abonnement Unibet Coolblue
pi_182063270
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:



Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)


Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:



Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:



[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 25-09-2018 12:57:57 ]
I´m back.
pi_182064489
Interessant.

Ik ben met bezig met een reeks waar ik het ook heb over een cabal, maar waar het onderwerp feitelijk gaat over, zoals ik het noem, de DoJ/FBI/Hillary/Obama/DNC nexus en hun corruptie en machtsmisbruik. Eigenlijk zouden de CIA, FVEY en de mainstream media ook bij deze omschrijving horen, maar de saga die ik versla herleidt zich in de meeste gevallen simpelweg terug tot hooggeplaatste officials uit de Obama-regering en personen met (diepe) Clinton-connecties, dus deze omschrijving is, meen ik, goed genoeg. Maar dit terzijde.
Verschillende deelnemers aan het topic hebben het onderwerp in de sfeer van conspiracy theory willen trekken, maar ik behandel/onderzoek/versla diverse onthullingen, overheidsdocumenten die beschikbaar zijn gemaakt via FOIA, openbaar gemaakte gerechtelijke stukken, interviews van Congresleden, artikelen van onderzoekjournalisten (crowd-source of citizens journalism), et cetera.

Ik houd ook de persconferenties bij van White House press secretary Sarah Huckabee Sanders voor eventuele bijdragen die relevant zijn voor het topic en het onderwerp dat jij hier nu bespreekt is één keer ter sprake gekomen en dat was na de rally in Tampa Florida eind juli en wat de reactie namens de regering hierop was komt niet echt in de buurt van jouw statement “dat Trump -uiteraard- iedere connectie ontkent”.

Ik heb de transcript er nog eens bijgepakt:



bron

Dus wat weet jij hiervan dat ik niet weet? Daar ben ik benieuwd naar.

Waar precies heeft Donald Trump iedere connectie met het fenomeen "Q" ontkend? Wat was de precieze citaat, bij welke gelegenheid heeft hij dit gedaan en door wie is hem dit voorgehouden?

En verder vind ik het jammer dat je dit onderwerp in deze setting nogal vernauwt naar LARP, dus dat je in de OP al voorsorteert op deze conclusie zonder de bijbehorende overtuigende argumenten. Ik mis de deductie.
Wat dit betreft lijkt het me eenvoudiger als je dan toch je vizier bij voorbaat gesloten houdt om wat berichten uit de traditionele media te copy pasten.
Qanon in combinatie met conspiracy theory geeft in de zoekopdracht 708.000 resultaten op, dus dit topic lijkt met het LARP-uitgangspunt vooral een herhaling van zetten.
Niet dat daar iets mis mee is, maar ik vind het wel een gemiste kans om buiten deze LARP-conclusie nog wat andere zaken (mochten die er zijn) te weten te komen.
Ik heb een aantal van de tientallen (zo niet honderdtallen) artikelen gelezen waarin “Q”-aanhangers worden neergezet als complotgekkies, right wing en white supremacisten, dus dat jij nu ook tot deze conclusie lijkt te komen en daar omheen een topic heen wilt bouwen vind ik noch vernieuwend, verheffend of uitnodigend voor het inbrengen van diepgang (bijvoorbeeld door de berichten te analyseren). Maar dit is slechts my two cents.

Een antwoord op mijn vragen daar wacht ik wel op.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182064665
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 september 2018 13:36 schreef dellipder het volgende:
Interessant.

Ik ben met bezig met een reeks waar ik het ook heb over een cabal, maar waar het onderwerp feitelijk gaat over, zoals ik het noem, de DoJ/FBI/Hillary/Obama/DNC nexus en hun corruptie en machtsmisbruik. Eigenlijk zouden de CIA, FVEY en de mainstream media ook bij deze omschrijving horen, maar de saga die ik versla herleidt zich in de meeste gevallen simpelweg terug tot hooggeplaatste officials uit de Obama-regering en personen met (diepe) Clinton-connecties, dus deze omschrijving is, meen ik, goed genoeg. Maar dit terzijde.
Verschillende deelnemers aan het topic hebben het onderwerp in de sfeer van conspiracy theory willen trekken, maar ik behandel/onderzoek/versla diverse onthullingen, overheidsdocumenten die beschikbaar zijn gemaakt via FOIA, openbaar gemaakte gerechtelijke stukken, interviews van Congresleden, artikelen van onderzoekjournalisten (crowd-source of citizens journalism), et cetera.

Ik houd ook de persconferenties bij van White House press secretary Sarah Huckabee Sanders voor eventuele bijdragen die relevant zijn voor het topic en het onderwerp dat jij hier nu bespreekt is één keer ter sprake gekomen en dat was na de rally in Tampa Florida eind juli en wat de reactie namens de regering hierop was komt niet echt in de buurt van jouw statement “dat Trump -uiteraard- iedere connectie ontkent”.

Ik heb de transcript er nog eens bijgepakt:

[ afbeelding ]

bron

Dus wat weet jij hiervan dat ik niet weet? Daar ben ik benieuwd naar.

Waar precies heeft Donald Trump iedere connectie met het fenomeen "Q" ontkend? Wat was de precieze citaat, bij welke gelegenheid heeft hij dit gedaan en door wie is hem dit voorgehouden?

En verder vind ik het jammer dat je dit onderwerp in deze setting nogal vernauwt naar LARP, dus dat je in de OP al voorsorteert op deze conclusie zonder de bijbehorende overtuigende argumenten. Ik mis de deductie.
Wat dit betreft lijkt het me eenvoudiger als je dan toch je vizier bij voorbaat gesloten houdt om wat berichten uit de traditionele media te copy pasten.
Qanon in combinatie met conspiracy theory geeft in de zoekopdracht 708.000 resultaten op, dus dit topic lijkt met het LARP-uitgangspunt vooral een herhaling van zetten.
Niet dat daar iets mis mee is, maar ik vind het wel een gemiste kans om buiten deze LARP-conclusie nog wat andere zaken (mochten die er zijn) te weten te komen.
Ik heb een aantal van de tientallen (zo niet honderdtallen) artikelen gelezen waarin “Q”-aanhangers worden neergezet als complotgekkies, right wing en white supremacisten, dus dat jij nu ook tot deze conclusie lijkt te komen en daar omheen een topic heen wilt bouwen vind ik noch vernieuwend, verheffend of uitnodigend voor het inbrengen van diepgang (bijvoorbeeld door de berichten te analyseren). Maar dit is slechts my two cents.

Een antwoord op mijn vragen daar wacht ik wel op.
Toen ik schreef 'Trump ontkent uiteraard iedere connectie' doelde ik idd op wat jij hier aanhaalt.

Ik denk dat je de laatste zin van wat ik schreef even moet zien als leidend. Trek je alle poespas hier vanaf en alle vrij bekende Grote Samenzweringselementen dan hou je over dat er dus een Diepe Staat is, wie dat verder ook moge zijn, die een aantal dingen doet die niet direct vallen onder de democratische controle, maar die wel verstrekkende gevolgen hebben.

Voorbeeldje in NL: afschaffing van de dividendbelasting. Nu valt dat an sich wel onder de democratische controle, echter ondanks dat vrijwel niemand hier voor is, wordt het dus gewoon uitgevoerd. Waarom? Wat zit daar dan achter? Ander voorbeeldje steun aan terroristische rebellen in Syrië door NL??? Waarom? Ander voorbeeldje ondanks dat we vanaf 2008 de grootste economische crisis ooit hebben meegemaakt, schijnt er weinig veranderd te zijn, tuffen we rustig door naar de volgende economische crisis, die wrs nog groter wordt, volgens sommigen. Waarom? Hoe kan dit? Het EU project kan inmiddels op behoorlijk wat kritiek rekenen, sommigen willen eruit, anderen willen dat de boel grondig wordt hervormd, op zijn minst een pas op de plaats, dat gebeurt niet, het tuft gewoon door, de ambities worden niet bijgesteld en alleen groter. Waarom???
I´m back.
pi_182065158
Ik herhaal me.
De reactie namens de regering op een "Q"-gerelateerde vraag komt niet echt in de buurt van jouw statement “dat Trump -uiteraard- iedere connectie ontkent”. Jouw statement is onwaar.

En ik heb geen idee waar precies jij het nu over wil hebben.
"Q" vind jij een LARP. prima, maar get in line; er zijn een heleboel jouw conclusie voorgegaan. Niet echt verheffend.
"Q" ontdoen van alle "Q"-poespas lijkt me zonde van jouw uitegbreide inleiding. Imo niet logisch.

Je wilt het hebben over de "Deep State"?
Lees dit artikel I Am Part of the Resistance Inside the Trump Administration en kijk dit filmpje:


En geef daarna nog eens vijf argumenten waarom er niet zoiets bestaat als "Deep State", cabal of een DoJ/FBI/Hillary/Obama/DNC nexus.

Of wil je het hebben over de strijd van de Amerikaanse president tegen subversieve entiteiten die de uitslag van de verkiezingen willen terugdraaien en Trump's presidentschap illegitiem hebben verklaard?
Ik denk dat het dan belangrijk is dat jij er een definitie aan geeft of met voorbeelden uiteenzet hoe deze strijd wordt vorm gegeven.

Het is een catchy titel, maar inhoudelijk lijkt het mij niet interessant genoeg. Het lijkt de verwachtingen niet in te lossen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182067090
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 september 2018 14:25 schreef dellipder het volgende:
Ik herhaal me.
De reactie namens de regering op een "Q"-gerelateerde vraag komt niet echt in de buurt van jouw statement “dat Trump -uiteraard- iedere connectie ontkent”. Jouw statement is onwaar.
Ja, goed, ik begrijp dat je het niet ziet als een ontkenning, zo vatte ik het wel op. Verder doet het er niet echt toe imho.
quote:
En ik heb geen idee waar precies jij het nu over wil hebben.
"Q" vind jij een LARP. prima, maar get in line; er zijn een heleboel jouw conclusie voorgegaan. Niet echt verheffend.
"Q" ontdoen van alle "Q"-poespas lijkt me zonde van jouw uitegbreide inleiding. Imo niet logisch.
Waar ik het over wil hebben? Enerzijds informatie en analyse geven. Anderzijds belichten dat het idee van 'Diepe Staat' dus steeds meer van underground naar bovenwereld verschuift. Maar dit subforum is niet echt meer druk bevolkt, dus een echte discussie gaan we hier niet krijgen, denk ik.
quote:
Je wilt het hebben over de "Deep State"?
Lees dit artikel I Am Part of the Resistance Inside the Trump Administration en kijk dit filmpje:


En geef daarna nog eens vijf argumenten waarom er niet zoiets bestaat als "Deep State", cabal of een DoJ/FBI/Hillary/Obama/DNC nexus.
Ik sta open dus voor dat idee van "Diepe Staat', maar gevat in de klassieke Grote Samenzwering is het wrs nonsens, mythologie, ook weer desinformatie. De Diepe Staat wordt ook meer gezien als de senior executive service van die 75 alfabet agencies. wat wij de vierde macht noemen: de ambtenaren die niet politiek benoemd worden dus en op hun plaats blijven zitten ook als een andere verkozen bestuurder aantreedt.
quote:
Of wil je het hebben over de strijd van de Amerikaanse president tegen subversieve entiteiten die de uitslag van de verkiezingen willen terugdraaien en Trump's presidentschap illegitiem hebben verklaard?
Ik denk dat het dan belangrijk is dat jij er een definitie aan geeft of met voorbeelden uiteenzet hoe deze strijd wordt vorm gegeven.

Het is een catchy titel, maar inhoudelijk lijkt het mij niet interessant genoeg. Het lijkt de verwachtingen niet in te lossen.
In ieder geval hebben we nu dus een topic over Qanon, met wat toelichting en analyse, aanvullingen stel ik op prijs. Ik was eigenlijk verbaasd dat zo'n topic er al lang niet was. Had ik op zijn minst wel bijv. verwacht van Jokkebrok.
I´m back.
pi_182067198
Zonder iemand voor de voeten te willen stoten... Get real.

Als het echt iets was had ie wel echt met iets gekomen. En dan niet op 4chan.

Bollocks.
pi_182067391
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:38 schreef ContraCourant het volgende:
Zonder iemand voor de voeten te willen stoten... Get real.

Als het echt iets was had ie wel echt met iets gekomen. En dan niet op 4chan.

Bollocks.
Sowieso is het hele idee dat er een Deep State zou zijn waar Trump dan weer geen onderdeel van uit zou maken vrij belachelijk natuurlijk. Als het er al is zit Trump er ook tot z'n nek in.
pi_182067473
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:52 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Sowieso is het hele idee dat er een Deep State zou zijn waar Trump dan weer geen onderdeel van uit zou maken vrij belachelijk natuurlijk. Als het er al is zit Trump er ook tot z'n nek in.
Niet dus volgens deze theorie. Ook al staan bij wijze van spreke 'Crooked' Hillary en haar man Bill op de foto bij Trumps huwelijk met hoe heet ze en staat Trump op de foto met Bill voor een partijtje golf.
Als je denkt van wel, dan zou de zaak idd belachelijk zijn. Of als Trump toch Cabal is, dan zou het dus een spijtoptant daarvan kunnen zijn?

Overigens in deze theorie zijn de Clintons hoogstens slippendragers van de Cabal.

[ Bericht 7% gewijzigd door Ryan3 op 22-09-2018 18:31:56 ]
I´m back.
pi_182067497
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:38 schreef ContraCourant het volgende:
Zonder iemand voor de voeten te willen stoten... Get real.

Als het echt iets was had ie wel echt met iets gekomen. En dan niet op 4chan.

Bollocks.
Ja, vandaar lijkt het ook meer op Larp-achtig iets, wel redelijk intelligent opgezet, dat wel.
I´m back.
pi_182078585
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, vandaar lijkt het ook meer op Larp-achtig iets, wel redelijk intelligent opgezet, dat wel.
Iemand heeft een hoop tijd over. Klinkt als 4chan!
pi_182078628
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:52 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Sowieso is het hele idee dat er een Deep State zou zijn waar Trump dan weer geen onderdeel van uit zou maken vrij belachelijk natuurlijk. Als het er al is zit Trump er ook tot z'n nek in.
Mwah afhankelijk van je definitie lijkt zoiets me zeker te bestaan.

Kun je alle grote invloed rondom een regering/staat zonder democratische controle/verantwoording niet een beetje rekenen tot wat deepstate wordt genoemd?
  zondag 23 september 2018 @ 10:21:39 #12
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182078654
Gewoon zelf onderzoeken of de Q drops waardig zijn of een betekenis hebben, dat is niet zo moeilijk meer. Ik blijf het in ieder geval volgen.

Er is veel weerstand, op Reddit was een groot sub-forum aan Q gewijd maar deze werd kort geleden gesloten. Erg jammer want je kon er makkelijk lezen wat de uitleg was van de drops meestal voorzien van bronnen en je kunt je afvragen waarom zo een grote community afgesloten moet worden. Gelukkig zijn genoeg mensen wakker en laten zich hierdoor niet weerhouden.

Op een ander forum voat.co, waar vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel staat ontstond een nieuwe plek voor de reddit-users o.a. Great Awakening Een Qanon Research Sub.

Op 8ch.net, waar de drops gepost worden bleek dat de capaciteit van de servers het enorme toename aan gebruikers niet aankon en op verzoek van Q is er nu een nieuwe thuishonk aangewezen voor alle researchers. QRV op voat.co, QResearch_Voat. De basis op 8chan zal wel blijven maar voor mij te onoverzichtelijk om te lezen.

Voor een clean overzicht van alle drops: QAnon Drops
2019: The Great Awakening
pi_182078680
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 10:21 schreef MangoTree het volgende:
Gewoon zelf onderzoeken of de Q drops waardig zijn of een betekenis hebben, dat is niet zo moeilijk meer. Ik blijf het in ieder geval volgen.

Er is veel weerstand, op Reddit was een groot sub-forum aan Q gewijd maar deze werd kort geleden gesloten. Erg jammer want je kon er makkelijk lezen wat de uitleg was van de drops meestal voorzien van bronnen en je kunt je afvragen waarom zo een grote community afgesloten moet worden. Gelukkig zijn genoeg mensen wakker en laten zich hierdoor niet weerhouden.

Op een ander forum voat.co, waar vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel staat ontstond een nieuwe plek voor de reddit-users o.a. Great Awakening Een Qanon Research Sub.

Op 8ch.net, waar de drops gepost worden bleek dat de capaciteit van de servers het enorme toename aan gebruikers niet aankon en op verzoek van Q is er nu een nieuwe thuishonk aangewezen voor alle researchers. QRV op voat.co, QResearch_Voat. De basis op 8chan zal wel blijven maar voor mij te onoverzichtelijk om te lezen.

Voor een clean overzicht van alle drops: QAnon Drops
Ja, daar zocht ik naar, die zet ik even in de OP dan, als je het niet erg vindt.
I´m back.
  zondag 23 september 2018 @ 10:24:26 #14
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182078696
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 10:23 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, daar zocht ik naar, die zet ik even in de OP dan, als je het niet erg vindt.
^O^
2019: The Great Awakening
pi_182078760
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 10:19 schreef ContraCourant het volgende:

[..]

Mwah afhankelijk van je definitie lijkt zoiets me zeker te bestaan.

Kun je alle grote invloed rondom een regering/staat zonder democratische controle/verantwoording niet een beetje rekenen tot wat deepstate wordt genoemd?
De term Deep State is dus omstreden, wordt met name gebruikt door complottheorie community idd en van oudsher om er een soort schaduw regering (in dit verhaal de Cabal) achter de democratisch verkozen regering mee aan te geven die de touwtjes werkelijk in handen heeft. Als een diepe staat afhankelijk van de definitie daadwerkelijk bestaat dan kun je de politicologische handboekjes voor een deel wel gaan herschrijven btw hè. Ook de geschiedenis kun je dan herschrijven op bepaalde gebieden wrs.

Echter we zien tegenwoordig dat deze term vaker op duikt in de mainstream, volgens mij.

Overigens dat er invloeden (op een regering) bestaan die buiten de democratische controle omgaan is sws wel vast te stellen. Deep State betekent niet alleen invloeden buiten democratische controle om, maar ook dat een bepaalde groep mensen met een gezamenlijk doel opereert, dit doel is tegengesteld aan het belang van de bevolking en zij controleren de democratisch verkozen machthebbers.

[ Bericht 7% gewijzigd door Ryan3 op 23-09-2018 11:59:35 ]
I´m back.
  zondag 23 september 2018 @ 11:00:20 #16
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182079248
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 10:21 schreef MangoTree het volgende:
Gewoon zelf onderzoeken of de Q drops waardig zijn of een betekenis hebben, dat is niet zo moeilijk meer. Ik blijf het in ieder geval volgen.

Er is veel weerstand, op Reddit was een groot sub-forum aan Q gewijd maar deze werd kort geleden gesloten. Erg jammer want je kon er makkelijk lezen wat de uitleg was van de drops meestal voorzien van bronnen en je kunt je afvragen waarom zo een grote community afgesloten moet worden. Gelukkig zijn genoeg mensen wakker en laten zich hierdoor niet weerhouden.

Op een ander forum voat.co, waar vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel staat ontstond een nieuwe plek voor de reddit-users o.a. Great Awakening Een Qanon Research Sub.

Op 8ch.net, waar de drops gepost worden bleek dat de capaciteit van de servers het enorme toename aan gebruikers niet aankon en op verzoek van Q is er nu een nieuwe thuishonk aangewezen voor alle researchers. QRV op voat.co, QResearch_Voat. De basis op 8chan zal wel blijven maar voor mij te onoverzichtelijk om te lezen.

Voor een clean overzicht van alle drops: QAnon Drops
En dan vooral gaan zoeken op sites waar dezelfde complotliefhebbers ronddwarrelen. Als Q waar is....dan lekt hij gevoelige informatie, maar dat vind je dan prima.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 23 september 2018 @ 11:09:43 #17
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182079428
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 11:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En dan vooral gaan zoeken op sites waar dezelfde complotliefhebbers ronddwarrelen. Als Q waar is....dan lekt hij gevoelige informatie, maar dat vind je dan prima.
Dus ik mag niet zoeken bij de bron en discussie over de bron en als het waar is, ben ik het er mee eens dat er gevoelige info wordt gelekt? En wat is je punt precies?
2019: The Great Awakening
pi_182079717
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 10:21 schreef MangoTree het volgende:
Gewoon zelf onderzoeken of de Q drops waardig zijn of een betekenis hebben, dat is niet zo moeilijk meer. Ik blijf het in ieder geval volgen.

Er is veel weerstand, op Reddit was een groot sub-forum aan Q gewijd maar deze werd kort geleden gesloten. Erg jammer want je kon er makkelijk lezen wat de uitleg was van de drops meestal voorzien van bronnen en je kunt je afvragen waarom zo een grote community afgesloten moet worden. Gelukkig zijn genoeg mensen wakker en laten zich hierdoor niet weerhouden.
Omdat het er doodsbedreigingen regende. Heb je gezien wat voor teringzooi er allemaal op Reddit stond?
  zondag 23 september 2018 @ 11:39:31 #19
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182079921
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 11:27 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Omdat het er doodsbedreigingen regende. Heb je gezien wat voor teringzooi er allemaal op Reddit stond?
Gasten in dit topic en verwante topics geloven dat dit juist opkomen tegen de vijand is en dus geoorloofd. Mensenlevens komen in gevaar, zie pizzagate, maar het deert ze niets. Zat achterlijken hier gezien die daadwerkelijk boos zijn/waren op bijvoorbeeld Clinton om child sex trafficking. Daarnaast vind men het ook prima de media als vijanden van de staat neer te zetten, terwijl men zelf op sites komt die levem van complotten..
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 23 september 2018 @ 11:43:47 #20
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182079982
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 11:09 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dus ik mag niet zoeken bij de bron en discussie over de bron en als het waar is, ben ik het er mee eens dat er gevoelige info wordt gelekt? En wat is je punt precies?
Mijn punt is dat je zegt zelf onderzoek te doen. Vervolgens kom je juist op sites die jouw punt versterken, maar dat is geen onderzoeken. Heb je personen in kwestie al benaderd?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 23 september 2018 @ 13:13:35 #21
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182081631
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 11:27 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Omdat het er doodsbedreigingen regende. Heb je gezien wat voor teringzooi er allemaal op Reddit stond?
Nee heb ik niet gezien, jij wel? Of heb je dit van iemand anders?

quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 11:43 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Mijn punt is dat je zegt zelf onderzoek te doen. Vervolgens kom je juist op sites die jouw punt versterken, maar dat is geen onderzoeken. Heb je personen in kwestie al benaderd?
Ik gaf al aan dat de discussies op Voat.co (en daarvoor reddit) een uitleg geeft aan de drops met bijbehorende links naar nieuwsartikelen, archieven etc. Allemaal publieke info waarmee ik zelf wel een opinie kan bepalen of iets waar is of niet. Ik begrijp nog steeds niet waarom het je zo triggered dat ik wil weten of er bodem is voor verder onderzoek. Wat is de definitie van onderzoeken volgens jou dan?
2019: The Great Awakening
pi_182081803
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 11:43 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Mijn punt is dat je zegt zelf onderzoek te doen. Vervolgens kom je juist op sites die jouw punt versterken, maar dat is geen onderzoeken. Heb je personen in kwestie al benaderd?
Dit is BNW en niet Wetenschap. Hier worden dit soort dingen besproken en sites geplaatst waar dit soort dingen onderzocht worden. Dus er komt weleens iets langs wat je dubieus kunt vinden, maar dit is geen nieuws subforum.
pi_182081936
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 13:13 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Nee heb ik niet gezien, jij wel? Of heb je dit van iemand anders?
https://www.reddit.com/r/(...)rcraft_are_dropping/

Dit soort shit moet je gewoon niet willen lijkt me.
  zondag 23 september 2018 @ 13:59:16 #24
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182082496
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 13:30 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

https://www.reddit.com/r/(...)rcraft_are_dropping/

Dit soort shit moet je gewoon niet willen lijkt me.
Ik ben dat soort rommel gelukkig zelden tegengekomen, mensen met een laag niveau kom je helaas overal tegen, ook daar dus ja. Gelukkig is het merendeel uitwisseling van informatie over de betrouwbaarheid en uitleg van de drops. Ik blijf het nog steeds volgen.
2019: The Great Awakening
pi_182083069
Trump herkent de Q supporters en begroet ze door een 'Q' te maken met zijn handen.
Trump zelf over de 'deep state'

Overigens wist hij toen nog niet hoe het zat met Strzok, Page, Ohr, McGabe, Comey etc., want dit was voor de verkiezingen.

Nu het verhaal van Rod Rosenstein aan het licht is gekomen gaan we richting een eindspel toe.
pi_182083219
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 13:59 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ik ben dat soort rommel gelukkig zelden tegengekomen, mensen met een laag niveau kom je helaas overal tegen, ook daar dus ja. Gelukkig is het merendeel uitwisseling van informatie over de betrouwbaarheid en uitleg van de drops. Ik blijf het nog steeds volgen.
Dat is dus de reden dat de subreddit gebanned is.
pi_182083240
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 14:26 schreef Nintex het volgende:
Trump herkent de Q supporters en begroet ze door een 'Q' te maken met zijn handen.
Trump zelf over de 'deep state'

Overigens wist hij toen nog niet hoe het zat met Strzok, Page, Ohr, McGabe, Comey etc., want dit was voor de verkiezingen.

Nu het verhaal van Rod Rosenstein aan het licht is gekomen gaan we richting een eindspel toe.
De Uranium One deal, doel je op?
I´m back.
pi_182083320
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 13:59 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ik ben dat soort rommel gelukkig zelden tegengekomen, mensen met een laag niveau kom je helaas overal tegen, ook daar dus ja.
Maar bij de Q volgers nog wat meer. Als Q een foto plaatst van Kim met water erachter lijkt het alsof de Messias heeft gesproken. Het doet me denken aan bepaalde scenes uit Life of Brian, een verloren schoen doet de wereld schudden.
Het idee alleen al dat Trump, wiens leven in het teken staat van hebzucht, opeens de redder van de mensheid zal zijn is op zijn zachts gezegd bedenkelijk. Ik volg het nu een jaar (voornamelijk via YT) maar de aanhangers van Q zijn niet bepaald de helderste peertjes uit de kroonluchter.

quote:
Gelukkig is het merendeel uitwisseling van informatie over de betrouwbaarheid en uitleg van de drops. Ik blijf het nog steeds volgen.
Ik ook, voornamelijk als een soort van bioloog die een eigenaardige diersoort bekijkt.
pi_182083369
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 14:36 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

De Uranium One deal, doel je op?
Nee, dat Rod Rosenstein Trump wilde afzetten en voorstelde om afluisterapparatuur te dragen om daar bewijs voor te verzamelen.

Je kunt twee dingen geloven.
A) Trump is dankzij de Russen in het Witte Huis beland en zwaar chantabel en compromised.
B) Trump heeft nooit direct samengewerkt met de Russen om gekozen te worden en het onderzoek is een farce.

Hoe kun je inmiddels 2 jaar na de verkiezing nog in theorie 'A' geloven?
Trump heeft meer gedaan om Putin dwars te zitten in 2 jaar dan Obama in 8 jaar.

In de texts van Strzok en Lisa staat zwart op wit dat ze een 'insurance policy' aan het voorbereiden waren in het geval Trump gekozen zou worden. Er zijn een dozijn bewezen links tussen Clinton, Fusion GPS, Steele, Bruce Ohr, McGabe, Comey, Strzok etc. etc. . 0 tussen Trump en Putin. Allemaal 'hearsay' of wilde speculatiies. Vaak uit een niet heel erg betrouwbare bron.
  zondag 23 september 2018 @ 15:41:44 #30
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182084340
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 14:41 schreef fliert het volgende:

[..]

Maar bij de Q volgers nog wat meer. Als Q een foto plaatst van Kim met water erachter lijkt het alsof de Messias heeft gesproken. Het doet me denken aan bepaalde scenes uit Life of Brian, een verloren schoen doet de wereld schudden.
Het idee alleen al dat Trump, wiens leven in het teken staat van hebzucht, opeens de redder van de mensheid zal zijn is op zijn zachts gezegd bedenkelijk. Ik volg het nu een jaar (voornamelijk via YT) maar de aanhangers van Q zijn niet bepaald de helderste peertjes uit de kroonluchter.

[..]

Ik ook, voornamelijk als een soort van bioloog die een eigenaardige diersoort bekijkt.
Altijd maar proberen weg te zetten werkt niet meer.
2019: The Great Awakening
pi_182084364
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 15:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Altijd maar proberen weg te zetten werkt niet meer.
Dat riep men 10 jaar geleden, dat roept men nu en dat roept men over 30 jaar nog steeds.
  zondag 23 september 2018 @ 15:57:18 #32
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182084621
quote:
7s.gif Op zondag 23 september 2018 15:43 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dat riep men 10 jaar geleden, dat roept men nu en dat roept men over 30 jaar nog steeds.
10 jaar geleden was er geen beweging op het internet zoals nu, groot verschil. Het zijn ook niet alleen Amerikanen die actief deel uitmaken van de community.

Hier is trouwens een interessante blog.
WWG1WGA: The greatest communications event in history (Medium)

quote:
A time like no other in history

Having applied all of my integrity, intellect and insight to researching the matter, my belief is that we are witnessing right now one of the greatest communications events in history. Indeed, it is arguably the singularly greatest. So, what is this event, and why does it deserves this extraordinary description? The answers are to be found in how the (Western) mass media has been trapped by the most exquisitely constructed double bind.

If I am correct (and many share my view), then it portends the imminent collapse of trust in all mass media services and social media platforms. That is because they are implicated in systemic, widespread and longstanding organised crime — that also encompasses much of our political and financial system. If this is unequivocally demonstrated to be so, then the public will unite in disgust at the media’s treacherous betrayal of its journalistic duties.

On the other hand, if I/we are wrong, then the power of social media and propaganda to create and inflate bubbles of insanity — trapping intelligent people of goodwill — greatly exceeds anything we dared to imagine. The information age will be darkened by having divided society, destroying a consensus reality.

That’s one heck of a story too! For our culture shall inevitably further atomise, as our bonds of shared values and mutual understanding break apart. So too may the constitutional boundaries — and consequent rule of law — that help to keep the peace
.
2019: The Great Awakening
pi_182084810
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 15:57 schreef MangoTree het volgende:

[..]

10 jaar geleden was er geen beweging op het internet zoals nu, groot verschil.
Het is allemaal wensdenken. Maar prima joh, als jij gelooft in een soort bijltjesdag ofzo moet je dat vooral doen natuurlijk.
  zondag 23 september 2018 @ 16:24:58 #34
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182085088
quote:
7s.gif Op zondag 23 september 2018 16:09 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Het is allemaal wensdenken. Maar prima joh, als jij gelooft in een soort bijltjesdag ofzo moet je dat vooral doen natuurlijk.
Volgens mij ben ik het aan het onderzoeken ik geef niet echt mijn mening wat wel en niet waar is daarvoor is het ook veel te veel. Heb je moeite met antwoorden zonder persoonlijke aanvallen? Zegt dat iets?
2019: The Great Awakening
  zondag 23 september 2018 @ 16:27:17 #35
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182085132
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 14:36 schreef Ryan3 het volgende:

De Uranium One deal, doel je op?
Er is vermoedelijk een lopend onderzoek naar deze deal. In de interactie tussen Chuck Grassley en Jeff Sessions tijdens het verhoor van de procureur-generaal voor de Senate Judiciary Committee van medio oktober vorig jaar wilde Sessions het bestaan van een onderzoek niet bevestigen noch ontkennen.
Eind vorig jaar waren er media berichten die meldden dat de DoJ een review wilde van FBI-bewijs over de deal. bron
En Jeff Sessiosn wilde in het verhoor voor de Senaat geen inhoudelijke uitspraken doen in lopende onderzoeken.
Het begeleidende filmpje uit het verhoor van Jeff Sessions met de voorzitter van de Senate Judiciary Commitee Chuck Grassley.


In het begin van het jaar is bekend geworden dat er een grand jury onder leiding van Corey Hiland in Little Rock Arkansas is ingesteld inzake de Clinton Foundation dat ook verband houdt met de Uranium One deal. bron

En ik heb en tijdje geleden een bericht gemaakt over de aanname dat Uranium One "debunked"zou zijn en waarom ik vind dat de feiten uit deze zaak niet ontkracht zijn.
Die kan je hier vinden, mocht je hiervoor interesse hebben.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182092036
Het C-woord is gevallen

washingtonpost twitterde op zondag 23-09-2018 om 21:08:59 Lindsey Graham: Appoint special counsel to investigate "bureaucratic coup" against Trump https://t.co/2lxWypftH9 reageer retweet
https://thehill.com/opinion/white-house/407908-donald-trumps-rosenstein-dilemma
pi_182092576
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 16:24 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Volgens mij ben ik het aan het onderzoeken ik geef niet echt mijn mening wat wel en niet waar is daarvoor is het ook veel te veel. Heb je moeite met antwoorden zonder persoonlijke aanvallen? Zegt dat iets?
Je zegt net dat wegzetten niet meer werkt, nu ben je het nog aan het onderzoeken.
  zondag 23 september 2018 @ 22:17:25 #38
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182093038
quote:
9s.gif Op zondag 23 september 2018 21:59 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Je zegt net dat wegzetten niet meer werkt, nu ben je het nog aan het onderzoeken.
Je haalt dingen door elkaar, die onnodige sneren en het feit dat ik niet hier ga lopen roepen wat de exacte waarheid is omdat ik het nog (verder) onderzoek. :)
2019: The Great Awakening
  maandag 24 september 2018 @ 04:42:48 #39
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182096350
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 14:26 schreef Nintex het volgende:

Nu het verhaal van Rod Rosenstein aan het licht is gekomen gaan we richting een eindspel toe.
Dat artikel komt van The New York Times vandaan, dus enige prudentie om dit als feitelijke weergave aan te nemen is mijn aanbeveling.

Het punt dat ik echter wil maken is dat het hier geen spel betreft. De macht van de CIA, via een GCHQ (en andere FVEY-leden) omleiding ingezet om Amerikaanse burgers af te luisteren op basis van een op leugens gebaseerde door de politieke opponent betaalde opposition research-document.
Het gaat hier over je reinste machtsmisbruik en corruptie waar mensen voor worden aangeklaagd en veroordeeld gaan worden.
Mensen gaan bestraft worden omdat er een samenzwering was om Hillary Clinton vrij te pleiten van de misdrijven die zij beging inzake de e-mailcontroverse (de nationale veiligheid is gecompromitteerd, omdat op haar toiletservertje SAP-inlichtingen stonden), zodat ze presidents-kandidaat kon blijven en de "insurance policy" om Donald Trump te framen en te ruïneren.
Dit plot is het grootste schandaal uit de geschiedenis van de Verenigde Staten.
Absoluut op geen enkele wijze is dit een spel.

Over Rod Rosenstein heb je het imo ook faliekant mis.
Nogmaals het is een artikel van The New York Times. Dit moet eigenlijk meteen een red flag zijn, want als het gaat over de "Russia collusion delusion" heeft zij ook een prominente rol ingenomen in de misleiding van haar lezers en het voeden van het narratief (inclusief het publiceren van gelekt vertrouwelijke overheidsinformatie door Ali "Zoey Barnes" Watkins en haar lover staflid vn de SSCI Wames Wolfe).
Ten tweede ben ik het eens met Ian Prior (ben even de videoclip kwijt), maar waar het op neer komt is dat hij stelt dat het onderzoek zo ver als mogelijk van Andrew McCabe vandaan moest worden gehouden, omdat McCabe uit was op de scalp van Donald Trump en dat daarom de special counsel is ingesteld.
In de press release begeleidend bij de aanstelling van Robert Mueller staat dat de motivatie daarvoor het publiek belang is en juist niet dat er misdrijven zijn gepleegd of dat vervolging gerechtvaardigd is.



bron

Ik vind wel dat Rod Rosenstein zichzelf had moeten verschonen, omdat in het "obstruction"-gedeelte van het onderzoek Rosenstein zelf een prominente rol heeft gespeeld door de aanbeveling voor het ontslag van James Comey en zijn bijdrage in de ontslagbrief.
Daarnaast heeft Rosenstein een van de vier vervolg-FISA ondertekend, dus ook op dit punt is hij een belangrijke getuige die tegelijkertijd supervisor is van het hele onderzoek.

Ik ben het overigens op een punt wel met jou eens en dat is als je op dit moment nog steeds het "Russia collusion delusion" gelooft en meent dat Donald Trump Vladimir Putin's puppet is je imo professionele hulp moet zoeken, maar dit terzijde.

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 24-09-2018 04:51:17 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182096757
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 14:44 schreef Nintex het volgende:

[..]

Nee, dat Rod Rosenstein Trump wilde afzetten en voorstelde om afluisterapparatuur te dragen om daar bewijs voor te verzamelen.

Je kunt twee dingen geloven.
A) Trump is dankzij de Russen in het Witte Huis beland en zwaar chantabel en compromised.
B) Trump heeft nooit direct samengewerkt met de Russen om gekozen te worden en het onderzoek is een farce.

Hoe kun je inmiddels 2 jaar na de verkiezing nog in theorie 'A' geloven?
Trump heeft meer gedaan om Putin dwars te zitten in 2 jaar dan Obama in 8 jaar.

In de texts van Strzok en Lisa staat zwart op wit dat ze een 'insurance policy' aan het voorbereiden waren in het geval Trump gekozen zou worden. Er zijn een dozijn bewezen links tussen Clinton, Fusion GPS, Steele, Bruce Ohr, McGabe, Comey, Strzok etc. etc. . 0 tussen Trump en Putin. Allemaal 'hearsay' of wilde speculatiies. Vaak uit een niet heel erg betrouwbare bron.
Ik moet het eerste overtuigende bewijs ook nog zien.
  maandag 24 september 2018 @ 09:30:58 #41
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182098190
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 13:23 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dit is BNW en niet Wetenschap. Hier worden dit soort dingen besproken en sites geplaatst waar dit soort dingen onderzocht worden. Dus er komt weleens iets langs wat je dubieus kunt vinden, maar dit is geen nieuws subforum.
Begrijp ik. Het was dan ook een reactie op iemand die het als waarheid ziet, omdat hij zelf op onderzoek uitgaat. Artikelen lezen van gelijkgestemden is niet echt onderzoeken. Hoe zou hij nu de Amerikaanse politiek vanaf zijn zolderkamer kunnen onderzoeken? ;)
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182098477
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 09:30 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Begrijp ik. Het was dan ook een reactie op iemand die het als waarheid ziet, omdat hij zelf op onderzoek uitgaat. Artikelen lezen van gelijkgestemden is niet echt onderzoeken. Hoe zou hij nu de Amerikaanse politiek vanaf zijn zolderkamer kunnen onderzoeken? ;)
Dat is toch vrij goed te doen. je kan gewoon gov zaken opzoeken.
Verder gewoon veel vergelijken van nieuwsberichten en veel nuchter nadenken.
pi_182098568
Update 1:

Hier is een draadje net geopend op voat.co van iemand die er ook net instapt en zich afvraagt of er een 'Idiots Guide to Q' bestaat. Daar komen antwoorden op en die zijn wel aardig als beetje een inleiding. Op YT moet je kennelijk iemand volgen die 'prayingmedic' heet en die wel filmpjes plaatst met wat meer uitleg. https://voat.co/v/QRV/2740386

In deze link een interessant antwoord (doe ik even tussen spoilers zodat het de opmaak van deze post niet aantast):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Overigens heb ik me gisteravond nog even verdiept in de JFK jr. zaak. Die is echter al weer debunked. Of althans men had een kandidaat gevonden in het publiek tijdens een rally van Trump, die men aanzag voor JFK jr. in vermomming. Dat was hem toch niet echt.

1) Q drop 1082 kwam met een verwijzing naar JFK jr. in april:



2) Vervolgens schijnt een zekere Liz Crokin, die een roddeljournaliste was, er ook over geschreven te hebben.

3) Daarna werd deze foto vaak gepost, om aan te geven dat JFK jr en DJT goede vrienden waren:



4) Daarna werden er personen gezien bij een Trump rally, die men aanzag voor JFK jr., zijn omgekomen vrouw Carolyn en zelfs de schoonzuster Lauren.



5) Vervolgens ging men daarop rechercheren en kwam men er achter dat deze persoon, waarvan men dacht dat het JFK jr. in vermomming was, iemand was die zich Vincent Fusco noemde. En 'Vincent' betekent overwinnen in het latijn en 'Fusco' betekent donker in het latijn, dus men was al helemaal om dat dit JFK jr. in vermomming was, want de duisternis overwinnen. Ze wisten zelfs wanneer JFK jr. zich zou laten zien aan het publiek: op de militaire parade die gehouden zou worden op 11-11-18. Inmiddels is die parade gecanceld.

6) En toen ze nog een plaatje tegenkwamen waarbij Vincent Fusco met zijn handen over elkaar poseerde voor een foto, zoals JFK jr. ook op een foto stond, toen was men helemaal om.



7) Ook Carolyn Besette Kennedy stond erbij tijdens die rally, imo lijkt die meer trouwens op Carolyn dan die Vincent op JFK jr lijkt, maar dat terzijde, want zij is verder niet onderzocht:



8) Maar dat waren natuurlijk maar flauwe argumenten. Bovendien die Vince Fusco die stond met een filmpje gewoon op het internet. Hij had namelijk een tweedehands busje gekocht en die een beetje versierd als Trump busje en daar is door een locale nieuwszender een filmpje van gemaakt:


9) En ja om in deze man JFK jr. te zien was toch uiteindelijk een beetje te veel van het goede.

10) In dit filmpje wordt het nog even samengevat:


Overigens zijn er 17 Q drops met verwijzingen naar JFK. Binnen het universum van Q en volgers wordt aangehaakt op het verhaal dat door regisseur Oliver Stone in zijn inleiding van de film JFK wordt uitgelegd. Eisenhower die tijdens zijn laatste toespraak waarschuwt voor het militair-industrieel complex en JFK die waarschuwt in een toespraak, vlak voordat-ie wordt vermoord, voor geheime genootschappen met geheime agenda's. JFK ging de strijd aan met de Cabal dus, en is door de Cabal vermoord. Reagan vervolgens streed ook tegen die Cabal en op hem werd ook een aanslag gepleegd in 1981, die hij overleefde. JFK, Reagan en DJT zijn dus de goede presidenten in dit universum.

JFK jr. stond op het punt zich kandidaat te stellen voor het senatorschap van de staat New York in 2000 (wat volgens mij niet waar is) echter Hillary Clinton wilde die zetel hebben om vervolgens in 2008 president te worden. De Cabal wist dat JFK jr, de zoon van die lastige vader die ze hebben laten vermoorden, die verkiezingen zou gaan winnen en dus hebben ze hem ook geprobeerd te vermoorden. JFK jr. doorzag dit, heeft zijn dood gefaked en heeft de afgelopen 19 jaar mbv zijn 'maatje' DJT ondergedoken gezeten om op het juiste moment tijdens dus het presidentschap van DJT weer naar buiten te komen om de eindstrijd aan te gaan met de Cabal. Sommige noemen dit dus tegenwoordig: The Greatest Story Ever Told.
(Overigens is dat ook weer de titel van een lange historisch-revisionistische docu over dhr. A. Hitler, maar dat zal wel toeval zijn. Zal ook wel naar en evangelie verwijzen, schat ik in).

Overigens deze mensen strijden tegen de Cabal dus en dat verwijst naar Kabbala https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabbala Deze kabbalisten gebruikten de numerologie om zichtbaar te maken wat de bedoelingen zijn van god. Q volgers gebruiken derhalve ook de numerologie om allerlei zaken te belichten. Vaak zie je dus dat allerlei rekensommetjes worden gebruikt als argumentatie voor een stelling. Zo is 17 dus een getal dat vaak terugkeert, want Q is de 17de letter van het alfabet. Er zijn ook trouwens 'R drops' aanwezig. Iemand die zich R noemt verspreidt ook berichten over de strijd van de Cabal, Dit is de reden waarom het cijfer 18 ook steeds vaker terugkeert, immers R is de 18de letter van het alfabet. Over R later meer.

Hierin zit de joodse c.q. antisemitische link natuurlijk ook. Want die lui van de Cabal zijn ook vaak bankiers en die zijn weer vaak joods of van joodse afkomst. Overigens ook Soros, ook van joodse afkomst, wordt vaak gezien als de grote boeman, hetgeen ook momenteel in bijv. Hongarije gebeurt en ook hier in NL bij bepaalde mensen. Uiteraard loopt eea naadloos over in de aloude klassieke Grote samenzweringstheorie, ontstaan na de Franse Revolutie, waarin joden verantwoordelijk gehouden worden voor de Franse Revolutie. De kern van dit verhaal is dus, zoals ik in OP al schreef: niets nieuws onder de zon.

[ Bericht 4% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 11:26:55 ]
I´m back.
  maandag 24 september 2018 @ 10:09:24 #44
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182098655
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 09:55 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dat is toch vrij goed te doen. je kan gewoon gov zaken opzoeken.
Verder gewoon veel vergelijken van nieuwsberichten en veel nuchter nadenken.
ik zie hier weinig bronnen direct van de overheid langskomen. 'Veel nuchter nadenken' ... dit is bijzonder ironisch als een Qvolger dat zegt.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182098793
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 10:09 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

ik zie hier weinig bronnen direct van de overheid langskomen. 'Veel nuchter nadenken' ... dit is bijzonder ironisch als een Qvolger dat zegt.
Nogmaals, dit is BNW, dus hier is ruimte voor allerlei artikelen en allerlei bronnen. En dat van die zolderkamer kennen we nu wel. We zitten hier allemaal op internet van alles op te zoeken. Sherlock Holmes is verleden tijd.
pi_182098905
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 05:35 schreef ContraCourant het volgende:

[..]

Ik moet het eerste overtuigende bewijs ook nog zien.
Wat is overtuigend bewijs voor jou?
Ik ben normaal erg sceptisch maar ik ben 100 procent overtuigd dat de link van Q en Trump er gewoon is.
Er zijn zoveel toevalligheden dat het gewoon onmogelijk is om op een andere conclusie te komen.
Je kan 1 keer wat toeval hebben, maar als je meer dan 100 keer toeval hebt dan is het wel erg gortig.

https://www.qproofs.com/

Daar komt nog bij dat alles zo extreem goed in elkaar zit dat zelfs de hashcode van q (die heel vaak veranderd) naar een boek over JFK doet leiden.

Om nog maar te zwijgen van de intel die er gegeven wordt , wat gewoon duidelijk maakt dat er een organisatie achter moet zitten , want 1 of 2 personen kunnen dit nooit in elkaar zetten.

Verder komen veel zaken gewoon uit, maar heb je wat geduld nodig (wat ik dus niet heb) en natuurlijk ook disinfo want dat is gewoon logisch anders weet de tegenstander precies wat ze moeten doen.

Q iis geen enkele keer debunked en juist dat de MSM en sommige mensen zo zn best doen om te debunken.

Verder zie je dat Trump al jaren tegen de pedos en child trafficking is (zie zn twitters van vroeger)
En nu onder Trump zie je dat er ook veel meer gedaan wordt en dus meer arrestaties zijn (nu al meer dan in heel de Obama periode)

Je hebt het ontslag en resignations van opvallend veel hoog geplaatste mensen:
https://www.resignation.info/list

Je hebt dan nog de endictments die schijnbaar heel hoog in aantal zijn en waar men nogal wat van verwacht (ik denk veel ms13 zaken maar kan ook natuurlijk kleine zaken zijn, want endictments kan vrij veel bevatten)

Je hebt dan nog de vrij duidelijke code die Trump zelf in zn twitter berichten verstuurt , en als je let op de hoofdletter en soms opvallende zaken , kun je een beetje begrijpen wat hij bedoeld.

Maar om zoiets als Q te geloven moet je eigenlijk je er goed in verdiepen en over vrij lange tijd alles goed in de gaten houden.
Mij viel meteen op door wat voor info het ging en volgde al vanaf begin november en begon eigenlijk pas te geloven rond april.

Maar wat imo het belangrijkste is , dat is dat Q in feite er niet toe doet en dat alles gevonden wordt door research door mensen op de boards e.d.
Ja er is ook een heleboel onzin die naar boven komt, maar ook veel goede info zoals voornamelijk geld sporen e.d.

Vraag jezelf een af hoe het komt dat men zo extreem anti trump is in de media , terwijl het in dat land feitelijk heel goed gaat qua economie en arbeid.

Deep state zou niet bestaan , maar is in feite al gewoon bewezen door het artikel van een tijdje terug ik geloof in de wapo en zo zijn er natuurlijk het gedrag en berichten en bewijzen van FBI DOJ e,d,
En mensen die het zelf toegeven dat er daadwerkelijk een beweging is in the gov die moedwillig de zaken tegenwerken.

Er is nog zoveel meer, maar in feite is dat gewoon aan de mensen zelf om het op te zoeken en te checken (dus niet snopes of iets dergelijks lol(
pi_182099016
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 10:09 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

ik zie hier weinig bronnen direct van de overheid langskomen. 'Veel nuchter nadenken' ... dit is bijzonder ironisch als een Qvolger dat zegt.
Dan gebruik je pacer, dan kan je de info opzoeken over bv de endictments, alleen kost dat wat centjes.
Nuchter nadenken is meer als van:
I HRC een crimineel?

Er zijn ontzettend veel mensen die banden hebben met de Clintons die:
Of te maken hebben met pedo/child trafficking.
Of mensen die zogenaamd zelfmoord plegen of dood gaan

Dan is er nog zoiets als dat ze bewijslast mocht vernietigen en liegen onder ede.

Is dan het niet vrij nuchter om te veronderstellen dat de Clintons gewoon crimineel zijn? en wie weet wat nog erger
  maandag 24 september 2018 @ 10:41:19 #48
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182099032
Wat is eigenlijk de "dreiging" van "Q", de argumenten tegen de groep mensen die dit fenomeen volgen en waarom en wat precies moet er hieromtrent "debunked" worden?
Er wordt in elk geval veel moeite in de media en door de diverse pundits en commentatoren gedaan om het "Q"-fenomeen weg te zetten als supernegatief en schadelijk.
Maar wat precies zijn de zaken die hieraan zo vreselijk zijn?
Is het enkel negatief of zitten er ook positieve kanten aan?

TS of iemand anders?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182099202
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 10:41 schreef dellipder het volgende:
Wat is eigenlijk de "dreiging" van "Q", de argumenten tegen de groep mensen die dit fenomeen volgen en waarom en wat precies moet er hieromtrent "debunked" worden?
Er wordt in elk geval veel moeite in de media en door de diverse pundits en commentatoren gedaan om het "Q"-fenomeen weg te zetten als supernegatief en schadelijk.
Maar wat precies zijn de zaken die hieraan zo vreselijk zijn?
Is het enkel negatief of zitten er ook positieve kanten aan?

TS of iemand anders?
Dat Vincent Fusco een vermomde JFK jr zou zijn is (lijkt me) debunked. Althans niemand die dit meer als een geloofwaardige propositie ziet. Neemt niet weg dat het idee dat JFK jr nog leeft en medestrijder van DJT is tegen de Cabal nog steeds een centraal uitgangspunt van dit verhaal blijft. JFK jr lijkt een beetje de Jezus Christus te zijn in deze mythologie, die straks terug op aarde keert en de Goeden van de Kwaden gaat scheiden, vandaar ook die duizenden sealed indictments. Inmiddels zag ik dat iemand het alweer had over 55K sealed indictments trouwens, dat aantal neemt alleen maar toe.
Verder, zoals ik al eerder aangaf en in post #43 ook weer uitleg, is het centrale idee, de kern, van dit verhaal oude wijn in nieuwe zakken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 10:58:03 ]
I´m back.
pi_182099231
quote:
14s.gif Op maandag 24 september 2018 10:03 schreef Ryan3 het volgende:
Update 1:

Hier is een draadje net geopend op voat.co van iemand die er ook net instapt en zich afvraagt of er een 'Idiots Guide to Q' bestaat. Daar komen antwoorden op en die zijn wel aardig als beetje een inleiding. Op YT moet je kennelijk iemand volgen die 'prayingmedic' heet en die wel filmpjes plaatst met wat meer uitleg. https://voat.co/v/QRV/2740386

Overigens heb ik me gisteravond nog even verdiept in de JFK jr. zaak. Die is echter al weer debunked. Of althans men had een kandidaat gevonden in het publiek tijdens een rally van Trump, die men aanzag voor JFK jr. in vermomming. Dat was hem toch niet echt.

1) Q drop 1082 kwam met een verwijzing naar JFK jr. in april:

[ afbeelding ]

2) Vervolgens schijnt een zekere Liz Crokin, die een roddeljournaliste was, er ook over geschreven te hebben.

3) Daarna werd deze foto vaak gepost, om aan te geven dat JFK jr en DJT goede vrienden waren:

[ afbeelding ]

4) Daarna werden er personen gezien bij een Trump rally, die men aanzag voor JFK jr., zijn omgekomen vrouw Carolyn en zelfs de schoonzuster Lauren.

[ afbeelding ]

5) Vervolgens ging men daarop rechercheren en kwam men er achter dat deze persoon, waarvan men dacht dat het JFK jr. in vermomming was, iemand was die zich Vincent Fusco noemde. En 'Vincent' betekent overwinnen in het latijn en 'Fusco' betekent donker in het latijn, dus men was al helemaal om dat dit JFK jr. in vermomming was, want de duisternis overwinnen. Ze wisten zelfs wanneer JFK jr. zich zou laten zien aan het publiek: op de militaire parade die gehouden zou worden op 11-11-18. Inmiddels is die parade gecanceld.

6) En toen ze nog een plaatje tegenkwamen waarbij Vincent Fusco met zijn handen over elkaar poseerde voor een foto, zoals JFK jr. ook op een foto stond, toen was men helemaal om.

[ afbeelding ]

7) Ook Carolyn Besette Kennedy stond erbij tijdens die rally, imo lijkt die meer trouwens op Carolyn dan die Vincent op JFK jr lijkt, maar dat terzijde, want zij is verder niet onderzocht:

[ afbeelding ]

8) Maar dat waren natuurlijk maar flauwe argumenten. Bovendien die Vince Fusco die stond met een filmpje gewoon op het internet. Hij had namelijk een tweedehands busje gekocht en die een beetje versierd als Trump busje en daar is door een locale nieuwszender een filmpje van gemaakt:


9) En ja om in deze man JFK jr. te zien was toch uiteindelijk een beetje te veel van het goede.

10) In dit filmpje wordt het nog even samengevat:


Overigens zijn er 17 Q drops met verwijzingen naar JFK. Binnen het universum van Q en volgers wordt aangehaakt op het verhaal dat door regisseur Oliver Stone in zijn inleiding van de film JFK wordt uitgelegd. Eisenhower die tijdens zijn laatste toespraak waarschuwt voor het militair-industrieel complex en JFK die waarschuwt in een toespraak, vlak voordat-ie wordt vermoord, voor geheime genootschappen met geheime agenda's. JFK ging de strijd aan met de Cabal dus, en is door de Cabal vermoord. Reagan vervolgens streed ook tegen die Cabal en op hem werd ook een aanslag gepleegd in 1981, die hij overleefde. JFK, Reagan en DJT zijn dus de goede presidenten in dit universum.

JFK jr. stond op het punt zich kandidaat te stellen voor het senatorschap van de staat New York in 2000 (wat volgens mij niet waar is) echter Hillary Clinton wilde die zetel hebben om vervolgens in 2008 president te worden. De Cabal wist dat JFK jr, de zoon van die lastige vader die ze hebben laten vermoorden, die verkiezingen zou gaan winnen en dus hebben ze hem ook geprobeerd te vermoorden. JFK jr. doorzag dit, heeft zijn dood gefaked en heeft de afgelopen 19 jaar mbv zijn 'maatje' DJT ondergedoken gezeten om op het juiste moment tijdens dus het presidentschap van DJT weer naar buiten te komen om de eindstrijd aan te gaan met de Cabal. Sommige noemen dit dus tegenwoordig: The Greatest Story Ever Told.
(Overigens is dat ook weer de titel van een lange historisch-revisionistische docu over dhr. A. Hitler, maar dat zal wel toeval zijn).

Overigens deze mensen strijden tegen de Cabal dus en dat verwijst naar Kabbala https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabbala Deze kabbalisten gebruikten de numerologie om zichtbaar te maken wat de bedoelingen zijn van god. Q volgers gebruiken derhalve ook de numerologie om allerlei zaken te belichten. Vaak zie je dus dat allerlei rekensommetjes worden gebruikt als argumentatie voor een stelling. Zo is 17 dus een getal dat vaak terugkeert, want Q is de 17de letter van het alfabet. Er zijn ook trouwens 'R drops' aanwezig. Iemand die zich R noemt verspreid ook berichten over de strijd van de Cabal, Dit is de reden waarom het cijfer 18 ook steeds vaker terugkeert, immers R is de 18de letter van het alfabet. Over R later meer.

Hierin zit de joodse c.q. antisemitische link natuurlijk ook. Want die lui van de Cabal zijn ook vaak bankiers en die zijn weer vaak joods of van joodse afkomst. Overigens ook Soros, ook van joodse afkomst, wordt vaak gezien als de grote boeman, hetgeen ook momenteel in bijv. Hongarije gebeurt en ook hier in NL bij bepaalde mensen. Uiteraard loopt eea naadloos over in de aloude klassieke Grote samenzweringstheorie, ontstaan na de Franse Revolutie, waarin joden verantwoordelijk gehouden worden voor de Franse Revolutie. De kern van dit verhaal is dus, zoals ik in OP al schreef: niets nieuws onder de zon.
Het probleem met zon zogenaamd debunk filmpje is dat het makkelijk is om te maken , maar in feite zelden tot nooit iets debunked.
Het laat mensen zijn die proberen wat onderzoek uit te voeren en al te snel conclusies trekken.
In feite exact hetzelfde als wat het debunk filmpje doet.

Ik ben geen gelover in JFK JR gedeelte maar het is wel interessant om te zien.
Em er zijn wat vreemde zaken met zn overlijden dat het wel een mooie theorie is.
De feiten die er wel zijn die ik tot nog toe had gechecked was dat zn vliegtuigje weer vliegt en dat die geregeld land waar ook de marine one land (wat op zich dan wel vreemd is)

In feite is het Q plan zo goed in elkaar gezet met zoveel diepte dat het wel in profiel zou passen van iemand die 19 jaar ondergedoken is of in witness protection is geweest.

Ondanks dat ik nog steeds niet in die bull geloof zijn er voor mij wel maar 2 opties mbt zijn dood.
Of het was een hit job door de Clintons of het was in scene gezet, en ik ga nog steeds uit van het eerste.

Maar het filmpje is meer dat men aan het kijken is wie dan JFK JR zou zijn als hij vermomd was,
Moet zeggen dat ik hem niet zo vind lijken , maar idd wel dat vrouwtje heeft een hele mooie gelijkenis en dat had ik liever onderzocht gezien.

En in feite het belangrijkst aan alles is dat JFK JR niets met Q te maken heeft, maar komt van R posts.

Ondanks dat het niets met Q te maken heeft als bron,vond men het wel interessant genoeg om erbij te trekken al is dat maar een hele kleine groep.

En ja daar zitten wat figuren bij:)

Maar dit kan je nooit onde Q debunk zetten aangezien Q zelf heeft gezegd dat er alleen Q is.
  maandag 24 september 2018 @ 10:55:25 #51
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182099260
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 10:40 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dan gebruik je pacer, dan kan je de info opzoeken over bv de endictments, alleen kost dat wat centjes.
Nuchter nadenken is meer als van:
I HRC een crimineel?

Er zijn ontzettend veel mensen die banden hebben met de Clintons die:
Of te maken hebben met pedo/child trafficking.
Of mensen die zogenaamd zelfmoord plegen of dood gaan

Dan is er nog zoiets als dat ze bewijslast mocht vernietigen en liegen onder ede.

Is dan het niet vrij nuchter om te veronderstellen dat de Clintons gewoon crimineel zijn? en wie weet wat nog erger
Nee het is nuchter om te stellen dat je onzin voor waar aanneemt. Met een bewapende man in een pizzatent als gevolg. Al duizende keren 'debunked', maar jij wil er gewoon niet aan.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182099338
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 10:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dat Vincent Fusco een vermomde JFK jr zou zijn is (lijkt me) debunked. Althans niemand die dit meer als een geloofwaardige propositie ziet. Neemt niet weg dat het idee dat JFK jr nog leeft en medestrijder van DJT is tegen de Cabal nog steeds een centraal uitgangspunt van dit verhaal. JFK jr lijkt een beetje de Jezus Christus te zijn in deze mythologie, die straks terug op aarde keert en de Goeden van de Kwaden gaat scheiden, vandaar ook die duizenden sealed indictments. Inmiddels zag ik dat iemand het alweer had over 55K sealed indictments trouwens, dat aantal neemt alleen maar toe.
Verder, zoals ik al eerder aangaf en in post #43 ook weer uitleg, is het centrale idee, de kern, van dit verhaal oude wijn in nieuwe zakken.
Nogmaals je haalt al 2 zaken door elkaar .
Q is iets totaal anders dan R(JFK JR)
Dat er in de Q posts wat geschreven word over JFK heeft denk ik meer te maken met de criminaliteiten van Hillary die alleen maar NY kon winnen als er geen JFK JR meer was.
En aangezien Trump idd een vriend was van JFK JR kan ik wel geloven dat Trump haar wel graag wil terug pakken op dat gebied.

Wat ook weer precies past in het gedeelte dat in 2019 het tribunaal klaar is, en hillary ook al zou ze een vrijbrief gekregen hebben van Obama daar wel terecht kan staan.

Tribunaal is een feit tegen die tijd en dat is voor mij ook een logische reden om niet het JFK JR (r verhaal ) te geloven
pi_182099366
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 10:55 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nee het is nuchter om te stellen dat je onzin voor waar aanneemt. Met een bewapende man in een pizzatent als gevolg. Al duizende keren 'debunked', maar jij wil er gewoon niet aan.
Ik heb het niet over pizzagate.
Ik heb het over al die mensen om hillary en bill heen die met child trafficking of pedo zaken te maken hebben.
Ik rep met geen woord over pizzagate, nooit geloofd overigens.

Maar ik snap dat het voor jou makkelijk is om mensen zo weg te zetten.

Het is heel makkelijk.
Iemand kan best 1 pedo in zn vrienden/kennissen kring hebben.
2 zou ook nog wel kunnen lijkt me en 3 of 4 voor een bekend iemand begint al vreemd te worden.
Maar als je gaat praten over 10 of meer dan is dat wel heel erg toevallig.


Dat is ook een heel mooi iets om te onderzoeken voor jezelf.
Ik zal al vast een paar linkjes geven:
https://yournewswire.com/(...)ild-sex-trafficking/

https://www.puppetstringn(...)ion-center-pedo-bust

https://www.dailymail.co.(...)-multiple-times.html

https://truthfeed.com/bre(...)-media-silent/34146/

https://bigleaguepolitics(...)-clinton-sex-crimes/


https://www.theburningpla(...)n-global-initiative/


http://nyeveningnews.com/(...)in-norway-pedo-ring/

https://www.pacificpundit(...)es-against-children/

Gewoon zo maar effe een greep van het internet en als de bornnen niet bevallen kan je het zelf nog nachecken of het klopt.

Overigens die in china was aangegeven door Q dmv fotos voor dat hij opgepakt was (ong 2 weken eerder meen ik)
Toeval?

[ Bericht 59% gewijzigd door zomerindebol op 24-09-2018 11:16:33 ]
pi_182099501
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 10:59 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nogmaals je haalt al 2 zaken door elkaar .
Q is iets totaal anders dan R(JFK JR)
Dat er in de Q posts wat geschreven word over JFK heeft denk ik meer te maken met de criminaliteiten van Hillary die alleen maar NY kon winnen als er geen JFK JR meer was.
En aangezien Trump idd een vriend was van JFK JR kan ik wel geloven dat Trump haar wel graag wil terug pakken op dat gebied.

Wat ook weer precies past in het gedeelte dat in 2019 het tribunaal klaar is, en hillary ook al zou ze een vrijbrief gekregen hebben van Obama daar wel terecht kan staan.

Tribunaal is een feit tegen die tijd en dat is voor mij ook een logische reden om niet het JFK JR (r verhaal ) te geloven
Het begon met Q drop 1082, die haal ik hierboven aan, volgens mij.
Die R heeft die JFK jr link vervolgens (voor mensen die het niet begrepen wrs) verder uitgewerkt.

Volgens mij is er niet echt een concreet bewijs dat JFK jr ook mee zou doen aan die verkiezingen in New York. Ik heb dat laatste interview met hem nog niet gezien btw, maar dat wordt daarin toch niet vermeld, neem ik aan? Dat iedereen ervan uitging dat-ie ooit wel de politiek in zou gaan, is wel waar natuurlijk, maar volgens mij twijfelde hij daar nog steeds aan in 1999. Wat rondom zijn dood nog het meeste speelde was wrs dat zijn huwelijk niet meer zo goed liep. Zijn vrouw werd er een beetje gek van dat JFK jr altijd in de schijnwerpers stond. Op het moment van hun dood waren ze zelfs 'seperated', JFK woonde in een hotel. Daarnaast liep zijn tijdschrift 'George' steeds slechter en dat was ook iets waar hij zich druk om maakte uiteraard. Dat JFK jr en DJT de grootste vrienden waren is puur speculatie. Dat beroemde mensen uit New York in dezelfde kringen kwamen en dus regelmatig met elkaar op de foto werden gezet, wil niet zeggen dat ze de grootste vrienden zijn. DJT is ook regelmatig op de foto gezet met het echtpaar Clinton: ook grootste vrienden van elkaar? Komt overigens nog bij dat DJT van huis uit een democraat was. Hij was ook pro-choice bijvoorbeeld en was voorstander van allerlei andere typisch noordelijk democratisch liberal gedachtegoed.

[ Bericht 4% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 11:16:14 ]
I´m back.
pi_182099762
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 11:09 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Het begon met Q drop 1082, die haal ik hierboven aan, volgens mij.
Die R heeft die JFK jr link vervolgens (voor mensen die het niet begrepen wrs) verder uitgewerkt.

Volgens mij is er niet echt een concreet bewijs dat JFK jr ook mee zou doen aan die verkiezingen in New York. Ik heb dat laatste interview met hem nog niet gezien btw, maar dat wordt daarin toch niet vermeld, neem ik aan? Dat iedereen ervan uitging dat-ie ooit wel de politiek in zou gaan, is wel waar natuurlijk, maar volgens mij twijfelde hij daar nog steeds aan in 1999. Wat rondom zijn dood nog het meeste speelde was wrs dat zijn huwelijk niet meer zo goed liep. Zijn vrouw werd er een beetje gek van dat JFK jr altijd in de schijnwerpers stond. Op het moment van hun dood waren ze zelfs 'seperated', JFK woonde in een hotel. Daarnaast liep zijn tijdschrift 'George' steeds slechter en dat was ook iets waar hij zich druk om maakte uiteraard. Dat JFK jr en DJT de grootste vrienden waren is puur speculatie. Dat beroemde mensen uit New York in dezelfde kringen kwamen en dus regelmatig met elkaar op de foto werden gezet, wil niet zeggen dat ze de grootste vrienden zijn. DJT is ook regelmatig op de foto gezet met het echtpaar Clinton: ook grootste vrienden van elkaar? Komt overigens nog bij dat DJT van huis uit een democraat was. Hij was ook pro-choice bijvoorbeeld en was voorstander van allerlei andere typisch noordelijk democratisch liberal gedachtegoed.
De Q drop heeft imo veel meer te maken met trump dan met JFK JR .
Niet voor niets dat Q ook heeft gezegd dat er alleen Q is en dus geen R.
Het probleem juist bij Q is dat veel mensen te snel conclusies trekken of ergens de hoop op vestigen en dan krijg je dat soort vergissingen , wat overigens niet erg is en juist soms vermakelijk.

Maar JFK JR is alive is puur gekomen vanuit R posts en daarna zijn er weer connecties gelegd naar Q.
pi_182101357
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 11:26 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

De Q drop heeft imo veel meer te maken met trump dan met JFK JR .
Niet voor niets dat Q ook heeft gezegd dat er alleen Q is en dus geen R.
Het probleem juist bij Q is dat veel mensen te snel conclusies trekken of ergens de hoop op vestigen en dan krijg je dat soort vergissingen , wat overigens niet erg is en juist soms vermakelijk.

Maar JFK JR is alive is puur gekomen vanuit R posts en daarna zijn er weer connecties gelegd naar Q.
Update 1½

Als je nog even doorleest op voat.co zie je bijvoorbeeld een post gemaakt worden als deze hieronder nav die vraag van iemand is er een 'Idiots Guide to Q'. Wat denk jij hier nu van? Lees ook de commentaren daar weer op. Ik zet dit ook in een spoiler btw. Hoop niet dat ik onbedoeld bepaalde mensen aantrek. Hoe noem je deze interpretaties van het fenomeen Q? Sta je hier achter?
(Het staat trouwens in deze draad, zie ik nu https://voat.co/v/QRV/2738566 in de commentaren kom je onversneden antisemitisme tegen btw van de hoogste graad).

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 13:07:12 ]
I´m back.
  maandag 24 september 2018 @ 13:45:06 #57
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182102322
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 10:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dat Vincent Fusco een vermomde JFK jr zou zijn is (lijkt me) debunked. Althans niemand die dit meer als een geloofwaardige propositie ziet. Neemt niet weg dat het idee dat JFK jr nog leeft en medestrijder van DJT is tegen de Cabal nog steeds een centraal uitgangspunt van dit verhaal blijft. JFK jr lijkt een beetje de Jezus Christus te zijn in deze mythologie, die straks terug op aarde keert en de Goeden van de Kwaden gaat scheiden, vandaar ook die duizenden sealed indictments. Inmiddels zag ik dat iemand het alweer had over 55K sealed indictments trouwens, dat aantal neemt alleen maar toe.
Verder, zoals ik al eerder aangaf en in post #43 ook weer uitleg, is het centrale idee, de kern, van dit verhaal oude wijn in nieuwe zakken.
Geen idee waarover je hebt, maar zoals ik jou begrijp vind jij dat het "Q"-fenomeen zogenaamd uitgaat van dit JFK-geratel en dus afgeserveerd kan worden.
Prima, slotje erop!

En wat is de dreiging van "Q", volgens jou?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182102368
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 11:00 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik heb het niet over pizzagate.
Ik heb het over al die mensen om hillary en bill heen die met child trafficking of pedo zaken te maken hebben.
Ik rep met geen woord over pizzagate, nooit geloofd overigens.

Maar ik snap dat het voor jou makkelijk is om mensen zo weg te zetten.

Het is heel makkelijk.
Iemand kan best 1 pedo in zn vrienden/kennissen kring hebben.
2 zou ook nog wel kunnen lijkt me en 3 of 4 voor een bekend iemand begint al vreemd te worden.
Maar als je gaat praten over 10 of meer dan is dat wel heel erg toevallig.
Maar in de links die je post komt er maar 1 naar voren. De Clare Bronfman is veroordeeld om witwassen. Wat dat met pedofilie te maken heeft ontgaat me even.
pi_182102422
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 10:40 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dan gebruik je pacer, dan kan je de info opzoeken over bv de endictments, alleen kost dat wat centjes.
Nuchter nadenken is meer als van:
I HRC een crimineel?

Er zijn ontzettend veel mensen die banden hebben met de Clintons die:
Of te maken hebben met pedo/child trafficking.
Of mensen die zogenaamd zelfmoord plegen of dood gaan

Dan is er nog zoiets als dat ze bewijslast mocht vernietigen en liegen onder ede.

Is dan het niet vrij nuchter om te veronderstellen dat de Clintons gewoon crimineel zijn? en wie weet wat nog erger
Nee. Natuurlijk heeft een organisatie als de Clinton Foundation relaties overal ter wereld. Dat er dan een aantal organisaties zijn waar binnen pedoseksuelen te vinden zijn is niet echt een verassing en zegt verder niks over de schuld van de Clinton Foundation. Dat is wel heel vergezocht.

Zou een beetje hetzelfde zijn als blijkt dat een bank investeert in 1000 projecten en uiteindelijk blijken er binnen 3 projecten sprake te zijn van kindermisbruik. Maakt de bank dat dan verantwoordelijk of medeplichting daaraan? Nee toch?
pi_182102540
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 13:52 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nee. Natuurlijk heeft een organisatie als de Clinton Foundation relaties overal ter wereld. Dat er dan een aantal organisaties zijn waar binnen pedoseksuelen te vinden zijn is niet echt een verassing en zegt verder niks over de schuld van de Clinton Foundation. Dat is wel heel vergezocht.

Zou een beetje hetzelfde zijn als blijkt dat een bank investeert in 1000 projecten en uiteindelijk blijken er binnen 3 projecten sprake te zijn van kindermisbruik. Maakt de bank dat dan verantwoordelijk of medeplichting daaraan? Nee toch?
Er is veel meer dan een aantal en veel dichterbij dan wat investeerders, het was immers maar een kleine greep.
De laatste 3 maanden zijn er meerdere opgepakt die meewerkte aan de 2016 election en dan zijn er ook nog mensen niet gepakt natuurlijk.

Er zal wel het een en ander tevoorschijn komen als men de laptop onderzoekt van weiner want als het goed is staat daar een mapje HRC op met matriaal tegen de Clintons.

En het zijn overigens ook frequente bezoekers geweest van epstein eiland (bekende pedo) en die toevallig voor de FBI/CIA werkzaam is. en dus in feite gedekt is.
pi_182102616
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 13:45 schreef dellipder het volgende:

[..]

Geen idee waarover je hebt, maar zoals ik jou begrijp vind jij dat het "Q"-fenomeen zogenaamd uitgaat van dit JFK-geratel en dus afgeserveerd kan worden.
Prima, slotje erop!
Dan begrijp je me verkeerd. Dit was een afgeleid draadje wat ik even uitzocht gisteravond. En dat is iig debunked. En daar bedoel ik mee dat debunked is dat die Fusco JFK jr zou zijn. Dat JFK jr leeft en zich binnenkort (vermoedelijk ergens in november, rondom de midterms) publiekelijk laat zien aan de wereld is nog steeds een centraal punt in wat bijna zoiets is als een mythologie al. Uiteraard voorspel ik dat dat niet gaat gebeuren, omdat-ie wel gewoon dood is, en dus zal rond die tijd wel een latere datum of periode worden opgegeven, beetje zoals die 'wereld vergaat-cult' altijd weer de datum steeds verder naar achteren zet op het moment dat de eerdere voorspelling niet lijkt te komen.
quote:
En wat is de dreiging van "Q", volgens jou?
Heb ik het ergens gehad over een 'dreiging'? Ik denk wel dat het een zootje eerste klas mafketels aantrekt. Zijn ze gevaarlijk en vormen ze een bedreiging? Zolang ze op het internet blijven zwatelen niet direct wrs. Maar als ze, zoals met dat pizzagate gebeurde, de straat op gaan met een semi-automatisch geweer dan vormen ze een bedreiging. Dat begrijpt ieder mens natuurlijk.
Verder ben ik wel benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen natuurlijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 15:34:23 ]
I´m back.
pi_182102620
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 13:48 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Maar in de links die je post komt er maar 1 naar voren. De Clare Bronfman is veroordeeld om witwassen. Wat dat met pedofilie te maken heeft ontgaat me even.
Er is veel meer vandaar dat het goed is als mensen verder kijken en verdiepen.
https://www.courthousenew(...)in-sex-slavery-case/

Zo zijn er nog veel meer zaken te vinden en ook kan je traceren waar bv het geld vandaan komt.
BV kijk naar Cemex , wie heeft aandelen in cemex? wat betaald men aan bepaalde instanties? wat krijgt men er voor terug etc etc
pi_182102659
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:00 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Er is veel meer dan een aantal en veel dichterbij dan wat investeerders, het was immers maar een kleine greep.
De laatste 3 maanden zijn er meerdere opgepakt die meewerkte aan de 2016 election en dan zijn er ook nog mensen niet gepakt natuurlijk.
Over wie heb je het allemaal dan?
pi_182102731
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 12:43 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Update 1½

Als je nog even doorleest op voat.co zie je bijvoorbeeld een post gemaakt worden als deze hieronder nav die vraag van iemand is er een 'Idiots Guide to Q'. Wat denk jij hier nu van? Lees ook de commentaren daar weer op. Ik zet dit ook in een spoiler btw. Hoop niet dat ik onbedoeld bepaalde mensen aantrek. Hoe noem je deze interpretaties van het fenomeen Q? Sta je hier achter?
(Het staat trouwens in deze draad, zie ik nu https://voat.co/v/QRV/2738566 in de commentaren kom je onversneden antisemitisme tegen btw van de hoogste graad).

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er is geen idiots guide, want het gaat juist om zelf onderzoek te doen en als je dat met een hele grote groep doet, dan komt er iets uit wat vrij dicht bij de waarheid zou liggen.
Je moet het zien als een uit waar vele lagen omheen zitten en die lagen daar moet je doorheen of het nu verdedigende zaken zijn of aanvallende, de kern is de waarheid uiteindelijk.

Q is heel simpel het geeft goede info en het geeft dis nfo.
Lijkt me duidelijk waarom het goede info geeft en ook waarom de dis info er is.

Zo zal het ook voor en tegenstanders aantrekken op allerlei niveaus , want dat is nu eenmaal hoe het gaat.
Zelfs op joop.nl zie je dat gebeuren of voetbal fora of waar dan ook, je hebt voor en tegenstanders in alle nuances.

Verder is Q gewoon totaal niet belangrijk, wat belangrijk is zijn de mensen die info uitzoeken en daardoor de waarheid boven tafel laten komen.
Q geeft aanwijzingen en die zijn op verschillende manieren te begrijpen, maar ze zijn allemaal veelzijdig en vaak maanden achteraf kun je dat pas zien.

De kern van Q is dat iedereen in feite Q is.
Zelfs jij bent er onderdeel van omdat je alleen maar door er over te praten en te bekijken icm wat er daadwerkelijk gebeurt kan zien hoe het zit.
pi_182102765
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:04 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dan begrijp je me verkeerd. Dit was een afgeleid draadje wat ik even uitzocht gisteravond. En dat is iig debunked. En daar bedoel ik mee dat debunked is dat die Fusco JFK jr zou zijn. Dat JFK jr leeft en zich binnenkort (vermoedelijk ergens in november) publiekelijk laat zien aan de wereld is nog steeds een centraal punt in wat bijna zoiets is als een mythologie al. Uiteraard voorspel ik dat dat niet gaat gebeuren, omdat-ie wel gewoon dood is, en dus zal rond die tijd wel een latere datum of periode worden opgegeven, beetje zoals die 'wereld vergaat-cult' altijd weer de datum steeds verder naar achteren zet op het moment dat de eerdere voorspelling niet lijkt te komen.

[..]

Heb ik het ergens gehad over een 'dreiging'? Ik denk wel dat het een zootje eerste klas mafketels aantrekt. Zijn ze gevaarlijk en vormen ze een bedreiging? Zolang ze op het internet blijven zwatelen niet direct wrs. Maar als ze, zoals met dat pizzagate gebeurde, de straat op gaan met een semi-automatisch geweer dan vormen ze een bedreiging. Dat begrijpt ieder mens natuurlijk.
Verder ben ik wel benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen natuurlijk.
Dus in feite is de hele democratische partij een bedreiging?
Want die gaan nog een stap verder die roepen op tot dingen.
Of geld dat dan weer niet?
pi_182102771
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:12 schreef zomerindebol het volgende:
Zelfs jij bent er onderdeel van omdat je alleen maar door er over te praten en te bekijken icm wat er daadwerkelijk gebeurt kan zien hoe het zit.
Maar dat is nu net het punt; veel Q-adepten pretenderen te weten hoe het zit. Hoe het dan concreet zit blijft onduidelijk, iedere keer wordt wel weer gezegd:
a) je moet onderzoek doen
b) veel mensen zijn er mee bezig
c) waar rook is, is vuur

Dat is niet heel erg overtuigend.
pi_182102781
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dus in feite is de hele democratische partij een bedreiging?
Want die gaan nog een stap verder die roepen op tot dingen.
Of geld dat dan weer niet?
Waar roept de democratische partij toe op?
pi_182102821
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:04 schreef Ryan3 het volgende:
Heb ik het ergens gehad over een 'dreiging'? Ik denk wel dat het een zootje eerste klas mafketels aantrekt. Zijn ze gevaarlijk en vormen ze een bedreiging? Zolang ze op het internet blijven zwatelen niet direct wrs. Maar als ze, zoals met dat pizzagate gebeurde, de straat op gaan met een semi-automatisch geweer dan vormen ze een bedreiging. Dat begrijpt ieder mens natuurlijk.
Verder ben ik wel benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen natuurlijk.
Dat is het gevaarlijke aan dit soort complottheorieën, ja. Datzelfde deed zich voor met Alex Jones. Die riep ook dat shootings in scene waren gezet en slachtoffers acteurs waren. Je zou er meewarig om kunnen lachen maar er waren relatief veel mensen die nabestaanden letterlijk bedreigden en het leven zuur maakten. Dat is echt ziek als je er over nadenkt.
pi_182102841
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 14:08 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Over wie heb je het allemaal dan?
Ja, de link tussen de Clintons en pedofilie-organisaties c.q. -genootschappen zou je kunnen zien als ook een bijna klassieke samenzweringstheorie. Je ziet het in Nederland terugkeren bijv. in het geval Joris Demmink, maar ook 'het ronde huis'-verhaal, in dit subforum besproken, is duidelijk hierop geënt. In laatste verhaal zie je dan weer een wisselwerking tussen de hoogste lagen van de bevolking en het koningshuis, want Prins Hendrik deed daar ook aan mee. In het verhaal van de Cabal komt het terug in de vorm van de kinderoffers die door dit genootschap worden gedaan in allerlei bizarre Luciferistische rituelen. En in oudere antisemitische samenzweringstheorieën neemt het de vorm aan van de matzes die gemaakt wordt met het bloed van christelijke kinderen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 14:27:47 ]
I´m back.
pi_182102856
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:19 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, de link tussen de Clintons en pedofilie-organisaties c.q. -genootschappen zou je kunnen zien als ook een bijna klassieke samenzweringstheorie. Je ziet het in Nederland terugkeren bijv. in het geval Joris Demmink, maar ook in 'het ronde huis'-verhaal, in dit subforum besproken, is duidelijk hierop geënt. In laatste verhaal zie je dan weer een wisselwerking tussen de hoogste lagen van de bevolking en het koningshuis, want Prins Hendrik deed daar ook aan mee. In het verhaal van de Cabal komt het terug in de vorm van de kinderoffers die door dit genootschap worden gedaan. En in oudere antisemitische samenzweringstheorieën neemt het de vorm aan van de matzes die gemaakt wordt met het bloed van kinderen.
Precies. Bij Soros net zo overigens. Er zijn verbanden te leggen, maar hoe minimaal of zwak die ook zijn, ze zijn er dus Soros is schuldig.
pi_182102863
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 14:14 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Maar dat is nu net het punt; veel Q-adepten pretenderen te weten hoe het zit. Hoe het dan concreet zit blijft onduidelijk, iedere keer wordt wel weer gezegd:
a) je moet onderzoek doen
b) veel mensen zijn er mee bezig
c) waar rook is, is vuur

Dat is niet heel erg overtuigend.
Dus je wil hebben dat ik precies moet zeggen wat jij moet geloven?

Dus als ik zeg dat Q een post maakte met dat mc cain vrij snel het loodje zou leggen en op welke dag dat zou gebeuren dan geloof je dat meteen?

Mij lijkt meer dat je dat gedeelte mee moet maken en het dan pas gelooft als het daadwerkelijk gebeurt.

Of dat er een aanslag in NYC zou gebeuren en dat het al geregeld zou zijn dat het mislukt.
En daarna een man een aanslag probeert te plegen die alleen zichzelf verwond en meteen gepakt is terwijl al duidelijk was welk land hij kwam bij Q?

Of fotos maken in air force one en op een speciale manier , wat mij onmogelijk lijkt om te faken.

En zo nog veel meer zaken.

Ik ben normaal altijd erg sceptisch maar bij Q weet ik zeker dat er een verbinding is tussen trump en Q .
Er zijn zoveel toevalligheden dat het onmogelijk is dat het niet zo is.
pi_182102882
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:18 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dat is het gevaarlijke aan dit soort complottheorieën, ja. Datzelfde deed zich voor met Alex Jones. Die riep ook dat shootings in scene waren gezet en slachtoffers acteurs waren. Je zou er meewarig om kunnen lachen maar er waren relatief veel mensen die nabestaanden letterlijk bedreigden en het leven zuur maakten. Dat is echt ziek als je er over nadenkt.
Alex jones is een mafkees en is juist controlled opposition.
Dat ligt er wel vrij dik boven op en snap ook niet dat mensen telkens die vergelijking trekken met die mafkees.
pi_182102906
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:21 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Precies. Bij Soros net zo overigens. Er zijn verbanden te leggen, maar hoe minimaal of zwak die ook zijn, ze zijn er dus Soros is schuldig.
MInimaal of zwak lol
De man sponsort antifa en blm snopes etc etc.
Er zijn zo ontzettend veel bewijzen tegen die man.
Niet voor niets dat steeds meer landen hem gaan weren.
pi_182102916
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:21 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Precies. Bij Soros net zo overigens. Er zijn verbanden te leggen, maar hoe minimaal of zwak die ook zijn, ze zijn er dus Soros is schuldig.
Daarom zeg ik dus in mijn beoordeling: niets nieuws onder de zon; oude wijn, in nieuwe zakken. Maar wel weer een nieuw jasje: JFK jr speelt hierin als een soort Jezus Christus, als een soort verborgen 12de imam, de rol van de messias die de eindstrijd aangaat met de krachten van de duisternis. Inmiddels 55.000 sealed indictments liggen klaar om de booswichten op te pakken. Mensen zwepen elkaar aardig op daarover in die draad die ik aanhaalde (zitten ook paar NL'ers bij btw).
I´m back.
pi_182102988
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:15 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Waar roept de democratische partij toe op?
Ja duck duck het even en je vind er genoeg.
Ik hoef toch niet alles voor je te doen
Maxine waters als klein voorbeeld, maar zo zijn er veel meer.
Scalise is nog beschoten een tijd terug en dat is naar aanleiding van publieke personen die oproepen om mensen lastig te vallen prive en op werk en dat men alles moet doen om ze tegen te houden.

Toch nog wat erger dan iemand die iets verkeert opneemt van een internet site
pi_182103013
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Er is geen idiots guide, want het gaat juist om zelf onderzoek te doen en als je dat met een hele grote groep doet, dan komt er iets uit wat vrij dicht bij de waarheid zou liggen.
Je moet het zien als een uit waar vele lagen omheen zitten en die lagen daar moet je doorheen of het nu verdedigende zaken zijn of aanvallende, de kern is de waarheid uiteindelijk.

Q is heel simpel het geeft goede info en het geeft dis nfo.
Lijkt me duidelijk waarom het goede info geeft en ook waarom de dis info er is.

Zo zal het ook voor en tegenstanders aantrekken op allerlei niveaus , want dat is nu eenmaal hoe het gaat.
Zelfs op joop.nl zie je dat gebeuren of voetbal fora of waar dan ook, je hebt voor en tegenstanders in alle nuances.

Verder is Q gewoon totaal niet belangrijk, wat belangrijk is zijn de mensen die info uitzoeken en daardoor de waarheid boven tafel laten komen.
Q geeft aanwijzingen en die zijn op verschillende manieren te begrijpen, maar ze zijn allemaal veelzijdig en vaak maanden achteraf kun je dat pas zien.

De kern van Q is dat iedereen in feite Q is.
Zelfs jij bent er onderdeel van omdat je alleen maar door er over te praten en te bekijken icm wat er daadwerkelijk gebeurt kan zien hoe het zit.
Ja, wat wel heel mystiek is allemaal hè.
I´m back.
pi_182103027
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:24 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Daarom zeg ik dus in mijn beoordeling: niets nieuws onder de zon; oude wijn, in nieuwe zakken. Maar wel weer een nieuw jasje: JFK jr speelt hierin als een soort Jezus Christus, als een soort verborgen 12de imam, de rol van de messias die de eindstrijd aangaat met de krachten van de duisternis. Inmiddels 55.000 sealed indictments liggen klaar om de booswichten op te pakken. Mensen zwepen elkaar aardig op daarover in die draad die ik aanhaalde (zitten ook paar NL'ers bij btw).
Nogmaals JFK JR is R en niet Q
Waarom je dan toch het te veel blijft vermengen om je punt te maken is me een raadsel.
Q heeft gezegd dat er alleen Q is en geen R dus lijkt me vrij duidelijk.

Waarom maak je een topic aan als je op dat gebied laat zien juist niet de zaken uit elkaar weet te houden?
pi_182103096
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:29 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nogmaals JFK JR is R en niet Q
Waarom je dan toch het te veel blijft vermengen om je punt te maken is me een raadsel.
Q heeft gezegd dat er alleen Q is en geen R dus lijkt me vrij duidelijk.

Waarom maak je een topic aan als je op dat gebied laat zien juist niet de zaken uit elkaar weet te houden?
Nee, Q kwam met JFK en R verduidelijkte het, vervolgens ging de hele goegemeente door op JFK jr en vonden ze hem ook, dachten zij. En als Q iedereen is, is Q ook R. Trouwens niet alleen 17 duikt kabbalistisch veel op, ook 18 duikt steeds vaker op.
I´m back.
pi_182103130
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, wat wel heel mystiek is allemaal hè.
Wat is voor jou mystiek is is voor iemand anders wel te begrijpen.

En als je daadwerkelijk je zou verdiepen met een open mind in het q gebeuren dan zou je zien dat het veel dieper gaat.
En de bewijzen staan vaak gewoon op het net.
Of het nu een video is waar iemand iets zelf zegt of een officieel gov document of sporen via geld en aandelen etc.

Het feit is dat als je controle wil hebben dan moet je baas zijn over beide kampen.
Zo was dat ook tijdens de verkiezingen in 2004

Daar had je de keuze tussen kerry en bush , terwijl dat een keuze was voor precies hetzelfde
beide skull and bones.

Maar skull and bones klinkt ook wel mystiek natuurlijk:)
pi_182103138
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:00 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Er is veel meer dan een aantal en veel dichterbij dan wat investeerders, het was immers maar een kleine greep.
De laatste 3 maanden zijn er meerdere opgepakt die meewerkte aan de 2016 election en dan zijn er ook nog mensen niet gepakt natuurlijk.

Er zal wel het een en ander tevoorschijn komen als men de laptop onderzoekt van weiner want als het goed is staat daar een mapje HRC op met matriaal tegen de Clintons.

En het zijn overigens ook frequente bezoekers geweest van epstein eiland (bekende pedo) en die toevallig voor de FBI/CIA werkzaam is. en dus in feite gedekt is.
Om wie gaat het allemaal dan?
pi_182103202
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja duck duck het even en je vind er genoeg.
Ik hoef toch niet alles voor je te doen
Maxine waters als klein voorbeeld, maar zo zijn er veel meer.
Scalise is nog beschoten een tijd terug en dat is naar aanleiding van publieke personen die oproepen om mensen lastig te vallen prive en op werk en dat men alles moet doen om ze tegen te houden.

Toch nog wat erger dan iemand die iets verkeert opneemt van een internet site
Waters is een beetje een slecht voorbeeld. Ze scheldt Trump weliswaar uit maar nergens roept ze ergens toe op geloof ik. Of ik heb wat gemist, dat kan ook.
pi_182103208
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:33 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, Q kwam met JFK en R verduidelijkte het, vervolgens ging de hele goegemeente door op JFK jr en vonden ze hem ook, dachten zij. En als Q iedereen is, is Q ook R. Trouwens niet alleen 17 duikt kabbalistisch veel op, ook 18 duikt steeds vaker op.
R is iets anders en moet je gewoon zien al mening en meer niet.

Dat zou hetzelfde zijn als ik een bewering maak over jou ,
en iemand anders die maakt weer andere beweringen over jou en dan mij de schuld geven van zijn beweringen.

Dat is toch vreemd. zeker als q zelf aan geeft dat er alleen q is.
Snap het probleem niet zo, het is zeer duidelijk.
pi_182103347
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 14:38 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Waters is een beetje een slecht voorbeeld. Ze scheldt Trump weliswaar uit maar nergens roept ze ergens toe op geloof ik. Of ik heb wat gemist, dat kan ook.

https://nypost.com/2017/0(...)-assassination-post/

en zo zijn er nog genoeg andere te vinden
pi_182103422
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:35 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat is voor jou mystiek is is voor iemand anders wel te begrijpen.

En als je daadwerkelijk je zou verdiepen met een open mind in het q gebeuren dan zou je zien dat het veel dieper gaat.
En de bewijzen staan vaak gewoon op het net.
Of het nu een video is waar iemand iets zelf zegt of een officieel gov document of sporen via geld en aandelen etc.

Het feit is dat als je controle wil hebben dan moet je baas zijn over beide kampen.
Zo was dat ook tijdens de verkiezingen in 2004

Daar had je de keuze tussen kerry en bush , terwijl dat een keuze was voor precies hetzelfde
beide skull and bones.

Maar skull and bones klinkt ook wel mystiek natuurlijk:)
Nou ja, dat Q uiteindelijk niet belangrijk is, dat Q iedereen is en dat het over het Grote Ontwaken gaat, over bewustzijn blabla etc. Vind ik mystiek en vaag. Q is natuurlijk een persoon of personen en wat hij doet daar zit een bedoeling achter of het nu larping is of wat anders. Hoe meer ik me er in verdiep echter en ook hoe meer commentaren ik lees, hoe meer mijn conclusie is dat het
1) een onvervalste antisemitische, extreemrechtse cult aan het worden is en
2) er in feite niets nieuws onder de zon bestaat: het hele centrale idee hierachter is een herhaling van zetten in extreemrechtse en samenzweringstheoretische kringen.
Niet erg mystiek dus.
I´m back.
pi_182103439
quote:
Dat gaat wel heel ver, ja, damn. Ik snap alleen nog steeds niet hoe dat geweld vanuit mensen die geloven in complotten rechtvaardigt.
  maandag 24 september 2018 @ 15:37:30 #86
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182104655
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:04 schreef Ryan3 het volgende:

Dan begrijp je me verkeerd. Dit was een afgeleid draadje wat ik even uitzocht gisteravond. En dat is iig debunked. En daar bedoel ik mee dat debunked is dat die Fusco JFK jr zou zijn. Dat JFK jr leeft en zich binnenkort (vermoedelijk ergens in november) publiekelijk laat zien aan de wereld is nog steeds een centraal punt in wat bijna zoiets is als een mythologie al. Uiteraard voorspel ik dat dat niet gaat gebeuren, omdat-ie wel gewoon dood is, en dus zal rond die tijd wel een latere datum of periode worden opgegeven, beetje zoals die 'wereld vergaat-cult' altijd weer de datum steeds verder naar achteren zet op het moment dat de eerdere voorspelling niet lijkt te komen.

Dit, wat je nu omschrijft, is niet de spil, het onlosmakelijke van het "Q"-fenomeen? Met andere woorden dat wanneer je dit niet "gelooft" je geen "echte" aanhanger bent? Bedoel je dat?
Of is dit een heel gemakkelijk voorbeeld om te debunken? En wat zegt dit over andere onderwerpen die onder de "Q"-paraplu worden besproken?

quote:
Heb ik het ergens gehad over een 'dreiging'? Ik denk wel dat het een zootje eerste klas mafketels aantrekt. Zijn ze gevaarlijk en vormen ze een bedreiging? Zolang ze op het internet blijven zwatelen niet direct wrs. Maar als ze, zoals met dat pizzagate gebeurde, de straat op gaan met een semi-automatisch geweer dan vormen ze een bedreiging. Dat begrijpt ieder mens natuurlijk.
Verder ben ik wel benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen natuurlijk.
Ik bedoelde mijn vraag eigenlijk als een vraag, maar je geeft al een soort van antwoord, dus dat is handig.
De vraag kom voort uit wat ik hier eerder inbracht, namelijk dat de traditionele media met tientallen (zo niet honderdtallen) artikelen de strijd lijkt aan te gaan alsof het een bedreiging is.
Natuurlijk begrijpt ieder mens dat bijvoorbeeld Antifa-aanhangers gerust eenvormige kleding mogen kopen en aantrekken, vanzelfsprekend gezamenlijk communistische leuzen herhalend mogen opdreunen of met vlaggen met daarop socialistische symbolen mogen zwaaien, maar dat wanneer ze geweld gebruiken tegen objecten of personen een dreiging vormen.
Dit ljikt me voor elke groep toepasbaar.
Ik doelde eigenlijk op wat er nu precies speelt. Waardoor voelen sommigen (media, commentatoren, anderszins) zich door dit fenomeen bedreigd?
Als de traditionele media hieraan geen uitgebreide aandacht zou geven, zou het imo toch niet opvallen dat het hier over wat computerweirdo's of social media-dieren gaat die zich met een soort van equivalent van online raadsels oplossen bezighouden?
Of vergis ik me hierin en is het echt serieuze materie?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  maandag 24 september 2018 @ 15:44:13 #87
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182104797
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 14:47 schreef Ryan3 het volgende:

1) een onvervalste antisemitische, extreemrechtse cult aan het worden is en
2) er in feite niets nieuws onder de zon bestaat: het hele centrale idee hierachter is een herhaling van zetten in extreemrechtse en samenzweringstheoretische kringen.
Niet erg mystiek dus.

Geef eens wat voorbeelden/teksten/uitingen, in plaats van dat je alleen met wat termen loopt te smijten, waarom jij dit vindt.
Maak eens inzichtelijk voor een ieder het proces waarin het "Q"-fenomeen antisemitisch aan het worden is.
Waar kwam het vandaan (welke stroming/ideologische opvattingen) en op welke manier is het aan het verworden, volgens jouw opinie, naar het antisemitische en het extreem-rechtse?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  maandag 24 september 2018 @ 15:54:47 #88
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182105015
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 11:00 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik heb het niet over pizzagate.
Ik heb het over al die mensen om hillary en bill heen die met child trafficking of pedo zaken te maken hebben.
Ik rep met geen woord over pizzagate, nooit geloofd overigens.

Maar ik snap dat het voor jou makkelijk is om mensen zo weg te zetten.

Het is heel makkelijk.
Iemand kan best 1 pedo in zn vrienden/kennissen kring hebben.
2 zou ook nog wel kunnen lijkt me en 3 of 4 voor een bekend iemand begint al vreemd te worden.
Maar als je gaat praten over 10 of meer dan is dat wel heel erg toevallig.


Dat is ook een heel mooi iets om te onderzoeken voor jezelf.
Ik zal al vast een paar linkjes geven:
https://yournewswire.com/(...)ild-sex-trafficking/

https://www.puppetstringn(...)ion-center-pedo-bust

https://www.dailymail.co.(...)-multiple-times.html

https://truthfeed.com/bre(...)-media-silent/34146/

https://bigleaguepolitics(...)-clinton-sex-crimes/


https://www.theburningpla(...)n-global-initiative/


http://nyeveningnews.com/(...)in-norway-pedo-ring/

https://www.pacificpundit(...)es-against-children/

Gewoon zo maar effe een greep van het internet en als de bornnen niet bevallen kan je het zelf nog nachecken of het klopt.

Overigens die in china was aangegeven door Q dmv fotos voor dat hij opgepakt was (ong 2 weken eerder meen ik)
Toeval?

Jij begint over het makkelijk wegzetten van mensen, terwijl je in dezelfde adem allerlei mensen wegzet als criminelen en pedofielen. .. Toeval?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182105375
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 15:44 schreef dellipder het volgende:

[..]

Geef eens wat voorbeelden/teksten/uitingen, in plaats van dat je alleen met wat termen loopt te smijten, waarom jij dit vindt.
Maak eens inzichtelijk voor een ieder het proces waarin het "Q"-fenomeen antisemitisch aan het worden is.
Waar kwam het vandaan (welke stroming/ideologische opvattingen) en op welke manier is het aan het verworden, volgens jouw opinie, naar het antisemitische en het extreem-rechtse?
Wb 1) lees deze draad even door zou ik zeggen. Let met name op de reacties waarin gewoon letterlijk gezegd wordt: kill the kikes of dat de holocaust niet heeft plaatsgevonden. Let ook op het feit dat er nauwelijks dissenters reageren (stuk of 3, en dan nog vrij gematigd).
Wb 2) heb ik min of meer al uitgelegd in OP natuurlijk. Het is het aloude bekende extreemrechtse samenzweringspraatje over hoe de booswichten van joden de brave christenen onderdrukken en uitbuiten via o.a. de banken en hierbij gebruik maken van de linkse media en Hollywood, ook wel MSM genaamd, om de mensen te hersenspoelen en de geschiedenis te herschrijven, waardoor een "gemanipuleerde werkelijkheidsbeleving" is ontstaan (om maar eens een oude FOK!kiaanse term te gebruiken). Hieruit moet men dan ontwaken. Op zijn FOK!kiaans een paradigmaverschuiving dus. Alleen al het woord 'Cabal' verwijst naar een joodse mystieke sekte. Ook oudere antisemitische samenzweringselementen zie je terugkomen, zoals kinderoffers, pedofilie, zoals ik hierboven al uitlegde, althans daarnaar wordt verwezen. En in de strijd die nu ontstaan is tussen de krachten van het goede en de krachten van de duisternis bestaan er alleen vrienden (patriotten) en vijanden, een vrij manicheïstisch wereldbeeld dus. Kortom: oude wijn in nieuwe zakken dus.

Neemt niet weg dat iemand als een prayingmedic op de bal speelt, hij is dan weliswaar wrs een christen, maar hij is meer verdiept in to the point informatie ipv allerlei zaken waarmee veel mensen in dat aangehaalde topic bezig zijn: meer de eindstrijd ahw. Deze week moeten we kijken wat er gebeurt met [RR] kennelijk en of hij wordt vervangen of niet door [TG] of Ed. (?).

[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 25-09-2018 10:48:04 ]
I´m back.
pi_182105567
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 15:54 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Jij begint over het makkelijk wegzetten van mensen, terwijl je in dezelfde adem allerlei mensen wegzet als criminelen en pedofielen. .. Toeval?
Ja natuurlijk appels met peren vergelijken.
Bij de Clintons zijn er voldoende bewijzen en dit keer wordt dat niet door de fbi e.d. weg gemoffeld.
Veel zaken zijn zo duidelijk als het maar zijn kan.
En als er zo veel aanwijzingen zijn die in feite al vanaf 40 jaar geleden zijn begonnen , dan is er wel iets meer aan de hand.

Het is niet dat het op toevallige momenten bekend wordt zoals de zogenaamde smear campagnes aan die kavanaugh.

Appels en peren vergelijken doe je wel graag om te proberen een punt te maken, maar ik zie je eigenlijk nooit ergens dieper op in proberen te gaan.
En in feite is een discussie dan al onmogelijk, zeker als je het niet probeert zelf te ondervinden.
pi_182105832
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wb 1) lees deze draad even door zou ik zeggen. Let met name op de reacties waarin gewoon letterlijk gezegd wordt: kill the kikes of dat de holocaust niet heeft plaatsgevonden. Let ook op het feit dat er nauwelijks dissenters reageren (stuk of 3, en dan nog vrij gematigd).
Wb 2) heb ik min of meer al uitgelegd in OP natuurlijk. Het is het aloude bekende extreemrechtse samenzweringspraatje over hoe de booswichten van joden de brave christenen onderdrukken en uitbuiten via o.a. de banken en hierbij gebruik maken van de linkse media en Hollywood, ook wel MSM genaamd, om de mensen te hersenspoelen en de geschiedenis te herschrijven, waardoor een "gemanipuleerde werkelijkheidsbeleving" is ontstaan (om maar eens een oude FOK!kiaanse term te gebruiken). Hieruit moet men dan ontwaken. Op zijn FOK!kiaans een paradigmaverschuiving dus. Alleen al het woord 'Cabal' verwijst naar een joodse mystieke sekte. Ook oudere antisemitische samenzweringselementen zie je terugkomen, zoals kinderoffers, pedofilie, zoals ik hierboven al uitlegde, althans daarnaar wordt verwezen. En in de strijd die nu ontstaan is tussen de krachten van het goede en de krachten van de duisternis bestaan er alleen vrienden (patriotten) en vijanden, een vrij manicheïstisch wereldbeeld dus. Kortom: oude wijn in nieuwe zakken dus.

Neemt niet weg dat iemand als een prayingmedic op de bal speelt, hij is dan weliswaar wrs een christen, maar hij is meer verdiept in to the point informatie ipv allerlei zaken waarmee veel mensen in dat aangehaalde topic bezig zijn: meer de eindstrijd ahw. Deze week moeten we kijken wat er gebeurt met [RR] kennelijk en of hij wordt vervangen of niet door [TG] of Ed. [RR] wordt iig niet ontslagen, want dan zullen ze art 25 gebruiken 'tempering with een onderzoek' (?).
Ik had er overigens nog nooit van gehoord van die site.
Maar er staat ook duidelijk dat er geen censorship is en dus alles gezegd mag worden.
Ik zou daar zelf niet op kijken en vind dat er gemod moet worden , al moet dat wel binnen de perken blijven.

Mening moet kunnen maar geen aanzet tot geweld , maar goed dat is in elk land weer anders.
US had veel meer vrijheid om iets te vinden en te zeggen.
Moet zeggen dat ze bv in mexico ook veel anders tegen de 2e wereldoorlog aan kijken dan hier, dus je moet je wel enigszins verplaatsen in tijd en plek.

Zoals ik nu lees is het een alt right gedoetje,dan is het vrij normaal dat er van die imo mafkezen komen.
Ik denk als je op een saudie arabie forum komt je ook grote kans hebt dat ze niet vriendelijk zijn over joden.
  maandag 24 september 2018 @ 16:53:38 #92
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182106432
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wb 2) heb ik min of meer al uitgelegd in OP natuurlijk. Het is het aloude bekende extreemrechtse samenzweringspraatje over hoe de booswichten van joden de brave christenen onderdrukken en uitbuiten via o.a. de banken en hierbij gebruik maken van de linkse media en Hollywood, ook wel MSM genaamd, om de mensen te hersenspoelen en de geschiedenis te herschrijven, waardoor een "gemanipuleerde werkelijkheidsbeleving" is ontstaan (om maar eens een oude FOK!kiaanse term te gebruiken). Hieruit moet men dan ontwaken. Op zijn FOK!kiaans een paradigmaverschuiving dus.
Er bestaat een Executive Order uit 2015 die de federale overheid machtigt om gedragsexperimenten uit te voeren op haar burgers.
Federale instanties werden met deze EO opgedragen om gedragswetenschappers en psychologen in te huren om te experimenteren en manieren te vinden om het Amerikaanse publiek te manipuleren om precies datgene te doen wat de federale overheid van hen verlangt.

quote:
A growing body of evidence demonstrates that behavioral science insights — research findings from fields such as behavioral economics and psychology about how people make decisions and act on them — can be used to design government policies to better serve the American people.

Where Federal policies have been designed to reflect behavioral science insights, they have substantially improved outcomes for the individuals, families, communities, and businesses those policies serve. For example, automatic enrollment and automatic escalation in retirement savings plans have made it easier to save for the future, and have helped Americans accumulate billions of dollars in additional retirement savings. Similarly, streamlining the application process for Federal financial aid has made college more financially accessible for millions of students.
Bron

Dit lijkt dan erg op een gemanipuleerde waarheidsbeleving, niet waar?

quote:
een al het woord 'Cabal' verwijst naar een joodse mystieke sekte.
Nu maak jij er een conspiracy van imo, want het woord waar jij op doelt is het middeleeuwse Latijnse naam Kabbala.
De "Cabal" op de manier waarop deze term vandaag de dag wordt gebruikt komt uit de Franse taal en betekent kliek of broederschap.





bron

Maar extreem-rechts, anti-semitisme bekt idd wel lekker. Dat dan weer wel.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  maandag 24 september 2018 @ 17:01:02 #93
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182106647
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:19 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja natuurlijk appels met peren vergelijken.
Bij de Clintons zijn er voldoende bewijzen en dit keer wordt dat niet door de fbi e.d. weg gemoffeld.
Veel zaken zijn zo duidelijk als het maar zijn kan.
En als er zo veel aanwijzingen zijn die in feite al vanaf 40 jaar geleden zijn begonnen , dan is er wel iets meer aan de hand.

Het is niet dat het op toevallige momenten bekend wordt zoals de zogenaamde smear campagnes aan die kavanaugh.

Appels en peren vergelijken doe je wel graag om te proberen een punt te maken, maar ik zie je eigenlijk nooit ergens dieper op in proberen te gaan.
En in feite is een discussie dan al onmogelijk, zeker als je het niet probeert zelf te ondervinden.
Sorry, maar ik begin het bijna zielig voor je te vinden. Echt ook. Maargoed, we zullen het zien. Als Clinton crimineel is dan berechten inderdaad. Al vind ik jouw 'bewijs' een lachertje.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 24 september 2018 @ 17:13:52 #94
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182106919
Ook gewoon letterlijk precies nu een voorbeeld hiervan uit de Fake News Media die beweren dat Rod Rosenstein zijn ontslag aan heeft geboden bij John Kelly _O-
As if... :')
Jeff Sessions is zijn baas!!!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182107041
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 17:13 schreef dellipder het volgende:
Ook gewoon letterlijk precies nu een voorbeeld hiervan uit de Fake News Media die beweren dat Rod Rosenstein zijn ontslag aan heeft geboden bij John Kelly _O-
As if... :')
Jeff Sessions is zijn baas!!!
Meen dat hij schaakmat gezet was door trump, dan bongino had het er pas over in een podcast.
Weet niet meer precies hoe of wat want was het maar half aan het luisteren op dat moment.
pi_182107165
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 17:01 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry, maar ik beg
in het bijna zielig voor je te vinden. Echt ook. Maargoed, we zullen het zien. Als Clinton crimineel is dan berechten inderdaad. Al vind ik jouw 'bewijs' een lachertje.
Dat zullen we idd wel op niet al te lange termijn zien.
Het was een verkiezingsbelofte dus verwacht wel dat hij die gaat houden in 2019 als ze voor mag komen voor het tribunaal.

En niet allen HRC ...

Maar wat ga je nou doen als HRC dalijk toch voor het hekje staat?
Naampje veranderen ?
pi_182107230
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 16:53 schreef dellipder het volgende:

[..]

Er bestaat een Executive Order uit 2015 die de federale overheid machtigt om gedragsexperimenten uit te voeren op haar burgers.
Federale instanties werden met deze EO opgedragen om gedragswetenschappers en psychologen in te huren om te experimenteren en manieren te vinden om het Amerikaanse publiek te manipuleren om precies datgene te doen wat de federale overheid van hen verlangt.

[..]

Bron

Dit lijkt dan erg op een gemanipuleerde waarheidsbeleving, niet waar?
Ja, alleen doet de Cabal dat al decennia toch? Door de media te infiltreren, via Hollywood en uiteraard door linkse onderwijzers, leraren en professoren?
Verder bestond er vroeger ook nog MK-Ultra.
quote:
[..]

Nu maak jij er een conspiracy van imo, want het woord waar jij op doelt is het middeleeuwse Latijnse naam Kabbala.
De "Cabal" op de manier waarop deze term vandaag de dag wordt gebruikt komt uit de Franse taal en betekent kliek of broederschap.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

bron

Maar extreem-rechts, anti-semitisme bekt idd wel lekker. Dat dan weer wel.
Dat is de neutrale connotatie geworden wrs.
Hier andere uitleg:
quote:
De Kaballah

In het Engels betekent Cabal ‘een kleine politieke kliek van geheime plotters’. Het woord is gerelateerd aan Kabbalah, een mystieke stroming binnen het Jodendom. Kabbalah betekent tevens: ‘occulte, geheime leer of wetenschap’. In de tijd dat de Cabal in Khazarië gevestigd waren zijn ze namelijk onder druk van de Russische Tsaar bekeerd tot het jodendom. Vermomd onder deze geaccepteerde religie bleef men echter hun Babylonische zwarte magie beoefenen, want in werkelijkheid waren het Satanisten.
Dat wordt er eigenlijk mee bedoelt.

Trouwens deze site geeft weer een andere uitleg aan de Cabal https://www.ellaster.nl/2016/04/01/wie-is-de-cabal/

Er is niet zozeer ene breuk alswel 3 verschillende Cabals zijn in strijd met elkaar om de wereldheerschappij.
De nazi's - Europese koningshuizen en politieke top in Europa.
De zionisten - Israël en de VS.
De Jezuïeten - Vaticaan, RK, Rome.

En:

quote:
Nu de Cabal in rap tempo haar macht aan het verliezen is, proberen deze facties elkaar bovendien zwart te maken en de schuld van bepaalde misdaden in de schoenen te schuiven. Dit is een reden waarom er steeds meer schandalen onthuld worden en documenten worden vrijgegeven.
Aldus deze site.
Moet zeggen dat dit weer een nieuwe aanpak is van dezelfde theorie.

Overigens mbt het Vaticaan: je hebt een witte paus, de echte paus. En een zwarte paus, de broeder-overste van de Jezuïeten orde. Dit is een tijdje lang de NL'er Peter Hans Kolvenbach geweest (1928-2016) en deze man heeft voor het Vaticaan kennelijk allerlei snode plannetjes uitgevoerd: https://jhaines6.wordpres(...)enbach-march-5-2013/

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 24-09-2018 18:12:25 ]
I´m back.
  maandag 24 september 2018 @ 17:32:55 #98
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182107373
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 17:19 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Meen dat hij schaakmat gezet was door trump, dan bongino had het er pas over in een podcast.
Weet niet meer precies hoe of wat want was het maar half aan het luisteren op dat moment.
Welnee.
Ik heb al eerder in dit topic ingebracht dat er geen probable cause was om aan te nemen dat er door Donald Trump of iemand van de Trump campagne een misdrijf was gepleegd en dus gerechtvaardigd was een special counsel in te stellen.
Crossfire Hurricane was een counterintelligence investigation; geen strafrechtelijk onderzoek.

In de press release van de aankondiging van de special counsel staat dan ook dat er geen vaststelling is gemaakt dat er misdrijven zijn gepleegd of dat vervolging gerechtvaardigd is. De special counsel is ingesteld vanwege het dienen van het publiekelijk belang, aldus de motivatie van Rod Rosenstein.
Dit is op geen enkele manier volgens de gebruikelijke protocollen.
Verder in het Obstruction of Justice-gedeelte was het Rod Rosenstein zelf die de aanbeveling deed en een belangrijke inbreng had in de ontslagbrief.
Op het FISA-gedeelte had Rosenstein als acting AG het toezicht en heeft hij een van de vier FISA's ondertekend, die gebaseerd was op bewijs dat niet aan de Woods-procedure voldeed; waarmee de FISC is misleid.

Rod Rosenstein had zich imo moeten verschonen. Ik kan me voorstellen dat hij dit alsnog later doet, maar in elk geval de ontwikkelingen moeten door het Witte Huis worden bevestigd niet door Axios.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182107484
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 17:23 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dat zullen we idd wel op niet al te lange termijn zien.
Het was een verkiezingsbelofte dus verwacht wel dat hij die gaat houden in 2019 als ze voor mag komen voor het tribunaal.

En niet allen HRC ...

Maar wat ga je nou doen als HRC dalijk toch voor het hekje staat?
Naampje veranderen ?
Tot nu toe ben jij de enige die blijft roepen dat het binnenkort toch echt iets gaat gebeuren maar vallen er tot nu toe alleen medewerkers van Trump en is er bij Clinton nog steeds niks gevonden.

Dus wat ga jij doen als blijkt dat de onzin die je de afgelopen 2 jaar op dit forum hebt geplaatst toch niet uitkomt?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 24-09-2018 17:39:18 ]
  maandag 24 september 2018 @ 17:42:39 #100
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182107561
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 17:26 schreef Ryan3 het volgende:

Ja, alleen doet de Cabal dat al decennia toch? Door de media te infiltreren, via Hollywood en uiteraard door linkse onderwijzers, leraren en professoren?
Verder bestond er vroeger ook nog MK-Ultra.

Geen idee, maar ik geef jou iets feitelijks en je komt vervolgens mij entertainen met wat abstracte platitudes.


quote:
Dat wordt er eigenlijk mee bedoelt.

Trouwens deze site geeft weer een andere uitleg aan de Cabal https://www.ellaster.nl/2016/04/01/wie-is-de-cabal/

Er is niet zozeer ene breuk alswel 3 verschillende Cabals zijn in strijd met elkaar om de wereldheerschappij.
De nazi's - Europese koningshuizen en politieke top in Europa.
De zionisten - Israël en de VS.
De Jezuïeten - Vaticaan, RK, Rome.

En:

[..]

Aldus deze site.
Moet zeggen dat dit weer een nieuwe aanpak is van dezelfde theorie.
Ik herhaal me, jij bent nogal van de conspiracy imo.

Het viel me overigens op dat jij eerder out of the blue Uranium One in bracht, ik hierop met feiten kwam en jij daarop vervolgens repliek liet afweten.
Mag ik vragen en krijg ik een antwoord waarom precies dit gebeurde?

Tot slot is het niet zo dat wanneer je het woord cabal gebruikt je antisemitisch of extreem-rechts bent, omdat jij vindt dat dit er eigenlijk mee wordt bedoeld.
Anders maakt jou dit ook medeverdachte, niet waar? Conspiracy aanhangen is in elk geval jou niet vreemd, heb ik de indruk gekregen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182107855
quote:
10s.gif Op maandag 24 september 2018 17:38 schreef Chewie het volgende:

[..]

Tot nu toe ben jij de enige die blijft roepen dat het binnenkort toch echt iets gaat gebeuren maar vallen er tot nu toe alleen medewerkers van Trump en is er bij Clinton nog steeds niks gevonden.

Dus wat ga jij doen als blijkt dat de onzin die je de afgelopen 2 jaar op dit forum hebt geplaatst toch niet uitkomt?
Hou es op zeg, ik loop hier pas een paar maanden rond dus 2 jaar is al onzin.
En stel ik zou het fout hebben dan zou ik ten alle tijden het toegeven, maar ik verwacht dat ik gelijk heb.

En dan kom je weer aan met medewerkers die gepakt zijn op zaken die niets te maken hebben met trump, en in meeste gevallen al jaren geleden zijn gebeurd op een totaal ander gebied.
Dingen die wel te maken hebben met trump zie ik gebeuren bij de fbi/doj waar nogal wat mensen uit moeten en ook steeds meer bekentenissen naar buiten gaan komen.

Volgens mij is het op dat gebied toch vrij duidelijk dat er geen samenzwering was tussen rusland en trump terwijl het wel duidelijk was tussen hrc/dnc/fusion gps/steele/ etc etc.
Effe gekeken ik ben 6 maanden en 2 dagen geregistreerd.
pi_182107946
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 17:42 schreef dellipder het volgende:

[..]

Geen idee, maar ik geef jou iets feitelijks en je komt vervolgens mij entertainen met wat abstracte platitudes.

[..]
Lijkt mij wel een terugkerend fenomeen in dit verhaal: heb je die link nu gelezen? Wordt meerdere keren naar verwezen. Sws slaat dat grote ontwaken ook op dat je uit de droom gehaald wordt die de Cabal via media, onderwijs, Hollywood in de mensen hun hoofd hebben geplant. Zoals iemand opmerkte zelfs de geschiedenis, geschreven door de overwinnaar zoals hij erbij zet, zal er anders uit gaan zien als je ontwaakt, zie de post op dat voat.co die in reactie in een spoiler staat.
quote:
Ik herhaal me, jij bent nogal van de conspiracy imo.
Nou nee, leuk dat je het probeert om te draaien natuurlijk. Verder kom je ermee dat in het taalgebruik de term Cabal neutraler is dan ik hier voorstel. Alleen zeg ik dat de term wel afgeleid is van een joodse mystieke sekte, wat je ook kunt opzoeken en dat dit dus een aloude manier is om toch naar joden te verwijzen. Evenals sommigen de term zionisten gebruiken, maar daar gewoon joden mee bedoelen.
quote:
Het viel me overigens op dat jij eerder out of the blue Uranium One in bracht, ik hierop met feiten kwam en jij daarop vervolgens repliek liet afweten.
Mag ik vragen en krijg ik een antwoord waarom precies dit gebeurde?
Omdat ik me er nog even in moet verdiepen, speelde alweer bijna een jaar geleden, geloof ik. In wat ik eerder las, vond ik dat wel een opvallend dingetje iig.
quote:
Tot slot is het niet zo dat wanneer je het woord cabal gebruikt je antisemitisch of extreem-rechts bent, omdat jij vindt dat dit er eigenlijk mee wordt bedoeld.
Anders maakt jou dit ook medeverdachte, niet waar? Conspiracy aanhangen is in elk geval jou niet vreemd, heb ik de indruk gekregen.
Nee, alleen als het loopt als een eend en kwaakt als een eend, wat is het dan?
I´m back.
pi_182108043
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 17:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Lijkt mij wel een terugkerend fenomeen in dit verhaal: heb je die link nu gelezen? Wordt meerdere keren naar verwezen. Sws slaat dat grote ontwaken ook op dat je uit de droom gehaald wordt die de Cabal via media, onderwijs, Hollywood in de mensen hun hoofd hebben geplant. Zoals iemand opmerkte zelfs de geschiedenis, geschreven door de overwinnaar zoals hij erbij zet, zal er anders uit gaan zien als je ontwaakt, zie de post op dat voat.co die in reactie in een spoiler staat.

[..]

Nou nee, leuk dat je het probeert om te draaien natuurlijk. Verder kom je ermee dat in het taalgebruik de term Cabal neutraler is dan ik hier voorstel. Alleen zeg ik dat de term wel afgeleid is van een joodse mystieke sekte, wat je ook kunt opzoeken en dat dit dus een aloude manier is om toch naar joden te verwijzen. Evenals sommigen de term zionisten gebruiken, maar daar gewoon joden mee bedoelen.

[..]

Omdat ik me er nog even in moet verdiepen, speelde alweer bijna een jaar geleden, geloof ik. In wat ik eerder las, vond ik dat wel een opvallend dingetje iig.

[..]

Nee, alleen als het loopt als een eend en kwaakt als een eend, wat is het dan?
Niet als het een egyptische gans is iig.
  maandag 24 september 2018 @ 18:21:05 #104
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182108368
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 17:58 schreef Ryan3 het volgende:

Lijkt mij wel een terugkerend fenomeen in dit verhaal: heb je die link nu gelezen? Wordt meerdere keren naar verwezen. Sws slaat dat grote ontwaken ook op dat je uit de droom gehaald wordt die de Cabal via media, onderwijs, Hollywood in de mensen hun hoofd hebben geplant. Zoals iemand opmerkte zelfs de geschiedenis, geschreven door de overwinnaar zoals hij erbij zet, zal er anders uit gaan zien als je ontwaakt, zie de post op dat voat.co die in reactie in een spoiler staat.

Nee. Ik zag dat jij praying medic in bracht en die kwam ik op YT tegen. Net nog opgezocht en ik zag 83.00 views. Er zijn nog meer kanalen die het "Q"-fenomeen behandelen. Ik las dat er op Twitter zo'n 80.000 volgers zijn, Great Awakening had meen ik ruim 90.000 leden, maar er zijn nog tientallen andere kanalen.Op Facebook ook een aantal tienduizenden en ik heb ook begrepen dat dit fenomeen wereldwijde aantrekkingskracht heeft van Groenland tot Japan en Brazilië.
Waar ik naar toe wil is dat het imo "intellectuele" luiheid is om vanuit een kanaal die je toevallig voor nog geen half weekje te hebben bestudeerd al deze diverse mensen af te serveren als extreem-rechts en antisemitisch. Dit mag je best doen, maar dat doet voor mij in elk geval behoorlijke afbreuk aan jouw geloofwaardigheid.

quote:
Nou nee, leuk dat je het probeert om te draaien natuurlijk. Verder kom je ermee dat in het taalgebruik de term Cabal neutraler is dan ik hier voorstel. Alleen zeg ik dat de term wel afgeleid is van een joodse mystieke sekte, wat je ook kunt opzoeken en dat dit dus een aloude manier is om toch naar joden te verwijzen. Evenals sommigen de term zionisten gebruiken, maar daar gewoon joden mee bedoelen.
Ik constateer simpelweg en ik zie welke berichten jij maakt. Dit is niet omdraaien. Dit is wat jij doet en ik constateer.
Jij vindt dat cabal bedoeld wordt als antisemitisch. Dat is conspiracy.
Jij wilt het heel graag over zionisme en Joden hebben. Ik vind dit al aardig verdacht, eerlijk gezegd.

quote:
Omdat ik me er nog even in moet verdiepen, speelde alweer bijna een jaar geleden, geloof ik. In wat ik eerder las, vond ik dat wel een opvallend dingetje iig.

Nee, alleen als het loopt als een eend en kwaakt als een eend, wat is het dan?
Ik herhaal me. Jij bent een conspiracy theorist die als het feitelijk wordt zoals Uranium One, dat jij zelf inbrengt het onderwerp gauw mijdt.

Nee, ik denk dat jij de minst aangewezen persoon hier moet zijn die anderen de maat gaat nemen.

[ Bericht 1% gewijzigd door dellipder op 24-09-2018 18:26:30 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182108497
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik had er overigens nog nooit van gehoord van die site.
Maar er staat ook duidelijk dat er geen censorship is en dus alles gezegd mag worden.
Ik zou daar zelf niet op kijken en vind dat er gemod moet worden , al moet dat wel binnen de perken blijven.

Mening moet kunnen maar geen aanzet tot geweld , maar goed dat is in elk land weer anders.
US had veel meer vrijheid om iets te vinden en te zeggen.
Moet zeggen dat ze bv in mexico ook veel anders tegen de 2e wereldoorlog aan kijken dan hier, dus je moet je wel enigszins verplaatsen in tijd en plek.

Zoals ik nu lees is het een alt right gedoetje,dan is het vrij normaal dat er van die imo mafkezen komen.
Ik denk als je op een saudie arabie forum komt je ook grote kans hebt dat ze niet vriendelijk zijn over joden.
Waarom negeer je iedere keer de vraag wie er allemaal betrokken zouden zijn bij het pedofielen netwerk?
pi_182108712
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 18:28 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Waarom negeer je iedere keer de vraag wie er allemaal betrokken zouden zijn bij het pedofielen netwerk?
Negeer niets heb al enkele links gegeven.
Er zijn er genoeg te vinden.
pi_182108714
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 18:21 schreef dellipder het volgende:

[..]

Nee. Ik zag dat jij praying medic in bracht en die kwam ik op YT tegen. Net nog opgezocht en ik zag 83.00 views. Er zijn nog meer kanalen die het "Q"-fenomeen behandelen. Ik las dat er op Twitter zo'n 80.000 volgers zijn, Great Awakening had meen ik ruim 90.000 leden, maar er zijn nog tientallen andere kanalen.Op Facebook ook een aantal tienduizenden en ik heb ook begrepen dat dit fenomeen wereldwijde aantrekkingskracht heeft van Groenland tot Japan en Brazilië.
Waar ik naar toe wil is dat het imo "intellectuele" luiheid is om vanuit een kanaal die je toevallig voor nog geen half weekje te hebben bestudeerd al deze diverse mensen af te serveren als extreem-rechts en antisemitisch. Dit mag je best doen, maar dat doet voor mij in elk geval behoorlijke afbreuk aan jouw geloofwaardigheid.

[..]
Ja, klopt het dijt behoorlijk uit. Qfaggots, worden ze elders op voat.co genoemd, die zelf een swamp vormen met al hun posts. Oldbies zijn er niet blij meer mee op voat.co. Ik ben nog maar 2 dagen geleden echt geïnteresseerd geraakt hierin, beken ik, had er wel eerder van gehoord. En wat ik na twee dagen steeds duidelijker zie is dus oude wijn in nieuwe zakken. En ja, als je de draadjes ook doorneemt dan zie je daarin dus idd nauwelijks verholen extreemrechtse en antisemitische tendensen de hoofdrol spelen. Plus behoorlijk wat christelijk eindstrijd-denken.
quote:
Ik constateer simpelweg en ik zie welke berichten jij maakt. Dit is niet omdraaien. Dit is wat jij doet en ik constateer.
Jij vindt dat cabal bedoeld wordt als antisemitisch. Dat is conspiracy.
Jij wilt het heel graag over zionisme en Joden hebben. Ik vind dit al aardig verdacht, eerlijk gezegd.

[..]
Bedoel je nou dat ik antisemitisch ben, omdat ik beweer dat die Q bende een ouderwetse antisemitische samenzwering is??? Dan draait het toch om lijkt me hoor. :D.
quote:
Ik herhaal me. Jij bent een conspiracy theorist die als het feitelijk wordt zoals Uranium One, dat jij zelf inbrengt het onderwerp gauw mijdt.
Daar zal ik me wellicht later in verdiepen dan.
quote:
Nee, ik denk dat jij de minst aangewezen persoon hier moet zijn die anderen de maat gaat nemen.
Ik probeer wat uit te leggen, voor mensen die het allemaal ontgaan zijn wellicht. Dat ik bij dit verschijnsel zo mijn bedenkingen bij heb, vanwege het extreemrechtse, antisemitische en trouwens ook christelijk fundamentalistische karakter plus af en toe de zinspeling op geweld, mag toch niet gezien worden een laakbaar gegeven, lijkt me. Of moet ik dat tegenwoordig allemaal maar verplicht goedkeuren???
I´m back.
pi_182109000
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 18:40 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Negeer niets heb al enkele links gegeven.
Er zijn er genoeg te vinden.
Uit de links kwam 1 naam. Wie zijn er nog meer dan?
  maandag 24 september 2018 @ 18:56:40 #109
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182109084
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 18:40 schreef Ryan3 het volgende:

Ja, klopt het dijt behoorlijk uit. Qfaggots, worden ze elders op voat.co genoemd, die zelf een swamp vormen met al hun posts. Oldbies zijn er niet blij meer mee op voat.co. Ik ben nog maar 2 dagen geleden echt geïnteresseerd geraakt hierin, beken ik, had er wel eerder van gehoord. En wat ik na twee dagen steeds duidelijker zie is dus oude wijn in nieuwe zakken. En ja, als je de draadjes ook doorneemt dan zie je daarin dus idd nauwelijks verholen extreemrechtse en antisemitische tendensen de hoofdrol spelen. Plus behoorlijk wat christelijk eindstrijd-denken.

Al de verschillende kanalen op Reddit, YT, FB en alle overige websites en blogs heb jij bestudeerd en al de gebruikers, abbonnees en volgers vind jij rechts-extremisten? Dit is wat jij zegt?

quote:
Bedoel je nou dat ik antisemitisch ben, omdat ik beweer dat die Q bende een ouderwetse antisemitische samenzwering is??? Dan draait het toch om lijkt me hoor. :D.
Het valt me op dat jij het graag over Joden en zionisme wil hebben. Dit is wat ik inbracht en dat is ook wat ik bedoelde.

quote:
Daar zal ik me wellicht later in verdiepen dan.
Ben je gek? Dan moet je je bezighouden met feiten in plaats van conspiracy, dus ik wil je niet belasten.

quote:
Ik probeer wat uit te leggen, voor mensen die het allemaal ontgaan zijn wellicht. Dat ik bij dit verschijnsel zo mijn bedenkingen bij heb, vanwege het extreemrechtse, antisemitische en trouwens ook christelijk fundamentalistische karakter plus af en toe de zinspeling op geweld, mag toch niet gezien worden een laakbaar gegeven, lijkt me. Of moet ik dat tegenwoordig allemaal maar verplicht goedkeuren???
Je moet helemaal zelf weten wat jij doet, maar ik vind op mijn beurt daar iets van.
Bijvoorbeeld wat betreft je geloofwaardigheid, jouw gebruik van cabal in je topictitel, (tienduizenden) anderen de maat nemen na twee dagen onderzoek van één kanaaltje, et cetera.
Ik heb in mijn topicreeks het woord cabal gebruikt. Maakt mij dit volgens jou maatstaven ook rechts-extremist en antisemitisch?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182109494
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 18:52 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Uit de links kwam 1 naam. Wie zijn er nog meer dan?
Zal er filmpjes van op zetten dan is het mischien makkelijker:)


https://www.fulcrumnews.c(...)nked-to-the-clintons
https://www.zerohedge.com(...)sted-sex-trafficking

En wat te denken van bill zelf die nogal van de vrouwtjes houd en ze ook niet zo denderend behandelde?
En hij las een mooi pedo boekje laatst in het vliegtuig

Nog wel veel meer te vinden tot drugshandel moord etc
pi_182110816
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 19:17 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Zal er filmpjes van op zetten dan is het mischien makkelijker:)


https://www.fulcrumnews.c(...)nked-to-the-clintons
https://www.zerohedge.com(...)sted-sex-trafficking

En wat te denken van bill zelf die nogal van de vrouwtjes houd en ze ook niet zo denderend behandelde?
En hij las een mooi pedo boekje laatst in het vliegtuig

Nog wel veel meer te vinden tot drugshandel moord etc
Precies dit bedoel ik. Zinloos.
  woensdag 26 september 2018 @ 11:16:06 #112
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182140533
Mooi overigens dat de ene conspiracy theorist de andere conspiracy theorist uitmaakt voor conspiracy theorist. Blijkbaar zijn de Q-trump aanhangers het niet eens met de Cabal-trump aanhangers. Het lijkt wel een geloof, jammer dat het iets te vroeg is voor popcorn.

Is er al onderzocht of Q Clinton is? Qlinton... en niemand die het ziet.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 26 september 2018 @ 11:20:20 #113
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182140607
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 19:17 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Zal er filmpjes van op zetten dan is het mischien makkelijker:)


https://www.fulcrumnews.c(...)nked-to-the-clintons
https://www.zerohedge.com(...)sted-sex-trafficking

En wat te denken van bill zelf die nogal van de vrouwtjes houd en ze ook niet zo denderend behandelde?
En hij las een mooi pedo boekje laatst in het vliegtuig

Nog wel veel meer te vinden tot drugshandel moord etc
Ah Youtube heeft altijd gelijk. Vooral als een of andere amateur zogenaamd 'onderzoek' heeft gedaan en heel toevallig alleen maar inkomsten krijgt van mensen die opzoek zijn naar dit soort filmpjes.

Wat jij hier allemaal beweerd aan de hand van nietszeggende filmpjes is nogal wat. Ik vind zelfs dat je doorslaat naar het radicale.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182142362
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 11:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ah Youtube heeft altijd gelijk. Vooral als een of andere amateur zogenaamd 'onderzoek' heeft gedaan en heel toevallig alleen maar inkomsten krijgt van mensen die opzoek zijn naar dit soort filmpjes.

Wat jij hier allemaal beweerd aan de hand van nietszeggende filmpjes is nogal wat. Ik vind zelfs dat je doorslaat naar het radicale.
Zoals gezegd hij vroeg om voorbeelden en heb gezegd dat men dat zelf maar moet gaan opzoeken en heb wat links gegeven, waarvan ik al had aangegeven dat het een snelle greep was.

Maar goed feit is dat ze opgepakt zijn en gelinkt waren met Clintons, en daar gaat het om.
Dan kan je niets aan een filmpje vinden of bron of wat dan ook, maar dan is het fijn als je het dan ook debunked.

Want het is altijd hetzelfde gedoe , de mening staat al vast.
En natuurlijk omdat de MSM de tegenstander is zal het moeilijk zijn om daar een bron van te vinden , want dat is de media die jullie geloven blijkbaar.
https://i-uv.com/wp-conte(...)_davis_complaint.pdf

Hier dan een endictment dan kan je mischien zelf wat verder op onderzoek uit gaan ipv dat dom geouwehoer.
De rest is ook wel makkelijk te vinden dus ga je gang.

Ik neem aan dat je het toch niet doet, want waarheid interesseert je toch niet.
Of onderzoek of debunk de feiten , meer is er niet
  woensdag 26 september 2018 @ 13:32:51 #115
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182142702
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Zoals gezegd hij vroeg om voorbeelden en heb gezegd dat men dat zelf maar moet gaan opzoeken en heb wat links gegeven, waarvan ik al had aangegeven dat het een snelle greep was.

Maar goed feit is dat ze opgepakt zijn en gelinkt waren met Clintons, en daar gaat het om.
Dan kan je niets aan een filmpje vinden of bron of wat dan ook, maar dan is het fijn als je het dan ook debunked.

Want het is altijd hetzelfde gedoe , de mening staat al vast.
En natuurlijk omdat de MSM de tegenstander is zal het moeilijk zijn om daar een bron van te vinden , want dat is de media die jullie geloven blijkbaar.
https://i-uv.com/wp-conte(...)_davis_complaint.pdf

Hier dan een endictment dan kan je mischien zelf wat verder op onderzoek uit gaan ipv dat dom geouwehoer.
De rest is ook wel makkelijk te vinden dus ga je gang.

Ik neem aan dat je het toch niet doet, want waarheid interesseert je toch niet.
Of onderzoek of debunk de feiten , meer is er niet
Psssst waarom denk je dat je zoveel post in BNW? (Hint: omdat het aluhoedjeniveau is).

Met je feiten...
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182142768
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:32 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Psssst waarom denk je dat je zoveel post in BNW? (Hint: omdat het aluhoedjeniveau is).

Met je feiten...
Dus je zegt dat hij niet is opgepakt ?
En dat hij geen link heeft met de Clintons?

Ik zou zeggen laat maar zien dan , want dat zijn gewoon feiten.
Maar je kan het niet debunken , dat kan je ook zeggen ipv laf proberen het onderwerp te verleggen.
pi_182142966
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:37 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dus je zegt dat hij niet is opgepakt ?
En dat hij geen link heeft met de Clintons?

Ik zou zeggen laat maar zien dan , want dat zijn gewoon feiten.
Maar je kan het niet debunken , dat kan je ook zeggen ipv laf proberen het onderwerp te verleggen.
Je zegt dat het verband niet meer ontkend kan worden omdat Clinton omgeven zou zijn met pedoseksuelen. Maar dat blijken er dan bij doorvragen slechts 2 te zijn. Je wil kennelijk heel graag dat je Clinton kan betichten van dit soort zaken.
pi_182143327
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 11:16 schreef Vis1980 het volgende:
Mooi overigens dat de ene conspiracy theorist de andere conspiracy theorist uitmaakt voor conspiracy theorist. Blijkbaar zijn de Q-trump aanhangers het niet eens met de Cabal-trump aanhangers. Het lijkt wel een geloof, jammer dat het iets te vroeg is voor popcorn.

Is er al onderzocht of Q Clinton is? Qlinton... en niemand die het ziet.
Je hebt het o.a. over mij?
Dan begrijp je me niet goed, volgens mij. Misschien ben ik niet duidelijk geweest, dat kan. Dit topic plaats ik niet, omdat ik hierin geloof of geloof in een Cabal oid, maar om die wat ze zelf inmiddels een 'movement' noemen te duiden. Ik plaatste het om te onderzoeken waar het over gaat.
Mijn persoonlijke beoordeling is: ouderwetse Grote Samenzweringstheorie in een nieuw jasje. Waar ik dus niet in geloof nogmaals.
Politiek gezien kun je in ieder geval een deel van de volgers kenschetsen als: extreemrechts, fundamentalistisch christelijk. Zie daarvoor de linkjes die ik al gaf van topics op voat.co.
I´m back.
  woensdag 26 september 2018 @ 14:16:40 #119
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182143407
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Je hebt het o.a. over mij?
Dan begrijp je me niet goed, volgens mij. Misschien ben ik niet duidelijk geweest, dat kan. Dit topic plaats ik niet, omdat ik hierin geloof of geloof in een Cabal oid, maar om die wat ze zelf inmiddels een 'movement' noemen te duiden. Ik plaatste het om te onderzoeken waar het over gaat.
Mijn persoonlijke beoordeling is: ouderwetse Grote Samenzweringstheorie in een nieuw jasje. Waar ik dus niet in geloof nogmaals.
Politiek gezien kun je in ieder geval een deel van de volgers kenschetsen als: extreemrechts, fundamentalistisch christelijk. Zie daarvoor de linkjes die ik al gaf van topics op voat.co.
Nee ik had het eigenlijk meer over je 'gesprekspartner' die jou een conspiracy theorist noemde-edit, niet persoonlijk worden.

[ Bericht 4% gewijzigd door Lavenderr op 26-09-2018 14:23:07 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182143420
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Zoals gezegd hij vroeg om voorbeelden en heb gezegd dat men dat zelf maar moet gaan opzoeken en heb wat links gegeven, waarvan ik al had aangegeven dat het een snelle greep was.

Maar goed feit is dat ze opgepakt zijn en gelinkt waren met Clintons, en daar gaat het om.
Dan kan je niets aan een filmpje vinden of bron of wat dan ook, maar dan is het fijn als je het dan ook debunked.

Want het is altijd hetzelfde gedoe , de mening staat al vast.
En natuurlijk omdat de MSM de tegenstander is zal het moeilijk zijn om daar een bron van te vinden , want dat is de media die jullie geloven blijkbaar.
https://i-uv.com/wp-conte(...)_davis_complaint.pdf

Hier dan een endictment dan kan je mischien zelf wat verder op onderzoek uit gaan ipv dat dom geouwehoer.
De rest is ook wel makkelijk te vinden dus ga je gang.

Ik neem aan dat je het toch niet doet, want waarheid interesseert je toch niet.
Of onderzoek of debunk de feiten , meer is er niet
Maar er zijn dus volgens sommigen inmiddels 50.000 sealed indictments uitgevaardigd.
Op voat.co zeggen ze dat in oktober mensen massaal zullen worden opgepakt. Red Oktober noemen ze dat.
Trouwens volgens Q krijg je deze week 'the sky is falling'.
I´m back.
pi_182143502
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:16 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nee ik had het eigenlijk meer over je 'gesprekspartner' die jou een conspiracy theorist noemde,
Ja, goed maar die zegt dat ik een complotaanhanger ben, vandaar dat ik dacht dat je bedoelde: de ene complottheorist die de andere uitmaakt voor complottheorist.
Nog even voor de duidelijkheid: ik hang niet een complottheoretisch wereldbeeld aan dus. Ik ben ook niet red pilled. Noch blue pilled trouwens, maar dat terzijde.

[ Bericht 5% gewijzigd door Lavenderr op 26-09-2018 14:23:35 ]
I´m back.
  woensdag 26 september 2018 @ 15:41:07 #122
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_182145109
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, goed maar die zegt dat ik een complotaanhanger ben, vandaar dat ik dacht dat je bedoelde: de ene complottheorist die de andere uitmaakt voor complottheorist.
Nog even voor de duidelijkheid: ik hang niet een complottheoretisch wereldbeeld aan dus. Ik ben ook niet red pilled. Noch blue pilled trouwens, maar dat terzijde.
Zelf ben ik Zpilled...

Denk je overigens dat iets als Q ook in Nederland zou werken?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_182145491
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 15:41 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zelf ben ik Zpilled...

Denk je overigens dat iets als Q ook in Nederland zou werken?
Wat ik daar op die site zie is toch typisch Amerikaans vooral ook door dat messianisme en ik mag hopen dat NL'ers iets ontwikkelder zijn dan alleen maar elkaar opzwepen met allerlei rancune en vage theorieën die gewoon niet kloppen of die je niet kunt controleren.

Echter dat cultureelmarxisme verhaal van Terry lijkt natuurlijk wel erg veel op dit Cabal verhaal in feite. Je ziet dezelfde dingetjes aangehaald worden, alleen iets minder extreem. Is wrs dus ook een uiting van dezelfde soort van wrevel bij mensen.

Hier toevallig een tweet van iemand die dan toch de term 'cabaltuig' noemt:

Kaassmelter twitterde op woensdag 26-09-2018 om 15:33:56 Wie is dat kut wijf dan wel?En wat te zeggen van deze regering. Luistert nooit naar het volk. Armoede genoeg in NL. Komt er zo,n huppelkutje even vertellen dat er geld van ons moet worden overgemaakt. Dit stinkt. Dit is geld weg sluizen. Let maar op. Allemaal cabaltuig. https://t.co/ChtFnxjx1g reageer retweet
Maar dat is an sich dun bezaaid in NL.

[ Bericht 39% gewijzigd door Ryan3 op 26-09-2018 19:25:28 ]
I´m back.
  woensdag 26 september 2018 @ 18:16:21 #124
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182148600
2019: The Great Awakening
pi_182150039
quote:
Zou kunnen idd. Hij heeft het over insurgency-praktijken van de tegenstanders en daar staat een leger tegenover. Nu is het wel een generaal en die pikt wat in het dagelijkse leven mee van het legertaaltje. Maar toch, zou kunnen. The people took over de idea of information en did it through social media. Tja.
Vraag is natuurlijk hoeveel van die gekke aanhangers van Q er zijn hè. Ik heb daar geen beeld bij. Niemand volgens mij. Wrs bedoelt-ie het dus breder. Alle meme-twitterende Amerikanen e.d.

[ Bericht 5% gewijzigd door Ryan3 op 26-09-2018 19:43:34 ]
I´m back.
pi_182152188
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:17 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Maar er zijn dus volgens sommigen inmiddels 50.000 sealed indictments uitgevaardigd.
Op voat.co zeggen ze dat in oktober mensen massaal zullen worden opgepakt. Red Oktober noemen ze dat.
Trouwens volgens Q krijg je deze week 'the sky is falling'.
Geen idee wanneer ze op worden gepakt de endictments zijn iig een feit, men denkt ook dat het kan gebeuren begin 2019 als het militaire tribunaal in werking gezet kan worden.

Er is niet voor niets zoveel weerstand tegen die kavanaugh en voor een deel hangt het schijnbaar samen met de tribunaal zaakjes.
Overigens is het niet te doen om effe in een paar uur lezen de gehele situatie te begrijpen of te weerleggen wat Q betreft.

Tot nog toe heeft niemand het nog kunnen debunken.
Anonymous , de media, corsi samen met die mafkees van infowars en zo sullen enkele agencies het ook wel geprobeerd hebben neem ik aan.

Het begrijpen vergt gewoon erg veel tijd en je moet het meer ondergaan , of je moet de q proofs site bekijken, maar ik vind zelf het beter te ondervinden.

Maar er zijn wel meer vreemde zaken op de wereld want er was er ook een brandweerman die ziek was en daarna een boek uit bracht waar alles precies uit kwam mbt trump en dat hij president zou worden, zelfs tm de tribunals in 2019.
Dus er zijn nog vreemdere zaken
pi_182152238
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:26 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Zou kunnen idd. Hij heeft het over insurgency-praktijken van de tegenstanders en daar staat een leger tegenover. Nu is het wel een generaal en die pikt wat in het dagelijkse leven mee van het legertaaltje. Maar toch, zou kunnen. The people took over de idea of information en did it through social media. Tja.
Vraag is natuurlijk hoeveel van die gekke aanhangers van Q er zijn hè. Ik heb daar geen beeld bij. Niemand volgens mij. Wrs bedoelt-ie het dus breder. Alle meme-twitterende Amerikanen e.d.
Hij staat in contact met een aantal q anons en elke keer als er een verandering is wat er gaat gebeuren, dan verandert hij zn achtergrond en dat heeft weer een betekenis.
Jammer genoeg mag hij nog niets zeggen, maar verwacht dat dat ook niet lang meer gaat duren.
pi_182162236
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:04 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Geen idee wanneer ze op worden gepakt de endictments zijn iig een feit, men denkt ook dat het kan gebeuren begin 2019 als het militaire tribunaal in werking gezet kan worden.

Er is niet voor niets zoveel weerstand tegen die kavanaugh en voor een deel hangt het schijnbaar samen met de tribunaal zaakjes.
Overigens is het niet te doen om effe in een paar uur lezen de gehele situatie te begrijpen of te weerleggen wat Q betreft.

Tot nog toe heeft niemand het nog kunnen debunken.
Anonymous , de media, corsi samen met die mafkees van infowars en zo sullen enkele agencies het ook wel geprobeerd hebben neem ik aan.

Het begrijpen vergt gewoon erg veel tijd en je moet het meer ondergaan , of je moet de q proofs site bekijken, maar ik vind zelf het beter te ondervinden.

Maar er zijn wel meer vreemde zaken op de wereld want er was er ook een brandweerman die ziek was en daarna een boek uit bracht waar alles precies uit kwam mbt trump en dat hij president zou worden, zelfs tm de tribunals in 2019.
Dus er zijn nog vreemdere zaken
Ik zag gisteravond een filmpje, kan het helaas niet terugvinden, maar daarin wordt mbt die sealed indictments het volgende uitgelegd: Kavanaugh in de Supreme Court is the hinge, het scharnier, waarover alles draait. Als Kavanaugh beëdigd wordt dan zal Trump een staat van Martial Law uitroepen en dan zullen de booswichten van de Cabal worden gearresteerd. De aanklachten liggen dus kennelijk al klaar, want dat zijn die inmiddels 50.000 sealed indictments (allegedly). Kennelijk vereist het uitroepen van Martial Law iig de goedkeuring van de SC, zodat het juridisch gefiatteerd wordt en het dus niet gezien kan worden als een coup d'état? Met Kavanaugh in SC is Trump dan verzekerd van een meerderheid namelijk.

Verder komt daarvoor eerst nog een test van het zogenaamde wireless emergency systeem, dat Trump in staat zou stellen direct, via alle smartfoons, te communiceren met de bevolking, zonder inmenging van de media. Deze was gepland op 20 september, volgens plan had Kavanaugh dan al lang moeten zijn bevestigd, maar is verschoven naar 3 oktober as. Beetje zoals Erdo via mobieltje bevolking opriep de straat op te gaan??? https://www.fcc.gov/fcc-a(...)ts-september-20-2018

'The sky is falling' this week, van Q verwijst dan naar Kavanaugh die wordt aangenomen als hoge rechter. Dan valt de nacht over de Cabal dus.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 27-09-2018 12:58:58 ]
I´m back.
pi_182164139
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 12:50 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zag gisteravond een filmpje, kan het helaas niet terugvinden, maar daarin wordt mbt die sealed indictments het volgende uitgelegd: Kavanaugh in de Supreme Court is the hinge, het scharnier, waarover alles draait. Als Kavanaugh beëdigd wordt dan zal Trump een staat van Martial Law uitroepen en dan zullen de booswichten van de Cabal worden gearresteerd. De aanklachten liggen dus kennelijk al klaar, want dat zijn die inmiddels 50.000 sealed indictments (allegedly). Kennelijk vereist het uitroepen van Martial Law iig de goedkeuring van de SC, zodat het juridisch gefiatteerd wordt en het dus niet gezien kan worden als een coup d'état? Met Kavanaugh in SC is Trump dan verzekerd van een meerderheid namelijk.

Verder komt daarvoor eerst nog een test van het zogenaamde wireless emergency systeem, dat Trump in staat zou stellen direct, via alle smartfoons, te communiceren met de bevolking, zonder inmenging van de media. Deze was gepland op 20 september, volgens plan had Kavanaugh dan al lang moeten zijn bevestigd, maar is verschoven naar 3 oktober as. Beetje zoals Erdo via mobieltje bevolking opriep de straat op te gaan??? https://www.fcc.gov/fcc-a(...)ts-september-20-2018

'The sky is falling' this week, van Q verwijst dan naar Kavanaugh die wordt aangenomen als hoge rechter. Dan valt de nacht over de Cabal dus.
Daarom zie je ook de paniek bij de dems en de media, en dat die kavanaugh allemaal aanklachten krijgt van 30 jaar geleden , wat bijna niet te bewijzen is.
EN zelfs de dems vinden dat hij schuldig is tot het tegendeel bewezen is tegenwoordig.

Die Ford is een anti trumper die geheel toevallig een poly deed om niet in de aandacht te komen , en ook haar zaak begon in 2012 wat ook geen toeval is.
Want toen was er ook sprake van dat kavanaugh mischien dezelfde functie zou krijgen als nu ,tenminste als niet Obama president was geworden.

En de andere had ook al een keer een bedrijf aangeklaagd en blijkbaar veel met drugs in aanraking en zeer onbetrouwbaar.

Het is zo corrupt als een mispel in beide partijen maar de dems spannen wel de kroon met elke keer toevallig ontzettend oude zedenzaken bij elke nomiantie
Dat moet toch opvallen lijkt me.
pi_182164557
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 14:30 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Daarom zie je ook de paniek bij de dems en de media, en dat die kavanaugh allemaal aanklachten krijgt van 30 jaar geleden , wat bijna niet te bewijzen is.
EN zelfs de dems vinden dat hij schuldig is tot het tegendeel bewezen is tegenwoordig.

Die Ford is een anti trumper die geheel toevallig een poly deed om niet in de aandacht te komen , en ook haar zaak begon in 2012 wat ook geen toeval is.
Want toen was er ook sprake van dat kavanaugh mischien dezelfde functie zou krijgen als nu ,tenminste als niet Obama president was geworden.

En de andere had ook al een keer een bedrijf aangeklaagd en blijkbaar veel met drugs in aanraking en zeer onbetrouwbaar.

Het is zo corrupt als een mispel in beide partijen maar de dems spannen wel de kroon met elke keer toevallig ontzettend oude zedenzaken bij elke nomiantie
Dat moet toch opvallen lijkt me.
Nou ja, kijk los van dat Martial Law en die 50K sealed indictments verhaal ik weet niet direct of je het als paniek kunt zien van de Democraten. Als Kavanaugh wordt aangesteld en Ruth Bader Ginsburg met pensioen gaat, en op termijn ook Stephen Breyer, en ook worden vervangen door Republikeinen dan heb je in de SC een verhouding die langere tijd conservatief zal zijn en dan zullen wrs heel wat zaken teruggedraaid worden. O.a. bijv. Roe v. Wade, om maar iets te noemen. En Roe v. Wade is al behoorlijk uitgehold ook met allerlei restricties. Het is behoorlijk grote, dat wel, maar terechte bezorgdheid om het feit dat de klok langzaam wordt teruggedraaid op het gebied van allerlei meer humanistische aangelegenheden.

Wb Ford: ik denk an sich niet dat ze eea uit haar duim zuigt. En je kan het ook omdraaien wat jij zegt. Ze is een felle anti-trumper en daarom belastigt ze Kavanaugh, zeg jij, maar het kan ook zijn dat ze o.a. door haar ervaringen in haar jeugd met bepaalde mannen (zoals Kavanaugh o.a.) een felle anti-conservatief is geworden. Hier artikeltje in Vanity Fair over hoe het eraan toeging op de (al dan niet boys only) highschools, prep-schools en colleges waar Kavanaugh zat: https://www.vanityfair.co(...)ccusations-kavanaugh
Komt uit POL topic btw. Overigens lees Less Than Zero, lees het hele vroege oeuvre van Brett Easton Ellis (volgens mij ook geboren in 1965 trouwens).

[ Bericht 6% gewijzigd door Ryan3 op 27-09-2018 15:10:44 ]
I´m back.
pi_182165221
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 14:49 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou ja, kijk los van dat Martial Law en die 50K sealed indictments verhaal ik weet niet direct of je het als paniek kunt zien van de Democraten. Als Kavanaugh wordt aangesteld en Ruth Bader Ginsburg met pensioen gaat, en op termijn ook Stephen Breyer, en ook worden vervangen door Republikeinen dan heb je in de SC een verhouding die langere tijd conservatief zal zijn en dan zullen wrs heel wat zaken teruggedraaid worden. O.a. bijv. Roe v. Wade, om maar iets te noemen. En Roe v. Wade is al behoorlijk uitgehold ook met allerlei restricties. Het is behoorlijk grote, dat wel, maar terechte bezorgdheid om het feit dat de klok langzaam wordt teruggedraaid op het gebied van allerlei meer humanistische aangelegenheden.

Wb Ford: ik denk an sich niet dat ze eea uit haar duim zuigt. En je kan het ook omdraaien wat jij zegt. Ze is een felle anti-trumper en daarom belastigt ze Kavanaugh, zeg jij, maar het kan ook zijn dat ze o.a. door haar ervaringen in haar jeugd met bepaalde mannen (zoals Kavanaugh o.a.) een felle anti-conservatief is geworden. Hier artikeltje in Vanity Fair over hoe het eraan toeging op de (al dan niet boys only) highschools, prep-schools en colleges waar Kavanaugh zat: https://www.vanityfair.co(...)ccusations-kavanaugh
Komt uit POL topic btw. Overigens lees Less Than Zero, lees het hele vroege oeuvre van Brett Easton Ellis (volgens mij ook geboren in 1965 trouwens).
De roe wade maakt volgens mij niet zo gek veel uit als dat terug gedraaid zou worden, want dan is de keuze per staat.
En dat is al , als het terug zou gedraaid worden wat ik niet verwacht.

En wat betreft die ford kan daar best iets voorgevallen zijn ,maar haar verhaal klopt niet op vele vlakken en ze wil ook niet onder ede een verklaring afleggen, en is aan het tijdrekken etc etc en ook nog eens haar social media wissen en waarom een polly doen als je niet wil dat het uit komt?
Dat zaakje stinkt aan alle kanten en dan is het onmogelijk te bewijzen.

En natuurlijk gebeuren op scholen zaken die het licht soms niet kunnen verdragen, maar laten we wel wezen. Dan had ze toch zeker wel wat meer herinnerd dan wat ze nu laat zien.
Het is gewoon klokslag als er iemand van de republikeinen benoemd moet worden, dan is er een laster campagne met heel vaak valse aantijgingen.
Zo ging het bij trump, zo ging het bij kavanaugh, zo ging het bij die Alabama vent en ook bij diie van het worstel team .

Altijd net voor de benoeming en altijd zonder bewijs .
pi_182165490
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 15:26 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

De roe wade maakt volgens mij niet zo gek veel uit als dat terug gedraaid zou worden, want dan is de keuze per staat.
En dat is al , als het terug zou gedraaid worden wat ik niet verwacht.
Zullen ongeveer 20 staten zijn die abortus meteen verbieden dan, behoorlijk wat staten die het nog verder aan banden leggen en de rest is dan overgeleverd aan een Democratische meerderheid in die staten, dus dat kan sws altijd veranderen. Meestal de typische Democratische staten blijven over, maar zoals je in de laatste presidentsverkiezingen zag die kunnen dus switchen in de loop van de tijd.
quote:
En wat betreft die ford kan daar best iets voorgevallen zijn ,maar haar verhaal klopt niet op vele vlakken en ze wil ook niet onder ede een verklaring afleggen, en is aan het tijdrekken etc etc en ook nog eens haar social media wissen en waarom een polly doen als je niet wil dat het uit komt?
Dat zaakje stinkt aan alle kanten en dan is het onmogelijk te bewijzen.
We gaan het binnen een half uurtje zien of dit stinkt of niet.
quote:
En natuurlijk gebeuren op scholen zaken die het licht soms niet kunnen verdragen, maar laten we wel wezen. Dan had ze toch zeker wel wat meer herinnerd dan wat ze nu laat zien.
Het is gewoon klokslag als er iemand van de republikeinen benoemd moet worden, dan is er een laster campagne met heel vaak valse aantijgingen.
Zo ging het bij trump, zo ging het bij kavanaugh, zo ging het bij die Alabama vent en ook bij diie van het worstel team .

Altijd net voor de benoeming en altijd zonder bewijs .
Ja, goed, kijk na het hele #metoo gebeuren is er een bepaald bewustzijn over dit soort zaken ontstaan en volgens mij, me er een beetje verdiept in hebbende, is dat ook wel terecht. Soms leidt het tot overdreven puritanisme en dan overdrijft men dus. Maar zeker als conservatieve morele scherpslijpers aan worden gesteld, die kennelijk zelf een loopje hebben genomen met de hoge morele standaarden die ze anderen voorhouden en willen opleggen, dan is het wel goed eea te onderzoeken.

Stream:

[ Bericht 10% gewijzigd door Ryan3 op 27-09-2018 15:56:46 ]
I´m back.
pi_182239145
Over conspiracies gesproken.

Deze foto is opgedoken.

Donald J. Trump met Tupac
pi_182239383
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2018 20:41 schreef Nintex het volgende:
Over conspiracies gesproken.

Deze foto is opgedoken.

Donald J. Trump met Tupac
[ afbeelding ]
Als iemand hip was, dan kwam Donald toe gestoven.
I´m back.
pi_182239447
Kanye bij SNL met MAGA hat, maar hij werd afgekapt van de live feed.

https://www.mediaite.com/tv/kanye-west-booed-by-snl-crowd-for-pro-trump-rant-they-bullied-me-backstage/




Er is een revolutie gaande. Trump bezorgd de zwarte bevolking banen, veiligheid, bescherming tegen drugs en zelfrespect.

Miljoenen mensen minder afhankelijk van Food Stamps. Het enige dat de Democrats kunnen doen om de welfare plantation gaande te houden is Trump zwart maken.
pi_182239530
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2018 20:49 schreef Nintex het volgende:
Kanye bij SNL met MAGA hat, maar hij werd afgekapt van de live feed.

https://www.mediaite.com/tv/kanye-west-booed-by-snl-crowd-for-pro-trump-rant-they-bullied-me-backstage/

[ afbeelding ]


Er is een revolutie gaande. Trump bezorgd de zwarte bevolking banen, veiligheid, bescherming tegen drugs en zelfrespect.

Miljoenen mensen minder afhankelijk van Food Stamps. Het enige dat de Democrats kunnen doen om de welfare plantation gaande te houden is Trump zwart maken.
Dan is wel wat bewijs benodigd, lijkt me.
I´m back.
pi_182239619
kanyewest twitterde op zondag 30-09-2018 om 20:27:18 this represents good and America becoming whole again. We will no longer outsource to other countries. We build factories here in America and create jobs. We will provide jobs for all who are free from prisons as we abolish the 13th amendment. Message sent with love https://t.co/a15WqI8zgu reageer retweet
_O_

Trump gaat de mass incarceration van de Clintons terug draaien.
Poetic justice.
pi_182240643
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2018 20:55 schreef Nintex het volgende:
kanyewest twitterde op zondag 30-09-2018 om 20:27:18 this represents good and America becoming whole again. We will no longer outsource to other countries. We build factories here in America and create jobs. We will provide jobs for all who are free from prisons as we abolish the 13th amendment. Message sent with love https://t.co/a15WqI8zgu reageer retweet
_O_

Trump gaat de mass incarceration van de Clintons terug draaien.
Poetic justice.
'Three strikes you're out" bedoel je?
Ja, dat zou wel goed zijn an sich.
Snap alleen niet dat conservatieven daar voor zijn.
I´m back.
  maandag 1 oktober 2018 @ 08:57:05 #139
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182247479
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2018 20:49 schreef Nintex het volgende:
Kanye bij SNL met MAGA hat, maar hij werd afgekapt van de live feed.

https://www.mediaite.com/tv/kanye-west-booed-by-snl-crowd-for-pro-trump-rant-they-bullied-me-backstage/

[ afbeelding ]


Er is een revolutie gaande. Trump bezorgd de zwarte bevolking banen, veiligheid, bescherming tegen drugs en zelfrespect.

Miljoenen mensen minder afhankelijk van Food Stamps. Het enige dat de Democrats kunnen doen om de welfare plantation gaande te houden is Trump zwart maken.
Ik heb helemaal niets met zijn muziek, maar de kern hier is dat Kanye opstond tegen de kliek die hem koeioneerde vanwege het dragen van een MAGA-pet; het feit dat hij zijn hart volgt in plaats van het geestvermogen ("...that's how we're controlled, that's how we're programmed).
De "sunken place" is meer een verwijzing van de horde over hun geveinsde superieure moraliteit dan dat ze daadwerkelijk Kanye hebben weten te marginaliseren.
Het is tegenwoordig controversieel om steun te geven aan een verkozen president.
Goede tekst vond ik ook: "I thought this country said I could be me".

Ik vind hem stoer, want iemand moet als eerste opstaan tegen imo de abjecte mobmentaliteit.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_182254053
Deep state = rooms katholieke hierarchie / revolutionairen / jezuieten en aanverwante organisaties (ridders van columbus, ridders van malta, vrijmetselaarsloges, skull & bones, illuminati).
pi_182257642
Bewijs volgens Qanon volgers dat Q Trump zelf is:



14:53 een Q drop met: stay tuned and watch!

2:56 PM 3 minuten later sluit Trump met dezelfde woorden een tweet af.

Formeel niet hét bewijs lijkt me, maar je zou wel evt. kunnen zeggen dat Q iig fysiek dan in de buurt van Trump zit. Of Trump of een staffer leest die Q drops en Trump tweet vervolgens dezelfde woorden, idd als teken voor zijn volgers. En dan is Trump dus niet Q en zit Q niet eens fysiek in de buurt.

[ Bericht 7% gewijzigd door Ryan3 op 01-10-2018 19:33:10 ]
I´m back.
  maandag 1 oktober 2018 @ 19:15:45 #142
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182258990
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 18:03 schreef Ryan3 het volgende:
Bewijs volgens Qanon volgers dat Q Trump zelf is:

[ afbeelding ]

14:53 een Q drop met:stay tuned and watch!

2:56 PM 3 minuten later sluit Trump met dezelfde woorden een tweet af.

Formeel niet hét bewijs lijkt me, maar je zou wel evt. kunnen zeggen dat Q iig fysiek dan in de buurt van Trump zit. Of Trump of een staffer leest die Q drops en Trump tweet vervolgens dezelfde woorden, idd als teken voor zijn volgers. En dan is Trump dus niet Q en zit Q niet eens fysiek in de buurt.
Toch zegt een meerderheid hier dat de Q drop na Trump's tweet is geweest, die begrijp ik niet helemaal.

Tijdens de avond van de rally in Vegas was er een verschil van 17 seconden... maar nog steeds geen waterdicht bewijs inderdaad. Maar als je dan gaat rondlezen op Qproofs dan zijn er echt veel opvallende zaken te vinden.

Bijvoorbeeld (er zijn er veel meer), details van een DoJ rapport, 5 maanden voor publicatie en de locatie -en de aard- van de Noord-Koreaanse top in Singapore. Veel mensen (en de media) riepen dat het zou falen maar voor mij was dat wel een eye opener om de berichten van Q in ieder geval te volgen.
2019: The Great Awakening
pi_182259152
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:15 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Toch zegt een meerderheid hier dat de Q drop na Trump's tweet is geweest, die begrijp ik niet helemaal.
Gek idd. Lijkt me duidelijk dat eerst Q kwam met die woorden en 3 minuten later Trump. Wordt gezien als het beste bewijs tot nu toe zelfs, voor de normies (de normale mensen ;).).
quote:
Tijdens de avond van de rally in Vegas was er een verschil van 17 seconden... maar nog steeds geen waterdicht bewijs inderdaad. Maar als je dan gaat rondlezen op Qproofs dan zijn er echt veel opvallende zaken te vinden.
O, ja, die heb ik ook gelezen idd.
quote:
Bijvoorbeeld (er zijn er veel meer), details van een DoJ rapport, 5 maanden voor publicatie en de locatie -en de aard- van de Noord-Koreaanse top in Singapore. Veel mensen (en de media) riepen dat het zou falen maar voor mij was dat wel een eye opener om de berichten van Q in ieder geval te volgen.
Zijn wel veel dingen die vaag zijn bij Q en multi-interpretabel imo.

Echter het bewijst an sich allemaal nog niet 100% dat Q Trump is of dat Q (of meerderen personen) staffers zijn.

Verder werden er wel weer ingrijpende interpretaties op voat.co gezet.
I´m back.
  maandag 1 oktober 2018 @ 19:25:15 #144
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_182259197
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2018 20:49 schreef Nintex het volgende:
Kanye bij SNL met MAGA hat, maar hij werd afgekapt van de live feed.

https://www.mediaite.com/tv/kanye-west-booed-by-snl-crowd-for-pro-trump-rant-they-bullied-me-backstage/

[ afbeelding ]


Er is een revolutie gaande. Trump bezorgd de zwarte bevolking banen, veiligheid, bescherming tegen drugs en zelfrespect.

Miljoenen mensen minder afhankelijk van Food Stamps. Het enige dat de Democrats kunnen doen om de welfare plantation gaande te houden is Trump zwart maken.
Gast :')

Dit meen je toch niet.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  maandag 1 oktober 2018 @ 19:25:34 #145
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_182259203
4chan geloven :') fuck dan ben je echt hersenloos
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_182259561
Er is steeds meer bewijs dat er 2 Q's zijn.

Als de theorie over JFK Jr. klopt en dat Q 1 is.
Dan is de kans groot dat Q 2 ook een beroemdheid is die 'officieel' niet meer leeft.

Tupac zou een goede kandidaat zijn. Precies 'vermoord' in de tijd dat Clinton herkozen was, het Lowinski schandaal speelde en de controle van de deep state over de Clintons (of andersom) definitief werd.
pi_182259638
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:44 schreef Nintex het volgende:
Er is steeds meer bewijs dat er 2 Q's zijn.

Als de theorie over JFK Jr. klopt en dat Q 1 is.
Dan is de kans groot dat Q 2 ook een beroemdheid is die 'officieel' niet meer leeft.

Tupac zou een goede kandidaat zijn. Precies 'vermoord' in de tijd dat Clinton herkozen was, het Lowinski schandaal speelde en de controle van de deep state over de Clintons (of andersom) definitief werd.
Eerlijk gezegd: die theorie ben ik nog niet tegengekomen. :D.

Overigens over JFK jr hoor je weer niets meer nadat Vince Fusco werd geïdentificeerd.
I´m back.
pi_182259680
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:48 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd: die theorie ben ik nog niet tegengekomen. :D.

Overigens over JFK jr hoor je weer niets meer nadat Vince Fusco werd geïdentificeerd.
Mijn vermoeden is dat het 'te dicht' bij de waarheid zat en ze een smoke screen moesten opwerpen.
  maandag 1 oktober 2018 @ 19:51:19 #149
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182259710
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:23 schreef Ryan3 het volgende:

Verder werden er wel weer ingrijpende interpretaties op voat.co gezet.
Vergeet dan twee dingen niet, er zijn mensen die tegen de Q beweging zijn en dat is ook exact de reden hoe ze het gesloten kregen op Reddit. Er is genoeg hierover te vinden dat het gewoon een censuurspelletje was.

En verder is ook belangrijk dat op Voat de vrijheid van meningsuiting dus heel erg hoog staat. Je wordt dus als newbie al begroet als niggerfaggot. Je moet dus wel die cultuur ook nog eens deels (willen) begrijpen. En kunnen filteren. 8-) 8chan is geen alternatief want dat is pas echt een rommel. Maar ja, de info zit ertussen en eruit gevist door vele ijverige anons.

Op reddit werden haatposts z.s.m. verwijderd door de moderators dat gebeurd op Voat dus niet. Ik kan echt niet zeggen dat ik een meerderheid aan troep zie, wel veel mensen die posten wakker zijn (geworden) en alles daaromtrent bespreken, incl. de Q drops.

Maar goed, je hoeft niet eens het van dichtbij te volgen want op Twitter wemelt het van de tweets hierover maar dat is ook weer logisch met zo een fenomeen als Q.
2019: The Great Awakening
pi_182259729
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:50 schreef Nintex het volgende:

[..]

Mijn vermoeden is dat het 'te dicht' bij de waarheid zat en ze een smoke screen moesten opwerpen.
Nah, ik denk dat JFK jr gewoon overleden is bij dat vliegtuigongeluk in 1999 en hij wilde zich niet kandidaat stellen voor senator voor de staat NY in 2000 en hij was ook niet de grootste maatjes met DJT.
I´m back.
pi_182259765
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nah, ik denk dat JFK jr gewoon overleden is bij dat vliegtuigongeluk in 1999 en hij wilde zich niet kandidaat stellen voor senator voor de staat NY in 2000 en hij was ook niet de grootste maatjes met DJT.
Dat smoke screen hoeft niet specifiek over JFK Jr. te gaan, maar kan ook over iemand anders gaan die al overleden is/was of in die 'hoek' zit. 1+1 = 2 zeg maar.

Als de doden weer opgestaan zijn zijn er plotseling een heel hoop potentiele Q's. En dan weet de deep state waar ze die moeten zoeken.

Het kan ook zijn dat de deep state juist op een jacht gestuurd wordt naar mensen die al overleden zijn. Zodat ze niet de echte levende Q's kunnen vinden.

Als zij tijd verdoen door te zoeken naar een JFK Jr. die niet bestaat dan blijft de echte Q langer geheim.
pi_182259845
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:51 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Vergeet dan twee dingen niet, er zijn mensen die tegen de Q beweging zijn en dat is ook exact de reden hoe ze het gesloten kregen op Reddit. Er is genoeg hierover te vinden dat het gewoon een censuurspelletje was.

En verder is ook belangrijk dat op Voat de vrijheid van meningsuiting dus heel erg hoog staat. Je wordt dus als newbie al begroet als niggerfaggot. Je moet dus wel die cultuur ook nog eens deels (willen) begrijpen. En kunnen filteren. 8-) 8chan is geen alternatief want dat is pas echt een rommel. Maar ja, de info zit ertussen en eruit gevist door vele ijverige anons.

Op reddit werden haatposts z.s.m. verwijderd door de moderators dat gebeurd op Voat dus niet. Ik kan echt niet zeggen dat ik een meerderheid aan troep zie, wel veel mensen die posten wakker zijn (geworden) en alles daaromtrent bespreken, incl. de Q drops.

Maar goed, je hoeft niet eens het van dichtbij te volgen want op Twitter wemelt het van de tweets hierover maar dat is ook weer logisch met zo een fenomeen als Q.
Ja, heb ik meegekregen reddit is Cabal zegt men, daar wordt veel gecensureerd.
8chan een rommeltje, maar dat blijft Q gebruiken.
Voat is idd veel ruimer in VvMu, echter daar worden dan ook dingen gezegd, die bijv. op FOK! totaal niet kunnen. Wij hebben hier ook veel ruimte, maar VvMu wordt in NL gewoon vrij duidelijk begrensd. Dus voor een NL'er worden daar op voat dingen gezegd die wel als vrij extreem ervaren kunnen worden, naast het gewone cultuurverschil tussen Amerikanen en NL'ers.
I´m back.
pi_182259891
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:54 schreef Nintex het volgende:

[..]

Dat smoke screen hoeft niet specifiek over JFK Jr. te gaan, maar kan ook over iemand anders gaan die al overleden is/was of in die 'hoek' zit. 1+1 = 2 zeg maar.

Als de doden weer opgestaan zijn zijn er plotseling een heel hoop potentiele Q's. En dan weet de deep state waar ze die moeten zoeken.

Het kan ook zijn dat de deep state juist op een jacht gestuurd wordt naar mensen die al overleden zijn. Zodat ze niet de echte levende Q's kunnen vinden.

Als zij tijd verdoen door te zoeken naar een JFK Jr. die niet bestaat dan blijft de echte Q langer geheim.
Mwaoh, ik denk toch dat dit idd toch een transgressie is die alleen maar leidt naar een vrij zinloze exercitie hoor. Gut feeling.
I´m back.
  maandag 1 oktober 2018 @ 20:07:02 #154
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_182259987
quote:
Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
Heb je ook daadwerkelijk bronnen dat dit ook het geval is? En wie zijn tegenwoordig nog aanhangers van de Cabal dan?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  maandag 1 oktober 2018 @ 20:08:29 #155
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182260009
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:25 schreef MMaRsu het volgende:
4chan geloven :') fuck dan ben je echt hersenloos
Maar wel hier meeposten haha. Of kom je het alleen zwart maken, anders volg ik iets niet.
2019: The Great Awakening
pi_182260070
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 20:08 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Maar wel hier meeposten haha. Of kom je het alleen zwart maken, anders volg ik iets niet.
Zo begint iedereen bij wie de ogen voor het eerst open gaan.

Je zet een klein stapje en maakt het eerst belachelijk, daarna ontdek je dat de mensen die het geloven misschien toch niet zo gek zijn.

Ik zeg altijd, probeer nieuwe nieuwsgierigen niet gelijk weg te jagen, maar ze de weg te wijzen.
  maandag 1 oktober 2018 @ 20:12:06 #157
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_182260077
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 20:08 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Maar wel hier meeposten haha. Of kom je het alleen zwart maken, anders volg ik iets niet.
Ik stel kritische vragen adv de OP. Komop laten we wel wezen, 4chan zit vol met trolls dus hoe kan je ooit iets serieus nemen wat daar gepost word?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_182260160
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 20:07 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Heb je ook daadwerkelijk bronnen dat dit ook het geval is? En wie zijn tegenwoordig nog aanhangers van de Cabal dan?
Cabal bestaat niet wmb, maar dit is wat men er veelvuldig over mededeelt.
Ze hebben het ook vaak over Demoncratics ipv Democratics.
Onderdeel van de oude complottheorie en dat verklaart dan weer de link met pedofilie.

Voorbeeldje: https://www.wanttoknow.nl(...)urt-en-wie-is-trump/

Maar zo zijn er veel links te vinden: Deep state+Cabal+Satanic

[ Bericht 8% gewijzigd door Ryan3 op 01-10-2018 21:23:44 ]
I´m back.
  woensdag 3 oktober 2018 @ 18:58:05 #159
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182298937
Vandaag om 20:18 onze tijd komt het eerste 'Presidential Alert' op alle mobieltjes in de VS. Er word al maanden over gesproken op de anon boards en deze test-alert zou ook eerder plaatsvinden maar was uitgesteld. Vandaag krijgt iedereen in de VS dus dat bericht van het nieuwe nationale waarschuwingssysteem voor natuurrampen of terroristische aanslagen.

De NOS schrijft er een bericht over en dat er veel weerstand tegen is en ze benoemen een oplossing, je telefoon uitzetten. Ik ben benieuwd of de boodschap zal verschijnen nadat de mobiel weer is ingeschakeld.

Het is dus als een Amber Alert maar die je niet kan uitschakelen. Uiteraard word er volop besproken waar de alert voor ingezet gaat worden, bij calamiteiten bijvoorbeeld. Bijzondere tijden.

Alle Amerikanen krijgen bericht van Trump (NOS)
quote:
THIS IS A TEST of the National Wireless Emergency Alert System. No action is needed.
2019: The Great Awakening
  woensdag 3 oktober 2018 @ 20:28:22 #160
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182301226
Ahmaadnyc twitterde op woensdag 03-10-2018 om 20:18:47 I just got a "Presidential Alert". Shutting this phone off now!!! reageer retweet
:{

Test geslaagd. Op Twitter gaat het los, mensen zijn vooral boos dat dit kan. #PresidentialAlert
2019: The Great Awakening
pi_182327116
TheAVClub twitterde op donderdag 04-10-2018 om 20:24:05 Tupac is alive and living in Malaysia, according to Suge Knight's son https://t.co/pv1mItToSL https://t.co/L0K8jY0uuS reageer retweet
Tupac is alive
  vrijdag 5 oktober 2018 @ 01:33:47 #162
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_182327538
Ja dat is iets wat ik altijd al wel geloofde als ik eerlijk ben
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_182338280
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 20:28 schreef MangoTree het volgende:
Ahmaadnyc twitterde op woensdag 03-10-2018 om 20:18:47 I just got a "Presidential Alert". Shutting this phone off now!!! reageer retweet
:{

Test geslaagd. Op Twitter gaat het los, mensen zijn vooral boos dat dit kan. #PresidentialAlert
Ah, 3 oktober de test, belangrijk onderdeel in het complot. Heb paar dagen niet gekeken. Dak gaat er af zeker bij onze vrinden de Qanons, nu het ernaar uit ziet dat Kavanaugh bevestigd wordt?
I´m back.
pi_182341969
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 15:21 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Deep state = rooms katholieke hierarchie / revolutionairen / jezuieten en aanverwante organisaties (ridders van columbus, ridders van malta, vrijmetselaarsloges, skull & bones, illuminati).
-edit, persoonlijk- Altijd als er conspiracy is dan komt hij met zijn RK en VM antipathie...

Volgens mij zijn de mensen die die complotten aanhangen jaloers op het succes van anderen. Iedere organisatie die met het hoofd boven het zeeniveau uitstijgt is een NWO/Deep State/Cabal gebeuren...

Beetje zoals Nietzsche als zei over het Westers geloof, iedereen die succes heeft deugt niet volgens die Westerse mentaliteit.

[ Bericht 1% gewijzigd door Lavenderr op 06-10-2018 14:18:03 ]
pi_182355607
Had hier nog nooit van gehoord. Maar ik begrijp dus dat dit plot zich in de nabije toekomst zou moeten ontrafelen. Dat maakt het wel grappig om even met een schuin oog in de gaten te houden.
pi_182360443
A GREAT DAY FOR THE RULE OF LAW.

CONGRATULATIONS, JUSTICE K!

THERE IS MUCH WORK TO BE DONE.

TODAY, THE REPUBLIC, TOOK BACK CONTROL.

Q+
  zondag 7 oktober 2018 @ 17:37:26 #167
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182374119
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 19:00 schreef Sjemmert het volgende:
Had hier nog nooit van gehoord. Maar ik begrijp dus dat dit plot zich in de nabije toekomst zou moeten ontrafelen. Dat maakt het wel grappig om even met een schuin oog in de gaten te houden.
Meer en meer raken geïnteresseerd door het fenomeen Q, wie of wat hij ook is. Zie de toename in de stats van Voat.co. In de maand augustus zijn de pageviews verdubbeld. Van 500K naar 1.2M. En dan te bedenken hoeveel views er op 8chan en alle webpagina's met maps e.d. zijn.



Al eerder gepost hier maar voor wie zich wil inlezen in het verhaal van Q dan is dit een goede start:
WWG1WGA: The greatest communications event in history (Medium blog, juli)
2019: The Great Awakening
  maandag 15 oktober 2018 @ 22:51:35 #168
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_182540794
Verkiezingsfraude? Interessant om te lezen.
Unrigging the election - nov 8, 2016 to nov 6, 2018
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
2019: The Great Awakening
pi_182915737
Red October came and went and everything stayed the same.

Niet meer gevolgd afgelopen tijd, maar zoals te verwachten viel, er is verder niet veel gebeurd met al die sealed indictments dus... :D.
I´m back.
pi_183498646
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 10:06 schreef Ryan3 het volgende:
Red October came and went and everything stayed the same.

Niet meer gevolgd afgelopen tijd, maar zoals te verwachten viel, er is verder niet veel gebeurd met al die sealed indictments dus... :D.
Beetje jammer weer ja. Goeie LARP wel.
  maandag 3 december 2018 @ 09:31:30 #171
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183509282
quote:
1s.gif Op zondag 2 december 2018 18:02 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Beetje jammer weer ja. Goeie LARP wel.
Is geen L:ARP, je ziet het nu precies wat er aan het gebeuren is op de achtergrond mbt tot gitmo,clinton foundation, en vergeet niet de retweet van trump met clinton etc achter tralies.
1-1-2019 is het mogelijk dat de militaire tribunals beginnen (waar ook al over gesproken was met kavanaugh )

Waarom denk je dat er 200 miljoen is geinvesteerd in Gitmo als er niets aan de hand is?
En al die sealed endictments ?

Overigens zit er een team (iig meerdere mensen) achter trump zijn tweets aangezien hij al heeft lopen tweeten op momenten dat hij aan het speechen was, en zijn tweets zijn totaal in lijn met Q.

ALs het een larp was geweest dan was diegene al lang opgepakt en gedebunked en tot nog toe is dat niet het geval.
  maandag 3 december 2018 @ 11:49:09 #172
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_183511084
quote:
1s.gif Op zondag 2 december 2018 18:02 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Beetje jammer weer ja. Goeie LARP wel.
Al die drukte om een LARP, moet wel erg goed zijn ja.

BSO SWAT sergeant wore a ‘QAnon’ conspiracy patch while greeting Pence at the airport
2019: The Great Awakening
pi_183511142
En wie was er bij het Gele hesjes-oproer in Den Haag afgelopen weekend?



En wat was de reactie van Q?



[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 03-12-2018 12:17:40 ]
I´m back.
  maandag 3 december 2018 @ 12:16:43 #174
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_183511689
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 11:52 schreef Ryan3 het volgende:
En wie was er bij het Gele hesjes-oproer in den haag afgelopen weekend?

[ afbeelding ]

En wat was de reactie van Q?

[ afbeelding ]
2019: The Great Awakening
pi_183511745
quote:
Ja, alleen dankzij de bizarre tweets van die André van Delft heb ik me eigenlijk verdiept in deze geschiedenis, zeg maar. De man is redelijk goed doorgesnoven als het ware, alhoewel niet echt onvriendelijk. En nu is André dus beroemd, want gequote door Q himself. :P.
I´m back.
  maandag 3 december 2018 @ 12:28:36 #176
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_183511892
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 12:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, alleen dankzij de bizarre tweets van die André van Delft heb ik me eigenlijk verdiept in deze geschiedenis, zeg maar. De man is redelijk goed doorgesnoven als het ware, alhoewel niet echt onvriendelijk. En nu is André dus beroemd, want gequote door Q himself. :P.
Edit: Sorry lees te snel, ga weer aan het werk :)

[ Bericht 5% gewijzigd door MangoTree op 03-12-2018 12:36:57 ]
2019: The Great Awakening
pi_183514540
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 12:28 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Edit: Sorry lees te snel, ga weer aan het werk :)
En we hebben beeld:


:P.
I´m back.
  maandag 3 december 2018 @ 16:21:08 #178
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_183516095
Ik vond Q sowieso altijd een leuk karakter om te volgen
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  maandag 3 december 2018 @ 23:49:49 #179
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_183525372
South Florida QAnon Cop Gets Demoted From SWAT Team

quote:
For the uninitiated, QAnon is the staggeringly dumb internet conspiracy theory that claims Donald Trump is secretly working to arrest a coterie of high-level pedophiles in Hollywood and the Democratic Party. In reality, NBC News has proffered convincing evidence that the people behind the conspiracy theory are actually a group of online con artists on YouTube and 4chan.
Ik heb de ontmaskering gemist ;(
2019: The Great Awakening
  dinsdag 4 december 2018 @ 07:37:00 #180
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183527157
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 19:00 schreef Sjemmert het volgende:
Had hier nog nooit van gehoord. Maar ik begrijp dus dat dit plot zich in de nabije toekomst zou moeten ontrafelen. Dat maakt het wel grappig om even met een schuin oog in de gaten te houden.
En we wachten nogsteeds! :)
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 4 december 2018 @ 09:58:07 #181
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183528457
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 07:37 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En we wachten nogsteeds! :)
Dat je niet ziet wat er gebeurt is de laatste tijd en wat er nog staat te gebeuren , ligt meer aan jou dan aan de werkelijkheid.

Feiten zijn dat trump al jaren iets wil doen aan human trafficking en dat is terug te lezen op zn twitter van jaren geleden al, en ook aantoonbaar in cijfers met de hoeveelheid mensen opgepakt zijn op dat gebied, zeker in verhouding tot andere presidenten.

Het aantal sealed endictments is ook gewoon een feit en dat er gemiddeld 5000 bij komen terwijl er tot nog toe vrij weinig van unsealed zijn (en dus wachten op een momentum)

Veel geld uitgegeven aan gitmo en extra veel personeel , waarom als er niets aan de hand is?

wat gebeurt er per 1-1-2019?
Dan kunnen er dus militaire tribunals gehouden worden.

Vandaar ook eerder dit soort nieuws:
https://www.mcclatchydc.c(...)rticle210304199.html

Maar goed trump wil al jaren iets doen aan de criminelen volgens eigen zeggen.
Drain the swamp.

wetende dat er zoveel sealed endictments zijn.
Dat er zoveel mensen op belangrijke posten resigned hebben of iets op dat gebied.
Dat het een van trump zn beloftes is om clinton o.a. vast te zetten wat ook nog eens deze week te zien was met een retweet.
Gitmo blijft langer open en is behoorlijk uitgebreid .
per 1-1-2019 militaire tribunals mogelijk.

en nog veel meer, en dat zou dan allemaal maar toeval zijn?

De tijdspanne is gewoon moeilijk in te schatten , maar dat er veel aan de hand is wel duidelijk en dat zie je ook aan de paniek die er heerst op het moment in DC.

En er is nog zoveel meer te zien als je maar kijkt en oplet.

Maar wat ga je nou doen als dalijk clinton idd aangeklaagd gaat worden?
Of is het dan allemaal nog steeds maar complot theorie?
pi_183528578
Worden Obama, Comey en Clinton dan eindelijk levenslang opgesloten?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183528640
quote:
Hij zegt heel veel, heel veel gekke dingen ook, maar 1 ding is wel bijzonder, nou ja eigenlijk 2 dingen. Niemand dat opgevallen?

1) Het vermogen van de rijkste mensen moet gecapt worden bij 100 miljoen euro.

2) Het draait niet om moslims, mensen.
I´m back.
  dinsdag 4 december 2018 @ 10:49:55 #184
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183528992
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 10:10 schreef KoosVogels het volgende:
Worden Obama, Comey en Clinton dan eindelijk levenslang opgesloten?
Geen idee en dat is volgens mij ook nergens gezegd.
er zullen iig wel pogingen gedaan worden om haar en de anderen te straffen in welke hoedanigheid dan ook.

ik zou zeggen wacht het af, want het zal nu vrij snel duidelijk worden.
ik geloof dat er morgen al een huber momentje komt als dat niet verplaatst wordt ivm begrafenis van bush
pi_183529067
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 10:10 schreef KoosVogels het volgende:
Worden Obama, Comey en Clinton dan eindelijk levenslang opgesloten?
Ons is beloofd dat ze voor de midterms vast zouden zitten.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183529076
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 10:55 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Ons is beloofd dat ze voor de midterms vast zouden zitten.
Na de midterms.
I´m back.
  dinsdag 4 december 2018 @ 10:57:19 #187
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183529089
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 09:58 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dat je niet ziet wat er gebeurt is de laatste tijd en wat er nog staat te gebeuren , ligt meer aan jou dan aan de werkelijkheid.

Feiten zijn dat trump al jaren iets wil doen aan human trafficking en dat is terug te lezen op zn twitter van jaren geleden al, en ook aantoonbaar in cijfers met de hoeveelheid mensen opgepakt zijn op dat gebied, zeker in verhouding tot andere presidenten.

Het aantal sealed endictments is ook gewoon een feit en dat er gemiddeld 5000 bij komen terwijl er tot nog toe vrij weinig van unsealed zijn (en dus wachten op een momentum)

Veel geld uitgegeven aan gitmo en extra veel personeel , waarom als er niets aan de hand is?

wat gebeurt er per 1-1-2019?
Dan kunnen er dus militaire tribunals gehouden worden.

Vandaar ook eerder dit soort nieuws:
https://www.mcclatchydc.c(...)rticle210304199.html

Maar goed trump wil al jaren iets doen aan de criminelen volgens eigen zeggen.
Drain the swamp.

wetende dat er zoveel sealed endictments zijn.
Dat er zoveel mensen op belangrijke posten resigned hebben of iets op dat gebied.
Dat het een van trump zn beloftes is om clinton o.a. vast te zetten wat ook nog eens deze week te zien was met een retweet.
Gitmo blijft langer open en is behoorlijk uitgebreid .
per 1-1-2019 militaire tribunals mogelijk.

en nog veel meer, en dat zou dan allemaal maar toeval zijn?

De tijdspanne is gewoon moeilijk in te schatten , maar dat er veel aan de hand is wel duidelijk en dat zie je ook aan de paniek die er heerst op het moment in DC.

En er is nog zoveel meer te zien als je maar kijkt en oplet.

Maar wat ga je nou doen als dalijk clinton idd aangeklaagd gaat worden?
Of is het dan allemaal nog steeds maar complot theorie?
Die laatste zin.... je stelt die vraag in BNW....

Je roept dit nu al zolang. En vaak met: "het duurde langer, maar het is duidelijk dat er wat gaande is". Nee dat is helemaal niet diidelijk.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183529107
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 10:56 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Na de midterms.
quote:
het zal nu vrij snel duidelijk worden.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183529171
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 december 2018 10:58 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

[..]

I stand corrected tho: ze hadden het eerst over red october, dan zouden alle dems worden opgepakt met die duizenden sealed indictments, maar oktober verstreek al snel en toen pas dachten ze dat het dan wrs na de midterms zou worden als tegelijkertijd ook, op miraculeuze wijze, JFK jr zich bekend zou maken aan het Amerikaanse publiek. :P.
I´m back.
pi_183529238
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 10:49 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ik zou zeggen wacht het af, want het zal nu vrij snel duidelijk worden.

Hoe lang denk je dit nog vol te houden? :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 4 december 2018 @ 11:09:19 #191
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183529257
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:02 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

I stand corrected tho: ze hadden het eerst over red october, dan zouden alle dems worden opgepakt met die duizenden sealed indictments, maar oktober verstreek al snel en toen pas dachten ze dat het dan wrs na de midterms zou worden als tegelijkertijd ook, op miraculeuze wijze, JFK jr zich bekend zou maken aan het Amerikaanse publiek. :P.
En soms worden dan al die mensen vast gezet en soms wordt er een poging gedaan ze op een of andere manier te straffen.

Pizza!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183529262
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:07 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Hoe lang denk je dit nog vol te houden? :')
Ach, die lui die dachten dat de wereld zou vergaan op zeker moment, verlegden die datum ook steeds weer. Dus ze kunnen oneindig doorgaan.

Enjoy the show.
I´m back.
  dinsdag 4 december 2018 @ 11:10:50 #193
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183529272
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:02 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

I stand corrected tho: ze hadden het eerst over red october, dan zouden alle dems worden opgepakt met die duizenden sealed indictments, maar oktober verstreek al snel en toen pas dachten ze dat het dan wrs na de midterms zou worden als tegelijkertijd ook, op miraculeuze wijze, JFK jr zich bekend zou maken aan het Amerikaanse publiek. :P.
Wijs me effe aan waar Q dat gezegd heeft?
Want dat zijn gewoon interpretaties gedaan door o.a. anons
pi_183529281
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:09 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En soms worden dan al die mensen vast gezet en soms wordt er een poging gedaan ze op een of andere manier te straffen.

Pizza!
Zelfs als complottheorie was Pizzagate sneuer dan de gemiddelde complottheorie.
I´m back.
  dinsdag 4 december 2018 @ 11:12:52 #195
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183529292
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:09 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ach, die lui die dachten dat de wereld zou vergaan op zeker moment, verlegden die datum ook steeds weer. Dus ze kunnen oneindig doorgaan.

Enjoy the show.
al kan je niet op alles een datum plakken of een termijn je ziet toch wel erg duidelijk wat er aan de hand is.
Waarom anders die sealed endictments?
En waarom anders dat gitmo?
Hoe komt Q aan al die info en hoe kan het dat er zoveel links zijn tussen hem en trump?
  dinsdag 4 december 2018 @ 11:32:00 #196
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183529463
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

al kan je niet op alles een datum plakken of een termijn je ziet toch wel erg duidelijk wat er aan de hand is.
Waarom anders die sealed endictments?
En waarom anders dat gitmo?
Hoe komt Q aan al die info en hoe kan het dat er zoveel links zijn tussen hem en trump?
NEE

Je ziet helemaal niet duidelijk wat er volgens jou aan de hand is. Stop met dat te roepen, je roept dit nu zo ontzettend lang; het wordt een beetje zielig.

Waar gaan de Clintons voor vast zitten?

En zoveel links tussen hem en Trump? Gebaseerd op wat? En nu is zeker een anonieme bron wel goed?

[ Bericht 5% gewijzigd door Vis1980 op 04-12-2018 11:59:08 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183529560
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:11 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Zelfs als complottheorie was Pizzagate sneuer dan de gemiddelde complottheorie.
And I thought I’d share a couple more notes:
>> We plan to heat the pool, so a swim is a possibility. Bonnie will be
>> Uber Service to transport Ruby, Emerson, and Maeve Luzzatto (11, 9, and
>> almost 7) so you’ll have some further entertainment, and they will be in
>> that pool for sure.

https://dcpizzagate.wordpress.com/
  dinsdag 4 december 2018 @ 12:00:51 #198
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_183529788
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 4 december 2018 @ 12:40:22 #199
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183530282
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:32 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

NEE

Je ziet helemaal niet duidelijk wat er volgens jou aan de hand is. Stop met dat te roepen, je roept dit nu zo ontzettend lang; het wordt een beetje zielig.

Waar gaan de Clintons voor vast zitten?

En zoveel links tussen hem en Trump? Gebaseerd op wat? En nu is zeker een anonieme bron wel goed?

ontzettend lang lol
ja een paar maanden en je verwacht dat een oorlog die is tussen deep state en Trump e.d. in een paar weken opgelost is?
Lol dat zit al jaren en jaren ingebakken , al zeker vanaf bush senior is het bezig.

En ja ik maak fouten aangezien ik een beperkte info heb en het ook nog moet doen met de misinformatie die er gegeven wordt en de kaarten in de handen van beide partijen niet geheel weet incl mogelijke stappen.

Maar goed leg effe uit waarom dan zoveel sealed endictments?
Waarom belooft trump het dan en retweet hij het van de week nog even.

En wat zei trump?
treason zal het worden dan aangezien dat ook kan gebruikt worden met de militaire tribunals.

geloof je het als dalijk clinton aangeklaagd gaat worden en de tribunals werkelijkheid worden?
pi_183530598
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 12:40 schreef zomerindebol het volgende:

Waarom belooft trump het dan en retweet hij het van de week nog even.
Omdat hij de aandacht probeert af te leiden van het onderzoek naar zijn campagne en hij niets liever wil dat niet zijn mensen, maar zijn tegenstanders in het beklaagdenbankje belanden. Bovendien weet hij dat met de vinger naar Clinton wijzen het goed doet bij zijn achterban.

Denk je nou werkelijk dat Trump dingen doorziet? Heb je hem wel eens horen praten? De man is een ongeletterde simplist.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183530864
Wacht even, dus volgens zomerindebol verdwijnt Clinton niet alleen achter de tralies (wat is trouwens de aanklacht?), maar wordt ze ook nog eens verscheept naar Gitmo?

Juist.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 4 december 2018 @ 13:38:55 #202
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_183531186
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 12:40 schreef zomerindebol het volgende:
Maar goed leg effe uit waarom dan zoveel sealed endictments?
Omdat 'ze' verkeert tellen. ;)
Ze tellen niet alleen de indicmentents, maar alle 'sealed cases'.

quote:
But we do know, at the very least, that the massive numbers of “sealed indictments” being thrown around by #QAnon believers is inaccurate, and isn’t being compared to previous years correctly.

Meanwhile, sealed indictment mania is a conspiracy theory that feeds itself, and will continue to, by adding more numbers to an essentially meaningless tally, and pretending it’s a portend of things to come.
https://www.dailydot.com/(...)ts-qanon-conspiracy/
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 4 december 2018 @ 13:50:56 #203
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183531344
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 20:08 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Maar wel hier meeposten haha. Of kom je het alleen zwart maken, anders volg ik iets niet.
Mag je alleen meedoen als je erin gelooft?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 4 december 2018 @ 13:53:21 #204
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183531366
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 12:40 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ontzettend lang lol
ja een paar maanden en je verwacht dat een oorlog die is tussen deep state en Trump e.d. in een paar weken opgelost is?
Lol dat zit al jaren en jaren ingebakken , al zeker vanaf bush senior is het bezig.

En ja ik maak fouten aangezien ik een beperkte info heb en het ook nog moet doen met de misinformatie die er gegeven wordt en de kaarten in de handen van beide partijen niet geheel weet incl mogelijke stappen.

Maar goed leg effe uit waarom dan zoveel sealed endictments?
Waarom belooft trump het dan en retweet hij het van de week nog even.

En wat zei trump?
treason zal het worden dan aangezien dat ook kan gebruikt worden met de militaire tribunals.

geloof je het als dalijk clinton aangeklaagd gaat worden en de tribunals werkelijkheid worden?
Met oorlog tussen Trump en Deep State....

Vroeg of laat kom je erachter dat je maanden lang totale onzin hebt gevolgd.

[ Bericht 1% gewijzigd door SuperHartje op 21-12-2018 09:00:27 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 4 december 2018 @ 14:43:21 #205
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183531943
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 december 2018 13:38 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Omdat 'ze' verkeert tellen. ;)
Ze tellen niet alleen de indicmentents, maar alle 'sealed cases'.

[..]

https://www.dailydot.com/(...)ts-qanon-conspiracy/
Nee men laat idd wel wat info vaak weg, maar voor de volger is dit wel duidelijk.
En niet geheel toevallig zijn die sealed endictments op gaan lopen toen huber met zn onderzoeken begon.

Maar goed valt mee dat je die link van sobiech of zoiets nog niet hebt gegeven .
waarin hij laat zien dat q anon fake is en dat hij als bewijs een conversatie laat zien tussen hem en de zogenaamde q anon founder (of hoe je het ook wil noemen)
dat werd later ook debunked , want hij had op een datum een link geplaatst die een dag later pas online kwam:)

Nee q anon is nog steeds niet debunked en voor alle pogingen is voldoende uitleg te vinden.
Ik zou je ook adviseren om duckduck te gebruiken.

Maar hier laat ik het even bij, want ik meld me binnenkort wel weer als er meer duidelijk is.
Wie weet is dat morgen al als huber zn praatje houd:)
  dinsdag 4 december 2018 @ 14:44:02 #206
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183531957
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 13:53 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Met oorlog tussen Trump en Deep State....

Vroeg of laat kom je erachter dat je maanden lang totale onzin hebt gevolgd.
nope , maar ik zie je graag over een tijdje je keuteltje intrekken en mischien wel onder een ander forum naampje

[ Bericht 2% gewijzigd door SuperHartje op 21-12-2018 09:03:16 ]
pi_183532037
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:44 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

nope , maar ik zie je graag over een tijdje je keuteltje intrekken en mischien wel onder een ander forum naampje
Het is in ieder geval duidelijk dat jij je keuteltje nooit zal intrekken. Want wanneer voorspellingen niet uitkomen, wordt gewoon een nieuwe datum geprikt. Wel zo makkelijk.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 4 december 2018 @ 15:09:27 #208
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_183532285
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:50 schreef KoosVogels het volgende:
Het is in ieder geval duidelijk dat jij je keuteltje nooit zal intrekken. Want wanneer voorspellingen niet uitkomen, wordt gewoon een nieuwe datum geprikt. Wel zo makkelijk.
Net als bij het einde der tijden. O+
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 4 december 2018 @ 15:17:00 #209
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_183532384
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 14:43 schreef zomerindebol het volgende:
Nee men laat idd wel wat info vaak weg, maar voor de volger is dit wel duidelijk.
En niet geheel toevallig zijn die sealed endictments op gaan lopen toen huber met zn onderzoeken begon.
Men laat info weg? Men houdt zich bewust van de domme om het verhaal aan te dikken en beter te kunnen verkopen en de fans slikken het als zoete koek.

Het zijn dus niet alleen sealed indictments, dat wordt er netjes bij verzwegen door de Qanon adepten.
quote:
Maar goed valt mee dat je die link van sobiech of zoiets nog niet hebt gegeven .
waarin hij laat zien dat q anon fake is en dat hij als bewijs een conversatie laat zien tussen hem en de zogenaamde q anon founder (of hoe je het ook wil noemen)
dat werd later ook debunked , want hij had op een datum een link geplaatst die een dag later pas online kwam:)
Geen idee wie dat is. :)
quote:
Nee q anon is nog steeds niet debunked en voor alle pogingen is voldoende uitleg te vinden.
Ik zou je ook adviseren om duckduck te gebruiken.
Het gaat er niet om of het debunked is of niet. :)
Het gaat om een stukje geloofwaardigheid. En op dit moment vind ik persoonlijk het NBC verhaal plausibeler dan dat van Qanon. ;)
quote:
Maar hier laat ik het even bij, want ik meld me binnenkort wel weer als er meer duidelijk is.
Wie weet is dat morgen al als huber zn praatje houd:)
Huber was toch bezig met link tussen Clinton en de Uranium verkopen?
Ik ben benieuwd. :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_183532490
Trump is een insider. Geen twijfel over mogelijk: een outsider wordt immers geen popresident.
pi_183534850
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 12:58 schreef KoosVogels het volgende:

[..]
De man is een ongeletterde simplist.
Daarom is hij ook de POTUS.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_183535314
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:00 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Daarom is hij ook de POTUS.
Zoals we zien sluit het één het ander niet uit.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183535368
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:34 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Zoals we zien sluit het één het ander niet uit.
Klopt wel ja.

Net zoals Obomba met zijn nobelprijs voor de vrede.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_183535451
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:37 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Klopt wel ja.

Net zoals Obomba met zijn nobelprijs voor de vrede.
Obama was/is even ongeletterd als Trump?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183535502
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:42 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Obama was/is even ongeletterd als Trump?
Acteurs zijn zelden ongeletterd, anders zouden ze natuurlijk de juiste oh zo gewenste eloquente woordjes niet kunnen oplezen. Je weet wel, die woordjes waar het volgzame domvolk nat van werd.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 04-12-2018 18:46:51 ]
pi_183535545
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:42 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Obama was/is even ongeletterd als Trump?
Dat is het hele punt toch niet.

Trump heeft te kleine vingers om lange berichten te tikken. Hilarisch is dat.

Ik heb tien keer liever Obama dan Trump. Maar laten we niet doen alsof Obama heilig is met z'n drones.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_183535575
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:48 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Ik heb tien keer liever Obama dan Trump.
Waarom?
pi_183535587
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:45 schreef EipNiC het volgende:

[..]

Acteurs zijn zelden ongeletterd, anders zouden ze natuurlijk de juiste oh zo gewenste eloquente woordjes niet kunnen oplezen. Je weet wel, die woordjes waar het volgzame domvolk nat van werd.
Dat "lock her up!!EINZ!!" gebazel bedoel je?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183535616
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:48 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Maar laten we niet doen alsof Obama heilig is met z'n drones.
Daarom heeft vredesduif Trumpie gelukkig het aantal dronestrikes flink opgevoerd.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183535652
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:51 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Daarom heeft vredesduif Trumpie gelukkig het aantal dronestrikes flink opgevoerd.
Vredesduif, nee zo werken wij niet.

Trump is een idioot en Obama heeft ook de nodige steken laten vallen.

Bush senior en junior waren ook nogal kut, maarja.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_183535875
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:50 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Dat "lock her up!!EINZ!!" gebazel bedoel je?
Ja dat vond jij eloquent gebazel?
pi_183536254
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 19:06 schreef EipNiC het volgende:

[..]

Ja dat vond jij eloquent gebazel?
Je had het over "natwordend volgzaam domvolk", dus vandaar.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183536311
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 december 2018 19:23 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Je had het over "natwordend volgzaam domvolk", dus vandaar.
Zeker, nat van ''eloquente woordjes''.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-12-2018 19:26:11 ]
pi_183866155
Waarschuwing: Deze post is niet normie-friendly. Slik je graag blauwe pillen omdat je slaapwandelen zo fijn vindt, lees deze post dan niet!!

Ik heb toch het sterke vermoeden dat het Q verhaal echt is. Na het zien van video's van de volgende youtube user lijkt het toch alsof Trump is gevraagd te runnen voor president, omdat er white hats zijn binnen het leger en de inlichtingendiensten die weten wat er aan de hand is:

https://www.youtube.com/user/gunnytorres/videos

Q lijkt daarwerkelijk een military intelligence operation te zijn. Kan het zelf ook bijna niet geloven. We gaan het meemaken!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_183868198
quote:
2s.gif Op donderdag 20 december 2018 23:18 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Waarschuwing: Deze post is niet normie-friendly. Slik je graag blauwe pillen omdat je slaapwandelen zo fijn vindt, lees deze post dan niet!!

Ik heb toch het sterke vermoeden dat het Q verhaal echt is. Na het zien van video's van de volgende youtube user lijkt het toch alsof Trump is gevraagd te runnen voor president, omdat er white hats zijn binnen het leger en de inlichtingendiensten die weten wat er aan de hand is:

https://www.youtube.com/user/gunnytorres/videos

Q lijkt daarwerkelijk een military intelligence operation te zijn. Kan het zelf ook bijna niet geloven. We gaan het meemaken!
Waar moet ik beginnen ? Er moet wel een vid zijn op het kanaal die je linkt die het alles goed samenvat.
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_183868938
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 01:14 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Waar moet ik beginnen ? Er moet wel een vid zijn op het kanaal die je linkt die het alles goed samenvat.
Om heel eerlijk te zijn, dat kanaal is wat moeilijk om in te komen en het kost redelijk wat tijd om het te volgen. Vaak gaat het wel heel ver met geheime codes in "gematria", blijkbaar codetaal die geheime genootschappen als Skull & Bones ook gebruiken.

Een kanaal met video's die iets beter te behappen zijn, is Praying Medic:

https://www.youtube.com/user/prayingmedic/videos

Dit is een goeie video met bewijs:

"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_183871204
@ PoP, daar ben je weer eens. Long time ;)
  vrijdag 21 december 2018 @ 12:46:38 #228
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183873288
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 04:58 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Om heel eerlijk te zijn, dat kanaal is wat moeilijk om in te komen en het kost redelijk wat tijd om het te volgen. Vaak gaat het wel heel ver met geheime codes in "gematria", blijkbaar codetaal die geheime genootschappen als Skull & Bones ook gebruiken.

Een kanaal met video's die iets beter te behappen zijn, is Praying Medic:

https://www.youtube.com/user/prayingmedic/videos

Dit is een goeie video met bewijs:

Nou wat een bewijs. Een kinderhand is snel gevuld.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  vrijdag 21 december 2018 @ 12:49:33 #229
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_183873332
Lol 4 chan analyses

echt wat een retards ook

En mensen die dit geloven zijn fucking stupide
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_183874368
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 12:49 schreef MMaRsu het volgende:
Lol 4 chan analyses

echt wat een retards ook

En mensen die dit geloven zijn fucking stupide
Tsja, als je werkelijk gelooft dat vrijwel alle Democraten, Republikeinen die mot hebben met Trump en progressieve beroemdheden satanistische kindermoordenaars zijn, dan zit er wel een steekje bij je los. Heel toevallig blijken alle tegenstanders van Trump extreem kwaadaardig te zijn.

En wie is de redder in nood? Een of andere realityster met lange tenen en het verstandelijk vermogen van een peuter die nog nooit ene fuck heeft gegeven om iemand anders dan hijzelf. Maar natuurlijk.

Als iemand goddomme een kinderprikker is, dan is Trump zelf.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183874514
En dan ook dat argument by joetjoep de hele tijd :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_183874860
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 december 2018 13:47 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Tsja, als je werkelijk gelooft dat vrijwel alle Democraten, Republikeinen die mot hebben met Trump en progressieve beroemdheden satanistische kindermoordenaars zijn, dan zit er wel een steekje bij je los. Heel toevallig blijken alle tegenstanders van Trump extreem kwaadaardig te zijn.

En wie is de redder in nood? Een of andere realityster met lange tenen en het verstandelijk vermogen van een peuter die nog nooit ene fuck heeft gegeven om iemand anders dan hijzelf. Maar natuurlijk.

Als iemand goddomme een kinderprikker is, dan is Trump zelf.
Nou ben ik geen Q gelovige of aanhanger maar heb uit interesse wel eens wat video's erover bekeken en volgens mij mis je de kern van het verhaal nogal.

Wat ik ervan begrijp is het een soort oorlog tussen takken van het leger en de cabal (illuminati of whatever).
pi_183875057
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 14:12 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Nou ben ik geen Q gelovige of aanhanger maar heb uit interesse wel eens wat video's erover bekeken en volgens mij mis je de kern van het verhaal nogal.

Wat ik ervan begrijp is het een soort oorlog tussen takken van het leger en de cabal (illuminati of whatever).
quote:
Since Q’s “breadcrumbs” are so vague, it’s impossible to nail down exactly what the storyline is supposed to be. But the general story, outlined in a pro-QAnon video endorsed by Schilling, is that every president before Trump was a “criminal president” in league with all the nefarious groups of conspiracy theories past: the global banking elite, death squads operating on orders from Hillary Clinton, deep-state intelligence operatives, and Pizzagate-style pedophile rings. In an effort to break this cabal’s grip, according to Q, the military convinced Trump to run for president.

Now Trump and his allies in the military are poised to arrest all these wrongdoers, shipping many of them off to Guantanamo Bay. That coming purge has been dubbed “The Storm” by QAnon fans, who claim Trump referenced it when he referenced “the calm before the storm” in October.

Bron
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 21 december 2018 @ 16:52:22 #234
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183878251
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 14:12 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Nou ben ik geen Q gelovige of aanhanger maar heb uit interesse wel eens wat video's erover bekeken en volgens mij mis je de kern van het verhaal nogal.

Wat ik ervan begrijp is het een soort oorlog tussen takken van het leger en de cabal (illuminati of whatever).
Wie zet die filmpjes online moet je je afvragen. Iemand die alleen maar inkomsten heeft van complotvideos, zal ze blijven posten, omdat complotkijkers nu eenmaal zijn brood is. En heel toevallig weet die uploader alle waarheden van alle complotten.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183878266
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 14:12 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Nou ben ik geen Q gelovige of aanhanger maar heb uit interesse wel eens wat video's erover bekeken en volgens mij mis je de kern van het verhaal nogal.

Wat ik ervan begrijp is het een soort oorlog tussen takken van het leger en de cabal (illuminati of whatever).
Mijn advies is om het vooral zelf te volgen en niet te veel op anderen te letten , in zowel voor als tegen argumenten.
Ik ben normaal zeer sceptisch maar het heeft mij voor 100 procent overtuigd dat er een link is tussen Q en Trump, er zijn te veel kleine aanwijzingen voor om het als toeval te zien.
En verder klopt ook vrij veel van wat Q in zn posts gezegd heeft.

Zoals nu ook steeds duidelijker aan het worden is dat in de texts die mueller bewust heeft gescrubbed om ze niet aan horrowitz te geven , en in die berichten zou staan dat men het zelfs over trump vermoorden heeft gehad als oplossing.

Ook dat de media al lang en breed wist dat het hele collusion verhaal fake was , omdat men de unredacted versie had ,en dat men dan toch willens en wetens het maar bleef doordrukken.

En zo zijn er nog ontelbare zaken die al links geven of uit zijn gekomen zoals het vredesgesprek met NK incl fotos

etc etc

En ja natuurlijk is er ook misinformatie want de tegenpartij zit ook te kijken en zal daar tegenzetten op doen.

Stel de vraag waarom er nu zoveel werk is gedaan om gitmo te moderniseren, en waarom er blijkbaar nu ook 2 grote gevangenis boten op weg zijn naar gitmo
En waarom men het met kavanaugh had over militaire tribunals .
En waarom het 1-1-2019 in zal gaan dat het weer gebruikt kan worden (obama had heel de hap pardons gegeven)

Waarom zou dat dan allemaal zijn > toch niet voor de sier en neem daar ook nog eens bij dat trump het zelf ook heeft gezegd tijdens de verkiezingen.

En over hillary , enig idee hoeveel mensen in haar omgeving zijn gepakt ivm pedo zaken en of mensensmokkel? en hoeveel er al dood zijn die haar in de weg zaten ?

Ik maakte de fout om te veel te kijken naar de anons die als het waren proberen om de puzzle op te lossen, en dat is gewoon niet goed om te doen, gewoon de zaak volgen en dan komt het vanzelf en verwacht het vrij snel al heb ik dat vaker gezegd :)
pi_183878295
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:52 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Wie zet die filmpjes online moet je je afvragen. Iemand die alleen maar inkomsten heeft van complotvideos, zal ze blijven posten, omdat complotkijkers nu eenmaal zijn brood is. En heel toevallig weet die uploader alle waarheden van alle complotten.
mischien moet je je afvragen hoe hij aan die info kan komen incl fotos e.d.
en hoe hij het keer op keer klaar krijgt dat trump zn twitter (die meer mensen gebruiken) in lijn is met q posts en vaak op 17 seconden verschil.

Hoe kan dat dan?
pi_183878549
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 14:23 schreef KoosVogels het volgende:

[..]


[..]

Precies. Het hele verhaal omvat veel meer dan alleen het kinder moord/porno verhaal, wat natuurlijk het meest absurde verhaal is, en daarom door mensen als jij aangehaald wordt om het te ontkrachten of aanhangers als gekkies weg te zetten. Terecht of niet, dat is natuurlijk wel een makkelijke manier om het allemaal als onzin af te doen zonder je er verder in te verdiepen.
pi_183878995
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:53 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Mijn advies is om het vooral zelf te volgen en niet te veel op anderen te letten , in zowel voor als tegen argumenten.
Ik ben normaal zeer sceptisch maar het heeft mij voor 100 procent overtuigd dat er een link is tussen Q en Trump, er zijn te veel kleine aanwijzingen voor om het als toeval te zien.
En verder klopt ook vrij veel van wat Q in zn posts gezegd heeft.

Zoals nu ook steeds duidelijker aan het worden is dat in de texts die mueller bewust heeft gescrubbed om ze niet aan horrowitz te geven , en in die berichten zou staan dat men het zelfs over trump vermoorden heeft gehad als oplossing.

Ook dat de media al lang en breed wist dat het hele collusion verhaal fake was , omdat men de unredacted versie had ,en dat men dan toch willens en wetens het maar bleef doordrukken.

En zo zijn er nog ontelbare zaken die al links geven of uit zijn gekomen zoals het vredesgesprek met NK incl fotos

etc etc

En ja natuurlijk is er ook misinformatie want de tegenpartij zit ook te kijken en zal daar tegenzetten op doen.

Stel de vraag waarom er nu zoveel werk is gedaan om gitmo te moderniseren, en waarom er blijkbaar nu ook 2 grote gevangenis boten op weg zijn naar gitmo
En waarom men het met kavanaugh had over militaire tribunals .
En waarom het 1-1-2019 in zal gaan dat het weer gebruikt kan worden (obama had heel de hap pardons gegeven)

Waarom zou dat dan allemaal zijn > toch niet voor de sier en neem daar ook nog eens bij dat trump het zelf ook heeft gezegd tijdens de verkiezingen.

En over hillary , enig idee hoeveel mensen in haar omgeving zijn gepakt ivm pedo zaken en of mensensmokkel? en hoeveel er al dood zijn die haar in de weg zaten ?

Ik maakte de fout om te veel te kijken naar de anons die als het waren proberen om de puzzle op te lossen, en dat is gewoon niet goed om te doen, gewoon de zaak volgen en dan komt het vanzelf en verwacht het vrij snel al heb ik dat vaker gezegd :)
Ik hoorde hier pas van vlak voor red October toen er geroepen werd dat er van alles stond te gebeuren. Heb het toen heel even een klein beetje gevolgd maar er gebeurde niks. Verder is het mij allemaal een beetje te vaag en gaat het veel over mensen die ik verder niet ken omdat ik sowieso weinig interesse heb in Amerikaanse politiek.
pi_183879077
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 17:07 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Precies. Het hele verhaal omvat veel meer dan alleen het kinder moord/porno verhaal, wat natuurlijk het meest absurde verhaal is, en daarom door mensen als jij aangehaald wordt om het te ontkrachten of aanhangers als gekkies weg te zetten. Terecht of niet, dat is natuurlijk wel een makkelijke manier om het allemaal als onzin af te doen zonder je er verder in te verdiepen.
Het feit dat Trump de persoon is die hij is, is al ruim voldoende om het Q-complot te ontkrachten.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183879100
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:54 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

mischien moet je je afvragen hoe hij aan die info kan komen incl fotos e.d.
en hoe hij het keer op keer klaar krijgt dat trump zn twitter (die meer mensen gebruiken) in lijn is met q posts en vaak op 17 seconden verschil.

Hoe kan dat dan?
Je beseft dat je al meerdere keren voorspellingen hebt gedaan (op basis van Qanon) die niet zijn uitgekomen?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183879608
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 17:31 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Het feit dat Trump de persoon is die hij is, is al ruim voldoende om het Q-complot te ontkrachten.
Blijft toch mooi hoe jij altijd de ene na de andere drogreden eruit weet te gooien zonder enige feiten kennis. Maakt een discussie alleen zo zinloos verder maar daar ben je ook niet op uit lijkt het vaak.
  vrijdag 21 december 2018 @ 19:27:56 #242
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183881190
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:54 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

mischien moet je je afvragen hoe hij aan die info kan komen incl fotos e.d.
en hoe hij het keer op keer klaar krijgt dat trump zn twitter (die meer mensen gebruiken) in lijn is met q posts en vaak op 17 seconden verschil.

Hoe kan dat dan?
Ik heb het over het YouTube kanaal, niet Q zelf. En alsof die dingen die jij noemt bewijs is dat Q bestaat...
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  vrijdag 21 december 2018 @ 19:33:08 #243
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183881298
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 18:01 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Blijft toch mooi hoe jij altijd de ene na de andere drogreden eruit weet te gooien zonder enige feiten kennis. Maakt een discussie alleen zo zinloos verder maar daar ben je ook niet op uit lijkt het vaak.
Jij zegt de politiek niet te volgen, maar hoe zorg jij er dan voor dat je geen drogredenen hebt?

En het feit dat die kinderporno/trafficzaak (pizzagate) onderdeel van dit alles is, moeten op zn minst je wenkbrouwen gaan fronzen bij enige informatie die uit die hoek komt.

Q, Cabal en alle andere 4Chan amateurcomplotters zijn hier al zo ontzettend vaak gedebunkt dat nu nog bij deze dubieuze complotgroep aansluiten vooral keihard je ofen dichtknijpen is.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183882429
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 18:01 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Blijft toch mooi hoe jij altijd de ene na de andere drogreden eruit weet te gooien zonder enige feiten kennis. Maakt een discussie alleen zo zinloos verder maar daar ben je ook niet op uit lijkt het vaak.
Aangezien ik de Amerikaanse politiek op de voet volg, heb ik wel een redelijk idee waar ik het over heb. Het feit dat Trump pijnlijk incompetent is en bovendien zelf een halve crimineel, maakt dat het hele Qanon extra belachelijk.

Maar goed, in principe gaat het natuurlijk al mis bij de verwachting dat alle tegenstanders van Trump binnenkort achter slot en grendel verdwijnen.

Kom op zeg.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183882456
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 19:33 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Jij zegt de politiek niet te volgen, maar hoe zorg jij er dan voor dat je geen drogredenen hebt?

En het feit dat die kinderporno/trafficzaak (pizzagate) onderdeel van dit alles is, moeten op zn minst je wenkbrouwen gaan fronzen bij enige informatie die uit die hoek komt.

Q, Cabal en alle andere 4Chan amateurcomplotters zijn hier al zo ontzettend vaak gedebunkt dat nu nog bij deze dubieuze complotgroep aansluiten vooral keihard je ofen dichtknijpen is.
Dat is niet zo moeilijk hoor, quote er maar eens 1 van mij uit dit topic, lukt je niet.

Voor de rest ben ik het grotendeels met je eens en behoor ik ook zeker niet tot zo'n groep.
pi_183883110
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 december 2018 20:24 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Aangezien ik de Amerikaanse politiek op de voet volg, heb ik wel een redelijk idee waar ik het over heb.
Drogreden 1, je begint weer lekker, dat je het volgt wil nog niet zeggen dat je er verstand van hebt of gelijk hebt. Veel mensen volgen de Amerikaanse politiek ook op de voet en vinden Trump en alles wat hij doet geweldig. Volgens jou redenering zouden die ook moeten weten waar ze het over hebben.
quote:
Hetit dat Trump pijnlijk incompetent is en bovendien zelf een halve crimineel, maakt dat het hele Qanon extra belachelijk.
Drogreden 2, volgens mij heb je zelf niet eens door.
quote:
Maar goed, in principe gaat het natuurlijk al mis bij de verwachting dat alle tegenstanders van Trump binnenkort achter slot en grendel verdwijnen.

Kom op zeg.
Ha toch nog een redelijke uitspraak uit je kunnen krijgen. Het boeit mij verder ook weinig eigenlijk. Ik reageer enkel op jou manier van communiceren wat nogal storend is in een discussie. Jij hebt daar nogal een handje van valt mij op.
  zaterdag 22 december 2018 @ 11:30:25 #247
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183893327
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 20:25 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Dat is niet zo moeilijk hoor, quote er maar eens 1 van mij uit dit topic, lukt je niet.

Voor de rest ben ik het grotendeels met je eens en behoor ik ook zeker niet tot zo'n groep.
Dit is niet het enige topic waar ZidB complotten komt rondbszuinen. In POL dee hij dat ook al. Vaak genoeg is zijn bs weerlegt met feiten. Hij belooft constant dingen die niet uitkomen.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_183898849
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 11:30 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit is niet het enige topic waar ZidB complotten komt rondbszuinen. In POL dee hij dat ook al. Vaak genoeg is zijn bs weerlegt met feiten. Hij belooft constant dingen die niet uitkomen.
Ik zou zeggen quote er een die weerlegt is met feiten en dan graag op iets van Q, anders kom je aan met dat men al opgepakt had moeten zijn etc etc, terwijl dat een interpretatie is waar ik in fout zat.

Intussen zijn ze toch wel bezig en komen de leugens steeds meer boven drijven zoals bv een steele al heeft verklaard in het engelse gerechtshof om maar iets te noemen.

ik zie iig graag je quote met feiten.
pi_183901064
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 16:55 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik zou zeggen quote er een die weerlegt is met feiten en dan graag op iets van Q, anders kom je aan met dat men al opgepakt had moeten zijn etc etc, terwijl dat een interpretatie is waar ik in fout zat.

Intussen zijn ze toch wel bezig en komen de leugens steeds meer boven drijven zoals bv een steele al heeft verklaard in het engelse gerechtshof om maar iets te noemen.

ik zie iig graag je quote met feiten.
Quote er anders eens die is bevestigd.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zondag 23 december 2018 @ 10:17:14 #250
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183914321
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 18:28 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Quote er anders eens die is bevestigd.
Lijkt me tegenovergestelde wereld dat ik dat moet doen aangezien hij de bewering hier plaatst.
maar goed zal er een paar plaatsen.
het gedoe dat er geen spionage bedreven werd is al lang debunked en daar had ik dus o.a. gelijk in
het gerommel met de 302 formulieren klopte
dat rosenstein eruit zou moeten klopte(al; duurde dat wat langer
Dat het Russia dossier gewoon fake is is nu wel erg duidelijk.

en zo zijn er nog wel veel meer zaken die gewoon klopte alleen beviel de bron hier niet, want men gelooft liever cnn of die prutser van abrahams of zoiet lol
  zondag 23 december 2018 @ 11:33:23 #251
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183915421
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 10:17 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Lijkt me tegenovergestelde wereld dat ik dat moet doen aangezien hij de bewering hier plaatst.
maar goed zal er een paar plaatsen.
het gedoe dat er geen spionage bedreven werd is al lang debunked en daar had ik dus o.a. gelijk in
het gerommel met de 302 formulieren klopte
dat rosenstein eruit zou moeten klopte(al; duurde dat wat langer
Dat het Russia dossier gewoon fake is is nu wel erg duidelijk.

en zo zijn er nog wel veel meer zaken die gewoon klopte alleen beviel de bron hier niet, want men gelooft liever cnn of die prutser van abrahams of zoiet lol
Het topic is 1 grote bewering zonder bewijs. Daar gaat het juist om.

Laat maar zien waar Q gelijk heeft gehad.

En stop verdomme nu eens met zeggen dat iets duidelijk is, terwijl het niet waar is. Je wordt in de maling genomen.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 23 december 2018 @ 12:46:50 #252
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_183916748
Je laat wel steeds blijken dat je niet echt ingelezen bent en toch blijf je vooral hard roepen dat het allemaal nep is. Q posts komen niet van 4chan maar van 8chan en ook niet van facebook O+ Je kunt wel blijven roepen dat je vindt dat het geen serieuze bron is maar ondertussen krijg je de bronnen er bij gepost :?

Hier een link gevuld met Q-proofs, verdeeld in 7 categorieën en een pagina met resources. Als je op International klikt begint het met proofs over de de aanloop naar de deal met N-Korea.

Hier een youtuber (oh jee, ik zie geen donatie-linkjes) die uitleg geeft wat er allemaal gepost werd door Q (en Trump) in die tijd. Wel erg veel toevalligheden. Allemaal resources zichtbaar, fijn dat iedereen zelf wel kan beslissen hoe fake het is.

2019: The Great Awakening
  zondag 23 december 2018 @ 14:16:08 #253
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_183918793
quote:
1s.gif Op zondag 23 december 2018 11:33 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Het topic is 1 grote bewering zonder bewijs. Daar gaat het juist om.

Laat maar zien waar Q gelijk heeft gehad.

En stop verdomme nu eens met zeggen dat iets duidelijk is, terwijl het niet waar is. Je wordt in de maling genomen.
De enige zonder bewijs ben jij en nu wederom laat je niets zien en ook allerminst een poging om een serieuze discussie te voeren.

Je beweert iets en wordt er op aangesproken door iemand en dan noem je mijn naam , en dan vraag ik om een quote e.d. en je laat niets zien ,zelfs niet een poging.
Als je er niets van wil weten is dat jou keuze , maar daarom hoef je toch niet met je maatje telkens de topics op hol te jagen om niets.
  zondag 23 december 2018 @ 20:18:29 #254
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_183927427
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 12:46 schreef MangoTree het volgende:
Je laat wel steeds blijken dat je niet echt ingelezen bent en toch blijf je vooral hard roepen dat het allemaal nep is. Q posts komen niet van 4chan maar van 8chan en ook niet van facebook O+ Je kunt wel blijven roepen dat je vindt dat het geen serieuze bron is maar ondertussen krijg je de bronnen er bij gepost :?

Hier een link gevuld met Q-proofs, verdeeld in 7 categorieën en een pagina met resources. Als je op International klikt begint het met proofs over de de aanloop naar de deal met N-Korea.

Hier een youtuber (oh jee, ik zie geen donatie-linkjes) die uitleg geeft wat er allemaal gepost werd door Q (en Trump) in die tijd. Wel erg veel toevalligheden. Allemaal resources zichtbaar, fijn dat iedereen zelf wel kan beslissen hoe fake het is.

4chan...8chan...wat een verschil. En zonder donaties valt er nogsteeds te verdienen aan hits op YouTube. Daarnaast zijn toevalligheden niet hetzelfde als bewijs. Heel Nostradamus draait daar om. Een loze, cryptische zin en daarna denken andere mensen een link te zien. Geloof je echt dat alle tegenstanders van Trump de cel in gaan?

Ik zal het filmpje vanacht bij thuiskomst eens kijken.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 24 december 2018 @ 02:59:58 #255
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_183934833
...thuis wel......
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
  zondag 6 januari 2019 @ 08:22:13 #256
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184234903
afgelopen week wel weer wat interessante zaken zoals met de poster.
2 posters waarvan 1 op 4 november en de ander de datum 5 november draagt en dat het wederom een aanwijzing is in het Q gebeuren.

Zoveel aanwijzingen dan kan je niet meer van toeval spreken en de aanwijzingen worden steeds duidelijker.

En ze zijn er al vanaf het begin
pi_184239732
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 08:22 schreef zomerindebol het volgende:
afgelopen week wel weer wat interessante zaken zoals met de poster.
2 posters waarvan 1 op 4 november en de ander de datum 5 november draagt en dat het wederom een aanwijzing is in het Q gebeuren.

Zoveel aanwijzingen dan kan je niet meer van toeval spreken en de aanwijzingen worden steeds duidelijker.

En ze zijn er al vanaf het begin
Er komt een moment dat Trump geen president meer is. Als Clinton en Obama dan nog altijd niet zijn vervolgd, is dat volgens jou dan bewijs dat je jarenlang achter een valse profeet hebt gevolgd?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zondag 6 januari 2019 @ 14:01:40 #258
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184239985
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 13:50 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er komt een moment dat Trump geen president meer is. Als Clinton en Obama dan nog altijd niet zijn vervolgd, is dat volgens jou dan bewijs dat je jarenlang achter een valse profeet hebt gevolgd?
Natuurlijk niet, dan blijkt de deepstate te groot en draagt Trump een opvolger aan.

Er zullen zelfs fans gaan eisen dat hij langer mag dan 8 jaar.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 6 januari 2019 @ 14:47:01 #259
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184240784
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 13:50 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er komt een moment dat Trump geen president meer is. Als Clinton en Obama dan nog altijd niet zijn vervolgd, is dat volgens jou dan bewijs dat je jarenlang achter een valse profeet hebt gevolgd?
buiten dat je al genoeg dingen ziet gebeuren zoals de onderzoeken die lopende zijn over o.a. de Clintons , en dan is het niets minder dan afwachten wat daar uit komt en wat er intussen allemaal gebeurt.

toch vrij duidelijk te zien dat alles elkaar achter elkaar gezet wordt om tot eigenlijk de juiste conclusie te komen /trump zn calm before the storm speech, begint van q waar trump q twittert op dezelfde dag, de vele fotos en aanwijzingen , voorspellen op juiste dag dood van mc cain ,voorspellen mislukte aanslag in NY en welk land hij kwam,al de fotos waarvan er veel origineel zijn en nog niet op het net te vinden waren op plekken waar een normaal mens niet mag komen.
Al die info /endictments.opknappen en klaar maken voor meer gasten van gitmo, een wet die ingaat per 1-1-2019 over militaire tribunals en waar ook vragen over waren aan kavanaugh.

En zo ontzettend veel meer aanwijzingen.
De link tussen Q en trump is er 100 procent , en ieder die zich echt zou verdiepen in de zaak kan dat niet ontkennen.

En dan heb je nog van die echt nostradumsjes die er al een boek over hebben geschreven ver voor de aantreding van trump (mark tayler) ook wel interessant (al ben ik geen gelovige op dat gebied)

Blijf het volgen zou ik zeggen want het is iig korter aan de gang dan het onderzoek van mueller
pi_184241728
Dat is dus een 'nee'?

Als we een jaar verder zijn, is je verhaal nog precies hetzelfde. Ook dan staat er van alles te gebeuren.

Maar goed, ieder z'n ding.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_184249316
Dump staat op het punt een nog niet eerder vertoond staaltje machtsmisbruik te laten zien waar de honden geen brood van lusten, maar waar maakt men zich druk om? Clinton :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 6 januari 2019 @ 21:47:41 #262
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_184249799
quote:
10s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:30 schreef xpompompomx het volgende:
Dump staat op het punt een nog niet eerder vertoond staaltje machtsmisbruik te laten zien waar de honden geen brood van lusten, maar waar maakt men zich druk om? Clinton :')
Dat dreigen met martial law?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  dinsdag 8 januari 2019 @ 23:44:49 #263
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184291387
quote:
10s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:30 schreef xpompompomx het volgende:
Dump staat op het punt een nog niet eerder vertoond staaltje machtsmisbruik te laten zien waar de honden geen brood van lusten, maar waar maakt men zich druk om? Clinton :')
trump doet wat hij moet doen en als je wat meer geinformeerd was ipv de MSM te kijken dan zou je daar iig wat meer van weten.
Er komt heel veel naar boven drijven op dit moment en niet voor niets dat de MSM bij sommige zenders een oude obama speech vertoont tijdens trumps speech en dat de dems net zo veel tijd krijgen om te reageren.
Zoiets is nog nooit vertoont in de historie lol de angst is groot.

https://bigleaguepolitics(...)comey-covered-it-up/

Tijd dat de swamp eindelijk schoon gemaakt gaat worden en de harde bewijzen komen er aan,
https://www.realclearpoli(...)le_in_handcuffs.html

Enig idee hoe groot dit wel niet is?
En dat bijna de complete MSM het spel mee heeft gespeeld wetende van vrij in het begin dat heel het Russia gedoe fake was en betaald door hillary
  woensdag 9 januari 2019 @ 00:04:59 #264
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_184291781
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:44 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

trump doet wat hij moet doen en als je wat meer geinformeerd was ipv de MSM te kijken dan zou je daar iig wat meer van weten.
Er komt heel veel naar boven drijven op dit moment en niet voor niets dat de MSM bij sommige zenders een oude obama speech vertoont tijdens trumps speech en dat de dems net zo veel tijd krijgen om te reageren.
Zoiets is nog nooit vertoont in de historie lol de angst is groot.

https://bigleaguepolitics(...)comey-covered-it-up/

Tijd dat de swamp eindelijk schoon gemaakt gaat worden en de harde bewijzen komen er aan,
https://www.realclearpoli(...)le_in_handcuffs.html

Enig idee hoe groot dit wel niet is?
En dat bijna de complete MSM het spel mee heeft gespeeld wetende van vrij in het begin dat heel het Russia gedoe fake was en betaald door hillary
Het grappige is dat in het verleden martial law afroepen meerdere keren als een soort doemscenario langs is gekomen in BNW. Nu een zittende president daadwerkelijk daar mee begint te dreigen is het geen probleem en doet hij wat hij moet doen? Strange :)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 9 januari 2019 @ 00:25:21 #265
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184292002
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:04 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Het grappige is dat in het verleden martial law afroepen meerdere keren als een soort doemscenario langs is gekomen in BNW. Nu een zittende president daadwerkelijk daar mee begint te dreigen is het geen probleem en doet hij wat hij moet doen? Strange :)
Niet gek als je weet dat de vorige administraties diep corrupt waren zowel links als rechts, en dat zie je aan o.a. de Benghazi zaken die nu weer de kop op steken.
Om maar niet te vergeten het spioneren van miljoenen mensen en het proberen te verhinderen dat er een president komt waar het volk voor gekozen had.

Valt het dan echt niet op?
De constante overdreven negativisme over trump in de media.
Het doen alsof het zo slecht gaat terwijl het juist erg goed gaat qua economie en werkgelegenheid?
Er voor trump president wilde worden hij overal een graag geziene gast was en zeker bij zwarten en in een keer is het een racist bigamist etc etc/

LOL laat je toch niet zo veel op de mouw spelden en onderzoek eens wat zaken.
Of kijk alleen al naar het spastische gedrag van de MSM dan weet je eigenlijk al genoeg.


https://www.judicialwatch(...)aravan-heads-to-u-s/

[ Bericht 7% gewijzigd door zomerindebol op 09-01-2019 00:34:14 ]
  woensdag 9 januari 2019 @ 00:52:41 #266
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_184292246
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:25 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Niet gek als je weet dat de vorige administraties diep corrupt waren zowel links als rechts, en dat zie je aan o.a. de Benghazi zaken die nu weer de kop op steken.
Om maar niet te vergeten het spioneren van miljoenen mensen en het proberen te verhinderen dat er een president komt waar het volk voor gekozen had.
Erm, ok? Wat aan Benghazi steekt nu weer de kop op dan, en hoe hebben 'ze' geprobeert te verhinderen dat er een president kwam waar het volk voor gekozen had?

quote:
Valt het dan echt niet op?
De constante overdreven negativisme over trump in de media.
Het doen alsof het zo slecht gaat terwijl het juist erg goed gaat qua economie en werkgelegenheid?
Er voor trump president wilde worden hij overal een graag geziene gast was en zeker bij zwarten en in een keer is het een racist bigamist etc etc/

LOL laat je toch niet zo veel op de mouw spelden en onderzoek eens wat zaken.
Of kijk alleen al naar het spastische gedrag van de MSM dan weet je eigenlijk al genoeg.

https://www.judicialwatch(...)aravan-heads-to-u-s/
Daar heb je de MSM toch helemaal niet voor nodig joh, zijn eigen woorden zijn daar al zat voor. En vergeet vooral zijn twitter rants niet. Trump is prima zelf in staat om over te komen als een volslagen idioot. Zijn woorden en acties zeggen meer dan genoeg.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_184296594
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:44 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

trump doet wat hij moet doen en als je wat meer geinformeerd was ipv de MSM te kijken dan zou je daar iig wat meer van weten.
Er komt heel veel naar boven drijven op dit moment en niet voor niets dat de MSM bij sommige zenders een oude obama speech vertoont tijdens trumps speech en dat de dems net zo veel tijd krijgen om te reageren.
Zoiets is nog nooit vertoont in de historie lol de angst is groot.
Nou, welke grote kanalen hebben afgelopen nacht Obama laten zien ipv Trump?

quote:
https://bigleaguepolitics(...)comey-covered-it-up/

Tijd dat de swamp eindelijk schoon gemaakt gaat worden en de harde bewijzen komen er aan,
https://www.realclearpoli(...)le_in_handcuffs.html

Enig idee hoe groot dit wel niet is?
Klein.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_184296656
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:44 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

trump doet wat hij moet doen en als je wat meer geinformeerd was ipv de MSM te kijken dan zou je daar iig wat meer van weten.
Er komt heel veel naar boven drijven op dit moment en niet voor niets dat de MSM bij sommige zenders een oude obama speech vertoont tijdens trumps speech en dat de dems net zo veel tijd krijgen om te reageren.
Zoiets is nog nooit vertoont in de historie lol de angst is groot.

https://bigleaguepolitics(...)comey-covered-it-up/

Tijd dat de swamp eindelijk schoon gemaakt gaat worden en de harde bewijzen komen er aan,
https://www.realclearpoli(...)le_in_handcuffs.html

Enig idee hoe groot dit wel niet is?
En dat bijna de complete MSM het spel mee heeft gespeeld wetende van vrij in het begin dat heel het Russia gedoe fake was en betaald door hillary
Er komt zoveel naar boven drijven dat je je moet bedienen van Youtube-filmpjes waarin een of andere dude allerlei vage teksten opleest waar nog meer vage links worden gelegd.
  woensdag 9 januari 2019 @ 11:49:24 #269
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184297109
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:52 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Erm, ok? Wat aan Benghazi steekt nu weer de kop op dan, en hoe hebben 'ze' geprobeert te verhinderen dat er een president kwam waar het volk voor gekozen had?

[..]

Daar heb je de MSM toch helemaal niet voor nodig joh, zijn eigen woorden zijn daar al zat voor. En vergeet vooral zijn twitter rants niet. Trump is prima zelf in staat om over te komen als een volslagen idioot. Zijn woorden en acties zeggen meer dan genoeg.
Wat denk je van het rusland collusion verhaal wat betaald is door hillary en door de fbi en consorten op illegale wijze is behandeld
  woensdag 9 januari 2019 @ 11:58:13 #270
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184297256
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:24 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Er komt zoveel naar boven drijven dat je je moet bedienen van Youtube-filmpjes waarin een of andere dude allerlei vage teksten opleest waar nog meer vage links worden gelegd.
De andere media werken samen met de tegenstanders van trump , wat je ook duidelijk kon zien aan het IG rapport (daar staat een mooi schema in)
Dus je verwacht dat die nieuws gaan uitzenden wat hun in hun eigen voet zou schieten lol.

Nee je moet wel veel nieuws van andere media halen en daarna behoorlijk wat checken om het waarheidsgehalte te zien.
Want als je de MSM had gelooft was de economie bij dag 1 van trump al kapot gemaakt, er een 3e wereldoorlog uitgebroken en ontelbare keren al impeached of zaken op tape etc etc etc etc.
En tot nog toe allemaal losse flodders of hearsay van zogenaamde anonieme bronnen of zaken die niets te maken hebben met bv het rusland collusion verhaaltje om dan iemand te pakken op belastingen of een leugentje wat in feite ook weer niet als leugen werd gezien.

Hmm ja er is zoveel uitgekomen van het nieuws van de MSM
En als ik kijk naar de getallen dan gaat het vooralsnog goed in de US met economie en de werkgelegenheid en is er redelijke rust rond noord korea en isis is zo goed als verslagen , ambassade is verhuisd.

Hmmm ja
pi_184297372
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:58 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

De andere media werken samen met de tegenstanders van trump , wat je ook duidelijk kon zien aan het IG rapport (daar staat een mooi schema in)
Dus je verwacht dat die nieuws gaan uitzenden wat hun in hun eigen voet zou schieten lol.
Nee, ik verwacht van iemand die doet alsof er van alles boven water is gekomen wat niet meer ontkend kan worden dat er concrete dingen worden genoemd. Vooralsnog is het alleen maar gebakken lucht.
  woensdag 9 januari 2019 @ 12:45:43 #272
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_184298305
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:49 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat denk je van het rusland collusion verhaal wat betaald is door hillary en door de fbi en consorten op illegale wijze is behandeld
Betaald door Hillary zelfs? Hoe dan?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 9 januari 2019 @ 15:32:56 #273
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184301459
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:45 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Betaald door Hillary zelfs? Hoe dan?
https://townhall.com/tips(...)oubt-on-the-n2537657
  woensdag 9 januari 2019 @ 15:34:49 #274
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184301497
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:03 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nee, ik verwacht van iemand die doet alsof er van alles boven water is gekomen wat niet meer ontkend kan worden dat er concrete dingen worden genoemd. Vooralsnog is het alleen maar gebakken lucht.
Volgens mij is de echte gebakken lucht nog steeds het zogenaamde collusion en mij lijkt dat vooralsnog daar geen bewijs van is en van andere zaken wel zoals steele voor de rechter in de uk heeft aangegeven.

Maar goed het gaat natuurlijk om veiligheid en dat een muur werkt was al duidelijk in san Diego en hier zie je ook dat het al werkt
https://www.dhs.gov/news/2018/12/12/walls-work

  woensdag 9 januari 2019 @ 15:53:54 #275
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_184301802
quote:
Dus? Welke conclusie trek je hieruit?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_184302579
Zo'n muur gata natuurlijk net zo goed werken als de Chinese muur, de muur van Hadrianus, de Maginotlinie, de Atlantikwall, de Hollandsche Waterlinie, etc etc.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_184302598
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 15:34 schreef zomerindebol het volgende:

Maar goed het gaat natuurlijk om veiligheid en dat een muur werkt was al duidelijk in san Diego en hier zie je ook dat het al werkt
https://www.dhs.gov/news/2018/12/12/walls-work
Da's wel een slager die zijn eigen vlees keurt natuurlijk he :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  woensdag 9 januari 2019 @ 22:16:16 #278
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184309528
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 16:34 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Da's wel een slager die zijn eigen vlees keurt natuurlijk he :')
het is toch logisch dat het werkt.
Het werkt toch ook in san Diego waar de criminaliteit geweldig afnam nadat het gebouwd was.

Stel je hebt een bioscoop en je hebt allerlei gasten aan de voordeur die netjes betalen en in de rij staan.
En achter heb je een deur open staan waar mensen voor niets naar binnen lopen, dan ga jij toch die deur dicht doen of iig de zaak beveiligen.

en je zegt dat ze voor achter aan moeten sluiten.

Lijkt me allemaal toch niets meer dan logisch.
Als je ze zomaar binnen laat wat ga je dan doen met de mensen die wel netjes op hun beurt wachten? die zullen uiteindelijk ook achterom willen en je krijgt amper geld en je kan je zaakje opdoeken
  woensdag 9 januari 2019 @ 22:19:43 #279
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184309622
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 15:53 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dus? Welke conclusie trek je hieruit?
Simpel toch dat hillary betaald heeft , al kan je dat specifieke weer wat uitgebreider vinden door verder te speuren.

DIt feit is toch al een tijdje boven tafel, dus snap eigenlijk niet waarom je dat niet in kan zien.
  woensdag 9 januari 2019 @ 22:24:18 #280
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_184309776
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 22:19 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Simpel toch dat hillary betaald heeft , al kan je dat specifieke weer wat uitgebreider vinden door verder te speuren.

DIt feit is toch al een tijdje boven tafel, dus snap eigenlijk niet waarom je dat niet in kan zien.
Dat is een onderzoek naar het verhaal, niet het verhaal zelf.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 10 januari 2019 @ 08:57:10 #281
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184314523
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 22:19 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Simpel toch dat hillary betaald heeft , al kan je dat specifieke weer wat uitgebreider vinden door verder te speuren.

DIt feit is toch al een tijdje boven tafel, dus snap eigenlijk niet waarom je dat niet in kan zien.
Man man man, nee dat ligt helemaal niet boven tafel. Jij bent wel erg goedgelovig als het aankomt op jouw fantastische onafhankelijke bronnen. Lachwekkend ook dat je niet verder kan denken dan: Een deur houdt toch mensen tegen, dus werkt het....

Ik weet zeker dat je straks, als blijkt dat al je onzin ook voor jou niet waar is, dat de Deepstate dan te diep zit en het gaat nooit ophouden. Jij zal nooit zien wat voor leugens je achtervolgt, want jouw bronnen zullen wel weer nieuwe leugens moeten verzinnen om de doelgroep te behouden.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184314560
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 22:24 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is een onderzoek naar het verhaal, niet het verhaal zelf.
Het verhaal zelf waar ik aan neem dat je bedoeld het dossier is gevuld met fake zaken zoals dat cohen in praag zou zijn geweest , wat toch wel een van de belangrijkste pijlers was van het hele verhaal.

Het is een verhaal wat niet geverifieerd is geweest *wat wel verplicht was) en wat telkens dus valselijk gebruikt was om een fisa te verkrijgen.
En de zaken waar men mensen op probeert te pakken zijn duidelijk entrapment zoals bv het trump tower gebeuren waar dat Russische vrouwtje net voor en net na de meeting met simpson en waar ze al in het land was gekomen onder vreemde omstandigheden.

Maar goed als je het niet ziet dat het geheel een duidelijke setup was , dan is dat toch reden om iets meer op onderzoek uit te gaan lijkt me
pi_184314591
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 08:57 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Man man man, nee dat ligt helemaal niet boven tafel. Jij bent wel erg goedgelovig als het aankomt op jouw fantastische onafhankelijke bronnen. Lachwekkend ook dat je niet verder kan denken dan: Een deur houdt toch mensen tegen, dus werkt het....

Ik weet zeker dat je straks, als blijkt dat al je onzin ook voor jou niet waar is, dat de Deepstate dan te diep zit en het gaat nooit ophouden. Jij zal nooit zien wat voor leugens je achtervolgt, want jouw bronnen zullen wel weer nieuwe leugens moeten verzinnen om de doelgroep te behouden.
Een deur werkt idd je hebt toch neem ik aan ook je deur dicht en waarschijnlijk op slot.
Wil niet zeggen dat het alles tegen houd maar het helpt wel degelijk en is ook een bewezen feit o.a. in san Diego wat gewoon op te zoeken is met criminaliteit cijfers van ervoor en er na.

En het gaat niet om de bron het gaat om de inhoud en de logica.

Maar geef eens wat duidelijke voorbeelden wat er niet klopt?
Quotes met bewijs graag en dan niet over timing , maar over de feiten.

[ Bericht 2% gewijzigd door SuperHartje op 10-01-2019 11:45:14 ]
  donderdag 10 januari 2019 @ 09:10:27 #284
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184314639
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:04 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Een deur werkt idd je hebt toch neem ik aan ook je deur dicht en waarschijnlijk op slot.
Wil niet zeggen dat het alles tegen houd maar het helpt wel degelijk en is ook een bewezen feit o.a. in san Diego wat gewoon op te zoeken is met criminaliteit cijfers van ervoor en er na.

En het gaat niet om de bron het gaat om de inhoud en de logica,, dat je dat dus niet ziet of te beperkt bent in dat gebeuren zegt mischien iets over jou.

Maar geef eens wat duidelijke voorbeelden wat er niet klopt?
Quotes met bewijs graag en dan niet over timing , maar over de feiten.
Nee zo werkt het niet , simpele. Jij beweert allerlei dingen, maar je hebt nog nooit betrouwbaar bewijs geleverd. En dan moet ik bewijzen dat het er niet is. Nee bewijs jij maar eens dat het waar is wat jij allemaal beweert met " Het is nu wel duidelijk dat.." of "Het ligt al lang op tafel..". Sterker nog Redpilled in het Cabal topic was het ook niet met je eens. Het is OF Q OF Cabal. En zo spreken jullie elkaar tegen, maar dat wil je niet zien.

"Het komt er nu echt aan". Waar dan?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:29:48 #285
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184315767
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:10 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nee zo werkt het niet , simpele. Jij beweert allerlei dingen, maar je hebt nog nooit betrouwbaar bewijs geleverd. En dan moet ik bewijzen dat het er niet is. Nee bewijs jij maar eens dat het waar is wat jij allemaal beweert met " Het is nu wel duidelijk dat.." of "Het ligt al lang op tafel..". Sterker nog Redpilled in het Cabal topic was het ook niet met je eens. Het is OF Q OF Cabal. En zo spreken jullie elkaar tegen, maar dat wil je niet zien.

"Het komt er nu echt aan". Waar dan?
Als dit allemaal waar is van Qanon en de cabal etc dan komt het er niet snel aan. Dit kan in dat geval dan nog jaren duren zelfs tot in een eventuele volgende termijn van Trump.

Ik volg het allemaal ook zo half de afgelopen jaren. Wat betreft Qanon weet ik het niet. Het duurt te lang voor een lolbroek om jaren te LARPen maar om nou direct te geloven dat het klopt doe ik ook niet. Heb nog maar weinig daadwerkelijk bewijs gezien. Krijg eerder het idee dat het een soort van zoethoudertje is voor de "patriots" al dan niet door de VS of Israeli overheid.

Toch is het wel interessant. Bijvoorbeeld de sealed indictments. Ik ben wel benieuwd wat daar in zit.

Maar mijn punt was dat als er al iets van klopt we niet snel resultaat gaan zien. Bureaucratie is een logge machine.
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:34:13 #286
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184315823
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:29 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Als dit allemaal waar is van Qanon en de cabal etc dan komt het er niet snel aan. Dit kan in dat geval dan nog jaren duren zelfs tot in een eventuele volgende termijn van Trump.

Ik volg het allemaal ook zo half de afgelopen jaren. Wat betreft Qanon weet ik het niet. Het duurt te lang voor een lolbroek om jaren te LARPen maar om nou direct te geloven dat het klopt doe ik ook niet. Heb nog maar weinig daadwerkelijk bewijs gezien. Krijg eerder het idee dat het een soort van zoethoudertje is voor de "patriots" al dan niet door de VS of Israeli overheid.

Toch is het wel interessant. Bijvoorbeeld de sealed indictments. Ik ben wel benieuwd wat daar in zit.

Maar mijn punt was dat als er al iets van klopt we niet snel resultaat gaan zien. Bureaucratie is een logge machine.
Volgens Zomer in de Bol zou het eigenlijk allemaal al een paar maanden geleden zijn gebeurd, dat kwam er niet van, maar dit jaar komt het echt. Jullie complotdenkers zijn het niet eens met elkaar eens, waarschijnlijk hebben jullie verschillende Youtubekanalen/websites als favo (en die geven er net een andere twist aan om 'uniek' te blijven).

Q is nu zielfs iets van de overheid van Israel..

Wat is het nou mensen? Komt het binnenkort of gaat het jaren duren?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:36:34 #287
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184315847
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:34 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Volgens Zomer in de Bol zou het eigenlijk allemaal al een paar maanden geleden zijn gebeurt, dat kwam er niet van, maar dit jaar komt het echt. Jullie complotdenkers zijn het niet eens met elkaar eens, waarschijnlijk hebben jullie verschillende Youtubekanalen/websites als favo (en die geven er net een andere twist aan om 'uniek' te blijven).

Q is nu zielfs iets van de overheid van Israel..

Wat is het nou mensen? Komt het binnenkort of gaat het jaren duren?
Het is wel makkelijk schieten aan jouw zijde van het beeldscherm.

Niemand weet echt wat het nou daadwerkelijk is en of er wat komt en wanneer.

Q is wel zo intelligent opgezet dat het een Mossad psyop zou kunnen zijn.

Maar goed in plaats van te schieten zou je ook mee kunnen denken over wat het nou zou kunnen zijn. Want daar ben ik dan wel weer benieuwd naar.
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:40:46 #288
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184315912
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:36 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Het is wel makkelijk schieten aan jouw zijde van het beeldscherm.

Niemand weet echt wat het nou daadwerkelijk is en/of er daadwerkelijk wat komt.

Q is wel zo intelligent opgezet dat het een Mossad psyop zou kunnen zijn.

Maar goed in plaats van te schieten zou je ook mee kunnen denken over wat het nou zou kunnen zijn. Want daar ben ik dan wel weer benieuwd naar.
_O- Nee, mensen lezen dingen in Q die er niet zijn. Net als Nostradamus. Ik snap werkelijk niet hoe je kunt denken dat Q intelligent geschreven is. En dat het daarom dan een Mossad psyop zou kunnen zijn. Laat me raden. Dit weet je van YouTube?

En ZidB roept dit al lang dat het snel gata gebeuren en ik voorspelde al dat de doelpalen verzet zouden worden naar: "dat duurt langer dan je denkt, deepstate is te groot".
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:49:18 #289
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184316044
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:40 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

_O- Nee, mensen lezen dingen in Q die er niet zijn. Net als Nostradamus. Ik snap werkelijk niet hoe je kunt denken dat Q intelligent geschreven is. En dat het daarom dan een Mossad psyop zou kunnen zijn. Laat me raden. Dit weet je van YouTube?

En ZidB roept dit al lang dat het snel gata gebeuren en ik voorspelde al dat de doelpalen verzet zouden worden naar: "dat duurt langer dan je denkt, deepstate is te groot".
Nee dat weet ik niet van Youtube, ik denk zelf na.

En ja, ik vind het interessant om te volgen en over na te denken.

Welke debiel gaat er nou jaren zo'n larp volhouden. Er moet in elk geval geld mee gemoeid zijn. Wie betaalt Q?

Maar goed aan jou is het ook aan dovemans oren gericht want jij weigert je er in te verdiepen en komt hier alleen om makkelijk te scoren omdat iemand het "mis" heeft.

Nogmaals: niemand weet wat het is, hoe lang het gaat duren etc.

Speculatie is iets wat logisch is in deze. Hier mensen belachelijk over maken zoals jij telkens doet is wel erg simpel hoor. Ga lekker naar NWS om goedkoop te scoren of denk mee.
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:52:36 #290
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184316087
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:49 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Nee dat weet ik niet van Youtube, ik denk zelf na.

En ja, ik vind het interessant om te volgen en over na te denken.

Welke debiel gaat er nou jaren zo'n larp volhouden. Er moet in elk geval geld mee gemoeid zijn. Wie betaalt Q?

Maar goed aan jou is het ook aan dovemans oren gericht want jij weigert je er in te verdiepen en komt hier alleen om makkelijk te scoren omdat iemand het "mis" heeft.

Nogmaals: niemand weet wat het is, hoe lang het gaat duren etc.

Speculatie is iets wat logisch is in deze. Hier mensen belachelijk over maken zoals jij telkens doet is wel erg simpel hoor. Ga lekker naar NWS om goedkoop te scoren of denk mee.
Dus moet het wel echt zijn? Wat een kinderachtige beredenering.

Q moet een belangrijk persoon van de overheid van USA of Israel zijn, want:
- Niemand gaat zo lang een LARP volhouden
- Het is intelligent geschreven
- Wie betaalt Q?
- Maar niemand weet wat het is en hoe lang het gaat duren

Sterke punten.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:55:11 #291
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184316125
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:52 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dus moet het wel echt zijn? Wat een kinderachtige beredenering.

Q moet een belangrijk persoon van de overheid van USA of Israel zijn, want:
- Niemand gaat zo lang een LARP volhouden
- Het is intelligent geschreven
- Wie betaalt Q?
- Maar niemand weet wat het is en hoe lang het gaat duren

Sterke punten.
Nee dat maak jij er van :') Ik stel nog notabene dat ik niet weet wat het is en dat ik daar benieuwd naar ben. :')

Sterkere punten ga je niet krijgen en dat is ook goed hier in BNW. Het is daarom ook erg makkelijk scoren maar toch blijf je het doen. Wat is daar de lol aan als ik vragen mag?

Als je dit niet interessant vindt waarom ga je dan niet weg?
  donderdag 10 januari 2019 @ 11:03:06 #292
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184316224
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:55 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Nee dat maak jij er van :') Ik stel nog notabene dat ik niet weet wat het is en dat ik daar benieuwd naar ben. :')

Sterkere punten ga je niet krijgen en dat is ook goed hier in BNW. Het is daarom ook erg makkelijk scoren maar toch blijf je het doen. Wat is daar de lol aan als ik vragen mag?

Als je dit niet interessant vindt waarom ga je dan niet weg?
Mag je hier alleen maar commenten als je erin gelooft? Dit is hier al vaker besproken. Ik mag best kritisch zijn op je argumenten, BNW of niet. Je punten zijn inderdaad niet sterk en je geeft aan dat ik geen sterkere punten ga krijgen. En het dan vreemd vinden dat ik dat bekritiseer. Misschien wil ik wel overtuigd worden met goede argumenten.

Ik krijg ze niet van jou en niet van ZidB. OP zijn minst geeft hij nog aan dat het eraankomt. Clinton, Obama, Mueller, ze gaan allemaal naar de gevangenis. Maar nergens goede argumenten, enkelt en alleen wat YouTubefilmpjes van amateurs die proberen een doelgroep te pleasen, (iets met inkomsten). Maar nergens een onderbouwd verhaal. Linkjes komen langs met conclusies die niet in de link zijn te vinden, met bronnen die als hoofdinkomsten complotdenkers hebben en opiniestukken die voor nieuws worden aangezien.

Dat het BNW is wil niet zeggen dat je niet een beetje je best moet doen om je beweringen te beargumenteren met goede info.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 10 januari 2019 @ 11:10:09 #293
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184316312
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:03 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Mag je hier alleen maar commenten als je erin gelooft? Dit is hier al vaker besproken. Ik mag best kritisch zijn op je argumenten, BNW of niet. Je punten zijn inderdaad niet sterk en je geeft aan dat ik geen sterkere punten ga krijgen. En het dan vreemd vinden dat ik dat bekritiseer. Misschien wil ik wel overtuigd worden met goede argumenten.

Ik krijg ze niet van jou en niet van ZidB. OP zijn minst geeft hij nog aan dat het eraankomt. Clinton, Obama, Mueller, ze gaan allemaal naar de gevangenis. Maar nergens goede argumenten, enkelt en alleen wat YouTubefilmpjes van amateurs die proberen een doelgroep te pleasen, (iets met inkomsten). Maar nergens een onderbouwd verhaal. Linkjes komen langs met conclusies die niet in de link zijn te vinden, met bronnen die als hoofdinkomsten complotdenkers hebben en opiniestukken die voor nieuws worden aangezien.

Dat het BNW is wil niet zeggen dat je niet een beetje je best moet doen om je beweringen te beargumenteren met goede info.
Ik zeg toch dat ik het half volg en er ook niet helemaal in geloof. Dat maakt het niet minder mysterieus en in mijn ogen een interessant BNW stuk.

Wat mij betreft mag je kritisch zijn, wat ook goed is. Dat ben ik ook.

Verder nogmaals: niemand weet wat het nou daadwerkelijk is. Hiervan krijg je speculatie. En dat is ook goed omdat dit ook het aangewezen forum daarvoor is.

In elk geval ik stel niet dat het allemaal waar is. Je haalt mij denk ik door de war met iemand anders. Ik kom hier om te een beetje up to date te blijven hoe dit verhaal verder gaat. Net als dat ik qanon.pub af en toe lees.

Toch moet ik wel zeggen dat ik maar weinig bewijs heb gezien. (wat ik ook al eerder stelde)

Open gewoon je geest wat en denk eens mee wat het dan is. Ook ik ben daar wel benieuwd naar.

Denk jij dat het een kansloze lolbroek is die inmiddels al twee jaar op een zolderkamer dit soort cryptische stukken publiceert?

Een discussie kan ook leuk zijn als je er voor open staat. Laat mensen denken wat ze willen. Dat argumenten niet sterk zijn ga je houden op een onderwerp waarvan niemand nou daadwerkelijk weet wat het is. En dat is ook goed in dit forum.
pi_184318633
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:10 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Ik zeg toch dat ik het half volg en er ook niet helemaal in geloof. Dat maakt het niet minder mysterieus en in mijn ogen een interessant BNW stuk.

Wat mij betreft mag je kritisch zijn, wat ook goed is. Dat ben ik ook.

Verder nogmaals: niemand weet wat het nou daadwerkelijk is. Hiervan krijg je speculatie. En dat is ook goed omdat dit ook het aangewezen forum daarvoor is.

In elk geval ik stel niet dat het allemaal waar is. Je haalt mij denk ik door de war met iemand anders. Ik kom hier om te een beetje up to date te blijven hoe dit verhaal verder gaat. Net als dat ik qanon.pub af en toe lees.

Toch moet ik wel zeggen dat ik maar weinig bewijs heb gezien. (wat ik ook al eerder stelde)

Open gewoon je geest wat en denk eens mee wat het dan is. Ook ik ben daar wel benieuwd naar.

Denk jij dat het een kansloze lolbroek is die inmiddels al twee jaar op een zolderkamer dit soort cryptische stukken publiceert?

Een discussie kan ook leuk zijn als je er voor open staat. Laat mensen denken wat ze willen. Dat argumenten niet sterk zijn ga je houden op een onderwerp waarvan niemand nou daadwerkelijk weet wat het is. En dat is ook goed in dit forum.
Er zijn wel ontzettend veel verbindingen tussen Q en Trump en die worden steeds duidelijker.
Er zijn er veel te veel om als toeval weg gezet te worden.
Q wist bv precies te vertellen incl fotos over hoe en wat met N korea en de besprekingen en uitkomst alvorens het voor de wereld bekend was.

Hij plaatste een foto van een bovenaanzicht van een peuterzaal in china en een foto van een man die de straat over stak.
DIe fotos bleken weer te zijn van iemand van de clinton foundation die een tijdje later opgepakt werd in china icm diezelfde peuterzaal.

Hij wist ook precies te vertellen dat er een aanslag zou komen en die zou mislukken en welk land de aanslagpleger vandaan kwam dmv de munteenheid te vermelden (al was dat heel snel na de aanslag wat op dat moment niet bekend was)

Hij wist ook dagen vantevoren exact te vertellen op welke dag mc cain ging overlijden.

Dan heb je nog de enorm aantal links tussen trump en Q met dat trump tweets maakt precies 17 minuten na Q met exact dezelfde woorden.
OF al de zogenaamde taalfouten van trump die gewoon bewust zijn en betekenis hebben. (kijk bv naar de poster van vorige week die een dag scheelde van diezelfde poster van trump in november op zn twitter)

De wetenschap dat Trump niet de enigste is die zijn twitter gebruikt , want hij was aan het posten tijdens een live speech, wat dus betekend dat er meerdere mensen zijn twitter gebruiken.

Het enorm aantal fotos die nergens op internet te vinden waren alvorens ze geplaatst werden door Q en die zeker niet fake zijn.

En zo zijn er nog ontelbaar meer bewijzen dat het gewoon geen toeval meer kan zijn.

En ja ik ben absoluut niet gelovig en ben helemaal niet van de samenzweringen, ik kan wel

putten uit info uit US en Mexico ivm mijn schoonfamilie wat ook wel helpt in veel zaken


Hier een site met proofs:
https://www.qproofs.com/

Overigens probeer dit te googlen of met duck duck en je ziet een enorm verschil in wat je vind als je niet gelooft in bias van google o.a.

En dan zijn er nog de zaken zoals de endictments, gitmo opgeknapt en uitgebreid , de gevangennis boten , de wetten die zijn veranderd sinds afgelopen 1 jan , de vragen aan kavanaugh daarover.
En dan trump zn speech waar het allemaal mee begon en zijn beloftes (beter die nog eens goed te checken)

Ik vind het mooi wat er aan de hand is en dat er een president is die zn eigen volk echt eerst wil laten zijn.
Iemand die ze wil beschermen door de grenzen dicht te gooien.
Iemand die probeert zn beloftes echt in te lossen.
Iemand die daadwerkelijk iets doet aan child trafficking
iemand die probeert om uit alle oorlogshaarden weg te trekken wetende dat de us voor een groot deel verantwoordelijk was.
Ja hij overdrijft nogal eens als hij aan het ouwehoeren is en spreekt alleen in hyperbolen maar hij maakt wel schoon en dat gaat soms gebaart met het nodige schuren.

Ook economisch gezien wil hij de US onafhankelijk maken met energie en uit zoveel mogelijke onzin zaken stappen en het leger sterk maken in iets aan de infrastructuur doen en bedrijven proberen terug te halen naar de US.
En puur en alleen omdat het niet lang zal duren eer de dollar klapt(overigens de hele wereld economie, wat wel eens snel kan gaan als de gele vesten hun zin krijgen in frankrijk met de banken).
Dan ben je als land gebaat bij een modern leger en een goede infra structuur en bedrijven die er al zitten om de boel daarna weer op te bouwen maar dan zonder FED , IMF etc

[ Bericht 20% gewijzigd door zomerindebol op 10-01-2019 13:42:50 ]
pi_184386304
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 13:33 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Hoe weet je zo zeker dat child trafficking bij Trump in goede handen is als Trump publiekelijk het volgende te kennen heeft gegeven..

1There was that time on 'The View' Trump said he'd be interested in dating Ivanka if she wasn't his daughter.
2He allegedly once asked a columnist if it was wrong to be more sexually attracted to your daughter than your wife.
3Trump joked on Wendy Williams' talk show about how he and his daughter both liked sex.
4Trump allegedly compared two alleged mistresses to Ivanka.

defend this shit pls.
  zondag 13 januari 2019 @ 22:08:26 #296
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184387550
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2019 21:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hoe weet je zo zeker dat child trafficking bij Trump in goede handen is als Trump publiekelijk het volgende te kennen heeft gegeven..

1There was that time on 'The View' Trump said he'd be interested in dating Ivanka if she wasn't his daughter.
2He allegedly once asked a columnist if it was wrong to be more sexually attracted to your daughter than your wife.
3Trump joked on Wendy Williams' talk show about how he and his daughter both liked sex.
4Trump allegedly compared two alleged mistresses to Ivanka.

defend this shit pls.
Simpel toch , hij heeft nu eenmaal een apart soort humor.
Hij is gewoon een vreemd figuur, maar als jij de humor niet leuk vind dan zit daar meteen iets achter ?

Feitelijk zijn er onder zijn presidentschap al heel veel opgepakt mbt childtrafficking etc en heeft hij al jaren geen goed woord over voor dat soort praktijken.

Kom dan iig met iets feitelijks, de dems staan er al bekend om dat men op alles sexof racisme geruchten probeert te plaatsen.
En zelfs laatst nog Russische bots heeft laten faken om moore te laten verliezen en dan nog de zogenaamde 40 jaar geleden zaakjes
pi_184387787
Hier zie je Trump vergezeld door 3 leden van de ware 'kabal', de grootste internationale criminelen, manipulateurs en vijanden van de mensheid, de jezuïeten. De jezuïeten staan boven de vrijmetselarij, hebben de illuminati en alle vertakkingen opgezet via hun student Adam Weishaupt in Ingolstadt, de huidige paus is er een. Ze zijn verantwoordelijk voor tyrannieke communistische regimes, nazi duitsland door middel van hun agent Himmler, en de grootste macht binnen de EU. De Rothschildbankiers zijn hun schatmeesters en boekhouders, aldus de Joodse encyclopedie.


Het kruis dat de priester rechts draagt is ongeveer hetzelfde kruis als dat de paus draagt, met de armen gekruist:

https://www.lasalette.org(...)Cross/Untitled-1.jpg

Wat dus duidelijk een verwijzing is naar het feit dat het Vaticaan het in werkelijkheid te zeggen heeft in het witte huis. En niet trump, de democraten, de republikeinen of wat dan ook.

Het is dus ook niet verwodnerlijk dat de architectuur in Washington DC een kopie is van die van het Vaticaan, met de obelisk geplaatst voor het Congress, zoals je de obelisk op het sin pietersplein hebt voor de sint pieter.

USA is de militaire tak van het vaticaan.
pi_184388283
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2019 22:08 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Simpel toch , hij heeft nu eenmaal een apart soort humor.
Hij is gewoon een vreemd figuur, maar als jij de humor niet leuk vind dan zit daar meteen iets achter ?
je zit hier mijlendiep in conspiracyshit waar een wolk van vaagheid gebracht wordt alsof het klare gesneden koek is en ondertussen flapt je idool straight 'into the camera' eruit dat hij het liefst z'n eigen dochter zou neuken en is dat zijn gevoel voor 'humor'.

Dit hele topic is humor.

Cao
  maandag 14 januari 2019 @ 08:03:11 #299
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_184392114
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 22:45 schreef Beathoven het volgende:

[..]

je zit hier mijlendiep in conspiracyshit waar een wolk van vaagheid gebracht wordt alsof het klare gesneden koek is en ondertussen flapt je idool straight 'into the camera' eruit dat hij het liefst z'n eigen dochter zou neuken en is dat zijn gevoel voor 'humor'.

Dit hele topic is humor.

Cao
Het is niet mijn idool , alhoewel ik wel respect heb hoe hij ondanks alle tegenwind en negatieve media aandacht toch recht blijft voor waar hij voor staat.
Maar denk je nu echt dat als hij zn dochter zou pakken , dat hij dan die grappen zou maken?
Lijkt me niet alhoewel je mensen hebt in alle standen en maten.

Overigens zie ik het hele Q gebeuren niet als vaag, want er zijn ontelbare links tussen trump , dat het onmogelijk is dat het geen direct verband heeft, maar om daar achter te komen moet je idd wat meer aandacht schenken in de materie ipv effe snel wat doorlezen en daar je mening op basseren.

En ja hij was onderdeel van de kabaal en zo iemand heb je ook nodig als je ooit de zaak van binnenuit wil opblazen, hij is overigens geselecteerd door leger etc.

Maar langzaam en zeker gaat de sluier omhoog van wat er werkelijk aan de hand was in de US en de rest van de wereld.
Af van de petrodollar en terug op de goudstandaard, af van de fed imf etc
Langzaam maar zeker weg trekken uit de proxy oorlogen die er alleen maar zijn om een pijplijntje of een stuk controle.

Het mooie aan dit alles is dat het op niet te lange termijn allemaal vanzelf duidelijk wordt voor ook de onwetende :P
  maandag 14 januari 2019 @ 12:38:16 #300
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184395662
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 22:45 schreef Beathoven het volgende:

[..]

je zit hier mijlendiep in conspiracyshit waar een wolk van vaagheid gebracht wordt alsof het klare gesneden koek is en ondertussen flapt je idool straight 'into the camera' eruit dat hij het liefst z'n eigen dochter zou neuken en is dat zijn gevoel voor 'humor'.

Dit hele topic is humor.

Cao
Aparte samenvatting van het topic, not buying it.
2019: The Great Awakening
  maandag 14 januari 2019 @ 13:11:14 #301
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184396230
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2019 22:19 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Hier zie je Trump vergezeld door 3 leden van de ware 'kabal', de grootste internationale criminelen, manipulateurs en vijanden van de mensheid, de jezuïeten. De jezuïeten staan boven de vrijmetselarij, hebben de illuminati en alle vertakkingen opgezet via hun student Adam Weishaupt in Ingolstadt, de huidige paus is er een. Ze zijn verantwoordelijk voor tyrannieke communistische regimes, nazi duitsland door middel van hun agent Himmler, en de grootste macht binnen de EU. De Rothschildbankiers zijn hun schatmeesters en boekhouders, aldus de Joodse encyclopedie.


Het kruis dat de priester rechts draagt is ongeveer hetzelfde kruis als dat de paus draagt, met de armen gekruist:

https://www.lasalette.org(...)Cross/Untitled-1.jpg

Wat dus duidelijk een verwijzing is naar het feit dat het Vaticaan het in werkelijkheid te zeggen heeft in het witte huis. En niet trump, de democraten, de republikeinen of wat dan ook.

Het is dus ook niet verwodnerlijk dat de architectuur in Washington DC een kopie is van die van het Vaticaan, met de obelisk geplaatst voor het Congress, zoals je de obelisk op het sin pietersplein hebt voor de sint pieter.

USA is de militaire tak van het vaticaan.
Hoeveel mensen dragen zo'n kruis? Maar nee hoor, het is een verwijzing naar dat het Vaticaan het voor het zeggen heeft in het Witte Huis.

Totaal zonder enige bron, maar dit laat zien dat je als feitenjager altijd verliest van een complotteraar. Dit valt niet te weerleggen met feiten, terwijl het beweren zelf totaal op geen waarheid is berust. Dus moet het volgens een complotdenker wel waar zijn.

Zo krijg je de Cabal en Q. Q fans zijn het niet eens met elkaar eens, maar allemaal denken ze precies te weten hoe het zit... Dat allemaal omdat ze een andere 'bron' volgen ('bron' = amateur blogger/vlogger die extra centjes verdiend met praten over complotten omdat dat zijn doelgroep is).

Ik dacht dat de GOP het nogal voor het zeggen had de afgelopen jaren, of werken die ook bij het Vaticaan?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')