Wat zit er inquote:Op donderdag 21 maart 2019 23:07 schreef Tourniquet het volgende:
De vegetarische oven/airfryer kroketten van Mora en de Vegetarische Slager zijn echt fenomenaal trouwens.![]()
En er zijn ook bitterballen en ‘kip’corns.
vegetarische draadjesvleesch 8% Ja okequote:Op zondag 7 april 2019 13:23 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
https://www.mora.nl/snack(...)svleesch-kroket-oven
Dat is gemaakt van eiwit: (water, vrije-uitloopkippenei-eiwit, kleurstof: E150d)quote:Op zondag 7 april 2019 13:26 schreef Flamarande het volgende:
[..]
vegetarische draadjesvleesch 8% Ja oke
Oja ik zie het, thanksquote:Op zondag 7 april 2019 13:31 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Dat is gemaakt van eiwit: (water, vrije-uitloopkippenei-eiwit, kleurstof: E150d)
De kipkorns: https://www.mora.nl/snacks/vegetarische-kipkornr-0
daar heb je wel een punt.... maar maar maar....quote:Op woensdag 10 april 2019 14:25 schreef Farenji het volgende:
Mag dit topic hernoemd worden naar "vleesvervangers" oid want over echt vegetarisch eten gaat het hier bijna nooit.
De vervangers van tegenwoordig zitten erg lekkere dingen tussen hoorquote:Op woensdag 10 april 2019 17:08 schreef Sorella het volgende:
Ik vind vlees vervangers verschrikkelijk qua smaak en textuur maar ik heb de mora bitterballen geprobeerd en ik moet zeggen voor vegetarische ballen zijn deze errug lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
Zeker nog nooit kichdi gegeten?quote:Op donderdag 11 april 2019 08:35 schreef FANN het volgende:
[..]
Sommige mensen denken nog steeds dat wij alleen maar Linzen eten, die lust ik niet eens![]()
Nice! Ik maak wel eens Dahl, is bijna hetzelfde alleen hierbij is de rijst meegekookt?quote:Op donderdag 11 april 2019 14:46 schreef Farenji het volgende:
[..]
Zeker nog nooit kichdi gegeten?
Recept: kichdi
(1-pans bijgerecht of hoofdgerecht)
1 ui, gesnipperd
Stukje gemberwortel, geraspt
1 tomaat, in kleine blokjes
Een halve kop rijst
Een halve kop gele linzen of moong dal
3 of 4 koppen water
Optioneel: een wortel, in blokjes
Optioneel: sperziebonen of erwten
Komijnzaad
Kurkuma
Gemalen korianderzaad
Olie of ghee
Peper/zout
Laat de rijst en linzen vantevoren minimaal een half uur in ruim water weken.
Verhit olie/ghee en gooi er de komijnzaad in tot deze sputteren. Doe de ui er bij en bak deze zacht tot ie begint te verkleuren. Doe er de gember bij, korianderzaad, en daarna de tomaat en een beetje zout en kurkuma. Optioneel de wortel en andere groente en even een paar minuten sauteren. Doe er de (afgegoten) rijst en linzen bij, bak heel even aan en doe er de koppen water bij. Breng aan de kook, deksel op de pan, en laat op laag vuur zachtjes pruttelen, zo'n 20-30 minuten. Evt extra water toevoegen indien nodig en al naar gelang hoe "papperig" je het wil hebben. Aan het eind moeten de gele linzen uitelkaar zijn gevallen. Afmaken met ghee om het lekker smeuïg te maken.
Ja, dal is ook gewoon de indiase term voor linzen. Daar zijn veel verschillende soorten van en nog veel meer bereidingswijzen. Kichdi bestaat ook in tig varianten, dit is hoe ik het maak.quote:Op donderdag 11 april 2019 15:18 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Nice! Ik maak wel eens Dahl, is bijna hetzelfde alleen hierbij is de rijst meegekookt?
Ah! toch een recept!quote:Op donderdag 11 april 2019 14:46 schreef Farenji het volgende:
[..]
Zeker nog nooit kichdi gegeten?
Recept: kichdi
(1-pans bijgerecht of hoofdgerecht)
1 ui, gesnipperd
Stukje gemberwortel, geraspt
1 tomaat, in kleine blokjes
Een halve kop rijst
Een halve kop gele linzen of moong dal
3 of 4 koppen water
Optioneel: een wortel, in blokjes
Optioneel: sperziebonen of erwten
Komijnzaad
Kurkuma
Gemalen korianderzaad
Olie of ghee
Peper/zout
Laat de rijst en linzen vantevoren minimaal een half uur in ruim water weken.
Verhit olie/ghee en gooi er de komijnzaad in tot deze sputteren. Doe de ui er bij en bak deze zacht tot ie begint te verkleuren. Doe er de gember bij, korianderzaad, en daarna de tomaat en een beetje zout en kurkuma. Optioneel de wortel en andere groente en even een paar minuten sauteren. Doe er de (afgegoten) rijst en linzen bij, bak heel even aan en doe er de koppen water bij. Breng aan de kook, deksel op de pan, en laat op laag vuur zachtjes pruttelen, zo'n 20-30 minuten. Evt extra water toevoegen indien nodig en al naar gelang hoe "papperig" je het wil hebben. Aan het eind moeten de gele linzen uitelkaar zijn gevallen. Afmaken met ghee om het lekker smeuïg te maken.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.200 gram gehakt
1 ui
een paar verse tomaten of gepelde tomaten dat kan ook...
2 Teentjes knoflook ofzo
Peterselie, Thijm, Karweizaad, piment, zout peper
Je kan het eten met Macaroni, Spaghetti maar het is ook lekker met
Bruine bonen, makkelijker kan niet hoor....
oh.... ik vergeet de olijfolie![]()
excuus
[ Bericht 11% gewijzigd door FANN op 16-04-2019 11:35:42 ]
Vandaag gemaakt, lekker hoor!quote:Op donderdag 11 april 2019 14:46 schreef Farenji het volgende:
[..]
Zeker nog nooit kichdi gegeten?
Recept: kichdi
(1-pans bijgerecht of hoofdgerecht)
1 ui, gesnipperd
Stukje gemberwortel, geraspt
1 tomaat, in kleine blokjes
Een halve kop rijst
Een halve kop gele linzen of moong dal
3 of 4 koppen water
Optioneel: een wortel, in blokjes
Optioneel: sperziebonen of erwten
Komijnzaad
Kurkuma
Gemalen korianderzaad
Olie of ghee
Peper/zout
Laat de rijst en linzen vantevoren minimaal een half uur in ruim water weken.
Verhit olie/ghee en gooi er de komijnzaad in tot deze sputteren. Doe de ui er bij en bak deze zacht tot ie begint te verkleuren. Doe er de gember bij, korianderzaad, en daarna de tomaat en een beetje zout en kurkuma. Optioneel de wortel en andere groente en even een paar minuten sauteren. Doe er de (afgegoten) rijst en linzen bij, bak heel even aan en doe er de koppen water bij. Breng aan de kook, deksel op de pan, en laat op laag vuur zachtjes pruttelen, zo'n 20-30 minuten. Evt extra water toevoegen indien nodig en al naar gelang hoe "papperig" je het wil hebben. Aan het eind moeten de gele linzen uitelkaar zijn gevallen. Afmaken met ghee om het lekker smeuïg te maken.
quote:Op vrijdag 19 april 2019 19:33 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Vandaag gemaakt, lekker hoor!
[ afbeelding ]
Heb wel een rood pepertje toegevoegd voor wat pit en had rode linzen ipv gele (maar volgens mij verschilt dat amper?).
Begrijp ik het nou goed en zit er idd geen dooie kip in? En kan ik het dus gewoon opeten...quote:10,5% poeder met kippenvleessmaak (gehydrolyseerde soja-eiwitten, zout, suiker, smaakversterker (opsomming van smaakversterkers die zeker geen dierlijke producten bevatten)
Nou, ik zou het niet eten maar er zit zo te zien geen dier in verwerkt. Of het gezond is.....quote:Op maandag 13 mei 2019 15:47 schreef Thomas B. het volgende:
Ik heb per ongeluk instant noodles Chicken flavour gekocht bij de Lidl. Nu staat er op de achterkant:
[..]
Begrijp ik het nou goed en zit er idd geen dooie kip in? En kan ik het dus gewoon opeten...
Dat sowieso niet.quote:Op maandag 13 mei 2019 15:56 schreef nanuk het volgende:
[..]
Nou, ik zou het niet eten maar er zit zo te zien geen dier in verwerkt. Of het gezond is.....
Mayonaise.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 23:14 schreef MaJo het volgende:
Tijd niet gepost hier
Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Maar hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekkerhoe lossen jullie dit op?
Bij gebakken aardappeltjes ja, maar toch niet bij gekookte aardappelen?quote:Op dinsdag 7 januari 2020 23:16 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Mayonaise.![]()
Of na het bakken van de vleesvervangers nog een beetje boter in de pan smelten en dat als jus gebruiken.
Of je aardappelen anders bereiden: in de pan bakken, of in de oven garen, ipv koken.
Er is ook kant en klare vega jus te koop als je voor makkelijk wil gaan.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 23:14 schreef MaJo het volgende:
Tijd niet gepost hier
Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Alleen hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekkerhoe lossen jullie dit op?
Ik neem meestal de moeite niet om zelf een jus te maken, als het al echt gekookte aardappels zijn waar ik jus bij wil pak ik kant-en-klare pakjesquote:Op dinsdag 7 januari 2020 23:14 schreef MaJo het volgende:
Tijd niet gepost hier
Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Alleen hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekkerhoe lossen jullie dit op?
quote:Op zondag 24 januari 2016 22:38 schreef FANN het volgende:
Ik eet juist weer af en toe Vlees
Vet biologisch dat dan weer wel en héél af en toe
Ik zocht voor mezelf ... want ik was het vergeten.... wanneer ik weer af en toe vlees at...quote:
Ondertussen heb ik twee nieuw Hartkleppen...quote:Op zondag 24 januari 2016 23:55 schreef LadyOracle het volgende:
[..]
Ik snap niet hoe je dat voor jezelf goed kan praten. Dat de massa die nog nooit heeft nagedacht gewoon kadavers knaagt, snap ik nog. Maar als je eenmaal weet hoe de wereld werkt en je je realiseert dat het een dier is, snap ik echt niet hoe je het weg krijgt.
Ik eet dus geen vlees meer, wel af en toe Vis trouwens...quote:Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
Je bedoelt kippenei-eiwit dat erin zit? Lijkt erop van niet, want dan had dat bij de allergie-informatie moeten staan. Ik ga ervan uit dat ze het geen "vegan" labeltje hebben gegeven omdat een of ander aroma of hulpstof dierlijk is.quote:Op zaterdag 18 januari 2020 07:26 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb wel een goeie tip ... misschien niet écht iets voor jou... maar de Vegetarische
Paté van Unox.... ja ik had er hélemaal niets van verwacht... maar die is écht héél
erg lekker![]()
[ afbeelding ]
het is niet geschikt voor Veganisten ... niet dat je er dood aan gaat...
maar er zit geloof ik eiwit in..
Ingrediënten
Ingrediënten: Water, plantaardige oilën 22,5% (kokosnoot, zonnebloem), SOJA-EIWIT 6%, erwteneiwit 2,9%, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, aardappelzetmeel, aroma (bevat SOJA), tomatenpuree, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, specerijen, dextrose, gistextract, specerij-extracten, antioxidant (E301, E300), kleurstof (E172), gemodificeerd tapiocazetmeel
Allergie-informatie
Bevat: soja.
quote:Op zaterdag 18 januari 2020 07:26 schreef FANN het volgende:
het is niet geschikt voor Veganisten ... niet dat je er dood aan gaat...
maar er zit geloof ik eiwit in..
