abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 15 februari 2011 @ 12:49:24 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_92814706
Bij wijze van TVP: volgens mij moet het deel 14 zijn in de TT!
The rock candy's melted, only diamonds now remain
  dinsdag 15 februari 2011 @ 12:59:54 #3
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_92815065
Je hebt gelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 15 februari 2011 @ 13:06:22 #4
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_92815309
Omdat het zo boeiend is & blijft even een tvp.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_92974206
Laat ik dan maar de eerste vraag stellen...

Weet jij een goed recept voor curryworst? Vanmiddag saus (poeder met water) gemaakt die ik in Duitsland gehaald had maar dat was het totaal niet... En welke worst raad je aan om te gebruiken? Of bestaan er speciale 'curryworsten'?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 19:30:46 #6
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_92978557
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 18:07 schreef Jessiiie het volgende:
Laat ik dan maar de eerste vraag stellen...

Weet jij een goed recept voor curryworst? Vanmiddag saus (poeder met water) gemaakt die ik in Duitsland gehaald had maar dat was het totaal niet... En welke worst raad je aan om te gebruiken? Of bestaan er speciale 'curryworsten'?
Rostbratwurst, een braadworstsoort, maar dit is regionaal verschillend wat voor worst ze gebruiken. De saus wordt vaak zelfgemaakt, het is een tomatensaus als basis, op smaak gebracht met kerriepoeder. Vaak wordt er ook kerriepoeder overheen gedaan. Ik heb de saus nog nooit zelfgemaakt. De saus is meestal warm, maar dit verschilt ook regionaal
Kortom, lastig gerecht om in NL goed na te maken, Duitse braadworsten komen in veel varianten maar lijken over het algemeen niet op de Nederlandse.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93012902
hoi, een vraagje over stokbrood.
Laatst was ik op visitie bij iemand die had stokbrood met een soort van vulling.
Het stokbrood was in de lengte door gesneden, en er was wat opgesmeerd, ik geloof iets van creme fraiche, philledelphia/boursin, knoflook? (en dan gemixt met een staafmixer)

Kan zoiets kloppen? Of is creme fraiche helemaal verkeerd?

En dat was er dan opgesmeerd, stokbrood opelkaar, en aluminium folie er om heen.

Kan dit een beetje kloppen? haha wil het van het weekend uitproberen ;)
~ Bonito La Risa ~
  zaterdag 19 februari 2011 @ 17:40:18 #8
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93018301
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 14:55 schreef Mixende_match het volgende:
hoi, een vraagje over stokbrood.
Laatst was ik op visitie bij iemand die had stokbrood met een soort van vulling.
Het stokbrood was in de lengte door gesneden, en er was wat opgesmeerd, ik geloof iets van creme fraiche, philledelphia/boursin, knoflook? (en dan gemixt met een staafmixer)

Kan zoiets kloppen? Of is creme fraiche helemaal verkeerd?

En dat was er dan opgesmeerd, stokbrood opelkaar, en aluminium folie er om heen.

Kan dit een beetje kloppen? haha wil het van het weekend uitproberen ;)
Was het daarna in de oven gegooid en de vulling geheel in het brood gesmolten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 21 februari 2011 @ 16:52:06 #9
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_93108474
Piet, ik ben zwaar aan nieuwe koekenpannen toe. Heb jij nog bepaalde voorkeuren/adviezen/tips om op te letten?
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  maandag 21 februari 2011 @ 16:55:54 #10
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93108659
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 16:52 schreef Chielus het volgende:
Piet, ik ben zwaar aan nieuwe koekenpannen toe. Heb jij nog bepaalde voorkeuren/adviezen/tips om op te letten?
Ben je bereid moeite te doen met onderhoud of wil je gemak?
Moeite doen: Zwaar gietijzer, goed inbranden en daarna nooit met zeep schoonmaken, slechts met keukenpapier schoonvegen, gaan je leven lang mee en worden alleen maar beter. Beste kan je bij een Horeca groothandel kopen, degelijk spul voor het echte werk en betaalbaar omdat het geen chique merk is.
Gemak: De zwaarste antiaanbakpannen die je kan vinden, zijn duurder dan gietijzer en gaan een jaar ofzo mee.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93148163
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 16:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ben je bereid moeite te doen met onderhoud of wil je gemak?
Moeite doen: Zwaar gietijzer, goed inbranden en daarna nooit met zeep schoonmaken, slechts met keukenpapier schoonvegen, gaan je leven lang mee en worden alleen maar beter. Beste kan je bij een Horeca groothandel kopen, degelijk spul voor het echte werk en betaalbaar omdat het geen chique merk is.
Gemak: De zwaarste antiaanbakpannen die je kan vinden, zijn duurder dan gietijzer en gaan een jaar ofzo mee.
In die laatste categorie zijn de 365 pannen van Ikea erg goed. Ik gebruik die van mij nu bijna anderhalf jaar intensief, en nu pas begint hij de eerste gebruikssporen te tonen.

Heb ook een gietijzeren pan van een paar kilo, maar ik gebruik hem eigenlijk maar weinig. Zodra je bedenkt dat je je ingredienten er in gaat doen, zijn ze eigenlijk al vastgebakken aan de bodem.
  dinsdag 22 februari 2011 @ 17:33:08 #12
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_93159472
Deeltje 14 van gemaakt, klopt de telling weer ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 22 februari 2011 @ 18:09:07 #13
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93161153
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 17:33 schreef MissHobje het volgende:
Deeltje 14 van gemaakt, klopt de telling weer ;)
Trouwen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93162848
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Trouwen?
Het was op mijn verzoek, dus dan zou je met mij moeten trouwen. Isegrim vindt dat vast niet erg.
pi_93162892
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 18:47 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Het was op mijn verzoek, dus dan zou je met mij moeten trouwen. Isegrim vindt dat vast niet erg.
Nee, dan heb ik twee topkoks. *O*
  dinsdag 22 februari 2011 @ 19:00:39 #16
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93163431
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 18:48 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Nee, dan heb ik twee topkoks. *O*
Geen bottomkok?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 22 februari 2011 @ 19:33:39 #17
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93164970
Zeg!
pi_93171348
LOL _O- Sorry, mevrouw Ook, zal meteen weer ontopic gaan. :@
pi_93171508
Volgens mij doen wij iets verkeerd met het inbranden van die gietijzeren pan ofzo. Het ding is echt wel van goede kwaliteit volgens mij, maar blijft aanbranden. Misschien maak ik hem te goed schoon. We kiezen iig steeds weer voor de anti-aanbakpan alleen dan voel ik me een inferieure kok. ;(
  dinsdag 22 februari 2011 @ 21:34:44 #20
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_93172265
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Trouwen?
O+ Piet! het is dat ik al getrouwd ben ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_93172657
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 21:24 schreef Isegrim het volgende:
Volgens mij doen wij iets verkeerd met het inbranden van die gietijzeren pan ofzo. Het ding is echt wel van goede kwaliteit volgens mij, maar blijft aanbranden. Misschien maak ik hem te goed schoon. We kiezen iig steeds weer voor de anti-aanbakpan alleen dan voel ik me een inferieure kok. ;(
:D Jij hebt het afgelopen jaar twee keer gekookt, dus dat klopt ook wel :P
pi_93189744
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Was het daarna in de oven gegooid en de vulling geheel in het brood gesmolten?
ja, voor een groot deel wel ja. c_/

Ik denk dat die creme freche fout is, hoort zoiets er wel bij?
~ Bonito La Risa ~
  woensdag 23 februari 2011 @ 10:39:08 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93190044
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 10:30 schreef Mixende_match het volgende:

[..]

ja, voor een groot deel wel ja. c_/

Ik denk dat die creme freche fout is, hoort zoiets er wel bij?
Dan was het waarschijnlijk kruidenboter
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 februari 2011 @ 10:43:17 #24
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93190194
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 21:24 schreef Isegrim het volgende:
Volgens mij doen wij iets verkeerd met het inbranden van die gietijzeren pan ofzo. Het ding is echt wel van goede kwaliteit volgens mij, maar blijft aanbranden. Misschien maak ik hem te goed schoon. We kiezen iig steeds weer voor de anti-aanbakpan alleen dan voel ik me een inferieure kok. ;(
Is hij zwart?
Olie je hem regelmatig na gebruik even in?
Je wast hem toch niet af?
Pan op het vuur zetten, heet laten worden, wat olie er in, aardappelschillen er in en die bakken, aa
Het duurt wel even voor je pan goed ingewerkt is, maar als hij dat eenmaal is wil je geen ander meer.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 februari 2011 @ 10:49:22 #25
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_93190385
En gietijzer moet ook echt heet worden, zo het dat het net een beetje walmt.
Allles schroeit dan snel dicht en blijft ook niet meer aan de pan plakken.
Het scheelt ook flink als je vlees minstens een half uur buiten de koelkast op kamertemperatuur laat komen, koud vlees brandt ook aan.
pi_93197531
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Is hij zwart?
Olie je hem regelmatig na gebruik even in?
Je wast hem toch niet af?
Hoe maak je hem dan goed schoon Piet?
  woensdag 23 februari 2011 @ 13:52:47 #27
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93197850
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 13:45 schreef KaheemSaid het volgende:

[..]

Hoe maak je hem dan goed schoon Piet?
Je maakt hem schoon door even met een keukenpapiertje het vet er uit te vegen, en hooguit even met heet water (zonder sop) af te spoelen, waarna je hem even op het vuur zet en hem inwrijft met olie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93197919
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 13:52 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je maakt hem schoon door even met een keukenpapiertje het vet er uit te vegen, en hooguit even met heet water (zonder sop) af te spoelen, waarna je hem even op het vuur zet en hem inwrijft met olie.
Dat is wel hoe ik mijn pan met aanbaklaag schoonmaak. De sproeier er op met heel heet water, en het doekje komt er niet eens bij kijken (vrij hoge druk).
  woensdag 23 februari 2011 @ 13:59:50 #29
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93198183
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 10:49 schreef SiGNe het volgende:
En gietijzer moet ook echt heet worden, zo het dat het net een beetje walmt.
Allles schroeit dan snel dicht en blijft ook niet meer aan de pan plakken.
Het scheelt ook flink als je vlees minstens een half uur buiten de koelkast op kamertemperatuur laat komen, koud vlees brandt ook aan.
Ja, maar dan ook alleen saai, "schoon" vlees, marineer het en je bent de lul met zo'n pan.
  woensdag 23 februari 2011 @ 14:08:25 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93198627
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 13:59 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, maar dan ook alleen saai, "schoon" vlees, marineer het en je bent de lul met zo'n pan.
Alsof men in azie met tefal woks werkt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 februari 2011 @ 14:18:28 #31
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93199127
Nee, die frituren hun gemarineerde vlees in een centimeters dikke laag olie.
Zie ik jou niet doen in je geliefde braadpan, of wel?
pi_93199315
Piet,

Ik ga vanavond preisoep maken maar zoek nog iets voor erin, zit te denken aan ham of spek, wat raad jij aan?
pi_93199365
Ik zou zeggen: Prei.
  woensdag 23 februari 2011 @ 14:29:01 #34
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_93199652
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 13:59 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, maar dan ook alleen saai, "schoon" vlees, marineer het en je bent de lul met zo'n pan.
Kwestie van droogdeppen.
Een teveel aan marinade/kruiden brandt aan in de pan en wordt onderdeel van de (anti-aanbak)koolstoflaag.
  woensdag 23 februari 2011 @ 14:31:20 #35
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93199764
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 14:22 schreef McGilles het volgende:
Piet,

Ik ga vanavond preisoep maken maar zoek nog iets voor erin, zit te denken aan ham of spek, wat raad jij aan?
Een stevige bouillon met prei, licht gebonden, wat room erdoor, en voor het serveren in het bord een plakje mooie droge ham leggen, samengevouwen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93199987
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 14:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een stevige bouillon met prei, licht gebonden, wat room erdoor, en voor het serveren in het bord een plakje mooie droge ham leggen, samengevouwen.
Dankje, haal ook voordat ik ga pureren prei uit de pan om later weer terug erin te doen.
Welke soort ham moet ik aan denken?
  woensdag 23 februari 2011 @ 14:44:00 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93200370
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 14:36 schreef McGilles het volgende:

[..]

Dankje, haal ook voordat ik ga pureren prei uit de pan om later weer terug erin te doen.
Pureren?
quote:
Welke soort ham moet ik aan denken?
Droge ham, geen gekookte, soort is niet zo belangrijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93200513
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 14:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Pureren?

[..]

Droge ham, geen gekookte, soort is niet zo belangrijk
Ja, wil eigenlijk eerst even de prei 5 minuutjes in de pan fruiten totdat ie zacht wordt, dan bouillon erbij en eventjes koken, 1/4 van de prei eruit vissen en dan pureren, prei terug erin en dan room toevoegen en op smaak brengen.

Geen goed idee dan?
  woensdag 23 februari 2011 @ 14:49:02 #39
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93200609
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 14:47 schreef McGilles het volgende:

[..]

Ja, wil eigenlijk eerst even de prei 5 minuutjes in de pan fruiten totdat ie zacht wordt, dan bouillon erbij en eventjes koken, 1/4 van de prei eruit vissen en dan pureren, prei terug erin en dan room toevoegen en op smaak brengen.

Geen goed idee dan?
Van mij mag je dat doen, maar ik zie graag wat ik eet, een uiensoep pureer je toch ook niet?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93200682
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 14:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Van mij mag je dat doen, maar ik zie graag wat ik eet, een uiensoep pureer je toch ook niet?
Klopt :)
Weet je wat, ik ga hem vanavond dan eens niet pureren, je hoort morgen het verslag wel, vorige keren heb ik hem telkens gepureerd.
pi_93202016
Piet,

Ik heb van de week doesburgse mosterd gekregen. Nu wil ik graag Mosterdsoep maken. Maar ik kom alleen maar recepten tegen met prei en melk. Nu is de prei geen probleem. Maar ik ben lactose intollerant, dus die melk wordt een ramp.
Weet je een ander recept waar de woorden soep en mosterd in voorkomt?

Owja daarnaast wordt ik mijn koekenpan met teflonlaag een beetje zat. Kan elk half jaar een nieuwe kopen omdat die laag loslaat.
Nu zag ik in een ander topic voorbijkomen dat je beter een gietijzerenpan kan inbranden en dat je dan niet anders meer wilt. (volgens jou).
Dat kan dus met zoiets:

Loeizwaar en was maar 40,- bij een zaakje in Utrecht.

[ Bericht 43% gewijzigd door DrukVout op 23-02-2011 15:26:13 ]
  woensdag 23 februari 2011 @ 15:42:43 #42
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93203584
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 15:14 schreef DrukVout het volgende:
Piet,

Ik heb van de week doesburgse mosterd gekregen. Nu wil ik graag Mosterdsoep maken. Maar ik kom alleen maar recepten tegen met prei en melk. Nu is de prei geen probleem. Maar ik ben lactose intollerant, dus die melk wordt een ramp.
Weet je een ander recept waar de woorden soep en mosterd in voorkomt?
Stevige runderbouillon, die bind je licht door er een bloemige kleingesneden aardappel in te laten kapotkoken (of neem wat pureepoeder), dat geeft een rulle gebonden soep, daar doe je mosterd doorheen. Je kan er wat fijngesneden prei doorheen doen. Ook leuk, geel mosterdzaad erdoor, die je gaar kookt, dat worden een soort besjesachtige bolletjes die leuk ploppen in je mond als je er op bijt
quote:
Owja daarnaast wordt ik mijn koekenpan met teflonlaag een beetje zat. Kan elk half jaar een nieuwe kopen omdat die laag loslaat.
Nu zag ik in een ander topic voorbijkomen dat je beter een gietijzerenpan kan inbranden en dat je dan niet anders meer wilt. (volgens jou).
Dat kan dus met zoiets:
[ afbeelding ]
Loeizwaar en was maar 40,- bij een zaakje in Utrecht.
40 Euro is verschrikkelijk veel geld voor een gietijzeren koekenpan, ken je niemand met een horecazaak/pasje voor een horeca groothandel?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93203989
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Stevige runderbouillon, die bind je licht door er een bloemige kleingesneden aardappel in te laten kapotkoken (of neem wat pureepoeder), dat geeft een rulle gebonden soep, daar doe je mosterd doorheen. Je kan er wat fijngesneden prei doorheen doen. Ook leuk, geel mosterdzaad erdoor, die je gaar kookt, dat worden een soort besjesachtige bolletjes die leuk ploppen in je mond als je er op bijt

[..]

40 Euro is verschrikkelijk veel geld voor een gietijzeren koekenpan, ken je niemand met een horecazaak/pasje voor een horeca groothandel?
Thanx voor de soep!

Nee helaas ken ik niemand met een horecazaak of een pasje.
  woensdag 23 februari 2011 @ 15:55:03 #44
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93204233
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 15:50 schreef DrukVout het volgende:

[..]

Thanx voor de soep!

Nee helaas ken ik niemand met een horecazaak of een pasje.
Ook niemand met een eigen zaak en macro pas?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93204427
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 15:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ook niemand met een eigen zaak en macro pas?
Ahhh dat dan weer wel. Maarja die pan heb ik alweer een tijdje.
Maar is het een goede om te gebruiken ipv een standaard tefal koekenpan? Gebruik hem nu namelijk alleen maar voor de pannenkoeken en de biefstuk.

(door jouw opmerking over horeca groothandel kwam ik bij de sligro terecht. Zag een kitchenaid vanaf morgen in de aanbieding voor 299,-)
  woensdag 23 februari 2011 @ 16:01:22 #46
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93204542
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 15:58 schreef DrukVout het volgende:

[..]

Ahhh dat dan weer wel. Maarja die pan heb ik alweer een tijdje.
Maar is het een goede om te gebruiken ipv een standaard tefal koekenpan? Gebruik hem nu namelijk alleen maar voor de pannenkoeken en de biefstuk.
Ik bak vrijwel alles in de gietijzeren pan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93245345
Is het ook not-done om met een afwasborstel door zo'n gietijzeren pan te gaan terwijl deze direct van het hete gasfornuis onder een lopende (koude)kraan afkoelt? Ik doe dat nu meestal wel met Tefal pannen..
  donderdag 24 februari 2011 @ 10:52:36 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93245655
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 10:43 schreef Deimos000 het volgende:
Is het ook not-done om met een afwasborstel door zo'n gietijzeren pan te gaan terwijl deze direct van het hete gasfornuis onder een lopende (koude)kraan afkoelt? Ik doe dat nu meestal wel met Tefal pannen..
En je afvoer vol met vet gooien?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_93245689
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 10:52 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

En je afvoer vol met vet gooien?
Met vloeibaar vet is dat niet zo'n probleem :P
  donderdag 24 februari 2011 @ 11:03:21 #50
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_93245990
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 10:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Met vloeibaar vet is dat niet zo'n probleem :P
Gaat vreselijk aankoeken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')