Ik moet het in een fietstas meenemen, da’s te veel uitdagingquote:Op zondag 3 mei 2020 22:01 schreef Gripper het volgende:
Ik zou het wel leuk vinden als ik met m’n eigen borden en schaaltjes naar het restaurant kan, zij dat fantastisch mooi opmaken, en daarna behoedzaam naar huis rijden
Ik vermoed dat je verkeerde quote hebt. Maar in elk geval heb ik mijn favoriete restaurants op Facebook en dan krijg je wel melding.quote:Op zondag 3 mei 2020 21:30 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
In Arnhem (en nog wat andere plekken is de website supportyourlocals opgezet. Maar ook op fb en instagram zie je veel “corona tijd” acties. Vaak een wat kleiner menu, soms ophalen soms bezorgen
Ziet er prachtig en heerljk uit!quote:Op dinsdag 5 mei 2020 22:34 schreef SV-tje het volgende:
Ik kende dit topic nog niet maar werd hierop gewezen in het topic "Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten?", dus deels een crosspost
Waar? Koken aan de Markt -> thuis in de bouwkeet
Wanneer? Zaterdag 2 mei
Wat at je? 4-gangen en kaassupplement
Impressie? Zoals altijd heel goed
Kosten? 81.50 voor 2 personen
Cijfer? 9
Ook wij zijn uit eten geweest in eigen huis. Blijft een bouwput, maar met een (kreukelig) kleedje over de plastic tafel en het stenen servies en normale bestek uit een doos getrokken lijkt het nog best wat. Vooral door de voorbereidingen van "Koken aan de Markt" uit Geertruidenberg. Al meerdere malen hier gegeten en kookworkshops gevolgd bij de vorige eigenaar en nu voor de tweede keer bij de nieuwe eigenaar.
Op de achtergrond mijn oude werkgever, foto gemaakt voor oud-collega
[ afbeelding ]
De onderdelen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voorgerecht: geschroeide tonijn, tonijn mayonaise, wakame, oosterse salade, gefrituurd rijstvel, hoisin bonen pasta (de donkere stipjes) -> dit was geheel voorbereid
[ afbeelding ]
Tussengerecht: Gebakken kabeljauw, ratatouille, lamsoor, doperwten puree, beurre blanc saus -> hiervoor moest alles opgewarmd worden en de kabeljauw nog gebakken
[ afbeelding ]
Hoofdgerecht: Lamsschouder, Lamskoteletjes, asperges, charlotte aardappeltjes, romanesco, wordtelpuree en saus van gepofte knoflook -> ook hier was het alles opwarmen met uitzondering van de lamskoteletten die nog gebakken en gesneden moesten worden
[ afbeelding ]
We hadden voor 1 persoon kaas supplement genomen, hierbij werden zelfs het stukje krentenbrood, druiven en appelstroop meegeleverd.
[ afbeelding ]
Nagerecht: tropische vruchtenmousse, mango sorbetijs, gemarineerde ananas, ananas cake, gecarameliseerde witte chocolade, kletskop van mango
[ afbeelding ]
Manlief houdt niet van wijn, dus ik had voor mezelf een klein flesje prosecco.
Was heerlijk om weer te kunnen koken en wat spannenders te eten dan éénpansgerechten en ovenschotels.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 5 mei 2020 23:33 schreef Blues het volgende:
Ziet er echt goed restaurantwaardig uit.
Komt natuurlijk ook door jullie bestek enzo.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Klopt, maar vind prijs/kwaliteit zeker in verhouding.quote:Op dinsdag 5 mei 2020 23:00 schreef maily het volgende:
[..]
Ziet er prachtig en heerljk uit!
Maar niet goedkoop
quote:Op dinsdag 5 mei 2020 23:33 schreef Blues het volgende:
Ziet er echt goed restaurantwaardig uit.
Komt natuurlijk ook door jullie bestek enzo.Dank je dat vind ik leuk om te horen, en ik kon nog niet eens bij m’n vis bestek en nog mooiere borden.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
Ik vind het voor 2x 4 gangen + kaas (en eventueel nog prosecco dat kon ik er zo niet uithalen) niet per se heel duur.quote:Op dinsdag 5 mei 2020 23:00 schreef maily het volgende:
[..]
Ziet er prachtig en heerljk uit!
Maar niet goedkoop
Alles?quote:Op woensdag 6 mei 2020 13:31 schreef borisz het volgende:
Aankomende zondag bij mijn stamkroeg eten halen.
[ afbeelding ]
Ik ga voor de stoof. Moeders gaat voor de kip, broertje weet het nog nietquote:
Zonder prosecco, maar wij vonden het inderdaad ook de moeite waard.quote:Op woensdag 6 mei 2020 13:38 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ik vind het voor 2x 4 gangen + kaas (en eventueel nog prosecco dat kon ik er zo niet uithalen) niet per se heel duur.
Zouden ze ook in denhaag bezorgen?quote:Op zondag 10 mei 2020 19:20 schreef lemonlime het volgende:
Wij hadden een Mexicaanse avond uit van Hanno (Delft), echt heel leuk gedaan! Helaas geen foto's (want eten met een peuter)
3-gangen menu werd bezorgd door een vrolijk meisje op een scooter, met opplaksnor, Mexicaanse sjaal en ditto muziek. Behalve het eten kregen we nog van alles ter vermaak en om de tafel feestelijk aan te kleden: meer opplaksnorren, placemats, maskers en een Spotify list voor tijdens het eten.
Het eten was fantastisch! Maissoep, tortillas met ge-bbqde kip en meer dan 10 bijgerechten, en een mega lekker toetje van crema met sinaasappel en gezouten karamel. Echt heerlijk.
Er zaten ook nog huisgemaakte non-alcoholische drankjes bij.
Voor later op de avond kregen we een lijst met filmsuggesties en een zak popcorn. Volgende week doen ze een ander land.
Echt een aanrader voor wie in Delft woont!
Ik zou het ze gewoon vragenquote:Op zondag 10 mei 2020 19:22 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Zouden ze ook in denhaag bezorgen?
Klinkt echt goed en leuk zeg !
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten: 87 euro totaal
Cijfer: 7,5/10
Voorgerechten en een hoofdgerecht waren het nét niet. En we misten de ambiance, verse brood en al die andere goede zorgen die we in het restaurant wel krijgen. Waarbij je voor 50 euro vier gangen kunt eten (wijn en dergelijke zorgen wel altijd voor een hogere rekening).
Kortom: leuk een keer gedaan te hebben, lokale horeca gesteund maar niet voor herhaling vatbaar.
We hadden nog een tweede nagerecht. Schuld van FOK!
CUL / Kook mee met CUL: Dessert op zondag 10 mei.Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
Cafe Middeloo dus. De voormalige boerderij is al jaren een café. Voorheen runde pa de tent. Die stierf achter de tap met een hartaanval. De jongste zoon heeft de zaak drie jaar geleden overgenomen, nadat de oudste zoon het niet trok. Ik ben er al twintig jaar vaste gastquote:Op woensdag 6 mei 2020 13:31 schreef borisz het volgende:
Aankomende zondag bij mijn stamkroeg eten halen.
[ afbeelding ]
Dit is echt heel leuk gedaan door hun, schoolvoorbeeld hoe je out-the-box kan denken. Kudos en respect voor hun!quote:Op zondag 10 mei 2020 19:20 schreef lemonlime het volgende:
Wij hadden een Mexicaanse avond uit van Hanno (Delft), echt heel leuk gedaan! Helaas geen foto's (want eten met een peuter)
3-gangen menu werd bezorgd door een vrolijk meisje op een scooter, met opplaksnor, Mexicaanse sjaal en ditto muziek. Behalve het eten kregen we nog van alles ter vermaak en om de tafel feestelijk aan te kleden: meer opplaksnorren, placemats, maskers en een Spotify list voor tijdens het eten.
Het eten was fantastisch! Maissoep, tortillas met ge-bbqde kip en meer dan 10 bijgerechten, en een mega lekker toetje van crema met sinaasappel en gezouten karamel. Echt heerlijk.
Er zaten ook nog huisgemaakte non-alcoholische drankjes bij.
Voor later op de avond kregen we een lijst met filmsuggesties en een zak popcorn. Volgende week doen ze een ander land.
Echt een aanrader voor wie in Delft woont!
Ik denk dat de restaurants vooral vaak moeite hebben met het bezorg/afhaal deel. Sommige dingen werken gewoon niet zo goed dan. Daarom bestel ik ook alleen zelf afmaak menu's omdat die hiervoor het meest geschikt zijn in mijn ogen.quote:Op zondag 10 mei 2020 21:40 schreef golfer het volgende:
Ik krijg steeds meer het idee dat de restaurants niet echt begrijpen wat 'support your locals' betekent.
I.p.v. een aangepaste prijs voor hun bezorgmenu's rekenen ze ongeveer hetzelfde als wat je betalen zou wanneer je bij ze zou gaan eten.
Daarbij valt bijna steeds de kwaliteit van een of meerdere onderdelen op de 1 of andere manier ook wat tegen. Niet echt een reclame voor deze restaurant.
Bij sommige eettentjes kon je precorona al laten bezorgen, voor dezelfde prijs als er eten. die gaan dan nu niet voor minder bezorgen of afhalen denk ik? Maar het sympathieke ‘support your locals’ is er dan wel van af.quote:Op zondag 10 mei 2020 21:40 schreef golfer het volgende:
Ik krijg steeds meer het idee dat de restaurants niet echt begrijpen wat 'support your locals' betekent.
I.p.v. een aangepaste prijs voor hun bezorgmenu's rekenen ze ongeveer hetzelfde als wat je betalen zou wanneer je bij ze zou gaan eten.
Daarbij valt bijna steeds de kwaliteit van een of meerdere onderdelen op de 1 of andere manier ook wat tegen. Niet echt een reclame voor deze restaurant.
Ziet er mooi en lekker uit! Ik snap het van de vis... en flamberen moet je lerenquote:Op maandag 11 mei 2020 11:02 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ik denk dat de restaurants vooral vaak moeite hebben met het bezorg/afhaal deel. Sommige dingen werken gewoon niet zo goed dan. Daarom bestel ik ook alleen zelf afmaak menu's omdat die hiervoor het meest geschikt zijn in mijn ogen.
Daarover gesproken, zaterdag weer een restaurant laten bezorgen. Hier zelf nog nooit gegeten maar klonk erg goed en kon zo goedkoop en laagdrempelig eens testen voor de boel weer opengaat(ik ben echt fan van dit thuis uit eten
)
Voldaan Nijmegen:
voorgerecht:
[ afbeelding ]
geflambeerde peer, met vruchtjes, hele lekker pecan krokant en blauwe kaas.
Helaas lukte de flambeer niet, het ging gewoon niet in de fik waardoor ik vooral veel alcohol proefde op de peertjes. Jammer maar helaas.
tussen:
[ afbeelding ]
gekonfijte eendendij met allerlei wortel bereidingen.
Super smaakvol, vooral de chutney erbij
hoofd:
[ afbeelding ]
kabeljauw met zwarte pasta, erwtencreme, salade van venkel en asperge en nog wat warme groente met een beurre blanc. Echt heel lekker, zeer goede beurre blanc ook![]()
Jammer vond ik hier dat de vis al gebakken was dus alleen even kort in de oven moest opwarmen, waardoor deze niet heel warm werd omdat je anders weer verder doorgaart. Voorgaande restaurants lieten ons de vis meestal zelf bakken.
Na:
[ afbeelding ]
deconstructed tiramisu. Was ik wel blij mee want ik lust geen koffie dus heb de koffie gelei uiteindelijk gedumpt bij vriendje. De rest was erg lekker alsnog![]()
Totaal prijs was 70 euro inclusief bezorgen voor 2 personen.
prima prijs kwaliteit verhouding, en wij gaan hier zeker nog eens eten als het weer kan.
cijfer: 8.5/10
Volgende week zaterdag weer een thuisdiner want vriendje won er 1 bij een van de voorgaande restaurants.Hallo corona kilo's
Yamaquote:Op donderdag 14 mei 2020 19:44 schreef Yinny het volgende:
Waar?
Yama in Rotterdam
Wanneer?
Vandaag, voor mijn verjaardag!
Wat at je?
De yama bentobox:
1. Assorted (sous-vide) meat with Yama's BBQ sauce
- Chicken marinated with shio koji
- Pork neck cooked 7 hours
- Iberico spare ribs cooked 4 hours
2. Chirashi zushi
- Sushi rice with various seafood toppings
3. White asparagus & foie gras salad with home-made dressing
4. Potatoes with beef special
5. Scallop/cod gratin with yuzu miso sauce
6. Shimmered vegetables authentic style
En daarbij nog 2x nigiri en 1x sashimi.
Impressie?
[ afbeelding ]
Verassing hoe het eruit ziet! Netjes in koeltas, met wat gevacumeerde ijsblokjes. Van tevoren een herinnering per e-mail gekregen met wat erin zit en wat/hoe op te warmen. Het vlees en aardappels zaten in een bakje wat even de magnetron in mocht. BBQ saus over vlees en dressing over de sla.
[ afbeelding ]
Kosten?
28.50 per box. Nigiri en sashimi 18.50 per set.
Cijfer?
Een 9! De aubergine was niet lekker, te zout. De sushi en sashimi was hemels.
De andere gerechten waren heel lekker, van de gratin had ik wel meer gelust!
quote:Op donderdag 14 mei 2020 19:44 schreef Yinny het volgende:
Waar?
Yama in Rotterdam
Wanneer?
Vandaag, voor mijn verjaardag!
Wat at je?
De yama bentobox:
1. Assorted (sous-vide) meat with Yama's BBQ sauce
- Chicken marinated with shio koji
- Pork neck cooked 7 hours
- Iberico spare ribs cooked 4 hours
2. Chirashi zushi
- Sushi rice with various seafood toppings
3. White asparagus & foie gras salad with home-made dressing
4. Potatoes with beef special
5. Scallop/cod gratin with yuzu miso sauce
6. Shimmered vegetables authentic style
En daarbij nog 2x nigiri en 1x sashimi.
Impressie?
[ afbeelding ]
Verassing hoe het eruit ziet! Netjes in koeltas, met wat gevacumeerde ijsblokjes. Van tevoren een herinnering per e-mail gekregen met wat erin zit en wat/hoe op te warmen. Het vlees en aardappels zaten in een bakje wat even de magnetron in mocht. BBQ saus over vlees en dressing over de sla.
[ afbeelding ]
Kosten?
28.50 per box. Nigiri en sashimi 18.50 per set.
Cijfer?
Een 9! De aubergine was niet lekker, te zout. De sushi en sashimi was hemels.
De andere gerechten waren heel lekker, van de gratin had ik wel meer gelust!
Bijna hetzelfde menu! Alleen jammer dat ze geen dessert doen, die op FB zag er geweldig uit! Ben wel benieuwd hoe ze gaan overleven, want in dat kleine zaakje is 1,5m afstand echt veelquote:Op donderdag 14 mei 2020 22:06 schreef Aure het volgende:
[..]ziet er weer heerlijk uit! En gefeliciteerd
Volgens mij blijven ze voorlopig deze boxen doenquote:Op donderdag 14 mei 2020 22:18 schreef Yinny het volgende:
[..]
Bijna hetzelfde menu! Alleen jammer dat ze geen dessert doen, die op FB zag er geweldig uit! Ben wel benieuwd hoe ze gaan overleven, want in dat kleine zaakje is 1,5m afstand echt veel
Wauw, dat ziet er goed uit! Geen straf om dat 2 dagen te eten!quote:Op vrijdag 15 mei 2020 18:51 schreef golfer het volgende:
We hebben via een welbekende bezorgorganisatie vandaag laten koken door India Roti Room uit Haarlem.
Voor Blues:
[ link | afbeelding ]
Biriyani chicken.
En voor mij:
[ link | afbeelding ]
Lamb tikka met naanbrood.
Allemaal erg smakelijk.
Prijs voor 2 personen: 28 euro en het was zoveel dat we er morgen nog een keer van kunnen eten.
9/10
Ook al zo'n lekker maaltijd!quote:Op vrijdag 15 mei 2020 19:28 schreef Kaatje1 het volgende:
Heerlijk eten opgehaald bij Syrisch Eethuis Moushmoush In Arnhem . Shanklish salade, makdoush salade en sish taouk. En er is nog zoveel over dat ik morgen nog een keer mag. Had alles in de bakjes laten zitten omdat anders alles door elkaar loopt
26 euro (ik at alleen, maar dus wel 2 keer)
[ afbeelding ]
Ja, t is zo smaakvol, zou daar iedere dag wel kunnen etenquote:
Wel alweer flink aan de prijs voor mensen die dit afgezien van 1 salade als een maaltijd voor zichzelf zien.quote:Op vrijdag 15 mei 2020 19:48 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, t is zo smaakvol, zou daar iedere dag wel kunnen eten
Prijs wijkt niet af van normaal daar eten.quote:Op zaterdag 16 mei 2020 10:59 schreef Jeroboam het volgende:
[..]
Wel alweer flink aan de prijs voor mensen die dit afgezien van 1 salade als een maaltijd voor zichzelf zien.
Nee was echt een mini beetje koude bouillon, dus was meer als saus dan soepje bedoeld denk ik.quote:Op zondag 17 mei 2020 21:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Moest de tomatenbouillon nog over de kreeft gegoten worden na de foto?
Ziet er mooi en lekker uit allemaal. En tof dat je een menu gewonnen hebt!
Dat valt toch reuze mee? Het is geen afhaalpizza ofzo.quote:Op zaterdag 16 mei 2020 10:59 schreef Jeroboam het volgende:
[..]
Wel alweer flink aan de prijs voor mensen die dit afgezien van 1 salade als een maaltijd voor zichzelf zien.
Wow, dit wil ik ookquote:Op zondag 17 mei 2020 21:32 schreef gcjoel het volgende:
Gister weer thuis uit eten. Dit keer voor de halve prijs wegens 1 gewonnen menu.
Vesters Nijmegen
Voor:
[ afbeelding ]
Super lekkere smaken bij elkaar echt een genot om te eten, o.a. gele biet, peer, groene radijs, kaas
Tussen:
[ afbeelding ]
Kreeft, tomatenbouillon, doperwtentapenade en puree.
Hoofd:
[ afbeelding ] rib eye , bonne femme groenten en rode wijn saus. Erg lekkervlees was ook al perfect gegaard en moest alleen even aangebakken worden.
Dessert:
[ afbeelding ]
Dit was zo gruwelijk lekker. Ik wil er nog een. Fraises romanof. Die roomen die aardbeien marinade
![]()
42.50 p.p. voor het menu.
We hadden ook nog 1 kaasplankje samen, geen foto wel heel lekker.
9/10
Dacht dat ik niet meer zou bestellen tot de horeca open mag 1 juni. Maar nu twijfel ik toch omdat dit zo goddelijk was en je voor deze prijs gewoon niet uit eten kunt voor deze kwaliteit.
Dat is genieten zegquote:Op donderdag 21 mei 2020 18:54 schreef Kaatje1 het volgende:
Trattoria Cosi in Arnhem. Ik eet daar wel vaker. Klein restaurant waar je desnoods met een dikke ja aan buiten eet, omdat er binnen geen plek is. Het is niet heel verrassend of hoog culinair, maar gewoon ontzettend lekker. In deze tijd hebben ze niet de hele kaart in de aanbieding, maar wel gelukkig hun antipasti misto. Die dus besteld en een pizza met oa gorgonzola. Ik ben niet zo’n grote eter dus alles in twee gedaan en morgen eet ik het nog een keer.
Totaal incl bezorging 28 euro
En als kers op de taart, lekker buiten eten en een glas aperol spritz erbij.
[ afbeelding ]
Ziet er ook goed uit!quote:Op donderdag 21 mei 2020 20:01 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Wij hadden vanavond een Afghaanse rijsttafel voor 52 euro van Afsana Rotterdam. Was heel erg lekker! Kruidig, originele smaken en ruim voldoende. We kunnen er nog een avond van eten.
Het was:
Twee soorten rijst
Ashaak: Prei dumplings, met een tomatensaus met kidneybonen en wat yoghurt en kruidendressing
Sabzie: Spinazie, was erg lekker
Qorme Kachaloe: aardappelgerecht
Borani Badenjan: Echt superzachte en lekkere aubergine, zo zou ik nog wel 20 bakjes kunnen eten.
Qorme Daal: Gele linzenstoof
Qorme Lubyah: Bruine bonen stoofschotel
Frisse salade met veel kruiden
Twee kleine bakjes met extra yoghurtsaus en een korianderkruidendressing
En nog een brood
Voor morgen hebben we ook nog kleurrijke bordjes over.
[ afbeelding ]
Ja, ik had het wat duur gevonden als het in één avond op was gegaan. Vond het alsnog aan de prijs, maar wel leuk voor een keertje.quote:Op donderdag 21 mei 2020 22:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er ook goed uit!
Gelukkig maar dat het genoeg was; daar was je een beetje 'bang' voor toch?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op donderdag 28 mei 2020 18:39 schreef golfer het volgende:
Omdat vakantie en omdat kok ook vrij is vandaag alweer voor ons laten koken door Indonesisch restaurant Flamboyant uit Haarlem.
[ link | afbeelding ]
Gewone rijsttafel met
- Sate Ayam - Sayoer Lodeh - Sambal Goreng Telor- Sayoer Boontjes - Daging Rendang - Gado Gado- Pisang Goreng - Tahoe Ketjap - Ayam Smoor- Perkedel pan - Sayap Ayam - Orak arek.
en een
Rijsttafel Saté met saté udang, saté ajam, saté domba, saté champignon, saté pusut en gadogado.
Heel erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
Dat ziet er geweldig lekker uit!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Geniet ervan.
quote:Op donderdag 28 mei 2020 18:39 schreef golfer het volgende:
Omdat vakantie en omdat kok ook vrij is vandaag alweer voor ons laten koken door Indonesisch restaurant Flamboyant uit Haarlem.
[ link | afbeelding ]
Gewone rijsttafel met
- Sate Ayam - Sayoer Lodeh - Sambal Goreng Telor- Sayoer Boontjes - Daging Rendang - Gado Gado- Pisang Goreng - Tahoe Ketjap - Ayam Smoor- Perkedel pan - Sayap Ayam - Orak arek.
en een
Rijsttafel Saté met saté udang, saté ajam, saté domba, saté champignon, saté pusut en gadogado.
Heel erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
Lekker! Wij hebben er ooit gegeten, heerlijkSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heb ik ook gedaan. Die was gemaakt van de buik van de tonijn.quote:Op donderdag 28 mei 2020 19:32 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow wat lekker allemaal zeg golfer!
En die sushi![]()
Die vetste tonijn smelt op je tong, zo fantastisch!
Die had ik als laatste bewaard
Ik waan me gelijk in Italië.quote:Op donderdag 21 mei 2020 18:54 schreef Kaatje1 het volgende:
Trattoria Cosi in Arnhem. Ik eet daar wel vaker. Klein restaurant waar je desnoods met een dikke ja aan buiten eet, omdat er binnen geen plek is. Het is niet heel verrassend of hoog culinair, maar gewoon ontzettend lekker. In deze tijd hebben ze niet de hele kaart in de aanbieding, maar wel gelukkig hun antipasti misto. Die dus besteld en een pizza met oa gorgonzola. Ik ben niet zo’n grote eter dus alles in twee gedaan en morgen eet ik het nog een keer.
Totaal incl bezorging 28 euro
En als kers op de taart, lekker buiten eten en een glas aperol spritz erbij.
[ afbeelding ]
Sowieso daar, ook in het restaurant en op het terras.quote:
Dat is gelijk goed aanpakken na het instellen van de horeca-sluiting. Zorgen voor goede parkeerruimte om te kunnen afhalen en even flink uitpakken op internet, dan loopt het wel. En hier gaat het gelijk wel een beetje mis: hun site is wel erg saai, zonder foto's. Je moet zorgen voor foto's waardoor je het water in de mond loopt.quote:Op donderdag 15 oktober 2020 11:32 schreef Karina het volgende:
Restaurant hier vlakbij wat normaal iets hogere klasse is (denk ik, in ieder geval geen vreetschuur) verkoopt nu stamppotten met zelfgemaakte gehaktbal. Ga ik zaterdag halen
Deze dus: https://barbaut.amsterdam/take-away/
Zij spelen elke keer heel goed in op de veranderingen, dit was ook weer binnen 1 dag geregeld
En volgende week natuurlijk bij een rijsttafel van Ron: CUL / [Bezorgthuiseetmeet] Editie #1 Rijsttafelquote:Voor:
Zalm • ponzu • furikake
Steak tartare • 64°C • zwarte knoflook
Brood met boter
Tussen:
Eendenlever met spekkoek
Hoofd:
Rendang
Sambal goreng buncis
Nasi kuning
Dessert:
Spekkoekmousse • pandan • passievrucht
Daarna nog friandises.
ik denk dat vooral mensen uit de buurt en vaste klanten hiervan gebruik gaan maken. Die kennen het restaurant. Ze versturen ook elke keer een mailing. Denk dat ze genoeg klandizie hiervoor krijgen.quote:Op donderdag 15 oktober 2020 12:02 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Dat is gelijk goed aanpakken na het instellen van de horeca-sluiting. Zorgen voor goede parkeerruimte om te kunnen afhalen en even flink uitpakken op internet, dan loopt het wel. En hier gaat het gelijk wel een beetje mis: hun site is wel erg saai, zonder foto's. Je moet zorgen voor foto's waardoor je het water in de mond loopt.
Ik dacht eerst spelfout maar 2 fouten in een woord lijkt me niet voor een luxe menu; wat is endsenlever?quote:Op donderdag 15 oktober 2020 12:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn mailbox stroomt weer vol met nieuwsbrieven en op Facebook biedt het ene na het andere restaurant leuke opties.
Zaterdag bestellen we bij Zeste een menu:
[..]
En volgende week natuurlijk bij een rijsttafel van Ron: CUL / [Bezorgthuiseetmeet] Editie #1 Rijsttafel
Eendenleverquote:Op donderdag 15 oktober 2020 13:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik dacht eerst spelfout maar 2 fouten in een woord lijkt me niet voor een luxe menu; wat is endsenlever?
Dat gerecht klinkt zo ongelooflijk lekkerquote:Op donderdag 15 oktober 2020 13:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
EendenleverDat zit officieel niet in het menu dus ik had het er zelf bij gezet.
Dat is het ook. Sowieso het lekkerste dat mijn vriend ooit heeft gegeten, bij mij top 5. En hij is jarig dus dan kan er wel een extra gang van afquote:Op donderdag 15 oktober 2020 14:04 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Dat gerecht klinkt zo ongelooflijk lekker
Ben benieuwd naar de fotoquote:Op donderdag 15 oktober 2020 14:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is het ook. Sowieso het lekkerste dat mijn vriend ooit heeft gegeten, bij mij top 5. En hij is jarig dus dan kan er wel een extra gang van af
Ziet er goed uit!quote:Op donderdag 15 oktober 2020 12:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn mailbox stroomt weer vol met nieuwsbrieven en op Facebook biedt het ene na het andere restaurant leuke opties.
Zaterdag bestellen we bij Zeste een menu:
[..]
En volgende week natuurlijk bij een rijsttafel van Ron: CUL / [Bezorgthuiseetmeet] Editie #1 Rijsttafel
quote:Op donderdag 15 oktober 2020 09:53 schreef Myraela het volgende:
Komende zaterdag komen ze voor dit restaurant bezorgen. Ook heel benieuwd naar.https://www.thuisuiteten.nl/bestellen/the-streetfood-club
Grappig dat ze toch ook iets hebben bedacht. Ik vind het in vergelijking met hun normale concept wel wat duur. Nouja, niet duur. Maar normaal is het natuurlijk spotgoedkoop vreten.quote:Op vrijdag 16 oktober 2020 17:55 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik at net thuis ‘uit’ bij... juist
[ afbeelding ]
Beetje verwarrend wel dat ze op kwamen dagen in de bezorgbus van de concurrent, maar leuk dat die samenwerking er is.
Ik heb lekker gegeten, aan de vochtige doekjes te zien verwachtten ze dat het voor meer dan 1 persoon was
Wat ook wel klopt, ik had zin in koude en warme tapas en twee combischotels leverden me voor morgen nog een lunch op (kipsalade en een stuk meloen).
Alles was lekker warm, fijn dat de sausjes apart erbij zaten.
De gefrituurde kip was heerlijk, botermals en honing mosterdsaus doet het er altijd leuk bij. Ook op de rest (garnalenspies, garnalenkroket, toast met zalm, champignons) weinig aan te merken, hooguit dat de gebakken champignons wat vettig waren.
De handgeschreven boodschap op de rekening was een leuke touch.
Alleen jammer dat, ook voor een groter bedrag, 2,50 euro bezorgkosten worden gerekend en dat je voor een IBAN betaling (wat de enige optie is) ook nog eens 25 cent moet betalen.
Maar, al in al, geef ik het een 8.
Ja, er was wat knaagwerk vereist.quote:Op vrijdag 16 oktober 2020 18:49 schreef Myraela het volgende:
[..]
Grappig dat ze toch ook iets hebben bedacht. Ik vind het in vergelijking met hun normale concept wel wat duur. Nouja, niet duur. Maar normaal is het natuurlijk spotgoedkoop vreten.![]()
Zit er nou nog schil aan de meloen?
serieusquote:Op donderdag 15 oktober 2020 12:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Tussen:
Eendenlever met spekkoek
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 8% gewijzigd door FANNvanhetlaatsteuur op 19-10-2020 16:26:31 ]
Je loopt een paar lichtjaren achter.quote:Op maandag 19 oktober 2020 15:57 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
serieus![]()
https://nl.wikipedia.org/wiki/Foie_gras
[ afbeelding ]
Dwangvoeding van een eend voor foie gras
F&F / Circussen geen vergunning meer nodig voor wilde dieren
ah...quote:Op maandag 19 oktober 2020 16:20 schreef golfer het volgende:
[..]
Je loopt een paar lichtjaren achter.
Tegenwoordig zijn er ook diervriendelijke en smakelijke foie gras en eendenlevers te verkrijgen.
dan valt het meequote:Op maandag 19 oktober 2020 16:22 schreef golfer het volgende:
[..]
https://www.ruig.nl/meest-diervriendelijke-foie-gras/
Precies. En een vriendelijk verzoek om dat ranzige filmpje minimaal onder een spoiler te zetten.quote:
quote:
zal ik doenquote:Op maandag 19 oktober 2020 16:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Precies. En een vriendelijk verzoek om dat ranzige filmpje minimaal onder een spoiler te zetten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |