abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  CHI shopkeeper zondag 14 oktober 2018 @ 16:00:19 #1
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182512058


Wij zijn een Chinese webshop en hopen ons Nederlandse publiek o.a. te bereiken door middel van het FOK forum. Hier worden producten toegelicht die op dit moment favoriet zijn onder de Nederlandse GearBest klanten. Ook kan men vragen stellen over desbetreffend product. Bovenal zijn we hier om jullie te helpen met problemen met betrekking tot de levering van producten of andere problemen.

Kijk ook op onze website voor al onze producten!

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien verzonden):
- Verzendmethode:
- Probleem:
- Voorkeur: Resend of Refund?


We zien dat er de laatste tijd veel dezelfde vragen terugkomen en dit is kost veel tijd om die te beantwoorden. Daarom zal ik het grootste deel hier uitleggen. Tevens zal ik tips geven over het bestellen van producten.

Besteltips
1) Probeer een order te bestellen uit een Fast-Warenhuis. Hierdoor heb je geen last van douanekosten. Mocht het toch voorkomen dat je douanekosten krijgt. Dan vergoeden wij deze kosten! Tevens heb je snelle verzending bij deze Fast warenhuizen. Het nadeel is wel dat de prijzen in de meeste gevallen iets hoger liggen dan China/Hong Kong warenhuizen.
2) Kies je toch voor een China/Hong Kong warenhuis en de waarde (orderwaarde + verzendkosten) ligt boven de ¤22. Kies dan voor EU Priority Line als verzendmethode. Met deze verzendmethode sluit je douanekosten uit als je besteld via onze specifieke links. Dan vergoeden wij de douanekosten. De verzending duurt ongeveer 4 weken. Dit is uiteraard een schatting en kan langer of korter zijn.
3) Wil je een product bestellen, maar er is geen coupon code van? Vraag deze dan aan in ons coupon code topic en dan gaan we kijken of we deze kunnen regelen. Nee heb je en ja kan je krijgen. Verder kan je altijd kijken in onze dagelijkse aanbiedingen topic.
4) Betaal je order indien mogelijk met PayPal en activeer de PayPal retour service. Dat kan handig zijn indien je het product retour moet sturen.
5) Bij orders met een hoge orderwaarde sluit echt een "Shipping Insurance" af! Soms raken de pakketjes toch zoek. Het wordt steeds moeilijker om een resend/refund geregeld te krijgen in de toekomst zonder de "Shipping Insurance" verzekering. Neem deze verzekering echt voor die paar euro. Dit bespaart een hoop gedoe voor jezelf achteraf! Je kan dit ook doen bij lagere orderwaardes. Dit is een afweging die je zelf zult moeten maken.

Algemene vragen

Wat is een Fast-warenhuis?
Dit zijn warenhuizen die speciaal voor EU klanten zijn opgezet. Het verschil is de snelle levertijd van ongeveer 7 (werk)dagen en het uitsluiten van douanekosten. Dit ongeacht welke verzendingsmethode je kiest. Krijg je toch douanekosten dan zullen we deze terugbetalen.

Wanneer is een product weer beschikbaar?
Deze vragen zijn moeilijk te beantwoorden en zijn afhankelijke van onze leveranciers. Ik kan dit niet voorspellen en vaak is hier onduidelijkheid over.

Wat is een Coupon code?
Dit zijn kortingscodes die geldig zijn voor een bepaald type product in een bepaald warenhuis. Je kan deze bij ons aanvragen in het daarvoor bestemde topic. Geef dan het productnaam, URL en aantal stuks door wat je wilt gaan bestellen. Het kan zijn dat het niet lukt om een coupon te regelen. Dit kan komen doordat het product al sterk afgeprijsd is, er geen voorraad is of er een beperkte voorraad is.

Hoe gebruik je GB Points bij het plaatsen van een order?
1. Voeg het product wat je wilt bestellen toe aan je winkelmandje en ga verder met bestellen.
2. Selecteer de verzendmethode en de betaalmethode.
3. Onder de verzendmethode zie je een kopje GB Points. Als je meer dan 50 punten hebt kan je selecteren hoeveel punten je wilt gaan gebruiken voor deze order.
Voorwaarden hierbij zijn: Je moet minstens 50 punten hebben, d korting met punten kan niet meer zijn dan 30% van het sub totale bedrag (sommige promoties hebben een ander %) en coupons kunnen niet gelijktijdig met GB Points gebruikt worden.

Shipping Insurance is dat nu echt nodig?
Dit is niet noodzakelijk nodig, maar kan veel problemen wegnemen! Zeker bij hoge orderwaardes/waardevolle spullen. Mocht je pakketje niet aankomen is het zeer handig om deze verzekering te hebben. Ook wanneer je pakketje verkeerd of beschadigd wordt geleverd wat buiten onze macht ligt. Ik raad het zelf aan dit voortaan wel te gebruiken. Vaak is het maar een paar euro en hiermee bespaar je jezelf veel problemen en gedoe mocht er iets fout gaan.

Mijn order staat op "processing"?
Dit is de status waarbij je order verwerkt wordt en mogelijk al ingepakt wordt. Het kan altijd even duren (ongeveer 2 dagen) voordat je order de status "Shipped Out". Kijk tevens bij de productpagina onder het kopje "Shipping". Daar zie je vaak de verwachte verzenddatum staat achter Ship between
Wacht enkele dagen af en als er geen update komen dan mag je je gerust melden in het Support Topic.

Mijn tracking code is nog steeds niet actief?
Het kan enkele dagen duren eer je tracking code actief zal worden en is afhankelijk van de verzendmethode. Lees eerst de verschillende verzendmethodes. Mocht deze toch niet actief worden. Meld dit dan in het Support Topic.

Mijn pakketje nog niet ontvangen?
Je kan je pakketje via de volgende sites volgen: 17Track, Track24 en voor Priority Line orders kan je de status ook nog bekijken via Faryaa en DPD.
Lees ook de verschillende verzendmethodes hieronder welke een beter beeld geeft over de verzending.
Je pakketje mag niet langer dan 2 maanden onderweg zijn. Is dit wel het geval meld je direct en dan gaan we kijken wat we kunnen regelen.

Wanneer heb ik kans op douanekosten en wat zijn de bedragen die ik kan verwachten?
Bij orderwaardes boven de ¤22 is er een kans je douanekosten krijgt. Hoeveel deze mogelijk zijn is afhankelijk van de orderwaarde, type product, verzendkosten en de administratieve kosten. Je kan deze eenvoudig uitrekenen op verschillende sites. De douanekosten zul je moeten betalen voordat je het pakketje in ontvangst kan nemen. We kunnen niet voorspellen, wanneer iemand wel of geen douanekosten krijgt, maar je kan de kans wel uitsluiten door EU Priority Line als verzendmethode te kiezen of te kiezen voor een Fast- warenhuis.

Wanneer krijg ik de douanekosten terug?
- Als je toch douanekosten krijgt als je bestelling is verzonden uit een Fast-warenhuis.
- Als je een order hebt geplaatst uit een China/Hong Kong warenhuis en je gekozen hebt voor de verzendmethode "EU Priority Line". Daarbij moet je wel besteld hebben via onze specifieke links die wij plaatsen op dit forum. Mocht je een product willen bestellen dat er niet tussen staat en wel gebruik maken van de douanekosten regeling. Stuur ons dan een PM of DM met de link naar het product. Dan zullen wij je een correct link bezorgen waarbij de douanekosten regeling van pas is.
Hoe meld ik de douanekosten?
Je kan dit direct via de site doen door zelf een ticket aan te maken of je bij ons melden in het support topic. Vul dan het hele lijstje in en vermeld de douanekosten. Dan zorgen wij dat je direct het juiste ticket ontvangt. Je hoeft dan enkel nog de factuur van de douanekosten te uploaden. De douanekosten worden dan teruggestort op de door jou gebruikte betaalmethode voor het plaatsen van je order.

Hoe meld ik een probleem of een defect product?
Ga naar dit topic en vul daar het hele lijstje in, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Afhankelijk van de situatie zal je een snel een ticket hierover ontvangen die je verder op weg helpt. Bij een defect product geef dan duidelijke uitleg over je probleem. Tevens zul je hier video's en filmpjes van moeten maken en toevoegen aan je ticket. Mocht je er niet uitkomen dan zal ik er nogmaals achteraan gaan en kijken wat er mogelijk is.

Verzendmethodes en levering voor China/Hong Kong warenhuizen
De leveringstijden verschillen per verzendmethode en dit zijn schattingen. De levertijden kunnen dus afwijken van onderstaande schattingen. De schattingen dienen ter informatie en zijn geen ultimatum. Elke verzendmethode heeft met een aparte leveringstermijn. Dit verschilt vaak per product en kan men zien tijdens het bestellen.
Op dit moment hebben we de volgende verzendmethodes:
- Unregistered Airmail (Zonder Tracking & Trace): Dit is normale verzendmethode zonder tracking code. Deze wordt dan ook in de meeste gevallen gratis aangeboden. Meestal worden deze rond de 2-3 weken geleverd
- Registered Airmail (Met Tracking & Trace): Dit is hetzelfde als Unregistered Airmail, maar je krijgt hierbij wel een tracking code. Je zal echter maar een beperkt aantal tracking updates krijgen.
- Priority line (EU Express): Deze verzendmethode is een echte aanrader. Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/België. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit. Je zal hier meestal wel iets extra's voor moeten betalen.
- Expedited Shipping (DHL / EMS Etc.): Dit is een zeer sneller verzendmethode en je pakketje zal in veel gevallen bezorgd worden door DHL. Het nadeel hiervan is wel dat er een hele grote kans op douanekosten is. Mijn advies is dan ook om deze verzendmethode niet te kiezen bij orderwaardes boven de ¤22.
- Europe Railway Registered: Dit is een heel trage verzendmethode. Hierbij wordt je pakketje vervoerd per trein en komt dan aan in Polen. Nadat je pakketje in Polen is aangekomen zal je geen tracking updates meer krijgen. Je pakketje zal vanuit Polen naar Nederland/België verzonden worden. De verzending duurt in totaal ongeveer 6-7 weken.
De Tracking wordt gedaan door het postorderbedrijf waarmee je pakketje is verzonden. Wij hebben geen invloed wanneer deze de tracking updaten. Dit hebben wij dus niet in de hand.

Als er nog meer tips of algemene vragen zijn stuur me gerust een PM hierover. Dan zet ik ze erbij.
pi_182513357
quote:
[..]

Hallo Techmen-123,
Fijn dat je een bestelling bij ons hebt betaald. Helaas is de prijs die je ervoor betaald hebt ook de prijs van de aanbieding zonder code op dit moment. De prijzen met code zijn een leuke bijkomstigheid en daarvoor moet je inderdaad hier op het forum kijken. Ik ga het navragen, maar denk dat de prijs van de pagina geldt. Ik kan hierover dus niks beloven en het enkel proberen.
Voor de douanekosten ga ik kijken of dit nog achteraf mogelijk is, maar dan moet ik wel weten welke verzendmethode je hebt gekozen. Welke verzendmethode heb je nu gekozen? Dan kan het wellicht eenvoudig omgezet worden zonder bijbetaling afhankelijk van je nu gekozen verzendmethode.
Voor je laatste vraag ga ik ook navragen waarom deze nog steeds niet verstuurd is, maar het product is helaas niet op voorraad en dit staat ook op de pagina vermeld. Je kan dit zien onder de prijs bij het kopje "shipping". Daar staat op dit moment "Ship between: Nov 12 - Nov 14".

We gaan verder in het nieuwe topic, want deze is vol :)
Beste Gearbest,

Bedankt voor de reactie, ik heb voor beide orders EU priority line shipping gekozen.
Ik zag veel berichten dat dit de beste methode is met de laagste kans op douane kosten.

Toen ik de toestellen bestelde stond er volgens mij in stock, nu zie ik met de dag de shipping date steeds verder verspringen.
Ik hoop niet dat dit ook voor mijn orders is, als dat wel het geval is annuleer ik liever de orders en zie het geld retour op de paypal account waarmee ik betaald heb.
Dan koop ik het toestel wel bij de winkel in NL, dacht een mooi koopje te hebben maar 1.5 maand wachten op de levering van een toestel is mij te gek en zeker de goedkopere prijs niet waard.

Grt,

Techmen-123
  CHI shopkeeper zondag 14 oktober 2018 @ 20:33:35 #3
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182516436
quote:
0s.gif Op zondag 14 oktober 2018 17:32 schreef Techmen-123 het volgende:

[..]

Beste Gearbest,

Bedankt voor de reactie, ik heb voor beide orders EU priority line shipping gekozen.
Ik zag veel berichten dat dit de beste methode is met de laagste kans op douane kosten.

Toen ik de toestellen bestelde stond er volgens mij in stock, nu zie ik met de dag de shipping date steeds verder verspringen.
Ik hoop niet dat dit ook voor mijn orders is, als dat wel het geval is annuleer ik liever de orders en zie het geld retour op de paypal account waarmee ik betaald heb.
Dan koop ik het toestel wel bij de winkel in NL, dacht een mooi koopje te hebben maar 1.5 maand wachten op de levering van een toestel is mij te gek en zeker de goedkopere prijs niet waard.

Grt,

Techmen-123
Super dan gaan we het in orde maken voor de douanekostenregeling. Die datum die verspringt is voor orders die nu besteld gaan worden. Ik ga er in ieder geval naar vragen waarom je order ook nog niet verzonden is. Nee daar heb je zeker een punt, want zolang wachten voordat het verzonden wordt is nooit leuk inderdaad.
pi_182527947
Hi Gearbest!

Wij willen graag een product van een significant bedrag bestellen op jullie website en hebben hier wat vragen over.

https://www.gearbest.com/(...)4#anchorGoodsReviews

We willen hier graag 2 van bestellen, is er dan een kortingscode/coupon mogelijk?

1. Is deze beschikbaar vanuit een fast warehouse en hoe kunnen we hem hier bestellen?

2. Daarnaast, heeft deze beamer mounting punten aan de onderkant voor overhead projectie?

3. Ten slotte, we hebben hem best op korte termijn nodig, helaas staat er dat hij pas tussen 22-24 october verzonden kan worden, we zijn bereid om daar wat extra shipping costs voor te maken, wat zijn hierin onze opties?


met vriendelijke groet,

Yannick Boers

EDIT:
De nood voor deze projector is zo hoog dat we zelfs bereid zouden zijn om hem ergens op te pikken in een ander land, mocht dat nodig/mogelijk zijn

[ Bericht 10% gewijzigd door yanosch op 15-10-2018 14:24:08 ]
  CHI shopkeeper maandag 15 oktober 2018 @ 19:07:56 #5
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182535248
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 13:14 schreef yanosch het volgende:
Hi Gearbest!

Wij willen graag een product van een significant bedrag bestellen op jullie website en hebben hier wat vragen over.

We willen hier graag 2 van bestellen, is er dan een kortingscode/coupon mogelijk?

1. Is deze beschikbaar vanuit een fast warehouse en hoe kunnen we hem hier bestellen?

2. Daarnaast, heeft deze beamer mounting punten aan de onderkant voor overhead projectie?

3. Ten slotte, we hebben hem best op korte termijn nodig, helaas staat er dat hij pas tussen 22-24 october verzonden kan worden, we zijn bereid om daar wat extra shipping costs voor te maken, wat zijn hierin onze opties?

met vriendelijke groet,

Yannick Boers

EDIT:
De nood voor deze projector is zo hoog dat we zelfs bereid zouden zijn om hem ergens op te pikken in een ander land, mocht dat nodig/mogelijk zijn
Hallo Yanosch,
Bedankt voor je interesse en ik zal je vragen hieronder beantwoorden voor de WEMAX ONE PRO FMWS01C ANSI Lumens Laser Projector.

1. Is deze beschikbaar vanuit een fast warehouse en hoe kunnen we hem hier bestellen?
Deze is op dit moment helaas niet beschikbaar uit een Fast warenhuis. Ik ga wel navragen of er nog 2 beschikbaar zijn of komen in een Fast Warenhuis. Tevens is er nog een coupon code beschikbaar, namelijk: IT-CN01MAX

2. Daarnaast, heeft deze beamer mounting punten aan de onderkant voor overhead projectie?
Dat klopt inderdaad. Dit staat ook bij de vraag en antwoord sectie. Je zou de projectie aan de onderkant vast kunnen maken en dan vervolgens het scherm laten draaien.
Is it possible to put the image inverted? It would be to put the projector on the ceiling. Yes, you can.

Het kan niet aan de bovenkant zelf vastgemaakt worden.
Does it support mounting on the ceiling? No, it doesn't.

3. Ten slotte, we hebben hem best op korte termijn nodig, helaas staat er dat hij pas tussen 22-24 october verzonden kan worden, we zijn bereid om daar wat extra shipping costs voor te maken, wat zijn hierin onze opties?
Ik denk dat we afhankelijk zijn van de leverancier dat deze dan pas in het warenhuis is. Je kan deze snel laten verzenden met DHL. Alleen dan betaal je veel verzendkosten en dan ook nog eens een hele grote kans op douanekosten. Dit zou ik dus zelf volledig proberen te vermijden. We hebben wel een douanekostenregeling hiervoor, maar dan neemt de verzending ongeveer 4 weken in beslag. Je moet dan via deze link bestellen samen met EU Priority Line als verzendmethode. Ophalen in een ander land zie ik niet echt gebeuren, want het moet dan toch nog eerst verzonden naar dat land. Dit zou slecht 1-2 dagen verschil maken.

Ik nog wel navragen of het sneller kan, maar vrees ervoor.
pi_182535431
Hoi Gearbest,

Enig nieuws over mijn orders?
Eg binnen drie dagen goedkoper gevonden en waarom de toestellen een week na dato nog niet zijn verzonden en wanneer deze wel verzonden gaan worden.

Grt

Techmen-123
pi_182539781
quote:
[..]

Nee dat snap ik helemaal. Dat zei ik ook al ;)
De RMA zou je moeten hebben ontvangen in je ticket. Goed dan zal het in orde moeten komen.
Het hele proces van ontvangen en controleren zal ongeveer 2-3 weken duren. Dan gebeurd het opnieuw verzenden in ongeveer 3 dagen. Alles kan soms sneller gebeuren als ik er een beetje achteraan zit :)
Beste,

Ondertussen ben ik terug thuis en weer helemaal operationeel :p
Ik weet dat het iets later is dan verwacht maar zou graag deze week m'n Xiaomi Mi Mix 2 alsnog opsturen naar het opgegeven adres (in Spanje). Is dit nog steeds mogelijk? Zoja, dan doe ik hem deze week nog op de post.

Met vriendelijke groeten,
Bernard Van de Vyver
pi_182545133
Beste Gearbest,

Vandaag in de chat vernomen dat beide orders in backorder zijn geplaatst tot zeker half november.
Echt absurd dat dit zonder tegenbericht gedaan word.
Heb beide orders laten annuleren, koop de toestellen wel in de winkel.

Bewijst maar weer dat goedkoop eigenlijk duurkoop is.

Grt,

Techmen-123

[ Bericht 0% gewijzigd door Techmen-123 op 16-10-2018 12:26:24 ]
  CHI shopkeeper dinsdag 16 oktober 2018 @ 20:08:11 #9
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182557376
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 22:08 schreef MrBernie94 het volgende:

[..]

Beste,

Ondertussen ben ik terug thuis en weer helemaal operationeel :p
Ik weet dat het iets later is dan verwacht maar zou graag deze week m'n Xiaomi Mi Mix 2 alsnog opsturen naar het opgegeven adres (in Spanje). Is dit nog steeds mogelijk? Zoja, dan doe ik hem deze week nog op de post.

Met vriendelijke groeten,
Bernard Van de Vyver
Hallo Bernard,
Fijn om te horen dat je terug bent en hopelijk heb je een fijne vakantie gehad. Het beste kan je even reageren op het bestaande ticket en mocht dit niet meer mogelijk zijn ga ik het navragen. Het beste is even wachten op een bevestiging hiervan. Het is toch bijna een maand later dan de bedoeling was.

quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 19:17 schreef Techmen-123 het volgende:
Hoi Gearbest,

Enig nieuws over mijn orders?
Eg binnen drie dagen goedkoper gevonden en waarom de toestellen een week na dato nog niet zijn verzonden en wanneer deze wel verzonden gaan worden.

Grt

Techmen-123
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 08:55 schreef Techmen-123 het volgende:
Beste Gearbest,

Vandaag in de chat vernomen dat beide orders in backorder zijn geplaatst tot zeker half november.
Echt absurd dat dit zonder tegenbericht gedaan word.
Heb beide orders laten annuleren, koop de toestellen wel in de winkel.

Bewijst maar weer dat goedkoop eigenlijk duurkoop is.

Grt,

Techmen-123
Huh via welke chat heb je dit gehoord?
Ik had namelijk het volgende terug over je orders. We kunnen de korting op 1 toestel toepassen. Hierdoor zou je dus op 1 toestel de korting krijgen. De korting is 1x per persoon mogelijk en daardoor kunnen we dit maar op 1 toestel toepassen. Tevens heb ik doorgekregen dat je order eind deze week of begin volgende week verzonden zouden worden. Dit stond blijkbaar ook onder "shipping information" op het moment dat je deze besteld hebt geeft mijn collega aan.
Nu lees ik dat je beide orders helaas al geannuleerd hebt zonder af te wachten tot ik bericht of verdere informatie hierover heb gegeven. Jammer om te lezen dat je de orders geannuleerd hebt.
pi_182559626
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 20:08 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Bernard,
Fijn om te horen dat je terug bent en hopelijk heb je een fijne vakantie gehad. Het beste kan je even reageren op het bestaande ticket en mocht dit niet meer mogelijk zijn ga ik het navragen. Het beste is even wachten op een bevestiging hiervan. Het is toch bijna een maand later dan de bedoeling was.

[..]

[..]

Huh via welke chat heb je dit gehoord?
Ik had namelijk het volgende terug over je orders. We kunnen de korting op 1 toestel toepassen. Hierdoor zou je dus op 1 toestel de korting krijgen. De korting is 1x per persoon mogelijk en daardoor kunnen we dit maar op 1 toestel toepassen. Tevens heb ik doorgekregen dat je order eind deze week of begin volgende week verzonden zouden worden. Dit stond blijkbaar ook onder "shipping information" op het moment dat je deze besteld hebt geeft mijn collega aan.
Nu lees ik dat je beide orders helaas al geannuleerd hebt zonder af te wachten tot ik bericht of verdere informatie hierover heb gegeven. Jammer om te lezen dat je de orders geannuleerd hebt.
Dit was middels de chat op de website zelf.
Moet ik zeggen dat nog een week wachten tot verzending mij ook te lang is.
Dat is twee weken tijd voordat iets verzonden word.
Tegen de tijd dat het hier is is de 6T uit en verwacht ik dat de reguliere 6 voor ongeveer hetzelfde geld direct in de winkel te koop is.
Gelijk een stuk makkelijker mocht ik garantie nodig hebben.

Toch bedankt voor de moeite, zal me voortaan 2 keer bedenken voordat ik iets uit China bestel.
Zeker niet iets dat ik snel wil hebben.
  CHI shopkeeper dinsdag 16 oktober 2018 @ 22:24:12 #11
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182560968
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 21:33 schreef Techmen-123 het volgende:

[..]

Dit was middels de chat op de website zelf.
Moet ik zeggen dat nog een week wachten tot verzending mij ook te lang is.
Dat is twee weken tijd voordat iets verzonden word.
Tegen de tijd dat het hier is is de 6T uit en verwacht ik dat de reguliere 6 voor ongeveer hetzelfde geld direct in de winkel te koop is.
Gelijk een stuk makkelijker mocht ik garantie nodig hebben.

Toch bedankt voor de moeite, zal me voortaan 2 keer bedenken voordat ik iets uit China bestel.
Zeker niet iets dat ik snel wil hebben.
Dan is deze waarschijnlijk gegaan over het plaatsen van nieuwe orders en niet specifiek over jouw order. Op het moment van bestellen stond er volgens mij collega erbij dat deze niet direct verzonden zou worden. Dit stond onder het kopje shipping vlak onder de prijs. Dit kon je dus zelf wel zien op het moment van bestellen. Normaal gezien worden orders op voorraad de volgende dag direct verzonden. De verzendingtijd met EU Priority Line duurt ongeveer toch al 4 weken. Dit weet je ook al van tevoren. Daar zou je van tevoren toch al rekening mee moeten houden ;)
Ik verwacht niet dat deze voor dezelfde prijs in ongeveer 1 maand in de NL winkels te koop zal zijn. Dat blijft beetje speculeren natuurlijk ;)
Mocht er in de toekomst nog iets zijn dan horen we dat graag.

[ Bericht 4% gewijzigd door Gearbest op 16-10-2018 22:30:46 ]
pi_182572086
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 20:08 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Bernard,
Fijn om te horen dat je terug bent en hopelijk heb je een fijne vakantie gehad. Het beste kan je even reageren op het bestaande ticket en mocht dit niet meer mogelijk zijn ga ik het navragen. Het beste is even wachten op een bevestiging hiervan. Het is toch bijna een maand later dan de bedoeling was.

Hoi,

Ik had nog eens geantwoord op voorgaande ticket en nu hebben ze een nieuw geopend en weten ze precies niet waarover ik het heb.
Nieuw ticket: AT181017033094
Voorgaande ticket: T18073003966 (Met dit was de gehele voorgaande conversatie)
Kunnen ze niet gewoon verder doen met het vorige of sluit dit af na een tijdje?

Alvast bedankt,
Bernard
  CHI shopkeeper woensdag 17 oktober 2018 @ 20:25:35 #13
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182578241
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 15:03 schreef MrBernie94 het volgende:

[..]

Hoi,

Ik had nog eens geantwoord op voorgaande ticket en nu hebben ze een nieuw geopend en weten ze precies niet waarover ik het heb.
Nieuw ticket: AT181017033094
Voorgaande ticket: T18073003966 (Met dit was de gehele voorgaande conversatie)
Kunnen ze niet gewoon verder doen met het vorige of sluit dit af na een tijdje?

Alvast bedankt,
Bernard
Ik heb dat ticket ook doorgegeven. De tickets sluiten als er lange tijd niks in gezegd wordt. Het beste kan je even reageren in het nieuwe ticket dat ze moeten kijken naar het oude ticket + het oude ticket nummer vermelden. Dan moet het wel in orde gaan komen. Mocht het niet lukken laat het dan direct weten.
pi_182578264
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 20:25 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb dat ticket ook doorgegeven. De tickets sluiten als er lange tijd niks in gezegd wordt. Het beste kan je even reageren in het nieuwe ticket dat ze moeten kijken naar het oude ticket + het oude ticket nummer vermelden. Dan moet het wel in orde gaan komen. Mocht het niet lukken laat het dan direct weten.
Oke super, dit had ik reeds gedaan :) bedankt en ik laat je weten hoe het verder verloopt.
  CHI shopkeeper woensdag 17 oktober 2018 @ 20:28:52 #15
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182578291


🔥🔥 Gearbest werkt nu samen met 1Tracking! 🔥🔥
Om onze klanten beter van dienst te zijn is Gearbest een samenwerking gestart met de organisatie van 1Tracking.
⚠️1Tracking voorziet haar bezoekers van een effectief en efficiënt systeem om jouw pakket te traceren. ⚠️ Het enige wat je hoeft te doen is jouw trackingcode invoeren, op zoeken te klikken en 1Tracking geeft jou een nauwkeurige weergave wat betreft de status van jouw pakket. De website is in staat om automatisch verschillende koeriers van elkaar te onderscheiden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere trackingcodes tegelijk te bekijken.

Wanneer je de officiële website van 1tracking (www.1tracking.net) bezoekt op jouw pc zijn er meerdere functies ter beschikking:
☑️ Je kunt al jouw pakketten volgen (zelfs meerdere tegelijk)
☑️ Autodetectie van lokale en internationale logistieke dienstverleners
☑️ Eenvoudig dupliceren van logistieke processen
☑️ Ongeldige trackingnummers worden automatisch eruit gefilterd
☑️ Het ontvangen van directe updates
☑️ Het versturen van herinneringsmails.

1Tracking is gratis voor gebruik en zorgt ervoor dat jij eenvoudig en snel jouw pakket kan volgen! Neem snel een kijkje!
pi_182580253
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 20:28 schreef Gearbest het volgende:
[ link | afbeelding ]

🔥🔥 Gearbest werkt nu samen met 1Tracking! 🔥🔥
Om onze klanten beter van dienst te zijn is Gearbest een samenwerking gestart met de organisatie van 1Tracking.
⚠️1Tracking voorziet haar bezoekers van een effectief en efficiënt systeem om jouw pakket te traceren. ⚠️ Het enige wat je hoeft te doen is jouw trackingcode invoeren, op zoeken te klikken en 1Tracking geeft jou een nauwkeurige weergave wat betreft de status van jouw pakket. De website is in staat om automatisch verschillende koeriers van elkaar te onderscheiden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere trackingcodes tegelijk te bekijken.

Wanneer je de officiële website van 1tracking (www.1tracking.net) bezoekt op jouw pc zijn er meerdere functies ter beschikking:
☑️ Je kunt al jouw pakketten volgen (zelfs meerdere tegelijk)
☑️ Autodetectie van lokale en internationale logistieke dienstverleners
☑️ Eenvoudig dupliceren van logistieke processen
☑️ Ongeldige trackingnummers worden automatisch eruit gefilterd
☑️ Het ontvangen van directe updates
☑️ Het versturen van herinneringsmails.

1Tracking is gratis voor gebruik en zorgt ervoor dat jij eenvoudig en snel jouw pakket kan volgen! Neem snel een kijkje!
hetzelfde als 17track dus ???
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 06:27:46 #17
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_182683372
Zoals weergegeven op het forum ontvang ik graag een link om gebruik te kunnen maken van de douanekosten regeling.

Edit* Ik zie het product toevallig nu langskomen in de sheet van Google docs.
Noem het toeval maar ik ben er iig erg blij mee.
Dank.

Bedankt.

[ Bericht 63% gewijzigd door buikdaanser op 23-10-2018 06:35:24 (Google docs is al aangepast met de betreffende lk) ]
Daanse!
  CHI shopkeeper dinsdag 23 oktober 2018 @ 12:47:31 #18
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182687945
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 06:27 schreef buikdaanser het volgende:
Zoals weergegeven op het forum ontvang ik graag een link om gebruik te kunnen maken van de douanekosten regeling.

Edit* Ik zie het product toevallig nu langskomen in de sheet van Google docs.
Noem het toeval maar ik ben er iig erg blij mee.
Dank.

Bedankt.
Super dat het gelukt is :)
Alvast heel veel plezier met je aankoop *O*
pi_182688070
- Orderdatum: 27/08/2018
- Product: Ninebot Segway ES1 No. 9 Folding Electric Scooter from Xiaomi Mijia - BLACK
- Ordernummer: 18082600924409000525
- Tracking nummer (indien verzonden): 1Z9456WX6847030766
- Verzendmethode: Europe Railway Priority Mail
- Probleem: Step doet erg raar, hij hapert als je een beetje vaart maakt, alsof iets ervoor zorgt dat die telkens remt. Een rood gereedschap icoon knippert dan ook vaak:

Step is ook al een paar keer tijdens rijden al helemaal gestopt met gas geven. Ook een keer deed de rem het niet meer en bleef die gassen. Erg gevaarlijk dus, dus ik ben er niet meer de weg ermee op gegaan.

Zojuist achter gekomen waar het probleem aan kan liggen:


Ik denk dat de lange kabel waarschijnlijk net ongelukkig achter de schroef heeft gezeten. Ik weet niet of dit probleem vaker is voorgekomen. En hoe zal dit het beste opgelost kunnen worden? Terug naar China sturen duurt denk ik weer onnodig lang. Volgens mij kan zoiets zelf of door een lokaal winkeltje ook wel gerepareerd worden, maar ik weet niet of ik bijvoorbeeld hierdoor de garantie verlies? En ik weet ook niet zeker of nadat de kabel gerepareerd is, of de problemen dan totaal weg zijn.

Graag advies hierover :)
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 15:32:53 #20
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_182691032
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 12:47 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super dat het gelukt is :)
Alvast heel veel plezier met je aankoop *O*
Dank voor de snelle reactie.
Ik kijk uit naar mijn aankoop.

Rest mij je nog te bedanken voor de coupon code uit het Google doc.
Douane regeling + korting voelt goed!
Daanse!
  CHI shopkeeper dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:13:18 #21
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182696238
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 15:32 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Dank voor de snelle reactie.
Ik kijk uit naar mijn aankoop.

Rest mij je nog te bedanken voor de coupon code uit het Google doc.
Douane regeling + korting voelt goed!
Geen enkel probleem. Veel plezier ermee :)
  CHI shopkeeper dinsdag 23 oktober 2018 @ 19:24:20 #22
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182696481
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 12:57 schreef xileS het volgende:
- Orderdatum: 27/08/2018
- Product: Ninebot Segway ES1 No. 9 Folding Electric Scooter from Xiaomi Mijia - BLACK
- Ordernummer: 18082600924409000525
- Tracking nummer (indien verzonden): 1Z9456WX6847030766
- Verzendmethode: Europe Railway Priority Mail
- Probleem: Step doet erg raar, hij hapert als je een beetje vaart maakt, alsof iets ervoor zorgt dat die telkens remt. Een rood gereedschap icoon knippert dan ook vaak:
[ afbeelding ]
Step is ook al een paar keer tijdens rijden al helemaal gestopt met gas geven. Ook een keer deed de rem het niet meer en bleef die gassen. Erg gevaarlijk dus, dus ik ben er niet meer de weg ermee op gegaan.

Zojuist achter gekomen waar het probleem aan kan liggen:
[ afbeelding ]

Ik denk dat de lange kabel waarschijnlijk net ongelukkig achter de schroef heeft gezeten. Ik weet niet of dit probleem vaker is voorgekomen. En hoe zal dit het beste opgelost kunnen worden? Terug naar China sturen duurt denk ik weer onnodig lang. Volgens mij kan zoiets zelf of door een lokaal winkeltje ook wel gerepareerd worden, maar ik weet niet of ik bijvoorbeeld hierdoor de garantie verlies? En ik weet ook niet zeker of nadat de kabel gerepareerd is, of de problemen dan totaal weg zijn.

Graag advies hierover :)
Hallo XileS,
Dat is natuurlijk erg vervelend en tevens ook nog eens erg gevaarlijk. Goed oppassen dus zou ik nu zeggen.
Ik heb zelf geen technische expertise dus ik ga dit helemaal moeten navragen. Ik heb dit zelf nog niet gezien, maar wellicht één mijn collega's wel. Ik ga het helemaal navragen en je gaat hier ook een ticket over ontvangen in je account.
pi_182702311
Thanks voor de snelle reactie 👍, dan wacht ik nog even af voordat ik het zelf ga (of laat) repareren.

/edit
Ik heb idd een ticket ontvangen op Gearbest, maar dit lijkt gewoon een standaard reactie:
"Thank you for contacting us.
We sincerely sorry to hear this about your item.

We would like to work together to resolve the issue to your satisfaction.
Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Therefore we kindly ask you to follow these steps:
1.Please describe the problem with your item in details(what happened and when?)
2.Please tell us what steps you have already taken to solve the issue.
3.Please send us a video to show the problem.

4.Please give us the item code indicated on the outer package(Kindly see the attachment for reference).

Ideally, the photos/video should be clear and focused, under good lighting conditions, and taken at close and medium distance.
Please keep the attachment below 10MB and use any of these formats gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf.

If the document is large,please send it to support@gearbest.com.


Please rest assured that we will do our best to help you

Thank you for your cooperation.

Best Regards"

Moet ik hier nog op reageren en alles opnieuw uitleggen?

[ Bericht 86% gewijzigd door xileS op 24-10-2018 12:57:06 ]
pi_182716895
Het probleem is denk ik hier wel duidelijk genoeg omschreven toch? Alleen weet ik niet welke oplossing GB adviseert en wat het doet met de garantie als ik bv zelf de kabel laat repareren. Ik weet niet zeker of het daar aan ligt, maar hoogstwaarschijnlijk wel.

Verder weet ik ook niet of er repair centers zijn binnen de EU, dat zou terugsturen makkelijker maken. Al denk ik niet dat bij deze kleine ingreep, terugsturen echt heel nodig is.
  CHI shopkeeper woensdag 24 oktober 2018 @ 20:29:29 #25
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182721681
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 23:02 schreef xileS het volgende:
Thanks voor de snelle reactie 👍, dan wacht ik nog even af voordat ik het zelf ga (of laat) repareren.

/edit
Ik heb idd een ticket ontvangen op Gearbest, maar dit lijkt gewoon een standaard reactie:
"Thank you for contacting us.
We sincerely sorry to hear this about your item.

We would like to work together to resolve the issue to your satisfaction.
Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Therefore we kindly ask you to follow these steps:
1.Please describe the problem with your item in details(what happened and when?)
2.Please tell us what steps you have already taken to solve the issue.
3.Please send us a video to show the problem.

4.Please give us the item code indicated on the outer package(Kindly see the attachment for reference).

Ideally, the photos/video should be clear and focused, under good lighting conditions, and taken at close and medium distance.
Please keep the attachment below 10MB and use any of these formats gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf.

If the document is large,please send it to support@gearbest.com.

Please rest assured that we will do our best to help you

Thank you for your cooperation.

Best Regards"

Moet ik hier nog op reageren en alles opnieuw uitleggen?
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 17:31 schreef xileS het volgende:
Het probleem is denk ik hier wel duidelijk genoeg omschreven toch? Alleen weet ik niet welke oplossing GB adviseert en wat het doet met de garantie als ik bv zelf de kabel laat repareren. Ik weet niet zeker of het daar aan ligt, maar hoogstwaarschijnlijk wel.

Verder weet ik ook niet of er repair centers zijn binnen de EU, dat zou terugsturen makkelijker maken. Al denk ik niet dat bij deze kleine ingreep, terugsturen echt heel nodig is.
Fijn om te horen dat je een ticket hebt ontvangen. Je moet inderdaad alles opnieuw uitleggen. Dit zodat het ook officieel is vastgelegd en dit is alleen maar ter bescherming van jezelf. Dan kan je hier eventueel later nog op terugvallen mocht dat nodig zijn om de één of andere reden. Je zult je verhaal samen met foto's/video opnieuw moeten sturen.
Voor de oplossing gaat Support er naar kijken en ook kijken wat je eigen wensen zijn natuurlijk. Laten we even afwachten wat het antwoord hiervan is.
pi_182728532
Beste Gearbest

Piority line verzending wat houd dit in hoe gaat dit in zijn werk en wat is het verschil EU express?

Mvg
  CHI shopkeeper donderdag 25 oktober 2018 @ 13:26:32 #27
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182733814
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 06:52 schreef bssb het volgende:
Beste Gearbest

Piority line verzending wat houd dit in hoe gaat dit in zijn werk en wat is het verschil EU express?

Mvg
Je bedoelt denk ik EU Priority Line:
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/België. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit, maar vraag ons wel naar de link of gebruik de links hier op het forum.

EU Express:
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar Duitsland. Daar wordt het overgedragen naar DHL en vanuit Duitsland wordt de verzending naar Nederland of België verzorgd door DHL.
pi_182734036
Is er nog een Fast-warenhuis link beschikbaar voor
https://www.gearbest.com/(...)071.html?wid=1349303 ?
  CHI shopkeeper donderdag 25 oktober 2018 @ 15:50:50 #29
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182737520
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 13:26 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je bedoelt denk ik EU Priority Line:
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/België. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit, maar vraag ons wel naar de link of gebruik de links hier op het forum.

EU Express:
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar Duitsland. Daar wordt het overgedragen naar DHL en vanuit Duitsland wordt de verzending naar Nederland of België verzorgd door DHL.
CF511601509DE dit is mijn tracking ik heb eu pririty line genomen maar het is wel naar duitsland hoe kan dit nu moet ik tax betalen?
pi_182739932
Hoi Gearbest, ik wilde vragen wat het handigst is qua verzenden wanneer ik veel kleine items bestel die met een totaal richting de 100 euro kunnen gaan:

Welke verzendingswijze is aan te raden, want volgens mij zijn er nu een aantal nieuwe die niet in de OP staan?

Is het nuttig om voor een verzekering te gaan? Ik snap dat het waarschijnlijk altijd is aan te raden, maar het komt soms op wel bijna 20 procent uit, wat het nut wegneemt om iets in China te bestellen.

Kan ik een lijst met de gewenste items doorgeven via PM om voordeliger uit te zijn? Onlangs wilde ik een PM sturen, maar toen zat je inbox vol.

Bedankt voor de moeite!
1 + 1 = blauw
  CHI shopkeeper donderdag 25 oktober 2018 @ 19:19:41 #32
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182740536
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 16:47 schreef bssb het volgende:

[..]

CF511601509DE dit is mijn tracking ik heb eu pririty line genomen maar het is wel naar duitsland hoe kan dit nu moet ik tax betalen?
Dat kan kloppen. Soms worden orders besteld met EU Priority Line, maar dan omgezet naar EU Express. Dit doordat de verzending sneller is en je de order dus ook sneller ontvangt (of als de tijd tot verzending lang duurde). Je hebt bestelt met EU Priority Line dus er komen geen douanekosten bij. Mocht dit wel het geval zijn dan betalen we deze terug. Er is dus niks aan de hand. Enkel dat je je order sneller gaat ontvangen dan via de andere verzendmethode *O* *O* *O*

quote:
5s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 18:50 schreef Kamina het volgende:
Hoi Gearbest, ik wilde vragen wat het handigst is qua verzenden wanneer ik veel kleine items bestel die met een totaal richting de 100 euro kunnen gaan:

Welke verzendingswijze is aan te raden, want volgens mij zijn er nu een aantal nieuwe die niet in de OP staan?

Is het nuttig om voor een verzekering te gaan? Ik snap dat het waarschijnlijk altijd is aan te raden, maar het komt soms op wel bijna 20 procent uit, wat het nut wegneemt om iets in China te bestellen.

Kan ik een lijst met de gewenste items doorgeven via PM om voordeliger uit te zijn? Onlangs wilde ik een PM sturen, maar toen zat je inbox vol.

Bedankt voor de moeite!
Dat kan inderdaad kloppen. Laatst was mijn inbox vol, maar nu is er weer ruimte vrij :P
Je kan mij gewoon een bericht sturen met een lijstje van de producten. Dan kan ik op basis van je PM zeggen of het misschien beter is om gewoon deelbestellingen te doen of alles in één groot pakket te laten verzenden.
pi_182740659
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 19:19 schreef Gearbest het volgende:
Dat kan inderdaad kloppen. Laatst was mijn inbox vol, maar nu is er weer ruimte vrij :P
Je kan mij gewoon een bericht sturen met een lijstje van de producten. Dan kan ik op basis van je PM zeggen of het misschien beter is om gewoon deelbestellingen te doen of alles in één groot pakket te laten verzenden.
Dank je voor het snelle antwoord. ^O^

Mijn laatste order kwam in drie delen aan (één item was backordered en ogenschijnlijk vergeten, want daar wacht ik nu na twee maanden nog op, al is die uiteindelijk wel verscheept toen ik aangaf dat ik berichten kreeg op het ticket die niet voor mij bestemd waren en ik nog steeds wachtte op het item van het ticket). :)

Verder zag ik laatst ook een verzendingsmethode die ik niet eerder gezien had, namelijk Netherlands Air Mail oid?

En wat over de verzekering van meerdere kleine items? Heeft het nut?

Als laatste, bij meerdere kleinere pakketten, die moet je één voor één afrtekenen neem ik aan?
1 + 1 = blauw
  CHI shopkeeper donderdag 25 oktober 2018 @ 20:20:03 #35
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182742035
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 19:29 schreef bastian433 het volgende:

[..]

Dat is een tablet... jammer.
Link is zojuist aangepast.

quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 13:41 schreef bastian433 het volgende:
Is er nog een Fast-warenhuis link beschikbaar voor

Helaas is de Xiaomi Mi 8 6.21 inch 4G Phablet Global Version niet beschikbaar in een Fast warenhuis. Je kan wel deze link gebruiken samen met EU Priority Line als verzendmethode. Dan dekken we de volledige douanekosten.

quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 19:24 schreef Kamina het volgende:

[..]

Dank je voor het snelle antwoord. ^O^

Mijn laatste order kwam in drie delen aan (één item was backordered en ogenschijnlijk vergeten, want daar wacht ik nu na twee maanden nog op, al is die uiteindelijk wel verscheept toen ik aangaf dat ik berichten kreeg op het ticket die niet voor mij bestemd waren en ik nog steeds wachtte op het item van het ticket). :)

Verder zag ik laatst ook een verzendingsmethode die ik niet eerder gezien had, namelijk Netherlands Air Mail oid?

En wat over de verzekering van meerdere kleine items? Heeft het nut?

Als laatste, bij meerdere kleinere pakketten, die moet je één voor één afrtekenen neem ik aan?
Geen enkel probleem. Bij dat laatste item heb ik vorige keer nog geholpen als ik me goed kan herinneren? Heb je deze nog steeds niet ontvangen?
Over die verzendmethode heb ik zelf niet veel ervaring mee, maar die loopt via PostNL als ik het zo goed heb.
Bij kleinere items heeft het persoonlijk niet zoveel zin denk ik zelf. Dan zou ik zelf het risico nemen en betalen met PayPal O-)
Bij meerdere pakketten moet je inderdaad steeds apart afrekenen .
pi_182749268
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 20:20 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Link is zojuist aangepast.

[..]

Helaas is de Xiaomi Mi 8 6.21 inch 4G Phablet Global Version niet beschikbaar in een Fast warenhuis. Je kan wel deze link gebruiken samen met EU Priority Line als verzendmethode. Dan dekken we de volledige douanekosten.

[..]

Geen enkel probleem. Bij dat laatste item heb ik vorige keer nog geholpen als ik me goed kan herinneren? Heb je deze nog steeds niet ontvangen?
Over die verzendmethode heb ik zelf niet veel ervaring mee, maar die loopt via PostNL als ik het zo goed heb.
Bij kleinere items heeft het persoonlijk niet zoveel zin denk ik zelf. Dan zou ik zelf het risico nemen en betalen met PayPal O-)
Bij meerdere pakketten moet je inderdaad steeds apart afrekenen .
De bestelling van eerder is inmiddels wel aangekomen, in twee delen, behalve dus dat laatste item. Die is nu onderweg. :)
1 + 1 = blauw
  CHI shopkeeper vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:02:46 #37
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182753122
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 09:03 schreef Kamina het volgende:

[..]

De bestelling van eerder is inmiddels wel aangekomen, in twee delen, behalve dus dat laatste item. Die is nu onderweg. :)
Super. Mocht je nog hulp nodig hebben voor je nieuwe bestelling stuur me dan gerust een PM met de producten ;)
pi_182755742
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 13:02 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super. Mocht je nog hulp nodig hebben voor je nieuwe bestelling stuur me dan gerust een PM met de producten ;)
Zal ik doen! Ik ben alleen al heel dankbaar voor de tip om in sommige gevallen geen verzekering te nemen. Nu net wel weer gedaan, wat toch wel weer ongeveer 15% bovenop de totaal prijs was. Prima hoor, want al deze items bij elkaar bestellen lukt me op geen andere website die ik ken.
1 + 1 = blauw
pi_182757695
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 20:29 schreef Gearbest het volgende:

[..]

[..]

Fijn om te horen dat je een ticket hebt ontvangen. Je moet inderdaad alles opnieuw uitleggen. Dit zodat het ook officieel is vastgelegd en dit is alleen maar ter bescherming van jezelf. Dan kan je hier eventueel later nog op terugvallen mocht dat nodig zijn om de één of andere reden. Je zult je verhaal samen met foto's/video opnieuw moeten sturen.
Voor de oplossing gaat Support er naar kijken en ook kijken wat je eigen wensen zijn natuurlijk. Laten we even afwachten wat het antwoord hiervan is.
Thanks dat heb ik inmiddels gedaan en ik heb ook al een reactie gehad met een aantal opties:
quote:
"Thank you for your reply.

We sincerely apologize for this issue.

In order to resolve this issue and offer you the best solution please consider the following options:
1. Return the item to our third party sellers address in AL,Spain.
Once they have received the item we can offer you a free exchange or refund the product cost to your Wallet or payment account.

If you choose this option we will send you the detailed returns instructions and information in the next message.

2. Keep the item for a partial refund to Wallet
We can refund you 80 USD to your GearBest Wallet for use on your future orders.
In addition we will reward you with extra points that you can use as discount towards your next purchase. (1 point for every 1 USD refunded).

Refunds to your Wallet will take up to 24 hours after being processed.

3. Keep the item for a partial refund to your original payment account
We can refund you 80USD to your original payment account.

For PayPal refunds, please allow up to 48 hours for the transaction to process and appear in your account.

Kindly let us know your decision at your earliest convenience.
We look forward to hearing from you soon.

Best regards"
Aangezien ik ondertussen al meer neigde naar de Xiaomi M365 White en nu de optie krijg om het te retourneren en geld terug. Denk ik dus om voor optie 1 te gaan, alleen vraag ik mij af hoe probleemloos zo'n retour naar een third party seller in Spanje gaat. Een aantal vragen die bij mij al opkomen:
-moet ik zelf de verzending regelen of wordt het opgehaald (door bv UPS), want PostNL hanteert maar 100x50x50 CM. De lengte van de doos waarin die geleverd is ongeveer 110 CM al.
-Als ik de zending zelf moet regelen, moet dit in de originele doos? Want anders kan ik wel een andere doos gebruiken, zodat het wel aan de afmetingen van PostNL voldoet.


Ik wil dus dan de Xiaomi M365 White bestellen, maar dan zou het weer als Europe Railway Priority Mail verzonden met een lange leveringsduur als ik via jullie site bestel. Of zijn er ook andere opties, zonder veel extra kosten? Want ik weet niet of de 1e optie voor een exchange vanuit een EU warehouse zou verlopen? En of dat met een bijbetaling dan een Xiaomi M365 kan zijn.

Een beetje veel vragen, maar hopelijk kan je mij hiermee helpen :).

/edit
Ik krijg merk ik gewoon veel standaard informatie.
De volgende informatie heb ik ondertussen onder andere ontvangen:
quote:
"Buyers pay the shipping fees for sending the item back to us, while we pay for the shipping fees for sending the
repaired item back to the buyer. Express shipping such as DHL, UPS and FedEx is not allowed for returns, as this will
lead to high Customs tariffs. If tariffs must be paid, we will act in accordance with our own policies. Please return products in the original boxes with all accessories."
Het mag dus niet met DHL en UPS verzonden worden (ik zou niet weten waarom, want het is gewoon binnen de EU), dan blijft alleen PostNL over die dus naar Spanje maar maximaal 100x50x50 accepteert voor particulieren. Ik heb de stelling van Pythagoras (had nooit gedacht dat ik die ooit zou gebruiken ;p) toegepast om te kijken of het diagonaal in een grote omdoos van 100x50 past, maar dat wordt heel erg krap allemaal. Dit is dus ook geen optie. Wel zag ik net dat PostNL via mijn werk wel grotere zendingen accepteert binnen Europa (L175 x B78 x H58 cm), dus dit is dan mijn beste optie. Als particulier was dit onmogelijk geweest, als de doos origineel moest blijven.

Ik ben nog wel benieuwd of er nog opties zijn om te ruilen voor een Xiaomi M365, maar ik vermoed dat dit niet direct mogelijk is en dat ik gewoon een nieuwe bestelling bij Gearbest of ergens anders moet plaatsen.

/edit2
Bedenk opeens nog een andere optie: ik kan de step ook voorlopig houden en proberen de kabel te laten maken. Alleen dan komt mijn vraag weer terug (heb ik nooit echt reactie op gehad), kan de step nog retour als het blijkt dat step nog raar doet als de kabel is gemaakt?

Dit lijkt mij dan de beste en makkelijkste optie. Dan kan ik ondertussen de Xiaomi bestellen en deze in de tussentijd gebruiken. Dan beslis ik later of ik hem door verkoop of hem zelf houd.

Ik zal hetzelfde ook weer proberen via de ticket te vragen, maar ik heb het gevoel dat ze steeds standaard reacties geven.

[ Bericht 2% gewijzigd door xileS op 27-10-2018 12:29:47 ]
pi_182812767
EU priority line via dhl hoelang is dat onderweg naar belgie?
pi_182812821
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 17:16 schreef xileS het volgende:

[..]

/edit2
Bedenk opeens nog een andere optie: ik kan de step ook voorlopig houden en proberen de kabel te laten maken. Alleen dan komt mijn vraag weer terug (heb ik nooit echt reactie op gehad), kan de step nog retour als het blijkt dat step nog raar doet als de kabel is gemaakt?

Dit lijkt mij dan de beste en makkelijkste optie. Dan kan ik ondertussen de Xiaomi bestellen en deze in de tussentijd gebruiken. Dan beslis ik later of ik hem door verkoop of hem zelf houd.

Ik zal hetzelfde ook weer proberen via de ticket te vragen, maar ik heb het gevoel dat ze steeds standaard reacties geven.
Ik kan de vorige lange bericht niet meer aanpassen, maar ik heb sneller antwoord gekregen dan gedacht:

quote:
You can let the cable be fixed first and check if the problem can be solved.
Hierbij ga ik er dan vanuit dat ik het eerst zelf kan repareren en als het daarmee niet gefixed, dat die dan alsnog retour mag :).
pi_182821141
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 13:26 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je bedoelt denk ik EU Priority Line:
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/België. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit, maar vraag ons wel naar de link of gebruik de links hier op het forum.

EU Express:
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar Duitsland. Daar wordt het overgedragen naar DHL en vanuit Duitsland wordt de verzending naar Nederland of België verzorgd door DHL.
hoelang is de verzending voor eu express
  CHI shopkeeper maandag 29 oktober 2018 @ 21:23:53 #43
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182823901
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 15:15 schreef Kamina het volgende:

[..]

Zal ik doen! Ik ben alleen al heel dankbaar voor de tip om in sommige gevallen geen verzekering te nemen. Nu net wel weer gedaan, wat toch wel weer ongeveer 15% bovenop de totaal prijs was. Prima hoor, want al deze items bij elkaar bestellen lukt me op geen andere website die ik ken.
Super. Alvast heel veel plezier met je aankoop :)
Mocht er iets zijn dan horen we het graag natuurlijk.

quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2018 12:03 schreef bssb het volgende:
EU priority line via dhl hoelang is dat onderweg naar belgie?
Dat duurt ongeveer 3-4 weken. Dit is enkel een schatting naar ervaring. Het kan iets eerder of iets later zijn.

quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2018 19:28 schreef bssb het volgende:

[..]

hoelang is de verzending voor eu express
Zie mijn antwoord hierboven ;)

quote:
1s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 17:16 schreef xileS het volgende:

[..]

Thanks dat heb ik inmiddels gedaan en ik heb ook al een reactie gehad met een aantal opties:

[..]

Aangezien ik ondertussen al meer neigde naar de Xiaomi M365 White en nu de optie krijg om het te retourneren en geld terug. Denk ik dus om voor optie 1 te gaan, alleen vraag ik mij af hoe probleemloos zo'n retour naar een third party seller in Spanje gaat. Een aantal vragen die bij mij al opkomen:
-moet ik zelf de verzending regelen of wordt het opgehaald (door bv UPS), want PostNL hanteert maar 100x50x50 CM. De lengte van de doos waarin die geleverd is ongeveer 110 CM al.
-Als ik de zending zelf moet regelen, moet dit in de originele doos? Want anders kan ik wel een andere doos gebruiken, zodat het wel aan de afmetingen van PostNL voldoet.


Ik wil dus dan de Xiaomi M365 White bestellen, maar dan zou het weer als Europe Railway Priority Mail verzonden met een lange leveringsduur als ik via jullie site bestel. Of zijn er ook andere opties, zonder veel extra kosten? Want ik weet niet of de 1e optie voor een exchange vanuit een EU warehouse zou verlopen? En of dat met een bijbetaling dan een Xiaomi M365 kan zijn.

Een beetje veel vragen, maar hopelijk kan je mij hiermee helpen :).

/edit
Ik krijg merk ik gewoon veel standaard informatie.
De volgende informatie heb ik ondertussen onder andere ontvangen:

[..]

Het mag dus niet met DHL en UPS verzonden worden (ik zou niet weten waarom, want het is gewoon binnen de EU), dan blijft alleen PostNL over die dus naar Spanje maar maximaal 100x50x50 accepteert voor particulieren. Ik heb de stelling van Pythagoras (had nooit gedacht dat ik die ooit zou gebruiken ;p) toegepast om te kijken of het diagonaal in een grote omdoos van 100x50 past, maar dat wordt heel erg krap allemaal. Dit is dus ook geen optie. Wel zag ik net dat PostNL via mijn werk wel grotere zendingen accepteert binnen Europa (L175 x B78 x H58 cm), dus dit is dan mijn beste optie. Als particulier was dit onmogelijk geweest, als de doos origineel moest blijven.

Ik ben nog wel benieuwd of er nog opties zijn om te ruilen voor een Xiaomi M365, maar ik vermoed dat dit niet direct mogelijk is en dat ik gewoon een nieuwe bestelling bij Gearbest of ergens anders moet plaatsen.

/edit2
Bedenk opeens nog een andere optie: ik kan de step ook voorlopig houden en proberen de kabel te laten maken. Alleen dan komt mijn vraag weer terug (heb ik nooit echt reactie op gehad), kan de step nog retour als het blijkt dat step nog raar doet als de kabel is gemaakt?

Dit lijkt mij dan de beste en makkelijkste optie. Dan kan ik ondertussen de Xiaomi bestellen en deze in de tussentijd gebruiken. Dan beslis ik later of ik hem door verkoop of hem zelf houd.

Ik zal hetzelfde ook weer proberen via de ticket te vragen, maar ik heb het gevoel dat ze steeds standaard reacties geven.
Oh ik had hier op gereageerd, maar blijkbaar heeft die mijn antwoord niet verzonden.
Je kan eventueel een andere doos nemen als die daarin niet past. Dit moet je dan wel even aangeven van tevoren om hierover goedkeuring te vragen. Ik weet niet of je met PayPal hebt betaald anders zou je gebruik kunnen maken van de retourservice van PayPal. Scheelt toch al weer in de retourkosten :)
Ik had het ook doorgegeven, maar ik zie dat je alweer antwoord terug hebt gekregen dus dat is wel weer fijn. Als je het terugstuurt uiteindelijk dan zou ik zelf gaan voor de volledige refund en dan later zelf weer opnieuw te bestellen. Dit scheelt een hoop gedoe en maakt het allemaal eeen stuk makkelijker. Je gaat dus eerst voor zelf reparatie, maar mocht dit niet lukken dan kan je idd nog gebruik maken van de refund.
pi_182891918
Beste Gearbest

Mijn order zou op 24/10 verzonden zijn en is nu pas in Hong kong voor verder verzending is dit normaal dit is wel heel lang volgens mij tracking is CF511601509DE
  CHI shopkeeper vrijdag 2 november 2018 @ 07:59:29 #45
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182892019
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 07:44 schreef bssb het volgende:
Beste Gearbest

Mijn order zou op 24/10 verzonden zijn en is nu pas in Hong kong voor verder verzending is dit normaal dit is wel heel lang volgens mij tracking is CF511601509DE
Hallo bssb,
Geen paniek. Je order is inderdaad gewoon verzonden op 24-10 dus dit klopt volledig. De totale verzending duurt ongeveer 4 weken. Soms wat langer en soms wat korter. In de meeste gevallen korter zelfs. Je pakketje volgt nog het normale traject dus geen reden voor paniek. Alles is dus in orde ;)
Ik snap dat het lange wachten vervelend is.
pi_182927517
Gearbest

Ik ben niet te spreken over jullie leugens constant mijn shipping datum van mijn laatste order is al een maand opgeschoven er was beloofd 2/11 shipping los dit op dit is een schande het gaat over deze order 18102500982713354020

[ Bericht 0% gewijzigd door bssb op 03-11-2018 23:25:59 ]
pi_182927583
Elke dag word er via jullie chat een andere dag gezeg ok als het een paar dagen opschuifd maar een maand vinden jullie dit normaal?
pi_182935521
Misschien kan hier iemand iets voor me doen. Ik heb eind december een Xiaomi Mi Robot gekocht, en deze heeft er vervolgens 1.5 maand over gedaan om bij me te komen, omdat het verzendadres niet klopte.

Helaas is deze stofzuiger in augustus alweer kapot gegaan, waarschijnlijk een probleem met het mainboard. Ik heb hem toen op eigen kosten teruggestuurd (25 euro ongeveer), en toen brak het grote wachten aan.

Na meerdere mailtjes heen en weer, bleek dat men nu toch echt wel moeite had om hem te repareren, en dat ik iets anders kon uitzoeken uit een lijst me refurbished artikelen. Deze lijst bevat echter maar weinig artikelen, bovendien vooral goedkope telefoons (slechts 2 slechte robotstofzuigers) en bovendien tegen hoge prijzen. Er staat bijvoorbeeld een Creality CR-10 tussen die ongeveer 330 euro kost, maar daar staat hij voor450. Dit vond ik niet echt acceptabel en heb toen gevraagd of ik geen nieuwe kon krijgen, of een Roborock S50 (de opvolger van deze stofzuiger), met eventueel een bijbetaling. Toen kwam men met de aanbieding om een nieuwe te sturen voor 120 USD (106 euro) extra.

Als ik daar op in ga, heb ik straks 106+25 (verzenden)=131 euro betaald voor het repareren van een apparaat van een half jaar oud dat ik indertijd heb gekocht voor 225 euro. Dat vind ik wat gortig. Ik zat eerder te denken aan tientjes als ik dezelfde terug zou krijgen.

Is dit de normale gang van zaken en is hier nog iets aan te doen? Het gaat om ticket T18081800691
pi_182937377
Beste Gearbest,

Ik heb een langlopend probleem.

Ticketnummer: T18052500713

Op 4-2-18 heb ik een Jumper EZbook pro 3 besteld en heel snel gekregen. Na 3 maanden ging het scherm kapot en heb gelijk contact opgenomen met Gearbest support. Gearbest vroeg of ik de laptop wilde opsturen voor reparatie. Dit heb ik aangetekend en verzekerd gedaan. In juli moest mijn laptop in Hong Kong zijn aangekomen maar niet volgens Gearbest. Omdat het aangetekend en verzekerd was heeft Post.nl mij een formulier gegeven die Gearbest zou moeten onderteken zodat ik het kan claimen op de verzekering. Opeens was mijn laptop terecht en ze zouden hem maken. Na een week kreeg ik te horen dat mijn laptop niet meer te maken was en ze zouden een furbishede laptop vanuit Spanje naar mij toe sturen. Deze is nooit bij mij aangekomen maar Gearbest zegt van wel. Ik heb maar gevraagd of ze mijn kapotte laptop kunnen terug sturen maar dat kan niet.

Ik hoop dat u wat kan betekenen want het duurt al 5 maanden.
pi_182940735
En geen reactie wat een gedoe is dat bij gearbest
  CHI shopkeeper zondag 4 november 2018 @ 19:53:16 #51
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182943649
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 23:17 schreef bssb het volgende:
Gearbest

Ik ben niet te spreken over jullie leugens constant mijn shipping datum van mijn laatste order is al een maand opgeschoven er was beloofd 2/11 shipping los dit op dit is een schande het gaat over deze order 18102500982713354020
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 23:21 schreef bssb het volgende:
Elke dag word er via jullie chat een andere dag gezeg ok als het een paar dagen opschuifd maar een maand vinden jullie dit normaal?
quote:
0s.gif Op zondag 4 november 2018 17:49 schreef bssb het volgende:
En geen reactie wat een gedoe is dat bij gearbest
Je stuurt een bericht op zaterdag rond middernacht en verwacht op zondag een antwoord terug. Ik weet niet of jij zelf op zondag werkt, maar je moet weten dat je hier op een forum zit. Je krijgt zeker antwoord alleen moet je soms wat geduldig zijn.
Via de chat wordt meestal niet precies naar je order gekeken. Dit zijn meestal de shipping datums voor het product als je nu zou bestellen. Tevens begrijp ik zelf niet helemaal waarom je elke dag zou vragen naar de verwachte verzenddatum. Hier schiet je zelf ook niet veel mee op lijkt mij. Ik weet niet hoe dit jou beloofd is, maar bij het bestellen staat vaak Ship between en dan de datum. Deze zou normaal gezien moeten kloppen. Ik ga in ieder geval voor je nakijken waarom je order nog niet verzonden is. Het kan even duren voordat ik hier antwoord op heb. Dit zal naar verwachting maandag of dinsdag zijn en je zal hier waarschijnlijk een ticket over ontvangen in je account.

quote:
0s.gif Op zondag 4 november 2018 12:48 schreef M_V het volgende:
Misschien kan hier iemand iets voor me doen. Ik heb eind december een Xiaomi Mi Robot gekocht, en deze heeft er vervolgens 1.5 maand over gedaan om bij me te komen, omdat het verzendadres niet klopte.

Helaas is deze stofzuiger in augustus alweer kapot gegaan, waarschijnlijk een probleem met het mainboard. Ik heb hem toen op eigen kosten teruggestuurd (25 euro ongeveer), en toen brak het grote wachten aan.

Na meerdere mailtjes heen en weer, bleek dat men nu toch echt wel moeite had om hem te repareren, en dat ik iets anders kon uitzoeken uit een lijst me refurbished artikelen. Deze lijst bevat echter maar weinig artikelen, bovendien vooral goedkope telefoons (slechts 2 slechte robotstofzuigers) en bovendien tegen hoge prijzen. Er staat bijvoorbeeld een Creality CR-10 tussen die ongeveer 330 euro kost, maar daar staat hij voor450. Dit vond ik niet echt acceptabel en heb toen gevraagd of ik geen nieuwe kon krijgen, of een Roborock S50 (de opvolger van deze stofzuiger), met eventueel een bijbetaling. Toen kwam men met de aanbieding om een nieuwe te sturen voor 120 USD (106 euro) extra.

Als ik daar op in ga, heb ik straks 106+25 (verzenden)=131 euro betaald voor het repareren van een apparaat van een half jaar oud dat ik indertijd heb gekocht voor 225 euro. Dat vind ik wat gortig. Ik zat eerder te denken aan tientjes als ik dezelfde terug zou krijgen.

Is dit de normale gang van zaken en is hier nog iets aan te doen? Het gaat om ticket T18081800691

Hallo,
Zeer vervelend om te horen dat je Xiaomi Mi Robot kapot is gegaan. Helaas is het wel normaal dat je zelf de verzendkosten moet betalen voor de reparatie. Dit staat ook in onze voorwaarden. Deze kan je vermijden door de PayPal retourservice te activeren en met PayPal te betalen. Dan zou je deze retourkosten terugkrijgen van PayPal. Wellicht kan je het bonnetje daar alsnog indienen mocht je dit nog hebben, maar dat terzijde.
Dat is niet helemaal netjes inderdaad. Ik ga kijken wat er mogelijk is. Het is wel normaal dat wanneer het item niet gemaakt kan worden en enige tijd in gebruik is geweest dat er een zelfde refurbished item gestuurd zal worden. Ik heb wel nog een paar vragen, omdat ik geen inzage in het ticket heb.
- Heb je voor mij ook een ordernummer?
- De aanbieding om een nieuwe te sturen. Om welke gaat het dan? Om dezelfde versie (Xiaomi Mi Robot) of de nieuwe versie (Roborock S50)?

quote:
0s.gif Op zondag 4 november 2018 14:38 schreef Mc_T het volgende:
Beste Gearbest,

Ik heb een langlopend probleem.

Ticketnummer: T18052500713

Op 4-2-18 heb ik een Jumper EZbook pro 3 besteld en heel snel gekregen. Na 3 maanden ging het scherm kapot en heb gelijk contact opgenomen met Gearbest support. Gearbest vroeg of ik de laptop wilde opsturen voor reparatie. Dit heb ik aangetekend en verzekerd gedaan. In juli moest mijn laptop in Hong Kong zijn aangekomen maar niet volgens Gearbest. Omdat het aangetekend en verzekerd was heeft Post.nl mij een formulier gegeven die Gearbest zou moeten onderteken zodat ik het kan claimen op de verzekering. Opeens was mijn laptop terecht en ze zouden hem maken. Na een week kreeg ik te horen dat mijn laptop niet meer te maken was en ze zouden een furbishede laptop vanuit Spanje naar mij toe sturen. Deze is nooit bij mij aangekomen maar Gearbest zegt van wel. Ik heb maar gevraagd of ze mijn kapotte laptop kunnen terug sturen maar dat kan niet.

Ik hoop dat u wat kan betekenen want het duurt al 5 maanden.
Hallo Mc_T,
Dat is inderdaad al een heel erg lang lopend probleem en ik ga er ook direct achteraan. De zaak loopt toch al enige tijd dus dit zal mij wel enige tijd kosten. Ik hoop dat ik het relatief snel op kan lossen.
De defecte laptop terugsturen gaat denk ik niet meer lukken, omdat deze vermoedelijk terug gestuurd is naar de fabrikant voor verder onderzoek.
Ik heb verder nog wel wat vragen, omdat ik het ticket zelf niet kan inzien.
- Wat was het ordernummer?
- Wat is het nieuwe tracking nummer van de refubished resend?
pi_182949512
quote:
Hallo,
Zeer vervelend om te horen dat je Xiaomi Mi Robot kapot is gegaan. Helaas is het wel normaal dat je zelf de verzendkosten moet betalen voor de reparatie. Dit staat ook in onze voorwaarden. Deze kan je vermijden door de PayPal retourservice te activeren en met PayPal te betalen. Dan zou je deze retourkosten terugkrijgen van PayPal. Wellicht kan je het bonnetje daar alsnog indienen mocht je dit nog hebben, maar dat terzijde.
Dat is niet helemaal netjes inderdaad. Ik ga kijken wat er mogelijk is. Het is wel normaal dat wanneer het item niet gemaakt kan worden en enige tijd in gebruik is geweest dat er een zelfde refurbished item gestuurd zal worden. Ik heb wel nog een paar vragen, omdat ik geen inzage in het ticket heb.
- Heb je voor mij ook een ordernummer?
- De aanbieding om een nieuwe te sturen. Om welke gaat het dan? Om dezelfde versie (Xiaomi Mi Robot) of de nieuwe versie (Roborock S50)?

Dank voor je reactie. Retourkosten op zich is geen probleem, dat staat in jullie voorwaarden.
Ik heb ook geen probleem met een refurbished item, maar wil graag wel hetzelfde item, en niet een telefoon of een veel slechtere robotstofzuiger.
1. Order No: WW1712290713146194
2. Het gaat inderdaad om de Xiaomi Mi Robot als vervangingsaanbod, dus niet de Roborock. Als ik voor 120 dollar extra de Roborock had gekregen, had je mij niet horen klagen ;-)

Upd: men komt nu naar aanleiding van mijn reactie met een nieuw voorstel: 80 euro bijbetalen voor een nieuwe. Op een artikel dat ooit 220 euro heeft gekost vind ik dat een behoorlijk bedrag (36% afschrijving in een half jaar, ofwel volledig afgeschreven in minder dan 1,5 jaar)

[ Bericht 8% gewijzigd door M_V op 05-11-2018 21:47:48 ]
pi_182951394
Bedankt voor je snelle reactie,

Het ordernummer van mijn bestelling is : WWA1802050353377075

Het track & trace nummer van de gerefurbishede laptop is : SU15377737856304
  CHI shopkeeper maandag 5 november 2018 @ 23:23:12 #54
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182969677
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 00:17 schreef M_V het volgende:

[..]

Dank voor je reactie. Retourkosten op zich is geen probleem, dat staat in jullie voorwaarden.
Ik heb ook geen probleem met een refurbished item, maar wil graag wel hetzelfde item, en niet een telefoon of een veel slechtere robotstofzuiger.
1. Order No: WW1712290713146194
2. Het gaat inderdaad om de Xiaomi Mi Robot als vervangingsaanbod, dus niet de Roborock. Als ik voor 120 dollar extra de Roborock had gekregen, had je mij niet horen klagen ;-)

Upd: men komt nu naar aanleiding van mijn reactie met een nieuw voorstel: 80 euro bijbetalen voor een nieuwe. Op een artikel dat ooit 220 euro heeft gekost vind ik dat een behoorlijk bedrag (36% afschrijving in een half jaar, ofwel volledig afgeschreven in minder dan 1,5 jaar)
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 07:44 schreef Mc_T het volgende:
Bedankt voor je snelle reactie,

Het ordernummer van mijn bestelling is : WWA1802050353377075

Het track & trace nummer van de gerefurbishede laptop is : SU15377737856304
Bedankt voor jullie antwoorden. Ik ga er weer verder mee aan de slag O-)
pi_182971970
Gearbest

Kun je nog eens kijken naar mijn order denk dat er iets serieus mis is als ik bij DHL ga kijken dan zegt hij tracking niet bekend en dat is raar tot gisteren gaf hij aan dat de zending gemeld was bij hun de tracking is CF511601509DE
  CHI shopkeeper dinsdag 6 november 2018 @ 07:54:36 #56
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182972216
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 07:08 schreef bssb het volgende:
Gearbest

Kun je nog eens kijken naar mijn order denk dat er iets serieus mis is als ik bij DHL ga kijken dan zegt hij tracking niet bekend en dat is raar tot gisteren gaf hij aan dat de zending gemeld was bij hun de tracking is CF511601509DE
Hallo bssb,
Er is niks mis. De tracking van DHL werkt nog gewoon. Je zult helaas nog een beetje geduldig moeten zijn. Ik verwacht dat het nog ongeveer 2 weken zal duren.
Ik krijg nog de volgende status bij DHL:
Status op wo, 24.10.2018 17:59 uur:
De opdrachtgegevens voor deze zending zijn door de afzender elektronisch aan DHL doorgegeven.
Volgende stap:
De zending wordt naar het pakketcentrum vervoerd.
pi_182975736
Gearbest

2weken dan zit je ruim over de 10-20 dagen dat was gezegd bij bestelling
  CHI shopkeeper dinsdag 6 november 2018 @ 13:39:32 #58
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_182977156
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 12:17 schreef bssb het volgende:
Gearbest

2weken dan zit je ruim over de 10-20 dagen dat was gezegd bij bestelling
Het gaat om "business days" oftewel werkdagen. Je zit nu op 9 business days. Het is tevens een verwachting. Ik hoop natuurlijk dat je je order eerder ontvangt, maar ik denk zelf pas over ongeveer 2 weken.
pi_182993075
Gearbest

Voor de andere order nu zeggen ze via ticket dat de shipping datum weer is opgeschoven vinden jullie dit normaal zou normaal 2/11 verzonden worden ik ben hier niet meer mee akkoord blijkbaar zeggen jullie veel en beloven veel maar dat zijn allemaal leugens sorry maar ik wil hier een oplossing voor die order is gedaan op 25/10 vind het niet kunnen dat jullie de verzenddatum telkens maar opschuiven los dit op aub!!!!
pi_182993076
Order No: 18102500982713354020
  woensdag 7 november 2018 @ 17:18:31 #61
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183002989
Beste medewerkers van Gearbest,

Graag breng ik mijn bestelling met ordernummer: 18102200976223536728 onder de aandacht.
Het product voldoet niet aan de productomschrijving zoals beschreven door Gearbest op haar website en FAQ.

Ik heb je een DM gestuurd maar realiseer mij nu dat ik niet zeker weet of dit de juiste gang van zaken is.

Alvast dank.
Daanse!
  CHI shopkeeper woensdag 7 november 2018 @ 22:17:53 #62
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183011067
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 17:18 schreef buikdaanser het volgende:
Beste medewerkers van Gearbest,

Graag breng ik mijn bestelling met ordernummer: 18102200976223536728 onder de aandacht.
Het product voldoet niet aan de productomschrijving zoals beschreven door Gearbest op haar website en FAQ.

Ik heb je een DM gestuurd maar realiseer mij nu dat ik niet zeker weet of dit de juiste gang van zaken is.

Alvast dank.
Ik heb je DM inderdaad gezien. Ik heb er zelf niet zoveel verstand van dus moet dit gaan navragen en kijken wat de mogelijkheden zijn mocht je inderdaad gelijk hebben. Ik weet niet op welke termijn in bericht terugkrijg zo kort voor het weekend en met 11.11 voor de deur. Ik ga mijn best doen.

quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 07:30 schreef bssb het volgende:
Order No: 18102500982713354020
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 07:30 schreef bssb het volgende:
Gearbest

Voor de andere order nu zeggen ze via ticket dat de shipping datum weer is opgeschoven vinden jullie dit normaal zou normaal 2/11 verzonden worden ik ben hier niet meer mee akkoord blijkbaar zeggen jullie veel en beloven veel maar dat zijn allemaal leugens sorry maar ik wil hier een oplossing voor die order is gedaan op 25/10 vind het niet kunnen dat jullie de verzenddatum telkens maar opschuiven los dit op aub!!!!
Je kan je bericht wijzigen dan hoef je niet telkens een bericht opnieuw te posten. O-)
Ik kan helaas niet sneller laten verzenden dan het ticket, want ik kan helaas geen voorraad tevoorschijn toveren. Ik ga wel kijken wat er mogelijk in een de vorm van compensatie voor het wachten.
pi_183014198
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 22:17 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb je DM inderdaad gezien. Ik heb er zelf niet zoveel verstand van dus moet dit gaan navragen en kijken wat de mogelijkheden zijn mocht je inderdaad gelijk hebben.

Hoi,

Laat ik voorop stellen dat ik het erg fijn vind dat je zo snel reageert.
Ik ben van mening dat dit geen kwestie is van gelijk.

Het staat immers op de productie sticker onderaan de achterkant.
Ik kan je een foto sturen indien gewenst.

Wat stel je voor dat ik in de tussentijd doe? Product terugsturen? Afwachten?
Erg vervelend deze situatie.
Daanse!
pi_183015235
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 00:54 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Hoi,

Laat ik voorop stellen dat ik het erg fijn vind dat je zo snel reageert.
Ik ben van mening dat dit geen kwestie is van gelijk.

Het staat immers op de productie sticker onderaan de achterkant.
Ik kan je een foto sturen indien gewenst.

Wat stel je voor dat ik in de tussentijd doe? Product terugsturen? Afwachten?
Erg vervelend deze situatie.
Dat is wel heel gemakkelijk dit antwoord jullie zijn hier in fout niet ik de shipping datum schuift telkens met dagen op ik laat het hier niet bij dit is een schande een paar dagen ok maar ik heb op 25/10 besteld en dit kan gewoon niet meer
  CHI shopkeeper donderdag 8 november 2018 @ 08:27:09 #65
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183015579
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 00:54 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Hoi,

Laat ik voorop stellen dat ik het erg fijn vind dat je zo snel reageert.
Ik ben van mening dat dit geen kwestie is van gelijk.

Het staat immers op de productie sticker onderaan de achterkant.
Ik kan je een foto sturen indien gewenst.

Wat stel je voor dat ik in de tussentijd doe? Product terugsturen? Afwachten?
Erg vervelend deze situatie.
Als het op de productiesticker staat dan is het wel een kwestie van gelijk. Dan klopt de informatiepagina niet. Het beste kan je dan een ticket maken met de informatie + foto van het sticker. Dan verwacht ik zelf dat het direct in orde komt. Vermeld ook wst je zelf verwacht (terugsturen of gedeeltelijke refund). Lukt het niet laat het dan even weten.

quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 07:43 schreef bssb het volgende:

[..]

Dat is wel heel gemakkelijk dit antwoord jullie zijn hier in fout niet ik de shipping datum schuift telkens met dagen op ik laat het hier niet bij dit is een schande een paar dagen ok maar ik heb op 25/10 besteld en dit kan gewoon niet meer
We zijn afhankelijk van de leverancier qua voorraad aanvullen. Als deze later is dan verwacht door omstandigheden van welke aard ook dan verschuift de verzenddatum. We kunnen niet ineens een voorraad tevoorschijn toveren en moeten op de leverancier wachten. Daarom dat ik al aangeef dat ik ga proberen te regelen of je een compensatie krijgt voor het wachten. Je zal hier een ticket over ontvangen in je account.

[ Bericht 16% gewijzigd door Gearbest op 08-11-2018 08:32:47 ]
pi_183019454
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 08:27 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Als het op de productiesticker staat dan is het wel een kwestie van gelijk. Dan klopt de informatiepagina niet. Het beste kan je dan een ticket maken met de informatie + foto van het sticker. Dan verwacht ik zelf dat het direct in orde komt. Vermeld ook wst je zelf verwacht (terugsturen of gedeeltelijke refund). Lukt het niet laat het dan even weten.

Hoi,

Dank wederom voor het snelle handelen.
Ik heb een ticket ingestuurd.

Omdat je zelf al actie hebt ondernomen, graag mijn ticket ID T18110859265 vermelden in jouw conversatie.

Zodat onze wegen elkaar op de juiste manier kruisen.
En je hopelijk wat extra druk kunt zetten achter deze casus.

Nogmaals dank.

Gegroet,
Daanse!
pi_183020917
Hi,

Ik zag weer iets interessant in de Excel sheet, maar wat is het verschil tussen de verschillende verzendmethodes?

Europe Railway Priority Mail(15-25days online) ¤0.00 35-40 business days
Europe Railway Express ¤0.00 35-45 business days

Ik zie vaak de bomen door de bos niet meer, zoveel verschillende soorten. Maar in dit geval de Priority Mail en Express dus.
pi_183021880
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 23:23 schreef Gearbest het volgende:

Bedankt voor jullie antwoorden. Ik ga er weer verder mee aan de slag O-)
Heb je ondertussen al wat voortgang geboekt? :)
pi_183024577
Hallo,

Ik heb op 4 oktober een Xiaomi Notebook Pro i5 8GB besteld voor 714 euro. Bestel nummer: 18110300919420513183
Gisteren zag ik dat de laptop nu nog maar 669 euro kost, en heb een ticket gestuurd voor de 72 uur prijsbescherming, maar vandaag kreeg ik een reactie dat dat niet geldt bij Flash Sales... maar bij de laptop staat 'Email Only Price', en niet 'Flash Sale Price'...
Dus dat heb ik doorgegeven, maar de supportagent lijkt het niet te begrijpen. Volgens hem ben ik inmiddels al te laat, omdat de 72 uur inmiddels voorbij zijn. Dat lijkt mij niet fair, want de prijs was binnen 72 uur een stuk lager. Zou ik de 45 euro verschil alsnog terug kunnen krijgen?

Hierbij de link:
https://www.gearbest.com/(...)&eo=NVX8OYWJQ36LYWY3

Alvast bedankt voor je hulp! :)
  CHI shopkeeper donderdag 8 november 2018 @ 20:22:39 #70
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183028503
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 12:40 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Hoi,

Dank wederom voor het snelle handelen.
Ik heb een ticket ingestuurd.

Omdat je zelf al actie hebt ondernomen, graag mijn ticket ID T18110859265 vermelden in jouw conversatie.

Zodat onze wegen elkaar op de juiste manier kruisen.
En je hopelijk wat extra druk kunt zetten achter deze casus.

Nogmaals dank.

Gegroet,
Super. Ik werd al gevraagd om het ticket nummer. Hopelijk komt dit snel in orde.

quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 13:58 schreef xileS het volgende:
Hi,

Ik zag weer iets interessant in de Excel sheet, maar wat is het verschil tussen de verschillende verzendmethodes?

Europe Railway Priority Mail(15-25days online) ¤0.00 35-40 business days
Europe Railway Express ¤0.00 35-45 business days

Ik zie vaak de bomen door de bos niet meer, zoveel verschillende soorten. Maar in dit geval de Priority Mail en Express dus.
Hallo,
Tussen deze 2 zit eigenlijk geen tot weinig verschil. Ik zou zelf om Europe Railway Priority Mail gaan, omdat ik daarmee zelf het meest bekend mee ben.

quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:47 schreef M_V het volgende:

[..]

Heb je ondertussen al wat voortgang geboekt? :)
Je zou hier inmiddels een ticket terug ontvangen over moeten hebben. Hopelijk is het ticket naar wens (ik weet nog niet wat er verstuurd is). Als dit niet zo is dan hoor ik het graag. Dan ga ik er gelijk weer achteraan.

quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 17:11 schreef Wouterr0 het volgende:
Hallo,

Ik heb op 4 oktober een Xiaomi Notebook Pro i5 8GB besteld voor 714 euro. Bestel nummer: 18110300919420513183
Gisteren zag ik dat de laptop nu nog maar 669 euro kost, en heb een ticket gestuurd voor de 72 uur prijsbescherming, maar vandaag kreeg ik een reactie dat dat niet geldt bij Flash Sales... maar bij de laptop staat 'Email Only Price', en niet 'Flash Sale Price'...
Dus dat heb ik doorgegeven, maar de supportagent lijkt het niet te begrijpen. Volgens hem ben ik inmiddels al te laat, omdat de 72 uur inmiddels voorbij zijn. Dat lijkt mij niet fair, want de prijs was binnen 72 uur een stuk lager. Zou ik de 45 euro verschil alsnog terug kunnen krijgen?

Hierbij de link:
https://www.gearbest.com/(...)&eo=NVX8OYWJQ36LYWY3

Alvast bedankt voor je hulp! :)
Ik ga kijken wat ik kan doen, maar 4 oktober en 8 november is wel een groot tijdsbestek. Ik denk dus dat ik hierin weinig kan betekenen. Bedoel je anders 4 november? Dit maakt anders wel weer een groot verschil voor mij. Heb je ook nog het ticket nummer waarin je dit gemeld hebt. Dan ga ik het zeker proberen als het 4 november is.

quote:
0s.gif Op zondag 4 november 2018 14:38 schreef Mc_T het volgende:
Beste Gearbest,

Ik heb een langlopend probleem.

Ticketnummer: T18052500713

Op 4-2-18 heb ik een Jumper EZbook pro 3 besteld en heel snel gekregen. Na 3 maanden ging het scherm kapot en heb gelijk contact opgenomen met Gearbest support. Gearbest vroeg of ik de laptop wilde opsturen voor reparatie. Dit heb ik aangetekend en verzekerd gedaan. In juli moest mijn laptop in Hong Kong zijn aangekomen maar niet volgens Gearbest. Omdat het aangetekend en verzekerd was heeft Post.nl mij een formulier gegeven die Gearbest zou moeten onderteken zodat ik het kan claimen op de verzekering. Opeens was mijn laptop terecht en ze zouden hem maken. Na een week kreeg ik te horen dat mijn laptop niet meer te maken was en ze zouden een furbishede laptop vanuit Spanje naar mij toe sturen. Deze is nooit bij mij aangekomen maar Gearbest zegt van wel. Ik heb maar gevraagd of ze mijn kapotte laptop kunnen terug sturen maar dat kan niet.

Ik hoop dat u wat kan betekenen want het duurt al 5 maanden.
Je hebt hier inmiddels een ticket over ontvangen. Hopelijk is het opgelost. Is dit niet het geval laat het dan direct weten.
pi_183036473
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 08:27 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Als het op de productiesticker staat dan is het wel een kwestie van gelijk. Dan klopt de informatiepagina niet. Het beste kan je dan een ticket maken met de informatie + foto van het sticker. Dan verwacht ik zelf dat het direct in orde komt. Vermeld ook wst je zelf verwacht (terugsturen of gedeeltelijke refund). Lukt het niet laat het dan even weten.

[..]

We zijn afhankelijk van de leverancier qua voorraad aanvullen. Als deze later is dan verwacht door omstandigheden van welke aard ook dan verschuift de verzenddatum. We kunnen niet ineens een voorraad tevoorschijn toveren en moeten op de leverancier wachten. Daarom dat ik al aangeef dat ik ga proberen te regelen of je een compensatie krijgt voor het wachten. Je zal hier een ticket over ontvangen in je account.
Vind u het normaal dat jullie zomaar mijn order annuleren ik had ook een coupon van 6% deze ben ik nu ook kwijt een schande is het eerst mij 2 weken voor de zot houden en dan dit maar geloof mij dit zal nog gevolgen krijgen ik heb veel geduld gehad maar dit gaat erover
  CHI shopkeeper vrijdag 9 november 2018 @ 09:13:17 #72
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183037027
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 08:01 schreef bssb het volgende:

[..]

Vind u het normaal dat jullie zomaar mijn order annuleren ik had ook een coupon van 6% deze ben ik nu ook kwijt een schande is het eerst mij 2 weken voor de zot houden en dan dit maar geloof mij dit zal nog gevolgen krijgen ik heb veel geduld gehad maar dit gaat erover
Dit mag niet zomaar kunnen. Ik ga er gelijk achteraan en kijken wat de reden is.
pi_183038470
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 20:22 schreef Gearbest het volgende:

Je hebt hier inmiddels een ticket over ontvangen. Hopelijk is het opgelost. Is dit niet het geval laat het dan direct weten.
Dank voor je reactie. Laatste reactie op mijn ticket was op 5 november, voordat jij hem in behandeling nam. Dat was de reply waarin men zei dat ik of voor 160 dollar iets uit kon zoeken, of 110 dollar refund kon krijgen of een nieuwe kon krijgen met 90 dollar bijbetaling. Dit had ik ook al opgenomen in mijn oorspronkelijke post. Er is dus volgens mij geen nieuwe ticket gekomen naar aanleiding van jouw opmerking.

Dit vind ik allemaal onvoldoende, aangezien er in de voorwaarden staat dat je 1 jaar recht op reparatie hebt en dat men een goede oplossing zoekt als reparatie niet mogelijk is. Wat mij betreft is er eigenlijk maar 1 goede oplossing, en dat is een gratis vervanging, vooral omdat ik hem maar zo kort in gebruik heb gehad. Je zou nog kunnen zeggen dat zo'n apparaat een levensduur heeft van 4 jaar en dat je nu 0,5 jaar hebt gehad, dan zou dit uitkomen op 1/8 van 240 euro is 30 euro bijbetalen. Veel meer vind ik eigenlijk niet meer in de categorie "goede oplossing" vallen.

Upd: ik heb ook gereageerd richting gearbest dat ik deze oplossing niet accepteer, en dat ik eigenlijk had verwacht dat men een gratis replacement had gestuurd.

[ Bericht 3% gewijzigd door M_V op 09-11-2018 11:07:21 ]
pi_183040890
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 09:13 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dit mag niet zomaar kunnen. Ik ga er gelijk achteraan en kijken wat de reden is.
Ik ben hier niet over te spreken ik had ook een coupon van 6% die ben ik ook kwijt plus dat de telefoon nu duurder is ik eis dat dit rechtgezet word ik heb hier niet om gevraagd
  CHI shopkeeper vrijdag 9 november 2018 @ 13:32:56 #75
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183041312
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 13:12 schreef bssb het volgende:

[..]

Ik ben hier niet over te spreken ik had ook een coupon van 6% die ben ik ook kwijt plus dat de telefoon nu duurder is ik eis dat dit rechtgezet word ik heb hier niet om gevraagd
Dat begrijp ik dus ik ga er ook direct werk van maken. Ik vind het ook vreemd dat deze ineens geannuleerd is... Was het een persoonlijke coupon of een algemene coupon code? Dan neem ik dat ook direct mee. Tevens ga ik ook kijken voor een compensatie.

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 10:53 schreef M_V het volgende:

[..]

Dank voor je reactie. Laatste reactie op mijn ticket was op 5 november, voordat jij hem in behandeling nam. Dat was de reply waarin men zei dat ik of voor 160 dollar iets uit kon zoeken, of 110 dollar refund kon krijgen of een nieuwe kon krijgen met 90 dollar bijbetaling. Dit had ik ook al opgenomen in mijn oorspronkelijke post. Er is dus volgens mij geen nieuwe ticket gekomen naar aanleiding van jouw opmerking.

Dit vind ik allemaal onvoldoende, aangezien er in de voorwaarden staat dat je 1 jaar recht op reparatie hebt en dat men een goede oplossing zoekt als reparatie niet mogelijk is. Wat mij betreft is er eigenlijk maar 1 goede oplossing, en dat is een gratis vervanging, vooral omdat ik hem maar zo kort in gebruik heb gehad. Je zou nog kunnen zeggen dat zo'n apparaat een levensduur heeft van 4 jaar en dat je nu 0,5 jaar hebt gehad, dan zou dit uitkomen op 1/8 van 240 euro is 30 euro bijbetalen. Veel meer vind ik eigenlijk niet meer in de categorie "goede oplossing" vallen.

Upd: ik heb ook gereageerd richting gearbest dat ik deze oplossing niet accepteer, en dat ik eigenlijk had verwacht dat men een gratis replacement had gestuurd.
Nee dat is ook niets inderdaad. Dan is er dus geen nieuwe oplossing gekomen.... :(
Ik ga er weer achteraan en hoop dat er nu wel goede actie ondernomen wordt. Mijn excuses dat het niet klopte van een nieuwe reactie.
pi_183042037
quote:
[..]

Hallo,
Tussen deze 2 zit eigenlijk geen tot weinig verschil. Ik zou zelf om Europe Railway Priority Mail gaan, omdat ik daarmee zelf het meest bekend mee ben.
Thanks, daar ben ik idd ook wel bekend mee. Het is gewoon een verzendmethode die lang duurt omdat het via de trein gaat had ik begrepen. Hier gelden verder ook geen vergoedingen voor douanekosten voor toch? Maar omdat het via de trein (via Duitsland geloof ik), zijn de kansen op kosten al heel erg klein denk ik. De vorige keer had ik die namelijk ook niet.
pi_183042461
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 13:32 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat begrijp ik dus ik ga er ook direct werk van maken. Ik vind het ook vreemd dat deze ineens geannuleerd is... Was het een persoonlijke coupon of een algemene coupon code? Dan neem ik dat ook direct mee. Tevens ga ik ook kijken voor een compensatie.

[..]

Nee dat is ook niets inderdaad. Dan is er dus geen nieuwe oplossing gekomen.... :(
Ik ga er weer achteraan en hoop dat er nu wel goede actie ondernomen wordt. Mijn excuses dat het niet klopte van een nieuwe reactie.
Dit was een persoonlijke coupon die had ik gekregen omdat ik een level omhoog ging als klant maar wat nu allemaal gebeurt is dat is niet normaal de shipping dag schuifde telkens op en inneens word hij geannuleerd terwijl hij gewoon te koop is bij jullie maar duurder nu vuil mij bedrogen en zal verdere stappen ondernemen
  CHI shopkeeper vrijdag 9 november 2018 @ 15:54:28 #78
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183044114
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 14:12 schreef xileS het volgende:

[..]

Thanks, daar ben ik idd ook wel bekend mee. Het is gewoon een verzendmethode die lang duurt omdat het via de trein gaat had ik begrepen. Hier gelden verder ook geen vergoedingen voor douanekosten voor toch? Maar omdat het via de trein (via Duitsland geloof ik), zijn de kansen op kosten al heel erg klein denk ik. De vorige keer had ik die namelijk ook niet.
Dat klopt inderdaad. Het gaat via trein naar Polen toe en daar word je pakketje weer overgedragen. Daardoor is de kans op douanekosten zeer gering. Mochten deze toch zijn (al verwacht ik zelf totaal niet) dan vergoeden we de douanekosten niet.

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 14:32 schreef bssb het volgende:

[..]

Dit was een persoonlijke coupon die had ik gekregen omdat ik een level omhoog ging als klant maar wat nu allemaal gebeurt is dat is niet normaal de shipping dag schuifde telkens op en inneens word hij geannuleerd terwijl hij gewoon te koop is bij jullie maar duurder nu vuil mij bedrogen en zal verdere stappen ondernemen
Oke dan neem ik dat mee,
Met dat verhaal ben ik inmiddels bekend inderdaad. Het toestel is nog wel te koop inderdaad, maar met een zeer lange wachttijd.
Ik weet niet of je mijn goed leest, maar zoals eerder gezegd ga ik er achteraan om te zorgen dat de annulatie van je order ongedaan gemaakt wordt en dan er een compensatie mogelijk is voor het wachten. Ik ben er in ieder geval mee bezig.
pi_183047500
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 15:54 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat klopt inderdaad. Het gaat via trein naar Polen toe en daar word je pakketje weer overgedragen. Daardoor is de kans op douanekosten zeer gering. Mochten deze toch zijn (al verwacht ik zelf totaal niet) dan vergoeden we de douanekosten niet.

[..]

Oke dan neem ik dat mee,
Met dat verhaal ben ik inmiddels bekend inderdaad. Het toestel is nog wel te koop inderdaad, maar met een zeer lange wachttijd.
Ik weet niet of je mijn goed leest, maar zoals eerder gezegd ga ik er achteraan om te zorgen dat de annulatie van je order ongedaan gemaakt wordt en dan er een compensatie mogelijk is voor het wachten. Ik ben er in ieder geval mee bezig.
In ieder geval bedankt voor hier iets aan te willen doen.
pi_183060416
Ik kom even terug op ticket T18110859265

Gearbest wil het geld digitaal terugstorten als Wallet tegoed.
Dat wil ik niet. Ik wil 'gewoon' mijn geld terug.

Het product voldoet niet aan de beschrijving en dat is inmiddels bevestigd.
Dan is het op z'n minst logisch dat je het geld terugstort zoals het eerst is gestuurd.

Graag ondersteuning zodat ik mijn geld terug krijg.
Ik heb immers geen fout gemaakt. Gearbest stuurt een product wat niet juist is.

Tot slot. Het pakketje zal nu terug naar China moeten.
Heb je net als het verzend advies van Gearbest naar klant (EU Express e.d.) ook advies voor het terugsturen van klant naar Gearbest?

Bijvoorbeeld Postnl International Parcel

Ik heb nog nooit een pakket verzonden naar China.
Dit is de eerste keer. De voorgaande leveringen van Gearbest waren naar behoren.

Dank.
Daanse!
pi_183060777
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 20:22 schreef Gearbest het volgende:

Ik ga kijken wat ik kan doen, maar 4 oktober en 8 november is wel een groot tijdsbestek. Ik denk dus dat ik hierin weinig kan betekenen. Bedoel je anders 4 november? Dit maakt anders wel weer een groot verschil voor mij. Heb je ook nog het ticket nummer waarin je dit gemeld hebt. Dan ga ik het zeker proberen als het 4 november is.

Mijn excuses, ik zat echt niet op te letten toen ik dat bericht typte.

Heb de laptop in de avond van 4 November besteld, niet 4 oktober. Binnen 72 uur kreeg ik dus een mail dat de prijs een heel stuk lager was. De support agent reageerde nadat die 72 uur al voorbij was, en zegt dat hij het niet kan vergoeden, omdat het zou gaan om een actie...
  CHI shopkeeper zaterdag 10 november 2018 @ 14:40:00 #82
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183061695
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 19:16 schreef bssb het volgende:

[..]

In ieder geval bedankt voor hier iets aan te willen doen.
Ik laat direct weten als ik bericht terugkrijg.

quote:
1s.gif Op zaterdag 10 november 2018 13:38 schreef Wouterr0 het volgende:

[..]

Mijn excuses, ik zat echt niet op te letten toen ik dat bericht typte.

Heb de laptop in de avond van 4 November besteld, niet 4 oktober. Binnen 72 uur kreeg ik dus een mail dat de prijs een heel stuk lager was. De support agent reageerde nadat die 72 uur al voorbij was, en zegt dat hij het niet kan vergoeden, omdat het zou gaan om een actie...
Oke super. Dan ga ik proberen dit in orde te maken. Ik kan niks beloven, maar ga wel mijn best doen natuurlijk.

quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 13:09 schreef buikdaanser het volgende:
Ik kom even terug op ticket T18110859265

Gearbest wil het geld digitaal terugstorten als Wallet tegoed.
Dat wil ik niet. Ik wil 'gewoon' mijn geld terug.

Het product voldoet niet aan de beschrijving en dat is inmiddels bevestigd.
Dan is het op z'n minst logisch dat je het geld terugstort zoals het eerst is gestuurd.

Graag ondersteuning zodat ik mijn geld terug krijg.
Ik heb immers geen fout gemaakt. Gearbest stuurt een product wat niet juist is.

Tot slot. Het pakketje zal nu terug naar China moeten.
Heb je net als het verzend advies van Gearbest naar klant (EU Express e.d.) ook advies voor het terugsturen van klant naar Gearbest?

Bijvoorbeeld Postnl International Parcel

Ik heb nog nooit een pakket verzonden naar China.
Dit is de eerste keer. De voorgaande leveringen van Gearbest waren naar behoren.

Dank.
Super. Dat had ik ook doorgekregen. Het geld zou inderdaad gewoon terug moeten worden gestort als je het pakketje retour hebt verzonden. Ik ga dit proberen in orde te maken en dit dien je zelf ook nog eens te zeggen in het ticket.
Welke betaalmethode heb je gekozen? Mocht je via PayPal betaald hebben dan kan je je aanmelden voor de retourservice van PayPal. Deze betalen dan retourkosten tot ¤30 terug.
Het beste kan je de order terugsturen met PostNL (+tracking en eventueel aangetekend) versturen.
Tip: Misschien zou je ook kunnen vragen of je deze retour kan sturen naar Spanje (scheelt in de kosten). Weet niet of het mogelijk is, maar zou je kunnen vragen ;)
pi_183063086
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 14:40 schreef Gearbest het volgende:

Super. Dat had ik ook doorgekregen. Het geld zou inderdaad gewoon terug moeten worden gestort als je het pakketje retour hebt verzonden. Ik ga dit proberen in orde te maken en dit dien je zelf ook nog eens te zeggen in het ticket.
Welke betaalmethode heb je gekozen? Mocht je via PayPal betaald hebben dan kan je je aanmelden voor de retourservice van PayPal. Deze betalen dan retourkosten tot ¤30 terug.
Het beste kan je de order terugsturen met PostNL (+tracking en eventueel aangetekend) versturen.
Tip: Misschien zou je ook kunnen vragen of je deze retour kan sturen naar Spanje (scheelt in de kosten). Weet niet of het mogelijk is, maar zou je kunnen vragen ;)
Bedankt voor de snelle reactie.

Ik heb betaald via iDEAL en heb aangegeven in het ticket dat ik graag het geld terug ontvang zoals ik het verstuurt heb. Terugstorten op mijn rekening dus.

Kun je dit in orde maken?

Voorts dien ik eerst een prijsspecificatie op te sturen voordat ik het pakketje daadwerkelijk verstuur. PostNL rekent ¤ 24,30.
Ik heb de prijs nog niet in het ticket vermeld maar het kan mijns inziens nog wel eens gaan wringen.

Daar de Nederlandse verzendprijzen veel hoger liggen dan dat men in China gewend is.
En het dus als onredelijk kan worden gezien.

Heeft Gearbest geen retour labels?
D.w.z. Gearbest koopt een restourtje in China tegen de Chineese tarieven en ik print en plak het label.

Wederom bedankt.
Daanse!
pi_183064744
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 13:32 schreef Gearbest het volgende:

Nee dat is ook niets inderdaad. Dan is er dus geen nieuwe oplossing gekomen.... :(
Ik ga er weer achteraan en hoop dat er nu wel goede actie ondernomen wordt. Mijn excuses dat het niet klopte van een nieuwe reactie.
Onprofessionele en onvriendelijke reply van Gearbest, ze gaan niet inhoudelijk op mijn argument in en zeggen dat ik de keuze heb tussen een beetje geld terug of 90 dollar bijbetalen. Ze geven aan dat ze die 90 dollar in rekening brengen vanwege "some depreciation". Maar bijna 40% afschrijving in 6 maanden voorstellen terwijl ze 1 jaar repair warranty bieden, en anders een "alternative solution" bieden, is echt bizar. Is hier nog iets aan te doen?

Upd: Ik heb ze nu voorgesteld om 31 dollar te betalen (6 maanden afschrijving op 4 jaar gebruik, wat mij fair lijkt), of 131 dollar om te ruilen voor de S55 (die is 100 dollar duurder). Hopelijk kan men daarmee akoord gaan

[ Bericht 6% gewijzigd door M_V op 10-11-2018 18:01:01 ]
pi_183074535
Wat een onzin krijg ik nu te horen via ticket ze hebben een refund gedaan omdat de telefoon niet leverbaar was hij word wel verkocht nog maar duurder dis is een schande ik heb niet gevraagd voor een refund en ik wil dat dit nu word rechtgezet
  CHI shopkeeper zondag 11 november 2018 @ 14:09:44 #86
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183078053
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 15:55 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Bedankt voor de snelle reactie.

Ik heb betaald via iDEAL en heb aangegeven in het ticket dat ik graag het geld terug ontvang zoals ik het verstuurt heb. Terugstorten op mijn rekening dus.

Kun je dit in orde maken?

Voorts dien ik eerst een prijsspecificatie op te sturen voordat ik het pakketje daadwerkelijk verstuur. PostNL rekent ¤ 24,30.
Ik heb de prijs nog niet in het ticket vermeld maar het kan mijns inziens nog wel eens gaan wringen.

Daar de Nederlandse verzendprijzen veel hoger liggen dan dat men in China gewend is.
En het dus als onredelijk kan worden gezien.

Heeft Gearbest geen retour labels?
D.w.z. Gearbest koopt een restourtje in China tegen de Chineese tarieven en ik print en plak het label.

Wederom bedankt.
Super. Ik verwacht zelf dat het in orde komt, maar ga dit nog wel navragen.
Ik zou de prijs wel in het ticket vermelden en dit met een screenshot. Helaas maken we zelf geen retourlabels aan.

quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 17:44 schreef M_V het volgende:

[..]

Onprofessionele en onvriendelijke reply van Gearbest, ze gaan niet inhoudelijk op mijn argument in en zeggen dat ik de keuze heb tussen een beetje geld terug of 90 dollar bijbetalen. Ze geven aan dat ze die 90 dollar in rekening brengen vanwege "some depreciation". Maar bijna 40% afschrijving in 6 maanden voorstellen terwijl ze 1 jaar repair warranty bieden, en anders een "alternative solution" bieden, is echt bizar. Is hier nog iets aan te doen?

Upd: Ik heb ze nu voorgesteld om 31 dollar te betalen (6 maanden afschrijving op 4 jaar gebruik, wat mij fair lijkt), of 131 dollar om te ruilen voor de S55 (die is 100 dollar duurder). Hopelijk kan men daarmee akoord gaan
Ik wacht nog op een nieuw antwoord hierop. De $90 bijbetaling ga ik achteraan en aangeven dat het product slechts enkele maanden gebruikt is. Ik hoop hier snel een beter antwoord op te krijgen.

quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 09:24 schreef bssb het volgende:
Wat een onzin krijg ik nu te horen via ticket ze hebben een refund gedaan omdat de telefoon niet leverbaar was hij word wel verkocht nog maar duurder dis is een schande ik heb niet gevraagd voor een refund en ik wil dat dit nu word rechtgezet
Ik heb vandaag pas reactie terug gehad. Kan je mij een link sturen van het product dat nog te koop is?
Ik krijg door dat er een lange wachttijd is en je daar niet op wou wachten. Kan ook een misinterpretatie zijn natuurlijk. Om die reden hebben ze de order geannuleerd.
Ik krijg wel door dat er een compensatie van 300 punten kan worden aangeboden en dat het mogelijk is om de zwarte kleur te krijgen voor dezelfde prijs.
pi_183083489
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 14:09 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super. Ik verwacht zelf dat het in orde komt, maar ga dit nog wel navragen.
Ik zou de prijs wel in het ticket vermelden en dit met een screenshot. Helaas maken we zelf geen retourlabels aan.

[..]

Ik wacht nog op een nieuw antwoord hierop. De $90 bijbetaling ga ik achteraan en aangeven dat het product slechts enkele maanden gebruikt is. Ik hoop hier snel een beter antwoord op te krijgen.

[..]

Ik heb vandaag pas reactie terug gehad. Kan je mij een link sturen van het product dat nog te koop is?
Ik krijg door dat er een lange wachttijd is en je daar niet op wou wachten. Kan ook een misinterpretatie zijn natuurlijk. Om die reden hebben ze de order geannuleerd.
Ik krijg wel door dat er een compensatie van 300 punten kan worden aangeboden en dat het mogelijk is om de zwarte kleur te krijgen voor dezelfde prijs.
Ik ben niet akkoord mijn coupon van 6% ben ik kwijt doordat jullie zomaar annuleren ik zal dan ook het hier niet bij laten ik heb niet gevraagd om te annuleren en 300 punten als compensatie das belachelijk !!!!!!!
  CHI shopkeeper zondag 11 november 2018 @ 19:54:58 #88
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183085837
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 18:42 schreef bssb het volgende:

[..]

Ik ben niet akkoord mijn coupon van 6% ben ik kwijt doordat jullie zomaar annuleren ik zal dan ook het hier niet bij laten ik heb niet gevraagd om te annuleren en 300 punten als compensatie das belachelijk !!!!!!!
De prijs voor de andere kleur zal dan precies dezelfde prijs zijn die je er nu ook voor betaald hebt. De prijs is zal dus precies hetzelfde zijn als jij betaald hebt dus met de 6% coupon code. Enkel de kleur is anders + 300 punten compensatie.
Dus samengevat:
- Zelfde toestel
- Enkel andere kleur (zwart)
- Zelfde prijs als je betaald had
- +300 punten compensatie in je GB account.

Als ik het zo formuleer ga je dan akkoord of gaat het echt om de kleur?
Zou je de link nog willen geven?
  zondag 11 november 2018 @ 20:38:56 #89
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183087436
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 14:09 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super. Ik verwacht zelf dat het in orde komt, maar ga dit nog wel navragen.
Ik zou de prijs wel in het ticket vermelden en dit met een screenshot. Helaas maken we zelf geen retourlabels aan.

Dank.

Ik heb de prijsindicatie voor Hong Kong (China) gestuurd, maar uiteraard aangegeven dat het wat mij betreft naar Gearbest Spanje gaat. Echter voor wat ik kan nagaan zit er enkel in Hong Kong een RMA.

Mocht het naar Hong Kong gaan.
Heb je aanbevelingen c.q. tips voor het CN23 formulier?

Wat een gedoe is dat!?
Op de pakketjes die ik van GearBest heb mogen ontvangen staat maar 10% aan gegevens die men nu wel aan mij vraagt.
Daanse!
  zondag 11 november 2018 @ 20:55:21 #90
138965 Kn0x
BLLAAARGH!
pi_183088043
Ik las ergens dat er een link beschikbaar is voor de Pocophone voor 275 euro te kopen. Iemand enig idee wat deze link is? Kon het in de laatste zes pagina's niet terugvinden.
Tell me that football is not our common language when the whole planet stops breathing for 90 minutes to be witnessed in that one thing in which we all understand.
pi_183088782
hey kan je een linkje maken dat ik deze zonder douane kosten kan bestellen
https://www.gearbest.com/(...)433363&lkid=12886141
  CHI shopkeeper zondag 11 november 2018 @ 21:54:29 #92
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183089997
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 21:13 schreef robinjoo1 het volgende:
hey kan je een linkje maken dat ik deze zonder douane kosten kan bestellen
https://www.gearbest.com/(...)433363&lkid=12886141
Gebruik deze link van de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook.
Gebruik dan EU Priority Line als verzendmethode.

quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 20:55 schreef Kn0x het volgende:
Ik las ergens dat er een link beschikbaar is voor de Pocophone voor 275 euro te kopen. Iemand enig idee wat deze link is? Kon het in de laatste zes pagina's niet terugvinden.
Dat klopt inderdaad.
Gebruik deze link van de Xiaomi Pocophone F1 (6GB + 128GB). Gebruik dit samen met EU Priority Line als verzendmethode.

Je kan meer deals vinden in ons Gearbest's Coupons/Deals verzameling topic

quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 20:38 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Dank.

Ik heb de prijsindicatie voor Hong Kong (China) gestuurd, maar uiteraard aangegeven dat het wat mij betreft naar Gearbest Spanje gaat. Echter voor wat ik kan nagaan zit er enkel in Hong Kong een RMA.

Mocht het naar Hong Kong gaan.
Heb je aanbevelingen c.q. tips voor het CN23 formulier?

Wat een gedoe is dat!?
Op de pakketjes die ik van GearBest heb mogen ontvangen staat maar 10% aan gegevens die men nu wel aan mij vraagt.
Nee er zit ook een RMA in Spanje dus hoop dat deze ook daarheen kan gaan. Scheelt weer een hoop gedoe.
Het CN23 formulier is een heel gedoe inderdaad. Dan zou je het eventueel onaangetekend terug kunnen sturen, maar mocht je echt zekerheid willen dan zou ik deze wel invullen. Ik kan daar helaas niet zoveel tips voor geven.
Nu is het even afwachten op reactie.
pi_183099108
- Orderdatum: 16/08/2018
- Product: Xiaomi 70mai Dash Cam Smart WiFi Car DVR International Version-BLACK - MIDNIGHT
- Ordernummer: 18081600999611498664
- Tracking nummer (indien verzonden): RG944861635BE
- Verzendmethode: 比利时小包挂号(HQ) . ??? :P
- Probleem: Pakket niet aangekomen
- Voorkeur: Resend of Refund? Geen voorkeur

Huidige ticket nummer gearbest support (via website): T18100506236

Hoi,

In augustus heb ik een dashcam besteld. Deze is verzonden maar vanaf 22 augustus ligt hij in België bij Bpost (volgens de tracking code). Na dat de uiterlijke afleverdatum verstreken was, heb ik contact opgenomen met het support team via Gearbest. Zij stellen voor om slechts 17 euro terug te storten.

Met deze oplossing ben ik niet tevreden. Als klant betaal je aan een webshop om het product geleverd te krijgen dat je besteld hebt. Dit is nu niet het geval. De enige mogelijke oplossing in mijn ogen is dat Gearbest of het product nogmaals verzend. Of het door mij betaalde bedrag volledig terugstort.

Graag hoor ik van jullie wat er mogelijk is.
pi_183102159
Goedemiddag,

Hebben jullie een idee wanneer het volgen product weer gaat komen?
https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009199662726.html?wid=1640583

Groet,
Mike
pi_183107365
Deze net gemist in de 11-11 verkoop :-( https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009525091976.html?wid=1349303

Is er misschien nog een coupon beschikbaar?
  CHI shopkeeper maandag 12 november 2018 @ 19:59:16 #96
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183107911
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 12:58 schreef leipe-annie het volgende:
- Orderdatum: 16/08/2018
- Product: Xiaomi 70mai Dash Cam Smart WiFi Car DVR International Version-BLACK - MIDNIGHT
- Ordernummer: 18081600999611498664
- Tracking nummer (indien verzonden): RG944861635BE
- Verzendmethode: 比利时小包挂号(HQ) . ??? :P
- Probleem: Pakket niet aangekomen
- Voorkeur: Resend of Refund? Geen voorkeur

Huidige ticket nummer gearbest support (via website): T18100506236

Hoi,

In augustus heb ik een dashcam besteld. Deze is verzonden maar vanaf 22 augustus ligt hij in België bij Bpost (volgens de tracking code). Na dat de uiterlijke afleverdatum verstreken was, heb ik contact opgenomen met het support team via Gearbest. Zij stellen voor om slechts 17 euro terug te storten.

Met deze oplossing ben ik niet tevreden. Als klant betaal je aan een webshop om het product geleverd te krijgen dat je besteld hebt. Dit is nu niet het geval. De enige mogelijke oplossing in mijn ogen is dat Gearbest of het product nogmaals verzend. Of het door mij betaalde bedrag volledig terugstort.

Graag hoor ik van jullie wat er mogelijk is.
Zeer vervelend om te horen dat je je order nog niet ontvangen hebt. Ik ga erachteraan en mijn best doen om tot een goeie oplossing te komen.

quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 15:23 schreef mstrik het volgende:
Goedemiddag,

Hebben jullie een idee wanneer het volgen product weer gaat komen?
https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009199662726.html?wid=1640583

Groet,
Mike
Hallo Mike,
Helaas kan ik niet aangeven wanneer deze weer terug beschikbaar gaat zijn. Mijn collega geeft aan ook geen idee te hebben.

quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 19:38 schreef Rened800 het volgende:
Deze net gemist in de 11-11 verkoop :-( https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009525091976.html?wid=1349303

Is er misschien nog een coupon beschikbaar?
Helaas is er geen coupon mogelijk voor de Xiaomi Mi Box S op dit moment. Ik verwacht wel snel weer een nieuwe coupon te krijgen.

quote:
1s.gif Op zaterdag 10 november 2018 13:38 schreef Wouterr0 het volgende:

[..]

Mijn excuses, ik zat echt niet op te letten toen ik dat bericht typte.

Heb de laptop in de avond van 4 November besteld, niet 4 oktober. Binnen 72 uur kreeg ik dus een mail dat de prijs een heel stuk lager was. De support agent reageerde nadat die 72 uur al voorbij was, en zegt dat hij het niet kan vergoeden, omdat het zou gaan om een actie...
Je zou inmiddels een ticket ontvangen moeten hebben. Hopelijk is het naar wens?
Ik weet niet de inhoud van het ticket dus hopelijk in orde.

quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 18:42 schreef bssb het volgende:

[..]

Ik ben niet akkoord mijn coupon van 6% ben ik kwijt doordat jullie zomaar annuleren ik zal dan ook het hier niet bij laten ik heb niet gevraagd om te annuleren en 300 punten als compensatie das belachelijk !!!!!!!
Zie mijn vorig bericht ook even.
Ik heb verder ook nog bericht teruggekregen. Het product is inderdaad nog te koop, maar de verzenddatum staat daar ook op half december. Het product is dus wel te koop, maar met een lange wachttijd.
Je hebt er $360,80 voor betaald. Ik kan er voor zorgen dat deze zwarte versie ook voor jou te koop is voor $360,80.

[ Bericht 22% gewijzigd door Gearbest op 12-11-2018 20:39:10 ]
pi_183115877
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 19:59 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Zeer vervelend om te horen dat je je order nog niet ontvangen hebt. Ik ga erachteraan en mijn best doen om tot een goeie oplossing te komen.

[..]

Hallo Mike,
Helaas kan ik niet aangeven wanneer deze weer terug beschikbaar gaat zijn. Mijn collega geeft aan ook geen idee te hebben.

[..]

Helaas is er geen coupon mogelijk voor de Xiaomi Mi Box S op dit moment. Ik verwacht wel snel weer een nieuwe coupon te krijgen.

[..]

Je zou inmiddels een ticket ontvangen moeten hebben. Hopelijk is het naar wens?
Ik weet niet de inhoud van het ticket dus hopelijk in orde.

[..]

Zie mijn vorig bericht ook even.
Ik heb verder ook nog bericht teruggekregen. Het product is inderdaad nog te koop, maar de verzenddatum staat daar ook op half december. Het product is dus wel te koop, maar met een lange wachttijd.
Je hebt er $360,80 voor betaald. Ik kan er voor zorgen dat deze zwarte versie ook voor jou te koop is voor $360,80.
Denk je nu echt dat ik zot ben ofwat eerst 2 weken de shipping datum veranderen dan met mijn voeten spelen en een onnodige refund doen en dan mij het toestel terug aanbieden en me weer weken laten achten als dituw oplossing is ronduit een schande ben dus niet akkoord uw 300 punten compensatie das een klucht en waar is mijn coupon van 6% DIT IS JULLIE FOUT DAT IK DEZE NIET MEER HEB VOOR MIJ IS HET SIMPEL IK ZAL EENS EEN PAAR REVIEUWS GAAN PLAATSEN OVER DEZE KLUCHT HIER
  CHI shopkeeper dinsdag 13 november 2018 @ 10:49:33 #98
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183118469
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 november 2018 07:28 schreef bssb het volgende:

[..]

Denk je nu echt dat ik zot ben ofwat eerst 2 weken de shipping datum veranderen dan met mijn voeten spelen en een onnodige refund doen en dan mij het toestel terug aanbieden en me weer weken laten achten als dituw oplossing is ronduit een schande ben dus niet akkoord uw 300 punten compensatie das een klucht en waar is mijn coupon van 6% DIT IS JULLIE FOUT DAT IK DEZE NIET MEER HEB VOOR MIJ IS HET SIMPEL IK ZAL EENS EEN PAAR REVIEUWS GAAN PLAATSEN OVER DEZE KLUCHT HIER
Lees je mijn berichten wel goed? Je hebt de kleur blauw kleur besteld en deze komt pas weer op voorraad half december. Volgens support heb je aangegeven daar niet op te willen wachten dus hebben ze je order geannuleerd. Dit is dan waarschijnlijk een misverstand geweest.
Wat ik dus kan aanbieden:
- Het zelfde toestel in de kleur zwart. Deze wordt dan binnen paar dagen verzonden.
- Voor dezelfde prijs als je betaald hebt ($360,80).
- 300 punten compensatie.

Ik probeer hier te helpen, maar als je de berichten niet goed leest en soms geen antwoord geeft op mijn vragen is het ook wel lastig....
Je 6% coupon code is dus anders gebruikt op het telefoon in de kleur zwart als je hiermee akkoord gaat voor $360,80.
pi_183119179
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 12:58 schreef leipe-annie het volgende:
- Orderdatum: 16/08/2018
- Product: Xiaomi 70mai Dash Cam Smart WiFi Car DVR International Version-BLACK - MIDNIGHT
- Ordernummer: 18081600999611498664
- Tracking nummer (indien verzonden): RG944861635BE
- Verzendmethode: 比利时小包挂号(HQ) . ??? :P
- Probleem: Pakket niet aangekomen
- Voorkeur: Resend of Refund? Geen voorkeur

Huidige ticket nummer gearbest support (via website): T18100506236

Hoi,

In augustus heb ik een dashcam besteld. Deze is verzonden maar vanaf 22 augustus ligt hij in België bij Bpost (volgens de tracking code). Na dat de uiterlijke afleverdatum verstreken was, heb ik contact opgenomen met het support team via Gearbest. Zij stellen voor om slechts 17 euro terug te storten.

Met deze oplossing ben ik niet tevreden. Als klant betaal je aan een webshop om het product geleverd te krijgen dat je besteld hebt. Dit is nu niet het geval. De enige mogelijke oplossing in mijn ogen is dat Gearbest of het product nogmaals verzend. Of het door mij betaalde bedrag volledig terugstort.

Graag hoor ik van jullie wat er mogelijk is.
Probleem lijkt al opgelost te worden door de klanten service op de website 😀
pi_183139567
En weer een probleem met Gearbest en zeg nu niet dat dit normaal is tracking CF511601509DE al een week is het zogezegd van duitsland onderweg naar Bpost klopt dus niet er is een probleem Gearbest gecontacteerd maar zoals altijd doen ze niks en kan al raden dat jij hetzelfde gaat zeggen dat dit normaal is maar dat is het niet pakje van duistland naar belgie 1-2 dagen dhl zegt het is bij bpost en bpost zegt niks ontvangen wat nu sorry maar ik ben het beu los dit op 2 dingen gekocht en 2 keer misserie
pi_183142192
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 14:09 schreef Gearbest het volgende:

Ik wacht nog op een nieuw antwoord hierop. De $90 bijbetaling ga ik achteraan en aangeven dat het product slechts enkele maanden gebruikt is. Ik hoop hier snel een beter antwoord op te krijgen.

Het lijkt nu definitief gelukt, heb een toezegging dat men een nieuwe Roborock S55 gaat opsturen via Priority shipping voor 131 dollar bijbetaling. 100 dollar voor het prijsverschil tussen de Mi Robot en de S55 en 31 dollar (in plaats van de oorspronkelijk voorgestelde 90 usd) voor een half jaar afschrijving (op basis van 4 jaar gebruik). Uiteindelijk een faire oplossing, dank voor het bemiddelen.
pi_183150670
Als ik deze wil zonder extra bijkomende douane kosten. Of eventueel recht op vergoeding van douane kosten, hoe kan dat dan geregeld worden? Kan alleen nog met een link via hier toch?

https://m.gearbest.com/ph(...)895.html?wid=1433363
Music was my first love, and it will be my last.
  CHI shopkeeper woensdag 14 november 2018 @ 20:33:53 #103
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183150900
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 november 2018 11:37 schreef leipe-annie het volgende:

[..]

Probleem lijkt al opgelost te worden door de klanten service op de website 😀
Ik krijg ook door dat het in order gemaakt gaat worden *O* *O*

quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 13:35 schreef M_V het volgende:

[..]

Het lijkt nu definitief gelukt, heb een toezegging dat men een nieuwe Roborock S55 gaat opsturen via Priority shipping voor 131 dollar bijbetaling. 100 dollar voor het prijsverschil tussen de Mi Robot en de S55 en 31 dollar (in plaats van de oorspronkelijk voorgestelde 90 usd) voor een half jaar afschrijving (op basis van 4 jaar gebruik). Uiteindelijk een faire oplossing, dank voor het bemiddelen.
Ik heb ook deze bevestiging gekregen dus fijn dat het uiteindelijk tot een goed einde is gekomen. Nu wachten totdat je deze hebt ontvangen *O* *O*

quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 11:28 schreef bssb het volgende:
En weer een probleem met Gearbest en zeg nu niet dat dit normaal is tracking CF511601509DE al een week is het zogezegd van duitsland onderweg naar Bpost klopt dus niet er is een probleem Gearbest gecontacteerd maar zoals altijd doen ze niks en kan al raden dat jij hetzelfde gaat zeggen dat dit normaal is maar dat is het niet pakje van duistland naar belgie 1-2 dagen dhl zegt het is bij bpost en bpost zegt niks ontvangen wat nu sorry maar ik ben het beu los dit op 2 dingen gekocht en 2 keer misserie
Misschien een keer een punt of komma gebruiken. Dat leest wat makkelijker O-)
Over je order is het niet normaal dat dit zolang duurt. Het is dus helemaal niet normaal. Echter is er wel een goeie reden voor. Ik heb zowel contact met BPost als DHL gehad. Het probleem zit erin dat er op dit moment een [url=https://www.hln.be/geld/opnieuw-staking-bij-bpost~a1f14eb5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2Fhttps://www.hln.be/geld/opnieuw-staking-bij-bpost~a1f14eb5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2F]staking is bij BPost[/url]. Hierdoor kan DHL het pakketje niet afgeven.
De verzendlabel is bij BPost wel aangemaakt voor verdere verzending dus dat is wel in orde. Het is nu even wachten totdat de staking voorbij is. Hierbij de tracking link van BPost zelf. Ze geven zelf op de website aan het volgende "Hervatting van de uitreiking van brieven en pakjes en opschorting van de acties. Verderzetting van de gesprekken tussen de bpost directie en de sociale partners".
We kunnen op dit moment niks anders doen dan wachten helaas O-)

quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 20:26 schreef Bartje1981 het volgende:
Als ik deze wil zonder extra bijkomende douane kosten. Of eventueel recht op vergoeding van douane kosten, hoe kan dat dan geregeld worden? Kan alleen nog met een link via hier toch?

Gebruik dan deze link van de CHUWI HI9 PLUS CWI532 (best even openen in nieuw incognitoscherm).
Gebruik de link samen met EU Priority Line als verzendmethode. Dan is het in orde voor de douanekosten.
pi_183152173
Top thnx, meteen besteld. Maar waarom in een incognitoscherm?
Music was my first love, and it will be my last.
  CHI shopkeeper woensdag 14 november 2018 @ 21:51:58 #105
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183153683
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 21:09 schreef Bartje1981 het volgende:
Top thnx, meteen besteld. Maar waarom in een incognitoscherm?
Als je andere website hebt bezocht is er kans dat het niet werkt met deze link (cookies).
pi_183153983
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 20:33 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik krijg ook door dat het in order gemaakt gaat worden *O* *O*

[..]

Ik heb ook deze bevestiging gekregen dus fijn dat het uiteindelijk tot een goed einde is gekomen. Nu wachten totdat je deze hebt ontvangen *O* *O*

[..]

Misschien een keer een punt of komma gebruiken. Dat leest wat makkelijker O-)
Over je order is het niet normaal dat dit zolang duurt. Het is dus helemaal niet normaal. Echter is er wel een goeie reden voor. Ik heb zowel contact met BPost als DHL gehad. Het probleem zit erin dat er op dit moment een [url=https://www.hln.be/geld/opnieuw-staking-bij-bpost~a1f14eb5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2Fhttps://www.hln.be/geld/opnieuw-staking-bij-bpost~a1f14eb5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2F]staking is bij BPost[/url]. Hierdoor kan DHL het pakketje niet afgeven.
De verzendlabel is bij BPost wel aangemaakt voor verdere verzending dus dat is wel in orde. Het is nu even wachten totdat de staking voorbij is. Hierbij de tracking link van BPost zelf. Ze geven zelf op de website aan het volgende "Hervatting van de uitreiking van brieven en pakjes en opschorting van de acties. Verderzetting van de gesprekken tussen de bpost directie en de sociale partners".
We kunnen op dit moment niks anders doen dan wachten helaas O-)

[..]

Gebruik dan deze link van de CHUWI HI9 PLUS CWI532 (best even openen in nieuw incognitoscherm).
Gebruik de link samen met EU Priority Line als verzendmethode. Dan is het in orde voor de douanekosten.

pi_183154052
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 20:33 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik krijg ook door dat het in order gemaakt gaat worden *O* *O*

[..]

Ik heb ook deze bevestiging gekregen dus fijn dat het uiteindelijk tot een goed einde is gekomen. Nu wachten totdat je deze hebt ontvangen *O* *O*

[..]

Misschien een keer een punt of komma gebruiken. Dat leest wat makkelijker O-)
Over je order is het niet normaal dat dit zolang duurt. Het is dus helemaal niet normaal. Echter is er wel een goeie reden voor. Ik heb zowel contact met BPost als DHL gehad. Het probleem zit erin dat er op dit moment een [url=https://www.hln.be/geld/opnieuw-staking-bij-bpost~a1f14eb5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2Fhttps://www.hln.be/geld/opnieuw-staking-bij-bpost~a1f14eb5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2F]staking is bij BPost[/url]. Hierdoor kan DHL het pakketje niet afgeven.
De verzendlabel is bij BPost wel aangemaakt voor verdere verzending dus dat is wel in orde. Het is nu even wachten totdat de staking voorbij is. Hierbij de tracking link van BPost zelf. Ze geven zelf op de website aan het volgende "Hervatting van de uitreiking van brieven en pakjes en opschorting van de acties. Verderzetting van de gesprekken tussen de bpost directie en de sociale partners".
We kunnen op dit moment niks anders doen dan wachten helaas O-)
En weer geef je verkeerde info de staking is al een paar dagen voorbij dus DHL kon het aan Bpost geven.Kijk ik wacht nog tot vrijdag is er dan geen vooruitgang dan ga ik zelf stappen ondernemen want het oplossen doen jullie precies toch niet.Nu het excuus geven van staking das gemakelijk alleen is er geen staking meer sinds dinsdag wat is dan de reden dat Bpost het pakje niet krijgt?

[..]

Gebruik dan deze link van de CHUWI HI9 PLUS CWI532 (best even openen in nieuw incognitoscherm).
Gebruik de link samen met EU Priority Line als verzendmethode. Dan is het in orde voor de douanekosten.

pi_183154058
En weer geef je verkeerde info de staking is al een paar dagen voorbij dus DHL kon het aan Bpost geven.Kijk ik wacht nog tot vrijdag is er dan geen vooruitgang dan ga ik zelf stappen ondernemen want het oplossen doen jullie precies toch niet.Nu het excuus geven van staking das gemakelijk alleen is er geen staking meer sinds dinsdag wat is dan de reden dat Bpost het pakje niet krijgt?Mij is door DHL gezegd dat het pakje bij Bpost is en Bpost zegt niks ontvangen weet er eigenlijk iemand waar het is?
pi_183158663
Nogmaals Bpost gebeld er is in het sorteercentrum niet gestaakt dus er is wel degelijk een probleem en de staking gebruiken is onzin het pakje had zowiezo bij bpost moeten zijn maar ze hadden het niet uitgeleverd door de staking maar nu is er door DHL zelfs niks naar Bpost gegeven dus aub stop met excuses te gebruiken die niet kloppen en los dit op want mijn geduld is op!!!!!
pi_183159209
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 08:13 schreef bssb het volgende:
Nogmaals Bpost gebeld er is in het sorteercentrum niet gestaakt dus er is wel degelijk een probleem en de staking gebruiken is onzin het pakje had zowiezo bij bpost moeten zijn maar ze hadden het niet uitgeleverd door de staking maar nu is er door DHL zelfs niks naar Bpost gegeven dus aub stop met excuses te gebruiken die niet kloppen en los dit op want mijn geduld is op!!!!!
Je maakt er wel een puinhoop van op het forum.

Verder een goedbedoelde tip, men vangt meer vliegen met honing/stroop dan met azijn ;)
pi_183160236
quote:
14s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:15 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Je maakt er wel een puinhoop van op het forum.

Verder een goedbedoelde tip, men vangt meer vliegen met honing/stroop dan met azijn ;)
Reageren als je zelf geen probleem hebt is heel gemakkelijk.
Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn ofwel lossen ze het nu op of ik zal zelf stappen ondernemen zo simpel is het!!!!
pi_183160501
Orderdatum: 4/10/2017
- Product: AGM X2 4G Phablet 64GB ROM Color:BLACK
- Ordernummer: WW1710041251357196
- Tracking nummer (indien verzonden): 6408305164
- Verzendmethode: DHL
- Probleem:

Na net iets meer dan een jaar in gebruik heeft mijn AGM X2 'Rugged Phone' het begeven. Ik ben tot nu echter zeer tevreden over dit apparaat, daarom zou ik hem graag gemaakt zien zodat ik er weer kan van genieten.

Ik wil er meteen ook bijzeggen dat ik toch wat teleurgesteld ben in het feit dat dit een 'rugged phone' is, maar at hij na letterlijk 2x vallen vanop +-1m hoogte het reeds begeeft.

De smartphone heeft volgende problemen:

-Cameralens: gebarsten. Hiervoor kreeg ik van AGM zelf een ander lensglaasje dat ik zelf moest vervangen, dit heb ik echter niet gedaan i.v.m. garantie.
-Glas op de achterzijde: gebarsten
-Glas op de voorzijde: gebarsten + scherven vallen eruit waardoor de interne elektronica zichtbaar wordt
-Luidspreker: klinkt zeer schel en 'metalig'. Was ooit beter maar ging zeer snel achteruit.
-LCD-scherm: sinds de laatste val (vanop mijn schoot bij het rechtstaan!) doet het LCD-scherm het niet meer. Boven- en onderaan nog een zeer fijn streepje licht, de rest doet niets meer.

- Voorkeur: Resend

Ik vind het een heel jammere zaak dat deze smartphone er nu al zo sterk op achteruitgaat, natuurlijk net buiten een jaar in mijn bezit... Ik hoop dat ik hierop nog garantie loopt, maar ik zou de smartphone gewoon graag gerepareerd zien. Ik stuurde reeds naar AGM zelf maar zelfs na verschillende mails geen reactie. Een vriend verwees mij door naar dit forum en zei dat jullie vermoedelijk advies kunnen geven of zelfs kunnen helpen.

Alvast heel erg bedankt!

Abe
pi_183160937
Hoi Gearbest,

Ik wilde graag de mi Mix 3 bestellen 6/128GB black uitvoering. Heb je een linkje waarmee de douane kosten geregeld zijn? Ohja ik had een coupon voor een leuke korting, kan hem alleen niet meer vinden.

Wanneer wordt die ongeveer verzonden?
pi_183165802
En ik zou graag een linkje willen ontvangen voor het bestellen van Jumper EZBook 3 Pro
pi_183168241
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 16:21 schreef wetzel1 het volgende:
En ik zou graag een linkje willen ontvangen voor het bestellen van Jumper EZBook 3 Pro
Idem - zou ook wel een linkje willen voor de Jumper EZBook 3 pro waarbij de douanekosten geregeld zijn.
  CHI shopkeeper donderdag 15 november 2018 @ 19:37:07 #116
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183169255
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:15 schreef Waltol het volgende:
Hoi Gearbest,

Ik wilde graag de mi Mix 3 bestellen 6/128GB black uitvoering. Heb je een linkje waarmee de douane kosten geregeld zijn? Ohja ik had een coupon voor een leuke korting, kan hem alleen niet meer vinden.

Wanneer wordt die ongeveer verzonden?
Hierbij de link voor de Xiaomi Mi Mix 3 4G Phablet 6GB RAM.
Gebruik de link samen met EU Priority Line. De coupon die je bedoelde was: GBMP1111MIX. Die is helaas afgelopen en de prijs is nu weer hoger.
Het zal naar verwachting rond 20 november verzonden worden.

quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 16:21 schreef wetzel1 het volgende:
En ik zou graag een linkje willen ontvangen voor het bestellen van Jumper EZBook 3 Pro
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 18:47 schreef maestro1980 het volgende:

[..]

Idem - zou ook wel een linkje willen voor de Jumper EZBook 3 pro waarbij de douanekosten geregeld zijn.
Hierbij de link voor de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook.
Gebruik de link samen met EU Priority Line.

quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:44 schreef Abe_ het volgende:
Orderdatum: 4/10/2017
- Product: AGM X2 4G Phablet 64GB ROM Color:BLACK
- Ordernummer: WW1710041251357196
- Tracking nummer (indien verzonden): 6408305164
- Verzendmethode: DHL
- Probleem:

Na net iets meer dan een jaar in gebruik heeft mijn AGM X2 'Rugged Phone' het begeven. Ik ben tot nu echter zeer tevreden over dit apparaat, daarom zou ik hem graag gemaakt zien zodat ik er weer kan van genieten.

Ik wil er meteen ook bijzeggen dat ik toch wat teleurgesteld ben in het feit dat dit een 'rugged phone' is, maar at hij na letterlijk 2x vallen vanop +-1m hoogte het reeds begeeft.

De smartphone heeft volgende problemen:

-Cameralens: gebarsten. Hiervoor kreeg ik van AGM zelf een ander lensglaasje dat ik zelf moest vervangen, dit heb ik echter niet gedaan i.v.m. garantie.
-Glas op de achterzijde: gebarsten
-Glas op de voorzijde: gebarsten + scherven vallen eruit waardoor de interne elektronica zichtbaar wordt
-Luidspreker: klinkt zeer schel en 'metalig'. Was ooit beter maar ging zeer snel achteruit.
-LCD-scherm: sinds de laatste val (vanop mijn schoot bij het rechtstaan!) doet het LCD-scherm het niet meer. Boven- en onderaan nog een zeer fijn streepje licht, de rest doet niets meer.

- Voorkeur: Resend

Ik vind het een heel jammere zaak dat deze smartphone er nu al zo sterk op achteruitgaat, natuurlijk net buiten een jaar in mijn bezit... Ik hoop dat ik hierop nog garantie loopt, maar ik zou de smartphone gewoon graag gerepareerd zien. Ik stuurde reeds naar AGM zelf maar zelfs na verschillende mails geen reactie. Een vriend verwees mij door naar dit forum en zei dat jullie vermoedelijk advies kunnen geven of zelfs kunnen helpen.

Alvast heel erg bedankt!

Abe
Hallo Abe,
Dat zijn nogal eens wat mankementen. Dit is toch niet van de één op de andere dag denk ik zo. Ik ga kijken wat ik nog voor je kan gaan doen, maar dit wordt een zeer lastig verhaal. Je bent net buiten de jaar garantie die op het toestel zit. Tevens denk ik zelf dat het toestel niet de moeite meer is of niet rendabel is om het toestel nog te repareren.
Ik ga kijken of ik nog iets kan gaan betekenen, maar kan hier echt niks beloven.

quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 22:10 schreef bssb het volgende:
En weer geef je verkeerde info de staking is al een paar dagen voorbij dus DHL kon het aan Bpost geven.Kijk ik wacht nog tot vrijdag is er dan geen vooruitgang dan ga ik zelf stappen ondernemen want het oplossen doen jullie precies toch niet.Nu het excuus geven van staking das gemakelijk alleen is er geen staking meer sinds dinsdag wat is dan de reden dat Bpost het pakje niet krijgt?Mij is door DHL gezegd dat het pakje bij Bpost is en Bpost zegt niks ontvangen weet er eigenlijk iemand waar het is?
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 08:13 schreef bssb het volgende:
Nogmaals Bpost gebeld er is in het sorteercentrum niet gestaakt dus er is wel degelijk een probleem en de staking gebruiken is onzin het pakje had zowiezo bij bpost moeten zijn maar ze hadden het niet uitgeleverd door de staking maar nu is er door DHL zelfs niks naar Bpost gegeven dus aub stop met excuses te gebruiken die niet kloppen en los dit op want mijn geduld is op!!!!!
Hoezo verkeerde informatie. Er was toch een staking tot en met dinsdag. Dan zal echt niet alles in één keer opgelost zijn. Tevens hebben wij hier op dit moment geen invloed op en zullen dus moeten wachten tot je tracking actief zal worden bij BPost. Een ultimatum voor vrijdag vind ik persoonlijk ook niet netjes.
Je vorige probleem heb ik proberen op te lossen, maar geen enkele nuttige feedback op ontvangen. Tot op heden nog niet dus daar ga ik ook geen tijd meer insteken. Verder kunnen we nu niet meer doen dan wachten en kijken of de tracking actief wordt. Mocht dit na enkele dagen nog niet zijn dan kijken we verder. We kunnen pas een resend of refund doen als je pakketje meer dan 2 maanden onderweg is en daar zitten we nu nog lang niet aan. Wacht af en kijk wat er gebeurd. Ik denk dat dit voor jou heel lastig is, maar er zal op dit moment niks anders op zitten. De normale verzendtijd bedraagt ongeveer 4 weken en is verzonden op 24.10.2018. Daardoor is er nog een ruimte van ruim 10 dagen. Na 24.12.2018 zal er pas worden overgegaan op een resend of refund. Dat een tracking niet direct een update geeft wil niet zeggen dat er iets aan de hand is. Het pakketje is ergens en dat DHL of BPost niet kan zeggen waar het is wil niet zeggen dat er een probleem is. Ze hebben namelijk een systeem waar ze dit kunnen zien. Hierin hebben wij als buitenstaander geen inzicht in. Mijn antwoord is dus afwachten en haal diep adem voordat je weer een bericht gaat sturen :9
pi_183169443
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 19:37 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hierbij de link voor de Xiaomi Mi Mix 3 4G Phablet 6GB RAM.
Gebruik de link samen met EU Priority Line. De coupon die je bedoelde was: GBMP1111MIX. Die is helaas afgelopen en de prijs is nu weer hoger.
Het zal naar verwachting rond 20 november verzonden worden.

[..]

[..]

Hierbij de link voor de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook.
Gebruik de link samen met EU Priority Line.

[..]

Hallo Abe,
Dat zijn nogal eens wat mankementen. Dit is toch niet van de één op de andere dag denk ik zo. Ik ga kijken wat ik nog voor je kan gaan doen, maar dit wordt een zeer lastig verhaal. Je bent net buiten de jaar garantie die op het toestel zit. Tevens denk ik zelf dat het toestel niet de moeite meer is of niet rendabel is om het toestel nog te repareren.
Ik ga kijken of ik nog iets kan gaan betekenen, maar kan hier echt niks beloven.

[..]

[..]

Hoezo verkeerde informatie. Er was toch een staking tot en met dinsdag. Dan zal echt niet alles in één keer opgelost zijn. Tevens hebben wij hier op dit moment geen invloed op en zullen dus moeten wachten tot je tracking actief zal worden bij BPost. Een ultimatum voor vrijdag vind ik persoonlijk ook niet netjes.
Je vorige probleem heb ik proberen op te lossen, maar geen enkele nuttige feedback op ontvangen. Tot op heden nog niet dus daar ga ik ook geen tijd meer insteken. Verder kunnen we nu niet meer doen dan wachten en kijken of de tracking actief wordt. Mocht dit na enkele dagen nog niet zijn dan kijken we verder. We kunnen pas een resend of refund doen als je pakketje meer dan 2 maanden onderweg is en daar zitten we nu nog lang niet aan. Wacht af en kijk wat er gebeurd. Ik denk dat dit voor jou heel lastig is, maar er zal op dit moment niks anders op zitten. De normale verzendtijd bedraagt ongeveer 4 weken en is verzonden op 24.10.2018. Daardoor is er nog een ruimte van ruim 10 dagen. Na 24.12.2018 zal er pas worden overgegaan op een resend of refund. Dat een tracking niet direct een update geeft wil niet zeggen dat er iets aan de hand is. Het pakketje is ergens en dat DHL of BPost niet kan zeggen waar het is wil niet zeggen dat er een probleem is. Ze hebben namelijk een systeem waar ze dit kunnen zien. Hierin hebben wij als buitenstaander geen inzicht in. Mijn antwoord is dus afwachten en haal diep adem voordat je weer een bericht gaat sturen :9
Denk je nu echt dat ik zolang ga wachten?Morgen geen duidelijkheid over mijn pakje dan zal ik zelf stappen ondernemen en wachten tot 24/12 voor een refund of resend denk je nu echt dat ik daarop wacht je hoeft al niks meer te doen voor mij zal zelf het nodige doen oplichters zijn jullie
  CHI shopkeeper donderdag 15 november 2018 @ 20:02:36 #118
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183169918
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 19:44 schreef bssb het volgende:

[..]

Denk je nu echt dat ik zolang ga wachten?Morgen geen duidelijkheid over mijn pakje dan zal ik zelf stappen ondernemen en wachten tot 24/12 voor een refund of resend denk je nu echt dat ik daarop wacht je hoeft al niks meer te doen voor mij zal zelf het nodige doen oplichters zijn jullie
Dan moet je zelf stappen ondernemen.... Al zou ik op dit moment niet weten welke je stappen kunt ondernemen.....
Als je een schriftelijke verklaring hebt van DHL of BPost krijgt dat je pakketje kwijt is kan ik direct iets ondernemen, maar dit zal je nu op dit moment zeker nog niet krijgen.
pi_183170256
[..]

Hallo Abe,
Dat zijn nogal eens wat mankementen. Dit is toch niet van de één op de andere dag denk ik zo. Ik ga kijken wat ik nog voor je kan gaan doen, maar dit wordt een zeer lastig verhaal. Je bent net buiten de jaar garantie die op het toestel zit. Tevens denk ik zelf dat het toestel niet de moeite meer is of niet rendabel is om het toestel nog te repareren.
Ik ga kijken of ik nog iets kan gaan betekenen, maar kan hier echt niks beloven.

[..]

Beste Gearbest

Klopt inderdaad... Het jammere van de zaak is dat deze mankementen (op de luidspreker na) zijn ontstaan na het 2x vallen van een 'rugged phone' van nog geen meter hoogte... En allebei de laatste maand natuurlijk... Echt zonde dus.
Ik hoop echter wel dat het nog de moeite waard is en ben dus hoopvol voor een positief antwoord.
Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

Met vriendelijke groet

Abe
  CHI shopkeeper donderdag 15 november 2018 @ 22:38:47 #120
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183173889
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:14 schreef Abe_ het volgende:
[..]

Hallo Abe,
Dat zijn nogal eens wat mankementen. Dit is toch niet van de één op de andere dag denk ik zo. Ik ga kijken wat ik nog voor je kan gaan doen, maar dit wordt een zeer lastig verhaal. Je bent net buiten de jaar garantie die op het toestel zit. Tevens denk ik zelf dat het toestel niet de moeite meer is of niet rendabel is om het toestel nog te repareren.
Ik ga kijken of ik nog iets kan gaan betekenen, maar kan hier echt niks beloven.

[..]

Beste Gearbest

Klopt inderdaad... Het jammere van de zaak is dat deze mankementen (op de luidspreker na) zijn ontstaan na het 2x vallen van een 'rugged phone' van nog geen meter hoogte... En allebei de laatste maand natuurlijk... Echt zonde dus.
Ik hoop echter wel dat het nog de moeite waard is en ben dus hoopvol voor een positief antwoord.
Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

Met vriendelijke groet

Abe
Ik ga mijn best doen en kijken wat er mogelijk is. Ik verwacht zelf dat als je deze terug mag sturen voor reparatie dat het niet mogelijk voor ze zal zijn om deze te repareren. Dat is wel iets waar je rekening moet gaan houden. Dan zal er een compensatie volgen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Gearbest op 16-11-2018 09:58:05 ]
pi_183178838
Hoi Gearbest,

Ik woon in Belgie en had graag een linkje ontvangen voor de Hubsan Zino:
https://www.gearbest.com/(...)704.html?wid=1433363

Thanks!
  CHI shopkeeper vrijdag 16 november 2018 @ 10:11:51 #122
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183179548
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 09:23 schreef davy1010 het volgende:
Hoi Gearbest,

Ik woon in Belgie en had graag een linkje ontvangen voor de Hubsan Zino:
https://www.gearbest.com/(...)704.html?wid=1433363

Thanks!
Hallo Davy1010,
Hierbij de link voor de Hubsan H117S Zino.
Vergeet niet om EU Priority Line als verzendmethode te kiezen.
pi_183185179
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 21:09 schreef Bartje1981 het volgende:
Top thnx, meteen besteld. Maar waarom in een incognitoscherm?
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 21:51 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Als je andere website hebt bezocht is er kans dat het niet werkt met deze link (cookies).
Zojuist toch maar een annulering aangevraagd via de website (Order No: 18111400960614128905, CHUWI HI9 PLUS CWI532 4G Phablet).
Zag net een review waarvan ik niet heel gelukkig werd.
Scherm niet goed leesbaar in het licht. Vrij snel lag bij het open staan van meerdere programma's. Hopelijk ben ik nog op tijd. Misschien toch wat meer uitgeven en gaan voor de mi pad 4 plus.

Edit: refund wordt geregeld. Nu eens kijken wanneer er een goede aanbod komt van de 128gb mi pad 4 plus. Ligt meestal rond de 300

[ Bericht 2% gewijzigd door Bartje1981 op 17-11-2018 10:28:49 ]
Music was my first love, and it will be my last.
pi_183185611
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 10:11 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Davy1010,
Hierbij de link voor de Hubsan H117S Zino.
Vergeet niet om EU Priority Line als verzendmethode te kiezen.
Meteen besteld!
pi_183197376
[..]

Hierbij de link voor de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook.
Gebruik de link samen met EU Priority Line.

[..]


moet ik dan in het geval van een qwerty toetsenbord dan juist wel of niet het “Italiaanse keyboard” selecteren bij de opties...
pi_183203223
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:02 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dan moet je zelf stappen ondernemen.... Al zou ik op dit moment niet weten welke je stappen kunt ondernemen.....
Als je een schriftelijke verklaring hebt van DHL of BPost krijgt dat je pakketje kwijt is kan ik direct iets ondernemen, maar dit zal je nu op dit moment zeker nog niet krijgen.
Het is gewoon een schande 2 orders bij Gearbest en met beide problemen en nooit is het jullie fout en das het dus wel degelijk wel ik heb hier geen fout aan ik heb alleen jullie betaald en een hoop problemen erbij gekregen bedankt Gearbest
pi_183208945
@Gearbest, is er bij deze EU priority mogelijk?
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009597975339.html?wid=1433363

[ Bericht 5% gewijzigd door Bartje1981 op 17-11-2018 18:21:27 ]
Music was my first love, and it will be my last.
pi_183217687
Hoi Gearbest, hoe 'hard' zijn de verwachte shipping data? Heb net een Oneplus 6 besteld (https://www.gearbest.com/(...)175.html?wid=1349303), waar er een paar minuten geleden nog 22-25 november stond, staat er nu ineens (na het bestellen) 30nov-3dec. Misschien wel door mijn order, maar hoe werkt dat? Wat kan ik verwachten? Of kan jij dat misschien voor mijn order specifiek inzien? :)
pi_183219129
quote:
2s.gif Op zondag 18 november 2018 07:33 schreef no1uknow het volgende:
Hoi Gearbest, hoe 'hard' zijn de verwachte shipping data? Heb net een Oneplus 6 besteld (https://www.gearbest.com/(...)175.html?wid=1349303), waar er een paar minuten geleden nog 22-25 november stond, staat er nu ineens (na het bestellen) 30nov-3dec. Misschien wel door mijn order, maar hoe werkt dat? Wat kan ik verwachten? Of kan jij dat misschien voor mijn order specifiek inzien? :)
Heb ik ook aan de hand gehad en zonder reden annuleren ze mijn order na 2 weken je moet oppassen met Gearbest zijn niet altijd correct!!
  CHI shopkeeper zondag 18 november 2018 @ 13:45:00 #130
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183221984
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 12:32 schreef bssb het volgende:

[..]

Het is gewoon een schande 2 orders bij Gearbest en met beide problemen en nooit is het jullie fout en das het dus wel degelijk wel ik heb hier geen fout aan ik heb alleen jullie betaald en een hoop problemen erbij gekregen bedankt Gearbest
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 10:38 schreef bssb het volgende:

[..]

Heb ik ook aan de hand gehad en zonder reden annuleren ze mijn order na 2 weken je moet oppassen met Gearbest zijn niet altijd correct!!
Andere mogen zich niet met jouw order bemoeien, maar jij mag dit wel bij anderen? Bemoei je dan ook niet bij anderen als anderen dit ook niet bij jou mogen doen....
Tevens heb ik al meerdere malen een poging gedaan om tot een oplossing te komen bij je eerste order. Hier nooit feedback op gekregen...
quote:
1s.gif Op zondag 11 november 2018 19:54 schreef Gearbest het volgende:

[..]

De prijs voor de andere kleur zal dan precies dezelfde prijs zijn die je er nu ook voor betaald hebt. De prijs is zal dus precies hetzelfde zijn als jij betaald hebt dus met de 6% coupon code. Enkel de kleur is anders + 300 punten compensatie.
Dus samengevat:
- Zelfde toestel
- Enkel andere kleur (zwart)
- Zelfde prijs als je betaald had
- +300 punten compensatie in je GB account.

Als ik het zo formuleer ga je dan akkoord of gaat het echt om de kleur?
Over je tweede order heb ik ook al gezegd dat we dit rustig moeten afwachten en zien wat er gebeurd. Zeker met die stakingen en de melding die ze tevens geven op hun eigen website dat er vertragingen zijn "Opgelet! Onze dienstverlening is ernstig verstoord door lokale vakbondsacties. Dit kan invloed hebben op de afhaling, verwerking en uitreiking van uw brieven en pakjes". Als er echt iets aan de hand gaat zijn dan gaan we dit oplossen natuurlijk. Laten we nu nog even rustig afwachten of er iets verandert in de tracking van DHL/BPost.

quote:
2s.gif Op zondag 18 november 2018 07:33 schreef no1uknow het volgende:
Hoi Gearbest, hoe 'hard' zijn de verwachte shipping data? Heb net een Oneplus 6 besteld (https://www.gearbest.com/(...)175.html?wid=1349303), waar er een paar minuten geleden nog 22-25 november stond, staat er nu ineens (na het bestellen) 30nov-3dec. Misschien wel door mijn order, maar hoe werkt dat? Wat kan ik verwachten? Of kan jij dat misschien voor mijn order specifiek inzien? :)
Ik denk zelf dat je eerder rekening moet gaan houden met Nov 30 - Dec 03. Heb je een ordernummer voor mij dan ga ik dit specifiek voor je order navragen.

quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 17:46 schreef Bartje1981 het volgende:
@Gearbest, is er bij deze EU priority mogelijk?
Gebruik deze link van de MECOOL KM9 Android TV OS TV Box with Voice Remote.
Gebruik de link samen met EU Priority Line als verzendmethode.

quote:
1s.gif Op vrijdag 16 november 2018 15:30 schreef Bartje1981 het volgende:

[..]

[..]

Zojuist toch maar een annulering aangevraagd via de website (Order No: 18111400960614128905, CHUWI HI9 PLUS CWI532 4G Phablet).
Zag net een review waarvan ik niet heel gelukkig werd.
Scherm niet goed leesbaar in het licht. Vrij snel lag bij het open staan van meerdere programma's. Hopelijk ben ik nog op tijd. Misschien toch wat meer uitgeven en gaan voor de mi pad 4 plus.

Edit: refund wordt geregeld. Nu eens kijken wanneer er een goede aanbod komt van de 128gb mi pad 4 plus. Ligt meestal rond de 300
Dat is helemaal geen probleem. Laat even weten als je de refund hebt ontvangen. Voor de Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G Phablet 4GB + 128GB is op dit moment helemaal geen voorraad. Het zal nog even duren voordat er weer een goeie aanbieding voor komt. Die komt er wel zeker als er weer voorraad terug is :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 15:51 schreef davy1010 het volgende:

[..]

Meteen besteld!
Super. Veel plezier met je aankoop.

quote:
1s.gif Op vrijdag 16 november 2018 23:58 schreef wetzel1 het volgende:
[..]

Hierbij de link voor de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook.
Gebruik de link samen met EU Priority Line.

[..]

moet ik dan in het geval van een qwerty toetsenbord dan juist wel of niet het “Italiaanse keyboard” selecteren bij de opties...
Nee Italiaans toetsenbord is weer anders. Je moet gewoon de 64GB+WIFI selecteren. Heet Italiaans toetsenbord is weer heel anders.

quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:14 schreef Abe_ het volgende:
[..]

Hallo Abe,
Dat zijn nogal eens wat mankementen. Dit is toch niet van de één op de andere dag denk ik zo. Ik ga kijken wat ik nog voor je kan gaan doen, maar dit wordt een zeer lastig verhaal. Je bent net buiten de jaar garantie die op het toestel zit. Tevens denk ik zelf dat het toestel niet de moeite meer is of niet rendabel is om het toestel nog te repareren.
Ik ga kijken of ik nog iets kan gaan betekenen, maar kan hier echt niks beloven.

[..]

Beste Gearbest

Klopt inderdaad... Het jammere van de zaak is dat deze mankementen (op de luidspreker na) zijn ontstaan na het 2x vallen van een 'rugged phone' van nog geen meter hoogte... En allebei de laatste maand natuurlijk... Echt zonde dus.
Ik hoop echter wel dat het nog de moeite waard is en ben dus hoopvol voor een positief antwoord.
Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

Met vriendelijke groet

Abe
Ik heb doorgekregen dat je eerst zelf een ticket moet aanmaken en daarbij tevens je problemen benoemen. Dan geef je vervolgens het ticket nummer hier door en dan kunnen daarbij helpen. Het moet helaas via deze weg, omdat het eigenlijk buiten de garantieperiode valt. We willen hierbij nog wel helpen en kijken wat de mogelijkheden zijn.

[ Bericht 9% gewijzigd door Gearbest op 18-11-2018 15:17:40 ]
pi_183227020
Hoi Gearbest. Ik ben vergeten verzekering aan m’n bestelling toe te voegen. Kan ik dat alsnog doen?
  CHI shopkeeper zondag 18 november 2018 @ 18:56:15 #132
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183227302
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 18:43 schreef Alejandroknackebrod het volgende:
Hoi Gearbest. Ik ben vergeten verzekering aan m’n bestelling toe te voegen. Kan ik dat alsnog doen?
Dat kan nog, maar dat kan je het beste via deze manier regelen.
- Klik op deze link.
- Klik op "Order".
- Vervolgens klik je op "Edit An Order" en dan op "Change Item".
- Dan kan je contact opnemen met de Live Chat of een nieuw ticket openen met het verzoek voor de verzekering.

Kan je mij ook nog het ordernummer en/of het ticketnummer geven.
pi_183227376
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 18:56 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat kan nog, maar dat kan je het beste via deze manier regelen.
- Klik op deze link.
- Klik op "Order".
- Vervolgens klik je op "Edit An Order" en dan op "Change Item".
- Dan kan je contact opnemen met de Live Chat of een nieuw ticket openen met het verzoek voor de verzekering.

Kan je mij ook nog het ordernummer en/of het ticketnummer geven.
Bedankt voor het snelle reageren. Dat heb ik gedaan. Mijn ordernummer is 18111800954410203365.

Groeten
  CHI shopkeeper zondag 18 november 2018 @ 19:13:53 #134
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183227731
quote:
1s.gif Op zondag 18 november 2018 18:59 schreef Alejandroknackebrod het volgende:

[..]

Bedankt voor het snelle reageren. Dat heb ik gedaan. Mijn ordernummer is 18111800954410203365.

Groeten
Geen probleem :)
Heb je ook een ticketnummer?
pi_183227988
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 19:13 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Geen probleem :)
Heb je ook een ticketnummer?
Mijn ticketpagina is helemaal leeg. Is er een andere manier waarop ik het ticketnummer kan vinden?
  CHI shopkeeper zondag 18 november 2018 @ 19:37:56 #136
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183228207
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 19:26 schreef Alejandroknackebrod het volgende:

[..]

Mijn ticketpagina is helemaal leeg. Is er een andere manier waarop ik het ticketnummer kan vinden?
Je hebt een nieuw ticket aangemaakt? Dan ontvang je daar een e-mail over en deze zal je binnen enige tijd onder het kopje My Tickets terug kunnen vinden. Ik ga het in ieder geval wel melden met ordernummer.
pi_183228299
quote:
1s.gif Op zondag 18 november 2018 19:37 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je hebt een nieuw ticket aangemaakt? Dan ontvang je daar een e-mail over en deze zal je binnen enige tijd onder het kopje My Tickets terug kunnen vinden. Ik ga het in ieder geval wel melden met ordernummer.
Ik heb geloof ik niet zelf een ticket gemaakt. Maar wel met met een medewerking van de klantenservice gechat
  CHI shopkeeper zondag 18 november 2018 @ 20:52:42 #138
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183230019
quote:
1s.gif Op zondag 18 november 2018 19:42 schreef Alejandroknackebrod het volgende:

[..]

Ik heb geloof ik niet zelf een ticket gemaakt. Maar wel met met een medewerking van de klantenservice gechat
Dan niet inderdaad. Wellicht het beste om dan nog een ticket aan te maken. Hierdoor staat het netjes in het systeem en kan je het zelf ook nog terugzien.
pi_183233202
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 13:45 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik denk zelf dat je eerder rekening moet gaan houden met Nov 30 - Dec 03. Heb je een ordernummer voor mij dan ga ik dit specifiek voor je order navragen.
18111800946500256021

Alvast bedankt! Duimen dan maar, zou wat zijn als ik een van de eerste orders was die in de latere shippingtijd val :’)
pi_183237909
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 13:45 schreef Gearbest het volgende:

Dat is helemaal geen probleem. Laat even weten als je de refund hebt ontvangen. Voor de Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G Phablet 4GB + 128GB is op dit moment helemaal geen voorraad. Het zal nog even duren voordat er weer een goeie aanbieding voor komt. Die komt er wel zeker als er weer voorraad terug is :)

Kreeg als snel bevestiging van PayPal dat ik een refund had.
Wacht ik rustig af tot de mi pad er is.

Dank.

Edit:
Zie dat er nu een flash sale is voor de mi pad 4 plus 128gb voor 347 euro, echter bij de concurrent kan ik op een behoorlijk lagere prijs uitkomen (zie de afbeelding, 280 euro). Kan gearbest hier nog wat in doen?Begrijp me overigens niet verkeerd,het is niet dat ik webshops tegen elkaar wil uitspelen, maar mijn voorkeur ligt bij het bestellen bij gearbest,oa vanwege de support hier, maar een verschil van 67 euro vind ik best veel.

[ Bericht 12% gewijzigd door Bartje1981 op 19-11-2018 15:01:28 ]
Music was my first love, and it will be my last.
pi_183248020
Gearbest
02 2012345 de nummer van Bpost bel ze zelf maar eens juist ze weer aan de lijn gehad en word heel duidelijk gezegd dat het niet normaal is dat er van 8/11 staat klaarmaken door afzender dit kan niks meer met de staking te maken hebben zeggen ze jullie als verzender moeten een onderzoek laten opstarten want anders gebeurt er niks of ga je nu nog steeds blijven beweren dat er niks aan de hand is en dat het door de staking komt ik ben het stillaan kotsbeu uw praatjes los dit nu eens op!!!!!!!!!!
pi_183248279
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:53 schreef bssb het volgende:
Gearbest
02 2012345 de nummer van Bpost bel ze zelf maar eens juist ze weer aan de lijn gehad en word heel duidelijk gezegd dat het niet normaal is dat er van 8/11 staat klaarmaken door afzender dit kan niks meer met de staking te maken hebben zeggen ze jullie als verzender moeten een onderzoek laten opstarten want anders gebeurt er niks of ga je nu nog steeds blijven beweren dat er niks aan de hand is en dat het door de staking komt ik ben het stillaan kotsbeu uw praatjes los dit nu eens op!!!!!!!!!!
Ik dacht dat je zelf stappen ging ondernemen? Tenminste dat schreef je steeds. Ik ben wel benieuwd welke dat dan geweest zijn maar ik begrijp uit je berichtje dat die ook nog niets hebben opgeleverd....

Ik begrijp overigens wel je frustratie dat het allemaal zo lang duurt maar dat is natuurlijk wel het risico van een Verweggistan bestelling. Het duurt gewoon regelmatig 1 a 2 maanden.

Gelukkig hier wel enige support, dat is toch beter dan niks ;)
pi_183248829
Horseman

het pakje is in Duitsland das dus niet ver weg en in Duitsland is het fout gegaan en ik heb al lang stappen ondernomen tegen deze oplichters want er is nooit een probleem en eerlijk gzegd wat jij denkt boeit mij niet ik zal niet stoppen eer ze toegeven dat er iets mis is en het oplossen
pi_183250354
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 19:26 schreef bssb het volgende:
Horseman

het pakje is in Duitsland das dus niet ver weg en in Duitsland is het fout gegaan en ik heb al lang stappen ondernomen tegen deze oplichters want er is nooit een probleem en eerlijk gzegd wat jij denkt boeit mij niet ik zal niet stoppen eer ze toegeven dat er iets mis is en het oplossen
Ik weet niet wat ik je persoonlijk aangedaan heb maar erg slim ben je niet bezig 😎.
Een grote kans dat er inderdaad iets fout gegaan is maar geduld is een schone zaak.
Mensen om een mogelijke fout beledigen en voor oplichters uitmaken en dan wel op hangende pootjes om een oplossing vragen 😂.
Ik denk dat het uiteindelijk allemaal wel goed gaat komen. Succes en ik zal verder niet meer op je reageren om je niet verder op je zieltje te trappen O-) :O
  CHI shopkeeper maandag 19 november 2018 @ 20:36:44 #145
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183250503
quote:
10s.gif Op zondag 18 november 2018 22:45 schreef no1uknow het volgende:

[..]

18111800946500256021

Alvast bedankt! Duimen dan maar, zou wat zijn als ik een van de eerste orders was die in de latere shippingtijd val :’)
Ik heb doorgekregen dat het rond Nov 30 - Dec 03 zal zijn helaas.

quote:
1s.gif Op maandag 19 november 2018 10:49 schreef Bartje1981 het volgende:

[..]

Kreeg als snel bevestiging van PayPal dat ik een refund had.
Wacht ik rustig af tot de mi pad er is.

Dank.

Edit:
Zie dat er nu een flash sale is voor de mi pad 4 plus 128gb voor 347 euro, echter bij de concurrent kan ik op een behoorlijk lagere prijs uitkomen (zie de afbeelding, 280 euro). Kan gearbest hier nog wat in doen?

[ link | afbeelding ]

Begrijp me overigens niet verkeerd,het is niet dat ik webshops tegen elkaar wil uitspelen, maar mijn voorkeur ligt bij het bestellen bij gearbest,oa vanwege de support hier, maar een verschil van 67 euro vind ik best veel.
Super dat de refund in orde is.

Voor de Xiaomi Mi Pad 4 Plus is dat wel een groot verschil. Ik ga kijken wat we kunnen gaan doen.

quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:53 schreef bssb het volgende:
Gearbest
02 2012345 de nummer van Bpost bel ze zelf maar eens juist ze weer aan de lijn gehad en word heel duidelijk gezegd dat het niet normaal is dat er van 8/11 staat klaarmaken door afzender dit kan niks meer met de staking te maken hebben zeggen ze jullie als verzender moeten een onderzoek laten opstarten want anders gebeurt er niks of ga je nu nog steeds blijven beweren dat er niks aan de hand is en dat het door de staking komt ik ben het stillaan kotsbeu uw praatjes los dit nu eens op!!!!!!!!!!
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 19:26 schreef bssb het volgende:
Horseman

het pakje is in Duitsland das dus niet ver weg en in Duitsland is het fout gegaan en ik heb al lang stappen ondernomen tegen deze oplichters want er is nooit een probleem en eerlijk gzegd wat jij denkt boeit mij niet ik zal niet stoppen eer ze toegeven dat er iets mis is en het oplossen
Hallo bssb,
Ik begrijp je frustratie voor het wachten, maar het heeft geen zin om te zeggen bel dit nummer en los het op. Dit is niet zo eenvoudig, omdat we niet zomaar een onderzoek kunnen starten. Dit doordat we aangeven dat het ongeveer 1-1,5 maand duurt qua verzending. Hier zitten we nog niet aan dus kunnen we zelf nog niet direct actie ondernemen, Verder ligt dit buiten ons handelen, omdat wij het pakketje zelf niet vervoeren. Verder weet BPost zelf niet hoe we onze pakketjes bezorgen. BPost heeft toch geen inzicht in je bestelling, maar enkel in het verzendlabel dat is aangemaakt.... Natuurlijk is het vreemd dat iemand een verzendlabel aanmaakt en het pakketje niet direct overhandigd aan BPost.
Waarom spreek je van oplichters?! Dit vind ik zelf niet netjes als je mijn hulp nodig hebt en dit zonder enige gegronde reden ligt te roepen. Je pakketje is echt wel verzonden.
Ik ga er nu wel een melding van maken, omdat de status ook niet verandert bij DHL. Hierbij zal er nogmaals contact op worden genomen met BPost en DHL om te kijken hoe het met het pakketje staat.

Verder adviseer ik zelf het volgende te doen. Mail naar BPost en DHL met de vraag waar je pakketje is. Als je zwart op wit (dus bijvoorbeeld via mail en dus niet via telefoon of facebook) krijgt dat het pakketje kwijt is of dat het retour is gegaan kan ik verder actie ondernemen voor jou. Op dit moment kan ik dit niet doen doordat het allemaal telefonisch is gegaan bij jou.

Nogmaals ik begrijp je frustratie, maar hier hebben we zelf geen invloed op. We willen wel zo goed mogelijk helpen natuurlijk.
pi_183250939
Gearbest

Dat is het juist niemand weet waar het is en zet niks op papier maar ze geven beide toe dat er iets mis is normaal 1 tot 2 werkdagen van Duitsland naar Belgie en nu bijna 2 weken er is gewoon iets mis en jullie moeten een onderzoek als verzender starten dat is mij gezegd dus ik vraag u gewoon dit te doen dat er hier eindelijk een oplossing komt
pi_183251735
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 20:36 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb doorgekregen dat het rond Nov 30 - Dec 03 zal zijn helaas.
:'(

geduld dan maar. Thanks voor het checken, da's prettig!
  CHI shopkeeper maandag 19 november 2018 @ 21:15:30 #148
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183251778
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 20:52 schreef bssb het volgende:
Gearbest

Dat is het juist niemand weet waar het is en zet niks op papier maar ze geven beide toe dat er iets mis is normaal 1 tot 2 werkdagen van Duitsland naar Belgie en nu bijna 2 weken er is gewoon iets mis en jullie moeten een onderzoek als verzender starten dat is mij gezegd dus ik vraag u gewoon dit te doen dat er hier eindelijk een oplossing komt
Als ze niet weten waar het is dan kunnen ze dit toch op papier zetten. Dit moeten ze ook doen, want ze moeten immers weten waar het is of niet is.
Een onderzoek starten zullen we ook doen als er niks verandert, maar dit neemt ook veel tijd in beslag. Hierdoor zul je nog langer moeten wachten totdat we antwoord terug hebben. Daarom is het handiger als je zelf op mail krijgt van BPost of DHL dat ze het pakketje kwijt zijn of retour gestuurd is.
pi_183254427
quote:
1s.gif Op zondag 18 november 2018 20:52 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dan niet inderdaad. Wellicht het beste om dan nog een ticket aan te maken. Hierdoor staat het netjes in het systeem en kan je het zelf ook nog terugzien.
Hier is mijn ticketnummer: T18112031177
pi_183258306
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 21:15 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Als ze niet weten waar het is dan kunnen ze dit toch op papier zetten. Dit moeten ze ook doen, want ze moeten immers weten waar het is of niet is.
Een onderzoek starten zullen we ook doen als er niks verandert, maar dit neemt ook veel tijd in beslag. Hierdoor zul je nog langer moeten wachten totdat we antwoord terug hebben. Daarom is het handiger als je zelf op mail krijgt van BPost of DHL dat ze het pakketje kwijt zijn of retour gestuurd is.
Waarom denk je dat ik u contacteer omdat u als afzender actie moet ondernemen dit word mij gezegd dus neem uw verantwoordelijkheid en doe iets als het nu nog steeds niet duidelijk is dat er een groot probleem is dan weet ik het ook niet ondertussen zijn we 20/11 das 12 dagen van duitsland naar belgie is hij te voet onderweg ofwa volgens u kom stop deze onzin en doe iets
pi_183258903
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 20:36 schreef Gearbest het volgende:

Super dat de refund in orde is.

Voor de Xiaomi Mi Pad 4 Plus is dat wel een groot verschil. Ik ga kijken wat we kunnen gaan doen.
Ok, wacht ik nog even rustig af.
Music was my first love, and it will be my last.
pi_183260827
Edit: Laat maar, heb het al geregeld via de Live Chat.

[ Bericht 17% gewijzigd door Infection op 20-11-2018 14:17:13 ]
pi_183261124
quote:
2s.gif Op maandag 19 november 2018 21:13 schreef no1uknow het volgende:

[..]

:'(

geduld dan maar. Thanks voor het checken, da's prettig!
Hey support, ik zie dat de verwachte shippingdatum voor exact mijn model weer is veranderd naar 20-23 november. Betekent dit dat de mijne ook eerder mijn kant op komt?
  CHI shopkeeper dinsdag 20 november 2018 @ 14:31:38 #154
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183264083
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:33 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Hey support, ik zie dat de verwachte shippingdatum voor exact mijn model weer is veranderd naar 20-23 november. Betekent dit dat de mijne ook eerder mijn kant op komt?
Dat verwacht ik dan wel eigenlijk, maar zou er niet 100% vanuit gaan. Het kan zijn dat de levering eerder komt dan verwacht.

quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:17 schreef Infection het volgende:
Edit: Laat maar, heb het al geregeld via de Live Chat.
Oke super :)

quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 22:45 schreef Alejandroknackebrod het volgende:

[..]

Hier is mijn ticketnummer: T18112031177
Oke bedankt. Dan neem ik het mee.

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 08:12 schreef bssb het volgende:

[..]

Waarom denk je dat ik u contacteer omdat u als afzender actie moet ondernemen dit word mij gezegd dus neem uw verantwoordelijkheid en doe iets als het nu nog steeds niet duidelijk is dat er een groot probleem is dan weet ik het ook niet ondertussen zijn we 20/11 das 12 dagen van duitsland naar belgie is hij te voet onderweg ofwa volgens u kom stop deze onzin en doe iets
Ik geef alleen maar aan dat het zo sneller geregeld kan worden als je zelf contact opneemt. Ik heb bericht gekregen dat we het in de gaten houden en navraag gaan doen bij beide bedrijven. Als we een onderzoek starten gebeurd dit pas begin december. Dan is de verzending meer dan een maand onderweg. Dan wordt er een onderzoek gestart en dit duurt natuurlijk altijd ook een hele poos bij de postbedrijven. Heb je een "Shipping Insurance"?
Ik adviseer het alleen om het proces te bespoedigen voor jezelf.
In plaats van zo te reageren kun je het ook anders verwoorden. De verzendtijd bedraagt meestal 3-4 weken. Dit is een schatting. Op dit moment zitten we bijna aan de 4 weken dus dit is nog geen abnormale afwijking. Dat is je tracking actief is geworden is wat anders. Ik geef toch al aan dat er nogmaals contact opgenomen gaat worden.
pi_183264406
maar de tracking is actief ze is aangekomen bij dhl duitsland en op 8/11 aan bpost gegeven voor aflevering en nu 12 dagen later zegt bpost niks van dhl gekregen te hebben ik heb juist een email gehad van dhl waar ze zeggen het overgedragen te hebben naar bpost op 8/11 dus dit is een probleem
pi_183264444
Dat het lang van china naar Duitsland onderweg is dat is normaal maar van Duisland naar Belgie 1 max 2 dagen en nu 12 en nog niks en niemand doet is het is duidelijk dat er iets fout is start een onderzoek zodat ik krijg waar ik voor betaald heb
pi_183265351
Ter info Bpost heeft na mijn vele zagen actie ondernomen en onderzoek gedaan het pakje was verkeerd gesorteerd en aan de kant blijven liggen ze zijn het nu aan het verwerken en zou morgen ten laatste overmorgen geleverd worden je bent dus van mij af
  CHI shopkeeper dinsdag 20 november 2018 @ 16:12:05 #158
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183265699
quote:
12s.gif Op dinsdag 20 november 2018 15:55 schreef bssb het volgende:
Ter info Bpost heeft na mijn vele zagen actie ondernomen en onderzoek gedaan het pakje was verkeerd gesorteerd en aan de kant blijven liggen ze zijn het nu aan het verwerken en zou morgen ten laatste overmorgen geleverd worden je bent dus van mij af
Super dan is het opgelost. Dan lag het probleem dus wel bij BPost. Het zou me niks verbazen als het probleem bij BPost toch te doen had met de staking en dat hierdoor het pakketje aan de kant was gelegd.
Een tip voor de volgende keer. Ik zou wat voorzichtiger zijn met uitspraken als "Oplichters".
Laat nog even weten als je het pakketje hebt ontvangen.
pi_183266063
Ik heb vanmiddag via de Live Chat een medewerker gevraagd om een bestelling te annuleren. Dit was volgens hem gedaan en ik zou een mail over de terugbetaling ontvangen binnen een aantal uren. Nu is het een aantal uren verder maar heb ik nog geen mail ontvangen en zie ik in mijn account dat de bestelling nog niet geannuleerd is. Of ben ik nou te ongeduldig? :P

Het gaat om ordernummer "18111300993807027078"

Edit: Heb de email al binnen. Ik was te ongeduldig. :)

[ Bericht 6% gewijzigd door Infection op 20-11-2018 17:41:25 ]
pi_183271662
[..]

quote:
Op donderdag 15 november 2018 20:14 schreef Abe_ het volgende:
[..]

Hallo Abe,
Dat zijn nogal eens wat mankementen. Dit is toch niet van de één op de andere dag denk ik zo. Ik ga kijken wat ik nog voor je kan gaan doen, maar dit wordt een zeer lastig verhaal. Je bent net buiten de jaar garantie die op het toestel zit. Tevens denk ik zelf dat het toestel niet de moeite meer is of niet rendabel is om het toestel nog te repareren.
Ik ga kijken of ik nog iets kan gaan betekenen, maar kan hier echt niks beloven.

[..]

Beste Gearbest

Klopt inderdaad... Het jammere van de zaak is dat deze mankementen (op de luidspreker na) zijn ontstaan na het 2x vallen van een 'rugged phone' van nog geen meter hoogte... En allebei de laatste maand natuurlijk... Echt zonde dus.
Ik hoop echter wel dat het nog de moeite waard is en ben dus hoopvol voor een positief antwoord.
Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

Met vriendelijke groet

Abe

Ik heb doorgekregen dat je eerst zelf een ticket moet aanmaken en daarbij tevens je problemen benoemen. Dan geef je vervolgens het ticket nummer hier door en dan kunnen daarbij helpen. Het moet helaas via deze weg, omdat het eigenlijk buiten de garantieperiode valt. We willen hierbij nog wel helpen en kijken wat de mogelijkheden zijn.

[..]

Beste

alvast bedankt voor de info! Ik doe het op deze manier en hou jullie op de hoogte.

Abe
  CHI shopkeeper dinsdag 20 november 2018 @ 23:14:27 #161
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183275415
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:26 schreef Infection het volgende:
Ik heb vanmiddag via de Live Chat een medewerker gevraagd om een bestelling te annuleren. Dit was volgens hem gedaan en ik zou een mail over de terugbetaling ontvangen binnen een aantal uren. Nu is het een aantal uren verder maar heb ik nog geen mail ontvangen en zie ik in mijn account dat de bestelling nog niet geannuleerd is. Of ben ik nou te ongeduldig? :P

Het gaat om ordernummer "18111300993807027078"

Edit: Heb de email al binnen. Ik was te ongeduldig. :)
Super. Geen probleem. Ik ben allang blij dat het opgelost is.

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:33 schreef Abe_ het volgende:
Beste

alvast bedankt voor de info! Ik doe het op deze manier en hou jullie op de hoogte.

Abe
Laat het ticket nummer dan even weten. Dan kunnen we je helpen hierbij.
pi_183276069
Hey Gearbest. Ik heb de order van de telefoon gecancelled via een support ticket (want duurt lang en goede aanbieding gevonden bij Oneplus Canada zelf. Heb ook wel haast met nieuwe telefoon). Kan jij misschien nog iets betekenen waardoor de cancel sneller gaat en we straks niet in het gedoe terechtkomen waar jullie 'm al geshipped hebben en ik 'm dan weer terug moet sturen enz? :) Ordernr is 18111800946500256021

[ Bericht 100% gewijzigd door no1uknow op 21-11-2018 00:01:29 ]
  CHI shopkeeper woensdag 21 november 2018 @ 10:16:46 #163
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183280156
quote:
2s.gif Op dinsdag 20 november 2018 23:37 schreef no1uknow het volgende:
Hey Gearbest. Ik heb de order van de telefoon gecancelled via een support ticket (want duurt lang en goede aanbieding gevonden bij Oneplus Canada zelf. Heb ook wel haast met nieuwe telefoon). Kan jij misschien nog iets betekenen waardoor de cancel sneller gaat en we straks niet in het gedoe terechtkomen waar jullie 'm al geshipped hebben en ik 'm dan weer terug moet sturen enz? :) Ordernr is 18111800946500256021
Ik ga het gelijk doorgeven. Laat even weten als deze geannuleerd id.
pi_183283418
@gearbest, weet je al wat meer over of jullie nog wat kunnen doen aan de prijs van de Mi Pad 4 plus?
Music was my first love, and it will be my last.
  CHI shopkeeper woensdag 21 november 2018 @ 16:20:40 #165
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183286439
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 13:34 schreef Bartje1981 het volgende:
@gearbest, weet je al wat meer over of jullie nog wat kunnen doen aan de prijs van de Mi Pad 4 plus?
Spijtig genoeg niks meer over gehoord. Enkel dat ze gingen kijken om het een betere prijs te geven.... Daarna niks meer gehoord.
pi_183289435
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 10:16 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga het gelijk doorgeven. Laat even weten als deze geannuleerd id.
is al gefixt en refund is al gedaan, top! Dank voor de service ;)
pi_183290507
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 16:20 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Spijtig genoeg niks meer over gehoord. Enkel dat ze gingen kijken om het een betere prijs te geven.... Daarna niks meer gehoord.
Ok,wacht ik nog even af. Ik ga zaterdag bestellen denk ik, dus hopelijk komt er voor die tijd nog een bericht.

Edit:
Shit, nu heb ik gewacht, is de coupon code bij BG verlopen :(
Volgende keer toch maar niet afwachten. En nu dan maar weer afwachten tot er een goede aanbieding voorbij komt.

[ Bericht 18% gewijzigd door Bartje1981 op 23-11-2018 08:47:10 ]
Music was my first love, and it will be my last.
pi_183325259
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 13:35 schreef M_V het volgende:

[..]

Het lijkt nu definitief gelukt, heb een toezegging dat men een nieuwe Roborock S55 gaat opsturen via Priority shipping voor 131 dollar bijbetaling. 100 dollar voor het prijsverschil tussen de Mi Robot en de S55 en 31 dollar (in plaats van de oorspronkelijk voorgestelde 90 usd) voor een half jaar afschrijving (op basis van 4 jaar gebruik). Uiteindelijk een faire oplossing, dank voor het bemiddelen.
Ondanks meerdere beloftes (wacht nog 5 dagen, nee dit zijn werkdagen, wacht nog 3 dagen) zijn we ondertussen 10 dagen verder en is de Roborock nog steeds niet verzonden. Ik had wel meer snelheid verwacht, vooral omdat het hele gedoe ondertussen al sinds juli duurt (hij ging op 6 juli kapot).

Is er iets te doen zodat het wat sneller gaat?
  vrijdag 23 november 2018 @ 15:25:14 #169
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183325888
Gearbest,

Status update aangaande Ticket:T18110859265 en Order Number:18102200976223536728
RMA is eindelijk in Spanje aangekomen.

Volgende stap is refund.
Kun jij vinger aan de pols houden zodat het retour geld naar Nederland komt?

Ze hebben het over creditcard enz maar ik heb betaald via iDEAL.
iDEAL is zoals je weet enkel in Nederland en bijv. de Gearbest chat snapt niets van iDEAL.
Ondanks dat ze het wel aanbieden als betaalmiddel.

Eens te meer zaak dat je het goed in de gaten houdt aub.

Daarnaast vergeten ze mijn RMA verzendkosten die ik uiteraard terug wil. (Ik moest niet voor niets eerst retour prijs doorgeven alvorens te verzenden).

Ik wil mijn geld terug op rekening zoals ik het heb gestuurd.

[ Bericht 10% gewijzigd door buikdaanser op 23-11-2018 15:32:13 ]
Daanse!
  CHI shopkeeper vrijdag 23 november 2018 @ 17:08:30 #170
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183327714
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 19:53 schreef Bartje1981 het volgende:

[..]

Ok,wacht ik nog even af. Ik ga zaterdag bestellen denk ik, dus hopelijk komt er voor die tijd nog een bericht.

Edit:
Shit, nu heb ik gewacht, is de coupon code bij BG verlopen :(
Volgende keer toch maar niet afwachten. En nu dan maar weer afwachten tot er een goede aanbieding voorbij komt.
Oei sorry. Dat vind ik wel echt jammer om te horen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 14:53 schreef M_V het volgende:

[..]

Ondanks meerdere beloftes (wacht nog 5 dagen, nee dit zijn werkdagen, wacht nog 3 dagen) zijn we ondertussen 10 dagen verder en is de Roborock nog steeds niet verzonden. Ik had wel meer snelheid verwacht, vooral omdat het hele gedoe ondertussen al sinds juli duurt (hij ging op 6 juli kapot).

Is er iets te doen zodat het wat sneller gaat?
Is deze nog steeds niet verzonden. Ik ga er eens achteraan, want zou normaal gezien toch allang verzonden moeten zijn. Ik ga het navragen en er eens druk achter zitten. Wel lang genoeg geduurd zo.

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 15:25 schreef buikdaanser het volgende:
Gearbest,

Status update aangaande Ticket:T18110859265 en Order Number:18102200976223536728
RMA is eindelijk in Spanje aangekomen.

Volgende stap is refund.
Kun jij vinger aan de pols houden zodat het retour geld naar Nederland komt?

Ze hebben het over creditcard enz maar ik heb betaald via iDEAL.
iDEAL is zoals je weet enkel in Nederland en bijv. de Gearbest chat snapt niets van iDEAL.
Ondanks dat ze het wel aanbieden als betaalmiddel.

Eens te meer zaak dat je het goed in de gaten houdt aub.

Daarnaast vergeten ze mijn RMA verzendkosten die ik uiteraard terug wil. (Ik moest niet voor niets eerst retour prijs doorgeven alvorens te verzenden).

Ik wil mijn geld terug op rekening zoals ik het heb gestuurd.
Fijn om te horen dat deze aan is gekomen. Nu zal je RMA verwerkt moeten worden en dit zal enkele werkdagen duren. Het geld zal inderdaad terug op de rekening worden gestort door de door jou gebruikte betaalmethode. Dit zal dus gewoon op je normale rekening zijn. Over de retourkosten kan ik niks zeggen, maar meestal (in bijna alle gevallen) zal je deze retourkosten zelf moeten betalen. Ik zal er eens achter gaan horen hoe het ermee staat.
Over het toch terugkrijgen van de reourkosten heb ik in de beginpost uitgelegd hoe je dit kan doen. Je hebt niet via PayPal betaald dus dan lukt het niet.
  vrijdag 23 november 2018 @ 17:23:11 #171
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183327922
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 17:08 schreef Gearbest het volgende:

Over de retourkosten kan ik niks zeggen, maar meestal (in bijna alle gevallen) zal je deze retourkosten zelf moeten betalen. Ik zal er eens achter gaan horen hoe het ermee staat.
Dank voor de snelle reactie.
Dit is wel een erg vreemde gang van zaken.

quote:
Before making any decision, please consult your local post office to know the price of returning the item and inform us about it.
Waarom moet ik anders eerst de prijs opvragen en dit doorsturen naar Gearbest voordat ik terugstuur, om vervolgens niets terug te krijgen?

Ik hoor graag van je "hoe het er mee staat". Dank.
Daanse!
  CHI shopkeeper vrijdag 23 november 2018 @ 18:32:02 #172
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183329177
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 17:23 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Dank voor de snelle reactie.
Dit is wel een erg vreemde gang van zaken.

[..]

Waarom moet ik anders eerst de prijs opvragen en dit doorsturen naar Gearbest voordat ik terugstuur, om vervolgens niets terug te krijgen?

Ik hoor graag van je "hoe het er mee staat". Dank.
Geen idee. Daarom dat ik ook aangeef dat ik dit niet precies kan zeggen in jou geval. Het staat namelijk ook op de website.
The shipping fee for returning the product back will be paid by the customer and is non-refundable except for in 7 day DOA situations.
Ik ga er in ieder geval achteraan. Je hebt ook geen bevestiging gekregen dat je deze retourkosten terugkreeg?
  vrijdag 23 november 2018 @ 19:01:44 #173
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183329739
Dank voor de reactie.

Ik laat het er iig niet bij zitten.

Ik heb enkel als bevestiging gekregen wat ik hierboven heb gequoot.

Het product is niet volgens de beschrijving en dat is reeds door Gearbest bevestigd.
Had het dan als Gearbest correct omschreven, dan had ik het niet terug gestuurd.

Twee keer ben ik op het verkeerde been gezet.
Product dito retour voldoet niet aan het geen mij word aangeboden.

Sterker nog de productbeschrijving op de website is nog steeds niet eens aangepast.
Het product voldoet nog steeds niet aan de beschrijving.

Product geld retour is prioriteit.
Verzendkosten is bijzaak en handel ik liever af nadat ik mijn product geld terug heb ontvangen.

Rest mij nog te schrijven dat ik jouw vanzelfsprekend niets kwalijk neem.
Wellicht heeft er iemand in Hong Kong niet goed opgelet :)

[ Bericht 3% gewijzigd door buikdaanser op 23-11-2018 19:07:30 ]
Daanse!
pi_183330743
Welke phone onder de 350 euro heeft de beste camera?
pi_183337897
Hoi Gearbest!

Ik heb een bestelling gedaan bij jullie (daar hebben we in dit topic ook al contact over gehad). De verzending is verstuurd met DPD. Ik krijg nu alleen het bericht dat ik inklaringskosten moet betalen. Wat is daar nu aan te doen?
  CHI shopkeeper zaterdag 24 november 2018 @ 13:07:13 #176
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183340661
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 19:01 schreef buikdaanser het volgende:
Dank voor de reactie.

Ik laat het er iig niet bij zitten.

Ik heb enkel als bevestiging gekregen wat ik hierboven heb gequoot.

Het product is niet volgens de beschrijving en dat is reeds door Gearbest bevestigd.
Had het dan als Gearbest correct omschreven, dan had ik het niet terug gestuurd.

Twee keer ben ik op het verkeerde been gezet.
Product dito retour voldoet niet aan het geen mij word aangeboden.

Sterker nog de productbeschrijving op de website is nog steeds niet eens aangepast.
Het product voldoet nog steeds niet aan de beschrijving.

Product geld retour is prioriteit.
Verzendkosten is bijzaak en handel ik liever af nadat ik mijn product geld terug heb ontvangen.

Rest mij nog te schrijven dat ik jouw vanzelfsprekend niets kwalijk neem.
Wellicht heeft er iemand in Hong Kong niet goed opgelet :)
Je productkosten krijg je zeker terug. Daar moet je je geen zorgen over maken. Ik ga ook proberen dat je de retourkosten terugkrijgt. Dat lijkt me zelf wel zo netjes.
Dat de productbeschrijving nog niet is aangepast dat weet ik. Ik heb dit al meerdere malen gemeld, maar er gebeurd helaas niks.... Laat even weten als je de refund hebt ontvangen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 19:55 schreef mrbombastic het volgende:
Welke phone onder de 350 euro heeft de beste camera?
Daar zijn genoeg reviews online over te vinden en de meeste andere FOK! gebruikers kunnen je daarbij helpen. Ik neem aan dat de andere specs voor de telefoon ook belangrijk zijn. Zo heeft de OnePlus 6 niet de beste camera, maar wel hele goeie specs.

quote:
0s.gif Op zaterdag 24 november 2018 08:49 schreef Alejandroknackebrod het volgende:
Hoi Gearbest!

Ik heb een bestelling gedaan bij jullie (daar hebben we in dit topic ook al contact over gehad). De verzending is verstuurd met DPD. Ik krijg nu alleen het bericht dat ik inklaringskosten moet betalen. Wat is daar nu aan te doen?
Het gaat over ordernummer: 18111800954410203365?
Heb je wel besteld via onze link hier op FOK! forum? Dan zou dit namelijk niet het geval moeten zijn.......
Het beste je kan doen is een ticket maken met een foto van de douanekosten en mij het ticketnummer geven. Dan ga ik je hierbij helpen om proberen te regelen dat je deze kosten terugkrijgt. Ik ga dan ook nakijken of je ze eerst zelf moet betalen of dat wij ze dan betalen.
pi_183352260
Vraag voor een vriend die hier geen account heeft.

De pocophone 128gb. Als hij die wil bestellen met garantie dat er geen extra kosten bij komen (douane kosten Ed) hoe kan hij dat dan regelen? Heb je daar een link voor?

Hij zag het er nu niet bij staan, stond alleen priority line (niet EU priority line) en expedited shipping

https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009492488405.html

[ Bericht 12% gewijzigd door Bartje1981 op 25-11-2018 10:47:59 ]
Music was my first love, and it will be my last.
  zondag 25 november 2018 @ 01:54:15 #178
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183355246
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 november 2018 13:07 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je productkosten krijg je zeker terug. Daar moet je je geen zorgen over maken. Ik ga ook proberen dat je de retourkosten terugkrijgt. Dat lijkt me zelf wel zo netjes.
Dat de productbeschrijving nog niet is aangepast dat weet ik. Ik heb dit al meerdere malen gemeld, maar er gebeurd helaas niks.... Laat even weten als je de refund hebt ontvangen.

Dank voor de moeite, laat maar wat weten of ik de retourkosten terug krijg.
Refund duurt zoals aangegeven door jouw collega 7 tot 14 dagen.
Ik meld mij als de refund is ontvangen.

Nogmaals dank voor alles.
Daanse!
  CHI shopkeeper zondag 25 november 2018 @ 16:11:24 #179
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183363092
quote:
0s.gif Op zondag 25 november 2018 01:54 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Dank voor de moeite, laat maar wat weten of ik de retourkosten terug krijg.
Refund duurt zoals aangegeven door jouw collega 7 tot 14 dagen.
Ik meld mij als de refund is ontvangen.

Nogmaals dank voor alles.
Dat is goed, maar ik hoor toch graag als je het ontvangen hebt :)
Ik ga het in ieder geval navragen.

quote:
1s.gif Op zaterdag 24 november 2018 23:24 schreef Bartje1981 het volgende:
Vraag voor een vriend die hier geen account heeft.

De pocophone 128gb. Als hij die wil bestellen met garantie dat er geen extra kosten bij komen (douane kosten Ed) hoe kan hij dat dan regelen? Heb je daar een link voor?

Hij zag het er nu niet bij staan, stond alleen priority line (niet EU priority line) en expedited shipping

Gebruik deze link van de Xiaomi Pocophone F1 en gebruik EU Priority Line als verzendmethode (bij dit product is deze gratis).
Dit kan je later selecteren in het bestelproces nadat je op "Proceed to Checkout" hebt gedrukt. Daar kan je EU Priority Line selecteren. Je kan daar ook ook de eventuele "Shipping Insurance"selecteren.
Je moet dus een combinatie van deze link samen met EU Priority Line gebruiken als verzendmethode. Dan zal alles in orde komen 🙂
pi_183365489
quote:
0s.gif Op zondag 25 november 2018 16:11 schreef Gearbest het volgende:


Gebruik deze link van de Xiaomi Pocophone F1 en gebruik EU Priority Line als verzendmethode (bij dit product is deze gratis).
Dit kan je later selecteren in het bestelproces nadat je op "Proceed to Checkout" hebt gedrukt. Daar kan je EU Priority Line selecteren. Je kan daar ook ook de eventuele "Shipping Insurance"selecteren.
Je moet dus een combinatie van deze link samen met EU Priority Line gebruiken als verzendmethode. Dan zal alles in orde komen 🙂
Merci, hij heeft besteld.
Music was my first love, and it will be my last.
pi_183373274
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 17:08 schreef Gearbest het volgende:

Is deze nog steeds niet verzonden. Ik ga er eens achteraan, want zou normaal gezien toch allang verzonden moeten zijn. Ik ga het navragen en er eens druk achter zitten. Wel lang genoeg geduurd zo.

Hij is verzonden :D. Dank voor de druk....
pi_183375594
Hoi ik heb vorige week ook een Jumper EZBook besteld met bestelnr eindigend op 36142, maar is nog steeds niet verzonden. Kan je eens nagaan?
pi_183380930
Hoi,

Ik wil graag een couponcode voor de JUMPER EZbook X3 Laptop, indien mogelijk.

Wat zijn de instructies mbt verzending voor vergoeding douanekosten?
Er is namelijk geen eu priority line te kiezen, alleen priority (zonder eu).

Tenslotte verneem ik graag andere relevante instructies indien van toepassing.

Met vriendelijke groet!

Link: found a very interesting goods in Gearbest:Jumper EZbook X3 Laptop 6GB RAM 64GB eMMC - GRAY https://gearbest.app.link/PhILZdpdaS

[ Bericht 25% gewijzigd door Jerrari85 op 26-11-2018 17:44:43 (Aanvulling ) ]
  CHI shopkeeper maandag 26 november 2018 @ 20:13:27 #184
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183387965
quote:
1s.gif Op zondag 25 november 2018 18:27 schreef Bartje1981 het volgende:

[..]

Merci, hij heeft besteld.
Super!

quote:
0s.gif Op zondag 25 november 2018 23:32 schreef M_V het volgende:

[..]

Hij is verzonden :D. Dank voor de druk....
Geen probleem. Je hebt lang genoeg moeten wachten O-)

quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 08:32 schreef wetzel1 het volgende:
Hoi ik heb vorige week ook een Jumper EZBook besteld met bestelnr eindigend op 36142, maar is nog steeds niet verzonden. Kan je eens nagaan?
Heb je voor mij het hele ordernummer en orderdatum?

quote:
1s.gif Op maandag 26 november 2018 14:46 schreef Jerrari85 het volgende:
Hoi,

Ik wil graag een couponcode voor de JUMPER EZbook X3 Laptop, indien mogelijk.

Wat zijn de instructies mbt verzending voor vergoeding douanekosten?
Er is namelijk geen eu priority line te kiezen, alleen priority (zonder eu).

Tenslotte verneem ik graag andere relevante instructies indien van toepassing.

Met vriendelijke groet!

Gebruik deze link van de Jumper EZbook X3 Laptop 6GB RAM 64GB eMMC met coupon code: GBNBX3. Gebruik verder EU Priority Line als verzendmethode (bij dit product is deze gratis).

Dit kan je later selecteren in het bestelproces nadat je op "Proceed to Checkout" hebt gedrukt. Daar kan je EU Priority Line selecteren. Je kan daar ook ook de eventuele "Shipping Insurance" selecteren.
Je moet dus een combinatie van deze link samen met EU Priority Line gebruiken als verzendmethode. Dan zal alles in orde komen 🙂
pi_183389747
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 november 2018 13:07 schreef Gearbest het volgende:

Het gaat over ordernummer: 18111800954410203365?
Heb je wel besteld via onze link hier op FOK! forum? Dan zou dit namelijk niet het geval moeten zijn.......
Het beste je kan doen is een ticket maken met een foto van de douanekosten en mij het ticketnummer geven. Dan ga ik je hierbij helpen om proberen te regelen dat je deze kosten terugkrijgt. Ik ga dan ook nakijken of je ze eerst zelf moet betalen of dat wij ze dan betalen.
Ik kwam er volgens mij wel via een link op dit forum. Maar ik weet niet zeker of het een link naar het specifieke product was. Dus het zou kunnen dat daar iets mis is gegaan. Ik krijg die melding in mijn PostNL-app, dus moet ik dan met een screenshot daarvan een ticket maken?
  CHI shopkeeper maandag 26 november 2018 @ 22:28:02 #186
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183391854
quote:
1s.gif Op maandag 26 november 2018 21:16 schreef Alejandroknackebrod het volgende:

[..]

Ik kwam er volgens mij wel via een link op dit forum. Maar ik weet niet zeker of het een link naar het specifieke product was. Dus het zou kunnen dat daar iets mis is gegaan. Ik krijg die melding in mijn PostNL-app, dus moet ik dan met een screenshot daarvan een ticket maken?
Dat zou kunnen, maar inderdaad even een screenshot van maken en dit in het ticket vermelden. Via de PostNL app? Van welke bezorgdienst heb je de melding dan gekregen?
pi_183395184
@gearbest besteld op 18/11 met Order No: 18111800980206336142. Kun je eens kijken?
pi_183397412
@gearbest

Gisteren heb ik het volgende product besteld met "EU priority line": Dibea C17

Nu kom ik vandaag dit topic pas tegen, dus ik heb niet via een speciale link besteld.
Valt er nog iets te regelen mochten er eventuele douane kosten zijn?

Alvast bedankt.
BOE!
pi_183403314
Hoihoi,
Ik heb afgelopen vrijdag de Chuwi Lapbook SE besteld met ordernummer 18112300995510330428
Volgens de productpagina destijds zou de order deze week verzonden worden, alleen als ik nu kijk op de productpagina is de verwachte verzenddatum 26-27 december.
Kun je misschien nakijken wat ik nu moet verwachten?
Alvast bedankt!
  CHI shopkeeper dinsdag 27 november 2018 @ 19:30:06 #190
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183406738
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 07:12 schreef wetzel1 het volgende:
@gearbest besteld op 18/11 met Order No: 18111800980206336142. Kun je eens kijken?
Oke dankjewel. Ik ga het voor je nakijken.

quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:10 schreef I_PANDA_I het volgende:
@gearbest

Gisteren heb ik het volgende product besteld met "EU priority line": Dibea C17

Nu kom ik vandaag dit topic pas tegen, dus ik heb niet via een speciale link besteld.
Valt er nog iets te regelen mochten er eventuele douane kosten zijn?

Alvast bedankt.
Hallo I_PANDA_I,
Je order is nog niet verzonden? Ik ga kijken wat ik kan doen, maar kan nu niks beloven. Kan je me wel je ordernummer geven dan kan ik er eventueel al gelijk werk van maken :)

quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 16:34 schreef blu-fox het volgende:
Hoihoi,
Ik heb afgelopen vrijdag de Chuwi Lapbook SE besteld met ordernummer 18112300995510330428
Volgens de productpagina destijds zou de order deze week verzonden worden, alleen als ik nu kijk op de productpagina is de verwachte verzenddatum 26-27 december.
Kun je misschien nakijken wat ik nu moet verwachten?
Alvast bedankt!
Ik ga het voor je navragen.
pi_183407970
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:30 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dankjewel. Ik ga het voor je nakijken.

[..]

Hallo I_PANDA_I,
Je order is nog niet verzonden? Ik ga kijken wat ik kan doen, maar kan nu niks beloven. Kan je me wel je ordernummer geven dan kan ik er eventueel al gelijk werk van maken :)

[..]

Ik ga het voor je navragen.
Ordernr: 18112600900408089398 alvast bedankt voor de moeite 😊
BOE!
pi_183410459
@Gearbest

zaterdag een bestelling gedaan (mi mix 2s) en net als I_panda_I was ik mij er ook niet van bewust dat alleen via een link van hier er import tax bescherming op zou zitten. kun je kijken wat je voor me kan doen? order: 18112400953805488504

als het goed is gaat het pakketje via EU priority Line naar duitsland dan naar NL, welke kosten kunnen er nog bij komen? binnen EU is het toch gratis?

edit: ik dacht dat het gezien te hebben dat het via duitsland verstuurd werd. Ik kan dit nu niet meer terug vinden..

[ Bericht 9% gewijzigd door habsnurker op 27-11-2018 23:00:02 ]
  CHI shopkeeper woensdag 28 november 2018 @ 12:45:16 #193
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183417652
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:15 schreef I_PANDA_I het volgende:

[..]

Ordernr: 18112600900408089398 alvast bedankt voor de moeite 😊
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:06 schreef habsnurker het volgende:
@Gearbest

zaterdag een bestelling gedaan (mi mix 2s) en net als I_panda_I was ik mij er ook niet van bewust dat alleen via een link van hier er import tax bescherming op zou zitten. kun je kijken wat je voor me kan doen? order: 18112400953805488504

als het goed is gaat het pakketje via EU priority Line naar duitsland dan naar NL, welke kosten kunnen er nog bij komen? binnen EU is het toch gratis?

edit: ik dacht dat het gezien te hebben dat het via duitsland verstuurd werd. Ik kan dit nu niet meer terug vinden..
Ik heb het voor jullie beide in orde gemaakt :)
Bestelling was al met EU Priority Line gedaan dus dat scheelde weer een hoop *O*
pi_183419759
Super! Bedankt.
pi_183428782
Thanks!
BOE!
pi_183460653
quote:
0s.gif Op zondag 25 november 2018 16:11 schreef Gearbest het volgende:

Gebruik deze link van de Xiaomi Pocophone F1 en gebruik EU Priority Line als verzendmethode (bij dit product is deze gratis).
Dit kan je later selecteren in het bestelproces nadat je op "Proceed to Checkout" hebt gedrukt. Daar kan je EU Priority Line selecteren. Je kan daar ook ook de eventuele "Shipping Insurance"selecteren.
Je moet dus een combinatie van deze link samen met EU Priority Line gebruiken als verzendmethode. Dan zal alles in orde komen 🙂
Is deze link nog geldig om mee te bestellen en geen douanekosten te betalen?
  CHI shopkeeper zaterdag 1 december 2018 @ 01:49:40 #197
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183471060
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:22 schreef PaniniNL het volgende:

[..]

Is deze link nog geldig om mee te bestellen en geen douanekosten te betalen?
Jahoor die is nog geldig. Gebruik wel EU Priority Line als verzendmethode:)
pi_183476653
Hoe worden smartphones ingepakt voor ze verzonden worden? Wordt er speciale langere luchtzakken gebruikt zoals bij sommige Ali verkopers? Reden dat ik dit vraag is omdat bij kleinere bestellingen het hit of miss is met de inpakwijze en het product in een te grote zak wordt gestopt en dus rondvliegt binnenin.

[ Bericht 85% gewijzigd door Aidenf op 01-12-2018 16:32:59 ]
  CHI shopkeeper zondag 2 december 2018 @ 14:50:48 #199
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183494363
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:25 schreef Aidenf het volgende:
Hoe worden smartphones ingepakt voor ze verzonden worden? Wordt er speciale langere luchtzakken gebruikt zoals bij sommige Ali verkopers? Reden dat ik dit vraag is omdat bij kleinere bestellingen het hit of miss is met de inpakwijze en het product in een te grote zak wordt gestopt en dus rondvliegt binnenin.
Dit verschilt per pakketje natuurlijk, maar enkel voor de telefoon wordt die meestal verzonden in een klein zakje met bubbelverpakking. Daarin zit dan het doosje van de telefoon zelf natuurlijk. Het doosje zelf bied al veel bescherming voor de telefoon normaal gesproken.
pi_183508935
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 20:13 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Gebruik deze link van de Jumper EZbook X3 Laptop 6GB RAM 64GB eMMC met coupon code: GBNBX3. Gebruik verder EU Priority Line als verzendmethode (bij dit product is deze gratis).

Dit kan je later selecteren in het bestelproces nadat je op "Proceed to Checkout" hebt gedrukt. Daar kan je EU Priority Line selecteren. Je kan daar ook ook de eventuele "Shipping Insurance" selecteren.
Je moet dus een combinatie van deze link samen met EU Priority Line gebruiken als verzendmethode. Dan zal alles in orde komen 🙂
Kan dit nu nog/weer? De actie was namelijk weg en is nu weer terug.
  CHI shopkeeper maandag 3 december 2018 @ 13:15:53 #201
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183512846
quote:
1s.gif Op maandag 3 december 2018 08:51 schreef Jerrari85 het volgende:

[..]

Kan dit nu nog/weer? De actie was namelijk weg en is nu weer terug.
Ja je kan dit gewoon weer gebruiken *O*
  maandag 3 december 2018 @ 18:05:03 #202
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183517980
@gearbest.
Je vroeg mij om aan te geven wanneer ik een refund ontvang.

Volgens mij is de refund binnen via Checkout.com.
Er staan verder geen referenties of überhaupt de naam Gearbest bij dus graag een bevestiging.

Op naar fase 2. Mijn Retour-verzendkosten omdat het product niet voldoet aan de beschrijving en ik heb betaald om het terug te zenden.
.
Je ging achter deze verzendkosten aan, wat is de status hiervan?

Order No: 18102200976223536728
Ticket: T18110859265

Dank.
Daanse!
  CHI shopkeeper maandag 3 december 2018 @ 21:55:05 #203
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183523087
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 18:05 schreef buikdaanser het volgende:
@gearbest.
Je vroeg mij om aan te geven wanneer ik een refund ontvang.

Volgens mij is de refund binnen via Checkout.com.
Er staan verder geen referenties of überhaupt de naam Gearbest bij dus graag een bevestiging.

Op naar fase 2. Mijn Retour-verzendkosten omdat het product niet voldoet aan de beschrijving en ik heb betaald om het terug te zenden.
.
Je ging achter deze verzendkosten aan, wat is de status hiervan?

Order No: 18102200976223536728
Ticket: T18110859265

Dank.
Ik ga het navragen of die van ons komt, maar als het bedrag overeenkomt met je aankoopbedrag dan vermoed ik van wel. Ik heb daar verder nog niks over vernomen. Enkel dat de refund in orde gemaakt ging worden.

quote:
1s.gif Op zaterdag 1 december 2018 07:55 schreef LiteOndvn het volgende:

[..]

Goede dag,
Ik zie dat het pakketje nog steeds niet is verzonden?26 november.
Order nr.
18112600925800086376.
Kunt u dat voor mij nakijken.
Mvg Johnny
Ik ga het eens navragen. Was deze wel op voorraad op het moment van bestellen? Ik ga het in ieder geval navragen.

[ Bericht 23% gewijzigd door Gearbest op 03-12-2018 22:04:41 ]
  maandag 3 december 2018 @ 22:57:33 #204
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183524460
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 21:55 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga het navragen of die van ons komt, maar als het bedrag overeenkomt met je aankoopbedrag dan vermoed ik van wel. Ik heb daar verder nog niks over vernomen. Enkel dat de refund in orde gemaakt ging worden.

Hoi,

Het bedrag is geconverteerd van $ naar E, vandaar dat ik het nooit zeker kan weten, zonder vermelding van Gearbest, een order of ticket nummer.

Wat betreft de refund van de verzendkosten. Wat is wijsheid? Zal ik er nogmaals op aansturen in het ticket of regel jij dit verder?

Dank.
Daanse!
pi_183537309
@Gearbest

Heb je toevallig ook een kortingscode voor deze laptop en een linkje voor het vergoeden van de eventuele douane kosten?

https://www.gearbest.com/(...)rce=tt_de&aid=171752

Bedankt alvast!
  CHI shopkeeper dinsdag 4 december 2018 @ 21:19:11 #206
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183539265
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 22:57 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Hoi,

Het bedrag is geconverteerd van $ naar E, vandaar dat ik het nooit zeker kan weten, zonder vermelding van Gearbest, een order of ticket nummer.

Wat betreft de refund van de verzendkosten. Wat is wijsheid? Zal ik er nogmaals op aansturen in het ticket of regel jij dit verder?

Dank.
Ah oke dat is vreemd inderdaad. Nee dan weet je ongeveer niks, maar verwacht wel dat het bedrag van ons afkomstig is. Ik heb wel doorgekregen dat er een refund is gebeurd.
Ik zou zelf ook nog gewoon reageren in het ticket met de vraag naar de verzendkosten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 20:00 schreef fifa4ever het volgende:
@Gearbest

Heb je toevallig ook een kortingscode voor deze laptop en een linkje voor het vergoeden van de eventuele douane kosten?

https://www.gearbest.com/(...)rce=tt_de&aid=171752

Bedankt alvast!
Gebruik deze link van de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook samen met EU Priority Line als verzendmethode. Helaas is er geen coupon code mogelijk op dit moment.
pi_183544121
Beste Gearbest,

Ik wil nog even kwijt dat het nu al een maand geleden is dat ik hier een bericht heb achter gelaten.omdat er een gerefurbishede laptop zou woprden opgestuurd.GB had een track en trace gestuurd maar deze klopte niet bij navraag bij het vervoersbedrijf. GB heeft daarom besloten om een nieuwe laptop te leveren alleen moest ik wel de verzendkosten betalen a ¤40,- Op 16 november heb ik de ¤40,- betaald. Ik heb nu nog steeds geen laptop. Ik begin een beetje ongeduldig te worden want dit speeld al 6 maanden.

Ik hoop dat je wat kunt betekenen voor deze zaak.

GRT MC_T
pi_183548274
quote:
Het is mij al vaker opgevallen, maar hoe kan het dat niet iedereen dezelfde prijs te zien krijgt? Bij mij kost de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook ¤213,09 en bij iemand kost hij maar ¤195,33:

Ik ben best wel benieuwd hoe dit kan?

pi_183549052
Beste Gearbest,

Ik heb op 18 november 2x een 'Lucky bag met Xiaomi phone' gekocht (order nummers 18111800921215425499 en 18111800921215392528).

Gearbest geeft op de eigen site aan dat de Xiaomi Phone een waarde heeft van minimaal 200.40 USD per stuk, zie de link naar de order ( https://www.gearbest.com/(...)054.html?wid=1349303). In KOEIELETTERS staat er 200.40 USD.

Normaal kost de Lucky bag ook 200.40 USD, maar tijdens de Black Friday deal was de Lucky bag tijdelijk te koop voor 89,99 USD.

Nu krijgt ik 2x een Xiaomi Redmi 6a (2GB/16GB) thuis ter waarde van 100 USD. Ik heb met gearbest contact gehad en het antwoord is dat ik 90 USD heb betaald en dat ik een goede deal heb dat ik een telefoon van 100 USD krijgt. Dan snap ik, maar ik had toch echt een telefoon met een waarde van 200 USD gekocht, dat was de Black Friday aanbieding.

Ik vindt dit niet correct. Het klopt dat ik maar 90 USD heb betaald, maar daarmee heb ik wel een Xiaomi telefoon van 200.40 USD gekocht. En er zullen ook klanten zijn die gewoon 200 USD hebben betaald omdat ze toevallig niet tijdens de Black Friday deal gekocht hebben. Die zullen helemaal terecht boos zijn.

Bij de beschrijving van de Lucky bag staat (Q&A vraag 2) dat "inside every lucky bag are premium products, with the total contents typically worth far more than the cost".. Dat lijkt mij een duidelijke statement. Eigenlijk zegt Gearbest hiermee dat de waarde eigenlijk meer dan 200.40 USD zou moeten zijn.

The operator van Gearbest zegt dat ik dus in mijn handen mag knijpen dat ik een Xiaomi telefoon van 100 USD krijg, maar Gearbest adverteert dat er een telefoon van minimaal 200.40 USD in de Lucky bag moet zitten. En ook nog van 'premium kwaliteit'. Deze Xiaomi Phone is de meest budget versie die er is (met slechte specs).

Hierin lijkt nu aan padstelling. Mijn verzoek aan Gearbest is... laat dan maar met de Lucky bag, ik heb daar wel even genoeg van, en stort gewoon 2x mijn aankoopbedrag van 89,99 USD met portokosten en retourkosten terug op mijn rekening. Ik stuur de beide Redmi 6a telefoon dan per direct terug.

Ik weet ook dat 90 USD geen hoog bedrag is voor een Xiaomi telefoon, maar dan moet Gearbest niet adverteren dat de telefoon een waarde van minimaal 200.40 USD heeft. Gaat me hier echt om principe.

Ik hoop dat jullie graag hierin kunnen bemiddelen. Tot nu toe heb ik altijd goede ervaringen met Gearbest gehad, maar deze 'Lucky bag' aanbiedingen zijn blijkbaar niet echt.

met vriendelijke groet,
Unidex
  woensdag 5 december 2018 @ 16:34:53 #210
481209 buikdaanser
Buik en Daanse!
pi_183551804
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 21:19 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ah oke dat is vreemd inderdaad. Nee dan weet je ongeveer niks, maar verwacht wel dat het bedrag van ons afkomstig is. Ik heb wel doorgekregen dat er een refund is gebeurd.
Ik zou zelf ook nog gewoon reageren in het ticket met de vraag naar de verzendkosten.

[..]

Ik heb een reactie gegeven in het ticket en stuur aan op een RMA terugzend-kosten refund.

Eerlijk gezegd verwacht ik een reactie in de trant van wij vergoeden geen RMA verzendkosten zie voorwaarden. Dit is mij namelijk al eens gemeld op de Gearbest Chat.

Gegeven het feit dat het product niet conform productomschrijving is.
Ben ik van mening dat deze reactie kant nog wal raakt.

Kun jij eens navraag doen? Als er vanuit beide kanten een verzoek loopt voor een oplossing.
Moet e.e.a. te voorspoedigen zijn.

Dank.
Daanse!
pi_183563133
- Orderdatum:25 oktober 2019
- Product: OnePlus 6 A6000 4G Phablet MIRROR BLACK 6GB RAM 64GB ROM
- Ordernummer: 18102500991410240218
- Tracking nummer (indien verzonden):
456996843
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: DPD geeft aan dat het pakket bezorgd is, echter is dit niet het geval, op de website is er geen bewijs te vinden en DPD geeft zelf aan dat er iets niet klopt met de zending.
Gearbest wil de kopie van de handtekening voor ontvangst niet aan mij doorsturen die zij wel van dpd ontvangen heeft. (dit heeft dpduk zelf aan mij bevestigd)
Gearbest geeft eerst aan dat zij een antwoord hebben over de pakket status (en het onderzoek van dpd) op 30 november, toen op 7 december en nu op 30 december.
Eerst vroegen zij mij om bij buren en de post na te vragen, dit heb ik gedaan zelfs ticket gestart bij dpd, toen heeft gb ook een ticket gestart. Echter nu vragen ze me weer om de buren te vragen en ontwijken mijn vragen over het onderzoek bij dpd. Ik heb zelfs dpd al een letter of denial gestuurd, echter krijg geen inhoudelijke reacties van gearbest op standaard antwoorden na.

- Voorkeur: Resend maar dan wel zo snel mogelijk
pi_183565925
- Orderdatum: 30-10-2018
- Product: Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 4G Phablet Global Version
- Ordernummer: 18103000992909099657
- Tracking nummer: CY140018807DE
- Verzendmethode: DHL
- Probleem: Pakket zoek bij DHL. Dit gemeld bij GB support. Support zou onderzoek instellen en vroeg mij tot 30-11 te wachten en als na deze dag niet geleverd is, ze een oplossing zullen aanbieden. Op 30-11 kreeg ik van GB uit het niets ineens een melding dat de levering succesvol is. DHL zegt van niets te weten (contact dd. 4-12-2018). Hier melding van gemaakt naar GB, is mij gevraagd te wachten tot 31 december. Eind december gaan ze me vast vragen om te wachten tot eind januari. Ben er nu wel klaar mee.
Voorkeur: Refund
  CHI shopkeeper donderdag 6 december 2018 @ 20:51:26 #213
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183573229
quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 12:41 schreef fifa4ever het volgende:

[..]

Het is mij al vaker opgevallen, maar hoe kan het dat niet iedereen dezelfde prijs te zien krijgt? Bij mij kost de Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook ¤213,09 en bij iemand kost hij maar ¤195,33:

Ik ben best wel benieuwd hoe dit kan?

[ afbeelding ]
Normaal zou iedereen dezelfde prijs moeten krijgen en is er geen verschil. Er kan enkel verschil zijn door nieuwsbrief acties of kortingscodes. De links hier zijn indien aanwezig ook voorzien van de email acties. Ik zie zelf ook een prijs van ¤213 en is er ook geen andere actie op dit moment.

quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 13:39 schreef Unidex het volgende:
Beste Gearbest,

Ik heb op 18 november 2x een 'Lucky bag met Xiaomi phone' gekocht (order nummers 18111800921215425499 en 18111800921215392528).

Gearbest geeft op de eigen site aan dat de Xiaomi Phone een waarde heeft van minimaal 200.40 USD per stuk, zie de link naar de order ( https://www.gearbest.com/(...)054.html?wid=1349303). In KOEIELETTERS staat er 200.40 USD.

Normaal kost de Lucky bag ook 200.40 USD, maar tijdens de Black Friday deal was de Lucky bag tijdelijk te koop voor 89,99 USD.

Nu krijgt ik 2x een Xiaomi Redmi 6a (2GB/16GB) thuis ter waarde van 100 USD. Ik heb met gearbest contact gehad en het antwoord is dat ik 90 USD heb betaald en dat ik een goede deal heb dat ik een telefoon van 100 USD krijgt. Dan snap ik, maar ik had toch echt een telefoon met een waarde van 200 USD gekocht, dat was de Black Friday aanbieding.

Ik vindt dit niet correct. Het klopt dat ik maar 90 USD heb betaald, maar daarmee heb ik wel een Xiaomi telefoon van 200.40 USD gekocht. En er zullen ook klanten zijn die gewoon 200 USD hebben betaald omdat ze toevallig niet tijdens de Black Friday deal gekocht hebben. Die zullen helemaal terecht boos zijn.

Bij de beschrijving van de Lucky bag staat (Q&A vraag 2) dat "inside every lucky bag are premium products, with the total contents typically worth far more than the cost".. Dat lijkt mij een duidelijke statement. Eigenlijk zegt Gearbest hiermee dat de waarde eigenlijk meer dan 200.40 USD zou moeten zijn.

The operator van Gearbest zegt dat ik dus in mijn handen mag knijpen dat ik een Xiaomi telefoon van 100 USD krijg, maar Gearbest adverteert dat er een telefoon van minimaal 200.40 USD in de Lucky bag moet zitten. En ook nog van 'premium kwaliteit'. Deze Xiaomi Phone is de meest budget versie die er is (met slechte specs).

Hierin lijkt nu aan padstelling. Mijn verzoek aan Gearbest is... laat dan maar met de Lucky bag, ik heb daar wel even genoeg van, en stort gewoon 2x mijn aankoopbedrag van 89,99 USD met portokosten en retourkosten terug op mijn rekening. Ik stuur de beide Redmi 6a telefoon dan per direct terug.

Ik weet ook dat 90 USD geen hoog bedrag is voor een Xiaomi telefoon, maar dan moet Gearbest niet adverteren dat de telefoon een waarde van minimaal 200.40 USD heeft. Gaat me hier echt om principe.

Ik hoop dat jullie graag hierin kunnen bemiddelen. Tot nu toe heb ik altijd goede ervaringen met Gearbest gehad, maar deze 'Lucky bag' aanbiedingen zijn blijkbaar niet echt.

met vriendelijke groet,
Unidex
Hallo Unidex,
Ik heb even gekeken, maar zie bij de link nergens iets staan van $200,40. Kan zijn dat dit nu aan is gepast, maar hier hebt ik op dit moment geen weet van. Ik weet niet of je goede link hebt gegeven, want ik zie dit niet meer staan. Wat betreft je antwoord op ""inside every lucky bag are premium products, with the total contents typically worth far more than the cost". Het is zo dat je $90 hebt betaald en dus zal het product een hogere waarde dan $90 moeten hebben. Dit is in jouw geval 10% stijging.
Ik ga kijken wat de mogelijkheden zijn, maar er staat wel duidelijk bij Note: lucky bag contents cannot be accepted for returns, replacement, or negative feedback. Ik ga in ieder kijken wat er allemaal mogelijk is natuurlijk. Ik snap je reactie helemaal hoor als ik je verhaal zo hoor.
quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 16:34 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Ik heb een reactie gegeven in het ticket en stuur aan op een RMA terugzend-kosten refund.

Eerlijk gezegd verwacht ik een reactie in de trant van wij vergoeden geen RMA verzendkosten zie voorwaarden. Dit is mij namelijk al eens gemeld op de Gearbest Chat.

Gegeven het feit dat het product niet conform productomschrijving is.
Ben ik van mening dat deze reactie kant nog wal raakt.

Kun jij eens navraag doen? Als er vanuit beide kanten een verzoek loopt voor een oplossing.
Moet e.e.a. te voorspoedigen zijn.

Dank.
Ja doe ik zeker. Ik heb op mijn vorige vraag ook navraag gedaan en je zou er een ticket over ontvangen moeten hebben. Dit lijkt me als ik het zo hoor nog niet het geval dus.

quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 10:35 schreef dutchie1973 het volgende:
- Orderdatum:25 oktober 2019
- Product: OnePlus 6 A6000 4G Phablet MIRROR BLACK 6GB RAM 64GB ROM
- Ordernummer: 18102500991410240218
- Tracking nummer (indien verzonden):
456996843
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: DPD geeft aan dat het pakket bezorgd is, echter is dit niet het geval, op de website is er geen bewijs te vinden en DPD geeft zelf aan dat er iets niet klopt met de zending.
Gearbest wil de kopie van de handtekening voor ontvangst niet aan mij doorsturen die zij wel van dpd ontvangen heeft. (dit heeft dpduk zelf aan mij bevestigd)
Gearbest geeft eerst aan dat zij een antwoord hebben over de pakket status (en het onderzoek van dpd) op 30 november, toen op 7 december en nu op 30 december.
Eerst vroegen zij mij om bij buren en de post na te vragen, dit heb ik gedaan zelfs ticket gestart bij dpd, toen heeft gb ook een ticket gestart. Echter nu vragen ze me weer om de buren te vragen en ontwijken mijn vragen over het onderzoek bij dpd. Ik heb zelfs dpd al een letter of denial gestuurd, echter krijg geen inhoudelijke reacties van gearbest op standaard antwoorden na.

- Voorkeur: Resend maar dan wel zo snel mogelijk
Hmm dat is vervelend om te horen. Heb je voor mij nog een kloppend tracking nummer. Dit lijkt namelijk niet te kloppen samen met je ordernummer.
Heb je een shipping insurance afgesloten?
Ik moet wel zeggen dat ik het vreemd vind dat DPD zegt dat er iets niet klopt, maar vervolgens zelf geen actie ondernemen om het pakketje te traceren of na te gaan.
Heb je voor mij ook nog het tickernummer van je melding?

quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:32 schreef Frash het volgende:
- Orderdatum: 30-10-2018
- Product: Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 4G Phablet Global Version
- Ordernummer: 18103000992909099657
- Tracking nummer: CY140018807DE
- Verzendmethode: DHL
- Probleem: Pakket zoek bij DHL. Dit gemeld bij GB support. Support zou onderzoek instellen en vroeg mij tot 30-11 te wachten en als na deze dag niet geleverd is, ze een oplossing zullen aanbieden. Op 30-11 kreeg ik van GB uit het niets ineens een melding dat de levering succesvol is. DHL zegt van niets te weten (contact dd. 4-12-2018). Hier melding van gemaakt naar GB, is mij gevraagd te wachten tot 31 december. Eind december gaan ze me vast vragen om te wachten tot eind januari. Ben er nu wel klaar mee.
Voorkeur: Refund
Dat is inderdaad vervelend. Ik krijg inderdaad ook de volgende melding "Status op di, 13.11.2018 13:09 uur: De zending is aangekomen in het land van bestemming". Ik ga het in ieder geval navragen, Heb je voor mij nog het ticketnummer en heb je een shipping insurance afgesloten?
Je zult inderdaad moeten wachten tot 30-12-2018 voordat er een resend of refund zal gebeuren. Er wordt namelijk echt pas actie ondernomen als je pakketje meer dan 2 maanden verzendtijd heeft.
pi_183575858
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 20:51 schreef Gearbest het volgende:
[..]

Dat is inderdaad vervelend. Ik krijg inderdaad ook de volgende melding "Status op di, 13.11.2018 13:09 uur: De zending is aangekomen in het land van bestemming". Ik ga het in ieder geval navragen, Heb je voor mij nog het ticketnummer en heb je een shipping insurance afgesloten?
Je zult inderdaad moeten wachten tot 30-12-2018 voordat er een resend of refund zal gebeuren. Er wordt namelijk echt pas actie ondernomen als je pakketje meer dan 2 maanden verzendtijd heeft.
Sure. Ticketnummer is T18111907257, geen shipping insurance. Betaling via iDEAL, gekocht met Fok affiliatelink.
pi_183603714
Hoi,

Je slaat idd precies de spijker op z'n kop. Ik heb screenshots van beide order toegevoegd (https://ibb.co/k9T19fT).

In het systeem van Gearbest staat idd gewoon dat 90 USD is betaald en een Xiaomi telefoon van 100 USD is ontvangen (en dit klopt ook) en het zou in theorie een leuke deal zijn. Daar verwijst GB ook naar. Maar dit staat niet goed in het systeem zoals je in de bijgevoegde screenshots van beide orders kan zien.

De lucky bag koste 200.40 USD en was als "flash deal" tijdens Black Friday tijdelijk verlaagd naar 89.99 USD. Op dat moment kocht je voor 90 USD via een mooie Black Friday deal een Xiaomi telefoon met een waarde van 200 USD. In de screenshot zie je ook staan "van 200.40 USD voor 89.99 USD".Dit is de discussie. Op de site van GB (https://www.gearbest.com/(...)2#anchorGoodsReviews) zie je ook dat de helft van de kopers hier terecht boos over is. Ze zeggen... er is ons een Xiaomi telefoon van 200.40 USD beloofd.Je kan niet zeggen... "beste koper hier heb je een flash deal waarbij je een Xiaomi telefoon met een waarde van minstens 200.40 USD krijgt voor (Black Friday deal) tijdelijk 89.99 USD, maar dan een telefoon met een waarde van 100 USD opsturen.

Hopelijk geeft jou dit voldoende informatie.

Dank voor je hulp!
pi_183633846
@gearbest,

Ook ik heb net als Panda, 22/11/2018 besteld met EU priorty line,
maar kom nu pas jullie tegen :{ Is er op mijn order nog een bescherming van import taks te regelen?
18112200925115397420

bedankt voor de moeite iig ^O^
pi_183638369
Hallo Gearbest,

Ik heb op 23 november een Redmi Note 5 besteld, Deze is tot op heden nog steeds niet verstuurd en van de klantenservice op de chat kom ik ook niet veel verder. Kun je nagaan waar de order bij jullie mis gaat (staat al tijden op status "Packed")
het betreft order #18112300900312402330

bedankt voor de moeite alvast!
Ctrl + W
Echte mannen eten geen honing. Die kauwen op bijen.
pi_183641499
Hallo gearbest,

- Orderdatum:01-12-2018
- Product:2 x pocophone f1 Ordernummer:18120100994916134745 Trackinnummer (indien verzonden):
- Verzendmethode: EU express + shipping verzekering
- Probleem: mijn order staat nog steeds op "packed" en is na 9 dagen nog steeds niet verzonden. Op het moment van bestellen stond erbij dat dit rond 5-6 december zou gebeuren maar er is nog niets veranderd aan de status van mijn bestelling? En ben ik met de verzekering ook meteen gedekt voor de douane kosten?

Mvg, Stef
  CHI shopkeeper maandag 10 december 2018 @ 20:29:49 #219
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183648668
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 23:11 schreef Frash het volgende:

[..]

Sure. Ticketnummer is T18111907257, geen shipping insurance. Betaling via iDEAL, gekocht met Fok affiliatelink.
Oke super. Dat je geen Shipping Insurance hebt is wel een mindere. Ik ga er in ieder geval achteraan.
Je zou er wel al een ticket over ontvangen moeten hebben normaal gezien.

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:37 schreef Unidex het volgende:
Hoi,

Je slaat idd precies de spijker op z'n kop. Ik heb screenshots van beide order toegevoegd (https://ibb.co/k9T19fT).

In het systeem van Gearbest staat idd gewoon dat 90 USD is betaald en een Xiaomi telefoon van 100 USD is ontvangen (en dit klopt ook) en het zou in theorie een leuke deal zijn. Daar verwijst GB ook naar. Maar dit staat niet goed in het systeem zoals je in de bijgevoegde screenshots van beide orders kan zien.

De lucky bag koste 200.40 USD en was als "flash deal" tijdens Black Friday tijdelijk verlaagd naar 89.99 USD. Op dat moment kocht je voor 90 USD via een mooie Black Friday deal een Xiaomi telefoon met een waarde van 200 USD. In de screenshot zie je ook staan "van 200.40 USD voor 89.99 USD".

[ afbeelding ]

Dit is de discussie. Op de site van GB (https://www.gearbest.com/(...)2#anchorGoodsReviews) zie je ook dat de helft van de kopers hier terecht boos over is. Ze zeggen... er is ons een Xiaomi telefoon van 200.40 USD beloofd.

[ afbeelding ]

Je kan niet zeggen... "beste koper hier heb je een flash deal waarbij je een Xiaomi telefoon met een waarde van minstens 200.40 USD krijgt voor (Black Friday deal) tijdelijk 89.99 USD, maar dan een telefoon met een waarde van 100 USD opsturen.

Hopelijk geeft jou dit voldoende informatie.

Dank voor je hulp!
Ik ga kijken wat ik kan gaan doen. Je zou wel al een ticket hierover ontvangen moeten hebben, maar ik weet niet wat er daarin gezegd is.

quote:
14s.gif Op maandag 10 december 2018 00:19 schreef PowerEd het volgende:
@gearbest,

Ook ik heb net als Panda, 22/11/2018 besteld met EU priorty line,
maar kom nu pas jullie tegen :{ Is er op mijn order nog een bescherming van import taks te regelen?
18112200925115397420

bedankt voor de moeite iig ^O^
Ik ga kijken of ik dit nog kan omzetten. Is je order wel al verzonden en heb je een tracking nummer voor mij indien deze verzonden is.

quote:
3s.gif Op maandag 10 december 2018 11:56 schreef Timminater het volgende:
Hallo Gearbest,

Ik heb op 23 november een Redmi Note 5 besteld, Deze is tot op heden nog steeds niet verstuurd en van de klantenservice op de chat kom ik ook niet veel verder. Kun je nagaan waar de order bij jullie mis gaat (staat al tijden op status "Packed")
het betreft order #18112300900312402330

bedankt voor de moeite alvast!
Dat is vreemd inderdaad. Ik ga dit voor je navragen en je zal hier snel een ticket in je account over ontvangen.

quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 14:44 schreef Stk55 het volgende:
Hallo gearbest,

- Orderdatum:01-12-2018
- Product:2 x pocophone f1 Ordernummer:18120100994916134745 Trackinnummer (indien verzonden):
- Verzendmethode: EU express + shipping verzekering
- Probleem: mijn order staat nog steeds op "packed" en is na 9 dagen nog steeds niet verzonden. Op het moment van bestellen stond erbij dat dit rond 5-6 december zou gebeuren maar er is nog niets veranderd aan de status van mijn bestelling? En ben ik met de verzekering ook meteen gedekt voor de douane kosten?

Mvg, Stef
Hallo Stef,
Ik ga dit voor je navragen en je zal hier snel een ticket in je account over ontvangen.
Helaas ben je niet verzekerd tegen douanekosten. Je zou hier namelijk EU Priority Line samen met onze linken hier op FOK voor moeten gebruiken. Ik ga ook direct kijken of ik dit ook nog in orde kan gaan maken.
pi_183650966
Ik ga kijken of ik dit nog kan omzetten. Is je order wel al verzonden en heb je een tracking nummer voor mij indien deze verzonden is.
Hij gaat niet hard maar is verstuurd CY140644562DE. Bedankt voor de moeite
pi_183651099
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:06 schreef habsnurker het volgende:
@Gearbest

zaterdag een bestelling gedaan (mi mix 2s) en net als I_panda_I was ik mij er ook niet van bewust dat alleen via een link van hier er import tax bescherming op zou zitten. kun je kijken wat je voor me kan doen?
@Gearbest, ik zit in hetzelfde schuitje. Misschien ben ik al te laat, maar moest je nog iets kunnen doen ben ik uiteraard zeer dankbaar. Order nummer 18112400956017105442. De status van het pakketje is me namelijk ook nog onduidelijk, wegens al enkele malen terug veranderd (wel of niet op luchthaven)... :) Tracking nummer CY140673612DE

[ Bericht 2% gewijzigd door matzo op 10-12-2018 23:35:53 ]
pi_183651607
quote:
14s.gif Op maandag 10 december 2018 00:19 schreef PowerEd het volgende:
@gearbest,

Ook ik heb net als Panda, 22/11/2018 besteld met EU priorty line,
maar kom nu pas jullie tegen :{ Is er op mijn order nog een bescherming van import taks te regelen?
18112200925115397420

bedankt voor de moeite iig ^O^
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 20:29 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga kijken of ik dit nog kan omzetten. Is je order wel al verzonden en heb je een tracking nummer voor mij indien deze verzonden is.

@gearbest
Hij gaat niet hard maar is verstuurd CY140644562DE.
is aangekomen op Airport hk. Bedankt voor de moeite.

groet Ed
pi_183654871
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 21:55 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga het navragen of die van ons komt, maar als het bedrag overeenkomt met je aankoopbedrag dan vermoed ik van wel. Ik heb daar verder nog niks over vernomen. Enkel dat de refund in orde gemaakt ging worden.

[..]

Ik ga het eens navragen. Was deze wel op voorraad op het moment van bestellen? Ik ga het in ieder geval navragen.
Staat nog steeds op not shipped.Zie ook dat er nog steeds voorraad is.

[ Bericht 2% gewijzigd door LiteOndvn op 11-12-2018 09:06:18 ]
  CHI shopkeeper dinsdag 11 december 2018 @ 20:44:33 #224
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183669012
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 22:03 schreef matzo het volgende:

[..]

@Gearbest, ik zit in hetzelfde schuitje. Misschien ben ik al te laat, maar moest je nog iets kunnen doen ben ik uiteraard zeer dankbaar. Order nummer 18112400956017105442. De status van het pakketje is me namelijk ook nog onduidelijk, wegens al enkele malen terug veranderd (wel of niet op luchthaven)... :) Tracking nummer CY140673612DE
quote:
14s.gif Op maandag 10 december 2018 22:27 schreef PowerEd het volgende:

[..]

[..]

@gearbest
Hij gaat niet hard maar is verstuurd CY140644562DE.
is aangekomen op Airport hk. Bedankt voor de moeite.

groet Ed
Ik heb het voor beide nog in orde gemaakt. gelukkig nog net op tijd. Volgende keer best met onze linken hier op FOK! bestellen, want weet niet hoelang ik dit achteraf nog kan regelen.
De verzending van ongeveer 4 weken in beslag nemen dus nog even geduld :)

quote:
1s.gif Op dinsdag 11 december 2018 06:11 schreef LiteOndvn het volgende:

[..]

Staat nog steeds op not shipped.Zie ook dat er nog steeds voorraad is.
Dat je een product kan bestellen wil niet zeggen dat deze op voorraad is. Dit kan je zien aan Ship Between kopje. Je zou een ticket over je order ontvangen moeten hebben.

quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 16:34 schreef buikdaanser het volgende:

[..]

Ik heb een reactie gegeven in het ticket en stuur aan op een RMA terugzend-kosten refund.

Eerlijk gezegd verwacht ik een reactie in de trant van wij vergoeden geen RMA verzendkosten zie voorwaarden. Dit is mij namelijk al eens gemeld op de Gearbest Chat.

Gegeven het feit dat het product niet conform productomschrijving is.
Ben ik van mening dat deze reactie kant nog wal raakt.

Kun jij eens navraag doen? Als er vanuit beide kanten een verzoek loopt voor een oplossing.
Moet e.e.a. te voorspoedigen zijn.

Dank.
Ik heb bericht teruggekregen dat de refund is gebeurd op 2018-11-24 PM 10:00:10. Verder krijg ik qua verzendkosten terug dat het in orde gemaakt wordt, maar dit is nog niet echt duidelijk. Je zou verder wel een antwoord op je ticket ontvangen moeten hebben.
pi_183680072
Beste Gearbest .Ik heb hier mij ook maar eens aangemeld omdat ik 3 weken geleden voor het eerst een grote bestelling heb gedaan bij gearbest waarbij stond dat deze op 10 december verzonden zou worden. ondertussen schoof de datum steeds verder op. nu viel mij op dat de verzenddatum bij het bestelde product zowat elke dag van datum veranderd en vraag mij af hoe betrouwbaar dit is? er staat nu vandaag namelijk weer ship between 13-15 december maar gisteren nog ship between 17-19 december. kan dat morgen dan weer veranderen of kan ik ervanuit gaan dat deze datum nu blijft staan omdat het morgen al 13 december is..

[ Bericht 14% gewijzigd door DreStar op 12-12-2018 14:22:17 ]
pi_183682641
quote:
Ik heb het voor beide nog in orde gemaakt. gelukkig nog net op tijd. Volgende keer best met onze linken hier op FOK! bestellen, want weet niet hoelang ik dit achteraf nog kan regelen.
De verzending van ongeveer 4 weken in beslag nemen dus nog even geduld :)
Bedankt, dat wordt nog een tijdje op mijn kin kloppen dan. :) Uit curieuziteit, bedoel je idd nog 4 weken, of 4 weken in totaal? :)
pi_183688621
Beste Gearbest .ik heb mijn eerste bestelling gedaan en het blijkt nu al een teleurstelling.

ik had een Xiaomi scooter besteld op 20 november maar op 23 november met black Friday kwam er een betere deal van een EU versie die ik liever wilde hebben. dus ik ben gaan chatten met een agent. en in overleg heeft hij het item veranderd. de deal die ik hem liet zien wilde ik ook verzonden hebben vanuit warenhuis polen met Fast08. het prijsverschil was iets van 14 euro ofzo dus dat wilde ik graag bijbetalen. volgens de agent hoefde dit niet en hij bevestigde dat ik de scooter verzonden kreeg met Fast 08 . hier heb ik een screenshot van gemaakt als bewijs.nu ben ik vandaag eens gaan navragen via de chat van gearbest wanneer mijn bestelling verzonden zou worden omdat iemand anders die ook op het zelfde moment besteld had zijn scooter wel al verzonden is. en ook gelijk nog eens de verzendmethode gevraagd en blijkt dat hij uit HK verzonden gaat worden en niet eens op voorraad is. hier heb ik natuurlijk niks aan want ik heb een deal gemaakt met Fast08 .ik heb ook geen zin om belasting te gaan betalen vanuit HK en ook niet nog eens in het lange wachten want dan ha dik mijn bestelling met priority railway wel laten staan en was dat nu allang verzonden geweest. dus nu begint het allemaal wel wat vervelend en te worden en wil ik de bestelling alleen nog hebben als het ook uit polen met Fast08 word verzonden en anders moeten ze er maar eentje naar mij verzenden uit een ander EU warenhuis om het goed te maken.dat vind ik wel op zijn plaats want ik wil de scooter graag hebben maar niet nog eens een maand gaan wachten en mogelijk belasting betalen. ik hoop dat gearbest dit wel in orde gaat maken anders bestel ik daar gelijk nooit meer.mijn order nummer is 18111900987520067384 kunt u misschien daarin mee bemiddelen?

volgens de chat agent die ik nu vanavond heb gesproken gaat hij contact met mij laten opnemen in 24 uur met een speciaal team maar in hoeverre is dit nog betrouwbaar... ik ben helaas het vertrouwen een beetje verloren in gearbest .hopelijk kunt u dat begrijpen want ik houd van correct zaken doen .als ze iets beloven dat ook wekelijk doen.daarna nog eens nagevraagd bij andere medewerker en die bevestigde ook vanuit polen.
ik ken verder de shipping methodes niet maar ik vroeg daarna toch met een vraagteken of dat verzending vanuit Polen 08 is en dan krijg ik een correct als antwoord. beetje raar dat het dan ineens vanuit HK verzonden word.?

[ Bericht 6% gewijzigd door DreStar op 13-12-2018 00:30:01 ]
pi_183688927
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 december 2018 20:44 schreef Gearbest het volgende:

[..]

[..]

Ik heb het voor beide nog in orde gemaakt. gelukkig nog net op tijd. Volgende keer best met onze linken hier op FOK! bestellen, want weet niet hoelang ik dit achteraf nog kan regelen.
De verzending van ongeveer 4 weken in beslag nemen dus nog even geduld :)

@Gearbest,
helemaal blij, ik wacht rustig af
8-)
  CHI shopkeeper woensdag 12 december 2018 @ 21:02:23 #229
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183689513
quote:
0s.gif Op woensdag 12 december 2018 15:18 schreef matzo het volgende:

[..]

Bedankt, dat wordt nog een tijdje op mijn kin kloppen dan. :) Uit curieuziteit, bedoel je idd nog 4 weken, of 4 weken in totaal? :)
Geen probleem.
Ik bedoel ongeveer 4 weken in totaal. Dat is een schatting dus dit kan iets afwijken (iets eerder of later).

quote:
6s.gif Op woensdag 12 december 2018 20:37 schreef PowerEd het volgende:

[..]

@Gearbest,
helemaal blij, ik wacht rustig af
8-)
Geen probleem :)

quote:
0s.gif Op woensdag 12 december 2018 12:47 schreef DreStar het volgende:
Beste Gearbest .Ik heb hier mij ook maar eens aangemeld omdat ik 3 weken geleden voor het eerst een grote bestelling heb gedaan bij gearbest waarbij stond dat deze op 10 december verzonden zou worden. ondertussen schoof de datum steeds verder op. nu viel mij op dat de verzenddatum bij het bestelde product zowat elke dag van datum veranderd en vraag mij af hoe betrouwbaar dit is? er staat nu vandaag namelijk weer ship between 13-15 december maar gisteren nog ship between 17-19 december. kan dat morgen dan weer veranderen of kan ik ervanuit gaan dat deze datum nu blijft staan omdat het morgen al 13 december is..
Dat is altijd beetje vervelend. Zeker omdat de order toch al enige tijd geleden gebeurd is. We zijn afhankelijk van de verzending van de leveranciers en dit kan soms een kleine afwijking hebben. Ik verwacht zelf dat deze tussen 13-15 december verzonden gaat worden.

quote:
0s.gif Op woensdag 12 december 2018 20:23 schreef DreStar het volgende:
Beste Gearbest .ik heb mijn eerste bestelling gedaan en het blijkt nu al een teleurstelling.

ik had een Xiaomi scooter besteld op 20 november maar op 23 november met black Friday kwam er een betere deal van een EU versie die ik liever wilde hebben. dus ik ben gaan chatten met een agent. en in overleg heeft hij het item veranderd. de deal die ik hem liet zien wilde ik ook verzonden hebben vanuit warenhuis polen met Fast08. het prijsverschil was iets van 14 euro ofzo dus dat wilde ik graag bijbetalen. volgens de agent hoefde dit niet en hij bevestigde dat ik de scooter verzonden kreeg met Fast 08 . hier heb ik een screenshot van gemaakt als bewijs.nu ben ik vandaag eens gaan navragen via de chat van gearbest wanneer mijn bestelling verzonden zou worden omdat iemand anders die ook op het zelfde moment besteld had zijn scooter wel al verzonden is. en ook gelijk nog eens de verzendmethode gevraagd en blijkt dat hij uit HK verzonden gaat worden en niet eens op voorraad is. hier heb ik natuurlijk niks aan want ik heb een deal gemaakt met Fast08 .ik heb ook geen zin om belasting te gaan betalen vanuit HK. nu begint het allemaal wel wat ingewikkeld te worden en wil ik de bestelling alleen nog hebben als het ook uit polen met Fast08 word verzonden en anders dus niet. ik hoop dat gearbest dit wel in orde gaat maken anders bestel ik daar nooit meer.mijn order nummer is 18111900987520067384

[ afbeelding ]

daarna nog eens nagevraagd bij andere medewerker en die bevestigde ook vanuit polen. beetje raar dat het dan ineens vanuit HK verzonden word.?

[ afbeelding ]
Hallo Drestar,
Zeer vervelende situatie inderdaad.
Mag ik vragen waarom je de bestelling niet geannuleerd hebt en niet gewoon opnieuw besteld had. Dit zou namelijk een hoop gedoe bespaard hebben (ik heb achteraf natuurlijk makkelijk praten dat begrijp ik). Tevens is het eigenlijk de bedoeling dat dit normaal niet zomaar gebeurd en anders via een ticket geregeld moeten worden. Wat ik verder vreemd vind dat er niet bijbetaald moet worden. Dit is ook merkwaardig. Heb je nog meer screenshots hiervan en zou je die anders via de PM willen sturen?
Je order is dus nog niet verzonden op dit moment?
De 2e medewerker bevestigd dat het gaat om verzending vanuit een HK Warenhuis. Ze zegt namelijk ook de verzendmethode die vanuit HK verzonden wordt naar Polen. Vanuit Polen zal je pakketje dan weer naar Nederland verzonden worden.
Je order is dus nog niet verzonden op dit moment?
Als je order niet vanuit een Fast-08 warenhuis verzonden kan worden zou je deze graag willen annuleren?
pi_183689735
Beste Gearbest. ik wil wel annuleren maar dan zit ik al die tijd voor niks te wachten . ik wist niet dat het vanuit HK warenhuis naar Polen ging . maar bij die andere chat agent staat er wel duidelijk met Fast08 . ik wist ook niet dat je beter kan annuleren en dan opnieuw bestellen voor mij is het de eerste keer gearbest en er stond dat je het item kon ruilen daar een chat voor is dus ik vertrouwde erop dat dit goed kwam .ik heb wel een paar keer gevraagd om bij te willen betalen .volgens kij heb ik hier ook screenshots van gemaakt. maar alsjeblieft ik hoop dat gearbest dit gaat oplossen want he tis wel erg vervelend nu omdat ik de elektrische scooter speciaal besteld heb omdat ik slecht ter been ben dus bij annuleren heb ik niks en ik kan op dit moment niet fietsen vanwege mijn knie, maar lang wachten en belasting bij betalen wil ik ook niet dus ik vind dat gearbest dit gewoon moet oplossen en mij een scooter sturen vanuit Fast 08 warenhuis .. ik zal je zo via privebericht andere chatberichten sturen
pi_183690184
Beste Gearbest omdat ik net lid ben van Fok Forum kan ik nog geen priveberichten sturen,


ik hoop dat je iets voor mij kan betekenen anders word het wel een grote teleurstelling,

deze heb ik ook herhaaldelijk laten zien aan de chat agent.dat ik deze deal wilde .alles omcirkeld om ze erop attent te maken. wat kan hier eigenlijk aan fout gaan vraag je je af???Wat betreft annuleren en opnieuw bestellen.. deze deal is er niet meer voor die prijs met Fast 08 verzending op de website. was alleen met black Friday op 23 november en toen heb ik geruild . ik wil dus niet vanuit HK laten verzenden en nog eens een 2 maanden gaan wachten want ik wacht nu al 3 weken .als gearbest sportief is dan geven ze mij gewoon de deal waarvoor ik geruild heb en met de verzending vanuit Fast08 warenhuis Polen want het lijkt mij dat ik bewijzen genoeg heb? en dan betaal ik gewoon het verschil bij. daar doe ik niet moeilijk over

[ Bericht 8% gewijzigd door DreStar op 13-12-2018 00:27:48 ]
pi_183694867
Beste Gearbest het zit mij eigenlijk best wel heel erg dwars en ik heb nu zelf een ticked geopend en heel de situatie in mijn beste Engels uitgelegd . als bewijs heb ik alleen de gesprekken toegevoegd van de chat agent Branca waarmee ik de deal heb gesloten .tenslotte gaat het daar ook om .die bevestigd verzending met Fast 08 wat ik wilde en ook gevraagd heb ,en ik was in de veronderstelling dat het dan ook vanuit EU warenhuis opgestuurd zou worden. ik wist dus niet dat het ook vanuit HK warenhuis eerst naar Polen gaat .dus ik hoop dat gearbest redelijk is en mij ook de Fast 08 deal geeft rechtstreeks verzenden vanuit Polen zoals de chat agent Fast 08 bevestigd. de hele opzet van het ruilen was dat ik voor dezelfde prijs een EU uitvoering kon krijgen en vooral een snellere verzending omdat ik die scooter echt sneller nodig heb anders had ik net zo goed niet om kunnen ruilen . dus ik hoop ook op u begrip want ik wil die scooter echt graag hebben deze maand december nog..als u ook een goed woordje kan doen is prima maar misschien is dit voldoende wat ik geschreven heb,


dear Gearbest,

I placed an order on 20 november for xiaomi M365 scooter and change the item in the chat with chat agent Branca on 23 november for a blackfriday deal xiaomi M365 EU version scooter with faster shipping methode Fast 08,

now i was wondering when my order will be ship out. so i went to another chat agent on gearbest today. they tell me over about 5 working days,

but there is a problem.

when a close the deal with the chat agent we agreed the shipping methode Fast 08 EU warehouse for my order


an other agent tell me today that my order will be ship out from HK warehouse and not from Fast08 EU warehouse??
but i have made screenshots on 23 november when i close the deal with the agent Branca on gearbest he confirm shipping methode Fast08 .

so i want to have it ship out from EU warehouse Fast08 because that was the deal when i change the item. otherwise i had never change it

i have the evidence upload from 23 november with the chat agent Branco confirmed Fast 08 shipping for my order,


it is the first time for me i order from gearbest. and I'd like to get a good experience so please be reasonable.

I look forward to the solution that gearbest can offer me,

kind regards,

[ Bericht 11% gewijzigd door DreStar op 13-12-2018 00:27:10 ]
pi_183697963
Beste gearbest,

ik heb inmiddels antwoord gekregen van gearbest in mijn ticked maar dan krijg je dit als antwoord???

Dear Andre,

Thank you for your order.

We are attempting to prepare your order for you as soon as possible.
However, please be aware that our warehouse is currently seeing an increase in incoming shipments due to the holidays season coming, that might slow down the outgoing process of your order.
We are updating our stock availability, to offer all of our valued customers the best products currently available on the market.We are working around the clock to resolve this issue. We kindly ask for your patience regarding this and please rest assured we will ship your order as soon as we can.
Once your order has been shipped you will receive an email notification to your registered email address.
Once again we apologize for any inconvenience and thank you once more for your patience and understanding.

Best Regards
Karida
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/

Ben ik dan niet duidelijk geweest ofzo of doen ze het erom ?? . ik krijg gewoon volgens mij gewoon een standaard berichtje die ze aan iedereen sturen ... er word helemaal niet op mijn uitgelegde probleem ingegaan ..ik heb een hele uitleg gedaan van wat het probleem is en alle bewijzen in bijlage gestuurd.
pi_183705743
Ik ben nu zelf en opnieuw benaderd door gearbest .ze openden een apart ticked hiervoor en vroegen mijn verhaal zo duidelijk mogelijk uit te leggen . dus ik heb het allemaal nog eens allemaal nog beter en haarfijntjes uitgelegd en weer de bewijzen bijgevoegd

ik doe graag eerlijk zaken en verwacht dit dan ook van de wederpartij terug.
nu wachten op antwoord terug en hopen dat het goed komt.
als het goed komt zal ik zeker weer opnieuw durven te bestellen bij gearbest. en de volgende keer geen bestellingen meer laten omruilen bij een chat agent. al vind ik wel dat je normaal van deze service gebruik moet kunnen maken zonder dat de klant daarvan de dupe moet worden.
  CHI shopkeeper donderdag 13 december 2018 @ 19:45:05 #235
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183710008
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 16:13 schreef DreStar het volgende:
Ik ben nu zelf en opnieuw benaderd door gearbest .ze openden een apart ticked hiervoor en vroegen mijn verhaal zo duidelijk mogelijk uit te leggen . dus ik heb het allemaal nog eens allemaal nog beter en haarfijntjes uitgelegd en weer de bewijzen bijgevoegd

ik doe graag eerlijk zaken en verwacht dit dan ook van de wederpartij terug.
nu wachten op antwoord terug en hopen dat het goed komt.
als het goed komt zal ik zeker weer opnieuw durven te bestellen bij gearbest. en de volgende keer geen bestellingen meer laten omruilen bij een chat agent. al vind ik wel dat je normaal van deze service gebruik moet kunnen maken zonder dat de klant daarvan de dupe moet worden.
Hallo DreStar,
Daar ben ik weer en ik snap de situatie helemaal. Het beste is in het vervolg niet steeds een nieuw bericht te sturen, maar je oude bericht een update te geven als ik tussendoor nog niet gereageerd heb. Dit maakt het een stuk overzichtelijker, want nu is het een beetje onoverzichtelijk.
Oke nu terug naar jouw order.
Ik heb het vandaag doorgegeven aan mijn collega en ze vertelden met dat er al een ticket liep en dat die het nu aan het oplossen zijn. Doordat je gisteren nog een nieuw ticket hebt aangemaakt is alles door elkaar gelopen..... Dit werkte dus niet echt mee allemaal.
Nu ik je berichten lees snap ik waarom er al een ticket was. Er is nu inderdaad weer een nieuw ticket naar je toegestuurd en daarin zal het hopelijk tot een goed einde worden gebracht. Ik ben er zelf ook nog mee bezig, omdat ik persoonlijk ook meer informatie wil wat er qua oplossing geboden gaat worden.
Je zult nog even geduldig moeten zijn voordat er een oplossing komt, want dit is geen makkelijk iets.
Dit komt mede doordat er niks echt concreet zwart op wit staat in een ticket of bestelling. Daar staat namelijk alleen je bestelling zelf. Verder het screenshot waar iets over Fast-08 staat, maar dat kan over alles gaan natuurlijk. Tevens dat de prijs nu totaal anders is geworden en er enkel tijdens Black Friday deze deal was.
Ik ga in ieder geval mijn best doen en kijken wat er mogelijk is. Ik hoop natuurlijk dat het omgezet gaat worden naar Fast-08 warenhuis. Nog even geduld dus. Kan je mij het ticket nummer geven van het nieuwe ticket?
pi_183711078
Waar zou het dan nog meer over kunnen gaan dat er Fast 08 staat? ik ga echt niet zomaar wat verzinnen. ik zag deze black Friday deal en leek mij veel voordeliger omdat ik dan voor het zelfde bedrag een europese versie kon hebben verzonden vanaf 10 december met Fast08 in 2 tot 4 dagen verzending ipv mijn bestelling van 3 dagen ervoor dat via de trein moest komen waarbij je 2 maanden moet gaan wachten.hier had ik eigenlijk achteraf al spijt van ..dus ik zie ook geen reden waarom ik graag vanuit HK warenhuis zou willen bestellen met 45 dagen verzendtijd als de mogelijkheid er ook is om met Fast08 te bestellen in 2 tot 4 dagen . daar ga ik echt niet lang over nadenken. ik heb eerst de deal grondig bekeken voor ik het ging laten veranderen.

je kan ook de tijden met datum bekijken in de chat berichten dan zie je de bestelling staan en dan 2 tot 3 minuten later op het andere stuk dat ik vraag of het met Fast08 verzonden word.dat is het stuk wat eronder hoort. allebei op 23 november met dezelfde chat agent Branca.

het is helaas niet mogelijk om een heel gesprek op screenshot te krijgen maar je kan toch aannemen dat het niet over iets anders gaat dan het bestellen van de scooter gezien de datums en tijden. het zou beter zijn dat gearbest de chatgesprekken kopieerd en je de kopie in de mail ervan krijgt. dan kan je alles terug kijken. maar ik waardeer het zeer wat je doet. alleen zit het mij niet echt lekker omdat ik de hele dag al bezig ben met in verhaal te doen in tickets etc. dit kost mij veel tijd en bezorgt me hoofdpijn. ik hoop dat er snel een oplossing komt maar hoop nog meer dat ik niet te lang zal moeten wachten op mijn elektrische step. mijn nieuw ticked nummer is AT181213008815 alvast nogmaals bedankt
  CHI shopkeeper donderdag 13 december 2018 @ 21:18:26 #237
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_183713033
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 20:22 schreef DreStar het volgende:
Waar zou het dan nog meer over kunnen gaan dat er Fast 08 staat? ik ga echt niet zomaar wat verzinnen. ik zag deze black Friday deal en leek mij veel voordeliger omdat ik dan voor het zelfde bedrag een europese versie kon hebben verzonden vanaf 10 december met Fast08 in 2 tot 4 dagen verzending ipv mijn bestelling van 3 dagen ervoor dat via de trein moest komen waarbij je 2 maanden moet gaan wachten.hier had ik eigenlijk achteraf al spijt van ..dus ik zie ook geen reden waarom ik graag vanuit HK warenhuis zou willen bestellen met 45 dagen verzendtijd als de mogelijkheid er ook is om met Fast08 te bestellen in 2 tot 4 dagen . daar ga ik echt niet lang over nadenken. ik heb eerst de deal grondig bekeken voor ik het ging laten veranderen.

je kan ook de tijden met datum bekijken in de chat berichten dan zie je de bestelling staan en dan 2 tot 3 minuten later op het andere stuk dat ik vraag of het met Fast08 verzonden word.dat is het stuk wat eronder hoort. allebei op 23 november met dezelfde chat agent Branca.

het is helaas niet mogelijk om een heel gesprek op screenshot te krijgen maar je kan toch aannemen dat het niet over iets anders gaat dan het bestellen van de scooter gezien de datums en tijden. het zou beter zijn dat gearbest de chatgesprekken kopieerd en je de kopie in de mail ervan krijgt. dan kan je alles terug kijken. maar ik waardeer het zeer wat je doet. alleen zit het mij niet echt lekker omdat ik de hele dag al bezig ben met in verhaal te doen in tickets etc. dit kost mij veel tijd en bezorgt me hoofdpijn. ik hoop dat er snel een oplossing komt maar hoop nog meer dat ik niet te lang zal moeten wachten op mijn elektrische step. mijn nieuw ticked nummer is AT181213008815 alvast nogmaals bedankt
Het kan over zoveel andere dingen gaan. Verzending mogelijk van Fast-08 warenhuis mo