Das FRIET!!quote:Op dinsdag 19 december 2017 20:20 schreef Hyaenidae het volgende:
Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje.
[ afbeelding ]
Banaan en pandan, brrrrrrrrrrr.quote:Op dinsdag 19 december 2017 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Thee en een stukje heerlijke spekkoek (geel én groen)
Nee. Ik vierde mijn verjaardag.quote:Op dinsdag 19 december 2017 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Had je een kerstborrel met het stichtingsbestuur?
Nee het is pandan. Dat geel is de gewone smaak. Ik hou niet van chemische banaansmaak en het smaakt totaal niet naar banaan.quote:
Die Coppola drinken wij ook graag! Wat vond je ervan?quote:Op woensdag 20 december 2017 10:33 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
Na een lekkere ochtendwandeling eventjes voor de lunch acclimatiseren.
Wat een combinatiequote:Op woensdag 20 december 2017 22:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Sushi en beetje mac & cheese
Zo-zo. is en wordt geen favoriet maar is best oke.quote:Op woensdag 20 december 2017 10:53 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Die Coppola drinken wij ook graag! Wat vond je ervan?
I know Maar het was comfort food en dat had ik nodigquote:
Hung Kee, duimpje omhoogquote:Op donderdag 21 december 2017 02:07 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zo-zo. is en wordt geen favoriet maar is best oke.
Avond trouwens
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude combo van weleer genomen bij de enige echte nacht-Chinees van Rotterdam. Het maagje moet tenslotte
weer gevuld worden na een lange terugreis uit Enschede.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Biertje en verse paffert. Tis tenslotte donderdagochtend alweer.
Ik ook zoquote:
En daarom vandaag steak sandwich.quote:Op donderdag 21 december 2017 19:57 schreef RobinOok het volgende:
Taiwanese pepersteak met ovenfrieten en Turkske sla met sojasausvinaigrette, sjalottenringen, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes. Daar had ik precies zin in en was lekker.
Wat had jij? Ik had megaveel trek. Nam een double krunch met kaas, een crispy burger met kaas en 3 hotwingsquote:
de crispy met kaas. Ben niet zo’n grote eterquote:Op vrijdag 22 december 2017 14:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat had jij? Ik had megaveel trek. Nam een double krunch met kaas, een crispy burger met kaas en 3 hotwings
Een crispy met kaas als lunch?? Je bent een ieniemienie eterquote:Op vrijdag 22 december 2017 14:28 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
de crispy met kaas. Ben niet zo’n grote eter
En ik was net bij de Hoogvliet geweest en heb daar schandalig veel lekkere dingen meegenomen en heb maar tot morgenmiddag de tijd om alles op te krijgen
Ziet er ook erg goed uit!quote:Op vrijdag 22 december 2017 14:01 schreef RobinOok het volgende:
En daarom vandaag steak sandwich.
Taiwanese Steak Sandwich[/url]
Fucking lekker. Al zeg ik het zelf.
lekkerquote:Op vrijdag 22 december 2017 17:29 schreef maily het volgende:
Friet speciaal zonder uitjes maar met mayo en curry en pindasaus, kroket. 😋
blijf gewoon weg als je geen zin hebt om te zeggen wat je eet/ hebt gegetenquote:
Ja ok. Volgende keer nog iets meer moeite graag. Random eetfoto's zijn niet voldoende hier.quote:
Jep. Zelf gebakken.quote:Op vrijdag 22 december 2017 19:48 schreef capricia het volgende:
[..]
Oh! Die is perfect!!
Zelf gebakken?
Sorry. vind het er smerig uitzien.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gebakken kastanjechampignons, 63 gradeneitje, sjalot, knoflook, boter, sojasaus, shaoxing rijstwijn, koriander. Peper, zout.
Ooh, echt?quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:49 schreef capricia het volgende:
[..]
Sorry. vind het er smerig uitzien.
Was het wel lekker?
Voor mij te wee en te zacht, zeker met zo'n eitje. Maar smaken verschillen, gelukkig maar.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ooh, echt?
Ja, ik vond het superlekker. Ik ben dol op champignons. We eten die te weinig.
Maar mijn lief vond het "gewoon okay". Omdat hij niet zo dol op champignons is.
Dus blijkbaar moet je ervan houden. Wist ik ook niet.
Baas.quote:
Tuurlijk is het lekker. Je zeurt en hebt geen smaak. Dit is gewoon lekker. Home made,gebakken/toasted etc. en wel. Zaalig en...binnen 15 min zet je zoiets als snack op tafel.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:49 schreef capricia het volgende:
Sorry. vind het er smerig uitzien.
Was het wel lekker?
Bordje kots?quote:
Geflits en onaangesneden niet op zijn appetijtelijkst, maar kots is wel wat cru.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door FANN op 23-12-2017 23:47:16 ]
Niks mis met een stukje vlees. Soms heb ik geen zin om te koken en dan is snel een stukje vlees bakken en een simpele salade makkelijk.quote:Op zaterdag 23 december 2017 17:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Geflits en onaangesneden niet op zijn appetijtelijkst, maar kots is wel wat cru.
Lekker aangebraden stukjes vlees, zal vast lekkerder zijn dan wat de gemiddelde fokker eet.
Al vind ik het wel jammer dat Atak er een raadplaatje van maakt.
Is je toetsenbord stuk, Atak?
Maar wat ís het?!?quote:Op zaterdag 23 december 2017 18:12 schreef Atak het volgende:
[..]
Niks mis met een stukje vlees. Soms heb ik geen zin om te koken en dan is snel een stukje vlees bakken en een simpele salade makkelijk.
Gadver champignons met een half rauw ei erover?quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gebakken kastanjechampignons, 63 gradeneitje, sjalot, knoflook, boter, sojasaus, shaoxing rijstwijn, koriander. Peper, zout.
Geef dan aub aan mij! Wat een fantastisch gerecht! Ben echt verslaafd aan alle paddestoelenquote:Op zaterdag 23 december 2017 19:44 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Gadver champignons met een half rauw ei erover?
Geef mijn portie maar aan fikkie.
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.quote:Op zaterdag 23 december 2017 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Geef dan aub aan mij! Wat een fantastisch gerecht! Ben echt verslaafd aan alle paddestoelen
Was niet rauw he?quote:Op zaterdag 23 december 2017 19:59 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.
juist dat ei ziet er lekker uitquote:Op zaterdag 23 december 2017 19:59 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.
quote:
Dun snijden datquote:Op zaterdag 23 december 2017 23:31 schreef Atak het volgende:
Gedroogd kruidig vlees, lekker bij bier/wijn.
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 23 december 2017 17:35 schreef FANN het volgende:
Griekse Witte Bonensoep
[ afbeelding ]Een halve liter olijfolie?! Amai ...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Holy fuckquote:Op zaterdag 23 december 2017 23:38 schreef maily het volgende:
[..]
Een halve liter olijfolie?! Amai ...
hou het maar bij de helftquote:Op zaterdag 23 december 2017 23:38 schreef maily het volgende:
[..]
Een halve liter olijfolie?! Amai ...
Wow...zelfgemaakt? hoe? en zo niet, waar koop je dit?quote:Op zaterdag 23 december 2017 23:31 schreef Atak het volgende:
Gedroogd kruidig vlees, lekker bij bier/wijn.
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt.quote:Op zondag 24 december 2017 10:19 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Wow...zelfgemaakt? hoe? en zo niet, waar koop je dit?
Gisteren vooraf oesters, daarna zeeduivel van de markt met zoete aardappelpuree, boontjes en wortel, en een kaasplankje na.
Nu een kopje koffie...
Door mijn aardappelkroketjes gingen 5 dooiers.quote:Op zondag 24 december 2017 17:30 schreef minilot het volgende:
Pasta carbonara. Mijn lief is voor kerst een boel meringue voor pavlova aan het maken geweest, dus we komen een tikkie om in de eidooiers
Helemaal niet vervelend, carbonaraquote:Op zondag 24 december 2017 17:30 schreef minilot het volgende:
Pasta carbonara. Mijn lief is voor kerst een boel meringue voor pavlova aan het maken geweest, dus we komen een tikkie om in de eidooiers
Hmmmm!quote:Op zondag 24 december 2017 18:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Door mijn aardappelkroketjes gingen 5 dooiers.
Volgens mij voor het eerst dat ik iets van je zie dat er eetbaar uitziet!quote:Op maandag 25 december 2017 17:22 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
Spanakopita (van het Griekse σπανάκι, spanaki, 'spinazie', en πίττα, pitta, 'taart') is een Griekse spinazietaart die vaak als bijgerecht wordt geserveerd. Met de opkomst van de vele ouzery's en/of mezzebars is er nu ook een kleinere variant verkrijgbaar, meestal onder de naam bourekia. De grote spanakopita wordt meestal in grote vuurvaste schalen gemaakt met spinazie, fetakaas, eieren en soms ook een beetje dille en ui. De kleinere versie wordt in bladerdeeg gewikkeld en als driehoekje aangeboden.
quote:Op maandag 25 december 2017 17:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij voor het eerst dat ik iets van je zie dat er eetbaar uitziet!
Wel met een paffert he?!quote:Op maandag 25 december 2017 17:58 schreef Ole het volgende:
Straks maar weer eens naar mijn favoriete Chinees. Het is ten slotte ook maandag
zeker wel!quote:
Lekker! Had mijn Griekse medebewoonster laatst ook gemaaktquote:Op maandag 25 december 2017 17:22 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
Spanakopita (van het Griekse σπανάκι, spanaki, 'spinazie', en πίττα, pitta, 'taart') is een Griekse spinazietaart die vaak als bijgerecht wordt geserveerd. Met de opkomst van de vele ouzery's en/of mezzebars is er nu ook een kleinere variant verkrijgbaar, meestal onder de naam bourekia. De grote spanakopita wordt meestal in grote vuurvaste schalen gemaakt met spinazie, fetakaas, eieren en soms ook een beetje dille en ui. De kleinere versie wordt in bladerdeeg gewikkeld en als driehoekje aangeboden.
Ik heb vorige week niet-zelfbelegpizza gehad. Ook lekker.quote:
Mozzarella Triangles: Smakeloos, dus niet goor..quote:Op dinsdag 26 december 2017 16:00 schreef gargamelnl het volgende:
RÖSTI WHOPPER Double en Mozzarella Triangles
Blote kindjes in het gras noemde mijn oma datquote:Op woensdag 27 december 2017 15:32 schreef -Magica- het volgende:
Vanavond gekookte aardappels, snijbonen en witte bonen en gehaktballen
billetjes toch?quote:Op woensdag 27 december 2017 15:58 schreef maily het volgende:
[..]
Blote kindjes in het gras noemde mijn oma dat
Bah. Waar haal je dat uit?quote:Op donderdag 28 december 2017 14:57 schreef Maghrebijnse het volgende:
Harrira. Mijn favoriet.
[ afbeelding ]
Waarom zet je het eten en drinken op de bijkeukenvloer?quote:
Dat heet een tafelzeil.quote:Op donderdag 28 december 2017 16:33 schreef MCH het volgende:
[..]
Waarom zet je het eten en drinken op de bijkeukenvloer?
Dat mis ik toch wel hier in Engeland. Oliebollen en beignets enzo Maar ben geen topper om ze zelf te maken.quote:
Schrijf je er weer eens een recensie over?quote:Op donderdag 28 december 2017 15:37 schreef Iwanius het volgende:
Lunch met "Miep" (geweest)
[ afbeelding ]
Is een servetje zodat het vet geabsorbeerd wordt.quote:Op donderdag 28 december 2017 16:33 schreef MCH het volgende:
[..]
Waarom zet je het eten en drinken op de bijkeukenvloer?
Jammer...quote:Op donderdag 28 december 2017 19:42 schreef RobinOok het volgende:
Zo, dat viel tegen. Ik weet nog niet of het aan de Anova lag of de marinade of de kwaliteit van de vis, maar bah! Rare structuur en het was te zout geworden. En dat is bijzonder, want mij is het niet snel te zout.
Vis zelf zal niet te zout zijn geweest maar wat zonde van je werk!quote:Op donderdag 28 december 2017 19:42 schreef RobinOok het volgende:
Zo, dat viel tegen. Ik weet nog niet of het aan de Anova lag of de marinade of de kwaliteit van de vis, maar bah! Rare structuur en het was te zout geworden. En dat is bijzonder, want mij is het niet snel te zout.
Het was niet veel werk hoor.quote:Op donderdag 28 december 2017 19:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vis zelf zal niet te zout zijn geweest maar wat zonde van je werk!
Aldoende leert men. Niet alle experimenten lukken in 1x. Altijd ruimte voor verbeteringquote:Op donderdag 28 december 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het was niet veel werk hoor.
Vis in zakkie met marinade doen. Bak vullen met warm water, Anova verwarmding erin hangen open instellen op 55C. Na half uur vis eruit halen, droogdeppen, insmeren met olie en dam kort grillen in een grilpan. (4o sec per kant)
Maar goed, zonde is het wel!
Had me erop verheugd ook.
spekpannekoeken met stroopquote:Op vrijdag 29 december 2017 16:12 schreef SpaanseVlieg het volgende:
Iemand een tip wat ik vanavond makkelijk en snel in elkaar kan flansen?
Uitgebreid koken zit er niet in, ofja, vandaag niet.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
Die ziet er prima uit!quote:
Ik ben ook dik tevredenquote:Op zaterdag 30 december 2017 14:34 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Die ziet er prima uit!
Net een superlekkere Elstarretje. Ik heb zo;;n zin in oliebollen ik mag echt niet meer tot morgen hoor..
Vanavond eten wij sperziebonen, aardappelkroketten, nog te bakken rollade en wat rode bieten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |