͡๏)۶
pi_199675875
Zit te twijfelen alles verkopen en later terugkopen, als we dan toch een serieuze bearmarkt krijgen kan er nog wel 50% van veel prijzen af.
blablablabla
  zondag 30 mei 2021 @ 00:11:18 #126
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199678083
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 22:33 schreef Elan het volgende:
Zit te twijfelen alles verkopen en later terugkopen, als we dan toch een serieuze bearmarkt krijgen kan er nog wel 50% van veel prijzen af.
Alles verkopen we zitten in een dikkke afbeer market
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator / Redactie Sport zondag 30 mei 2021 @ 00:33:58 #127
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199678302
Nu verkopen :')

Nee, dan ben je te laat.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199678583
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 00:33 schreef Nattekat het volgende:
Nu verkopen :')

Nee, dan ben je te laat.
Bijkopen *O*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_199678830
Hoe kunnen vergoedingspercentages bij liquiditeitsverstrekking zoals bij een platform genaamd Eleven Finance eigenlijk realistisch zijn? Weet iemand waar het addertje onder het gras zit? https://eleven.finance
pi_199679258
quote:
10s.gif Op zondag 30 mei 2021 00:11 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Alles verkopen we zitten in een dikkke afbeer market
Meestal loopt dat toch slecht af omdat hij de volgende dag hoger staat wilde ik dus zeggen.

Gelukkig niet verkocht.
blablablabla
  zondag 30 mei 2021 @ 08:03:45 #131
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199679264
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 08:00 schreef Elan het volgende:

[..]

Meestal loopt dat toch slecht af omdat hij de volgende dag hoger staat wilde ik dus zeggen.

Gelukkig niet verkocht.
Godver :') wilde vannacht bijkopen, zie dat ik dus in slaap ben gevallen voordat ik kocht :(
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199679281
Valt wel op ja de meest sterke positieve (en negatieve) bewegingen zijn vaak midden in de nacht, of tussen 14:00 en 16:00 . Zal ongetwijfeld met sentimenten aan de andere kant van de plas te maken hebben.
blablablabla
pi_199679288
https://www.megamantoken.com/

INFT presale

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 30-05-2021 08:13:23 ]
pi_199679329
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:56 schreef n__n het volgende:
Hoe kunnen vergoedingspercentages bij liquiditeitsverstrekking zoals bij een platform genaamd Eleven Finance eigenlijk realistisch zijn? Weet iemand waar het addertje onder het gras zit? https://eleven.finance
Niemand wil toch in deze tijd zijn shitcoins vastzetten?
.
pi_199679678
Gisteravond toch nog wat Matic en ADA gekocht, had al zo'n voorgevoel dat deze dag niet zo bloederig zou zijn gezien iedereen het verwachte en laag wou kopen. Voor het eerst eens een goeie call geweest :)
Deze mening is volledig en alleen gebaseerd op de onderbuik en daar ben ik boerentrots op!
  zondag 30 mei 2021 @ 09:51:37 #136
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199679687
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 mei 2021 22:10 schreef Dimachaerus het volgende:
het bloed loopt nu in het slipje van mijn vriendin
Treinmeisje?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199679725
quote:
Wanneer, waar en hoe? Ik zie niks daarvan in de whitepaper.
pi_199679766
quote:
14s.gif Op zondag 30 mei 2021 09:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Treinmeisje?
Lol
  zondag 30 mei 2021 @ 11:03:35 #139
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199680473
Nog altijd geldt, dat we de laatste 7 dagen in een uptrend zitten.
  zondag 30 mei 2021 @ 11:45:34 #140
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199681058
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 11:03 schreef Apekoek het volgende:
Nog altijd geldt, dat we de laatste 7 dagen in een uptrend zitten.
Goed gezien eierkoek
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  zondag 30 mei 2021 @ 11:46:43 #141
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199681072
quote:
10s.gif Op zondag 30 mei 2021 11:45 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Goed gezien eierkoek
Wil je vechten ofzo!
  zondag 30 mei 2021 @ 15:44:33 #142
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199683894
quote:
14s.gif Op zondag 30 mei 2021 09:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Treinmeisje?
Is dat nog steeds een ding ja?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 30 mei 2021 @ 20:04:46 #143
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199686998
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 11:46 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wil je vechten ofzo!
Goed hoor moederkoek
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  zondag 30 mei 2021 @ 23:00:28 #144
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199689218
Hoe denken jullie erover dat de Pi Cyle top indicator het tot nu toe bij het juiste eind heeft?

https://www.google.nl/amp(...)rheated-bull-market/
pi_199690763
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 23:00 schreef Apekoek het volgende:
Hoe denken jullie erover dat de Pi Cyle top indicator het tot nu toe bij het juiste eind heeft?

https://www.google.nl/amp(...)rheated-bull-market/
Ik hoor nu voor het eerst van die indicator.
pi_199690813
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 23:00 schreef Apekoek het volgende:
Hoe denken jullie erover dat de Pi Cyle top indicator het tot nu toe bij het juiste eind heeft?

https://www.google.nl/amp(...)rheated-bull-market/
Ik ben pas een maandje bezig met crypto, heb niet de kennis en ervaring wat enkelen hier op het forum hebben of velen op het internet. Maar die maand in crypto, en de dagen ervoor toen ik ben gaan uitzoeken welke coins is mij n ding opgevallen. Er zijn duizenden websites, youtube filmpjes en experts op het internet die van alles roepen. En werkelijk niemand heeft in die periode ooit een volledig correcte voorspelling kunnen doen. Natuurlijk hadden enkelen wel eens gelijk over een bepaalde coin, of een komende dip, maar als 1000 man wat roepen zal er altijd wel ntje zijn die "gelijk" heeft.

Naar mijn mening bestaat deze markt veels te kort om hier analyses op los te laten, en is niet te vergelijken met wallstreet. Wat momenteel belangrijk is in deze markt is het sentiment en het gevoel, maar dat is mijn mening. Ik denk ook dat niemand, werkelijk niemand kan voorspellen wat er de komende weken/maanden gaat gebeuren. Maar er zullen er heus weer een aantal gedeeltelijk gelijk krijgen/hebben over een aantal weken/maanden, dat krijg je met zoveel meningen. Het enige wat ik zeker weet is dat er een grote vaste groep is die zal blijven hodlen, die maken niet de fout van 2017, dus ik verwacht niet dat het finaal gaat instorten en we weer BTC zullen zien op 12k. Hoe meer mensen die instappen hoe hoger die bodem ook ligt. We zullen wat schommelen de komende periodes, totdat we weer stijgen vermoed ik. Maar dit alles is maar een vermoeden, ik ben verre van een expert. :P
Deze mening is volledig en alleen gebaseerd op de onderbuik en daar ben ik boerentrots op!
  maandag 31 mei 2021 @ 08:40:31 #147
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199690838
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 08:37 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ik ben pas een maandje bezig met crypto, heb niet de kennis en ervaring wat enkelen hier op het forum hebben of velen op het internet. Maar die maand in crypto, en de dagen ervoor toen ik ben gaan uitzoeken welke coins is mij n ding opgevallen. Er zijn duizenden websites, youtube filmpjes en experts op het internet die van alles roepen. En werkelijk niemand heeft in die periode ooit een volledig correcte voorspelling kunnen doen. Natuurlijk hadden enkelen wel eens gelijk over een bepaalde coin, of een komende dip, maar als 1000 man wat roepen zal er altijd wel ntje zijn die "gelijk" heeft.

Naar mijn mening bestaat deze markt veels te kort om hier analyses op los te laten, en is niet te vergelijken met wallstreet. Wat momenteel belangrijk is in deze markt is het sentiment en het gevoel, maar dat is mijn mening. Ik denk ook dat niemand, werkelijk niemand kan voorspellen wat er de komende weken/maanden gaat gebeuren. Maar er zullen er heus weer een aantal gedeeltelijk gelijk krijgen/hebben over een aantal weken/maanden, dat krijg je met zoveel meningen. Het enige wat ik zeker weet is dat er een grote vaste groep is die zal blijven hodlen, die maken niet de fout van 2017, dus ik verwacht niet dat het finaal gaat instorten en we weer BTC zullen zien op 12k. Hoe meer mensen die instappen hoe hoger die bodem ook ligt. We zullen wat schommelen de komende periodes, totdat we weer stijgen vermoed ik. Maar dit alles is maar een vermoeden, ik ben verre van een expert. :P
Ook op Wallstreet, dat meer dan 100 jaar bestaat, weet niemand wat de markt gaat doen.
Gott strafe das treulose Italien!
  maandag 31 mei 2021 @ 08:40:43 #148
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199690840
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 09:50 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Gisteravond toch nog wat Matic en ADA gekocht, had al zo'n voorgevoel dat deze dag niet zo bloederig zou zijn gezien iedereen het verwachte en laag wou kopen. Voor het eerst eens een goeie call geweest :)
haha ik heb juist me matic 2 dagen geleden getheterd :T
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 31 mei 2021 @ 08:42:25 #149
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199690856
En verder maakt het niet zoveel uit dat er een grote groep is van mensen die hodlen. Die coins zijn als het ware 'van de markt' en oefenen dus geen invloed uit. Als er ergens met een setje van 1 miljoen coins gehandeld wordt kan de koers daarmee alle kanten op. De koers wordt immers bepaald door de laatste transactie, en daar heb je maar 1 bitcoin of deel ervan voor nodig.
Gott strafe das treulose Italien!
pi_199690961
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 08:40 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ook op Wallstreet, dat meer dan 100 jaar bestaat, weet niemand wat de markt gaat doen.
Klopt, maar toch kun je daar wat meer voorspellingen doen. Bij bepaalde conflicten in de wereld of uitspraken zie je de koers toch stijgen of dalen. De Crypto markt heeft dat niet zo, hoewel deze wel wat gevoeliger is voor sentimenten zoals de opmerking van Musk of het mining verbod van China. We zitten volgens mij nu in een soort van overgang, de grote bedrijven en wallstreet zijn in aan het stappen, regeringen gaan langzaam om, banken staan open voor crypto, crypto wordt meer gentegreerd, belastingheffing op crypto etc. etc. Daar tegenover staat ook wat slechter nieuws, en door die sentimenten laten veel mensen zich leiden heb ik het idee. Dat komt volgens mij omdat teveel mensen gokken en teveel geld erin stoppen, geld wat ze niet kunnen missen. Ze raken in paniek. Als je voor 60k BTC had gekocht en deze zakt opeens 10% terwijl je het geld niet kan missen heb je de start van een kettingreactie, die mensen halen snel hun geld eruit om te zorgen dat ze minder verlies hebben en het zakt verder. Het is angst en optimisme wat deze markt regeert. Ik zie zelfs mensen die leningen afsluiten omdat ze denken even snel winst te kunnen pakken. |:(

