abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 18:48:02 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199154794


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199154815
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 08:15 schreef F.Sinatra het volgende:
Nog goede moonshot tips hier :P ? Heb nog wel wat links en rechts dat ik wil wagen.
Refinable. Een NFT marketplace gebacked door Binance. Launchday is op 27 April.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 18:56:49 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199154909
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 18:49 schreef Gehrman het volgende:
Een NFT marketplace gebacked door Binance
Keiharde rode vlaggen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 18:57:43 #4
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199154918
Gaan we nou nog een keer de lucht weer in? Duurt lang.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199154929
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 18:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Keiharde rode vlaggen.
Alles waar Binance achter zit doet het meestal erg goed. Alleen wordt dit project nu al zo erg gehyped dat het niet echt meer een moonshot is. Waarschijnlijk vliegt de mcap meteen naar 100M bij PCS listing door frontrunning bots.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 19:02:12 #6
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199154981
quote:
9s.gif Op zondag 25 april 2021 18:58 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Alles waar Binance achter zit doet het meestal erg goed. Alleen wordt dit project nu al zo erg gehyped dat het niet echt meer een moonshot is. Waarschijnlijk vliegt de mcap meteen naar 100M bij PCS listing door frontrunning bots.
De Chinezen willen ook nog winst maken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199155462
quote:
14s.gif Op zondag 25 april 2021 10:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Uitbetalen gaat prima via binance. Mits je niet bij ABN zit :')

Maar dat ligt meer aan ABN dan aan Binance.
Wat is er mis met ABN dan?
  zondag 25 april 2021 @ 20:40:13 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199156507
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 19:36 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Wat is er mis met ABN dan?
Die hebben nogal wat problemen gehad met hun KYC verplichtingen en zijn nu een stuk fanatieker.

Maar als je vertelt dat je je geld met crypto hebt verdiend is er doorgaans geen probleem na uitleg.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 25 april 2021 @ 20:56:02 #9
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_199156722
quote:
14s.gif Op zondag 25 april 2021 20:40 schreef fathank het volgende:

[..]

Maar als je vertelt dat je je geld met crypto hebt verdiend is er doorgaans geen probleem na uitleg.
Dat is goed om te weten!
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 21:34:00 #10
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199157302
quote:
14s.gif Op zondag 25 april 2021 20:40 schreef fathank het volgende:

[..]

Die hebben nogal wat problemen gehad met hun KYC verplichtingen en zijn nu een stuk fanatieker.

Maar als je vertelt dat je je geld met crypto hebt verdiend is er doorgaans geen probleem na uitleg.
En het overhandigen van de nodige bewijsstukken?
Neem aan dat ze je niet op je blauwe ogen geloven :+
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199157488
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:00 schreef raptorix het volgende:

[..]

Op zich kan dat ook bij hele lage bedragen, ik hoorde een keer een collega (buiten de bank) die 50 euro terug had gehad voor een tankbeurt en dat hij daar vragen over kreeg.

Maar ik denk dat als je minder dan 15K per jaar op je rekening laat storten dat je waarschijnlijk geen vragen krijgt.
Ik vermoed ook dat ze bij de bank wel een soort van "whitelist" hebben van tegenrekeningen die in orde zijn.

Dat het geld van een IBAN uit de UK komt zegt over het algemeen niet zo heel veel, het gaat met name om de "lineage" kortom is dat een IBAN die zelf ook aan goede KYC doet, dan zullen ze dat redelijk blind accepteren.
Hier zowel bij bedragen boven als onder de 15k geen vragen gehad bij ING.

Zowel via Binance als via Kraken.
pi_199158754
Zo, de koersen schieten weer omlaag
pi_199159058
Is dit die zondagdip?
What Would Goku Do
pi_199159172
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 23:21 schreef viagraap het volgende:
Is dit die zondagdip?
Ik hoop het, dan is het zo voorbij.
pi_199159350
toch wel vervelend als je nu in illiquide onzin alts zit :{
pi_199159370
Alles zakt als een malle ineens. Maar goed ik hou vast, sowieso long term. Maar dan nog is het interessant
Alpha kenny one
pi_199159545
BearGOD
Gino ♥
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 00:27:33 #18
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199159777
Al mijn leefgeld van deze maand kan ook wel in crypto. Immer de dip kopen _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199159832
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:27 schreef Nattekat het volgende:
Al mijn leefgeld van deze maand kan ook wel in crypto. Immer de dip kopen _O_
yikes
pi_199160004
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:27 schreef Nattekat het volgende:
Al mijn leefgeld van deze maand kan ook wel in crypto. Immer de dip kopen _O_
Zou je dat wel doen...
-
pi_199160044
M'n pf is in sats gestegen. Niets aan het handje dus.
  maandag 26 april 2021 @ 06:19:24 #22
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199160420
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 23:58 schreef Tjacka het volgende:
BearGOD
Lol waar :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 26 april 2021 @ 07:02:33 #23
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199160477
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 23:58 schreef Tjacka het volgende:
BearGOD
Paniek om niks, we zijn alweer hoger dan die dip van gister
Laffe huichelaar
  Eindredactie Games maandag 26 april 2021 @ 07:07:16 #24
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199160495
Beartrap, alles eruit gehaald
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 26 april 2021 @ 07:19:23 #25
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199160556
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 07:07 schreef Oscar. het volgende:
Beartrap, alles eruit gehaald
Als je denkt dat het een bear trap is zou ik er juist instoppen :D

Bull trap bedoel je vermoedelijk.
Laffe huichelaar
  Eindredactie Games maandag 26 april 2021 @ 07:30:09 #26
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199160619
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 07:19 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Als je denkt dat het een bear trap is zou ik er juist instoppen :D

Bull trap bedoel je vermoedelijk.
Nu ga ik sadcoin kopen :(
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199160833
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 07:07 schreef Oscar. het volgende:
Beartrap, alles eruit gehaald
_O-
pi_199160838
Greon greon
pi_199160890
Ik heb zowaar op het juiste moment ingekocht *O*
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 april 2021 @ 08:46:35 #30
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199161089
Het herstelt weer prima :)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199161161
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199161174
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 18:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Refinable. Een NFT marketplace gebacked door Binance. Launchday is op 27 April.
Is die uitgesteld dan?

quote:
The Refinable crypto marketplace will be going live Friday, April 23, after a very successful private funding round.
Maar kan aan mij liggen, maar ik zie nergens een koopmogelijkheid meer, en ga niet na launch kopen.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 09:05:28 ]
  maandag 26 april 2021 @ 08:58:29 #33
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199161189
PYR casual ATH vandaag. Fuck de haters.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 09:09:55 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199161277
Mooie trap vannacht.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 26 april 2021 @ 09:14:06 #35
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199161308
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 08:58 schreef Scorpie het volgende:
PYR casual ATH vandaag. Fuck de haters.
Maak je eigen druk omdat anderen je muntje niet moeten :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199161439
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 09:09 schreef Nattekat het volgende:
Mooie trap vannacht.
Ik nam me voor toen ik ging slapen de boel te verkopen als ik wakker zou worden met btc onder de 39k euro. Nu maar eens afwachten of die nieuwe vloer er dit kwartaal kan komen.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 10:05:30 #37
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199161705
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 09:32 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik nam me voor toen ik ging slapen de boel te verkopen als ik wakker zou worden met btc onder de 39k euro. Nu maar eens afwachten of die nieuwe vloer er dit kwartaal kan komen.
Ik heb helemaal niets meer om erin te gooien helaas, om de aloude regel "don't invest more than you can afford to lose" maar netjes te blijven volgen, dus ik ben hier wel blij mee :@

Als we binnenkort weer gaan dippen, dan is de support van alle dipkopers wel heel erg uitgedund. Hopelijk gaan we gewoon keihard de lucht in nu.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 26 april 2021 @ 10:13:45 #38
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199161777
Kan me niet ver genoeg dippen :(

Zeker ETH niet, verkocht op 250, zat te wachten tot ze weer terug zouden vallen naar ~90

Bij 400 vond ik het wel jammer. Bij 2000 had ik er de ziekte in :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 10:13:49 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199161779
Ik denk dat Moonpirate wel een goede keus is geweest. Uiteraard op z'n Nattekats vlak voor een dip gekocht, maar het is geen fiasco en er wordt wat aan de weg getimmerd.

Ik zie het nog steeds als complete troep, maar krijg toch het idee dat er misschien wel eens meer achter kan zitten :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199162654
Paar BNB in $Happy gestopt. thehappycoin.co

DeFi token die iedere week doneert aan een goed doel in de mental health omgeving. Eerste $20k is gedoneerd, dev is gedoxxed, 25mil MC 5 dagen oud, er is marketing budget. Gokje, maar ik geloof er wel in dat het wat zou kunnen worden.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 11:41:45 ]
  Moderator maandag 26 april 2021 @ 11:48:14 #41
18653 crew  D.
pi_199162738
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 11:40 schreef F.Sinatra het volgende:
Paar BNB in $Happy gestopt. thehappycoin.co

DeFi token die iedere week doneert aan een goed doel in de mental health omgeving. Eerste $20k is gedoneerd, dev is gedoxxed, 25mil MC 5 dagen oud, er is marketing budget. Gokje, maar ik geloof er wel in dat het wat zou kunnen worden.
Ik vroeg me al af wanneer ik er hier voor het eerst over zou lezen :P

Ik heb 5 dagen geleden wat gekocht :Y
  maandag 26 april 2021 @ 11:53:10 #42
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199162787
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 11:40 schreef F.Sinatra het volgende:
Paar BNB in $Happy gestopt. thehappycoin.co

DeFi token die iedere week doneert aan een goed doel in de mental health omgeving. Eerste $20k is gedoneerd, dev is gedoxxed, 25mil MC 5 dagen oud, er is marketing budget. Gokje, maar ik geloof er wel in dat het wat zou kunnen worden.
Yep, zit er ondertussen ook een klein weekje in.
Huilen dan.
pi_199163019
Leuk om te lezen! Heb later gekocht (zaterdag) maar nog steeds erg vroeg naar mijn idee. Jullie hebben al leuke profit gemaakt dan ^O^
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 12:21:10 #44
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199163034
Moooooooon!

Die airco komt eraan :9
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf maandag 26 april 2021 @ 12:22:41 #45
364681 over_hedge
pi_199163049
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:21 schreef Nattekat het volgende:
Moooooooon!

Die airco komt eraan :9
Mm ja gaat wel lekker nu.

Weet je dan ook al welke airco je wilt?

Er staat er nu 1 op
https://www.ibood.com/nl/nl/
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 12:27:13 #46
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199163107
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:22 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Mm ja gaat wel lekker nu.

Weet je dan ook al welke airco je wilt?
Hangt er van af hoe hard het nu gaat, aangezien ik wel vrij spoedig moet kopen om de gekte voor te zijn. Er zijn er twee die ik op het oog heb; een vrij simpele en een wat uitgebreidere. De simpele is gratis op een ATH, de uitgebreidere op 7100$. Allebei mobiele ondingen, maar wel twee keer zo krachtig als het onding dat nu in m'n kamer staat en waarvan de slang de winter niet heeft overleefd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 26 april 2021 @ 12:30:23 #47
18653 crew  D.
pi_199163144
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:19 schreef F.Sinatra het volgende:
Leuk om te lezen! Heb later gekocht (zaterdag) maar nog steeds erg vroeg naar mijn idee. Jullie hebben al leuke profit gemaakt dan ^O^
Had kuren met pancakeswap, anders was ik een paar uur eerder geweest, nu een 400% op eerste inleg. Later nog wat bijgekocht, want mijn vertrouwen groeide na AMA en eerste donatie
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 12:30:54 #48
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199163146
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:22 schreef over_hedge het volgende:
Er staat er nu 1 op
https://www.ibood.com/nl/nl/
Jezus, dat is echt goedkoop voor dat koelvermogen :o

Maar aan de reviews te zien ook een gigantisch luid ding.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199163160
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:30 schreef D. het volgende:

[..]

Had kuren met pancakeswap, anders was ik een paar uur eerder geweest, nu een 400% op eerste inleg. Later nog wat bijgekocht, want mijn vertrouwen groeide na AMA en eerste donatie
Ja, ik vertrouw het ook wel. Sowieso in de zin van geen rugpull, of het succesvol wordt, is altijd de vraag.
  Moderator maandag 26 april 2021 @ 12:41:52 #50
18653 crew  D.
pi_199163258
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:32 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ja, ik vertrouw het ook wel. Sowieso in de zin van geen rugpull, of het succesvol wordt, is altijd de vraag.
De community is erg enthousiast, dus daar zal het niet aan liggen :P

En tja, wat is succesvol?
Met alle mooncoins zou je een x10 al bijna een teleurstelling noemen :P
pi_199163289
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:41 schreef D. het volgende:

[..]

De community is erg enthousiast, dus daar zal het niet aan liggen :P

En tja, wat is succesvol?
Met alle mooncoins zou je een x10 al bijna een teleurstelling noemen :P
Ik ben met een x10 nog tevreden hoor ;) Dan zit je ook 'al' op 250 mil MC

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 12:46:49 ]
pi_199163307
Ben nu ook in NFTinity gestapt. Puur gokje met 200 holders en 180K mcap, maar aangezien alles qua NFT hot is op dit moment :')

Check https://www.nftinity.art/ mocht je willen instappen.
pi_199163343
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:48 schreef MaximumRush het volgende:
Ben nu ook in NFTinity gestapt. Puur gokje met 200 holders en 180K mcap, maar aangezien alles qua NFT hot is op dit moment :')

Check https://www.nftinity.art/ mocht je willen instappen.
Niet alles hoor ;)

Kijk $fomo(lab) maar eens. Grote naam eraan gelinkt, doet geen klote.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 12:51:57 ]
pi_199163415
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 08:57 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Is die uitgesteld dan?
[..]

Maar kan aan mij liggen, maar ik zie nergens een koopmogelijkheid meer, en ga niet na launch kopen.
Die IDOs zijn vrijwel niet tussen te komen.
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 13:01:31 #55
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199163427
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:51 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Niet alles hoor ;)

Kijk $fomo(lab) maar eens. Grote naam eraan gelinkt, doet geen klote.
1. verzin leuk verhaaltje
2. heb goede PR
3. mooooooooooooooooooooooooooon
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199163431
quote:
1s.gif Op maandag 26 april 2021 13:00 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Die IDOs zijn vrijwel niet tussen te komen.
Nee, maar ga niet (mere) na launch instappen. Dan maar niet.
pi_199163434
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 13:01 schreef Nattekat het volgende:

[..]

1. verzin leuk verhaaltje
2. heb goede PR
3. mooooooooooooooooooooooooooon
Stap -1: Koop $Happy
  Moderator maandag 26 april 2021 @ 13:12:15 #58
18653 crew  D.
pi_199163522
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:46 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik ben met een x10 nog tevreden hoor ;) Dan zit je ook 'al' op 250 mil MC
Mee eens hoor :Y
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 13:15:02 #59
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199163552
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 13:02 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Stap -1: Koop $Happy
Stap -2: Koop rum
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199163557
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:48 schreef MaximumRush het volgende:
Ben nu ook in NFTinity gestapt. Puur gokje met 200 holders en 180K mcap, maar aangezien alles qua NFT hot is op dit moment :')

Check https://www.nftinity.art/ mocht je willen instappen.


krijg een melding als ik naar die website wil
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199163574
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 13:15 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

krijg een melding als ik naar die website wil
Goed begin is het halve werk.
pi_199163680
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 13:15 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

krijg een melding als ik naar die website wil
Ja, klopt. Kreeg ik ook, met dit erbij.
This domain was blocked for its similarity to dfinity.org, a historical phishing target.

Ik kan geen similarity vinden behalve dat de naam een beetje op elkaar lijkt.
pi_199163717
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 13:31 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ja, klopt. Kreeg ik ook, met dit erbij.
This domain was blocked for its similarity to dfinity.org, a historical phishing target.

Ik kan geen similarity vinden behalve dat de naam een beetje op elkaar lijkt.
Ah oke. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199163887
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 13:35 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ah oke. :+
Volgens de dev zou het hierdoor komen:

When you visit our web site in browsers connected to metamask, you will see an "Ethereum Phishing Detection" warning. This is a new service from metamask. This warning appears on most of the newly registered domains. The reason is that the word "ETH" is found on our website. You can continue by clicking on the sentence "Continuing at your own risk". We contacted metamask from Github. this problem will be solved soon.
https://github.com/MetaMask/eth-phishing-detect/issues
pi_199164070
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 13:59 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Volgens de dev zou het hierdoor komen:

When you visit our web site in browsers connected to metamask, you will see an "Ethereum Phishing Detection" warning. This is a new service from metamask. This warning appears on most of the newly registered domains. The reason is that the word "ETH" is found on our website. You can continue by clicking on the sentence "Continuing at your own risk". We contacted metamask from Github. this problem will be solved soon.
https://github.com/MetaMask/eth-phishing-detect/issues
Ah oke aardig rigoureus om dat als trigger te hebben.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator maandag 26 april 2021 @ 14:25:51 #66
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199164194
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199164315
Stierig
What Would Goku Do
pi_199164352
quote:


Jamie Dimon 3,5 jaar geleden *)
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 april 2021 @ 14:36:27 #69
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199164367
Ubix herstelt weer goed :7
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199164890
Eindelijk de UBX kunnen verkopen nadat ie de afgelopen twee weken alleen maar aan het minnen was
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 april 2021 @ 15:20:17 #71
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199164914
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 15:18 schreef GlenSpey het volgende:
Eindelijk de UBX kunnen verkopen nadat ie de afgelopen twee weken alleen maar aan het minnen was
Beetje dom. Ubix gaat nog veel verder stijgen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199165583
quote:
1s.gif Op maandag 26 april 2021 15:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Beetje dom. Ubix gaat nog veel verder stijgen
Waar baseer je dat op?
pi_199165931
Iemand die hier in gaat stappen om 19u?

https://avalonprotocol.com/

Heb hun contract address maar nog geen liquidity op Pancake.

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 16:38:55 ]
pi_199165939
quote:
1s.gif Op maandag 26 april 2021 15:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Beetje dom. Ubix gaat nog veel verder stijgen
Gebaseerd op wat?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199166247
Gary Vee gaat op 5/5 een NFT lanceren. Hij heeft behoorlijk wat volgers, wie weet heeft het invloed op Ethereum.
  Eindredactie Games maandag 26 april 2021 @ 17:54:25 #76
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199166773
Het is weer WAVES maand _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 17:54:44 #77
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199166777
Waarom stijgen we niet meer? :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 26 april 2021 @ 18:01:51 #78
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199166855
quote:
1s.gif Op maandag 26 april 2021 16:37 schreef F.Sinatra het volgende:
Iemand die hier in gaat stappen om 19u?

https://avalonprotocol.com/

Heb hun contract address maar nog geen liquidity op Pancake.
Ik niet. Heb hem voorbij zien komen, maar geen usecase. Gewoon een afgetakte RFI clone. Maar kan wel moon gaan evengoed.
pi_199166889
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 18:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Refinable. Een NFT marketplace gebacked door Binance. Launchday is op 27 April.
Niemand(hier) die dit gaat doen? :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199167023
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 18:01 schreef Plots het volgende:

[..]

Ik niet. Heb hem voorbij zien komen, maar geen usecase. Gewoon een afgetakte RFI clone. Maar kan wel moon gaan evengoed.
Zou voor mij 'casino geld' zijn though. Erin en eruit. Twijfel nog.
pi_199167056
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:05 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Niemand(hier) die dit gaat doen? :o
Ik niet. Denk ik.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 18:23:59 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 18:24:40 #82
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199167148
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:05 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Niemand(hier) die dit gaat doen? :o
Eén omzincoin is genoeg, en als bonus zit dat walgelijke bedrijf er niet achter.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199167189
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:05 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Niemand(hier) die dit gaat doen? :o
Ik kijk eerst wat de mcap is bij PCS listing. Superfarm was ook al meteen 100M.

pi_199167211
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 18:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Eén omzincoin is genoeg, en als bonus zit dat walgelijke bedrijf er niet achter.
de ethereum foundation?
pi_199167224
quote:
14s.gif Op maandag 26 april 2021 18:28 schreef aTypisch het volgende:

[..]

de ethereum foundation?
Lol
pi_199167252
quote:
9s.gif Op maandag 26 april 2021 18:27 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik kijk eerst wat de mcap is bij PCS listing. Superfarm was ook al meteen 100M.

[ afbeelding ]
Ja rn vast 30/40% slippage nodig :W
pi_199167271
quote:
9s.gif Op maandag 26 april 2021 18:27 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik kijk eerst wat de mcap is bij PCS listing. Superfarm was ook al meteen 100M.

[ afbeelding ]
Ah oke.


Die polkastarter listing die een uur eerder is, is capped op 180k als het goed is.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199167375
quote:
9s.gif Op maandag 26 april 2021 18:27 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik kijk eerst wat de mcap is bij PCS listing. Superfarm was ook al meteen 100M.

[ afbeelding ]
de bots gaan deze listing zo gigantisch ownen, dit gaat echt een complete shitshow worden al zet je de slippage op 80%

ik kijk mee langs de zijlijn denk ik.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 18:43:14 #89
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199167462
De fans van MINA raad ik ook heel erg aan om niet op meer dan 4-5x de ICO prijs te kopen. Op nieuwe markten is de echte waarde nooit meteen duidelijk, en voor je het weet koop je op een prijs wat overeenkomt met de waarde van Ethereum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199167489
listings zonder enige balancer op bsc worden compleet om zeep geholpen door de bots.
ik heb het al eens meegemaakt met een BSCPAD listing, een keiharde pump en dump.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  maandag 26 april 2021 @ 18:46:35 #91
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199167530
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 18:44 schreef Predator40 het volgende:
listings zonder enige balancer op bsc worden compleet om zeep geholpen door de bots.
ik heb het al eens meegemaakt met een BSCPAD listing, een keiharde pump en dump.
Gekkenhuis idd 9/10 keer.
pi_199167549
Waarom programmeer je ook niet een bot dan @Nattekat ?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 18:48:14 #93
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199167563
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 18:44 schreef Predator40 het volgende:
listings zonder enige balancer op bsc worden compleet om zeep geholpen door de bots.
ik heb het al eens meegemaakt met een BSCPAD listing, een keiharde pump en dump.
Er moet gewoon eerst een orderbook gevuld worden voor er ook maar één trade uitgevoerd wordt. Door meteen de markt open te gooien werk je oplichterij in de hand.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 26 april 2021 @ 18:49:21 #94
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199167589
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:47 schreef FlippingCoin het volgende:
Waarom programmeer je ook niet een bot dan @:nattekat ?
Ben ik mee bezig. Is leuk.

Niet dat ik denk er viesrijk mee te worden, maar een mens moet een hobby hebben. Laat 'm nu los op historische data, resultaten zijn nog niet heel geweldig ehhh :') .
Huilen dan.
pi_199167645
quote:
7s.gif Op maandag 26 april 2021 18:49 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ben ik mee bezig. Is leuk.

Niet dat ik denk er viesrijk mee te worden, maar een mens moet een hobby hebben. Laat 'm nu los op historische data, resultaten zijn nog niet heel geweldig ehhh :') .
Waarin? :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199167667
Zou alleen bang zijn dat ik pcs dan ddos per ongeluk en een hele hoop gezeik krijg. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 26 april 2021 @ 18:53:37 #97
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199167677
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:52 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Waarin? :o
🐍
Huilen dan.
pi_199167681
dat hele **** crypto kan me gestolen worden, maak altijd verkeerde keuzes, maar NFT's daarentegen, vandaag weer een NFTje tegen 2000% winst verkocht, en dan staan er nog wat NFT packs op 700% die ik afgelopen donderdag heb gekocht, en nog 100+ andere op minstens 300%.

wat een heerlijke hype, de NFT's gingen omhoog trouwens tijdens de btc drop :D O+

( is eigenlijk ook gewoon crypto maar op een andere manier )
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  maandag 26 april 2021 @ 18:54:17 #99
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199167689
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:53 schreef FlippingCoin het volgende:
Zou alleen bang zijn dat ik pcs dan ddos per ongeluk en een hele hoop gezeik krijg. :')
Zou hier wel de humor van inzien.
Huilen dan.
pi_199167709
quote:
7s.gif Op maandag 26 april 2021 18:53 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

🐍
Ah oke. :P

Nice hoor. Zou wel mooi project zijn om in Rust te maken maar dan moet ik dat eerst verder leren en dan komt het er nooit van. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 26 april 2021 @ 19:02:57 #101
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199167820
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:55 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ah oke. :P

Nice hoor. Zou wel mooi project zijn om in Rust te maken maar dan moet ik dat eerst verder leren en dan komt het er nooit van. :+
Ja, of Eiffel. Maar precies: het is een hobbyprojectje en geen levenswerk, dus het moet wel een beetje leuk blijven.
Huilen dan.
pi_199167910
quote:
7s.gif Op maandag 26 april 2021 19:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja, of Eiffel. Maar precies: het is een hobbyprojectje en geen levenswerk, dus het moet wel een beetje leuk blijven.
Ja en ik ben ook net een hobby gestart al. :P
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 19:10:16 #103
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199167964
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 18:47 schreef FlippingCoin het volgende:
Waarom programmeer je ook niet een bot dan @:nattekat ?
Zou kunnen, een vrij goede bot zelfs, maar ik vind het zonde van mijn tijd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199168040
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 18:53 schreef Predator40 het volgende:
dat hele **** crypto kan me gestolen worden, maak altijd verkeerde keuzes, maar NFT's daarentegen, vandaag weer een NFTje tegen 2000% winst verkocht, en dan staan er nog wat NFT packs op 700% die ik afgelopen donderdag heb gekocht, en nog 100+ andere op minstens 300%.

wat een heerlijke hype, de NFT's gingen omhoog trouwens tijdens de btc drop :D O+

( is eigenlijk ook gewoon crypto maar op een andere manier )

Ik heb juist he-le-maal geen gevoel voor die nft's :D
  maandag 26 april 2021 @ 19:17:59 #105
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199168096
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 18:53 schreef Predator40 het volgende:
dat hele **** crypto kan me gestolen worden, maak altijd verkeerde keuzes, maar NFT's daarentegen, vandaag weer een NFTje tegen 2000% winst verkocht, en dan staan er nog wat NFT packs op 700% die ik afgelopen donderdag heb gekocht, en nog 100+ andere op minstens 300%.

wat een heerlijke hype, de NFT's gingen omhoog trouwens tijdens de btc drop :D O+

( is eigenlijk ook gewoon crypto maar op een andere manier )

Wat voor NFT's? Kan je dit uitleggen? Koop je in bij OpenSea en verkoop je weer op Rarable ofzo?
pi_199168213
quote:
1s.gif Op maandag 26 april 2021 19:14 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb juist he-le-maal geen gevoel voor die nft's :D
dat hebben er meerdere..... of ze vinden het een bubbel :P
verkoop er net weer een voor 860 :D inkoop 70

je moet ook maar het geluk hebben om net in het goede project te stappen.
er zijn er duizenden
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199168233
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 19:17 schreef Plots het volgende:

[..]

Wat voor NFT's? Kan je dit uitleggen? Koop je in bij OpenSea en verkoop je weer op Rarable ofzo?
nu noem je juist de 2 waar ik niks op koop....:)
wat een bagger is daar

De punks zijn leuk maar daar is het te laat voor.
sws die ETH fees :r
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  maandag 26 april 2021 @ 19:25:21 #108
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199168234
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 19:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zou kunnen, een vrij goede bot zelfs, maar ik vind het zonde van mijn tijd.
Rijk worden zonde van je tijd vinden _O_ .
Huilen dan.
  maandag 26 april 2021 @ 19:25:46 #109
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199168243
quote:
16s.gif Op maandag 26 april 2021 19:07 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ja en ik ben ook net een hobby gestart al. :P
WAT DAN?
Huilen dan.
pi_199168265
quote:
7s.gif Op maandag 26 april 2021 19:25 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

WAT DAN?
Een rxjs visualizer. :P Gister het eerste stukje van de parser afgemaakt. Moet de repo nog even delen in dig straks.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 april 2021 @ 19:30:17 #111
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199168323
quote:
7s.gif Op maandag 26 april 2021 19:25 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Rijk worden zonde van je tijd vinden _O_ .
De markt is geniepig en onvoorspelbaar. Bots doen gewoon waar ze op getraind zijn, maar die kunnen keihard door de mand vallen in nieuwe situaties.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199168669
quote:
7s.gif Op maandag 26 april 2021 19:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja, of Eiffel. Maar precies: het is een hobbyprojectje en geen levenswerk, dus het moet wel een beetje leuk blijven.
Welke trading indicator(s) gebruik je?
pi_199168822
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 19:25 schreef Predator40 het volgende:

[..]

nu noem je juist de 2 waar ik niks op koop....:)
wat een bagger is daar

De punks zijn leuk maar daar is het te laat voor.
sws die ETH fees :r
Wat dan wel? :)
pi_199168830
Ik zat trouwens laatst eens wat te lezen over front running bots, die schijnen redelijk geavanceerd te zijn;

quote:
In a simplified picture, generalized frontrunners scan the mempool and try replacing addresses in pending transactions with their own address (or just sending the same calldata from their address). They check if these modified transactions will make them money, and broadcast them only if they will.

For your use case, you should be able to avoid these attacks by, e.g. making whatever function you are calling on your custom contract only callable from your address. For public-facing applications it's much more complicated.

If you are interacting with public DEXs (as you mention you are) you may still suffer from attacks however. There are definitely more targetted frontrunners for Uniswap, but I don't know if they're sophisticated enough to decode internal calls or if they just look for simple transactions to the Uniswap router.
quote:
If you're looking for the overall most sophisticated group of developers on Ethereum, it's people running generalized frontrunners.

I've played around near them for years (since CryptoKitties first came out) and they're always ahead of the game compared to everyone around them. You need to have top knowledge of Ethereum: every detail of how your transaction will be picked up, tracing transactions in-depth, how to be the most gas efficient as possible to be able to spend a higher gas price than others and still profit.

Why? Because that "industry" is by far the most competitive when it comes to skills required to succeed. If you're not the absolute cream of the crop, you'll end up losing money by spending gas and getting beat out by other frontrunners. Normal developers, auditors, blahblah, don't have anywhere near the level of cutthroat competition that exists in frontrunning.
https://www.reddit.com/r/(...)nt_running_and_what/
pi_199168895
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 19:57 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Wat dan wel? :)
alles is uitverkocht ( vandaar die stijgingen ) maar bijvoorbeeld : NBA packs, MLB packs, Batman NFT's, dat soort dingen ;)
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Eindredactie Games maandag 26 april 2021 @ 20:11:48 #116
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199169092
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 17:54 schreef Nattekat het volgende:
Waarom stijgen we niet meer? :(
Omdat het WAVES maand is.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199169225
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 20:11 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Omdat het WAVES maand is.
wat een shitcoin en de coins op de blockchain zijn nog shitter .....
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Eindredactie Games maandag 26 april 2021 @ 20:25:07 #118
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199169356
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 20:17 schreef Predator40 het volgende:

[..]

wat een shitcoin en de coins op de blockchain zijn nog shitter .....
wie is er niet rijk van geworden. _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199169397
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 20:25 schreef Oscar. het volgende:

[..]

wie is er niet rijk van geworden. _O_
wie had er nu 4 ton en stond binnen no time weer op 15k ?
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Eindredactie Games maandag 26 april 2021 @ 20:44:05 #120
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199169688
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 20:26 schreef Predator40 het volgende:

[..]

wie had er nu 4 ton en stond binnen no time weer op 15k ?
Nattekat?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 26 april 2021 @ 20:47:41 #121
131603 Afwazig
Serious business
  maandag 26 april 2021 @ 20:48:23 #122
131603 Afwazig
Serious business
pi_199169775
Morgen een payout van 0.71 Dollar per NSBT. _O_

pi_199171092
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 20:11 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Omdat het WAVES maand is.
UBX _O_
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 april 2021 @ 21:47:05 #124
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199171158
Lekker hoor sta weer bijna op een ath
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199171212
Jesus and the Ripple :7
Facts don't care about your feelings
pi_199171830
_O_ ALLES
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199171893
Ripple indeed
pi_199171896
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 12:48 schreef MaximumRush het volgende:
Ben nu ook in NFTinity gestapt. Puur gokje met 200 holders en 180K mcap, maar aangezien alles qua NFT hot is op dit moment :')

Check https://www.nftinity.art/ mocht je willen instappen.
Hier weer uitgestapt, er waren zo gigantisch veel red flags :')
pi_199172245
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 21:48 schreef YoshiBignose het volgende:
Jesus and the Ripple :7
ah jij houd wel van shitcoins
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 april 2021 @ 22:42:25 #130
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199172301
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 22:38 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ah jij houd wel van shitcoins
Ripple is een prima muntje
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199172425
twitter
  Moderator maandag 26 april 2021 @ 23:15:54 #132
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199172728
quote:
9s.gif Op maandag 26 april 2021 22:50 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Oei.

@aTypisch
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 26 april 2021 @ 23:31:49 #133
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_199172898
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 23:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oei.

@:aTypisch
Ach, dat was de dip van vannacht, toch?
pi_199172914
quote:
9s.gif Op maandag 26 april 2021 22:50 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Tesla doet aan pump and dump? :D
Vakman pur sang
pi_199172916
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 23:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oei.

@:aTypisch
wat een noobs
pi_199172938
daily reminder



binance is een oprechter project dan itirium :)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2021 23:36:20 ]
pi_199173011
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 23:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oei.

@:aTypisch
Ook Elon zet de buy order op 199 sats
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 27 april 2021 @ 00:20:43 #138
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199173268
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 23:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oei.

@:aTypisch
Klopt het dat ze juist vechain hebben gekocht
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199174566
quote:
99s.gif Op maandag 26 april 2021 23:35 schreef aTypisch het volgende:
daily reminder

[ afbeelding ]

binance is een oprechter project dan itirium :)
10% was premined volgens Vitalik.
  Moderator dinsdag 27 april 2021 @ 09:09:02 #140
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199174950
quote:
6s.gif Op maandag 26 april 2021 23:46 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ook Elon zet de buy order op 199 sats
:D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199175586
quote:
9s.gif Op maandag 26 april 2021 22:50 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 10:17:17 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199175656
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 10:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]
Het begint wel behoorlijk treurig te worden allemaal.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199175784
'To Prove liquidity'

Uhu :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2021 10:29:39 ]
  dinsdag 27 april 2021 @ 10:31:02 #144
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199175800
Wat nobel _O_
Huilen dan.
pi_199175890
Matige reactie van Elon idd. Ze zullen wel wat cash nodig gehad hebben. Toch is de Tesla CFO positief:

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator dinsdag 27 april 2021 @ 10:49:21 #146
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199176001
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 10:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]
:')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 10:53:07 #147
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199176058
Kan die Elon niet in rum investeren?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199176360
Kreeg tip of waivlenght. Iemand hier erin? RSI toont prima instapmoment...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2021 11:17:08 ]
pi_199177146
En al zou Elon Musk of Tesla zijn bitcoins verkopen om te verdienen, wat dan nog. Is dat niet waarom 90 procent van de mensen in de crypto's zitten.

Hypocrietjes :')
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_199177360
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 11:57 schreef spierbal het volgende:
En al zou Elon Musk of Tesla zijn bitcoins verkopen om te verdienen, wat dan nog. Is dat niet waarom 90 procent van de mensen in de crypto's zitten.

Hypocrietjes :')
dan moet hij dat eerlijk zeggen en niet verschuilen achter allerlei excuses :)
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199177497
tesla heeft nog ruim $2 miljard aan bitcoin op de balans toch?
  dinsdag 27 april 2021 @ 12:20:24 #152
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199177572
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 april 2021 12:16 schreef aTypisch het volgende:
tesla heeft nog ruim $2 miljard aan bitcoin op de balans toch?
Oh, ik dacht dat ze ongeveer 350.000 BTC aan USD op de balans hadden staan.
Huilen dan.
  dinsdag 27 april 2021 @ 12:21:36 #153
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199177591
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 12:08 schreef Predator40 het volgende:

[..]

dan moet hij dat eerlijk zeggen en niet verschuilen achter allerlei excuses :)
Waarom en van wie moet dat?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199177642
10% verkopen is nou niet heel shocking.
pi_199177718
quote:
7s.gif Op dinsdag 27 april 2021 12:20 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Oh, ik dacht dat ze ongeveer 350.000 BTC aan USD op de balans hadden staan.
uh oke
pi_199177889
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 12:21 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Waarom en van wie moet dat?
ja net zoals de notulen zeker....waarom moeten ze geheim blijven.
iets met machtsmisbruik en invloed
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199177949
Iran Central Bank to Allow Money Changers, Banks to Pay for Imports Using Mined Crypto
The bank had previously stipulated only digital assets for import funding could be used by itself and no one else.

https://www.coindesk.com/(...)imports-mined-crypto

wel grappig dat al die schijtwebsites 'crypto' zeggen terwijl ze bitcoin bedoelen

Iran heeft zo'n ~5% van de hash rate in handen naar schatting
pi_199177973
twitter


:')
pi_199178071
Allemaal groen, dus positief.
Maar ook geen idee of het nu verstandig is om "bij te kopen".
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 27 april 2021 @ 12:47:33 #160
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199178102
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 april 2021 12:40 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

:')
Waar kan ik dit kopen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 13:08:18 #161
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199178355
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 12:45 schreef Kickinalfa het volgende:
Allemaal groen, dus positief.
Maar ook geen idee of het nu verstandig is om "bij te kopen".
Het heeft net gigantisch gedipt, gevolgd door een nog grotere dip. Het aantal momenten om te kopen is gigantisch geweest, en nu pas overweg je te kopen? Het kan nog prima, de koers is nog laag, maar de strategie kan beter :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 13:10:13 #162
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199178370
De koers mag wel opschieten, ik zie een groeiende kans op warm weer in de weersverwachting voor de lange termijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199178465
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het heeft net gigantisch gedipt, gevolgd door een nog grotere dip. Het aantal momenten om te kopen is gigantisch geweest, en nu pas overweg je te kopen? Het kan nog prima, de koers is nog laag, maar de strategie kan beter :P
Mijn eerste crypto aankoop was afgelopen maandag.

Wat leergeld verloren, nu "virtueel" in de plus door de koersen in de gaten te houden.

Maar toen was het inschatten op basis van een high/low.
Nu alles richting de high gaat werkt dat niet.

En met alles kijk ik alleen naar de top 10 coins.
Alle cakes/safemoon/swaps snap ik niet dus daar blijf ik van weg.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 27 april 2021 @ 13:20:26 #164
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199178503
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:17 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Mijn eerste crypto aankoop was afgelopen maandag.

Wat leergeld verloren, nu "virtueel" in de plus door de koersen in de gaten te houden.

Maar toen was het inschatten op basis van een high/low.
Nu alles richting de high gaat werkt dat niet.

En met alles kijk ik alleen naar de top 10 coins.
Alle cakes/safemoon/swaps snap ik niet dus daar blijf ik van weg.
Als je de koers niet in de gaten had gehouden had je nu meer in de plus gestaan
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 13:20:57 #165
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199178511
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:17 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Mijn eerste crypto aankoop was afgelopen maandag.

Wat leergeld verloren, nu "virtueel" in de plus door de koersen in de gaten te houden.

Maar toen was het inschatten op basis van een high/low.
Nu alles richting de high gaat werkt dat niet.

En met alles kijk ik alleen naar de top 10 coins.
Alle cakes/safemoon/swaps snap ik niet dus daar blijf ik van weg.
Gewoon een top 2 coin kopen en niet meer naar om kijken in dat geval, dat kan nu nog helemaal prima. De kans is vrij groot dat we binnen 2-3 weken weer richting de ATH gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199178558
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gewoon een top 2 coin kopen en niet meer naar om kijken in dat geval, dat kan nu nog helemaal prima. De kans is vrij groot dat we binnen 2-3 weken weer richting de ATH gaan.
BTC naar 100k word een self fulfilling prophecy ? daarna weer keihard -80%
wel sterk na Elon zijn bericht dat BTC gewoon weer op 55k staat.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 13:29:18 #167
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199178616
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:24 schreef Predator40 het volgende:

[..]

BTC naar 100k word een self fulfilling prophecy ? daarna weer keihard -80%
wel sterk na Elon zijn bericht dat BTC gewoon weer op 55k staat.
Zwakke handjes eruit gegooid, alle hodlers hebben al hun salaris er weer in gestoken. Komt helemaal goed :Y

100k zie ik nog wel gebeuren voor de grote crash die het eind van deze cyclus inluidt. Ethereum kan na een succesvolle upgrade ook wel eens de 6-7k opzoeken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 13:32:13 #168
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199178645
En Moonpirate uiteraard x100
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199178704
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ethereum

een succesvolle upgrade
Check deze grap @aTypisch
pi_199178715
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:17 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Mijn eerste crypto aankoop was afgelopen maandag.

Wat leergeld verloren, nu "virtueel" in de plus door de koersen in de gaten te houden.

Maar toen was het inschatten op basis van een high/low.
Nu alles richting de high gaat werkt dat niet.

En met alles kijk ik alleen naar de top 10 coins.
Alle cakes/safemoon/swaps snap ik niet dus daar blijf ik van weg.
begin met bitcoin sparen

bijna alle traders verliezen uiteindelijk in het casino :)

time in the market > timing the market
pi_199178887
twitter


_O-

safemoon shills _O_

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2021 13:57:20 ]
pi_199179965
Polkastarter down met de refinable launch.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 27 april 2021 @ 15:28:04 #173
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_199180100
zitten er nog mensen in de Omi hier? Enige tijd geleden wel gelezen maar allemaal uitgestapt?

Ik ben er ook maar ingestapt rond de $0.0055 denk dat dit er eentje word die ik wat langer aan ga houden.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
  dinsdag 27 april 2021 @ 15:45:27 #174
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199180274
quote:
16s.gif Op dinsdag 27 april 2021 15:18 schreef FlippingCoin het volgende:
Polkastarter down met de refinable launch.
https://www.binance.com/e(...)-Launching-June-2021

Even de stoelpoten onder refinable wegzagen.
Huilen dan.
pi_199180284
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 april 2021 15:45 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

https://www.binance.com/e(...)-Launching-June-2021

Even de stoelpoten onder refinable wegzagen.
Net zoals ze met Swipe hebben gedaan.
  dinsdag 27 april 2021 @ 15:53:03 #176
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199180351
Inb4 Nattekat die iets over kutchinezen roept.
Huilen dan.
pi_199180355
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 april 2021 15:45 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

https://www.binance.com/e(...)-Launching-June-2021

Even de stoelpoten onder refinable wegzagen.
Yup. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 16:11:33 #178
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199180563
Binance :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199180672
Refinable doet nu $8-$10 op PCS. IDO prijs was $0.033 :')
  dinsdag 27 april 2021 @ 16:33:23 #180
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_199180818
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 16:22 schreef Gehrman het volgende:
Refinable doet nu $8-$10 op PCS. IDO prijs was $0.033 :')
250 tot 300x nice :D

heb je ze ook?
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_199181044
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 16:33 schreef FCsuarez het volgende:

[..]

250 tot 300x nice :D

heb je ze ook?
Nee die IDO's zijn vrijwel niet tussen te komen.
pi_199181196
Ik kon pas kopen toen die 8 dollar was of zo. :')

Nope.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 17:14:20 #183
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199181317
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 16:22 schreef Gehrman het volgende:
Refinable doet nu $8-$10 op PCS. IDO prijs was $0.033 :')
Oplichters
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 27 april 2021 @ 17:17:19 #184
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199181353
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 17:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Oplichters
Wie precies?
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 17:18:57 #185
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199181374
quote:
7s.gif Op dinsdag 27 april 2021 17:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Wie precies?
Jij
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199182226
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 22:38 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ah jij houd wel van shitcoins
ik hou van je moeder
Facts don't care about your feelings
pi_199182581
Paar bnb in Bonfire gestopt.
Op een of andere manier trekt het me aan.

https://www.bonfiretoken.co/
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 19:08:48 #188
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199182600
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 19:07 schreef F.Sinatra het volgende:
Paar bnb in Bonfire gestopt.
Op een of andere manier trekt het me aan.

https://www.bonfiretoken.co/
We zijn er weer één kwijt ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199182655
twitter
pi_199183387
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 19:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We zijn er weer één kwijt ;(
1 wat?
pi_199183412
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 19:12 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Dus een soort avatar wordt voor 667 ethereum verkocht?
Alpha kenny one
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 20:19:21 #192
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199183580
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 20:05 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

1 wat?
1 medeFOK!er
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199184021
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 20:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

1 medeFOK!er
Aan wat?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 27 april 2021 @ 20:49:30 #194
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199184029
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 20:48 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Aan wat?
Bonfire
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199184143
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 20:07 schreef falling_away het volgende:

[..]

Dus een soort avatar wordt voor 667 ethereum verkocht?
Ja gaat om de bragging rights.
  dinsdag 27 april 2021 @ 21:04:01 #196
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_199184295
Matic knalt lekker verder :9 is voor mij x40 gegaan

[ Bericht 25% gewijzigd door Maikuuul op 27-04-2021 21:15:44 ]
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_199189225
Weer lekker nachtje zeg. Bear markt nu toch daar? }:|
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 09:26:17 #198
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199189318
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 09:18 schreef F.Sinatra het volgende:
Weer lekker nachtje zeg. Bear markt nu toch daar? }:|
:?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf woensdag 28 april 2021 @ 09:27:43 #199
364681 over_hedge
pi_199189333
Pff ja -0.72% vandaag op btc. Rip mijn geld
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199189373
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 13:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zwakke handjes eruit gegooid, alle hodlers hebben al hun salaris er weer in gestoken. Komt helemaal goed :Y

100k zie ik nog wel gebeuren voor de grote crash die het eind van deze cyclus inluidt. Ethereum kan na een succesvolle upgrade ook wel eens de 6-7k opzoeken.
Denk dat tegen de tijd dat btc 100k raakt, eth 2.0 pas net op gang zal komen. Interessant om te zien wat er dan gebeurt. Misschien is BNB tegen die tijd wel de 2e coin :P
.
pi_199189440
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 09:18 schreef F.Sinatra het volgende:
Weer lekker nachtje zeg. Bear markt nu toch daar? }:|
Lol ik heb ook een paar vrienden die bij ieder dipje bear market roepen, stelletje drama queens
No bitch to me
pi_199189463
Mensen, smell the irony van mijn vorige post :'( :o _O-

Dacht dat de smiley het wel duidelijk zou maken.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2021 09:41:55 ]
pi_199189600
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 20:07 schreef falling_away het volgende:

[..]

Dus een soort avatar wordt voor 667 ethereum verkocht?
Ik weet niet hoe het hier gegaan is, maar het is natuurlijk een eitje om hier een P&D te organiseren, zeker als de serie heel beperkt is. Eerst belachelijke bedragen betalen voor NFTs van je vriendjes, en dan winst pakken op een buitenstaander die ten prooi valt aan de FOMO. En je kan onbeperkt NFTs verzinnen. Trek je eigen conclusies maar.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199189643
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 09:41 schreef F.Sinatra het volgende:
Mensen, smell the irony van mijn vorige post :'( :o _O-

Dacht dat de smiley het wel duidelijk zou maken.
Ai niet door haha, ik ken teveel mensen die dat serieus bedoelen helaas...
No bitch to me
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 10:12:47 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199189825
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 09:32 schreef Fer het volgende:

[..]

Denk dat tegen de tijd dat btc 100k raakt, eth 2.0 pas net op gang zal komen. Interessant om te zien wat er dan gebeurt. Misschien is BNB tegen die tijd wel de 2e coin :P
BNB trekt de hele pannenkoekenmarkt mee het graf in voordat die troep plek 2 overneemt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Games woensdag 28 april 2021 @ 11:16:26 #206
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199190586
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 10:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BNB trekt de hele pannenkoekenmarkt mee het graf in voordat die troep plek 2 overneemt.
De haat van de boot missen is groot in deze.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 11:18:17 #207
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199190612
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:16 schreef Oscar. het volgende:

[..]

De haat van de boot missen is groot in deze.
Ik investeer in de technologie, en een decentraal netwerk als Ethereum vind ik echt prachtig.

Een gecentaliseerde server in China gemaakt met gestolen code vind ik niet prachtig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199190647
We gaan weer!!!

Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 11:26:04 #209
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199190714
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:18 schreef Nattekat het volgende:
Ik investeer in de technologie
Oja, en in rum uiteraard c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 april 2021 @ 11:46:24 #210
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199190930
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik investeer in de technologie, en een decentraal netwerk als Ethereum vind ik echt prachtig.

Een gecentaliseerde server in China gemaakt met gestolen code vind ik niet prachtig.
Eth is helemaal niet decentraal. Als er een transactie plaatsvindt die de foundation niet aanstaat doen ze snel een hard fork
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 11:52:29 #211
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199191004
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:46 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Eth is helemaal niet decentraal. Als er een transactie plaatsvindt die de foundation niet aanstaat doen ze snel een hard fork
Blijf maar dromen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199191032
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:52 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Blijf maar dromen.
ETH is niet decentraal en zal het ook niet worden.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 11:56:51 #213
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199191062
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:54 schreef dimmak het volgende:

[..]

ETH is niet decentraal en zal het ook niet worden.
:O
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 12:00:19 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199191114
Dit is hetzelfde als zeggen dat Bitcoin niet decentraal is omdat er twee updates zijn geweest, even ter info.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 april 2021 @ 12:01:26 #215
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199191126
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 11:52 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Blijf maar dromen.
Je weet duidelijk niet waar je het over hebt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199191151
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 12:00 schreef Nattekat het volgende:
Dit is hetzelfde als zeggen dat Bitcoin niet decentraal is omdat er twee updates zijn geweest, even ter info.
Nee niet, dat slaat nergens op. Maar ik mis denk ik elke keer jouw argumenten waarom Ethereum wél decentraal is?
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 12:05:20 #217
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199191172
Ik kan nu heel veel zeggen, met talloze sterke argumenten, voorbeelden en vergelijkingen met Bitcoin, maar ik weet nu al dat jullie twee de hakken meters diep in het zand hebben en niet voor rede vatbaar zijn.

Zoek het lekker uit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199191369
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 12:05 schreef Nattekat het volgende:
Ik kan nu heel veel zeggen, met talloze sterke argumenten, voorbeelden en vergelijkingen met Bitcoin, maar ik weet nu al dat jullie twee de hakken meters diep in het zand hebben en niet voor rede vatbaar zijn.

Zoek het lekker uit.
Vergelijkingen zijn juist onzin, snap ook steeds niet waarom iedereen maar elk willekeurig project wil vergelijken met Bitcoin. Maar ik wil gerust beide bespreken in de context van decentralisatie. Laten we beginnen met Ethereum, want ik ben juist benieuwd waarom Ethereum wél gedecentraliseerd is. Sterke argumenten ben ik daar nog niet voor tegengekomen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199191749
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me al heel lang niet meer in Ethereum heb verdiept, en dat het ook best moeilijk is om bij te blijven met al de beloftes, buzzwords en uitstel van upgrades. Maar als ik het goed begrijp moet je kapitaal staken (ETH) om validator te zijn en zijn de kapitaalkrachtigen dus in controle van het validatie proces. I.t.t. Bitcoin waar iedereen gratis een node kan draaien en je geen voordeel hebt op het gebied van validatie als je veel BTC bezit.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  woensdag 28 april 2021 @ 13:12:23 #220
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199191958
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 12:52 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me al heel lang niet meer in Ethereum heb verdiept, en dat het ook best moeilijk is om bij te blijven met al de beloftes, buzzwords en uitstel van upgrades. Maar als ik het goed begrijp moet je kapitaal staken (ETH) om validator te zijn en zijn de kapitaalkrachtigen dus in controle van het validatie proces. I.t.t. Bitcoin waar iedereen gratis een node kan draaien en je geen voordeel hebt op het gebied van validatie als je veel BTC bezit.
Dat is het concept van Proof of Stake ja, nadeel is daarnaast ook dat de allergrootste concurrent van ETH (Binance) een enorme hoeveelheid ETH in bezit heeft.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199192969
Toevallig is er vandaag een goed artikel met betrekking tot de decentraliteit van Bitcoin op Lekker Cryptisch verschenen.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 15:32:36 #222
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199193551
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 12:52 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me al heel lang niet meer in Ethereum heb verdiept, en dat het ook best moeilijk is om bij te blijven met al de beloftes, buzzwords en uitstel van upgrades. Maar als ik het goed begrijp moet je kapitaal staken (ETH) om validator te zijn en zijn de kapitaalkrachtigen dus in controle van het validatie proces. I.t.t. Bitcoin waar iedereen gratis een node kan draaien en je geen voordeel hebt op het gebied van validatie als je veel BTC bezit.
Bij Bitcoin zijn het uiteindelijk ook gewoon een handjevol grote pools waar 51% van de validatie plaats vindt, die draaien allemaal hun eigen node. Alle andere nodes dragen bij aan een stevig netwerk, maar hebben verder weinig te vertellen.

Bij PoW zal het precies hetzelfde zijn, maar dan is er een ondergrens van 32 ETH om te kunnen 'minen'. Ook dat kan gewoon in pools gebeuren, net als nu. De grootste verandering is eigenlijk dat er niet meer elektriciteit weggegooid wordt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199193598
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 15:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bij Bitcoin zijn het uiteindelijk ook gewoon een handjevol grote pools waar 51% van de validatie plaats vindt, die draaien allemaal hun eigen node. Alle andere nodes dragen bij aan een stevig netwerk, maar hebben verder weinig te vertellen.

Bij PoW zal het precies hetzelfde zijn, maar dan is er een ondergrens van 32 ETH om te kunnen 'minen'. Ook dat kan gewoon in pools gebeuren, net als nu. De grootste verandering is eigenlijk dat er niet meer elektriciteit weggegooid wordt.
proof of rich

niet zo'n big deal joh
pi_199193864
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 15:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bij Bitcoin zijn het uiteindelijk ook gewoon een handjevol grote pools waar 51% van de validatie plaats vindt, die draaien allemaal hun eigen node. Alle andere nodes dragen bij aan een stevig netwerk, maar hebben verder weinig te vertellen.
Maat, wat je hier zegt klopt niet. Dat heb ik een paar topics geleden ook al proberen uit te leggen aan je. Grootste voorbeeld is wat aTypisch al aangeeft. In het kort is het dat de nodes de regels bepalen en de miners die regels bewaken.

quote:
Bij PoW zal het precies hetzelfde zijn, maar dan is er een ondergrens van 32 ETH om te kunnen 'minen'. Ook dat kan gewoon in pools gebeuren, net als nu. De grootste verandering is eigenlijk dat er niet meer elektriciteit weggegooid wordt.
PoS gaat ten koste van decentraliteit omdat de grote nodes groter en machtiger worden. En dat is een probleem omdat ETH 2.0 nodes zowel de regels bepalen als bewaken.

[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 28-04-2021 16:13:29 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199193914
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 20:56 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ja gaat om de bragging rights.
toch mooi al die gasten die NFTs niet snappen :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199194222
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 16:11 schreef Predator40 het volgende:

[..]

toch mooi al die gasten die NFTs niet snappen :D
Wat dan?

Wat betreft bragging rights kwam ik bij door de uitleg in dit draadje:

twitter


[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2021 16:41:35 ]
pi_199194386
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 16:38 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wat dan?

Wat betreft bragging rights kwam ik bij door de uitleg in dit draadje:

[ twitter ]
ik merk gewoon bij heel veel mensen dat ze er niks in zien of het totaal niet snappen.
maar die gasten zitten dan wel in crypto.

ah ja ieder zijn ding :)
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199194626
quote:
17s.gif Op woensdag 28 april 2021 16:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Maat, wat je hier zegt klopt niet. Dat heb ik een paar topics geleden ook al proberen uit te leggen aan je. Grootste voorbeeld is wat aTypisch al aangeeft. In het kort is het dat de nodes de regels bepalen en de miners die regels bewaken.
[..]

PoS gaat ten koste van decentraliteit omdat de grote nodes groter en machtiger worden. En dat is een probleem omdat ETH 2.0 nodes zowel de regels bepalen als bewaken.
In principe eens alleen zou ik zeggen dat in Bitcoin de nodes de regels bepalen én bewaken, en dat miners "slechts" nieuwe blokken vinden/maken. Omdat minen zoveel rekenkracht (en dus kosten) vereist bewaakt het als gevolg inderdaad dat deel van het proces (maar niet de regels want dat doen nodes).
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199195097
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 17:19 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

In principe eens alleen zou ik zeggen dat in Bitcoin de nodes de regels bepalen én bewaken, en dat miners "slechts" nieuwe blokken vinden/maken. Omdat minen zoveel rekenkracht (en dus kosten) vereist bewaakt het als gevolg inderdaad dat deel van het proces (maar niet de regels want dat doen nodes).
sterker nog: elke node bepaalt zélf de regels

het zijn een soort anarchistische eilandjes die het elke keer weer eens zijn over de gang van zaken en daardoor samen door gaan :+

daarom is het ook zo vals vanuit de ethereum hoek om te doen alsof wat zij willen te vergelijken is met btc qua opzet

erg misleidend :) maar dat mag hier

koop de rum en moonsoon tokens!

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2021 18:06:28 ]
pi_199195350
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 17:19 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

In principe eens alleen zou ik zeggen dat in Bitcoin de nodes de regels bepalen én bewaken, en dat miners "slechts" nieuwe blokken vinden/maken. Omdat minen zoveel rekenkracht (en dus kosten) vereist bewaakt het als gevolg inderdaad dat deel van het proces (maar niet de regels want dat doen nodes).
Ik bedoel dan ook met het bewaken het beveiligen dmv hashrate. Maar bedankt voor de toevoeging. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199195892
twitter


leesvoor voor nattekat en andere proof of stake fanaten

https://www.semanticschol(...)1adba31b7108276?p2df

:)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 19:16:54 #233
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199196075
quote:
9s.gif Op woensdag 28 april 2021 18:55 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

@:nattekat
Zelfs een bot kan deze puzzel oplossen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 19:23:02 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199196157
Ik zit de hele tijd dat grafiekje in de OP te volgen, maar achter de schermen is mijn portfolio echt gigantisch omhoog geschoten de afgelopen dagen :D _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199196199
De Tech interesseert me echt geen bal meer.
Volgens mij gaat blockchain ook maar heel mariginaal gebruikt worden voor techniek.

Maar het is een leuk kansspel. :P
Vakman pur sang
pi_199196237
twitter


_O_

GENOT
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 19:29:42 #237
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199196245
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:25 schreef Lospedrosa het volgende:
De Tech interesseert me echt geen bal meer.
Volgens mij gaat blockchain ook maar heel mariginaal gebruikt worden techniek.

Maar het is een leuk kansspel. :P
Je wil zeggen dat mijn Piratemoons geen achterliggende waarde hebben en puur speculatie zijn? :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 28 april 2021 @ 19:30:45 #238
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_199196260
Matic knalt weer lekker verder. Inleg x50.

Maar waarom eigenlijk?
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 april 2021 @ 19:34:25 #239
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199196308
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:25 schreef Lospedrosa het volgende:
De Tech interesseert me echt geen bal meer.
Volgens mij gaat blockchain ook maar heel mariginaal gebruikt worden voor techniek.

Maar het is een leuk kansspel. :P
Het gaat iedereen natuurlijk gewoon om het geld. Niets mis mee
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199196329
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je wil zeggen dat mijn Piratemoons geen achterliggende waarde hebben en puur speculatie zijn? :{
Ja die wel natuurlijk, gouden eeuws concept. ^O^
Vakman pur sang
pi_199196334
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:34 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Het gaat iedereen natuurlijk gewoon om het geld. Niets mis mee
goed gezegd, alleen bitcoin gaat het om
om geld :)
pi_199196345
@Nattekat
ga je nog uitleggen wat je bedoelde over de macht van nodes en miners? zou wel fijn zijn

voor iemand die klaagt over het niveau zeg je wel vaak dingen die je niet onderbouwt :)

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2021 19:39:03 ]
pi_199196398
@dimmak en @Ronald-Koeman doen nog hun best om je te beantwoorden maar een reactie homaar

gelijk weer praten over scam piratencoins

lekker man
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 20:02:41 #244
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199196857
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:35 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ja die wel natuurlijk, gouden eeuws concept. ^O^
Gelukkig. En rum *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199197027
quote:
99s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:39 schreef aTypisch het volgende:
@:dimmak en @:Ronald-Koeman doen nog hun best om je te beantwoorden maar een reactie homaar

gelijk weer praten over scam piratencoins

lekker man
Ik heb het gevoel dat we op mute staan.

Geen plaats voor serieuze discussies in deze SC.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199197440
quote:
99s.gif Op woensdag 28 april 2021 19:36 schreef aTypisch het volgende:
@:nattekat
ga je nog uitleggen wat je bedoelde over de macht van nodes en miners? zou wel fijn zijn

voor iemand die klaagt over het niveau zeg je wel vaak dingen die je niet onderbouwt :)

kampioen kritische noten ontwijken. Uber grappig voor een mod op een forum, waar je discussies op niveau zou behoren te omarmen
pi_199197853
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 20:10 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik heb het gevoel dat we op mute staan.

Geen plaats voor serieuze discussies in deze SC.
helaas, erg zonde :)
pi_199197921
Pff, ik zit nog op 0,4 van mijn portfolio ath van 2017, toen ik nooit verkocht heb. Ben benieuwd of ik deze cycle dat bedrag nog bereik. Nu alles omhoog knalt vrees ik voor een nieuwe bear market. Maar we houden goede hoop. Wat denken jullie?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 21:09:09 #249
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199197969
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:06 schreef ijs. het volgende:
Pff, ik zit nog op 0,4 van mijn portfolio ath van 2017, toen ik nooit verkocht heb. Ben benieuwd of ik deze cycle dat bedrag nog bereik. Nu alles omhoog knalt vrees ik voor een nieuwe bear market. Maar we houden goede hoop. Wat denken jullie?
0,4? Daar is wel een stuk meer mis gegaan dan een hele markt die onderuit gaat. Bitcoin staat nu bijna 3x hoger dan de piek toen.

Met enkel Bitcoin vasthouden ga je 1,0 niet halen deze cyclus, daarvoor moet er echt nog een hoop gebeuren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199198021
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:06 schreef ijs. het volgende:
Pff, ik zit nog op 0,4 van mijn portfolio ath van 2017, toen ik nooit verkocht heb. Ben benieuwd of ik deze cycle dat bedrag nog bereik. Nu alles omhoog knalt vrees ik voor een nieuwe bear market. Maar we houden goede hoop. Wat denken jullie?
Waar zit je in dan? Of zat je toen vol in alts die daarna voor 95% door het putje gegaan zijn? Alleen al op mijn BTC (vooral die) en ETH zit ik dik in de plus t.o.v. toen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199198087
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:13 schreef recursief het volgende:

[..]

Waar zit je in dan? Of zat je toen vol in alts die daarna voor 95% door het putje gegaan zijn? Alleen al op mijn BTC (vooral die) en ETH zit ik dik in de plus t.o.v. toen.
Nano. Dat zegt genoeg denk ik, toen echt mooie gains gemaakt in heel korte tijd, iets te lang vastgehouden. Plus nog wat moeten verkopen door omstandigheden net voor het weer omhoog ging. Maar ik klaag niet, er blijft nog een mooi bedrag over, 3,5 keer de totale inleg. Inmiddels wel in andere coins dan nano, dat is inmiddels wel door anderen ingehaald qua usp.
pi_199198089
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 12:05 schreef Nattekat het volgende:
Ik kan nu heel veel zeggen, met talloze sterke argumenten, voorbeelden en vergelijkingen met Bitcoin, maar ik weet nu al dat jullie twee de hakken meters diep in het zand hebben en niet voor rede vatbaar zijn.

Zoek het lekker uit.
when sterke argumenten pls dear sir
pi_199198099
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:17 schreef ijs. het volgende:

[..]

Nano. Dat zegt genoeg denk ik, toen echt mooie gains gemaakt in heel korte tijd, iets te lang vastgehouden. Plus nog wat moeten verkopen door omstandigheden net voor het weer omhoog ging. Maar ik klaag niet, er blijft nog een mooi bedrag over. Inmiddels wel in andere coins dan nano, dat is inmiddels wel door anderen ingehaald qua usp.
waarom jezelf weer opnieuw opmaken voor complete rektness en niet gewoon naar sats schuiven?
pi_199198141
quote:
14s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

waarom jezelf weer opnieuw opmaken voor complete rektness en niet gewoon naar sats schuiven?
Ik snap wat je zegt, maar de laatste maanden gaat het juist bijzonder goed, van 0,05 naar 0,4. Dus dan is de neiging tot het vasthouden vrij groot. Nu vooral in defi en AMM, vooral pcs en uni, beetje ltc, eth en ja zelfs btc.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 21:21:58 #255
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199198170
quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:17 schreef ijs. het volgende:

[..]

Nano. Dat zegt genoeg denk ik, toen echt mooie gains gemaakt in heel korte tijd, iets te lang vastgehouden. Plus nog wat moeten verkopen door omstandigheden net voor het weer omhoog ging. Maar ik klaag niet, er blijft nog een mooi bedrag over, 3,5 keer de totale inleg. Inmiddels wel in andere coins dan nano, dat is inmiddels wel door anderen ingehaald qua usp.
Maar als je op nano winst hebt gemaakt, is dat toch juist mooi?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199198180
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:20 schreef ijs. het volgende:

[..]

Ik snap wat je zegt, maar de laatste maanden gaat het juist bijzonder goed, van 0,05 naar 0,4. Dus dan is de neiging tot het vasthouden vrij groot. Nu vooral in defi en AMM, vooral pcs en uni, beetje ltc, eth en ja zelfs btc.
ligt ook een beetje aan het bedrag

op een zeker moment is 200+% gemiddeld per jaar best prima, ipv gokken op een mooi lot uit de loterij
zeker voor het grootste gedeelte van je portfolio :+

met een paar gelukkige keuzes kun je een hoop geld verdienen met die troep, maar het merendeel verliest uiteindelijk gewoon

zeker in bitcoin waarde, in dollars is dat steeds moeilijker aangezien momenteel alles weer pompt :+
pi_199198208
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Maar als je op nano winst hebt gemaakt, is dat toch juist mooi?
Nogmaals, ik klaag niet. Was alleen benieuwd naar jullie mening over de resterende duur van deze bull markt. Ik snap dat dat koffiedik kijken is hoor, gewoon benieuwd.
En die eerste cycle meemaken was ook wel leerzaam.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 april 2021 @ 21:25:08 #258
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199198240
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:23 schreef ijs. het volgende:

[..]

Nogmaals, ik klaag niet. Was alleen benieuwd naar jullie mening over de resterende duur van deze bull markt. Ik snap dat dat koffiedik kijken is hoor, gewoon benieuwd.
En die eerste cycle meemaken was ook wel leerzaam.
Tot de zomer, net boven de 100k.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199198250
quote:
14s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ligt ook een beetje aan het bedrag

op een zeker moment is 200+% gemiddeld per jaar best prima, ipv gokken op een mooi lot uit de loterij
zeker voor het grootste gedeelte van je portfolio :+

met een paar gelukkige keuzes kun je een hoop geld verdienen met die troep, maar het merendeel verliest uiteindelijk gewoon

zeker in bitcoin waarde, in dollars is dat steeds moeilijker aangezien momenteel alles weer pompt :+
Ik snap je punt. Maar als we weer neerwaarts gaan haal je die 2x met btc ook niet meer, van 20 na 4k gaan is ook geen pretje. Vandaar dat ik op dit moment iets meer naar altcoins neig.
pi_199198254
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:23 schreef ijs. het volgende:

[..]

Nogmaals, ik klaag niet. Was alleen benieuwd naar jullie mening over de resterende duur van deze bull markt. Ik snap dat dat koffiedik kijken is hoor, gewoon benieuwd.
En die eerste cycle meemaken was ook wel leerzaam.
denk zelf dat er iets geks moet gebeuren, een algehele sell of van risk on assets door een gebeurtenis ofzo
een beetje net zoals in maart vorig jaar

dan zal de primaire reactie van de markt zijn naar in hun ogen veilige assets, als BTC daar niet onder valt dan zeker de rest ook niet
pi_199198262
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Tot de zomer, net boven de 100k.
Aja, 80-100k was ook mijn idee. ^O^
pi_199198353
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Tot de zomer, net boven de 100k.
hoe kom je aan dat getal???
pi_199200337
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:23 schreef ijs. het volgende:

[..]

Nogmaals, ik klaag niet. Was alleen benieuwd naar jullie mening over de resterende duur van deze bull markt. Ik snap dat dat koffiedik kijken is hoor, gewoon benieuwd.
En die eerste cycle meemaken was ook wel leerzaam.
In juli gaan we parabolic, in augustus crash. #koffiedik
pi_199201115
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:23 schreef ijs. het volgende:
Nogmaals, ik klaag niet. Was alleen benieuwd naar jullie mening over de resterende duur van deze bull markt. Ik snap dat dat koffiedik kijken is hoor, gewoon benieuwd.
En die eerste cycle meemaken was ook wel leerzaam.
Tot begin oktober ergens ongeveer. En btc gaat richting 150k / 180k.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_199201411
Robben maakt 3 goals.
  donderdag 29 april 2021 @ 08:45:45 #266
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_199201893
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 07:23 schreef l1ghted het volgende:
Robben maakt 3 goals.
Liverpool wint de super league
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_199202510
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:23 schreef ijs. het volgende:

[..]

Nogmaals, ik klaag niet. Was alleen benieuwd naar jullie mening over de resterende duur van deze bull markt. Ik snap dat dat koffiedik kijken is hoor, gewoon benieuwd.
En die eerste cycle meemaken was ook wel leerzaam.
Over de bullmarket van het shitcoin casino kan ik geen zinnig woord zeggen. Ook voor Bitcoin is het glazenbol werk maar je kan wat sturing vinden in verschillende modellen. Als je vergelijkt met de vorige bullruns kan de prijs deze keer zo hoog als 350k worden, het stock2flow model is wat voorzichtiger met 100k, de stock2flow cross asset zegt weer 250k en met de long term power law kom je uit op 120k. Dit is allemaal in de meest gunstige gevallen.

Zelf adviseer ik om naar het grotere plaatje te kijken en je niet blindstaren op de prijs. 1BTC = 1BTC is alles wat er toe doet.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 10:35:53 #268
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199202911
Manmanman, wat is Bitcoin gigantisch aan het kloten... De halve markt is alweer bezig met nieuwe ATHs opzoeken, en Bitcoin doet helemaal nada.

Gelukkig is die airco aan de vooruitzichten te zien voorlopig niet nodig :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199203075
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 10:35 schreef Nattekat het volgende:
Manmanman, wat is Bitcoin gigantisch aan het kloten... De halve markt is alweer bezig met nieuwe ATHs opzoeken, en Bitcoin doet helemaal nada.

Gelukkig is die airco aan de vooruitzichten te zien voorlopig niet nodig :')
Bitcoin dominance is onder de 50% gedoken. Nu wil je juist in alts zitten.

Bondly doet het ook best ok nu.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2021 10:54:38 ]
pi_199203090
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 10:35 schreef Nattekat het volgende:
Manmanman, wat is Bitcoin gigantisch aan het kloten... De halve markt is alweer bezig met nieuwe ATHs opzoeken, en Bitcoin doet helemaal nada.

Gelukkig is die airco aan de vooruitzichten te zien voorlopig niet nodig :')
Jij bent toch eth maxi lol
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 10:58:03 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199203163
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 10:50 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Bitcoin dominance is onder de 50% gedoken. Nu wil je juist in alts zitten.

Bondly doet het ook best ok nu.
Oja, die had ik ook nog :D

Nog steeds diep in de rode cijfers, maar mooi meegenomen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 11:02:59 #272
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199203231
quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 10:51 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij bent toch eth maxi lol
Nee, ik ben gewoon een zeer geïnteresseerd iemand die fan is van de technologie en iemand die een enorme hekel heeft aan figuren die er een voetbalwedstrijd van maken.

Momenteel heeft Ethereum in mijn ogen het grootste potentieel, dus daar rust mijn portfolio. Betekent niet dat ik Ethereum met hand en tand ga verdedigen op elk gebied, want ik zie ook wel de problemen die momenteel spelen. Ik hou een veelbelovend project als Mina ook niet zomaar in de gaten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199203260
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, ik ben gewoon een zeer geïnteresseerd iemand die fan is van de technologie
Voor iemand die fan is van de technologie verkondig je toch vaak onzin vriend en ontwijk je vragen en argumenten.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 11:09:23 #274
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199203313
quote:
7s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Voor iemand die fan is van de technologie verkondig je toch vaak onzin vriend en ontwijk je vragen en argumenten.
Je leest over het stuk "een hekel aan figuren die er een voetbalwedstrijd van maken".

Het is geen politiek, het is geen voetbalwedstrijd, geen strijd onder de blockchains. Ik ben geen vertegenwoordiger van Ethereum, jij bent geen vertegenwoordiger van Bitcoin. Als iemand wel zin heeft om dat te gaan doen, moet ie dat zelf weten, maar ik moet daar niks van weten en jij hebt dat gewoon te accepteren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199203377
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:09 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je leest over het stuk "een hekel aan figuren die er een voetbalwedstrijd van maken".

Het is geen politiek, het is geen voetbalwedstrijd, geen strijd onder de blockchains. Ik ben geen vertegenwoordiger van Ethereum, jij bent geen vertegenwoordiger van Bitcoin. Als iemand wel zin heeft om dat te gaan doen, moet ie dat zelf weten, maar ik moet daar niks van weten en jij hebt dat gewoon te accepteren.
Laat je niks wijsmaken maat. Je bent een karikatuur van jezelf geworden maar ik vind het wel vermakelijk. :)
pi_199203542
Welke alts gaan komende tijd parabolic? Ik moet wat geld maken.
pi_199203555
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:09 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je leest over het stuk "een hekel aan figuren die er een voetbalwedstrijd van maken".

Het is geen politiek, het is geen voetbalwedstrijd, geen strijd onder de blockchains. Ik ben geen vertegenwoordiger van Ethereum, jij bent geen vertegenwoordiger van Bitcoin. Als iemand wel zin heeft om dat te gaan doen, moet ie dat zelf weten, maar ik moet daar niks van weten en jij hebt dat gewoon te accepteren.
Nee daar lees ik niet overeen, ik maak er geen voetbalwedstrijd van dus trek het mij ook niet aan. Net zoals jij zegt ben ik ook een fan van technologie en ik ben best geïnteresseerd in andere projecten. Ik ben alleen niet overtuigd van andere usecases van blockchain dan de decentrale ideologische usecase van Bitcoin om en heb helemaal een hekel aan projecten die het alleen om de zelfverrijking doen. Dus als jij zegt dat Ethereum bijv. wél decentraal is terwijl ik dat niet kan ontdekken ben ik wel benieuwd naar jouw argumenten ja. En als iemand onzin post over Bitcoin of ander project, zal ik diegene verbeteren. Net zoals iedereen dat ook bij mij mag doen als ik onzin stuur. Na 8 jaar in dit wereldje de ontwikkelingen met grote interesse gevolgd te hebben mag ik toch wel stellen dat ik in grote lijnen weet waar ik over praat.

Het probleem is dat ik als maxi wordt weggezet terwijl er verder niet ingegaan wordt op argumenten. Op de man spelen is een stuk makkelijker dan ingaan op de inhoud. En over speculatie praten is ook een stuk leuker dan de fundamentals.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 29 april 2021 @ 11:32:16 #278
131603 Afwazig
Serious business
pi_199203624
Nieuwe portfolio ATH. Bizar.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 11:32:36 #279
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199203628
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:27 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nee daar lees ik niet overeen, ik maak er geen voetbalwedstrijd van dus trek het mij ook niet aan. Net zoals jij zegt ben ik ook een fan van technologie en ik ben best geïnteresseerd in andere projecten. Ik ben alleen niet overtuigd van andere usecases van blockchain dan de decentrale ideologische usecase van Bitcoin om en heb helemaal een hekel aan projecten die het alleen om de zelfverrijking doen. Dus als jij zegt dat Ethereum bijv. wél decentraal is terwijl ik dat niet kan ontdekken ben ik wel benieuwd naar jouw argumenten ja. En als iemand onzin post over Bitcoin of ander project, zal ik diegene verbeteren. Net zoals iedereen dat ook bij mij mag doen als ik onzin stuur. Na 8 jaar in dit wereldje de ontwikkelingen met grote interesse gevolgd te hebben mag ik toch wel stellen dat ik in grote lijnen weet waar ik over praat.

Het probleem is dat ik als maxi wordt weggezet terwijl er verder niet ingegaan wordt op argumenten. Op de man spelen is een stuk makkelijker dan ingaan op de inhoud. En over speculatie praten is ook een stuk leuker dan de fundamentals.
Ik zal ook gewoon eerlijk zeggen dat ik op jou wel gewoon normaal had in kunnen gaan gisteren, je bent kritisch maar wel fair. Ik had er alleen totaal geen zin meer in toen er zuigers uit alle hoeken en gaten kropen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199203813
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:26 schreef xaban06 het volgende:
Welke alts gaan komende tijd parabolic? Ik moet wat geld maken.
:O
pi_199204043
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:26 schreef xaban06 het volgende:
Welke alts gaan komende tijd parabolic? Ik moet wat geld maken.
RSR
pi_199204155
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:26 schreef xaban06 het volgende:
Welke alts gaan komende tijd parabolic? Ik moet wat geld maken.
Sint-Truidense Voetbalvereniging Fan Token (STV)

https://www.coingecko.com(...)se-voetbalvereniging
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 12:11:35 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199204225
PirateMoon :7
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199204261
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 12:07 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Sint-Truidense Voetbalvereniging Fan Token (STV)

https://www.coingecko.com(...)se-voetbalvereniging
_O-

Er waren in 2017 volgens mij ook plannen voor een ICO waarmee ze dan een voetbal club wilden overnemen en je met de tokens kon stemmen welke club ze zouden overnemen, welke transfers enz. Daar heb ik nooit meer wat van gehoord.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 12:15:35 #285
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199204299
Wacht, het is Moonpirate :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 29 april 2021 @ 12:28:35 #286
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199204516
Heb weer een portfolio ath :7
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199204551
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 12:15 schreef Nattekat het volgende:
Wacht, het is Moonpirate :@
Haha ik begon al aan mezelf te twijfelen :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199204826
Iemand hier ervaring met dat pancakeswappen v1 en v2?
Ik heb nu al een paar keer gezien dat iemand koopt via v1, en dan in dezelfde seconde een KLEINERE hoeveelheid weer verkoopt via v2, zelfde tx-adres, en daar dan ook nog winst uit haalt (telkens gaat het om zo'n 15 a 20%). Het gaat om kleine bedragen. Ongetwijfeld betreft het een bot die dit doet maar vind het wel vreemd...
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 12:50:45 #289
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199204864
ETH door de 0,05BTC :@

$3000 is heel dicht bij.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199205011
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zal ook gewoon eerlijk zeggen dat ik op jou wel gewoon normaal had in kunnen gaan gisteren, je bent kritisch maar wel fair. Ik had er alleen totaal geen zin meer in toen er zuigers uit alle hoeken en gaten kropen.
hier staat eigenlijk: ik kan er niet op ingaan

geen dank
pi_199205702
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:26 schreef xaban06 het volgende:
Welke alts gaan komende tijd parabolic? Ik moet wat geld maken.
OPCT en HOKK.
De eerste een legit project met solid toekomst.
De ander een memecoin.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 13:38:29 #292
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199205726
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 12:31 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Haha ik begon al aan mezelf te twijfelen :')
Hij is hoe dan ook begonnen aan de parabool :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199207255
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 12:49 schreef GlenSpey het volgende:
Iemand hier ervaring met dat pancakeswappen v1 en v2?
Ik heb nu al een paar keer gezien dat iemand koopt via v1, en dan in dezelfde seconde een KLEINERE hoeveelheid weer verkoopt via v2, zelfde tx-adres, en daar dan ook nog winst uit haalt (telkens gaat het om zo'n 15 a 20%). Het gaat om kleine bedragen. Ongetwijfeld betreft het een bot die dit doet maar vind het wel vreemd...
Je koopt en verkoopt ook tegen een goedkopere/duurdere koers van de andere coin dus het levert je geen fuck op.
En vergeet de slippage niet.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2021 15:22:14 ]
pi_199207289
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 11:26 schreef xaban06 het volgende:
Welke alts gaan komende tijd parabolic? Ik moet wat geld maken.
Safemars, volgt gewoon weer safemoon omhoog en heeft een extra 0 te killen! Vrijdag ook weer een listing.

En gokje gewaagd aan Safeearth
pi_199207462
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 15:20 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Je koopt en verkoopt ook tegen een goedkopere/duurdere koers van de andere coin dus het levert je geen fuck op.
En vergeet de slippage niet.
Maar waarom gebeurt het dan? Zie het nu vrij regelmatig voorbijkomen dat iemand dat probeert :')
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 april 2021 @ 15:42:11 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199207533
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 15:36 schreef GlenSpey het volgende:

[..]

Maar waarom gebeurt het dan? Zie het nu vrij regelmatig voorbijkomen dat iemand dat probeert :')
Bots pakken net dat beetje arbitrage dat er is.

Flitshandelgenot
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199207828
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 15:36 schreef GlenSpey het volgende:

[..]

Maar waarom gebeurt het dan? Zie het nu vrij regelmatig voorbijkomen dat iemand dat probeert :')
Je pakt wel IETS als je het zo snel kunt doen dat de koers niet schommelt, dus je moet het heel vaak en heel snel doen.
pi_199207841
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 15:22 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Safemars, volgt gewoon weer safemoon omhoog en heeft een extra 0 te killen! Vrijdag ook weer een listing.
Safemoon staat op -10% :?
pi_199207918
Glitch protocol staat sinds vandaag op PCS. Een blockchain specifiek ontwikkeld voor DeFi apps.

Heeft nog een relatief lage mcap.

Voor meer info check dit draadje:

twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2021 16:22:07 ]
  donderdag 29 april 2021 @ 16:46:07 #300
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199208201
Astrology Crypto :')

Zeer serieus te nemen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199208214
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 16:46 schreef Rossdale het volgende:
Astrology Crypto :')

Zeer serieus te nemen
Daar kan Ed een puntje aan zuigen.
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')