Ingrediënten
Ingrediënten: Water, plantaardige oilën 22,5% (kokosnoot, zonnebloem), SOJA-EIWIT 6%, erwteneiwit 2,9%, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, aardappelzetmeel, aroma (bevat SOJA), tomatenpuree, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, specerijen, dextrose, gistextract, specerij-extracten, antioxidant (E301, E300), kleurstof (E172), gemodificeerd tapiocazetmeel
Allergie-informatie
Bevat: soja.
Deze is wel veganistisch:quote:Op zaterdag 18 januari 2020 17:31 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Je bedoelt kippenei-eiwit dat erin zit? Lijkt erop van niet, want dan had dat bij de allergie-informatie moeten staan. Ik ga ervan uit dat ze het geen "vegan" labeltje hebben gegeven omdat een of ander aroma of hulpstof dierlijk is.
Ik vind de vegan "leverworst" van Kips ook best lekker. Ik koop liever zo min mogelijk vleesvervangers met erg lange ingrediëntenlijsten, maar ik kreeg de vegan leverworst een keer gratis met mijn Bonuskaart en ik vond hem goed te eten, zeker met wat versgemalen peper. Hij ziet er wel heel duidelijk niet uit als dierlijke leverworst, want hij is gekleurd met bietensap
quote:Er was eerst wat onduidelijkheid of dit product vegan was, maar inmiddels heeft Unox dit positief bevestigd.
Niet helemaal.....quote:Op zondag 19 januari 2020 09:29 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Maak je nou een deegje van yoghurt en bloem en vul je dat dan met de geraspte kaas?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Of koop 1 pak Broodmix en volg de instructies op het pak.![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Verder nodig:
Geraspte Kaas en Olijfolie om in te bakken.
Je kan zelf kaas raspen, of Feta verkruimelen, of je koopt geraspte kaas in zakjes,
Jong, Oud, Belegen of gemengd wat je zelf wil.
[ afbeelding ]
Bloem om het aanrecht mee te bestuiven en een deegroller.
Kneed het deeg maak een lange rol en snij de rol in plakjes.
Maak elk plakje plat met een deegroller, vul met geraspte kaas.
(mag ook Fetakaas zijn) en vouw dubbel.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Druk de randjes goed vast zodat de gesmolten kaas er straks niet uitloopt.
Bak in Olijfolie.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zet een bak koffie, pak een broodje en ga lekker Fokken
[/quote]
[/spoiler]
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 13:36 schreef FANN het volgende:
KAASBROODJES
Gisteren kon ik de laatste foto uploaden... maar dat lukt nu nog steeds niet zie ikquote:Op zondag 19 januari 2020 09:29 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Maak je nou een deegje van yoghurt en bloem en vul je dat dan met de geraspte kaas?
Dank voor alle info!!quote:
Ik weet eigenlijk niet of hij er zout bij heeft gedaan... maar die kaas is best wel pittig dus ik weet het niet zeker... hij slaapt nu dus ik kan het niet vragenquote:Op zondag 19 januari 2020 10:25 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dank voor alle info!!![]()
En ja, ik geloof best dat het lekker is!![]()
Dat yoghurt/ zelfrijzend bakmeel deeg ga ik zeker uitproberen....het ziet er geweldig uit.
Ga denk ik wel een beetje zout aan het deeg toevoegen (al helpt de geraspte kaas daar natuurlijk ook aan mee)
Zal ik zeker doen!quote:Op zondag 19 januari 2020 10:29 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik weet eigenlijk niet of hij er zout bij heeft gedaan... maar die kaas is best wel pittig dus ik weet het niet zeker... hij slaapt nu dus ik kan het niet vragen![]()
Maar doe maar een verslagje als je het gemaakt hebt
Beetje laat maar eh... JA er moet wel in het deeg!quote:Op zondag 19 januari 2020 10:29 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik weet eigenlijk niet of hij er zout bij heeft gedaan... maar die kaas is best wel pittig dus ik weet het niet zeker... hij slaapt nu dus ik kan het niet vragen![]()
Maar doe maar een verslagje als je het gemaakt hebt
Ook een mooi recept!quote:Op maandag 20 januari 2020 01:27 schreef oppiedoppie het volgende:
Soep:
Grote pan, boter erin en ui fruiten, knoflook erbij en gember. Paar wortelen in schijfjes erin, paprika, blokjes tomaat, kurkuma, wat mosterd en kervelzaad. Aanvullen met water en koken tot de wortelen zacht zijn.
Cannellinibonen en linzen erbij.
De groenten kun je variëren, ik gebruik ook boerenkool of bloemkool.
En soms wat jeneverbes maar niet teveel. Of koreander en oregano. Ik doe eigenlijk maar wat.
Elk weekend maak ik een pan van 6 liter die voor de helft gevuld is met groenten. Doe het nu enkele weken en de ene keer smaakt het iets beter dan de andere.
Brood, naan of knoflookbaquet erbij.
Het maakt je trouwens wel wat flatulent.
Ah, top! Dank voor de aanvulling.quote:Op maandag 20 januari 2020 08:17 schreef FANN het volgende:
[..]
Beetje laat maar eh... JA er moet wel in het deeg!![]()
en we hebben dit al vaker gegeten als Pizza dus hetzelfde deeg kan je ook gebruiken
als Pizzadeeg daar was het eigenlijk mee begonnen...
Je kan natuurlijk alles erop gooien wat je wil natuurlijk
Ah... zie je! Er kwam voorbij in een Kookprogramma vandaar!quote:Op maandag 20 januari 2020 08:21 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ah, top! Dank voor de aanvulling.
En ja, nu valt eindelijk het kwartje! Dat deeg met yoghurt kwam me al zo bekend voor, maar dat heb ik inderdaad ergens in een kookboek staan als pizzadeeg.
Ik heb de Griekse yoghurt en geraspte (cheddar)kaas al in huis gehaald, morgen daadwerkelijk maken. #zinin
Superidee om ze met kaas te vullenquote:Op maandag 20 januari 2020 08:23 schreef FANN het volgende:
[..]
Ah... zie je! Er kwam voorbij in een Kookprogramma vandaar!
Kan ook met een mengsel van Vega gehakt hoor is ook heel lekker, hebben we ook al een keer gegetenquote:Op maandag 20 januari 2020 08:24 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Superidee om ze met kaas te vullen
Recept?quote:
Ik mis de bouillon. Goede soep heeft een umami basis nodig.quote:Op maandag 20 januari 2020 01:27 schreef oppiedoppie het volgende:
Soep:
Grote pan, boter erin en ui fruiten, knoflook erbij en gember. Paar wortelen in schijfjes erin, paprika, blokjes tomaat, kurkuma, wat mosterd en kervelzaad. Aanvullen met water en koken tot de wortelen zacht zijn.
Cannellinibonen en linzen erbij.
De groenten kun je variëren, ik gebruik ook boerenkool of bloemkool.
En soms wat jeneverbes maar niet teveel. Of koreander en oregano. Ik doe eigenlijk maar wat.
Elk weekend maak ik een pan van 6 liter die voor de helft gevuld is met groenten. Doe het nu enkele weken en de ene keer smaakt het iets beter dan de andere.
Brood, naan of knoflookbaquet erbij.
Het maakt je trouwens wel wat flatulent.
quote:Op maandag 20 januari 2020 10:19 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Recept?![]()
Flikker totaal willekeurig groenten en kruiden in 6 liter water.
Eet smakelijk
ik heb de kaasbroodjes gemaakt, erg lekker! Dank @FANNquote:Op zondag 19 januari 2020 10:29 schreef FANN het volgende:
[..]
Maar doe maar een verslagje als je het gemaakt hebt
quote:Op dinsdag 21 januari 2020 13:24 schreef realAIVD het volgende:
[..]
ik heb de kaasbroodjes gemaakt, erg lekker! Dank @:FANN
Wilde er eigenlijk niet meer dan 2 stuks maken, dus ik heb op gevoel voldoende zelfrijzend bakmeel voor 2 stuks in een kom gedaan, met zout, peper, beetje oregano en tijm,
en wat Griekse yoghurt. Het geheel gemengd met een lepel, dat ging allemaal vrij gemakkelijk.
De hoeveelheid yoghurt bleek alleen wat te veel, waardoor het deeg eigenlijk te plakkerig was.
En dit is het moment waarop een normaal mens nog wat zelfrijzend bakmeel toevoegt.
Maar ik dacht: komt wel goed...
om niet te veel vaat te maken heb ik het aanrecht ingevet en het deeg in twee klodders uitgesmeerd (scheelt weer een deegroller)
Waarna op beide lapjes een laag geraspte cheddar.
[ afbeelding ]
En ja, op dat moment bleek dat die lapjes zich echt niet dubbel lieten vouwen,
dus heb ik mijn handen ingevet en er ehm...gevulde hoopjes van gemaakt, die ik vervolgens weer wat platter heb gedrukt. Dat ging gelukkig goed!
In olijfolie in de pan gebakken, wel het vuur wat gematigd zodat ze wat langer konden garen, ze waren immers aan de dikke kant.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het eindresultaat mocht er zeker zijn, het was een lekkere lunch!![]()
En ik heb meteen bewezen dat het recept zeer vergevingsgezind is, haha.
Ik ga het deeg vast nog eens maken, dan waarschijnlijk om makkelijk en snel wat platbrood bij een Indische maaltijd op tafel te kunnen zetten.
Maak een frittataquote:Op donderdag 23 januari 2020 09:35 schreef Meridiaan het volgende:
Ik zou graag een gezonde groentenquiche maken zonder de lagen bladerdeeg. Voorheen heb ik wel eens filodeeg gebruikt, maar ik heb begrepen dat dit ook best vet is. Heeft iemand nog een goed idee om dit anders te doen?
Ik ben gek op de vega bitterballen van Mora. Lijken ook erg veel op de vleesvariant vind ik.quote:Op woensdag 26 februari 2020 21:22 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ben de laatste maanden op zoek naar vegetarische snacks. Ik heb deze geprobeerd:
Vegetarische maaltijdloempia van Mora: echt smerig. Smaakt naar gekookte ui.
Groentekroket bij Verhage: zeer lekker.
Snackmix van Beckers: kipnugget is heerlijk omdat hij niet smaakt naar traditionele kipnugget. Bamihapje en frikandel zijn lekker. De bitterbal is niet lekker.
Onze lokale snackbar heeft een uitgebreid arsenaal aan hamburgers maar de vegetarische variant is echt saai. Heel saai met alleen saus, sla en tomaat. Gelukkig zijn ze niet te beroerd om een vegetarische burger met de toppings van de kipburger te maken: cheddar, champignons en jalapenos
Ik zal ze eens proberenquote:Op woensdag 26 februari 2020 21:25 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Ik ben gek op de vega bitterballen van Mora. Lijken ook erg veel op de vleesvariant vind ik.
Deze hele oven/airfryer-lijn is fenomenaal vind ik. Frikandel is net een weekje ofzo verkrijgbaar en ook erg goed.quote:Op woensdag 26 februari 2020 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik zal ze eens proberen![]()
De kaas-bier- en de paddestoel-hazelnootbitterballen uit het feestdagenassortiment van Lidl zijn trouwens ook fenomenaal.
Die klinken ook zeker goed!quote:Op woensdag 26 februari 2020 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik zal ze eens proberen![]()
De kaas-bier- en de paddestoel-hazelnootbitterballen uit het feestdagenassortiment van Lidl zijn trouwens ook fenomenaal.
Oh ik wist niet dat ze nu ook frikandel hadden,binnenkort uitproberen!quote:Op woensdag 26 februari 2020 21:35 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Deze hele oven/airfryer-lijn is fenomenaal vind ik. Frikandel is net een weekje ofzo verkrijgbaar en ook erg goed.
Oh... ziet er wel goed uitquote:Op donderdag 27 februari 2020 13:18 schreef Noek het volgende:
Omdat ik geen homies eet en sinds een half jaar helemaal geen dierlijke voedingstoffen meer eet of drink.
www.veganmasters.nl
Hebben altijd leuke aanbiedingen, is smaakvol en het ziet er aantrekkelijk uit.
Tip dus!
Wanneer die Griekse praatjesmakert maaltijden gaat versturen dan ben ik zn eerste afnemer!quote:Op donderdag 27 februari 2020 16:39 schreef FANN het volgende:
[..]
Oh... ziet er wel goed uit![]()
https://veganmasters.nl/v(...)tiebox-5-maaltijden/
misschien deze eens proberen...Die Griek loopt al te roepen...
''dat kan ik beter''maar dat weet ik niet zonet
quote:Op donderdag 27 februari 2020 16:58 schreef Noek het volgende:
[..]
Wanneer die Griekse praatjesmakert maaltijden gaat versturen dan ben ik zn eerste afnemer!
Geweldige naam, vooral na de schnitzelgate van vorig jaar.twitter:VegaSlager twitterde op maandag 02-03-2020 om 15:35:10Wieder Schnitzel! Het kan weer,ook als je geen dierenvlees meer eet! 👨🌾Bij @albertheijn liggen ze reedsch https://t.co/bg4t6hfL14 reageer retweet
twitter:OwainGroves twitterde op zaterdag 29-02-2020 om 19:00:52@Vegebutcher the best vege sausages I've tasted!! The whole pack goes down too easily in one sitting 😁 when will you bring out big willies 👍🙌 https://t.co/D9BhaPQj4f reageer retweet
Huh, dat ziet er gek uit ja.quote:Op maandag 2 maart 2020 18:25 schreef Aether het volgende:
Vreemd om die Britse verpakking te zien
[ afbeelding ]twitter:OwainGroves twitterde op zaterdag 29-02-2020 om 19:00:52@:Vegebutcher the best vege sausages I've tasted!! The whole pack goes down too easily in one sitting 😁 when will you bring out big willies 👍🙌 https://t.co/D9BhaPQj4f reageer retweet
wow!quote:Op maandag 2 maart 2020 23:29 schreef Farenji het volgende:
https://www.metronieuws.n(...)d-staat-in-nederland
Een volledig vegetarische kfc, wat is dit, bizarro world?
OMG, eindelijk weer een vega frikandel! Jaren terug lagen er altijd geniale bij de Jumbo en ze werden overal uit het assortiment gehaald,quote:Op woensdag 26 februari 2020 21:35 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Deze hele oven/airfryer-lijn is fenomenaal vind ik. Frikandel is net een weekje ofzo verkrijgbaar en ook erg goed.
Ik heb hem dit weekend getest, maar vond het echt enorm vies. Zowel qua structuur als smaak echt geen frikandel.quote:Op dinsdag 3 maart 2020 04:11 schreef ChipsZak. het volgende:
[..]
OMG, eindelijk weer een vega frikandel! Jaren terug lagen er altijd geniale bij de Jumbo en ze werden overal uit het assortiment gehaald,.
Smaken ze naar echte frikandel,? Die vond ik altijd zo lekker,
.
Oh serieus? Ik vond hem wel lekker! Maar misschien komt het doordat ik al zo lang geen “echte” frikandel op heb dat ik ben vergeten hoe hij smaakt.quote:Op dinsdag 3 maart 2020 06:20 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb hem dit weekend getest, maar vond het echt enorm vies. Zowel qua structuur als smaak echt geen frikandel.
quote:Op dinsdag 3 maart 2020 06:20 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb hem dit weekend getest, maar vond het echt enorm vies. Zowel qua structuur als smaak echt geen frikandel.
Jeetjequote:Op maandag 2 maart 2020 23:29 schreef Farenji het volgende:
https://www.metronieuws.n(...)d-staat-in-nederland
Een volledig vegetarische kfc, wat is dit, bizarro world?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op woensdag 4 maart 2020 17:37 schreef FANN het volgende:
[..]
Jeetjestraks wordt het het het nog Hip om Vegetarisch te zijn
![]()
Bij Mac Donald en zelf bij de Febo heb je nu ook al Vegazooi
Burger King UK heeft ook een vegaburger (Rebel Whopper) met als info:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.quote:*The Rebel Whopper® is plant-based; however, it is cooked on the same broiler as our original WHOPPER® to deliver the same unique flame-grilled taste. Due to shared cooking equipment it may not be suitable for vegetarians.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
Ohh,dat is jammer, ondanks dat ik geen vegetariër ben wilde ik deze toch graag proberen.quote:Op dinsdag 3 maart 2020 06:20 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb hem dit weekend getest, maar vond het echt enorm vies. Zowel qua structuur als smaak echt geen frikandel.
Sjongejongejonge.....echt hequote:Op woensdag 4 maart 2020 17:58 schreef Aether het volgende:
[..]
Burger King UK heeft ook een vegaburger (Rebel Whopper) met als info:
[..]
Ik wil ook wel naar de kfc, die in Rotterdam waar het dan volledig vega is. Ik probeer mijn collega's mee te krijgen, die zich normaal bijna elke week volstoppen met kip. Naderhand hoor ik ze vaak klagen dat ze zich zo slecht voelen. Stiekem hoop ik dat ze zich na het eten van vega "kip" veel beter voelen.quote:Op woensdag 4 maart 2020 18:38 schreef Myraela het volgende:
Gaan jullie trouwens volgende week nog naar restaurants die meedoen met de nationale week zonder vlees? Ik heb alleen de KFC op de planning staan.Hoop echt dat die een beetje op de echte lijkt.
Ik ben wel heel nieuwschierig!quote:Op woensdag 4 maart 2020 18:38 schreef Myraela het volgende:
Gaan jullie trouwens volgende week nog naar restaurants die meedoen met de nationale week zonder vlees? Ik heb alleen de KFC op de planning staan.Hoop echt dat die een beetje op de echte lijkt.
Tja.... maar het is een begin moet je maar denken ....quote:Op woensdag 4 maart 2020 17:58 schreef Aether het volgende:
[..]
Burger King UK heeft ook een vegaburger (Rebel Whopper) met als info:
[..]
Bij Dirk v.d. Broek waren ook al de vleesvervangers een eurootje per stukquote:Op woensdag 4 maart 2020 19:32 schreef Bleie het volgende:
Geen idee of het landelijk is, maar bij mijn Lidl is het assortiment vleesvervangers opeens vertienvoudigd ongeveer.![]()
![]()
Welke vleesvervangers vinden jullie goed?quote:Op woensdag 4 maart 2020 19:53 schreef FANN het volgende:
[..]
Tja.... maar het is een begin moet je maar denken ....
[..]
Bij Dirk v.d. Broek waren ook al de vleesvervangers een eurootje per stuk
Goodbite en Garden Gourmetquote:Op woensdag 4 maart 2020 19:55 schreef capricia het volgende:
[..]
Welke vleesvervangers vinden jullie goed?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |