SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Verder ook:
• De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters.
• De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten.
• De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom..
• De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan.
En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet?
Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld'
Vorige deel:
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #3 NYC-London
© Glitter Graphics 2015
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2015 23:28:22 ]
waarom moet ik mij meer inlezen als ik alleen reageer op iemand die opmerking maakt over gevloek van ramsey. Hij staat daar niet zelf in de keukenquote:Op vrijdag 25 december 2015 19:20 schreef Iwanius het volgende:
Misschien iets meer inlezen in iemand zijn achtergrond als je zo een reactie plaatst?
Dan is hij een tandarts waarschijnlijk.quote:Op zaterdag 26 december 2015 13:52 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Niet alleen dat, maar ook een dikke Porche rijder.
Die Porsche is van die bolle (denk ik).quote:Op zaterdag 26 december 2015 13:52 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Niet alleen dat, maar ook een dikke Porche rijder.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Volgens mij zat je aan precies hetzelfde tafeltje als datgene waar ik een paar dagen voor kerst zatquote:Op zondag 27 december 2015 04:12 schreef Iwanius het volgende:
Even vooraf:
Ik post sowieso niet om te laten zien "jo.kijk mij eens en lekker puh" want dan was ik dit nooit opgestart en als het moet, mocht dit toch de indruk blijven,dan stoppen we er maar mee want alles is juist vanuit een onbevangen houding en gedachte gepost.
Dit is helaas hoe ik mijn eet escapades beleef. Dat het anders is dan dat de meesten gewend zijn,dat is wat anders,maar zoals je intussen al hebt kunnen zien is het niet alleen maar eten op top niveau maar ik eet ook genoeg simpel middels de welbekende bowls en ander voedsel die intussen al de revue zijn gepasseerd in het dagelijkse eet topic.
V.w.b. die Porsche zoals te zien in de vorige serie (ons uitje) is het inderdaad,als het al niet duidelijk was gezien de plek waar deze geparkeerd stond te weten voor FG zijn 2 sterren restaurant daar op de Loydstraat tegenover RTV Rijnmond) 1 van 'die bolle' zijn auto's. (we gingen toen ook met mijn auto dus parkeert hij de zijne voor zijn toko} Naast lekker eten is o.a. het hebben van mooie auto's ook een hobby van hem. Daarbij had ik al in een eerdere reactie al duidelijk gemaakt toen iemand mij iets vroeg over horloges, dat dure *bling* horloges en auto's mij helemaal niet interesseren en het eten (en ook kunst) met name mijn ding is. En dan nu een Porsche hebben zou dat gewoonweg tegenspreken. Hier kun je een andere invalshoek zien van diezelfde parkeerplaats bij nacht!
Bon!
[ afbeelding ]
Ja klopt.Ik draai het nu even om want i.p.v achteraf te acclimatiseren doen we het nu vooraf!
[ afbeelding ]
Weet je wat? Van dat staan word je moe dus gaan we even zitten en kijken welke 'gekken' nog meer vanavond hier komen eten.
[ afbeelding ]
Nou...(nu al teut van het glas Ruinart Brut gezien de bewegende foto )zullen we dan maar naar binnengaan en beginnen?
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ] © FG restaurant
[ afbeelding ]
FG restaurant
Lloydstraat 204
3024 EA Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Een glas champagne van Huize Ruinart Blanc de Blanc dit keer als begin
met gelijk 1 van de volgende flessen voor bij de opvolgende gerechten erbij.
[ afbeelding ]
En zo wordt deze 1985 Lafite-Rothschild, Pauillac in FG stijl genuttigd.
(die fles ernaast is ook een speciale en wel een 1998 Domaine Léon Barral!
Maar daar kom ik later op!) Menigeen verkijkt zich hoe het vervolgens te
gebruiken want er is een foefje voor bij het schenken.
[ afbeelding ]
Een favoriete starter voor mij en wel mini ijsjes met een sorbet van piccalilly en van die knettertjes die in
je mond een smaakexplosie geven. Gelijk per 3 en het werden er uiteindelijk 4 series van 3 voordat het
volgende gerecht werd uitgeserveerd.(dus 12 in totaal)
[ afbeelding ]
En daar is een oude bekende qua amuse die ik de vorige keer ook had maar nu iets anders
merk ik. Het is een mousseline van o.a. aardappel i.c.m.tonijn, een krokantje en FG's
Imperial Heritage kaviaar maar met een rol van zalm gevuld met o.a. kreeft. Heerlijk!
[ afbeelding ]
Langoustines i.c.m.o.a.'zwarte' parelgort, knolselderij en FG's Imperial Heritage kaviaar. Oh...heerlijk!
[ afbeelding ]
Close-up van het zelfde gerecht maar dan alleen FG's Imperial Heritage kaviaar.
"to die for". en vooral niet te weinig!
[ afbeelding ]
FG's Bresse duif met o.a.foie gras en een krokantje.Lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Een 3 voudige portie van mijn lievelingsgerecht en wel de bekende de kreeft met o.a.een witte chocolade emulsion van knolselderij,
een jus van gerookt boter, bieslook,verjus, en afgemaakt met ditmaal FG's Imperial Heritage kaviaar! Wat op de laatste foto te zien is,
is een kreeft-krab combinatie met wat FG's Imperial Heritage kaviaar er bovenop. Lijkt van dichtbij erg op de hersenpan van zo
een Alien monster uit de saga Aliens met Sigorney Weaver.
[ afbeelding ]
FG's Macadamia met o.a.vanille,mango,choco en suikerkrokantje! Lekker en verrassend!
[ afbeelding ]
Jeu...restanten van de 1985 Lafite-Rothschild, Pauillac en Huize Ruinart Blanc de Blanc
champagne i.c.m. FG's lekkere slushpuppy! (mango-perzik) en op de achtergrond de
welbekende FG suikerspin met allerlei zoetigheidjes er in.
En toen dacht ik klaar te zijn maar zoals gewoonlijk begon dus de 'ellende' weer
want die 'bolle''kwam mij gezelschap houden dus:
[ afbeelding ]
*boem*...de tafel moest weer vol en dan eerst met deze 'gezonde' en frisse limonade.
Daarna speciale grote wijnglazen aan laten rukken voor de 2de fles en wel de 1998
Domaine Léon Barral!
[ afbeelding ]
En gelijk alle topkazen uit het assortiment in verschillende vormen op tafel want...
"zo heurt 't" als je zo een topwijn gaat drinken. Tast toe Iwanius...
Tja...en als wij weer zo een dolle avond hebben dan doen wij allemaal weleens
gekke dingen en is zo een topwijn ook maar erg relatief.
Impressies / Op of aanmerkingen
Nou..het wordt bijna standaard want alles wat gezegd moest worden is al gezegd
onder de verschillende foto's en het was wederom een te gekke en gezellige maar
ook weer kostbare avond daar aan de Lloydstraat 204. Nu vakantie en we zien elkaar
in 2016!
Cijfer
9 / 10
Wil hij niet als het ooit serieus ter sprake zou komen. Daarbij staat er voor hem e.e.a.op stapel in 2016.quote:Op zondag 27 december 2015 18:01 schreef Knuck-les het volgende:
Vrijblijvend financieel advies: neem wat aandelen in de FG-restaurants. Volgens mij hou jij die toko('s) in je eentje al draaiende
Waar het lekker warm is en je lekker kan etenquote:
Gezien je voorliefde voor Aziatisch zul je vast een mooie Oosterse bestemming hebben uitgekozen. Have fun.quote:Op maandag 28 december 2015 05:59 schreef Iwanius het volgende:
Leuk dat het jou ook bevallen is.
[..]
Wil hij niet als het ooit serieus ter sprake zou komen. Daarbij staat er voor hem e.e.a.op stapel in 2016.
[..]
Waar het lekker warm is en je lekker kan eten
Zo mensen...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]Miep en ik doen nog even een glaasje en ik paf zometeen wat en dan gaan wij ons gereed maken om te vertrekken en uitgerust volgend jaar terug te komen.
Hoe zit het eigenlijk met financiering van dit soort restaurants? Is het zo dat de chef/eigenaar naast zijn complete ziel en zaligheid ook zijn (complete) spaargeld er in stopt? Of zitten hier vaak grote investeerders achter om de boel op te starten? Wat ik gehoord heb is het runnen van een toko met ster-ambities namelijk niet bepaald een vetpot en erg risicovol. Dus lijkt me dat investeerders hier niet erg happig op zijn.quote:Op maandag 28 december 2015 05:59 schreef Iwanius het volgende:
Leuk dat het jou ook bevallen is.
[..]
Wil hij niet als het ooit serieus ter sprake zou komen. Daarbij staat er voor hem e.e.a.op stapel in 2016.
Of weer Turkije.quote:Op maandag 28 december 2015 13:16 schreef Coelho het volgende:
Gezien je voorliefde voor Aziatisch zul je vast een mooie Oosterse bestemming hebben uitgekozen. Have fun.
Misschien perfect boek om bij een vlucht van 10 uur van in slaap te vallen?quote:
Lokpostquote:Op maandag 28 december 2015 05:59 schreef Iwanius het volgende:
Miep en ik doen nog even een glaasje en ik paf zometeen wat en dan gaan wij ons gereed maken om te vertrekken en uitgerust volgend jaar terug te komen.
Ik begin ook wel benieuwd te raken jaquote:Op woensdag 13 januari 2016 15:28 schreef derLudolf het volgende:
Hoe lang ging ie op vakantie? Laatste post is nu 3 week geleden ofzo
Dat had ik ook.quote:Op woensdag 13 januari 2016 19:47 schreef Roguee het volgende:
Word je even blij gemaakt met een dode mus als je dit topic weer bovenaan ziet staan
Oude vodden zal ook wel weer meevallen.quote:Op maandag 28 december 2015 15:45 schreef derLudolf het volgende:
Veel plezier Miep en Iwanius
Aangezien het toch over geld gaat, hoe gaat dat als jij bij een nieuw restaurant komt. Want ik dacht dat jij had gezegd dat jij er vaak in 'oude vodden' bij liep. Moet je dan eerst een voorschot betalen als jij maar extra grote porties van een duur hoofdgerecht met wat bijpassende wijnen besteld?
Aan de andere kant, de garagehouder hier in het dorp zegt dat ie liever iemand op houten klompen over de vloer heeft dan iemand in driedelig pak Die eerste tikken de auto vaak direct cash af, die tweede categorie haken vaak af omdat ze het geld 'nog niet helemaal' rond hebben
Dat waren zijn eigen woordenquote:Op woensdag 13 januari 2016 21:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Oude vodden zal ook wel weer meevallen.
quote:Op zaterdag 16 januari 2016 10:05 schreef RobinOok het volgende:
Moeten we ons zorgen gaan maken?
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 16 januari 2016 10:05 schreef RobinOok het volgende:
Moeten we ons zorgen gaan maken?
[ afbeelding ]
in welke plaats/land?quote:Op zondag 17 januari 2016 18:57 schreef NoralyZ het volgende:
ik krijg net een berichtje net van een vriend (die ook Iwanius topics meeleest, want interesse in sterrenkeukens e.d.) dat hij, vermoedelijk, nu bij hem aan de bar zit .
Was je niet bang dat je eten naar beneden viel? !!!quote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
Dubai?quote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
o.a.
[ afbeelding ]
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
Atmosphere? benieuwd wat jij ervan vond, want ik vond het overrated.quote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
[..]
o.a.
[ afbeelding ]
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
Ik moest even Googlen, maar dat moet dus At.Mosphere zijn in de Burj Khalifa. Wat een strafquote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
[..]
o.a.
[ afbeelding ]
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
V.w.b. mijn december reis zal dat nog wel even duren want het is een berg foto's die nog uitgesorteerd,bewerkt en vervolgens ook nog voorzien moeten worden van de nodige informatie voor een kort en bondig verslag. Dus geduld is gevraagd en hoop het ergens in februari te kunnen presenteren.quote:Op maandag 28 december 2015 06:22 schreef roos85 het volgende:
Fijne vakantie Iwanius (en Miep). Geniet ervan!
Kijk uit naar de verslagen die komen gaan
FG was met Ivy een investeerders situatie. Dat is nu FG en De Bank geworden i.c.m.zijn eigen centjes. Het klopt dat het runnen van een sterren-toko geen vetpot is maar je kan er goed van leven mits je op je marges let en zoals bijvoorbeeld Herman den Blijker, ook nog her en der schnabbelt en je naam voor alles en nog wat leent.quote:Op maandag 28 december 2015 14:20 schreef Knuck-les het volgende:
Hoe zit het eigenlijk met financiering van dit soort restaurants? Is het zo dat de chef/eigenaar naast zijn complete ziel en zaligheid ook zijn (complete) spaargeld er in stopt? Of zitten hier vaak grote investeerders achter om de boel op te starten? Wat ik gehoord heb is het runnen van een toko met ster-ambities namelijk niet bepaald een vetpot en erg risicovol. Dus lijkt me dat investeerders hier niet erg happig op zijn.
Nou je moet 'm draaien en wel zo dat het tegen de klok in is anders komt er nog niks uit.quote:Op maandag 28 december 2015 15:08 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Nu ben ik wel nieuwsgierig naar dat foefje voor het inschenken van de wijn uit die speciale fles, of heb ik die gemist?
Ik en een voorschot betalen? Nee, ik begrijp wat je bedoelt maar ik heb bijna altijd een sigaar in mijn hand en dat is meestal al een aanleiding voor een restaurant om de boodschap te begrijpen en wel dat ondanks dat er een zwerver uitziend persoon voor hem staat er meer achter schuilt dan de buitenkant doet vermoeden.quote:Op maandag 28 december 2015 15:45 schreef derLudolf het volgende:
Veel plezier Miep en Iwanius
Aangezien het toch over geld gaat, hoe gaat dat als jij bij een nieuw restaurant komt. Want ik dacht dat jij had gezegd dat jij er vaak in 'oude vodden' bij liep. Moet je dan eerst een voorschot betalen als jij maar extra grote porties van een duur hoofdgerecht met wat bijpassende wijnen besteld?
Dan heb jij een goede garagehouder.quote:Aan de andere kant, de garagehouder hier in het dorp zegt dat ie liever iemand op houten klompen over de vloer heeft dan iemand in driedelig pak Die eerste tikken de auto vaak direct cash af, die tweede categorie haken vaak af omdat ze het geld 'nog niet helemaal' rond hebben
En waar was dat als ik vragen mag want heb eerder het gevoel dat die 'vriend' graag stemming maakt aangezien we pas gisterenmiddag terug zijn gekomen en door vrienden werden opgehaald en daar wat hebben gegeten. En dat was geen publieke ruimte met een bar.quote:Op zondag 17 januari 2016 18:57 schreef NoralyZ het volgende:
ik krijg net een berichtje net van een vriend (die ook Iwanius topics meeleest, want interesse in sterrenkeukens e.d.) dat hij, vermoedelijk, nu bij hem aan de bar zit .
Nee, we waren er al achter dat je het niet was. Situatieschets: er zat een wat oudere Rotterdammer aan de bar, met een vriend, die samen goede (sterren)restaurants bespraken - hij vertelde o.a. dat hij Aan de Poel (waar ik dichtbij woon) eigenlijk nauwelijks een ster waard vond, hij scheen groot fan te zijn van FG en had verder een voorkeur voor de Aziatische keuken. ik denk dat iedereen die in dit topic meeleest wel zou denken van 'hee! is dat niet...?'quote:Op maandag 18 januari 2016 19:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En waar was dat als ik vragen mag want heb eerder het gevoel dat die 'vriend' graag stemming maakt aangezien we pas gisterenmiddag terug zijn gekomen en door vrienden werden opgehaald en daar wat hebben gegeten. En dat was geen publieke ruimte met een bar.
Eens per half jaar/3 maanden zou ik dat kunnen.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 11:45 schreef bloodymary1 het volgende:
ik neem aan gewoon lekker avondvullend zoals het hoort te zijn. Met een vijfgangendiner met alles er op en er aan beginnen wij meestal rond 20.00 en zijn dan tussen 00.00 en 01.00 ergens klaar.
quote:de geuren van champignons, citrusfruit en noten
quote:de aroma's van citrus,ambachtelijk brood,peer en Granny Smith appel
Ach, vroeger hingen we de hele zaterdagavond/nacht in de kroeg. Nu in het restaurant. En zo lang eten is ook de enige manier waarop ik vijf gangen of meer op kan. Als dat in 1 of 2 uurtjes gepropt wordt dan lukt dat echt niet, dan zit ik halverwege al vol. Heerlijk toch, lekker eten, drinken en kletsen met gezellig gezelschap. Kan voor mij niet lang genoeg duren!quote:Op zaterdag 23 januari 2016 11:54 schreef bremmie het volgende:
[..]
Eens per half jaar/3 maanden zou ik dat kunnen.
Als hobby zo vaak zo lang dineren...ik zou het niet kunnen
Dat klopt zeker, daar ben ik het mee eens. Een paar keer per jaar kan ik daar tijd voor vrij maken.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:56 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ach, vroeger hingen we de hele zaterdagavond/nacht in de kroeg. Nu in het restaurant. En zo lang eten is ook de enige manier waarop ik vijf gangen of meer op kan. Als dat in 1 of 2 uurtjes gepropt wordt dan lukt dat echt niet, dan zit ik halverwege al vol. Heerlijk toch, lekker eten, drinken en kletsen met gezellig gezelschap. Kan voor mij niet lang genoeg duren!
serieus? Laatste keer dat ik 7 gangen at (bij foodlabs - prima wijnen maar de gerechten vielen helaas wat tegen) begonnen we om 1930 uur en waren we kort na 2200 uur wel klaar.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:56 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ach, vroeger hingen we de hele zaterdagavond/nacht in de kroeg. Nu in het restaurant. En zo lang eten is ook de enige manier waarop ik vijf gangen of meer op kan. Als dat in 1 of 2 uurtjes gepropt wordt dan lukt dat echt niet, dan zit ik halverwege al vol. Heerlijk toch, lekker eten, drinken en kletsen met gezellig gezelschap. Kan voor mij niet lang genoeg duren!
Goeie vraag maar ook een overbodige. Nee dan betaal ik gewoon de normale prijs maar dan vermenigvuldigd met het aantal keren dat ik het uitvraag. Logisch ook.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:18 schreef Isegrim het volgende:
Als je zo'n gerechtje twee of drie keer uitvraagt, betaal je het dan ook twee of drie keer, of krijg je dan kwantumkorting?
Bij San San hebben we dat nog gedaan!quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Ja, weet ik het, heb dat nog nooit gedaan.
Ja, okee, dat is waar.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:05 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bij San San hebben we dat nog gedaan!
Wat? Quantum korting bedongen of op een rekening van pak'm beet ¤ 400,- p.p ¤ 100,- tip geven?quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:05 schreef Isabeau het volgende:
Bij San San hebben we dat nog gedaan!
Nee, extra uitvragen van gerechten en daar gewoon voor betalen.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:15 schreef Iwanius het volgende:
Wat? Quantum korting bedongen of op een rekening van pak'm beet ¤ 400,- p.p ¤ 100,- tip geven?
Dat is gemiddeld 25 %. Zoveel tip geef ik niet. Ik hou het meestal op 10-15 % aan fooigeld.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:43 schreef Iwanius het volgende:
Als alles helemaal naar mijn zin en wens was dan doe ik meestal op een rekening van ¤ 400,- ¤ 100,- tip voor de pot. Dus ¤ 700- 800 = ¤ 200 tip enzovoort. Rekening van ¤100,- Tip: ¤25,-
Met alle respect, maar ik denk niet dat ze de beste ham ter wereld serveren.quote:[ afbeelding ]
En ook hier trekken wij voor bij de lichte snacks een fles Dom open want er moet
worden genoten.(beste ham ter wereld,top champagne 2004 en 4 canele met foie grass
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...quote:
En jij denkt zeker dat dat patanegra is?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 08:52 schreef Bramito het volgende:
Met alle respect, maar ik denk niet dat ze de beste ham ter wereld serveren.
Wat? hahaquote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
Waar kunnen we daar de recensie van vinden?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
Zonde dat zo'n tent zo achteruit gaatquote:Op zaterdag 30 januari 2016 14:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...
[..]
En jij denkt zeker dat dat patanegra is?
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ] © Sfeerhoreca.
[ afbeelding ]
Van de buitenkant gezien en je kan dus ook aan de 'straat'kant plaatsnemen als je niet binnen wit zitten. Rechts van de deuropening ( je ziet een koksmouw) de open 'grill' keuken.
[ afbeelding ]
De keuken rechts als je binnentreedt.
[ afbeelding ]
Binnengekomen het restaurant dat op de begane grond wat klein aandoet.
[ afbeelding ]
Wanneer je de trap opgaat kom je boven waar ook de cocktailbar zit die pas na 17:00 uur opengaat en een veel grotere ruimte om te zitten.
[ afbeelding ]
De drank kaart.
[ afbeelding ]
Menukaart.
[ afbeelding ]]
Scharrels en schuim.
Lijnbaan 36-42
3012 ER, Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Vorige keer had ik hetzelfde en dat beviel, dus nu weer hetzelfde bestelt alleen nu met een Leffe blond biertje erbij.
Impressies / op of aanmerkingen
Nadat ik er op 10 oktober 2015 al eens was langs geweest en toen zeer enthousiast over het bestelde was,
besloot ik vandaag opnieuw maar weer eens die kant op te gaan en ik heb het geweten als het al niet duidelijk
was gezien de tekst onder de geplaatste foto's. Wat een sof!
[ afbeelding ]
Even een stukje papat openbreken om bevestigd te krijgen wat ik vermoede en later hoorde. Ja hoor..prefab Groothandel troep!
[ afbeelding ]
Kippenvlees veel te zout,vettig(niet goed laten 'drogen') en uitgedroogd (taai) en duidelijk een
ander soort vlees. Ik ben er klaar mee! Cheque en weg hier.
En het ergerlijke is dat men toegeeft dat e.e.a sedert mijn laatste bezoek is veranderd.
Men gebruikt nu standaard prefab patat en het kippenvlees is niet meer van Gelderse
kwaliteit maar van een standaard polier.(naam wilde men niet zeggen) uit een regio
buiten Rotterdam.
Dus vanaf nu maar weer terug naar de aloude bekende en geroemde Rotterdamse Koolmees?
Cijfer
3 / 10
Wat? Jij geeft dus 25% fooi?quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:43 schreef Iwanius het volgende:
Als alles helemaal naar mijn zin en wens was dan doe ik meestal op een rekening van ¤ 400,- ¤ 100,- tip voor de pot. Dus ¤ 700- 800 = ¤ 200 tip enzovoort. Rekening van ¤100,- Tip: ¤25,-
Snackbars en Deli's in Nederland ( of brasserie) daar tip ik zelden tot nooit.
Ja, maar dat was de eerste week en alles was op, dus ik heb er niet gegeten.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:44 schreef Iwanius het volgende:
Collega RobinOok is er ook langsgeweest en...ook geen succes. Haar verhaal staat ook ergens in CUL.
Nee, in 2015 was dat van manchado de jabugo. Wat ik bedoel is dat de oplage 50 stuks was.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 14:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...
[..]
En jij denkt zeker dat dat patanegra is
Behoorlijk pauper inderdaad, net als de Peroni, Grolsch Weizen, Palm en Diebels overigens.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:56 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kornuit speciaalbier noemen is ook wel een lachertje
quote:Op zondag 31 januari 2016 13:45 schreef bezemsteeltaart het volgende:
[ afbeelding ]
Rolletje in de strip gekregen?
Loopt tot aan de Coolsingel.quote:Op woensdag 3 februari 2016 08:11 schreef mascara-klodder het volgende:
Het ziet er nieteens uit als soep
En is de Meent langer dan het stukje waar de kruidvat zit?
misschien moet de inhoud van theepot er nog door heen? Zit soms bouillon inquote:Op woensdag 3 februari 2016 08:11 schreef mascara-klodder het volgende:
Het ziet er nieteens uit als soep
En is de Meent langer dan het stukje waar de kruidvat zit?
Zeker! Ik hou daar wel vanquote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:02 schreef Isegrim het volgende:
Als wat hij krijgt goed is. Dat is toch tof?
Welke chinees ga je nou eigenlijk altijd?quote:Op woensdag 3 februari 2016 18:11 schreef Iwanius het volgende:
Als je goed kijkt dan zie je wat in de theepot zit, hetzelfde is wat op het bord ligt(bouillon)
Dus kun je ook zien hoe weinig dat was en die inhoud van de theepot zit voor 90% dus op mijn bord.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ] © Misschienzelfstwee
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
© Google Maps
Sugo Pizza Rotterdam
Aert van Nesstraat 20
3012 CA Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
De menukaart van de toko.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Slice tuna pizza met alle standaard toebehoren. Bwah.
Impressies / op of aanmerkingen
Mjah...de zaak bestaat nu al een tijdje en toen ik er voor de eerste langsliep en kort met het aanwezige personeel sprak had ik zoiets van: "Hmmm..zou wel iets goeds kunnen zijn." Nu ben ik er geweest,heb ik 1 van hun specialiteiten genomen,en eerlijkheidshalve vind ik het verre van bijzonder allemaal.
Goed je kan gaan muggenziften welke geweldige ingrediënten men allemaal heeft gebruikt,hoe gezond,duurzaam,uniek en doordacht het allemaal wel niet is (blabla) maar uiteindelijk valt en staat alles als het gerechten betreft met de smaak, en die was er een van: Bwah.
Oh...dus je komt hier niet meer terug als je trek in een stukje pizza hebt?
daar zijn genoeg andere adresje in Rotterdam voor.
Verder nog iets te melden over deze toko?
Dat er een nieuwe 'Vietnamees' ernaast zit en...dat men bij Sugo oplaadpunten heeft voor hen die met een iPhone rondlopen waar de batterij halverwege de dag al bijna leeg is.
Cijfer
6- / 10
Note:
Met een knorrende maag weggegaan en even richting de Kruiskade gereden voor
andermaal een beter avondmaal en wel:
[ afbeelding ]
Vegetarische nasi goreng met kouseband i.c.m. een kipfilet in knoflooksaus en choi sam groente.
Heerlijk! Was tenslotte woensdag!
¤12 dan, aan zo'n minuscuul stukje pizza heb je toch niet genoeg.quote:Op vrijdag 5 februari 2016 00:04 schreef Jiang153 het volgende:
[..]
Welke chinees ga je nou eigenlijk altijd?
wtf?quote:Op vrijdag 5 februari 2016 00:27 schreef derLudolf het volgende:
[..]
¤12 dan, aan zo'n minuscuul stukje pizza heb je toch niet genoeg.
Dat stukje pizza wat dat ligt is max 20*15 (maar ik denk kleiner), terwijl een fatsoenlijke een diameter heeft van zeker 30cm.quote:
Tof Iwanius.quote:"Stripalbum
De verhaallijn is geschreven door een culinair journalist. Wie dat is, houdt de topkok nog even geheim. ‘We gaan niet alles prijsgeven.’ Gasten kunnen het stripalbum straks kopen in het restaurant. Daarnaast is het verkrijgbaar op de website. Het verhaal beperkt zich overigens niet tot FG Restaurant. FG Food Labs, FG Noodle Bar, de medewerkers en de vaste gasten komen aan bod."
De 2006 is dus al goed te drinken? Heb zelf nog een 2002, niet bepaald veel verstand ervan maar las laatst dat volgens "kenners" die beter nog een aantal jaar kan liggen.quote:Op zaterdag 6 februari 2016 04:23 schreef Iwanius het volgende:
En het "op niveau eten" wat ik gisteren melde is geworden:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
© Elizabethonfood.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Champagne! want..vorige keer goed bevallen, dus nemen we het opnieuw
gewoon omdat 'Miep' een schat is.
Mijn oma komt daar vaak.quote:Op vrijdag 5 februari 2016 08:47 schreef Isegrim het volgende:
De keren dat ik er ben geweest vond ik het eigenlijk niet zo slecht. Het smaakte me in elk geval wel. De ambiance is wel echt ' '. Echt zo'n bejaardenrestaurant.
Ja, dat vind ik ook wel een beetje .quote:
Het is door jouw oma dat ik die tent überhaupt ken.quote:Op zondag 7 februari 2016 16:39 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Mijn oma komt daar vaak.
Overigens, dat water achter het restaurant is de Kralingse plas niet!
'quote:Op zondag 7 februari 2016 17:26 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Het is door jouw oma dat ik die tent überhaupt ken.
Ik gok pizzadeeg opgerold als stok aka creativiteit van de kok wat niets bijdraagt aan de smaak.quote:
Hoe kan je daar zonder het ooit gegeten te hebben dan op deze manier over oordelen?quote:Op donderdag 11 februari 2016 18:11 schreef RobinOok het volgende:
Ik niet. Heb nog nooit meatball spaghetti gegeten en wou dat graag zo houden. Blugh.
Niet achterlijk, maar wel kortzichtig en vol vooroordelen?quote:Op donderdag 11 februari 2016 18:49 schreef RobinOok het volgende:
Omdat ik niet achterlijk ben en na 50 jaar wel weet waar ik wel of niet van hou en wat ik wel of niet wil eten?
Ze houdt er gewoon niet van, net als Frans eten en volgens mij Italiaans eten in het algemeen (en ja, ik snap dat meatball spaghetti geen Italiaans eten is).quote:Op donderdag 11 februari 2016 18:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Niet achterlijk, maar wel kortzichtig en vol vooroordelen?
Altijd het idee gehad dat jij een hipster huppelkut van 27 was.quote:Op donderdag 11 februari 2016 18:49 schreef RobinOok het volgende:
Omdat ik niet achterlijk ben en na 50 jaar wel weet waar ik wel of niet van hou en wat ik wel of niet wil eten?
Hahaha. Ik ook.quote:Op donderdag 11 februari 2016 19:55 schreef MCH het volgende:
[..]
Altijd het idee gehad dat jij een hipster huppelkut van 27 was.
quote:Op zondag 17 januari 2016 23:29 schreef Geralt het volgende:
Was je niet bang dat je eten naar beneden viel? !!!
quote:
quote:Op maandag 18 januari 2016 08:38 schreef Negentiendertig het volgende:
Atmosphere? benieuwd wat jij ervan vond, want ik vond het overrated.
Welkom terug!
quote:Op maandag 18 januari 2016 14:51 schreef robdriessen het volgende:
Ik moest even Googlen, maar dat moet dus At.Mosphere zijn in de Burj Khalifa. Wat een straf
quote:Op maandag 18 januari 2016 20:04 schreef Gripper het volgende:
Welkom terug Iwanius
Niet te vaak buiten de deur acclimatiseren deze week, ga maar snel thuis achter de computer die recensies in elkaar steken, ik ben razend benieuwd!
quote:Op maandag 18 januari 2016 20:14 schreef PierreTT het volgende:
Welkom terug Iwanius, ik kijk al uit naar de reviews
lol...dat vroeg ik mij ook al af :-)quote:Op vrijdag 12 februari 2016 02:15 schreef tjoptjop het volgende:
Dat zijn de betere updates Maar ik begrijp dat je niets extra's hebt uitgevraagd?
[ afbeelding ]
Nondeju die aansteker, krijg je die gewoon het vliegtuig in?
Stuur mij dan eens. Ik ga sowieso in september weer en waarschijnlijk eerder ook nog.quote:Op vrijdag 12 februari 2016 16:34 schreef Isegrim het volgende:
Daar kun je beter voor streetfood enzo gaan. In Dubai kun je wel fantastisch Indiaas eten. Had ik geweten dat Iwanius daarheen ging dan had ik hem naar een restaurant gestuurd waar ik helemaal lyrisch over was toen ik daar was.
http://www.saravanaabhojan.com/quote:Op vrijdag 12 februari 2016 18:50 schreef Bramito het volgende:
[..]
Stuur mij dan eens. Ik ga sowieso in september weer en waarschijnlijk eerder ook nog.
In Azië heb je het meest lekkere eten, althans ik hou er van. Maar gewoon in simpele restaurants en kramen op straat. Sappige vis- en kipgerechten, noodlegerechten vol smaak etc.quote:Op vrijdag 12 februari 2016 16:25 schreef Blik het volgende:
Mooie update, en weer goed met geld gesmeten zie ik. Maar als ik je mag geloven kun je voor goed eten beter je geld spenderen in het Westen dan in Azië.
Ik sla m op. Laatste keer dat ik er was gingen we naast het hotel naar de take away met 4 tafeltjes en mochten we niet betalen van de tafelgenoot. Veel te aardig die mensen.quote:Op vrijdag 12 februari 2016 18:55 schreef Isegrim het volgende:
[..]
http://www.saravanaabhojan.com/
Let wel: ambiance van niks, alleen vega, geen drank. Maar dat eten!!!
Wel jaren terug dat ik er was maar het ziet er allemaal nog hetzelfde uit.
Dat is ons in Iran overkomen; vreemdeling die ons mee uit eten nam.quote:Op vrijdag 12 februari 2016 20:34 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ik sla m op. Laatste keer dat ik er was gingen we naast het hotel naar de take away met 4 tafeltjes en mochten we niet betalen van de tafelgenoot. Veel te aardig die mensen.
I know, heb alle landen van zo-azie gehadquote:Op vrijdag 12 februari 2016 19:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
In Azië heb je het meest lekkere eten, althans ik hou er van. Maar gewoon in simpele restaurants en kramen op straat. Sappige vis- en kipgerechten, noodlegerechten vol smaak etc.
Hoe ga je daar mee om eigenlijk? Geef je dan wat achteraf ofzo?quote:Op vrijdag 12 februari 2016 21:37 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat is ons in Iran overkomen; vreemdeling die ons mee uit eten nam.
Dat werd pertinent geweigerd, hoezeer we ook aandrongen.quote:Op zaterdag 13 februari 2016 00:29 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Hoe ga je daar mee om eigenlijk? Geef je dan wat achteraf ofzo?
Ik vond het ongemakkelijk als lompe westerling. We mochten ook geen tip aan de ober geven.quote:Op zaterdag 13 februari 2016 00:29 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Hoe ga je daar mee om eigenlijk? Geef je dan wat achteraf ofzo?
Iran is zo dubbel wat dat betreft, vaak gastvrij maar soms ook ronduit lomp.quote:Op zaterdag 13 februari 2016 05:39 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat werd pertinent geweigerd, hoezeer we ook aandrongen.
Volgens mij bedoelde hij deze: https://www.sushi-san.nl/verse-sushi-van-albert-heijn/ , die zitten in een aantal AH XL-filialenquote:Op zondag 14 februari 2016 08:45 schreef Isegrim het volgende:
Dat ja.
Maar Appie? Sushi van Albert Heijn? Of een andere Appie?
Die foto waar je thuis de soja saus in hebt gedaan. Handig of niet die glazen supermarkt schaaltjes waar de crème brulee in heeft gezeten? Die bewaar ik zelf ook altijd om bijv. soja saus in te donderen.quote:
In Nijmegen heeft ook een gewone AH zo'n afdeling. De XL inderdaad ook.quote:Op zondag 14 februari 2016 18:20 schreef n0a het volgende:
Van welke AH was dat? Die XL's hier in de buurt hebben geen verse sushi.
Heb in de AH in Leidschenhage 2x sushi gehaald. Heerlijk.quote:Op zondag 14 februari 2016 18:20 schreef n0a het volgende:
Van welke AH was dat? Die XL's hier in de buurt hebben geen verse sushi.
Ook na 3x? Iraniërs moeten volgens hun gebruiken toch altijd alles eerst 3x weigeren?quote:Op zaterdag 13 februari 2016 05:39 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat werd pertinent geweigerd, hoezeer we ook aandrongen.
Er zit geen vast aantal aan.quote:Op zondag 14 februari 2016 22:52 schreef MCH het volgende:
[..]
Ook na 3x? Iraniërs moeten volgens hun gebruiken toch altijd alles eerst 3x weigeren?
gewoon zonder bestellen, maken ze het gelijk vers voor je.quote:Op zondag 14 februari 2016 23:35 schreef Ole het volgende:
Ik haal altijd meteen die watertomaat eraf
Schraal hoor dat je hier een kortingsbon gaat gebruiken terwijl je bij FG een fooi geeft waar je een heel jaar zou kunnen Maccenquote:Op zondag 14 februari 2016 23:27 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Lxry
[ afbeelding ]
McDonalds Stadhuis
Coolsingel 44
3012 AG Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
McDonalds Quarter Pounder royale! Typisch fastfood beleg.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor wie gewoon een vette bek wil halen en iets van een snelle fastfood burger wil dan is zo een Quarter Pounder royale geen onaardige keuze. Normaliter kost een Quarter Pounder zoals deze +/-¤ 4+. Nu dus met de kortings App. op je mobiel dus ¤ 3+. Happen maar!
Impressies / op of aanmerkingen
Eens in de zoveel tijd heb je weleens trek in een vette bek dan dat kan van alles zijn. Van een frikandel tot een broodje hamburger van de McDonalds. De laatste werd het dit keer en het was weer oké met het verstand op 0 en gewoon bestellen en dan oppeuzelen.
Cijfer
6+ / 10
Toevallig vandaag op terugweg uit Rijswijk bij dat beroemde/beruchte fly-overgedoe op de A4 in de buurt van Hoofddorp weer eens gedaan en de rest van de avond van die whopper op het toilet gezeten.quote:
Goed dat je hier de prijs vermeldt, maar waarom zie ik deze niet terug bij andere restaurantbezoeken?quote:Op zondag 14 februari 2016 23:27 schreef Iwanius het volgende:
Voor wie gewoon een vette bek wil halen en iets van een snelle fastfood burger wil dan is zo een Quarter Pounder royale geen onaardige keuze. Normaliter kost een Quarter Pounder zoals deze +/-¤ 4+. Nu dus met de kortings App. op je mobiel dus ¤ 3+. Happen maar!
zo heurt dat niet hè!quote:Op vrijdag 19 februari 2016 00:10 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Goed dat je hier de prijs vermeldt, maar waarom zie ik deze niet terug bij andere restaurantbezoeken?
Rookt Miep ook sigaren? Ziet er uit als een vrouwenhand tenminstequote:Op vrijdag 19 februari 2016 02:04 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© De Buik
[ afbeelding ]
© Rotterdam Info
[ afbeelding ]
De Pasta Kantine
Pannekoekstraat 22a
3011 LG Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Insalata al spinaci e prosciutto alias salade met spinazie, prosciutto ham, tomaat,Parmezaanse kaas. Ik proefde en ontdekte meer ham dan
de rest van de ingrediënten.Wel lekker fris en bood mijn hoofdgerecht tegengas.
[ afbeelding ]
Rigatoni con manzo alias Rigatoni met eigen gestoofd rundvlees, tomatensaus en Parmezaan. Heel erg machtig en vullend gerecht. Ja,
ook voor mij en behoefte ook een salade als tegengas in smaak omdat de tomatensaus i.c.m.de Parmezaan overheersend was.
Desalniettemin lekker.
Impressies / Op of aanmerkingen
Een zoveelste brasserie- achtige zaak daar aan de Pannekoekstraat waar ook o.a. Pierre zit met dien verstande
dat de Pasta Keuken zich alleen op de Italiaanse keuken richt. Het smaakte allemaal,goed bereid maar om te zeggen
"Ik ga hierheen om even een avondje lekker te eten" Je komt er voor een snelle hap zoals je dat ook zou doen
wanneer je een KFC of Mc Donalds binnen zou lopen voordat je ergens moet zijn en niet al te veel tijd hebt en je
maag wilt vullen. Eten is vers,ingredienten ook maar met de smaakverhoudingen moet je niet al teveel verwachten
als je een eetpurist bent.
Cijfer
7,5 / 10
De rest van de avond:
[ afbeelding ]
Denk dat ze hem even vasthoudt voor de fotoquote:Op vrijdag 19 februari 2016 10:07 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Rookt Miep ook sigaren? Ziet er uit als een vrouwenhand tenminste
Oh okquote:Op vrijdag 19 februari 2016 12:06 schreef Isegrim het volgende:
Wij halen daar regelmatig af. Is lekker, maar niet superbijzonder.
Ja. Vapiano vind ik meer een La Place Italiaan.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 11:30 schreef Isegrim het volgende:
De Pasta Kantine overstijgt dus wel tenten als Vapiano?
Het is ook prima te nassen hoor! Ik heb altijd de kimchi-omelet (of hoe dat ding ook heet).quote:Op vrijdag 19 februari 2016 12:17 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Oh ok
Het is natuurlijk wel bijzonder in de zin dat er maar heel weinig koreaanse afhalen zijn in NL.
Kimchi Jeon.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 12:18 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Het is ook prima te nassen hoor! Ik heb altijd de kimchi-omelet (of hoe dat ding ook heet).
Waarom niet? Het lijkt me dat niet iedereen een onbeperkt budget heeft voor restaurants, dus ik vind dat de kostprijs wel degelijk van invloed is. Een biefstuk kan een 9,5 scoren, maar als die 80 euro moet kosten hoeft het voor mij niet.quote:
Omdat het niet veel uitmaakt voor de reviews. Of wil je graag zien dat de ene keer bijvoorbeeld 200e wordt uitgegeven, de andere keer 1000e?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 14:30 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Waarom niet? Het lijkt me dat niet iedereen een onbeperkt budget heeft voor restaurants, dus ik vind dat de kostprijs wel degelijk van invloed is. Een biefstuk kan een 9,5 scoren, maar als die 80 euro moet kosten hoeft het voor mij niet.
Eigenlijk is de wereld bizar hea als je het zo bekijkt. Mensen in de westerse wereld die 1000 euro betalen voor 2 spruitenblaadjes met forellenurine er overheen terwijl aan de andere kant van de wereld mensen dood gaan van de honger.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 14:45 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Omdat het niet veel uitmaakt voor de reviews. Of wil je graag zien dat de ene keer bijvoorbeeld 200e wordt uitgegeven, de andere keer 1000e?
Ja, wanneer stort jij je overtollige salaris aan een goed doel?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 14:51 schreef Gutanoth het volgende:
[..]
Eigenlijk is de wereld bizar hea als je het zo bekijkt. Mensen in de westerse wereld die 1000 euro betalen voor 2 spruitenblaadjes met forellenurine er overheen terwijl aan de andere kant van de wereld mensen dood gaan van de honger.
Het is wat.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 14:51 schreef Gutanoth het volgende:
[..]
Eigenlijk is de wereld bizar hea als je het zo bekijkt. Mensen in de westerse wereld die 1000 euro betalen voor 2 spruitenblaadjes met forellenurine er overheen terwijl aan de andere kant van de wereld mensen dood gaan van de honger.
Die mensen hebben wel vaak mooi weer.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 14:51 schreef Gutanoth het volgende:
[..]
Eigenlijk is de wereld bizar hea als je het zo bekijkt. Mensen in de westerse wereld die 1000 euro betalen voor 2 spruitenblaadjes met forellenurine er overheen terwijl aan de andere kant van de wereld mensen dood gaan van de honger.
Mijn dae ji bulgogi is altijd heerlijkquote:Op vrijdag 19 februari 2016 12:18 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Het is ook prima te nassen hoor! Ik heb altijd de kimchi-omelet (of hoe dat ding ook heet).
Jezelf vernoemen naar een album van Anouk, ik bedoel maar. Kom op zeg.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Hotel New York is overrated. Teert op reputatie en locatie.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
Qft. Wat jammer is, want zonde van de locatie.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Hotel New York is overrated. Teert op reputatie en locatie.
Ik begin geen discussie, je ziet mij ook niet zeggen dat ik her erg vind, het was meer een realisatie En ik doe er zelf inderdaad ook geen cent aan mee, omdat elke euro die daar heen gat toch bij dezelfde personen belanden.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 14:53 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ja, wanneer stort jij je overtollige salaris aan een goed doel?
Niet weer deze discussie gaarne.
Ik kom er naast te wonen dus dan is het wel lekker als je een goede hap kunt scoren, en dat hotel/restaurant in de rotterdam is dat wat?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Hotel New York is overrated. Teert op reputatie en locatie.
Die ken ik niet, maar loop bij NY de brug over het Deliplein op en bij de Matroos en het meisje kun je je culihartje ophalenquote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:01 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Ik kom er naast te wonen dus dan is het wel lekker als je een goede hap kunt scoren, en dat hotel/restaurant in de rotterdam is dat wat?
Leuke locatie zeg laatst nog langs gelopen.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:01 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Ik kom er naast te wonen dus dan is het wel lekker als je een goede hap kunt scoren, en dat hotel/restaurant in de rotterdam is dat wat?
Montevideo, na de naam tien keer verkeerd uitgesproken te hebbenquote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:02 schreef roos85 het volgende:
[..]
Leuke locatie zeg laatst nog langs gelopen.
Bij de fenix food factory? Staat op me lijstje, na las palmas al hoor ik daar verschillende verhalen over.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:02 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Die ken ik niet, maar loop bij NY de brug over het Deliplein op en bij de Matroos en het meisje kun je je culihartje ophalen
Ik zou hem boven Las Palmas zetten :pquote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:11 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Bij de fenix food factory? Staat op me lijstje na las palmas al hoor ik daar verschillende verhalen over.
Negatieve ervaring met las palmas?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:12 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ik zou hem boven Las Palmas zetten :p
Geen ervaring met Las Palmas, maar de verhalen die ik hoor zijn niet positief. Over de Matroos hoor ik alleen maar positieve verhalen en heb ik zelf een aantal keer heerlijk gegeten. Ik kom er steeds supervrolijk vandaan. (Kan ook door het wijnarrangement komen...)quote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:12 schreef Merode32 het volgende:
[..]
Negatieve ervaring met las palmas?
Ja dat is wel een probleem, als ik naar matroos ga dan moet ik de brug over met alle risico vanaf palmas rol ik zo met bed in.quote:Op vrijdag 19 februari 2016 19:20 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Geen ervaring met Las Palmas, maar de verhalen die ik hoor zijn niet positief. Over de Matroos hoor ik alleen maar positieve verhalen en heb ik zelf een aantal keer heerlijk gegeten. Ik kom er steeds supervrolijk vandaan. (Kan ook door het wijnarrangement komen...)
Wij hadden er ook wat gemengde gevoelens over tijdens ons bezoek vorig jaar.quote:Op zaterdag 20 februari 2016 02:50 schreef Iwanius het volgende:
De Jong
Raampoortstraat 38
3032 AH Rotterdam
-knip-
Volgens mij zit Iwanius weer ergens in het buitenland.quote:
En als al dat zo is, waarom is dat dan zo grappig?quote:
Je begrijpt toch hopelijk wel dat de hoeveelheid geld die Iwanius en consorten uitgeven, voor de gemiddelde mens totaal onvoorstelbaar is hè? Of ga je zo veel met andere rijke mensen om, dat je bent vergeten dat er ook normale (i.e. niet-rijke) mensen bestaan?quote:Op dinsdag 23 februari 2016 17:33 schreef golfer het volgende:
[..]
En als al dat zo is, waarom is dat dan zo grappig?
Nou en? Ik vind het niet zo onvoorstelbaar. En ja, ik ga veel met rijke mensen om. En ik weet dat er ook heel veel niet-miljonairs bestaan.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:32 schreef sirdanilot het volgende:
Je begrijpt toch hopelijk wel dat de hoeveelheid geld die Iwanius en consorten uitgeven, voor de gemiddelde mens totaal onvoorstelbaar is hè? Of ga je zo veel met andere rijke mensen om, dat je bent vergeten dat er ook normale (i.e. niet-rijke) mensen bestaan?
Ik gun hem deze levensstijl van harte zonder daarbij te hoeven vermelden dat ik het ook niet elke dag zou kunnen uitgeven.quote:Van een gemiddelde Iwanius maaltijd kan ik bijvoorbeeld een week leven hier. Nu mag iwanius natuurlijk volledig zelf betalen waar hij z'n geld aan uit geeft, dat is het punt niet, maar liefst wel een beetje begrip dat deze levensstijl niet 'normaal' is, maar dat mensen met deze levensstijl tot een zeer kleine minderheid behoren die dit zich kunnen veroorloven.
Ik heb dan ook geen kritiek op zijn levensstijl. Ik heb kritiek op het hebben van oogkleppen, i.e. niet beseffen dat die manier van leven eigenlijk zeer zeldzaam is, dat maar een kleine percentage van de mensen zo leeft. En dat de meeste mensen het dus raar zullen vinden.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Nou en? Ik vind het niet zo onvoorstelbaar. En ja, ik ga veel met rijke mensen om. En ik weet dat er ook heel veel niet-miljonairs bestaan.
[..]
Ik gun hem deze levensstijl van harte zonder daarbij te hoeven vermelden dat ik het ook niet elke dag zou kunnen uitgeven.
Als je het wilt kan je gewoon lekker naar de lokale fastfood boer blijven gaan, maar kritiek hebben op de levensstijl van een ander die blijkbaar beter in z'n slappe was zit vind ik een beetje moraalridderig.
Daarom heeft ook niet iedereen zijn eigen topicreeksquote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:43 schreef sirdanilot het volgende:
Ik heb dan ook geen kritiek op zijn levensstijl. Ik heb kritiek op het hebben van oogkleppen, i.e. niet beseffen dat die manier van leven eigenlijk zeer zeldzaam is, dat maar een kleine percentage van de mensen zo leeft. En dat de meeste mensen het dus raar zullen vinden.
Ik praat altijd namens mijzelf en niet namens de 'meeste mensen'. En jij weet ook niet wat de 'meeste mensen' ervan vinden.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:43 schreef sirdanilot het volgende:
Ik heb dan ook geen kritiek op zijn levensstijl. Ik heb kritiek op het hebben van oogkleppen, i.e. niet beseffen dat die manier van leven eigenlijk zeer zeldzaam is, dat maar een kleine percentage van de mensen zo leeft. En dat de meeste mensen het dus raar zullen vinden.
Maar wie zegt dan dat hij dat niet beseft of weet dat het zeer zeldzaam is? Moet hij zich elke keer verontschuldigen als hij weer ergens lekker heeft gegeten. Verontschuldig jij je elke keer voor de nog armere mensen als je een keer op een vakantie gaat die zij niet kunnen betalen?quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:43 schreef sirdanilot het volgende:
Ik heb dan ook geen kritiek op zijn levensstijl. Ik heb kritiek op het hebben van oogkleppen, i.e. niet beseffen dat die manier van leven eigenlijk zeer zeldzaam is, dat maar een kleine percentage van de mensen zo leeft. En dat de meeste mensen het dus raar zullen vinden.
Jij bent ook ''een van de rijken (niet zo rijk als Iwanius, maar wel boven modaal), dus nee jij weet inderdaad niet wat de meeste mensen ervan vinden. Jij hebt ook oogkleppen op dus.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik praat altijd namens mijzelf en niet namens de 'meeste mensen'. En jij weet ook niet wat de 'meeste mensen' ervan vinden.
Nee, maar ik ga ook geen rare vragen lopen stellen als iemand zich erover uitlaat dat de levensstijl eigenlijk absurd is (wat hierboven werd gedaan dmv de 'die iwanius moet een miljonair zijn joh haha comment). Want in feite is het normaal dat mensen zo reageren,, omdat de levensstijl inderdaad absurd is.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Maar wie zegt dan dat hij dat niet beseft of weet dat het zeer zeldzaam is? Moet hij zich elke keer verontschuldigen als hij weer ergens lekker heeft gegeten. Verontschuldig jij je elke keer voor de nog armere mensen als je een keer op een vakantie gaat die zij niet kunnen betalen?
Moet deze discussie nu echt hier? Open er anders even een apart topic over.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:46 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Jij bent ook ''een van de rijken (niet zo rijk als Iwanius, maar wel boven modaal), dus nee jij weet inderdaad niet wat de meeste mensen ervan vinden. Jij hebt ook oogkleppen op dus.
Hoe kom je daar nou weer bij?quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:46 schreef sirdanilot het volgende:
Jij bent ook ''een van de rijken (niet zo rijk als Iwanius, maar wel boven modaal), dus nee jij weet inderdaad niet wat de meeste mensen ervan vinden. Jij hebt ook oogkleppen op dus.
Lijkt mij inderdaad wel een goede zaak voordat je nog meer onzin uit gaat kramen.quote:
Dat verklaart toch deels ook het succes van dit topic? En ook niks mis mee? Ik denk in ieder geval niet dat ik vanaf nu ook drie keer in de week bij FG kan eten.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:43 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik heb dan ook geen kritiek op zijn levensstijl. Ik heb kritiek op het hebben van oogkleppen, i.e. niet beseffen dat die manier van leven eigenlijk zeer zeldzaam is, dat maar een kleine percentage van de mensen zo leeft. En dat de meeste mensen het dus raar zullen vinden.
Nogmaals: waar zie je dat Iwanius of iemand anders het niet begrijpt of snapt?quote:Op dinsdag 23 februari 2016 18:56 schreef sirdanilot het volgende:
Nogmaals: het gaat mij niet om de levensstijl an sich. Leven en laten leven.
Het gaat om het niet begrijpen dat dit geen normale levensstijl is. Om het niet begrijpen dat andere mensen het niet snappen, zo veel geld uit geven.
Ik laat het daarbij.
Ik zie dat nergens en ik vind het een goed idee het hierbij te laten. Deze discussie is ook al eerder gevoerd en hoort gewoon niet thuis in dit topic. We wachten hier gewoon tot Iwanius weer wat mooie restaurantrecensies komt plaatsen; want daar is dit topic voor bedoelt.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 19:00 schreef golfer het volgende:
Nogmaals: waar zie je dat Iwanius of iemand anders het niet begrijpt of snapt?
Maar het is toch ook normaal. Ik vind het doodnormaal dat mensen die het geld er voor hebben dat uitgeven, aan wat ze maar willen. Ik ben daar zelf niet een van, ik heb het niet. Maar dat maakt het niet minder normaal dat een ander dat wel doet. Daarvoor hoeft er toch niet een topic disclaimer te komen: let op: dit is niet de standaard.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 19:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Nogmaals: waar zie je dat Iwanius of iemand anders het niet begrijpt of snapt?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 23 februari 2016 14:31 schreef golfer het volgende:
Volgens mij zit Iwanius weer ergens in het buitenland.
Syrië?quote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:30 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Vanaf het dakterras van ons hotel.Rara waar zitten wij (land)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |