SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Verder ook:
• De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters.
• De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten.
• De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom..
• De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan.
En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet?
Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld'
Vorige deel:
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #3 NYC-London
© Glitter Graphics 2015
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2015 23:28:22 ]
waarom moet ik mij meer inlezen als ik alleen reageer op iemand die opmerking maakt over gevloek van ramsey. Hij staat daar niet zelf in de keukenquote:Op vrijdag 25 december 2015 19:20 schreef Iwanius het volgende:
Misschien iets meer inlezen in iemand zijn achtergrond als je zo een reactie plaatst?
Dan is hij een tandarts waarschijnlijk.quote:Op zaterdag 26 december 2015 13:52 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Niet alleen dat, maar ook een dikke Porche rijder.
Die Porsche is van die bolle (denk ik).quote:Op zaterdag 26 december 2015 13:52 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Niet alleen dat, maar ook een dikke Porche rijder.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Volgens mij zat je aan precies hetzelfde tafeltje als datgene waar ik een paar dagen voor kerst zatquote:Op zondag 27 december 2015 04:12 schreef Iwanius het volgende:
Even vooraf:
Ik post sowieso niet om te laten zien "jo.kijk mij eens en lekker puh" want dan was ik dit nooit opgestart en als het moet, mocht dit toch de indruk blijven,dan stoppen we er maar mee want alles is juist vanuit een onbevangen houding en gedachte gepost.
Dit is helaas hoe ik mijn eet escapades beleef. Dat het anders is dan dat de meesten gewend zijn,dat is wat anders,maar zoals je intussen al hebt kunnen zien is het niet alleen maar eten op top niveau maar ik eet ook genoeg simpel middels de welbekende bowls en ander voedsel die intussen al de revue zijn gepasseerd in het dagelijkse eet topic.
V.w.b. die Porsche zoals te zien in de vorige serie (ons uitje) is het inderdaad,als het al niet duidelijk was gezien de plek waar deze geparkeerd stond te weten voor FG zijn 2 sterren restaurant daar op de Loydstraat tegenover RTV Rijnmond) 1 van 'die bolle' zijn auto's. (we gingen toen ook met mijn auto dus parkeert hij de zijne voor zijn toko} Naast lekker eten is o.a. het hebben van mooie auto's ook een hobby van hem. Daarbij had ik al in een eerdere reactie al duidelijk gemaakt toen iemand mij iets vroeg over horloges, dat dure *bling* horloges en auto's mij helemaal niet interesseren en het eten (en ook kunst) met name mijn ding is. En dan nu een Porsche hebben zou dat gewoonweg tegenspreken. Hier kun je een andere invalshoek zien van diezelfde parkeerplaats bij nacht!
Bon!
[ afbeelding ]
Ja klopt.Ik draai het nu even om want i.p.v achteraf te acclimatiseren doen we het nu vooraf!
[ afbeelding ]
Weet je wat? Van dat staan word je moe dus gaan we even zitten en kijken welke 'gekken' nog meer vanavond hier komen eten.
[ afbeelding ]
Nou...(nu al teut van het glas Ruinart Brut gezien de bewegende foto )zullen we dan maar naar binnengaan en beginnen?
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ] © FG restaurant
[ afbeelding ]
FG restaurant
Lloydstraat 204
3024 EA Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Een glas champagne van Huize Ruinart Blanc de Blanc dit keer als begin
met gelijk 1 van de volgende flessen voor bij de opvolgende gerechten erbij.
[ afbeelding ]
En zo wordt deze 1985 Lafite-Rothschild, Pauillac in FG stijl genuttigd.
(die fles ernaast is ook een speciale en wel een 1998 Domaine Léon Barral!
Maar daar kom ik later op!) Menigeen verkijkt zich hoe het vervolgens te
gebruiken want er is een foefje voor bij het schenken.
[ afbeelding ]
Een favoriete starter voor mij en wel mini ijsjes met een sorbet van piccalilly en van die knettertjes die in
je mond een smaakexplosie geven. Gelijk per 3 en het werden er uiteindelijk 4 series van 3 voordat het
volgende gerecht werd uitgeserveerd.(dus 12 in totaal)
[ afbeelding ]
En daar is een oude bekende qua amuse die ik de vorige keer ook had maar nu iets anders
merk ik. Het is een mousseline van o.a. aardappel i.c.m.tonijn, een krokantje en FG's
Imperial Heritage kaviaar maar met een rol van zalm gevuld met o.a. kreeft. Heerlijk!
[ afbeelding ]
Langoustines i.c.m.o.a.'zwarte' parelgort, knolselderij en FG's Imperial Heritage kaviaar. Oh...heerlijk!
[ afbeelding ]
Close-up van het zelfde gerecht maar dan alleen FG's Imperial Heritage kaviaar.
"to die for". en vooral niet te weinig!
[ afbeelding ]
FG's Bresse duif met o.a.foie gras en een krokantje.Lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Een 3 voudige portie van mijn lievelingsgerecht en wel de bekende de kreeft met o.a.een witte chocolade emulsion van knolselderij,
een jus van gerookt boter, bieslook,verjus, en afgemaakt met ditmaal FG's Imperial Heritage kaviaar! Wat op de laatste foto te zien is,
is een kreeft-krab combinatie met wat FG's Imperial Heritage kaviaar er bovenop. Lijkt van dichtbij erg op de hersenpan van zo
een Alien monster uit de saga Aliens met Sigorney Weaver.
[ afbeelding ]
FG's Macadamia met o.a.vanille,mango,choco en suikerkrokantje! Lekker en verrassend!
[ afbeelding ]
Jeu...restanten van de 1985 Lafite-Rothschild, Pauillac en Huize Ruinart Blanc de Blanc
champagne i.c.m. FG's lekkere slushpuppy! (mango-perzik) en op de achtergrond de
welbekende FG suikerspin met allerlei zoetigheidjes er in.
En toen dacht ik klaar te zijn maar zoals gewoonlijk begon dus de 'ellende' weer
want die 'bolle''kwam mij gezelschap houden dus:
[ afbeelding ]
*boem*...de tafel moest weer vol en dan eerst met deze 'gezonde' en frisse limonade.
Daarna speciale grote wijnglazen aan laten rukken voor de 2de fles en wel de 1998
Domaine Léon Barral!
[ afbeelding ]
En gelijk alle topkazen uit het assortiment in verschillende vormen op tafel want...
"zo heurt 't" als je zo een topwijn gaat drinken. Tast toe Iwanius...
Tja...en als wij weer zo een dolle avond hebben dan doen wij allemaal weleens
gekke dingen en is zo een topwijn ook maar erg relatief.
Impressies / Op of aanmerkingen
Nou..het wordt bijna standaard want alles wat gezegd moest worden is al gezegd
onder de verschillende foto's en het was wederom een te gekke en gezellige maar
ook weer kostbare avond daar aan de Lloydstraat 204. Nu vakantie en we zien elkaar
in 2016!
Cijfer
9 / 10
Wil hij niet als het ooit serieus ter sprake zou komen. Daarbij staat er voor hem e.e.a.op stapel in 2016.quote:Op zondag 27 december 2015 18:01 schreef Knuck-les het volgende:
Vrijblijvend financieel advies: neem wat aandelen in de FG-restaurants. Volgens mij hou jij die toko('s) in je eentje al draaiende
Waar het lekker warm is en je lekker kan etenquote:
Gezien je voorliefde voor Aziatisch zul je vast een mooie Oosterse bestemming hebben uitgekozen. Have fun.quote:Op maandag 28 december 2015 05:59 schreef Iwanius het volgende:
Leuk dat het jou ook bevallen is.
[..]
Wil hij niet als het ooit serieus ter sprake zou komen. Daarbij staat er voor hem e.e.a.op stapel in 2016.
[..]
Waar het lekker warm is en je lekker kan eten
Zo mensen...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]Miep en ik doen nog even een glaasje en ik paf zometeen wat en dan gaan wij ons gereed maken om te vertrekken en uitgerust volgend jaar terug te komen.
Hoe zit het eigenlijk met financiering van dit soort restaurants? Is het zo dat de chef/eigenaar naast zijn complete ziel en zaligheid ook zijn (complete) spaargeld er in stopt? Of zitten hier vaak grote investeerders achter om de boel op te starten? Wat ik gehoord heb is het runnen van een toko met ster-ambities namelijk niet bepaald een vetpot en erg risicovol. Dus lijkt me dat investeerders hier niet erg happig op zijn.quote:Op maandag 28 december 2015 05:59 schreef Iwanius het volgende:
Leuk dat het jou ook bevallen is.
[..]
Wil hij niet als het ooit serieus ter sprake zou komen. Daarbij staat er voor hem e.e.a.op stapel in 2016.
Of weer Turkije.quote:Op maandag 28 december 2015 13:16 schreef Coelho het volgende:
Gezien je voorliefde voor Aziatisch zul je vast een mooie Oosterse bestemming hebben uitgekozen. Have fun.
Misschien perfect boek om bij een vlucht van 10 uur van in slaap te vallen?quote:
Lokpostquote:Op maandag 28 december 2015 05:59 schreef Iwanius het volgende:
Miep en ik doen nog even een glaasje en ik paf zometeen wat en dan gaan wij ons gereed maken om te vertrekken en uitgerust volgend jaar terug te komen.
Ik begin ook wel benieuwd te raken jaquote:Op woensdag 13 januari 2016 15:28 schreef derLudolf het volgende:
Hoe lang ging ie op vakantie? Laatste post is nu 3 week geleden ofzo
Dat had ik ook.quote:Op woensdag 13 januari 2016 19:47 schreef Roguee het volgende:
Word je even blij gemaakt met een dode mus als je dit topic weer bovenaan ziet staan
Oude vodden zal ook wel weer meevallen.quote:Op maandag 28 december 2015 15:45 schreef derLudolf het volgende:
Veel plezier Miep en Iwanius
Aangezien het toch over geld gaat, hoe gaat dat als jij bij een nieuw restaurant komt. Want ik dacht dat jij had gezegd dat jij er vaak in 'oude vodden' bij liep. Moet je dan eerst een voorschot betalen als jij maar extra grote porties van een duur hoofdgerecht met wat bijpassende wijnen besteld?
Aan de andere kant, de garagehouder hier in het dorp zegt dat ie liever iemand op houten klompen over de vloer heeft dan iemand in driedelig pak Die eerste tikken de auto vaak direct cash af, die tweede categorie haken vaak af omdat ze het geld 'nog niet helemaal' rond hebben
Dat waren zijn eigen woordenquote:Op woensdag 13 januari 2016 21:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Oude vodden zal ook wel weer meevallen.
quote:Op zaterdag 16 januari 2016 10:05 schreef RobinOok het volgende:
Moeten we ons zorgen gaan maken?
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 16 januari 2016 10:05 schreef RobinOok het volgende:
Moeten we ons zorgen gaan maken?
[ afbeelding ]
in welke plaats/land?quote:Op zondag 17 januari 2016 18:57 schreef NoralyZ het volgende:
ik krijg net een berichtje net van een vriend (die ook Iwanius topics meeleest, want interesse in sterrenkeukens e.d.) dat hij, vermoedelijk, nu bij hem aan de bar zit .
Was je niet bang dat je eten naar beneden viel? !!!quote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
Dubai?quote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
o.a.
[ afbeelding ]
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
Atmosphere? benieuwd wat jij ervan vond, want ik vond het overrated.quote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
[..]
o.a.
