Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:27 |
http://www.ad.nl/amersfoo(...)een-missie~a6e36375/ ![]() ![]() ![]() FILMPJE: http://frontpage.fok.nl/w(...)orden-bij-de-ah.html [ Bericht 3% gewijzigd door Paul op 02-07-2017 11:50:58 ] | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:30 |
Ah.. de blikken waren te goedkoop bij appie.. Nu kunnen ze die hoge prijs ook weer verantwoorden.. ![]() Oh en verder: PAUUUUUUUUUUUUUL! | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:32 |
In het artikel zit een filmpje, het is zo'n 4 euro | |
FlippingCoin | zondag 2 juli 2017 @ 11:33 |
![]() Lekker hip. | |
Roofmate77 | zondag 2 juli 2017 @ 11:33 |
Klinkt handig genoeg om te het te kopen. | |
Droopie | zondag 2 juli 2017 @ 11:34 |
Vind dit niet zo slecht bedacht eigenlijk. Voorlopig is het mijn smaak niet, maar als er iets lekker bijzit prima zo te zien. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:34 |
![]() ![]() ![]() | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:35 |
Grappig ben ik he Kijk hier filmpje: http://frontpage.fok.nl/w(...)orden-bij-de-ah.html | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:36 |
Het is in 1950 al bedacht... het enige wat nieuw is, is het papiertje en het naampje... Oh en de prijs dus.. | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:37 |
Ik ga morgen een blikje halen ![]() | |
Roofmate77 | zondag 2 juli 2017 @ 11:38 |
Met hoeveel personen kun je van een zo'n blik eten?? | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:38 |
Het gaat verdomme ook totaal niet om wat erin zit he? ![]() | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:39 |
Ik denk 1, want in het filmpje gaat ze het in een pan doen en ondertussen een wijntje voor haar zelf brouwen. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:39 |
Met 40 man lukt het net.. dan krijgt iedereen 1 theelepel.. ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:41 |
Nog niet eens.. ze bakt er ook een naanbrood bij.. ![]() | |
Roofmate77 | zondag 2 juli 2017 @ 11:42 |
Ja dan wordt het wel duur, voor 8 euro kan ik het gerecht in het blik waarschijnlijk ook wel zelf maken. | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:43 |
![]() | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:43 |
Uiteraard, maar dit is gemaakt voor gemak en dat je het een jaar in je kast kan zetten ofzo | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:44 |
Gvd... ![]() ![]() ![]() | |
Geerd | zondag 2 juli 2017 @ 11:45 |
Ik zou haar keihard doen !!! | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:45 |
Ze is leuk he, had dr trouwens wel ouder verwacht dan 30. | |
#ANONIEM | zondag 2 juli 2017 @ 11:46 |
Ik zou het geen blik waardig gunnen. | |
Roofmate77 | zondag 2 juli 2017 @ 11:47 |
Zal wel een paar blikken kopen voor het geval de pleuris nog eens uitbreekt hier. Hebben we iig verantwoorde gezonde maaltijden. | |
Deshain | zondag 2 juli 2017 @ 11:49 |
Ja ga jij even lekker zelf een chili con carne in elkaar draaien als de Stormtroopers door de straten rennen en je al lang en breed in je schuilkelder een blik van Maartje had kunnen opentrekken. Nederlandse zuinigheid ![]() Opzich snijden haar argumenten wel hout, alleen van de algehele branding krijg ik verschrikkelijke hipsterjeuk. | |
Karig_Hutje | zondag 2 juli 2017 @ 11:49 |
Blikwaar, een giftig gevaar Het San Francisco Breast Cancer fund (BCF) heeft blikvoeding getest op de aanwezigheid van bisfenol A(BPA). Dit is een hormoonverstorende, synthetische stof die in de plastic bekleding van blikproducten zit. BPA lekt weg uit de wandbekleding en komt in het eten terecht. Deze stof eten we gewoon op als we blikproducten gebruiken. Het kan leiden tot kanker en agressief gedrag. Speciaal voor kinderen is het gevaarlijk omdat BPA de abnormale ontwikkeling van de voortplantingsorganen op zijn geweten heeft. http://eten-en-drinken.in(...)n-giftig-gevaar.html | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:50 |
Kheb meer plaatjes gevonden![]() ![]() ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:50 |
10 jaar lukt ook prima... Er was laatst nog een gast die een hele ingeblikte kip opat die hij gekregen had op zn trouwdag ergens 50 jaar geleden.. Ik ben best wel fan van blik verder.. maar het moet wel om de inhoud vs prijs gaan.. Dit soort marketing heb ik altijd zo'n pleurishekel aan... bonduelle is er ook zo eentje.. die flikkert bij al zn groenten in blik suiker erbij en vraagt dan 4 keer zoveel... ![]() Als ik suiker over mn groente wil dan doe ik dat zelf wel... Doe mij maar goedland van de aldi.. dat zijn gewoon goede pure ingredienten en kosten geen drol.. | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 11:52 |
Dit is toch helemaal niet hipster?![]() ![]() | |
Deshain | zondag 2 juli 2017 @ 11:53 |
https://community.ah.nl/w(...)n-bpa-vrij-zijn-1318 | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 11:53 |
Heb je het etiket wel eens gegeten? en het blik zelf? Er lekken namelijk via je handen altijd papier en ijzerdeeltjes mee.. ![]() | |
Elvi | zondag 2 juli 2017 @ 11:55 |
Bier-tomatensaus? Dat lijkt me wel wat om een keer zélf te maken ![]() | |
Karig_Hutje | zondag 2 juli 2017 @ 11:58 |
Dit is geen huismerk. Ik hoop dat zij daar ook over heeft nagedacht. | |
Näsenbar | zondag 2 juli 2017 @ 12:09 |
Het is nou niet helemaal duidelijk waarom dit per se gezond is in plaats van 'minder slecht'. Tevens, voor 4 euro een blik saus met groente kopen ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:12 |
Omdat het verser is en geen conserveermiddelen bevat... Blik is idd vrij gezond.. net als diepvriesgroente.. de groente zit binnen een paar uur na oogst in de verpakking.. Dan is los spul nog onderweg om 3 dagen later als "vers" in de winkel te liggen.. ![]() | |
z80 | zondag 2 juli 2017 @ 12:16 |
En wat is er mis met glas? Geen giftige stoffen en volledig het te gebruiken. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:20 |
Je laat het pleuren bij de uitgang.. trapt er met je flipflops dwarsdoorheen.. rent dan naar je auto om naar een arts te komen, rijd door het glas en hebt een lekke band... Maar je word er niet ziek van... ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 juli 2017 @ 12:28 |
vanBLIK Kip in kokossaus ![]() Kan aan mij liggen. Maar dit is precies evenveel zout als in al het andere blikvoer. Alleen dan dubbel zo duur ![]() | |
Resistor | zondag 2 juli 2017 @ 12:28 |
![]() Dat is een heel mooi brandertje om mee te nemen voor kamperen. Verder geen mening ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 juli 2017 @ 12:31 |
Zelfde soort brander als in MRE's zitten ![]() "Esbit Pocket Stove" [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2017 12:32:32 ] | |
Geralt | zondag 2 juli 2017 @ 12:33 |
Er is toch al meer dan genoeg eten in blik verkrijgbaar? Ik snap niet waarom dit als iets revolutionairs gezien wordt ![]() | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 12:38 |
Gelukkig hebben we oplettende FOK!kers ![]() | |
The_Temp | zondag 2 juli 2017 @ 12:41 |
Dacht ik eerst ook, maar als ik er over nadenk ken ik nog geen complete maaltijden uit blik. Wel soep, groente, fruit etcetera. Voor die prijs kan je trouwens ook zo'n ingevroren eenpansmaaltijd kopen: ![]() | |
summer2bird | zondag 2 juli 2017 @ 12:41 |
Nog goedkoper ook. | |
Paul | zondag 2 juli 2017 @ 12:42 |
Die is lekker ![]() | |
nogeenoudebekende | zondag 2 juli 2017 @ 12:43 |
Bami, nasi, spaghetti, macaroni, ravioli, chili con carne en nog veel meer spul in blik te krijgen, al tientallen jaren. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:43 |
Je kent toch wel chili con carne, ravioli, bami/nasi, goulash/hachee/stoofvlees uit blik? Een blik gooi je ergens neer en een paar jaar later eet je de inhoud op.. dat lukt met zo'n zakje niet.. | |
The_Temp | zondag 2 juli 2017 @ 12:44 |
Nooit geweten ![]() | |
summer2bird | zondag 2 juli 2017 @ 12:45 |
Zakje vries je toch gewoon in? | |
nogeenoudebekende | zondag 2 juli 2017 @ 12:45 |
Ik had altijd een paar blikken ergens in een hoek in de vrachtwagen liggen voor als eens een weekend in the middle of nowhere uitkwam. Geen culinaire hoogstandjes maar in nood is het mooi spul. | |
Farenji | zondag 2 juli 2017 @ 12:45 |
Gutgut, een nieuw etiketje op een principe van twee eeuwen oud en men doet alsof het iets totaal revolutionairs is. In de tijd van napoleon kregen de soldaten al maaltijden in blik mee. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:45 |
Zo ongeveer alles wat je kunt koken bestaat wel in blik.. | |
WammesWaggel | zondag 2 juli 2017 @ 12:45 |
Met of zonder bliksmaak? Ingevroren geniet toch mijn voorkeur. | |
#ANONIEM | zondag 2 juli 2017 @ 12:45 |
Staan zelfs heuze reviews van Fok!kers die hun lichaam opofferden voor de wetenschap. CUL / Bami goreng in blik | |
summer2bird | zondag 2 juli 2017 @ 12:46 |
icl kip ![]() | |
Geralt | zondag 2 juli 2017 @ 12:46 |
En dat is dan maar 1 voorbeeldje. Meer dan genoeg maaltijden uit blik die al tig jaar op de markt zijn. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:47 |
Ja maar dan moet je wel eentje hebben/meenemen.. Kijk wij zijn hier verwend met een wegenwacht.. maar in een wat minder zwaar bevolkt land heeft iedereen wel een blik naast het reservewiel liggen.. etc etc | |
#ANONIEM | zondag 2 juli 2017 @ 12:47 |
Vergeet het broodje hamburger niet ![]() | |
summer2bird | zondag 2 juli 2017 @ 12:48 |
Ja, dat is ook zo. Vroeger at men ook veel meer uit blik, dat was normaal. Tegenwoordig zijn we verwend door alles vers en uit het seizoen te kunnen kopen. Goeie ontwikkeling. | |
summer2bird | zondag 2 juli 2017 @ 12:48 |
Brrrr ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:51 |
Dat is eigenlijk een heel fout voorbeeld... er zit namelijk een (de reeds genoemde) plasticlaag aan de binnenkant van het blik.. Zo een blik op een brandertje pleuren heeft niet zo mijn vooreur eigenlijk... ![]() | |
The_Temp | zondag 2 juli 2017 @ 12:51 |
Mooi topic wel ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 12:53 |
Maar in blik of ingevroren is veel verser... Daarbij durf ik de inhoud van een blik van 30 jaar oud wel op te eten.. Van iets wat vers is, is dan niet zo heel veel meer over... ![]() | |
halfway | zondag 2 juli 2017 @ 13:03 |
Over blinde Vink gesproken. En ook uit het merk zijn weinig conclusies te trekken: zowel Bonduelle en Hak als de huismerken van AH, Jumbo, Lidl (Freshona) en Aldi (Goedland) voegen vaak suiker toe aan hun conserven. | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 13:05 |
Goedland doet het niet... iig niet in hun blikken.. Kijk maar eens goed naar de percentages tussen bonduelle en goedland | |
nogeenoudebekende | zondag 2 juli 2017 @ 13:06 |
Laatst Hak zonder suiker gepakt, gewoon niet af te krijgen. | |
Postbus100 | zondag 2 juli 2017 @ 13:29 |
Ze heeft ook een winkeltje in Amersfoort, zag ik bij toeval. Echt een leuk pandje! ![]() | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 2 juli 2017 @ 13:30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
summer2bird | zondag 2 juli 2017 @ 13:31 |
Gewoon je eigen spul groeien, dat is pas vers ![]() | |
Geerd | zondag 2 juli 2017 @ 13:32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] Die zijn tering lekker man !! Iets laten aanbakken niet verbranden maar... heerlijk ! | |
FlippingCoin | zondag 2 juli 2017 @ 13:34 |
Die zijn tering lekker man !! Iets laten aanbakken niet verbranden maar... heerlijk ! [/quote] Hahaha ik zou niet durven dat blik überhaupt open te maken. ![]() | |
Geerd | zondag 2 juli 2017 @ 13:37 |
Hahaha ik zou niet durven dat blik überhaupt open te maken. ![]() [/quote] Stoofvlees uit blik is trouwens wel verrassend lekker !! en dan van die gekruide aardappel wedges uit de oven erbij. ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 13:39 |
Een tuintje in je kofferbak.. voor het geval dat.. ![]() | |
noizzieNL | zondag 2 juli 2017 @ 13:40 |
En vergeet in het kader van BPA ook de kassabonnen niet; daar is de bpa gewoon over uitgesmeerd (en een boel andere chemicaliën!! | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 13:42 |
Dat is al een poosje niet meer zo... maarja ieder ander etiket dan weer wel... ![]() | |
Geerd | zondag 2 juli 2017 @ 13:43 |
Die franse jachtschotel nog niet gezien !! MOrgen maar eens kijken ! | |
noizzieNL | zondag 2 juli 2017 @ 13:50 |
Wat is het alternatieve chemische smeersel op de kassabon nu dan? BPB? BPS? BPF? | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 13:53 |
Geen idee.. vraag het hier eens: https://community.ah.nl/w(...)n-bpa-vrij-zijn-1318 | |
hottentot | zondag 2 juli 2017 @ 13:55 |
Yep, en 30 jaar geleden had je ook van die blikken waar je aan de buitenzijde van de bovenkant gaatjes moest prikken, dan kwamen 2 stoffen bij elkaar en kon je door een chemische reactie 10 minuten later een warme maaltijd opentrekken, niet superlekker maar wel erg handig als je aan het nachtvissen was, lekker om 3 uur in de nacht je biertje wegzetten en een blik warme gehaktballen opentrekken. Volgens mij van de markt verdwenen omdat ze te duur waren. (rond de fl10,-) | |
nogeenoudebekende | zondag 2 juli 2017 @ 13:57 |
Door die prijs heb ik ze nooit gepakt. ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 juli 2017 @ 14:01 |
Zoiets? ![]() | |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 14:06 |
Die zijn er nog steeds... Google "zelfwarmende maaltijden" | |
Duveldrinker | zondag 2 juli 2017 @ 14:09 |
Dat stomme wijf alleen al.... | |
noizzieNL | zondag 2 juli 2017 @ 14:23 |
Heb jij er geen verstand van dan als je beweert dat " Dat is al een poosje niet meer zo... " Waar baseer je dat op dan? Of probeer je de BPA-discussie te bagatelliseren? (No flame, just serious interest)
| |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 14:27 |
Lees het artikel anders even.. ![]() | |
noizzieNL | zondag 2 juli 2017 @ 14:35 |
Heb ik als eerste gedaan (zowel de foktopic als de ah-topic), inclusief alle pagina's reacties. En nu, kun je nu dieper ingaan op je suggestie? Geen bpa meer in blik van de ah en op bon van de ah moet betekenen dat er wel een alternatieve coating is ontwikkeld. Verhelder jij mijn blik, of blijf je zonder blikken of blozen zonder inhoud op dit forum verpozen? ![]()
| |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 14:41 |
Wat wil je nou precies van mij..? Ik zeg dat het er al een poosje niet meer in zit.. In het artikel staat dat het er al jaren niet meer inzit.. en dit topic gaat over eten in blik... Moet ik het op een kassabonnetje schrijven of maak je er een topic over? | |
noizzieNL | zondag 2 juli 2017 @ 14:51 |
Nee, geen topic nodig, dit topic gaat over eten in blik met een coating, welliswaar zonder BPA, maar met wat dan wel? De BPA-sub-discussie is dus gerelateerd aan dat gezonde prutje uit blik. En kan dus wmb prima in hetzelfde topic gevoerd worden. Maar omdat de AH site het zegt, heb jij er vrede mee dat dat de waarheid is, en de alternatieve coating volkomen veilig is? Ik was in de veronderstelling dat je kennis had van coatings en verpakkingschemicalien, maar terugblikkend op ons gesprek blikt dat dus niet zo te zijn.. even goede vrienden verder...
| |
Zolderkamer | zondag 2 juli 2017 @ 14:54 |
Ik vind het totaal niet relevant in een topic over blik.. Veel plezier met je verregaande diepte onderzoek... ![]() | |
hottentot | zondag 2 juli 2017 @ 15:14 |
Laat ik vandaag de dag (als ik nog zou vissen) liever een pizza bezorgen ![]() | |
Spanky78 | zondag 2 juli 2017 @ 16:51 |
In principe kun je alles wat je langer verwarmt, kookt of stooft prima in blik doen. Stoofvlees, ragout, tomatensaus, maaltijd'sauzen'. Allemaal prima. Het enige wat daarbij dan nog speelt is de receptuur. Hoeveel zout, hoe goedkoop moet het zijn? Lang geen slecht idee. Alleen 4 euro voor een blikkie...Dat vind ik dan wel weer duur. | |
Aiciu | zondag 2 juli 2017 @ 17:09 |
Dat is ranzig en kankerverwekkend. | |
noizzieNL | zondag 2 juli 2017 @ 17:13 |
En ik vind het totaal wél relevant in een topic over blik.. Jij veel plezier met je verregaande lege blik op het niets en lege luchtruim vanuit je zolderraam... ![]()
| |
Thezappa | zondag 2 juli 2017 @ 22:34 |
Met sambal prima te vreten | |
Weltschmerz | maandag 3 juli 2017 @ 11:55 |
Kennelijk wil de AH de blikverpakking gebruiken voor kant en klaarmaaltijden die iets hoger in de markt zitten. Volgens mij is blik daar prima geschikt voor, maar heeft het een imagoprobleem. Zo zie je dat de wat luxere soep in zak of pot zit om de suggestie van versheid te wekken. Een imagoprobleem pak je aan met branding en reclame. | |
Zolderkamer | maandag 3 juli 2017 @ 12:30 |
Mwoa kijk goed eten in blik mag wat kosten, geen probleem.. Maar dan moeten die blikken wel wat inhoud hebben: immers een sterrenkok kan heel goed 2000 liter in 1 keer maken.. Dat doen ze bij Del Haize ook.. kun je perfecte magnetronmaaltijden krijgen.. Maar meestal is het, zoals gewoonlijk, veel te weinig voor te veel geld.. en zeker in blik of glas is de verpakking vrij duur, dus wil je daarop besparen, maak ze dan wat groter.. de extra inhoud hoeft niet veel meer te kosten.. Waarom kan dat wel met 1kg lasagne en niet met blikken denk ik dan.. | |
Red_85 | maandag 3 juli 2017 @ 12:49 |
Werkt als de brandweer. Lichtgewicht en dat esbit fakkelt als een gek. | |
Weltschmerz | maandag 3 juli 2017 @ 12:57 |
In Belgie kom je sowieso een stuk minder makkelijk weg met slecht eten. Ik denk niet dat blik alles bij mekaar veel duurder is dan een andere verpakking en ik gooi liever blik weg dan plastic. De hoeveelheid is natuurlijk afgestemd op de veronderstelde behoefte. | |
Atak | maandag 3 juli 2017 @ 12:58 |
Ze mag mijn blikje wel open "trekken". | |
Zolderkamer | maandag 3 juli 2017 @ 13:02 |
Blik en glas wegen meer.. daar zit het "dure" vaak in.. Ook het afval is dus duurder om weer op te halen.. Maar blik is wel een fijner product; het blijft een halve eeuw goed en kan tegen een stootje.. Kwaliteit van eten is in NL idd om te huilen.. maar als er morgen een partij met hetzelfde concept als Del Haize met zn sterrenkoks komt, maar dan in 1a1,5kg blik... Dan hebben ze aan mij een goede.. | |
THEFXR | maandag 3 juli 2017 @ 13:33 |
dit is goed nieuws voor preppers, dat lijkt mij ook de doelgroep | |
Weltschmerz | maandag 3 juli 2017 @ 13:38 |
Ik denk dat blik makkelijker is in het productieproces dan andere verpakkingsmaterialen. Logistiek lijken de stevigheid, stapelbaarheid en houdbaarheid me ook een voordeel wat betreft de kosten. Waarschijnlijk heeft het daarom ook zo'n goedkoop imago. | |
#ANONIEM | maandag 3 juli 2017 @ 16:09 |
![]() ![]() ![]() | |
luxerobots | maandag 3 juli 2017 @ 16:15 |
Het zal inderdaad stormlopen met preppers bij de plaatselijke Albert Heijn. | |
realAIVD | maandag 3 juli 2017 @ 19:13 |
het slechte imago van blikvoer komt wat mij betreft door het vaak onsmakelijke uiterlijk van de inhoud (koud voedsel dat er uit ziet als de overgebleven resten op je bord) en de onvermijdelijke gedachte aan de blikjes honden- en kattenvoer die men gedurende het leven heeft opengetrokken.![]() | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 19:14 |
Kheb er net 1tje gekocht ![]() | |
realAIVD | maandag 3 juli 2017 @ 19:14 |
welke smaak? (voor alle duidelijkheid: ik sta er wel geheel voor open....een slecht imago wil zeker niet zeggen dat iets slecht is immers) | |
agter | maandag 3 juli 2017 @ 19:21 |
Oh leuk! Ben benieuwd naar je review. Had er vandaag ook 1 in mijn handen. | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 19:23 |
Kip met kokos ![]() | |
Zolderkamer | maandag 3 juli 2017 @ 19:25 |
Hoe ziet ie er van opzij uit? en van onderen? en zonder etiket? en van binnen? en met een deuk? en als ie leeg is? en als ie op straat staat? en als ie aan het zonnebaden is? We willen natuurlijk wel alles weten... ![]() | |
realAIVD | maandag 3 juli 2017 @ 19:26 |
Ja, een plaatje van de inhoud zou inderdaad heel erg gewenst zijn! en dan een uitgebreid verslag over de smaak graag, zeer benieuwd | |
nogeenoudebekende | maandag 3 juli 2017 @ 19:27 |
Rip aan de nabestaanden. ![]() | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 19:27 |
Oh ok hij is nog dicht, zal es kijken ![]() | |
Divje | maandag 3 juli 2017 @ 19:31 |
Dit!!! Paultjuh Paultjuh Paultjuh ![]() | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 19:49 |
Blikje op z'n kop![]() Mysteryland-hippeblik ![]() Blikje in vergelijking met een halve liter bier ![]() | |
Divje | maandag 3 juli 2017 @ 20:05 |
Open dat ding! ![]() | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 20:08 |
Nee niet vandaag kheb al gegeten hee | |
Divje | maandag 3 juli 2017 @ 20:10 |
Ja dat maakt niet uit he. In het kader van het topic hoort dit blik geopend te worden ![]() Do it for the science and the nudes! | |
nietzman | maandag 3 juli 2017 @ 20:12 |
Ieeeetsjes eerder hoor. | |
Atak | maandag 3 juli 2017 @ 20:15 |
Kip en koko's. ![]() Dat is zoiets als pindakaas en ei. ![]() | |
Divje | maandag 3 juli 2017 @ 20:16 |
Wat zijn koko's ? | |
Geralt | maandag 3 juli 2017 @ 20:18 |
MOOIE FOTO'S!!!! | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 20:20 |
NEE ik eet hem wellicht donderdag ofzo. Maaruh misschien kan AH wat blikjes versturen naar FOKkers. Al die gratis reclame. | |
Geralt | maandag 3 juli 2017 @ 20:21 |
Wel een fotoreportage van maken he! ![]() | |
Divje | maandag 3 juli 2017 @ 20:22 |
Het is je vergeven als je een fotoreportage maakt als je 'm aan gaat breken ![]() | |
realAIVD | maandag 3 juli 2017 @ 20:23 |
*zet wekker op donderdag en gaat naar bed* | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 20:24 |
![]() ![]() | |
Paul | maandag 3 juli 2017 @ 20:24 |
Dit is wel weblog waardig denk ik. Eigenlijk zou Bradge ook een blikje moeten proberen | |
Divje | maandag 3 juli 2017 @ 20:25 |
![]() | |
houdjemond | maandag 3 juli 2017 @ 20:35 |
Ik wil de Chili wel dan ![]() | |
#ANONIEM | maandag 3 juli 2017 @ 21:21 |
hahahaha | |
leolinedance | dinsdag 4 juli 2017 @ 00:01 |
Tvp voor de review! | |
Fidji | dinsdag 4 juli 2017 @ 00:03 |
Blikvoer is goor en pulled pork is zga verrot vlees, bah wat smerig ![]() | |
THEFXR | dinsdag 4 juli 2017 @ 00:22 |
lijkt op hondevoer blikken | |
Red_85 | dinsdag 4 juli 2017 @ 01:16 |
Wel raar. Uit onderzoek van de bbc met verschillende blikken, kwam het helemaal niet slecht uit de bus. Een blik sardines had van 5! jaar over de datum, was nog helemaal goed en hadden meer voedingswaarde dan verse die 2 dagen voor de test waren gevangen. Ben alleen het programma kwijt. Blikconservering is zo slecht nog niet. | |
Zolderkamer | dinsdag 4 juli 2017 @ 10:16 |
WAUW DIE FOTOS... ZO MOOI ![]() | |
junkiesietze | woensdag 5 juli 2017 @ 10:51 |
Ik heb eens een blik gegratineerde aardappels gekocht bij de lidl.![]() | |
minilot | donderdag 6 juli 2017 @ 08:45 |
Beeeeetje opgeschoond hier. Normaal doen svp! ![]() Tevens zeer benieuwd naar de review van het blik kip met kokos vandaag! ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:12 |
Ik eet um nu | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:35 |
Straks komt mijn review online dames en heren. | |
realAIVD | donderdag 6 juli 2017 @ 19:40 |
Eet smakelijk en/of sterkte! Maak een heeeele boel foto's en al dat, aub ![]() | |
WodanIsGroot | donderdag 6 juli 2017 @ 19:40 |
Dat wil ik niet missen | |
Divje | donderdag 6 juli 2017 @ 19:41 |
![]() | |
6star6lord6 | donderdag 6 juli 2017 @ 19:43 |
Amerikaans eten is wat anders dan Europees of Nederlands eten. Hier zijn de regels veel strenger. | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:44 |
TADADADADA!!!!!!!!!!!!!! http://frontpage.fok.nl/w(...)de-albert-heijn.html | |
Salvad0R | donderdag 6 juli 2017 @ 19:45 |
ze mag optyfen met haar vergif | |
Divje | donderdag 6 juli 2017 @ 19:48 |
![]()
| |
nogeenoudebekende | donderdag 6 juli 2017 @ 19:48 |
En voor dat hoopje kots betaal je 4 euro? | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:49 |
Ja, deze ga ik sowieso nooit meer kopen. Wil nog eens een ander smaakje testen, maar denk dat het dat dan is ![]() | |
6star6lord6 | donderdag 6 juli 2017 @ 19:49 |
Een hele unboxing nog wel. Je hebt wel een lieve stem | |
Divje | donderdag 6 juli 2017 @ 19:50 |
Wel blij dat je je niet gesneden hebt bij het openmaken. | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:50 |
Het openmaken ziet er wel dom uit, maar wel onhandig met 1 hand ![]() | |
Farenji | donderdag 6 juli 2017 @ 19:51 |
"alsof je kots aan het eten bent" en dan een 6.5 geven? ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:52 |
Was meer hoe het eruit ziet, het smaakt niet naar kots gelukkig ![]() | |
SeLang | donderdag 6 juli 2017 @ 19:54 |
Die review ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 19:59 |
![]() | |
SeLang | donderdag 6 juli 2017 @ 20:01 |
Het is geniaal ![]() Ik hoop dat je er meer gaat doen | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 20:04 |
Ok, zal es kijken gehhehe | |
Divje | donderdag 6 juli 2017 @ 20:07 |
GoPro op je hoofd. Zit je ook niet te klooien met het openmaken van zo'n blik met 1 hand ![]() ![]() | |
agter | donderdag 6 juli 2017 @ 20:11 |
Paul, wil je niet de fok-recensent worden voor dit soort dingen? Ik vond je geweldig! ![]() | |
Atak | donderdag 6 juli 2017 @ 20:15 |
Hip=gaat duurder worden? | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 20:18 |
Ohnee ik lees net dit:Ik had er rijst bij moeten doen ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 20:20 |
Ik zal eens kijken of ik nog eens iets kan testen ![]() | |
Rockefellow | donderdag 6 juli 2017 @ 20:29 |
Deze review. ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 20:30 |
Volgende keer doe ik er idd rijst bij, mocht ik nog een smaakje aandurven ![]() | |
The_Temp | donderdag 6 juli 2017 @ 20:32 |
Jaaa meer reviews!! Zag er wel echt goor uit trouwens ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 20:44 |
Klopt, het was ook niet zoveel bijzonders. Kdenk dat je netzogoed zo'n blikje voor een euro bij de aldi kan kopen ![]() | |
6star6lord6 | donderdag 6 juli 2017 @ 20:47 |
Wil je het een nog een keer maken maar nu met dit recept. | |
Divje | donderdag 6 juli 2017 @ 20:56 |
Productvergelijkingen door Paul ![]() | |
SeLang | donderdag 6 juli 2017 @ 21:14 |
FOK! is gered! Dit gaat gewoon DE review site worden van Nederland!!!11EINZ | |
agter | donderdag 6 juli 2017 @ 21:30 |
Het is geniaal! | |
realAIVD | donderdag 6 juli 2017 @ 21:36 |
Ik vergeleek eerder blikmaaltijden met hondenvoer wegens uiterlijk van de inhoud, maar dit zou ik m'n hond niet voorzetten.....en ik héb niet eens een hond. Neemt niet weg dat het een geweldige review was, ook leuk om te horen dat het verorberen van de inhoud minder erg was dan verwacht. Al met al heb ik maar één woord voor je: Held! ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 21:54 |
Je doet nu net alsof ik koeienogen heb gegeten zojuist ![]() | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 21:56 |
Maaruh wat willen jullie dan dat ik als volgende ga reviewen? | |
Karina | donderdag 6 juli 2017 @ 21:58 |
Lekker korte review ![]() ![]() | |
Karina | donderdag 6 juli 2017 @ 22:00 |
Nou ik weet wel wat. Ik had zo een boodschappenpakket gekocht en daar zit o.a. dit in: Voor ik het ga eten zou een review wel handog zijn. | |
Paul | donderdag 6 juli 2017 @ 22:08 |
![]() | |
MacorgaZ | donderdag 6 juli 2017 @ 22:41 |
Ik wil mijn stuk vlees wel in haar blik stoppen. | |
Teslynd | zaterdag 8 juli 2017 @ 01:52 |
Dat klinkt naar diepvries. Geen conserveermiddelen is onzin. Er moet wat door, moet trouwens ook van de overheid. Alleen hebben ze het opsommen van e-nrs afgeschaft. Je weet nu dus niet wat er doorgedaan is. Suiker en zout zijn bekende conserveringsmiddelen. Het blik zelf verwarmen, is natuurlijk een versnelling van de migratie uit de bekleding naar het eten. Rechtstreeks op het vuur zal wel voor meer ongewenste migratie en veranderingen zorgen dan verhitten in een pan water. Maar fout is het. Je moet dat blik gewoon zo leeg lepelen. Kamperen is sowieso afzien. Je schreef niet in het Engels (to grow) maar in het Nederlands: telen. En het mondgevoel en de nasmaak. Nee, dat is fout. Het gaat immers om complete maaltijden, dus alleen dat blik leegslobberen. | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 02:12 |
Oké, goed om te weten dat je sneller doodgaat van soep in het blik op het fornuis verwarmen. Even dacht ik dat ik geniaal was. | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 02:17 |
Een dicht blik geeft wel spectaculair effect. | |
Deckard | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:42 |
Lol, dit is echt jaren '80 voedsel. Bij de marketing zijn de ideeën op zo te zien. | |
agter | zaterdag 8 juli 2017 @ 19:20 |
Het is vnl de grijs/bruinige kleur die het niet aantrekkelijk maakt om naar te kijken. En het lijkt een drapje. | |
hemarookworst | maandag 10 juli 2017 @ 15:52 |
Dees blikje, ik gooi in de water, 100 euro boete ik vind helemaal mooi | |
#ANONIEM | maandag 10 juli 2017 @ 16:17 |
![]() | |
#ANONIEM | maandag 10 juli 2017 @ 16:42 |
Je klassiekers niet kennen ![]() | |
Paul | maandag 10 juli 2017 @ 21:21 |
| |
Paul | dinsdag 18 juli 2017 @ 20:31 |
Jongens sla je slag! Blik is in de reclame! ![]() ![]() | |
6star6lord6 | dinsdag 18 juli 2017 @ 20:37 |
Volgende week zijn ze nog goedkoper. | |
Divje | dinsdag 18 juli 2017 @ 20:38 |
Ik zie nog 2 potentiële top-reviews staan. | |
Postbus100 | dinsdag 18 juli 2017 @ 20:49 |
Ik heb vorige week de chili con carne geproefd ![]() | |
RobinOok | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:04 |
Is dat echt of hoax? | |
Divje | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:07 |
Waar zijn de beelden? ![]() | |
Postbus100 | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:45 |
Blik: ![]() Open: ![]() Schenken: ![]() Geserveerd met nacho's, anders zag het er echt uit als ****. ![]() | |
Divje | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:46 |
![]() Heldin ![]() Ziet er beter uit dan die barrel van Paul. | |
Postbus100 | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:47 |
![]() | |
Divje | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:52 |
Hoort wel gewoon rijst naast ipv nacho's natuurlijk. In mijn beleving dan. ![]() | |
Postbus100 | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:53 |
Ja, een blik is ook eigenlijk te weinig. Maar ik maak wel vaak zelf chili con carne, en dan eet ik het ook gewoon puur. Alleen bij een restje wat net te weinig is, gooi ik wat rijst erbij om zo tot een volledige maaltijd te komen. | |
Paul | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:54 |
![]() | |
Divje | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:57 |
Het prutje dan he. Jouw video is niet te evenaren. | |
Divje | dinsdag 18 juli 2017 @ 21:58 |
Als je een goed gevulde chili con carne maakt kan het genoeg zijn idd ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 19 juli 2017 @ 11:32 |
Echt. Waarschijnlijk knetterstoned van de hele dag qat kauwen. | |
THEFXR | woensdag 19 juli 2017 @ 23:36 |
hondenvoer | |
Postbus100 | donderdag 20 juli 2017 @ 00:18 |
Het vlees was anders best mals. Jammer dat het niet beter gekruid was. | |
Guanabana | zaterdag 22 juli 2017 @ 20:20 |
Wat heb je een leuke stem. Ben bijna een beetje verliefd. | |
Paul | zaterdag 22 juli 2017 @ 20:48 |
Echtttttttttttt ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 22 juli 2017 @ 20:53 |
Ik zou z'n stembanden neuken | |
RobinOok | zaterdag 22 juli 2017 @ 21:17 |
Bordje kots, maar wel smakelijk, eindcijfer een 6,5. Nou, bedankt. Dat had ook wel met een foto en 1 zin gekund. | |
Paul | zaterdag 22 juli 2017 @ 21:20 |
Volgens mij was je glaasje azijn heerlijk ![]() | |
Guanabana | zaterdag 22 juli 2017 @ 21:38 |
Ja. | |
FutureFairytale | zaterdag 22 juli 2017 @ 22:38 |
Dit werd vandaag in de AH XL gepresenteerd. Plastic bordjes opgemaakt met vrolijk gekleurde groenten en een klein beetje van dat spul. Om te proeven. Normaal bij proeverijen maken ze het nooit mooier (hoeft ook niet). Ik heb getwijfeld maar niet geproefd. De sushi proeven van sushi daily vond ik aantrekkelijker ![]() | |
THEFXR | zaterdag 22 juli 2017 @ 23:45 |
deze gekocht voor 2 euro | |
Isabeau | zondag 23 juli 2017 @ 01:39 |
Ik snap ook niet dat het er zo vies uit moet zien. Het glimt, het lijkt dril, het is allemaal fijn alsof het al is voorgekauwd en dan die grauwige kleur. Dat ontneemt je dan al direct de eetlust. | |
Isabeau | zondag 23 juli 2017 @ 01:40 |
En het is idd best duur voor een blikje voer dat er onsmakelijk uitziet. Dat ziet er al veel beter uit! | |
Bart2002 | zondag 23 juli 2017 @ 12:18 |
![]() | |
THEFXR | zondag 23 juli 2017 @ 12:46 |
Bij dat AH blikje moet je nog extra rijst maken, dit is direct in de pak snel klaar. | |
quirina | zondag 23 juli 2017 @ 19:31 |
Eten uit blik is alleen zinvol als je kamperen gaat in de rimboe. Vers is veel beter, hier komt geen blikvoer in huis. | |
Bart2002 | zondag 23 juli 2017 @ 19:58 |
Dat is wat men denkt. Jij niet alleen. Alleen klopt het niet. Althans niet per definitie. Het is een hardnekkig misverstand cq bijgeloof. Het waarom kwam hier al eerder voorbij. | |
#ANONIEM | zondag 23 juli 2017 @ 19:58 |
Onzin. Tomaten uit blik zijn bijvoorbeeld prima. Vaak zelfs beter voor een saus dan vers. | |
quirina | zondag 23 juli 2017 @ 20:13 |
De smaak alleen al is al reden voor mij genoeg om geen blikgroenten te gebruiken. Vers is toch echt heel veel beter. | |
Lienekien | zondag 23 juli 2017 @ 20:18 |
Bonen uit blik, mais uit blik, ook prima. | |
agter | zondag 23 juli 2017 @ 23:42 |
Nah, vooral bij bonen. Als je die eens gedroogd haalt en je maakt ze goed klaar: wereld van verschil tov die in blik. Vind het gewoon een ander product zo ongeveer. | |
Lienekien | maandag 24 juli 2017 @ 04:10 |
Eerst uren weken, dan uren die pan op het vuur. Nee, dank je. |