abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:07:22 #1
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901653


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:07:58 #2
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901661
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:06 schreef LXIV het volgende:

[..]

Klopt. Als er echt paniek is dan valt de vraag gewoon compleet weg. Dat is nu nog niet het geval.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901672
Heeft er iemand hier een overzicht van een buy/sell wall van BTC op een grote exchange? Ik ben benieuwd wat er op korte termijn in de pijplijn zit :)

Ik ben een hodler met een offline wallet dus zit zelf niet op exchanges.
(Y)
pi_176901684
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:03 schreef ITrade het volgende:

[..]

Je zou het kunnen verdelen in meerdere stukjes en steeds lager orders open zetten.

6k, 5.5k etc.

Als je er vertrouwen in hebt en je wilt nog meer fiat erin moet je toch een keer instappen, lager kan altijd nog. Het beste koopmoment weet je natuurlijk alleen achteraf.
Ik ga het inderdaad in stapjes inleggen. Je kunt nooit op het juiste moment inkopen. :)
pi_176901685
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:08:55 #6
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901689
Ligt nog een blok van 8000! bitcoin op 8K. Dat is niet zomaar weg.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:09:01 #7
163650 Greys
pi_176901692
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:07 schreef LXIV het volgende:

[..]

Eens, maar tis wel de vraag nu even in hoeverre de verschillende buywalls niet fake zijn. Ik denk inderdaad weinig in dit geval, maar je weet het nooit.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:09:07 #8
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901696
Op Gdax dus
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901704
Ik denk dat als je zo'n snelle daling ziet in prijs dat iedereen, ook al willen ze graag kopen, proberen af te wachten op het juiste moment. Als dat punt wordt bereikt, en dat kan nog best wel eens op 7500 zijn ofzo dan hoop ik eigenlijk een MOFO FOMO te zien, een soort Chuck Norris die alles koopt
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:09:52 #10
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901714
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Eens, maar tis wel de vraag nu even in hoeverre de verschillende buywalls niet fake zijn. Ik denk inderdaad weinig in dit geval, maar je weet het nooit.
Orders in die buywall kunnen natuurlijk gewoon ingetrokken worden als de prijs te dichtbij komt. Dus in hoeverre is het 'serieus' aanbod?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901715
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:09 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk dat als je zo'n snelle daling ziet in prijs dat iedereen, ook al willen ze graag kopen, proberen af te wachten op het juiste moment. Als dat punt wordt bereikt, en dat kan nog best wel eens op 7500 zijn ofzo dan hoop ik eigenlijk een MOFO FOMO te zien, een soort Chuck Norris die alles koopt
pi_176901733
Doe us zo linkje van een buywall. Kan ik zien waar dat staat?
pi_176901747
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:08 schreef LXIV het volgende:
Ligt nog een blok van 8000! bitcoin op 8K. Dat is niet zomaar weg.
Als die er op dat moment nog is. Kan me voorstellen dat die is gezet als 'safety net' om het vertrouwen dusdanig hoog te houden dat de prijs daar toch niet onder kan zakken
pi_176901751
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:09 schreef hodlwave het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik mag zelfs blij zijn als ik zo'n lambo nog kan betalen. ;(
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:11:38 #15
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901754
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:09 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk dat als je zo'n snelle daling ziet in prijs dat iedereen, ook al willen ze graag kopen, proberen af te wachten op het juiste moment. Als dat punt wordt bereikt, en dat kan nog best wel eens op 7500 zijn ofzo dan hoop ik eigenlijk een MOFO FOMO te zien, een soort Chuck Norris die alles koopt
Proberen exact op de bodem in te stappen is niet slim omdat je dit toch nooit lukt. Het is veel beter om die bodem dan maar te missen en pas in te stappen als de trend gedraaid is.
Die 5% die je zo mist is niets tegenover de mogelijke tientallen procenten die je te vroeg instapt.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901760
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:10 schreef Dwaalboy het volgende:
Doe us zo linkje van een buywall. Kan ik zien waar dat staat?
Deze is zo groot, je kan hem zien vanaf de maan!
pi_176901762
Die buywalls en sellwalls daar snap ik weinig van. Hoe kun je nou zien wat er precies gaat gebeuren omdat iedereen die walls kan opheffen door gewoon je order bij te stellen of de cancellen. Naar mijn idee zegt het weinig
pi_176901766
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:08 schreef LXIV het volgende:
Ligt nog een blok van 8000! bitcoin op 8K. Dat is niet zomaar weg.
Jij vind dit wel genieten hè :) stap je straks ook gezellig in? is toch lachen zo'n volatiele markt? Mijn "winst" is voor een groot gedeelte de lol van deze excessen
pi_176901770
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:10 schreef Dwaalboy het volgende:
Doe us zo linkje van een buywall. Kan ik zien waar dat staat?
https://data.bitcoinity.org/markets/books/USD

links = buy, rechts = sell
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:12:06 #20
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901774
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:11 schreef Twitterpolitie het volgende:

[..]

Als die er op dat moment nog is. Kan me voorstellen dat die is gezet als 'safety net' om het vertrouwen dusdanig hoog te houden dat de prijs daar toch niet onder kan zakken
Als iemand ineens 8K dumpt op die prijs heeft de tegenpartij hem wel gekocht!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901785
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:11 schreef LXIV het volgende:

[..]

Proberen exact op de bodem in te stappen is niet slim omdat je dit toch nooit lukt. Het is veel beter om die bodem dan maar te missen en pas in te stappen als de trend gedraaid is.
Die 5% die je zo mist is niets tegenover de mogelijke tientallen procenten die je te vroeg instapt.
Niet slim, maar is me wel vaker gelukt. :)
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:12:52 #22
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901796
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:10 schreef Dwaalboy het volgende:
Doe us zo linkje van een buywall. Kan ik zien waar dat staat?
https://www.gdax.com/trade/BTC-USD

Deze is actiever. En dan 'depth' kiezen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901800
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:11 schreef DSVM het volgende:

[..]

Ik mag zelfs blij zijn als ik zo'n lambo nog kan betalen. ;(
Het trekt vanzelf weer bij. Vraag me wel af welke altcoins het gaan overleven. Er zit nogal wat zooi tussen wat wel weg kan.
pi_176901801
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:13:44 #25
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901821
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:08 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik ga het inderdaad in stapjes inleggen. Je kunt nooit op het juiste moment inkopen. :)
Stapjes inleggen doe je op de uptrend. NIet nu.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901824
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:11 schreef LXIV het volgende:

[..]

Proberen exact op de bodem in te stappen is niet slim omdat je dit toch nooit lukt. Het is veel beter om die bodem dan maar te missen en pas in te stappen als de trend gedraaid is.
Die 5% die je zo mist is niets tegenover de mogelijke tientallen procenten die je te vroeg instapt.
Geen een doorgewinterde investeerder koopt inderdaad bij een dalende trend. Die fout maak je 1x en daarna nooit meer. Laat eerst maar wat herstel zien en dan instappen.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:13:51 #27
163650 Greys
pi_176901826
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Orders in die buywall kunnen natuurlijk gewoon ingetrokken worden als de prijs te dichtbij komt. Dus in hoeverre is het 'serieus' aanbod?
Dat bedoel ik.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:14:16 #28
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901839
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:12 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Niet slim, maar is me wel vaker gelukt. :)
Ok, als jij daar een bijzonder talent voor hebt..
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901849
Ik HODL gewoon lekker door. Misschien hebben we nu door welke cryptokenners WEL kenners zijn als deze dip voorbij is....en wie er onzin praat. En het is een duidelijke les voor iedereen die in de crypto stapt dat het een bumpy ritje kan zijn.
pi_176901855
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:14 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ok, als jij daar een bijzonder talent voor hebt..
Dat maak jij ervan.
Jij zegt nooit, ik zeg: Zeg nooit nooit. :P
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:15:34 #31
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901878
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:13 schreef Twitterpolitie het volgende:

[..]

Geen een doorgewinterde investeerder koopt inderdaad bij een dalende trend. Die fout maak je 1x en daarna nooit meer. Laat eerst maar wat herstel zien en dan instappen.
Lees anders dit eens;
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901887
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:12 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

https://data.bitcoinity.org/markets/books/USD

links = buy, rechts = sell
Dan lijkt de bodem toch aardig in zicht.
Uitvinder van de biersmiley.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:16:32 #33
163650 Greys
pi_176901908
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:15 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan lijkt de bodem toch aardig in zicht.
De buys kunnen elk moment weer ingetrokken worden.
Zegt op zich echt weinig.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176901943
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:16 schreef Greys het volgende:

[..]

De buys kunnen elk moment weer ingetrokken worden.
Zegt op zich echt weinig.
Natuurlijk, maar de sells ook. :P

Als ik dit zo zie is er genoeg support om verder zakken tegen te gaan.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:18:16 #35
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901957
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:08 schreef LXIV het volgende:
Ligt nog een blok van 8000! bitcoin op 8K. Dat is niet zomaar weg.
Block is nog 1500. Gaat toch wel sneller dan verwacht.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176901958
Ik denk dat deze correctie binnen nu en een paar maanden aan mij laat zien of ik dit keer weer het juiste heb gedaan door gewoon helemaal geen fuck te doen.. Alle correcties van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat mijn portfolio steeds sterker werd eigenlijk, zonder ook maar iets te hoeven doen. Ik neem de gok dat dit ook deze keer weer het geval gaat zijn
pi_176901965
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:16 schreef Greys het volgende:

[..]

De buys kunnen elk moment weer ingetrokken worden.
Zegt op zich echt weinig.
En zit iedereen achter z'n pc om alles in te trekken? :P
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:19:37 #38
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176901990
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:18 schreef Apekoek het volgende:

[..]

En zit iedereen achter z'n pc om alles in te trekken? :P
Zullen voor 70% algoritmes zijn
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:20:24 #39
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902006
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:18 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk dat deze correctie binnen nu en een paar maanden aan mij laat zien of ik dit keer weer het juiste heb gedaan door gewoon helemaal geen fuck te doen.. Alle correcties van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat mijn portfolio steeds sterker werd eigenlijk, zonder ook maar iets te hoeven doen. Ik neem de gok dat dit ook deze keer weer het geval gaat zijn
Ik hoop het voor je. Als je erin gelooft dat een bitcoin meer waard is dan de huidige marktprijs moet je het zo doen, enige rationele strategie.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176902024
Het voordeel is wel dat het schijnt dat Bitcoin nu weer lekker snel is en goedkoper qua transacties, althans ik ving dat hier en daar op, heb het zelf niet getest
pi_176902046
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:20 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik hoop het voor je. Als je erin gelooft dat een bitcoin meer waard is dan de huidige marktprijs moet je het zo doen, enige rationele strategie.
Precies, ik moet er wel bij zeggen dat ik de boel redelijk verspreid heb over 20+ verschillende coins. Ik vond het te gevaarlijk om alles op rood te zetten zeg maar
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:22:40 #42
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902059
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:22 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Precies, ik moet er wel bij zeggen dat ik de boel redelijk verspreid heb over 20+ verschillende coins. Ik vond het te gevaarlijk om alles op rood te zetten zeg maar
Het is allemaal wel sterk gecorreleerd. Je had beter kunnen spreiden over meer assetklasses.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:24:34 #43
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176902093
Lekker man, gewoon blockfolio dichthouden en wat anders gaan doen.
pi_176902101
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:24 schreef SugeLucky het volgende:
Lekker man, gewoon blockfolio dichthouden en wat anders gaan doen.
Ja echt super leuk!
pi_176902111
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:24 schreef SugeLucky het volgende:
Lekker man, gewoon blockfolio dichthouden en wat anders gaan doen.
Goed idee, net even gecheckt.

-75% inleg.
pi_176902113
Net als zo'n kistje waar je je telefoon in kan doen die dan een tijdslot heeft zodat je er niet bij kan
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:26:27 #47
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176902114
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:25 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja echt super leuk!
Je hebt wel alles verkocht hoop ik? Anders ga je de enorme stress waar je nu doorheen gaat nog meerdere malen meemaken dit jaar en dat komt je nachtrust niet ten goede.
pi_176902119
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:16 schreef Greys het volgende:

[..]

De buys kunnen elk moment weer ingetrokken worden.
Zegt op zich echt weinig.
Sells natuurlijk ook :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176902141
Begint wel pijnlijk te worden.

Enige oplossing is meer geld er in pompen! :+
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:29:05 #50
163650 Greys
pi_176902157
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:26 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Sells natuurlijk ook :')
Ik reageerde toch op dat waar het hierboven over ging, over dat er duizenden BTC aan buy staat en daardoor wrs de bodem in zicht is. :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176902168
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik reageerde toch op dat waar het hierboven over ging, over dat er duizenden BTC aan buy staat en daardoor wrs de bodem in zicht is. :')
Denk je nu wel eens, had ik maar verkocht? :@
pi_176902180
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:26 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Je hebt wel alles verkocht hoop ik? Anders ga je de enorme stress waar je nu doorheen gaat nog meerdere malen meemaken dit jaar en dat komt je nachtrust niet ten goede.
Had ik maar alles verkocht, duh :') Ik wil dit soort shit eigenlijk niet volgen, maar deze crash is epic. Dus die moet ik wel volgen.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:30:34 #53
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902181
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik reageerde toch op dat waar het hierboven over ging, over dat er duizenden BTC aan buy staat en daardoor wrs de bodem in zicht is. :')
De bodembel gaat juist wanneer de hele vraagkant wegvalt, hij enorm dipt, iedereen alle hoop verliest, we allemaal BTC vervloeken, in de krant staat dat het nooit meer goed komt. Dan worden met één zwaai alle twijfelaars eruit gegooid en de mensen die dán instappen die laten de koersen weer stijgen. Nog niet..
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:31:11 #54
163650 Greys
pi_176902193
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:29 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Denk je nu wel eens, had ik maar verkocht? :@
Nee hoor. Zo heel veel heb ik niet he (1 BTC totaal). Ik was altijd al van plan het jarenlang te gaan bewaren en heb er geen eigen geld in zitten. Dus dan is hodlen echt een makkie. Het enige dat ik doe is proberen er meer van te maken.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176902195
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Had ik maar alles verkocht, duh :') Ik wil dit soort shit eigenlijk niet volgen, maar deze crash is epic. Dus die moet ik wel volgen.
Dit een epic crash noemen :') groentje
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176902202
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:27 schreef Typisch het volgende:
Begint wel pijnlijk te worden.

Enige oplossing is meer geld er in pompen! :+
Nog een beetje doorzakken en ik kan m'n portfolio weer goedkoop oppikken
pi_176902214
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dit een epic crash noemen :') groentje
Nou die kant gaan we wel op. Zit er overigens 1,5 jaar in. Dus weet niet veel, maar wel van wat crashes. Maar dit formaat is voor mij wel nieuw ja.
pi_176902216
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:31 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Nog een beetje doorzakken en ik kan m'n portfolio weer goedkoop oppikken
Gratis geld
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 12:32:51 #59
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176902222
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:31 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee. Ik was altijd al van plan het jarenlang te gaan bewaren en heb er geen eigen geld in zitten. Dus dan is hodlen echt een makkie. Het enige dat ik doe is proberen er meer van te maken.
Dit is een beetje hoe ik er tegenaan kijk :D Zit wat geld in wat niet eens uit mijn spaarpot komt, dus wel makkelijker los te laten. Als is het nooit leuk om geld te zien verdampen.

Had nu wel graag een pot met geld gewild om er tegenaan te smijten. Mooie kans om goedkoop in te slaan.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:35:07 #60
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176902257
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Had ik maar alles verkocht, duh :') Ik wil dit soort shit eigenlijk niet volgen, maar deze crash is epic. Dus die moet ik wel volgen.
Je raakt er vanzelf wel aan gewend. Zo epic is het allemaal niet.
pi_176902267
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:32 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nou die kant gaan we wel op. Zit er overigens 1,5 jaar in. Dus weet niet veel, maar wel van wat crashes. Maar dit formaat is voor mij wel nieuw ja.
Oké, dit is nog niks. Nu terug naar 2k, dat is een crash.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176902273
Zouden de Winklevoss brothers nog alles hebben ? :')
pi_176902284
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Oké, dit is nog niks. Nu terug naar 2k, dat is een crash.
Dat is nog net boven het punt dat ik inkocht. Dus zal niet snel verlies hebben, maar welk pijnlijk. Ik stelde mij al voor wat ik met al het geld kon doen :')
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:36:55 #64
163650 Greys
pi_176902287
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:32 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is een beetje hoe ik er tegenaan kijk :D Zit wat geld in wat niet eens uit mijn spaarpot komt, dus wel makkelijker los te laten. Als is het nooit leuk om geld te zien verdampen.

Had nu wel graag een pot met geld gewild om er tegenaan te smijten. Mooie kans om goedkoop in te slaan.
Tuurlijk is het niet leuk om het te zien verdampen, maar als je in gedachten houdt dat geen enkele koers in een rechte lijn jarenlang naar boven dendert maar het met pieken en dalen gaat is het allemaal niet zo heel eng. En misschien ben ik wel knetternaïef hoor en heb ik te veel vertrouwen.

Maar voorlopig vind ik (en lach me maar uit en ik meen het écht) het enger of we in de finale komen van het Songfestival dan dat de BTC nu daalt :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176902288
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:35 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Je raakt er vanzelf wel aan gewend. Zo epic is het allemaal niet.
Ik neem je comment van harte en probeer er van te leren :)
pi_176902295
En doooooor de 8k -O-
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:37:46 #67
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902303
Sub 8K nu op Gdax
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:37:57 #68
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176902305
:o
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:38:35 #69
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176902317
Ben benieuwd dan of ie op 7700 gaat rusten zoals volgens sommige users hier.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 2 februari 2018 @ 12:38:52 #70
163650 Greys
pi_176902320
quote:
*naar TT kijkt*

Hm...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:39:22 #71
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902328
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Tuurlijk is het niet leuk om het te zien verdampen, maar als je in gedachten houdt dat geen enkele koers in een rechte lijn jarenlang naar boven dendert maar het met pieken en dalen gaat is het allemaal niet zo heel eng. En misschien ben ik wel knetternaïef hoor en heb ik te veel vertrouwen.

Maar voorlopig vind ik (en lach me maar uit en ik meen het écht) het enger of we in de finale komen van het Songfestival dan dat de BTC nu daalt :P
Het is gezien de volatiliteit van BTC ook nog niet echt hard gedaald. ING daalde in de crisis van 30 euro naar 2,60. En dat was gewoon een ouderwets bedrijf met een balans! Geen reden tot paniek inderdaad.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 12:40:17 #72
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176902347
*popcorn gif*

Even een prachtig inkoopmoment afwachten :9
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:40:24 #73
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902349
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:36 schreef DSVM het volgende:
Zouden de Winklevoss brothers nog alles hebben ? :')
HAHHAHAH! Dat je aan hun moet denken ineens. :')

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176902355
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:39 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is gezien de volatiliteit van BTC ook nog niet echt hard gedaald. ING daalde in de crisis van 30 euro naar 2,60. En dat was gewoon een ouderwets bedrijf met een balans! Geen reden tot paniek inderdaad.
Mag ik vragen, zit u in crypto of ben u van plan in crypto te 'investeren'?
Of vindt u het gewoon prachtig & interessant om aan de zijlijn te kijken ? :)
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:41:13 #75
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902358
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:40 schreef Nattekat het volgende:
*popcorn gif*

Even een prachtig inkoopmoment afwachten :9
ben je gek!! :D

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176902364
pi_176902380
Gaat lekker dit :') Naja komt wel weer goed.

HODL
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:43:26 #79
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902398
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:40 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Mag ik vragen, zit u in crypto of ben u van plan in crypto te 'investeren'?
Of vindt u het gewoon prachtig & interessant om aan de zijlijn te kijken ? :)
Ik zit niet in crypto en ga er denk ik ook niet in investeren. Wel ben ik al lang een belegger. Helaas is het AEX forum gesloten.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 12:43:27 #80
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176902400
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Tuurlijk is het niet leuk om het te zien verdampen, maar als je in gedachten houdt dat geen enkele koers in een rechte lijn jarenlang naar boven dendert maar het met pieken en dalen gaat is het allemaal niet zo heel eng. En misschien ben ik wel knetternaïef hoor en heb ik te veel vertrouwen.

Maar voorlopig vind ik (en lach me maar uit en ik meen het écht) het enger of we in de finale komen van het Songfestival dan dat de BTC nu daalt :P
Hahaha *;

Ach ja, op lange termijn komt het volgens mij gewoon goed. Daarom ga ik nu ook niet stressen en traden. Laat maar lopen en als het allemaal niks meer waard is so be it ...
pi_176902402
Gratis geld soon®.
Kga alles opkopen.
pi_176902403
Die HODL term zit nu zo in m'n hoofd dat ik bij de facturen die ik op werk nog even wil tegenhouden, HODL erbij zet :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176902409
4-5k zie ik t nog wel heen gaan eigenlijk. :/
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:44:01 #84
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902411
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:43 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hahaha *;

Ach ja, op lange termijn komt het volgens mij gewoon goed. Daarom ga ik nu ook niet stressen en traden. Laat maar lopen en als het allemaal niks meer waard is so be it ...
Zo sta ik er ook in. Maar gaat wel mooi om 2000 egale euro ballen. :N

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:45:01 #85
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902427
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:40 schreef Nattekat het volgende:
*popcorn gif*

Even een prachtig inkoopmoment afwachten :9
Houd wel in het oog dat een jaar geleden de totale marketcap van cryptovaluta nog onder de 20 miljard lag, en nu nog steeds boven de 380 miljard. Die is dus nog steeds met zo'n 19000% gegroeid binnen een jaar. Dat geeft ruimte naar boven zowel als naar beneden.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:46:56 #86
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902462
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:45 schreef LXIV het volgende:

[..]

Houd wel in het oog dat een jaar geleden de totale marketcap van cryptovaluta nog onder de 20 miljard lag, en nu nog steeds boven de 380 miljard. Die is dus nog steeds met zo'n 19000% gegroeid binnen een jaar. Dat geeft ruimte naar boven zowel als naar beneden.
En toch vind ik die parate kennis irritant. Klinkt continue een "zie je nou wel" geluid doorheen. Maar ligt vast aan mij. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 12:46:56 #87
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176902463
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:45 schreef LXIV het volgende:

[..]

Houd wel in het oog dat een jaar geleden de totale marketcap van cryptovaluta nog onder de 20 miljard lag, en nu nog steeds boven de 380 miljard. Die is dus nog steeds met zo'n 19000% gegroeid binnen een jaar. Dat geeft ruimte naar boven zowel als naar beneden.
Marketcap zegt helemaal nada.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:48:16 #89
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176902484
Zojuist m'n ICX verkocht om hopelijk straks weer terug te kopen voor minder.
Toch maar proberen te profiteren op de een of andere manier.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:49:42 #90
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902501
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:48 schreef SugeLucky het volgende:
Zojuist m'n ICX verkocht om hopelijk straks weer terug te kopen voor minder.
Toch maar proberen te profiteren op de een of andere manier.
Als iedereen dit doet is er geen straks meer. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176902505
Ik ga wat anders doen, hier word je niet vrolijk van :')
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:50:46 #92
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902516
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:46 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

En toch vind ik die parate kennis irritant. Klinkt continue een "zie je nou wel" geluid doorheen. Maar ligt vast aan mij. :{

:{²
Er is nog steeds niks aan de hand. Een dipje. De koers is gelijk aan de koers een paar maanden terug. Wat 'zie je nou wel?'
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:51:12 #93
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_176902522
Als de GPU prijzen nou eens net zo hard dalen... :z
pi_176902524
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:49 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Als iedereen dit doet is er geen straks meer. :{

:{²
Als de echte diehards dan gewoon blijven zitten is er niks aan de hand toch? Ik heb ook verkocht.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 12:52:06 #95
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176902539
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:51 schreef DemonRage het volgende:
Als de GPU prijzen nou eens net zo hard dalen... :z
Niet vlak voor de moon gekocht hebben :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:52:36 #96
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902552
Heb ik weer. Stap ik een week geleden in zie ik mijn inzet met het uur richting 0 gaan. :')

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176902564
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:11 schreef LXIV het volgende:

[..]

Proberen exact op de bodem in te stappen is niet slim omdat je dit toch nooit lukt. Het is veel beter om die bodem dan maar te missen en pas in te stappen als de trend gedraaid is.
Die 5% die je zo mist is niets tegenover de mogelijke tientallen procenten die je te vroeg instapt.
Maar hoe weet je of een trend echt gedraaid is? Ook dat kun je nooit exact timen. Dus je pakt nooit de maximale winst zonder risico te nemen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_176902586
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:53 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Maar hoe weet je of een trend echt gedraaid is? Ook dat kun je nooit exact timen. Dus je pakt nooit de maximale winst zonder risico te nemen.
Waarom zou je maximale winst met veel risico willen nemen terwijl je ook een hele grote winst met een veel kleiner risico kan pakken? :9
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:55:04 #99
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902593
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:53 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Maar hoe weet je of een trend echt gedraaid is? Ook dat kun je nooit exact timen. Dus je pakt nooit de maximale winst zonder risico te nemen.
Exact!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176902596
er lijken wat sell orders aangetikt te zijn, er knalt weer een lijn iets omhoog... Maar voor hoelang, kan over 2 minuten weer anders zijn :')
(Y)
pi_176902597
Zo wtf 6k euro :o
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:55:45 #102
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902610
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:54 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Waarom zou je maximale winst met veel risico willen nemen terwijl je ook een hele grote winst met een veel kleiner risico kan pakken? :9
Of een redelijke winst met een acceptabel risico.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:55:54 #103
336455 Mr.Meneer
Zeg maar gewoon meneer.
pi_176902616
Even wat harde knaken overgemaakt naar Kraken om dit weekend in te wisselen voor wat lekker goedkope coins. Nog leuke suggesties? Zelf zit ik te denken aan LISK nu ik daar zeer veel vertrouwen in heb en er de komende maand(en) véél op het programma staat.
Het einde van de wereld is de schuld van:...................
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:00:12 #104
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902674
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:55 schreef Toto69 het volgende:
Zo wtf 6k euro :o
Moet je voorstellen. Heb je bitcoins jaren geleden gekocht voor een euro per stuk. Zijn ze uiteindelijk gestegen tot bijna 20.000 euro de stuk. En je hebt ze toen NIET VERKOCHT!!!! :D :D :D

Hoe voel je je dan NU!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:01:14 #105
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902695
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:00 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Moet je voorstellen. Heb je bitcoins jaren geleden gekocht voor een euro per stuk. Zijn ze uiteindelijk gestegen tot bijna 20.000 euro de stuk. En je hebt ze toen NIET VERKOCHT!!!! :D :D :D

Hoe voel je je dan NU!

:{²
Goed denk ik. Want stel dat je er 1000 hebt, dan verkoop je ze nu voor 8 miljoen euro en benje binnen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:01:51 #106
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176902704
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:55 schreef Mr.Meneer het volgende:
Even wat harde knaken overgemaakt naar Kraken om dit weekend in te wisselen voor wat lekker goedkope coins. Nog leuke suggesties? Zelf zit ik te denken aan LISK nu ik daar zeer veel vertrouwen in heb en er de komende maand(en) véél op het programma staat.
LSK en VEN zouden wel een boost moeten krijgen deze maan, maar dat hangt ook van dit bloedbad af.
pi_176902710
Hmm welke goedkope altcoins zijn nu de moeite waard om in te stappen? :9
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:03:15 #108
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_176902731
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:02 schreef Black-Death het volgende:
Hmm welke goedkope altcoins zijn nu de moeite waard om in te stappen? :9
Zou je niet even wachten tot de dip voorbij is?
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_176902735
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:03 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Zou je niet even wachten tot de dip voorbij is?
Oke dan pak ik mijn glazen bol even ;)
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:04:03 #110
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902743
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:03 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Zou je niet even wachten tot de dip voorbij is?
Dip? Wat dacht je van een definitieve situatie?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:04:05 #111
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_176902744
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:00 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Moet je voorstellen. Heb je bitcoins jaren geleden gekocht voor een euro per stuk. Zijn ze uiteindelijk gestegen tot bijna 20.000 euro de stuk. En je hebt ze toen NIET VERKOCHT!!!! :D :D :D

Hoe voel je je dan NU!

:{²
Die mensen zaten te HODL'en om een statement te maken naar de "het is een bubbel"-roepers. :+

Maar als je Bitcoin gekocht hebt toen het nog maar ¤ 1,- per coin was, dan sta je nog steeds op 800000% winst. :P
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:06:05 #112
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902770
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:04 schreef DemonRage het volgende:

Maar als je Bitcoin gekocht hebt toen het nog maar ¤ 1,- per coin was, dan sta je nog steeds op 8000% winst. :P
The gierigheid en hebzucht van mensen zal toch voor pijn zorgen. "ik had nog meer kunnen hebben".

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176902776
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:04 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Dip? Wat dacht je van een definitieve situatie?

:{²
Verkoop alles, snel
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:10:25 #114
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_176902844
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:04 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Dip? Wat dacht je van een definitieve situatie?

:{²
Een week geleden instappen en deze uitspraken doen is wel lichtelijk ' :')² '
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:13:00 #115
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_176902910
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:03 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Oke dan pak ik mijn glazen bol even ;)
6k en vrij vlot daarna (weekje oid) herstel terug naar 8k.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:13:07 #116
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176902913
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:10 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Een week geleden instappen en deze uitspraken doen is wel lichtelijk ' :')² '
Mag ik aub ook een keer legendarisch doen?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:15:06 #117
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176902950
Wanneer is het dipje voorbij :{
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:15:16 #118
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176902954
Vandaag op de aandelenbeurs trouwens 5K verloren op Wereldhave, dus in hetzelfde schuitje, andere asset..
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator vrijdag 2 februari 2018 @ 13:16:05 #119
18653 crew  D.
pi_176902968
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:10 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Een week geleden instappen en deze uitspraken doen is wel lichtelijk ' :')² '
Geheel in lijn met zijn andere uitspraken, toch?
pi_176902978
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 08:31 schreef LXIV het volgende:

[..]

De koers wordt bepaald door de laatste transactie!

Ik denk dat in de hele geschiedenis van BTC de hele marketcap nog niet verhandeld is.
Hoe bedoel je dat?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176902982
RSI op de daily onder de 30, tis nu wel klaar
pi_176902985
Het gaat weer lekker zeg ripple alweer -26% dat was toch de munt van 2018
pi_176902988
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:16 schreef amp25 het volgende:
Het gaat weer lekker zeg ripple alweer -26% dat was toch de munt van 2018
Nee. Fuck xrp :)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2018 13:17:18 ]
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:18:28 #124
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176903017
ali zal wel als een gek ripple aan het stocken zijn voor op z'n chest
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:18:32 #125
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903020
Bitcoin cash onder de 1000 op gdax ook.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_176903034
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:16 schreef amp25 het volgende:
Het gaat weer lekker zeg ripple alweer -26% dat was toch de munt van 2018
Gelukkig gaat het wel top met alle andere topcoins!
pi_176903037
Incoming buy wall op 7800
(Y)
pi_176903047
Ik laat het maar lekker gaan, nu uitstappen voelt als te laat naar mijn idee.

Al kan het nog wel met 50% verder omlaag natuurlijk. We zullen het vanzelf zien.
٩๏̯͡๏)۶
pi_176903054
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:19 schreef chiren het volgende:
Incoming buy wall op 7800
And it is gone, binnen 15 minuten, let op
pi_176903056
Ik word wakker en mijn LTC is gewoon 40 euro lager _O-
(she/her)
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:20:56 #131
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903062
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:20 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

And it is gone, binnen 15 minuten, let op
binnen 1 minuut bedoel je 7790 :P
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_176903069
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:20 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

And it is gone, binnen 15 minuten, let op
Nu al :) meteen verdampt toen hij de 7800 aantikte

De buywalls verdwijnen als sneeuw voor de zon, dit geeft weinig hoop jongens, SELLL!!!!!!!
(Y)
pi_176903182
Het was leuk jullie gekend te hebben.. rip
pi_176903190
Nog een uur en dan staat mijn inleg onder water ;(
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176903191
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:26:52 #136
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_176903209
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:21 schreef chiren het volgende:

[..]

Nu al :) meteen verdampt toen hij de 7800 aantikte

De buywalls verdwijnen als sneeuw voor de zon, dit geeft weinig hoop jongens, SELLL!!!!!!!
Juist niet. Als je nu gaat verkopen laat je jezelf leiden door emoties en moet je later weer instappen op hogere koersen.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:27:57 #137
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_176903232
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:26 schreef 1299 het volgende:
[ afbeelding ]
April:

  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:28:20 #138
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176903235
Aj, gaat hard nu. Toch naar sub 5k dan?
pi_176903245
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:28 schreef Kyran het volgende:
Aj, gaat hard nu. Toch naar sub 5k dan?
Ik zet vast een buy order op 1 euro
pi_176903246
Oef...nog ff en ik ga ook naar de rode cijfers...kan nog max 30% hebben in fiat voordat ik het rood schiet.

Riemen vast en HODL
pi_176903250
FUN is zo weinig waar geworden dat die uit me balance lijst valt in de binance telefoon app :')
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:30:50 #142
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176903280
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:29 schreef ArnoldG0342 het volgende:
FUN is zo weinig waar geworden dat die uit me balance lijst valt in de binance telefoon app :')
lol
pi_176903284
GDAX met een 54,500 BTC per 24 hour volume is natuurlijk sowieso blij. Wat een fees stromen daar binnen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176903320
En nu 500 verlies in fiat, haha wat een grap deze dag. De wens van deze student om de zomer vakantie van de winst te betalen zit er ff niet in.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:34:09 #145
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176903349
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:32 schreef ArnoldG0342 het volgende:
En nu 500 verlies in fiat, haha wat een grap deze dag. De wens van deze student om de zomer vakantie van de winst te betalen zit er ff niet in.
Het is net februari... 4 maanden in crypto is heul erg lang
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:34:12 #146
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176903351
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:32 schreef ArnoldG0342 het volgende:
En nu 500 verlies in fiat, haha wat een grap deze dag. De wens van deze student om de zomer vakantie van de winst te betalen zit er ff niet in.
Is nog lang geen zomer matti
pi_176903365
Je vraagt je toch af welke hodlers er op dit niveau toch besluiten om te verkopen.
pi_176903369
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:04 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Dip? Wat dacht je van een definitieve situatie?

:{²
Zoals mijn vader altijd zei:"Met doffer wordende dukaten op je chest, wordt je volwassenheid getest!"
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_176903382
Ik heb een munt die ik op ATH heb gekocht, daar wou ik eigenlijk al vanaf toen die een procentje of 20 was gezakt maar ik dacht nee ik wacht ff tot ie weer wat omhoog gaat.


Nu is ie 83% gezakt :')
pi_176903405
https://ibb.co/hGXBR6

Kijken of dat nog op gaat vanmiddag :)
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:36:54 #151
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176903406
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:34 schreef DSVM het volgende:
Je vraagt je toch af welke hodlers er op dit niveau toch besluiten om te verkopen.
Mensen die verwachten dat de dip doorzet en dus goedkoper alles willen terugkopen.

Hoop alleen niet dat ze hun BTC omzetten in USDT om snel terug in te kunnen stappen. Als op dit moment USDT klapt dan is het de komende tijd wel echt over en uit en verliezen er heeeeel erg veel mensen heel veel geld.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176903407
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:26 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Juist niet. Als je nu gaat verkopen laat je jezelf leiden door emoties en moet je later weer instappen op hogere koersen.
Ja, of je blijft zitten tot sub 5k koersen :)
(Y)
pi_176903408
Snel, kom allemaal naar het moederschip! #BTC
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:38:42 #154
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176903428
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:34 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zoals mijn vader altijd zei:"Met doffer wordende dukaten op je chest, wordt je volwassenheid getest!"
hahaahahahah. Heet je vader BansheeDad?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176903435
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mensen die verwachten dat de dip doorzet en dus goedkoper alles willen terugkopen.

Hoop alleen niet dat ze hun BTC omzetten in USDT om snel terug in te kunnen stappen. Als op dit moment USDT klapt dan is het de komende tijd wel echt over en uit en verliezen er heeeeel erg veel mensen heel veel geld.
Ik zat nog te twijfelen tussen HODL of alles naar USDT laten gaan. Maar gezien de huidige discussie met USDT heb ik zoiets van ... ik HODL wel.
pi_176903437
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:36 schreef chiren het volgende:

[..]

Ja, of je blijft zitten tot sub 5k koersen :)
Alstie eenmaal beneden is kan die alleen nog maar omhoog.

Daar hou ik me aan vast haha..
pi_176903465
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:03 schreef Greys het volgende:
ProfesorCrypto twitterde op vrijdag 02-02-2018 om 06:42:14 Here you have it. Within $700 of the current price, on all exchanges combined, there are 30,000BTC in the order books to be bought, and 5,000 to be sold. Interpret as you will. Believe what you want. But, when you panic sell, remember this. 📉📈Spread the word. https://t.co/1F1XWY8QGG reageer retweet
Van die buy en sell order moet je je niet te veel aantrekken. Dit is hoe whales kopen en verkopen om niet al hun kaarten te laten zien.

quote:
What is an 'Iceberg Order'

An iceberg order is a large single order that has been divided into smaller lots, usually through the use of an automated program, for the purpose of hiding the actual order quantity.
BREAKING DOWN 'Iceberg Order'

When large participants, such as institutional investors, need to buy and sell large amounts of securities for their portfolios, they can divide their large orders into smaller parts so that the public sees only a small portion of the order at a time - just as the 'tip of the iceberg' is the only visible portion of a huge mass of ice. By hiding its large size, the iceberg order reduces the price movements caused by substantial changes in a stock's supply and demand.
bron
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:42:03 #158
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903476
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:34 schreef DSVM het volgende:
Je vraagt je toch af welke hodlers er op dit niveau toch besluiten om te verkopen.
tsja, kijk maar op tweakers. Daar zitten er best wat die nu verkopen

https://gathering.tweaker(...)ge/54126659#54126659
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:43:01 #159
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176903493
Ik heb meer fiat nodig :'(
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176903496
Is er ook een reden voor dit dipje?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:43:14 #161
131603 Afwazig
Serious business
pi_176903499
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:42 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

tsja, kijk maar op tweakers. Daar zitten er best wat die nu verkopen

https://gathering.tweaker(...)ge/54126659#54126659
Wat zullen die binnenkort een spijt krijgen.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:43:25 #162
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_176903505
BTC tikt telkens de $8.000 aan maar gaat er steeds niet onder.
pi_176903520
I am out!

En kom niet weer terug.. us kijken wat ik nu ga doen met mijn vrije tijd haha
pi_176903531
Van het "haha! Ethereum is strong!!1! Flippening!!!1"-sfeertje van gisteren is ook niet veel meer over hè? :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:44:37 #165
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_176903543
Is het alweer tijd om in te kopen?
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_176903559
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 12:52 schreef BansheeBoy het volgende:
Heb ik weer. Stap ik een week geleden in zie ik mijn inzet met het uur richting 0 gaan. :')

:{²
_O- _O- _O-
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:45:24 #167
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176903560
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Van het "haha! Ethereum is strong!!1! Flippening!!!1"-sfeertje van gisteren is ook niet veel meer over hè? :')
Nog steeds levend.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176903566
Nope idd.
Maar verkopen naar real money geeft al problemen bij sommige sites
pi_176903568
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:43 schreef DemonRage het volgende:
BTC tikt telkens de $8.000 aan maar gaat er steeds niet onder.
7560 op GDAX
pi_176903570
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:44 schreef Drekkoning het volgende:
Is het alweer tijd om in te kopen?
Als je geduld hebt, zeker.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:45:55 #171
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903574
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:43 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Wat zullen die binnenkort een spijt krijgen.
Hm ja, maar stel je moet kiezen tussen 2 soorten spijt:

1) het gaat straks weer omhoog en je bent nu weggelopen met een klein beetje winst, break-even of een klein verlies. Je hebt dus spijt dat je niet meer winst hebt gemaakt.

2) het zakt door en gaat voorlopig niet meer omhoog en je maakt dik verlies.

Die 2e spijt is 'zwaarder' in de ogen van veel mensen (geen bronnen, maar ben er zeker van dat het zo is)

Winst mislopen is altijd minder erg dan verlies leiden.

Daarom moet je ook alleen maar inleggen wat je 100% kan missen. Dan kan je gewoon lekker lachen en als het over 3 jaar weer omhoog gaat is dat mooi meegenomen.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_176903582
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Van het "haha! Ethereum is strong!!1! Flippening!!!1"-sfeertje van gisteren is ook niet veel meer over hè? :')
idd _O- heerlijk
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:46:24 #173
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_176903585
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:45 schreef PilgrimSands het volgende:

[..]

7560 op GDAX
Ik zat naar Bitfinex te kijken, nu issie daar ook onder de $8k door.
pi_176903589
Zolang ik niet verkoop tel ik het niet als verlies.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:46:35 #175
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_176903590
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:43 schreef DemonRage het volgende:
BTC tikt telkens de $8.000 aan maar gaat er steeds niet onder.
10 seconden later...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:47:13 #176
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176903610
Ik neem vanaf nu gewoon m'n verlies. Nu nog sellen en lager inkopen is gewoon dom. Maar dat dacht ik gister ook, en de dag daarvoor ook. ;( :')
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176903616
Maar heb nog voor 30 euro ltc en 40 dash!
Mijn pensioen gaat dat worden haha
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:47:44 #178
131603 Afwazig
Serious business
pi_176903624
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:45 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Hm ja, maar stel je moet kiezen tussen 2 soorten spijt:

1) het gaat straks weer omhoog en je bent nu weggelopen met een klein beetje winst, break-even of een klein verlies.

2) het zakt door en gaat voorlopig niet meer omhoog en je maakt dik verlies.

Die 2e spijt is 'zwaarder' in de ogen van veel mensen (geen bronnen, maar ben er zeker van dat het zo is)

Winst mislopen is altijd minder erg dan verlies leiden.
Mja ik sta er zo niet in. Ik heb er een x bedrag fiat ingestoken en daar heb ik afscheid van genomen. Ik zit in projecten voor longterm waar ik in geloof. Ja het is kut dat je zoveel virtuele winst ziet verdampen maar als je lang genoeg in de markt zit dan heb je dit vaker meegemaakt.
pi_176903629
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:44 schreef Drekkoning het volgende:
Is het alweer tijd om in te kopen?
Ik zou nog even wachten op de -80% sale!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_176903637
Jup verlies incasseren nu is beter dan straks huilie met bijna niks meer
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:48:51 #181
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176903648
Wat heeft bl3p een kloteverificatie :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176903657
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:48 schreef Nattekat het volgende:
Wat heeft bl3p een kloteverificatie :')
Ik moet eerst een invite code zien te fixen -O-
mag het weten
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:49:20 #183
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903659
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:47 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Mja ik sta er zo niet in. Ik heb er een x bedrag fiat ingestoken en daar heb ik afscheid van genomen. Ik zit in projecten voor longterm waar ik in geloof. Ja het is kut dat je zoveel virtuele winst ziet verdampen maar als je lang genoeg in de markt zit dan heb je dit vaker meegemaakt.
Zo hoort het ook ^O^ maar jij en ik weten dat er miljoenen mensen wereldwijd zijn die er veel te veel ingestopt hebben en niet zo rationeel zijn.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_176903661
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:48 schreef Nattekat het volgende:
Wat heeft bl3p een kloteverificatie :')
Is bl3p weer open voor registratie?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:49:34 #185
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903666
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:45 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Hm ja, maar stel je moet kiezen tussen 2 soorten spijt:

1) het gaat straks weer omhoog en je bent nu weggelopen met een klein beetje winst, break-even of een klein verlies. Je hebt dus spijt dat je niet meer winst hebt gemaakt.

2) het zakt door en gaat voorlopig niet meer omhoog en je maakt dik verlies.

Die 2e spijt is 'zwaarder' in de ogen van veel mensen (geen bronnen, maar ben er zeker van dat het zo is)

Winst mislopen is altijd minder erg dan verlies leiden.

Daarom moet je ook alleen maar inleggen wat je 100% kan missen. Dan kan je gewoon lekker lachen en als het over 3 jaar weer omhoog gaat is dat mooi meegenomen.
Dat heet risk aversion en daar is veel over te vinden. Een verlies geeft meer negatieve 'pijn' dan een winst positief genot geeft.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:49:47 #186
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_176903672
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Is bl3p weer open voor registratie?
Invite only.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_176903674
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Is bl3p weer open voor registratie?
Nee, je hebt invite code nodig. Nog mensen die hem over hebben haha? :)
pi_176903686
Al die 'experts' vannacht met ' elke keer dat btc 30% in de min ging steeg hij daarna binnen een paar uur enorm':')

Ik denk dat de recovery wel wat langer gaat duren en dat de weak hands en de onnozele winstzoekers dusdanige verliezen hebben gemaakt dat ze zich de komende maanden hier even niet meer aan durven te branden.

Ik zoek wel een mooi moment om in te kopen zoeken komende weken en dan tot eind van het jaar niet aanraken. Dan zijn die sukkels vanzelf weer ingestapt want opportunisme, of ben ik de sukkel die ingekocht heeft toen de bubbel barstte.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:50:34 #189
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903688
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dat heet risk aversion en daar is veel over te vinden. Een verlies geeft meer negatieve 'pijn' dan een winst positief genot geeft.
ah interessant! maar lijkt me idd niet zo vreemd. Slecht nieuws maakt mensen ook depressiever dan dat goed nieuws mensen blij maakt over het algemeen.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:50:53 #190
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903693
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Zo hoort het ook ^O^ maar jij en ik weten dat er miljoenen mensen wereldwijd zijn die er veel te veel ingestopt hebben en niet zo rationeel zijn.
Het is nog een zegen dat deze markt nog niet echt 'leveraged' is, waardoor er nu allerlei margin calls zouden ontstaan en mensen zouden moeten verkopen, of ze het wilden of niet.
Dan bedoel ik dus mensen die met 100.000 euro voor 1.000.000 aan bitcoin gekocht hebben. Dat valt nog wel mee.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176903696
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:46 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

idd _O- heerlijk
Ik had het interessanter gevonden als Eth zich wel redelijk staande had gehouden eigenlijk. :P Maar het heeft zijn achterstand in de dalende markt prachtig goed gemaakt. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_176903704
die pump gaat wel extreem worden denk ik. in 1x naar 10k ofzo.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176903712
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:50 schreef Twitterpolitie het volgende:
Al die 'experts' vannacht met ' elke keer dat btc 30% in de min ging steeg hij daarna binnen een paar uur enorm':')

Ik denk dat de recovery wel wat langer gaat duren en dat de weak hands en de onnozele winstzoekers dusdanige verliezen hebben gemaakt dat ze zich de komende maanden hier even niet meer aan durven te branden.

Ik zoek wel een mooi moment om in te kopen zoeken komende weken en dan tot eind van het jaar niet aanraken. Dan zijn die sukkels vanzelf weer ingestapt want opportunisme, of ben ik de sukkel die ingekocht heeft toen de bubbel barstte.
Denk dat het straks tot mei/juni ofzo inderdaad rustig blijft, dan even rustig inkopen en dan gaan we waarschijnlijk wel weer naar een nieuwe ATH toe toch :P
pi_176903717
Gdax stijgt weer als een malle...
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
pi_176903726
Idd zoveel gaan nooit weer instappen na deze rollercoast van enkele maanden..
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:52:46 #196
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903737
bizarre spike inderdaad
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:52:49 #197
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903740
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef RanTheMan het volgende:
Gdax stijgt weer als een malle...
Bijna terug naar de 8K in pakweg 1 minuut!!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176903743
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:48 schreef Dwaalboy het volgende:
Jup verlies incasseren nu is beter dan straks huilie met bijna niks meer
1500 euro verlies nu nemen, of maximaal mogelijk 2000 verlies nemen. Die 500 maakt me nu ook niks meer uit. :')
pi_176903747
MOOOONNNNNN
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:53:03 #200
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176903748
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef Dwaalboy het volgende:
Idd zoveel gaan nooit weer instappen na deze rollercoast van enkele maanden..
Niet op hele korte termijn, maar als BTC straks weer even een flinke stijging laat zien moet je power of FOMO niet onderschatten hoor.
pi_176903749
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Invite only.
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Nee, je hebt invite code nodig. Nog mensen die hem over hebben haha? :)
Ik houd me ook aanbevolen :)
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:53:07 #202
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176903751
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef Dwaalboy het volgende:
Idd zoveel gaan nooit weer instappen na deze rollercoast van enkele maanden..
Waar heb je het over?
pi_176903752
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef RanTheMan het volgende:
Gdax stijgt weer als een malle...
lambo cancel gecanceld
pi_176903753
Prachtig. Great time to be alive
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:53:22 #205
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176903759
Ik hou mij ook aanbevolen voor een invite btw :P
pi_176903761
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:49 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dat heet risk aversion en daar is veel over te vinden. Een verlies geeft meer negatieve 'pijn' dan een winst positief genot geeft.
Het meeste pijn doet het wanneer je de boot mist gek genoeg. Een verlies neem ik liever :')
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:53:43 #207
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176903766
Ik roep al een week dat ik volwassen ben. Lekker volwassen zo zonder centen op zak. :')

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:53:57 #208
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176903774
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:53 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Prachtig. Great time to be alive
Ik zou nou toch wel schijten als ik aan het swingtraden was :P
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:54:24 #209
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903787
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef Dwaalboy het volgende:
Idd zoveel gaan nooit weer instappen na deze rollercoast van enkele maanden..
Straks krijg je het irritante effect dat mensen gaan uitstappen op hun break-even punt. Dat vertraagt de weg omhoog enorm. Maar daar zijn we nog lang niet.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:54:30 #210
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176903791
van 7.5 naar 8.2 in 2 minuten ofzo
pi_176903796
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Bijna terug naar de 8K in pakweg 1 minuut!!
het had 19 sec nodig om van 7600 maar 7900 te gaan, bizar
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
pi_176903799
en weer 8k+.
MOON BITCH MOON
pi_176903812
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:54 schreef RanTheMan het volgende:

[..]

het had 19 sec nodig om van 7600 maar 7900 te gaan, bizar
Zijn dat bots die op elkaar reageren ofzo?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:55:02 #214
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176903813
jezus
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_176903814
Shorts uitroken. Het mag voor mij.
pi_176903825
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:55 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Zijn dat bots die op elkaar reageren ofzo?
Whales en thresholds verwacht ik.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:55:28 #217
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903827
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:53 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het meeste pijn doet het wanneer je de boot mist gek genoeg. Een verlies neem ik liever :')
Dan ben je een uitzondering. De meeste mensen ervaren de meeste pijn wanneer ze daadwerkelijk verlies lijden, niet wanneer ze de boot gemist hebben.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 13:55:35 #218
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176903835
Knalt zo vast wel weer omlaag. Beetje oorlog tussen bots dit volgens mij :P
pi_176903836
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:55 schreef DSVM het volgende:
Shorts uitroken. Het mag voor mij.
Ik zit nog steeds te hodlen. Had kunnen swingtraden maar ik zit 'm even lekker uit.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176903850
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:50 schreef Twitterpolitie het volgende:
Al die 'experts' vannacht met ' elke keer dat btc 30% in de min ging steeg hij daarna binnen een paar uur enorm':')

Ik denk dat de recovery wel wat langer gaat duren en dat de weak hands en de onnozele winstzoekers dusdanige verliezen hebben gemaakt dat ze zich de komende maanden hier even niet meer aan durven te branden.

Ik zoek wel een mooi moment om in te kopen zoeken komende weken en dan tot eind van het jaar niet aanraken. Dan zijn die sukkels vanzelf weer ingestapt want opportunisme, of ben ik de sukkel die ingekocht heeft toen de bubbel barstte.
Zolang ik meer pak als de huidige spaarrente vind ik het allemaal best. Nice to have is beter dan de aandelen <O)
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:56:11 #221
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903853
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:55 schreef DSVM het volgende:
Shorts uitroken. Het mag voor mij.
Ik denk juist dat dit grotere shorters zijn die hun winst nemen... Er worden in ieder geval geen shorters uitgerookt in deze markt!!!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176903861
https://bitcointicker.co/

Wel leuk om de verandering zo te zien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176903865
Vanavond op vakantie en 2 weken geen koersen kijken. Hopelijk niet erna naar de voedselbank :P .
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:57:03 #224
242692 Geranium_Opa
Trappistenbier
pi_176903877
Weer een bulltrap op Bitfinex net als gisteren rond 9K , gaat nog veel lager dit.
pi_176903878
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:56 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik denk juist dat dit grotere shorters zijn die hun winst nemen... Er worden in ieder geval geen shorters uitgerookt in deze markt!!!
Nog niet. Komt nog wel.
pi_176903879
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Bijna terug naar de 8K in pakweg 1 minuut!!
In een paar minuten +10% _O-
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176903883
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:53 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het meeste pijn doet het wanneer je de boot mist gek genoeg. Een verlies neem ik liever :')
Same :Y
Bringing them big boy toys, I do big boy things, I make big boy noise
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:57:25 #228
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176903888
Dikke bounce op 6k :D Schiet ineens terug naar 6450
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:57:43 #229
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176903897
Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar de man die alles verkocht en op bitcoin zette en mijn zijn kinderen op een vakantiepark wonen. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:58:05 #230
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903908
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:57 schreef BansheeBoy het volgende:
Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar de man die alles verkocht en op bitcoin zette en mijn zijn kinderen op een vakantiepark wonen. :{

:{²
Die heeft nog steeds een hele dikke winst.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176903917
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:53 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]


[..]

Ik houd me ook aanbevolen :)
Idem. Valt hier geen invite gevraagd topic van te maken binnen Btc op Fok? Of mag dat niet? Soort specifieke FHF :P
mag het weten
pi_176903925
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:57 schreef BansheeBoy het volgende:
Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar de man die alles verkocht en op bitcoin zette en mijn zijn kinderen op een vakantiepark wonen. :{

:{²
die kocht op 4500, dus zal het prima vinden voorlopig.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:58:48 #233
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176903936
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:57 schreef DSVM het volgende:

[..]

Nog niet. Komt nog wel.
Dat kan, in een uptrend. Maar er zijn niet zo erg veel shorters in deze markt.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:59:14 #234
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_176903949
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:57 schreef Rossdale het volgende:
Dikke bounce op 6k :D Schiet ineens terug naar 6450
Euro's :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_176903973
bodem is bereikt.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:00:30 #236
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176903984
Precies op tijd terug in ICX. raak me aan
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:00:54 #237
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_176903999
Ze zijn weer lekker aant pompen. :o
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:01:13 #238
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176904011
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:59 schreef crpytoshill het volgende:
bodem is bereikt.
Wie weet.. Ik miste eigenlijk het paniek-moment. En het is nog te vroeg om van een uptrend te spreken. Dus nog even rustig afwachten...
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176904028
Die wat het afgelopen half uur in paniek verkochten :o
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:01:53 #240
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176904037
Bounce of bulltrap? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:01:58 #241
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176904039
Het gaat wel hard. Bizar hard.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 2 februari 2018 @ 14:02:11 #242
74056 crew  ToT
pi_176904046


Edit; oh, een bounce? :D *O*
pi_176904050
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:01 schreef DSVM het volgende:
Die wat het afgelopen half uur in paniek verkochten :o
Snel, laten we met deze bodemprijzen verkopen!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176904051
WE GOING UP AGAIN BOYS
(she/her)
pi_176904058
Ik zie alleen maar groen :o
pi_176904060
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:59 schreef crpytoshill het volgende:
bodem is bereikt.
Ik denk het niet.

Ik hoop het wel
pi_176904068
Bulltrap dit is nog geen echte paniek. Misschien de 9k aantikken en dan als nog gestaag zigzaggend omlaag.
mag het weten
pi_176904069
Fuck ik had bij moeten kopen :')
(she/her)
pi_176904079
https://bitcoinwisdom.com/markets/bitstamp/btcusd

Mooie lancering zo :).

25 BTC op Kraken gekocht, voor 6050 euro per stuk.
pi_176904084
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:01 schreef Rossdale het volgende:
Bounce of bulltrap? :o
Imo wijst alles op het laatste helaas
pi_176904112
Net te laat met kopen. ;( Misschien vanaf dinsdag weer een kans.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:03:57 #252
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176904116
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176904119
FOMO
pi_176904121
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:02 schreef TourOfData het volgende:
https://bitcoinwisdom.com/markets/bitstamp/btcusd

Mooie lancering zo :).

25 BTC op Kraken gekocht, voor 6050 euro per stuk.
Over 3 maand kun je lambo's uitzieken.
pi_176904130
Wtf
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:04:17 #256
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176904132
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:03 schreef dimmak het volgende:
Net te laat met kopen. ;( Misschien vanaf dinsdag weer een kans.
Als je echt wil kopen is het zeker niet te laat. Het is nog 50% onder de top!!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176904142
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:02 schreef TourOfData het volgende:
https://bitcoinwisdom.com/markets/bitstamp/btcusd

Mooie lancering zo :).

25 BTC op Kraken gekocht, voor 6050 euro per stuk.
25BTC?

:D

Ik zit met mijn 0,8 BTC wat te hannesen :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176904147
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:04 schreef DSVM het volgende:

[..]

Over 3 maand kun je lambo's uitzieken.
Over 3 maanden pas? Tegenwoordig al ;).

Ik was een early adopter in 2012, dat maakt het ook anders. Heb een klein deel uitgecheckt op 15k.
pi_176904165
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:04 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als je echt wil kopen is het zeker niet te laat. Het is nog 50% onder de top!!
Gaat mij nu ff te snel omhoog. Ik wilde even euro's flippen met BTC. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176904172
Only in Crypto :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 14:05:25 #261
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176904175
Ik zou nu willen dat het gewoon stabiel en rustig omhoog gaat. Liever niet dikke bounce naar 10k, want dan zie ik het wel weer terugknallen naar 7.5k.
pi_176904180
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:04 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Over 3 maanden pas? Tegenwoordig al ;).

Ik was een early adopter in 2012, dat maakt het ook anders. Heb een klein deel uitgecheckt op 15k.
Baas :7
pi_176904182
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:03 schreef dimmak het volgende:
Net te laat met kopen. ;( Misschien vanaf dinsdag weer een kans.
Wat is dinsdag.
U MAD?
pi_176904191
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:05 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Wat is dinsdag.
De dag na maandag.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176904243
Damn, die reversal is echt gestoord. Die markt wordt echt dik geplayed. Zag net op ~$8300 ofzo buy orders van 95BTC and ~80BTC, terwijl je minuten geleden nog voor $7600 kon kopen. Als je in BTC bent kan je volgens mij alleen maar HODLen omdat je het nooit gaat winnen tegen de sharks.
pi_176904247
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:05 schreef Kyran het volgende:
Ik zou nu willen dat het gewoon stabiel en rustig omhoog gaat. Liever niet dikke bounce naar 10k, want dan zie ik het wel weer terugknallen naar 7.5k.
Ja. Rustig herstel.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176904249
Eth gaat nog veel harder nu
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:08:09 #268
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176904259
Over een paar uur weer een ATH
pi_176904266
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:07 schreef Pharmacist het volgende:
Damn, die reversal is echt gestoord. Die markt wordt echt dik geplayed. Zag net op ~$8300 ofzo buy orders van 95BTC and ~80BTC, terwijl je minuten geleden nog voor $7600 kon kopen. Als je in BTC bent kan je volgens mij alleen maar HODLen omdat je het nooit gaat winnen tegen de sharks.
Tegen bots kun je niet handelen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 14:08:31 #270
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176904269
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:04 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Over 3 maanden pas? Tegenwoordig al ;).

Ik was een early adopter in 2012, dat maakt het ook anders. Heb een klein deel uitgecheckt op 15k.
Lekker hoor _O_

Wie weet zijn wij allemaal nog early adopters. Al denk ik niet dat er ooit nog een rush zoals eind 2017 komt, maar dat is puur op gevoel gebaseerd.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:08:32 #271
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176904270
Omgekeerde crash dit....
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_176904271
Shit net alles verkocht op 7,6k
pi_176904280
Oh nee toch niet
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:09:10 #274
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176904286
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:08 schreef Apekoek het volgende:
Oh nee toch niet
Ja toch wel
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:09:32 #275
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176904296
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:08 schreef Apekoek het volgende:
Oh nee toch niet
Je kan het beste nu alles nog verkopen, winst beperken
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:10:02 #276
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176904306
Bitcoin is zo instabiel als de pest. Misschien toch de markt zo ver krijgen om XRP als hoofd-dukaat in te zetten.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176904319
Ripple al +35% sinds low.

Vandaag zijn er mensen rijk geworden _O- *O*
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176904321
Lol the fuck
pi_176904332
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:10 schreef ITrade het volgende:
Ripple al +35% sinds low.

Vandaag zijn er mensen rijk geworden _O- *O*
en veel huilende weak hands :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_176904335
quote:
15s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:10 schreef BansheeBoy het volgende:
Bitcoin is zo instabiel als de pest. Misschien toch de markt zo ver krijgen om XRP als hoofd-dukaat in te zetten.

:{²
_O-
pi_176904336
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:45 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Hm ja, maar stel je moet kiezen tussen 2 soorten spijt:

1) het gaat straks weer omhoog en je bent nu weggelopen met een klein beetje winst, break-even of een klein verlies. Je hebt dus spijt dat je niet meer winst hebt gemaakt.

2) het zakt door en gaat voorlopig niet meer omhoog en je maakt dik verlies.

Die 2e spijt is 'zwaarder' in de ogen van veel mensen (geen bronnen, maar ben er zeker van dat het zo is)

Winst mislopen is altijd minder erg dan verlies leiden.

Daarom moet je ook alleen maar inleggen wat je 100% kan missen. Dan kan je gewoon lekker lachen en als het over 3 jaar weer omhoog gaat is dat mooi meegenomen.
Mja, het is maar net wat je van de toekomst verwacht.. Als die opeens vertrekt is er een grote kans dat je nooit meer zo goedkoop kan instappen, wanneer die door zakt is de kans groot dat ie weer terug komt op die prijs.

Deze gehele theorie is wel gebaseerd op het feit dat ie wel weer omhoog gaat zoals je verwachting is. Ik zit er echt dik in, maar zou veel zuurder zijn als ik nu verkoop en hij stijgt dan andersom. Het geld dat ik er nu uit kan halen is leuk, maar wanneer gebeurd wat ik verwacht, op de lange termijn is dat echt levens veranderend.

Tevens staat ie nu al weer een zwikkie hoger en zou ik er echt slecht mee kunnen leven als ik in het dal uitstap.. Heb al genoeg BTC verkocht voor $150.. Achteraf niet handig, maar dat waren toen wel ATHs. Als ik (gedeeltelijk) had willen uitstappen had ik dat moeten doen op de 19k of misschien de 17, maar niet nu nog..
pi_176904342
is daar mijn MOFO FOMO die ik voorspelde? :p
pi_176904343
Haahahah
Wtf is er nu aan de hand.
Alles vliegt omhoog
pi_176904348
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Lekker hoor _O_

Wie weet zijn wij allemaal nog early adopters. Al denk ik niet dat er ooit nog een rush zoals eind 2017 komt, maar dat is puur op gevoel gebaseerd.
Dat zei ik in 2013 ook :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176904352
effe kijkje nemen op het Tweakers forum zo >:)
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_176904354
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:11 schreef pnxsinned het volgende:
Haahahah
Wtf is er nu aan de hand.
Alles vliegt omhoog
Manipulatie van de big boys maat. HODL!
pi_176904366
Ethereum ook alweer 25% erbij sinds laagste punt. Sick *O*
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:12:25 #288
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176904372
Knallen! Spring op die trein!
pi_176904377
7600 usd naar 8600 usd in 20 min. :)

Godverdomme wat baal ik dat ik vrijdag m'n 600E fiat er in gooide. Wilde ik eigenlijk gisteren pas doen, maar ik had tijd over. :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176904383
Dan duurt het weet ik hoelang tot het crashed, en dan dalijk 30 mins later, weer @ start.
lol.
HODL FOREVER
pi_176904386
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:11 schreef Ronald-Koeman het volgende:
effe kijkje nemen op het Tweakers forum zo >:)
Super veel mensen uitgestapt daar. Hodl echt waar, je kan het niet vaak genoeg zeggen.
pi_176904389
We dalen weer.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:13:09 #293
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_176904392
Hoogste punt vd bounce?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 14:13:11 #294
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176904393
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:11 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dat zei ik in 2013 ook :')
Dan hoop ik dat ik net zo fout zit als dat jij zat toen :P
pi_176904401
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:13 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Hoogste punt vd bounce?
8660
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176904402
ik durf nog steeds niet te kijken hoor
pi_176904404
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 14:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

8660
Recht omlaag nu weer.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 14:13:48 #298
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176904407
Manipulatie ten top dit hoor :D
pi_176904413
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niet op hele korte termijn, maar als BTC straks weer even een flinke stijging laat zien moet je power of FOMO niet onderschatten hoor.
Toch even het verlies goed maken ;)
pi_176904414
Winstnemingen. Is normaal.
pi_176904415
oops
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')