abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 2 november 2005 @ 16:14:08 #1
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31899885


Jaja Dames en Heren! Sinterklaas komt eraan!

Het is dus weer pepernoten , schoenen zet , strooigoed en chocoladeletters tijd!!! Het hoogtepunt komt natuurlijk net als elk jaar op
5 december, maar alleen voor diegene die lief zijn geweest. Wie stout is geweest krijgt immers de:




Culinesse Slowchat - Deel 1 - Sjampie voor iedereen!
[CUL] SC - Deel 2 - en toen was het eerste deel vol :D
[CUL-SC] Deel 3 Gezellig babbelen over eten!
[CUL-SC] Deel 4 Gezellig babbelen over eten!
[CUL-SC] Deel 5 Komt ie dan hè, komt ie dan hè!
[CUL-SC] Deeltje 6. Koken met ballen!
[CUL-SC] Deeltje 7, Koken met (Paas)Eitjes
[CUL-SC] Deel 8. There's whisky in the jar!
[CUL SC] deel 9. Creatief met pannen, flessen en bestek.
[CUL-SC] Deel 10. Stages en lekker koken!!
[CUL SC] Deel 11: Lekker koken, lekker eten, lekker genieten
[CUL-SC] Deel 12. Babbels over eten en drinken.
[CUL SC] Deel 13: Ja! We gaan eten!
[CUL SC] Deel 14 koken, leren, werken, en eten!
[CUL SC] deel 14. koken is best moeilijk soms!
[CUL SC] deel 15 Eten drinken en gezelligheid
[CUL SC] deel 16 Klutsen, klotsen en kletsen!
[CUL SC] deel 17 Koken, met kijkers!
[CUL SC] deel 18 Obli Bedankt!
[CUL-SC] Deel 19. deze zomer richting La Douce France
[Cul-SC]Deel 20 Niet zomaar koken, TOP koken!
[CUL-SC] Deel 21. Het is weer vakantie!
[CUL SC] Deel 22. Good mood food is okay!
[CUL-SC] Deel 23... Keep the Sundried Tomato's Alive
[CUL SC] Deel 24. Ik kook, jij ook?
[CUL-SC] Deel 25. Het Zilveren uitjes jubileum!
[CUL-SC] Aflevering 26: De meeting komt eraan!
[CUL-SC]Deel 27:Scholen zijn weer begonnen en nóg geen meet!
[CUL-SC]Deel 28:Het verhaal van Nembrionic's pikante pics 2
[CUL-SC] Deel 29. Herst! Herfstvoer?

O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  woensdag 2 november 2005 @ 16:15:57 #2
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31899943
Ik vinnum mooi
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_31900813
Ik ga straks eens een Chimay uitproberen. Verder is BURPen niet beleefd EUC.
Their eyes opaque.
  woensdag 2 november 2005 @ 21:15:10 #4
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31909663
sinterklaas is al erg vroeg dit jaar!!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 3 november 2005 @ 01:15:26 #5
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_31917492
quote:
Op woensdag 2 november 2005 16:44 schreef rashudo het volgende:
Ik ga straks eens een Chimay uitproberen. Verder is BURPen niet beleefd EUC.
Welke? Er zijn er verscheidene...
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  donderdag 3 november 2005 @ 03:23:54 #6
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31918643
doe maar een te vroege [piet post
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_31919921
quote:
Op donderdag 3 november 2005 01:15 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Welke? Er zijn er verscheidene...
Ik weet niet precies welke het was maar het was die van 9% in een fles van 75CL met een champagnekurk. Ik vond hem tegenvallen! Had er meer van verwacht, maar hij was niet vies.
Their eyes opaque.
  donderdag 3 november 2005 @ 09:00:18 #8
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_31919946
Das de Chimay Grand Reserve denk ik? Met het blauwe etiket. En een grote fles lijkt me ook?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_31919958
Heb je nou al iets voor een excursie in Scheveningen Euc?
Helpt waar hij kan!
pi_31920387
quote:
Op donderdag 3 november 2005 09:00 schreef Nembrionic het volgende:
Das de Chimay Grand Reserve denk ik? Met het blauwe etiket. En een grote fles lijkt me ook?
Juist dat is hem. Ik vind hem een beetje te "gisterig" als je dat zo noemt. Ik vind die smaak best lekker, maar dit keer ging het iets te ver. Verder had het wel iets pittigs, wat ik niet eerder geproeft heb in een biertje.
Their eyes opaque.
  donderdag 3 november 2005 @ 10:53:18 #11
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31922077
quote:
Op donderdag 3 november 2005 09:00 schreef NoSigar het volgende:
Heb je nou al iets voor een excursie in Scheveningen Euc?
Ja, het Kurhaus he! En Smit vis in Veghel

Maar ik heb veel belangrijker nieuws! Ik had de stoute schoenen aangetrokken en gemaild naar parkheuvel of ik een dag mee mocht draaien! Krijg ik een mail terug:

"Beste Robert,


Hartelijk dank voor je mail.

Neem even telefonisch contact met me op om een dag af te spreken.


Met vriendelijke groet,


C. Helder
"

Whaaaaa!!!!
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_31922197
Lekker, dagje aardappels schillen bij Cees
Helpt waar hij kan!
pi_31922269
Gaaf man. Over 5 jaar sta jij daar als chefkok? En dan krijgen wij speciale FOK!Korting.
Their eyes opaque.
  donderdag 3 november 2005 @ 11:04:42 #14
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31922327
quote:
Op donderdag 3 november 2005 10:58 schreef NoSigar het volgende:
Lekker, dagje aardappels schillen bij Cees
zelfs al gebeurd dat, dat maakt me nog niets uit. Je staat er in een kleine keuken met veel koks om je heen die allerlei dingen an het doen zijn. Kun je vragen, vragen, vragen en nog eens vragen
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  donderdag 3 november 2005 @ 11:05:40 #15
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31922346
quote:
Op donderdag 3 november 2005 11:01 schreef rashudo het volgende:
Gaaf man. Over 5 jaar sta jij daar als chefkok? En dan krijgen wij speciale FOK!Korting.
whahahahaha, nee man. Over 10 jaar ga ik misschien eens denken aan een eigen bedrijf.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  donderdag 3 november 2005 @ 11:33:54 #16
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_31923040
euc leuk voor je!

en zo vroeg smsen! ik moet gvd een avond blok draaien vanavond
  donderdag 3 november 2005 @ 11:38:53 #17
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31923148
quote:
Op donderdag 3 november 2005 11:33 schreef karper het volgende:
euc leuk voor je!

en zo vroeg smsen! ik moet gvd een avond blok draaien vanavond
Moet je je telefoon maar op trillen hebben!
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_31924773
zooooo dat wordt weer naar Albert Heijn treinen.

wij hebben geen pepernoten in België
Werewolf
  donderdag 3 november 2005 @ 20:15:51 #19
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31937651
quote:
Op donderdag 3 november 2005 11:01 schreef rashudo het volgende:
Gaaf man. Over 5 jaar sta jij daar als chefkok? En dan krijgen wij speciale FOK!Korting.
Ja een Fok! Cul meeting bij Euc in de keuken
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 3 november 2005 @ 20:23:55 #20
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31937907
doe dan maar MET Euc in de keuken, anders wordt het zo krap.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_31941240
quote:
Op donderdag 3 november 2005 09:00 schreef NoSigar het volgende:
Heb je nou al iets voor een excursie in Scheveningen Euc?
Vergeet Simonis in de haven niet... Toch een van de meest bekende vishandels in Nederland en lekkere spullen... Kurhaus vind ik zelf behoorlijk vergane glorie, maar in Scheveningen zou ik niet direct heel veel andere dingen weten...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  donderdag 3 november 2005 @ 23:49:58 #22
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31945359
quote:
Op donderdag 3 november 2005 21:58 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Vergeet Simonis in de haven niet... Toch een van de meest bekende vishandels in Nederland en lekkere spullen... Kurhaus vind ik zelf behoorlijk vergane glorie, maar in Scheveningen zou ik niet direct heel veel andere dingen weten...
We gaan naar Smit Vis en naar het Kurhaus. We zijn alleen van plan in scheveningen iets te gaan uit eten: lees: studenten waarvan de meeste geen cent te makken hebben zijn van plan om een simpel broodje ergens in scheveningen te eten. Zit er een subway of bakkerij bart in de buurt van het Kurhaus? Zit er iets in de buurt van het kurhaus? Of zijn we aangewezen op stranttenten?
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_31945512
quote:
Op donderdag 3 november 2005 23:49 schreef Euc- het volgende:

[..]

We gaan naar Smit Vis en naar het Kurhaus. We zijn alleen van plan in scheveningen iets te gaan uit eten: lees: studenten waarvan de meeste geen cent te makken hebben zijn van plan om een simpel broodje ergens in scheveningen te eten. Zit er een subway of bakkerij bart in de buurt van het Kurhaus? Zit er iets in de buurt van het kurhaus? Of zijn we aangewezen op stranttenten?
Sorry, ik begreep de eerder post verkeerd. Ik kom niet heel vaak in Scheveningen en Simonis is niet echt in de buurt (daar kun je lekker ook wat eten). Maar goed, het Kurhaus is omringd door allerhande goedkope tenten volgens mij, te beginnen met Burger King... Je hebt er de promenade, etc, zal vast iets goedkoops zitten...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  donderdag 3 november 2005 @ 23:59:30 #24
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31945701
Oe oe! Burger King! Die hebben wij hier in het zuiden niet! (Zelfs in Eindhoven niet )

Daar gaan we dus heen!
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 4 november 2005 @ 00:05:42 #25
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31945888
quote:
Op donderdag 3 november 2005 23:59 schreef Euc- het volgende:
Oe oe! Burger King! Die hebben wij hier in het zuiden niet! (Zelfs in Eindhoven niet )

Daar gaan we dus heen!
pssst, Ekersrijt..... Maistro, Ken je Stad.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  vrijdag 4 november 2005 @ 00:15:03 #26
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31946185
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 00:05 schreef Chielus het volgende:

[..]

pssst, Ekersrijt..... Maistro, Ken je Stad.
Wtf is Ekersrijt? Ik kom 3 dagen in Eindhoven op het station, neem ik lijn 4 naar school en weer terug. En 1 dag in De Witte Tafel in de Witte Dame, en natuurlijk wel vaker in het Centrum. En daar zit er iig geen!
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 4 november 2005 @ 00:21:06 #27
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31946361
EHm, das dat grote industrieterrein waar de Ikea ook is. Of wist je ook niet dat die in Eindhoven zat
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  vrijdag 4 november 2005 @ 00:26:32 #28
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31946511
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 00:21 schreef Chielus het volgende:
EHm, das dat grote industrieterrein waar de Ikea ook is. Of wist je ook niet dat die in Eindhoven zat
Een Ikea.. ???

Zonder flauwekul, dat noem ik nou niet echt eindhoven, dat ligt helemaal buitenaf ergens
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 00:43:29 #29
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31979676
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 00:26 schreef Euc- het volgende:

[..]

Een Ikea.. ???

Zonder flauwekul, dat noem ik nou niet echt eindhoven, dat ligt helemaal buitenaf ergens
Ja die Ikea ligt bijna in Son en Breugel
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_31988834
quote:
Op donderdag 3 november 2005 23:59 schreef Euc- het volgende:
Oe oe! Burger King! Die hebben wij hier in het zuiden niet! (Zelfs in Eindhoven niet )

Daar gaan we dus heen!
In Kerkrade zit er ook een, maar da's wel écht in het zuiden. Niet bepaald een stad voor een excursie. Tenzij je erg fan bent van de BK natuurlijk...
Are you pondering what I'm pondering?
  zaterdag 5 november 2005 @ 14:23:55 #31
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31990001
Karper gekke gast, zegtie dat de saissonnier deze keer "wel leuk" is !

Fucking 2 reportages van 3 sterrenrestaurants, de karmeliet vind ik persoonlijk wat minder, maar L`Arnsbourg is een prachtige reportage, een ge-wel-dig mooie afscheidsbrief in nagedachtenis van Monsieur Portugal, érg goed stuk over Foie gras uit Hongarije en een erg goed stuk over L`air du Temps.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 14:25:14 #32
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31990037
L`Arnsbourg; 11 gangen diner 120 euro, ff de trein pakken?
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 14:43:45 #33
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_31990522
hehehehehehe


goed idee die 11 gangen
  zaterdag 5 november 2005 @ 15:02:27 #34
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31991048
Damn man, ik al mijn moed verzameld om naar Helder te bellen, was ie net ff druk bezig en moest ik tussen 5 en half 6 terug bellen

Kan ik weer alles bijelkaar gaan schrapen
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 16:11:36 #35
83951 rashudo
project 2501
pi_31992888
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 15:02 schreef Euc- het volgende:
Damn man, ik al mijn moed verzameld om naar Helder te bellen, was ie net ff druk bezig en moest ik tussen 5 en half 6 terug bellen

Kan ik weer alles bijelkaar gaan schrapen
Het is een test..
Als je om 5 uur belt, ben je een strebertje
Als je om half 6 belt, ben je een uitsteller
Als je om kwart over 5 belt, ben je te ongerust over de indruk die je maakt, omdat je precies de middenweg hebt gekozen.

Dus bel om 5 over 5
Their eyes opaque.
  zaterdag 5 november 2005 @ 16:28:12 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31993292
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 14:43 schreef karper het volgende:
hehehehehehe


goed idee die 11 gangen
http://www.im-schiffchen.com/
3 sterren, één van de beste restaurants van Duitsland, en voor 110 euro een geweldig menu.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 5 november 2005 @ 23:24:03 #37
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32007512
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 16:11 schreef rashudo het volgende:

[..]

Het is een test..
Als je om 5 uur belt, ben je een strebertje
Als je om half 6 belt, ben je een uitsteller
Als je om kwart over 5 belt, ben je te ongerust over de indruk die je maakt, omdat je precies de middenweg hebt gekozen.

Dus bel om 5 over 5
Heb om 10 over 5 gebeld

Maar ze hebben maandag een groot gezelschap voor de pers, en hij was helemaal gestressed ofzo, daarom kon die niet naar de telefoon komen. Ik moet dinsdag ff bellen.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 23:24:45 #38
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32007535
Zul je zien, maandag is de bekendmaking van de lekker top 100, dat ie op 1 staat ofzo en dat dinsdag de hele dag de pers daar is, ik zie het nog wel gebeuren (niet waarschijnlijk maarja).
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 23:25:41 #39
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32007559
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 16:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

http://www.im-schiffchen.com/
3 sterren, één van de beste restaurants van Duitsland, en voor 110 euro een geweldig menu.
Ik zou daar wel eens met jou heen willen
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 5 november 2005 @ 23:38:06 #40
83951 rashudo
project 2501
pi_32007932
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 23:24 schreef Euc- het volgende:
Zul je zien, maandag is de bekendmaking van de lekker top 100, dat ie op 1 staat ofzo en dat dinsdag de hele dag de pers daar is, ik zie het nog wel gebeuren (niet waarschijnlijk maarja).
Ben benieuwd of hij op 1 staat.. maar jammer voor jou!
Their eyes opaque.
  zaterdag 5 november 2005 @ 23:38:55 #41
57695 Leonoor
Unter 32-16-8...
pi_32007953
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 23:24 schreef Euc- het volgende:

[..]

Heb om 10 over 5 gebeld

Maar ze hebben maandag een groot gezelschap voor de pers, en hij was helemaal gestressed ofzo, daarom kon die niet naar de telefoon komen. Ik moet dinsdag ff bellen.
Hehe, eindelijk! Ik heb echt vanaf half 6 tot nu elk half uur ge-f5'd (jaja, hiervoor kom ik zelfs uit de lurk-modus).
Maar regel dat dinsdag gewoon, supermooi!
Nulla verba sed acta
  zondag 6 november 2005 @ 09:51:51 #42
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32017490
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 23:25 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ik zou daar wel eens met jou heen willen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_32017630
Grappig, ik zag gisteren bij de Febo een poster hangen met wat chefkoks in hun vrije tijd eten.
Cees Helder ging voor het Febo-kroketje.
Are you pondering what I'm pondering?
  zondag 6 november 2005 @ 12:43:53 #44
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32020761
quote:
Op zondag 6 november 2005 10:07 schreef Mini_rulez het volgende:
Grappig, ik zag gisteren bij de Febo een poster hangen met wat chefkoks in hun vrije tijd eten.
Cees Helder ging voor het Febo-kroketje.
Volgens interviews met vakbladen gaat hij zeilen
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zondag 6 november 2005 @ 13:37:08 #45
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32022246
quote:
Op zondag 6 november 2005 10:07 schreef Mini_rulez het volgende:
Grappig, ik zag gisteren bij de Febo een poster hangen met wat chefkoks in hun vrije tijd eten.
Cees Helder ging voor het Febo-kroketje.
Ach ja hij zal er wel goed voor betaald gekregen hebben
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_32026020
Zijn hier al mensen zich druk aan het maken om het kerstdiner Vorig jaar was ik een tikkie te laat Ik ga dat dit jaar ruimschoots compenseren vermoed ik
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 6 november 2005 @ 15:38:14 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32026101
quote:
Op zondag 6 november 2005 13:37 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Ach ja hij zal er wel goed voor betaald gekregen hebben
Net als die beroemde parool colomnist vermoed ik..
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 7 november 2005 @ 05:34:18 #48
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_32047117
schop
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  maandag 7 november 2005 @ 09:05:13 #49
83951 rashudo
project 2501
pi_32048381
quote:
Op maandag 7 november 2005 05:34 schreef Nembrionic het volgende:
schop
Auw
Their eyes opaque.
pi_32055567
Even een vraagje, hopelijk staat het hier op de juiste plaats.

Ik heb ooit eens spruitjes gemaakt met brie erover heen uit de oven. Maar ik weet niet meer hoe ik dat heb gedaan......
Het was een recept van internet, maar ik ben het kwijt.
Zou het kunnen dat ik de spruitjes gewoon moet koken, en daarna effe in de oven met de brie erover heen??
pi_32058947
quote:
Op maandag 7 november 2005 13:48 schreef Koningin het volgende:
Even een vraagje, hopelijk staat het hier op de juiste plaats.

Ik heb ooit eens spruitjes gemaakt met brie erover heen uit de oven. Maar ik weet niet meer hoe ik dat heb gedaan......
Het was een recept van internet, maar ik ben het kwijt.
Zou het kunnen dat ik de spruitjes gewoon moet koken, en daarna effe in de oven met de brie erover heen??
Zo zou ik het doen. Gewoon koken, alleen niet te ver, dat doen zoveel mensen al... Maar goed, koken en kaas erover, dan de oven in. Ik zou persoonlijk ipv brie een iets betere smeltkaas gebruiken, maar brie is natuurlijk wel lekker goedkoop!
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_32059324
quote:
Op maandag 7 november 2005 15:44 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Zo zou ik het doen. Gewoon koken, alleen niet te ver, dat doen zoveel mensen al... Maar goed, koken en kaas erover, dan de oven in. Ik zou persoonlijk ipv brie een iets betere smeltkaas gebruiken, maar brie is natuurlijk wel lekker goedkoop!
Ik heb toevallig nog brie liggen, vandaar.
  maandag 7 november 2005 @ 17:34:44 #53
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32061997
Jeuj! Plaatsje 97 in de lekker top 100 dames!
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  maandag 7 november 2005 @ 19:36:35 #54
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32065757
quote:
Op maandag 7 november 2005 17:34 schreef Euc- het volgende:
Jeuj! Plaatsje 97 in de lekker top 100 dames!
Het bedrijf waar jij werkt Euc?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  maandag 7 november 2005 @ 20:14:00 #55
83951 rashudo
project 2501
pi_32066956
quote:
Op maandag 7 november 2005 17:34 schreef Euc- het volgende:
Jeuj! Plaatsje 97 in de lekker top 100 dames!
Congrats En CH staat 3e? Of kijk ik in de verkeerde lijst?
Their eyes opaque.
  maandag 7 november 2005 @ 20:25:50 #56
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32067336
quote:
Op maandag 7 november 2005 20:14 schreef rashudo het volgende:

[..]

Congrats En CH staat 3e? Of kijk ik in de verkeerde lijst?
Bedankt, en Helder staat idd 3e, net als vorig jaar Morgen maar eens kijken of ik een gids ergens kan ritselen Én bellen naar Parkheuvel uiteraard, nummer staat al in mijn telefoon
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  dinsdag 8 november 2005 @ 12:44:28 #57
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32085207
Ik heb hem te pakken gekregen! De 23e is de dag van de waarheid! Nog 2 weken en 1 dag
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_32136711
Jippie, het is weer eens tijd om 's nachts door te werken.

Tips voor niet al te ongezonde midnight snacks, anyone?
Are you pondering what I'm pondering?
  donderdag 10 november 2005 @ 01:20:51 #59
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32136809
quote:
Op donderdag 10 november 2005 01:15 schreef Mini_rulez het volgende:
Jippie, het is weer eens tijd om 's nachts door te werken.

Tips voor niet al te ongezonde midnight snacks, anyone?
Noodles ! Waterkoker staat nu aan
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_32136946
Mmm lekkere boterham met tonijnsalade.
Their eyes opaque.
  donderdag 10 november 2005 @ 01:35:18 #61
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32137060
Heb vandaag wat meegemaakt joh, ben uitgescholden (door een gast die véél te veel gedronken had) voor bijdehandje, kut leerling van een kut bedrijf en "wie meende ik wel niet te zijn". Hij maakte ook een paar enorme rot opmerkingen richting de topkok waar ik al eens eerder mee gewerkt had. De gast bleef maar zo doorgaan, en is met knallende ruzie de deur uitgewerkt. Als je het hele verhaal wilt weten moet je mar op msn komen, dat ga ik hier niet zo neerzetten.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_32137207
En mag die gast nog terugkomen?
Their eyes opaque.
pi_32137443
quote:
Op donderdag 10 november 2005 01:20 schreef Euc- het volgende:

[..]

Noodles ! Waterkoker staat nu aan
Hmm, waterkoker... Soep!
Are you pondering what I'm pondering?
pi_32144235
quote:
Op donderdag 10 november 2005 01:35 schreef Euc- het volgende:
Heb vandaag wat meegemaakt joh, ben uitgescholden (door een gast die véél te veel gedronken had) voor bijdehandje, kut leerling van een kut bedrijf en "wie meende ik wel niet te zijn". Hij maakte ook een paar enorme rot opmerkingen richting de topkok waar ik al eens eerder mee gewerkt had. De gast bleef maar zo doorgaan, en is met knallende ruzie de deur uitgewerkt. Als je het hele verhaal wilt weten moet je mar op msn komen, dat ga ik hier niet zo neerzetten.
Was dat die ene van FOK! ?
Helpt waar hij kan!
  donderdag 10 november 2005 @ 12:19:30 #65
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_32144257
quote:
Op donderdag 10 november 2005 12:18 schreef NoSigar het volgende:

[..]

Was dat die ene van FOK! ?
Je bedoelt die I-Spy dude?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_32144559
quote:
Op donderdag 10 november 2005 12:19 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Je bedoelt die I-Spy dude?
Welnee, ik bedoel gewoon een willekeurige user
Helpt waar hij kan!
  donderdag 10 november 2005 @ 18:07:20 #67
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_32154306
Lafaard
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  donderdag 10 november 2005 @ 21:27:27 #68
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32160341
quote:
Op donderdag 10 november 2005 01:45 schreef rashudo het volgende:
En mag die gast nog terugkomen?
En heeft die gast wel betaald?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 10 november 2005 @ 21:45:51 #69
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32161048
Alles leuk en aardig, maar reageer eens in Foodback als je wil...
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  donderdag 10 november 2005 @ 22:15:48 #70
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32161990
Weet iemand trouwens waar je in Nederland goede sherry kunt halen?

Ben op zoek naar een slijter met een ruime keus in Sherry's
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_32170841
quote:
Op donderdag 10 november 2005 18:07 schreef Nembrionic het volgende:
Omdat jij ongelijk hebt?
Helpt waar hij kan!
  vrijdag 11 november 2005 @ 11:20:23 #72
35189 Troel
scherp en bot
pi_32173743
Ik zoek nog een leuk kookboek voor mijn vriend (die zegt dat hij heel goed kan koken, maar het valt vies tegen en het duurt vooral lang). Een kookboek waar ook de basisvaardigheden instaan, als: bloemkool moet zolang koken en aardappels zolang.
Daarnaast moeten er simpele gerechten in staan en liefst ook snelle gerechten, want meneer wil eigenlijk geen tijd nemen om te koken, die pakt liever een zakje spagetterini ofzo en doet er wat water bij en heeft eenmaaltijd.

Wie o wie kan me helpen?
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32173847
Als je echt een basiskookboek wilt hebben, moet je het Margriet kookboek hebben. Er staan niet zo veel originele of aparte recepten in, maar alle basismaaltijden die je kunt bedenken worden erin beschreven, en op een niveau dat de grootste n00b het kan maken.

Nou is Margriet misschien niet zo heel erg geschikt voor een man, beetje schadelijk voor het macho-image, maar als hij het toch moet leren...
Are you pondering what I'm pondering?
  vrijdag 11 november 2005 @ 11:29:04 #74
35189 Troel
scherp en bot
pi_32173973
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 11:24 schreef Mini_rulez het volgende:
Als je echt een basiskookboek wilt hebben, moet je het Margriet kookboek hebben. Er staan niet zo veel originele of aparte recepten in, maar alle basismaaltijden die je kunt bedenken worden erin beschreven, en op een niveau dat de grootste n00b het kan maken.

Nou is Margriet misschien niet zo heel erg geschikt voor een man, beetje schadelijk voor het macho-image, maar als hij het toch moet leren...
Hij is niet macho, dus dat maakt me niet zoveel uit
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 11 november 2005 @ 11:35:12 #75
35189 Troel
scherp en bot
pi_32174137
Oja, en gewoon taaitaai toch vanavond?
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 11 november 2005 @ 11:57:05 #76
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_32174703
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 11:20 schreef Troel het volgende:
Ik zoek nog een leuk kookboek voor mijn vriend (die zegt dat hij heel goed kan koken, maar het valt vies tegen en het duurt vooral lang). Een kookboek waar ook de basisvaardigheden instaan, als: bloemkool moet zolang koken en aardappels zolang.
Daarnaast moeten er simpele gerechten in staan en liefst ook snelle gerechten, want meneer wil eigenlijk geen tijd nemen om te koken, die pakt liever een zakje spagetterini ofzo en doet er wat water bij en heeft eenmaaltijd.

Wie o wie kan me helpen?
De Basics series, erg duidelijk en toch een leuk en intressant boek. Vooral de Big Book of Basics.

Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:20:58 #77
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32175295
Escoffier of het kookboek van Eugène Pauli. Beide worden álle klassieke technieken en gerechten uitvoerig in besproken.

Escoffier is de grondlegger van de franse keuken.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:24:34 #78
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_32175392
Is de Escoffier niet een beetje teveel van het goede gezien de eis van Snel en simpel
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:27:38 #79
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32175458
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:20 schreef Euc- het volgende:
Escoffier of het kookboek van Eugène Pauli. Beide worden álle klassieke technieken en gerechten uitvoerig in besproken.

Escoffier is de grondlegger van de franse keuken.
Euh, dat was Marie Antoin Carême, Escoffier heeft een geweldig kookboek geschreven
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:30:58 #80
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32175545
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:27 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Euh, dat was Marie Antoin Carême, Escoffier heeft een geweldig kookboek geschreven
Ok, dan zeg ik het anders, één van de grondleggers van de moderne franse keuken.

Verder zou ik echt supergraag 1 van de allereerste edities van zijn boek willen hebben, in het frans. Maar zie er maar eens aan te komen
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:32:23 #81
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32175589
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 11:20 schreef Troel het volgende:
Ik zoek nog een leuk kookboek voor mijn vriend (die zegt dat hij heel goed kan koken, maar het valt vies tegen en het duurt vooral lang). Een kookboek waar ook de basisvaardigheden instaan, als: bloemkool moet zolang koken en aardappels zolang.
Daarnaast moeten er simpele gerechten in staan en liefst ook snelle gerechten, want meneer wil eigenlijk geen tijd nemen om te koken, die pakt liever een zakje spagetterini ofzo en doet er wat water bij en heeft eenmaaltijd.

Wie o wie kan me helpen?
Denk je niet dat je je vriendje moet opvoeden erin dat eten iets is waar je gewoon de tijd voor moet nemen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:34:25 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32175641
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:30 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ok, dan zeg ik het anders, één van de grondleggers van de moderne franse keuken.

Verder zou ik echt supergraag 1 van de allereerste edities van zijn boek willen hebben, in het frans. Maar zie er maar eens aan te komen
Kinderspel
http://dogbert.abebooks.com/servlet/SearchResults?an=escoffier&y=0&x=0&sortby=1
gewoon bestellen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:37:47 #83
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32175728
quote:
Daarmee bedoel ik ook voor een normale prijs Zoveel heb ik er voorlopig niet voor over

Verder is het Wannee kookboek misschien wat voor die kerel
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:43:21 #84
35189 Troel
scherp en bot
pi_32175896
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Denk je niet dat je je vriendje moet opvoeden erin dat eten iets is waar je gewoon de tijd voor moet nemen?
Tja, daar doe ik mijn uiterste best voor. Feit is dat hij 27 jaar thuis gewoond heeft en dat en zijn moeder en zijn vader koken eigenlijk meer een noodzakelijk kwaad vonden. Hij heeft dus ook nooit gezien dat keuken idioot leuk kan zijn, maar ik hoop dat hij dat nog wel kan zien als hij ziet met hoeveel plezier ik in de keuken sta.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:46:56 #85
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32175973
Maargoed, succes ermee Troel

Ik ga mezelf in mn pak hijsen en naar school
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:50:16 #86
35189 Troel
scherp en bot
pi_32176042
En ik ga mijn stoofpeertjes op het vuur zetten en mijn rollade bekwispelen.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:53:50 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32176123
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:37 schreef Euc- het volgende:

[..]

Daarmee bedoel ik ook voor een normale prijs Zoveel heb ik er voorlopig niet voor over

Verder is het Wannee kookboek misschien wat voor die kerel
600 dollar voor de absolute klassieker onder kookboeken in eerste druk, soit, wat verwacht je nu eigenlijk. Als je dat er niet voor over hebt is dat prima, maar waarom wil je dan een eerste druk? Moderne uitgave krijg je voor een euro of 50.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 11 november 2005 @ 12:54:33 #88
35189 Troel
scherp en bot
pi_32176141
Piet, ik wou dat ik een ijsbeer was, komt dat niet uit "Ik ben een zeehond" van Huub Hangop?
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 11 november 2005 @ 23:47:14 #89
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32194216
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

600 dollar voor de absolute klassieker onder kookboeken in eerste druk, soit, wat verwacht je nu eigenlijk. Als je dat er niet voor over hebt is dat prima, maar waarom wil je dan een eerste druk? Moderne uitgave krijg je voor een euro of 50.
Piet, ik snap heus wel dat ik zo een prijs zal moeten betalen voor dat boek, maar ik heb het er op dit moment gewoon niet voor over, omdat er andere dingen voor gaan
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 12 november 2005 @ 09:01:53 #90
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32198881
quote:
Op vrijdag 11 november 2005 12:54 schreef Troel het volgende:
Piet, ik wou dat ik een ijsbeer was, komt dat niet uit "Ik ben een zeehond" van Huub Hangop?
Nee, uit dit liedje
GRAUZONE, EISBÄR, een Neue Deutsche Welle Bandje uit begin jaren 80, Ooit eens vertaald voor het programma Clip Clup van Vpro kindertelevisie en gezongen door Hans Vandenburg van Gruppo Sportivo.

Eisbär, Eisbär,
kaltes Eis, kaltes Eis,
Eisbär, Eisbär,
kaltes Eis, kaltes Eis.

Ich möchte ein Eisbär sein
im kalten Polar,
dann müßte ich nicht mehr schrei´n,
alles wär so klar.

Ich möchte ein Eisbär sein
im kalten Polar,
dann müßte ich nicht mehr schrei´n,
alles wär so klar.

Ich möchte ein Eisbär sein
im kalten Polar,
dann müßte ich nicht mehr schrei´n,
alles wär so klar.

Ich möchte ein Eisbär sein
im kalten Polar,
dann müßte ich nicht mehr schrei´n,
alles wär so klar.

Eisbären müssen nie weinen.
Eisbären müssen nie weinen.
Eisbären müssen nie weinen.
Eisbären müssen nie weinen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 12 november 2005 @ 10:12:09 #91
35189 Troel
scherp en bot
pi_32199255
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 09:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, uit dit liedje
GRAUZONE, EISBÄR, een Neue Deutsche Welle Bandje uit begin jaren 80, Ooit eens vertaald voor het programma Clip Clup van Vpro kindertelevisie en gezongen door Hans Vandenburg van Gruppo Sportivo.

ahh
Ik dacht dus deze:
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew
Even klappen met die flappen
Even stampen met die vliezen
Wie zwemt er mee in de waddenzee
Lekker zonnen op het wad
In je blote gat, blote gat, blote gat!
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew

Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew
Een bontjas wil ik echt niet zijn
Vrij in de zee dat wil ik zijn
Smullen van de paling en de kabeljauw
Gebakken, gegrild of helemaal rauw, helemaal rauw, helemaal rauw!
Ik ben een zeehond oew oew oew
Ik ben een zeehond oew oew oew

Soms wou ik dat ik een ijsbeer was
Ja, een ijsbeer
Nou gewoon een ijsbeer
Dat is lekker fris

Op Terschelling kwam ik tegen
Een leuk teefje heel verlegen
Op heel het eiland was niets meer open
We zijn met zijn tweeen maar wat gaan lopen

(en dan gaat ie nog verder)
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zaterdag 12 november 2005 @ 12:57:07 #92
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32202246
De NL versie van Grauzone was
Ik wou dat ik een ijsbeer was
Op de koude noordpool
Ik wou dat ik een ijsbeer was
Op de koude noordpool
Ik wou dat ik een ijsbeer was
Lang leve de lol
Heb jij wel eens een ijsbeer zien huilen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 12 november 2005 @ 13:03:56 #93
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32202434
Ik ben met dit weer een lekker soepje aan het maken, om morgen een fijne zondagssoep te hebben. Ik maak een stevige runderboulion met vlees en mergknoedels.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_32202986
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 13:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik ben met dit weer een lekker soepje aan het maken, om morgen een fijne zondagssoep te hebben. Ik maak een stevige runderboulion met vlees en mergknoedels.
Klinkt erg lekker. Ik moet nog steeds een keer mijn eigen bouillon maken, maar is er nog niet van gekomen. Toch weet ik zeker dat het een keer gaat gebeuren

Heb gisteren heerlijk grieks gegeten. Varkenshaas met paprika, ui en feta. Klinkt heel simpel maar het was zeer lekker. Wist niet dat gesmolten feta zo lekker was!
Their eyes opaque.
  zaterdag 12 november 2005 @ 13:28:20 #95
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32203083
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 13:24 schreef rashudo het volgende:

[..]

Klinkt erg lekker. Ik moet nog steeds een keer mijn eigen bouillon maken, maar is er nog niet van gekomen. Toch weet ik zeker dat het een keer gaat gebeuren
Is toch niet zo een grote beslissing lijkt me. Zorg dat je een dag uitkiest dat je de hele middag thuis bent, 's morgens (of 's middags) haal je runderschenkels, schoongemaakte botten en een keur aan groenten (knol, wortel, prei, ui, venkel en wat jou er lekker bij lijkt). Je pinceerd de botten en schenkels, je maakt alle groenten schoon, mikt alles in de grootste pan die je hebt en laat die vollopen met water, en de rest van de middag lekker laten trekken
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_32203390
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 13:28 schreef Euc- het volgende:

[..]

Is toch niet zo een grote beslissing lijkt me. Zorg dat je een dag uitkiest dat je de hele middag thuis bent, 's morgens (of 's middags) haal je runderschenkels, schoongemaakte botten en een keur aan groenten (knol, wortel, prei, ui, venkel en wat jou er lekker bij lijkt). Je pinceerd de botten en schenkels, je maakt alle groenten schoon, mikt alles in de grootste pan die je hebt en laat die vollopen met water, en de rest van de middag lekker laten trekken
Het is best wel een grote beslissing, als je ontzettend lui bent. Maar zoals je het omschrijft klinkt het wel erg makkelijk ja

Wat is pinceren overigens?
Their eyes opaque.
  zaterdag 12 november 2005 @ 14:00:43 #97
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32203781
Zwart maken in de oven (oven van 220 graden ofzo)
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 12 november 2005 @ 14:09:08 #98
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32203990
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 13:28 schreef Euc- het volgende:

[..]

Is toch niet zo een grote beslissing lijkt me. Zorg dat je een dag uitkiest dat je de hele middag thuis bent, 's morgens (of 's middags) haal je runderschenkels, schoongemaakte botten en een keur aan groenten (knol, wortel, prei, ui, venkel en wat jou er lekker bij lijkt). Je pinceerd de botten en schenkels, je maakt alle groenten schoon, mikt alles in de grootste pan die je hebt en laat die vollopen met water, en de rest van de middag lekker laten trekken Rest van de middag en avond laten trekken tot je naar bed gaat en dan uitzetten, af laten koelen op het fornuis, en de volgende dag verder er mee je soep maken.
Hoe langer je hem laat trekken hoe beter, bij mij in de keuken stond altijd een grote 25 of 40 liter pan op het vuur, te pruttelen en daar ging dagelang de resten ui, vliesjes van vlees, afsnijsels van prei, etc etc in, hij stond dan net zo lang te pruttelen tot je hem nodig had.
In de herfst ook met wildbotten, mijn wildsoep was beroemd.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_32205479
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 14:09 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hoe langer je hem laat trekken hoe beter, bij mij in de keuken stond altijd een grote 25 of 40 liter pan op het vuur, te pruttelen en daar ging dagelang de resten ui, vliesjes van vlees, afsnijsels van prei, etc etc in, hij stond dan net zo lang te pruttelen tot je hem nodig had.
In de herfst ook met wildbotten, mijn wildsoep was beroemd.
Hier doen we dit nog na het slachten, dan hou je zo enorm veel over. Vervolgens zoveel mogelijk fond maken en deze invriezen...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  zaterdag 12 november 2005 @ 15:23:01 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_32205592
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 15:17 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Hier doen we dit nog na het slachten, dan hou je zo enorm veel over. Vervolgens zoveel mogelijk fond maken en deze invriezen...
zelf boudin maken, verse metworsten om te roken of te drogen, zult, hammen om te roken, oh boy, een grote keuken en de ruimte om zelf te slachten, mmmmm, geweldig.
Ik zou wat dat betrefd graag twee varkentjes houden voor de slacht, nu, deze tijd de beesten paar weken voeren met eikels en tamme kastanjes, en dan eind november slachten.
Yes, dat zou een feest zijn!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_32205722
quote:
Op zaterdag 12 november 2005 15:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

zelf boudin maken, verse metworsten om te roken of te drogen, zult, hammen om te roken, oh boy, een grote keuken en de ruimte om zelf te slachten, mmmmm, geweldig.
Ik zou wat dat betrefd graag twee varkentjes houden voor de slacht, nu, deze tijd de beesten paar weken voeren met eikels en tamme kastanjes, en dan eind november slachten.
Yes, dat zou een feest zijn!
Hier gaan er binnenkort weer 2 lammeren en een kalf hun laatste ritje maken. Wij zijn allemaal geen enorm boudin fans, nemen soms wel een stukje boudin blanc mee uit het zuiden, maar ik zal het niet snel zelf maken. Zult maken is wel leuk, maar we hebben dus geen varkens, ik haal soms wat bij de slager nadat hij slacht (doet ie nog zelf). Verder kan ik bij de slager zelf worsten en dergelijke maken, dus ik maak vaak aardig wat kleine lamsworstjes met verschillende ingredienten, heerlijk om 's zomers te grillen.
Misschien dat ik nog maar wat nieuwe dingen ga verzinnen deze keer, ik kan bij de slage rnamelijk ook hammen maken of zaken roken. Nog tips???
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')