abonnement Unibet Coolblue
pi_128903464
Originele OP:

quote:
Op zondag 3 januari 2010 01:17 schreef Quickie_Butt het volgende:
Het viel me op dat er nog geen centraal topic is voor depressies en/of angstklachten. Wel een topic over medicatie bij psychische problemen en een hoe voel je je nu topic, maar die dekken naar mijn mening niet helemaal de lading.

Ik denk dat dit topic wel kan bijdragen in dit subforum. Veel mensen kampen namelijk met depressieve of angstklachten en zo kunnen we een beetje steun bij elkaar zoeken en elkaar van adviezen en tips voorzien :)
Korte omschrijving depressie:

quote:
Depressie
Iemand met een depressie heeft last van een hevige neerslachtigheid.

Die neerslachtigheid klaart niet na een paar dagen vanzelf op, maar duurt minimaal twee weken. Depressie moet niet verward worden met 'gewone' neerslachtigheid die iedereen wel eens heeft. Bij een depressie is deze heviger en tast het dagelijks functioneren aan.

Bron: http://www.trimbos.nl/onderwerpen/psychische-gezondheid/depressie
Korte uitleg van angststoornissen:

quote:
Angststoornissen
Angststoornissen zijn in de psychiatrie de meest voorkomende aandoeningen. Sommige van deze aandoeningen worden fobie genoemd. Het gemeenschappelijke kenmerk van angststoornissen, is dat er sprake is van angst. Mensen kunnen zo angstig zijn dat het hun leven ontregelt.

Wanneer spreken we van een angststoornis?

Angst is een gevoel dat optreedt bij dreigend gevaar. De emotie ontstaat als het welzijn van een persoon direct wordt bedreigd, maar ook als een persoon een situatie als bedreigend ervaart. Als een angst geen reële grond heeft en de betrokken persoon er sociale of beroepsmatige problemen door ondervindt, is er sprake van een stoornis.

In het diagnostisch classificatiesysteem DSM-IV worden de volgende angststoornissen onderscheiden:

Paniekstoornis met of zonder agorafobie
Sociale fobie of angststoornis
Specifieke of enkelvoudige fobie
Obsessief-compulsieve stoornis of dwangstoornis
Gegeneraliseerde angststoornis
Posttraumatische stress-stoornis
Hypochondrie
Angststoornis door een lichamelijke aandoening
Acute stressstoornis
Angststoornis door alcohol of drugs

Voor de Multidisciplinaire Richtlijn Angststoornissen is de indeling van de DSM-IV als uitgangspunt genomen. Van de onderscheiden angststoornissen zijn de volgende aandoeningen opgenomen in de richtlijnen:

Paniekstoornis met en zonder agorafobie
Sociale fobie
Specifieke fobie
Obsessief-compulsieve stoornis
Gegeneraliseerde angststoornis
Posttraumatische stress-stoornis

Bron: http://www.trimbos.nl/ond(...)stoornissen-algemeen
pi_128903486
Maar vraag me niet dingen in de OP te veranderen, want ik ben nu vaker offline dan online! :D
  zaterdag 13 juli 2013 @ 13:40:19 #3
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128903540
En daar gaan we weer!

Vanmorgen weer wat ritalin genomen om te kijken of ioc er weer een beetje tegen kan. Wel maar 5 mg, maar dat ging redelijk. De rest vd dag neem ik het even niet, morgen weer denk ik. Dan maar weer langzaam opbouwen, want ik werd wel een chaos. Hihi
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_128903584
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 13:40 schreef Murmeli het volgende:
En daar gaan we weer!

Vanmorgen weer wat ritalin genomen om te kijken of ioc er weer een beetje tegen kan. Wel maar 5 mg, maar dat ging redelijk. De rest vd dag neem ik het even niet, morgen weer denk ik. Dan maar weer langzaam opbouwen, want ik werd wel een chaos. Hihi
Gek, ik begon gewoon met 5mg per 4 uur en bouwde daarna op naar 10mg. Waar kreeg je dan last van?

Edit:Maar ik ben even een wandelingetje maken! :D
  zaterdag 13 juli 2013 @ 13:47:54 #5
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128903749
Ik verdroeg het niet meer doordat ik geen ad meer slik. Mijn hart ging raar doen, vond ik, dus daarom was ik gestopt.
En ik slik er sws lage dosis van omdat ik er altijd heftig op reageer. Snel een nerveus gevoel enzo.
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_128903758
Graag meningen over het volgende of toevoegingen etc. Op een geschikt moment aangekomen voor mij het aan te kaarten

quote:
Uit laboratoriumonderzoek blijkt dat slaapdeprivatie voor mensen over het algemeen minder ernstige gevolgen heeft dan voor dieren. Het onderzoek heeft o.a. aangetoond dat slaapdeprivatie leidt tot slaperigheid en een verminderd cognitief functioneren. Dit blijkt o.a. uit vergeetachtigheid, tragere reacties op prikkels uit de omgeving en het maken van fouten in taken die aandacht en concentratie vereisen.[2] Het kan ook leiden tot emotionele overgevoeligheid[3]. Bij langdurige onthouding van slaap (bijvoorbeeld enkele nachten aaneen helemaal niet slapen) kunnen soms hallucinaties optreden. Het lichamelijk prestatievermogen lijkt daarentegen minder schade te ondervinden van slaapdeprivatie. [4] Er is een geval bekend waarbij een 17-jarige jongen het presteerde om 264 uur (ongeveer 11 dagen) niet te slapen. Hierdoor verwierf hij zich een plaats in het Guinness Book of Records[5] Laboratoriumonderzoek waarbij mensen alleen tijdens de droomslaap (remslaap) worden gewekt, laat zien dat zich een behoefte aan droomslaap lijkt op te bouwen. Als proefpersonen na een periode van remslaaponthouding weer normaal mogen slapen, lijkt het tekort te worden 'ingehaald' en wordt er relatief veel slaaptijd aan dromen (remslaap) besteed. De resultaten van dit onderzoek blijken echter niet altijd consistent[6]. Er bestaat ook een verband tussen depressie en slaapstoornissen, zoals blijkt uit een meer gefragmenteerde slaap, vaker en vroeger wakker worden. Onthouding van slaap is echter ook toegepast als behandeling van depressies. Daarbij blijkt dat slaaponthouding juist leidt tot een vermindering van depressieve klachten. Bij totale slaapdeprivatie (helemaal niet mogen slapen) zijn de effecten het duidelijkst zichtbaar
Bij mij is een zeer duidelijke afname van spanning en angst. (Ook menigeen wel opgevallen hoe het mijn concentratie en vooral typen bëinvloedt Ook al doe ik erg m'n best nu.

Voor mij geldt daar ook enigzins het tegenstrijdige punt.(Real life) Dat ik enige angst juist weer opwek bang dat ik fouten maken op wat voor manier in bijzijn van anderen. Toch is de afname hoger.
De reden waarom ik dit (alweer) test is om te zien waar ik verbanden precies kan leggen van die angstafname, dus een oorzaakspunt mogelijk vinden van mijn angst en vervolgens een mogelijke oplossing vinden zonder daadwerkelijk mijzelf te onthouden van slaap. Hoewel ik vast wat vaagjes overkom neem ik aan dat mijn idee/plan/theorie/biertje(nee grapje) wel enigzins logisch overkomt?

fire away
Touching from a distance ~
pi_128903852
Wat ik er zo even als praktische mogelijkheid uitpik tragere reacties op prikkels, wat de reden zou kunnen zijn misschien voor minder ervaring van angsten.
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 13:54:24 #8
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128903920
Ik zou dit niet zonder begeleiding van een arts doen. Zeker niet als je al stemmings- of angstklachten hebt.
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_128904057
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 13:54 schreef Murmeli het volgende:
Ik zou dit niet zonder begeleiding van een arts doen. Zeker niet als je al stemmings- of angstklachten hebt.
Weet bij mijzelf al dat ik vrijwel ongevoelig ben voor de meeste psychische klachten. Het enige wat ik vandaag ervaren heb als klacht was ik tijdelijk mijn opgekropte gevoelens/emotie's moeilijker kon binnenhouden. In het veleden vaak genoeg langer wakker dan nu. Maar overduidelijk concentratieproblemen, wat ik geen punt vind.
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 14:07:55 #10
407060 Bumskie
Bummerdebumbumskie!
pi_128904340
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 13:54 schreef Murmeli het volgende:
Ik zou dit niet zonder begeleiding van een arts doen. Zeker niet als je al stemmings- of angstklachten hebt.
Mee eens.

Uit vorige topic
quote:
Oke, er word dus ff veel van je gevraagd! Maar je kunt het! Doe wat je moet doen en laat vallen wat je kan missen!

Worst case: je slaapt zondag niet.. Dan ben je iig op tijd voor je examen en dat examen red je ook! En mocht je het om welke reden niet halen moet je 1 examen over doen... Dan is niet je hele schooljaar weggegooid!

Succes
Ja dan ben ik inderdaad optijd, maar waarschijnlijk wel dood moe. En over niet slagen en schooljaar zit even anders bij mij;
Ik doe de (avond)opleiding pedicure,als ik dit theorieexamen haal maandag mag ik eind sept me praktijkexamen doen en ben ik klaar. Ik wil klaar zijn met school trek het niet meer. Oa omdat de docente de pik op me heeft en ik dit niet kan handelen nu ik zo depresief ben.
Als ik het niet haal kan ik pas in oktober examen doen en pas veel later de praktijkexamen. Daarom ligt er op dit examen wat meer druk dan op de vorige omdat mijn einddatum van klaar zijn met school ervanaf hangt. Maar we blijven inderdaad positief, ik ga gewoon slagen...!
Leer van gisteren, droom van morgen maar leef vandaag!
  zaterdag 13 juli 2013 @ 14:26:33 #11
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128904825
Ik heb maar echt 1 goede psychiater gehad, 1tje die luisterde en open stond wanneer ik met een suggestie kwam mits ik het onderbouwde. Daarnaast ook toestond als ik dat wilde zelf de dosering te bepalen tot een bepaalde hoogte. 'omdat ik mij waarschijnlijk toch al meer in dat middel verdiept had") Naast het luisteren van mijn mening gaf hij vanzelfsprekend ook zijn eigen mening.
Het eerste gesprek wat ik met hem had kon ik hem gelijk al waarderen, hij zei 'alcohol is een goede medicatie' maar het sloopt je lever en je sociale leven. 'Maarja dat heb nu toch al niet' Hard maar duidelijk. Ben takkenkamp misschien wel eens van gehoord was met dat hiv schandaal die in die zaak nogal dicht met justitie werkte. Helaas heeft hij een andere baan genomen en ben ik weer bij een standaard type psychiater die minder weet en zeker niet zal willen/durven afwijken zoals ze dat altijd mooi noemen. Het protocol. Dus standaard ad medicatie weer en vermoedt dat de aankomende therapieën met de alweer een nieuwe psychologe net zoveel resultaat zullen boeken als degenen hiervoor, vooral omdat ze de neiging hebben hun soort protocollen ook te blijven aanhouden. Ik weet waar ik mee bezig ben ik weet de mogelijke consequenties(vrijwel nihil Ik neem hiermee een actieve stap om mijn probleem zelf op te lossen (eerst bij een stapje maar houden ;)) Maar na jarenlang vrijwel niet buiten meer komen en te moeten hopen totdat ik misschien eens geluk krijg als een psych mij bij toeval het juiste middel voorschrijft. No thanx. oef, wat een verhaal zeg, ik moest blijkbaar iets kwijt ;).

Ook wel grappig wat hij het eerste gesprek zei: Wanneer het protocol dat de andere psychiaters toepassen geen effect op hun client had werden ze doorgestuurd naar hem, :P

[ Bericht 4% gewijzigd door Purplesparks op 13-07-2013 14:32:37 ]
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 15:00:27 #12
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_128905634
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 13:36 schreef Murmeli het volgende:
Awww D-tje
Van filosoferen kan je heel zwaarmoedig worden inderdaad. Ik doe dat ook niet meer, want dan stort ik ook in. Ik denk dus ook niet dat je perse nog depressief bent omdat je je gisteren zo voelde hoor. Probeer de dagen per stuk te bekijken en je emoties ook. 1 klotedag is niet meteen een depressie.
Heeft bij mij ook effe geduurd hoor, voor ik het zo kon zien. Het maakt mijn leven een heel stuk lichter.
Das lief Murm! :*.

Maar het is niet dat ik dit concludeer op basis van een avond, het is eigenlijk alweer een hele tijd dat ik weinig plezier in dingen heb, mijn geest erg "bewolkt" en niet helder aanvoelt, en ik ook echt de zin en de energie niet heb om de dingen te doen die het leven leuker/aangenamer maken. Het interesseert en boeit mij op dit moment gewoon even niet.
Volgens mij zijn dit bij uitstek condities die bij een depressie horen, vandaar dat ik de conclusie trek.

Ondanks de dip gisteren, vond ik het wel gigantisch fijn om met haar te filosoferen. Ik voelde me wel levend ondanks dat ik half met tranen in mijn ogen emo stond te wezen. :').

Hoe dan ook, ik hoop dat het begrip en de erkenning dat de dip op dit moment gewoon aanwezig is, deel is van de overwinning. :).
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
  zaterdag 13 juli 2013 @ 15:00:39 #13
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_128905640
Hoe voel jij je nu trouwens, fysiek en geestelijk, Murmeli?
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
  zaterdag 13 juli 2013 @ 15:03:21 #14
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_128905701
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 13:36 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Zit er dan op zn minst wel een stijgende lijn in? :)

Een stijgende lijn? Goede vraag... Ik heb het gevoel van wel, al is het uitputtingsslag met toppen en dalen, en af en het gevoel weer terug bij af te zijn. Maar soms ook tijdelijk het gevoel dat het even "onbewolkt" is daarboven.

Moeilijk er, all in all, een bepaalde lijn in te trekken.
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
  zaterdag 13 juli 2013 @ 15:10:37 #15
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128905883
Niet raar bedoeld maar doet me een beetje denken aan stukje van Theo Maassen. Over wat de bedoeling niet is. Toen al die jaren geleden dat eerste beestje aan land kroop vanuit de oceaan. En de rest dan hadden geroepen 'hey dat is niet de bedoeling he!'

Overigens een nadeel van mijn plan ik ben te veel met afleidende dingen bezig.
Touching from a distance ~
pi_128906146
Ik dip vandaag gewoon verder :r }:|
Vanochtend vroeg m'n bed uitgerold omdat m'n broer, schoonzus en nichtje kwamen, dat lukte wonderwel na een beroerde nacht. Als ze hier zijn heb ik het oprecht naar m'n zin, is iedereen weer weg dan duikel ik weer naar beneden qua stemming. Altijd in de weekenden ook :')
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  zaterdag 13 juli 2013 @ 15:21:04 #17
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128906148
http://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_familial_insomnia Nou dit lijkt me dus wel extreem erg om te hebben. De onmogelijkhed nog te kunnen slapen. Aftakeling geestelijk en lichamelijk en uiteindelijk de dood.
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 16:01:11 #18
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128907111
Plaats dit stukje ook even hier, misschien dat mensen het wel interessant vinden om te lezen daar het overeenkomt met tt. Ook van wiki af trouwens.

Treatment for depression[edit]
Recent studies show sleep restriction has some potential in the treatment of depression. As many as 60% of patients, when sleep-deprived, show immediate recovery, although most relapse the following night. The effect has been shown to be linked to increases in the brain-derived neurotrophic factor (BDNF).[65] It has been shown that chronotype is related to the effect of sleep deprivation on mood in normal people. Those with morningness preference become more depressed following sleep deprivation while those with eveningness preference show an improvement in mood.[66]
The incidence of relapse can be decreased by combining sleep deprivation with medication.[67] Many tricyclic antidepressants suppress REM sleep, providing additional evidence for a link between mood and sleep.[68] Similarly, tranylcypromine has been shown to completely suppress REM sleep at adequate doses.

edit

oh really :')

Voluntary[edit]
Sleep deprivation can sometimes be self-imposed due to a lack of desire to sleep and/or the habitual use of stimulant drugs (i.e. Cocaine, Amphetamines, etc.) Recent studies have also suggested that sleep deprivation produces similar effects in the brain to that of an SSRI in persons with depression, thus ensuing a clinical, self-imposed remedy.[69] However, most individuals suffering from clinical depression are not aware that lack of sleep is having a direct positive effect on mood. Sleep deprivation is also self-imposed to achieve personal fame in the context of record-breaking stunts. People also use voluntary sleep deprivation to help them convert from monophasic sleep to polyphasic sleep.

[ Bericht 28% gewijzigd door Purplesparks op 13-07-2013 16:14:50 ]
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 16:29:36 #19
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128907854
Ha alweer iets juist ingeschat, schouderklopje zelf.. Bipolaire and mood disorder gevoelig zoals eerder door iemand gemeld werd maar het gaat mij om het volgende, mensen die meer open staan voor suggestie zijn ook gevoeliger een bepaalde psychotische staat te bereiken vergelijkbaar aan mensen die gevoeliger zijn voor hypnose, waar ik na een test toen uitkwam volledig ongevoelig voor.was. Wat dan helaas tenminste een gedeelte is voor die spanning van mij, volgende voorspelling. Ik zit er nooit naast. (okee okee af en toe,nu niet.) Zal verder trouwens stoppen dit topic nog verder vol te proppen. En users weer alle ruimte laten. :)
Touching from a distance ~
pi_128909568
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 15:21 schreef Purplesparks het volgende:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_familial_insomnia Nou dit lijkt me dus wel extreem erg om te hebben. De onmogelijkhed nog te kunnen slapen. Aftakeling geestelijk en lichamelijk en uiteindelijk de dood.
Het kan altijd erger :P (al heb ik het zelf niet slecht getroffen wat combinatie van ziektes/aandoeningen betreft :P )
Ik ben op een gegeven moment maar gestopt met het zoeken naar allerlei zeldzame ziektes, want ik werd er alleen maar para van! :') :P
  zaterdag 13 juli 2013 @ 17:51:51 #21
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128910286
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 17:27 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Het kan altijd erger :P (al heb ik het zelf niet slecht getroffen wat combinatie van ziektes/aandoeningen betreft :P )
Ik ben op een gegeven moment maar gestopt met het zoeken naar allerlei zeldzame ziektes, want ik werd er alleen maar para van! :') :P
Kwam deze bij toeval dan tegen. Heb wel liever mijn bloedafwijking slechts in vergelijking met dat.
ff tijd voor pauze. ;)
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 19:38:58 #22
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128912989
Vanuit een ander perspectief danwel perceptie kom je wel eens op dingen die je vanut je natuurlijke staat nooit zou zien. Naast gevonden informatie en wat verwerkte info(zal jullie daar niet mee lastig vallen) het volgende punt "Reden vaststellen tot angst" sowieso bij professionele hulp zou je toch zeggen van dohh. En vanzelfsprekend dat je daarnaar behandeld wordt,("heeft deze vraag je werkelijk de hele dag gekost te bedenken?") Maar wordt er echt wel genoeg moeite gedaan uit te zoeken waar ie angst vandaan komt? Sowieso bij je voorgeschreven medicatie die ze voorschrijven gebaseerd op een paar symptomen die ze herkennen dus dan zal het wel goed zijn.
Maar vergelijkbare symptomen betekenen zelden dezelfde problemen. En bij andere problemen hoort een andere behandeling. Ik ben er na vandaag achter wat mijn reden is voor mijn angsten en spanningen, hoewel ik het eerder ergens aangaf, ben ik van mening dat het komt door hoe ik geboren ben, wat mijn manier van denken heeft vastgesteld en die wordt volgens mij veels te veel overprikkeld door alle informatie die binnenkomt en opgeslagen wordt (En dit had ik ook wel eerder kunnen bedenken) naja,slechte associaties worden gelegd. die vanzelf wel weer getriggerd worden zodra ik al denk aan buiten of gewoon mensen, voorheen zelfs met Fokkers hoewel dat natuurlijk grotendeels een correcte associatie was. Waarom ik nu denk te weten waar mijn angsten vandaan komen is door het getest te hebben en mijn constante stroom van gedachten en berekenen te vertragen of onderbreken.(Weet niet elk detail met 100% zekerheid daar er meerdere opties zijn. Hoe ik dit gedaan heb is zoals de meesten wel weten een aantal dagen van slaaponthouding. Waarbij ik mij significant minder angstig voel.Zitten genoeg andere kanten aan niet allemaal even positief nee, maar dat was niet het gene waar het om gaat.Nou ik weet dat ik constant overprikkeld wordt kan ik(na hier eerst op een quasi interessante manier van uitleg) Duidelijk maken bij mjn psychiater. "Waarom anti-depressiva voorschrijven dat werkt niet tegen overprikkeling hoor".(Inmiddels al zo'n 5 soorten gehad zonder 1 werkend resultaat) Maar nu er eindelijk een uitleg is (globaal) voor mijn angsten kan ik naar stap 2 gaan, de juiste behandeling voor mijn huidige conclusie. Wat vergeleken bij de eerdere diagnose een leven lang kon duren en nog niks gevonden zou worden.

Dat was mijn presentatie

(Gun me tenminste dat lolletje na een dag door praatjes en plaatjes moeten heenbladeren. Sorry voor de spelling of compleet achterwege laten van woorden af en toe.en flauwe grapjes, dat is nog een side-effect van m'n slaaptekort.
Touching from a distance ~
  zaterdag 13 juli 2013 @ 21:23:51 #23
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128916425
Pff de hele dag niets anders gedaan dan slapen. Uitgeweest tot half zes, om 2 walker geworden, beetje series gekeken en uiteindelijk was ik nog moe/lui dus weer gaan slapen. Tis dat ik niets beters te doen heb dus is noet erg. Maar dat feit is al erg genoeg natuurlijk :')
  zaterdag 13 juli 2013 @ 22:38:01 #24
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128918960
Ach een keer een dag niks hoeven is wel fijn. En het idee dat je op zaterdag iets te doen moet hebben heb ik al losgelaten een paar jaar geleden. Maar ik snap je wel hoor cue, zeker als je zo'n dag vaker heb,
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  zaterdag 13 juli 2013 @ 22:52:46 #25
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128919514
Is standaard voor mij ondertussen. Dusjah. Achja miss zo nog even naar de kroeg
pi_128920648
Misschien ook maar eens melden. Huisarts heeft gezegd dat ik vrijwel zeker een depressie heb. Ben doorverwezen naar de lokale GGZ, HA zei dat ze me een brief zouden sturen als oproep. Zal vermoedelijk op mijn officiële adres worden geleverd in plaats van mijn postadres en met een huisgenoot die bijna nooit thuis is en geen toegang tot het postvak zit ik maar wat af te wachten }:|
Live for now, forget forever
pi_128922122
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 14 juli 2013 @ 00:06:20 #28
103397 minthy
Lief-ish
pi_128922168
Ik blijf het vaag vinden dat de weekenden kut zijn en het doordeweeks wel aardig gaat. Geen idee waarom eigenlijk, ik kan de vinger er nog niet achter krijgen.

Zo labiel als de neten, jank de hele bende bij elkaar en heb idiote gedachten in de trant van "als ik er tussenuit piep is er op dit moment niemand die me mist". Eng, dat heb ik nooit zo gehad. Het wakkert ook weer angsten aan :')
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128922182
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 22:38 schreef Murmeli het volgende:
Ach een keer een dag niks hoeven is wel fijn. En het idee dat je op zaterdag iets te doen moet hebben heb ik al losgelaten een paar jaar geleden. Maar ik snap je wel hoor cue, zeker als je zo'n dag vaker heb,
Maar heb je dan geen spijt? Een dag, week of meer in je leven wezen vergooien?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 14 juli 2013 @ 00:07:32 #30
103397 minthy
Lief-ish
pi_128922208
quote:
9s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 23:19 schreef Vogeltje88 het volgende:
Misschien ook maar eens melden. Huisarts heeft gezegd dat ik vrijwel zeker een depressie heb. Ben doorverwezen naar de lokale GGZ, HA zei dat ze me een brief zouden sturen als oproep. Zal vermoedelijk op mijn officiële adres worden geleverd in plaats van mijn postadres en met een huisgenoot die bijna nooit thuis is en geen toegang tot het postvak zit ik maar wat af te wachten }:|
Welkom! ;)

quote:
*;
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  zondag 14 juli 2013 @ 00:09:36 #31
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128922280
quote:
Hoort daar geen extra poppetje bij te staan?
quote:
13s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:06 schreef minthy het volgende:
Ik blijf het vaag vinden dat de weekenden kut zijn en het doordeweeks wel aardig gaat. Geen idee waarom eigenlijk, ik kan de vinger er nog niet achter krijgen.

Zo labiel als de neten, jank de hele bende bij elkaar en heb idiote gedachten in de trant van "als ik er tussenuit piep is er op dit moment niemand die me mist". Eng, dat heb ik nooit zo gehad. Het wakkert ook weer angsten aan :')
Welcome to my world.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128922355
quote:
13s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:06 schreef minthy het volgende:
Ik blijf het vaag vinden dat de weekenden kut zijn en het doordeweeks wel aardig gaat. Geen idee waarom eigenlijk, ik kan de vinger er nog niet achter krijgen.

Zo labiel als de neten, jank de hele bende bij elkaar en heb idiote gedachten in de trant van "als ik er tussenuit piep is er op dit moment niemand die me mist". Eng, dat heb ik nooit zo gehad. Het wakkert ook weer angsten aan :')
Maandag t/m vrijdag heeft ritme, zat/zon is gezelligheid troef met vrienden en komt het besef van die rare kronkel in ons hoofd naar boven. Tijdens het werk is dat veel minder. Ik heb overigens exact dezelfde gevoelens :) Exact dezelfde.

En dat terwijl vriendin op dit moment in NL is (ze slaapt atm) en woensdag weer weggaat. We reizen NL een beetje door.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128922389
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:09 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Hoort daar geen extra poppetje bij te staan?
No idea, het was een summary van hoe ik me nu voelde, kut :) :P. Hoge nood van stekker er uit willen trekken.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128922413
Maarja, heb over 5 dagen nog een pilske staan met een fokker dus die knop moeten we nog even van afblijven :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 14 juli 2013 @ 00:14:49 #35
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128922463
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:12 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

No idea, het was een summary van hoe ik me nu voelde, kut :) :P. Hoge nood van stekker er uit willen trekken.
Oh ok. Ik dacht van: hij heeft een vriendin, dus volgens mij horen daar twee poppetjes te staan :)
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  zondag 14 juli 2013 @ 00:20:45 #36
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_128922647
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:06 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Maar heb je dan geen spijt? Een dag, week of meer in je leven wezen vergooien?
Wat is een week of zelfs een jaar op een heel leven?
  zondag 14 juli 2013 @ 00:21:00 #37
103397 minthy
Lief-ish
pi_128922655
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:09 schreef Comp_Lex het volgende:


Welcome to my world.
Trakteer eens op koffie dan! ;)

quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:12 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Maandag t/m vrijdag heeft ritme, zat/zon is gezelligheid troef met vrienden en komt het besef van die rare kronkel in ons hoofd naar boven. Tijdens het werk is dat veel minder. Ik heb overigens exact dezelfde gevoelens :) Exact dezelfde.

En dat terwijl vriendin op dit moment in NL is (ze slaapt atm) en woensdag weer weggaat. We reizen NL een beetje door.
Zou kunnen maar alle dagen zijn zo'n beetje hetzelfde ritme hier. Dat gezellige van anderen zie ik wel. Ik gun het iedereen ook en kan lachen om de verhalen die ik lees maar damn wat zou ik graag weer in staat willen zijn om daaraan mee te doen. Niks zo erg als stikjaloers een beetje wegkwijnen. Vooral dat jaloers-zijn vind ik om te kotsen, ik snap mezelf niet meer ook...

Hebben jullie het leuk op het moment? :P
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128922679
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:14 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Oh ok. Ik dacht van: hij heeft een vriendin, dus volgens mij horen daar twee poppetjes te staan :)
Het gaat echt nog wel goed met je komen Lex. Series. Ik zie dat je probeert hulp te zoeken, ook al voel je je alleen, kut zielig en in de steek gelaten. Echt, ik weet niet what the fuck it is, maar heb zielsveel vertrouwen dat jij over een aantal jaar hier gewoon post met een vriendin en tof werk etc. :) Ik meen dat echt.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128922720
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:20 schreef Royco1 het volgende:

[..]

Wat is een week of zelfs een jaar op een heel leven?
Dat hangt er vanaf wanneer we de stekker er uit gaan halen :). Ik ga de 70 of 80 niet halen. Ook geen trek in :) Ik snap je punt wel hoor. Maar ik leef met de dag, maw, morgen kan het einde zijn, dus een dag niks doen voelt dan aan als een enorm verlies.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128922749
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:21 schreef minthy het volgende:

[..]

Zou kunnen maar alle dagen zijn zo'n beetje hetzelfde ritme hier. Dat gezellige van anderen zie ik wel. Ik gun het iedereen ook en kan lachen om de verhalen die ik lees maar damn wat zou ik graag weer in staat willen zijn om daaraan mee te doen. Niks zo erg als stikjaloers een beetje wegkwijnen. Vooral dat jaloers-zijn vind ik om te kotsen, ik snap mezelf niet meer ook...

Hebben jullie het leuk op het moment? :P
Misschien het idee/de druk van gezelligheid in het weekend 'moet' terwijl je hoofd er helemaal niet naar staat?
Live for now, forget forever
pi_128922875
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:21 schreef minthy het volgende:

Hebben jullie het leuk op het moment? :P
Gewoon lekker gek doen. Nachtje op een boot hotel in Amsterdam geslapen, straks nog naar Scheveningen hotel toe, Dolfinarium geweest. Veel kletsen over het leven, filosoferen. Afgelopen nacht door Zwolle wees banjeren bijv.

Wat heeft het leven zin, waarom zijn we hier, dat soort nonsens. Het voelt heel erg dubbel. Ik bedoel, afgelopen nacht zaten we in Rijswijk of all places :').

Leuk is niet het goede woord. Het heeft erg mijn interesse. Het is geinig. Veel van die momenten in mijn kop, s_e, waar de fuck ben je nu weer mee bezig :'). Gisteravond op het strand bijv. ook nog een enorm emotioneel moment gehad :').
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 14 juli 2013 @ 00:36:55 #42
103397 minthy
Lief-ish
pi_128923179
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:23 schreef Vogeltje88 het volgende:

[..]

Misschien het idee/de druk van gezelligheid in het weekend 'moet' terwijl je hoofd er helemaal niet naar staat?
Ik weet het oprecht niet, wat ik weer ontzettend dom vind want ik krijg zo vaak hulpvragen van dezelfde strekking. Altijd heb ik antwoorden paraat maar voor mezelf niet.
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  zondag 14 juli 2013 @ 00:37:29 #43
103397 minthy
Lief-ish
pi_128923198
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:27 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Gewoon lekker gek doen. Nachtje op een boot hotel in Amsterdam geslapen, straks nog naar Scheveningen hotel toe, Dolfinarium geweest. Veel kletsen over het leven, filosoferen. Afgelopen nacht door Zwolle wees banjeren bijv.

Wat heeft het leven zin, waarom zijn we hier, dat soort nonsens. Het voelt heel erg dubbel. Ik bedoel, afgelopen nacht zaten we in Rijswijk of all places :').

Leuk is niet het goede woord. Het heeft erg mijn interesse. Het is geinig. Veel van die momenten in mijn kop, s_e, waar de fuck ben je nu weer mee bezig :'). Gisteravond op het strand bijv. ook nog een enorm emotioneel moment gehad :').
Zo te lezen doet het je in ieder geval goed, jong!
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  zondag 14 juli 2013 @ 00:37:30 #44
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_128923199
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:36 schreef minthy het volgende:

[..]

Ik weet het oprecht niet, wat ik weer ontzettend dom vind want ik krijg zo vaak hulpvragen van dezelfde strekking. Altijd heb ik antwoorden paraat maar voor mezelf niet.
Is meestal zo he
  zondag 14 juli 2013 @ 00:40:48 #45
103397 minthy
Lief-ish
pi_128923301
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:37 schreef Royco1 het volgende:

[..]

Is meestal zo he
Nja, je zou denken dat je na zoveel werkjaren en een tweetal opleidingen voldoende ervaring en inzicht zou moeten hebben, ook in jezelf. Je moet smerig veel reflecteren en zelfkennis hebben maar da's aardig wankel :+
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128923695
het lijkt erop dat ik momenteel extreem depressief ben, ben ook vooral heel boos over het rookverbod
  zondag 14 juli 2013 @ 02:01:19 #47
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128925237
quote:
13s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:06 schreef minthy het volgende:
Ik blijf het vaag vinden dat de weekenden kut zijn en het doordeweeks wel aardig gaat. Geen idee waarom eigenlijk, ik kan de vinger er nog niet achter krijgen.

Zo labiel als de neten, jank de hele bende bij elkaar en heb idiote gedachten in de trant van "als ik er tussenuit piep is er op dit moment niemand die me mist". Eng, dat heb ik nooit zo gehad. Het wakkert ook weer angsten aan :')
Nouja bij mij is t t weekend dat ik geen plannen heb en dat t voor iedereen is dat ze t leuk hebben.
Dat iedereen waartegen je zegt dat je zaterdags de hele dag in je bed hebt liggen ronken dat ze t zonde van de dag vinden. en stiekem ik dat ook vind maarja, niets beters te doen dus boeit t minder. Maar ik voel me er wel kut door.
Doordeweeks is werken en dus gewoon ritme en is t niet vreemd als je voor de rest noets doet em geen leven hebt.

Kroeg was leuk maar langxaamaan wordt t minder.
  zondag 14 juli 2013 @ 02:24:22 #48
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128925592
Vermaak me nog steeds best.
Touching from a distance ~
  zondag 14 juli 2013 @ 04:38:55 #49
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128926680
Ik eig ook wel weer. Goedgepraatet een vriendin van me, toen kort wezen dansen en nu beetje aan t zoenen met iemand uit groningen. Och t levn kan slechter.
  zondag 14 juli 2013 @ 07:46:45 #50
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128926994
Binnen 3 dagen het al 2 keer weten af te leggen tegen een computervirus. Daarmee is mn record verliezen in totaal ooit inmiddels alweer aanbeland op,,, eh 2. Niet m'n beste week op computergebied voor de rest wat moe maar niet werkelijk slecht ofzo.
Touching from a distance ~
  zondag 14 juli 2013 @ 07:46:50 #51
407060 Bumskie
Bummerdebumbumskie!
pi_128926995
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 04:38 schreef Cue_ het volgende:
Ik eig ook wel weer. Goedgepraatet een vriendin van me, toen kort wezen dansen en nu beetje aan t zoenen met iemand uit groningen. Och t levn kan slechter.
Doe je goed ;) Maar niet fokken en zoenen tegelijkertijd hoor, alles 1 voor 1.

Weekenden; als ik niet moet werken zijn dat ook hier de dagen dat ik me nog slechter voel dan de andere dagen. Tenzij ik een afspraak heb of als we iets gaan doen. Het is inderdaad ergens het idee weekend = leuk, weekend = afspreken etc. Ik kan ook niet zo goed thuis ziten en wanneer dit dus gebeurd en vooral in het weekend.. extra belading.

Afgelopen 4 weekenden gingen goed, maar dat komt omdat ik moest werken ;)
Nu ben ik ma tm woe vrij, zie nu al op tegen deze dagen. 3 hele dagen alleen thuis en niks meer om handen gezien ik morgen me examen heb en erna voorlopig (als ik slaag voor altijd) leer vrij ben.

Woensdag is me vent vrij, eens kijken of ik een uitje kan plannen.
Gisteravond even naar verjaardag geweest, 2 uurtjes en ik was gesloopt. Wel goed gesprek gehad met een vriendin van een vriendin die al 2jaar is afgekeurd door haar depressie en nog paar dingen.
Leer van gisteren, droom van morgen maar leef vandaag!
  zondag 14 juli 2013 @ 07:47:44 #52
407060 Bumskie
Bummerdebumbumskie!
pi_128926997
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 07:46 schreef Purplesparks het volgende:
Binnen 3 dagen het al 2 keer weten af te leggen tegen een computervirus. Daarmee is mn record verliezen in totaal ooit inmiddels alweer aanbeland op,,, eh 2. Niet m'n beste week op computergebied voor de rest wat moe maar niet werkelijk slecht ofzo.
op computer gezeur na ben je dus goed bezig ^O^
Leer van gisteren, droom van morgen maar leef vandaag!
  zondag 14 juli 2013 @ 07:49:07 #53
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128927000
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 07:47 schreef Bumskie het volgende:

[..]

op computer gezeur na ben je dus goed bezig ^O^
Vanuit mijn oogpunt wel ja. :)
Touching from a distance ~
  zondag 14 juli 2013 @ 07:51:17 #54
407060 Bumskie
Bummerdebumbumskie!
pi_128927005
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 07:49 schreef Purplesparks het volgende:

[..]

Vanuit mijn oogpunt wel ja. :)
Alle kleine stapjes en oplevingen en goede dagen doen hoop geven voor de toekomst :*
Leer van gisteren, droom van morgen maar leef vandaag!
  zondag 14 juli 2013 @ 07:55:32 #55
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128927016
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 07:51 schreef Bumskie het volgende:

[..]

Alle kleine stapjes en oplevingen en goede dagen doen hoop geven voor de toekomst :*
Dat was inderdaad (is) een belangrijke stap, m'n eerste voorwaarts sinds een aantal jaar.
Touching from a distance ~
  zondag 14 juli 2013 @ 09:05:02 #56
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128927251
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 00:06 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Maar heb je dan geen spijt? Een dag, week of meer in je leven wezen vergooien?
Als ik niet ga stappen is mijn leven vergooid? Ik vermaak me thuis prima. Ik hoef gewoon niet elke dag/avond op stap of weg en mensen te zien.
Vorig jaar in de zomer ging ik elk weekend 2x op stap, dat vond ik pas tijd verdoen. Hele weekend een kater :')
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_128927548
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 07:51 schreef Bumskie het volgende:

[..]

Alle kleine stapjes en oplevingen en goede dagen doen hoop geven voor de toekomst :*
Ik weet niet of ik hierin de enige ben, maar extreem goede momenten geven mij een juist een enorm gevoel van kansloosheid aan. Wat stelt een goede dag met je vriendin, op het werk of stappen nou voor? Dan kom je thuis, voldaan, wordt je wakker voel ik me weer kut. Het is zo futile en zinloos. Althans, dat gevoel is altijd overheersend.

Ik kan best een leuke tijd hebben, en heb ook geleerd om daarvan te genieten, maar dan? Wat dan? Het is allemaal zo korte termijn happiness, beetje drugs zeg maar.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128927554
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:05 schreef Murmeli het volgende:

[..]

Als ik niet ga stappen is mijn leven vergooid? Ik vermaak me thuis prima. Ik hoef gewoon niet elke dag/avond op stap of weg en mensen te zien.
Vorig jaar in de zomer ging ik elk weekend 2x op stap, dat vond ik pas tijd verdoen. Hele weekend een kater :')
Eens en snap dat ook wel weer :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128927570
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 02:24 schreef Purplesparks het volgende:
Vermaak me nog steeds best.
Met wat eigenlijk?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 14 juli 2013 @ 09:50:16 #60
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128927594
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:48 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Met wat eigenlijk?
Niks bijzonders. zocht wat op joutuib maar nog niet gevonden. Vrij traag bezig.
Touching from a distance ~
pi_128927649
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:50 schreef Purplesparks het volgende:

[..]

Niks bijzonders. zocht wat op joutuib maar nog niet gevonden. Vrij traag bezig.
Maar wat zijn dingen die je dan echt op de been houden door de dag heen?

Bij mij is het bijv. een douche nemen, de beurs checken, even een babbel met dinnetje en een vriend. En iets wat mijn hoofd scherp blijft houden, zoals een spel of een boek ofzo.

Dingen die me enorm tegenstaan is shoppen, winkelen, supermarkt, dat zijn echt instant depri momenten :D.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  zondag 14 juli 2013 @ 10:06:52 #62
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128927740
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:55 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Maar wat zijn dingen die je dan echt op de been houden door de dag heen?

Bij mij is het bijv. een douche nemen, de beurs checken, even een babbel met dinnetje en een vriend. En iets wat mijn hoofd scherp blijft houden, zoals een spel of een boek ofzo.

Dingen die me enorm tegenstaan is shoppen, winkelen, supermarkt, dat zijn echt instant depri momenten :D.
Eerlijk gezegd, voornalijk gewoon wat thuis rond hangen. Achter de laptop, soms wat phpen of wat actief bezig op fok. Nu weer meer bepaalde discussie's volgen op youtube voornamelijk. Tot gister aan toe zag ik dat als aanneembaar aan. enige hoop dat ik toch van die angsten naja niet kan afkomen maar kan behandelen laten binnen een realistische tijd. En waarschijnlijk zal ik zelf een juiste behandeling moeten bedenken. Als die er is vind ik hem wel. mn psychs niet, snappen te weinig ervan en willen zich liefste aan wat standaard regeltjes binnen een boekje houden zodat ze niet zelf verantwoordelijk gehouden kunnen worden. Niet echt goed hulp verchaffen maar okee. :)
Touching from a distance ~
pi_128928019
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 10:06 schreef Purplesparks het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd, voornalijk gewoon wat thuis rond hangen. Achter de laptop, soms wat phpen of wat actief bezig op fok. Nu weer meer bepaalde discussie's volgen op youtube voornamelijk. Tot gister aan toe zag ik dat als aanneembaar aan. enige hoop dat ik toch van die angsten naja niet kan afkomen maar kan behandelen laten binnen een realistische tijd. En waarschijnlijk zal ik zelf een juiste behandeling moeten bedenken. Als die er is vind ik hem wel. mn psychs niet, snappen te weinig ervan en willen zich liefste aan wat standaard regeltjes binnen een boekje houden zodat ze niet zelf verantwoordelijk gehouden kunnen worden. Niet echt goed hulp verchaffen maar okee. :)
Ik word echt knetter gek van een beetje thuis rondhangen. Instant depressie :). Ik herken overigens wel het soms discussies volgen op internet, dat je zo even een uurtje of wat een topic volgt ergens, en dan moe bent en gaat slapen. Maar wat voor zin heeft het? Het voelt zo doelloos aan.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128928029
Ik vermaak me altijd door de hele dag Bach te luisteren. De enige gezonde verslaving die ik heb.
  zondag 14 juli 2013 @ 10:45:33 #65
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128928210
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 10:31 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik word echt knetter gek van een beetje thuis rondhangen. Instant depressie :). Ik herken overigens wel het soms discussies volgen op internet, dat je zo even een uurtje of wat een topic volgt ergens, en dan moe bent en gaat slapen. Maar wat voor zin heeft het? Het voelt zo doelloos aan.
Och ik had als idee als ik zo de rest van het leven apathisch naar het einde verder leef maar met een stabiliteit van tenminste lichte happiness en verder behoorlijk emotieloos, wat soms op te leuken is met wat verdovende middelen. Maar okee, nu weer een doel die niet onrealistisch lijkt te kunnen halen. Ik zag/zie mezelf niet als depressief. Alhoewel als ik uit mn angsten breek nog een hele bult in te halen heb wat ik niet fatsoenlijk verwerkt heb maar bewust onderdrukte. Maar komt nog wel :)
Touching from a distance ~
  zondag 14 juli 2013 @ 10:51:49 #66
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128928297
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 10:31 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik word echt knetter gek van een beetje thuis rondhangen. Instant depressie :). Ik herken overigens wel het soms discussies volgen op internet, dat je zo even een uurtje of wat een topic volgt ergens, en dan moe bent en gaat slapen. Maar wat voor zin heeft het? Het voelt zo doelloos aan.
Vindt een bepaalde aantal mensen momenteel wel interessant te volgen op youtube. En proberen een begrip te kunnen bevatten zoals dat iets uit niets kan ontstaan. Maar okee, geen plannen verder voor aankomende tijd? bedoel ik zodat je niet echt gek wordt. :P
Touching from a distance ~
  zondag 14 juli 2013 @ 11:33:04 #67
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128928913
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 07:46 schreef Bumskie het volgende:

Doe je goed ;) Maar niet fokken en zoenen tegelijkertijd hoor, alles 1 voor 1..
Haha.. ze hebben de wc uitgevonden om te fokken :P
pi_128929723
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:05 schreef Murmeli het volgende:

[..]

Als ik niet ga stappen is mijn leven vergooid? Ik vermaak me thuis prima. Ik hoef gewoon niet elke dag/avond op stap of weg en mensen te zien.
Vorig jaar in de zomer ging ik elk weekend 2x op stap, dat vond ik pas tijd verdoen. Hele weekend een kater :')
Same here. :Y

Het is dat ik de deur uit moet voor werk (en boodschappen, al zou dat niet eens meer hoeven tegenwoordig :P), maar anders kwam ik de deur nooit meer uit. :D
pi_128933299
Ben weer terug van vakantie.
:O
Toch mij maar eens bij de huisarts laten prikken op diabetes.
Twiddel
  zondag 14 juli 2013 @ 14:39:38 #70
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128934455
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 10:31 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik word echt knetter gek van een beetje thuis rondhangen. Instant depressie :). Ik herken overigens wel het soms discussies volgen op internet, dat je zo even een uurtje of wat een topic volgt ergens, en dan moe bent en gaat slapen. Maar wat voor zin heeft het? Het voelt zo doelloos aan.
Ik vind hetgeen wat je wel kunt heel erg knap van je :)
Zo de wereld rondreizen zou ik eigenlijk ook wel willen kunnen.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  zondag 14 juli 2013 @ 15:18:50 #71
358102 Senor__Chang
Consider yourself changed.
pi_128935613
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:46 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik weet niet of ik hierin de enige ben, maar extreem goede momenten geven mij een juist een enorm gevoel van kansloosheid aan. Wat stelt een goede dag met je vriendin, op het werk of stappen nou voor? Dan kom je thuis, voldaan, wordt je wakker voel ik me weer kut. Het is zo futile en zinloos. Althans, dat gevoel is altijd overheersend.

Ik kan best een leuke tijd hebben, en heb ook geleerd om daarvan te genieten, maar dan? Wat dan? Het is allemaal zo korte termijn happiness, beetje drugs zeg maar.
Je bent niet de enige hierin. Op dit moment lijk ik hier de meeste last van te hebben. En wat zou de oplossing moeten zijn hiervoor? Geen idee.
Guilty as changed.
The Best of Señor Chang --- Part II
  zondag 14 juli 2013 @ 15:59:50 #72
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128937405
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:46 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik weet niet of ik hierin de enige ben, maar extreem goede momenten geven mij een juist een enorm gevoel van kansloosheid aan. Wat stelt een goede dag met je vriendin, op het werk of stappen nou voor? Dan kom je thuis, voldaan, wordt je wakker voel ik me weer kut. Het is zo futile en zinloos. Althans, dat gevoel is altijd overheersend.

Ik kan best een leuke tijd hebben, en heb ook geleerd om daarvan te genieten, maar dan? Wat dan? Het is allemaal zo korte termijn happiness, beetje drugs zeg maar.
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 15:18 schreef Senor__Chang het volgende:

[..]

Je bent niet de enige hierin. Op dit moment lijk ik hier de meeste last van te hebben. En wat zou de oplossing moeten zijn hiervoor? Geen idee.
Dat heb ik ook. Ik vermoed dat dat een (chronische) depressie is.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128937753
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 15:18 schreef Senor__Chang het volgende:

[..]

Je bent niet de enige hierin. Op dit moment lijk ik hier de meeste last van te hebben. En wat zou de oplossing moeten zijn hiervoor? Geen idee.
Vreugde vinden in jezelf; een lichtheid kweken in je bestaan. Maak je los van dat oordelen, maak je los van denken dat het anders of beter moet. Laat los dat tijdelijke pleziertjes plaatsmaken voor mindere momenten, laat los dat de kleine dingen in 't niet vallen bij het grote geheel. Laat los dat je gedachten de waarheid schetsen en laat los de angst dat je controle verliest over een situatie. Laat zelfs los dat je moet loslaten.

Wil wat je krijgt, dan krijg je wat je wil. (niet mijn spreuk, maar geen zin de bron te googlen nu) O-)

Alles blijft gelijk, maar niets zal ooit nog hetzelfde lijken. ;)
pi_128939321
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 09:46 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik weet niet of ik hierin de enige ben, maar extreem goede momenten geven mij een juist een enorm gevoel van kansloosheid aan. Wat stelt een goede dag met je vriendin, op het werk of stappen nou voor? Dan kom je thuis, voldaan, wordt je wakker voel ik me weer kut. Het is zo futile en zinloos. Althans, dat gevoel is altijd overheersend.

Ik kan best een leuke tijd hebben, en heb ook geleerd om daarvan te genieten, maar dan? Wat dan? Het is allemaal zo korte termijn happiness, beetje drugs zeg maar.
  zondag 14 juli 2013 @ 16:55:46 #76
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128939974
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 16:07 schreef Gray het volgende:

[..]

Vreugde vinden in jezelf; een lichtheid kweken in je bestaan. Maak je los van dat oordelen, maak je los van denken dat het anders of beter moet. Laat los dat tijdelijke pleziertjes plaatsmaken voor mindere momenten, laat los dat de kleine dingen in 't niet vallen bij het grote geheel. Laat los dat je gedachten de waarheid schetsen en laat los de angst dat je controle verliest over een situatie. Laat zelfs los dat je moet loslaten.

Wil wat je krijgt, dan krijg je wat je wil. (niet mijn spreuk, maar geen zin de bron te googlen nu) O-)

Alles blijft gelijk, maar niets zal ooit nog hetzelfde lijken. ;)
Wat nou als je vindt dat de situatie waar je inzit geen prettige situatie is?
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128941008
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 16:55 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Wat nou als je vindt dat de situatie waar je inzit geen prettige situatie is?
Als je er iets aan kan doen, doe er dan iets aan.
Kan je er niets aan doen, doe dan niets.

Hoe dan ook: maak je geen zorgen. ;)
  zondag 14 juli 2013 @ 17:29:09 #78
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128941266
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 17:19 schreef Gray het volgende:

[..]

Als je er iets aan kan doen, doe er dan iets aan.
Kan je er niets aan doen, doe dan niets.

Hoe dan ook: maak je geen zorgen. ;)
Hoe strookt dat met je vorige post?
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128941662
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 17:29 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Hoe strookt dat met je vorige post?
Loslaten van denken dat het anders of beter moet. ;)

Doe, of doe niet.
  zondag 14 juli 2013 @ 18:14:27 #80
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128942435
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 17:43 schreef Gray het volgende:

[..]

Loslaten van denken dat het anders of beter moet. ;)

Doe, of doe niet.
Je moet het toch eerst bedenken voordat je het gaat doen?
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128942570
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 18:14 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Je moet het toch eerst bedenken voordat je het gaat doen?
Sure, maar blijf er niet in hangen.
  zondag 14 juli 2013 @ 18:51:02 #82
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128943579
quote:
12s.gif Op zondag 14 juli 2013 18:18 schreef Gray het volgende:

[..]

Sure, maar blijf er niet in hangen.
Ah, dan is het duidelijk. Daar zei je eerst niks over :)
Maar dan is "loslaten" misschien een verkeerde term. Ik zou dan eerder denken aan "doorgaan" ofzo. Wat vind je daarvan?
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128945852
quote:
99s.gif Op zondag 14 juli 2013 14:08 schreef summer2bird het volgende:
Ben weer terug van vakantie.
:O
Toch mij maar eens bij de huisarts laten prikken op diabetes.
Denk je dat je dat hebt? :o
pi_128947671
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 18:51 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ah, dan is het duidelijk. Daar zei je eerst niks over :)
Maar dan is "loslaten" misschien een verkeerde term. Ik zou dan eerder denken aan "doorgaan" ofzo. Wat vind je daarvan?
Als dat woord je beter ligt, dan zeg ik: go for it! ^O^ :Y

Let wel op dat je dit niet opvat als onverschilligheid, want daarmee maak je jezelf ongevoelig wat weer een heel andere set problemen met zich meebrengt. Kies de middenweg, voorkom extremen. :)

In jouw bewoording: zie, sta erbij stil, en loop door. ;)
pi_128947697
Gray O+ Schatje van me.
Rustig aan.
  zondag 14 juli 2013 @ 21:05:27 #86
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128948664
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 18:51 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ah, dan is het duidelijk. Daar zei je eerst niks over :)
Maar dan is "loslaten" misschien een verkeerde term. Ik zou dan eerder denken aan "doorgaan" ofzo. Wat vind je daarvan?
Alleen denken als het bijdraagt aan verbetering inderdaad.
Loslaten is een wat abstracte term inderdaad. Ik vind doorgaan een goede mits het niet betekent dat je al je gevoel negeert of onderdrukt
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_128948930
Ik vind het maar maf :o
Wat bepaald nou eigenlijk je mening over iets... ?
Rustig aan.
pi_128949227
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:11 schreef kingtoppie het volgende:
Ik vind het maar maf :o
Wat bepaald nou eigenlijk je mening over iets... ?
Jijzelf, jouw ervaringen uit het verleden, je stemming op dat moment en nog eventuele andere zaken, onder andere.
pi_128949395
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:11 schreef kingtoppie het volgende:
Ik vind het maar maf :o
Wat bepaald nou eigenlijk je mening over iets... ?
Bepalen? Hm... ik zou zeggen dat het je zienswijze illustreert. Maar of het strookt met de realiteit is nog maar de vraag. Zo niet, verander dan maar meteen van mening, want de realiteit verandert niet zo snel! ;)
pi_128949697
quote:
7s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:21 schreef Gray het volgende:

[..]

Bepalen? Hm... ik zou zeggen dat het je zienswijze illustreert. Maar of het strookt met de realiteit is nog maar de vraag. Zo niet, verander dan maar meteen van mening, want de realiteit verandert niet zo snel! ;)
Ja maar vaak ehm.. Weet je dat iets niet strookt met de realiteit, maar is dat gegeven alleen niet voldoende om je mening te veranderen.
Rustig aan.
pi_128950072
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:27 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Ja maar vaak ehm.. Weet je dat iets niet strookt met de realiteit, maar is dat gegeven alleen niet voldoende om je mening te veranderen.
En dan word je depressief. :P
pi_128950100
quote:
10s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:34 schreef Gray het volgende:

[..]

En dan word je depressief. :P
Jaja beetje je spelfout verbeteren!

GOtcha!
Rustig aan.
pi_128950130
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:35 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Jaja beetje je spelfout verbeteren!

GOtcha!
Realiteit, hè? :D
pi_128950191
quote:
10s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:34 schreef Gray het volgende:

[..]

En dan word je depressief. :P
Maar het is gewoon bepaalde subjectiviteit die ik graag anders zou willen hebben.. Ik weet dat het niet de waarheid is hoe ik mij voel over bepaalde dingen maar dat dat allemaal in het koppie zit, maar ik kan het allemaal geen waarde geven...? Heb daar moeite mee denk.
Rustig aan.
pi_128950342
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:36 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Maar het is gewoon bepaalde subjectiviteit die ik graag anders zou willen hebben.. Ik weet dat het niet de waarheid is hoe ik mij voel over bepaalde dingen maar dat dat allemaal in het koppie zit, maar ik kan het allemaal geen waarde geven...? Heb daar moeite mee denk.
Als je gevoel niet klopt, leg het dan naast je neer.
Als je denken niet klopt, leg het dan naast je neer.
Kijk dan naar wat overblijft.
pi_128950775
Wat een bak ellende weer :r

Wilde even hoi zeggen :W

En over 10 minuten ben ik weer aan het werk :')
pi_128950900
quote:
7s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:39 schreef Gray het volgende:

[..]

Als je gevoel niet klopt, leg het dan naast je neer.
Als je denken niet klopt, leg het dan naast je neer.
Kijk dan naar wat overblijft.
Niks? :P
Rustig aan.
  zondag 14 juli 2013 @ 21:49:52 #98
103397 minthy
Lief-ish
pi_128950968
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:46 schreef FAUSTI het volgende:
Wat een bak ellende weer :r

Wilde even hoi zeggen :W

En over 10 minuten ben ik weer aan het werk :')
Fijn dat je er weer bent, ik maakte me wat zorgen na je laatste bericht ;)
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128950998
quote:
14s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:49 schreef minthy het volgende:

[..]

Fijn dat je er weer bent, ik maakte me wat zorgen na je laatste bericht ;)
_O-
Het contrast, ik hou ervan. O+
Rustig aan.
  zondag 14 juli 2013 @ 21:51:27 #100
103397 minthy
Lief-ish
pi_128951049
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:50 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

_O-
Het contrast, ik hou ervan. O+
Hoe bedoel je?
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128951108
quote:
14s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:49 schreef minthy het volgende:

[..]

Fijn dat je er weer bent, ik maakte me wat zorgen na je laatste bericht ;)
Oh word wel in de gaten gehouden hoor, O+
pi_128951210
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:48 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Niks? :P
Zo kan je het ook noemen. ;)
pi_128951244
quote:
10s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:51 schreef minthy het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
Een: *Mopper mopper*

Ander: ''Aaaah wat fijn je te zien O+ ''
Rustig aan.
pi_128951260
quote:
12s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:54 schreef Gray het volgende:

[..]

Zo kan je het ook noemen. ;)
Maar waarom is dat goed? :o
Rustig aan.
  zondag 14 juli 2013 @ 21:55:13 #105
103397 minthy
Lief-ish
pi_128951262
quote:
7s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:52 schreef FAUSTI het volgende:

[..]

Oh word wel in de gaten gehouden hoor, O+
Fijn, dat is nooit verkeerd natuurlijk O+
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128951329
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:55 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Maar waarom is dat goed? :o
Omdat het zo vredig is, zonder enige voorwaarden. :)
  zondag 14 juli 2013 @ 21:56:55 #107
103397 minthy
Lief-ish
pi_128951364
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:54 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Een: *Mopper mopper*

Ander: ''Aaaah wat fijn je te zien O+ ''
Ik doe het hele weekend niet anders dan mekkeren maar ineens is daar een omslagpunt _O_

Tja, ik ben zo'n idiote muts die zich oprecht zorgen kan maken om mensen die ze niet eens kent :')
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128951387
quote:
5s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:56 schreef Gray het volgende:

[..]

Omdat het zo vredig is, zonder enige voorwaarden. :)
Nou maar ehm...

Tis wel vredig maar tegelijkertijd is het frustrerend als je bedenkt dat je door die reden al jaren stilstaat...

Stilstand is achteruitgang vaak.
Rustig aan.
pi_128951393
quote:
14s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:55 schreef minthy het volgende:

[..]

Fijn, dat is nooit verkeerd natuurlijk O+
Being a asset, is nooit verkeerd :)
pi_128951394
quote:
10s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:56 schreef minthy het volgende:

[..]

Ik doe het hele weekend niet anders dan mekkeren maar ineens is daar een omslagpunt _O_

Tja, ik ben zo'n idiote muts die zich oprecht zorgen kan maken om mensen die ze niet eens kent :')
O+
Rustig aan.
pi_128951567
Ik moet gewoon wat om handen hebben anders ga ik mij vervelen en dan gaat het mis. Fausti heeft weer eens wat gevonden dus gaat alles wel weer redelijk ;)
pi_128951676
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:00 schreef FAUSTI het volgende:
Ik moet gewoon wat om handen hebben anders ga ik mij vervelen en dan gaat het mis. Fausti heeft weer eens wat gevonden dus gaat alles wel weer redelijk ;)
WoW? :P
pi_128951731
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 21:57 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Nou maar ehm...

Tis wel vredig maar tegelijkertijd is het frustrerend als je bedenkt dat je door die reden al jaren stilstaat...

Stilstand is achteruitgang vaak.
Maar dan is het niet onvoorwaardelijk. Je kan immers ook zo vrij zijn te bewegen. Al zou je er prima vrede mee hebben het niet te doen. ;)

Wil niet zeggen dat problemen niet meer bestaan, of zich zullen voordoen, maar het haalt wel de lading er vanaf. Geen dilemma's, maar vraagstukken, zeg maar. Ook in goede of slechte mentale toestanden kan alsnog vrede heersen. Centerparcs weet dit ook: "Weer of geen weer, altijd Centerparcs weer!" :P :)
pi_128951764
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:01 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

WoW? :P
Terraria?
pi_128951903
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:01 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

WoW? :P
Valt wel mee, moet een 12jarige door de zomervakantie duwen. Dus dagenlang MW3 en Counter strike Source :7 En ondertussen kan ik mooi mijn Russisch weer opvijzelen... Ben het maar als werk gaan zien :')
pi_128951989
quote:
7s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:02 schreef Gray het volgende:

[..]

Maar dan is het niet onvoorwaardelijk. Je kan immers ook zo vrij zijn te bewegen. Al zou je er prima vrede mee hebben het niet te doen. ;)

Wil niet zeggen dat problemen niet meer bestaan, of zich zullen voordoen, maar het haalt wel de lading er vanaf. Geen dilemma's, maar vraagstukken, zeg maar. Ook in goede of slechte mentale toestanden kan alsnog vrede heersen. Centerparcs weet dit ook: "Weer of geen weer, altijd Centerparcs weer!" :P :)
Ja het haalt de lading eraf..
Als je een tijdje jezelf geen spanning oplegt krijg je dan meer energie allicht om er weer eens de beuk in te gooien?
Rustig aan.
pi_128952021
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:04 schreef FAUSTI het volgende:

[..]

Valt wel mee, moet een 12jarige door de zomervakantie duwen. Dus dagenlang MW3 en Counter strike Source :7 En ondertussen kan ik mooi mijn Russisch weer opvijzelen...
_O-
pi_128952071
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:06 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Ja het haalt de lading eraf..
Als je een tijdje jezelf geen spanning oplegt krijg je dan meer energie allicht om er weer eens de beuk in te gooien?
Het is meer dat die energie dan vrij is om te stromen, want niet beperkt door voorwaarden.
pi_128952135
quote:
3s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:07 schreef Gray het volgende:

[..]

Het is meer dat die energie dan vrij is om te stromen, want niet beperkt door voorwaarden.
Er zijn altijd voorwaarden aan verbonden als jij bewust een actie wilt verzetten, immers die specifieke actie uitvoeren is daarvoor een voorwaarde.
Rustig aan.
pi_128952159
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:06 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

_O-
Lach maar het is een Rus... begin er nu aan te wennen langzaam ;)
pi_128952302
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:09 schreef FAUSTI het volgende:

[..]

Lach maar het is een Rus... begin er nu aan te wennen langzaam ;)
Ow ik dacht dat het spel zelf russisch was! :D
Net als Battlefield! _O- :')
pi_128952363
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:12 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ow ik dacht dat het spel zelf russisch was! :D
Net als Battlefield! _O- :')
Oh god, nee Dafuck :P
pi_128952487
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:09 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Er zijn altijd voorwaarden aan verbonden als jij bewust een actie wilt verzetten, immers die specifieke actie uitvoeren is daarvoor een voorwaarde.
Spontaniteit gooit echter roet in het spel van die gedachte. ;)
  zondag 14 juli 2013 @ 22:28:15 #124
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_128952983
Pfff, laatste paar dagen weer wat gestresster en opgefokt. Even wat gas terug nemen
pi_128953047
quote:
7s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:16 schreef Gray het volgende:

[..]

Spontaniteit gooit echter roet in het spel van die gedachte. ;)
Dat is zeker waar, maar als je ergens tegenop ziet an sich, hoef je er niet eens aan te denken, onbewust zul je dan waarschijnlijk niet spontaan in die specifieke situatie handelen.
Rustig aan.
  zondag 14 juli 2013 @ 22:36:57 #126
103397 minthy
Lief-ish
pi_128953341
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:28 schreef Royco1 het volgende:
Pfff, laatste paar dagen weer wat gestresster en opgefokt. Even wat gas terug nemen
Verstandig ;)

Komende donderdag hoogstwaarschijnlijk de stad in, ik hoop dat het doorgaat. Onwijs veel zin in iets leuks!
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  zondag 14 juli 2013 @ 22:38:40 #127
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_128953409
quote:
14s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:36 schreef minthy het volgende:

[..]

Verstandig ;)

Komende donderdag hoogstwaarschijnlijk de stad in, ik hoop dat het doorgaat. Onwijs veel zin in iets leuks!
Iets leuks is altijd goed he. Morgen en dinsdag nog even 2 drukke dagen en dan ga ik ook wat leuks doen.
  zondag 14 juli 2013 @ 22:47:55 #128
103397 minthy
Lief-ish
pi_128953814
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:38 schreef Royco1 het volgende:

[..]

Iets leuks is altijd goed he. Morgen en dinsdag nog even 2 drukke dagen en dan ga ik ook wat leuks doen.
Vierdaagsefeesten toch? Daar wil ik ook al een paar jaar heen maar het komt er nooit van helaas :') Misschien leuk voor volgend jaar.

Iets leuks is zeker goed, dan heb je iets om naar uit te kijken.
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  zondag 14 juli 2013 @ 22:51:23 #129
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_128953983
quote:
14s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:47 schreef minthy het volgende:

[..]

Vierdaagsefeesten toch? Daar wil ik ook al een paar jaar heen maar het komt er nooit van helaas :') Misschien leuk voor volgend jaar.

Iets leuks is zeker goed, dan heb je iets om naar uit te kijken.
Ja vierdaagsefeesten inderdaad. Morgen en dinsdag moet een vriendin demonstraties geven ter promotie van haar nieuwe dansschool en ik ben op de achtergrond aanwezig om dat in goede banen te leiden. En aangezien plannen niet 1 van haar sterke punten is, is het een beetje hectisch
  zondag 14 juli 2013 @ 23:02:27 #130
103397 minthy
Lief-ish
pi_128954458
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:51 schreef Royco1 het volgende:

[..]

Ja vierdaagsefeesten inderdaad. Morgen en dinsdag moet een vriendin demonstraties geven ter promotie van haar nieuwe dansschool en ik ben op de achtergrond aanwezig om dat in goede banen te leiden. En aangezien plannen niet 1 van haar sterke punten is, is het een beetje hectisch
Ai, dat klinkt als onoverzichtelijk en druk. Succes alvast!
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128955658
Ik zit er zo zwaar door heen. Ik kan tegen niemand iets zeggen, en nadenken lukt ook niet meer. Ik heb genoeg van mensen die nepontresse tonen, dat ik mij zo aan stel en niemand en ikzelf die mij niet snapt en mijn ouders....
Twiddel
  zondag 14 juli 2013 @ 23:33:11 #132
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128955793
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 23:30 schreef summer2bird het volgende:
Ik zit er zo zwaar door heen. Ik kan tegen niemand iets zeggen, en nadenken lukt ook niet meer. Ik heb genoeg van mensen die nepontresse tonen en mijn ouders....
Ik heb hetzelfde. Mensen die zogenaamd interesse tonen, maar als puntje bij paaltje komt niks meer van hen laten horen. Binnenkort ga ik in ieder geval op Facebook een public statement maken. Iedereen mag van mij weten wat ik heb. Dan weten ze ook dat ik veel gelogen heb over mezelf, maar dat ik wel de waarheid kan vertellen.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128956458
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 23:33 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ik heb hetzelfde. Mensen die zogenaamd interesse tonen, maar als puntje bij paaltje komt niks meer van hen laten horen. Binnenkort ga ik in ieder geval op Facebook een public statement maken. Iedereen mag van mij weten wat ik heb. Dan weten ze ook dat ik veel gelogen heb over mezelf, maar dat ik wel de waarheid kan vertellen.
Ik zit meer met het feit dat niemand die niet betaald wordt, het langer bij mij uithoudt dan een paar maanden.
En nu, willen mijn ouders het ook niet meer. Mijn vader zei dat ik er maar een eind aan moest maken, gisteren tijdens de ruzie. Hij schreeuwde veel, ik ook en hij denkt dat alles nu goed is, maar ik kan me het nog steeds niet uit mijn hoofd zetten.
Dat hij al mijn nachtmerries toeschreeuwde, ik kan nu niemand meer vertrouwen met mijn gevoelens.
Volgens hem chanteer ik mijn ouders als ik zeg dat ik suïcidaal ben, en zijn de krassen op mijn arm ook om aandacht en chantage.
Hij schreeuwde dat iedereen hier op de afdeling luie uitkeringstrekkers zijn en hij schreeuwend dat ze werken zullen ze en bonkte met Ijn vuist op tafel.
Hij zei dat hij het ook niet meer trok met mij,
later heeft hij nog wel voor het feit dat hij schreeuwde dat ik er maar een eind aan moest maken zijn verontschuldiging aan geboden, maar achter de rest stond hij gewoon achyer.
En dat was nog maar de helft.
Ik kan niemand meer vertrouwen, en ik kan het niet loslaten, het blijft maar in mijn hoofd. Ik hoor hem steeds schreeuwen.

sorry voor dat verhaal, ik wou gewoon dat iemand het wist.
Twiddel
  maandag 15 juli 2013 @ 00:01:44 #134
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128956878
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 23:48 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Ik zit meer met het feit dat niemand die niet betaald wordt, het langer bij mij uithoudt dan een paar maanden.
En nu, willen mijn ouders het ook niet meer. Mijn vader zei dat ik er maar een eind aan moest maken, gisteren tijdens de ruzie. Hij schreeuwde veel, ik ook en hij denkt dat alles nu goed is, maar ik kan me het nog steeds niet uit mijn hoofd zetten.
Dat hij al mijn nachtmerries toeschreeuwde, ik kan nu niemand meer vertrouwen met mijn gevoelens.
Volgens hem chanteer ik mijn ouders als ik zeg dat ik suïcidaal ben, en zijn de krassen op mijn arm ook om aandacht en chantage.
Hij schreeuwde dat iedereen hier op de afdeling luie uitkeringstrekkers zijn en hij schreeuwend dat ze werken zullen ze en bonkte met Ijn vuist op tafel.
Hij zei dat hij het ook niet meer trok met mij,
later heeft hij nog wel voor het feit dat hij schreeuwde dat ik er maar een eind aan moest maken zijn verontschuldiging aan geboden, maar achter de rest stond hij gewoon achyer.
En dat was nog maar de helft.
Ik kan niemand meer vertrouwen, en ik kan het niet loslaten, het blijft maar in mijn hoofd. Ik hoor hem steeds schreeuwen.

sorry voor dat verhaal, ik wou gewoon dat iemand het wist.
Ik vind het hartstikke goed van je dat je je verschrikkelijke verhaal vertelt. Je moet je er ook vooral niet voor excuseren. Heb je begeleiders die je misschien kan vertrouwen?
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 10:20:28 #135
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128963596
Zelden zo niet productief geweest op een maandagmorgen. Weet gewoon niet wat ik wil doen :')
Komt weinig uit m'n handen, weinig motivatie. En voor de rest of zeuren mensen of ze snappen me niet of ze zijn gewoon irritant :')
Goed begin van de week :+
pi_128963748
Pfft morgen begin ik met deeltijd dagbehandeling en ik.zie er als een berg tegenop, paniek ligt op de loer... Hoewel de grootte van de groep meevalt zijn het wel 8 vreemde mensen, dat vind ik dus doodeng!

Ervaringen iemand
S. 2014
J. 2016
pi_128965131
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 10:20 schreef Cue_ het volgende:
Zelden zo niet productief geweest op een maandagmorgen. Weet gewoon niet wat ik wil doen :')
Komt weinig uit m'n handen, weinig motivatie. En voor de rest of zeuren mensen of ze snappen me niet of ze zijn gewoon irritant :')
Goed begin van de week :+
Same. Tot een uur of 4 in de ochtend gesproken met elkaar. Ik ben wakker, zij slaapt nog. Net wat ontbijt opgehaald, ik zie overal mensen aan het werk en dat gaf mij het gevoel misschien moet ik dat ook maar weer doen....

Heb echt het idee dat ik geen meter opschiet zo. Wat heb ik nodig om mij weer uit de sleur te halen? Want een vriendin of vrienden zijn niet de antwoorden. Ik heb het idee dat ik continu over een muur wil klimmen die te hoog is. Elke keer als ik val heb ik pijn, kom ik hier weer zeiken en dan gaat het weer een aantal dagen goed tot ik weer opnieuw naar beneden kletter. Ik raak ook niet die diepgewortelde "ik wil er mee kappen gevoelens" kwijt. Echt, ik heb echt leuke dagen, leuke momenten, ik kan dan genieten, maar als het dan weer over is heb ik zoiets van, "wat voor zin heeft dit nu weer?". Ik kon klaarblijkelijk niet een BPD vriendin in het gareel gehouden .. Dat voelt echt als failure..

Ik heb zo'n hoog game over gevoel. En elke mogelijkheid tot opnieuw opstarten is futile.

Het voelt net alsof ik er niet bijhoor, dat ik anders ben, een soort van slecht functionerend zwart schaap met een gebroken voet in een groep witte schapen :'). En dat ik door jaren lang van drammen en studie mezelf heb kunnen onderscheiden.. Maar de vraag is waarvoor?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128965173
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 23:48 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Ik zit meer met het feit dat niemand die niet betaald wordt, het langer bij mij uithoudt dan een paar maanden.
En nu, willen mijn ouders het ook niet meer. Mijn vader zei dat ik er maar een eind aan moest maken, gisteren tijdens de ruzie. Hij schreeuwde veel, ik ook en hij denkt dat alles nu goed is, maar ik kan me het nog steeds niet uit mijn hoofd zetten.
Dat hij al mijn nachtmerries toeschreeuwde, ik kan nu niemand meer vertrouwen met mijn gevoelens.
Volgens hem chanteer ik mijn ouders als ik zeg dat ik suïcidaal ben, en zijn de krassen op mijn arm ook om aandacht en chantage.
Hij schreeuwde dat iedereen hier op de afdeling luie uitkeringstrekkers zijn en hij schreeuwend dat ze werken zullen ze en bonkte met Ijn vuist op tafel.
Hij zei dat hij het ook niet meer trok met mij,
later heeft hij nog wel voor het feit dat hij schreeuwde dat ik er maar een eind aan moest maken zijn verontschuldiging aan geboden, maar achter de rest stond hij gewoon achyer.
En dat was nog maar de helft.
Ik kan niemand meer vertrouwen, en ik kan het niet loslaten, het blijft maar in mijn hoofd. Ik hoor hem steeds schreeuwen.

sorry voor dat verhaal, ik wou gewoon dat iemand het wist.
Welk label had jij ook alweer gekregen if you don't mind me asking?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128965222
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 10:51 schreef Purplesparks het volgende:

[..]

Vindt een bepaalde aantal mensen momenteel wel interessant te volgen op youtube. En proberen een begrip te kunnen bevatten zoals dat iets uit niets kan ontstaan. Maar okee, geen plannen verder voor aankomende tijd? bedoel ik zodat je niet echt gek wordt. :P
Geen enkele planning. Niks, nada, noppes. Ik beleg een beetje en huppel mijn kuttijd door deze aardkloot om zo een beetje de tijd te doden.. :(
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128965251
quote:
14s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:36 schreef minthy het volgende:

[..]

Verstandig ;)

Komende donderdag hoogstwaarschijnlijk de stad in, ik hoop dat het doorgaat. Onwijs veel zin in iets leuks!
Ik ben nog nooit bij die "dagen" geweest, vond dat altijd een verschrikking :'). Te burgerlijk, te truttig en te "boers" :') hihi
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 15 juli 2013 @ 11:34:02 #141
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128965379
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 11:28 schreef sitting_elfling het volgende:
Ik ben nog nooit bij die "dagen" geweest, vond dat altijd een verschrikking :'). Te burgerlijk, te truttig en te "boers" :') hihi
Die dagen?
pi_128965554
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 00:01 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ik vind het hartstikke goed van je dat je je verschrikkelijke verhaal vertelt. Je moet je er ook vooral niet voor excuseren. Heb je begeleiders die je misschien kan vertrouwen?
Ja, een gelukkig.
Dit soort ruzies zijn ook maar 1 of 2x in het jaar, maar het hakt er nogal in.
Twiddel
pi_128965557
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 11:25 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Welk label had jij ook alweer gekregen if you don't mind me asking?
Autisme, why?
Twiddel
pi_128966230
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 14:39 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ik vind hetgeen wat je wel kunt heel erg knap van je :)
Zo de wereld rondreizen zou ik eigenlijk ook wel willen kunnen.
Dit ga jij ook nog wel kunnen :). Deze week een week door Nederland gehopt met vriendinnetje, van stad naar stad. Woensdag vliegt ze terug en ze komt pas dan over 9 week weer terug. 9 week nada, niks en noppes :(. Vreet me maar op zou ik zeggen want ik zie dat niet zitten.

Echt niet.. :( Ik ga dan weer terug naar mijn eigen plek en daar zit ik dan. 9 week..

Zullen we dan toch maar eens werk weer oppakken?
Zullen we er dan toch maar eens een eind aan knopen?
Of zullen we dan toch misschien toch maar weer een studie oppakken?

Ik had vroeger in mijn tienerjaren altijd een bucket list, daarvan heb ik inmiddels alles al gedaan wat ik wou doen :')
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128966255
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 11:34 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Die dagen?
Een feest wat elke week wordt georganiseerd op Donderdag.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128966307
quote:
99s.gif Op maandag 15 juli 2013 11:42 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Autisme, why?
Nieuwsgierig, ben altijd nieuwsgierig naar labels, zo voel je een beetje aan hoe iemand zou reageren op bepaalde scenarios. Het is bijv. erg fitting met mijn eigen label.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 15 juli 2013 @ 12:20:05 #147
103397 minthy
Lief-ish
pi_128966431
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 11:28 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Ik ben nog nooit bij die "dagen" geweest, vond dat altijd een verschrikking :'). Te burgerlijk, te truttig en te "boers" :') hihi
Overdag ga ik ook niet, in de avond is dat prima te doen. Lekker muziek luisteren, genieten van de sfeer :P
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  maandag 15 juli 2013 @ 12:21:48 #148
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128966477
Owja wij hebben nu 4 weken lang elke week iets in de stad. Altijd wel leuke feestjes, maar niemand leuk om mee te nemen :')
pi_128966515
quote:
10s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:20 schreef minthy het volgende:

[..]

Overdag ga ik ook niet, in de avond is dat prima te doen. Lekker muziek luisteren, genieten van de sfeer :P
Vind het wel opmerkelijk dat je een aantal week geleden nog issues had om je huis uit te gaan voor de supermarkt en dan komende donderdag avond flink gaat hosselen als tante minth :p
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128966538
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:21 schreef Cue_ het volgende:
Owja wij hebben nu 4 weken lang elke week iets in de stad. Altijd wel leuke feestjes, maar niemand leuk om mee te nemen :')
Haha, dat herken ik wel, zie je eindelijk iets leuks of wil je wat doen is er niemand om het mee te doen...... : (
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 15 juli 2013 @ 12:26:31 #151
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128966598
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:24 schreef sitting_elfling het volgende:
Haha, dat herken ik wel, zie je eindelijk iets leuks of wil je wat doen is er niemand om het mee te doen...... : (
Heb dan evt wel m'n beste vriendin. Maar daar zijn dat soort activiteiten nou ook niet echt bepaald leuk mee :') Dus dat schiet ook niet op.
  maandag 15 juli 2013 @ 12:28:12 #152
103397 minthy
Lief-ish
pi_128966638
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:23 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Vind het wel opmerkelijk dat je een aantal week geleden nog issues had om je huis uit te gaan voor de supermarkt en dan komende donderdag avond flink gaat hosselen als tante minth :p
Nu maak je het wel heel groot met "hosselen" :D
Het kan maar zo zijn dat ik komend weekend de deur weer niet uit durf maar daar ga ik nu niet bij stilstaan. Over het algemeen gaat het nu aardig, zeker doordeweeks. Daar kan ik zelfs blij mee zijn :P
Dat wisselt op het moment, nog wat erger dan normaal. Ik heb weer leuke dingen om naar uit te kijken en dat helpt wel. Daarbij leg ik mezelf gewoon op dat ik ga en m'n vriendin sleurt me gewoon mee :+
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128966678
quote:
10s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:28 schreef minthy het volgende:

[..]

Nu maak je het wel heel groot met "hosselen" :D
Het kan maar zo zijn dat ik komend weekend de deur weer niet uit durf maar daar ga ik nu niet bij stilstaan. Over het algemeen gaat het nu aardig, zeker doordeweeks. Daar kan ik zelfs blij mee zijn :P
Dat wisselt op het moment, nog wat erger dan normaal. Ik heb weer leuke dingen om naar uit te kijken en dat helpt wel. Daarbij leg ik mezelf gewoon op dat ik ga en m'n vriendin sleurt me gewoon mee :+
Dit is heel goed, veel succes Minthy! ^O^
pi_128966826
Waar zouden we zijn zonder de mensen die ons meesleuren :')
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128966878
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:36 schreef sitting_elfling het volgende:
Waar zouden we zijn zonder de mensen die ons meesleuren :')
Fokkend achter de computer natuurlijk! _O-
  maandag 15 juli 2013 @ 12:39:14 #156
103397 minthy
Lief-ish
pi_128966912
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:30 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Dit is heel goed, veel succes Minthy! ^O^
Dank je :*

quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:36 schreef sitting_elfling het volgende:
Waar zouden we zijn zonder de mensen die ons meesleuren :')
Nou ja, ik schop mezelf ook weer lekker hard. Er staat een strandwandeling in de planning in m'n uppie :X :D
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128966945
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:39 schreef minthy het volgende:

[..]

Nou ja, ik schop mezelf ook weer lekker hard. Er staat een strandwandeling in de planning in m'n uppie :X :D
Ik dacht dat jij ergens in de diepe binnenlanden van afr...Nederland woonde! :o :D
  maandag 15 juli 2013 @ 12:42:38 #158
103397 minthy
Lief-ish
pi_128966995
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:40 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ik dacht dat jij ergens in de diepe binnenlanden van afr...Nederland woonde! :o :D
Tegen de Duitse grens, dat klopt. Dus er komt ook nog een fikse autorit bij :P
Geeft niks, is alleen maar goed. Autorijden is tof en in de laatste maanden ben ik aardig onzeker geworden achter het stuur. Kom ik gelijk daar overheen :P
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  maandag 15 juli 2013 @ 12:45:03 #159
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128967069
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:39 schreef minthy het volgende:

[..]

Dank je :*

[..]

Nou ja, ik schop mezelf ook weer lekker hard. Er staat een strandwandeling in de planning in m'n uppie :X :D
Je moet niet iets gaan doen waar je helemaal niet van houdt. Ik wil graag een keertje op een terrasje zitten met dit mooie weer. Ik kan wel in mijn eentje op een terrasje gaan zitten, maar dat vind ik helemaal niet leuk dus ik doe dat ook niet. Ik wil graag met een groepje vrienden op pad, maar ik krijg het niet voor elkaar om dat met enig regelmaat te gaan doen.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128967105
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:45 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Je moet niet iets gaan doen waar je helemaal niet van houdt. Ik wil graag een keertje op een terrasje zitten met dit mooie weer. Ik kan wel in mijn eentje op een terrasje gaan zitten, maar dat vind ik helemaal niet leuk dus ik doe dat ook niet. Ik wil graag met een groepje vrienden op pad, maar ik krijg het niet voor elkaar om dat met enig regelmaat te gaan doen.
Daar zijn fok-meets voor! ;)
  maandag 15 juli 2013 @ 12:47:20 #161
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128967141
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:46 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Daar zijn fok-meets voor! ;)
Nee, daar zijn ze helaas niet voor. De aard van een fok-meet is anders dan wat ik eigenlijk wil.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 12:49:31 #162
103397 minthy
Lief-ish
pi_128967204
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:45 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Je moet niet iets gaan doen waar je helemaal niet van houdt. Ik wil graag een keertje op een terrasje zitten met dit mooie weer. Ik kan wel in mijn eentje op een terrasje gaan zitten, maar dat vind ik helemaal niet leuk dus ik doe dat ook niet. Ik wil graag met een groepje vrienden op pad, maar ik krijg het niet voor elkaar om dat met enig regelmaat te gaan doen.
Ik hou er juist van, kop een beetje leeg laten waaien. En ik ben ontzettend eigenwijs, heb het idee dat ik dit moet doen. Misschien krijg ik er spijt van en vind ik er geen zak aan in m'n eentje maar dat zie ik dan wel weer. Dan neem ik een volgende keer wel weer iemand mee :P
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_128967255
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:47 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Nee, daar zijn ze helaas niet voor. De aard van een fok-meet is anders dan wat ik eigenlijk wil.
Er zijn ook dingen die ik graag zou willen doen, maar daar is mijn vriendengroep ook niet geschikt voor. Tsja, dan zal ik toch echt alleen moeten gaan! Alleen gaan heeft ook zo z'n voordelen :)
  maandag 15 juli 2013 @ 12:53:17 #164
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128967300
Hoiii! Het gaat goed vandaag! Yeahhhh!
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  maandag 15 juli 2013 @ 12:54:22 #165
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_128967325
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:51 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Er zijn ook dingen die ik graag zou willen doen, maar daar is mijn vriendengroep ook niet geschikt voor. Tsja, dan zal ik toch echt alleen moeten gaan! Alleen gaan heeft ook zo z'n voordelen :)
Heel erg mee eens. Of met iemand gaan waarvan je niet zeker weet of het echt leuk wordt. Misschien verrast diegene je wel!
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_128967374
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:49 schreef minthy het volgende:

[..]

Ik hou er juist van, kop een beetje leeg laten waaien. En ik ben ontzettend eigenwijs, heb het idee dat ik dit moet doen. Misschien krijg ik er spijt van en vind ik er geen zak aan in m'n eentje maar dat zie ik dan wel weer. Dan neem ik een volgende keer wel weer iemand mee :P
Was afgelopen vrijdag nog op het strand in scheveningen, vind eigenlijk dat wij in Nederland maar een poep strand hebben :p Leeg waaien is wel erg lekker :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 15 juli 2013 @ 12:56:50 #167
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128967386
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:51 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Er zijn ook dingen die ik graag zou willen doen, maar daar is mijn vriendengroep ook niet geschikt voor. Tsja, dan zal ik toch echt alleen moeten gaan! Alleen gaan heeft ook zo z'n voordelen :)
Ik ben altijd alleen. Dat is mijn probleem en dat zie ik tegenwoordig alleen maar als een nadeel.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128967405
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:51 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Er zijn ook dingen die ik graag zou willen doen, maar daar is mijn vriendengroep ook niet geschikt voor. Tsja, dan zal ik toch echt alleen moeten gaan! Alleen gaan heeft ook zo z'n voordelen :)
Wat is het voordeel van alleen?

Doe je dingen voor jezelf of om anderen te laten weten dat je wat doet :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128967543
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:57 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Wat is het voordeel van alleen?

Doe je dingen voor jezelf of om anderen te laten weten dat je wat doet :)
Voordeel numero uno is dat je kunt gaan en staan waar je wilt! *O*
Je bent niet afhankelijk van wat anderen willen, je hoeft niet steeds op ze te wachten (kunt gelijk vertrekken). Das toch wel een groot voordeel :)

En ik doe het alleen maar als -ik- dat wil, niet omdat anderen dat willen :)
  maandag 15 juli 2013 @ 13:03:12 #170
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128967576
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:47 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Nee, daar zijn ze helaas niet voor. De aard van een fok-meet is anders dan wat ik eigenlijk wil.
Wat is de aard van een fokmeet dan? en wat wil jij precies?
  maandag 15 juli 2013 @ 13:04:24 #171
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_128967605
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 12:21 schreef Cue_ het volgende:
Owja wij hebben nu 4 weken lang elke week iets in de stad. Altijd wel leuke feestjes, maar niemand leuk om mee te nemen :')
Als ik hier nu in mijn eentje nijmegen in ga kom ik binnen 5 minuten denk ik genoeg bekende tegen.
  maandag 15 juli 2013 @ 13:21:01 #172
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128968133
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:04 schreef Royco1 het volgende:
Als ik hier nu in mijn eentje nijmegen in ga kom ik binnen 5 minuten denk ik genoeg bekende tegen.
Met enkele van deze dagen zal ik ook wel bekenden tegenkomen. Maar ik zal er niet altijd aansluiting bij kunnen vinden / willen vinden. Dus dan schiet ik nog niets op.
pi_128968719
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:02 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Voordeel numero uno is dat je kunt gaan en staan waar je wilt! *O*
Je bent niet afhankelijk van wat anderen willen, je hoeft niet steeds op ze te wachten (kunt gelijk vertrekken). Das toch wel een groot voordeel :)

En ik doe het alleen maar als -ik- dat wil, niet omdat anderen dat willen :)
Maar ik ga en sta ook waar ik wil als ik met anderen ben, ik voel mij niet geremd in een groep of geblokt. S_e is S_e offie nu met 10 anderen is of ergens in zijn 1tje zit. Als men mj vraagt gaat het goed? Dan zeg ik gewoon de waarheid, voel ik me alleen zielig of kut of happy zeg ik dat ook :) Je hebt vaak van die onnozele avonden uit waar je oude bekenden tegenkomt, en dan zo'n clichenvraag; " hoe gaat het? ".

Goed goed goed.... :')
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128968747
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:03 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Wat is de aard van een fokmeet dan? en wat wil jij precies?
Aard is toch gewoon nieuwe mensen leren kennen? Ik heb deze vrijdag ook een meet met een FOKker ben benieuwd. Ach het kan altijd alleen maar meevallen :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 15 juli 2013 @ 13:42:17 #175
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128968796
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:40 schreef sitting_elfling het volgende:
Aard is toch gewoon nieuwe mensen leren kennen? Ik heb deze vrijdag ook een meet met een FOKker ben benieuwd. Ahet kan altijd alleen maar meevallen :)
Niet mee eens :')
  maandag 15 juli 2013 @ 13:46:17 #176
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128968934
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:03 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Wat is de aard van een fokmeet dan? en wat wil jij precies?
De aard van een fokmeet is dat er af en toe een groep fokkers bij elkaar komen om vervolgens samen wat te gaan doen.
Wat ik wil is dat ik vrienden op kan bellen / mailen / whatsappen / whatever om vervolgens met ze op een terrasje te gaan zitten of met ze naar een strand te gaan of met ze ergens te gaan eten, etc. Dat wil ik graag met enig regelmaat doen, dus 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Ik wil gewoon meer naar buiten met mensen die mij oprecht mogen om wie ik ben als persoon en niet omdat ik toevallig op Fok zit of omdat ik informatica studeer of omdat ik een bepaald baantje heb of.... je begrijpt het denk ik wel.
Er zit een verschil tussen fokmeets en wat ik wil. Omdat ik eigenlijk nooit hetgeen kon doen wat ik graag wilde doen en over het algemeen een angst heb ontwikkeld voor groepen mensen, zit ik nu bij het UCP. Ik krijg godsamme niet eens iets verschrikkelijk simpels als met een groep mensen op een terrasje zitten voor elkaar en dat frustreert me enorm. Ik haper enorm op het sociale vlak.
Als je de piramide van Maslow erbij haalt, dan hoort een persoon normaal gesproken in de bovenste lagen te bevinden, maar ik zit mijn hele leven lang al heel erg in de onderste lagen te worstelen.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 13:47:46 #177
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128968978
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:39 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Maar ik ga en sta ook waar ik wil als ik met anderen ben, ik voel mij niet geremd in een groep of geblokt. S_e is S_e offie nu met 10 anderen is of ergens in zijn 1tje zit. Als men mj vraagt gaat het goed? Dan zeg ik gewoon de waarheid, voel ik me alleen zielig of kut of happy zeg ik dat ook :) Je hebt vaak van die onnozele avonden uit waar je oude bekenden tegenkomt, en dan zo'n clichenvraag; " hoe gaat het? ".

Goed goed goed.... :')
Ja dat met bekenden heb ik ook. Ik heb me voorgenomen om niet langer te liegen tegen mensen die ik ken. Ik zeg vanaf nu dat het hooguit redelijk met mij gaat, omdat ik in het echt ook zit te zweven tussen "enorm negatief" en "neutraal".
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 13:47:52 #178
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128968981
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:42 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Niet mee eens :')
Ik heb al iets van 7/8 meets gehad en er is er een in de aankomst met fokkers die ik al een aantal keer gezien heb. Het is een leuke ervaring vooral als je nieuwe mensen wil leren kennen. 'Het kan alleen maar mevallen' is misschien niet waar nee, maar als het tegenvalt is het even doorzetten en naar huis. Je verliest eigenlijk niks, je kan alleen nieuwe contacten winnen. Ik denk dat 'ie dat bedoelt.

Over mezelf. Ik zit nu ruim een week in Japan met een vriend en dat is nog best lastig met angst/eenzaamheid en met name vermoeidheid, waar ik altijd al last van heb, maar nu ook nog met een enorme jet lag. Dingen zijn heel leuk en bijzonder maar ik krijg er voor mijn gevoel maar 75% van mee ofzo. En net 2 uur of meer de weg kwijt geweest in kyoto... brrr.
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 13:49:41 #179
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128969018
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:40 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Aard is toch gewoon nieuwe mensen leren kennen? Ik heb deze vrijdag ook een meet met een FOKker ben benieuwd. Ach het kan altijd alleen maar meevallen :)
Daar ben ik, net als Cue_, ook niet geheel mee eens. Het valt mee met veel mensen, maar met een paar niet. Het kan best wel uit de hand gaan lopen.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 13:49:47 #180
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128969020
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:46 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

De aard van een fokmeet is dat er af en toe een groep fokkers bij elkaar komen om vervolgens samen wat te gaan doen.
Wat ik wil is dat ik vrienden op kan bellen / mailen / whatsappen / whatever om vervolgens met ze op een terrasje te gaan zitten of met ze naar een strand te gaan of met ze ergens te gaan eten, etc. Dat wil ik graag met enig regelmaat doen, dus 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Ik wil gewoon meer naar buiten met mensen die mij oprecht mogen om wie ik ben als persoon en niet omdat ik toevallig op Fok zit of omdat ik informatica studeer of omdat ik een bepaald baantje heb of.... je begrijpt het denk ik wel.
Er zit een verschil tussen fokmeets en wat ik wil. Omdat ik eigenlijk nooit hetgeen kon doen wat ik graag wilde doen en over het algemeen een angst heb ontwikkeld voor groepen mensen, zit ik nu bij het UCP. Ik krijg godsamme niet eens iets verschrikkelijk simpels als met een groep mensen op een terrasje zitten voor elkaar en dat frustreert me enorm. Ik haper enorm op het sociale vlak.
Als je de piramide van Maslow erbij haalt, dan hoort een persoon normaal gesproken in de bovenste lagen te bevinden, maar ik zit mijn hele leven lang al heel erg in de onderste lagen te worstelen.
Complex. De fokmeets worden georganiseerd idd om een groep mensen bij elkaar te zetten en een leuke tijd te hebben. Maar er zit ook een achterliggende gedachte achter dat er vriendschappen uit kunnen ontstaan.
Dus de fokmeets zijn eventuele openingen naar vriendschappen. Je moet toch ergens beginnen met het ontmoeten van mensen en dit is 1 manier. Als je kijkt hoeveel vriendschappen / betere kennissen zijn ontstaan uit een fokmeet dan zijn dit er redelijk veel. En zoals eerder gezegd, je moet er wel moeite voor doen / initiatief nemen, want een vriendschap is er niet spontaan ineens.

Ik krijg ook niet heel simpel een groep mensen bij elkaar voor het terras hoor. Of nouja soms zou het mij wel lukken, maar dat zijn dan niet de mensen waarmee ik het liefst op een terras zit :') Dus sociaal goed of slecht maakt dan niet eens uit.
  maandag 15 juli 2013 @ 13:51:55 #181
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128969075
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:49 schreef Comp_Lex het volgende:
Het kan best wel uit de hand gaan lopen.
Dat heb ik nooit meegemaakt.

Wel regelmatig dat ik met 100% niet een leuk genoege klik had om er evt nog eens mee te willen meeten.
pi_128969217
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:42 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Niet mee eens :')
Hoezo dat nou weer? Alle psychopaten en freaks vis je er wel uit, en ook al is FOK niet representatief gezien het percentage gestoorden en werklozen hier, er zit ook een klein gedeelte normale users :). Mijn peut heeft ooit nog eens gezegd dat ik nooit online moest gaan daten gezien het hoge percentage van borderliners en andere personality cocktail mix dames die daar rondzwerven :')
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 15 juli 2013 @ 13:58:51 #183
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128969305
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:56 schreef sitting_elfling het volgende:
Hoezo dat nou weer? Alle psychopaten en freaks vis je er wel uit, en ook al is FOK niet representatief gezien het percentage gestoorden en werklozen hier, er zit ook een klein gedeelte normale users :). Mijn peut heeft ooit nog eens gezegd dat ik nooit online moest gaan daten gezien het hoge percentage van borderliners en andere personality cocktail mix dames die daar rondzwerven :')
Ik heb het ook niet over de extremen ;)
Maar gewoon een middag waar ik het heel gezellig kan hebben, dat is met 99% van de fokkers (mensen) gewoon niet het geval. Dan is het wel oke, ik vermaak mij eventueel ook wel, maar thats it.
En daar heb ik geen ritje naar a'dam of utrecht bv voor over over het algemeen.
  maandag 15 juli 2013 @ 14:07:04 #184
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128969558
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:58 schreef Cue_ het volgende:

[..]

En daar heb ik geen ritje naar a'dam of utrecht bv voor over over het algemeen.
Nee ik ook niet, maar laat nou net het geval zijn dat je dan wel 90% van de meets mist. Dat is de reden waarom ik dus "met enig regelmaat" zei in mijn visie over hoe ik wil dat het met mij persoonlijk zou moeten gaan.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 14:11:35 #185
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128969697
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:07 schreef Comp_Lex het volgende:
Nee ik ook niet, maar laat nou net het geval zijn dat je dan wel 90% van de meets mist. Dat is de reden waarom ik dus "met enig regelmaat" zei in mijn visie over hoe ik wil dat het met mij persoonlijk zou moeten gaan.
Ja oke, maar in die ene meet kan je wel net die ene leuke persoon tegenkomen waar het wel mee klikt.
Zelf een keer met een groepje van HJ gemeet en daar een goede vriend uit overgehouden. Die ik regelmatig spreek en af en toe zie. (in dit geval woont hij ook ver weg, dus lastig, maar af en toe komt ie een weekendje over).

Evt naar een meet gaan waarvan je weet dat het of in de buurt is of dat er mensen komen die in jouw buurt wonen.
  maandag 15 juli 2013 @ 14:12:28 #186
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128969725
Daarbij is zoiets ook wel goed voor jou om de angst voor mensen een beetje kwijt te raken. Mochten er eikels tussen zitten dan weet je "die zie ik toch nooit meer terug" en zijn ze leuk, dan kan je zelf aangeven dat je ze vaker wilt zien.
  maandag 15 juli 2013 @ 14:16:29 #187
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128969855
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:12 schreef Cue_ het volgende:
Daarbij is zoiets ook wel goed voor jou om de angst voor mensen een beetje kwijt te raken. Mochten er eikels tussen zitten dan weet je "die zie ik toch nooit meer terug" en zijn ze leuk, dan kan je zelf aangeven dat je ze vaker wilt zien.
Over het nooit meer terug zien ben ik niet zo zeker. Ik trek dat soort figuren helaas aan in groepen onbekenden, ook op vakantie en in het buitenland.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 14:17:20 #188
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128969882
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:16 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Over het nooit meer terug zien ben ik niet zo zeker. Ik trek dat soort figuren helaas aan in groepen onbekenden, ook op vakantie en in het buitenland.
De kans dat je iemand 'zomaar' tegen komt is zeer klein hoor ;) Is mij nog nooit gelukt. Zelfs niet met mensen die in dezelfde stad wonen :')
  maandag 15 juli 2013 @ 14:20:02 #189
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128969960
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:17 schreef Cue_ het volgende:

[..]

De kans dat je iemand 'zomaar' tegen komt is zeer klein hoor ;) Is mij nog nooit gelukt. Zelfs niet met mensen die in dezelfde stad wonen :')
Ik kom de sukkels van vroeger anders nog met enig regelmaat tegen, bijvoorbeeld in de trein. Ik woon dan ook in een kutdorp.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  maandag 15 juli 2013 @ 14:20:18 #190
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128969968
ECHTE vrienden heb je echt niet zomaar. Vooral als je met een depressie zit zijn er weinig mensen die echt zin hebben om zich daar aan aan te passen. Als je bijvoorbeeld het risico hebt op een huiluitbarsting of angstaanval zal de ander zich daar aan moeten aanpassen.

Ik ben in de laatste 2 jaar mijn relatie (van 4 jaar lang), en 2 ECHTE vrienden kwijtgeraakt. Eentje omdat hij er met mijn vriendin vandoor ging en een omdat hij gewoon niks meer van zich laat horen en nergens op reageert. De angst om mensen kwijt te raken is de ergste angst die ik ken, de angst om niet erkent te worden als vriend en geen bevestiging meer te krijgen dat je een goed mens bent. Ik zelf ben ook hopeloos op zoek naar een vriendin (eigenlijk gewoon diezelfde bevestiging voor eigenwaarde), waardoor ik uiteraard meisjes afschrik.

Ik heb verder wel tig vrienden bij wie het me niet zo erg zou steken als ik ze kwijt zou raken. Dat zijn gewoon mensen waarmee je dingen doet. Bij die echte vrienden kan het me radeloos en angstig maken :r Frustratie vooral. En bij het aanspreken (via FB meestal) hopen op enige bevestiging, op een afspraak.

Vraag aan comp_lex, denk je dat je je vrienden afschrikt met je mentale gesteldheid? Gaan die vrienden wel op het terras zitten met anderen maar niet met jou? Of zijn het geen 'outgoing' mensen?
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 14:26:31 #191
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128970158
Over fokmeets, ik ken niet zoveel mensen die via fok! ECHTE vrienden hebben ontmoet. Wel mensen die elkaar vaker zien of een relatie met elkaar kregen. Ik heb veel contacten via fok, maar dat zijn mensen die ik spreek via slowchats en zo nu en dan in het echt ontmoet. Ik zie er eentje wel als vriend, maar daar heb ik ook maar een paar keer mee afgesproken, meer een leuk contact of goeie kennis misschien.

Ik denk dat het handiger is je huidige netwerk eens onder de loep te nemen, je kan via via contact opnemen met vrienden van vrienden of mensen die je nog niet zo goed kent. Bijvoorbeeld uitgaan is een goed middel, als je dat aankan tenminste.

Al je last hebt van angst/depressie is (denk ik, iig bij mij) het maken van afspraken ook een duik in het diepe. Als maar heel weinig mensen reageren of misschien wel niemand, is het heel slecht voor je zelfvertrouwen, en komt er juist meer angst (ik ben het niet waard, ze doen niet eens de moeite om te reageren enz. enz.)
:')
pi_128970169
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:20 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
ECHTE vrienden heb je echt niet zomaar. Vooral als je met een depressie zit zijn er weinig mensen die echt zin hebben om zich daar aan aan te passen. Als je bijvoorbeeld het risico hebt op een huiluitbarsting of angstaanval zal de ander zich daar aan moeten aanpassen.

Ik ben in de laatste 2 jaar mijn relatie (van 4 jaar lang), en 2 ECHTE vrienden kwijtgeraakt. Eentje omdat hij er met mijn vriendin vandoor ging en een omdat hij gewoon niks meer van zich laat horen en nergens op reageert. De angst om mensen kwijt te raken is de ergste angst die ik ken, de angst om niet erkent te worden als vriend en geen bevestiging meer te krijgen dat je een goed mens bent. Ik zelf ben ook hopeloos op zoek naar een vriendin (eigenlijk gewoon diezelfde bevestiging voor eigenwaarde), waardoor ik uiteraard meisjes afschrik.

Ik heb verder wel tig vrienden bij wie het me niet zo erg zou steken als ik ze kwijt zou raken. Dat zijn gewoon mensen waarmee je dingen doet. Bij die echte vrienden kan het me radeloos en angstig maken :r Frustratie vooral. En bij het aanspreken (via FB meestal) hopen op enige bevestiging, op een afspraak.

Vraag aan comp_lex, denk je dat je je vrienden afschrikt met je mentale gesteldheid? Gaan die vrienden wel op het terras zitten met anderen maar niet met jou? Of zijn het geen 'outgoing' mensen?
Heel herkenbaar ;( Ik worstel daar zelf ook mee.
Live for now, forget forever
  maandag 15 juli 2013 @ 14:30:48 #193
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128970313
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:20 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
ECHTE vrienden heb je echt niet zomaar. Vooral als je met een depressie zit zijn er weinig mensen die echt zin hebben om zich daar aan aan te passen. Als je bijvoorbeeld het risico hebt op een huiluitbarsting of angstaanval zal de ander zich daar aan moeten aanpassen.

Ik ben in de laatste 2 jaar mijn relatie (van 4 jaar lang), en 2 ECHTE vrienden kwijtgeraakt. Eentje omdat hij er met mijn vriendin vandoor ging en een omdat hij gewoon niks meer van zich laat horen en nergens op reageert. De angst om mensen kwijt te raken is de ergste angst die ik ken, de angst om niet erkent te worden als vriend en geen bevestiging meer te krijgen dat je een goed mens bent. Ik zelf ben ook hopeloos op zoek naar een vriendin (eigenlijk gewoon diezelfde bevestiging voor eigenwaarde), waardoor ik uiteraard meisjes afschrik.

Ik heb verder wel tig vrienden bij wie het me niet zo erg zou steken als ik ze kwijt zou raken. Dat zijn gewoon mensen waarmee je dingen doet. Bij die echte vrienden kan het me radeloos en angstig maken :r Frustratie vooral. En bij het aanspreken (via FB meestal) hopen op enige bevestiging, op een afspraak.

Vraag aan comp_lex, denk je dat je je vrienden afschrikt met je mentale gesteldheid? Gaan die vrienden wel op het terras zitten met anderen maar niet met jou? Of zijn het geen 'outgoing' mensen?
Die "vrienden" heb ik vroeger ook gehad op de middelbare school. Eén daarvan is de eikel die ik nog vaak zie in de trein.

Om je vragen te beantwoorden:

- Ik wil in het echt zo weinig mogelijk over mijn problemen praten en ik probeer me altijd van de beste kant te laten zien.

- Ik heb sowieso geen vrienden, maar ik heb vroeger in groepen gezeten met mensen die veel met elkaar deden, maar niet met mij. Dat vond ik uitermate vervelend.

- Bij bijvoorbeeld mijn studie zitten mensen die niet outgoing zijn. Sommige hebben last van autisme enzo.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128973068
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2013 22:29 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Dat is zeker waar, maar als je ergens tegenop ziet an sich, hoef je er niet eens aan te denken, onbewust zul je dan waarschijnlijk niet spontaan in die specifieke situatie handelen.
Tja, je kan tegen alles opzien, als je wil. Maar dat wil je natuurlijk niet. :P
pi_128974155
Goedemiddag,

Uiteindelijk mezelf ook maar geregistreerd om hier een beetje mee te praten. Kanonnen.. het erkennen van mijn depressie is één ding maar ik lijk me er gewoon naar te gedragen. Sinds dat ik bij de psycholoog kom, lijkt het wel erger te worden. Eigenlijk ook wel logisch want hiervoor deed ik mijn uiterste best om niets aan de buitenwereld te laten lijken. De standaardvragen zoals: 'Hoe gaat het?' werden door mij beantwoord met het sociaal geaccepteerde: 'Goed hoor, en met jou?' Lekker oppervlakkig houden en vooral niet vertellen hoe ik mij werkelijk voelde.

Maar die vervelende zenuwen, die gevoelens die nergens op slaan maar die mij constant een angst door mijn hele lichaam laten voelen. Ik word er af en toe gewoon maf van. Geen reden om me zo te voelen en toch zit het er. In het begin kreeg ik een half tabletje, dit leek te helpen maar daar moest ik inmiddels mee stoppen.

Er zijn genoeg dingen waar ik nog mee zit en mijn wereld is niet opeens vol met zonnestralen maar ik hoop dat hier af en toe meeposten me een beetje zal opluchten.
  maandag 15 juli 2013 @ 16:32:42 #196
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128974175
Waarvoor is er dan angst precies?

En uh.. welkom :)
pi_128974513
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 16:32 schreef Cue_ het volgende:
Waarvoor is er dan angst precies?

En uh.. welkom :)
Tnx!

Wanneer er iemand aan de deur staat, als ik onbekend word gebeld en wel meerdere dingen. En ik ben een ster in doemdenkerij. Dus in plaats van iets te ondernemen, van alles voor mezelf verzinnen om het maar niet te gaan doen. Want ja als ...
  maandag 15 juli 2013 @ 16:49:56 #198
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128974724
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 14:30 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Die "vrienden" heb ik vroeger ook gehad op de middelbare school. Eén daarvan is de eikel die ik nog vaak zie in de trein.

Om je vragen te beantwoorden:

- Ik wil in het echt zo weinig mogelijk over mijn problemen praten en ik probeer me altijd van de beste kant te laten zien.

- Ik heb sowieso geen vrienden, maar ik heb vroeger in groepen gezeten met mensen die veel met elkaar deden, maar niet met mij. Dat vond ik uitermate vervelend.

- Bij bijvoorbeeld mijn studie zitten mensen die niet outgoing zijn. Sommige hebben last van autisme enzo.
Heb je een passie of bijzondere hobby? Dat kan een ingang zijn voor nieuwe contacten waar je al direct iets gemeen mee hebt. Ik ontmoette vroeger mensen via het magic kaartspel omdat er een open speelavond was. Heb zo ook een vriend leren kennen. tegenwoordig heb ik juist niet-sociale hobby's zoals anime/manga en platen verzamelen, hobby's waar ik maar weinig aansluiting kan vinden helaas.
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 16:53:53 #199
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128974887
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 16:43 schreef Rumbling het volgende:
Tnx!

Wanneer er iemand aan de deur staat, als ik onbekend word gebeld en wel meerdere dingen. En ik ben een ster in doemdenkerij. Dus in plaats van iets te ondernemen, van alles voor mezelf verzinnen om het maar niet te gaan doen. Want ja als ...
Nouja.. vertel het antwoord maar. wat is het ergste wat er kan gebeuren als er een onbekende belt?
  maandag 15 juli 2013 @ 16:59:58 #200
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128975086
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 16:53 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Nouja.. vertel het antwoord maar. wat is het ergste wat er kan gebeuren als er een onbekende belt?
Dat is altijd een vrij krachtige vraag, maar als je niet lekker in je vel zit weet je kop altijd wel wat te verzinnen..
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 17:03:14 #201
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_128975192
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 16:59 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Dat is altijd een vrij krachtige vraag, maar als je niet lekker in je vel zit weet je kop altijd wel wat te verzinnen..
Natuurlijk.
Ik hou zelf totaal niet van bellen en heb nu bv ook storingsdienst van het werk. En weet nu al dat als ik gebeld wordt dat ik toch niet kan helpen. En ben als de dood als een buitenlands kantoor belt, want duits kan ik bv niet :+
Maargoed, aan de andere kant, er kan niets gebeuren. Ja dat ze niet tevreden zullen zijn met me. Och worden ze maar boos, mijn baas boeit het niet zo allemaal, dus uiteindelijk neemt dat weer angst weg.

Weet wel dat logisch nadenken / relativeren niet alle angst wegneemt en dat hoeft ook niet. Maar soms helpt het wel om het wat te verminderen.
pi_128975697
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 16:53 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Nouja.. vertel het antwoord maar. wat is het ergste wat er kan gebeuren als er een onbekende belt?
Voor mij is dit hetzelfde als tegen iemand met pleinvrees zeggen: 'Ga nou maar gewoon naar buiten, het is toch niets ergs?'
pi_128975752
quote:
7s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:03 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Natuurlijk.
Ik hou zelf totaal niet van bellen en heb nu bv ook storingsdienst van het werk. En weet nu al dat als ik gebeld wordt dat ik toch niet kan helpen. En ben als de dood als een buitenlands kantoor belt, want duits kan ik bv niet :+
Maargoed, aan de andere kant, er kan niets gebeuren. Ja dat ze niet tevreden zullen zijn met me. Och worden ze maar boos, mijn baas boeit het niet zo allemaal, dus uiteindelijk neemt dat weer angst weg.

Weet wel dat logisch nadenken / relativeren niet alle angst wegneemt en dat hoeft ook niet. Maar soms helpt het wel om het wat te verminderen.
Ik relativeer me een ongeluk. Daardoor vind ik mezelf nog vreemder. Je beseft dat het niet klopt maar je gevoelens en daarmee gepaarde angsten raak je daardoor niet kwijt. Was het maar zo'n feest.
  maandag 15 juli 2013 @ 17:23:12 #204
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128975766
Zeker helpt het! ik ben vorig jaar zelfs een hele week op retraite geweest en daar niks anders gedaan, 2 of 3 dagen in totale stilte geleefd daar op de bijeenkomsten na.

Maar het komt vaak voor dat relativeren, bijvoorbeeld door die vraag te stellen, maar tijdelijk werkt. Ik zit bv vaak ik een eindeloze gedachtenstroom waar zo nu en dan die relativering wordt 'ingezet', waarna ik me tijdelijk beter voel (het valt wel mee) maar al snel raak ik dan weer in die stroom van gedachten.
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 17:23:55 #205
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128975784
quote:
4s.gif Op maandag 15 juli 2013 16:49 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Heb je een passie of bijzondere hobby? Dat kan een ingang zijn voor nieuwe contacten waar je al direct iets gemeen mee hebt. Ik ontmoette vroeger mensen via het magic kaartspel omdat er een open speelavond was. Heb zo ook een vriend leren kennen. tegenwoordig heb ik juist niet-sociale hobby's zoals anime/manga en platen verzamelen, hobby's waar ik maar weinig aansluiting kan vinden helaas.
Ik kan ook heel weinig aansluiting vinden met mijn hobby's. Ik heb hobby's waarbij ik wel veel mensen ontmoet, maar ze blijven niet "plakken".
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128975844
TERINNNGGGGGG...
Net woedeaanval nummer weetikveelwat gekregen, ben het kotsbeu thuis. Kan nergens heen, en ik wil niet meer thuis zijn, ben het zo zat..ben zo moe..
Ik mis gewoon een knuffel van de mensen die ik lief heb.
Iedereen vind het maar raar dat ik geen knuffel kan verdragen van mijn ouders, maar ze snappen niet dat mijn moeder mij die liefde gewoon niet kan geven. Ze sappen het niet.
Ik voel me hier gewoon niet gewenst, mijn ouders hadden me liever niet dat weet ik zeker..
Ik wil rust..heel veel rust..
  maandag 15 juli 2013 @ 17:37:19 #207
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128976104
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:22 schreef Rumbling het volgende:

[..]

Ik relativeer me een ongeluk. Daardoor vind ik mezelf nog vreemder. Je beseft dat het niet klopt maar je gevoelens en daarmee gepaarde angsten raak je daardoor niet kwijt. Was het maar zo'n feest.
relativeren heeft geen nut als het dat effect heeft. Neem eens een kijkje in de reeks 'te veel nadenken, de kracht van het nu'. De kern: je bent je gedachten niet
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 17:38:04 #208
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128976115
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:23 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ik kan ook heel weinig aansluiting vinden met mijn hobby's. Ik heb hobby's waarbij ik wel veel mensen ontmoet, maar ze blijven niet "plakken".
wat voor hobby dan?
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 17:42:04 #209
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128976211
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:26 schreef Catnip het volgende:
TERINNNGGGGGG...
Net woedeaanval nummer weetikveelwat gekregen, ben het kotsbeu thuis. Kan nergens heen, en ik wil niet meer thuis zijn, ben het zo zat..ben zo moe..
Ik mis gewoon een knuffel van de mensen die ik lief heb.
Iedereen vind het maar raar dat ik geen knuffel kan verdragen van mijn ouders, maar ze snappen niet dat mijn moeder mij die liefde gewoon niet kan geven. Ze sappen het niet.
Ik voel me hier gewoon niet gewenst, mijn ouders hadden me liever niet dat weet ik zeker..
Ik wil rust..heel veel rust..
Niets frustrerender dan mensen die je gevoel niet snappen.
Uit huis gaan een optie?
:')
  maandag 15 juli 2013 @ 17:45:23 #210
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128976292
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:38 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

wat voor hobby dan?
Vrij normale hobby's eigenlijk: badminton, studentenvereniging en online open source programmeerproject (maar dat is tot nu toe nog niet echt aangeslagen => dus geen mensen)
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128976424
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:42 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Niets frustrerender dan mensen die je gevoel niet snappen.
Uit huis gaan een optie?
Ben pas 15..
pi_128981899
Mijn moeder heeft gewoon MIJN mail gelezen.
K*t zooi...
STOM MENS
STOM LEVEN
STOMME FLATS DIE ZO AANLOKKELIJK LIJKEN
  maandag 15 juli 2013 @ 20:48:48 #213
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_128982318
Ouders. Jammer dat ze erg vervelend kunnen zijn als je met ze onder een dak woont en nog niet uit huis kunt.

Nog een paar jaartjes doorzetten, Catnip!
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
pi_128982440
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:40 schreef Catnip het volgende:
Mijn moeder heeft gewoon MIJN mail gelezen.
K*t zooi...
STOM MENS
STOM LEVEN
STOMME FLATS DIE ZO AANLOKKELIJK LIJKEN
:D

Zo zijn moeders in het algemeen. Veel te nieuwsgierig naar alles :D En altijd hopend dat je ze niet door hebt :P
pi_128982479
Vroeger toen mijn moeder rekeningafschriften ging bestuderen :X :')
pi_128982657
quote:
17s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:52 schreef debeterebob het volgende:
Vroeger toen mijn moeder rekeningafschriften ging bestuderen :X :')
Ik keek van de week in de telefoon van mijn zoon. Opbrengst:
- free porn
- youporn
- puni
- etc...

Hij is elf :{
pi_128982684
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:56 schreef Rumbling het volgende:

[..]

Ik keek van de week in de telefoon van mijn zoon. Opbrengst:
- free porn
- youporn
- puni
- etc...

Hij is elf :{
Serieus?

Vroeger deden we het met alleen rotten.com qua ranzigheid :7

Op mijn 11e was ik er verder niet zo mee bezig :P
pi_128982774
quote:
17s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:56 schreef debeterebob het volgende:

[..]

Serieus?

Vroeger deden we het met alleen rotten.com :7
Ah jah man. Dat keek ik ook altijd. Van die half weggerotte lijken :D

Ik denk dat het onder vriendjes stoer is want thuis gooit hij nog geregeld Bassie en Adriaan erin. (Ik kan haast geen frikandel, zak patat e.d. meer horen)
pi_128982870
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:59 schreef Rumbling het volgende:

[..]

Ah jah man. Dat keek ik ook altijd. Van die half weggerotte lijken :D

Ik denk dat het onder vriendjes stoer is want thuis gooit hij nog geregeld Bassie en Adriaan erin. (Ik kan haast geen frikandel, zak patat e.d. meer horen)
quote:
rotten dot com
An archive of disturbing illustration
The soft white underbelly of the net, eviscerated for all to see: Rotten dot com collects images and information from many sources to present the viewer with a truly unpleasant experience.
Ze bestaan nog :D

plaatjes van amputaties en weggerotte benen :D Verder ga ik ook niet kijken :P
pi_128984859
Nou, de verwachte brief is binnen. Moet ik nog zelf gaan bellen ook, en mijn aanmeldklachten en de mogelijkheden gaan bespreken. Ik zie er tegenop.
Live for now, forget forever
  maandag 15 juli 2013 @ 22:49:24 #221
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_128987776
Ik voel me aldoor niet lekker eigenlijk. Ik ga me morgen meer focussen op mijn studie.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_128990027
Bij mij is diagnose depressie niet gesteld, maar ik voel me de laatste tijd - thuis - niet best. Ik weet waardoor het komt, dus dat scheelt. Maar het maakt het niet makkelijker.

Ik heb al jaren een angststoornis. Halverwege een overval meegemaakt en daar met name slaapproblemen aan overgehouden. Sindsdien zit ik thuis en momenteel sta ik op de wachtlijst voor een klinische opname (exposure behandeling met name).

Ik heb asociale bovenburen die ondanks gegeven signalen geen rekening houden met andere bewoners van het complex. Sterker: ze dagen uit en dat maakt dat ik mij niet vrij kan bewegen in mijn eigen huis en tuin. Ik vermijd ze liever dan dat het risico bestaat dat het tot een confrontatie komt.

Vanaf nu is het zoeken naar een ander huis
pi_128991896
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:56 schreef Rumbling het volgende:

[..]

Ik keek van de week in de telefoon van mijn zoon. Opbrengst:
- free porn
- youporn
- puni
- etc...

Hij is elf :{
Boeie?

Ik kijk dragonball en porno.
Rustig aan.
pi_128995279
Fucking kolere, net een 10 keer overgegeven binnen een uur.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_128995282
Kolere wat voel ik me zwak en misselijk
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  dinsdag 16 juli 2013 @ 04:43:37 #226
330295 Purplesparks
Lovercall baby
pi_128995292
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 04:41 schreef sitting_elfling het volgende:
Kolere wat voel ik me zwak en misselijk
ahhhw :( :'( beterschap
Touching from a distance ~
pi_129002096
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 13:39 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Maar ik ga en sta ook waar ik wil als ik met anderen ben, ik voel mij niet geremd in een groep of geblokt. S_e is S_e offie nu met 10 anderen is of ergens in zijn 1tje zit. Als men mj vraagt gaat het goed? Dan zeg ik gewoon de waarheid, voel ik me alleen zielig of kut of happy zeg ik dat ook :) Je hebt vaak van die onnozele avonden uit waar je oude bekenden tegenkomt, en dan zo'n clichenvraag; " hoe gaat het? ".

Goed goed goed.... :')
De clichevraag bij mij in de omgeving is 'alles goed?' -_-

Trouwens, iets wat ik steeds merk is het volgende.
Eerst beknopt: Ik heb een niet al te leuk verleden gehad met veel depressiviteit enzo, maar ben er qua hoe ik me er over voel, niet verbitterd door. Oftewel, als iemand mij vraagt waarom ik bijvoorbeeld niet werk (of althans, niet betaald werk), dan vertel ik gewoon heel luchtig en makkelijk over het hoe en waarom (ik praat over suicidaliteit alsof ik het over een pak halfvolle melk heb zo makkelijk, bij wijze van), maar hoe ik het ook breng, ik zie meteen het gezicht van mijn gesprekspartner verstarren (hij neemt me dan heel serieus zeg maar) en dan hebben we het nog over medicatie of wat dan ook en na een minuutje of zo is het gesprek dan ook afgelopen.

Ik kan dus niet over mijn verleden praten zonder dat mn gesprekspartner schrikt en heb wat dat betreft nog niet echt een draai aan dat verhaal kunnen geven zodat het bespreekbaar wordt.

Geen idee of iemand hier het snapt, maar ik wou het even kwijt denk ik :)
pi_129002588
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 12:44 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

De clichevraag bij mij in de omgeving is 'alles goed?' -_-

Trouwens, iets wat ik steeds merk is het volgende.
Eerst beknopt: Ik heb een niet al te leuk verleden gehad met veel depressiviteit enzo, maar ben er qua hoe ik me er over voel, niet verbitterd door. Oftewel, als iemand mij vraagt waarom ik bijvoorbeeld niet werk (of althans, niet betaald werk), dan vertel ik gewoon heel luchtig en makkelijk over het hoe en waarom (ik praat over suicidaliteit alsof ik het over een pak halfvolle melk heb zo makkelijk, bij wijze van), maar hoe ik het ook breng, ik zie meteen het gezicht van mijn gesprekspartner verstarren (hij neemt me dan heel serieus zeg maar) en dan hebben we het nog over medicatie of wat dan ook en na een minuutje of zo is het gesprek dan ook afgelopen.

Ik kan dus niet over mijn verleden praten zonder dat mn gesprekspartner schrikt en heb wat dat betreft nog niet echt een draai aan dat verhaal kunnen geven zodat het bespreekbaar wordt.

Geen idee of iemand hier het snapt, maar ik wou het even kwijt denk ik :)
Oh zo herkenbaar :P

Heb de neiging om alles in detail te vertellen, is niet echt zo handig ook...
pi_129002688
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 12:58 schreef FAUSTI het volgende:

[..]

Oh zo herkenbaar :P

Heb de neiging om alles in detail te vertellen, is niet echt zo handig ook...
Naja, ik hoef niet alles in geuren en kleuren te vertellen, maar het blijkt dat het lastig blijft (in mijn situatie in elk geval) om uit te leggen waarom ik al zo lang zeg maar geen carriere heb opgebouwd, zonder dat de ander schrikt van mijn verhaal. Misschien moet ik er voortaan maar bij vermelden dat, voor ik begin te vertellen, het geheel op eigen risiko is! _O-
pi_129003156
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 13:02 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Naja, ik hoef niet alles in geuren en kleuren te vertellen, maar het blijkt dat het lastig blijft (in mijn situatie in elk geval) om uit te leggen waarom ik al zo lang zeg maar geen carriere heb opgebouwd, zonder dat de ander schrikt van mijn verhaal. Misschien moet ik er voortaan maar bij vermelden dat, voor ik begin te vertellen, het geheel op eigen risiko is! _O-
En hier is het meer de carrière welke ik gehad heb nogal afschrikt, valt ook bijna niet uit te leggen. En mensen om mij heen bestempelen mij als zeer geheimzinnig :')

Gisteren ook heb zo'n begeleider tegenwoordig ( :') ) zit ik een beetje muziek te luisteren, hij zit hier maar zo van wat doe ik hier? Maar ja Fausti luistert geen Nederlandse muziek, dus begon hij weer gelijk vragen te stellen wat is dat hoe zit dat... En daar word ik soms zo moe van.

Schiet daardoor ook iedere keer in de verdediging :P
pi_129003190
Oh ja en als ik A zeg is het meestal Z :')
pi_129003317
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 13:15 schreef FAUSTI het volgende:
Oh ja en als ik A zeg is het meestal Z :')
All in! _O- :P
pi_129003496
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 17:26 schreef Catnip het volgende:
TERINNNGGGGGG...
Net woedeaanval nummer weetikveelwat gekregen, ben het kotsbeu thuis. Kan nergens heen, en ik wil niet meer thuis zijn, ben het zo zat..ben zo moe..
Ik mis gewoon een knuffel van de mensen die ik lief heb.
Iedereen vind het maar raar dat ik geen knuffel kan verdragen van mijn ouders, maar ze snappen niet dat mijn moeder mij die liefde gewoon niet kan geven. Ze sappen het niet.
Ik voel me hier gewoon niet gewenst, mijn ouders hadden me liever niet dat weet ik zeker..
Ik wil rust..heel veel rust..
Als ik door wat dan ook dermate kwaad wordt dat ik merk dat ik mijn zelfbeheersing ga verliezen, dan zeg ik iets van 'ik ben even weg' en ga ik even naar buiten om af te koelen. Na 5 minuten kom ik dan weer terug en maak er iets luchtigs van om de stemming weer wat te repareren. Komt niet zo vaak voor, maar ik heb tenminste wel een methode om escalatie te voorkomen en de sfeer goed te houden :)
pi_129003622
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 13:19 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

All in! _O- :P
Art of deception, :P
  dinsdag 16 juli 2013 @ 15:17:38 #235
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129007697
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 13:02 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Naja, ik hoef niet alles in geuren en kleuren te vertellen, maar het blijkt dat het lastig blijft (in mijn situatie in elk geval) om uit te leggen waarom ik al zo lang zeg maar geen carriere heb opgebouwd, zonder dat de ander schrikt van mijn verhaal. Misschien moet ik er voortaan maar bij vermelden dat, voor ik begin te vertellen, het geheel op eigen risiko is! _O-
Maar het is toch niet erg dat de ander ervan schrikt? Bedoel, daardoor hoeft het niet meer of minder bespreekbaar te zijn ineen.s
pi_129009471
quote:
17s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:51 schreef debeterebob het volgende:

[..]

:D

Zo zijn moeders in het algemeen. Veel te nieuwsgierig naar alles :D En altijd hopend dat je ze niet door hebt :P
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:56 schreef Rumbling het volgende:

[..]

Ik keek van de week in de telefoon van mijn zoon. Opbrengst:
- free porn
- youporn
- puni
- etc...

Hij is elf :{
En dan ben je als moeder nieuwsgierig, Krijg je dingen te zien die je eigenlijk niet wilt weten :')
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  dinsdag 16 juli 2013 @ 17:30:05 #237
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_129012801
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 16:07 schreef seasushi het volgende:

[..]

[..]

En dan ben je als moeder nieuwsgierig, Krijg je dingen te zien die je eigenlijk niet wilt weten :')
Ik zou als moeder heel blij zijn als ik dat tegenkwam op een mobiel van een jongen van pakweg 11-12-13 jaar. Dan lijkt hij namelijk normaal te functioneren en geen één of andere lichamelijke groeistoornis te hebben.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  dinsdag 16 juli 2013 @ 17:37:53 #238
322770 eefje801
Where's the pie?
pi_129013050
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 17:30 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ik zou als moeder heel blij zijn als ik dat tegenkwam op een mobiel van een jongen van pakweg 11-12-13 jaar. Dan lijkt hij namelijk normaal te functioneren en geen één of andere lichamelijke groeistoornis te hebben.
Nou, ik zou toch wel voor een "ongemakkelijk" gesprekje gaan dan hoor. Heb liever niet dat mijn toekomstige kind zich alleen informeert via het www later. Daarbij hebben bijna alle kinderen die nieuwsgierigheid op die leeftijd, ook als ze een stoornis hebben of een lichamelijk probleem.
pi_129013183
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 13:19 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

All in! _O- :P
Haha inderdaad! :D
pi_129028217
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 17:30 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Ik zou als moeder heel blij zijn als ik dat tegenkwam op een mobiel van een jongen van pakweg 11-12-13 jaar. Dan lijkt hij namelijk normaal te functioneren en geen één of andere lichamelijke groeistoornis te hebben.
Natuurlijk.
Maar kinderen zijn altijd net even sneller dan dat moeder meegroeit. Kunnen ze net kruipen, zitten ze op eens boven aan de trap, zijn ze net uit de barbies, hebben ze opeens een vriendje, net zindelijk, kijken ze opeens naar porno..... :')

maar goed dit is meer voor --->OUD
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  woensdag 17 juli 2013 @ 00:26:29 #241
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_129030391
Ik ben weer een beetje bezig geweest met mijn studie. Het blijft wel lastig om vanuit een vervelende situatie zo aan het werk te gaan.
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
  woensdag 17 juli 2013 @ 00:49:00 #242
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129031016
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 23:30 schreef seasushi het volgende:

[..]

Natuurlijk.
Maar kinderen zijn altijd net even sneller dan dat moeder meegroeit. Kunnen ze net kruipen, zitten ze op eens boven aan de trap, zijn ze net uit de barbies, hebben ze opeens een vriendje, net zindelijk, kijken ze opeens naar porno..... :')

maar goed dit is meer voor --->OUD
hihi
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  woensdag 17 juli 2013 @ 08:18:41 #243
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129034190
Goedemorgen. Moet zeggen heb een goede week :)
Afgelopen weekend leuk gehad in de kroeg. Veel gelachen en dom geouwehoerd. Leuke jongen leren kennen en beetje gezoend dus. Afgelopen maandag kwam hij ineens spontaan langs (vanuit groningen) :o . Was gezellig. Gister echter wel aangegeven dat er verder niets in zit.

Gisteravond weer contact gehad met een vriend van me, die ik al een tijdje niet gesproken had. En spontaan plannen gemaakt dat hij vrijdag t/m zondag hier komt O+
Daarvoor heb ik op vrijdag nog een bedrijfsborrel waar ik wel even heenga.

En toen ook maar gelijk die vriendin van me geappt of ze zin had om vandaag samen te eten. Ze gaat zelfs koken voor me :+ Dus al met al, best oke hier :Y
  woensdag 17 juli 2013 @ 08:55:14 #244
359872 bouwesuperman
Vrees niet, mens en dier!
pi_129034579
Maar met jullie suicidaliteit? Hebben jullie wel eens een bijna-zelfmoordactie ondernomen?
Ik ben bouwesuperman en red wat er te redden valt, zoals kuttopics.
pi_129035151
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 08:55 schreef bouwesuperman het volgende:
Maar met jullie suicidaliteit? Hebben jullie wel eens een bijna-zelfmoordactie ondernomen?
Ook goedemorgen :*

Ik heb toen ik 15 was, wel eens een halfslachtige poging gedaan ja oO<
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  woensdag 17 juli 2013 @ 09:33:34 #246
359872 bouwesuperman
Vrees niet, mens en dier!
pi_129035177
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 09:31 schreef seasushi het volgende:

[..]

Ook goedemorgen :*

Ik heb toen ik 15 was, wel eens een halfslachtige poging gedaan ja oO<
Goedemorgen :*
Ik kan me daar niets bij voorstellen
Ik ben bouwesuperman en red wat er te redden valt, zoals kuttopics.
  woensdag 17 juli 2013 @ 09:36:56 #247
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129035234
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 08:55 schreef bouwesuperman het volgende:
Maar met jullie suicidaliteit? Hebben jullie wel eens een bijna-zelfmoordactie ondernomen?
Waarom wil je dat weten?
  woensdag 17 juli 2013 @ 09:39:21 #248
359872 bouwesuperman
Vrees niet, mens en dier!
pi_129035266
quote:
5s.gif Op woensdag 17 juli 2013 09:36 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Waarom wil je dat weten?
Omdat ik iemand dat hoorde zeggen en toen werd ik nieuwsgierig :)
Ik ben bouwesuperman en red wat er te redden valt, zoals kuttopics.
pi_129035495
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 09:39 schreef bouwesuperman het volgende:

[..]

Omdat ik iemand dat hoorde zeggen en toen werd ik nieuwsgierig :)
Je hebt ooit eens iemand horen zeggen dat hij een bijna zelfmoord gepleegd had en toen werd je nieuwsgierig? :')

www.123online.nl
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:01:33 #250
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129035660
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 09:51 schreef seasushi het volgende:

[..]

Je hebt ooit eens iemand horen zeggen dat hij een bijna zelfmoord gepleegd had en toen werd je nieuwsgierig? :')

www.123online.nl
_O- :*

Ik nooit geprobeerd. Wel heel veel in mijn omgeving meegemaakt, en daardoor laat ik het helemaal wel uit mijn hoofd.
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:28:31 #251
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_129036234
quote:
17s.gif Op maandag 15 juli 2013 20:51 schreef debeterebob het volgende:

[..]

:D

Zo zijn moeders in het algemeen. Veel te nieuwsgierig naar alles :D En altijd hopend dat je ze niet door hebt :P
Yep dat is moeders eigen ... Toen ik thuis woonde keek ze ook in mn agenda enzo. Nu ik op mezelf woon voel ik me vrijer. Mn moeder kijkt me nog steeds afkeurend aan als ik een sigaretje doe en als ik te lang doodslaap en mn mam is al uren wakker voel ik me ook schuldig. Net als met heel laat thuiskomen. mn huisgenoten zal het worst wezen wat ik allemaal doe.
:')
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:30:21 #252
359872 bouwesuperman
Vrees niet, mens en dier!
pi_129036275
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 09:51 schreef seasushi het volgende:

[..]

Je hebt ooit eens iemand horen zeggen dat hij een bijna zelfmoord gepleegd had en toen werd je nieuwsgierig? :')

www.123online.nl
Ja omdat ik mezelf daar helemaal niets bij voor kan stellen
Ik ben bouwesuperman en red wat er te redden valt, zoals kuttopics.
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:30:48 #253
359872 bouwesuperman
Vrees niet, mens en dier!
pi_129036288
Ik heb nog nooit een echte dip gehad
Ik ben bouwesuperman en red wat er te redden valt, zoals kuttopics.
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:31:16 #254
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129036298
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 10:30 schreef bouwesuperman het volgende:
Ik heb nog nooit een echte dip gehad
Wees blij.
Maar misschien handiger om daar evt gewoon een topic voor te openen, mocht je meer ervaringen ofzo willen lezen.
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:32:09 #255
359872 bouwesuperman
Vrees niet, mens en dier!
pi_129036318
quote:
7s.gif Op woensdag 17 juli 2013 10:31 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Wees blij.
Ik heb genoeg lichamelijke kwalen en moet over een maand geopereerd worden dus dat is genoeg
Ik ben bouwesuperman en red wat er te redden valt, zoals kuttopics.
pi_129036329
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 10:30 schreef bouwesuperman het volgende:

[..]

Ja omdat ik mezelf daar helemaal niets bij voor kan stellen
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 10:30 schreef bouwesuperman het volgende:
Ik heb nog nooit een echte dip gehad
Houwen zo ^O^
Om de een of andere reden heb ik geen zin om serieus antwoord te geven. excuus
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:41:30 #257
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_129036528
Ik denk dat iedereen wel eens over zelfmoord nadenkt. Hoe zou het zijn als...

Daadwerkelijke plannen is een ander verhaal. Uiteindelijk ken ik veel mensen die zeggen dat ze een poging hebben gedaan (een iemand zelfs 5). Die zijn blijkbaar allemaal mislukt..
:')
  woensdag 17 juli 2013 @ 10:56:25 #258
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129036941
Cuetje, wat fijn dat je een leuke week hebt trouwens!
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  woensdag 17 juli 2013 @ 11:07:52 #259
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129037275
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 10:56 schreef Murmeli het volgende:
Cuetje, wat fijn dat je een leuke week hebt trouwens!
ja vind ik ook wel O+
Al zou het me ook weer niets verbazen als uiteindelijk het weekend niet doorgaat ofzo. Is altijd zo moet leuke dingen :')
  woensdag 17 juli 2013 @ 11:09:32 #260
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129037313
Probeer daar niet vanuit te gaan, dat bederft je voorpret ;)
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  woensdag 17 juli 2013 @ 11:31:01 #261
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_129037892
quote:
7s.gif Op woensdag 17 juli 2013 11:07 schreef Cue_ het volgende:

[..]

ja vind ik ook wel O+
Al zou het me ook weer niets verbazen als uiteindelijk het weekend niet doorgaat ofzo. Is altijd zo moet leuke dingen :')
Welnee joh, gaat gewoon door, en maandag kom je hier helemaal brak vertellen dat het geweldig was.
pi_129038924
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 15:17 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Maar het is toch niet erg dat de ander ervan schrikt? Bedoel, daardoor hoeft het niet meer of minder bespreekbaar te zijn ineen.s
Nou, het hele punt was dat als ik dat bespreek (en dat onderwerp komt altijd vrij snel ter sprake via via), dan loopt het gesprek snel vast. Daarom begin ik zelf er eigenlijk nooit over, want zo'n gesprek loopt toch op niks uit tenzij je toevallig iemand treft die in min of meer dezelfde situatie heeft gezeten en het dus -echt- begrijpt en er niet zo zwaar aan tilt. Voor mij is het verleden tijd en nu wil ik gewoon genieten van het leven :)
  woensdag 17 juli 2013 @ 12:09:07 #263
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129039055
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 12:05 schreef magnetronkoffie het volgende:
Nou, het hele punt was dat als ik dat bespreek (en dat onderwerp komt altijd vrij snel ter sprake via via), dan loopt het gesprek snel vast. Daarom begin ik zelf er eigenlijk nooit over, want zo'n gesprek loopt toch op niks uit tenzij je toevallig iemand treft die in min of meer dezelfde situatie heeft gezeten en het dus -echt- begrijpt en er niet zo zwaar aan tilt. Voor mij is het verleden tijd en nu wil ik gewoon genieten van het leven :)
Als het gesprek vast loopt ga je door op iets anders. Of je brengt het zelf misschien wat luchtiger door dus "Voor mij is het verleden tijd en nu wil ik gewoon genieten van het leven :)" te zeggen en weer verder of door op een ander onderwerp.
pi_129039363
quote:
7s.gif Op woensdag 17 juli 2013 12:09 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Als het gesprek vast loopt ga je door op iets anders. Of je brengt het zelf misschien wat luchtiger door dus "Voor mij is het verleden tijd en nu wil ik gewoon genieten van het leven :)" te zeggen en weer verder of door op een ander onderwerp.
Je post is goed bedoeld, maar vaak is het gewoon einde gesprek omdat ze te verbouwereerd zijn om nog een fatsoenlijk gesprek te voeren, hoe luchtig ik het ook breng. Dat, of ik het de gouden tip nog niet ontdekt! :P
  woensdag 17 juli 2013 @ 12:22:02 #265
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129039558
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 12:16 schreef magnetronkoffie het volgende:

Je post is goed bedoeld, maar vaak is het gewoon einde gesprek omdat ze te verbouwereerd zijn om nog een fatsoenlijk gesprek te voeren, hoe luchtig ik het ook breng. Dat, of ik het de gouden tip nog niet ontdekt! :P
Tja.. ik weet niet wat je allemaal hebt meegemaakt. Daarbij als ik naar mezelf kijk zou ik iets niet snel als doodsklap zien voor een gesprek.
Maargoed, jij hebt er ervaring mee.
pi_129039618
quote:
7s.gif Op woensdag 17 juli 2013 12:22 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Tja.. ik weet niet wat je allemaal hebt meegemaakt. Daarbij als ik naar mezelf kijk zou ik iets niet snel als doodsklap zien voor een gesprek.
Maargoed, jij hebt er ervaring mee.
Misschien breng ik het ook wel verkeerd of zo, weet ik veel :P
Ik heb ook geprobeerd de hoeveelheid info die ik geef te limiteren/korte antwoorden te geven, maar dan vragen ze gewoon door :|W
Edit: En liegen wil ik ook niet, ben daar een beetje allergisch voor! :P
  woensdag 17 juli 2013 @ 12:32:03 #267
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_129039920
Mensen vinden het ook interessant, dus als je kortaf bent dan willen ze vaak toch meer weten.
Of je het verkeerd brengt, geen idee. Kan ook aan de mensen liggen en hoe ze zijn. I dunno. Zelf ben ik niet de moeilijkste en ga ik af op hoe iemand het verteld / aangeeft hoe erg hij/zij het vindt als het ware.

Simpel voorbeeld is wanneer ze het over vaders hebben ofzo en je verteld dat je pa net is overleden. Geschrokken en "oh sorry wist ik niet" . Mijn simpele gedacht is dan van "tja, kon je ook niet weten, maakt niet uit, vertel er wel of niet wat over" En gewoon weer door :)
(trouwens, mijn pa is er gewoon nog)
  woensdag 17 juli 2013 @ 13:00:00 #268
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129040724
Magnetronkoffie, de truc is wel de waarheid te vertellen maar het verhaal zo in te korten dat de luisteraar niet merkt dat hij maar het halve verhaal hoort.

Of gewoon schijt hebben aan de mensen die er niet tegen kunnen. Ik vind dat die mensen jouw vriendschap niet helemaal waard zijn.

Maar ik ben nu wel nieuwsgierig wat er dan zo erg kan zijn..... dus vertel op ;)
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_129040986
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 13:00 schreef Murmeli het volgende:
Magnetronkoffie, de truc is wel de waarheid te vertellen maar het verhaal zo in te korten dat de luisteraar niet merkt dat hij maar het halve verhaal hoort.

Of gewoon schijt hebben aan de mensen die er niet tegen kunnen. Ik vind dat die mensen jouw vriendschap niet helemaal waard zijn.

Maar ik ben nu wel nieuwsgierig wat er dan zo erg kan zijn..... dus vertel op ;)
Misschien een andere keer, ik moet nu gaan!
pi_129041484
Hier een topweek! Ik doe van alles en ga overal heen. Morgenavond stappen, daar heb ik ook daadwerkelijk zin in ^O^
Van angst is op het moment geen sprake, vaag gedoe...

Ik voel me doordeweeks weer zoals ik me voelde voordat ik uitviel door m'n burnout. Toen was het ook niet altijd helemaal oké maar wel goed hanteerbaar. Ik ben even een blij mens, komend weekend zien we wel weer hoe m'n pet er dan bij hangt :P
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  woensdag 17 juli 2013 @ 14:18:09 #271
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129043571
Fijn minthy! Bij mij net zo. Volgens mij doet de zon ook een hoop. Heel blij mee.
Net hardgelopen, ging goed, rekening houdend met de felle zon en het gebrek aan training van de laatste weken. Nu lekker douchen, en daarna met mijn voeten in een badje lezen op mijn balkon en dan even de pedicure uithangen bij mezelf.
En vanavond ff langs ikea met vrienden.
En morgen uit eten met een meneer ;)
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  woensdag 17 juli 2013 @ 14:26:42 #272
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_129043877
Ik voel me nu ook weer wat beter.
Ik heb vakantie en wist even niet meer wat ik met al die vrije tijd aan moest. Op gegeven moment word ik echt depressief van niets doen, al ben ik twee dagen blij geweest dat ik kon uitslapen en kon doen wat ik wou. :P.

Toch maar een schema gemaakt met dingen die ik per dag wil doen, anders word ik gillend gek. En raar genoeg helpt het. :).
En vrijdag voor een paar dagen naar Berlijn. :D.
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
pi_129052062
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 13:00 schreef Murmeli het volgende:
Magnetronkoffie, de truc is wel de waarheid te vertellen maar het verhaal zo in te korten dat de luisteraar niet merkt dat hij maar het halve verhaal hoort.

Of gewoon schijt hebben aan de mensen die er niet tegen kunnen. Ik vind dat die mensen jouw vriendschap niet helemaal waard zijn.

Maar ik ben nu wel nieuwsgierig wat er dan zo erg kan zijn..... dus vertel op ;)
Nou, voor mijn gevoel stelt het weinig voor, maar als ik mensen vertel dat ik min of meer aan 1 stuk door depressief ben geweest sinds in elk geval mijn vroege pubertijd en van burnout naar burnout ging (inclusief suicidale gedachten en andere persoonlijke strubbelingen) en pas sinds 1 1/2 jaar weer 'clean' ben, dan lijken mensen daar nogal van te schrikken. Het was bij mij dermate dat ik zelfs nu nog steeds moet wennen om niet depressief te zijn want ik ben niks anders gewend. Dat depressieve was gewoon deel van mij en nu is het weg. Niet dat ik het mis, hoor! :P
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 14:26 schreef Detroit het volgende:
En vrijdag voor een paar dagen naar Berlijn. :D.
Das grappig, want morgen vlieg ik vanuit Berlijn weer terug! _O-
Mooie stad! Wat ga je daar doen? :)
p.s., een paar dagen is echt veelste kort! :P
  woensdag 17 juli 2013 @ 17:41:25 #274
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_129052319
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 17:35 schreef magnetronkoffie het volgende:

Das grappig, want morgen vlieg ik vanuit Berlijn weer terug! _O-
Mooie stad! Wat ga je daar doen? :)
p.s., een paar dagen is echt veelste kort! :P
Grappig! Twee personen uit dezelfde topicreeks bijna tegelijk in Berlijn. :P.

Ik ben er al eens eerder geweest, dus ik ken het er al. Nu de dingen bekijken die ik eerder niet kon zien. Hotelletje in Friedrichshain (hip alert! :P), en even uit de dagelijkse sleur. Weer een keer uit mijn comfort zone treden.

Nog aanbevelingen trouwens? :).
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
  woensdag 17 juli 2013 @ 17:42:10 #275
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_129052343
OT: even een paar kilometers door de stad geraced op mijn fiets. Lichaamsbeweging helpt trouwens ook verbazend goed om jezelf beter te voelen! :D.
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
  woensdag 17 juli 2013 @ 17:44:24 #276
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129052408
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 17:35 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Nou, voor mijn gevoel stelt het weinig voor, maar als ik mensen vertel dat ik min of meer aan 1 stuk door depressief ben geweest sinds in elk geval mijn vroege pubertijd en van burnout naar burnout ging (inclusief suicidale gedachten en andere persoonlijke strubbelingen) en pas sinds 1 1/2 jaar weer 'clean' ben, dan lijken mensen daar nogal van te schrikken. Het was bij mij dermate dat ik zelfs nu nog steeds moet wennen om niet depressief te zijn want ik ben niks anders gewend. Dat depressieve was gewoon deel van mij en nu is het weg. Niet dat ik het mis, hoor! :P

[..]

Das grappig, want morgen vlieg ik vanuit Berlijn weer terug! _O-
Mooie stad! Wat ga je daar doen? :)
p.s., een paar dagen is echt veelste kort! :P
Hmm, sucks big time maar eerlijk gezegd vind ik de mensen die daar zo van schrikken aanstellers. Het is een beetje net als mijn leven en zo spannend vind ik dat niet.
no offence richting jou overigens. En super cool dat je van de depressies af bent! Respect!

een minder heftige variant van het verhaal kan iets zijn datje al vanaf ie puberteit met depressie en later ook burnout te maken hebt gehad. en dat dit nu allemaal achter je ligt en dat ie daar onwijs blij mee bent
Daarmee laat je het buiten beschouwing of beide (depr. en burnout) vaker zijn voorgekomen of niet. Als er dan nog mensen wegrennen, dan zijn het echt zeikerds
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_129052885
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 17:41 schreef Detroit het volgende:

[..]

Grappig! Twee personen uit dezelfde topicreeks bijna tegelijk in Berlijn. :P.

Ik ben er al eens eerder geweest, dus ik ken het er al. Nu de dingen bekijken die ik eerder niet kon zien. Hotelletje in Friedrichshain (hip alert! :P), en even uit de dagelijkse sleur. Weer een keer uit mijn comfort zone treden.

Nog aanbevelingen trouwens? :).
Wat dacht je van Kreutzberg? :P
Wat ik altijd probeer te doen als ik in Berlijn ben, is boule spelen in Kreutzberg en een terrasje pakken daar in de buurt. Het leuke aan boule spelen in Kreutzberg (er zijn wel meer Bouleplekken in Berlijn trouwens, maar die in Kreutzberg vind ik de leukste) is dat er echt van alles rondloopt en het is een heel makkelijke manier om met mensen in contact te komen :) Als je geen boule kogels hebt, dan kun je er altijd wel een kijkje nemen (er zaten daar gisteravond een paar tiental aan de oever te kijken en muziek te maken). En als het je niet bevalt, dan kan je er altijd een terrasje pakken of snel met de U-bahn elders naartoe vertrekken.
Ik weet niet wat je wilt gaan doen of wat je interesses zijn.
Ik heb vandaag in Kreutzberg een paar t-shirts gekocht als aandenken, maar het is zooo lastig om t-shirts met Duitse tekst te vinden, alles is Engels hierzo en dat kan ik in Nederland ook kopen! :P
En bij Checkpoint Charlie vond ik alles zo politisch getint, dat was hem ook niet helemaal :P

Als je van groen houdt, kan ik je het Grunewald aanbevelen (ligt in het zuidwesten van Berlijn), ik ben daar vroeger met de mountainbike doorheen gecrossed en je kunt er ook zwemmen aan 1 van de vele meertjes.

Als je van muziek houdt of van kunst, dan zijn de mogelijkheden ein-de-loos!

Het goeie nieuws is dat het in Berlijn zomers zou blijven, dus laat je winterjas maar daar! :P
pi_129052996
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 17:44 schreef Murmeli het volgende:

[..]

Hmm, sucks big time maar eerlijk gezegd vind ik de mensen die daar zo van schrikken aanstellers. Het is een beetje net als mijn leven en zo spannend vind ik dat niet.
no offence richting jou overigens. En super cool dat je van de depressies af bent! Respect!

een minder heftige variant van het verhaal kan iets zijn datje al vanaf ie puberteit met depressie en later ook burnout te maken hebt gehad. en dat dit nu allemaal achter je ligt en dat ie daar onwijs blij mee bent
Daarmee laat je het buiten beschouwing of beide (depr. en burnout) vaker zijn voorgekomen of niet. Als er dan nog mensen wegrennen, dan zijn het echt zeikerds
Ja, misschien is duidelijker maken dat het achter me ligt (al ligt burnout bij mij altijd wel op de loer, maar dat vertel ik er maar niet bij :P ) wel het beste :Y
Bedankt voor je veelzeggende post! ^O^
  woensdag 17 juli 2013 @ 18:23:40 #279
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_129053590
Burnout blijft ook bij meer mensen op de loer liggen. Is gewoon een naar iets.
feit blijft dat jij ws veel hebt geleerd in dak jaren en dat is een positief iets

Is overigens niet mijn bedoeling om jouw verleden te bagatelliseren
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_129053706
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 18:23 schreef Murmeli het volgende:
Burnout blijft ook bij meer mensen op de loer liggen. Is gewoon een naar iets.
feit blijft dat jij ws veel hebt geleerd in dak jaren en dat is een positief iets

Is overigens niet mijn bedoeling om jouw verleden te bagatelliseren
Ik heb er zeker wel wat van geleerd en mn altijd positieve instelling heeft me er doorheen gesleept!
pi_129055916
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 18:27 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ik heb er zeker wel wat van geleerd en mn altijd positieve instelling heeft me er doorheen gesleept!
Ik zal je even een lesje leren!
Rustig aan.
pi_129056539
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:29 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Ik zal je even een lesje leren!
Waar is jouw positieve instelling? :P
pi_129056623
quote:
10s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:44 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Waar is jouw positieve instelling? :P
Ik heb het veel beter dan alle aidskindjes in Afrika.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rustig aan.
pi_129056694
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:46 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Ik heb het veel beter dan alle aidskindjes in Afrika.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jouw drogredenatie??? Want ik volg je dus juist niet nu ;(
pi_129056725
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:48 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Jouw drogredenatie??? Want ik volg je dus juist niet nu ;(
Dat het helemaal niet een positieve instelling is dat je het ''beter hebt dan''
Rustig aan.
pi_129056742
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:46 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_129056764
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:48 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Dat het helemaal niet een positieve instelling is dat je het ''beter hebt dan''
Dat is 't ook niet, maar je hebt nog steeds mijn vraag ontweken! :P
pi_129056841
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:49 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Dat is 't ook niet, maar je hebt nog steeds mijn vraag ontweken! :P
Vooruit jij hebt me door :@
Rustig aan.
pi_129056890
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:51 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

Vooruit jij hebt me door :@
Dussss... :P
pi_129057001
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:52 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Dussss... :P
:+
Keb geen positieve instelling, in het grote geheel.
Per onderwerp kan het daarentegen goed verschillen.
Rustig aan.
pi_129057440
Ho, foutje.
Rustig aan.
pi_129058136
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 19:54 schreef kingtoppie het volgende:

[..]

:+
Keb geen positieve instelling, in het grote geheel.
Per onderwerp kan het daarentegen goed verschillen.
Ik moet gaan :W
pi_129058216
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 20:24 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ik moet gaan :W
Neeeeee, ga niet weg :'(
Rustig aan.
pi_129063776
quote:
14s.gif Op woensdag 17 juli 2013 13:21 schreef minthy het volgende:
Hier een topweek! Ik doe van alles en ga overal heen. Morgenavond stappen, daar heb ik ook daadwerkelijk zin in ^O^
Van angst is op het moment geen sprake, vaag gedoe...

Ik voel me doordeweeks weer zoals ik me voelde voordat ik uitviel door m'n burnout. Toen was het ook niet altijd helemaal oké maar wel goed hanteerbaar. Ik ben even een blij mens, komend weekend zien we wel weer hoe m'n pet er dan bij hangt :P
Hier ook zo'n week. Ik doe ontzettend veel. Dolfinarium geweest, Amsterdam Dungeon, Strand van Scheveningen, allemaal met dinnetje' gedaan. Op stap geweest, uiteten, naar vrienden geweest, koffie hier, koffie daar. Bezig bezig bezig ..

En het doet me allemaal geen fuck, en die knop mag nog steeds om :'). Heb haar vandaag op het vliegveld afgezet en weer lopen janken als trekpaarden :'). Knooooopje ;(
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  woensdag 17 juli 2013 @ 23:13:56 #295
362100 Comp_Lex
The Doctor
pi_129065896
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 22:28 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Hier ook zo'n week. Ik doe ontzettend veel. Dolfinarium geweest, Amsterdam Dungeon, Strand van Scheveningen, allemaal met dinnetje' gedaan. Op stap geweest, uiteten, naar vrienden geweest, koffie hier, koffie daar. Bezig bezig bezig ..

En het doet me allemaal geen fuck, en die knop mag nog steeds om :'). Heb haar vandaag op het vliegveld afgezet en weer lopen janken als trekpaarden :'). Knooooopje ;(
Zou het kunnen zijn dat je "verslaafd" bent aan dingen doen? Denk je dat het voor jou mogelijk kan zijn om gewoon relaxed thuis te gaan zitten voor, laten we zeggen, een week?
"What I did, I did without choice... in the name of peace and sanity." - The Doctor
pi_129066599
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 23:13 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Zou het kunnen zijn dat je "verslaafd" bent aan dingen doen? Denk je dat het voor jou mogelijk kan zijn om gewoon relaxed thuis te gaan zitten voor, laten we zeggen, een week?
Heb ik ook gedaan. Weken niks doen, alleen maar praten met vrienden over skype, FB, of wat dan ook. Maar op een gegeven moment kwam ik enorm met mezelf in de knup, angst aanvallen, niet meer de supermarkt in durven gaan, jaloers naar stelletjes kijken, jaloers naar mensen kijken die 'blijkbaar wel fun' hebben. Ik kreeg enorme suicidale trekjes. Het hoefde van mij allemaal niet meer, kreeg het gevoel dat iedereen me links en rechts aan het inhalen was. Ik was het zo ontzettend zat dat ik toen dus mijn gekke driften ging opzoeken, couch surfen, de hort op en poef, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoet, kwam mijn huidige vriendin dus ook vandaan en zo heb ik mezelf weer in een sociaal leven gegooid.

Relaxed thuis zitten is er voor mij echt niet meer bij helaas. Ik geniet niet van een tv-serie, muziek of computerspel. Of een boek of zon of wat dan ook.

Misschien ben ik er wel verslaafd aan. Maar aan de andere kant, het doet me ook geen ene fuck. Uitgaan, terrassje pakken, strand wandeling, vrienden opzoeken. Het doet me niks, en dat deed het me vroeger wel. Zelfde geld ook wel voor reizen, of ik nu in een 5-ster hotel zit in Parijs met alle luxe er op en er aan of ergens in zo'n hutje mutje kut hostel in Luxemburg zit. Zelfde gevoelens :').
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_129066777
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 22:28 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Hier ook zo'n week. Ik doe ontzettend veel. Dolfinarium geweest, Amsterdam Dungeon, Strand van Scheveningen, allemaal met dinnetje' gedaan. Op stap geweest, uiteten, naar vrienden geweest, koffie hier, koffie daar. Bezig bezig bezig ..

En het doet me allemaal geen fuck, en die knop mag nog steeds om :'). Heb haar vandaag op het vliegveld afgezet en weer lopen janken als trekpaarden :'). Knooooopje ;(
Afleiding :+
Het werkt hier wél op het moment, compleet ander mens.
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_129067016
quote:
1s.gif Op woensdag 17 juli 2013 23:31 schreef minthy het volgende:

[..]

Afleiding :+
Het werkt hier wél op het moment, compleet ander mens.
Keep going! :)

"Afleiding" werkt bij mij eigenlijk al heel lang niet meer. Het jezelf bezig houden voelt gewoon aan als jezelf voor de gek houden..

En veel plezier morgen! Ik slaap toevallig morgen die nacht daar ook, dus ik zal alle herrie wel meemaken lol.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_129067102
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 23:37 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Keep going! :)

"Afleiding" werkt bij mij eigenlijk al heel lang niet meer. Het jezelf bezig houden voelt gewoon aan als jezelf voor de gek houden..

En veel plezier morgen! Ik slaap toevallig morgen die nacht daar ook, dus ik zal alle herrie wel meemaken lol.
Dat idee heb ik dus niet als ik iets onderneem. Ik kan er heus tegenop zien maar als ik eenmaal op de plek ben kan ik er prima van genieten.

In de binnenstad? Arme jij!! :D
Het is rond een uur of 1 afgelopen, dat scheelt :P

En dank je! O+
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_129070433
Uff : (
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  donderdag 18 juli 2013 @ 12:38:30 #301
25794 Detroit
Per aspera ad astra
pi_129079062
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juli 2013 01:24 schreef sitting_elfling het volgende:
Uff : (
Arme s_e! Nog even en je ziet je O+ weer, misschien dat dat iets is om naartoe te leven, for what it is!
So, if you're frightened of dying and... and you're holding on, you'll see devils tearing your life away. But if you've made your peace, then the devils are really angels...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')