[ afbeelding ]
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
Ik moest even Googlen, maar dat moet dus At.Mosphere zijn in de Burj Khalifa. Wat een strafquote:Op zondag 17 januari 2016 23:21 schreef Iwanius het volgende:
[..]
o.a.
[ afbeelding ]
dit was trouwens vanaf het restaurant op de 122st verdieping!
V.w.b. mijn december reis zal dat nog wel even duren want het is een berg foto's die nog uitgesorteerd,bewerkt en vervolgens ook nog voorzien moeten worden van de nodige informatie voor een kort en bondig verslag. Dus geduld is gevraagd en hoop het ergens in februari te kunnen presenteren.quote:Op maandag 28 december 2015 06:22 schreef roos85 het volgende:
Fijne vakantie Iwanius (en Miep). Geniet ervan!
Kijk uit naar de verslagen die komen gaan
FG was met Ivy een investeerders situatie. Dat is nu FG en De Bank geworden i.c.m.zijn eigen centjes. Het klopt dat het runnen van een sterren-toko geen vetpot is maar je kan er goed van leven mits je op je marges let en zoals bijvoorbeeld Herman den Blijker, ook nog her en der schnabbelt en je naam voor alles en nog wat leent.quote:Op maandag 28 december 2015 14:20 schreef Knuck-les het volgende:
Hoe zit het eigenlijk met financiering van dit soort restaurants? Is het zo dat de chef/eigenaar naast zijn complete ziel en zaligheid ook zijn (complete) spaargeld er in stopt? Of zitten hier vaak grote investeerders achter om de boel op te starten? Wat ik gehoord heb is het runnen van een toko met ster-ambities namelijk niet bepaald een vetpot en erg risicovol. Dus lijkt me dat investeerders hier niet erg happig op zijn.
Nou je moet 'm draaien en wel zo dat het tegen de klok in is anders komt er nog niks uit.quote:Op maandag 28 december 2015 15:08 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Nu ben ik wel nieuwsgierig naar dat foefje voor het inschenken van de wijn uit die speciale fles, of heb ik die gemist?
Ik en een voorschot betalen? Nee, ik begrijp wat je bedoelt maar ik heb bijna altijd een sigaar in mijn hand en dat is meestal al een aanleiding voor een restaurant om de boodschap te begrijpen en wel dat ondanks dat er een zwerver uitziend persoon voor hem staat er meer achter schuilt dan de buitenkant doet vermoeden.quote:Op maandag 28 december 2015 15:45 schreef derLudolf het volgende:
Veel plezier Miep en Iwanius
Aangezien het toch over geld gaat, hoe gaat dat als jij bij een nieuw restaurant komt. Want ik dacht dat jij had gezegd dat jij er vaak in 'oude vodden' bij liep. Moet je dan eerst een voorschot betalen als jij maar extra grote porties van een duur hoofdgerecht met wat bijpassende wijnen besteld?
Dan heb jij een goede garagehouder.quote:Aan de andere kant, de garagehouder hier in het dorp zegt dat ie liever iemand op houten klompen over de vloer heeft dan iemand in driedelig pak Die eerste tikken de auto vaak direct cash af, die tweede categorie haken vaak af omdat ze het geld 'nog niet helemaal' rond hebben
En waar was dat als ik vragen mag want heb eerder het gevoel dat die 'vriend' graag stemming maakt aangezien we pas gisterenmiddag terug zijn gekomen en door vrienden werden opgehaald en daar wat hebben gegeten. En dat was geen publieke ruimte met een bar.quote:Op zondag 17 januari 2016 18:57 schreef NoralyZ het volgende:
ik krijg net een berichtje net van een vriend (die ook Iwanius topics meeleest, want interesse in sterrenkeukens e.d.) dat hij, vermoedelijk, nu bij hem aan de bar zit .
Nee, we waren er al achter dat je het niet was. Situatieschets: er zat een wat oudere Rotterdammer aan de bar, met een vriend, die samen goede (sterren)restaurants bespraken - hij vertelde o.a. dat hij Aan de Poel (waar ik dichtbij woon) eigenlijk nauwelijks een ster waard vond, hij scheen groot fan te zijn van FG en had verder een voorkeur voor de Aziatische keuken. ik denk dat iedereen die in dit topic meeleest wel zou denken van 'hee! is dat niet...?'quote:Op maandag 18 januari 2016 19:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En waar was dat als ik vragen mag want heb eerder het gevoel dat die 'vriend' graag stemming maakt aangezien we pas gisterenmiddag terug zijn gekomen en door vrienden werden opgehaald en daar wat hebben gegeten. En dat was geen publieke ruimte met een bar.
Eens per half jaar/3 maanden zou ik dat kunnen.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 11:45 schreef bloodymary1 het volgende:
ik neem aan gewoon lekker avondvullend zoals het hoort te zijn. Met een vijfgangendiner met alles er op en er aan beginnen wij meestal rond 20.00 en zijn dan tussen 00.00 en 01.00 ergens klaar.
quote:de geuren van champignons, citrusfruit en noten
quote:de aroma's van citrus,ambachtelijk brood,peer en Granny Smith appel
Ach, vroeger hingen we de hele zaterdagavond/nacht in de kroeg. Nu in het restaurant. En zo lang eten is ook de enige manier waarop ik vijf gangen of meer op kan. Als dat in 1 of 2 uurtjes gepropt wordt dan lukt dat echt niet, dan zit ik halverwege al vol. Heerlijk toch, lekker eten, drinken en kletsen met gezellig gezelschap. Kan voor mij niet lang genoeg duren!quote:Op zaterdag 23 januari 2016 11:54 schreef bremmie het volgende:
[..]
Eens per half jaar/3 maanden zou ik dat kunnen.
Als hobby zo vaak zo lang dineren...ik zou het niet kunnen
Dat klopt zeker, daar ben ik het mee eens. Een paar keer per jaar kan ik daar tijd voor vrij maken.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:56 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ach, vroeger hingen we de hele zaterdagavond/nacht in de kroeg. Nu in het restaurant. En zo lang eten is ook de enige manier waarop ik vijf gangen of meer op kan. Als dat in 1 of 2 uurtjes gepropt wordt dan lukt dat echt niet, dan zit ik halverwege al vol. Heerlijk toch, lekker eten, drinken en kletsen met gezellig gezelschap. Kan voor mij niet lang genoeg duren!
serieus? Laatste keer dat ik 7 gangen at (bij foodlabs - prima wijnen maar de gerechten vielen helaas wat tegen) begonnen we om 1930 uur en waren we kort na 2200 uur wel klaar.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:56 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ach, vroeger hingen we de hele zaterdagavond/nacht in de kroeg. Nu in het restaurant. En zo lang eten is ook de enige manier waarop ik vijf gangen of meer op kan. Als dat in 1 of 2 uurtjes gepropt wordt dan lukt dat echt niet, dan zit ik halverwege al vol. Heerlijk toch, lekker eten, drinken en kletsen met gezellig gezelschap. Kan voor mij niet lang genoeg duren!
Goeie vraag maar ook een overbodige. Nee dan betaal ik gewoon de normale prijs maar dan vermenigvuldigd met het aantal keren dat ik het uitvraag. Logisch ook.quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:18 schreef Isegrim het volgende:
Als je zo'n gerechtje twee of drie keer uitvraagt, betaal je het dan ook twee of drie keer, of krijg je dan kwantumkorting?
Bij San San hebben we dat nog gedaan!quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Ja, weet ik het, heb dat nog nooit gedaan.
Ja, okee, dat is waar.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:05 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bij San San hebben we dat nog gedaan!
Wat? Quantum korting bedongen of op een rekening van pak'm beet ¤ 400,- p.p ¤ 100,- tip geven?quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:05 schreef Isabeau het volgende:
Bij San San hebben we dat nog gedaan!
Nee, extra uitvragen van gerechten en daar gewoon voor betalen.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:15 schreef Iwanius het volgende:
Wat? Quantum korting bedongen of op een rekening van pak'm beet ¤ 400,- p.p ¤ 100,- tip geven?
Dat is gemiddeld 25 %. Zoveel tip geef ik niet. Ik hou het meestal op 10-15 % aan fooigeld.quote:Op woensdag 27 januari 2016 13:43 schreef Iwanius het volgende:
Als alles helemaal naar mijn zin en wens was dan doe ik meestal op een rekening van ¤ 400,- ¤ 100,- tip voor de pot. Dus ¤ 700- 800 = ¤ 200 tip enzovoort. Rekening van ¤100,- Tip: ¤25,-
Met alle respect, maar ik denk niet dat ze de beste ham ter wereld serveren.quote:[ afbeelding ]
En ook hier trekken wij voor bij de lichte snacks een fles Dom open want er moet
worden genoten.(beste ham ter wereld,top champagne 2004 en 4 canele met foie grass
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...quote:
En jij denkt zeker dat dat patanegra is?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 08:52 schreef Bramito het volgende:
Met alle respect, maar ik denk niet dat ze de beste ham ter wereld serveren.
Wat? hahaquote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
Waar kunnen we daar de recensie van vinden?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 16:27 schreef Isegrim het volgende:
Daar issie al geweest. Ging helemaal mis.
Zonde dat zo'n tent zo achteruit gaatquote:Op zaterdag 30 januari 2016 14:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer...
[..]
En jij denkt zeker dat dat patanegra is?
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ] © Sfeerhoreca.
[ afbeelding ]
Van de buitenkant gezien en je kan dus ook aan de 'straat'kant plaatsnemen als je niet binnen wit zitten. Rechts van de deuropening ( je ziet een koksmouw) de open 'grill' keuken.
[ afbeelding ]
De keuken rechts als je binnentreedt.
[ afbeelding ]
Binnengekomen het restaurant dat op de begane grond wat klein aandoet.
[ afbeelding ]
Wanneer je de trap opgaat kom je boven waar ook de cocktailbar zit die pas na 17:00 uur opengaat en een veel grotere ruimte om te zitten.
[ afbeelding ]
De drank kaart.
[ afbeelding ]
Menukaart.
[ afbeelding ]]
Scharrels en schuim.
Lijnbaan 36-42
3012 ER, Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Vorige keer had ik hetzelfde en dat beviel, dus nu weer hetzelfde bestelt alleen nu met een Leffe blond biertje erbij.
Impressies / op of aanmerkingen
Nadat ik er op 10 oktober 2015 al eens was langs geweest en toen zeer enthousiast over het bestelde was,
besloot ik vandaag opnieuw maar weer eens die kant op te gaan en ik heb het geweten als het al niet duidelijk
was gezien de tekst onder de geplaatste foto's. Wat een sof!
[ afbeelding ]
Even een stukje papat openbreken om bevestigd te krijgen wat ik vermoede en later hoorde. Ja hoor..prefab Groothandel troep!
[ afbeelding ]
Kippenvlees veel te zout,vettig(niet goed laten 'drogen') en uitgedroogd (taai) en duidelijk een
ander soort vlees. Ik ben er klaar mee! Cheque en weg hier.
En het ergerlijke is dat men toegeeft dat e.e.a sedert mijn laatste bezoek is veranderd.
Men gebruikt nu standaard prefab patat en het kippenvlees is niet meer van Gelderse
kwaliteit maar van een standaard polier.(naam wilde men niet zeggen) uit een regio
buiten Rotterdam.
Dus vanaf nu maar weer terug naar de aloude bekende en geroemde Rotterdamse Koolmees?
Cijfer
3 / 10
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |