FOK!forum / Sport Algemeen / [Bodybuilding] #454 I'm sorry for what i said when i was hungry
RaymondKvrijdag 15 augustus 2014 @ 15:01
QdWd1.png


"Keep your purpose in mind, simply go to the gym and do your workout. Do it well and don't worry what other people are doing. Confidence will grow as you achieve." - Arnold Schwarzenegger

SPOILER: Algemeen
Als je besluit echt wat aan je lichaam te willen doen raad ik een ieder aan om het thuistrainen te vergeten. De middelen die je hebt zijn te beperkt, en zullen al snel niet genoeg zijn. Naar de sportschool dus! :P

Verwacht niet dat je na 2 maanden eruit ziet als onze grote vriend Arnold Schwarzenegger. Dit heeft allemaal veel tijd nodig, denk hierbij echt aan jaren!

Hou in het achterhoofd dat een mooi lichaam opbouwen niet alleen lukt met trainen. Voeding en rust zijn even belangrijk! Als 1 van deze 3 niet in orde is, haal je simpelweg bij lange na niet eruit wat erin zit.

Grof gezegd zijn er 2 redenen waarom mensen gaan trainen. Ze willen of gewicht verliezen, of juist massa aanzetten. Tuurlijk zijn er combinaties hiervan, maar dit is voor de meeste toch de eerste drijfveer.

Als wilt afvallen, ga je niet meteen met zware gewichten slepen. Cardio (lopen, roeien en fietsen) zal dan je eerste behoefte zijn. Dit in een rustig tempo, en minimaal een 1/2 uur. Echter is het aan te raden al redelijk ook met wat gewichten te gaan trainen. Dit omdat hoe meer spiermassa je hebt, hoe sneller je verbranding werken en hoe sneller je dus vetten kwijt raakt. Sluit echter wel je training af met een 1/2 uur (of meer) aan cardio erna.

Wil je massa aanzetten, dan gaan we niets met cardio doen, maar meteen met gewichten trainen. Korte en zware trainingen zijn het meest effectief dan.

Concentreer je altijd op één van bovenstaande redenen. Het is nutteloos om spieren aan te willen zetten en tegelijkertijd te willen afvallen. Voor het eerste is een calorieoverschot noodzakelijk, voor het tweede een calorietekort. Daarom is het verstandig in de wintermaanden flink te trainen/eten om spiermassa aan te zetten, en tegen de zomer d.m.v. cardio vet te verbranden (en zo weinig mogelijk spiermassa te verliezen).

Het is raadzaam je trainingen niet te lang te laten duren. Op het moment dat de intensiteit van je training drastisch daalt, betekent dit dat de catabole (spierafbrekende) hormonen in een overschot voorkomen ten opzichte van de anabole (spieropbouwende) hormonen. De meeste mensen zouden het bij maximaal 4-5 kwartier moeten houden; echter een goede conditie (fitness-level) verhoogt deze tijdsduur en dat is natuurlijk ook gewoon te trainen :).

Keep in mind dat er geen standaard training bestaat voor iedereen. De trainingsbehoefte verschilt per individu en daar zal men zelf door praktijkervaring achter moeten komen.

Allereerst kan je je wel gaan oriënteren op wat je min of meer nodig hebt aan de hand van je lichaamsbouw. Er bestaan 3 types lichaamsbouw:

• Ectomorph (slanke bouw, hoge verbranding) • Mesomorph (gespierde bouw, middel verbranding) • Endomorph (stevige bouw, trage verbranding)

Kijk hier om uit te zoeken wat jij precies bent en waarin je in eerste instantie aan moet denken als je begint met training. http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm

Overigens behoort niemand echt tot 1 van de hoofdtypes lichaamsbouw. Iedereen is een unieke combinatie tussen bovenstaande typen.

Ook het type sportschool waar je wilt gaan trainen biedt stof tot nadenken.

Je hebt aan de ene kant die mooie moderne sportscholen, met apparaten die op luchtdruk werken en zich met jouw pasje zich instellen op het gewicht wat jij moet doen die dag. Bij deze sportschool is er vaak geen mogelijkheid tot (of is het zelfs verboden) het doen van sommige "echte" bodybuild oefeningen zoals squats, uitstappen, deadlifts ed. Ook gaan de losse gewichten vaak niet zwaarder dan 30kg. Publiek is vaak een beetje, eh, trendy als 't ware. De sfeer is hierbij vaak zoiets van "Zie mij in m'n nieuwe dure trainingsoutfit de huppelkut uithangen." :{

Aan de andere kant heb je de old school sportscholen. Veel zwaar gewicht ipv hypermodern spul. Het publiek is hier degenen die echt willen trainen en groeien. Voor een beginner kunnen een aantal grote jongens van 120kg die zwaar aan 't trainen zijn imponerend overkomen, maar als je verder kijkt dan je neus lang is merk je dat de sfeer stukken gemoedelijker en behulpzamer is dan die "moderne" sportscholen.

En hier zijn dus ook weer tussenvormen in. :)
SPOILER: Trainingsmethoden
Wat krachtsport aangaat zijn er eigenlijk 2 theorieën over training, of beter gezegd; de supercompensatie:

Single factor theory: fatigue (belasting) over 1 workout Dual factor theory: fatigue over meerdere workouts

In het eerste geval heb je dus een training, waarin een spier belast wordt, waarna hij herstelt en er supercompensatie optreedt. Op dat moment doe je een nieuwe training. Bij dual factor draait het om fatigue over meerdere trainingen. Je werkt progressief in elke training zodat je je lichaam steeds zwaarder belast (loading). Op het randje van overtraining doe je een deload week (lager volume).

In het bodybuilding is single factor training overweldigend in de meerderheid. Men traint elke spiergroep 1x per week en bouwt zo meer spiermassa op. In de overige krachtsporten (sprinten, gewichtheffen etc) volgt men voornamelijk het dual factor principe.

Elk van beide heeft voor- en nadelen. Het is dus aan jezelf om te bepalen op wat voor manier je traint. Het is niet zo dat je van single factor training alleen gespierd wordt en van dual factor alleen sterk; er zijn genoeg bodybuilders die sterker zijn dan de gemiddelde powerlifter en omgekeerd zijn er genoeg powerlifters die gespierder zijn dan de gemiddelde bodybuilder. Kortgezegd kan je je training zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt :).

Meer informatie over (met name) dual factor training en/of vragen zijn altijd welkom, google ook eens op "dual factor training" of "fitness fatigue model".
SPOILER: Oefeningen
"Help! Er zijn 1001 verschillende oefeningen te doen in de sportschool, waar moet ik in hemelsnaam beginnen?!"

Sportscholen hebben hiervoor vaak speciale beginnersschema's waarin je elke training je hele lichaam traint. Dit is op zich een redelijke manier om met training in contact te komen, maar ikzelf (LedZep) ben niet zo'n fan van deze methoden omdat ze veel spiergroepen isoleren in plaats van de grote compoundoefeningen (die je de meeste massa opleveren).

Als je al wat langer traint ben je zelf in staat om een geheel eigen schema op te stellen wat aansluit bij jouw behoefte.

Vergeet niet je gehele lichaam te trainen. Dus ook benen en rug. Hieronder gemakshalve een quote van mij uit een ander topic:

[quote] MrJ schreef op 28 april 2003 @ 16:54:

Yep.

1 spiergroep trainen is niet goed. Of je traint je gehele lichaam, of je traint niet.

Er zijn zat mensen die alleen in de sportschool aan hun borst+schouders+armen+buik werken, terwijl ze vergeten dat een goede rug, traps, onderarmen, bovenbenen en kuiten o zo belangrijk zijn.

Dit omdat het a) voor een betere lichaamsdoorbloeding zorgt en b) het er simpelweg niet uitziet.

Beetje nette voorkant, maar geen wijde rug en goede benen waardoor het totaalplaatje simpelweg een lachertje wordt.

Ook de lichaamshouding is bij die mensen totaal fout. De armen gaan naar binnen staan (aaphouding) omdat er geen rug en traps getraind wordt om het geheel weer naar achteren te corrigeren. [/quote]

Een goed trainingsschema bestaat voor een groot gedeelte uit de grote compound oefeningen zoals squats, deadlifts, bench press, overhead presses, bent over rows etc. De rest van je trainingsschema kan je opvullen met andere (zoals isolatie) oefeningen.
SPOILER: Sets & Reps
De instructeur op de sportschool zegt dat ik 20 herhaingen moet doen. Of dat klopt hangt van je doel af, maar waarschijnlijk heb je er niks aan.

Deze artikelen gaan in op het aantal sets en herhalingen:

Ironmagazine

How many sets and reps per exercise


SPOILER: Voeding
Alles staat of valt met voeding. Of je nu wilt afvallen of massa wilt winnen, voeding is de sleutel tot succes.

De volgende voedingsstoffen kan je grofweg onderscheiden:

• (Complexe) Koolhydraten. Dit is de energiebron van je lichaam. Koolhydraten leveren in eerste instantie de energie voor je spiercellen om de training te kunnen doorstaan. Deze haal je onder andere uit Brinta, havermout, (zilvervlies)rijst, (volkoren)pasta etc. • Eiwitten. Eiwitten bestaan uit aminozuren, dit zijn de bouwstenen van je lichaam. Eiwitten haal je ondermeer uit vis, wit vlees (kip, kalkoen), kwark, eieren (duh) etc. • Vetten. Vetten zijn één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Zowel verzadigde als onverzadigde vetten kan je zonder problemen (veel) consumeren. Transvetzuren kan je maar beter wel zo veel mogelijk mijden, deze zijn zeer slecht voor je hart- en bloedvaten en je algemene gestel. Je vindt ze onder andere in koekjes, taart e.d.

Let vooral op je eiwitinname! Om spiermassa te winnen moet je dus meer eiwitten naar binnen werken dan dat je lichaam nodig heeft. Het evenwichtspunt tussen te weinig eiwitten waarbij je lichaam zich in de catabole fase (spierafbrekend), of genoeg eiwitten waarbij je lichaam zich in de anabole fase (spieropbouwend) bevind is je 'proteine turn over point' genaamd.

Zorg er dus voor deze weegschaal naar de goede kant doorslaat! Minimaal 2 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht per dag is een mooie basic regel.

Als je wilt aankomen dien je hoog in je voedingsstoffen te zitten. Daarvoor geldt gemiddeld genomen een minimum van 500 kcal boven je dagelijkse behoefte. Ectomorphe mensen kunnen echter maar beter een stuk meer eten – mits clean food kan je dit zelfs uitbouwen tot 2000-2500kcal boven je behoefte (mits een goed trainingsschema en een fucked up metabolisme :P).

Wil je afvallen, ga je grofweg gezegd koolhydraten voor eiwitten en vetten vervangen (minder kcals) om zodoende zo'n 500kcals onder je dagelijks verbruik te komen. Maar dan wel met veel eiwitten om spiermassaverlies tegen te gaan.

De verhouding koolhydraten/eiwitten/vetten 'regel' is als je wilt aankomen 50/30/20 en 33/33/33 als je wilt afvallen.

Direct na het trainen is het aan te raden om een zgn 'post workout shake' tot je te nemen. Je lichaam is op dat moment in catabole fase, en schreeuwt als het ware om voeding. Je lichaam op dat moment van snelle energie (dextrose) en snelle eiwitten zoals whey voorzien is bijna een must.

Deze shake maak je gemakshalve thuis al klaar, en werk je in de kleedkamer naar binnen. Hoe de samenstelling er precies uit dient te zien verschilt per individu, maar laat er zeker 30gram dextrose en 50gram eiwitten in voorkomen op zo'n 1/2 liter water/melk. Whey eiwitten zijn snel opneembaar en worden het meest gebruikt hiervoor. Eventueel kan je caseïne (traag opneembaar) ook nog toevoegen.
SPOILER: Rust
Rust is de tweede sleutel tot succes. Je spieren groeien na een prikkel (de training) wanneer er ná die prikkel een rustperiode wordt ingelast. Over de lengte van die rust wordt veel geroepen, maar dit is voor ieder persoon verschillend én hangt af van de intensiteit (% van je 1 Rep Max op een lift), het volume (totaal gewicht) van je trainingen én de vraag of je tot failure traint.

Wanneer je elke set doorgaat tot je het gewicht niet meer omhoog krijgt (concentric failure) krijgen zowel de spieren als je CZS (centraal zenuwstelsel) een grote opdonder. Voor de laatste heeft dan zeker 6 dagen nodig om volledig te herstellen.

Wanneer je daarentegen altijd 1 à 2 reps onder failure blijft en het volume van je trainingen beperkt houdt, kan je een spier veel vaker belasten. Dit zelfs tot 4-6 keer per week (en in extreme gevallen nog vaker, zoals bv. olympisch gewichtheffers doen)

Het hangt dus volledig van je eigen trainingsmethode af hoelang je recupereert, en je zult ook zelf moeten uitvinden wat voor jou de beste manier is.
SPOILER: Supplementatie
Buiten voeding gebruiken mensen die al een tijdje trainen supplementatie als aanvulling op hun voeding. Dit kan variëren van eiwitten in de vorm van aminozuren, wat creatine voor het uithoudingsvermogen tot een GABA wat voor een diepe nachtrust een hogere testosteron spiegel zorgt.

Supplementen zijn overal te koop en niet illegaal. Voor sommige is het aan te raden deze niet langer dan 8 weken achterelkaar te gebruiken om gewenning te voorkomen, andere supplementen kunnen gewoon het hele jaar door worden gebruikt.

Tegen de tijd dat je een jaartje serieus traint heb je in principe zelf al redelijk wat kennis vergaart over dit onderwerp zodat je zelf wel in staat bent een keuze te maken wat je wilt gaan proberen. Combinaties van supplementen zijn altijd aan te raden. De nieuwste generatie supplementen is trouwens al vaak een combinatie van het een en ander. Creatine met amino's en een revolutionaire nieuwe transportmethode schreeuwen je vanaf de stellingen toe. Trial and error geldt hiervoor. Wat voor de 1 lekker aanslaat, zal voor de ander geen resultaten brengen.

Verwacht er dus geen wonderen van, je gaat vaak wel een stuk vooruit, maar je wordt niet in 1x super gespierd ofzo. :)

Persoonlijk vind ik eiwitsupplementatie meer onder het kopje voeding vallen, dan supplementatie, maar dat is mijn (Mr.J) persoonlijke mening.
SPOILER: Steroïden
Als iemand wilt gaan gebruiken doe dan de moeite jezelf goed in te lezen in de materie, het kunnen medicijnen zijn die je overgedoseerd gaat gebruiken ten behoeve van je gestelde doeleiden.

Hier op FOK is uiteraard ruimte tot educatie op dit punt, ik raad iedereen dan ook aan in deze subsectie goed de sticky topics door te lezen. http://forum.dutchbodybuilding.com/f10/

Waarom is er ruimte hiervoor? Omdat er ook een XTC topic, een Coke topic, een softdrugs topic waarin gebruik en tips worden besproken. F0k zou F0k niet zijn als we daar dan geen ruimte in bieden.
Educate yourself before you medicate yourself!
SPOILER: Vitamines en mineralen
"Een uitgebalanceerde en evenwichtige voeding behoeft geen verdere extra ondersteuning" is vaak te horen uit de monden van mensen die een bodybuilder een handje vol pillen ziet wegwerken bij een maaltijd. Helaas vergeten deze mensen dat een lichaam van een bodybuilder totaal andere behoeftes heeft dan die van een niet bodybuilder/sporter.

Vitamines in grote hoeveelheden zoals Vitamine B en Vitamine C zijn nodig en niet schadelijk in hoge (lees: hoog, niet extreem hoog ;) ) hoeveelheden (ze zijn nl. in water oplosbaar, in tegenstelling tot Vitamine A en Vitamine D. Met vitamine A is overdosering snel mogelijk en gevaarlijk; Voor vitamine D zijn er steeds meer aanwijzingen dat suppletie (bij voorkeur in D3 vorm) de kans op allerlei ziekten en aandoeningen verkleint). Mineralen zoals magnesium en zink zijn ook bijna onmisbaar voor velen. ZMA is hiervoor een veelgebruikt supplement.

Zeer uitgebreide info hierover: http://www.bodybuilding.com/fun/catvit1.htm http://www.bodybuilding.com/fun/catvit2.htm



[spoiler=Handige en informatieve linkjes] Geen idee wat er allemaal precies voor info te vinden is, maar met wat zoekwerk kan je er denk ik wel wat relevante info vinden. :P http://bodybuilding.pagina.nl

Officiële site van de internationale bodybuild federatie. Niet zoveel spannends te vinden op wat foto sessies na. http://www.ifbb.com

Zeer groot en uitgebreid informatief forum: http://www.bodybuilding.com/forum

Groot en informatief Nederlandstalig forum. De meeste 'stamgasten' uit dit topic zijn daar ook te vinden. De supermoderators zijn heel toffe gasten! :7 http://forum.dutchbodybuilding.com

Deze mag niet ontbreken in dit rijtje. :) http://www.getbig.com

Specifieke voeding FAQ: http://bodybuilding.about.com/library/weekly/aa020403a.htm

Nog een voeding pagina: http://www.getbig.com/articles/bottom.htm

Site met oefeningen in animated .gif: http://exrx.net/Exercise.html

Uitleg type spiervezels: http://fitnessnet.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=8532

Vitamines en mineralen info: http://forum.dutchbodybuilding.com/showthread.php?t=4010

Site waar artikelen door diverse mensen worden gepubliceerd: http://www.t-nation.com
SPOILER: FAQ
- Ik wil beginnen: hoe vind ik een goede sportschool? Let erop dat er een squat rack (niet alleen een Smith Machine), dumbbells tot minimaal 30kg (gevordenen hebben meer nodig) en losse barbells aanwezig zijn.

- Jullie zeggen dat ik ook moet squatten, bankdrukken en deadliften, maar bij mij op de sportschool kan/mag dat niet. Zeg je abonnement op en zoek een andere sportschool.

- Ik wil graag sneller sterker en breder worden: wat moet ik doen? Allereerst: leest de OP goed en helemaal door. Verder: post je eet- en trainingsschema, dan kunnen de ervaren mensen hier je persoonlijk advies geven.
SPOILER: Ter afsluiting nog een aantal foto's van de top 3 van de Mr. Olympia 2013
1. Phil Heath img_52071380427792.jpg

2. Kai Greene img_51021380427781.jpg

3. Dennis Wolf img_42631380424643.jpg

En 2 van (volgens kenners ;) ) de beste bodybuilder aller tijden; Arnold Schwarzenegger.

m7.jpg

m8.jpg

SPOILER: Versiebeheer
* Deze openingspost is ooit gestart door Mr.J op GoT. Na 2 jaar in deze vorm te zijn gebruikt heeft LedZep deze uitgebreid en waar nodig verbeterd. :), na nog eens 2 jaar heeft CarbonC een kleine revisie/uitbreiding/update doorgevoerd. In 2011 heeft Yuri_Boyka de OP onderverdeeld in spoilers.

08-10-2013: Headerfoto gecorrigeerd.Foto's Top 3 Mr. Olympia 2012 vervangen door die van 2013, funfoto onder de 2 Swarzenegger foto's verwijderd, spoiler voor versiebeheer toegevoegd (CarbonC / no1uknow)

SPOILER: Doelstellingen van de leden voor 31-12-2014
Verbosity
SQ: 180
DL: 230
BP: 115

Yuri_Boyka
SQ: 180
DL: 220
BP: 120

Nic1
SQ: 170
DL: 210
BP: 110

Stoeltafel
SQ: 125
DL: 140
BP: n.b.

Xa1pt
SQ: 120
DL: 150
BP: 90

star_gazer
SQ: 140
DL: 180
BP: 120

DannyDeko
SQ: 120
DL: 140
BP: 80

Snakey
SQ 120
DL 180
BP 140
OHP 90

dreamerbulk
SQ: 240
DL: 300
BP: 160

Ethanolic
SQ 5*140
DL 5*150
BP 5*95

Push
SQ: 130
DL: 170
BP: 100

Yamcha
SQ: 160
DL: 200
BP: 110

Cataclyst
SQ:150
DL:180
BP:120

Beach
Sq 140
Dl 160
ohp 60
geen bench

Opblaaspop077
150Kg deadlift
75Kg benchpress
55Kg overhead strict

Varkensbiefstuk
SQ: 140 (5rm)
DL: 170 (1rm)
BP: 90 (1rm)

no1uknow
SQ: 140
DL: 180
BP: 100

Drinky
SQ: 130
BP: 95
DL: 200

Sapstengel
SQ 160
DL 200
BP 115

Mr.J
SQ 85
DL70
BP 90

Stinkie
SQ 140
DL 165
BP 100

ZetaOS
SQ 210
DL 190
BP 155
Beachvrijdag 15 augustus 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 21:52 schreef Beach het volgende:
Suicide grip lijkt me eng bij OHP. Vooral als je het explosief omhoog doet.
Inmiddels doe ik het zowel bij bench als ohp en het voelt prima.
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 14:43 schreef Eleiko het volgende:

[..]

Volgens mij heeft de helft van de posters hier grotere tieten dan haar.
Mooi toch? Als je zelf tieten hebt, heb je geen vriendin meer nodig. En als je geen vriendin hebt, heb je meer tijd om te trainen. Win-win.
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 14:50 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Lol, ze gaat maar een paar cm naar beneden omdat ze zo krom ligt. :')
De meeste mensen brengen de bar naar de borst, zij brengt haar borst naar de bar...

Als je niet zo krom zou liggen, zou het gewoon een half-rep zijn.
Deuce92vrijdag 15 augustus 2014 @ 16:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Mooi toch? Als je zelf tieten hebt, heb je geen vriendin meer nodig. En als je geen vriendin hebt, heb je meer tijd om te trainen. Win-win.
Mwah. Ik heb zelf een pik, maar dat betekent niet dat ik geen trannies nodig heb. :{w
Eleikovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Mooi toch? Als je zelf tieten hebt, heb je geen vriendin meer nodig. En als je geen vriendin hebt, heb je meer tijd om te trainen. Win-win.
Mwa: het beste is toch een fitness/crossfit chick. Eentje die weet wat discipline is qua trainen eten en rust. En die niet moeilijk doet over supps omdat ze die zelf ook gebruikt.
Eleikovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:23
Niet dat ik daarin geslaagd ben, dat terzijde.
Eleikovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:24
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:22 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Mwah. Ik heb zelf een pik, maar dat betekent niet dat ik geen trannies nodig heb. :{w
Eeeh: huh?
Anyway: ik heb liever dat er een vrouw aan mijn pik zit dan ik zelf.
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:41
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:22 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Mwah. Ik heb zelf een pik, maar dat betekent niet dat ik geen trannies nodig heb. :{w
Helaas wordt je pik niet groter van trainen. :'(
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:23 schreef Eleiko het volgende:

[..]

Mwa: het beste is toch een fitness/crossfit chick. Eentje die weet wat discipline is qua trainen eten en rust. En die niet moeilijk doet over supps omdat ze die zelf ook gebruikt.
Zo eentje is wat voor jou, dus:

Rosemary.jpg

?
Eleikovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:43
Ik zei supps, niet AAS.
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:43 schreef Eleiko het volgende:
Ik zei supps, niet AAS.
Ik denk dat zij ook wel supps gebruikt hoor...
Eleikovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:43 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Ik denk dat zij ook wel supps gebruikt hoor...
correctie: supps only.
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 16:48
Zo, nu eerst wat CCR en dan even 5x5 150kg deadliften (proberen tenminste).
Deuce92vrijdag 15 augustus 2014 @ 16:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:41 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Helaas wordt je pik niet groter van trainen. :'(
Helaas? Nou ja, ik heb daar eigenlijk ook geen behoefte aan. Maar wel jammer voor jou, blijkbaar. :D :P
gekoeldnetzolekkervrijdag 15 augustus 2014 @ 18:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:48 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Zo, nu eerst wat CCR en dan even 5x5 150kg deadliften (proberen tenminste).
Niet proberen gewoon kop leegmaken alsof je weet dat je het kan
Easy!!
Dizornvrijdag 15 augustus 2014 @ 18:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:48 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Zo, nu eerst wat CCR en dan even 5x5 150kg deadliften (proberen tenminste).
Creedence Clearwater Revival, toffe muziek, maar of het nou werkt voor liften..
Teydelykvrijdag 15 augustus 2014 @ 18:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 18:31 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Creedence Clearwater Revival, toffe muziek, maar of het nou werkt voor liften..
Beter RATM
RaymondKvrijdag 15 augustus 2014 @ 19:10
21dg2mv.jpg
2km2jc.jpg
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 19:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 18:31 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Creedence Clearwater Revival, toffe muziek, maar of het nou werkt voor liften..
Van die opruiende muziek gaat m'n concentratie volledig naar de klote en ga ik liften als een lompe debiel. Niet echt verstandig voor deadliftdag.
Ser_Ciappellettovrijdag 15 augustus 2014 @ 19:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:48 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Helaas? Nou ja, ik heb daar eigenlijk ook geen behoefte aan. Maar wel jammer voor jou, blijkbaar. :D :P
Ik vind dat wel lekker als jouw jongeheer wat groter is, dat weet je toch? :*
FunkyHomosapienvrijdag 15 augustus 2014 @ 23:18
quote:
die shirtjes dude :')

wel goed fysiek! fuck cutten.
H1N1zaterdag 16 augustus 2014 @ 08:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 16:48 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Zo, nu eerst wat CCR en dan even 5x5 150kg deadliften (proberen tenminste).
Haha mooi! Gisteren Freebird van Lynyrd Skynyrd geluisterd tijdens 1rep max 145kg. Ultra concentratie.
Opblaaspop077zaterdag 16 augustus 2014 @ 10:05
Ziet er goed uit raymond!
Flinke buff.
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 10:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 23:18 schreef FunkyHomosapien het volgende:

[..]

die shirtjes dude :')

wel goed fysiek! fuck cutten.
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 10:05 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Ziet er goed uit raymond!
Flinke buff.
Thanks dudes

Nu zo mooi mogelijk naar 115kg bulken(nu 111-112) en dan ga ik opnieuw een rustige cut proberen.
:P

[ Bericht 0% gewijzigd door RaymondK op 16-08-2014 10:28:22 ]
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 10:40
Ik wilde trouwens nog even laten weten dat ik die Vitargo probeerde, en hetlijkt er op dat ik er wel een beetje baat bij heb. Het is een carb reloader (vaak gebruikt door hardlopers). Deze werkt sneller dan gewone dextrose.

Ik doe weinig 10 of 20 gram voor het trainen en ruik niet/ minder naar amoniak. Niet meer want ' k heb zo een piek in mn bloedsuikerspiegel die heel mn training kan vergallen.
En
Ik doe 100 gram en 2 scheppen perfection en crea na het trainen.
Het is smerig en net alsof je een natte suikerspin aan je tanden hebt kwa gevoel in je mond, maar daags na trainen had ik altijd een beetje een deflated gevoel op dat wat ik getraint had, en dat is nu minder.

Misschien zijn er ook wel goedkopere alternatieven, want het is op basis van oa. Mais zetmeel dacht ik

[ Bericht 6% gewijzigd door RaymondK op 16-08-2014 10:53:16 ]
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 10:52


[ Bericht 100% gewijzigd door RaymondK op 16-08-2014 10:52:50 ]
Eleikozaterdag 16 augustus 2014 @ 11:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 10:40 schreef RaymondK het volgende:
Ik wilde trouwens nog even laten weten dat ik die Vitargo probeerde, en hetlijkt er op dat ik er wel een beetje baat bij heb. Het is een carb reloader (vaak gebruikt door hardlopers). Deze werkt sneller dan gewone dextrose.

Ik doe weinig 10 of 20 gram voor het trainen en ruik niet/ minder naar amoniak. Niet meer want ' k heb zo een piek in mn bloedsuikerspiegel die heel mn training kan vergallen.
En
Ik doe 100 gram en 2 scheppen perfection en crea na het trainen.
Het is smerig en net alsof je een natte suikerspin aan je tanden hebt kwa gevoel in je mond, maar daags na trainen had ik altijd een beetje een deflated gevoel op dat wat ik getraint had, en dat is nu minder.

Misschien zijn er ook wel goedkopere alternatieven, want het is op basis van oa. Mais zetmeel dacht ik
Mr.J (topicfossiel) zweerde ook bij Vitargo, zelf nooit gebruikt.
Ser_Ciappellettozaterdag 16 augustus 2014 @ 11:23
quote:
12s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 10:21 schreef RaymondK het volgende:

[..]

[..]

Thanks dudes

Nu zo mooi mogelijk naar 115kg bulken(nu 111-112) en dan ga ik opnieuw een rustige cut proberen.
:P
Hoe oud ben je eigenlijk?
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 11:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:23 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Hoe oud ben je eigenlijk?
35

:@
Ser_Ciappellettozaterdag 16 augustus 2014 @ 11:32
quote:
12s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:26 schreef RaymondK het volgende:

[..]

35

:@
Wow, serieuze babyface dan. :D
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 11:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:32 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Wow, serieuze babyface dan. :D
LOL
Die heb ik uitgevonden ja. Gelukkig is het wat minder met meer massa en leeftijd nu, maar toen ik op mn 28e en ergens tussen de 65 en 68kg hooverde moest ik met een krat bier halen nog eens een keer mn ID laten zien.
_O- _O- :')
HAHAHh.

Is misschien minder leuk als je 16 of 18 bent, babyface, maar als je boven de 25 komt is het alleen maar fijn. :D (8> w/
Ser_Ciappellettozaterdag 16 augustus 2014 @ 11:38
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:36 schreef RaymondK het volgende:

[..]

LOL
Die heb ik uitgevonden ja. Gelukkig is het wat minder met meer massa en leeftijd nu, maar toen ik op mn 28e en ergens tussen de 65 en 68kg hooverde moest ik met een krat bier halen nog eens een keer mn ID laten zien.
_O- _O- :')
HAHAHh.

Is misschien minder leuk als je 16 of 18 bent, babyface, maar als je boven de 25 komt is het alleen maar fijn. :D
Dat is waar. Ik heb het tegenovergestelde. Ik zie er al sinds m'n 14e tien jaar ouder uit. Hartstikke tof als je op je 14e zonder probleem bier en sigaretten kunt gaan halen, dan ben je echt de man.
Maar als je 24 bent en alle studentes vinden je te oud, is dat best wel kut. :'(

Al scheelt het veel of ik me geschoren heb.
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:38 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Dat is waar. Ik heb het tegenovergestelde. Ik zie er al sinds m'n 14e tien jaar ouder uit. Hartstikke tof als je op je 14e zonder probleem bier en sigaretten kunt gaan halen, dan ben je echt de man.
Maar als je 24 bent en alle studentes vinden je te oud, is dat best wel kut. :'(

Al scheelt het veel of ik me geschoren heb.
Hehh. Mja.
Toen niet, maar sinds ik train 5jr nu heb ik veel en veel meer baardgroei dan toen. Maar ik sjees het er elke dag af. Het laat je idd. Ouder lijken ja.
Opblaaspop077zaterdag 16 augustus 2014 @ 11:41
quote:
0s.gif [b]Op zaterdag 16 augustus 2014 10:40 schreef [url=http://forum.fok.nl/user/profile/182806]). Deze werkt sn


Ik doe 100 gram en 2 scheppen perfection en crea na het trainen.
Het is smerig en net alsof je een natte suikerspin aan je tanden hebt kwa gevoel in je mond, maar daags na trainen had ik altijd een beetje een deflated gevoel op dat wat ik getraint had, en dat is nu minder.

Misschien zijn er ook wel goedkopere alternatieven, want het is op basis van oa. Mais zetmeel dacht ik
Rare maataanduiding. 100gram en 2 scheppen. Haha.
Wat bedoel je precies?
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 11:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:41 schreef Opblaaspop077 het volgende:

[..]

Rare maataanduiding. 100gram en 2 scheppen. Haha.
Wat bedoel je precies?
Ah ja idd.
100gram van die vitargo, en daarbij 2 scheppen whey perfection. Schep is iets van 40 gram.
En dan 5 gram creatine. 'S ochtends doe ik ook 5 gram
Ethanoliczaterdag 16 augustus 2014 @ 11:52
35 al Ray :o damn heb je je al ingeschreven voor een aanleunwoning?
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 11:56
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:52 schreef Ethanolic het volgende:
35 al Ray :o damn heb je je al ingeschreven voor een aanleunwoning?
hhaha. Ben er 1 met een goeie gym aan het zoeken
_O-
Ethanoliczaterdag 16 augustus 2014 @ 11:58
Je hebt wel echt huge shoulders voor een natty man.

Ik begin bijna te twijfelen aan je natty claims.
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 12:08
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 11:58 schreef Ethanolic het volgende:
Je hebt wel echt huge shoulders voor een natty man.

Ik begin bijna te twijfelen aan je natty claims.
LOL
Thanks i guess.

Op mn facebook staat Alex, mn neef. Ook schouder en chest genes hardcore lol
Wat Cor al zei, geneticaly challenged denk.
Hopelijk gaan we binnenkort een keer samen trainen en filmen

Als ik had zitten rioden had ik mn traps al wel opgepulled tot ver over mn oren denk lol. En mn kuitjes

Trouwens wel grappig om te zien, die jongen lacked precies ook op de punten als ik. Traps en kuiten.

Best wel soort van kanonnen van schouders heeft i en cepsen en chest. >:)

En 2 kindertjes, dus alleen maar respect voor hem. Hij zag alleen het licht toen die 20 was en niet 30 lol
Beachzaterdag 16 augustus 2014 @ 12:18
Over 15 jaar ben je de nieuwe Scooby. Twijfelt ook iedereen aan je nattyness.
stinkiezaterdag 16 augustus 2014 @ 13:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 12:08 schreef RaymondK het volgende:

[..]

LOL
Thanks i guess.

Op mn facebook staat Alex, mn neef. Ook schouder en chest genes hardcore lol
Wat Cor al zei, geneticaly challenged denk.
Hopelijk gaan we binnenkort een keer samen trainen en filmen

Als ik had zitten rioden had ik mn traps al wel opgepulled tot ver over mn oren denk lol. En mn kuitjes

Trouwens wel grappig om te zien, die jongen lacked precies ook op de punten als ik. Traps en kuiten.

Best wel soort van kanonnen van schouders heeft i en cepsen en chest. >:)

En 2 kindertjes, dus alleen maar respect voor hem. Hij zag alleen het licht toen die 20 was en niet 30 lol
dus er is nog hoop :)

Hoewel ik zowaar schouders begin te zien bij mezelf, krengen liepen altijd in 1 rechte door naar mijn polsen.

Gopro ligt in tas, zodra het weer een keer stil eens weer eens wat progressie en form filmen :)
Lightweightzaterdag 16 augustus 2014 @ 14:10
quote:
Die schouders. Je kan zo de rugby wereld in. Er zit daar linksonder een demoon btw, kijk maar uit. :D
Dizornzaterdag 16 augustus 2014 @ 14:12
Wat doen jullie trouwens als je mensen echt fouten ziet maken in de gym? Als in shit waarmee mensen zich kunnen blesseren dus.

Als mensen gekke dingen doen probeer ik altijd maar te denken 'ach, hun probleem'. Maar shit als deadliften vol op je rug en dan hyperextenden denk ik toch van tsja, als je daar flink gewicht mee gaat doen mag je lekker naar snapcity gaan. Ik zie er alleen niet uit als Ray dus mensen zullen al minder snel iets van je aannemen als je er iets van zou zeggen, en ik wil ook niet wijsneuzerig gaan doen.

(Vraag is vast vaker voorbij gekomen maar zag echt een drama verhaal gister :'))
Verbodsbordzaterdag 16 augustus 2014 @ 14:22
quote:
5s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 14:12 schreef Dizorn het volgende:
Wat doen jullie trouwens als je mensen echt fouten ziet maken in de gym? Als in shit waarmee mensen zich kunnen blesseren dus.

Als mensen gekke dingen doen probeer ik altijd maar te denken 'ach, hun probleem'. Maar shit als deadliften vol op je rug en dan hyperextenden denk ik toch van tsja, als je daar flink gewicht mee gaat doen mag je lekker naar snapcity gaan. Ik zie er alleen niet uit als Ray dus mensen zullen al minder snel iets van je aannemen als je er iets van zou zeggen, en ik wil ook niet wijsneuzerig gaan doen.

(Vraag is vast vaker voorbij gekomen maar zag echt een drama verhaal gister :'))
Ik ben net begonnen dus zeg eigenlijk ook nooit iets als ik wat zie. Zag bijvoorbeeld woensdag (toen ik zelf voor het eerst ging squatten) de gast voor mij bezig met een kilo of 100. Die stond half op z'n tenen, hielen van de grond, en nog ruim boven parallel. Toen had ik wel zoiets van tsja, moet ik wat zeggen, maar heb het maar gelaten.
Beachzaterdag 16 augustus 2014 @ 14:25
quote:
5s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 14:12 schreef Dizorn het volgende:
Wat doen jullie trouwens als je mensen echt fouten ziet maken in de gym? Als in shit waarmee mensen zich kunnen blesseren dus.

Als mensen gekke dingen doen probeer ik altijd maar te denken 'ach, hun probleem'. Maar shit als deadliften vol op je rug en dan hyperextenden denk ik toch van tsja, als je daar flink gewicht mee gaat doen mag je lekker naar snapcity gaan. Ik zie er alleen niet uit als Ray dus mensen zullen al minder snel iets van je aannemen als je er iets van zou zeggen, en ik wil ook niet wijsneuzerig gaan doen.

(Vraag is vast vaker voorbij gekomen maar zag echt een drama verhaal gister :'))
Niet mijn probleem.
Als ik samen met iemand bezig ben zeg ik uiteraard wel wat maar verder niet.
Ik werk niet in de gym, daar is personeel voor.
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 14:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 13:36 schreef stinkie het volgende:

[..]

dus er is nog hoop :)

Hoewel ik zowaar schouders begin te zien bij mezelf, krengen liepen altijd in 1 rechte door naar mijn polsen.

Gopro ligt in tas, zodra het weer een keer stil eens weer eens wat progressie en form filmen :)
Ik zit in een folder met oude fotos te neuzen. Zal zo ff een foto van voor mn trainen posten.
Moet alleen wel slikken als ik ze zie weer omg. Zo dun, afschuwelijk gewoon.
:X
gekoeldnetzolekkerzaterdag 16 augustus 2014 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 14:42 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik zit in een folder met oude fotos te neuzen. Zal zo ff een foto van voor mn trainen posten.
Moet alleen wel slikken als ik ze zie weer omg. Zo dun, afschuwelijk gewoon.
:X
Van voor ;)
Phaelanx_NLzaterdag 16 augustus 2014 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 14:42 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Ik zit in een folder met oude fotos te neuzen. Zal zo ff een foto van voor mn trainen posten.
Moet alleen wel slikken als ik ze zie weer omg. Zo dun, afschuwelijk gewoon.
:X
Ben benieuwd!
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 15:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 14:10 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Die schouders. Je kan zo de rugby wereld in. Er zit daar linksonder een demoon btw, kijk maar uit. :D
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 13:36 schreef stinkie het volgende:

[..]

dus er is nog hoop :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 15:05 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Ben benieuwd!
LOL
Geen echte poze pics in de zelfde houding, maar toch beetje een idee.
Oplopend zo ongeveer van 65kg naar de eerste spiegel pic van 75kg,90kg, en dan die van van de zomer en van gisteren. Op 112kg

SPOILER
ivfouh.jpg
200pano.jpg
wmcsy9.jpg
1qkdxx.jpg
r8xwkz.jpg
2m79r44.jpg
vg0v3c.jpg
2wqa937.jpg



[ Bericht 7% gewijzigd door RaymondK op 16-08-2014 15:54:53 ]
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 15:40
nvm
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 16:35
Toch wel lekker dat cutten :) Goed vol te houden ook tot nu toe, al meer dan een halve KG kwijt w/
Opblaaspop077zaterdag 16 augustus 2014 @ 16:37
Vocht ja bredebroeder. Hoelang was je al bezig?

Raymond. Zo laat je maar zien dat iedereen kan groeien.
Alleen als je die pics laat zien zou je toch echt twijfelen of je natty bent.
Hoe lang geleden was die eerste foto dan?
Toch niet minder dan 5 jaar of wel :o ?
Atemnozaterdag 16 augustus 2014 @ 16:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 16:37 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Vocht ja bredebroeder. Hoelang was je al bezig?

Raymond. Zo laat je maar zien dat iedereen kan groeien.
Alleen als je die pics laat zien zou je toch echt twijfelen of je natty bent.
Hoe lang geleden was die eerste foto dan?
Toch niet minder dan 5 jaar of wel :o ?
Ik geloof Ray altijd maar deze transformatie is zeker wel huge. Al denk ik dat je als juicer veel groter/droger en harder was geweest . Zeker respect bro!
Ethanoliczaterdag 16 augustus 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 15:38 schreef RaymondK het volgende:

[..]


[..]


[..]

LOL
Geen echte poze pics in de zelfde houding, maar toch beetje een idee.
Oplopend zo ongeveer van 65kg naar de eerste spiegel pic van 75kg,90kg, en dan die van van de zomer en van gisteren. Op 112kg

SPOILER
sickenin polish Dbol gainz
Ethanoliczaterdag 16 augustus 2014 @ 16:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 16:37 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Vocht ja bredebroeder. Hoelang was je al bezig?

Raymond. Zo laat je maar zien dat iedereen kan groeien.
Alleen als je die pics laat zien zou je toch echt twijfelen of je natty bent.
Hoe lang geleden was die eerste foto dan?
Toch niet minder dan 5 jaar of wel :o ?
Srs? Je ziet toch wel dat hij de definitie en hardheid van een juicer mist :P
Gewoon sicke mass heeft ie _O_
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 16:37 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Vocht ja bredebroeder. Hoelang was je al bezig?

Raymond. Zo laat je maar zien dat iedereen kan groeien.
Alleen als je die pics laat zien zou je toch echt twijfelen of je natty bent.
Hoe lang geleden was die eerste foto dan?
Toch niet minder dan 5 jaar of wel :o ?
Die kleding fotos en die waar ik zit te pionieren zijn jaar of 7 geleden. Maar dat geeft ongeveer aan hoe ik dr ongeveer 5,5 jr geleden mee begonnen ben.
en die eerste mirror pic in mn badkamer was van iets van 10 maanden trainen denk. zat er al wel bijna 10 kg bij lol. Dus je wil echt niet weten wat een gratenbaal het op 65 kg was zonder shirt :@

Ik heb nog wel veel meer pics en zal eens een soort van timeline met kgs en trainings maanden gaan maken. Dan kun je ook duidelijk zien waar ik volledig stopte met racefiets lol

Komende november zou ik 6 jr trainen.

Het is gewoon van onregelmatig eten en alleen maar racefiets en kantoorbaantje naar keihard weights hardcore foodaddict deze fotos. Geen riods geen prohormones, niks van dat.
Gewoon kanen en trainen en slapen...
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 17:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 16:35 schreef BredeBroeder het volgende:
Toch wel lekker dat cutten :) Goed vol te houden ook tot nu toe, al meer dan een halve KG kwijt w/
^O^
Beter dat het vol te houden is voor je, want elke nacht starving wakker worden is echt naatje :@
Lightweightzaterdag 16 augustus 2014 @ 19:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 17:25 schreef RaymondK het volgende:
Die kleding fotos en die waar ik zit te pionieren zijn jaar of 7 geleden. Maar dat geeft ongeveer aan hoe ik dr ongeveer 5,5 jr geleden mee begonnen ben.
en die eerste mirror pic in mn badkamer was van iets van 10 maanden trainen denk. zat er al wel bijna 10 kg bij lol. Dus je wil echt niet weten wat een gratenbaal het op 65 kg was zonder shirt :@

Ik heb nog wel veel meer pics en zal eens een soort van timeline met kgs en trainings maanden gaan maken. Dan kun je ook duidelijk zien waar ik volledig stopte met racefiets lol

Komende november zou ik 6 jr trainen.

Het is gewoon van onregelmatig eten en alleen maar racefiets en kantoorbaantje naar keihard weights hardcore foodaddict deze fotos. Geen riods geen prohormones, niks van dat.
Gewoon kanen en trainen en slapen...
Kolootjes wat een progressie. Ecto naar grizzly bear. Eet je 1500g proteine/dag of wat? :D
stinkiezaterdag 16 augustus 2014 @ 19:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 15:38 schreef RaymondK het volgende:

[..]


[..]


[..]

LOL
Geen echte poze pics in de zelfde houding, maar toch beetje een idee.
Oplopend zo ongeveer van 65kg naar de eerste spiegel pic van 75kg,90kg, en dan die van van de zomer en van gisteren. Op 112kg

SPOILER
Goed werk :Y

paar weken terug vakantiefoto's van 2007 gezien, daar was ik echt mega huge fat. 3 jaar geleden ook (103).

Ik zou nu kunnen stoppen en dan ben ik verder gekomen dan ik 2,5 jaar geleden voor mogelijk hield. Alleen weet ik dat ik nu nog verder kan gaan :)

En ik heb het al eerder een keer gedaan. Nu 93. Vorig jaar 87. Nu cutten naar 90/89 zodat die pens weg is en dan weer eten. Ik weet nu in ieder geval waar ik het beste op reageer qua trainen :)
Opblaaspop077zaterdag 16 augustus 2014 @ 19:37
Tuurlijk ben je natty. Maar als je de pics zo zou zien. In 7 jaar is het netjes. Met roids had het in 1,5 jaar gekund hahaha :p .
Geintje natuurlijk. Natty all the way.
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 16:37 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Vocht ja bredebroeder. Hoelang was je al bezig?

Raymond. Zo laat je maar zien dat iedereen kan groeien.
Alleen als je die pics laat zien zou je toch echt twijfelen of je natty bent.
Hoe lang geleden was die eerste foto dan?
Toch niet minder dan 5 jaar of wel :o ?
een week, 500g kan dus prima
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 20:58 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

een week, 500g kan dus prima
Heb je de week ervoor nog in een surplus gezeten? Dan vind ik 500g eigenlijk best weinig, omdat je dus ook flink wat vocht zou moeten hebben verloren.

Hoe groot is je deficit?
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:00 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Heb je de week ervoor nog in een surplus gezeten? Dan vind ik 500g eigenlijk best weinig, omdat je dus ook flink wat vocht zou moeten hebben verloren.

Hoe groot is je deficit?
De week ervoor ging ik op onderhoud eten, ik zit 300 kcal onder m'n dagelijkse behoefte, doe 3x pw cardio waar ik ong. 300 kcal verbrand en 3x pw kickbox waar ik ongeveer 1200kcal verbrand.

Wat zou het dan moeten zijn, een KG?
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:04 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

De week ervoor ging ik op onderhoud eten, ik zit 300 kcal onder m'n dagelijkse behoefte, doe 3x pw cardio waar ik ong. 300 kcal verbrand en 3x pw kickbox waar ik ongeveer 1200kcal verbrand.

Wat zou het dan moeten zijn, een KG?
Is moeilijk te zeggen. Ik kan alleen zeggen dat ik bij m'n vorige cut na de eerste week 1,4 kg kwijt was, en de weken daarna meestal 0,5kg. M'n deficit was in de eerste week iets van 300, en de weken erna 400.

Was je de week ervoor, toen je op onderhoud at, ook al afgevallen? Dat zou natuurlijk wel een hoop verklaren.
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:09 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Is moeilijk te zeggen. Ik kan alleen zeggen dat ik bij m'n vorige cut na de eerste week 1,4 kg kwijt was, en de weken daarna meestal 0,5kg. M'n deficit was in de eerste week iets van 300, en de weken erna 400.

Was je de week ervoor, toen je op onderhoud at, ook al afgevallen? Dat zou natuurlijk wel een hoop verklaren.
Ja, maar niet zo heel veel. die halve KG is sinds 9/8/14
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:12 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Ja, maar niet zo heel veel. die halve KG is sinds 9/8/14
Misschien gewoon even afwachten. Als je volgende week weer 0,5kg kwijt bent is er natuurlijk niks aan de hand. :)
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:25
Het is even doorzetten, maar je kunt in een paar maanden je lichaam er totaal anders uit laten zien.
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:25 schreef Deuce92 het volgende:
Het is even doorzetten, maar je kunt in een paar maanden je lichaam er totaal anders uit laten zien.
Alleen jammer dat het bij mij op 10% vooral definitie zal zijn en niet veel massa ;(
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:26 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Alleen jammer dat het bij mij op 10% vooral definitie zal zijn en niet veel massa ;(
Ik dacht dat je maar tot 15% ging?
Phaelanx_NLzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:26 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Alleen jammer dat het bij mij op 10% vooral definitie zal zijn en niet veel massa ;(
Waarom cut je dan al?
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:27 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Ik dacht dat je maar tot 15% ging?
Jup rond de 14-15, iig tot ik weer sommige broeken pas :')
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:27 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Waarom cut je dan al?
Omdat ik er als een dikkie uitzie.
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:29 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Jup rond de 14-15, iig tot ik weer sommige broeken pas :')

[..]

Omdat ik er als een dikkie uitzie.
Maak je ook progress pics om te delen?

no homo

SPOILER
beetje homo
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:30 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Maak je ook progress pics om te delen?

no homo

SPOILER
beetje homo
Ik heb een begin pic, van toen ik begon aan de cut, maar die laat ik pas zien als het resultaat er is ;)
Verbosityzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:33 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Ik heb een begin pic, van toen ik begon aan de cut, maar die laat ik pas zien als het resultaat er is ;)
Tja, zo kan ik ook wel beginnen. Pas als BredeBroeder zijn progresspics laat zien post ik die van mij ook. :P
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:45 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Tja, zo kan ik ook wel beginnen. Pas als BredeBroeder zijn progresspics laat zien post ik die van mij ook. :P
Deal :P
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 21:50
Vraag me af of er nog ooit progress pics komen. :o

M.u.v. Ray. :P
Verbosityzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:50 schreef Deuce92 het volgende:
Vraag me af of er nog ooit progress pics komen. :o

M.u.v. Ray. :P
Leef je uit. ^O^
Phaelanx_NLzaterdag 16 augustus 2014 @ 21:56
Bicep progress pic?
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 21:52 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Leef je uit. ^O^
Aangezien het over cutten gaat. Mijn laatste cut:

D15dIah.png
THEFXRzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Aangezien het over cutten gaat. Mijn laatste cut:

[ afbeelding ]
goede haircut :D
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef THEFXR het volgende:

[..]

goede haircut :D
_O-
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 19:37 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Tuurlijk ben je natty. Maar als je de pics zo zou zien. In 7 jaar is het netjes. Met roids had het in 1,5 jaar gekund hahaha :p .
Geintje natuurlijk. Natty all the way.
5,5jr train ik
;)
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 19:21 schreef stinkie het volgende:

[..]

Goed werk :Y

paar weken terug vakantiefoto's van 2007 gezien, daar was ik echt mega huge fat. 3 jaar geleden ook (103).

Ik zou nu kunnen stoppen en dan ben ik verder gekomen dan ik 2,5 jaar geleden voor mogelijk hield. Alleen weet ik dat ik nu nog verder kan gaan :)

En ik heb het al eerder een keer gedaan. Nu 93. Vorig jaar 87. Nu cutten naar 90/89 zodat die pens weg is en dan weer eten. Ik weet nu in ieder geval waar ik het beste op reageer qua trainen :)
Nice dude! Goed bezig dan !

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 19:14 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Kolootjes wat een progressie. Ecto naar grizzly bear. Eet je 1500g proteine/dag of wat? :D
LOL
Protiens tussen de 200 en de 300 gram per dag. Meestal tegen de 300 aan
Kcals zijn wel kaolo hoog lol. 1000 meer dan de calculators zeggen. Carbs ook hoog

[ Bericht 1% gewijzigd door RaymondK op 16-08-2014 22:18:25 ]
BredeBroederzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Aangezien het over cutten gaat. Mijn laatste cut:

[ afbeelding ]
Goeie progress, je abs komen goed naar voren en je chest ook :) Hoeveel % ben je afgevallen?
Snakeyzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Aangezien het over cutten gaat. Mijn laatste cut:

[ afbeelding ]
Netjes.
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Aangezien het over cutten gaat. Mijn laatste cut:

[ afbeelding ]
Mooi man. Je borst lijkt duidelijk dikker en je delts

Deer in headlight look ook epic :D
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:08 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Goeie progress, je abs komen goed naar voren en je chest ook :) Hoeveel % ben je afgevallen?
Vetpercentage? Geen idee, ik heb het nog nooit gemeten.
Deuce92zaterdag 16 augustus 2014 @ 22:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:09 schreef RaymondK het volgende:

[..]

Mooi man. Je borst lijkt duidelijk dikker en je delts

Deer in headlight look ook epic :D
Ja, helaas m'n armen wat minder. Daar ben ik meer verloren dan ik had verwacht, maar ik heb ook nog nooit zo ver gecut. Inmiddels zijn ze echter dikker dan voor m'n cut, terwijl ik 2-3 kilo lichter ben dan toen, en nog wat abs definitie heb. :P
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:12 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Ja, helaas m'n armen wat minder. Daar ben ik meer verloren dan ik had verwacht, maar ik heb ook nog nooit zo ver gecut. Inmiddels zijn ze echter dikker dan voor m'n cut, terwijl ik 2-3 kilo lichter ben dan toen, en nog wat abs definitie heb. :P
Je hebt wel gewoon big ass armen chef :-D Zal misschien net geweest zijn of hoevol je stond kwa glyc/vocht. Verschilt perdag bij mij iig. Hoe nauwkeurig ik ook voeding doe.

Keertje ruk geslapen en 't is gelijk minder
Snakeyzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:12 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Ja, helaas m'n armen wat minder. Daar ben ik meer verloren dan ik had verwacht, maar ik heb ook nog nooit zo ver gecut. Inmiddels zijn ze echter dikker dan voor m'n cut, terwijl ik 2-3 kilo lichter ben dan toen, en nog wat abs definitie heb. :P
Je armen zien er voor en na juist goed uit. Ik denk dat het door de hoek waaronder de foto is genomen komt, maar ik zou bijna denken dat je wat meer aan je rear delts zou moeten doen. Maar zoals ik al zei, dat kan goed aan de foto liggen.
RaymondKzaterdag 16 augustus 2014 @ 22:35
Is idd de hoek ja. Je staat wat meer gedraait op de gecutte foto van opzij
Deuce92zondag 17 augustus 2014 @ 08:34
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:31 schreef Snakey het volgende:

[..]

Je armen zien er voor en na juist goed uit. Ik denk dat het door de hoek waaronder de foto is genomen komt, maar ik zou bijna denken dat je wat meer aan je rear delts zou moeten doen. Maar zoals ik al zei, dat kan goed aan de foto liggen.
Rear delts is een van de dingen waar ik deze bulk aan het werken ben. Daarnaast ook traps en kuiten.
#ANONIEMzondag 17 augustus 2014 @ 10:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Aangezien het over cutten gaat. Mijn laatste cut:

[ afbeelding ]
Goede cut, duidelijke foto`s

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2014 10:41:40 ]
#ANONIEMzondag 17 augustus 2014 @ 10:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 22:04 schreef THEFXR het volgende:

[..]

goede haircut :D
finasteride dude.
Atemnozondag 17 augustus 2014 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 10:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

finasteride dude.
?
Beachzondag 17 augustus 2014 @ 14:08
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 10:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

finasteride dude.
lol
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 15:50
Zo.

De cut gaat nu beginnen en ik ben mentaal voorlopig even klaar met 5/3/1 en ga denk ik de volgende split volgen. Het doel is uiteraard zoveel mogelijk massa en kracht te bewaren tijdens de cut. Daarom pak ik een keer per week de main lifts op massa en een keer op kracht (OHP niet op kracht ivm schouder belasting na bench).

Ma: benen + schouders

- Squat 3x8
- Leg press 3x8-10
- Good morning 3x8-10
- Overhead press 3x8-10
- Lateral raise 3x8-10
- Rotator cuffs 3x15

Di: rug + biceps

- Deadlift 3x8
- Seated row 3x8-10
- Pull ups (wide grip) 25x
- Face pull 3x12-15
- Biceps curl 3x8-10
- Hammer curl 3x8-10

Wo: borst + triceps

- Bench 3x8
- Incline bench: 3x8
- DB fly 3x8-10
- Narrow grip floor press 3x8-10
- Triceps push down 3x8-10

Do: rust / cardio 30 mins

Vr: Full-body + buik

- Squat 3x5
- Bench 3x5
- Deadlift 1x5
- Chin-ups 36x
- Planks

Za: rust

Zo: rust / cardio 30 mins
Verbodsbordzondag 17 augustus 2014 @ 15:55
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 15:50 schreef star_gazer het volgende:
Zo.

De cut gaat nu beginnen en ik ben mentaal voorlopig even klaar met 5/3/1 en ga denk ik de volgende split volgen. Het doel is uiteraard zoveel mogelijk massa en kracht te bewaren tijdens de cut. Daarom pak ik een keer per week de main lifts op massa en een keer op kracht (OHP niet op kracht ivm schouder belasting na bench).

Ma: benen + schouders

- Squat 3x8
- Leg press 3x8-10
- Good morning 3x8-10
- Overhead press 3x8-10
- Lateral raise 3x8-10
- Rotator cuffs 3x15

Di: rug + biceps

- Deadlift 3x8
- Seated row 3x8-10
- Pull ups (wide grip) 25x
- Face pull 3x12-15
- Biceps curl 3x8-10
- Hammer curl 3x8-10

Wo: borst + triceps

- Bench 3x8
- Incline bench: 3x8
- DB fly 3x8-10
- Narrow grip floor press 3x8-10
- Triceps push down 3x8-10

Do: rust / cardio 30 mins

Vr: Full-body + buik

- Squat 3x5
- Bench 3x5
- Deadlift 1x5
- Chin-ups 36x
- Planks

Za: rust

Zo: rust / cardio 30 mins
Druk schema :D

Noobvraag, wat is het nut van legpresses als je ook al squat die dag?
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 15:56
quote:
14s.gif Op zondag 17 augustus 2014 15:55 schreef Verbodsbord het volgende:

[..]

Druk schema :D

Noobvraag, wat is het nut van legpresses als je ook al squat die dag?
Valt wel mee qua drukte toch? 4 dagen per week in de gym (max 6 oefeningen) en 2 keer per week een kort loopje of wat baantjes trekken. Moet te doen zijn lijkt me.


Mijn squat is niet mijn beste lift en heb het gevoel dat ik ivm techniek (en lichaamsbouw) niet alles eruit haal en dus mijn quads niet optimaal belast. Met leg presses kan ik de quads nog even lekker afmaken dus :)
jeurse04zondag 17 augustus 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 15:38 schreef RaymondK het volgende:

[..]

[..]

[..]

LOL
Geen echte poze pics in de zelfde houding, maar toch beetje een idee.
Oplopend zo ongeveer van 65kg naar de eerste spiegel pic van 75kg,90kg, en dan die van van de zomer en van gisteren. Op 112kg

SPOILER
Echt een bruut fysiek, goede massa! ^O^

Als je nu zou cutten richting <10% zodat all them striations en veins goed zichtbaar worden is het helemaal leip en kan je zo een sponsored athlete worden :P . Of vind je een bulky look mooier?
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 10:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

finasteride dude.
Ben ik ook een tijdje aan geweest. Werkt goed, maar toch maar gestopt omdat ik bang was voor de bijwerkingen.

M'n haar is intussen mar weinig van over, dus dan maar nummero drie erover (bovenkant) en nummero half (zijkant / achterkant) :P

[ Bericht 3% gewijzigd door star_gazer op 17-08-2014 16:10:01 ]
Verbodsbordzondag 17 augustus 2014 @ 16:10
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 15:56 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Valt wel mee qua drukte toch? 4 dagen per week in de gym (max 6 oefeningen) en 2 keer per week een kort loopje of wat baantjes trekken. Moet te doen zijn lijkt me.

Mijn squat is niet mijn beste lift en heb het gevoel dat ik ivm techniek (en lichaamsbouw) niet alles eruit haal en dus mijn quads niet optimaal belast. Met leg presses kan ik de quads nog even lekker afmaken dus :)
True inderdaad, leek alleen echt een flinke lijst zoals het er stond :P

En duidelijk ^O^
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 16:13
Ik heb een klein probleempje.

Ik probeer mijn cut calorieen te berekenen en kom op het volgende uit.

Workout days (4 dagen / week, onderhoud): 2800 kcal (mijn geschatte TDEE)
Rest days (3 dagen / week, de cut dagen): 1650 kcal

1650 kcal is dus onder mijn BMR van 1800... Toch maar 500 kcal per dag gaan doen in plaats van enkel te cutten op mijn rust dagen? Ik vind het eigenlijk wel lekker om gewoon te eten op mijn trainings dagen...
Deuce92zondag 17 augustus 2014 @ 16:16
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:13 schreef star_gazer het volgende:
Ik heb een klein probleempje.

Ik probeer mijn cut calorieen te berekenen en kom op het volgende uit.

Workout days (4 dagen / week, onderhoud): 2800 kcal (mijn geschatte TDEE)
Rest days (3 dagen / week): 1650 kcal

1650 kcal is dus onder mijn BMR van 1800... Toch maar 500 kcal per dag gaan doen in plaats van de cutten op mijn rust dagen? Ik vind het eigenlijk wel lekker om gewoon te eten op mijn trainings dagen...
Je kunt ook gewoon een beetje onder je onderhoud gaan zitten ipv de volle 500, op je trainingsdagen.

Zo rond de 2500 op trainingsdagen en 2000 op rustdagen bijvoorbeeld.
Nic1zondag 17 augustus 2014 @ 16:19
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:13 schreef star_gazer het volgende:
Ik heb een klein probleempje.

Ik probeer mijn cut calorieen te berekenen en kom op het volgende uit.

Workout days (4 dagen / week, onderhoud): 2800 kcal (mijn geschatte TDEE)
Rest days (3 dagen / week, de cut dagen): 1650 kcal

1650 kcal is dus onder mijn BMR van 1800... Toch maar 500 kcal per dag gaan doen in plaats van enkel te cutten op mijn rust dagen? Ik vind het eigenlijk wel lekker om gewoon te eten op mijn trainings dagen...
Realiseer je dat geen van de waarden echt zullen kloppen en gewoon schattingen zijn. Daarnaast is onder je geschatte BMR zitten nou ook weer geen ramp. Je kunt natuurlijk ook gewoon onder je TDEE gaan zitten op je trainingsdagen.

Neem gewoon een kcal waarde en kijk hoe het daarmee gaat.
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 16:26
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:16 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon een beetje onder je onderhoud gaan zitten ipv de volle 500, op je trainingsdagen.

Zo rond de 2500 op trainingsdagen en 2000 op rustdagen bijvoorbeeld.
Hmmm... Geen gek idee.

2500 op trainings dagen, 2100 op rustdagen. Liever ietwat voorzichtig :)
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 16:43
Gaan we, de macros. Het valt me wel op dat de aanbevelingen van de IIFYM calculator wat laag zijn. 1g/lb lean mass voor eiwit en 0.35g/lb lean mass voor vet vind ik erg weinig voor een cut, dus ik ga liever uit van totale lichaamsmassa.

Ik ga dus uit van: 1g eiwit per lb body mass (2.2g per kg) en 0.35g vet per lb body mass (0.8g per kg). De rest zijn carbs.

Massa: 85kg
VP: ~20%
Lean mass: ~67kg

TDEE: 2800kcal

Training dagen (ma,di,wo,vr)

Kcal: 2500
Eiwit: 2.2x85 = 187
Vet: 0.8x85 = 68
Carb: (2500-(187*4)-(68*9))/4 = 285

Rust / cardio dagen (do,za,zo)

Kcal: 2100
Eiwit: 2.2x85 = 187
Vet: 0.8x85 = 68
Carb: (2100-(187*4)-(68*9))/4 = 185g

Dus....

[ Bericht 3% gewijzigd door star_gazer op 17-08-2014 17:56:48 ]
stinkiezondag 17 augustus 2014 @ 16:52
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:13 schreef star_gazer het volgende:
Ik heb een klein probleempje.

Ik probeer mijn cut calorieen te berekenen en kom op het volgende uit.

Workout days (4 dagen / week, onderhoud): 2800 kcal (mijn geschatte TDEE)
Rest days (3 dagen / week, de cut dagen): 1650 kcal

1650 kcal is dus onder mijn BMR van 1800... Toch maar 500 kcal per dag gaan doen in plaats van enkel te cutten op mijn rust dagen? Ik vind het eigenlijk wel lekker om gewoon te eten op mijn trainings dagen...
elke dag onderhoud en je deficit me pr het trainen bereiken? Das dan 4 dagen 500-800 onder je onderhoud
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 16:56
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:52 schreef stinkie het volgende:

[..]

elke dag onderhoud en je deficit me pr het trainen bereiken? Das dan 4 dagen 500-800 onder je onderhoud
I kheb tijd noch zin om na het liften nog een half uur op de loopband te staan :{
stinkiezondag 17 augustus 2014 @ 17:22
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:56 schreef star_gazer het volgende:

[..]

I kheb tijd noch zin om na het liften nog een half uur op de loopband te staan :{
ik zoek en zoek en zoek, maar ik zie nergens het wood loopband, noch cardio.

Een uur intensief liften levert je hetzelfde op. Of ben je een curlboy geworden? Dan heb je de loopband nodig ja :')
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 17:26
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 17:22 schreef stinkie het volgende:

[..]

ik zoek en zoek en zoek, maar ik zie nergens het wood loopband, noch cardio.

Een uur intensief liften levert je hetzelfde op. Of ben je een curlboy geworden? Dan heb je de loopband nodig ja :')
Jij zegt dat ik mijn defecit met trainen moet bereiken. Mijn training zit echter, zoals gewoonlijk, al in mijn TDEE verwerkt. Kan je stoer lullig doen enzo, maar je zit er gewoon naast.
star_gazerzondag 17 augustus 2014 @ 18:10
Ik heb dus 100g carbs 'over' in mijn dieet... Tips?

Ja, er zit al een blikje cola in :')

Hoeft uiteraard niet 'precies' te passen qua macros, maar misschien dat een pasta salade ofzo een goed idee is?

[ Bericht 66% gewijzigd door star_gazer op 17-08-2014 18:30:20 ]
Deuce92zondag 17 augustus 2014 @ 18:34
Ik ben zelf dus meer van IIFYM. En ik heb niet eens echt strikte macro's. _O-
stinkiezondag 17 augustus 2014 @ 18:53
quote:
4s.gif Op zondag 17 augustus 2014 17:26 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Jij zegt dat ik mijn defecit met trainen moet bereiken. Mijn training zit echter, zoals gewoonlijk, al in mijn TDEE verwerkt. Kan je stoer lullig doen enzo, maar je zit er gewoon naast.
_O-

:W
stinkiezondag 17 augustus 2014 @ 19:02
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:13 schreef star_gazer het volgende:
Ik heb een klein probleempje.

Ik probeer mijn cut calorieen te berekenen en kom op het volgende uit.

Workout days (4 dagen / week, onderhoud): 2800 kcal (mijn geschatte TDEE)
Rest days (3 dagen / week, de cut dagen): 1650 kcal

1650 kcal is dus onder mijn BMR van 1800... Toch maar 500 kcal per dag gaan doen in plaats van enkel te cutten op mijn rust dagen? Ik vind het eigenlijk wel lekker om gewoon te eten op mijn trainings dagen...
ik wilde eerst 'nog' iets lulligs posten, maar voorruit,

Hoe kom je aan die cijfers. Je BMR klopt wel, voor de meeste zit het rond die 1800 maar hoe kom je aan een TDEE VAN 2800 op trainingsdagen? ~ 600 kCal voor de training, dan houd je 400 over voor de rest van de dag....
Ethanoliczondag 17 augustus 2014 @ 19:44
Star jij hebt eigenlijk altijd dat je veel vet aan komt en dan weer veel moet cutten of niet? Ik snap niet echt waarom je zo moeilijk doet. Reken gewoon je behoefte excl trainen uit, ga daar 300 kcal onder zitten.

Verder gewoon 3x per week fb met 20 minuutjes HIIT/conditioning (battleropes, kettle swings)
Yuri_Boykazondag 17 augustus 2014 @ 19:55
Ik heb eindelijk een solide vijl. Baby zachte handen here I come. _O_
Ethanoliczondag 17 augustus 2014 @ 19:56
quote:
10s.gif Op zondag 17 augustus 2014 19:55 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik heb eindelijk een solide vijl. Baby zachte handen here I come. _O_
Lekker hoor, zal ik je nog wat handschoentjes toesturen?
Yuri_Boykazondag 17 augustus 2014 @ 19:59
quote:
10s.gif Op zondag 17 augustus 2014 19:56 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Lekker hoor, zal ik je nog wat handschoentjes toesturen?
:') Dat dere soft pussy touchings nu though.

Even serieus: heb je al handschoentjes gekocht?
Ethanoliczondag 17 augustus 2014 @ 20:01
quote:
10s.gif Op zondag 17 augustus 2014 19:59 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

:') Dat dere soft pussy touchings nu though.

Even serieus: heb je al handschoentjes gekocht?
Nop :') Weet niet welke.
Yuri_Boykazondag 17 augustus 2014 @ 20:03
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:01 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Nop :') Weet niet welke.
http://www.rogueeurope.eu/rogue-mechanix-vented-gloves-eu
?
Ethanoliczondag 17 augustus 2014 @ 20:05
quote:
Thanks brah. Even checken. :)
Ser_Ciappellettozondag 17 augustus 2014 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:01 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Nop :') Weet niet welke.
Bro-tip: niet voor die Nike-dingetjes gaan. Die zijn goedkoop, maar vallen uit elkaar zodra je er serieus gewicht aan hangt. Ik heb die van mij amper gebruikt, maar ze vallen al uiteen.
DaveDave09zondag 17 augustus 2014 @ 20:16
Waarom twijfelen mensen trouwens of raymond natty is ofniet? 5.5-6jaar en dan zijn transformatie is toch gewoon redelijk normaal..? dus zonder roids
Ethanoliczondag 17 augustus 2014 @ 20:23
Ze zijn in mijn gym van de week begonnen met het bouwen van een conditioning zaal _O_
Ben benieuwd.
Snakeyzondag 17 augustus 2014 @ 20:29
quote:
14s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:23 schreef Ethanolic het volgende:
Ze zijn in mijn gym van de week begonnen met het bouwen van een conditioning zaal _O_
Ben benieuwd.
Wat kan je zoal in een conditioning zaal vinden?
Deuce92zondag 17 augustus 2014 @ 20:33
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:29 schreef Snakey het volgende:

[..]

Wat kan je zoal in een conditioning zaal vinden?
Ik wilde 't ook al vragen.
Ethanoliczondag 17 augustus 2014 @ 20:34
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:29 schreef Snakey het volgende:

[..]

Wat kan je zoal in een conditioning zaal vinden?
Die dude vandaag wist niet nog precies wat er in kwam te staan, maar ik neem aan battle-ropes, een rig, sled, plyo-boxes, kettlebells etc. Die richting op. :) Begreep dat ze die kant op willen.
Snakeyzondag 17 augustus 2014 @ 20:36
quote:
14s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:34 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Die dude vandaag wist niet nog precies wat er in kwam te staan, maar ik neem aan battle-ropes, een rig, sled, plyo-boxes, kettlebells etc. Die richting op. :) Begreep dat ze die kant op willen.
Ah okee. Dat zou wel cool zijn ja.
Snakeyzondag 17 augustus 2014 @ 20:48
Ik kwam vorige week deze conditioning training van Dan John tegen. Ik wil het doen, maar dan moet ik een tweede 24 kilo KB kopen, welke ik nog niet tegen ben gekomen in Spanje. Anyway: The Eagle.

The athlete simply does 8 double-kettlebell front squats and then drops the weight to his sides and does a farmer's walk for 20 meters. He then does another 8 squats. Repeat until completing eight circuits and then hurl in a bush because the workload is incredible. The suggested load for a high school male is two 24-kilo bells while females should start with 12-kilo bells. (While the suggested load may seem light, oftentimes the goal wasn't met.)

http://www.t-nation.com/w(...)tent=title_article_1
Lightweightzondag 17 augustus 2014 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 20:16 schreef DaveDave09 het volgende:
Waarom twijfelen mensen trouwens of raymond natty is ofniet? 5.5-6jaar en dan zijn transformatie is toch gewoon redelijk normaal..? dus zonder roids
Omdat dinosaurus + mirrin'.
SPOILER
Hij is gewoon lucky genes en hard gewerkt.
Vandaag eerste dag van week 2 candito. Veel gesquat en snatch deadlifts gedaan. Trekt wel m'n biceps/arm uit elkaar moet ik zeggen. Misschien iets te wijde grip. :D
Sapstengelzondag 17 augustus 2014 @ 21:02
Die zijn lekker die snatch deadlifts. Zieke spanning op je armen en traps en drie dagen lang spierpijn in je onderarm.

Moet je ook best wijd pakken, pak het zelf net voorbij die markering, zoals op de bovenste foto

grips.jpg

Als je niet zo lang bent of kortere armen hebt is grip 2 misschien fijner, het is natuurlijk een beetje relatief.
Lightweightzondag 17 augustus 2014 @ 21:05
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:02 schreef Sapstengel het volgende:
Die zijn lekker die snatch deadlifts. Zieke spanning op je armen en traps en drie dagen lang spierpijn in je onderarm.

Moet je ook best wijd pakken, pak het zelf net voorbij die markering, zoals op de bovenste foto

[ afbeelding ]
Heb inderdaad die T-Nation site geraadpleegd. Buiten de ring (bovenste foto) gedaan. Kwestie van wennen denk ik. Erg leuk, dat wel. Voel het ook erg in de benen door de diepere beginstand (soort deficit) en als je het gecontroleerd weer op de grond zet is het een geweldige rug oefening, tenminste zo voelde het. :D
Ser_Ciappellettozondag 17 augustus 2014 @ 21:07
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:02 schreef Sapstengel het volgende:
Die zijn lekker die snatch deadlifts. Zieke spanning op je armen en traps en drie dagen lang spierpijn in je onderarm.

Moet je ook best wijd pakken, pak het zelf net voorbij die markering, zoals op de bovenste foto

[ afbeelding ]

Als je niet zo lang bent of kortere armen hebt is grip 2 misschien fijner, het is natuurlijk een beetje relatief.
Snatch-grip is in principe zo wijd dat de bar precies in de vouw van je heupen valt. Ik weet niet of dat voor snatch deadlift hetzelfde geldt...
setozondag 17 augustus 2014 @ 21:07
Snatch deadlifts zijn wel een snelle manier om naar snap city te gaan als je niet oplet.
Sapstengelzondag 17 augustus 2014 @ 21:09
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:05 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Heb inderdaad die T-Nation site geraadpleegd. Buiten de ring (bovenste foto) gedaan. Kwestie van wennen denk ik. Erg leuk, dat wel. Voel het ook erg in de benen door de diepere beginstand (soort deficit) en als je het gecontroleerd weer op de grond zet is het een geweldige rug oefening, tenminste zo voelde het. :D
Ik vind het ook echt fijn idd, goede spanning op je benen, armen, rug. Overal eigenlijk. Doe ze ook regelmatig van een block, dat het iets minder die deficit heeft maar nog wel de goede spanning op je armen en posterior chain.

quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:07 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Snatch-grip is in principe zo wijd dat de bar precies in de vouw van je heupen valt. Ik weet niet of dat voor snatch deadlift hetzelfde geldt...
Ja precies, deed hem eerder niet wijd genoeg en dan kwam de bar zo tegen mn balzak aan, dat is minder fijn :') met wat wijder hangt die iets hoger.
Ser_Ciappellettozondag 17 augustus 2014 @ 21:11
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:09 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Ik vind het ook echt fijn idd, goede spanning op je benen, armen, rug. Overal eigenlijk. Doe ze ook regelmatig van een block, dat het iets minder die deficit heeft maar nog wel de goede spanning op je armen en posterior chain.

[..]

Ja precies, deed hem eerder niet wijd genoeg en dan kwam de bar zo tegen mn balzak aan, dat is minder fijn :') met wat wijder hangt die iets hoger.
Waarom eigenlijk niet gewoon echte snatches?
Sapstengelzondag 17 augustus 2014 @ 21:13
Ik wil vooral deadliften, niet oly liften. En snatch grip is een goede ondersteunende lift.

Zou opzich wel snatch willen doen, gewoon omdat het best baas is. Alleen wil het niet leren van wat YouTube video's, omdat ik zeker weet dat ik dan naar snapcity ga of de bar in mn hoofd/nek valt :') wil nog een keer langs een oly lifting school gaan voor een 'workshop'.
star_gazermaandag 18 augustus 2014 @ 00:41
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 19:44 schreef Ethanolic het volgende:
Ik snap niet echt waarom je zo moeilijk doet. Reken gewoon je behoefte excl trainen uit, ga daar 300 kcal onder zitten.
erhm.. Mis ik iets?

Behoefte zonder trainen is BMR. 300 kcal daar onder is 1500 kcal per dag?
Nic1maandag 18 augustus 2014 @ 01:28
quote:
7s.gif Op zondag 17 augustus 2014 18:10 schreef star_gazer het volgende:
Ik heb dus 100g carbs 'over' in mijn dieet... Tips?

Ja, er zit al een blikje cola in :')

Hoeft uiteraard niet 'precies' te passen qua macros, maar misschien dat een pasta salade ofzo een goed idee is?
Je denkt er veel te moeilijk over, met al je berekeningen die toch maar op grove schattingen en gemiddelden gebaseerd zijn. :)

Eet je teveel overdag, dan eet je gewoon iets minder in de avond. Verder boeit het weinig of je iets meer of iets minder carbs inneemt.
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 01:32
Dingen als cola moet je sowieso mijden. Dat soort carbs zijn als de pest als je al snel aankomt.
Yuri_Boykamaandag 18 augustus 2014 @ 02:06
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 01:32 schreef Snakey het volgende:
Dingen als cola moet je sowieso mijden. Dat soort carbs zijn als de pest als je al snel aankomt.
Gewoon Coca Cola Zero.
IrCutemaandag 18 augustus 2014 @ 02:06
Home gym besteld :D

862.jpg
31nQ-MgaYUL.jpg
4334.jpg

+ een paar fitness matten en 25,35,45 lb dumbbells en 2 kettlebells :P
RaymondKmaandag 18 augustus 2014 @ 03:27
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 02:06 schreef IrCute het volgende:

:o
SPOILER
that-bitch-said-whaaat.jpg
Wauw.... ^O^ _O_
RaymondKmaandag 18 augustus 2014 @ 03:39
quote:
2s.gif Op zondag 17 augustus 2014 15:59 schreef jeurse04 het volgende:

[..]

Echt een bruut fysiek, goede massa! ^O^

Als je nu zou cutten richting <10% zodat all them striations en veins goed zichtbaar worden is het helemaal leip en kan je zo een sponsored athlete worden :P . Of vind je een bulky look mooier?
Hahah thanks man ;)

Die 10% ga ik echt proberen, desnoods laat ik een paar ledenvan de fokkers! BB fightclub weten waar ik woon voor als ik weer zo sjacho ga doen en eerder wil stoppen, dat ze me ff komen klappen en weer verder hahah, LOL.
eerst nog paar maanden wat lacking dingen proberen te tweaken.

10% vind ik nog wel mooi denk idd.
Maar die bulkie look vind ik ook echt niet vervelend. Iig beter dan een ingevallen gezicht, dat wil ik echt niet meer ;)
H1N1maandag 18 augustus 2014 @ 07:41
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 02:06 schreef IrCute het volgende:
Home gym besteld :D

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

+ een paar fitness matten en 25,35,45 lb dumbbells en 2 kettlebells :P
Hoeveel was je in totaal kwijt, als ik vragen mag?
Ethanolicmaandag 18 augustus 2014 @ 08:12
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 02:06 schreef IrCute het volgende:
Home gym besteld :D

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

+ een paar fitness matten en 25,35,45 lb dumbbells en 2 kettlebells :P
Jelly as phuck.
Ethanolicmaandag 18 augustus 2014 @ 08:13
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 00:41 schreef star_gazer het volgende:

[..]

erhm.. Mis ik iets?

Behoefte zonder trainen is BMR. 300 kcal daar onder is 1500 kcal per dag?
Je BMR is 1800 op 85 kilo? Lig jij verder de hele dag?
Deuce92maandag 18 augustus 2014 @ 08:40
quote:
5s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:13 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Je BMR is 1800 op 85 kilo? Lig jij verder de hele dag?
BMR is toch ook wat je verbruikt als je niks doet, of niet?
Nic1maandag 18 augustus 2014 @ 08:51
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:40 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

BMR is toch ook wat je verbruikt als je niks doet, of niet?
Ja, als je helemaal niets doet.
Ethanolicmaandag 18 augustus 2014 @ 08:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:40 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

BMR is toch ook wat je verbruikt als je niks doet, of niet?
Ja oké, ik bedoelde TDEE :') reken gewoon dat uit, 300-500 kcal eronder en doe nog wat HIIT. Zijn TDEE kan nooit 1800 zijn.
BMR is handig om te weten maar wat heb je er verder aan?
star_gazermaandag 18 augustus 2014 @ 09:03
quote:
5s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:13 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Je BMR is 1800 op 85 kilo? Lig jij verder de hele dag?
Dat is de definitie van BMR ;)

TDEE is inclusief activiteit :)
star_gazermaandag 18 augustus 2014 @ 09:04
quote:
7s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:56 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Ja oké, ik bedoelde TDEE :') reken gewoon dat uit, 300-500 kcal eronder en doe nog wat HIIT. Zijn TDEE kan nooit 1800 zijn.
BMR is handig om te weten maar wat heb je er verder aan?
Mijn TDEE is dan ook 2800 :)

BMR is nuttig om te weten omdat dat je absolute minimum is qua inname van kcal om 'starvation' te voorkomen.
Deuce92maandag 18 augustus 2014 @ 09:16
quote:
7s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:56 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Ja oké, ik bedoelde TDEE :') reken gewoon dat uit, 300-500 kcal eronder en doe nog wat HIIT. Zijn TDEE kan nooit 1800 zijn.
BMR is handig om te weten maar wat heb je er verder aan?
Dat is wat ik ook doe, minus de HIIT.
Ethanolicmaandag 18 augustus 2014 @ 09:39
quote:
7s.gif Op maandag 18 augustus 2014 09:04 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Mijn TDEE is dan ook 2800 :)

BMR is nuttig om te weten omdat dat je absolute minimum is qua inname van kcal om 'starvation' te voorkomen.
Waarom geef je in je eerste post aan dat je onder je BMR wilt gaan zitten? Ik snap ook wel dat het handig is om te weten, maar niet om mee te werken. Behoefte zonder trainen is geen BMR. Ik bedoelde overigens gewoon je TDEE met krachttraining, excl HIIT (als ik mobiel post ben ik meestal niet zo duidelijk :') )
Waarom zou je op rustdagen op meer dan 1000 kcal deficit willen zitten. Je moet dan toch juist herstellen?

Anyway, hou je krachttraining kort (45 min) en intensief en zie je HIIT gewoon als wat extra cardio. Doe het daarom ook niet meer dan 20 minuten. Is niet nodig. Je hoeft niet op een loopband staan, er zijn ontzettend veel manieren om wat extra cardio/HIIT te doen. Bijv. 1 min touwspringen, 30 sec kettlebell swings (niet te hoog gewicht, wel explosief), 1 min rust. Sessies als deze na je krachttraining is ook prima vol te houden met een deficit van +- 300/500.

Als je cut moet je nou eenmaal leven met krachtverlies. Laat dat je niet demotiveren. De spiegel maakt alles goed.
IrCutemaandag 18 augustus 2014 @ 09:50
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 07:41 schreef H1N1 het volgende:

[..]

Hoeveel was je in totaal kwijt, als ik vragen mag?
~1000 euro
Dvenmaandag 18 augustus 2014 @ 10:27
Eerste roll of shame _O_ hebben we dat ook weer gehad :D
jemappellefrikandellemaandag 18 augustus 2014 @ 10:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:27 schreef Dven het volgende:
Eerste roll of shame _O_ hebben we dat ook weer gehad :D
Hoeveel kg? Bij welke rep? Pijnlijke roll? Vertel ons ALLES!
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 10:37
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 02:06 schreef IrCute het volgende:
Home gym besteld :D

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

+ een paar fitness matten en 25,35,45 lb dumbbells en 2 kettlebells :P
Nice. En nice price.
Dvenmaandag 18 augustus 2014 @ 10:48
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:34 schreef jemappellefrikandelle het volgende:

[..]

Hoeveel kg? Bij welke rep? Pijnlijke roll? Vertel ons ALLES!
70 kg, 7e rep. Ik wilde tot 5 gaan maar het ging verbazingwekkend makkelijk. Dus dacht, laat ik er eens een zesde uitgooien. Prima! Opeens crashte ik volledig en kreeg ik het zelfs niet meer zover om de gewichten er af te laten vallen en lag ik daar hulpeloos :')

Goed, ook weer afgeleerd.
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 11:02
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:48 schreef Dven het volgende:

[..]

70 kg, 7e rep. Ik wilde tot 5 gaan maar het ging verbazingwekkend makkelijk. Dus dacht, laat ik er eens een zesde uitgooien. Prima! Opeens crashte ik volledig en kreeg ik het zelfs niet meer zover om de gewichten er af te laten vallen en lag ik daar hulpeloos :')

Goed, ook weer afgeleerd.
Enig idee waar het mis ging? Fysiek, techniek, mentaal?
Dvenmaandag 18 augustus 2014 @ 11:05
quote:
7s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:02 schreef Snakey het volgende:

[..]

Enig idee waar het mis ging? Fysiek, techniek, mentaal?
Sowieso fysiek natuurlijk. En misschien ook wel mentaal om niet volledig door te durven zetten omdat zo'n gewicht nog harder aankomt wanneer je je best doet om hem nog weg te kunnen zetten maar het toch niet redt en het van een afstandje op je krijgt..

Toch maar eens een vriend zover krijgen ook naar de gym te gaan zodat ik met een spotter kan gaan werken. Scheelt toch, zeker mentaal.
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 11:09
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:05 schreef Dven het volgende:

[..]

Sowieso fysiek natuurlijk. En misschien ook wel mentaal om niet volledig door te durven zetten omdat zo'n gewicht nog harder aankomt wanneer je je best doet om hem nog weg te kunnen zetten maar het toch niet redt en het van een afstandje op je krijgt..

Toch maar eens een vriend zover krijgen ook naar de gym te gaan zodat ik met een spotter kan gaan werken. Scheelt toch, zeker mentaal.
Ja sure. Maar het is belangrijk dat je weet waar het misging. Een faal kan je meer leren dan 100 setjes goede BP´s.
RaymondKmaandag 18 augustus 2014 @ 11:26
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:27 schreef Dven het volgende:
Eerste roll of shame _O_ hebben we dat ook weer gehad :D
mooi is het moment dat je gaat realiseren dat het je niet meer gaat lukken en je tegen een muur aan ligt te drukken hahah

nice dou, tot het gaatje gegaan ^O^
Beachmaandag 18 augustus 2014 @ 11:31
Als ik elke dag shrugs doe, krijg ik dan net zulke traps als Tom Hardy? Of moet ik dan echt aan de juice?
Dizornmaandag 18 augustus 2014 @ 11:40
Barbell flies is het enige juiste antwoord hierop.
Beachmaandag 18 augustus 2014 @ 11:42
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:40 schreef Dizorn het volgende:
Barbell flies is het enige juiste antwoord hierop.
fuarkk my ribs
JaqenHgharmaandag 18 augustus 2014 @ 11:45
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:48 schreef Dven het volgende:

[..]

70 kg, 7e rep. Ik wilde tot 5 gaan maar het ging verbazingwekkend makkelijk. Dus dacht, laat ik er eens een zesde uitgooien. Prima! Opeens crashte ik volledig en kreeg ik het zelfs niet meer zover om de gewichten er af te laten vallen en lag ik daar hulpeloos :')

Goed, ook weer afgeleerd.
Ohhhh zo'n roll of shame _O- In ieder geval ben je niet die idioot die die stang op z'n nek laat vallen. En volgende keer gaat het beter ^O^
Ser_Ciappellettomaandag 18 augustus 2014 @ 11:46
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:05 schreef Dven het volgende:

[..]

Sowieso fysiek natuurlijk. En misschien ook wel mentaal om niet volledig door te durven zetten omdat zo'n gewicht nog harder aankomt wanneer je je best doet om hem nog weg te kunnen zetten maar het toch niet redt en het van een afstandje op je krijgt..

Toch maar eens een vriend zover krijgen ook naar de gym te gaan zodat ik met een spotter kan gaan werken. Scheelt toch, zeker mentaal.
Let op je ademhaling. Dat scheelt mentaal enorm veel. Als je op je ademhaling let, heb je veel minder tijd om te gaan liggen stressen dat je het niet omhoog krijgt.
setomaandag 18 augustus 2014 @ 12:10
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:48 schreef Dven het volgende:

[..]

70 kg, 7e rep. Ik wilde tot 5 gaan maar het ging verbazingwekkend makkelijk. Dus dacht, laat ik er eens een zesde uitgooien. Prima! Opeens crashte ik volledig en kreeg ik het zelfs niet meer zover om de gewichten er af te laten vallen en lag ik daar hulpeloos :')

Goed, ook weer afgeleerd.
Heb ik ook altijd met BP en OHP, denken dat je er nog wel één kan doen en ineens alle kracht weg uit je armen ;(
star_gazermaandag 18 augustus 2014 @ 13:17
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:45 schreef JaqenHghar het volgende:

[..]

Ohhhh zo'n roll of shame _O- In ieder geval ben je niet die idioot die die stang op z'n nek laat vallen. En volgende keer gaat het beter ^O^
Gewoon tippen; eerst links, dan rechts :D
DrParsifalmaandag 18 augustus 2014 @ 13:39
Ik begin er een beetje aan gewend te raken om onder de bar uit te kruipen in het powerrack. Dat is het teken dat het tijd is voor een deload. Met een rack probeer ik die laatste rep nog even, terwijl ik dat zonder echt niet zou doen.
#ANONIEMmaandag 18 augustus 2014 @ 14:57
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 02:06 schreef IrCute het volgende:
Home gym besteld :D

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

+ een paar fitness matten en 25,35,45 lb dumbbells en 2 kettlebells :P
Nice, zeer mooie set!
Maar wat moet een meisje zoals jij daarmee?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2014 14:59:21 ]
IrCutemaandag 18 augustus 2014 @ 15:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 14:57 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nice, zeer mooie set!
Maar wat moet een meisje zoals jij daarmee?
Eh Squatten, bench press, deadliften voornamelijk. Ongeveer hetzelfde wat een jongen zoals jou ermee moet ;)
Ser_Ciappellettomaandag 18 augustus 2014 @ 15:24
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:21 schreef IrCute het volgende:

[..]

Eh Squatten, bench press, deadliften voornamelijk. Ongeveer hetzelfde wat een jongen zoals jou ermee moet ;)
Laat je niet ontmoedigen door al die bro's hier. Het is hartstikke goed als vrouwen serieus aan de gewichten gaan hangen. Dat zouden veel meer vrouwen moeten doen.
Dvenmaandag 18 augustus 2014 @ 15:25
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:46 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Let op je ademhaling. Dat scheelt mentaal enorm veel. Als je op je ademhaling let, heb je veel minder tijd om te gaan liggen stressen dat je het niet omhoog krijgt.
Probeer sowieso de uitvoering en ademhaling zo correct mogelijk uit te voeren. Daar was bij rep 7 echter niets meer van over :D
JaqenHgharmaandag 18 augustus 2014 @ 15:26
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:24 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Laat je niet ontmoedigen door al die bro's hier. Het is hartstikke goed als vrouwen serieus aan de gewichten gaan hangen. Dat zouden veel meer vrouwen moeten doen.
"Nee ik wil niet te gespierd worden, ik wil alleen tonen"
IrCutemaandag 18 augustus 2014 @ 15:28
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:24 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Laat je niet ontmoedigen door al die bro's hier. Het is hartstikke goed als vrouwen serieus aan de gewichten gaan hangen. Dat zouden veel meer vrouwen moeten doen.
Ik ben niet nieuw hier :P
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:26 schreef JaqenHghar het volgende:

[..]

"Nee ik wil niet te gespierd worden, ik wil alleen tonen"
candice-swanepoel-1.jpg

kwil gwn beetje zo, moet wel lukken met deze setje toch???

SPOILER
Oh wacht, dit is niet [de gym]:D
Ser_Ciappellettomaandag 18 augustus 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:26 schreef JaqenHghar het volgende:

[..]

"Nee ik wil niet te gespierd worden, ik wil alleen tonen"
1) nog altijd beter dan de walvissen die op de bank blijven liggen en Doritos vreten.
2) zulke figuren heb je onder de mannelijke lifters ook. 'Ik wil geen Schwarzenegger worden, liever van die mooi lange spieren als Cristiano Ronaldo'.
Dvenmaandag 18 augustus 2014 @ 15:31
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:24 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Laat je niet ontmoedigen door al die bro's hier. Het is hartstikke goed als vrouwen serieus aan de gewichten gaan hangen. Dat zouden veel meer vrouwen moeten doen.
Helemaal mee eens. Mijn vriendin ziet er na een maand in de gewichten al stukken beter uit. Ze is nu ook eindelijk begonnen met de hoeveelheid gewicht tijdens het squatten omhoog te gooien :~

Maar goed ook want ze is ecto+ :')
#ANONIEMmaandag 18 augustus 2014 @ 15:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:21 schreef IrCute het volgende:

[..]

Eh Squatten, bench press, deadliften voornamelijk. Ongeveer hetzelfde wat een jongen zoals jou ermee moet ;)
Heel goed, heel goed.
Dizornmaandag 18 augustus 2014 @ 16:34
Whoo een meisje fapfapfap
Eleikomaandag 18 augustus 2014 @ 16:39
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 02:06 schreef IrCute het volgende:
Home gym besteld :D

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

+ een paar fitness matten en 25,35,45 lb dumbbells en 2 kettlebells :P
Nice.
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:40 schreef Dizorn het volgende:
Barbell flies is het enige juiste antwoord hierop.
:')
Pic/Vid?
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 14:57 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nice, zeer mooie set!
Maar wat moet een meisje zoals jij daarmee?
Wat dacht je van hetzelfde als een jongen?
quote:
14s.gif Op maandag 18 augustus 2014 15:24 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Laat je niet ontmoedigen door al die bro's hier. Het is hartstikke goed als vrouwen serieus aan de gewichten gaan hangen. Dat zouden veel meer vrouwen moeten doen.
:')
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 16:34 schreef Dizorn het volgende:
Whoo een meisje fapfapfap
Dit dus.
Eleikomaandag 18 augustus 2014 @ 16:39
Anyway: nog steeds last van mijn rug. :')
Plus druk dus weinig trainen. :')
Opblaaspop077maandag 18 augustus 2014 @ 19:15
Ik merk dat door het niet deadliften ik last van mijn rug krijg, helemaal stijf en na 4 uurtjes werken en toen in de stoel te gaan zitten kwam ik er niet meer uit pff.
Eager to train man!
Phaelanx_NLmaandag 18 augustus 2014 @ 20:07
Damn, fucking nek/schouder pijn. Kan amper opstaan.
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 20:22
Mike Marazzo is gisteren oveleden. 48 jaar en wachte op een harttransplantatie....
gekoeldnetzolekkermaandag 18 augustus 2014 @ 20:34
3 PR"s deze week :*
Yuri_Boykamaandag 18 augustus 2014 @ 21:00
Volgens mij net geen pec tear of zo vandaag. Was een beetje lomp bezig op de laatste set incline db press en voelde daarna een vage 'pijn' in mijn linker pec (minor) net op die plek waar je vaak die pec tears ziet gebeuren. Verder geen last van of zo, voelt een beetje vaag, maar schrok wel even.
Xa1ptmaandag 18 augustus 2014 @ 21:01
Ik vind (incline) db press eigenlijk vrij kut om te doen, kan nooit goed in de bank hangen zoals dat met een bar wel kan.
Yuri_Boykamaandag 18 augustus 2014 @ 21:04
quote:
9s.gif Op maandag 18 augustus 2014 21:01 schreef Xa1pt het volgende:
Ik vind (incline) db press eigenlijk vrij kut om te doen, kan nooit goed in de bank hangen zoals dat met een bar wel kan.
Ja, je moet je wel focussen bij de db's. Doe mij maar liever de bar idd. :P
Lightweightmaandag 18 augustus 2014 @ 21:06
Ging kut vandaag. Bent-over row lukt amper, kan gewoon niet die rug voelen. Zowel bovenhands of onderhands krijg ik het niet voor elkaar. Voelt meer als een bicep oefening dan iets anders, wat er al op duidt dat ik het niet helemaal ( :') ) goed doe.
Beachmaandag 18 augustus 2014 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 21:06 schreef Lightweight het volgende:
Ging kut vandaag. Bent-over row lukt amper, kan gewoon niet die rug voelen. Zowel bovenhands of onderhands krijg ik het niet voor elkaar. Voelt meer als een bicep oefening dan iets anders, wat er al op duidt dat ik het niet helemaal ( :') ) goed doe.
Hoe wijd pad je hem?
Lightweightmaandag 18 augustus 2014 @ 21:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 21:23 schreef Beach het volgende:

[..]

Hoe wijd pad je hem?
Schouderwijdte, of iets meer zelfs.
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 21:47
Als teveel gewicht pro
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 21:06 schreef Lightweight het volgende:
Ging kut vandaag. Bent-over row lukt amper, kan gewoon niet die rug voelen. Zowel bovenhands of onderhands krijg ik het niet voor elkaar. Voelt meer als een bicep oefening dan iets anders, wat er al op duidt dat ik het niet helemaal ( :') ) goed doe.
probeer het met minder gewicht. Ik ben er vrij zeker van dat je te zwaar gaat als je zegt dat je je rug niet voelt.
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 21:48
Kut mobiel..
Lightweightmaandag 18 augustus 2014 @ 21:53
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 21:48 schreef Snakey het volgende:
Kut mobiel..
Kan heel goed kloppen. Misschien toch maar even de ego de deur uit doen. Volgende keer even goed uitproberen bij welk gewicht ik het wel voel, want ik voelde het wel degelijk bij de warming-up.
setomaandag 18 augustus 2014 @ 22:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 20:22 schreef Snakey het volgende:
Mike Marazzo is gisteren oveleden. 48 jaar en wachte op een harttransplantatie....
Wie is dit? Kan er niks over vinden.
Ser_Ciappellettomaandag 18 augustus 2014 @ 22:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 22:34 schreef seto het volgende:

[..]

Wie is dit? Kan er niks over vinden.
Mike Matarazzo. Een pro-bodybuilder en fan-favourite.

Hier een obit van iemand die hem (soort van) kende: http://musculardevelopmen(...)lar-development.html
Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 22:49
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 22:34 schreef seto het volgende:

[..]

Wie is dit? Kan er niks over vinden.
Ik zal straks een link geven. Waar ik nu ben heb heel af en toe verbinding. :')
Opblaaspop077maandag 18 augustus 2014 @ 22:49
Kent iemand multivitamines die wat kleiner van formaat zijn?
Heb de multi van b&f. Maar die pil vind ik zo huge en aangezien die zo hard en broos is krijg ik pijn met doorslikken in mijn slokdarm.
Visolie heb ik er geen last van die zijn soepel.

Waarom is er geen kleinere dosering met kleinere pillen waarbij je er 2 moet nemen.
Heeft iemand een idee waarom die dingen zo huge zijn eigenlijk?
Dizornmaandag 18 augustus 2014 @ 22:59
Huge? Niet echt. Maarja, ze willen er allerlei nuttige dingen instoppen, dan moet 'ie wel iets van formaat hebben he. En 1 pil zo 'groot' dan ben je in 1 keer klaar. Heb ik liever dan 2 :P
Yuri_Boykamaandag 18 augustus 2014 @ 23:09
Goede video en helemaal mee eens!

Snakeymaandag 18 augustus 2014 @ 23:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 22:49 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Kent iemand multivitamines die wat kleiner van formaat zijn?
Heb de multi van b&f. Maar die pil vind ik zo huge en aangezien die zo hard en broos is krijg ik pijn met doorslikken in mijn slokdarm.
Visolie heb ik er geen last van die zijn soepel.

Waarom is er geen kleinere dosering met kleinere pillen waarbij je er 2 moet nemen.
Heeft iemand een idee waarom die dingen zo huge zijn eigenlijk?
Sportmulties van B&F zijn niet zo groot.
Henrysmaandag 18 augustus 2014 @ 23:20
Heeft iemand een verklaring waarom kracht soms zo wisselt? De ene dag kan ik 100 OHP best makkelijk en de andere dag lukt het niet. Voeding is consistent, misschien moet ik maar 2 rustdagen nemen ipv 1. Doe op zaterdag vaak nog buikspieren uit verveling
Opblaaspop077maandag 18 augustus 2014 @ 23:45
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 22:59 schreef Dizorn het volgende:
Huge? Niet echt. Maarja, ze willen er allerlei nuttige dingen instoppen, dan moet 'ie wel iets van formaat hebben he. En 1 pil zo 'groot' dan ben je in 1 keer klaar. Heb ik liever dan 2 :P
Ik niet, ze doen namelijk pijn in mijn slokdarm. Ik slik ook nooit grote brokken eten door namelijk.
Ik denk gewenning, maar zoals veel mensen heb ik ook wel wat last met doorslikken. Niet met een ibuprofen, alleen deze multi's omdat ze vaker breken en er al 2 keer bijna in gestikt ben :\ .
Die pillen zijn gewoon broos en ik vind ze erg groot..

myfitnesspal:
927 CALORIEËN OVER.
Oeh damn, te weinig gegeten dan vandaag :') .
Heb een beetje rare tijden gewerkt, van 9 tot 3 met maar 2 broodjes met jam. Dacht voor 12 uur thuis te zijn.

[ Bericht 4% gewijzigd door Opblaaspop077 op 18-08-2014 23:55:08 ]
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 00:19
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 22:34 schreef seto het volgende:
Mike Marazzo
Ik spelde zijn naam verkeerd. Sorry.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Matarazzo
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 00:24
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 23:20 schreef Henrys het volgende:
Heeft iemand een verklaring waarom kracht soms zo wisselt? De ene dag kan ik 100 OHP best makkelijk en de andere dag lukt het niet. Voeding is consistent, misschien moet ik maar 2 rustdagen nemen ipv 1. Doe op zaterdag vaak nog buikspieren uit verveling
Wat buikspieroefeningen zal het verschil niet maken. Er zijn zoveel variabelen dat het niet te zeggen is waarom het gebeurt.
Henrysdinsdag 19 augustus 2014 @ 00:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 00:24 schreef Snakey het volgende:

[..]

Wat buikspieroefeningen zal het verschil niet maken. Er zijn zoveel variabelen dat het niet te zeggen is waarom het gebeurt.
Vreemde is dat upright row wel weer goed lukte en ik die zelfs 5x100 deed
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 00:32
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 21:53 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Kan heel goed kloppen. Misschien toch maar even de ego de deur uit doen. Volgende keer even goed uitproberen bij welk gewicht ik het wel voel, want ik voelde het wel degelijk bij de warming-up.
Begin met een lege bar en zorg dat je form perfect is. Dan langzaam gewicht toevoegen tot je weer je rug ´kwijtraakt´. Zwaarder hoef je niet te gaan omdat je, zoals je al zegt, van alles traint, behalve je rug.

Dit geldt trouwens voor veel mensen. Ik denk dat ik in de gym zo´n 60 - 70% te zwaar zie gaan. Ego bij de deur laten en geduld hebben met gewicht opbouwen.
Atemnodinsdag 19 augustus 2014 @ 00:32
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 00:19 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik spelde zijn naam verkeerd. Sorry.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Matarazzo
Heb je die quote gelezen? Zat net een cycle te overwegen.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 00:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 00:32 schreef Atemno het volgende:

[..]

Heb je die quote gelezen? Zat net een cycle te overwegen.
Ja. Dat is echt sad.
Atemnodinsdag 19 augustus 2014 @ 00:39
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 00:37 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ja. Dat is echt sad.
Nou is die kans wel klein en gebruiken de pro's bizar veel. Maar 48 is idd heel jong en zeker als je dan die tekst over leest. Jammer idd. Laatst ook zo'n Australier van in de 30 of 30 overleden? Ben de naam kwijt.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 00:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 00:39 schreef Atemno het volgende:

[..]

Nou is die kans wel klein en gebruiken de pro's bizar veel. Maar 48 is idd heel jong en zeker als je dan die tekst over leest. Jammer idd. Laatst ook zo'n Australier van in de 30 of 30 overleden? Ben de naam kwijt.
Ja tuurlijk. Een cycle is het probleem niet, als je het goed doet. Probleem is vaak dat het niet bij 1 cycle blijft. Ik weet niet meer waar ik het las, maar uit onderzoek blijkt dat AAS net zo verslavend kunnen werken als roken, alcohol of drugs.

Ik ben nergens tegen, maar ik denk wel dat als je geen competitie lifter of bodybuilder bent je gewoon natty moet blijven.

Dit is een goed boek over AAS, Anabolics (E-Book Edition) van William Llewellyn. Goede uitleg over wat en hoe te gebruiken, maar ook heel eerlijk over eventuele gevolgen van het gebruik per middel.
Atemnodinsdag 19 augustus 2014 @ 00:56
Wat ik heb gelezen en zie in mijn omgeving is dat het praktisch nooit bij 1 kuur blijft. Verder zijn er idd zat amateurs op Dbb-forum bijvoorbeeld die aan de trt zitten. Toch denk ik dat die blast&cruise cycles een veel lagere dosis hebben dan de pro's. Blast en cruise als amateur begrijp ik wel.. natty is er(met shitty genetics zeker) bar weinig mogelijk, tenzij je 15 jaar super dedicated bent met elk jaar minimale vooruitgang..

Maar dat is mijn mening. :)
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 01:09
Damn, goed ontbijt dit. :D

Ethanolicdinsdag 19 augustus 2014 @ 08:36
Er gaan wel eens idiote juiceheads dood. Meer een uitzondering dan een regel natuurlijk, anders zou 30% van alle mannen op ieder festival wel binnen 10 jaar dood zijn _O- Op festivals zie je hoe veel er gejuiced wordt hier in NL.

Allemaal keihard aan de tren en coke. Hartritme ter hoogte van de beat bij de terror stages.
Ser_Ciappellettodinsdag 19 augustus 2014 @ 08:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 08:36 schreef Ethanolic het volgende:
Er gaan wel eens idiote juiceheads dood. Meer een uitzondering dan een regel natuurlijk, anders zou 30% van alle mannen op ieder festival wel binnen 10 jaar dood zijn _O- Op festivals zie je hoe veel er gejuiced wordt hier in NL.

Allemaal keihard aan de tren en coke. Hartritme ter hoogte van de beat bij de terror stages.
Dat komt onder meer door de rare voorlichting. Ze doen net alsof je van één pilletje meteen tot halfdode junk verwordt. Als je zulks spul dan eens neemt en het blijkt dat je er niets aan overhoudt behalve massive gains of een leuke avond, dan is het makkelijk om de gevolgen te gaan onderschatten.
BredeBroederdinsdag 19 augustus 2014 @ 11:12
Jongens, aan of opmerkingen?

Sumo DL is een stuk lichter dan conventional, maar komt misschien ook omdat je meer kracht uit je benen haalt. Het is voor mij iig een stuk makkelijker om een strakke rug te behouden.

setodinsdag 19 augustus 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 00:56 schreef Atemno het volgende:
Wat ik heb gelezen en zie in mijn omgeving is dat het praktisch nooit bij 1 kuur blijft. Verder zijn er idd zat amateurs op Dbb-forum bijvoorbeeld die aan de trt zitten. Toch denk ik dat die blast&cruise cycles een veel lagere dosis hebben dan de pro's. Blast en cruise als amateur begrijp ik wel.. natty is er(met shitty genetics zeker) bar weinig mogelijk, tenzij je 15 jaar super dedicated bent met elk jaar minimale vooruitgang..

Maar dat is mijn mening. :)
Natty is er waarschijnlijk veel meer mogelijk dan je denkt.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 13:30
Zo, hehe. Eindelijk de nieuwe gym gevonden. :P

Niet echt superdeluxe maar alles wat ik nodig heb is er. Beetje goedkope barbells en schijven, maar er is goed mee te werken. Morgenochtend de try out.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 13:36
Trouwens wel goed om een gym binnen te lopen waar ik de helft van de mensen ken. Voelt lekker vertrouwd. :D
Xa1ptdinsdag 19 augustus 2014 @ 13:52
Heerlijk om thuis te komen van vakantie en weer met ijzer in je handen te staan.
Soldier2000dinsdag 19 augustus 2014 @ 14:52
Aangezien hier vast wel fokkers zullen zitten die een kleine homegym hebben: ik twijfel tussen 2 bench bankjes + leg extension:

Barbarian Multi Bench 2 + Barbarian Leg Lift Accessory
¤ 468,-

Vs.

BodyCraft F602 Deluxe Halterbank + https://www.helisports.nl/benches/BodyCraft-F602-Deluxe-Halterbank.html
¤ 315,-

Welke zouden jullie kiezen, of hebben jullie in je bezit, en waarom natuurlijk 8-)
Calvin_Von_Stormdinsdag 19 augustus 2014 @ 14:56
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 13:36 schreef Snakey het volgende:
Trouwens wel goed om een gym binnen te lopen waar ik de helft van de mensen ken. Voelt lekker vertrouwd. :D
Als ik iets vervelend vind, dan is het wel bekenden tegenkomen in 'een gym'. Ik doe mijn workout en ik vertrek. Echter begrijp ik dat andere zich daar wel prettig bij kunnen voelen. Het is natuurlijk wel vertrouwd, al word ik vaak afgeleid door deze mensen. Ieder zijn ding. :)
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 15:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 14:56 schreef Calvin_Von_Storm het volgende:

[..]

Als ik iets vervelend vind, dan is het wel bekenden tegenkomen in 'een gym'. Ik doe mijn workout en ik vertrek. Echter begrijp ik dat andere zich daar wel prettig bij kunnen voelen. Het is natuurlijk wel vertrouwd, al word ik vaak afgeleid door deze mensen. Ieder zijn ding. :)
Je kent de geschiedenis niet. Dit zijn allemaal mensen die trainde in de gym waar ik nu nog train. Een paar gasten die de oude gym beheerde zijn hun eigen gym begonnen terwijl ik niet in Spanje was, dus toen ik terug kwam waren al m'n 'trainingsmaatjes' weg. Dat zijn geen van allen gasten die een gesprek beginnen in de gym, maar juist goed zijn om om je heen te hebben voor motivatie en een beetje hulp hier en daar.

Met elkaar ouwehoeren doen we eventueel buiten de gym. Het is dus niet zoals jij je het voorstelt.
Calvin_Von_Stormdinsdag 19 augustus 2014 @ 15:01
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:00 schreef Snakey het volgende:

[..]

Je kent de geschiedenis niet. Dit zijn allemaal mensen die trainde in de gym waar ik nu nog train. Een paar gasten die de oude gym beheerde zijn hun eigen gym begonnen terwijl ik niet in Spanje was, dus toen ik terug kwam waren al m'n 'trainingsmaatjes' weg. Dat zijn geen van allen gasten die een gesprek beginnen in de gym, maar juist goed zijn om om je heen te hebben voor motivatie en een beetje hulp hier en daar.

Met elkaar ouwehoeren doen we eventueel buiten de gym. Het is dus niet zoals jij je het voorstelt.
Ik praatte puur vanuit mijzelf, mijn 'ik'. Spijtig dat het verkeerd overkwam op jou Snakey. In deze begrijp ik je zeer goed! Mijn reactie was meer een klacht an sich en niet gericht op jou.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 15:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:01 schreef Calvin_Von_Storm het volgende:

[..]

Ik praatte puur vanuit mijzelf, mijn 'ik'. Spijtig dat het verkeerd overkwam op jou Snakey. In deze begrijp ik je zeer goed! Mijn reactie was meer een klacht an sich en niet gericht op jou.
Het was me niet duidelijk, dus ik nam het persoonlijk. Geen probleem.
Verbodsborddinsdag 19 augustus 2014 @ 15:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 14:52 schreef Soldier2000 het volgende:
Aangezien hier vast wel fokkers zullen zitten die een kleine homegym hebben: ik twijfel tussen 2 bench bankjes + leg extension:

Barbarian Multi Bench 2 + Barbarian Leg Lift Accessory
¤ 468,-

Vs.

BodyCraft F602 Deluxe Halterbank + https://www.helisports.nl/benches/BodyCraft-F602-Deluxe-Halterbank.html
¤ 315,-

Welke zouden jullie kiezen, of hebben jullie in je bezit, en waarom natuurlijk 8-)
Ik zou voor die bovenste gaan, komt op mij een stuk kwalitatiever over, en de bovenste bench heeft meer standen als ik het zo zie.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 15:11
Ik heb er trouwens ook een hekel aan, ouwehoeren in de gym. Het zijn dan ook vaak van die mensen die tegen je beginnen te praten wanneer je je staat te concentreren voor een zware lift. Klungels. :')
Deuce92dinsdag 19 augustus 2014 @ 15:12
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:11 schreef Snakey het volgende:
Ik heb er trouwens ook een hekel aan, ouwehoeren in de gym. Het zijn dan ook vaak van die mensen die tegen je beginnen te praten wanneer je je staat te concentreren voor een zware lift. Klungels. :')
Ik heb meer last van mensen die tegen anderen praten dan mensen die tegen mij praten. Als ze bijvoorbeeld een oefening/apparaat bezet houden. :N
Calvin_Von_Stormdinsdag 19 augustus 2014 @ 15:12
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:11 schreef Snakey het volgende:
Ik heb er trouwens ook een hekel aan, ouwehoeren in de gym. Het zijn dan ook vaak van die mensen die tegen je beginnen te praten wanneer je je staat te concentreren voor een zware lift. Klungels. :')
Haha ja dat ja, precies! Het zijn ook vaak de mensen die met z'n vieren tegelijk gaan sporten, en allemaal hetzelfde apparaat of bankje bezet houden. Echter zei ik in mijn eerste post: 'Echter begrijp ik dat andere zich hier prettig bij voelen, het is wel vertrouwd.' Ik laat die mensen maar haha.

P.S: Ik kan jou niet dm'en.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:12 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Ik heb meer last van mensen die tegen anderen praten dan mensen die tegen mij praten. Als ze bijvoorbeeld een oefening/apparaat bezet houden. :N
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:12 schreef Calvin_Von_Storm het volgende:

[..]

Haha ja dat ja, precies! Het zijn ook vaak de mensen die met z'n vieren tegelijk gaan sporten, en allemaal hetzelfde apparaat of bankje bezet houden. Echter zei ik in mijn eerste post: 'Echter begrijp ik dat andere zich hier prettig bij voelen, het is wel vertrouwd.' Ik laat die mensen maar haha.

P.S: Ik kan jou niet dm'en.
Daar zeg ik dan wat van. Ik wil door en niet gestopt worden door mensen die lopen te lanterfanten.

Dat klopt, van die DM. Dat kan pas na een week (geloof ik) als je nieuw bent.
Ser_Ciappellettodinsdag 19 augustus 2014 @ 15:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:12 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Ik heb meer last van mensen die tegen anderen praten dan mensen die tegen mij praten. Als ze bijvoorbeeld een oefening/apparaat bezet houden. :N
Dit. Als ze tegen mij praten, kap ik ze gewoon af als ik er genoeg van heb.

Gelukkig blijft het geouwehoer in mijn gym veelal beperkt tot de oudjes op de cardiotoestellen en af en toe een groepje bro-Spanjaarden of -Italianen.
Nic1dinsdag 19 augustus 2014 @ 15:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 14:52 schreef Soldier2000 het volgende:
Aangezien hier vast wel fokkers zullen zitten die een kleine homegym hebben: ik twijfel tussen 2 bench bankjes + leg extension:

Barbarian Multi Bench 2 + Barbarian Leg Lift Accessory
¤ 468,-

Vs.

BodyCraft F602 Deluxe Halterbank + https://www.helisports.nl/benches/BodyCraft-F602-Deluxe-Halterbank.html
¤ 315,-

Welke zouden jullie kiezen, of hebben jullie in je bezit, en waarom natuurlijk 8-)
Haal een power cage. :)
Soldier2000dinsdag 19 augustus 2014 @ 16:17
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:07 schreef Verbodsbord het volgende:

[..]

Ik zou voor die bovenste gaan, komt op mij een stuk kwalitatiever over, en de bovenste bench heeft meer standen als ik het zo zie.
Dat lijkt mij ook, maar hij is ook flink duurder.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:47 schreef Nic1 het volgende:

[..]

Haal een power cage. :)
Die heb ik al :)

Maar ik heb nu een oud Pivot bankje, en ik wil een keer iets nieuws, met een leg extension erbij.
kidkash19dinsdag 19 augustus 2014 @ 16:27
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 15:11 schreef Snakey het volgende:
Ik heb er trouwens ook een hekel aan, ouwehoeren in de gym. Het zijn dan ook vaak van die mensen die tegen je beginnen te praten wanneer je je staat te concentreren voor een zware lift. Klungels. :')
koptelefoon, bluetooth, telefoon....opgelost

Ik praat tijdens mn warm up, net als de rest van de serieuze bezoekers. De meeste van de serieuze bezoekers wil je sowieso niet storen, die geven je meteen een ippon :P
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 16:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:27 schreef kidkash19 het volgende:

[..]

koptelefoon, bluetooth, telefoon....opgelost

Heb ik een bloedhekel aan. Maar het gebeurt thuis sowieso bijna niet meer. Het zijn over het algemeen dezelfde mensen die 's morgens vroeg trainen, dus die weten dat ze me met rust moeten laten. Hier train ik ook zo vroeg mogelijk, dan is het lekker rustig en degenen die er wel zijn trainen hard en zijn dus ook niet echt in voor een babbeltje. Niet dat dat nooit gebeurt, maar die duren niet zo lang.
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 16:40
Als ik het zo lees allemaal kan ik mij er weinig bij voorstellen. Bij ons is het heel anders. Ik zie de gym ook meer als een plek waar je naartoe gaat om 'de wereld te vergeten', gewichten te liften in een goede sfeer waarin tevens veel gemotiveerd wordt, met mij alle andere in 'ons groepje'. Er is niemand die er niet door kan liften.
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 16:47
Ik zag laatst een goed filmpje over wat de gym is. Kijken of ik hem kan vinden.
kidkash19dinsdag 19 augustus 2014 @ 16:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:40 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als ik het zo lees allemaal kan ik mij er weinig bij voorstellen. Bij ons is het heel anders. Ik zie de gym ook meer als een plek waar je naartoe gaat om 'de wereld te vergeten', gewichten te liften in een goede sfeer waarin tevens veel gemotiveerd wordt, met mij alle andere in 'ons groepje'. Er is niemand die er niet door kan liften.
Mwah bij ons is het niet anders, al loopt er best een beetje gewoon volk langs. Je merkt wel een andere sfeer als er judokas, tennis(t)ers, K1 vechters etc tegelijk bezig zijn dan niet.
Laatste tijd bv is het wat rustiger met atleten dus is de sfeer ook net ff anders
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 16:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:40 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Als ik het zo lees allemaal kan ik mij er weinig bij voorstellen. Bij ons is het heel anders. Ik zie de gym ook meer als een plek waar je naartoe gaat om 'de wereld te vergeten', gewichten te liften in een goede sfeer waarin tevens veel gemotiveerd wordt, met mij alle andere in 'ons groepje'. Er is niemand die er niet door kan liften.
Zo is het hier in Spanje ook. In NL willen vreemden nog wel eens rare vragen stellen met de bedoeling een praatje te maken. Maar dat heb je nou eenmaal in een David Lloyd, denk ik.
Phaelanx_NLdinsdag 19 augustus 2014 @ 17:00
Hier is het op een enkele uitzondering na gasten van 60 kilo die 18 jaar zijn en elke week precies hetzelfde doen met hetzelfde gewicht en oude mannen en vrouwen op de ellipticals.
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 17:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:52 schreef kidkash19 het volgende:

[..]

Mwah bij ons is het niet anders, al loopt er best een beetje gewoon volk langs. Je merkt wel een andere sfeer als er judokas, tennis(t)ers, K1 vechters etc tegelijk bezig zijn dan niet.
Laatste tijd bv is het wat rustiger met atleten dus is de sfeer ook net ff anders
Dope.

quote:
14s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:58 schreef Snakey het volgende:

[..]

Zo is het hier in Spanje ook. In NL willen vreemden nog wel eens rare vragen stellen met de bedoeling een praatje te maken. Maar dat heb je nou eenmaal in een David Lloyd, denk ik.
Ja inderdaad. Bij ons zie je juist dat de serieuze lifters in 'groepsverband' trainen en veel praatjes maken, terwijl de semi- en niet serieuze lifters alleen trainen.
Dvendinsdag 19 augustus 2014 @ 17:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:31 schreef Snakey het volgende:

[..]

Heb ik een bloedhekel aan. Maar het gebeurt thuis sowieso bijna niet meer. Het zijn over het algemeen dezelfde mensen die 's morgens vroeg trainen, dus die weten dat ze me met rust moeten laten. Hier train ik ook zo vroeg mogelijk, dan is het lekker rustig en degenen die er wel zijn trainen hard en zijn dus ook niet echt in voor een babbeltje. Niet dat dat nooit gebeurt, maar die duren niet zo lang.
Hier is zo vroeg mogelijk juist alles behalve oke. 1 keer geprobeerd, dat nooit weer. Kom nu meestal tussen 8 en 8.15 aan en vertrek een uur later weer. Nog nooit _O_ iemand tegengekomen.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:18 schreef Dven het volgende:

[..]

Hier is zo vroeg mogelijk juist alles behalve oke. 1 keer geprobeerd, dat nooit weer. Kom nu meestal tussen 8 en 8.15 aan en vertrek een uur later weer. Nog nooit _O_ iemand tegengekomen.
Zo vroeg mogelijk IS 8 uur hier. :P

Gym gaat om 8 uur open...
Verbodsborddinsdag 19 augustus 2014 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:18 schreef Dven het volgende:

[..]

Hier is zo vroeg mogelijk juist alles behalve oke. 1 keer geprobeerd, dat nooit weer. Kom nu meestal tussen 8 en 8.15 aan en vertrek een uur later weer. Nog nooit _O_ iemand tegengekomen.
8 uur vind ik persoonlijk pittig vroeg :D :P
Dvendinsdag 19 augustus 2014 @ 17:22
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:20 schreef Snakey het volgende:

[..]

Zo vroeg mogelijk IS 8 uur hier. :P

Gym gaat om 8 uur open...
Hier gaat hij om 6 uur open..
Dvendinsdag 19 augustus 2014 @ 17:23
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:20 schreef Verbodsbord het volgende:

[..]

8 uur vind ik persoonlijk pittig vroeg :D :P
Perfecte tijd voor mij. Begin met werken om 10.00, ben vaak om 6.30 al wakker. Voorheen was dat FOK!inbedtijd, bevalt dit me toch stukken beter. Na werk nog gaan wil ik ook niet want dan is het erg druk en heb ik er eigenlijk ook helemaal geen zin meer in.
Verbodsborddinsdag 19 augustus 2014 @ 17:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:23 schreef Dven het volgende:

[..]

Perfecte tijd voor mij. Begin met werken om 10.00, ben vaak om 6.30 al wakker. Voorheen was dat FOK!inbedtijd, bevalt dit me toch stukken beter. Na werk nog gaan wil ik ook niet want dan is het erg druk en heb ik er eigenlijk ook helemaal geen zin meer in.
Dan lijkt het me ideaal ja, ben persoonlijk geen ochtendpersoon.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 17:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:22 schreef Dven het volgende:

[..]

Hier gaat hij om 6 uur open..
Dan draai ik me nog een paar keer om.
Snakeydinsdag 19 augustus 2014 @ 17:33
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:20 schreef Verbodsbord het volgende:

[..]

8 uur vind ik persoonlijk pittig vroeg :D :P
Prima begin van de dag, even flink loos gaan in de gym. :P
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 17:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 16:47 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ik zag laatst een goed filmpje over wat de gym is. Kijken of ik hem kan vinden.
Het was natuurlijk Maxx Chewning - a beautiful strong woman. Vanaf 7:08.

Deuce92dinsdag 19 augustus 2014 @ 17:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:44 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Het was natuurlijk Maxx Chewning - a beautiful strong woman. Vanaf 7:08.

Goede motivational rant. Would rep.
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 18:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 17:57 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Goede motivational rant. Would rep.
Hij is op dit moment mijn favoriete YouTuber. Goede gast.
Deuce92dinsdag 19 augustus 2014 @ 18:12
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 18:02 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Hij is op dit moment mijn favoriete YouTuber. Goede gast.
Ik ben zelf niet van het powerliften, dus ik volg hem niet. Maar ik ken hem (net als Chelsea lifts) van zijn collab met Physiques of Greatness. Zieke DL die gast, zeker gezien zijn formaat.
Yuri_Boykadinsdag 19 augustus 2014 @ 18:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 18:12 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Ik ben zelf niet van het powerliften, dus ik volg hem niet. Maar ik ken hem (net als Chelsea lifts) van zijn collab met Physiques of Greatness. Zieke DL die gast, zeker gezien zijn formaat.
You know who it is. Link naar die collab?

Hij heeft ook andere filmpjes, zoals die Full Day of Eating, maar hij is zeker iel as fuck lol. Hij wordt nu gelukkig iets buffer, maar hij was eng mager.
Deuce92dinsdag 19 augustus 2014 @ 18:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 18:13 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

You know who it is. Link naar die collab?

Hij heeft ook andere filmpjes, zoals die Full Day of Eating, maar hij is zeker iel as fuck lol. Hij wordt nu gelukkig iets buffer, maar hij was eng mager.
Dizorndinsdag 19 augustus 2014 @ 20:01
In usc leiden mogen nu ook hbo'ers met korting, en nieuwe collegejaar. Maandag was het duidelijk upperbody dag. Ze haddem het squatrack geclaimed en omgetoverd tot decline bench press met een bench op een step.. :")
Verbodsbordwoensdag 20 augustus 2014 @ 00:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 20:01 schreef Dizorn het volgende:
In usc leiden mogen nu ook hbo'ers met korting, en nieuwe collegejaar. Maandag was het duidelijk upperbody dag. Ze haddem het squatrack geclaimed en omgetoverd tot decline bench press met een bench op een step.. :")
Haha wat :')

Vraagje trouwens, ben nu net begonnen met SS, en probeer 3x per week te squatten. Merk echter dat ik nog minstens 2/3 dagen flinke spierpijn heb. Wordt dit minder na een periode trainen, of is het iets waar je gewoon doorheem traint, en dus traint alsof je nergens last van hebt?
qua-patat-orbiswoensdag 20 augustus 2014 @ 00:42
http://imgur.com/a/EyzKg/layout/blog
BredeBroederwoensdag 20 augustus 2014 @ 00:52
Eindelijk een jongen in de gym die ook SS doet :D

Squat van 85 en een BP van 80, wel mooie ATG squats trouwens :)
Verbositywoensdag 20 augustus 2014 @ 00:54
quote:
1s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 00:19 schreef Verbodsbord het volgende:

[..]

Haha wat :')

Vraagje trouwens, ben nu net begonnen met SS, en probeer 3x per week te squatten. Merk echter dat ik nog minstens 2/3 dagen flinke spierpijn heb. Wordt dit minder na een periode trainen, of is het iets waar je gewoon doorheem traint, en dus traint alsof je nergens last van hebt?
Is nogal persoonlijk n.a.v. mijn ervaringen.

Heb er zelf nooit meer last van op het introduceren van nieuwe oefeningen nagelaten. Tijdens het volgen van SS had ik alleen in de eerste maand spierpijn.Ondervond bij 5/3/1 ook geen spierpijn. Komt mede door de hoge intensiteit+low reps. Zodra er lunges worden toegevoegd of high rep squats kwam de spierpijn ook opzetten.

Degene waarmee ik de afgelopen 6 maanden heb getraind ervoer wel wekelijks spierpijn tijdens 5/3/1. Zijn trainingsstijl was echter dat van een bodybuilder voordat hij overstapte op 5/3/1.
Nic1woensdag 20 augustus 2014 @ 05:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 augustus 2014 20:01 schreef Dizorn het volgende:
In usc leiden mogen nu ook hbo'ers met korting, en nieuwe collegejaar. Maandag was het duidelijk upperbody dag. Ze haddem het squatrack geclaimed en omgetoverd tot decline bench press met een bench op een step.. :")
Dat zie ook hier ook vaak. Ik doe het zelf nooit decline, maar ik kan eigenlijk geen betere manier vinden van decline benchen. Irritanter vind ik het als iemand deadlift in het squatrack, er is hier genoeg ruimte om het erbuiten te doen. :)

quote:
1s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 00:19 schreef Verbodsbord het volgende:

[..]

Haha wat :')

Vraagje trouwens, ben nu net begonnen met SS, en probeer 3x per week te squatten. Merk echter dat ik nog minstens 2/3 dagen flinke spierpijn heb. Wordt dit minder na een periode trainen, of is het iets waar je gewoon doorheem traint, en dus traint alsof je nergens last van hebt?
Ik heb zelf alleen de eerste week tijdens een nieuw schema spierpijn, daarna nooit tot ik weer iets verander.
Dizornwoensdag 20 augustus 2014 @ 07:04
Inderdaad, na de eerste keer squatten liep ik 3 dagen mank. Nu voel ik mn spieren wel eens maar geeft geen klachten meer :)

Sowieso mensen en squatrack. Ik was bekend met de "curlen in het squatrack" gehaat maar hd niet verwacht dat mensen ook echt t rack in beslag nemen voor bullshit dingen. Balanceren op een bosubal in het squatrack. En altijd op 1m afstand van de spiegel gaan curlen.

Maar squatten doen ze niet zo vaak. Er zijn 3 barbells in t usc en grote kans dat er dus 3x bench mee gedaan wordt :'(
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 08:51
Spierpijn heb ik alleen als ik slecht geslapen heb. 8-9 uur, en ik heb nergens last van. Maar hoe minder slaap, hoe meer pijn.
Deuce92woensdag 20 augustus 2014 @ 08:59
Ik heb een paar weken geleden voor het eerst seated calf raises gedaan met een barbell (nast standing calf raises, die ik al eeuwen doe). Sindsdien doe ik dat eens per vier dagen (leg day), en ik heb nú nog steeds spierpijn de dag erna. Normaal heb ik maar een of twee keer spierpijn als ik een nieuwe oefening doe. :')
star_gazerwoensdag 20 augustus 2014 @ 09:10
Wat is beter tijdens de cut om zoveel mogelijk kracht en massa te behouden na een 5/3/1 bulk cycle?

5x5 of 3x8?

5/3/1 heb ik even mentaal geen zin meer in.
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 10:56
Godver. Ik dacht gisteren dat ik een beetje spierpijn had, maar vanmorgen tijdens het trainen lijkt het toch een lichte blessure te zijn in mijn schouders. Voorkant schouders is erg gevoelig en keihard.

Morgenochtend maar weer eens de elastic bands gebruiken.
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 11:32
Gadverdamme, er zit de laatste tijd een of andere enge vent in de kleedkamer, in verschillende stadia van ontkleding. Die doet niets anders dan daar zitten en rondlopen, naakt of halfnaakt, en spelen met z'n tablet. Trainen doet hij verder niet, alleen een beetje zitten en af en toe onder de douche of scheren. Dan heeft hij ook nog altijd hardop muziek aan staan - smooth jazz, a.k.a. pornomuziek.

Dat maakt het héél ongemakkelijk als je zelf in de douche wilt. Ik voel me telkens een beetje aangerand als die kerel er is... :@
setowoensdag 20 augustus 2014 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 11:32 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Gadverdamme, er zit de laatste tijd een of andere enge vent in de kleedkamer, in verschillende stadia van ontkleding. Die doet niets anders dan daar zitten en rondlopen, naakt of halfnaakt, en spelen met z'n tablet. Trainen doet hij verder niet, alleen een beetje zitten en af en toe onder de douche of scheren. Dan heeft hij ook nog altijd hardop muziek aan staan - smooth jazz, a.k.a. pornomuziek.

Dat maakt het héél ongemakkelijk als je zelf in de douche wilt. Ik voel me telkens een beetje aangerand als die kerel er is... :@
_O-
H1N1woensdag 20 augustus 2014 @ 11:37
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 11:32 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Gadverdamme, er zit de laatste tijd een of andere enge vent in de kleedkamer, in verschillende stadia van ontkleding. Die doet niets anders dan daar zitten en rondlopen, naakt of halfnaakt, en spelen met z'n tablet. Trainen doet hij verder niet, alleen een beetje zitten en af en toe onder de douche of scheren. Dan heeft hij ook nog altijd hardop muziek aan staan - smooth jazz, a.k.a. pornomuziek.

Dat maakt het héél ongemakkelijk als je zelf in de douche wilt. Ik voel me telkens een beetje aangerand als die kerel er is... :@
Alsof je zelf bent beland in een scene van een gayfilm. Mooi verhaal!
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 12:33
quote:
1s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 11:37 schreef H1N1 het volgende:

[..]

Alsof je zelf bent beland in een scene van een gayfilm. Mooi verhaal!
Nu, ik ben geen expert op het gebied van homoporno, maar als dat lijkt op heteroporno dan is het precies zoals in een scène uit een gayfilm. Ik verwacht ieder moment twee armen om me heen en iets dat in mijn dij prikt... :'(

Het is trouwens wel extreem goed voor m'n glutes, om die zo een paar minuten panisch aangespannen te houden.
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 12:33 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Nu, ik ben geen expert op het gebied van homoporno, maar als dat lijkt op heteroporno dan is het precies zoals in een scène uit een gayfilm. Ik verwacht ieder moment twee armen om me heen en iets dat in mijn dij prikt... :'(

Het is trouwens wel extreem goed voor m'n glutes, om die zo een paar minuten panisch aangespannen te houden.
Creeps. In de David Lloyd hadden ze bij 1 douche een gordijn opgehangen voor moslims. Dat er 2 dagen gehangen en toen moest het weer weg. Teveel homo's die er misbruik van maken.

Weer zo'n voordeel van 's morgens ipv 's avonds te trainen.
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 12:56
quote:
10s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 12:50 schreef Snakey het volgende:

[..]

Creeps. In de David Lloyd hadden ze bij 1 douche een gordijn opgehangen voor moslims. Dat er 2 dagen gehangen en toen moest het weer weg. Teveel homo's die er misbruik van maken.

Weer zo'n voordeel van 's morgens ipv 's avonds te trainen.
WTF, kunnen die ventjes zich niet inhouden tot ze thuis zijn of zo? :r Overigens heb ik liever dat ze aan elkaar zitten dan dat ze naar mij gaan zitten staren.

Gelukkig weten genoeg homo's zich wel te gedragen.
Dvenwoensdag 20 augustus 2014 @ 13:07
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 12:56 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

WTF, kunnen die ventjes zich niet inhouden tot ze thuis zijn of zo? :r Overigens heb ik liever dat ze aan elkaar zitten dan dat ze naar mij gaan zitten staren.

Gelukkig weten genoeg homo's zich wel te gedragen.
Dat krijg je met zulke glutes
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 13:08
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 13:07 schreef Dven het volgende:

[..]

Dat krijg je met zulke glutes
My chocolate shakes bring all the gays to the yard. :D
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 13:12
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 12:56 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

WTF, kunnen die ventjes zich niet inhouden tot ze thuis zijn of zo? :r Overigens heb ik liever dat ze aan elkaar zitten dan dat ze naar mij gaan zitten staren.

Gelukkig weten genoeg homo's zich wel te gedragen.
Eh nou, het is misschien nieuw voor je, maar dit zijn vaak getrouwde mannen van middelbare leeftijd...
Panzermauswoensdag 20 augustus 2014 @ 13:15
quote:
10s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 12:50 schreef Snakey het volgende:

[..]

Creeps. In de David Lloyd hadden ze bij 1 douche een gordijn opgehangen voor moslims. Dat er 2 dagen gehangen en toen moest het weer weg. Teveel homo's die er misbruik van maken.

Weer zo'n voordeel van 's morgens ipv 's avonds te trainen.
Hahah goddamn. :')
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 13:16
quote:
7s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 13:12 schreef Snakey het volgende:

[..]

Eh nou, het is misschien nieuw voor je, maar dit zijn vaak getrouwde mannen van middelbare leeftijd...
Nee, zoiets had ik al gedacht. Dezelfde figuren die 's avonds in het park achter de bosjes liggen. Maar dat ze dan op z'n minst een hotelkamer nemen of zo...
setowoensdag 20 augustus 2014 @ 13:20
quote:
7s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 13:12 schreef Snakey het volgende:

[..]

Eh nou, het is misschien nieuw voor je, maar dit zijn vaak getrouwde mannen van middelbare leeftijd...
Hebben ze jou weleens meegevraagd?
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 13:28
quote:
7s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 13:20 schreef seto het volgende:

[..]

Hebben ze jou weleens meegevraagd?
Gevraagd niet nee. Maar dit werkt meestal door lichaamstaal en alleen maar suggesties, om altijd te kunnen zeggen dat het niet was wat je dacht als het misgaat denk ik. Maar dat is wel eens gebeurt ja.
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 13:30
Hier trouwens een foto van toen het misging bij Andy. Een filmpje heb ik nog niet voorbij zien komen. Hij blijft erbij dat het de strap was die losschoot waardoor hij de bar kwijtraakt, en zijn ellenboog blesseert.

10460640_684519721636415_8357734185755204995_o.jpg
Beachwoensdag 20 augustus 2014 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 00:52 schreef BredeBroeder het volgende:
Eindelijk een jongen in de gym die ook SS doet :D

Squat van 85 en een BP van 80, wel mooie ATG squats trouwens :)
SS en highbar? wat
BredeBroederwoensdag 20 augustus 2014 @ 15:00
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 14:17 schreef Beach het volgende:

[..]

SS en highbar? wat
Tsja, het is wel een rare versie, BP, SQ en DL deed die, terwijl DL op OHP dag staat :P.

Cutten gaat nog steeds lekkah trouwens, gister een soort van cheatday met milka chocolate :9 maar de spiegel liegt niet. Snap niet dat mensen zoveel moeite hebben met afvallen, die 10000'en health coaches om mensen te helpen, gewoon onder je behoefte en sporten met je kut, niet zo lastig..
Sapstengelwoensdag 20 augustus 2014 @ 15:05
Afvallen is idd niet moeilijk als de motivatie er is. Alleen waarom nu cutten, je begint net goed krachtgains te maken toch? Gewoon 1-2 jaar doorbulken met een surplus van 300-500 kcal, dan maak je ook jarenlang gains. Als je jezelf te dik voelt gewoon paar weken recomp doen om even snel wat kwijt te raken met minimaal krachtverlies.
Deuce92woensdag 20 augustus 2014 @ 15:07
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:00 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Tsja, het is wel een rare versie, BP, SQ en DL deed die, terwijl DL op OHP dag staat :P.

Cutten gaat nog steeds lekkah trouwens, gister een soort van cheatday met milka chocolate :9 maar de spiegel liegt niet. Snap niet dat mensen zoveel moeite hebben met afvallen, die 10000'en health coaches om mensen te helpen, gewoon onder je behoefte en sporten met je kut, niet zo lastig..
Veel mensen vinden calorieën tellen 'obsessief bezig zijn' en doen het liever zonder. Het resultaat is dat ze óf zichzelf uithongeren en uiteindelijk toegeven aan cravings en weer vet worden, óf ze blijven te veel eten onder het mom van 'ja, moet toch het oventje hoog houden' en 'als je te weinig eet gaat je lichaam in de spaarstand,' waardoor ze dus ook niet afvallen.

Daarna komen ze met smoesjes als 'ja ik kan gewoon echt niet aanvallen, zal wel dikke botten hebben.' :')
Deuce92woensdag 20 augustus 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:05 schreef Sapstengel het volgende:
Afvallen is idd niet moeilijk als de motivatie er is. Alleen waarom nu cutten, je begint net goed krachtgains te maken toch? Gewoon 1-2 jaar doorbulken met een surplus van 300-500 kcal, dan maak je ook jarenlang gains. Als je jezelf te dik voelt gewoon paar weken recomp doen om even snel wat kwijt te raken met minimaal krachtverlies.
Lijk me dat het met cutten toch makkelijker is om even snel wat kwijt te raken dan met een paar weken recomp. En aangezien hij nog niet zo lang bezig is heeft hij ook minder spiermassa om te verliezen.
BredeBroederwoensdag 20 augustus 2014 @ 15:10
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:05 schreef Sapstengel het volgende:
Afvallen is idd niet moeilijk als de motivatie er is. Alleen waarom nu cutten, je begint net goed krachtgains te maken toch? Gewoon 1-2 jaar doorbulken met een surplus van 300-500 kcal, dan maak je ook jarenlang gains. Als je jezelf te dik voelt gewoon paar weken recomp doen om even snel wat kwijt te raken met minimaal krachtverlies.
Dat ben ik ook van plan, maar recomp is toch ook cutten of? Als ik weer happy ben over het totaalplaatje ga ik uiteraard weer bulken.
Lightweightwoensdag 20 augustus 2014 @ 15:44
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:05 schreef Sapstengel het volgende:
Afvallen is idd niet moeilijk als de motivatie er is. Alleen waarom nu cutten, je begint net goed krachtgains te maken toch? Gewoon 1-2 jaar doorbulken met een surplus van 300-500 kcal, dan maak je ook jarenlang gains. Als je jezelf te dik voelt gewoon paar weken recomp doen om even snel wat kwijt te raken met minimaal krachtverlies.
Wat bedoel je precies met recompen? Toch niet zo'n gaar 25g carbs en 50000g fat dieet? Volgens mij ga je dan dik dood.
Sapstengelwoensdag 20 augustus 2014 @ 15:47
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:09 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Lijk me dat het met cutten toch makkelijker is om even snel wat kwijt te raken dan met een paar weken recomp. En aangezien hij nog niet zo lang bezig is heeft hij ook minder spiermassa om te verliezen.
Klopt, maar als je dan cut blijft er ook zo weinig over.

En recompen is geen gek dieet met 25g carbs. Gewoon een paar weken onder onderhoud gaan zitten als een kleine mini cut, ipv wat je normaal doet in een cut: langzaam afvallen over een periode van enkele maanden.
Deuce92woensdag 20 augustus 2014 @ 15:51
quote:
1s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:47 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Klopt, maar als je dan cut blijft er ook zo weinig over.

En recompen is geen gek dieet met 25g carbs. Gewoon een paar weken onder onderhoud gaan zitten als een kleine mini cut, ipv wat je normaal doet in een cut: langzaam afvallen over een periode van enkele maanden.
Dus met recompen doel je op een korte periode cutten?
Dizornwoensdag 20 augustus 2014 @ 16:05
Oneindige angst voor cutten altijd :') Als je niet debiel laag gaat zitten smelten je spieren echt niet weg. Je spieren zijn NOOD-voorraad voor je lichaam. Als je jezelf niet uithongert gaat je lichaam je spieren echt niet zomaar afbreken. Gewoon zorgen dat je genoeg eet (met name eiwitjes natuurlijk), dan kan je prima 500 kcal onder verbruik en afvallen.

Zag laatst de uitleg op Scooby z'n site over 'building muscle and burning fat'. Lekker simpel doch duidelijk neergezet.
Ser_Ciappellettowoensdag 20 augustus 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:05 schreef Sapstengel het volgende:
Afvallen is idd niet moeilijk als de motivatie er is. Alleen waarom nu cutten, je begint net goed krachtgains te maken toch? Gewoon 1-2 jaar doorbulken met een surplus van 300-500 kcal, dan maak je ook jarenlang gains. Als je jezelf te dik voelt gewoon paar weken recomp doen om even snel wat kwijt te raken met minimaal krachtverlies.
Dik voelen heeft vaak meer te maken met wat je eet dan hoeveel je eet. Van 1000kcal rijst voel je je een stuk minder dik dan van 1000kcal donuts, hoewel je qua volume veel meer rijst moet eten. En als je van de ene op de andere dag een kilo zwaarder bent, is dat meestal 90% vocht, dus ook geen reden om te panikeren.
Sapstengelwoensdag 20 augustus 2014 @ 16:15
quote:
0s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 15:51 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Dus met recompen doel je op een korte periode cutten?
Ja, geen idee of dat de juiste betekenis is, maar zo hoor ik het om me heen altijd gebruikt worden.
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 16:16
In m'n 'nieuwe' gym hebben ze bijna dezelfde schijven als deze. Heel irritant: de stalen ringen aan de binnenkant komen los. Goedkope troep. :')

4334.jpg
Cataclystwoensdag 20 augustus 2014 @ 16:17
Holy shit. Check deze parel van Dan Green. Wat een baas

Dan Green - 716 x 7 (325 kg) Sumo Deadlift:
Deuce92woensdag 20 augustus 2014 @ 17:09
quote:
1s.gif Op woensdag 20 augustus 2014 16:15 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Ja, geen idee of dat de juiste betekenis is, maar zo hoor ik het om me heen altijd gebruikt worden.
Ik was onder de indruk dat een recomp inhoudt dat je zowel vet wil verliezen als spiermassa opbouwen d.m.v. een zeer klein deficit. M.a.w. iets dat alleen een beginner zou kunnen doen.
Snakeywoensdag 20 augustus 2014 @ 17:12
Zag toevallig net dit (redelijke) stukje over spierbehoud en cutten op FB. http://generationironoffi(...)sthash.KU5DgHLz.dpbs
Deuce92woensdag 20 augustus 2014 @ 17:20
Tijdens mijn laatste twee cuts heb ik vrij weinig spiermassa verloren. Mijn kracht is ook amper achteruit gegaan. Ik trainde aan het einde van m'n cut vaak met dezelfde gewichten, alleen vaak 1 rep minder (7 ipv 8 bijvoorbeeld). Tijdens mij cuts daarvoor ben ik een stuk meer kwijtgeraakt (ondanks dat ik minder had om kwijt te raken :')).

Het enige verschil tussen mijn cut en bulk fasen is mijn voeding. Ik pak minimaal 200g eiwitten i.p.v. 150g. En daarnaast verlaag ik mijn calorie inname. Eerst ga ik ~300 kcal onder onderhoud zitten, en daarna verlaag ik het met 100 kcal als ik minder dan 0.5kg verlies in een week.

Works for me.
rumiiiwoensdag 20 augustus 2014 @ 18:44
Excuses als ik voor vragen over voeding ergens anders moet zijn

Wat zijn goedkope, 'easy' koolhydraten? Brinta havermout fokt m'n stoelgang op jwz