Dat heet een tafelzeil.quote:Op donderdag 28 december 2017 16:33 schreef MCH het volgende:
[..]
Waarom zet je het eten en drinken op de bijkeukenvloer?
Dat mis ik toch wel hier in Engeland. Oliebollen en beignets enzo Maar ben geen topper om ze zelf te maken.quote:
Schrijf je er weer eens een recensie over?quote:Op donderdag 28 december 2017 15:37 schreef Iwanius het volgende:
Lunch met "Miep" (geweest)
[ afbeelding ]
Is een servetje zodat het vet geabsorbeerd wordt.quote:Op donderdag 28 december 2017 16:33 schreef MCH het volgende:
[..]
Waarom zet je het eten en drinken op de bijkeukenvloer?
Jammer...quote:Op donderdag 28 december 2017 19:42 schreef RobinOok het volgende:
Zo, dat viel tegen. Ik weet nog niet of het aan de Anova lag of de marinade of de kwaliteit van de vis, maar bah! Rare structuur en het was te zout geworden. En dat is bijzonder, want mij is het niet snel te zout.
Vis zelf zal niet te zout zijn geweest maar wat zonde van je werk!quote:Op donderdag 28 december 2017 19:42 schreef RobinOok het volgende:
Zo, dat viel tegen. Ik weet nog niet of het aan de Anova lag of de marinade of de kwaliteit van de vis, maar bah! Rare structuur en het was te zout geworden. En dat is bijzonder, want mij is het niet snel te zout.
Het was niet veel werk hoor.quote:Op donderdag 28 december 2017 19:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vis zelf zal niet te zout zijn geweest maar wat zonde van je werk!
Aldoende leert men. Niet alle experimenten lukken in 1x. Altijd ruimte voor verbeteringquote:Op donderdag 28 december 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het was niet veel werk hoor.
Vis in zakkie met marinade doen. Bak vullen met warm water, Anova verwarmding erin hangen open instellen op 55C. Na half uur vis eruit halen, droogdeppen, insmeren met olie en dam kort grillen in een grilpan. (4o sec per kant)
Maar goed, zonde is het wel!
Had me erop verheugd ook.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |