abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_186540313
Geroosterde bloemkoolroosjes uit de oven
een (biologische) bloemkool
1 tl komijnpoeder
1 teentje uitgeperste knoflook
peper en zout
2 el (olijf)olie
optioneel: partjes citroen
oven
bakplaat
bakpapier
Zo ga je te werk
1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
2. Verwijder de bladeren en de stronk van de bloemkool. Snijd de bloemkool in roosjes.
3. Kook of stoom de bloemkoolroosjes 3 minuten voor.
4. Verwarm de olie en roer de komijnpoeder en uitgeperste knoflook erdoor.
5. Doe de bloemkoolroosjes samen met de gekruide ghee (of olijfolie) in een mengkom en hussel dit even goed door elkaar.
6. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
7. Verdeel de bloemkoolroosjes op de bakplaat en zet dit voor 20 minuten in de oven.
8. Schep de bloemkoolroosjes halverwege even om.
9. Strooi wat zout en peper over de geroosterde bloemkoolroosjes.
10. Serveer de bloemkoolroosjes met wat partjes citroen.
Hierbij heb ik aardappeltjes gekookt en die mee laten bakken op de bakplaat
Tip: Wat ook lekker is de olie bestrooien met badia complete seasoning

Pasta met paddenstoelen bolognese
Dit lijkt een grote hoeveelheid saus maar het voordeel is dat de saus goed in te vriezen is en ook de volgende dag lekker is en gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld bonen.
• 30 gram gedroogde paddenstoelen
• 2 stengels bleekselderij
• 1 kleine winterwortel
• 1 ui
• 3 tenen knoflook
• 500 gram gemengde paddenstoelen
• scheut olijfolie
• zout, peper
• 1 blik tomatenblokjes op sap
• 250 milliliter passata
• 1 volle theelepel oregano
• 1 volle theelepel tijm
• 2 laurierblaadjes
• verse basilicumblaadjes
• pasta naar keuze
• geraspte kaas
Week de gedroogde paddenstoelen in ruim lauw water. Maak de groente, de ui en de knoflooktenen schoon en snijd alles in blokjes.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukken of in plakjes. Verhit een flinke scheut olijfolie in een braadpan en fruit hierin de blokjes bleekselderij, wortel en ui een minuut of 5 kruid met zout en peper.
Voeg dan de knoflook en paddenstoelen toe en fruit opnieuw enkele minuten.
Neem de gedroogde paddenstoelen uit het weekvocht, snijd de stukken eventueel iets kleiner en voeg aan de pan toe. Zeef het weekvocht door een doekje of filterzakje om eventuele ongerechtigheden op te vangen.
Voeg het vocht met de inhoud van het blik tomatenblokjes op sap en de passata toe en kruid met oregano, tijm en laurier.
Laat op laag vuur onder zo nu en dan roeren zonder deksel lekker pruttelen en indampen. Proef of nog zout of peper moet worden toegevoegd en bestrooi de saus voor het serveren met verse basilicumblaadjes.
Kook intussen de pasta beetgaar. Geef de saus bij de pasta en serveer er eventueel versgeraspte Parmezaanse kaas bij.

Jammer genoeg geen foto,s
pi_186808342
Ik heb per ongeluk instant noodles Chicken flavour gekocht bij de Lidl. Nu staat er op de achterkant:
quote:
10,5% poeder met kippenvleessmaak (gehydrolyseerde soja-eiwitten, zout, suiker, smaakversterker (opsomming van smaakversterkers die zeker geen dierlijke producten bevatten)
Begrijp ik het nou goed en zit er idd geen dooie kip in? En kan ik het dus gewoon opeten...
pi_186808510
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:47 schreef Thomas B. het volgende:
Ik heb per ongeluk instant noodles Chicken flavour gekocht bij de Lidl. Nu staat er op de achterkant:
[..]

Begrijp ik het nou goed en zit er idd geen dooie kip in? En kan ik het dus gewoon opeten...
Nou, ik zou het niet eten maar er zit zo te zien geen dier in verwerkt. Of het gezond is.....
pi_186808547
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:56 schreef nanuk het volgende:

[..]

Nou, ik zou het niet eten maar er zit zo te zien geen dier in verwerkt. Of het gezond is.....
Dat sowieso niet.
pi_187424988
Huisgemaakte

KEFTEDES (GRIEKSE VEGETARISCHE GEHAKTBALLEN MET TOMATENSAUS) MET PATATES

https://bettyskitchen.nl/keftedes-griekse-gehaktballen/

(maar dus met dit gehakt natuurlijk...)





  Moderator dinsdag 7 januari 2020 @ 23:14:10 #131
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190928544
Tijd niet gepost hier :o

Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Alleen hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekker :@ hoe lossen jullie dit op?
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_190928590
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 23:14 schreef MaJo het volgende:
Tijd niet gepost hier :o

Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Maar hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekker :@ hoe lossen jullie dit op?
Mayonaise. :P

Of na het bakken van de vleesvervangers nog een beetje boter in de pan smelten en dat als jus gebruiken.

Of je aardappelen anders bereiden: in de pan bakken, of in de oven garen, ipv koken.
  Moderator dinsdag 7 januari 2020 @ 23:18:45 #133
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190928624
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 23:16 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Mayonaise. :P

Of na het bakken van de vleesvervangers nog een beetje boter in de pan smelten en dat als jus gebruiken.

Of je aardappelen anders bereiden: in de pan bakken, of in de oven garen, ipv koken.
Bij gebakken aardappeltjes ja, maar toch niet bij gekookte aardappelen? :D

Ik heb het idee dat je nooit veel “smaak” overhoudt in de pan na het bakken van vleesvervangers, maar misschien valt het mee!

En op Google zie ik net dat de jus van maggi ook vega is :o
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_190929086
Ik kook aardappelen vrijwel nooit maar ik bak ze, veel lekkerder. Eerst twee minuten voorgaren in de magnetron en dan de koekepan in. Lekker met majo, ketchup of natuurlijk pindasaus! :9
Mijn favoriete eiwitbronnen erbij zijn gegrilde of gefrituurde haloumi, tempeh of falafel. Wie zegt dat vegetarisch eten altijd gezond moet zijn? :D
Maar wat lekkere gestoomde groente zoals bijv broccoli, boontjes of asperges maakt het wel af.
  dinsdag 7 januari 2020 @ 23:56:41 #135
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_190929203
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 23:14 schreef MaJo het volgende:
Tijd niet gepost hier :o

Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Alleen hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekker :@ hoe lossen jullie dit op?
Er is ook kant en klare vega jus te koop als je voor makkelijk wil gaan.
Maar je kan het ook prima zelf maken.

Ik vind zelf een uien jus wel lekker.

Voor 6 personen (2 porties hier, de andere vries ik in, maar kan ook een paar dagen in de koelkast. Ik verdubbel het soms ook, makkelijk voor de aankomende tijd)...
En kilo (rode) ui.
50 gram boter
+-3 eetlepels bloem
1/2 liter paddestoelen boullion (kan ook met groente boullion)
Zout en peper.

Uien in dunne ringen snijden (ik maak er halve ringen van, vind ik makkelijker).
In een klein uurtje klaar laten stoven zodat ze van glazig langzaam naar caramel kleurig gaan. Rustig aan is het devies. Af en toe roeren.

Bloem toevoegen en een paar minuutjes meebakken.
Scheutje voor scheutje paddenstoelen boullion erbij tot het een dikke saus wordt.

Naar smaak peper en zout erbij. Even nog laten pruttelen en klaar is klara.


Maar gewoon een roux tot een dikke saus maken met wat vega boullion naar smaak werkt ook.
Beetje opleuken met gebakken uitjes, paprikapoeder, knoflook, evt wat soja saus of juist wat pittigs.
Mik erin wat je lekker lijkt.

Of groente (resten) aanbakken en van daar uit een jus maken ipv met vlees.
Of nep spekjes gebruiken bv. Alhoewel ik dat persoonlijk minder vind.
Je moet gewoon vinden wat jij lekker vindt.
En als je een beetje zoekt op het internet (zeker engelse zoektermen niet vergeten) vindt je verschillende recepten voor jus. Daar kan je uit putten om tot iets te komen wat voor jou werkt.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_190929486
Als ik aardappelen kook maak ik er trouwens vaak aardappelsalade van. Bijv met yoghurt, olijfolie, bosui, dille, peterselie en zure appel.
pi_190930962
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 23:14 schreef MaJo het volgende:
Tijd niet gepost hier :o

Ik wil meer vega(n) gaan eten en kan wel wat inspiratie gebruiken. Zelf hou ik best van aardappelen, vlees en groenten maar het vlees kun je tegenwoordig makkelijk vervangen. Alleen hoe doe je het dan met de jus? Zonder jus vind ik aardappelen droog en niet lekker :@ hoe lossen jullie dit op?
Ik neem meestal de moeite niet om zelf een jus te maken, als het al echt gekookte aardappels zijn waar ik jus bij wil pak ik kant-en-klare pakjes :@
Maar meestal maak ik gewoon even snel een puree van m'n aardappelen, als je die lekker romig maakt heb je ook geen jus meer nodig (of althans... ik niet iig)
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_190931276
Twee maanden geleden besloten om geen vlees meer te kopen zodat ik vanaf het nieuwe jaar vegetarisch kon gaan eten. De vriezer is helaas nog niet leeg, dus mijn vriend gaat nog even door. Weggooien kunnen we niet. Maar ik ben wel gewoon begonnen aan het begin van het jaar.

We hebben de afgelopen tijd wel een hoop vleesvervangers al getest. Mijn vriend vindt ze vaak dikke prima, ik proef snel een soja-smaak en daar hou ik niet van. Ik ben dus eerder van de groentenburgers of de vega worstjes (van de IKEA) waar je gewoon de groenten zelf nog in mag proeven.

Tot nu toe eet ik wel wat saai, maar dat deed ik toch al omdat ik op dieet ben. Dit weekend voor het eerst wat uitgebreider koken voor visite. Ik maak Libanees, dus labneh, hummus, taboule en falafel. Maar maak voor hun er ook nog kipkluifjes bij, wil het ze niet opdringen.
  Moderator woensdag 8 januari 2020 @ 18:59:23 #139
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190939716
Bedankt voor de jus tips, ik ga het eens uitproberen!

Doorbraak: mijn man die altijd erg van het vlees was wilde nu ook vegetarisch van de snackbar. Hij begon met kaassouflet en frikandel maar toen ik zei “wil je niet vega?” maakte hij er een bamischijf van :D O+
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_191083265
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2016 22:38 schreef FANN het volgende:
Ik eet juist weer af en toe Vlees

Vet biologisch dat dan weer wel en héél af en toe
quote:
1s.gif Op zondag 24 januari 2016 23:15 schreef LadyOracle het volgende:

[..]

Waarom in vredesnaam?
Ik zocht voor mezelf ... want ik was het vergeten.... wanneer ik weer af en toe vlees at...
vraag me niet waarom...

maar ik geloof dat er onlangs iemand zei... jij eet toch wel eens vaker vlees?
En toen dacht ik.... huh? wanneer dan?

Maar dat klopt dus wel... dat was maar heel kort dat ik weer vlees at.

Dat kwam omdat ik me niet zo goed voelde... toen kreeg ik van alle kanten advies om
weer at en toe vlees te eten.. dat hielp trouwens niet hoor...ik voelde me niet béter mét vlees of zonder vlees...

quote:
1s.gif Op zondag 24 januari 2016 23:55 schreef LadyOracle het volgende:

[..]

Ik snap niet hoe je dat voor jezelf goed kan praten. Dat de massa die nog nooit heeft nagedacht gewoon kadavers knaagt, snap ik nog. Maar als je eenmaal weet hoe de wereld werkt en je je realiseert dat het een dier is, snap ik echt niet hoe je het weg krijgt.
Ondertussen heb ik twee nieuw Hartkleppen... :D

Ja je zou het zelf niet kunnen verzinnen....

Maar het in écht waar 2 biologische hartkleppen gemaakt van rund.. ):O

Die beslissing is vóór mij gemaakt... maar op dat moment zou het me worst wezen...
als ik dat woord wel mag gebruiken in dit topic :@

Ik zocht dat omdat ik dit topic in mijn AT staat... vond ik wel grappig.. dat topic dan..ik hoop dat je nog wel gevoel voor Humor hebt, anders zou ik daar niet lezen als ik jou was ...

Ik vond dit wel érg grappig :D

GC / Waarom hebben sommige vleeseters zo'n hekel aan vegetariërs

quote:
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
Ik eet dus geen vlees meer, wel af en toe Vis trouwens...

Ik heb wel een goeie tip ... misschien niet écht iets voor jou... maar de Vegetarische
Paté van Unox.... ja ik had er hélemaal niets van verwacht... maar die is écht héél
erg lekker :Y



het is niet geschikt voor Veganisten ... niet dat je er dood aan gaat...
maar er zit geloof ik eiwit in..

Ingrediënten
Ingrediënten: Water, plantaardige oilën 22,5% (kokosnoot, zonnebloem), SOJA-EIWIT 6%, erwteneiwit 2,9%, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, aardappelzetmeel, aroma (bevat SOJA), tomatenpuree, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, specerijen, dextrose, gistextract, specerij-extracten, antioxidant (E301, E300), kleurstof (E172), gemodificeerd tapiocazetmeel

Allergie-informatie
Bevat: soja.
pi_191089321
quote:
12s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 07:26 schreef FANN het volgende:

[..]

Ik heb wel een goeie tip ... misschien niet écht iets voor jou... maar de Vegetarische
Paté van Unox.... ja ik had er hélemaal niets van verwacht... maar die is écht héél
erg lekker :Y

[ afbeelding ]

het is niet geschikt voor Veganisten ... niet dat je er dood aan gaat...
maar er zit geloof ik eiwit in..

Ingrediënten
Ingrediënten: Water, plantaardige oilën 22,5% (kokosnoot, zonnebloem), SOJA-EIWIT 6%, erwteneiwit 2,9%, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, aardappelzetmeel, aroma (bevat SOJA), tomatenpuree, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, specerijen, dextrose, gistextract, specerij-extracten, antioxidant (E301, E300), kleurstof (E172), gemodificeerd tapiocazetmeel

Allergie-informatie
Bevat: soja.
Je bedoelt kippenei-eiwit dat erin zit? Lijkt erop van niet, want dan had dat bij de allergie-informatie moeten staan. Ik ga ervan uit dat ze het geen "vegan" labeltje hebben gegeven omdat een of ander aroma of hulpstof dierlijk is. :)
Ik vind de vegan "leverworst" van Kips ook best lekker. Ik koop liever zo min mogelijk vleesvervangers met erg lange ingrediëntenlijsten, maar ik kreeg de vegan leverworst een keer gratis met mijn Bonuskaart en ik vond hem goed te eten, zeker met wat versgemalen peper. Hij ziet er wel heel duidelijk niet uit als dierlijke leverworst, want hij is gekleurd met bietensap :D
pi_191090841
Ik kreeg laatst van een vriend vega filet americain van volgens mij Smaeck?
Als je niet vergelijkt met de vleesvariant was het eigenlijk best lekker.

Laatst een vegan-cake gebakken. Maar dat was meer omdat ik geen zin had om naar de supermarkt te wandelen voor eieren :+

De vega-frikandel van Mora wil ik ook wel proberen als ze die gewoon in de winkel verkopen. Kom nooit bij de snackbar nl :)

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2020 19:36:14 ]
pi_191090891
quote:
12s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 07:26 schreef FANN het volgende:

het is niet geschikt voor Veganisten ... niet dat je er dood aan gaat...
maar er zit geloof ik eiwit in..

Ingrediënten
Ingrediënten: Water, plantaardige oilën 22,5% (kokosnoot, zonnebloem), SOJA-EIWIT 6%, erwteneiwit 2,9%, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, aardappelzetmeel, aroma (bevat SOJA), tomatenpuree, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, specerijen, dextrose, gistextract, specerij-extracten, antioxidant (E301, E300), kleurstof (E172), gemodificeerd tapiocazetmeel

Allergie-informatie
Bevat: soja.
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 17:31 schreef Tele6 het volgende:

[..]

Je bedoelt kippenei-eiwit dat erin zit? Lijkt erop van niet, want dan had dat bij de allergie-informatie moeten staan. Ik ga ervan uit dat ze het geen "vegan" labeltje hebben gegeven omdat een of ander aroma of hulpstof dierlijk is. :)
Ik vind de vegan "leverworst" van Kips ook best lekker. Ik koop liever zo min mogelijk vleesvervangers met erg lange ingrediëntenlijsten, maar ik kreeg de vegan leverworst een keer gratis met mijn Bonuskaart en ik vond hem goed te eten, zeker met wat versgemalen peper. Hij ziet er wel heel duidelijk niet uit als dierlijke leverworst, want hij is gekleurd met bietensap :D
Deze is wel veganistisch:
https://gewoonvegan.nl/unox-vegan-pate-leverpastei/

quote:
Er was eerst wat onduidelijkheid of dit product vegan was, maar inmiddels heeft Unox dit positief bevestigd.
pi_191095555
Nu weer een recept....

Vroeger heb ik wel eens een recept van Kaasbroodjes hier gedeeld,maar nu is het recept ''verbeterd'' zeg maar ...

Nodig !



Iemand die puf heeft om dat te maken :')


Griekse Yogurt, dit keer Dodoni Authentieke Griekse Yoghurt 5% Vet (500g)



Geraspte Kaas, dit keer was het met Old Amsterdam


Zelfrijzend Bakmeel


Olijfolie om te bakken...
en Walla!



Is ook lekker als ontbijt... eitje, paar tomaatjes en verse Jus d'orange
Eitje had ik al gekookt als ik wist dat ie kaasbroodjes zou maken had ik dat niet
gedaan is eigenlijk overbodig maar jah... was wel lekker..



ze blijven zeker 3 dagen vers als je ze goed inpakt.

Tis nog niet klaar...

maar de site is even online...
Deze site is niet bereikbaarhttps://www.mupload.nl/ werkt even niet, of de pagina kan verhuisd zijn naar een nieuw webadres.ERR_HTTP2_PROTOCOL_ERROR

Straks eerst maar een afwassen ....... -O-
pi_191097412
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2020 00:23 schreef FANN het volgende:
Nu weer een recept....

Maak je nou een deegje van yoghurt en bloem en vul je dat dan met de geraspte kaas?
pi_191097524
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2020 09:29 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Maak je nou een deegje van yoghurt en bloem en vul je dat dan met de geraspte kaas?
Niet helemaal.....

Deeg maken met Griekse Yoghurt en Zelfrijzend Bakmeel....

en dan vullen met kaas, (kan ook met een mengsel van Vegetarisch gehakt trouwens)

de kaas zit dan in de broodjes... zie maar op de foto's

vroeger deden we het niet met yogurt... maar met bloem... maar dit smaakt nog beter :Y

helaas zijn de foto's weg....

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of koop 1 pak Broodmix en volg de instructies op het pak. :D

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Verder nodig:

Geraspte Kaas en Olijfolie om in te bakken.
Je kan zelf kaas raspen, of Feta verkruimelen, of je koopt geraspte kaas in zakjes,
Jong, Oud, Belegen of gemengd wat je zelf wil.

[ afbeelding ]

Bloem om het aanrecht mee te bestuiven en een deegroller.
Kneed het deeg maak een lange rol en snij de rol in plakjes.
Maak elk plakje plat met een deegroller, vul met geraspte kaas.
(mag ook Fetakaas zijn) en vouw dubbel.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Druk de randjes goed vast zodat de gesmolten kaas er straks niet uitloopt.

Bak in Olijfolie.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zet een bak koffie, pak een broodje en ga lekker Fokken :P
[/quote]
[/spoiler]
pi_191097566
Da's best lang geleden zie ik :D

zaterdag 30 januari 2016

ik vond dat heel snel via googel ....

quote:
Op zaterdag 30 januari 2016 13:36 schreef FANN het volgende:
KAASBROODJES
pi_191097876
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2020 09:29 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Maak je nou een deegje van yoghurt en bloem en vul je dat dan met de geraspte kaas?
Gisteren kon ik de laatste foto uploaden... maar dat lukt nu nog steeds niet zie ik

Deze site is niet bereikbaarhttps://www.mupload.nl/ werkt even niet, of de pagina kan verhuisd zijn naar een nieuw webadres.
ERR_HTTP2_PROTOCOL_ERROR

Jammer... want ik heb nu een foto dat er allemaal pakjes ingepakte Kaasbroodjes,
en een foto net gemaakt hoe het er nu uitziet...10 seconde in de Magnetron en je hebt
verse Kaasbroodjes bij je koffie O+

Inmiddels heb ik er nu meteen 2 opgegeten... Koffie met warme Havermelk, i.p.v. koffimelk...

tis lekker :Y
pi_191098003
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2020 10:14 schreef FANN het volgende:

[..]

tis lekker :Y
Dank voor alle info!! :)

En ja, ik geloof best dat het lekker is! :D
Dat yoghurt/ zelfrijzend bakmeel deeg ga ik zeker uitproberen....het ziet er geweldig uit.
Ga denk ik wel een beetje zout aan het deeg toevoegen (al helpt de geraspte kaas daar natuurlijk ook aan mee)
pi_191098049
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2020 10:25 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Dank voor alle info!! :)

En ja, ik geloof best dat het lekker is! :D
Dat yoghurt/ zelfrijzend bakmeel deeg ga ik zeker uitproberen....het ziet er geweldig uit.
Ga denk ik wel een beetje zout aan het deeg toevoegen (al helpt de geraspte kaas daar natuurlijk ook aan mee)
Ik weet eigenlijk niet of hij er zout bij heeft gedaan... maar die kaas is best wel pittig dus ik weet het niet zeker... hij slaapt nu dus ik kan het niet vragen :P

Maar doe maar een verslagje als je het gemaakt hebt :Y
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')