Hebben we het lekkerst gegeten tijdens ons verblijf aldaar.
Hieronder een kleine indruk van de vele foto's die geschoten zijn.
Wilde af en toe buiten koekeloeren vanaf onze hoogte.
Lijkt optisch op niks(paardenvlees ) maar was smakelijk!
In totaal daar 13 keer uitgevraagd.(verdeeld over 3 bezoeken) Zo lekker vond ik dit toetje.
Prijzig zijn ook de cocktails maar erg lekker bereid.quote:
V.w.b. mijn december reis zal dat nog wel even duren want het is een berg foto's die nog uitgesorteerd,bewerkt en vervolgens ook nog voorzien moeten worden van de nodige informatie voor een kort en bondig
verslag. Dus geduld is gevraagd en hoop het ergens in februari te kunnen presenteren.
Deelnemen aan het lokale verkeer.Opvallend? Bijna alle auto's zijn daar wit.
Je handen wassen vanaf de 122st verdieping. Je moet maar durven...
En ja..ook dat werd bezocht.quote:
Op maandag 28 december 2015 14:20 schreef Knuck-les het volgende:Hoe zit het eigenlijk met financiering van dit soort restaurants? Is het zo dat de chef/eigenaar naast zijn complete ziel en zaligheid ook zijn (complete) spaargeld er in stopt? Of zitten hier vaak grote investeerders achter om de boel op te starten? Wat ik gehoord heb is het runnen van een toko met ster-ambities namelijk niet bepaald een vetpot en erg risicovol. Dus lijkt me dat investeerders hier niet erg happig op zijn.
FG was met Ivy een investeerders situatie. Dat is nu FG en De Bank geworden i.c.m.zijn eigen centjes. Het klopt dat het runnen van een sterren-toko geen vetpot is maar je kan er goed van leven mits je op je marges let en zoals bijvoorbeeld Herman den Blijker, ook nog her en der schnabbelt en je naam voor alles en nog wat leent.
Zo is bijvoorbeeld Las Palmas allang geen 100% eigendom van Herman maar van hem en volgens zegge aardig wat investeerders en moet er elke keer geld bij om het draaiende te houden. Daarom heeft Herman ook een RTL contract want van Las Palmas moet hij het niet hebben als het om rijk worden gaat. Van zijn RTL contract leeft hij riant en kan Las Palmas blijven bestaan. FG wil daar niet aan want dat ligt niet in zijn aard ondanks dat het hem allang is aangeboden. Nee, als FG het koken langzaam welletjes vindt dan verkoopt hij alles en zie je hem nooit meer en zul je hem niet zoals Herman met zijn snuiter een HAK reclame of bij een commerciële zender iets zien doen.
quote:
Nou je moet 'm draaien en wel zo dat het tegen de klok in is anders komt er nog niks uit.
quote:
Op maandag 28 december 2015 15:45 schreef derLudolf het volgende:Veel plezier Miep en Iwanius
Aangezien het toch over geld gaat, hoe gaat dat als jij bij een nieuw restaurant komt. Want ik dacht dat jij had gezegd dat jij er vaak in 'oude vodden' bij liep. Moet je dan eerst een voorschot betalen als jij maar extra grote porties van een duur hoofdgerecht met wat bijpassende wijnen besteld?
Ik en een voorschot betalen? Nee, ik begrijp wat je bedoelt maar ik heb bijna altijd een sigaar in mijn hand en dat is meestal al een aanleiding voor een restaurant om de boodschap te begrijpen en wel dat ondanks dat er een zwerver uitziend persoon voor hem staat er meer achter schuilt dan de buitenkant doet vermoeden.
quote:
Aan de andere kant, de garagehouder hier in het dorp zegt dat ie liever iemand op houten klompen over de vloer heeft dan iemand in driedelig pak
Die eerste tikken de auto vaak direct cash af, die tweede categorie haken vaak af omdat ze het geld 'nog niet helemaal' rond hebben
Dan heb jij een goede garagehouder.
quote:
Op zondag 17 januari 2016 18:57 schreef NoralyZ het volgende:ik krijg net een berichtje net van een vriend (die ook Iwanius topics meeleest, want interesse in sterrenkeukens e.d.) dat hij, vermoedelijk, nu bij hem aan de bar zit
.
En waar was dat als ik vragen mag want heb eerder het gevoel dat die 'vriend' graag stemming maakt aangezien we pas gisterenmiddag terug zijn gekomen en door vrienden werden opgehaald en daar wat hebben gegeten. En dat was geen publieke ruimte met een bar.
Waar?FG Noodlebar
Katshoek 33
3032 AE Rotterdam
Wat at / dronk je?
FG's Noodleshop rundvlees/Gamba/Udong bowl met een Red Chilli Chutney en een frisje.
Aansluitend FG's noodleshop 2 meest prominente gebakjes en op de achtergrond de inmiddels lege bowl.Impressies / Op of aanmerkingenTja, er valt niet veel te zeggen dan dat ik wel merk naarmate ik nu wat vaker in de Noodleshop kom
de koks de gerechten veel beter op smaak weten te bereiden.Daarom was het niet meer dan logisch
dat Francois zelf in het begin veel in de Noodleshop was en om zijn koksbrigade beter aan te sturen.
En het eindresultaat is al duidelijk zichtbaarder.
Cijfer
7,5 / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2016 21:08:14 ]