abonnement Unibet Coolblue
pi_204124314


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204124432
twitter

Deze is ook mooi om te volgen komende tijd.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204125371
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 09:27 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

:{
Damn, vandaar dat dedicated email addressen overal voor wel echt een must is!
pi_204125614
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 12:11 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Damn, vandaar dat dedicated email addressen overal voor wel echt een must is!
Catch-all mail, passwordmanager en 2FA overal gebruiken om het risico te verlagen!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204125773
twitter

Honduras de volgende met Bitcoin als legal tender?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204126020
twitter


VitalikGod
pi_204126194
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 13:03 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

VitalikGod
Ik denk dat de flippening gaat gebeuren. De maker van Ethereum is tenminste niet anoniem zoals de maker van Bitcoin en hij is nog steeds aan het doorontwikkelen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204126873
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 13:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik denk dat de flippening gaat gebeuren. De maker van Ethereum is tenminste niet anoniem zoals de maker van Bitcoin en hij is nog steeds aan het doorontwikkelen.
Hele goede reden voor een flippening inderdaad vuurvlieg. ^O^ Duidelijk een man met verstand.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204126934
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 13:03 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

VitalikGod
Je kan heel veel vinden van Ethereum en Vitalik en daar heb ik ook wel mijn mening over, maar zijn kritiek over Ethereum is vaak spot-on. Dat vind ik wel knap. ^O^

Al is het makkelijk lullen natuurlijk met je zakken al vol.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204127336
Wat hebben de sancties tegen Rusland nou voor gevolgen voor goud (en Bitcoin)? Pittige stof, maar heel interessant.

https://cryptohayes.medium.com/energy-cancelled-e9f9e53a50cd
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204127527
quote:
7s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 13:59 schreef dimmak het volgende:

[..]
Hele goede reden voor een flippening inderdaad vuurvlieg. ^O^ Duidelijk een man met verstand.
De enorme wallet van anonieme Satoshi is ook niet echt betrouwbaar, diegene kan alles verkopen. Met Ethereum kan Vitalik niet zomaar zoiets doen, dan weet iedereen dat hij het is
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204127635
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 15:14 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De enorme wallet van anonieme Satoshi is ook niet echt betrouwbaar, diegene kan alles verkopen. Met Ethereum kan Vitalik niet zomaar zoiets doen, dan weet iedereen dat hij het is
Vitalik kan geen Ethereum verkopen omdat hij Vitalik is?

Ethereum foundation:
2017: Vitalik Buterin: Ethereum Foundation Made $100 Million by Selling ETH at ATH
2022: The Ethereum Foundation Sold At The Top Again. Did They Know Something We Didn’t?

Bitcoin foundation:
Wie?

Verder ben ik het met je eens dat er nog steeds een risico zit in de bitcoin van Satoshi, maar verder slaat je opmerking nergens op.

Toch hou ik (en de markt is het er blijkbaar ook wel mee eens) er niet meer rekening mee dat er nog iemand bij die bitcoin kan komen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204127801
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 15:25 schreef dimmak het volgende:

[..]
Vitalik kan geen Ethereum verkopen omdat hij Vitalik is?

Ethereum foundation:
2017: Vitalik Buterin: Ethereum Foundation Made $100 Million by Selling ETH at ATH
2022: The Ethereum Foundation Sold At The Top Again. Did They Know Something We Didn’t?

Bitcoin foundation:
Wie?

Verder ben ik het met je eens dat er nog steeds een risico zit in de bitcoin van Satoshi, maar verder slaat je opmerking nergens op.

Toch hou ik (en de markt is het er blijkbaar ook wel mee eens) er niet meer rekening mee dat er nog iemand bij die bitcoin kan komen.
Nogal een verschil tussen 100 miljoen dollar en 30 miljard dollar. Vitalik kan echt niet zoveel Ethereum verkopen zonder dat hij een boze menigte achter zich aankrijgt. Satoshi zou dit wel kunnen, dan kan hij geheel anoniem Bitcoin rugpullen.

Zou wel ironisch zijn als Satoshi de boel rugpulled :D
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204127847
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 15:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Nogal een verschil tussen 100 miljoen dollar en 30 miljard dollar. Vitalik kan echt niet zoveel Ethereum verkopen zonder dat hij een boze menigte achter zich aankrijgt. Satoshi zou dit wel kunnen, dan kan hij geheel anoniem Bitcoin rugpullen.

Zou wel ironisch zijn als Satoshi de boel rugpulled :D
En hoe zou dat in theorie gaan even 1 miljoen BTC spot dumpen? Zodra de coins van Satoshi bewegen is het al einde verhaal voor Bitcoin dus ik denk dat het hoogstonwaarschijnlijk is dat Satoshi (als hij nog leeft) de coins laat bewegen.

Nogmaals, terechte kritiek die 1,1 miljoen BTC van Satoshi. Maar verkopen is mijn minste zorg. Bewegen is al genoeg om BTC flink te laten crashen.

[ Bericht 4% gewijzigd door dimmak op 18-03-2022 15:57:26 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204128929
Als een meme coin zoals doge het nog overleefd nadat de maker alles dumpt. Waarom zou het dan ook maar enigsinds interessant zijn om dit als gevaar van bitcoin te zien?

Op zijn hoogst creert het een hoop volatiliteit en een Maart '20 liquidity drain. Dit geeft een prima kans om goedkoop wat extra corn te scoren!

Het maakt simpelweg niet meer uit wie Satoshi is en wat hij met zijn coins zal doen. Zelfs niet als het die mongool van een CSW blijkt te zijn.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2022 17:27:46 ]
  vrijdag 18 maart 2022 @ 17:48:03 #16
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204129192
waarom stijgt alles opeens? een reden?
pi_204129409
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 17:26 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Als een meme coin zoals doge het nog overleefd nadat de maker alles dumpt. Waarom zou het dan ook maar enigsinds interessant zijn om dit als gevaar van bitcoin te zien?

Op zijn hoogst creert het een hoop volatiliteit en een Maart '20 liquidity drain. Dit geeft een prima kans om goedkoop wat extra corn te scoren!

Het maakt simpelweg niet meer uit wie Satoshi is en wat hij met zijn coins zal doen. Zelfs niet als het die mongool van een CSW blijkt te zijn.
Er zijn meerdere redenen waardoor Bitcoin in zwaar weer terecht kan komen, vooral als dit samenkomt
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204130128
Most of the billionaires in my circle tell me they have no interest in buying bitcoin above $28k.

I am not saying we will definitely drop there, just an interesting observation.


https://twitter.com/Altco(...)bDG9jDc8EwHrcSQ&s=09
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 18 maart 2022 @ 19:13:38 #19
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204130166
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 19:10 schreef firefly3 het volgende:
Most of the billionaires in my circle tell me they have no interest in buying bitcoin above $28k.

I am not saying we will definitely drop there, just an interesting observation.


https://twitter.com/Altco(...)bDG9jDc8EwHrcSQ&s=09
De billionaires in mijn cirkel vinden Bitcoin nu juist een koopje
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204130188
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 19:10 schreef firefly3 het volgende:
Most of the billionaires in my circle tell me they have no interest in buying bitcoin above $28k.

I am not saying we will definitely drop there, just an interesting observation.


https://twitter.com/Altco(...)bDG9jDc8EwHrcSQ&s=09
sorry, may i ask which currency are they a billionaire in?


https://twitter.com/CryptoKopiLtd/status/1504663726812647428
pi_204130551
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 19:15 schreef potjecreme het volgende:

[..]
sorry, may i ask which currency are they a billionaire in?


https://twitter.com/CryptoKopiLtd/status/1504663726812647428
Vietnamese Dong
  vrijdag 18 maart 2022 @ 21:11:17 #22
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204131640
Godver. Weekend is altijd koop moment. Voor het eerst in tijden dat ze nu niet dalen in het weekend
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 18 maart 2022 @ 21:18:47 #23
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204131709
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 21:11 schreef stinkie het volgende:
Godver. Weekend is altijd koop moment. Voor het eerst in tijden dat ze nu niet dalen in het weekend
Gebeurt regelmatig dat de boel in het weekend stijgt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204133085
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 18:08 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Er zijn meerdere redenen waardoor Bitcoin in zwaar weer terecht kan komen, vooral als dit samenkomt
Dit is wel de slechte reden tho.

Zeker gezien zijn 13 jarige trackrecord
pi_204135104
Een goeie tip die ik las over maximalisme en toepasbaar is op crypto:

Why is it a bad idea in investing in just one investment?
Cons of Holding Single Stocks

Going back to portfolio theory, this means more risk with individual stocks unless you own quite a few stocks. Achieving this diversification is harder the less money you have. Especially when you start investing, you are subjecting yourself to more risk due to the lack of diversity.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 19 maart 2022 @ 09:13:56 #26
131603 Afwazig
Serious business
pi_204135182
quote:
6s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 17:48 schreef KingRoland het volgende:
waarom stijgt alles opeens? een reden?
Waves trekt de hele markt mee.
pi_204135640
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2022 09:13 schreef Afwazig het volgende:

[..]
Waves trekt de hele markt mee.
Ja precies. Blij dat ik een farm op het Waves netwerk heb, stijgt flink door
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 19 maart 2022 @ 10:28:39 #28
131603 Afwazig
Serious business
pi_204135929
Waves
NSBT
VIRES
WX
USDN / Neutrino
EGG

Bazen ecosysteem _O_
pi_204137648
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2022 09:00 schreef firefly3 het volgende:
Een goeie tip die ik las over maximalisme en toepasbaar is op crypto:
Klopt. Bij crypto moet je goed spreiden, je weet namelijk nooit of doge coin of shiba inu gaat moonen, of een hele andere shitcoin.

Maar goed, bitcoin is dan ook niet te vergelijken met een aandeel of "crypto". Je kan het beter vergelijken met goud. Bij een monetary asset is het winnaar takes all.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2022 13:37:55 ]
pi_204147667
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2022 13:37 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Klopt. Bij crypto moet je goed spreiden, je weet namelijk nooit of doge coin of shiba inu gaat moonen, of een hele andere shitcoin.

Maar goed, bitcoin is dan ook niet te vergelijken met een aandeel of "crypto". Je kan het beter vergelijken met goud. Bij een monetary asset is het winnaar takes all.
Bitcoin heeft nu dezelfde stagnatie als goud. Mijn farms leveren ondertussen veel op
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204147804
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2022 08:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Bitcoin heeft nu dezelfde stagnatie als goud. Mijn farms leveren ondertussen veel op
Stagnatie in goud? Nieuwe all time high in veel valuta, in dollar bijna nieuwe ath.
pi_204148199
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2022 09:09 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Stagnatie in goud? Nieuwe all time high in veel valuta, in dollar bijna nieuwe ath.
Minder dan een verdubbeling in 5 jaar tijd is voor mij niets. Farms leveren al snel een verdubbeling per jaar op.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 20 maart 2022 @ 11:20:31 #33
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204149418
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2022 10:28 schreef Afwazig het volgende:
Waves
NSBT
VIRES
WX
USDN / Neutrino
EGG

Bazen ecosysteem _O_
Ik ben eruit. Leen alleen nog USDc uit op vires. Alle producten op waves heb ik op lange termijn geen vertrouwen in
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 20 maart 2022 @ 11:25:05 #34
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204149476
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2022 11:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Ik ben eruit. Leen alleen nog USDc uit op vires. Alle producten op waves heb ik op lange termijn geen vertrouwen in
Vires?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 20 maart 2022 @ 11:30:59 #35
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204149551
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2022 11:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Vires?
Vires.finance

Money market op het waves netwerk. Geeft leuke rendementen op stable coins van tussen 20% en 40% apy

Als je hun eigen token Vires staked krijg je gedeelte van de fees uitgekeerd en dat is een aardig bedrag. Nadeel is dat je tokens gelocked zijn voor een lange periode. Had het daarom niet gedaan maar dat zou afgelopen maanden geen slechte keuze zijn geweest
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204153052
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2022 11:30 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Vires.finance

Money market op het waves netwerk. Geeft leuke rendementen op stable coins van tussen 20% en 40% apy

Als je hun eigen token Vires staked krijg je gedeelte van de fees uitgekeerd en dat is een aardig bedrag. Nadeel is dat je tokens gelocked zijn voor een lange periode. Had het daarom niet gedaan maar dat zou afgelopen maanden geen slechte keuze zijn geweest
Ik heb vires tokens gelockt. Deze worden continue geunlocked, idd duurt het een tijdje voordat het 100% geunlocked is, maar de grote passieve inkomenstroom is een groot voordeel.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 20 maart 2022 @ 15:14:18 #37
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204153096
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2022 15:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb vires tokens gelockt. Deze worden continue geunlocked, idd duurt het een tijdje voordat het 100% geunlocked is, maar de grote passieve inkomenstroom is een groot voordeel.
Zeker met de stijging van de token is dat een prima zet geweest

Het verbaast me ook dat dit platform nog zo onbekend is. Gaat toch flink wat geld in om
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204153227
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2022 15:14 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Zeker met de stijging van de token is dat een prima zet geweest

Het verbaast me ook dat dit platform nog zo onbekend is. Gaat toch flink wat geld in om
Dankje. Ja precies en het werkt goed. Ik ben een fan van farms. Maiar vind ik ook een goeie.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204155522
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2022 08:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Bitcoin heeft nu dezelfde stagnatie als goud. Mijn farms leveren ondertussen veel op
ok
pi_204155606
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 14:50 schreef dimmak het volgende:
Wat hebben de sancties tegen Rusland nou voor gevolgen voor goud (en Bitcoin)? Pittige stof, maar heel interessant.

https://cryptohayes.medium.com/energy-cancelled-e9f9e53a50cd
Eindelijk tijd gehad om het te lezen. Damn Arthur knows what is up!

Wat ik frappant vind is dat maar weinig mensen deze visie hebben/delen. Des te beter de uitwerking gaat zijn waarschijnlijk. Goud en bitcoin zijn de komende 2 decenia duidelijke winnaaars. Gelukkig had dit ik al jaren terug door en ben inmiddels goed gepositioneerd hiervoor!

Voor het eerst op deze visie gekomen via Ray Dalio in zijn changing world order boek. Wat hier eigenlijk een perfecte verdergaande stap van is.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2022 17:01:41 ]
pi_204163833
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2022 17:00 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Eindelijk tijd gehad om het te lezen. Damn Arthur knows what is up!

Wat ik frappant vind is dat maar weinig mensen deze visie hebben/delen. Des te beter de uitwerking gaat zijn waarschijnlijk. Goud en bitcoin zijn de komende 2 decenia duidelijke winnaaars. Gelukkig had dit ik al jaren terug door en ben inmiddels goed gepositioneerd hiervoor!

Voor het eerst op deze visie gekomen via Ray Dalio in zijn changing world order boek. Wat hier eigenlijk een perfecte verdergaande stap van is.
Het geeft misschien een leuk emotioneel gevoel van samenhang en verbintenis, "wij tegen de rest/het kwaad".

De meeste goud/zilver/postzegel/antiek verzamelaars die ik ken, zijn als verzamelaar gestorven. Mijn vriendin zegt het ook regelmatig tegen me: het "nu" is net zo belangrijk. Wordt niet een extreme verzamelaar.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204164875
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2022 00:08 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het geeft misschien een leuk emotioneel gevoel van samenhang en verbintenis, "wij tegen de rest/het kwaad".

De meeste goud/zilver/postzegel/antiek verzamelaars die ik ken, zijn als verzamelaar gestorven. Mijn vriendin zegt het ook regelmatig tegen me: het "nu" is net zo belangrijk. Wordt niet een extreme verzamelaar.
Je zou een sterke rebuttal kunnen schrijven op Medium met je tegen argumenten waarom jij denkt dat Arthur of Ray hun macro inzichten verkeerd hebben. Maar we weten beide dat je dat niet kan.

Het punt dat je negatief bent over bitcoin maar het toch bezit zegt genoeg. Jij hebt bitcoin nodig en je ontkracht daarmee je hele eigen '"visie"

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-03-2022 07:56:56 ]
pi_204165510
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2022 00:08 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het geeft misschien een leuk emotioneel gevoel van samenhang en verbintenis, "wij tegen de rest/het kwaad".

De meeste goud/zilver/postzegel/antiek verzamelaars die ik ken, zijn als verzamelaar gestorven. Mijn vriendin zegt het ook regelmatig tegen me: het "nu" is net zo belangrijk. Wordt niet een extreme verzamelaar.
Je hebt het stuk zeker niet gelezen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204165715
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 09:09 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je hebt het stuk zeker niet gelezen?
Uiteraard niet, deze user weet alles al! Waarom nog meer lezen?
pi_204166070
Vasco Rouw en Boef zijn lekker bezig om hun Xpose stront door te trekken naar NFT's.

https://medium.com/@apenh(...)ing-off-816833579b06


Boef de blockchain expert.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204166198
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 07:47 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Je zou een sterke rebuttal kunnen schrijven op Medium met je tegen argumenten waarom jij denkt dat Arthur of Ray hun macro inzichten verkeerd hebben. Maar we weten beide dat je dat niet kan.

Het punt dat je negatief bent over bitcoin maar het toch bezit zegt genoeg. Jij hebt bitcoin nodig en je ontkracht daarmee je hele eigen '"visie"
Ook zonder Bitcoin red ik het en de rest van de mensheid ook. 12 Februari 2021 stond Bitcoin hoger dan nu. Je hoopt al een jaar op een mega stijging van Bitcoin met je artikelen, terwijl ik net wr mijn farms aan het oogsten was en dit al meer dan een jaar doe.

Ieder zijn eigen strategie, maar fiat heeft het beter gedaan ten opzichte van Bitcoin afgelopen 13 maanden. Wie weet stijgt Bitcoin vanaf nu wel, maar dat is nu nog niet het geval.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 21 maart 2022 @ 13:19:50 #47
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204168060
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 10:08 schreef dimmak het volgende:
Vasco Rouw en Boef zijn lekker bezig om hun Xpose stront door te trekken naar NFT's.

https://medium.com/@:apen(...)ing-off-816833579b06

[ afbeelding ]
Boef de blockchain expert.
Waarom zijn er zoveel domme mensen op de wereld. Je zou bijna zelf geneigd zijn om een paar kutplaatjes te maken en te verkopen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204168416
twitter

Lead dev ETH op Twitter uit zijn kritiek op ETH.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204168420
quote:
14s.gif Op maandag 21 maart 2022 13:19 schreef fathank het volgende:

[..]
Waarom zijn er zoveel domme mensen op de wereld. Je zou bijna zelf geneigd zijn om een paar kutplaatjes te maken en te verkopen.
Even wat hype creren en een kind kan de was doen. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204168588
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 10:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ook zonder Bitcoin red ik het en de rest van de mensheid ook. 12 Februari 2021 stond Bitcoin hoger dan nu. Je hoopt al een jaar op een mega stijging van Bitcoin met je artikelen, terwijl ik net wr mijn farms aan het oogsten was en dit al meer dan een jaar doe.

Ieder zijn eigen strategie, maar fiat heeft het beter gedaan ten opzichte van Bitcoin afgelopen 13 maanden. Wie weet stijgt Bitcoin vanaf nu wel, maar dat is nu nog niet het geval.
Zoals al verwacht, ook jij blijft je bitcoin hodlen en je weet geen argumenten op te brengen, dus je gaat er maar weer random nutteloze preformance bij halen...
pi_204168720
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 13:58 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Lead dev ETH op Twitter uit zijn kritiek op ETH.
Technische clusterfuck, nog erger dus dan het een paar jaar geleden al was _O-

Heerlijk dat Bitcoin devs wl rekening houden met de dingen die bij ETH compleet uit de klauwen zijn gelopen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204168855
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 14:17 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Zoals al verwacht, ook jij blijft je bitcoin hodlen en je weet geen argumenten op te brengen, dus je gaat er maar weer random nutteloze preformance bij halen...
Koersstijging is het belangrijkste wat er is. De uitvinding kan z goed zijn, als de koers niet stijgt heb je er niets aan. Dat heb je al een jaar ondervonden. Het kn stijgen, maar het kan ook omlaag.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204169364
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 14:32 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Technische clusterfuck, nog erger dus dan het een paar jaar geleden al was _O-

Heerlijk dat Bitcoin devs wl rekening houden met de dingen die bij ETH compleet uit de klauwen zijn gelopen.
Het toont mooi aan waarom de "trage" ontwikkeling van Bitcoin juist een pluspunt is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204170041
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 14:32 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Technische clusterfuck, nog erger dus dan het een paar jaar geleden al was _O-

Heerlijk dat Bitcoin devs wl rekening houden met de dingen die bij ETH compleet uit de klauwen zijn gelopen.
Ik zou niet te hard roepen in 2018 is er een fout in de core ontdekt die rampzalig had kunnen zijn.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204170157
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik zou niet te hard roepen in 2018 is er een fout in de core ontdekt die rampzalig had kunnen zijn.
Klopt. Moet je nagaan hoeveel groter de kans is op kritieke bugs bij ETH. Je hoeft het niet eens na te gaan... we hebben het de afgelopen jaren gezien.

Het gaat overigens niet alleen over bugs maar in het bredere plaatje om broddelwerk wat op meerdere gebieden voor problemen zorgt. Ethereum is geen blijvertje.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204170225
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:36 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Klopt. Moet je nagaan hoeveel groter de kans is op kritieke bugs bij ETH. Je hoeft het niet eens na te gaan... we hebben het de afgelopen jaren gezien.

Het gaat overigens niet alleen over bugs maar in het bredere plaatje om broddelwerk wat op meerdere gebieden voor problemen zorgt. Ethereum is geen blijvertje.
Ben zelf niet van het glazen bol kijken en hou liever positie in beiden.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204170277
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:41 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben zelf niet van het glazen bol kijken en hou liever positie in beiden.
Ik houd liever geen posities in poep en rommel. Ieder zo z'n ding.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204170301
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:36 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Klopt. Moet je nagaan hoeveel groter de kans is op kritieke bugs bij ETH. Je hoeft het niet eens na te gaan... we hebben het de afgelopen jaren gezien.

Het gaat overigens niet alleen over bugs maar in het bredere plaatje om broddelwerk wat op meerdere gebieden voor problemen zorgt. Ethereum is geen blijvertje.
Ik ben zelf 25 jaar lang developer geweest, ik weet dus hoe lastig het is om foutloze code te schrijven, naarmate je meer functionaliteit gaat toevoegen neemt het aantal kwetsbaarheden exponentioneel toe. Daarnaast ben ik geen fan van Proof of Stake, je gaat dan namelijk een essentieel onderdeel van Blockchain technology enorm complex maken wat betreft het Consensus mechanisme, bij POW kan dat natuurlijk ook fout worden geimplementeerd, maar het is veel minder complex omdat je terug kunt vallen op keiharde cryptografische principes, bij POS moet je een veel complexere flow toepassen. Daarnaast zal bij een aanpassing in de POS waarschijnlijk veel sneller gehardforked worden met grote discussies.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204170396
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik ben zelf 25 jaar lang developer geweest, ik weet dus hoe lastig het is om foutloze code te schrijven, naarmate je meer functionaliteit gaat toevoegen neemt het aantal kwetsbaarheden exponentioneel toe. Daarnaast ben ik geen fan van Proof of Stake, je gaat dan namelijk een essentieel onderdeel van Blockchain technology enorm complex maken wat betreft het Consensus mechanisme, bij POW kan dat natuurlijk ook fout worden geimplementeerd, maar het is veel minder complex omdat je terug kunt vallen op keiharde cryptografische principes, bij POS moet je een veel complexere flow toepassen. Daarnaast zal bij een aanpassing in de POS waarschijnlijk veel sneller gehardforked worden met grote discussies.
Eens. Dus jij dicht ETH ook geen rooskleurige toekomst toe en vindt Bitcoin ook een beter fundament voor wat Ethereum probeert te doen?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204170443
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:44 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ik houd liever geen posities in poep en rommel. Ieder zo z'n ding.
Dus Bitcoin en Ethereum zijn allebei poep en rommel? ok
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204170493
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 16:57 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dus Bitcoin en Ethereum zijn allebei poep en rommel? ok
Ik refereer uiteraard naar alle shitcoins waar je posities op inneemt los van Bitcoin.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204170516
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 17:02 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ik refereer uiteraard naar alle shitcoins waar je posities op inneemt los van Bitcoin.
Oh, alles behalve Bitcoin is een shitcoin? Mijn bankrekeningen vinden van niet
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204170590
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 17:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Oh, alles behalve Bitcoin is een shitcoin? Mijn bankrekeningen vinden van niet
Vermoeiend dit :O
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204171234
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 17:10 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Vermoeiend dit :O
Je coin heeft een jaar lang van fiat verloren, je had beter een jaar Dollars kunnen DCA'en. Ik ben meer een persoon van cijfers, niet zozeer van "welke de beste coin is". Dan heb ik liever een "shitcoin" die het beter doet, dan dit. Maar ieder zijn ding, daar kunnen wij het over ns zijn?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204171452
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 13:58 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Lead dev ETH op Twitter uit zijn kritiek op ETH.
heftig.
pi_204173011
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 18:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Maar ieder zijn ding, daar kunnen wij het over ns zijn?
Laten we het daar maar op houden.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 22 maart 2022 @ 00:08:34 #67
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_204175628
Leuk draadje:
twitter


_O-
Huilen dan.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 22 maart 2022 @ 00:11:02 #68
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204175639
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 00:08 schreef Isdatzo het volgende:
Leuk draadje: [ twitter ]

_O-
Laten ontwerpen op fiver _O_ dit moet toch wel de nft piek zijn
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 22 maart 2022 @ 06:44:26 #69
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204176046
Baudet :')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_204176816
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 14:43 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Koersstijging is het belangrijkste wat er is. De uitvinding kan z goed zijn, als de koers niet stijgt heb je er niets aan. Dat heb je al een jaar ondervonden. Het kn stijgen, maar het kan ook omlaag.
Ok.
pi_204176838
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 00:11 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Laten ontwerpen op fiver _O_ dit moet toch wel de nft piek zijn
De meeste NFT projecten gebruiken Fiverr en Upwork. Leuk experiment die NFT's, maar niet zo gek dat de hype weer weg is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204176869
Moet wel lastig zijn voor een bepaalde user hier die de boot alweer compleet gemist heeft met NFTs dit keer.

Honderden coins bezitten en het echte geld blijkt in apen plaatjes te zitten. _O-

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-03-2022 09:11:56 ]
pi_204176898
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2022 18:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je coin heeft een jaar lang van fiat verloren, je had beter een jaar Dollars kunnen DCA'en.
En z'n beetje elk ander tijdspad wat je kan bedenken was het resultaat andersom geweest
  dinsdag 22 maart 2022 @ 09:25:02 #74
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204176981
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 00:08 schreef Isdatzo het volgende:
Leuk draadje: [ twitter ]

_O-
Zelden zo'n zieke beunhaas gezien _O-

Wat is fiver trouwens? Een automatische plaatjes generator ofzo?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204177018
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 09:25 schreef fathank het volgende:

[..]
Zelden zo'n zieke beunhaas gezien _O-

Wat is fiver trouwens? Een automatische plaatjes generator ofzo?
Een beunhaas platform.

Heeft iemand een goede source over wat Luna wilt gaan doen met hun bitcoin buys?
pi_204177202
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 09:10 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Moet wel lastig zijn voor een bepaalde user hier die de boot alweer compleet gemist heeft met NFTs dit keer.

Honderden coins bezitten en het echte geld blijkt in apen plaatjes te zitten. _O-
Originele Bansky's leveren k veel op, maar kunst verhandelen is een beetje teveel alles-of-niets verhaal voor mij.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204177215
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 09:14 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
En z'n beetje elk ander tijdspad wat je kan bedenken was het resultaat andersom geweest
Niet de tijdspaden van afgelopen jaar. Als je verder teruggaat heb je gelijk, maar daar heb ik meer winst gemaakt met altcoins.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204177327
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 09:33 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Een beunhaas platform.

Heeft iemand een goede source over wat Luna wilt gaan doen met hun bitcoin buys?
Luna terug kopen:

quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 10:56 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Deze is ook mooi om te volgen komende tijd.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204177485
Jezus wat slecht... zouden er echt mensen zijn die hiervoor willen betalen??

https://opensea.io/collection/baudetvsschwabofficial
  dinsdag 22 maart 2022 @ 10:31:14 #80
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204177591
Lijkt me wel iets voor Superneger om te kopen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 22 maart 2022 @ 10:39:10 #81
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_204177663
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 09:25 schreef fathank het volgende:

[..]
Zelden zo'n zieke beunhaas gezien _O-

Wat is fiver trouwens? Een automatische plaatjes generator ofzo?
Neuh soort platform waar je prutswerk voor weinig kan laten doen.
Huilen dan.
pi_204178021
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 10:23 schreef tvdleur het volgende:
Jezus wat slecht... zouden er echt mensen zijn die hiervoor willen betalen??

https://opensea.io/collection/baudetvsschwabofficial
_O-
pi_204178510
twitter


Groen vierkantje op 80k. EdGod.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-03-2022 11:49:09 ]
pi_204179796
twitter
pi_204179805
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 11:49 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Groen vierkantje op 80k. EdGod.
Plan B had een regenboog, die ging naar 100k+ in 2021.
pi_204179990
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 10:12 schreef dimmak het volgende:
Luna terug kopen
Het concept lijkt me wel interessant eigenlijk, maar kan maar weinig info vinden...

Bitcoin buys zijn natuurlijk altijd goed!

twitter


Dit!

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 22-03-2022 13:42:00 ]
pi_204180168
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 13:36 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Het concept lijkt me wel interessant eigenlijk, maar kan maar weinig info vinden...

Bitcoin buys zijn natuurlijk altijd goed!

[ twitter ]

Dit!
De tijd is voorbij dat Bitcoin gigantisch stijgt. Men dacht dat we in 2021 op 100K zouden staan, maar zelfs dt was teveel gevraagd, want de meeste mensen hoopten op 150K
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 22 maart 2022 @ 14:26:46 #88
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204180453
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 13:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De tijd is voorbij dat Bitcoin gigantisch stijgt. Men dacht dat we in 2021 op 100K zouden staan, maar zelfs dt was teveel gevraagd, want de meeste mensen hoopten op 150K
De tijd van een patatje met voor 2 kwartjes is ook voorbij
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204180565
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 13:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De tijd is voorbij dat Bitcoin gigantisch stijgt. Men dacht dat we in 2021 op 100K zouden staan, maar zelfs dt was teveel gevraagd, want de meeste mensen hoopten op 150K
Bedankt voor een inzicht van je glazenbol.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204180685
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 14:42 schreef dimmak het volgende:

[..]
Bedankt voor een inzicht van je glazenbol.
Zoals iedere andere asset op de wereld, stijgt Bitcoin steeds langzamer. De stap van 100 dollar naar 1.000 dollar is veel kleiner dan van 100.000 dollar naar 1.000.000 dollar. Als dit niet zo zou zijn, zou het voor het eerst in de geschiedenis zijn.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204180689
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 13:18 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Plan B had een regenboog, die ging naar 100k+ in 2021.
Ed heeft meestal gelijk. Plan B daarentegen :N
pi_204181560
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 13:17 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ twitter ]
Christus wat een hoop FUD. "Ethereum relies on a system called Infura". Nee dus. Je kan prima je eigen node opzetten of een andere node provider kiezen. Infura kan een node voor je managen, maar Ethereum is er niet van afhankelijk.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204181598
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 14:56 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Ed heeft meestal gelijk. Plan B daarentegen :N
Ed is in ieder geval een meester in het naar voren halen van tweets die hem achteraf gelijk geven. En hij is geen moonboy, dat mag ik wel.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204181605
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 14:55 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zoals iedere andere asset op de wereld, stijgt Bitcoin steeds langzamer. De stap van 100 dollar naar 1.000 dollar is veel kleiner dan van 100.000 dollar naar 1.000.000 dollar. Als dit niet zo zou zijn, zou het voor het eerst in de geschiedenis zijn.
x10 = x10
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204182034
https://www.nu.nl/economi(...)l#coral_talk_wrapper

Jammer h .
Power aan de crypto .
Niemand kan het tegen houden , precies zoals het bedoelt is .
Ondertussen zeiken ze dat het naar Rusland gaat .
Maar vergeten dat ook veel naar Oekrane gaat om te helpen


Crypto kan geen onderscheid tussen de landen.
pi_204182126
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 16:59 schreef suijkerbuijk het volgende:
https://www.nu.nl/economi(...)l#coral_talk_wrapper

Jammer h .
Power aan de crypto .
Niemand kan het tegen houden , precies zoals het bedoelt is .
Ondertussen zeiken ze dat het naar Rusland gaat .
Maar vergeten dat ook veel naar Oekrane gaat om te helpen


Crypto kan geen onderscheid tussen de landen.
Exact. Maar daar wil de ECB niets van weten. En blijven maar spinnen.
pi_204182146
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 16:59 schreef suijkerbuijk het volgende:
https://www.nu.nl/economi(...)l#coral_talk_wrapper

Jammer h .
Power aan de crypto .
Niemand kan het tegen houden , precies zoals het bedoelt is .
Ondertussen zeiken ze dat het naar Rusland gaat .
Maar vergeten dat ook veel naar Oekrane gaat om te helpen

Crypto kan geen onderscheid tussen de landen.
Ik heb voor een grote cryptopartij gewerkt. Die moeten tegenwoordig in ieder geval in Nederland en volgens mij ook in heel Europa hun compliance (KYC, AML) net zo op orde hebben als banken. De brokerage, het omzetten van fiat naar crypto en andersom is daarmee gewoon gereguleerd. Wat er daarna met de crypto's gebeurt uiteraard niet maar dat geldt ook voor andere waardedragers zoals bijvoorbeeld goud of edelstenen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204182333
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 16:21 schreef recursief het volgende:

[..]
x10 = x10
In de praktijk gaat het steeds moeilijker worden en ontstaat er stagnatie. Bijna iedereen trapt altijd in de droom van eeuwige groei.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204182373
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 17:35 schreef firefly3 het volgende:

[..]
In de praktijk gaat het steeds moeilijker worden en ontstaat er stagnatie. Bijna iedereen trapt altijd in de droom van eeuwige groei.
x10 = x10
De stap van 100 naar 1000 is net zo groot als de stap van 100.000 naar 1.000.000.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204182391
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 17:40 schreef recursief het volgende:

[..]
x10 = x10
De stap van 100 naar 1000 is net zo groot als de stap van 100.000 naar 1.000.000.
Het is als het organiseren van een concert. De stap van 100 naar 1000 mensen is vele malen eenvoudiger dan de stap van 10.000 naar 100.000 mensen. Ook al is het allebei x10.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204182550
Slechte analogie.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204182870
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 17:14 schreef recursief het volgende:

[..]
Ik heb voor een grote cryptopartij gewerkt. Die moeten tegenwoordig in ieder geval in Nederland en volgens mij ook in heel Europa hun compliance (KYC, AML) net zo op orde hebben als banken. De brokerage, het omzetten van fiat naar crypto en andersom is daarmee gewoon gereguleerd. Wat er daarna met de crypto's gebeurt uiteraard niet maar dat geldt ook voor andere waardedragers zoals bijvoorbeeld goud of edelstenen.
Van wallet naar wallet is niet tracebare als je niet weet wie de eigenaars zijn van die wallets.

Daarom willen ze geregistreerd Wallets hebben aan je I.D in de Europa .
Vandaar dat ik al een paar heb aangeschaft voor het verplicht word.
Kan ik altijd naar een wallet naar keuze toe sturen.
pi_204182957
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 17:55 schreef recursief het volgende:
Slechte analogie.
Je ziet het gewoon in de Bitcoingrafiek terug.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 22 maart 2022 @ 18:30:06 #104
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_204182987
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 18:20 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Van wallet naar wallet is niet tracebare als je niet weet wie de eigenaars zijn van die wallets.

Daarom willen ze geregistreerd Wallets hebben aan je I.D in de Europa .
Vandaar dat ik al een paar heb aangeschaft voor het verplicht word.
Kan ik altijd naar een wallet naar keuze toe sturen.
Je kan altijd een hardware of software wallet regelen, die heb je in eigen beheer en daar hangt ook geen id kaart aan.

Het probleem zijn partijen die je crypto inwisselen voor fiat en vv, die zullen steeds meer gereguleerd worden. Daar ontkom je niet meer aan op een gegeven moment, behalve via illegale en dus risicovolle partijen.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_204183090
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 18:30 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Je kan altijd een hardware of software wallet regelen, die heb je in eigen beheer en daar hangt ook geen id kaart aan.

Het probleem zijn partijen die je crypto inwisselen voor fiat en vv, die zullen steeds meer gereguleerd worden. Daar ontkom je niet meer aan op een gegeven moment, behalve via illegale en dus risicovolle partijen.
https://tweakers.net/nieu(...)dienstverleners.html

Ging mij hier om
Maar zag dat er een update was en niet gezien.
Maar goed verbod op een niet geregistreerd wallet kan altijd nog gemaakt worden.

Zeker als EU dadelijk zelf met hun eigen crypto munt gaan komen.
pi_204183092
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 18:30 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Je kan altijd een hardware of software wallet regelen, die heb je in eigen beheer en daar hangt ook geen id kaart aan.

Het probleem zijn partijen die je crypto inwisselen voor fiat en vv, die zullen steeds meer gereguleerd worden. Daar ontkom je niet meer aan op een gegeven moment, behalve via illegale en dus risicovolle partijen.
Ja precies. En als er niets te koop is met Bitcoin heb je er ook geen reet aan, of je moet naar een bananenrepubliek verhuizen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 22 maart 2022 @ 19:02:57 #107
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204183410
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 18:37 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja precies. En als er niets te koop is met Bitcoin heb je er ook geen reet aan, of je moet naar een bananenrepubliek verhuizen.
Ik woon al in een bananenmonarchie.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204186060
Opensea heeft de NFT's van Baudet alweer van de marktplaats gehaald. _O-
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 22 maart 2022 @ 22:20:04 #109
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204186297
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 16:20 schreef recursief het volgende:

[..]
Ed is in ieder geval een meester in het naar voren halen van tweets die hem achteraf gelijk geven. En hij is geen moonboy, dat mag ik wel.
Wel meerdere mensen hier opgelicht
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204186706
Gek dat er geen droog brood te verdienen valt aan een NFT-drop van een club die alleen nog door uitkeringstrekkers en GGZ-patinten wordt gesteund
  dinsdag 22 maart 2022 @ 23:15:12 #111
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_204186728
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 22:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Wel meerdere mensen hier opgelicht
Ja dat lijkt me nou ook niet heel moeilijk.
Huilen dan.
pi_204187086
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 23:09 schreef FundsAreSafu het volgende:
Gek dat er geen droog brood te verdienen valt aan een NFT-drop van een club die alleen nog door uitkeringstrekkers en GGZ-patinten wordt gesteund
Mwah, hun GoFundMe loopt meest wel lekker
pi_204187098
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:56 schreef recursief het volgende:
Opensea heeft de NFT's van Baudet alweer van de marktplaats gehaald. _O-
uitverkocht!
  woensdag 23 maart 2022 @ 00:41:39 #114
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204187124
Wordt weer drukker hier. Bull market incomming
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204188046
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 13:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De tijd is voorbij dat Bitcoin gigantisch stijgt. Men dacht dat we in 2021 op 100K zouden staan, maar zelfs dt was teveel gevraagd, want de meeste mensen hoopten op 150K
Ok
pi_204188208
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 16:59 schreef suijkerbuijk het volgende:
https://www.nu.nl/economi(...)l#coral_talk_wrapper

Jammer h .
Power aan de crypto .
Niemand kan het tegen houden , precies zoals het bedoelt is .
Ondertussen zeiken ze dat het naar Rusland gaat .
Maar vergeten dat ook veel naar Oekrane gaat om te helpen

Crypto kan geen onderscheid tussen de landen.
Ondertussen hebben we al 18 miljard euro aan Rusland gegeven voor olie sinds het uitbreken van de oorlog.

https://beyond-coal.eu/russian-fossil-fuel-tracker/

Maar uiteraard helpen deze monies de oorlog niet. Maar een Rus die zijn Visa kaart niet meer kan gebruiken zal ze leren!

Defund the state kan niet snel genoeg gaan zodat we idiote politici buiten spel kunnen zetten!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-03-2022 09:17:57 ]
  woensdag 23 maart 2022 @ 09:42:59 #117
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204188476
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 09:16 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ondertussen hebben we al 18 miljard euro aan Rusland gegeven voor olie sinds het uitbreken van de oorlog.

https://beyond-coal.eu/russian-fossil-fuel-tracker/

Maar uiteraard helpen deze monies de oorlog niet. Maar een Rus die zijn Visa kaart niet meer kan gebruiken zal ze leren!

Defund the state kan niet snel genoeg gaan zodat we idiote politici buiten spel kunnen zetten!
Nederland dat maarliefst 400 miljoen heeft bevroren van de tientallen miljarden die hier actief naar toe zijn gehaald :')

En Henk&Ingrid moeten krom liggen om hun energierekening te kunnen betalen en Yuri&Olga moeten straks maar zien wat er nog van hun huis over is.

Maar gelukkig vinden onze politici het echt heel erg wat er gebeurt in Oekrane dat verzacht de pijn wel.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204188627
De enigen die rekt gaan door de sancties zijn de Europese burgers, de rest van de wereld lacht zich kapot. En vooral de Duitsers gaan rekt, hopelijk loopt daar geen louche mislukte kunstschilder rond :o
pi_204188820
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:56 schreef recursief het volgende:
Opensea heeft de NFT's van Baudet alweer van de marktplaats gehaald. _O-
Wat een wappie is die Baudet ook, mooi zo
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204189105
Als Bitcoin nmaal op de 80-100K zit en altcoins het ng beter hebben gedaan komt er meer binnen aan rente dan ik in mijn eentje op kan maken. Ik zal mijn posities blijven uitbreiden, al komen we in een jaar lange bearmarket terecht, die 80-100K zit echt op de loer.

Onderstaande foto is niet van mij, maar dat zal mijn activiteit zijn terwijl ik meer rente genereer dan dat al mijn werkgevers in mijn leven betaalde als loon bij elkaar opgeteld

Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204189363
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 00:41 schreef stinkie het volgende:
Wordt weer drukker hier. Bull market incomming
bear market rally!
  woensdag 23 maart 2022 @ 11:47:24 #122
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204189628
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 09:59 schreef FundsAreSafu het volgende:
De enigen die rekt gaan door de sancties zijn de Europese burgers, de rest van de wereld lacht zich kapot. En vooral de Duitsers gaan rekt, hopelijk loopt daar geen louche mislukte kunstschilder rond :o
Dat was een Oostenrijker.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204189710
quote:
14s.gif Op woensdag 23 maart 2022 09:42 schreef fathank het volgende:

[..]
Nederland dat maarliefst 400 miljoen heeft bevroren van de tientallen miljarden die hier actief naar toe zijn gehaald :')

En Henk&Ingrid moeten krom liggen om hun energierekening te kunnen betalen en Yuri&Olga moeten straks maar zien wat er nog van hun huis over is.

Maar gelukkig vinden onze politici het echt heel erg wat er gebeurt in Oekrane dat verzacht de pijn wel.
Ik kan niet wachten tot deze politici met een "plan" komen om het "op te lossen".

Bitcoin fixed this

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-03-2022 11:54:57 ]
pi_204189773
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 maart 2022 21:56 schreef recursief het volgende:
Opensea heeft de NFT's van Baudet alweer van de marktplaats gehaald. _O-
Leuk die "gedecentraliseerde kunst". Werkt goed.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204189843
Het schijnt dat de volcano bonds gecancelled zijn doordat de minister hier op fok mee leest en nu dus geen vertrouwen meer heeft in bitcoin door twee users.

Thanks
pi_204189964
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 12:08 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Het schijnt dat de volcano bonds gecancelled zijn doordat de minister hier op fok mee leest en nu dus geen vertrouwen meer heeft in bitcoin door twee users.

Thanks
pi_204190556
Loopringgoden
pi_204191363
twitter

Dit kan zo niet langer. #red-de-aarde
  woensdag 23 maart 2022 @ 15:00:59 #129
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204191730
Die energie is niet benodigd om transacties uit te voeren maar om het netwerk te beveiligen.

Of je nou 1 of 1000 transacties verstuurt het netwerk blijft net zoveel energie gebruiken. Gebruikte energie per transactie is een slechte metric.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 23 maart 2022 @ 15:02:53 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204191753
Misschien moeten die Amerikaanse huishoudens eens wat minder stroom gebruiken.

10.000 kWh per jaar voor een huishouden koekoek :B
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204191788
Lekker hoor, Rusland gaat alleen nog gas in Rubbles verkopen aan Europa!

De aanval op de euro/dollar zoals al wel voorzien. Daar is het westen toch mooi in Putin's 4d chess move gelopen
pi_204191813
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 14:15 schreef Heph844 het volgende:
Dit kan zo niet langer.
Een "researcher" die voor de Nederlandse centrale bank werkt....

quote:
14s.gif Op woensdag 23 maart 2022 15:02 schreef fathank het volgende:
Misschien moeten die Amerikaanse huishoudens eens wat minder stroom gebruiken.

10.000 kWh per jaar voor een huishouden koekoek :B
Dat zei Al Gore die 231.000 kilowattuur stroom per jaar gebruikte ook al!

[ Bericht 42% gewijzigd door #ANONIEM op 23-03-2022 15:12:38 ]
pi_204192041
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 14:15 schreef Heph844 het volgende:
[ twitter ]
Dit kan zo niet langer. #red-de-aarde
Ah leuk, de onzin van Alex de Vries is weer gebruikt door de media. Wat draadjes die er op in gaan:
twitter

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 23 maart 2022 @ 15:46:50 #134
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204192125
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 15:06 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Lekker hoor, Rusland gaat alleen nog gas in Rubbles verkopen aan Europa!

De aanval op de euro/dollar zoals al wel voorzien. Daar is het westen toch mooi in Putin's 4d chess move gelopen
Denk niet dat het veel gaat doen voor Putin. Alsof je je gas laat uitbetalen in een 2017 memecoin :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204192481
De Roebel zal wel stijgen, maar wordt gas dan nog duurder? Heb daar nog een turbo-long op open staan.
What Would Goku Do
pi_204192728
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 15:06 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Lekker hoor, Rusland gaat alleen nog gas in Rubbles verkopen aan Europa!

De aanval op de euro/dollar zoals al wel voorzien. Daar is het westen toch mooi in Putin's 4d chess move gelopen
Rare 4d chess als je eigen land (Rusland) 50 jaar terug de tijd is gegaan want Macdonalds, H&M, Toyota, Samsung, Apple enz komen niet zomaar terug
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 maart 2022 @ 16:40:41 #137
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204192750
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 15:06 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Lekker hoor, Rusland gaat alleen nog gas in Rubbles verkopen aan Europa!

De aanval op de euro/dollar zoals al wel voorzien. Daar is het westen toch mooi in Putin's 4d chess move gelopen
Waarom zijn Bitcoin maxies altijd van die wappies?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204192838
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 16:39 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Rare 4d chess als je eigen land (Rusland) 50 jaar terug de tijd is gegaan want Macdonalds, H&M, Toyota, Samsung, Apple enz komen niet zomaar terug
Wat voegen die bedrijven toe aan de samenleving? Ze hebben al aangekondigd dat ze die meuk gaan nationaliseren
pi_204193697
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 16:49 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Wat voegen die bedrijven toe aan de samenleving? Ze hebben al aangekondigd dat ze die meuk gaan nationaliseren
Ja, wat voegen deze bedrijven (en nog vele anderen) toe aan de samenleving ;)

3M
Airbnb
Amazon
Apple
Chanel
Coca Cola
Disney
General Motors
Harley Davidson
Heinken
H&M
IBM
Ikea
KFC
KPMG
Lego
Levi's
MacDonalds
PayPal
Pepsi
Prada
Samsung
Starbucks
Toyota
Unilever
Visa
Volvo
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204193861
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 18:08 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja, wat voegen deze bedrijven (en nog vele anderen) toe aan de samenleving ;)

3M
Airbnb
Amazon
Apple
Chanel
Coca Cola
Disney
General Motors
Harley Davidson
Heinken
H&M
IBM
Ikea
KFC
KPMG
Lego
Levi's
MacDonalds
PayPal
Pepsi
Prada
Samsung
Starbucks
Toyota
Unilever
Visa
Volvo
Ja dat vroeg ik. Niets unieks aan deze bedrijven, grotendeels consumptiemeuk, dat kan je prima zelf doen en dan verdwijnen de winsten niet naar het buitenland. Zooi als Heineken, McDonalds, KFC, Coca Cola en Pepsi kan je zelfs beter helemaal niet hebben _O-
pi_204194072
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 18:18 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Ja dat vroeg ik. Niets unieks aan deze bedrijven, grotendeels consumptiemeuk, dat kan je prima zelf doen en dan verdwijnen de winsten niet naar het buitenland. Zooi als Heineken, McDonalds, KFC, Coca Cola en Pepsi kan je zelfs beter helemaal niet hebben _O-
Niet iedereen wilt b-merken zoals coco Rus en rijden in een Bolvo
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204194130
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 16:39 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Rare 4d chess als je eigen land (Rusland) 50 jaar terug de tijd is gegaan want Macdonalds, H&M, Toyota, Samsung, Apple enz komen niet zomaar terug
Waarom niet? Er wonen 144 miljoen mensen. Als de situatie weer gunstig is keert het gros van die bedrijven zsm weer terug voordat iemand anders hun marketshare oppakt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204194166
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 16:40 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Waarom zijn Bitcoin maxies altijd van die wappies?
Bitcoin maxi's waren ook wappies toen ze riepen dat er hoge inflatie in aantocht was.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204194464
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 18:37 schreef dimmak het volgende:

[..]
Waarom niet? Er wonen 144 miljoen mensen. Als de situatie weer gunstig is keert het gros van die bedrijven zsm weer terug voordat iemand anders hun marketshare oppakt.
Vanwaar die anti-westerse gedachtegoed en hoop dat het de Westerse wereld meer raakt dan Rusland?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 maart 2022 @ 19:23:37 #145
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204194731
quote:
7s.gif Op woensdag 23 maart 2022 18:39 schreef dimmak het volgende:

[..]
Bitcoin maxi's waren ook wappies toen ze riepen dat er hoge inflatie in aantocht was.
Dat heeft niets Bitcoin maxi's te maken maar is middelbare school economie.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204195294
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 18:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet iedereen wilt b-merken zoals coco Rus en rijden in een Bolvo
Klopt, maar in Rusland heerst die mentaliteit veel minder dan hier. Daarbij is het hele concept van a-merken voornamelijk marketing
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 19:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Vanwaar die anti-westerse gedachtegoed en hoop dat het de Westerse wereld meer raakt dan Rusland?
Is realisme, de markt buiten het westen is enorm in opkomst en die landen boeit het niets dat Rusland oorlog aan het voeren is. Net zoals dat het ons niet boeit wanneer Amerika oorlog aan het voeren is
pi_204195741
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 19:55 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Klopt, maar in Rusland heerst die mentaliteit veel minder dan hier. Daarbij is het hele concept van a-merken voornamelijk marketing
[..]
Is realisme, de markt buiten het westen is enorm in opkomst en die landen boeit het niets dat Rusland oorlog aan het voeren is. Net zoals dat het ons niet boeit wanneer Amerika oorlog aan het voeren is
Ik denk eerlijk gezegt dat het vrij moeilijk is om daar bijv nu een auto te kopen nu de Roebel is ingestort en de meeste fabrikanten weg zijn.. ook b merken zijn weg
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204195870
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 19:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Vanwaar die anti-westerse gedachtegoed en hoop dat het de Westerse wereld meer raakt dan Rusland?
Ik hoop niks, je legt mij weer woorden in de mond..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204195894
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 19:23 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Dat heeft niets Bitcoin maxi's te maken maar is middelbare school economie.
De aanval op de dollar is ook nou niet echt een omstreden theorie.. Dat ziet elke middelbare scholier ondertussen ook wel.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204195905
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 20:17 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik denk eerlijk gezegt dat het vrij moeilijk is om daar bijv nu een auto te kopen nu de Roebel is ingestort en de meeste fabrikanten weg zijn.. ook b merken zijn weg
FAW Group, Dongfeng, SAIC Motor en Chang'an staan ongetwijfeld te trappelen om dat gat op te vullen
pi_204195959
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 20:28 schreef dimmak het volgende:

[..]
De aanval op de dollar is ook nou niet echt een omstreden theorie.. Dat ziet elke middelbare scholier ondertussen ook wel.
Het lijkt te accelereren de afgelopen weken, vorige week India en Rusland die handelden in roebel-roepie, UAE die roebels accepteren, Saoedi-Arabi en China die gesprekken voeren over een petroyuan, vandaag Rusland die van het Westen betalingen in roebels eisen
pi_204197376
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 20:29 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
FAW Group, Dongfeng, SAIC Motor en Chang'an staan ongetwijfeld te trappelen om dat gat op te vullen
Gaat ook echt zo lukken
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204197398
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 20:32 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Het lijkt te accelereren de afgelopen weken, vorige week India en Rusland die handelden in roebel-roepie, UAE die roebels accepteren, Saoedi-Arabi en China die gesprekken voeren over een petroyuan, vandaag Rusland die van het Westen betalingen in roebels eisen
Sterke munten wel ;)
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204197987
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 21:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Sterke munten wel ;)


Heb je de roebeldip niet gekocht?!
pi_204198513
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 22:12 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Heb je de roebeldip niet gekocht?!
Zakt al 20 jaar ten opzichte van de Euro
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 maart 2022 @ 22:56:35 #156
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204198700
Wel mooi hoe mensen de oorlog in Oekrane nog in slecht voor de VS, goed voor Rusland weten te draaien.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204198822
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 22:56 schreef Mortaxx het volgende:
Wel mooi hoe mensen de oorlog in Oekrane nog in slecht voor de VS, goed voor Rusland weten te draaien.
Huh. Wie? Hoe?
What Would Goku Do
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 maart 2022 @ 23:09:31 #158
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204198857
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 23:05 schreef viagraap het volgende:

[..]
Huh. Wie? Hoe?
Lees hierboven even
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204198942
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 22:56 schreef Mortaxx het volgende:
Wel mooi hoe mensen de oorlog in Oekrane nog in slecht voor de VS, goed voor Rusland weten te draaien.
Niemand zegt dat, de oorlog is zoals altijd uitstekend voor de VS aangezien zij goud geld verdienen aan het leveren van gas en wapens aan Europa

Maar dedollarization is op de lange termijn wel slecht nieuws voor ze
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 maart 2022 @ 23:58:43 #160
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204199139
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 23:20 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Niemand zegt dat, de oorlog is zoals altijd uitstekend voor de VS aangezien zij goud geld verdienen aan het leveren van gas en wapens aan Europa

Maar dedollarization is op de lange termijn wel slecht nieuws voor ze
Die dedollarization van je bestaat helemaal niet.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204199146
Ik heb het gevoel dat maximalisten hopen dat de dollar en euro snel gaan vallen, of zelfs de vs en eu.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 24 maart 2022 @ 00:14:03 #162
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204199180
Leuke is dat zelfs Michael Saylor niet langer denkt dat Bitcoin als betaalmiddel fiat zal vervangen maar het bij een store of value zal blijven

Hij voorspelt cbdc's waarbij een groot deel van de nationale valuta zullen verdwijnen en de dollar de facto betaalmiddel van grootste deel van de wereld zal worden
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204200250
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2022 16:39 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Rare 4d chess als je eigen land (Rusland) 50 jaar terug de tijd is gegaan want Macdonalds, H&M, Toyota, Samsung, Apple enz komen niet zomaar terug
Ja want mcdonalds is echt een toevoeging op de samenleving.

Je wajong denken wordt maar weer eens pijnlijk duidelijk.

En we zullen het gaan zien of mcdonalds ook echt hun locaties gaat afstaan aan een russische franshise of dat ze alleen aan Deugdsignalering doen.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2022 08:22:24 ]
pi_204200285
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 16:40 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Waarom zijn Bitcoin maxies altijd van die wappies?
Niet iedereen heeft een vooruitkijkend inzicht inderdaad en dat is maar moeilijk te verkroppen voor vele.
pi_204200313

Over hoe de dollar eindig is als wereldmunt. Met ook veel aandacht voor Nederland in deze video w/

Net als elke andere wereldmunt die we in de geschiedenis gehad hebben. De dollar is zelfs relatief gezien al vrij lang een wereldmunt

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2022 08:29:01 ]
pi_204200364
Hoe Rusland's assets bevroren zijn gaat ook helemaal geen verdere gevolgen hebben.

China gaat gewoon rustig dollars blijven verzamelen en het '"veilig" laten staan in het westen.

Yea right. :')

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2022 08:32:50 ]
pi_204200476
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2022 22:56 schreef Mortaxx het volgende:
Wel mooi hoe mensen de oorlog in Oekrane nog in slecht voor de VS, goed voor Rusland weten te draaien.
Dat zegt niemand. We hebben het over de reservestatus van de dollar.
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 00:01 schreef firefly3 het volgende:
Ik heb het gevoel dat maximalisten hopen dat de dollar en euro snel gaan vallen, of zelfs de vs en eu.
Dat hoop ik niet want:
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2022 00:14 schreef Mortaxx het volgende:
Leuke is dat zelfs Michael Saylor niet langer denkt dat Bitcoin als betaalmiddel fiat zal vervangen maar het bij een store of value zal blijven

Hij voorspelt cbdc's waarbij een groot deel van de nationale valuta zullen verdwijnen en de dollar de facto betaalmiddel van grootste deel van de wereld zal worden
Ik denk ook niet dat Bitcoin de dollar gaat vervangen. Maar misschien wel de status als reservemunt. Einde van Bretton Woods II is wel in zicht. Een opmars van CBDC's is onvermijdelijk, maar waarom zou de wereld een CBDC willen gebruiken van de FED die oneindig kunnen bij drukken en het kunnen confisceren? De enige die daar dan baat bij heeft is Amerika. Zie:
quote:
Zoltan Pozsar, schrijver van het rapport, is nou niet de minste.

quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 14:50 schreef dimmak het volgende:
Wat hebben de sancties tegen Rusland nou voor gevolgen voor goud (en Bitcoin)? Pittige stof, maar heel interessant.

https://cryptohayes.medium.com/energy-cancelled-e9f9e53a50cd


[ Bericht 6% gewijzigd door dimmak op 24-03-2022 09:25:11 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204200842
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2022 00:14 schreef Mortaxx het volgende:
Leuke is dat zelfs Michael Saylor niet langer denkt dat Bitcoin als betaalmiddel fiat zal vervangen maar het bij een store of value zal blijven

Hij voorspelt cbdc's waarbij een groot deel van de nationale valuta zullen verdwijnen en de dollar de facto betaalmiddel van grootste deel van de wereld zal worden
Ja precies
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204200909
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 08:32 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Hoe Rusland's assets bevroren zijn gaat ook helemaal geen verdere gevolgen hebben.

China gaat gewoon rustig dollars blijven verzamelen en het '"veilig" laten staan in het westen.

Yea right. :')
Mortaxx leeft in een sprookjeswereld.
blablablabla
pi_204201415
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 08:20 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ja want mcdonalds is echt een toevoeging op de samenleving.

Blijkbaar voor heel veel mensen anders waren zij niet zo succesvol. Heb je misschien iets tegen Amerikaanse fastfood ketens, misschien omdat het Amerikaans is ofzo?
quote:
Je wajong denken wordt maar weer eens pijnlijk duidelijk.

:+
quote:
En we zullen het gaan zien of mcdonalds ook echt hun locaties gaat afstaan aan een russische franshise of dat ze alleen aan Deugdsignalering doen.
Hoop je op Deugdsignalering?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204201619
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 09:30 schreef Elan het volgende:

[..]
Mortaxx leeft in een sprookjeswereld.
Blijkbaar in jouw en 10mil.bitcoin's wereld heeft het bevriezen van Russische assets geen gevolgen en is het een allemaal een showtje/complot/schijnvertoning.

Dus ik vraag me daadwerkelijk af wie er in een sprookjeswereld leeft. Zelf ben ik niet zo van de complotten en meer down to earth.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204201784
Vires farm gaan verder los _O_
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204201890
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 10:34 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Blijkbaar in jouw en 10mil.bitcoin's wereld heeft het bevriezen van Russische assets geen gevolgen en is het een allemaal een showtje/complot/schijnvertoning.

Dus ik vraag me daadwerkelijk af wie er in een sprookjeswereld leeft. Zelf ben ik niet zo van de complotten en meer down to earth.
Sarcasme zelfs niet herkennen als er yea right onder een post staat :') .. Natuurlijk gaat deze escalatie gevolgen hebben voor de dollar (en BTC) .
blablablabla
pi_204201930
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 11:07 schreef Elan het volgende:

[..]
Sarcasme zelfs niet herkennen als er yea right onder een post staat :') .. Natuurlijk gaat deze escalatie gevolgen hebben voor de dollar (en BTC) .
Oeps mijn fout, zat hier te multi-tasken en las er geheel overheen _O-
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204201992
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 11:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Oeps mijn fout, zat hier te multi-tasken en las er geheel overheen _O-
Geen probleem, overigens ben ik het wel eens met MS dat de BTC nooit fiat helemaal gaat vervangen. Maar dat het zeker met de huidige inflatie en geopolitiek wel steeds grootschaligere adoptie zal ondergaan is evident.
blablablabla
pi_204202405
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 10:12 schreef firefly3 het volgende:
Blijkbaar voor heel veel mensen anders waren zij niet zo succesvol. Heb je misschien iets tegen Amerikaanse fastfood ketens, misschien omdat het Amerikaans is ofzo?
Waarom moet je persee ergens voor op tegen zijn als je een visie op de situatie probeerd te krijgen?

Wat denk je nu dat er gebeurd? Dat Russen gaan zitten huilen dat ze geen maccie meer kunnen kopen, of gaan slimme Russen er op in spelen en een lokale franchise opzetten? Een billionaire loopt dat advies al te geven namelijk, dat het moeilijke tijden zijn maar dat er juist enorme kansen liggen nu voor de Russen...

MCD werkt prima, maar laat jezelf niet in de waan dat dat de enige mogelijke speler is die hamburgertjes kan bakken...

quote:
Hoop je op Deugdsignalering?
Ik hoop niets, maar ik vermoed als een speler het terrijn van een MCD begint af te pakken ze heel rap weer terug operatief zijn. Een markt met 144 miljoen mensen waar je al gezeteld ben geef je immers niet zomaar weg. Zoals altijd oorlog is slechts tijdelijk, ook dit gaat weer over.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2022 12:01:15 ]
pi_204202457
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 11:19 schreef Elan het volgende:

[..]
Geen probleem, overigens ben ik het wel eens met MS dat de BTC nooit fiat helemaal gaat vervangen. Maar dat het zeker met de huidige inflatie en geopolitiek wel steeds grootschaligere adoptie zal ondergaan is evident.
Dat is heel goed mogelijk en bied een enorme kans voor USA. Uiteindelijk wint de meest stabiele coin imo.

Wat Luna doet met UST is best interessant.
pi_204202680
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 11:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Waarom moet je persee ergens voor op tegen zijn als je een visie op de situatie probeerd te krijgen?

Wat denk je nu dat er gebeurd? Dat Russen gaan zitten huilen dat ze geen maccie meer kunnen kopen, of gaan slimme Russen er op in spelen en een lokale franchise opzetten? Een billionaire loopt dat advies al te geven namelijk, dat het moeilijke tijden zijn maar dat er juist enorme kansen liggen nu voor de Russen...

MCD werkt prima, maar laat jezelf niet in de waan dat dat de enige mogelijke speler is die hamburgertjes kan bakken...
[..]
Ik hoop niets, maar ik vermoed als een speler het terrijn van een MCD begint af te pakken ze heel rap weer terug operatief zijn. Een markt met 144 miljoen mensen waar je al gezeteld ben geef je immers niet zomaar weg. Zoals altijd oorlog is slechts tijdelijk, ook dit gaat weer over.
Wat voor enorme kansen zijn er als er niet ns resources zijn en de import/export grotendeels platligt? Waar halen de Russen uberhaubt het geld vandaan om een franchise op te starten als zij niet van de bank kunnen lenen en zelf in geldproblemen zijn gekomen? De slimme ondernemers zijn al lang het land vertrokken.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204203722
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 12:25 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wat voor enorme kansen zijn er als er niet ns resources zijn en de import/export grotendeels platligt? Waar halen de Russen uberhaubt het geld vandaan om een franchise op te starten als zij niet van de bank kunnen lenen en zelf in geldproblemen zijn gekomen? De slimme ondernemers zijn al lang het land vertrokken.
Rusland heeft allang een eigen banken systeem op gebouwd. Waarom zou er geen geld zijn?

En welk ingredint van een burger of patatje moeten ze precies gaan importeren?

Neem eens een kijkje op Google maps. Het is niet zo dat Rusland het westen nou echt zo hard nodig hebt of wel? Je denkt echt dat Xi Jinping om deze tijd volgend jaar niet vol in de import/export met Putin zit?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2022 13:56:01 ]
pi_204203822
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204205045
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 13:53 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Rusland heeft allang een eigen banken systeem op gebouwd. Waarom zou er geen geld zijn?

En welk ingredint van een burger of patatje moeten ze precies gaan importeren?

Neem eens een kijkje op Google maps. Het is niet zo dat Rusland het westen nou echt zo hard nodig hebt of wel? Je denkt echt dat Xi Jinping om deze tijd volgend jaar niet vol in de import/export met Putin zit?
Als je denkt dat Rusland zo enorm zelfvoorzienend is samen met China, moet je zelf weten. Maar ik vind het toch een hoog wappie-gehalte hebben.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204205069
quote:
Beetje catchy titel. Onderaan het artikel zie je:

“I remain a long-term believer in the benefits of globalization and the power of global capital markets. Access to global capital enables companies to fund growth, countries to increase economic development, and more people to experience financial well-being,” Fink said.

Dusja, ook dit vind ik een vrij wappie-opzet om mensen aan het klikken te krijgen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204205141
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Beetje catchy titel. Onderaan het artikel zie je:

“I remain a long-term believer in the benefits of globalization and the power of global capital markets. Access to global capital enables companies to fund growth, countries to increase economic development, and more people to experience financial well-being,” Fink said.

Dusja, ook dit vind ik een vrij wappie-opzet om mensen aan het klikken te krijgen.
Die stuk tekst sluit de titel niet eens uit. Maar je kan iig wel goed selectief lezen. Ik raad je aan om mijn eerder aangehaalde artikelen eens te lezen. Vooralsnog zijn je reacties weer zoals we van je gewend zijn. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204205156
Wel makkelijk om het op wappie-gehalte te schuiven als materie je de pet boven gaat en geen valide argumenten kan verzinnen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204205191
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:24 schreef dimmak het volgende:

[..]
Die stuk tekst sluit de titel niet eens uit. Maar je kan iig wel goed selectief lezen. Ik raad je aan om mijn eerder aangehaalde artikelen eens te lezen. Vooralsnog zijn je reacties weer zoals we van je gewend zijn. ^O^
Laat je niet zo meeslepen met emoties dat er zogenaamd grote veranderingen gaan plaatsvinden. Dat er een new world order, of big reset komt. Die verhalen heb ik al heel lang geleden gehoord. Die verhalen dat de dollar gaat vallen enz enz en dat China de nieuwe wereldmacht is.

Het is belangrijker om je te focussen op jezelf, wat je in je leven kunt bereiken en wat er in korte/midden/lange termijn haalbaar is, dan je mee te laten slepen in emoties en spannende verhalen die je prikkelen die alleen maar afleiding zijn van je eigen kunnen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204205195
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:29 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Laat je niet zo meeslepen met emoties dat er zogenaamd grote veranderingen gaan plaatsvinden. Dat er een new world order, of big reset komt. Die verhalen heb ik al heel lang geleden gehoord. Die verhalen dat de dollar gaat vallen enz enz en dat China de nieuwe wereldmacht is.

Het is belangrijker om je te focussen op jezelf, wat je in je leven kunt bereiken en wat er in korte/midden/lange termijn haalbaar is, dan je mee te laten slepen in emoties en spannende verhalen die je prikkelen die alleen maar afleiding zijn van je eigen kunnen.
Niemand heeft het over een big reset, new world order, val van de dollar of China nieuwe wereldmacht:
quote:
7s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:25 schreef dimmak het volgende:
Wel makkelijk om het op wappie-gehalte te schuiven als materie je de pet boven gaat en geen valide argumenten kan verzinnen.


[ Bericht 6% gewijzigd door dimmak op 24-03-2022 16:35:08 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204205206
Bitcoin stijgt lekker door, dus ik ga eens heerlijk genieten van een terrasje.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204205254
quote:
17s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:30 schreef dimmak het volgende:
Bitcoin stijgt lekker door, dus ik ga eens heerlijk genieten van een terrasje.
Veel plezier!
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204206019
quote:
17s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:30 schreef dimmak het volgende:
Bitcoin stijgt lekker door, dus ik ga eens heerlijk genieten van een terrasje.
Biertjes in Bitcoins afrekenen?

On topic: lekker man, eerste keer weer in de 40K Euros sinds begin Januari
pi_204206808
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:13 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je denkt dat Rusland zo enorm zelfvoorzienend is samen met China, moet je zelf weten. Maar ik vind het toch een hoog wappie-gehalte hebben.
En het westen kan wel zonder Rusland en China denk je?

Omdat je geen zinnig tegen argument kan bedenken ga je maar met wappie schelden?

Sowieso is oorlog goed voor niemand behalve de oorlogs industrie en een aantal echte wappies.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2022 19:21:16 ]
pi_204206960
Spannend wat de bitcoin prijs morgen gaat zijn als Luna weer $125 millie aan bitcoin erbij koopt..
  Forum Admin donderdag 24 maart 2022 @ 19:55:58 #192
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_204207525
quote:
17s.gif Op donderdag 24 maart 2022 16:30 schreef dimmak het volgende:
Bitcoin stijgt lekker door, dus ik ga eens heerlijk genieten van een terrasje.
Bierprijs op het terras is ook gexplodeerd.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_204207546
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 19:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En het westen kan wel zonder Rusland en China denk je?

Omdat je geen zinnig tegen argument kan bedenken ga je maar met wappie schelden?

Sowieso is oorlog goed voor niemand behalve de oorlogs industrie en een aantal echte wappies.
Rusland heeft meer last dan het Westen. Als je vind van niet, dan vind ik het een wappie opmerking, dat is mijn mening.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 25 maart 2022 @ 07:25:03 #194
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204211990
VET-BTC is bezig aan z'n elfde achtereenvolgende groene dag

Op naar 199 sats
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204212358
Ik heb al weken geen crypto meer gekocht, ik zet de rente die ik krijg op m'n BTC om in euro's.

Volgens mij ben ik EUR aan het DCA-en. #Omdenken
pi_204212368
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2022 19:57 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Rusland heeft meer last dan het Westen. Als je vind van niet, dan vind ik het een wappie opmerking, dat is mijn mening.
Je reageert weer als vanouds.

Bravo!


19,227,720,532 EUR aan fossil fuels imports proofs you wrong

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 25-03-2022 08:19:08 ]
pi_204212383
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2022 19:55 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Bierprijs op het terras is ook gexplodeerd.
Ik moet zeggen dat het hier nog wel meevalt. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 25 maart 2022 @ 08:38:31 #198
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204212552
twitter


And its gone

Sowieso heerlijk account om te volgen _O_

De domheid van de mens kent geen grenzen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204212584
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 08:38 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

And its gone

Sowieso heerlijk account om te volgen _O_

De domheid van de mens kent geen grenzen.
Oh wauw. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204212765
Hallo, zit er toekomst in yield farming van liquidity pools en staking?
pi_204212868
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:08 schreef Hieraldo het volgende:
Hallo, zit er toekomst in yield farming van liquidity pools en staking?
Ik denk het wel. Er zijn een hoop ontwikkelingen in de DeFi space.

Voor nu, pas op met "impermanent loss"
  vrijdag 25 maart 2022 @ 09:25:11 #202
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204212890
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 08:16 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Je reageert weer als vanouds.

Bravo!


19,227,720,532 EUR aan fossil fuels imports proofs you wrong

Leuk voor nu, maar dat heel rap afgebouwd worden. Wat is er tegen 2036 (einde termijn Putin) nog over van de Russische economie? Dat is nou niet bepaald een open systeem waar Oleg vanuit het niets succesvol een zaak kan beginnen zonder de juiste vriendjes. Plus dat als het zo doorgaat je behoorlijk gesoleerd raakt. Kun je wel een hamburgerketen opzetten maar als niemand behalve de elite een hamburger kan kopen ben je mooi in de aap gelogeerd.

De gewone Rus gaat de gevolgen nog tientallen jaren voelen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204212948
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:22 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik denk het wel. Er zijn een hoop ontwikkelingen in de DeFi space.

Voor nu, pas op met "impermanent loss"
ja, moet me nog eens toeleggen aan bepaalde terminologien.
pi_204212969
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:32 schreef Hieraldo het volgende:

[..]
ja, moet me nog eens toeleggen aan bepaalde terminologien.
Staking is redelijk risicoloos. Maar meedoen met liquiditeitspools kan je geld kosten. De rente percentages liggen een stuk hoger, maar als de coins afhankelijk van elkaar (te)veel bewegen dan gaat een deel van je inleg verloren.

Ik ben een groot fan van Beefy.finance. Een yield optimizer op zo'n 14 verschillende chains
pi_204213007
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:34 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Staking is redelijk risicoloos. Maar meedoen met liquiditeitspools kan je geld kosten. De rente percentages liggen een stuk hoger, maar als de coins afhankelijk van elkaar (te)veel bewegen dan gaat een deel van je inleg verloren.

Ik ben een groot fan van Beefy.finance. Een yield optimizer op zo'n 14 verschillende chains
wil je dit eens checken: https://weave.financial/
pi_204213102
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:37 schreef Hieraldo het volgende:

[..]
wil je dit eens checken: https://weave.financial/
Dat is volgens mij aardig nieuw. Ze pretenderen ook bezig te gaan met yield optimizers

"The Weave dApp has a huge range of liquidity pools and staking vaults, offering auto-compounding to generate some of the highest yield farming returns you’ll find anywhere."

Maar als ik de App start krijg ik alleen de mogelijkheid om de coin te kopen op de BSC. Of ik doe iets verkeerd, of er zit dus echt nog helemaal niks achter.

Ik zou lekker wat BIFI kopen en vastzetten op beefy.finance. Dit is een partij die al actief is op veel chains en ook al veel TVL heeft
pi_204213122
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:45 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat is volgens mij aardig nieuw. Ze pretenderen ook bezig te gaan met yield optimizers

"The Weave dApp has a huge range of liquidity pools and staking vaults, offering auto-compounding to generate some of the highest yield farming returns you’ll find anywhere."

Maar als ik de App start krijg ik alleen de mogelijkheid om de coin te kopen op de BSC. Of ik doe iets verkeerd, of er zit dus echt nog helemaal niks achter.

Ik zou lekker wat BIFI kopen en vastzetten op beefy.finance. Dit is een partij die al actief is op veel chains en ook al veel TVL heeft
ik denk eind maart gaan ze de site openen
pi_204213167
"impermanent loss" valt echt reuze mee.
Ik zit al meer dan een half jaar in 10+ verschillende LP's en in geen enkele is de IL hoger dan de yield opbrengsten.
Alleen als een coins echt compleet crashed (en de rest niet) dan ben je idd een groot deel kwijt, omdat hij je andere coin (in je LP) dan ook meeneemt. Maar hetzelfde had je natuurlijk ook gehad als je alleen die coin had gehad (dan was je het ook kwijt)
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_204213199
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:46 schreef Hieraldo het volgende:

[..]
ik denk eind maart gaan ze de site openen
Dan moet je tegen die tijd maar eens vergelijken waar je de meeste APY krijgt. Maar stel dat ze meer apy weten te genereren, dan zijn ze nog in het nadeel van net nieuw, nog niet echt getest in de echte wereld.
pi_204213206
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:50 schreef Gremen het volgende:
"impermanent loss" valt echt reuze mee.
Ik zit al meer dan een half jaar in 10+ verschillende LP's en in geen enkele is de IL hoger dan de yield opbrengsten.
Alleen als een coins echt compleet crashed (en de rest niet) dan ben je idd een groot deel kwijt, omdat hij je andere coin (in je LP) dan ook meeneemt. Maar hetzelfde had je natuurlijk ook gehad als je alleen die coin had gehad (dan was je het ook kwijt)
Snap ik. Het hoeft ook geen drama te zijn, maar het gaat uiteindelijk wel ten koste van de APY die je krijgt in de pool En dat staat er niet altijd even netjes bij vermeld. En blijft natuurlijk wel een risico. Zodra er heftige prijsbewegingen zijn tussen de coins onderling dan ga je aardig rektaroni

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 25-03-2022 10:15:12 ]
pi_204213222
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:52 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dan moet je tegen die tijd maar eens vergelijken waar je de meeste APY krijgt. Maar stel dat ze meer apy weten te genereren, dan zijn ze nog in het nadeel van net nieuw, nog niet echt getest in de echte wereld.
ik ben (voorlopig) meer een passive investeerder, ik geloof wel in het project, er zitten gedegen mensen achter en zoals je zelf zegt, zit er wel toekomst in defi
pi_204213236
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:56 schreef Hieraldo het volgende:

[..]
ik ben meer een passive investeerder, ik geloof wel in het project, er zitten gedegen mensen achter en zoals je zelf zegt, zit er wel toekomst in defi
De concurrentie is groot. En de apy is wel makkelijk te vergelijken. Dit is ook nog wel een nuttige site om verschillen te vinden. yield.rodeo
pi_204213256
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 09:58 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
De concurrentie is groot. En de apy is wel makkelijk te vergelijken. Dit is ook nog wel een nuttige site om verschillen te vinden. yield.rodeo
Thanks, ga alles later eens rustig bekijken.
pi_204214175
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2022 13:03 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

VitalikGod
Ik lees dit nu pas. Mooi stuk. Dit is een kenmerkende schets van wat ik ook hier zie gebeuren: pochen met het snel (kunnen) verdienen van geld terwijl de idealistische motieven naar de achtergrond geraken.

Buterin hopes Ethereum will become the launchpad for all sorts of sociopolitical experimentation: fairer voting systems, urban planning, universal basic income, public-works projects. Above all, he wants the platform to be a counterweight to authoritarian governments and to upend Silicon Valley’s stranglehold over our digital lives. But he acknowledges that his vision for the transformative power of Ethereum is at risk of being overtaken by greed.

Wat ik misschien wel als een nog grotere bedreiging voor cryptovaluta zie dan overheden, zijn de cowboys die maken dat de publieke opinie zich tegen cryptovaluta keert. Dit is ook een treffende omschrijving:

As crypto rockets toward the mainstream, its esoteric jargon, idiosyncratic culture, and financial excesses have been met with widespread disdain.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  vrijdag 25 maart 2022 @ 12:10:31 #215
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_204214661
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 08:38 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

And its gone

Sowieso heerlijk account om te volgen _O_

De domheid van de mens kent geen grenzen.
Ja heerlijk, ook altijd lachen op r/wallstreetbets, van die idioten die hun ouders spaargeld laten verdampen met derivatenhandel :')
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_204214800
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 08:38 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

And its gone

Sowieso heerlijk account om te volgen _O_

De domheid van de mens kent geen grenzen.
Gokverslavinggenot _O_
pi_204215198
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 11:32 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ik lees dit nu pas. Mooi stuk. Dit is een kenmerkende schets van wat ik ook hier zie gebeuren: pochen met het snel (kunnen) verdienen van geld terwijl de idealistische motieven naar de achtergrond geraken.

Buterin hopes Ethereum will become the launchpad for all sorts of sociopolitical experimentation: fairer voting systems, urban planning, universal basic income, public-works projects. Above all, he wants the platform to be a counterweight to authoritarian governments and to upend Silicon Valley’s stranglehold over our digital lives. But he acknowledges that his vision for the transformative power of Ethereum is at risk of being overtaken by greed.

Wat ik misschien wel als een nog grotere bedreiging voor cryptovaluta zie dan overheden, zijn de cowboys die maken dat de publieke opinie zich tegen cryptovaluta keert. Dit is ook een treffende omschrijving:

As crypto rockets toward the mainstream, its esoteric jargon, idiosyncratic culture, and financial excesses have been met with widespread disdain.
ja, risky business, lijkt erg op forex trading allemaal ook
pi_204217148
Bitcoin 45k aangetikt. Bears in disbelief.
pi_204217655
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 16:44 schreef Gehrman het volgende:
Bitcoin 45k aangetikt. Bears in disbelief.
Het aantikken is nadelig als het er wr niet doorheen kan breken
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator vrijdag 25 maart 2022 @ 20:25:57 #220
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204219829
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 16:44 schreef Gehrman het volgende:
Bitcoin 45k aangetikt. Bears in disbelief.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_204220063
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 17:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het aantikken is nadelig als het er wr niet doorheen kan breken
Dacht dat we onder de 20k zouden gaan.
  vrijdag 25 maart 2022 @ 20:52:12 #222
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204220145
Moet zo lachen om al die bears haha
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_204222308
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 20:44 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Dacht dat we onder de 20k zouden gaan.
Dat was wss superneger.

Ik ben bull/bear/sideway tegelijkertijd. Ik meen het serieus dat als we niet doorstoten dat er een soort van max pain ontstaat.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204222481
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2022 20:52 schreef Scorpie het volgende:
Moet zo lachen om al die bears haha
Ik ben zelf niet emotioneel verbonden met bears of bulls. Als het omlaag gaat koop ik meer crypto. Zijwaarts koop ik specifiek tokens voor mijn farms, als het omhoog gaat: Euro's op de bank en stablecoins, 25% farms uitbreiden.

Hopium posten is alleen maar slecht voor je focus.


En ja.. Bitcoin kan best nog -15% doen op 1 dag om pijn te doen

[ Bericht 12% gewijzigd door firefly3 op 26-03-2022 00:19:24 ]
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204225730
De simpele reden dat ik vooral altcoins heb:

If #Bitcoin goes 10x

#Altcoins go 100x

https://twitter.com/rover(...)LQGZ4bdPVJ3Ywyg&s=19
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204229037
twitter
pi_204235937
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2022 11:49 schreef firefly3 het volgende:
De simpele reden dat ik vooral altcoins heb:

If #Bitcoin goes 10x

#Altcoins go 100x

https://twitter.com/rover(...)LQGZ4bdPVJ3Ywyg&s=19
Het probleem is natuurlijk dat je niet weet welke alt zo hard zal gaan. Of verwacht jij dat de Bitcoin dominatie nog gedeeld door 10 zal gaan?
  zaterdag 26 maart 2022 @ 23:35:07 #228
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204236332
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2022 22:57 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Het probleem is natuurlijk dat je niet weet welke alt zo hard zal gaan. Of verwacht jij dat de Bitcoin dominatie nog gedeeld door 10 zal gaan?
Daarom koop je ze gewoon allemaal. Altijd prijs.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204237840
Ok, en hoe gaat de altcoin cap op 117 T komen dan? Klinkt wel logisch ja.. Omdat bitcoin een 10x doet? Lol.

Maarja meer dan 2 keer de totale waarde van de Amerikaanse stock market is natuurlijk een prima prijs voor een dozijn aan honden coins en smart chain blockchains!

quote:
14s.gif Op zaterdag 26 maart 2022 23:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Daarom koop je ze gewoon allemaal. Altijd prijs.
En dan ook nog de market outperformen gezien de bullish, bearish en sideway posities.

Dan kan je tenminste nooit verliezen.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 27-03-2022 09:48:04 ]
pi_204238428
Goooo zil en ada, dit is een lekker weekje voor mij
pi_204238790
Gister realiseerde ik mij al een tijdje niks van Planb gelezen te hebben op Twitter. Ik ben geblokkeerd :')
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 27 maart 2022 @ 16:10:37 #232
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204240676
Crypto.com heeft de staking rewards flink verlaagd. Zal het geld op zijn na al die sponsoring en reclame

USDc van 12 naar 6, ETH van 4.5 naar 3. Dat is niet best voor een CEX
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 27 maart 2022 @ 16:26:44 #233
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204240820
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2022 16:10 schreef Mortaxx het volgende:
Crypto.com heeft de staking rewards flink verlaagd. Zal het geld op zijn na al die sponsoring en reclame

USDc van 12 naar 6, ETH van 4.5 naar 3. Dat is niet best voor een CEX
Mmmm zie het ja. Vanmorgen lading fiet overgemaakt om usdc te staken. Dan kan meteen weer terug. Dan maar op Bitvavo laten staan
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator zondag 27 maart 2022 @ 17:20:46 #234
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204241435
Vechain _O_
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_204241612
quote:
6s.gif Op zondag 27 maart 2022 17:20 schreef onlogisch het volgende:
Vechain _O_
Die heb ik naast zilliqa en cardano OOK... :7 mijn portfoliowaarde in euro's is in een week met 53% gestegen. Het werk van een maand geleden (het pijnlijk met verlies verkopen van en nog lager weer inkopen van crypto) en op de handjes blijven zitten is aan het uitbetalen

En mijn Chiliz (ik blijf het toch herhalen hoor) kabbelt ook weer lekker voort, gaat ook nu richting verdubbeling van de waarde in een maand tijd.

Zilliqa hangt nu rond de psychologische $0.10 , benieuwd of die daar doorheen breekt of tegenaan blijft bouncen.

[ Bericht 7% gewijzigd door tvdleur op 27-03-2022 17:54:50 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 27 maart 2022 @ 17:49:35 #236
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204241666
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2022 16:26 schreef stinkie het volgende:

[..]
Mmmm zie het ja. Vanmorgen lading fiet overgemaakt om usdc te staken. Dan kan meteen weer terug. Dan maar op Bitvavo laten staan
Of richting een defi platform. Daar krijg je zo 20% voor usdc
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 27 maart 2022 @ 17:53:55 #237
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204241696
quote:
6s.gif Op zondag 27 maart 2022 17:20 schreef onlogisch het volgende:
Vechain _O_
Mooi koersje vriend. Weet nog wel dat ik de boel rond 12 cent verkocht vorig jaar. Choco choo
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 27 maart 2022 @ 19:08:41 #238
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204242917
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2022 17:49 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Of richting een defi platform. Daar krijg je zo 20% voor usdc
Waar? En hoe?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 27 maart 2022 @ 19:13:41 #239
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204243016
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2022 19:08 schreef stinkie het volgende:

[..]
Waar? En hoe?
https://vires.finance/
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204243537
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2022 10:54 schreef tvdleur het volgende:
Goooo zil en ada, dit is een lekker weekje voor mij
En VET. tov van deze post heb ik vandaag nog 15% gepakt. Dat is 2 netto maandlonen (voor mij, ik verdien 1,5x modaal ) reken maar uit. Heb mn profielplaatje maar even gewijzigd. BIER!
pi_204245669
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2022 19:38 schreef tvdleur het volgende:

[..]
En VET. tov van deze post heb ik vandaag nog 15% gepakt. Dat is 2 netto maandlonen (voor mij, ik verdien 1,5x modaal ) reken maar uit. Heb mn profielplaatje maar even gewijzigd. BIER!

VET, Ada, Chiliz hier met significante stijgingen, maar vooral erg veel Zilliqa, met een absurde stijging in zo'n korte tijd en waarvan ik denk dat dit alleen nog maar het begin is.
pi_204245731
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2022 21:09 schreef nirvana het volgende:

[..]
VET, Ada, Chiliz hier met significante stijgingen, maar vooral erg veel Zilliqa, met een absurde stijging in zo'n korte tijd en waarvan ik denk dat dit alleen nog maar het begin is.
Top! plop er ook 1 open. En prut op de winst! Fijn dat mijn Chiliz queeste wel opgepikt wordt ;)

Zilliqa is aankondigingen 2 april rondom hun metapolis aan het doen sinds vrijdag. Schijnt goed groot te worden en hebben ook nog grote samenwerkingsverbanden gecreerd afgelopen maand.
(ik heb echt al mn hebben en houden erin gepropt een maand geleden, zie ook metaverse topic hier op fok en dan een post van mij 1 februari)

tvdleur in BTC / Metaverse cryptos (Decentraland, Axie Infinity en andere)

[ Bericht 8% gewijzigd door tvdleur op 27-03-2022 21:35:39 ]
pi_204247024
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2022 21:12 schreef tvdleur het volgende:

[..]
Top! plop er ook 1 open. En prut op de winst! Fijn dat mijn Chiliz queeste wel opgepikt wordt ;)

Zilliqa is aankondigingen 2 april rondom hun metapolis aan het doen sinds vrijdag. Schijnt goed groot te worden en hebben ook nog grote samenwerkingsverbanden gecreerd afgelopen maand.
(ik heb echt al mn hebben en houden erin gepropt een maand geleden, zie ook metaverse topic hier op fok en dan een post van mij 1 februari)

tvdleur in BTC / Metaverse cryptos (Decentraland, Axie Infinity en andere)
Daar had ik daar ook al op gereageerd. Vrijdag postte ik de tweet van het Miami event van Metapolis in dat topic, maar geen idee dat heel Fok massaal daardoor Zilliqa ging kopen... Wel vreemd dat zaterdag opeens de koers omhoog schoot, al het nieuws was al een tijdje bekend.
pi_204247369
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2022 22:41 schreef nirvana het volgende:

[..]
Daar had ik daar ook al op gereageerd. Vrijdag postte ik de tweet van het Miami event van Metapolis in dat topic, maar geen idee dat heel Fok massaal daardoor Zilliqa ging kopen... Wel vreemd dat zaterdag opeens de koers omhoog schoot, al het nieuws was al een tijdje bekend.
Heel fok! _O- Nou... dan was er wel een btc meeting georganiseerd in ergens groots met vlaggetjes, glitters, lambo's. Hier is het vooral grote monden en kleine portfolios en niks lezen aan voorzetjes.
Ego galore zal ik maar zeggen. Biertje smaakt goed he!
pi_204247438
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2022 23:15 schreef tvdleur het volgende:

[..]
Heel fok! _O- Nou... dan was er wel een btc meeting georganiseerd in ergens groots met vlaggetjes, glitters, lambo's. Hier is het vooral grote monden en kleine portfolios en niks lezen aan voorzetjes.
Ego galore zal ik maar zeggen. Biertje smaakt goed he!

Biertje smaakt zeker goed!
pi_204248559
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2022 22:57 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Het probleem is natuurlijk dat je niet weet welke alt zo hard zal gaan. Of verwacht jij dat de Bitcoin dominatie nog gedeeld door 10 zal gaan?
Nu heb ik 15K Euro aan Dentcoin. Zoals je ziet weet ik wel wat er ongeveer kan knallen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204248645
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2022 08:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Nu heb ik 15K Euro aan Dentcoin. Zoals je ziet weet ik wel wat er ongeveer kan knallen.
En je andere 199 coins staan op rood in sats zeker?

Ga je nog even uitleggen hoe shitcoins naar 2x de Amerikaanse mcap gaan ofwa?
pi_204248738
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2022 08:35 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En je andere 199 coins staan op rood in sats zeker?

Ga je nog even uitleggen hoe shitcoins naar 2x de Amerikaanse mcap gaan ofwa?
Mijn Elrond en Elrond farm doen het behoorlijk goed. Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er behoorlijk wat altcoins flink gestegen. Zelfs ada doet het beter dan Bitcoin, mijn Kishu ook.

Ik hoef niet uit te leggen over die marketcap, je moet gewoon kijken wat er nu in de praktijk gebeurt. De meeste redelijke altcoins stijgen harder dan Bitcoin.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204248772
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2022 08:49 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Mijn Elrond en Elrond farm doen het behoorlijk goed. Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er behoorlijk wat altcoins flink gestegen. Zelfs ada doet het beter dan Bitcoin, mijn Kishu ook.

Ik hoef niet uit te leggen over die marketcap, je moet gewoon kijken wat er nu in de praktijk gebeurt. De meeste redelijke altcoins stijgen harder dan Bitcoin.
Right weer een nutteloze claim die je niet weet te onderbouwen.

En dan ga je maar weer over op je random tijdframe winnaars die bitcoin outperformen. Sad!



Maar het gaat overigens wel lekker ja die denta!
pi_204248785
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2022 08:54 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Right weer een nutteloze claim die je niet weet te onderbouwen.

En dan ga je maar weer over op je random tijdframe winnaars die bitcoin outperformen. Sad!

[ afbeelding ]

Maar het gaat overigens wel lekker ja die denta!
Dentcoin, niet denta. Dentcoin werkt met Starlink apparatuur, esims en wordt waarschijnlijk n van de grootste telecommunicatiebedrijven van de wereld.

Niet random timeframe, ik koop altcoins als bitcoin laag is. Zoals ik vaak zeg.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204248992
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2022 08:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dentcoin, niet denta. Dentcoin werkt met Starlink apparatuur, esims en wordt waarschijnlijk n van de grootste telecommunicatiebedrijven van de wereld.

Niet random timeframe, ik koop altcoins als bitcoin laag is. Zoals ik vaak zeg.
Ik hoop dat je tijdens je 200 coins onderzoek je observatie skills wel iets beter gebruikt hebt anders ga je echt direct naar Rektville.

man man man

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-03-2022 09:27:22 ]
pi_204249195
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2022 09:26 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik hoop dat je tijdens je 200 coins onderzoek je observatie skills wel iets beter gebruikt hebt anders ga je echt direct naar Rektville.

man man man
Hoe bedoel je? Geloof je het niet over Starlink?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204249209
Ik had niet verwacht om dit weekend al de 47k te bereiken. Demand is overduidelijk weer terug.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator maandag 28 maart 2022 @ 12:38:52 #254
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204250855
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2022 17:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Mooi koersje vriend. Weet nog wel dat ik de boel rond 12 cent verkocht vorig jaar. Choco choo
Vandaag ook weer +20% _O_
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_204251561
twitter
pi_204253889
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2022 14:02 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Begging?
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 28 maart 2022 @ 19:01:19 #257
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204253990
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2022 18:49 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Begging?
Tering wat dom
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 29 maart 2022 @ 08:46:22 #258
131603 Afwazig
Serious business
pi_204258500
Environmental Groups Pressure Bitcoin Community to Lower Energy Use

O.a. Ripple founder zit achter een campagne om het consensus mechanisme van Bitcoin te laten veranderen naar POS. :') Snappen die mensen nou niet dat POW de uitvinding en niet blockchain, of zit er een andere angenda achter en willen ze juist door POS meer invloed krijgen over Bitcoin?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204258646
Loopring blijft maar gaan _O_
  Moderator dinsdag 29 maart 2022 @ 09:50:28 #261
18653 crew  D.
pi_204258877
Even weer wat posts moeten verwijderen. Het blijft kennelijk lastig om het over crypto te hebben zonder persoonlijk te worden :Y

@FireFly
Ik hoor graag over je behaalde successen, en hoe jij, na jouw gedegen huiswerk, voor ‘shitcoin’ X of Y gekozen hebt, maar je hoeft niet steeds aan te halen wat bitcoin doet, wat ‘bitcoinmaximalisten’ zouden moeten doen, en hoe jij het beter doet.

Dus deel vooral dat jouw coin +25% deed, iedereen kan zelf wel uitrekenen of dat wel of niet beter was dan de crypto die zij zelf houden.

Misschien vergroot je daar zelfs de gunfactor mee.

[ Bericht 0% gewijzigd door D. op 29-03-2022 12:40:33 ]
pi_204259137
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 09:50 schreef D. het volgende:
Even weer wat posts moeten verwijderen. Het blijft kennelijk lastig om het over crypto te hebben zonder persoonlijk te worden :Y

@:firefly
Ik hoor graag over je behaalde successen, en hoe jij, na jouw gedegen huiswerk, voor ‘shitcoin’ X of Y gekozen hebt, maar je hoeft niet steeds aan te halen wat butcoin doet, wat ‘bitcoinmaximalisten’ zouden moeten doen, en hoe jij het beter doet.

Dus deel vooral dat jouw coin +25% deed, iedereen kan zelf wel uitrekenen of dat wel of niet beter was dan de crypto die zij zelf houden.

Misschien vergroot je daar zelfs de gunfactor mee.
Ik zal er rekening mee houden. Dit is hoe ik het zie:

Mogelijk is er straks een leg up, dan knalt Bitcoin flink door de ATH. Je hebt twee keuzes: Of je gaat "veilig" in Bitcoin zitten en je leven ziet er volgend jaar nog precies hetzelfde uit. Of je neemt wat meer risico en je wordt mega-rijk omdat altcoins veel harder zullen stijgen. (dit zie je omdat deze coins een soort volatiele versie zijn van Bitcoin en dus harder dalen of stijgen.

Het is een T-splitsing waar we nu in zitten, en deze zal snel verdwijnen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204259477
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 10:29 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik zal er rekening mee houden. Dit is hoe ik het zie:

Mogelijk is er straks een leg up, dan knalt Bitcoin flink door de ATH. Je hebt twee keuzes: Of je gaat "veilig" in Bitcoin zitten en je leven ziet er volgend jaar nog precies hetzelfde uit. Of je neemt wat meer risico en je wordt mega-rijk omdat altcoins veel harder zullen stijgen. (dit zie je omdat deze coins een soort volatiele versie zijn van Bitcoin en dus harder dalen of stijgen.
Niet elke alt zal van Bitcoin winnen.

Natuurlijk wel degene die jij kiest, maar voor de normale mens is dat niet een zekerheid.

Je kan dit heel makkelijk terugzien in de Bitcoin dominantie.
quote:
Het is een T-splitsing waar we nu in zitten, en deze zal snel verdwijnen.
Dit is al jaren zo. Waarom zou deze situatie nu ineens snel verdwijnen?
pi_204259869
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 11:13 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Niet elke alt zal van Bitcoin winnen.

Natuurlijk wel degene die jij kiest, maar voor de normale mens is dat niet een zekerheid.

Je kan dit heel makkelijk terugzien in de Bitcoin dominantie.

De coins die het gaan verliezen zijn meestal de coins met een super lage marketcap, de totale troep. Zo'n beetje iedere midcap zal het bijvoorbeeld beter doen dan Bitcoin de komende leg up. Dit is vaak zo.
quote:
[..]
Dit is al jaren zo. Waarom zou deze situatie nu ineens snel verdwijnen?
Ik bedoel deze T splitsing: Of meeliften met de raket van de alts de komende leg up, of de trage Bitcoin lift meepakken. Dat is die T splitsing wat je toekomst/leven kan bepalen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204259958
Ik heb trouwens een vermoeden dat Bitcoin dominance vernietigd gaat worden. Over 4 jaar komt de Bitcoin dominance misschien niet ns meer boven de 50%
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204261650
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 12:08 schreef firefly3 het volgende:
Ik heb trouwens een vermoeden dat Bitcoin dominance vernietigd gaat worden. Over 4 jaar komt de Bitcoin dominance misschien niet ns meer boven de 50%
Dat zou kunnen, ook niet zo gek aangezien er elke dag weer andere crypto bij komt en eerlijk gezegd sta ik er best van te kijken dat de dominance nog zo sterk is. Bovendien maakt de dominance helemaal geen fuck uit omdat geen enkele crypto zich kan meten aan de usecase van Bitcoin. Misschien als speculatie object maar dat doet niks af aan de fundamentals van Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204261924
twitter


Deze man _O_
pi_204261949
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 15:44 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
[ twitter ]

Deze man _O_
Ik snap niet dat hij niet gaat farmen. :?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204262036
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 11:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De coins die het gaan verliezen zijn meestal de coins met een super lage marketcap, de totale troep. Zo'n beetje iedere midcap zal het bijvoorbeeld beter doen dan Bitcoin de komende leg up. Dit is vaak zo.
Kishu was het toch? Dat valt niet onder de lage mc, totale troep?
pi_204262180
quote:
Coinbase emailed me that they have opened an easy website to email MEPs.

https://p2a.co/0QrnHj8?ut(...)ign=campaign_3966308

I think their site send the message always to 7 random MEPs and you can change the message or add on your own text if you want.
Allemaal even invullen jongens.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 29 maart 2022 @ 16:16:09 #271
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204262282
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 15:57 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Kishu was het toch? Dat valt niet onder de lage mc, totale troep?
All-Time High $0.000000017547 -89.1%

Staat nu laag dus ik zeg kopen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 29 maart 2022 @ 16:24:44 #272
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_204262375
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 15:57 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Kishu was het toch? Dat valt niet onder de lage mc, totale troep?
Kishu is legit
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_204262629
quote:
7s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 15:48 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik snap niet dat hij niet gaat farmen. :?
Misschien farmed hij wel. hij heeft vast meer dan alleen Bitcoin. In een interview zei hij zelfs dat Ethereum en alts meer opleveren maar dat het meer risico is, en dat je als kleine belegger je moet richten op de "bedrijven die op de fundering gebouwd worden".
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204263825
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 16:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Misschien farmed hij wel. hij heeft vast meer dan alleen Bitcoin. In een interview zei hij zelfs dat Ethereum en alts meer opleveren maar dat het meer risico is, en dat je als kleine belegger je moet richten op de "bedrijven die op de fundering gebouwd worden".
Ja met een lening op de lening van bitcoin koopt ie Kishu .

Maar alleen op de bodem en dan verkoopt ie het hoog aan argeloze beleggers.
  dinsdag 29 maart 2022 @ 19:08:13 #275
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204263972
twitter


twitter
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204264195
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 19:08 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
Geen probleem, Vitalik draait gewoon even een paar blocks terug!
pi_204269043
Oke bear season afgelopen ik ben er weer :)
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_204269656


Kraken support deposits en withdrawals over het Lightning Network.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204269676
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2022 09:06 schreef dimmak het volgende:
Environmental Groups Pressure Bitcoin Community to Lower Energy Use

O.a. Ripple founder zit achter een campagne om het consensus mechanisme van Bitcoin te laten veranderen naar POS. :') Snappen die mensen nou niet dat POW de uitvinding en niet blockchain, of zit er een andere angenda achter en willen ze juist door POS meer invloed krijgen over Bitcoin?
https://www.bloomberg.com(...)hange-bitcoin-s-code
O.a. Greenpeace zit hier dus ook achter.

twitter

Zouden ze weten wat er met de laatste Blocksize war is gebeurt? Slinger die nodes maar aan mannen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204269702
POLL
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204269823
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 08:01 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]

Kraken support deposits en withdrawals over het Lightning Network.
Max withdrawal is nu al 0.1 BTC, nice!

Edit: even geprobeerd, damn dat werkt wel lekker! ^O^

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2022 08:44:09 ]
pi_204270297
De lightning netwerk is gecentraliseerd



https://cointelegraph.com(...)ected-by-researchers
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204270343
Waves blijven maar pompen. Op weg naar de top 10 _O-
blablablabla
pi_204270387
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:03 schreef firefly3 het volgende:
De lightning netwerk is gecentraliseerd

[ afbeelding ]

https://cointelegraph.com(...)ected-by-researchers
Alsof jou dat wat interesseert. Al je maar snel geld kan pakken, ja toch?

Wel goed dat je inmiddels het bestaan van LN erkend, dat is al een hele vooruitgang sinds de laatste keer.
pi_204270446
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:03 schreef firefly3 het volgende:
De lightning netwerk is gecentraliseerd

[ afbeelding ]

https://cointelegraph.com(...)ected-by-researchers
De capaciteit van LN sinds dat artikel is x4 gegaan en het aantal kanalen x3. Kom dan in elk geval met recente bronnen. En hoewel grote hubs nog steeds zorgelijk zijn, maakt het voor een 2e laat niet heel veel uit. Ze kunnen immers geen invloed uitoefenen op het netwerk, slechts voor privacy kan het nadelen hebben. Er zijn verschillende vormen van decentralisatie met verschillende gevaren. Je funds zijn nog steeds opgeslagen in een decentraal netwerk (layer 1) en je hoeft met Lightning geen gebruik te maken van grote hubs. Paypal en Cashapp zijn nog gecentraliseerder en zijn in principe ook een layer 2 betaal oplossing voor Bitcoin. Bitcoin magazine heeft hier ook een artikel over geschreven.

Dus leg nu eens uit wat precies het probleem is in plaats van iets posten zonder context.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204270558
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:28 schreef dimmak het volgende:

[..]
De capaciteit van LN sinds dat artikel is x4 gegaan en het aantal kanalen x3. Kom dan in elk geval met recente bronnen. En hoewel grote hubs nog steeds zorgelijk zijn, maakt het voor een 2e laat niet heel veel uit. Ze kunnen immers geen invloed uitoefenen op het netwerk, slechts voor privacy kan het nadelen hebben. Er zijn verschillende vormen van decentralisatie met verschillende gevaren. Je funds zijn nog steeds opgeslagen in een decentraal netwerk (layer 1) en je hoeft met Lightning geen gebruik te maken van grote hubs. Paypal en Cashapp zijn nog gecentraliseerder en zijn in principe ook een layer 2 betaal oplossing voor Bitcoin. Bitcoin magazine heeft hier ook een artikel over geschreven.

Dus leg nu eens uit wat precies het probleem is in plaats van iets posten zonder context.
Het is vrij simpel. In sommige landen wordt je vermoord als de regering ziet dat je een bak geld verstuurd. Daar zou Bitcoin de oplossing voor zijn. Het lightningnetwerk dus totaal niet en vernietigd die decentraliteit en anonimiteit hiervan.

Dus ben je weer terug bij af.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204270593
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:41 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is vrij simpel. In sommige landen wordt je vermoord als de regering ziet dat je een bak geld verstuurd. Daar zou Bitcoin de oplossing voor zijn. Het lightningnetwerk dus totaal niet en vernietigd die decentraliteit en anonimiteit hiervan.

Dus ben je weer terug bij af.
:') Duidelijk weer vuurvliegje
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator woensdag 30 maart 2022 @ 10:47:33 #288
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204270633
Vechain _O_

@Wereldgozer 199 stats incoming.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_204270696
quote:
7s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:44 schreef dimmak het volgende:

[..]
:') Duidelijk weer vuurvliegje
Dit is toch altijd het argument geweest voor Bitcoin, onafhankelijk zijn van de regering, vooral in landen waar er oorlog heerst en dictatorschap? Daar zie ik het lightningnetwerk geen bijdrage aan geven. Als ik het mis heb, kun je het gewoon zeggen en uitleggen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204270807
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit is toch altijd het argument geweest voor Bitcoin, onafhankelijk zijn van de regering, vooral in landen waar er oorlog heerst en dictatorschap? Daar zie ik het lightningnetwerk geen bijdrage aan geven. Als ik het mis heb, kun je het gewoon zeggen en uitleggen.
Ja klopt, Canada had met 1 druk op de knop de LN transacties van de truckers geblockeerd, LN werkt niet!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2022 11:06:14 ]
pi_204270828
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 10:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit is toch altijd het argument geweest voor Bitcoin, onafhankelijk zijn van de regering, vooral in landen waar er oorlog heerst en dictatorschap? Daar zie ik het lightningnetwerk geen bijdrage aan geven. Als ik het mis heb, kun je het gewoon zeggen en uitleggen.
Ik leg het al uit in de post die je quote. Hoe kunnen hubs/grote nodes betalingen tegenhouden en mensen laten oppakken? Mensen hoeven geen gebruik te maken van die nodes. Ze kunnen ook een kanaal naar elkaar openen, of zelf een route bouwen en grote nodes uitsluiten.

[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 30-03-2022 11:13:48 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204270884
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 11:08 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik leg het al uit in de post die je quote. Hoe kunnen hubs/grote nodes betalingen tegenhouden en mensen laten oppakken? Mensen hoeven geen gebruik te maken van die nodes. Ze kunnen ook een kanaal naar elkaar openen, of zelf een route bouwen en grote nodes uitsluiten.
Is dit k in Afghanistan gebeurt? Gingen mensen toen lightning network nodes opzetten? Of zijn mensen in dit soort landen niet zo technisch en is het opzetten hiervan in oorlogsituaties enz niet echt mogelijk? Ik denk vooral het laatste.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204270984
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 11:17 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Is dit k in Afghanistan gebeurt? Gingen mensen toen lightning network nodes opzetten? Of zijn mensen in dit soort landen niet zo technisch en is het opzetten hiervan in oorlogsituaties enz niet echt mogelijk? Ik denk vooral het laatste.
Zit je onder een strict regime zou ik sowieso op de base layer blijven, die optie heb je gewoon. In Oekrane waren de laatste weken de meeste betalingen ook onchain. Maar mocht je Lightning willen gebruiken, zou dat ook non custodial kunnen zonder grote nodes te gebruiken. Node software is tegenwoordig laagdrempelig en met minimale hardware te gebruiken. Alleen een telefoon is zelfs al genoeg.

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 30-03-2022 11:36:45 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204271574
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 30 maart 2022 @ 12:25:55 #295
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_204271672
Toch blij dat ik ZIL nog even gescoord heb vorige maand :)
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_204272372
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 11:28 schreef dimmak het volgende:

[..]
Zit je onder een strict regime zou ik sowieso op de base layer blijven, die optie heb je gewoon. In Oekrane waren de laatste weken de meeste betalingen ook onchain. Maar mocht je Lightning willen gebruiken, zou dat ook non custodial kunnen zonder grote nodes te gebruiken. Node software is tegenwoordig laagdrempelig en met minimale hardware te gebruiken. Alleen een telefoon is zelfs al genoeg.
Daarom zie ik Lightning ook meer als een pleister. Het mooiste zou zijn als Bitcoin het lightning network niet nodig zou hebben want het brengt alleen technische drempels en centraliteit met zich mee.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204272448
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Daarom zie ik Lightning ook meer als een pleister. Het mooiste zou zijn als Bitcoin het lightning network niet nodig zou hebben want het brengt alleen technische drempels en centraliteit met zich mee.
Er gaat nooit een layer 1 crypto komen met dezelfde eigenschappen als Bitcoin die alle transacties van de mensheid aan zou kunnen. Er is ook niks mis met Bitcoin als settlement layer. Schalen kan via andere wegen en hoewel het gebruiksgemak nu misschien nog niet goed genoeg is gaat dat met enorme stappen vooruit. Bitcoin is dan ook een work in progress. Dat houdt niet in dat er geen pogingen zijn om te schalen op de baselayer. Taproot is daar een recent voorbeeld van.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204272695
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:24 schreef dimmak het volgende:

[..]
Er gaat nooit een layer 1 crypto komen met dezelfde eigenschappen als Bitcoin die alle transacties van de mensheid aan zou kunnen. Er is ook niks mis met Bitcoin als settlement layer. Schalen kan via andere wegen en hoewel het gebruiksgemak nu misschien nog niet goed genoeg is gaat dat met enorme stappen vooruit. Bitcoin is dan ook een work in progress. Dat houdt niet in dat er geen pogingen zijn om te schalen op de baselayer. Taproot is daar een recent voorbeeld van.
We gaan het zien wat de toekomst ons brengt. Ik zie namelijk dat er veel om de use-case van Bitcoin heen wordt gedraaid met allerlei quick-fixes maar uiteindelijk zie ik meer development aan de kant van Ethereum bijv.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204272805
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:40 schreef firefly3 het volgende:

[..]
We gaan het zien wat de toekomst ons brengt. Ik zie namelijk dat er veel om de use-case van Bitcoin heen wordt gedraaid met allerlei quick-fixes maar uiteindelijk zie ik meer development aan de kant van Ethereum bijv.
Juist Ethereum zit vast met pleisters en staat op het punt om te knappen. Lees de kritieken maar van Vitalik en ETH devs. De ontwikkeling van Bitcoin gaat gestaag met een reden.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204272809
En
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204272812
Dicht
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')