abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:16:06 #1
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199653334


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geīntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199653450
Zin in guacamole, bedankt.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:27:53 #3
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199653486
Shit mn 35k call komt zo wel snel in beeld.

Ik ga voorlopig maar even een andere hobby zoeken.

Hadden we ergens in 2017 ook kortstondig andere hobbies?
pi_199653581
Zin in dorito's
mag het weten
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:39:31 #5
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199653631
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 11:24 schreef dimmak het volgende:
Zin in guacamole, bedankt.
Graag gedaan maat. Staat op het menu vanavond dus als je in de buurt bent kun je aanschuiven.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199653652
Zin in Spanje. De koerzen gaan al down south :')
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 11:41:20 #7
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199653656
Lijkt erop dat er nog te veel longs open stonden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 28 mei 2021 @ 11:51:14 #8
435979 Oriente
Houdt van vossen
pi_199653746
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 11:41 schreef viagraap het volgende:
Zin in Spanje. De koerzen gaan al down south :')
Zin in Spanje doet me denken aan Bobgod (rip ;( )
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 11:57:31 #9
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199653801
Ach, ik kan er weer wat geld in gooien nu :9

Al wil ik inmiddels wel op de zeer korte termijn die airco kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:05:19 #10
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199653858
Dat Wyckoff verhaal he, zo gek klinkt dat toch niet? Alleen is het onmogelijk om te zeggen waar je precies zit, ok.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:06:03 #11
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199653866
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 11:51 schreef Oriente het volgende:

[..]

Zin in Spanje doet me denken aan Bobgod (rip ;( )
Waarom kent iedereen bob met z'n formentera-verhaal :')
Huilen dan.
pi_199653880
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:05 schreef Apekoek het volgende:
Dat Wyckoff verhaal he, zo gek klinkt dat toch niet? Alleen is het onmogelijk om te zeggen waar je precies zit, ok.
Het komt redelijk overeen maar als je nagaat dat het een model is uit de jaren '20 gebaseerd op honderden aannames over hoe investeerders zich toen zouden gedragen is het vooral een schoolvoorbeeld van waarom Economie zichzelf geen exacte wetenschap moet (willen) noemen.
What Would Goku Do
pi_199653887
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom kent iedereen bob met z'n formentera-verhaal :')
Zulke legendarische figuren komen maar eens in de zoveel jaar voorbij.

rip never forget beetje wiet beetje pep
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:09:42 #14
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199653906
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:08 schreef viagraap het volgende:

[..]

Zulke legendarische figuren komen maar eens in de zoveel jaar voorbij.

rip never forget beetje wiet beetje pep
Bob is er dan misschien niet meer maar kraken gaat door

Tekno23.
Huilen dan.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:11:43 #15
435979 Oriente
Houdt van vossen
pi_199653930
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom kent iedereen bob met z'n formentera-verhaal :')
Dat was toen een hele hype in KLB geloof ik
pi_199654148
Wat zouden de Amerikanen straks doen, als je wakker worden? Buy or sell?
.
pi_199654158
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:31 schreef Fer het volgende:
Wat zouden de Amerikanen straks doen, als je wakker worden? Buy or sell?
Sell
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:33:49 #18
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199654174
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:07 schreef viagraap het volgende:

[..]

Het komt redelijk overeen maar als je nagaat dat het een model is uit de jaren '20 gebaseerd op honderden aannames over hoe investeerders zich toen zouden gedragen is het vooral een schoolvoorbeeld van waarom Economie zichzelf geen exacte wetenschap moet (willen) noemen.
Dat is waar, maar toch wel een massapsychologie, dat ga je dan toch zien op de charts?
  vrijdag 28 mei 2021 @ 12:42:12 #19
219073 pietkanarie
Vreemde vogel
pi_199654253
Ben heel benieuwd wanneer de rode cijfers in mijn kluis weer op groen staan... moet wel geduld hebben merk ik.
I believe i can fly!
I believe i can touch the sky!
pi_199654634
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:33 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat is waar, maar toch wel een massapsychologie, dat ga je dan toch zien op de charts?
Dan zou iedereen het eens moeten zijn over waar op de distributie we zijn. En dan zou dat of een selffulfilling prophecy worden of juist het model tegenwerken.
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 13:17:09 #21
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199654711
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 13:11 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dan zou iedereen het eens moeten zijn over waar op de distributie we zijn. En dan zou dat of een selffulfilling prophecy worden of juist het model tegenwerken.
Het model tegenwerken…zou het. Zal het zo zijn dat daardoor S2F model nu na 10 jaar niet opeens niet meer werkt, omdat we het allemaal kennen?
pi_199654894
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 13:17 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het model tegenwerken…zou het. Zal het zo zijn dat daardoor S2F model nu na 10 jaar niet opeens niet meer werkt, omdat we het allemaal kennen?
Dat model gaat uit van schaarste en zal in principe altijd wel uit moeten komen als je de termijn lang genoeg maakt en er geen hele gekke dingen (bitcoin strafbaar ofzo voor zover dat kan) plaatsvinden.
What Would Goku Do
pi_199655155
https://www.reddit.com/r/(...)suvn/brace_yourself/

Er zijn ook beurzen waar de opties om 17:00 Nederlandse tijd verwerkt worden, spannond jongons.
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 13:49:22 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199655194
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 12:09 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Bob is er dan misschien niet meer maar kraken gaat door

Tekno23.
Nanobots alles.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199655613
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 13:49 schreef fathank het volgende:

[..]

Nanobots alles.
Dit is mijn teken om NANO te kopen
  vrijdag 28 mei 2021 @ 14:24:24 #26
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199655719
Om even heel bearish te denken, kan de hype en euforie nog terug komen, zo opeens in een maand tijd? Voelt alsof er een vroege “winter” nadert, weet niet hoe dat tussen de 2 pieken in 2013 voelde?
pi_199655758
Is binance weer aan het kutten? Kan niet deelnemen aan het shitcoincasino vandaag omdat de swaps niet doorkomen.
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 15:08:19 #28
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199656212
quote:
8s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:27 schreef viagraap het volgende:
Is binance weer aan het kutten? Kan niet deelnemen aan het shitcoincasino vandaag omdat de swaps niet doorkomen.
Zou klacht indienen bij AFM.
Huilen dan.
pi_199656297
quote:
8s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:08 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zou klacht indienen bij AFM.
Beste AFM,

Ik heb een klacht. Zie topic 2608676 op fOk!.

Groetjes viagraap
What Would Goku Do
  vrijdag 28 mei 2021 @ 15:19:52 #30
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199656356
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:14 schreef viagraap het volgende:

[..]

Beste AFM,

Ik heb een klacht. Zie topic 2608676 op fOk!.

Groetjes viagraap
Beste aap

Moet hij weten.

Gr Gr AFM
Huilen dan.
  vrijdag 28 mei 2021 @ 15:23:19 #31
459912 FlippingCoin
OPPER ZAKAZULU
pi_199656403
Ada mooie bounce
uw moeder is een schele kaketoe
pi_199656694
Sinds de laatste ijstijd stijgt het zeeniveau al met gem 20cm per eeuw.
Bij een nieuwe ijstijd daalt het zeeniveau wel 100m!
Vakman pur sang
pi_199656698
Das bijna lopen naar Engeland.
Vakman pur sang
  vrijdag 28 mei 2021 @ 15:52:21 #34
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199656709
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Sinds de laatste ijstijd stijgt het zeeniveau al met gem 20cm per eeuw.
Bij een nieuwe ijstijd daalt het zeeniveau wel 100m!
Ah ja, en hoe lang duurt zoiets doorgaans?

Verder: verkeerde topic pik.

PS. We zitten nog in een ijstijd.
Huilen dan.
pi_199656710
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:24 schreef Apekoek het volgende:
Om even heel bearish te denken, kan de hype en euforie nog terug komen, zo opeens in een maand tijd? Voelt alsof er een vroege “winter” nadert, weet niet hoe dat tussen de 2 pieken in 2013 voelde?
Gewoon een summer of sideways en dan boom moon in herfst om te toppen in december. Zag je in 2013 ook. Tweede top was hoger dan eerste top. Eerste top nu is wat 65k? Tweede top 100k in december en crashen maar in januari.

En zolang ie sideways gaat hamsteren maar. Accumulation period.
mag het weten
pi_199656731
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ah ja, en hoe lang duurt zoiets doorgaans?

Verder: verkeerde topic pik.

PS. We zitten nog in een ijstijd.
Nee ik dacht dit is de beste manier om de bitcoin koers te vergelijken *)
Vakman pur sang
  vrijdag 28 mei 2021 @ 16:33:24 #37
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199657185
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 15:52 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Gewoon een summer of sideways en dan boom moon in herfst om te toppen in december. Zag je in 2013 ook. Tweede top was hoger dan eerste top. Eerste top nu is wat 65k? Tweede top 100k in december en crashen maar in januari.

En zolang ie sideways gaat hamsteren maar. Accumulation period.
Ja maar als het cryptowinter is. Dan heb je komend jaar weinig aan hamsteren…
pi_199658249
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 16:33 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja maar als het cryptowinter is. Dan heb je komend jaar weinig aan hamsteren…
Waarom zou het in de winter slecht gaan met crypto?

Je hebt Thanksgiving, Wall Street bonussen, Chinees nieuwjaar.
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 18:04:10 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199658299
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:24 schreef Apekoek het volgende:
Om even heel bearish te denken, kan de hype en euforie nog terug komen, zo opeens in een maand tijd? Voelt alsof er een vroege “winter” nadert, weet niet hoe dat tussen de 2 pieken in 2013 voelde?
In 2017 is er ook een crash geweest, en de piek was in 2018.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199658992
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
Sindsdien zijn we. Wat is het 45% gezakt. :P
Vakman pur sang
pi_199659043
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Hier geloof ik nog wel in. :D
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 19:06:02 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199659088
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:00 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Sindsdien zijn we. Wat is het 45% gezakt. :P
Ik zie geen 15k.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199659173
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:00 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Sindsdien zijn we. Wat is het 45% gezakt. :P
40-45 ongeveer inderdaad
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
pi_199659268
Ah, we zijn weer historische koersverlopen aan het bekijken? :T
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 19:18:31 #45
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199659320
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ah, we zijn weer historische koersverlopen aan het bekijken? :T
Wijze raadgevers.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199659437
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 19:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wijze raadgevers.
Gegoochel met grafieken. Met genoeg uitzoomen en inzoomen kan je alles wel over elkaar heen leggen en claimen dat het voorspellende waarde heeft. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199659495
Mijn bags met vochtige dukaten zijn wel flink van mijn chest aan het afzakken jongens :(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199659528
Na 40% dip, als je uitzoomt is het nog 200% hoger. Na 80% crash, als je uitzoomt is het nog 300% hoger, etc.etc.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 mei 2021 @ 19:44:58 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199659752
Kraken gaat MINA listen _O_

Op naar Kraken!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199659813
WANNEER BLIJVEN WE NOU EENS STIJGEN
Facts don't care about your feelings
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')