Ik heb ook alle snapshots bekeken, grafieken gemaakt in excel om te zien of ik een trend kon ontdekken, filmpjes bekeken, reviews van experts of grote namen in wallstreet en tot nu toe klopt daar het grootste gedeelte gewoon niet van. Deze week heb ik zelf eens een beslissing genomen, ik zag dat velen verwachte dat gisteren de dip groot zou zijn, het juiste moment om te kopen. Overal waar ik keek zag ik dat mensen deze zondag de dip willen kopen. Onderzoeken op Reddit waar elke zondag de laatste jaren geanalyseerd was waarbij er misschien maar 1 zondag bij was waar crypto steeg, 90% dipte het en bij de "rest" bleef het nagenoeg gelijk. Ik heb zaterdagavond laat een klein gokje gewaagd, omdat ik wel eens het vermoeden had dat we niet gingen dippen gezien de sentimenten op het internet, en ja we hebben gisteren gezien wat er gebeurde.

Wil trouwens niet overkomen als een expert he :P weet er niet zoveel van als anderen hier, viel mij gewoon op dat sentimenten en het gevoel belangrijk zijn. En ipv. grafieken te bestuderen ga ik het eens proberen met het algemene gevoel op internet te monitoren als het gaat om crypto.
Deze mening is volledig en alleen gebaseerd op de onderbuik en daar ben ik boerentrots op!
  maandag 31 mei 2021 @ 09:03:35 #151
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199691027
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 08:53 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Klopt, maar toch kun je daar wat meer voorspellingen doen. Bij bepaalde conflicten in de wereld of uitspraken zie je de koers toch stijgen of dalen. De Crypto markt heeft dat niet zo, hoewel deze wel wat gevoeliger is voor sentimenten zoals de opmerking van Musk of het mining verbod van China. We zitten volgens mij nu in een soort van overgang, de grote bedrijven en wallstreet zijn in aan het stappen, regeringen gaan langzaam om, banken staan open voor crypto, crypto wordt meer gentegreerd, belastingheffing op crypto etc. etc. Daar tegenover staat ook wat slechter nieuws, en door die sentimenten laten veel mensen zich leiden heb ik het idee. Dat komt volgens mij omdat teveel mensen gokken en teveel geld erin stoppen, geld wat ze niet kunnen missen. Ze raken in paniek. Als je voor 60k BTC had gekocht en deze zakt opeens 10% terwijl je het geld niet kan missen heb je de start van een kettingreactie, die mensen halen snel hun geld eruit om te zorgen dat ze minder verlies hebben en het zakt verder. Het is angst en optimisme wat deze markt regeert. Ik zie zelfs mensen die leningen afsluiten omdat ze denken even snel winst te kunnen pakken. |:(

Ik heb ook alle snapshots bekeken, grafieken gemaakt in excel om te zien of ik een trend kon ontdekken, filmpjes bekeken, reviews van experts of grote namen in wallstreet en tot nu toe klopt daar het grootste gedeelte gewoon niet van. Deze week heb ik zelf eens een beslissing genomen, ik zag dat velen verwachte dat gisteren de dip groot zou zijn, het juiste moment om te kopen. Overal waar ik keek zag ik dat mensen deze zondag de dip willen kopen. Onderzoeken op Reddit waar elke zondag de laatste jaren geanalyseerd was waarbij er misschien maar 1 zondag bij was waar crypto steeg, 90% dipte het en bij de "rest" bleef het nagenoeg gelijk. Ik heb zaterdagavond laat een klein gokje gewaagd, omdat ik wel eens het vermoeden had dat we niet gingen dippen gezien de sentimenten op het internet, en ja we hebben gisteren gezien wat er gebeurde.

Wil trouwens niet overkomen als een expert he :P weet er niet zoveel van als anderen hier, viel mij gewoon op dat sentimenten en het gevoel belangrijk zijn. En ipv. grafieken te bestuderen ga ik het eens proberen met het algemene gevoel op internet te monitoren als het gaat om crypto.
Het wezenlijke verschil tussen crypto en aandelen is dat er aan crypto geen waarde valt toe te kennen (wat niet wil zeggen dat het geen marktwaarde heeft). Maar bij een aandeel kun je een verwachting maken van de toekomstige winsten van het onderliggende bedrijf en op basis daarvan een 'fair value' van het aandeel bepalen.
Crypto is geen bedrijf en heeft geen jaarcijfers. Je kunt dus niet zeggen dat $6.000 of $60.000 of $600.000 een realistische waarde voor crypto is. Het wordt puur door sentiment gedreven.
Gott strafe das treulose Italien!
  maandag 31 mei 2021 @ 09:04:00 #152
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199691030
quote:
wat is deze nou
lijkt op een nostalgie nft

ziet er wel mooi uit
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 31 mei 2021 @ 09:07:54 #153
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199691070
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:56 schreef n__n het volgende:
Hoe kunnen vergoedingspercentages bij liquiditeitsverstrekking zoals bij een platform genaamd Eleven Finance eigenlijk realistisch zijn? Weet iemand waar het addertje onder het gras zit? https://eleven.finance
waren er afgelopen maand niet 3 van deze liquidity gehackd met flash loans?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199691113
** BitBook IEO on #Probit Begins at 13:00 GMT +7 TODAY 2021 MAY 31

To Join: https://www.probit.com/en-us/ieo/bbt-round1/0
pi_199692148
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

wat is deze nou
lijkt op een nostalgie nft

ziet er wel mooi uit
Soort tamagotchi
pi_199694841
twitter

REKT
pi_199694923
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:03 schreef LXIV het volgende:
Het wezenlijke verschil tussen crypto en aandelen is dat er aan crypto geen waarde valt toe te kennen
Er valt wel degelijk waarde aan toe te kennen. Alleen niet iedereen wilt dat zien. Het stock 2 flow model was een prima indicator.

quote:
De koers gaat niet meer boven de $10.000 uitkomen (BTC). Ik verwacht dat BTC gestaag verder afkalft en dit jaar nog onder de $1000 komt. Overige cryptovaluta zullen naar verhouding nog harder dalen, omdat het project gefaald heeft als het aankomt op het bieden van een alternatieve valuta. Dat wil niet zeggen dat blockchain als technologie geen mogelijkheden biedt, maar om daar gebruik van te maken kun je gewoon de open source software downloaden en hoef je niet in een coin te duiken. Marketcap voor de gezamelijke cryptomarkt (Nu ca $140 miljard), eind 2018 onder de $40 miljard.
Bitcoin lives rent free in your head, schud het van je af man.
The entire modern financial system is a big Keynesian, magic money tree Ponzi scheme.
https://youtu.be/1NkzLgd9sxY?t=212
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 maandag 31 mei 2021 @ 14:45:19 #159
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199695007
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:38 schreef Piva het volgende:

[..]

Er valt wel degelijk waarde aan toe te kennen. Alleen niet iedereen wilt dat zien. Het stock 2 flow model was een prima indicator.
[..]

Bitcoin lives rent free in your head, schud het van je af man.
Goede post.

Mensen die ontkennen dat crypto waarde heeft, snappen het hele concept achter de blockchain-technologie niet. Dan moet je ook niet over crypto denken mee te lullen. Maar goed, boomers denken dat ze bij alles kunnen meelullen en denken het altijd beter te weten zonder open te staan voor de daadwerkelijke legitieme argumenten. Het consumenteninternet had dezelfde ontwikkeling bij introductie (eerste 10 jaar).
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  maandag 31 mei 2021 @ 15:01:37 #160
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199695167
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:45 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Goede post.

Mensen die ontkennen dat crypto waarde heeft, snappen het hele concept achter de blockchain-technologie niet. Dan moet je ook niet over crypto denken mee te lullen. Maar goed, boomers denken dat ze bij alles kunnen meelullen en denken het altijd beter te weten zonder open te staan voor de daadwerkelijke legitieme argumenten. Het consumenteninternet had dezelfde ontwikkeling bij introductie (eerste 10 jaar).
Ik zag niet dat crypto geen waarde heeft, ik zeg dat er geen waarde aan toe te kennen valt. Dat is wezenlijk anders. Met een aandeel van een bedrijf kun je toekomstige kasstromen analyseren en op basis daarvan (en het risico-profiel, de rentestand etc) een realistische waarde voor het aandeel vaststellen.
Een aandeel ABN doet nu 11 euro. Dat kan naar de waan van de dag ook 6 euro zijn of 20 euro. Maar geen 1 euro of 100 euro, dan kun je zeggen dat het onder- danwel overgewaardeerd is. Dit is voor bitcoin niet mogelijk.
Gott strafe das treulose Italien!
pi_199695231
quote:
1s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:31 schreef FundsAreSafu het volgende:
[ twitter ]
REKT
Beetje stupide om deductief te redeneren vanaf drogreden 1 naar conclusie 2.

Maarrrr, bijzonder om te zien, al die foute dogma's die gemeengoed zijn op dit moment.
Hanky Panky Shangai
pi_199695262
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 14:45 schreef Erasmus het volgende:
Goede post.

Mensen die ontkennen dat crypto waarde heeft, snappen het hele concept achter de blockchain-technologie niet.
Dat blockchain technologie waarde heeft betekent niet dat crypto waarde heeft. Maar een boekhoudledger transactieledger heeft idd wel waarde. Weet alleen niet of je dat an sich crypto moet gaan zitten noemen.
Hanky Panky Shangai
pi_199695275
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:01 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik zag niet dat crypto geen waarde heeft, ik zeg dat er geen waarde aan toe te kennen valt. Dat is wezenlijk anders. Met een aandeel van een bedrijf kun je toekomstige kasstromen analyseren en op basis daarvan (en het risico-profiel, de rentestand etc) een realistische waarde voor het aandeel vaststellen.
Een aandeel ABN doet nu 11 euro. Dat kan naar de waan van de dag ook 6 euro zijn of 20 euro. Maar geen 1 euro of 100 euro, dan kun je zeggen dat het onder- danwel overgewaardeerd is. Dit is voor bitcoin niet mogelijk.
Afgezien daarvan is het open source en de schaalbaarheid / duplicering ervan oneindig.

Dus als het een toepassing zal hebben dan hou je dat bedrijfsmatig gewoon lekker privaat toch, wat moet je met een volatiel principe in waarde? Helemaal niks.
Hanky Panky Shangai
  maandag 31 mei 2021 @ 15:20:26 #164
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199695354
Gewoon netjes aandeeltjes Shell kopen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 31 mei 2021 @ 15:57:02 #165
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199695730
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:01 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik zag niet dat crypto geen waarde heeft, ik zeg dat er geen waarde aan toe te kennen valt. Dat is wezenlijk anders. Met een aandeel van een bedrijf kun je toekomstige kasstromen analyseren en op basis daarvan (en het risico-profiel, de rentestand etc) een realistische waarde voor het aandeel vaststellen.
Een aandeel ABN doet nu 11 euro. Dat kan naar de waan van de dag ook 6 euro zijn of 20 euro. Maar geen 1 euro of 100 euro, dan kun je zeggen dat het onder- danwel overgewaardeerd is. Dit is voor bitcoin niet mogelijk.
Dan hebben digitale productne toch ook geen waarde? Gewoon lekker ene muziekje, filmpje of software nakken en torrenten voor nop. het is GRATIS en heeft geen intrinsieke waarde?

of zeg ik iets geks
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 31 mei 2021 @ 16:11:26 #166
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199695922
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:57 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Dan hebben digitale productne toch ook geen waarde? Gewoon lekker ene muziekje, filmpje of software nakken en torrenten voor nop. het is GRATIS en heeft geen intrinsieke waarde?

of zeg ik iets geks
Dat heeft iig gebruikswaarde. En een duidelijke. Voor crypto's is dat veel minder het geval. Ja, voor het doen van schimmige transacties doet het het goed.

Voor Jan met de Pet is er buiten speculatie mijns inziens maar bijzonder weinig reden om iets met crypto te doen. Veilig en snel betalen kan ik al, en zonder absurde valutarisico's.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 maandag 31 mei 2021 @ 16:16:39 #167
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199695967
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:20 schreef fathank het volgende:
Gewoon netjes aandeeltjes Shell kopen
Gewoon je geld laten beleggen en klaarkomen met je 10% rendement (best case scenario) per jaar, veel beter.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  maandag 31 mei 2021 @ 16:27:13 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199696076
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat heeft iig gebruikswaarde. En een duidelijke. Voor crypto's is dat veel minder het geval. Ja, voor het doen van schimmige transacties doet het het goed.

Voor Jan met de Pet is er buiten speculatie mijns inziens maar bijzonder weinig reden om iets met crypto te doen. Veilig en snel betalen kan ik al, en zonder absurde valutarisico's.
Zonder absurde valutarisico's?

Het is wachten op de volgende crisis met hyperinflatie tot gevolg met een beetje pech/geluk.

Gewoon netjes diversifiren. Cash, stonks, stenen en crypto.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 31 mei 2021 @ 16:41:09 #169
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199696200
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Zonder absurde valutarisico's?

Het is wachten op de volgende crisis met hyperinflatie tot gevolg met een beetje pech/geluk.

Gewoon netjes diversifiren. Cash, stonks, stenen en crypto.
Die komen minder vaak voor dan halveringen of meer van je cryptoporto gelukkig :T

Maar dat je lekker kan speculeren met crypto wisten we al. Wat ik er niet of niet snel, handig en veilig mee kan is betalen. Dat kn veranderen maar is momenteel gewoon echt niet het geval.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 31 mei 2021 @ 16:42:43 #170
62913 Blik
The one and Only!
pi_199696206
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Zonder absurde valutarisico's?

Het is wachten op de volgende crisis met hyperinflatie tot gevolg met een beetje pech/geluk.

Gewoon netjes diversifiren. Cash, stonks, stenen en crypto.
Allemaal check inclusief de aandelen Shell :D
  maandag 31 mei 2021 @ 16:53:52 #171
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199696313
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 15:57 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Dan hebben digitale productne toch ook geen waarde? Gewoon lekker ene muziekje, filmpje of software nakken en torrenten voor nop. het is GRATIS en heeft geen intrinsieke waarde?

of zeg ik iets geks
Je snapt het hele punt niet. Het gaat niet om waarde, het gaat om waarderen. Dus -redelijk-objectief vaststellen wat de waarde is van een asset. Dat kun je met een aandeel doen op basis van een aantal factoren. Je kunt bepalen dat aandeel X een objectieve waarde heeft tussen de 20 en de 30 euro, op basis van toekomstige kasstromen en andere verwachtingen. De beurskoers kan hiervan afwijken.
Dit is niet mogelijk met crypto, omdat er helemaal geen winstverwachtingen of kasstromen zijn.
Gott strafe das treulose Italien!
pi_199696384
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Die komen minder vaak voor dan halveringen of meer van je cryptoporto gelukkig :T

Maar dat je lekker kan speculeren met crypto wisten we al. Wat ik er niet of niet snel, handig en veilig mee kan is betalen. Dat kn veranderen maar is momenteel gewoon echt niet het geval.
Het argument betalen hoor je wel vaker. Het is een non argument. Bitcoin is een asset. Cardano, Ether,DOT en nog wat andere munten heb je nodig om projecten op te bouwen. Zonder internet is Google ook geen zak waard. Zo kunnnen ook projecten niet ontwikkeld worden zonder het netwerk van Cardano. Cardano kun je dus mogelijk in de toekomst als een bedrijf zien.

Ik kan ook niet met goud en aandelen in de winkel iets kopen. Ik heb goud, maar ik kan nergens terecht zonder het eerst om te zetten in een goudwinkel naar fiat. Niemand in een winkel die mijn Krugerrand aan wil aannemen. En zo is het met bitcoin dus ook. Het aantal winkels waar je daadwerkelijk met bitcoin kunt betalen zijn beperkt. In mijn geval nul. Bovendien heeft bitcoin een zeer veilig netwerk. Wie weet wat daar nog mogelijk mee is.

Speculeren doe je door te traden. Ik trade niet maar doe iets met crypto voor de lange termijn. Kijk eens welk rendement je hebt gehaald met Bitcoin vanaf 2013. Iets voor de lange termijn dus.

[ Bericht 0% gewijzigd door Cherni op 31-05-2021 17:06:34 ]
pi_199696532
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Zonder absurde valutarisico's?

Het is wachten op de volgende crisis met hyperinflatie tot gevolg met een beetje pech/geluk.

Gewoon netjes diversifiren. Cash, stonks, stenen en crypto.
Precies. Op de bank krijg je nul procent rente. Dan maar iets in edelmetaal, onroerend goed of crypto.
  maandag 31 mei 2021 @ 17:30:31 #174
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199696644
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 17:00 schreef Cherni het volgende:

[..]

Het argument betalen hoor je wel vaker. Het is een non argument. Bitcoin is een asset. Cardano, Ether,DOT en nog wat andere munten heb je nodig om projecten op te bouwen. Zonder internet is Google ook geen zak waard. Zo kunnnen ook projecten niet ontwikkeld worden zonder het netwerk van Cardano. Cardano kun je dus mogelijk in de toekomst als een bedrijf zien.
Dat was een x aantal jaar geleden toch echt wel de gouden belofte van crypto's: dat je er mee kon betalen, en nog eens zonder die vermaledijde financile partijen. Toen dat maar niet van de grond kwam werd het ineens een asset of een store of value. Way to move the goalposts :P

En die projecten, tja. Welke projecten moeten per se op de blockchain? Of is het iig een heel goed idee om ze op de blockchain te doen vanwege enorme voordelen tov de manier waarop we nu grotendeels dingen doen? En als het dan idd beter zou zijn om op de blockchain te doen, waarom niet op een eigen blockchain maar op die van een derde partij als Cardano?

quote:
Ik kan ook niet met goud en aandelen in de winkel iets kopen. Ik heb goud, maar ik kan nergens terecht zonder het eerst om te zetten in een goudwinkel naar fiat. Niemand in een winkel die mijn Krugerrand aan wil aannemen. En zo is het met bitcoin dus ook. Het aantal winkels waar je daadwerkelijk met bitcoin kunt betalen zijn beperkt. In mijn geval nul. Bovendien heeft bitcoin een zeer veilig netwerk. Wie weet wat daar nog mogelijk mee is.
Nee klopt, die zijn (tegenwoordig) niet (meer) bedoeld als valuta.

Een heel veilig netwerk is altijd prettig. Maar het betalingsverkeer s al ontzettend veilig of veilig te maken zonder dat er een blockchain aan te pas komt. En ook voor crypto geldt dat 100% veiligheid niet bestaat. Je kan je keys kwijtraken, je kan onder druk gezet worden om je keys af te geven, ze kunnen als je ze fysiek ergens hebt genoteerd gestolen worden. Staat je porto op een exchange stel je jezelf ook bloot aan allerlei onbekende risico's.

quote:
Speculeren doe je door te traden. Ik trade niet maar doe iets met crypto voor de lange termijn. Kijk eens welk rendement je hebt gehaald met Bitcoin vanaf 2013. Iets voor de lange termijn dus.
Crypto heeft nog steeds geen revolutie op wat voor vlak dan ook veroorzaakt, wat dat betreft lijkt het meer op gokken dat dat ooit wel gaat gebeuren. Zou kunnen, maar ik zie het nog niet. Ik zie vooral mensen die roepen dat het geweldig gaat worden zonder veel concreets te zeggen over wat er nu zo geweldig gaat worden.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 31 mei 2021 @ 17:48:01 #175
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199696790
Dan ken je VECHAIN nog niet zeker ofwel?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199696885
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 17:30 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat was een x aantal jaar geleden toch echt wel de gouden belofte van crypto's: dat je er mee kon betalen, en nog eens zonder die vermaledijde financile partijen. Toen dat maar niet van de grond kwam werd het ineens een asset of een store of value. Way to move the goalposts :P

En die projecten, tja. Welke projecten moeten per se op de blockchain? Of is het iig een heel goed idee om ze op de blockchain te doen vanwege enorme voordelen tov de manier waarop we nu grotendeels dingen doen? En als het dan idd beter zou zijn om op de blockchain te doen, waarom niet op een eigen blockchain maar op die van een derde partij als Cardano?
[..]

Nee klopt, die zijn (tegenwoordig) niet (meer) bedoeld als valuta.

Een heel veilig netwerk is altijd prettig. Maar het betalingsverkeer s al ontzettend veilig of veilig te maken zonder dat er een blockchain aan te pas komt. En ook voor crypto geldt dat 100% veiligheid niet bestaat. Je kan je keys kwijtraken, je kan onder druk gezet worden om je keys af te geven, ze kunnen als je ze fysiek ergens hebt genoteerd gestolen worden. Staat je porto op een exchange stel je jezelf ook bloot aan allerlei onbekende risico's.
[..]

Crypto heeft nog steeds geen revolutie op wat voor vlak dan ook veroorzaakt, wat dat betreft lijkt het meer op gokken dat dat ooit wel gaat gebeuren. Zou kunnen, maar ik zie het nog niet. Ik zie vooral mensen die roepen dat het geweldig gaat worden zonder veel concreets te zeggen over wat er nu zo geweldig gaat worden.
Ik heb geen glazen bol. Mogelijk net als met de internet bubbel zullen 95% van de crypto munten het mogelijk niet gaan redden en blijven er een aantal over. Ik kan daar totaal niets over zeggen.

Bitcoin was ooit bedoeld als betaal middel. Maar sinds instituties het zijn gaan zien als een store of value is dat veranderd. Maar ga er maar vanuit dat er straks een crypto munt komt en je van vadertje staat een wallet krijgt. China is daar al heel ver mee. Die zijn bezig met de digtale yuan op de blockchain(proef).
https://www.cnbc.com/2021(...)ow-does-it-work.html
https://www.coindesk.com/(...)-operate-on-ethereum

Waarom op een derde partij?
Tja ik weet niet hoe complex het is om een goed werkend netwerk te bouwen. Mogelijk kan daar een andere user meer over vertellen.
Je zou ook kunnen zeggen hoe moeilijk is het om een besturingssysteem te ontwikkelen? Waarom niet je eigen besturingssysteem?
  maandag 31 mei 2021 @ 18:03:42 #177
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199696961
Als ik als kadaster of zo iets met een blockchain zou willen doen dan zet ik die wel zelf op. De transactiekosten extern zijn me te gortig. Dat het decentraal is biedt mij juist geen voordelen.
Gott strafe das treulose Italien!
pi_199697027
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:03 schreef LXIV het volgende:
Als ik als kadaster of zo iets met een blockchain zou willen doen dan zet ik die wel zelf op. De transactiekosten extern zijn me te gortig. Dat het decentraal is biedt mij juist geen voordelen.
Natuurlijk. Maar er ook niet maar n usecase voor blockchains. Net als dat er voor allerlei andere technologiestacks ook vaak meerdere varianten zijn met ieder hun eigen toepassingen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 31 mei 2021 @ 18:17:04 #179
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199697124
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:03 schreef LXIV het volgende:
Als ik als kadaster of zo iets met een blockchain zou willen doen dan zet ik die wel zelf op. De transactiekosten extern zijn me te gortig. Dat het decentraal is biedt mij juist geen voordelen.
Oh ben je nu ook al budget verantwoordelijke bij het kadaster aangaande blockchaintransacties?

Private blockchains zijn geen blockchains maar databases.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / PR maandag 31 mei 2021 @ 18:26:14 #180
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199697254
Wow nooit geweten dat er maar n blockchain(principe) was. Ik leer elke dag wat bij op de foks.
Huilen dan.
  Mod /KLB - Beste mod & Slimste user 2020 maandag 31 mei 2021 @ 18:30:31 #181
383969 crew  Erasmus
FRFC 1908
pi_199697332
quote:
7s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:26 schreef Isdatzo het volgende:
Wow nooit geweten dat er maar n blockchain(principe) was. Ik leer elke dag wat bij op de foks.
Echt h.
Kowed, jeh schele kaketoe met je scheve muil.
Tenzij deze post moderatie betreft, kan de post, ondertitel en signature van deze user met een satirisch en sarcastisch korreltje zout genomen worden. Alvast bedankt voor het begrip.
  maandag 31 mei 2021 @ 18:49:42 #182
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199697627
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:17 schreef fathank het volgende:

[..]

Oh ben je nu ook al budget verantwoordelijke bij het kadaster aangaande blockchaintransacties?

Private blockchains zijn geen blockchains maar databases.
Als er maar 1 partij mag editen is het gewoon een ledger. Maar dat zei ik niet: ik zei dat ik er zelf wel een zou opzetten. Bijvoorbeeld met alle grondbezitters in Nederland als stake-holders. En dan staken adhv het aantal vierkante meter. Dat kan toch?
Gott strafe das treulose Italien!
  maandag 31 mei 2021 @ 18:57:34 #183
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199697713
quote:
14s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:17 schreef fathank het volgende:

[..]

Oh ben je nu ook al budget verantwoordelijke bij het kadaster aangaande blockchaintransacties?

Private blockchains zijn geen blockchains maar databases.
En dan is de vraag dus: waarom zou je niet gewoon een goede database gebruiken maar een blockchain, al dan niet van een externe partij. Wat is het grote voordeel waarom ze bij het kadaster zeggen:"GOFFEDOMME MAN! Dat motten wij ook hebben! Is toch veeeeeeeeeel beter!"?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 31 mei 2021 @ 19:05:43 #184
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199697793
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan is de vraag dus: waarom zou je niet gewoon een goede database gebruiken maar een blockchain, al dan niet van een externe partij. Wat is het grote voordeel waarom ze bij het kadaster zeggen:"GOFFEDOMME MAN! Dat motten wij ook hebben! Is toch veeeeeeeeeel beter!"?
Het zou interessant kunnen zijn in landen met een niet-functionerend kadaster, door incompetentie of corruptie of allebei. Dan verleg je de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van een organisatie naar het publiek. Het is transparant, veilig, efficint. Ook redenen voor valuta op een blockchain.
Gott strafe das treulose Italien!
pi_199697981
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan is de vraag dus: waarom zou je niet gewoon een goede database gebruiken maar een blockchain, al dan niet van een externe partij. Wat is het grote voordeel waarom ze bij het kadaster zeggen:"GOFFEDOMME MAN! Dat motten wij ook hebben! Is toch veeeeeeeeeel beter!"?
Het kadaster zal nooit voorstander zijn omdat ze dan zelf de controle kwijt zijn. Nog los van welke voordelen of efficinties het wel of niet zou opleveren.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 31 mei 2021 @ 19:22:46 #186
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199698022
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 19:05 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het zou interessant kunnen zijn in landen met een niet-functionerend kadaster, door incompetentie of corruptie of allebei. Dan verleg je de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van een organisatie naar het publiek. Het is transparant, veilig, efficint. Ook redenen voor valuta op een blockchain.
Het is wel typisch iets om met een blockchain te doen, dat wel :T
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199698037
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 19:05 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het zou interessant kunnen zijn in landen met een niet-functionerend kadaster, door incompetentie of corruptie of allebei. Dan verleg je de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van een organisatie naar het publiek. Het is transparant, veilig, efficint. Ook redenen voor valuta op een blockchain.
Dat zou alleen kunnen werken als de wet en de rechter desbetreffende blockchain ook echt als leidend zou accepteren.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199698410
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 19:05 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het zou interessant kunnen zijn in landen met een niet-functionerend kadaster, door incompetentie of corruptie of allebei. Dan verleg je de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van een organisatie naar het publiek. Het is transparant, veilig, efficint. Ook redenen voor valuta op een blockchain.
Er zijn softwareimplementaties die min of meer hetzelfde doen als een blockchain: alleen transacties vastleggen, en niet de state. Je bankrekening is een mooi voorbeeld. Je bank houdt niet het saldo van je bankrekening bij ergens in een tabel, maar alleen alle transacties. Je saldo kan dan op ieder moment worden uitgerekend door alle transacties achter elkaar te leggen. Heel erg zoals een blockchain.

Wat een blockchain daaraan toevoegt is een cryptografisch controlemechanisme dat valideert of er niet gerommeld is met transacties. Het boeit voor de meeste blockchains, zoals bijvoorbeeld zo eentje van het kadaster, niet eens heel erg of dat decentraal gebeurt, zolang die blockchain publiek is en iedereen de transacties kan valideren.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 mei 2021 @ 20:01:52 #189
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199698724
Mijn Kraken account voorzien van funding om Mina te kopen :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 31 mei 2021 @ 20:02:24 #190
18653 crew  D.
pi_199698731
Iedereen klaar voor "The Bullrun, part II"?

Nog maar wat ordertjes klaarzetten :Y

twitter
  Redactie Frontpage maandag 31 mei 2021 @ 20:04:51 #191
4530 crew  Crazy Harry
pi_199698776
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan is de vraag dus: waarom zou je niet gewoon een goede database gebruiken maar een blockchain, al dan niet van een externe partij. Wat is het grote voordeel waarom ze bij het kadaster zeggen:"GOFFEDOMME MAN! Dat motten wij ook hebben! Is toch veeeeeeeeeel beter!"?
quote:
7s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:26 schreef Isdatzo het volgende:
Wow nooit geweten dat er maar n blockchain(principe) was. Ik leer elke dag wat bij op de foks.
Het kadaster is publieke overheid. En dus bij uitstek iets om op een publieke ledger te organiseren zodat de bureaucratie verminderd kan worden.
En zo natuurlijk meer dingen van de overheid waarmee het zou kunnen. Betalingen worden uit den treure genoemd maar daar zijn de huidige technieken misschien nog wel het minst geschikt voor omdat de schaalbaarheid te wensen overlaat. Er zijn daar oplossingen voor onderweg.
Maar je kan door middel van een Decentralised Autonomous Organisations ook organisaties opzetten en deze democratisch laten werken. Dat is ook een toepassing van blockchain.

En waarom niet een eigen blockchain? Om dezelfde reden dat je ook niet je eigen computers bouwt; een ander kan dat beter. Daarnaast is, zoals eerder gezegd, een niet-publieke blockchain geen blockchain, dat is inderdaad een database. Er zijn simpelweg eigenschappen die een blockchain een blockchain maken, en de eigenschap decentralisatie is een van die eigenschappen, in tegenstelling tot een database.
Net zoals een boom zonder stam geen boom is, dat zit gewoon in de eigenschappen van een boom gebakken.

Blockchain is een Distributed Ledger Technology. Het zit dus in de naam; distributed. Er zijn ook andere DLTs die feitelijk gezien geen blockchain zijn (bijvoorbeeld wanneer de techniek sharded is, dan houdt het op een blockchain te zijn) dus je kan ook juist dieper gaan in de technologie waardoor het geen blockchain meer is.

Dit forum zou eigenlijk ook DLT & Cryptocurrency moeten heten want enkel blockchain klopt echt niet meer.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
pi_199699016
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 20:02 schreef D. het volgende:
Iedereen klaar voor "The Bullrun, part II"?

Nog maar wat ordertjes klaarzetten :Y

[ twitter ]
twitter


Komt overeen met dit bericht dan?
mag het weten
pi_199699394
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 20:02 schreef D. het volgende:
Iedereen klaar voor "The Bullrun, part II"?

Nog maar wat ordertjes klaarzetten :Y

[ twitter ]
Dit komt van de treasury. Waarom zou dat bullish zijn? Je kan ook zeggen dat Binance te weinig USDT heeft en dat zou dan weer op vergrote vraag naar stable coins kunnen duiden.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199699825
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 20:02 schreef D. het volgende:
Iedereen klaar voor "The Bullrun, part II"?

Nog maar wat ordertjes klaarzetten :Y

[ twitter ]
Die 1Bs werken nauwelijks meer, liever 1T er tegenaan gooien.
  maandag 31 mei 2021 @ 21:25:28 #195
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199700013
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan is de vraag dus: waarom zou je niet gewoon een goede database gebruiken maar een blockchain, al dan niet van een externe partij. Wat is het grote voordeel waarom ze bij het kadaster zeggen:"GOFFEDOMME MAN! Dat motten wij ook hebben! Is toch veeeeeeeeeel beter!"?
Ja jonge geen idee ik beslis daar niet over.

Maar schijnt te duur te zijn
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199700056
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:53 schreef LXIV het volgende:
Je snapt het hele punt niet. Het gaat niet om waarde, het gaat om waarderen.
Ga je nou lopen beweren dat je ook nog nooit van het stock to flow principe hebt gehoord dat al decenia in de grondstoffen markt wordt gebruikt voor het waarderen van grondstoffen. Voornamelijk zilver en goud dus.

Het wordt steeds mooier met jou Lxiv!

En daarbij komt dat bitcoin een wezenlijke verbetering heeft t.o.v. goud. Het heeft namelijk een FIXED flow waardoor bij een stijging van de waarde de flow juist niet toeneemt (wat bij elke andere grondstof wel het geval is).

Goud heeft een S2F van ~60 terwijl bitcoin op dit moment een S2F van 62.9 heeft (let op dat bitcoins stock to flow veel nauwkeuriger te bereken is voor zowel nu als in de toekomst). Na de 2024 halving wordt het helemaal feest en gaat de S2F van bitcoin zelfs naar 113!

Goud heeft een mcap van $12T en btc $0.6T. Een duidelijke onderwaardering dus.
The entire modern financial system is a big Keynesian, magic money tree Ponzi scheme.
https://youtu.be/1NkzLgd9sxY?t=212
pi_199700373
twitter


Frank FrazettaSilver warrior

_O_
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 mei 2021 @ 23:00:52 #198
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199701332
Ik ga zo keihard lachen als ik MINA rond de ICO prijs kan kopen. Even flink de deksel op de neus van alle scammers die achterlijke bedragen hypen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 31 mei 2021 @ 23:15:07 #199
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199701484
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:00 schreef Nattekat het volgende:
Ik ga zo keihard lachen als ik MINA rond de ICO prijs kan kopen. Even flink de deksel op de neus van alle scammers die achterlijke bedragen hypen.
Weet je wat ik vandaag gekocht heb ?
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 mei 2021 @ 23:15:38 #200
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199701494
quote:
10s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:15 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Weet je wat ik vandaag gekocht heb ?
Vast iets anders, want het is nog nergens te verhandelen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 31 mei 2021 @ 23:17:18 #201
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199701513
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Vast iets anders, want het is nog nergens te verhandelen.
Een airco

:+
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 mei 2021 @ 23:20:23 #202
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199701550
quote:
10s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:17 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Een airco

:+
Goed bezig.

Wil ik ook, maar koers doet kut.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 31 mei 2021 @ 23:23:45 #203
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199701575
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Goed bezig.

Wil ik ook, maar koers doet kut.
Ik leg wel een extra pijpie voor je slaapkamer raam.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 mei 2021 @ 23:24:31 #204
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199701580
quote:
10s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:23 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Ik leg wel een extra pijpie voor je slaapkamer raam.
Met Mina kan ik straks 10 airco's kopen 8-)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199701605
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:00 schreef Nattekat het volgende:
Ik ga zo keihard lachen als ik MINA rond de ICO prijs kan kopen. Even flink de deksel op de neus van alle scammers die achterlijke bedragen hypen.
ICO prijs was 0.25 toch ?
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 mei 2021 @ 23:35:18 #206
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199701678
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:27 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

ICO prijs was 0.25 toch ?
Verhoogd naar 0.50 wegens de enorme interesse.

Ik ga er niet van uit dat onder een dollar gaat lukken, daar is echt te veel interesse voor, maar de welbekende pump and dump na een listing biedt misschien wel kansen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199701752
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Verhoogd naar 0.50 wegens de enorme interesse.

Ik ga er niet van uit dat onder een dollar gaat lukken, daar is echt te veel interesse voor, maar de welbekende pump and dump na een listing biedt misschien wel kansen.
Heb er ook wel interesse in maar heb nog geen kraken account. Misschien morgen even aanmaken en dan een dump afwachten.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 00:52:23 #208
38065 TheFreshPrince
Ik doe ook maar wat.
pi_199701990
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Met Mina kan ik straks 10 airco's kopen 8-)
Jeetjemina.
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 02:55:25 #209
4530 crew  Crazy Harry
pi_199702124
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 23:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Verhoogd naar 0.50 wegens de enorme interesse.

Ik ga er niet van uit dat onder een dollar gaat lukken, daar is echt te veel interesse voor, maar de welbekende pump and dump na een listing biedt misschien wel kansen.
Vanwaar je interesse in Mina?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  dinsdag 1 juni 2021 @ 06:39:32 #210
360331 PicoMMP
Van Basten #88
pi_199702286
Jeetje
  dinsdag 1 juni 2021 @ 07:46:07 #211
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199702419
Ada loopt lekker :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199702424
Hebben we het over deze Mina?
https://coinmarketcap.com/nl/currencies/mina/
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 1 juni 2021 @ 07:48:20 #213
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199702427
@Nattekat wat is Mina?

Welk stablecoin gebruiken jullie nu? Ik had vrijdagavond mijn crypto omgezet naar USDT maar ik geloof niet in dat project... USDC heeft de issue dat je het op Binance niet kan omzetten naar EUR, dus ik moest het omzetten naar USDT, verloor een paar dollar, en toen in EUR...
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199702430
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 07:46 schreef Rozevla het volgende:
Ada loopt lekker :)
Link en Dot lopen harder vandaag.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 1 juni 2021 @ 08:00:22 #215
360331 PicoMMP
Van Basten #88
pi_199702487
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 07:48 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
@:Nattekat wat is Mina?

Welk stablecoin gebruiken jullie nu? Ik had vrijdagavond mijn crypto omgezet naar USDT maar ik geloof niet in dat project... USDC heeft de issue dat je het op Binance niet kan omzetten naar EUR, dus ik moest het omzetten naar USDT, verloor een paar dollar, en toen in EUR...
Ik gebruik BUSD
  dinsdag 1 juni 2021 @ 08:19:22 #216
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199702596
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 08:00 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ik gebruik BUSD
Denk dat ik die ook moet doen.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 08:47:17 #217
360331 PicoMMP
Van Basten #88
pi_199702741
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 08:19 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Denk dat ik die ook moet doen.
Komt vooral omdat ik van Binance elke dag $0,11 BUSD krijg en dat dus daar bijgeschreven krijg.

Vanuit BUSD coin stort ik geld op m'n Binance card en daar doe ik weer uitgaven van.
pi_199703225
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 07:47 schreef recursief het volgende:
Hebben we het over deze Mina?
https://coinmarketcap.com/nl/currencies/mina/
Yep. In de afgelopen zes uur van $9 naar $3 gedaald, we naderen een goed instapmoment
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 10:05:12 #220
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199703245
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 02:55 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Vanwaar je interesse in Mina?
Dit is echt zo'n idee dat verder gaat dan Ethereum kloon #354 met een kleine twist. Het pakt n van de grootste problemen aan die crypto kent: de balans tussen schaalbaarheid en decentralisatie. Straks kan iedereen met een mobiele telefoon een mini-node voor verificatie opzetten zonder dat daar gigabytes aan data voor nodig is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 10:06:10 #221
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199703256
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 07:47 schreef recursief het volgende:
Hebben we het over deze Mina?
https://coinmarketcap.com/nl/currencies/mina/
Nee, dat is de reinste onzin en het feit dat het nu in elkaar dondert is direct te linken aan het vrijkomen van de tokens uit de ICO wat gisteren pas gebeurde.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 10:08:33 #222
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199703280
Het is trouwens een Bitcoin en geen Ethereum, dus de waarde is puur speculatie net als Bitcoin. Dat is wel even een flink nadeel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 10:20:28 #223
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199703371
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 08:47 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Komt vooral omdat ik van Binance elke dag $0,11 BUSD krijg en dat dus daar bijgeschreven krijg.

Vanuit BUSD coin stort ik geld op m'n Binance card en daar doe ik weer uitgaven van.
Heb je referral voor Binance Card? Of is dat niet meer geldig als je al op binance zit :P
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 10:47:55 #224
366734 dimmak
deadmeat
pi_199703616
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dit is echt zo'n idee dat verder gaat dan Ethereum kloon #354 met een kleine twist. Het pakt n van de grootste problemen aan die crypto kent: de balans tussen schaalbaarheid en decentralisatie. Straks kan iedereen met een mobiele telefoon een mini-node voor verificatie opzetten zonder dat daar gigabytes aan data voor nodig is.
Je blockchain kan dan wel gedecentraliseerd zijn, maar als die beheert wordt door een bedrijf is er weinig decentraals aan. Qua decentralisatie zijn ze dan ook net zo ver als 99,99% van alle crypto.

Edit: zat even op hun website maar ze hebben heel veel buzzwords gebruikt om weinig te zeggen _O-

[ Bericht 9% gewijzigd door dimmak op 01-06-2021 10:55:03 ]
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 10:52:46 #225
360331 PicoMMP
Van Basten #88
pi_199703656
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:20 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Heb je referral voor Binance Card? Of is dat niet meer geldig als je al op binance zit :P
Om eerlijk te zijn: geen flauw idee :P
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 10:55:15 #226
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199703696
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:47 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je blockchain kan dan wel gedecentraliseerd zijn, maar als die beheert wordt door een bedrijf is er weinig decentraals aan. Qua decentralisatie zijn ze dan ook net zo ver als 99,99% van alle crypto.
Mijn definitie van decentraal is dat elke node en client zelf kiest of ze akkoord gaan met een verandering of niet. Als je daar op tegen bent, dan is zelfs jouw geliefde Bitcoin niet decentraal. Er zal altijd een instantie zijn die de updates programmeert en onder nodes verspreidt. Dus jouw langspeelplaat mag uit, we kennen jouw bullshit verhaal wel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:01:12 #227
366734 dimmak
deadmeat
pi_199703782
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn definitie van decentraal is dat elke node en client zelf kiest of ze akkoord gaan met een verandering of niet.
Dat is onder andere een gedeelte van decentraal inderdaad, daar heb je gelijk in. Maar er zijn nog meer factoren die meespelen in het decentraal zijn.
quote:
Als je daar op tegen bent, dan is zelfs jouw geliefde Bitcoin niet decentraal. Er zal altijd een instantie zijn die de updates programmeert en onder nodes verspreidt.
Toch is dat niet zo. Er beheert geen bedrijf of organisatie Bitcoin. De ontwikkeling wordt gedaan door vele individuele devs. Sommige programmeren de code, andere reviewen de code en weer anderen keuren het goed. En dat alles is door iedereen vrij in te zien. Dus nee, de ontwikkeling heeft geen centrale attack factor.

Je sneer laat ik verder even weg, het is bekend dat je liever alleen jaknikkers ziet dan mensen met een kritische noot.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 11:04:10 #228
4530 crew  Crazy Harry
pi_199703818
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dit is echt zo'n idee dat verder gaat dan Ethereum kloon #354 met een kleine twist. Het pakt n van de grootste problemen aan die crypto kent: de balans tussen schaalbaarheid en decentralisatie. Straks kan iedereen met een mobiele telefoon een mini-node voor verificatie opzetten zonder dat daar gigabytes aan data voor nodig is.
Ik heb het een en ander erover gelezen doordat jij het noemde. Het klinkt in eerste instantie inderdaad interessant totdat blijkt dat er geen smart contracts mogelijk zijn, beetje jammer.

Maar als je die interessant vindt vanwege de techniek, moet je eens naar deze kijken: radixdlt.com
Mainnet eind deze maand live, muntjes zijn al te koop in de vorm van eRadix, een ethereum-gebaseerde versie van de coin die 1 op 1 in te wisselen gaat zijn tegen de native.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 11:05:41 #229
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199703837
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:01 schreef dimmak het volgende:
Je sneer laat ik verder even weg, het is bekend dat je liever alleen jaknikkers ziet dan mensen met een kritische noot.
Ik heb liever mensen die inhoudelijk zijn in plaats van mensen die vanuit hun Bitcoin bubbel maar wat onzin de wereld in werpen en het afdoen als feiten. Even snel de homepage van Mina aflezen en jij weet meteen precies wat voor project het is, tuurlijk.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:06:56 #230
366734 dimmak
deadmeat
pi_199703846
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb liever mensen die inhoudelijk zijn in plaats van mensen die vanuit hun Bitcoin bubbel maar wat onzin de wereld in werpen en het afdoen als feiten. Even snel de homepage van Mina aflezen en jij weet meteen precies wat voor project het is, tuurlijk.
Ik heb het niet eens over Bitcoin, dat haal jij erbij. Ik zeg dat het niet compleet decentraal is, daar zit geen onzin bij. En ik pretendeer nergens dat ik weet wat voor project het is.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 11:07:11 #231
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199703849
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:04 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Ik heb het een en ander erover gelezen doordat jij het noemde. Het klinkt in eerste instantie inderdaad interessant totdat blijkt dat er geen smart contracts mogelijk zijn, beetje jammer.

Maar als je die interessant vindt vanwege de techniek, moet je eens naar deze kijken: radixdlt.com
Mainnet eind deze maand live.
Dat is idd een groot gemis, maar ik denk ook niet dat dat mogelijk zou zijn geweest met deze technologie. Misschien als er nog verder op ontwikkeld wordt, kan er iets op verzonnen worden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 11:25:29 #232
4530 crew  Crazy Harry
pi_199704050
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:01 schreef dimmak het volgende:
Toch is dat niet zo. Er beheert geen bedrijf of organisatie Bitcoin. De ontwikkeling wordt gedaan door vele individuele devs. Sommige programmeren de code, andere reviewen de code en weer anderen keuren het goed. En dat alles is door iedereen vrij in te zien. Dus nee, de ontwikkeling heeft geen centrale attack factor.
Je snapt toch wel dat dat over de jaren gegroeid is hoop ik? Op dat vlak was Bitcoin in het begin behoorlijk gecentraliseerd te noemen, net zoals iedere startende DLT. Daar kan je een nieuw project niet op beoordelen.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:29:01 #233
366734 dimmak
deadmeat
pi_199704082
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:25 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Je snapt toch wel dat dat over de jaren gegroeid is hoop ik? Op dat vlak was Bitcoin in het begin behoorlijk gecentraliseerd te noemen, net zoals iedere startende DLT. Daar kan je een nieuw project niet op beoordelen.
Het project (MINA dus in deze) zelf claimt zelf dat hun keyfeature decentraliteit is, niet ik.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:31:31 #234
366734 dimmak
deadmeat
pi_199704112
Het volgende land gaat hun best doen om defi te reguleren. Hoe lang zouden ze het vol houden?

https://www.coindesk.com/thailand-sec-defi-law
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 11:32:31 #235
4530 crew  Crazy Harry
pi_199704122
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:29 schreef dimmak het volgende:

[..]

Het project (MINA dus in deze) zelf claimt zelf dat hun keyfeature decentraliteit is, niet ik.
Dat claimen ze allemaal :+
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 11:32:53 #236
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199704126
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:25 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Je snapt toch wel dat dat over de jaren gegroeid is hoop ik? Op dat vlak was Bitcoin in het begin behoorlijk gecentraliseerd te noemen, net zoals iedere startende DLT. Daar kan je een nieuw project niet op beoordelen.
Deze persoon weet het nog zo te draaien dat een project met bijna precies de structuur van Bitcoin gecentraliseerd is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:33:34 #237
366734 dimmak
deadmeat
pi_199704135
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Deze persoon weet het nog zo te draaien dat een project met bijna precies de structuur van Bitcoin gecentraliseerd is.
:') Gast. Niet zo salty omdat iemand een kritische noot bij je emotioneel gekoppelde bag plaatst. Kom anders eens met argumenten ipv op de man spelen. Laten we het inhoudelijk houden.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:53:18 #238
366734 dimmak
deadmeat
pi_199704364
https://www.blockchain.co(...)xkeVh94kSHHu2acqKeDh

Iemand besloot vandaag om zijn 9 jaar oude 900 bitcoin maar eens te verplaatsen. Snap niet waarom mensen die 9 jaar lang op zo'n oud adres hebben laten staan. Dankzij de lege mempool voor 2001 sat fee (1 euro).
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 11:56:49 #239
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199704418
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

:') Gast. Niet zo salty omdat iemand een kritische noot bij je emotioneel gekoppelde bag plaatst. Kom anders eens met argumenten ipv op de man spelen. Laten we het inhoudelijk houden.
Je hebt zelf die naam opgebouwd door constant te schreeuwen dat Ethereum gecentraliseerd is met zijn 4000 nodes en nu weer elke kans pakt om een project belachelijk te maken om diezelfde reden. Dat doe je nu gewoon weer: je leest wat pr zooi op een homepage, baseert je hele onderbuik op wat je daar leest en deelt meteen op dit forum wat een slecht project het wel niet is. Alles behalve constructief reageer je hier, dus dan moet je niet verrast zijn dat mensen je daar op wijzen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 12:09:00 #240
366734 dimmak
deadmeat
pi_199704566
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je hebt zelf die naam opgebouwd door constant te schreeuwen dat Ethereum gecentraliseerd is met zijn 4000 nodes en nu weer elke kans pakt om een project belachelijk te maken om diezelfde reden. Dat doe je nu gewoon weer: je leest wat pr zooi op een homepage, baseert je hele onderbuik op wat je daar leest en deelt meteen op dit forum wat een slecht project het wel niet is. Alles behalve constructief reageer je hier, dus dan moet je niet verrast zijn dat mensen je daar op wijzen.
Als projecten pretenderen decentraal te zijn, maar dit niet zijn kan het zijn dat ik daar een reactie op geef inderdaad. Verder heb ik nergens geschreven dat MINA een slecht project is, ik reageerde alleen op het bovenstaande. Over de hele opzet met zk-SNARKS, hoe de nodes daar mee omgaan en dergelijk kan ik nu ook wel wat gaan typen maar waarschijnlijk ga je er dan toch niet op in.

Het probleem voor jou is vooral dat ik kritiek geef op jouw geliefde projecten en dat mag niet, want die projecten doen alles goed en ik moet eigenlijk meelopen in de altcoin polonaise. Maar inhoudelijk reageren op argumenten kun je niet. Dat is prima, maar negeer mij dan en speel het niet op de man, want dat is juist weinig constructief.

Een maand geleden was ik nog fair. Maar tussen toen en nu nog 2x kritisch gepost over actuele problemen van Ethereum en ik maak ineens alles belachelijk. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zal ook gewoon eerlijk zeggen dat ik op jou wel gewoon normaal had in kunnen gaan gisteren, je bent kritisch maar wel fair. Ik had er alleen totaal geen zin meer in toen er zuigers uit alle hoeken en gaten kropen.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 12:13:59 #241
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199704627
'Mijn geliefde projecten'

Hou die onzin lekker in je BTC reeks. Het is geen voetbalwedstrijd, flikker op met die onzin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 12:16:16 #242
366734 dimmak
deadmeat
pi_199704647
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 12:13 schreef Nattekat het volgende:
'Mijn geliefde projecten'

Hou die onzin lekker in je BTC reeks. Het is geen voetbalwedstrijd, flikker op met die onzin.
Lekkere dooddoener voor een mod. Jij bent o.a. iemand van de weinige die er een voetbalwedstrijd van maakt maat. Jij haalt altijd BTC erbij als ik ergens op reageer.

[ Bericht 5% gewijzigd door dimmak op 01-06-2021 12:21:26 ]
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_199705075
twitter
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 13:07:29 #244
4530 crew  Crazy Harry
pi_199705097
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 12:09 schreef dimmak het volgende:

Een maand geleden was ik nog fair. Maar tussen toen en nu nog 2x kritisch gepost over actuele problemen van Ethereum en ik maak ineens alles belachelijk. :')
[..]

Er valt in ieder geval genoeg kritiek te geven op Ethereum. :)
Maar als je zo kritisch bent, kan je je licht eens laten schijnen op Radix? Ik vind het zelf een verdomd mooi project maar ik ben benieuwd hoe een ander erover denkt.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  BNW - Beste TS 2020 dinsdag 1 juni 2021 @ 13:10:19 #245
343952 Ali_boo
pi_199705132
nvm
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 13:55:29 #246
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199705668
Zelfs in de bear-markt heb ik 10% winst gemaakt. In een DAG.
Waarom zouden wij ook alweer in aandelen en ETF's moeten beleggen? Naast dat we fictief onderdeel zijn?

Ik zal nooit 2008 en Imtech vergeten. 50% gezakt, ik kopen, en uiteindleijk 3 maanden salaris ging naar lettelrijk 0. Imtech heeft plots geen waarde meer als miljardenbedrijf... maar het is niet fictief, toch?!!!
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 13:57:03 #247
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199705684
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 13:55 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Zelfs in de bear-markt heb ik 10% winst gemaakt. In een DAG.
Waarom zouden wij ook alweer in aandelen en ETF's moeten beleggen? Naast dat we fictief onderdeel zijn?

Ik zal nooit 2008 en Imtech vergeten. 50% gezakt, ik kopen, en uiteindleijk 3 maanden salaris ging naar lettelrijk 0. Imtech heeft plots geen waarde meer als miljardenbedrijf... maar het is niet fictief, toch?!!!
Maar er is helemaal geen bearmarkt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199705803
NASCAR sponsor en FOX interview aankomend voor MIL moonen binnenkort u hoorde het hier voor het eerst.

Over shitcoins gesproken, waar blijft mijn moonpirate rum?
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 14:08:17 #249
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199705837
Oh, de markt is al sinds vanmorgen live :D

$3,50 nu. Heel weinig verkoopdruk nog, dus nog heel even afwachten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 14:43:38 #250
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199706373
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:53 schreef dimmak het volgende:
https://www.blockchain.co(...)xkeVh94kSHHu2acqKeDh

Iemand besloot vandaag om zijn 9 jaar oude 900 bitcoin maar eens te verplaatsen. Snap niet waarom mensen die 9 jaar lang op zo'n oud adres hebben laten staan. Dankzij de lege mempool voor 2001 sat fee (1 euro).
Misschien vondt ie zn password weer!
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 15:20:58 #251
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199706916
Buy geplaatst op $1.50 *O*

3x de ICO prijs :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 15:26:06 #252
435979 Oriente
Total meltdown
pi_199706967
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 14:43 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Misschien vondt ie zn password weer!
@onlogisch @GGMM @Coco
pi_199707015
https://twitter.com/sassa(...)t.eu%2Fbsc-aanval%2F

Grove FUD of wordt Binance de nieuwe Mt Gox?
What Would Goku Do
  dinsdag 1 juni 2021 @ 15:30:54 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199707031
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 21:53 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

Frank Frazetta

[ afbeelding ]

Silver warrior

_O_
En dan gaan mensen betalen voor zo een plaatje?

Dan ben je niet goed hoor.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 15:31:20 #255
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199707035
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:29 schreef viagraap het volgende:
https://twitter.com/sassa(...)t.eu%2Fbsc-aanval%2F

Grove FUD of wordt Binance de nieuwe Mt Gox?
Mijn Moonpirate :'(

Dit zou een herhaling van 2014 zijn als waar. 2014 was geen fijn jaar voor de crypto bezitters.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 15:32:19 #256
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199707049
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:29 schreef viagraap het volgende:
https://twitter.com/sassa(...)t.eu%2Fbsc-aanval%2F

Grove FUD of wordt Binance de nieuwe Mt Gox?
Probleem ligt toch gewoon bij gebrekkige hardware van nodes en niet zozeer aan Binance zelf? Of begrijp ik het verkeerd?
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 15:32:51 #257
366734 dimmak
deadmeat
pi_199707057
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:29 schreef viagraap het volgende:
https://twitter.com/sassa(...)t.eu%2Fbsc-aanval%2F

Grove FUD of wordt Binance de nieuwe Mt Gox?
Dit heeft toch niks met Mt.Gox te maken. Dat BSC een teringbende is wist iedereen al.

Edit: die tweet is zelfs al van 20 mei, dacht al wat komt ie bekend voor.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 15:33:30 #258
198720 Coco
dat vind je leuk h
pi_199707062
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:26 schreef Oriente het volgende:

[..]

@:onlogisch @:ggmm @:coco
@Wazaaaaa
What can change the nature of a man?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 15:34:44 #259
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199707083
Als Moonpirate een beetje redelijk staat qua koers, ga ik er zo uit. Dit is iets dat wel redelijk wat gezeik op kan leveren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 15:35:24 #260
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199707097
Oh, 20 mei, flikker op :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199707098
Ik poneerde het enigszins opruiend zo ja. Zelf merk ik ook al een tijdje dat transacties moeilijk doorkomen. Kan Binance niet een protocol doorvoeren dat alle nodes die op Windows XP draaien eruit gegooid worden? Of iets wat hetzelfde doet maar dan in termen die niet blootleggen dat ik niks van de techniek begrijp.
What Would Goku Do
pi_199707110
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:35 schreef Nattekat het volgende:
Oh, 20 mei, flikker op :')
Lmao niet eens gezien. Laat dan maar gaan idd. Goeie FUD wel kijk die Nattekat gaan.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 15:37:57 #263
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199707138
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:36 schreef viagraap het volgende:

[..]

Lmao niet eens gezien. Laat dan maar gaan idd. Goeie FUD wel kijk die Nattekat gaan.
Ik zit in iets waar ik 0,0 vertrouwen in heb en wat onderdeel is van een chain waar ik net zo weinig in zie. Tuurlijk ga ik er uit als blijkt dat het netwerk grote problemen heeft :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199707152
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zit in iets waar ik 0,0 vertrouwen in heb en wat onderdeel is van een chain waar ik net zo weinig in zie. Tuurlijk ga ik er uit als blijkt dat het netwerk grote problemen heeft :P
Fair enough. Die mening over bsc deel ik ook wel.
What Would Goku Do
  dinsdag 1 juni 2021 @ 15:39:37 #265
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199707165
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:34 schreef Nattekat het volgende:
Als Moonpirate een beetje redelijk staat qua koers, ga ik er zo uit. Dit is iets dat wel redelijk wat gezeik op kan leveren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 15:42:30 #266
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199707209
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:39 schreef fathank het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Sorry, had niet zo stom moeten praten. Arrr!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 16:00:11 #267
4530 crew  Crazy Harry
pi_199707444
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 13:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Maar er is helemaal geen bearmarkt.
Dat zie ik echt veel mensen zeggen. Nu heb ik meer verstand van de tech dan van handelen, dus wie ben ik om erover te oordelen? Maar ik vraag me dan wel af hoe je een inzakking van 50% wel wil noemen?
Moet een bearmarket dan per se tot de bodem gaan? Wordt een bullmarket ook zo beoordeeld? Dat die dus altijd naar een nieuwe ATH moet?
Hoe definieer je een bearmarket?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 16:03:26 #268
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199707479
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 16:00 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dat zie ik echt veel mensen zeggen. Nu heb ik meer verstand van de tech dan van handelen, dus wie ben ik om erover te oordelen? Maar ik vraag me dan wel af hoe je een inzakking van 50% wel wil noemen?
Moet een bearmarket dan per se tot de bodem gaan? Wordt een bullmarket ook zo beoordeeld? Dat die dus altijd naar een nieuwe ATH moet?
Hoe definieer je een bearmarket?
Bearmarket is constant nieuwe lows, de huidige low is al bijna 2 weken geleden en die zat nog boven het absolute dieptepunt sinds de crash.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 16:12:26 #269
4530 crew  Crazy Harry
pi_199707556
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 16:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bearmarket is constant nieuwe lows, de huidige low is al bijna 2 weken geleden en die zat nog boven het absolute dieptepunt sinds de crash.
Maar dan is er toch wel net een geweest? Tussen 10 en 23 mei? En even daarvoor ook een korte periode.
Of snap ik er dan niks van?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
pi_199707614
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 15:30 schreef fathank het volgende:

[..]

En dan gaan mensen betalen voor zo een plaatje?

Dan ben je niet goed hoor.
Plaatje? Er wordt een 3D model van gebouwd en ze kunnen gebruikt worden in game he.

Er komen er 4 met elk slechts 1 editie.Deze wordt ook getokenized en de originele schilderij is verkocht voor 5.4m USD.De NFTs worden verloot. Kosten ticket: $10 aan PYR.

Vulcanforged/PYR blootstellen aan een miljoenen community.

Mooiste is nog ze gewoon simpel accountje aan moeten maken en gelijk worden doorverwezen naar fiat-pyr portaal, aftikken en hopen dat je geluk hebt.

Briljant gewoon _O_

[ Bericht 1% gewijzigd door Dimachaerus op 01-06-2021 16:27:11 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 17:11:49 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199708272
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 16:12 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Maar dan is er toch wel net een geweest? Tussen 10 en 23 mei? En even daarvoor ook een korte periode.
Of snap ik er dan niks van?
Dat is net even een te korte periode om het echt een trend te noemen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 1 juni 2021 @ 20:33:15 #272
62913 Blik
The one and Only!
pi_199710292
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 16:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Plaatje? Er wordt een 3D model van gebouwd en ze kunnen gebruikt worden in game he.

Er komen er 4 met elk slechts 1 editie.

[ afbeelding ]

Deze wordt ook getokenized en de originele schilderij is verkocht voor 5.4m USD.

[ afbeelding ]

De NFTs worden verloot. Kosten ticket: $10 aan PYR.

Vulcanforged/PYR blootstellen aan een miljoenen community.

Mooiste is nog ze gewoon simpel accountje aan moeten maken en gelijk worden doorverwezen naar fiat-pyr portaal, aftikken en hopen dat je geluk hebt.

Briljant gewoon _O_
Ik snap hier dus echt helemaal niks van en zou hier dus nooit mijn geld in kunnen stoppen
pi_199710431
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 20:33 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik snap hier dus echt helemaal niks van en zou hier dus nooit mijn geld in kunnen stoppen
Wat snap je niet aan minecraft (sandb0x) + WoW (mmorpg) + crypto (play2earn, true ownership)?

Disclaimer: voor de decentralize the world fetishjten ja ik snap ook wel dat als de game ontwikkelaar de stekker eruit dat je je assets kwijt bent. Maar gaat erom dat je nu een prijskaartje kan plakken aan de tijd die je in de game genvesteerd hebt en je vrij bent om de items te verhandelen op de vrije markt.

Fortnite, Call of Duty, Fifa ultimate team, aan al die microtransacties verdienen die ontwikkelaars goud geld aan. Genvesteerd geld/tijd ben je kwijt als speler.

Games zijn naast currency de perfecte usecase voor blockchain technologie. In tegenstelling tot de zoveelste 'gedecentraliseerde smart contract platform eth killer#69'.
  Redactie Frontpage dinsdag 1 juni 2021 @ 22:19:54 #274
4530 crew  Crazy Harry
pi_199711731
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 20:42 schreef Dimachaerus het volgende:
Disclaimer: voor de decentralize the world fetishjten ja ik snap ook wel dat als de game ontwikkelaar de stekker eruit dat je je assets kwijt bent.
Daar was een tijdje geleden op mijn twitter-tijdlijn wel wat over te doen ja. Een voorstel wat toen voorbij kwam was in plaats van een non-fungible token, dat er een non-fungible asset gemaakt zou worden. Waarmee bedoeld werd, de data van het kunstwerk op de blockchain (of andere DLT) zelf opslaan.
quote:
Fortnite, Call of Duty, Fifa ultimate team, aan al die microtransacties verdienen die ontwikkelaars goud geld aan. Genvesteerd geld/tijd ben je kwijt als speler.
Of je ziet je tijd en energie gewoon als spelplezier...
quote:
Games zijn naast currency de perfecte usecase voor blockchain technologie. In tegenstelling tot de zoveelste 'gedecentraliseerde smart contract platform eth killer#69'.
Perfect is een groot woord maar dat het een goede use case is, kan ik het wel mee eens zijn.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
http://www.privacybarometer.nl/
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 juni 2021 @ 22:55:11 #275
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199712201
Mina koers is saaier dan verwacht... schijnt gezeik met Coinlist te zijn ofzo :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199712516
MIL-moon is gaande zeg niet dat ik het niet gedeeld heb.

Ja ik heb ook eens goed gegist dus je gaat het horen ook.

[ Bericht 1% gewijzigd door viagraap op 01-06-2021 23:29:55 ]
What Would Goku Do
  dinsdag 1 juni 2021 @ 23:40:12 #277
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199712677
pi_199712769
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 23:40 schreef Apekoek het volgende:
[ afbeelding ]
#bullish
pi_199712774
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 22:55 schreef Nattekat het volgende:
Mina koers is saaier dan verwacht... schijnt gezeik met Coinlist te zijn ofzo :')
Mcap is al 417M. Wel erg veel voor een nieuwe coin.
  woensdag 2 juni 2021 @ 09:39:17 #280
360331 PicoMMP
Van Basten #88
pi_199714582
Groenemorgen allemaal :)
pi_199715088
twitter


Na bijna 10 jaar inloggen en dan dus 11.5miljoen dollar rijker zijn :X
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 juni 2021 @ 10:33:38 #282
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199715111
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 23:52 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Mcap is al 417M. Wel erg veel voor een nieuwe coin.
Dat was ook wel te verwachten gezien de ICO, daar gingen de coins ook weg voor een relatief hoge cap.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199716624
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:32 schreef Anton91 het volgende:
[ twitter ]

Na bijna 10 jaar inloggen en dan dus 11.5miljoen dollar rijker zijn :X
Zou die niet iets gehad hebben van rond de 70k maar al eens inloggen en kijken. Of zou het hem recent zijn ingevallen. Nja hoop dat het iemand is die het ook goed kan gebruiken, iemand die nu lekker van zijn welverdiende pensioen kan gaan genieten.
Deze mening is volledig en alleen gebaseerd op de onderbuik en daar ben ik boerentrots op!
  woensdag 2 juni 2021 @ 12:59:46 #284
62913 Blik
The one and Only!
pi_199716862
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:32 schreef Anton91 het volgende:
[ twitter ]

Na bijna 10 jaar inloggen en dan dus 11.5miljoen dollar rijker zijn :X
Lekker, gewoon 1 per maand verkopen, ben je over 26 jaar klaar