Ik heb natuurlijk een andere ip dan jij, maar ik vond de sc functie veel te heet en te snel. Doe dus de normale sc ook niet weg.quote:Op zondag 3 september 2023 20:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ben wat aan het proberen geweest deze week.
Bloemkoolroosjes zijn gestoomd op 0 minuten veel lekkerder dan op 1, 2 en 4 minuten.
Gepofte aardappel, medium formaat: 9 minuten op hogedruk en 6 minuten op 200 graden in het airfryerdeel is precies goed.
De slowcooker valt echt enorm tegen. Ik zal de gebruiksaanwijzing nog even lezen voor de zekerheid maar ik heb er een hard hoofd in. Ik heb een gerecht gemaakt dat ik in mijn normale slowcooker in 4 uur op low klaar krijg. In de IP stond hij de eerste 1,5 uur op 'preheating' en na totaal 4 uur was het gerecht lauw op zijn best en zeker niet gaar. Ik heb hem afgebroken en 4 uur op High gezet. Na weer 1,5 uur voorverwarmen kwam het op zich redelijk goed. Maar echt warm werd het allemaal niet. Het was een vegetarisch gerecht met quinoa, vroeg of laat wordt dat spul wel gaar en eetbaar. Maar de consistentie van het gerecht is totaal niet wat mijn andere slowcooker er van maakt. Mijn losse SC is overigens niet zo'n crockpot die veel te heet wordt maar gewoon een doodnormaal apparaat dat wel naar behoren werkt.
Ik ben blij dat ik er geen vlees in heb gedaan. Zo traag opwarmen en de superlage temperatuur zou ik bij vlees echt niet vertrouwen. Zelfs ik heb grenzen aan voedselveiligheid.
O dat schiet ook niet op. Of eigenlijk wel dus.quote:Op zondag 3 september 2023 20:32 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik heb natuurlijk een andere ip dan jij, maar ik vond de sc functie veel te heet en te snel. Doe dus de normale sc ook niet weg.
Er staat me iets bij dt je ook ergens de temperatuur kunt aangeven (of high en low)quote:Op zondag 3 september 2023 20:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
O dat schiet ook niet op. Of eigenlijk wel dus.
Ik ga hier nog wel dieper induiken. Een apparaat van 300 euro zou gewoon adequaat moeten functioneren.
Ik zorg altijd dat wat geslowcooked moet of op kookplaat of met sautefunctie al warm is. Dan doet ie het verder prima.quote:Op zondag 3 september 2023 20:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
O dat schiet ook niet op. Of eigenlijk wel dus.
Ik ga hier nog wel dieper induiken. Een apparaat van 300 euro zou gewoon adequaat moeten functioneren.
Dat ga ik zeker proberen.quote:Op zondag 3 september 2023 21:35 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ik zorg altijd dat wat geslowcooked moet of op kookplaat of met sautefunctie al warm is. Dan doet ie het verder prima.
Ook de niet AF versie warmt anders kut op voor SC.
De link werkt niet. Welk boek is het?quote:Op zaterdag 19 augustus 2023 22:06 schreef Kaatje1 het volgende:
Vorige week heb ik dit kookboek binnengekregen. De schrijfster is nogal fan van de instant pot, heeft ook een leuke informatieve site en heeft een Nederlands kookboek geschreven. Met testen heb ik de risotto gemaakt en nu, voor mezelf uit het boek de daging smoor. Heel erg lekker en de andere recepten zien er ook prima uit.
[ afbeelding ]
https://www.instantpot.nl(...)kboek-flying-foodie/quote:Op donderdag 7 september 2023 12:38 schreef Bugno3 het volgende:
[..]
De link werkt niet. Welk boek is het?
De slowcooker is weer anders dan de instant pot (IP). De IP is vooral een snelkookpan en daarbij moet je echt genoeg vocht toevoegen, anders komt het niet goed. En volgens mij ontsnapt er bij de snelkookfunctie van de IP wel vocht (stoom).quote:Op donderdag 7 september 2023 13:04 schreef christmastsunami het volgende:
Wat ik zelden lees in SC recepten, is dat door de lage temperatuur er bijna geen vocht verdampt.
En na jaren oefenen, maak ik nog steeds dezelfde fout:
'Teveel water toegevoegd'.
Elke keer neem ik me voor, voorzichtig daarmee te zijn. En elke keer denk ik: 'De volgende keer, toch maar nog iets minder water.'
Dat is dan sowieso niet te vergelijken met bereiding in een slowcooker.quote:Op donderdag 7 september 2023 16:51 schreef Vanyel het volgende:
Bij de mooiste hogedrukrecepten voeg je toch maar een cup (oid) water toe en ligt je eten boven het vocht op een rekje.
Doe ik te weinig, maar spreekt me wel meer aan.
Bedankt voor de tip!quote:Op zondag 1 oktober 2023 17:04 schreef Kaatje1 het volgende:
Aanstaande woensdag geeft Mr. Wateenons een online workshop over de snelkookpan
https://wateetons.com/age(...)7MOyfmAOiMOHHPI-4V94
Er zit bouillon, tomatensaus, spinazie en room in. Dat lijkt me genoeg vocht.quote:Op vrijdag 13 oktober 2023 16:19 schreef junkiesietze het volgende:
Op reddit hebben ze het op /r/slowcooking het steeds over "THE SOUP"
Dit schijnt de lekkerste soep te zijn die je kan maken in een slowcooker.
https://damndelicious.net(...)tellini-soup/#recipe
https://www.365daysofcroc(...)ellini-spinach-soup/
Maar bij geen van deze recepten staat hoeveel water je moet toevoegen?? er moet toch water bij lijkt me? het is toch soep?
Ik zou sowieso die apparaten niet wegdoen. Je kunt immers maar ėén ding tegelijk met die instant pot.quote:Op zondag 22 oktober 2023 08:18 schreef anndb het volgende:
Instant pot in aanbieding bij iBood. Doen of niet?
Heb nu een losse airfryer die kan dan weg
Rijstkoker kan ook weg
Maak zo nu en dan een stoofpotje op het vuur gewoon in een klassieke gietijzeren pan…
Twijfel twijfel
Hm ja goed punt ik doe het meer om minder spul te hebben namelijk…quote:Op zondag 22 oktober 2023 08:44 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik zou sowieso die apparaten niet wegdoen. Je kunt immers maar ėén ding tegelijk met die instant pot.
Kijk voor tips even op de site van Flying Foodie. Ook op de fb pagina Nederlandse Instant Pot helpt zij vaakquote:Op zondag 22 oktober 2023 11:23 schreef Burdie het volgende:
Hee leuk een Instant Pot topic. Ik heb de Duo Crisp en ben enorm fan.
Laatst had ik er een eenpansgerecht met pasta in gemaakt, maar die brandde aan. Iemand ervaring mee?
Ik heb geen ervaring met airfyers, maar vind die functie op de Duo Crisp vooralsnog helemaal top.quote:Op maandag 23 oktober 2023 08:49 schreef dimmak het volgende:
Is de Arifryer functie op de Crisp net zo goed als elke andere airfryer? Ik heb geen ervaring met slowcookers en airfryers, maar voor mij lijkt het allemaal een beetje too good to be true met die Instant Pot.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Uitvinder van de biersmiley.
Dat denk ik wel.quote:Op woensdag 15 november 2023 08:52 schreef dimmak het volgende:
Afgelopen weekend een mexicaans stoofpotje gemaakt in de slowcooker. 8 uur laten pruttelen op lage stand, maar daarna was het vlees nog niet goed. Om het te redden heb ik de pressure cook aangezet. Maar wat gaat er fout? Moet ik hem 8 uur op high laten rammelen?
Heb je het recept? 8 uur zou genoeg moeten zijn maar misschien was het vlees te dik, niet genoeg zuur erbij zou ook kunnen.quote:Op woensdag 15 november 2023 08:52 schreef dimmak het volgende:
Afgelopen weekend een mexicaans stoofpotje gemaakt in de slowcooker. 8 uur laten pruttelen op lage stand, maar daarna was het vlees nog niet goed. Om het te redden heb ik de pressure cook aangezet. Maar wat gaat er fout? Moet ik hem 8 uur op high laten rammelen?
Ik heb hetzelfde gehad in de slowcooker van de IP. Ik moet nog uitzoeken hoe dat komt maar hij werd totaal niet warm. Gelukkig was het een vegetarische maaltijd. Na 4 uur stond op het display nog steeds dat hij niet opgewarmd was.quote:Op woensdag 15 november 2023 08:52 schreef dimmak het volgende:
Afgelopen weekend een mexicaans stoofpotje gemaakt in de slowcooker. 8 uur laten pruttelen op lage stand, maar daarna was het vlees nog niet goed. Om het te redden heb ik de pressure cook aangezet. Maar wat gaat er fout? Moet ik hem 8 uur op high laten rammelen?
Hmm jammer, maar aan de andere kant de pressure cook modus doet zijn werk ook wel.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:19 schreef Lienekien het volgende:
Instant Pot zelf schreef er dit over.
Vrij lang verhaal, maar ik denk wel dat het hout snijdt.
https://jawnsicooked.com/dinner/crock-pot-birria-tacos-recipe/quote:Op woensdag 15 november 2023 10:01 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Heb je het recept? 8 uur zou genoeg moeten zijn maar misschien was het vlees te dik, niet genoeg zuur erbij zou ook kunnen.
High staat bij een slowcooker voor sneller warm worden, niet warmer.
Ik ben benieuwd hoeveel het scheelt als je het losse deksel gebruikt.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:41 schreef dimmak het volgende:
[..]
Hmm jammer, maar aan de andere kant de pressure cook modus doet zijn werk ook wel.
Ik ga nog wel eens hetzelfde recept proberen met de slowcooker. Misschien krijg ik het onder de knie. Die functie zit er niet voor niets op natuurlijk.
Lijkt me inderdaad genoeg zuur. Ik heb het ook wel eens gehad in een normale slowcooker, enige dat ik toen kon verzinnen was dat het vlees (gekocht in een aanbieding) te dik was.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:42 schreef dimmak het volgende:
[..]
https://jawnsicooked.com/dinner/crock-pot-birria-tacos-recipe/
Ik had gewoon riblappen en er zit genoeg zuur in zou je zeggen.
Zuur? Ik heb nog nooit zuur gedaan bij stoofvlees.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:01 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Heb je het recept? 8 uur zou genoeg moeten zijn maar misschien was het vlees te dik, niet genoeg zuur erbij zou ook kunnen.
High staat bij een slowcooker voor sneller warm worden, niet warmer.
Ik heb de crisp ultimate, dus heb ook maar 1 vaste deksel.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:46 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd hoeveel het scheelt als je het losse deksel gebruikt.
Het deksel is los te bestellen.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:55 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ik heb de crisp ultimate, dus heb ook maar 1 vaste deksel.
Geen ui of tomaat? Zijn ook lekkere smaakmakers altijdquote:Op woensdag 15 november 2023 10:55 schreef Burdie het volgende:
[..]
Zuur? Ik heb nog nooit zuur gedaan bij stoofvlees.
Stoof in de instant pot gaat bij mij ook langzamer dan stoven op het fornuis, maar 8 uur zou normaalgesproken echt wel lang genoeg moeten zijn.
Zelf is het nog altijd niet gelukt om goede pasta te maken uit de IP. Iemand daar een tip of recept voor?
Uitje meestal wel ja, afhankelijk van het recept. Ik maak vaak smoor of rendang, daar hoort geen tomaat in.quote:Op woensdag 15 november 2023 11:02 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Geen ui of tomaat? Zijn ook lekkere smaakmakers altijd
Ja precies. Dat zuurt 'hoort' bij stoofvlees is goed voor de smaak bij Nederlandse stoofpotten maar het kan ook prima zonder.quote:Op woensdag 15 november 2023 11:08 schreef Burdie het volgende:
[..]
Uitje meestal wel ja, afhankelijk van het recept. Ik maak vaak smoor of rendang, daar hoort geen tomaat in.
Niet voor de ultimate, want dat deksel zit vast.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:59 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Het deksel is los te bestellen.
Ingewikkeld allemaal.quote:Op woensdag 15 november 2023 12:18 schreef dimmak het volgende:
[..]
Niet voor de ultimate, want dat deksel zit vast.
Die vaste deksel open laten staan en de glazen deksel op de pot leggen.quote:Op woensdag 15 november 2023 12:18 schreef dimmak het volgende:
[..]
Niet voor de ultimate, want dat deksel zit vast.
Voor de slowcooker functie moet je de vaste deksel op slot zetten, dat gaat hem dus niet worden.quote:Op woensdag 15 november 2023 15:44 schreef Elleska het volgende:
[..]
Die vaste deksel open laten staan en de glazen deksel op de pot leggen.
Ze verzinnen ook bij elke versie weer iets nieuws. wat een onzin dat het deksel daarbij op slot moet.quote:Op donderdag 16 november 2023 09:42 schreef dimmak het volgende:
[..]
Voor de slowcooker functie moet je de vaste deksel op slot zetten, dat gaat hem dus niet worden.
Leuk verhaal, maar in mijn ervaring moet je gewoon toch eerst saute doen of op kookplaat opwarmen tot heet/warm en dan pas slowcooken. Dan werkt het ook top met normale deksel op vent (en minder vocht).quote:Op woensdag 15 november 2023 10:19 schreef Lienekien het volgende:
Instant Pot zelf schreef er dit over.
Vrij lang verhaal, maar ik denk wel dat het hout snijdt.
Mrs V heeft ongeveer deze een keer gemaakt en scoorde een superblij kind.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:55 schreef Burdie het volgende:
[..]
Zuur? Ik heb nog nooit zuur gedaan bij stoofvlees.
Stoof in de instant pot gaat bij mij ook langzamer dan stoven op het fornuis, maar 8 uur zou normaalgesproken echt wel lang genoeg moeten zijn.
Zelf is het nog altijd niet gelukt om goede pasta te maken uit de IP. Iemand daar een tip of recept voor?
Dank je, die ga ik eens proberen! Nog vega ook, fijnquote:Op donderdag 16 november 2023 09:59 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Mrs V heeft ongeveer deze een keer gemaakt en scoorde een superblij kind.
https://carameltintedlife.com/instant-pot-pasta/
Recept opgeslagen, die ga ik maken op een zondagquote:Op woensdag 15 november 2023 11:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dit Vietnamese stoofvlees is ook een enorme aanrader trouwens.
Ik heb, speciaal vanwege de platte bodem de evo plus gekocht. En in ruim anderhalf jaar m nog nooit gebruikt op het fornuis.quote:Op vrijdag 17 november 2023 09:16 schreef vlindertje89 het volgende:
Hallo! Ik wil misschien toch ook een instant pot.
Nu zie ik alleen door alle mogelijke opties en varianten niet meer helemaal welke dan.
- ik heb een airfryer, dus dat hoeft 'ie niet per se te kunnen
- ik wil een redelijk grote zodat ik makkelijk grotere hoeveelheden soep of saus of eten kan maken waar ik dan een portie direct van eet en de rest van kan invriezen
Het lijkt alsof de instant pot duo 7.6L alles kan wat ik denk makkelijk te vinden. En die is momenteel ook behoorlijk aantrekkelijk geprijsd. Máár: is er een reden om toch een ander te overwegen? Volgens mij is van deze de bodem vd binnenpan niet plat en kun je hem dus niet op fornuis gebruiken (keramisch); hebben jullie vaak dat je hem op het fornuis gebruikt eerst of is de sauté stand voldoende en is dat niet nodig? Of andere redenen om toch voor een duo crisp, duo crisp ultimate, pro of pro crisp te gaan?
Sauté stand doet voor mij alles wat ik anders op het fornuis had willen doen.quote:Op vrijdag 17 november 2023 09:16 schreef vlindertje89 het volgende:
Hallo! Ik wil misschien toch ook een instant pot.
Nu zie ik alleen door alle mogelijke opties en varianten niet meer helemaal welke dan.
- ik heb een airfryer, dus dat hoeft 'ie niet per se te kunnen
- ik wil een redelijk grote zodat ik makkelijk grotere hoeveelheden soep of saus of eten kan maken waar ik dan een portie direct van eet en de rest van kan invriezen
Het lijkt alsof de instant pot duo 7.6L alles kan wat ik denk makkelijk te vinden. En die is momenteel ook behoorlijk aantrekkelijk geprijsd. Máár: is er een reden om toch een ander te overwegen? Volgens mij is van deze de bodem vd binnenpan niet plat en kun je hem dus niet op fornuis gebruiken (keramisch); hebben jullie vaak dat je hem op het fornuis gebruikt eerst of is de sauté stand voldoende en is dat niet nodig? Of andere redenen om toch voor een duo crisp, duo crisp ultimate, pro of pro crisp te gaan?
Ik denk dat ik de Airfryer dan weg zou doenquote:Op vrijdag 17 november 2023 11:37 schreef vlindertje89 het volgende:
Top, voor de platte binnenpan hoef ik dus in elk geval geen andere versie te kiezen.
@:Burdie jij hebt de crisp duo toch? Als je ook al een airfryer zou hebben, zou je dan alsnog de crisp variant aanraden of is dat dan overbodig? En welke functies gebruik je het vaakst?
Oja dat heb ik ook een keer gedaan. Toen rook het hele huis naar zo'n rotisserie van de marktquote:Op vrijdag 17 november 2023 12:06 schreef fietsie het volgende:
Ik gebruik de airfry functie ook voor vleesbereidingen; eerst iets pressurecooken met kruiden enzo, en dan daarna een korstje geven met de airfryer functie..
Daar krijg ik bijna een applaus voor als ik dat doequote:Op vrijdag 17 november 2023 12:11 schreef Burdie het volgende:
[..]
Oja dat heb ik ook een keer gedaan. Toen rook het hele huis naar zo'n rotisserie van de markt.
Daar zou ik (voor even) best blij van wordenquote:Op vrijdag 17 november 2023 12:11 schreef Burdie het volgende:
[..]
Oja dat heb ik ook een keer gedaan. Toen rook het hele huis naar zo'n rotisserie van de markt.
Dan zou ik deze reeks eens proberen.quote:Op vrijdag 17 november 2023 12:24 schreef junkiesietze het volgende:
Iemand nog een lekker makkelijk recept voor in de slowcooker? zin om wat lekkers te maken dit weekend maar weet niet wat.
Altijd dezequote:Op vrijdag 17 november 2023 12:24 schreef junkiesietze het volgende:
Iemand nog een lekker makkelijk recept voor in de slowcooker? zin om wat lekkers te maken dit weekend maar weet niet wat.
Dat ziet er erg easy uit ja, gebruik je gewoon kippenboulion van een blokje of uit een potje?quote:Op vrijdag 17 november 2023 12:30 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Altijd deze, zo lekker https://www.cookincanuck.(...)ken-recipe-crockpot/
Ik heb een potje met kippenbouillonpoeder, daar maak ik het van. Want een blokje is voor een liter.quote:Op vrijdag 17 november 2023 12:42 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Dat ziet er erg easy uit ja, gebruik je gewoon kippenboulion van een blokje of uit een potje?
Dat klinkt als de instant pot duo, die heeft nog handmatig te bedienen ventiel voor zover ik kan zien. En is de goedkoopste en zonder airfry functie. Dank allen voor de tips!quote:Op vrijdag 17 november 2023 11:59 schreef fietsie het volgende:
Ik zou er 1 nemen die van die ventielen heeft die met de hand te bedienen zijn; dan kloppen de meeste instructiefilmpjes op youtube met wat je moet gaan doen
En zonder airfryer want die heb je al.
Was lekker! echt oosters smaakje. Alleen had ik van het vocht veel te weinig saus gemaaktquote:Op vrijdag 17 november 2023 12:30 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Altijd deze, zo lekker https://www.cookincanuck.(...)ken-recipe-crockpot/
Ik hoop dat ik nog niet te laat voor je ben: https://www.ibood.com/nl/(...)e-multicooker/922801quote:Op woensdag 22 november 2023 11:50 schreef Yinny het volgende:
Goed, na heeel lang wikken en wegen, word ik eigenaar van een Instantpot pot duo crisp ultimate. Met de Black Friday korting voor 249,99...
Ben benieuwd!
Dank je wel! Nu bij bol geannuleerd en via Ibood besteldquote:Op woensdag 22 november 2023 11:55 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ik hoop dat ik nog niet te laat voor je ben: https://www.ibood.com/nl/(...)e-multicooker/922801
hij is nu nog maar 189, dus in prijs gedaald.quote:Op woensdag 22 november 2023 12:08 schreef Yinny het volgende:
[..]
Dank je wel! Nu bij bol geannuleerd en via Ibood besteld
Ja ik laat het vlees erin en ik gebruik wel eens allesbinder wanneer het te lang duurt of wanneer er niet zo heel veel vocht isquote:Op zaterdag 25 november 2023 17:40 schreef vlindertje89 het volgende:
Hier zit as we speak de daging smoor in de instant pot. @:Kaatje1, hoe lang heb jij meestal (ongeveer) nog nodig op sauté na de release om de saus in te koken? En laat je het vlees er die tijd ook in?
Welcome to the club!quote:Op donderdag 30 november 2023 17:35 schreef Yinny het volgende:
Instantpot is binnen en eerste gerecht van laaaaange lijst wat ik erin wil klaarmaken is een succes:
[ afbeelding ]
https://www.pressurecookr(...)bs-black-bean-sauce/
Ik maakte dit zelden klaar, want moest minimaal 45 minuten stomen...dit is nu zelfs doordeweeks te doen.
Deze ga ik ook even aan mijn maandmenu toevoegen.quote:Op donderdag 30 november 2023 17:35 schreef Yinny het volgende:
Instantpot is binnen en eerste gerecht van laaaaange lijst wat ik erin wil klaarmaken is een succes:
[ afbeelding ]
https://www.pressurecookr(...)bs-black-bean-sauce/
Ik maakte dit zelden klaar, want moest minimaal 45 minuten stomen...dit is nu zelfs doordeweeks te doen.
quote:Op donderdag 7 december 2023 20:16 schreef Kaatje1 het volgende:
Mezelf een nieuwe slowcooker cadeau gegeven. Die in de instant pot vond ik niet lekker werken en de grote crockpot is echt te zwaar. Vorige week moest ik m eerst leegscheppen voordat ik m op z’n plek kon zetten. Deze heeft nog wat meer functies en er was een leuke kerstaanbieding.
Komend weekend maar eens wat uitproberen (wanneer de kat haar ok geeft)
[ afbeelding ]
De doos met inhoud is al veel lichter van de binnenpot van mijn kleine slowcooker, laat staan de grote.quote:
Ik heb die van Flying foodie gebruikt, heerlijkquote:Op maandag 18 december 2023 11:23 schreef vlindertje89 het volgende:
Ik ben woensdag jarig en ik wil proberen cheesecake te maken in mijn instant pot. Nu zijn er allerlei recepten te vinden natuurlijk, maar vroeg me af, heeft iemand hier daadwerkelijk een (bij voorkeur succesvolle) ervaring met een specifiek recept?
@fietsie ?quote:Op woensdag 27 december 2023 11:01 schreef borrepus het volgende:
Ik overweeg een instant pot en een sous vide, en nu zie ik ook apparaten die ook een sous vide functie hebben. Toch altijd beetje sceptisch over apparaten die 100 functies combineren. Dus de vraag wie gebruikt de sous vide functie van de multicooker en hoe bevalt die? Of wie juist niet en waarom niet?
Ik heb een sousvide stick met een waterreservoir en daarom passende isolatie, EN ik heb een Instant Pot met sousvide functie.quote:Op woensdag 27 december 2023 11:01 schreef borrepus het volgende:
Ik overweeg een instant pot en een sous vide, en nu zie ik ook apparaten die ook een sous vide functie hebben. Toch altijd beetje sceptisch over apparaten die 100 functies combineren. Dus de vraag wie gebruikt de sous vide functie van de multicooker en hoe bevalt die? Of wie juist niet en waarom niet?
Ik heb al even mijn ding gepost.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.We have far more in common than that which devides us..
quote:Op zondag 14 januari 2024 19:45 schreef Kaatje1 het volgende:
Recept van dit Koreaanse stoofvlees is terug te vinden op de site van flying foodie. Heerlijk gegeten. Meestal hou ik me de eerste keer aan een recept, hier ook grotendeels gedaan, heb alleen het vlees vooraf niet gezouten (en daarna ook niet toegevoegd.Ziet er goed uit, maar ik krijg vooral acuut zin in die komkommer.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
Je had de sautéfunctie gebruikt maar niet wat aan de bodem was gebakken eerst weer losgemaakt met water. Hierdoor was de bodem verder gaan aanbakken. Begrijp ik het dan goed?quote:Op vrijdag 5 januari 2024 09:15 schreef dimmak het volgende:
Ik had een paar weken terug goulash geprobeerd uit de pressure cooker, ik kreeg halverwege een foutcode en toen ik de deksel open deed was de bodem verbrand. Gek, er zat genoeg vocht in. Gister weer een poging gedaan en ik toen kwam ik erachter wat ik de eerste keer fout heb gedaan: DEGLACEREN is de key. Resultaat was een perfecte goulash, die ik zeker vaker ga maken.
Klopt inderdaad.quote:Op zondag 14 januari 2024 20:38 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Je had de sautéfunctie gebruikt maar niet wat aan de bodem was gebakken eerst weer losgemaakt met water. Hierdoor was de bodem verder gaan aanbakken. Begrijp ik het dan goed?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |