Sorry. vind het er smerig uitzien.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gebakken kastanjechampignons, 63 gradeneitje, sjalot, knoflook, boter, sojasaus, shaoxing rijstwijn, koriander. Peper, zout.
Ooh, echt?quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:49 schreef capricia het volgende:
[..]
Sorry. vind het er smerig uitzien.
Was het wel lekker?
Voor mij te wee en te zacht, zeker met zo'n eitje. Maar smaken verschillen, gelukkig maar.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ooh, echt?![]()
Ja, ik vond het superlekker. Ik ben dol op champignons. We eten die te weinig.
Maar mijn lief vond het "gewoon okay". Omdat hij niet zo dol op champignons is.
Dus blijkbaar moet je ervan houden. Wist ik ook niet.
Baas.quote:
Tuurlijk is het lekker. Je zeurt en hebt geen smaak. Dit is gewoon lekker. Home made,gebakken/toasted etc. en wel. Zaalig en...binnen 15 min zet je zoiets als snack op tafel.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:49 schreef capricia het volgende:
Sorry. vind het er smerig uitzien.
Was het wel lekker?
Bordje kots?quote:
Geflits en onaangesneden niet op zijn appetijtelijkst, maar kots is wel wat cru.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door FANN op 23-12-2017 23:47:16 ]
Niks mis met een stukje vlees. Soms heb ik geen zin om te koken en dan is snel een stukje vlees bakken en een simpele salade makkelijk.quote:Op zaterdag 23 december 2017 17:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Geflits en onaangesneden niet op zijn appetijtelijkst, maar kots is wel wat cru.
Lekker aangebraden stukjes vlees, zal vast lekkerder zijn dan wat de gemiddelde fokker eet.
Al vind ik het wel jammer dat Atak er een raadplaatje van maakt.
Is je toetsenbord stuk, Atak?
Maar wat ķs het?!?quote:Op zaterdag 23 december 2017 18:12 schreef Atak het volgende:
[..]
Niks mis met een stukje vlees. Soms heb ik geen zin om te koken en dan is snel een stukje vlees bakken en een simpele salade makkelijk.
Gadver champignons met een half rauw ei erover?quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gebakken kastanjechampignons, 63 gradeneitje, sjalot, knoflook, boter, sojasaus, shaoxing rijstwijn, koriander. Peper, zout.
Geef dan aub aan mij! Wat een fantastisch gerecht! Ben echt verslaafd aan alle paddestoelenquote:Op zaterdag 23 december 2017 19:44 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Gadver champignons met een half rauw ei erover?
Geef mijn portie maar aan fikkie.
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.quote:Op zaterdag 23 december 2017 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Geef dan aub aan mij! Wat een fantastisch gerecht! Ben echt verslaafd aan alle paddestoelen
Was niet rauw he?quote:Op zaterdag 23 december 2017 19:59 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.
juist dat ei ziet er lekker uitquote:Op zaterdag 23 december 2017 19:59 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.
Dun snijden datquote:Op zaterdag 23 december 2017 23:31 schreef Atak het volgende:
Gedroogd kruidig vlees, lekker bij bier/wijn.
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 23 december 2017 17:35 schreef FANN het volgende:
Griekse Witte Bonensoep
[ afbeelding ]Een halve liter olijfolie?! Amai ...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Holy fuckquote:Op zaterdag 23 december 2017 23:38 schreef maily het volgende:
[..]
Een halve liter olijfolie?! Amai ...
hou het maar bij de helftquote:Op zaterdag 23 december 2017 23:38 schreef maily het volgende:
[..]
Een halve liter olijfolie?! Amai ...
Wow...zelfgemaakt? hoe? en zo niet, waar koop je dit?quote:Op zaterdag 23 december 2017 23:31 schreef Atak het volgende:
Gedroogd kruidig vlees, lekker bij bier/wijn.
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt.quote:Op zondag 24 december 2017 10:19 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Wow...zelfgemaakt? hoe? en zo niet, waar koop je dit?
Gisteren vooraf oesters, daarna zeeduivel van de markt met zoete aardappelpuree, boontjes en wortel, en een kaasplankje na.
Nu een kopje koffie...
Door mijn aardappelkroketjes gingen 5 dooiers.quote:Op zondag 24 december 2017 17:30 schreef minilot het volgende:
Pasta carbonara. Mijn lief is voor kerst een boel meringue voor pavlova aan het maken geweest, dus we komen een tikkie om in de eidooiers
Helemaal niet vervelend, carbonaraquote:Op zondag 24 december 2017 17:30 schreef minilot het volgende:
Pasta carbonara. Mijn lief is voor kerst een boel meringue voor pavlova aan het maken geweest, dus we komen een tikkie om in de eidooiers
Hmmmm!quote:Op zondag 24 december 2017 18:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Door mijn aardappelkroketjes gingen 5 dooiers.
Volgens mij voor het eerst dat ik iets van je zie dat er eetbaar uitziet!quote:Op maandag 25 december 2017 17:22 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
Spanakopita (van het Griekse σπανάκι, spanaki, 'spinazie', en πίττα, pitta, 'taart') is een Griekse spinazietaart die vaak als bijgerecht wordt geserveerd. Met de opkomst van de vele ouzery's en/of mezzebars is er nu ook een kleinere variant verkrijgbaar, meestal onder de naam bourekia. De grote spanakopita wordt meestal in grote vuurvaste schalen gemaakt met spinazie, fetakaas, eieren en soms ook een beetje dille en ui. De kleinere versie wordt in bladerdeeg gewikkeld en als driehoekje aangeboden.
quote:Op maandag 25 december 2017 17:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij voor het eerst dat ik iets van je zie dat er eetbaar uitziet!![]()
Wel met een paffert he?!quote:Op maandag 25 december 2017 17:58 schreef Ole het volgende:
Straks maar weer eens naar mijn favoriete Chinees. Het is ten slotte ook maandag
zeker wel!quote:
Lekker! Had mijn Griekse medebewoonster laatst ook gemaaktquote:Op maandag 25 december 2017 17:22 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
Spanakopita (van het Griekse σπανάκι, spanaki, 'spinazie', en πίττα, pitta, 'taart') is een Griekse spinazietaart die vaak als bijgerecht wordt geserveerd. Met de opkomst van de vele ouzery's en/of mezzebars is er nu ook een kleinere variant verkrijgbaar, meestal onder de naam bourekia. De grote spanakopita wordt meestal in grote vuurvaste schalen gemaakt met spinazie, fetakaas, eieren en soms ook een beetje dille en ui. De kleinere versie wordt in bladerdeeg gewikkeld en als driehoekje aangeboden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |