abonnement Unibet Coolblue
pi_203944897


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
  vrijdag 4 maart 2022 @ 22:25:14 #2
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_203945824
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2022 21:32 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
De Nasdaq 100 index staat nog steeds ontzettend hoog. Meer dan 50 procent lijkt me zwaar overdreven.
De 10 grootste bedrijven aan de Nasdaq wegen voor 40% mee in de koers van de Nasdaq100. De zwaarste klappen zijn niet gevallen bij de Apples en Alphabets.
pi_203946121
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2022 22:25 schreef BasEnAad het volgende:

[..]
De 10 grootste bedrijven aan de Nasdaq wegen voor 40% mee in de koers van de Nasdaq100. De zwaarste klappen zijn niet gevallen bij de Apples en Alphabets.
Kun je nagaan, dat kan dus alleen maar weer beter gaan. ;)
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  vrijdag 4 maart 2022 @ 22:51:22 #4
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_203946482
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2022 22:36 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Kun je nagaan, dat kan dus alleen maar weer beter gaan. ;)
Is meer iets voor TheFreshPrince in AEX / Beursvloer #306 - Oil supercycle!
Maare de geldpers staat nog steeds aan en de rente is laag, alsnog kan er wel 30% vanaf om tot koerswinstverhoudingen te komen die in het historische plaatje passen.
pi_203947529
Statement van CZ. Goed verhaal wel
https://www.binance.com/e(...)o-421499824684903532
pi_203949707
Mijn alts hebben het beter gedaan dan Bitcoin zie ik, Bitcoin -7%, mensen hadden het niet verwacht. Ergste was er toch al zeiden sommigen?

Feit is, het kan altijd lager. Ook met zoveel hopium.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 5 maart 2022 @ 09:58:34 #7
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203949778
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2022 23:57 schreef Roellie80 het volgende:
Statement van CZ. Goed verhaal wel
https://www.binance.com/e(...)o-421499824684903532
'ja maar de oligarchen zijn allemaal bitcoinwhales geworden de afgelopen week blablabla'
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 5 maart 2022 @ 10:00:59 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203949809
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 09:53 schreef firefly3 het volgende:
Mijn alts hebben het beter gedaan dan Bitcoin zie ik, Bitcoin -7%, mensen hadden het niet verwacht. Ergste was er toch al zeiden sommigen?

Feit is, het kan altijd lager. Ook met zoveel hopium.
Zelden iemand gezien die zo vaak gelijk heeft _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203950743
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 10:00 schreef fathank het volgende:

[..]
Zelden iemand gezien die zo vaak gelijk heeft _O_
Zeer eenvoudig, wanneer @10mil.bitcoin en @dimmak met hopium beginnen rond te strooien crasht Bitcoin altijd
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 5 maart 2022 @ 11:18:04 #10
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203950797
Kan ik ergens jouwn mandje met muntjes volgen? Heb je een Twitteraccount ofzo? Of kan ik ergens in jouwn indexfund investeren net zoals bij DeGriro bijvoorbeeld? Wil ook wel zoveel verdienen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203951643
Weet iemand of de GGD ook bitcoin donaties accepteert?

Ik doneer wel leuk bitcoin aan Canada en Oekraine, maar zo te zien is de gezondheidszorg het in Nederland ook goed gebruiken.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-03-2022 12:38:44 ]
pi_203952237
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 11:18 schreef fathank het volgende:
Kan ik ergens jouwn mandje met muntjes volgen? Heb je een Twitteraccount ofzo? Of kan ik ergens in jouwn indexfund investeren net zoals bij DeGriro bijvoorbeeld? Wil ook wel zoveel verdienen
Inderdaad, laat eens wat zien van je mooie portfolio. Sinds begin van dit jaar heeft BTC slechts 7.8% dominantie gewonnen. Maar jij zit natuurlijk net in de juiste alts. Was ik maar zo slim als @firefly3



[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-03-2022 13:27:12 ]
pi_203953786
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 13:26 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Inderdaad, laat eens wat zien van je mooie portfolio. Sinds begin van dit jaar heeft BTC slechts 7.8% dominantie gewonnen. Maar jij zit natuurlijk net in de juiste alts. Was ik maar zo slim als @:firefly3

[ afbeelding ]
Maar Bitcoin staat op dezelfde plek als een jaar geleden. Daarom heb ik een positie in stablecoins die 20% rente gereren en ik vooral vlakbij de bitcoin top van 60K gekocht had. Als Bitcoin een nieuwe ATH bereikt moet je altijd steeds meer stablecoins kopen. Als je dit niet doet, tja. Een eenvoudig truukje, maar werkt zeer goed.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203953827
Als Bitcoin maanden lang een nieuwe ATH creëert en je blijft DCA'en, dan vraag je er gewoon om om een paar maanden later klappen te krijgen
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 5 maart 2022 @ 19:46:02 #15
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_203957087
Vandaag m'n familie mee uiteten genomen.

Zouden jullie ook een keer moeten doen.
  zondag 6 maart 2022 @ 07:22:31 #16
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203964660
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 19:46 schreef Plots het volgende:
Vandaag m'n familie mee uiteten genomen.

Zouden jullie ook een keer moeten doen.
Niet gewoon de hele dag grafiekjes krijgen en crypto forums F5-en :')
Man of Steal.
pi_203964873
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 15:45 schreef firefly3 het volgende:
Als Bitcoin een nieuwe ATH bereikt moet je altijd steeds meer stablecoins kopen.
Klopt. Op $20k alles in stables gezet. Geweldig advies.

Nu nog even op de bodem zodat ik op $20k alles weer terug kan zetten in bitcoin.

#supertrader

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 06-03-2022 08:24:00 ]
pi_203968997
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 19:46 schreef Plots het volgende:
Vandaag m'n familie mee uiteten genomen.

Zouden jullie ook een keer moeten doen.
Waarom zou ik jouw familie mee uit eten nemen?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203969964
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 08:20 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Klopt. Op $20k alles in stables gezet. Geweldig advies.

Nu nog even op de bodem zodat ik op $20k alles weer terug kan zetten in bitcoin.

#supertrader
Als je alles op stables zet kun je niet de familie van @Plots uit eten nemen
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203970885
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 16:01 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je alles op stables zet kun je niet de familie van @:Plots uit eten nemen
Wacht, je gaat de users die heel erg benieuwd zijn naar je extreem outperforming shitcoins nu teleur stellen?

Als je dan echt goed wilt trollen, maak dan op zijn minst een goede portfolio. Achteraf moet dat samensteller ervan niet zo moeilijk zijn..
  maandag 7 maart 2022 @ 07:41:37 #21
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203978936
Goedemorgen mede cryptocurrency investeerders. Gisteren gezellig uit eten geweest met de ouders van Plots. Vandaag weer even grafiekjes kijken :7
Man of Steal.
pi_203979392
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 07:41 schreef SuperNeger het volgende:
Goedemorgen mede cryptocurrency investeerders. Gisteren gezellig uit eten geweest met de ouders van Plots. Vandaag weer even grafiekjes kijken :7
Eindelijk je schoonouders ontmoet?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203979498
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 15:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Maar Bitcoin staat op dezelfde plek als een jaar geleden. Daarom heb ik een positie in stablecoins die 20% rente gereren en ik vooral vlakbij de bitcoin top van 60K gekocht had. Als Bitcoin een nieuwe ATH bereikt moet je altijd steeds meer stablecoins kopen. Als je dit niet doet, tja. Een eenvoudig truukje, maar werkt zeer goed.
Dus als jij het over je alts hebt dan gaat het over stablecoins. Goed om te weten
pi_203979523
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 09:07 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dus als jij het over je alts hebt dan gaat het over stablecoins. Goed om te weten
Ik heb alles. Waarom zou je all in gaan op bitcoin, altcoins of stablecoins? Momenteel zijn het mijn farms en stablecoins die heerlijk rente generen zodat ik iedere week gratis met de familie van Plots uit eten kan gaan.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203979794
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 09:10 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb alles. Waarom zou je all in gaan op bitcoin, altcoins of stablecoins? Momenteel zijn het mijn farms en stablecoins die heerlijk rente generen zodat ik iedere week gratis met de familie van Plots uit eten kan gaan.
Ik zit voor bijna 100% in Bitcoin omdat ik denk dat een goede investering is. Het is lastig de juiste alt te kiezen die BTC zal out performen. En nu helemaal, sinds de dominantie al een tijdje rond die 40% zit wat historisch vrij laag is. De dominantie kan altijd lager, maar dan moet je dus goed gokken welke alt in dit gat zal springen. Dikke APY's is leuk, maar bij teveel volatiliteit maakt dat niet zoveel uit
pi_203980047
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 09:45 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik zit voor bijna 100% in Bitcoin omdat ik denk dat een goede investering is. Het is lastig de juiste alt te kiezen die BTC zal out performen. En nu helemaal, sinds de dominantie al een tijdje rond die 40% zit wat historisch vrij laag is. De dominantie kan altijd lager, maar dan moet je dus goed gokken welke alt in dit gat zal springen. Dikke APY's is leuk, maar bij teveel volatiliteit maakt dat niet zoveel uit
Meestal als Bitcoin 10% stijgt tijdens een leg up, stijgen alts met 20%. In deze periode pak ik gewoon alts die zo laag mogelijk staan. Heb hiernaast altijd stablecoins met 20% vaste inkomen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203980246
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 10:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Meestal als Bitcoin 10% stijgt tijdens een leg up, stijgen alts met 20%.
En dat is andersom net zo. Sterker nog, over de afgelopen maanden hebben alts slechter gepresteerd.

Maar je weet zelf ook, dat je eeuwige roem krijgt als je alts koopt, en dit met ons deelt voordat ze omhoog gaan. Achteraf heeft niemand er wat aan. Niemand zit altijd in de juiste posities.
pi_203980517
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 10:22 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
En dat is andersom net zo. Sterker nog, over de afgelopen maanden hebben alts slechter gepresteerd.

Maar je weet zelf ook, dat je eeuwige roem krijgt als je alts koopt, en dit met ons deelt voordat ze omhoog gaan. Achteraf heeft niemand er wat aan. Niemand zit altijd in de juiste posities.
Juist als zij super laag gaan staan, moet je alts kopen.

Ik heb o.a. Kishu gekocht nu het nog laag staat. Wacht maar af als Bitcoin op de 60K zit, wat Kishu dan doet.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203980685
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 10:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Juist als zij super laag gaan staan, moet je alts kopen.

Ik heb o.a. Kishu gekocht nu het nog laag staat. Wacht maar af als Bitcoin op de 60K zit, wat Kishu dan doet.
Ok, Kishu dus. rank 3044 op CMC. Jammer dat we hier geen #remindme functie hebben

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-03-2022 11:01:17 ]
pi_203980800
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 11:01 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ok, Kishu dus. rank 3044 op CMC. Jammer dat we hier geen #remindme functie hebben
Yep, ik verwacht dat Kishu de nieuwe Shiba wordt, zoals Shiba de nieuwe Dogecoin is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 7 maart 2022 @ 11:24:23 #31
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203980933
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 11:11 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Yep, ik verwacht dat Kishu de nieuwe Shiba wordt, zoals Shiba de nieuwe Dogecoin is.
En deze verwachtingen zijn gebaseerd op? Heb wel wat gehoord van deze coin maar is al paar maanden geleden. Du sben wel benieuwd waar je deze kan halen en op welke exchanges je verwacht dat ie komt
Man of Steal.
pi_203980946
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 11:24 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
En deze verwachtingen zijn gebaseerd op? Heb wel wat gehoord van deze coin maar is al paar maanden geleden. Du sben wel benieuwd waar je deze kan halen en op welke exchanges je verwacht dat ie komt
Dit inderdaad. Zijn toch talloze meme coin klonen in deze categorie.
pi_203980955
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 11:14 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zeer eenvoudig, wanneer @:10mil.bitcoin en @:dimmak met hopium beginnen rond te strooien crasht Bitcoin altijd
:') Begint een beetje zielig te worden die obsessie van je.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203980987
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 11:24 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
En deze verwachtingen zijn gebaseerd op? Heb wel wat gehoord van deze coin maar is al paar maanden geleden. Du sben wel benieuwd waar je deze kan halen en op welke exchanges je verwacht dat ie komt
Het is o.a. verkrijgbaar op Hotbit. Komt in de toekomst wss op Kucoin en Binance. Verwachtingen gebaseerd op hoeveel media exposure zij hebben, een goed development team dat bezig is met Kishuverse (Metaverse) enz.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203981001
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 11:25 schreef dimmak het volgende:

[..]
:') Begint een beetje zielig te worden die obsessie van je.
Niet echt, ik gebruik jullie als opposite indicator.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203981045
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 11:29 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet echt, ik gebruik jullie als opposite indicator.
Succes pik.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 maart 2022 @ 12:04:39 #37
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203981461
FTM is dood trouwens na het nieuws dat de maker het project verlaten heeft
Man of Steal.
  maandag 7 maart 2022 @ 12:12:50 #38
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203981603
Rip yearn.fi
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203981761
Met 200 coins heb je er een dag taak aan om te checken welke coin die dag weer gerugged is...
pi_203981931
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2022 12:12 schreef fathank het volgende:
Rip yearn.fi
twitter
  maandag 7 maart 2022 @ 12:35:29 #41
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203981945
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 12:23 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Met 200 coins heb je er een dag taak aan om te checken welke coin die dag weer gerugged is...
Daarom moet je ook alleen de goeie coins kiezen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203982179
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 12:23 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Met 200 coins heb je er een dag taak aan om te checken welke coin die dag weer gerugged is...
Kwestie van tevoren je huiswerk doen. Ja ik heb er misschien wel 400 uur aan besteed.Of je kunt sadstacken
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203982344
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2022 12:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Daarom moet je ook alleen de goeie coins kiezen
Moet toegeven dat achteraf mooi woont!
pi_203983106
Weer SEPA overboekingen op Binance!

Behalve voor Nederlanders :7
pi_203984233
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 13:56 schreef Roellie80 het volgende:
Weer SEPA overboekingen op Binance!

Behalve voor Nederlanders :7
Het is de schuld van de Rabobank.
pi_203989933
De enorme gasprijzen zullen vooral de mensen met een huurwoning hard raken. Wat doet dit denken jullie met het budget van mensen die normaal gesproken Bitcoin kunnen kopen? Zal hierdoor Bitcoin nog verder dalen, zoals vandaag?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 7 maart 2022 @ 22:03:52 #47
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203990633
Had gelezen dat USA crypto in the ban gaat doen. Of zwaar gaat reguleren.
Man of Steal.
pi_203990760
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 22:03 schreef SuperNeger het volgende:
Had gelezen dat USA crypto in the ban gaat doen. Of zwaar gaat reguleren.
Klopt, China gaat het ook bannen binnenkort. Jij blij, kan je voor $10 inkopen straks.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 00:27:30 #49
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203992009
Belangrijker: hoe lang voordat ik die crypto com visa kaart in huis heb nadat ie op issued staat?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  dinsdag 8 maart 2022 @ 07:33:38 #50
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203992640
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 00:27 schreef stinkie het volgende:
Belangrijker: hoe lang voordat ik die crypto com visa kaart in huis heb nadat ie op issued staat?
Was bij mij 2 weken, maar hoor laatste tijd verhalen over 2 tot 4 maanden.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 maart 2022 @ 07:33:54 #51
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203992642
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 22:12 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Klopt, China gaat het ook bannen binnenkort. Jij blij, kan je voor $10 inkopen straks.
lol china heeft t al zovaak gedaan

Wanneer de USA het gaat doen heb je wel problemene

https://www.usnews.com/ne(...)y-expected-this-week

https://www.euronews.com/(...)ukraine-war-sanction
Man of Steal.
pi_203992673
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2022 22:03 schreef SuperNeger het volgende:
Had gelezen dat USA crypto in the ban gaat doen. Of zwaar gaat reguleren.
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 07:33 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
lol china heeft t al zovaak gedaan

Wanneer de USA het gaat doen heb je wel problemene

https://www.usnews.com/ne(...)y-expected-this-week

https://www.euronews.com/(...)ukraine-war-sanction
Lees je je eigen linkjes wel? Staat helemaal niks over crypto in de ban doen. Het gaat om regulering afstemmen met bondgenoten en rekening houden met het omzeilen van sancties door Russen. Er wordt expliciet verteld dat crypto een toekomst heeft in de VS.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 07:41:38 #53
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203992680
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 07:39 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
[..]
Lees je je eigen linkjes wel? Staat helemaal niks over crypto in de ban doen. Het gaat om regulering afstemmen met bondgenoten en rekening houden met het omzeilen van sancties door Russen. Er wordt expliciet verteld dat crypto een toekomst heeft in de VS.
Bullish voor XRP dus.
Man of Steal.
pi_203992761
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 07:41 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bullish voor XRP dus.
Het is grappig om mensen van het ene uiterste naar het andere uiterste te zien gaan in seconds..
pi_203993025
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 07:39 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
[..]
Lees je je eigen linkjes wel? Staat helemaal niks over crypto in de ban doen. Het gaat om regulering afstemmen met bondgenoten en rekening houden met het omzeilen van sancties door Russen. Er wordt expliciet verteld dat crypto een toekomst heeft in de VS.
Vorige jaar ging crypto ook omlaag vanwege het opzetten van die bill en verwachte regulering. Zegt "sell the news" jou iets?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203993056
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 08:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Vorige jaar ging crypto ook omlaag vanwege het opzetten van die bill en verwachte regulering. Zegt "sell the news" jou iets?
Leg eens wat "sell the news" volgens jou betekent. Volgens mij sla je de plank hier namelijk weer volledig mis
pi_203993092
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 08:40 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Leg eens wat "sell the news" volgens jou betekent. Volgens mij sla je de plank hier namelijk weer volledig mis
Buy the rumour, sell the news als er iets goeds gaat komen. Soort van pump & dump.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203993130
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 08:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Buy the rumour, sell the news als er iets goeds gaat komen. Soort van pump & dump.
Inderdaad. Ik snap niet hoe je dat plaatst in verhouding tot negatief nieuws / regulatie van crypto
pi_203993172
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 08:48 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Inderdaad. Ik snap niet hoe je dat plaatst in verhouding tot negatief nieuws / regulatie van crypto
Regulatie van crypto wordt vaak gezien als goed nieuws. Dan is er geen sprake van een ban en wordt crypto toegankelijker voor grote bedrijven. Mini pump hebben we al gehad vorige week.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203993199
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 08:52 schreef firefly3 het volgende:
Regulatie van crypto wordt vaak gezien als goed nieuws. Dan is er geen sprake van een ban en wordt crypto toegankelijker voor grote bedrijven. Mini pump hebben we al gehad vorige week.
Volgens mij wordt regulatie door veel cryptofanaten vaak als negatief gezien. Het is in elk geval niet een unaniem positief iets. Derhalve lijkt me dat je het scenario "Buy the rumor, sell the news" hier niet echt op kan toepassen.

Maar zelfs al zou je dan doen, en zoals je aangeeft de pump vorige week al geweest is, dan heeft de dump ook al plaatsgevonden, niet?
pi_203993267
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 08:56 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Volgens mij wordt regulatie door veel cryptofanaten vaak als negatief gezien. Het is in elk geval niet een unaniem positief iets. Derhalve lijkt me dat je het scenario "Buy the rumor, sell the news" hier niet echt op kan toepassen.

Maar zelfs al zou je dan doen, en zoals je aangeeft de pump vorige week al geweest is, dan heeft de dump ook al plaatsgevonden, niet?
Met cryptofantaten bedoel je waarschijnlijk de anarchie maximalisten. Zij hebben een onwerkelijk anarchistisch beeld van decentralisatie in een wereld waarbij centralisatie de hoofdrol speelt in alles wat we doen. Niet voor niets dat veel van die mensen Baudet stemmers zijn en coronawappies zijn geworden of PRO-rusland zijn.

De realististen onder ons zien het als goed nieuws voor crypto adoptie en zien een mini-pump-tijdens-een-oorlog als een volwaardige pump. De huidige dump is niet echt de dump, maar de mensen die het niet meer volhouden. De echte dump kan nog komen. (Met nadruk op kan, ik ben geen toekomstvoorspeller).
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203993345
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 09:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Met cryptofantaten bedoel je waarschijnlijk de anarchie maximalisten. Zij hebben een onwerkelijk anarchistisch beeld van decentralisatie in een wereld waarbij centralisatie de hoofdrol speelt in alles wat we doen. Niet voor niets dat veel van die mensen Baudet stemmers zijn en coronawappies zijn geworden of PRO-rusland zijn.

De realististen onder ons zien het als goed nieuws voor crypto adoptie en zien een mini-pump-tijdens-een-oorlog als een volwaardige pump. De huidige dump is niet echt de dump, maar de mensen die het niet meer volhouden. De echte dump kan nog komen. (Met nadruk op kan, ik ben geen toekomstvoorspeller).
Je zag weer een kans om een sneer te geven aan de BTC maxi's. En, opgelucht?

Als je zo al deze mensen op een hoop gooit, dan zijn het er aardig wat. En ben je het dus met me eens dat regulatie niet unaniem als iets positiefs gezien wordt. Maargoed, jij verpkaard een pump van afgelopen week door een "Buy the rumor". Welke dat dan ook mag zijn.
pi_203993504
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 09:14 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Je zag weer een kans om een sneer te geven aan de BTC maxi's. En, opgelucht?

Als je zo al deze mensen op een hoop gooit, dan zijn het er aardig wat. En ben je het dus met me eens dat regulatie niet unaniem als iets positiefs gezien wordt. Maargoed, jij verpkaard een pump van afgelopen week door een "Buy the rumor". Welke dat dan ook mag zijn.
Ik heb hier niet specifiek over BTC maxi's. Je hebt ook crypto maxi's maar ook aandelen of fiat maxi's enz, als in extremistische zin. Je kunt niet ontkennen dat veel mensen in de cryptowereld aan de extreme politieke kant van het spectrum zitten. De grote whales zijn gematigd en weten dat crypto adoptie tijd en moeite kost.

Wetgevers hebben hier veel verstand van en weten dat het reguleren van crypto zeer ingewikkeld is, maar dat het óók nodig is in een land zoals de VS. De rumor is/was of Biden nu daadwerkelijk tijd heeft om dit te ondertekenen nu de oorlog gaande is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203993509
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 09:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Met cryptofantaten bedoel je waarschijnlijk de anarchie maximalisten. Zij hebben een onwerkelijk anarchistisch beeld van decentralisatie in een wereld waarbij centralisatie de hoofdrol speelt in alles wat we doen. Niet voor niets dat veel van die mensen Baudet stemmers zijn en coronawappies zijn geworden of PRO-rusland zijn.

De realististen onder ons zien het als goed nieuws voor crypto adoptie en zien een mini-pump-tijdens-een-oorlog als een volwaardige pump. De huidige dump is niet echt de dump, maar de mensen die het niet meer volhouden. De echte dump kan nog komen. (Met nadruk op kan, ik ben geen toekomstvoorspeller).
Mogge pik. Lekker geslapen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203993516
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 09:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
Mogge pik. Lekker geslapen?
jazeker, jij ook?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:00:45 #66
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203993834
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 09:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Met cryptofantaten bedoel je waarschijnlijk de anarchie maximalisten. Zij hebben een onwerkelijk anarchistisch beeld van decentralisatie in een wereld waarbij centralisatie de hoofdrol speelt in alles wat we doen. Niet voor niets dat veel van die mensen Baudet stemmers zijn en coronawappies zijn geworden of PRO-rusland zijn.

De realististen onder ons zien het als goed nieuws voor crypto adoptie en zien een mini-pump-tijdens-een-oorlog als een volwaardige pump. De huidige dump is niet echt de dump, maar de mensen die het niet meer volhouden. De echte dump kan nog komen. (Met nadruk op kan, ik ben geen toekomstvoorspeller).
De echte dump gaat denk ik tussen nu en 2 maanden komen. tussen de $12,8k en $21k
Man of Steal.
pi_203994024
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 09:30 schreef firefly3 het volgende:
De rumor is/was of Biden nu daadwerkelijk tijd heeft om dit te ondertekenen nu de oorlog gaande is.
Dat denk ik ook. De rumor was dat hij na de middagwandeling wel even tijd heeft een krabbel te zetten
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:00 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De echte dump gaat denk ik tussen nu en 2 maanden komen. tussen de $12,8k en $21k
De echte pump gaat denk ik tussen nu en 4 maanden komen. tussen de $50.7k en $63.9k
pi_203994098
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat denk ik ook. De rumor was dat hij na de middagwandeling wel even tijd heeft een krabbel te zetten
[..]
De echte pump gaat denk ik tussen nu en 4 maanden komen. tussen de $50.7k en $63.9k
Het ondertekenen was al uitgesteld
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203994120
Een vriendelijke reminder om je Bitcoin/crypto op te geven bij je belasting aanslag. Ook als het nog om kleinere bedragen gaat. Het kan je een hoop narigheid schelen in de toekomst.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:30:45 #70
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203994184
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 07:33 schreef fathank het volgende:

[..]
Was bij mij 2 weken, maar hoor laatste tijd verhalen over 2 tot 4 maanden.
Mmm dat is dus 3.5K dat nu alleen Netflix oplevert en een verdwaalde online aankoop
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203994397
twitter


Misschien een baan zoeken bij Morgan Stanley Firefly? Het ontbreekt deze grote beheerder namelijk van een visie.
pi_203994430
quote:
4s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:24 schreef dimmak het volgende:
Een vriendelijke reminder om je Bitcoin/crypto op te geven bij je belasting aanslag. Ook als het nog om kleinere bedragen gaat. Het kan je een hoop narigheid schelen in de toekomst.
Lastig om uit te zoeken wat ik op 1 januari had als ik steeds bijkoop elke maand ;(
pi_203994459
quote:
4s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:50 schreef Leonos het volgende:

[..]
Lastig om uit te zoeken wat ik op 1 januari had als ik steeds bijkoop elke maand ;(
Daarom maak je op 1 januari een print screen en overzicht in Excel
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:52:17 #74
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994460
quote:
4s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:24 schreef dimmak het volgende:
Een vriendelijke reminder om je Bitcoin/crypto op te geven bij je belasting aanslag. Ook als het nog om kleinere bedragen gaat. Het kan je een hoop narigheid schelen in de toekomst.
:')
Man of Steal.
pi_203994475
quote:
4s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:50 schreef Leonos het volgende:

[..]
Lastig om uit te zoeken wat ik op 1 januari had als ik steeds bijkoop elke maand ;(
Zolang het totaal nog onder de ¤50k is hoef je sowieso geen exact bedrag op te geven. Enkel dat je het hebt
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:53:19 #76
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994479
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
De echte pump gaat denk ik tussen nu en 4 maanden komen. tussen de $50.7k en $63.9k
Hoe kom je hierbij dan?
Man of Steal.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:53:41 #77
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203994487
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:52 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
:')
Deze man _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203994489
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:53 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Hoe kom je hierbij dan?
Alles wat jij denkt, maar dan het tegenovergestelde :)
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:54:12 #79
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203994493
Heeft ie over een paar jaar eindelijk een klapper gemaakt kan ie alles inleveren bij de fiscus
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:54:18 #80
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994495
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:53 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Alles wat jij denkt, maar dan het tegenovergestelde :)
Maar welke informatie gebruik je dan om deze pump te noemen?
Man of Steal.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:55:01 #81
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994505
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:53 schreef fathank het volgende:

[..]
Deze man _O_
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:54 schreef fathank het volgende:
Heeft ie over een paar jaar eindelijk een klapper gemaakt kan ie alles inleveren bij de fiscus
Tegen mij die 2e reactie? Ik had in begin december alles verkocht. Ga pas weer bijhalen richting de $20k.

Maar kleine bedragen boeit echt niks.
Man of Steal.
pi_203994521
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:52 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
:')
Groetjes aan de belastinginspecteur wanneer je eindelijk wat hebt om op te geven
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 10:58:58 #83
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994558
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:56 schreef dimmak het volgende:

[..]
Groetjes aan de belastinginspecteur wanneer je eindelijk wat hebt om op te geven
Ja dat zien we tegen die tijd wel als het een waarde heeft. Ligt eraan of de bearmarket tot na 1 januari duurt of niet
Man of Steal.
pi_203994583
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja dat zien we tegen die tijd wel als het een waarde heeft. Ligt eraan of de bearmarket tot na 1 januari duurt of niet
Daar hoef jij je niet druk over de maken want je mist de boat met je 20k lol. Dan valt er ook niet veel op te geven
  dinsdag 8 maart 2022 @ 11:01:24 #85
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994595
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:00 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Daar hoef jij je niet druk over de maken want je mist de boat met je 20k lol. Dan valt er ook niet veel op te geven
Ja bitcoin gaat in 1 rechte lijn naar de 10miljoen!
Man of Steal.
pi_203994656
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:01 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja bitcoin gaat in 1 rechte lijn naar de 10miljoen!
Het uitbreken van een grote oorlog en zelfs met nucleare dreiging. bitcoin trade op $39k

Maar uiteraard gaat je fib level TA het naar 12k brengen :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2022 11:07:44 ]
  dinsdag 8 maart 2022 @ 11:08:27 #87
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994672
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:06 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Het uitbreken van een grote oorlog en zelfs met nucleare dreiging. bitcoin trade op $39k

Maar uiteraard gaat je fib level TA het naar 12k brengen :')
Bitcoin blijft gewoon traden op 60k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 55k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 50k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 45k hoor

Bitcoin blijft gewoon boven de 40k hoor

Bitcoin blijft gewoon op 39k nu hoor
Man of Steal.
pi_203994758
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bitcoin blijft gewoon traden op 60k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 55k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 50k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 45k hoor

Bitcoin blijft gewoon boven de 40k hoor

Bitcoin blijft gewoon op 39k nu hoor
Wie claimt hier dat bitcoin niet volatiel is? -50% en 1000% gains zijn behoorlijk vaak voor gekomen.

Elke cycle kom je mensen tegen die denken het te kunnen timen, wacht lang genoeg en ze gaan altijd ALTIJD rekt. Maar sommige mensen leren het liefst uit eigen ervaring :)

Vandaar de DCA strategie zo succesvol is en vaak word aangeprezen, uiteindelijk is hun average buy lager dan jou buy ooit zal zijn.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 11:17:08 #89
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203994779
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:15 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Wie claimt hier dat bitcoin niet volatiel is? -50% en 1000% gains zijn behoorlijk vaak voor gekomen.

Elke cycle kom je mensen tegen die denken het te kunnen timen, wacht lang genoeg en ze gaan altijd ALTIJD rekt. Maar sommige mensen leren het liefst uit eigen ervaring :)

Vandaar de DCA strategie zo succesvol is en vaak word aangeprezen, uiteindelijk is hun average buy lager dan jou buy ooit zal zijn.
Ga jij maar lekker mensen overhalen de DCA-en voor deze prijzen in deze neerwaartse markt. We zullen het de komende maanden zien. Ik wil graag een goede prijs dus ik wacht wel ff.
Man of Steal.
pi_203994800
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:17 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ga jij maar lekker mensen overhalen de DCA-en voor deze prijzen in deze neerwaartse markt. We zullen het de komende maanden zien. Ik wil graag een goede prijs dus ik wacht wel ff.
Ik ben zelf begonnen met dca na de 2013 hype. Prima strategie was het. Hoeveel mensen ken jij die toen onder de $200 kochten en nog vast houden nu?

[ Bericht 42% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2022 11:19:59 ]
  dinsdag 8 maart 2022 @ 11:20:45 #91
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203994818
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik ben zelf begonnen met dca na de 2013 hype. Prima strategie was het. Hoeveel mensen ken jij die toen onder de $200 kochten en nog vast houden nu?
Ik DCA al 6 jaar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_203994842
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik ben zelf begonnen met dca na de 2013 hype. Prima strategie was het. Hoeveel mensen ken jij die toen onder de $200 kochten en nog vast houden nu?
Ben je miljonair?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 11:26:34 #93
131603 Afwazig
Serious business
pi_203994977
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben je miljonair?
Laten we het zo zeggen, ik heb geen maandelijkse Wajong nodig.
pi_203994994
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:54 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Maar welke informatie gebruik je dan om deze pump te noemen?
Dat zeg ik, hetzelfde als jij, maar dan andersom

quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bitcoin blijft gewoon traden op 60k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 55k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 50k hoor

Bitcoin blijft gewoon traden op 45k hoor

Bitcoin blijft gewoon boven de 40k hoor

Bitcoin blijft gewoon op 39k nu hoor
Bitcoin gaat nooit $1 waard worden

Bitcoin gaat nooit $100 waard worden

Bitcoin gaat nooit $1000 waard worden

Bitcoin gaat nooit $10000 waard worden

Dat dus
pi_203995076
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben je miljonair?
In sats vast wel
pi_203995089
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:35 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Laten we het zo zeggen, ik heb geen maandelijkse Wajong nodig.
Nee dus. Mijn doel is om in deze cycle nog miljonair/multimiljonair te worden. Zit overigens niet in de Wajong (gelukkig nooit geweest ook, gezondheid boven alles). Mijn koopwoning is zelf óók een goede investering gebleken, de vaste lasten die ik hiermee gedrukt heb, is meer geld voor crypto.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203995168
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Nee dus. Mijn doel is om in deze cycle nog miljonair/multimiljonair te worden. Zit overigens niet in de Wajong (gelukkig nooit geweest ook, gezondheid boven alles). Mijn koopwoning is zelf óók een goede investering gebleken, de vaste lasten die ik hiermee gedrukt heb, is meer geld voor crypto.
Mijn eerste aankoop was voor meer dan een miljoen zelfs! Sowieso weet ik niet wat hier precies de relevantie van is...

Strategie DCA > doel meer geld nodig hebben dan om van te leven, waardoor je de strategie kan omdraaien.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2022 11:54:30 ]
pi_203995188
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:53 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Mijn eerste aankoop was voor meer dan een miljoen zelfs! Sowieso weet ik niet wat hier precies de relevantie van is...
Mocht je de waarheid spreken, hoe heb je je eerste miljoen gegenereerd?

Relevantie is groot omdat een tientje per week DCA iedereen wel kan doen. Maar bij grote bedragen de beslissingen die je neemt meer waarde hebben en er meer emoties mee spelen bij de meeste mensen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 12:01:39 #100
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203995246
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:53 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Mijn eerste aankoop was voor meer dan een miljoen zelfs! Sowieso weet ik niet wat hier precies de relevantie van is...

Strategie DCA > doel meer geld nodig hebben dan om van te leven, waardoor je de strategie kan omdraaien.
De eerste keer dat je crypto kocht was dit voor een bedrag van meer dan 1 miljoen euro? :')

En hoe kwam je aan dit geld. Gezien de hoeveelheid schrijffouten die je maakt lijkt het me dat je de loterij dan al had gewonnen of zo?
Man of Steal.
pi_203995253
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:55 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Mocht je de waarheid spreken, hoe heb je je eerste miljoen gegenereerd?

Relevantie is groot omdat een tientje per week DCA iedereen wel kan doen. Maar bij grote bedragen de beslissingen die je neemt meer waarde hebben en er meer emoties mee spelen bij de meeste mensen.
Arbeiten zoals de meeste mensen.

Klopt, maar de meeste investeerders beginnen met kleine bedragen, vandaar dat de DCA methode juist zo goed werkt, je kan een x bedrag per maand weg zetten. En het maakt geen kut uit of bitcoin -50% is gegaan in de periode ervoor (meer sats 4 u!).
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:01 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De eerste keer dat je crypto kocht was dit voor een bedrag van meer dan 1 miljoen euro? :')

En hoe kwam je aan dit geld. Gezien de hoeveelheid schrijffouten die je maakt lijkt het me dat je de loterij dan al had gewonnen of zo?
HAHAHAAH fiat maximalist!
  dinsdag 8 maart 2022 @ 12:02:55 #102
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203995261
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:02 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Arbeiten zoals de meeste mensen.

Klopt, maar de meeste investeerders beginnen met kleine bedragen, vandaar dat de DCA methode juist zo goed werkt, je kan een x bedrag per maand weg zetten. En het maakt geen kut uit of bitcoin -50% is gegaan in de periode ervoor (meer sats 4 u!).
[..]
HAHAHAAH fiat maximalist!
Dus je loopt keihard te liegen en mensen te scammen. Met je ik heb voor 1 miljoen euro aan crypto gekocht. En je "bitcoin gaat naar de 10miljoen"
Man of Steal.
pi_203995329
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:02 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dus je loopt keihard te liegen en mensen te scammen. Met je ik heb voor 1 miljoen euro aan crypto gekocht. En je "bitcoin gaat naar de 10miljoen"
Quote me waar ik dat zeg dan.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 12:09:35 #104
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203995342
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:08 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Quote me waar ik dat zeg dan.
Dat had ik net gedaan.
Man of Steal.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 12:10:16 #105
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203995347
Of is dit een soort van grap voor jou omdat je denkt dat de prijs van bitcoin naar de 10mil gaat? Dat je zo op dat bedrag van een miljoen bent gekomen?

In dat geval denk ik dat Shiba Inu ook naar de ¤100.000 gaat dus mijn eerste aankoop was voor een paar triljard.
Man of Steal.
pi_203995362
Ik las er ook in dat je voor 1 miljoen euro crypto kocht als eerste aankoop..

Het maakt vrij veel uit. Zo zijn er "specialisten" die hele verhalen komen vertellen over crypto of aandelen terwijl zij er maar met een paar honderd of duizend in zitten.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203995438
Vraagje aan de fiat maximalisten.

Als we het hebben over een miljoen euro. Hebben we het dan over een miljoen van vandaag? Of over de 850k koopkracht van die "miljoen" van volgend jaar? Of over een miljoen euro van 20 jaar geleden toen het nog echt waarde had?
pi_203995455
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:11 schreef firefly3 het volgende:

Het maakt vrij veel uit. Zo zijn er "specialisten" die hele verhalen komen vertellen over crypto of aandelen terwijl zij er maar met een paar honderd of duizend in zitten.
Zoals Supernegert dus die niets op geeft aan de belastingdienst?

Telt zijn mening dan niet meer mee in dit topic?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2022 12:18:56 ]
pi_203995511
Plaats hier uw advertentie
pi_203995640
Bitcoin heeft in zekere zin een optisch probleem. De tijdspanne bij elkaar opgeteld waarin de prijs stijgt is veel korter dan de tijdspanne bijelkaar opgeteld waarin de prijs daalt of zijwaarts gaat. Dit schrikt mensen zonder lange termijn visie en zonder geduld af. Die mensen hoppen liever van coin naar coin in de hoop de snelle stijging op korte termijn mee te maken, met ook nog eens het idee dat ze er vroeger bij zijn dan bij Bitcoin en dus het rendement potentieel nóg groter is.

Bitcoin is als een indextracker van de S&P500, altcoins is zelf speculeren op de aandelenmarkt. Historisch en wetenschappelijk is het eerste slimmer, maar dat tweede blijft een verleiding die heel veel mensen niet kunnen weerstaan ondanks dat het dommer is. Wat niet betekent dat je geen geluk kunt hebben.... er zijn dagelijks loterijwinnaars over de hele wereld die hun domheid beloond zien worden. Alleen jij waarschijnlijk niet.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203995730
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Zoals Supernegert dus die niets op geeft aan de belastingdienst?

Telt zijn mening dan niet meer mee in dit topic?
Supernegert is de enige die de boot zou missen als er nu onverwachts een megastijging aankomt. Hij is een soort woordvoerder van de fiat maximalisten. Je moet hem zijn werk laten doen, óf hij wordt de lachende derde, of een huilende derde :Y
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203995799
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:37 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Bitcoin heeft in zekere zin een optisch probleem. De tijdspanne bij elkaar opgeteld waarin de prijs stijgt is veel korter dan de tijdspanne bijelkaar opgeteld waarin de prijs daalt of zijwaarts gaat. Dit schrikt mensen zonder lange termijn visie en zonder geduld af. Die mensen hoppen liever van coin naar coin in de hoop de snelle stijging op korte termijn mee te maken, met ook nog eens het idee dat ze er vroeger bij zijn dan bij Bitcoin en dus het rendement potentieel nóg groter is.

Bitcoin is als een indextracker van de S&P500, altcoins is zelf speculeren op de aandelenmarkt. Historisch en wetenschappelijk is het eerste slimmer, maar dat tweede blijft een verleiding die heel veel mensen niet kunnen weerstaan ondanks dat het dommer is. Wat niet betekent dat je geen geluk kunt hebben.... er zijn dagelijks loterijwinnaars over de hele wereld die hun domheid beloond zien worden. Alleen jij waarschijnlijk niet.
Op de aandelenmarkt heb ik jaren lang tijdens bearmarkets in de winst gezeten terwijl de index op verlies stond. Ja het is moeilijk, zelfs +1% in de winst blijven tijdens bearmarkets is moeilijk. DCA op Bitcoin verslaan is ook super moeilijk.

Hoe moeilijker iets is in het leven, hoe groter de benefits.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203996082
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 12:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Op de aandelenmarkt heb ik jaren lang tijdens bearmarkets in de winst gezeten terwijl de index op verlies stond. Ja het is moeilijk, zelfs +1% in de winst blijven tijdens bearmarkets is moeilijk. DCA op Bitcoin verslaan is ook super moeilijk.
Die korte termijn +1% winst heb je dus niks aan in vergelijk met een Bitcoin DCA strategie op iets langere termijn. En het kost nog veel meer tijd en moeite ook.

quote:
Hoe moeilijker iets is in het leven, hoe groter de benefits.
Als je het leuk vindt en geniet van de spanning en het proces dan zou ik zeggen be my guest. Maar dat verrechtvaardigd niet die haat op Bitcoin maximalisten die gewoonweg verstandiger zijn. Je kunt ze hooguit saai of laf noemen... al zullen ze daar maling aan hebben (ik wel) :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203996162
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 13:11 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Die korte termijn +1% winst heb je dus niks aan in vergelijk met een Bitcoin DCA strategie op iets langere termijn. En het kost nog veel meer tijd en moeite ook.

Dat wist ik in die tijd nog niet, helaas
quote:
[..]
Als je het leuk vindt en geniet van de spanning en het proces dan zou ik zeggen be my guest. Maar dat verrechtvaardigd niet die haat op Bitcoin maximalisten die gewoonweg verstandiger zijn. Je kunt ze hooguit saai of laf noemen... al zullen ze daar maling aan hebben (ik wel) :P
Tja wat is verstandig. Als je van tevoren weet dat iedere cycle een memecoin pump heeft,is het misschien niet verstandig om op "redelijk veilige" memecoins mee te surfen met utility? (Naast je Bitcoin investering uiteraard). Ik heb al 4x de goede memecoin "gegokt". Geluk of hielp mijn vooronderzoek mee? Ik denk het laatste, want ik heb moeite om verlies te kunnen krijgen op een memecoin.

Ik haat trouwens geen bitcoin maximalisten, ik haat wél luie mensen in het algemeen :P
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203996308
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 13:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dat wist ik in die tijd nog niet, helaas
[..]
Tja wat is verstandig. Als je van tevoren weet dat iedere cycle een memecoin pump heeft,is het misschien niet verstandig om op "redelijk veilige" memecoins mee te surfen met utility? (Naast je Bitcoin investering uiteraard). Ik heb al 4x de goede memecoin "gegokt". Geluk of hielp mijn vooronderzoek mee? Ik denk het laatste, want ik heb moeite om verlies te kunnen krijgen op een memecoin.

Ik haat trouwens geen bitcoin maximalisten, ik haat wél luie mensen in het algemeen :P
Een memecoin hoeft toch helemaal geen utility te hebben? Zolang het maar populair wordt. Al geld dat met elke crypto natuurlijk
pi_203996340
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 13:31 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Een memecoin hoeft toch helemaal geen utility te hebben? Zolang het maar populair wordt. Al geld dat met elke crypto natuurlijk
Alleen Dogecoin was bij mij een uitzondering, ik koop verder alleen memecoins met utility.

Dit zijn mijn eisen:
- De makers moeten bekend zijn, (voornaam, achternaam, linkedin)
- Actief twitter kanaal (minstens een post om de paar dagen) en tienduizenden volgers
- Utilities (NFT's, DEX, metaverse etc)
- Verkrijgbaar zijn op de hele kleine exchanges (niet alleen via uniswap), dit verkleint de kans op een rugpull omdat zij aan minimale eisen moeten voldoen
- Lange termijn visie en roadmap
- Whitepaper moet beschikbaar zijn
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203996475
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:52 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Daarom maak je op 1 januari een print screen en overzicht in Excel
Te laat :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:53 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Zolang het totaal nog onder de ¤50k is hoef je sowieso geen exact bedrag op te geven. Enkel dat je het hebt
Ah thanks, weet het wel ongeveer.
pi_203996719
quote:
4s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 13:49 schreef Leonos het volgende:

[..]
Te laat :P
[..]
Ah thanks, weet het wel ongeveer.
Maakt niet uit. In box 3 vink je aan dat je crypto hebt. Je hoeft dan verder niet een bedrag te benoemen
  dinsdag 8 maart 2022 @ 14:20:44 #119
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203996821
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 10:53 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Zolang het totaal nog onder de ¤50k is hoef je sowieso geen exact bedrag op te geven. Enkel dat je het hebt
50 totaal, als alleenstaande fokker.
Of je nou 50k in crypto, cash of aandelen hebt maakt niet uit.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203996869
Vergeet niet dat het over het bedrag van 1 Januari 2021 gaat en niet over 1 Januari 2022.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 maart 2022 @ 16:44:23 #122
131603 Afwazig
Serious business
pi_203998568
Dat PYR hoor je ook weinig meer van heh? Heb de chart net even opgezocht. Rekt.
pi_203998887
waar Dimmachereus idd
What Would Goku Do
  dinsdag 8 maart 2022 @ 17:37:01 #124
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203999258
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 17:05 schreef viagraap het volgende:
waar Dimmachereus idd
Die rijdt rondjes in z'n Volvo

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 16:44 schreef Afwazig het volgende:
Dat PYR hoor je ook weinig meer van heh? Heb de chart net even opgezocht. Rekt.
Rekenend vanaf ath wel. Vanaf ico is het nog steeds een extreem goede roi.

Als ik net zulke cojones als Dima had gehad dan had ik de wekker niet hoeven zetten om 05:15.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203999279
zeer degelijke bak, goed gedaan
What Would Goku Do
pi_204006567
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:17 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ga jij maar lekker mensen overhalen de DCA-en voor deze prijzen in deze neerwaartse markt. We zullen het de komende maanden zien. Ik wil graag een goede prijs dus ik wacht wel ff.
Ga lekker leverage traden man. Dat verdien je.
pi_204006731
Bitcoin toch al stevig omhoog sinds de invasie.
Cindy De Vuyst
pi_204006798
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2022 11:17 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ga jij maar lekker mensen overhalen de DCA-en voor deze prijzen in deze neerwaartse markt. We zullen het de komende maanden zien. Ik wil graag een goede prijs dus ik wacht wel ff.
Alleen deze opmerking getuigt al van zo een domheid.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:30:14 #129
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204006891
Overduidelijke exit pump. Zal wel weer een Bart worden zoals alle overige tijdelijke mini pumpjes in deze bearmarket.
quote:
Blanket KYC AML Across all exchanges especially for US users. And US users holding any amount of assets in private wallets must divulge their holdings and wallet addresses or their wallet will be blacklisted. They cannot seize your assets but they can tell every exchange not to interact with your wallet. US users will have until the following tax year to divulge all holdings. New wallet users will have 30 days to report a newly created wallet to the IRS and privacy coins will be banned outright.
Man of Steal.
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:30:49 #130
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204006895
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 03:16 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Ga lekker leverage traden man. Dat verdien je.
Ik doe niet aan gokken. Sowieso traden de exchanges tegen hun klanten dus fuck dat.
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:07 schreef raptorix het volgende:

[..]
Alleen deze opmerking getuigt al van zo een domheid.
Dom dat er niet mensen zijn die blind geld tegen bitcoin aangooien terwijl het aan het crashen is? Juist ja.
Man of Steal.
pi_204006932
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:30 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik doe niet aan gokken. Sowieso traden de exchanges tegen hun klanten dus fuck dat.
[..]
Dom dat er niet mensen zijn die blind geld tegen bitcoin aangooien terwijl het aan het crashen is? Juist ja.
Je snapt uberhaupt wat het idee achter DCA is? Alleen dat je het woordje "terwijl" gebruikt geef al aan dat je gewoon een kut trol bent.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:45:21 #132
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204006957
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:40 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je snapt uberhaupt wat het idee achter DCA is? Alleen dat je het woordje "terwijl" gebruikt geef al aan dat je gewoon een kut trol bent.
Geld betalen voor iets omdat het een bepaalde dag van de week is terwijl je het morgen voor minder kan halen.
Man of Steal.
pi_204006960
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:45 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Geld betalen voor iets omdat het een bepaalde dag van de week is terwijl je het morgen voor minder kan halen.
Ah en jij weet of de koers morgen hoger of lager is?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:48:04 #134
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204006971
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ah en jij weet of de koers morgen hoger of lager is?
Als je naar de afgelopen maanden kijkt wat bitcoin deze cycle doet en afgelopen jaren kijkt wat bitcoin de afgelopen cycles heeft gedaan en naar het nieuws leest kan je idd wel zeggen dat de kans dat we naar beneden gaan groter is dan dat we omhoog gaan ja.

Als je wilt DCA-en is prima. Maar dan zou ik gewoon wachten tot het die dag lekker laag staat. Als er een rode kaars aan het vormen is kan je wel zeggen ja ik koop het nu omdat het nu zolaat is maar als je het een paar uurtjes later koopt kan er misschien nog 10% van de prijs af. Dus als je wilt DCA-en moet je wel een beetje een goed moment kiezen.
Man of Steal.
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:49:49 #135
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204006980
Dca is juist geen moment kiezen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204006981
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:48 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Als je naar de afgelopen maanden kijkt wat bitcoin deze cycle doet en afgelopen jaren kijkt wat bitcoin de afgelopen cycles heeft gedaan en naar het nieuws leest kan je idd wel zeggen dat de kans dat we naar beneden gaan groter is dan dat we omhoog gaan ja.

Als je wilt DCA-en is prima. Maar dan zou ik gewoon wachten tot het die dag lekker laag staat. Als er een rode kaars aan het vormen is kan je wel zeggen ja ik koop het nu omdat het nu zolaat is maar als je het een paar uurtjes later koopt kan er misschien nog 10% van de prijs af. Dus als je wilt DCA-en moet je wel een beetje een goed moment kiezen.
Mijn god, op zulke domheid ga ik niet eens in.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:50:37 #137
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204006990
quote:
10s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:49 schreef fathank het volgende:
Dca is juist geen moment kiezen :')
En dus teveel betalen ;)
Man of Steal.
pi_204006998
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:50 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
En dus teveel betalen ;)
Gast gooi je zelf weg. Als jij zo goed de markt kan timen, waarom ben je dan niet met al je geld (als je dat uberhaupt hebt) al lang miljonair.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 07:56:55 #139
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204007031
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:51 schreef raptorix het volgende:

[..]
Gast gooi je zelf weg. Als jij zo goed de markt kan timen, waarom ben je dan niet met al je geld (als je dat uberhaupt hebt) al lang miljonair.
Beetje nutteloze opmerking. Niet iedereen doet dit al 10 jaar lang. Als jij het zo goed weet waarom zit je dan op een forum i.p.v. op een yacht ergens in een tropisch gebied? Verder weet ik echt wel waarom jullie DCA aanraden en mensen overhalen dat bitcoin naar de 10mil gaat. Dan betalen zij meer voor de coins die jullie voor minder hebben kunnen krijgen en de waarde van jullie coins omhoog gaat. Terwijl ik liever de beste prijs voor de coins wil vangen.

En zo goed de markt timen... het is gewoon grafiekjes kijken. Doe het helaas nog niet zo lang om een volledige cycle mee te hebben gemaakt. Hopelijk dus de volgende nadat bitcoin de bodem heeft gevonden. Al hoewel de kans steeds groter is dat bitcoin niet meer zo hard gaat stijgen vergeleken met vorige cycles nu er dus allemaal extra regulaties komen. En andere coins dus steeds aantrekkelijker worden. Bitcoin is de eerste, maar wordt zeker niet de laatste.
Man of Steal.
pi_204007070
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:56 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Beetje nutteloze opmerking. Niet iedereen doet dit al 10 jaar lang. Als jij het zo goed weet waarom zit je dan op een forum i.p.v. op een yacht ergens in een tropisch gebied? Verder weet ik echt wel waarom jullie DCA aanraden en mensen overhalen dat bitcoin naar de 10mil gaat. Dan betalen zij meer voor de coins die jullie voor minder hebben kunnen krijgen en de waarde van jullie coins omhoog gaat. Terwijl ik liever de beste prijs voor de coins wil vangen.

En zo goed de markt timen... het is gewoon grafiekjes kijken. Doe het helaas nog niet zo lang om een volledige cycle mee te hebben gemaakt. Hopelijk dus de volgende nadat bitcoin de bodem heeft gevonden. Al hoewel de kans steeds groter is dat bitcoin niet meer zo hard gaat stijgen vergeleken met vorige cycles nu er dus allemaal extra regulaties komen. En andere coins dus steeds aantrekkelijker worden. Bitcoin is de eerste, maar wordt zeker niet de laatste.
Gast ik werk samen met professionele traders, zelfs voor hun is het vrijwel onmogelijk om fatsoenlijk de markt te timen, op zijn best een educated guess, ter voorbeeld onze analysten adviseerden zwaar uit te stappen met uitbreken van oorlog, iets wat ze gewoon toe hebben gegeven dat het niet handig was.

Maar goed ik ga je het 1 keer uitleggen, het voordeel van DCA is onder andere het concept dat je een "gemiddelde" prijs bepaalt over een langere termijn, kortom je hebt niet het probleem dat je de markt verkeerd timed.
Maar waarom DCA ook een verstandige methode is omdat je uit gaat van een extra lange termijn stijging, daarnaast geeft het rust omdat je niet de hele dag hoeft te F5en om een koopje te willen doen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 08:04:48 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204007083
Gewoon grafiekjes kijken :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204007249
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:56 schreef SuperNeger het volgende:
Niet iedereen doet dit al 10 jaar lang.
Je had 7.5% kunnen pakken over de laatste 24 uur.

Reken voor de grap eens uit hoeveel dat op jaar basis is met slechts 10k euro.

Of je zou kunnen toegeven dat ook jij de market niet kan timen.
pi_204007306
Mensen, reageer toch niet zo op trollen. Zo'n gast zit zich op zolder achter z'n computer te verkneukelen met z'n 13 Euro aan Shiba op Bitvavo.
  woensdag 9 maart 2022 @ 08:56:49 #144
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204007463
Als ik naar @SuperNeger had geluisterd was ik nu toch mooi 7% winst misgelopen :(
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_204007587
@SuperNeger heeft gelijk. Stel er is een hele grote emotionele flash crash, Bitcoin ineens -15%, je weet dat het een dag later waarschijnlijk weer deels hersteld is. Ga je dan op een autistische wijze wachten tot de volgende dag?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204007625
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 09:11 schreef firefly3 het volgende:
@:SuperNeger heeft gelijk. Stel er is een hele grote emotionele flash crash, Bitcoin ineens -15%, je weet dat het een dag later waarschijnlijk weer deels hersteld is. Ga je dan op een autistische wijze wachten tot de volgende dag?
Dat is niet het punt, DCA is een manier om te investeren in iets waar je op de lange termijn in geloofd, dat maakt het geen "slechte" methode, daarnaast kun je DCA gebruiken als risicospreiding voor een grotere aankoop, roepen: Ah het is "Dom" om niet even later op de dag te kopen, of zekerheden dat het later wel weer bijtrekt zijn bullshit, als je dat zo zeker weet dan had elke investeerder dat wel gedaan en miljoenen gehad, het is heel simpel, waar iemand winst maakt, maakt een ander verlies, alleen daarom roepen dat dit een goede strategie is is onzin.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 9 maart 2022 @ 09:27:16 #147
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204007698
Gewoon combineren. Elk weekend wat bij kopen, maar ik laat dips crashes en correcties echt niet liggen. Er komt wel weer een piekje aan en dan is het meteen winst pakken. En daarmee verder dca’n op een paar coins
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204007704
FULL MOON

@SuperNeger HOW BOUT THAT
pi_204007752
Mensen die denken dat je de markt beter kan timen dan DCA'en zijn of geniaal maar waarschijnlijk gewoon tering dom.

Bovendien, waarom zou je de markt willen timen als een flashcrash van nu over 4 jaar wel peanuts geweest kan zijn.

Waarom zou je überhaupt naar grafiekjes willen staren en blijven focussen op de prijs? :')
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 9 maart 2022 @ 09:42:05 #150
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204007828
Als je niet naar de prijs kijkt, wat maakt je aankoop strategie dan uit? En waarom doe je er überhaupt aan mee? Filantropische instelling?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204007932
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2022 09:42 schreef stinkie het volgende:
Als je niet naar de prijs kijkt, wat maakt je aankoop strategie dan uit? En waarom doe je er überhaupt aan mee? Filantropische instelling?
Omdat Bitcoin mijn SoV is en het mij vrij weinig uit maakt wat de prijs vandaag, morgen, volgende week of volgend jaar doet. Dat is ook een beetje het punt van DCA'en. DCA doe je niet voor een maand.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204008481
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 09:16 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dat is niet het punt, DCA is een manier om te investeren in iets waar je op de lange termijn in geloofd, dat maakt het geen "slechte" methode, daarnaast kun je DCA gebruiken als risicospreiding voor een grotere aankoop, roepen: Ah het is "Dom" om niet even later op de dag te kopen, of zekerheden dat het later wel weer bijtrekt zijn bullshit, als je dat zo zeker weet dan had elke investeerder dat wel gedaan en miljoenen gehad, het is heel simpel, waar iemand winst maakt, maakt een ander verlies, alleen daarom roepen dat dit een goede strategie is is onzin.
Ik ben het er mee eens dat DCA een goede manier is. Maar in mijn specifiek voorbeeld, zou je niet een keertje een dagje eerder kopen bij zo'n emotionele reactie van de markt, wat vaak weer snel hersteld? En als je een uurtje later koopt dan normaal, is het dan geen DCA meer? Of als je na een jaar besluit om 10 euro meer te kopen per maand, is het dan ook geen DCA meer? Hoe strict hou je je aan de regels?

Bij een -15% tot -20% bitcoin flashcrash, hersteld het zich ongeveer 70% van de keren. Je hoeft niet altijd gelijk te hebben om hier flink winst mee te krijgen. Dit doe ik altijd.

[ Bericht 6% gewijzigd door firefly3 op 09-03-2022 11:11:19 ]
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204008505
DCA houdt trouwens geen rekening mee met deze oorlog. Deze oorlog betekent dat Bitcoin lager staat dan normaal (want er is niet altijd oorlog). Zou je dan niet beter wat meer kunnen kopen tijdens deze oorlog?

Je hoeft echt niet geniaal te zijn om dit te beseffen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204008546
Je hoeft niet te traden op micro events en daggrafieken, maar je kunt wél globaal traden op macro events zoals oorlogen of emotionele flashcrashes van -15 tot -25%. Deze zijn vaak tijdelijk van aard omdat zij een emotionele basis hebben.

Hiernaast is een maandenlange FOMO ook goed te herkennen.

Dit "traden" kan naast het DCA'en gebeuren op een globale wijze.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204008998
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 10:48 schreef firefly3 het volgende:
DCA houdt trouwens geen rekening mee met deze oorlog. Deze oorlog betekent dat Bitcoin lager staat dan normaal (want er is niet altijd oorlog). Zou je dan niet beter wat meer kunnen kopen tijdens deze oorlog?

Je hoeft echt niet geniaal te zijn om dit te beseffen.
Dat is meer de beslissing Globaal om even uit te stappen en voor fiat te gaan. En dat is meer een beslissing op hoog niveau. Daarnaast heeft zo een koerswijziging als het goed is niet zoveel effect op je DCA, als ik 24 maanden lang voor 100 euro BTC heb gekocht, dan maakt het percentueel niet zoveel uit als de koers vandaag 10 procent hoger/lager is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204009090
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 11:36 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dat is meer de beslissing Globaal om even uit te stappen en voor fiat te gaan. En dat is meer een beslissing op hoog niveau. Daarnaast heeft zo een koerswijziging als het goed is niet zoveel effect op je DCA, als ik 24 maanden lang voor 100 euro BTC heb gekocht, dan maakt het percentueel niet zoveel uit als de koers vandaag 10 procent hoger/lager is.
Voor Bitcoin valt het mee, voor altcoins is het effect groter. Bij een bitcoin flashcrash van 20% kun je al snel altcoins oppakken die 40% omlaag zijn gegaan. Daar jaag ik meestal op.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204009249
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 11:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Voor Bitcoin valt het mee, voor altcoins is het effect groter. Bij een bitcoin flashcrash van 20% kun je al snel altcoins oppakken die 40% omlaag zijn gegaan. Daar jaag ik meestal op.
Daarom is DCA ook bij voorkeur geschikt voor zaken met een lagere volatiliteit.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204009298
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 09:16 schreef raptorix het volgende:
waar iemand winst maakt, maakt een ander verlies, alleen daarom roepen dat dit een goede strategie is is onzin.
Dat is niet helemaal waar. Dat zou betekenen dat het een zero sum game is. Maar dat is het niet, de grootste verliezers zijn over het algemeen de fiat maximalists. Als je die mee zou rekenen heb je inderdaad een zero sum game.

Als we een nieuwe ATH hitten staat letterlijk iedereen op winst + degene die dik uitgecashed hebben. Een open market mechanism is nooit zero sum. Je kan letterlijk allemaal 100k per bitcoin vragen nu en de prijs stijgt naar 100k zonder dat 1 iemand verliest along the way.
pi_204009334
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 10:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik ben het er mee eens dat DCA een goede manier is. Maar in mijn specifiek voorbeeld, zou je niet een keertje een dagje eerder kopen bij zo'n emotionele reactie van de markt, wat vaak weer snel hersteld? En als je een uurtje later koopt dan normaal, is het dan geen DCA meer? Of als je na een jaar besluit om 10 euro meer te kopen per maand, is het dan ook geen DCA meer? Hoe strict hou je je aan de regels?

Bij een -15% tot -20% bitcoin flashcrash, hersteld het zich ongeveer 70% van de keren. Je hoeft niet altijd gelijk te hebben om hier flink winst mee te krijgen. Dit doe ik altijd.
Daar heb je gelijk in, je kan beter snel een goedkoper dagje mee pakken. Maar als je met zeg 100 euro p/m DCAed dan maakt het over de long run geen fuck uit qua return. En gezien mensen dan weer emotioneel worden en dus nog langer wachten (zoals superneger btc op 30k kon kopen maar perse wou wachten op 20k). Daarom is DCA met een specifiek bedrag op bepaalde tijd aangeraden.

Mocht je het zelf beter kunnen timen, be my guest. Maar ga het aub niet aanraden als ""strategie"
pi_204009343
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 12:05 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Dat is niet helemaal waar. Dat zou betekenen dat het een zero sum game is. Maar dat is het niet, de grootste verliezers zijn over het algemeen de fiat maximalists. Als je die mee zou rekenen heb je inderdaad een zero sum game.

Als we een nieuwe ATH hitten staat letterlijk iedereen op winst + degene die dik uitgecashed hebben. Een open market mechanism is nooit zero sum. Je kan letterlijk allemaal 100k per bitcoin vragen nu en de prijs stijgt naar 100k zonder dat 1 iemand verliest along the way.
Maar dan waardeer je dus de koers tegen Euro, de munt van de Fiat Maximalisten ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204009825
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 12:11 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Daar heb je gelijk in, je kan beter snel een goedkoper dagje mee pakken. Maar als je met zeg 100 euro p/m DCAed dan maakt het over de long run geen fuck uit qua return. En gezien mensen dan weer emotioneel worden en dus nog langer wachten (zoals superneger btc op 30k kon kopen maar perse wou wachten op 20k). Daarom is DCA met een specifiek bedrag op bepaalde tijd aangeraden.

Mocht je het zelf beter kunnen timen, be my guest. Maar ga het aub niet aanraden als ""strategie"
Grotendeel mee eens. Maar als je toch al DCA'ed valt er hier toch niets te bespreken?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204010126
twitter
pi_204010574
quote:
9s.gif Op woensdag 9 maart 2022 13:43 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Elon = Satoshi?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204010663
twitter

twitter


Kraken _O_ _O_
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 9 maart 2022 @ 14:53:07 #166
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204010898
Toch bijzonder. Elke mee en als ik hier informeer naar crypto com kaart veranderd de status. Kreng is nu snipper :’)

Ze lezen mee mensen
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Forum Admin woensdag 9 maart 2022 @ 15:30:30 #167
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_204011339
quote:
... reguleren en met een eigen coin komen... Krijgen we nu ook maandelijkse US FUD naast de normale China FUD?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_204011385
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 15:30 schreef Pharkus het volgende:

[..]
... reguleren en met een eigen coin komen... Krijgen we nu ook maandelijkse US FUD naast de normale China FUD?
CBDC's zijn het tegenovergestelde van Bitcoin en naar mijn mening daardoor op langere termijn positief voor Bitcoin.

Regulering van Bitcoin vind ik persoonlijk niet zo tof, maar is wel een noodzakelijk kwaad.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204011540
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 15:36 schreef dimmak het volgende:

[..]
CBDC's zijn het tegenovergestelde van Bitcoin en naar mijn mening daardoor op langere termijn positief voor Bitcoin.

Regulering van Bitcoin vind ik persoonlijk niet zo tof, maar is wel een noodzakelijk kwaad.
Ik vind de CBDC's ook niet zo tof.

Technisch gezien kunnen ze die programmeren zodat ik m'n uitkering niet meer aan Schultenbräu mag uitgeven.
pi_204011573
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 15:54 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Ik vind de CBDC's ook niet zo tof.

Technisch gezien kunnen ze die programmeren zodat ik m'n uitkering niet meer aan Schultenbräu mag uitgeven.
Daarom positief voor Bitcoin toch? ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204012890
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  woensdag 9 maart 2022 @ 17:56:36 #172
65846 Bocaj
Vámonos!
pi_204013179
Krijg nu (laatste paar dagen) wel heel veel meta verificatie meldingen... zeker 2 per dag... zijn ze desperate ofzo?
Zitten de russen erachter? Hebben ze last van de cancels? :')
pi_204013844
Mijn Luna blijft zoals verwacht maar omhoog gaan. Waves en Terra zijn goede platformen, waar ik mijn farms heb. Outperformen Bitcoin gemakkelijk.

Elrond is trouwens ook super goed en zal ook Bitcoin outperformen. Voordeel van je huiswerk doen

[ Bericht 13% gewijzigd door firefly3 op 09-03-2022 18:54:27 ]
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204016742
Oeffff supernegert had gelijk!



Big bear incoming

quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 17:56 schreef Bocaj het volgende:
Krijg nu (laatste paar dagen) wel heel veel meta verificatie meldingen... zeker 2 per dag... zijn ze desperate ofzo?
Zitten de russen erachter? Hebben ze last van de cancels? :')
Thank you ledger <3
pi_204017226
Slecht nieuws, als er een wereldwijde recessie komt gaat crypto een lange cryptowinter tegemoet

https://cryptobriefing.co(...)bad-sign-for-crypto/

3 jaar lang bitcoin op 18K de komende jaren lijkt onmogelijk. Net zoals de Russische aanval onmogelijk leek. Maar het is mogelijk. Brood wordt wereldwijd duurder, gigantische energie problemen. Jarenlange recessie mogelijk.

Bereid je voor op het ergste. Zorg dat je 20% rente krijgt op je stablecoins naast gewone investeringen. Koop een huis, gas en huurprijs worden onbetaalbaar.

Hopium zorgt niet voor een vast inkomen en Bitcoin ook niet als het 3 jaar lang laag blijft, daar eet je niets van.

[ Bericht 17% gewijzigd door firefly3 op 09-03-2022 21:39:05 ]
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 9 maart 2022 @ 21:39:44 #176
65846 Bocaj
Vámonos!
pi_204017363
Inmiddels de 3e metamask verificatieverzoek binnen gehad vandaag... :{ (Ze spammen als gekken lijkt mij!)
pi_204019408
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 10:46 schreef firefly3 het volgende:

Bij een -15% tot -20% bitcoin flashcrash, hersteld het zich ongeveer 70% van de keren. Je hoeft niet altijd gelijk te hebben om hier flink winst mee te krijgen. Dit doe ik altijd.
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 11:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Voor Bitcoin valt het mee, voor altcoins is het effect groter. Bij een bitcoin flashcrash van 20% kun je al snel altcoins oppakken die 40% omlaag zijn gegaan. Daar jaag ik meestal op.
Juist ja :')
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204019486
Een oude wijsheid in beleggersland is om je investeringen te spreiden. Daarmee spreid je immers ook het risico. Dat kan je doen door bijvoorbeeld te spreiden over verschillende assetklassen (iets in aandelen, iets in edelmetalen, wat obligaties, onroerend goed, crypto en wat cash).

Je kan ook spreiden door in verschillende sectoren te beleggen: telecom, banking, logistics, etc.

Nog een manier om te spreiden is om dat geografisch te doen: bijvoorbeeld iets in Zuid Amerika, een portefeuille met Aziatische aandelen, beetje USA, en natuurlijk wat Nederlandse aandelen.

Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die spreiden onverstandig vinden.

Nu is er nog een manier om te spreiden die ik jullie niet wil onthouden. Het is iets dat voor iedereen die belegt binnen handbereik ligt. Het is een methode om het risico te spreiden over de tijd en het gaat als volgt:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204019762
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2022 21:32 schreef firefly3 het volgende:
Slecht nieuws, als er een wereldwijde recessie komt gaat crypto een lange cryptowinter tegemoet

https://cryptobriefing.co(...)bad-sign-for-crypto/

3 jaar lang bitcoin op 18K de komende jaren lijkt onmogelijk. Net zoals de Russische aanval onmogelijk leek. Maar het is mogelijk. Brood wordt wereldwijd duurder, gigantische energie problemen. Jarenlange recessie mogelijk.

Bereid je voor op het ergste. Zorg dat je 20% rente krijgt op je stablecoins naast gewone investeringen. Koop een huis, gas en huurprijs worden onbetaalbaar.

Hopium zorgt niet voor een vast inkomen en Bitcoin ook niet als het 3 jaar lang laag blijft, daar eet je niets van.

De rente op stables gaat natuurlijk ook omlaag in een bear market.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-03-2022 02:33:45 ]
pi_204020208
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2022 21:32 schreef firefly3 het volgende:
Zorg dat je 20% rente krijgt op je stablecoins naast gewone investeringen.
Dit is wel het eerste dat gaat klappen in een crisis....
pi_204020251
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:30 schreef SuperNeger het volgende:
Overduidelijke exit pump. Zal wel weer een Bart worden zoals alle overige tijdelijke mini pumpjes in deze bearmarket.
[..]

@SuperNeger heeft gelijk, precies een Bartformatie!!!!!!
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204020306
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2022 00:15 schreef recursief het volgende:
Een oude wijsheid in beleggersland is om je investeringen te spreiden. Daarmee spreid je immers ook het risico. Dat kan je doen door bijvoorbeeld te spreiden over verschillende assetklassen (iets in aandelen, iets in edelmetalen, wat obligaties, onroerend goed, crypto en wat cash).

Je kan ook spreiden door in verschillende sectoren te beleggen: telecom, banking, logistics, etc.

Nog een manier om te spreiden is om dat geografisch te doen: bijvoorbeeld iets in Zuid Amerika, een portefeuille met Aziatische aandelen, beetje USA, en natuurlijk wat Nederlandse aandelen.

Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die spreiden onverstandig vinden.

Nu is er nog een manier om te spreiden die ik jullie niet wil onthouden. Het is iets dat voor iedereen die belegt binnen handbereik ligt. Het is een methode om het risico te spreiden over de tijd en het gaat als volgt:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
DCA vergelijken met spreiden over verschillende assets is niet handig.. trouwens 1 tip: sta open voor andere dingen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204020309
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2022 02:31 schreef Gehrman het volgende:

[..]
De rente op stables gaat natuurlijk ook omlaag in een bear market.
Vraag me af met hoeveel, met UST bijvoorbeeld waarbij zij 1 miljard dollar hebben voor de stabiliteit.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 10 maart 2022 @ 08:14:58 #184
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204020375
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 07:30 schreef SuperNeger het volgende:
Overduidelijke exit pump. Zal wel weer een Bart worden zoals alle overige tijdelijke mini pumpjes in deze bearmarket.
[..]

quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2022 09:27 schreef Wereldgozer het volgende:
FULL MOON

@:SUPERNEGER HOW BOUT THAT
:')
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 08:15:26 #185
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204020378
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 07:52 schreef firefly3 het volgende:

[..]
@:SuperNeger heeft gelijk, precies een Bartformatie!!!!!!
Echt al de zoveelste sinds de bearmarket. Alsof ze het gewoon expres doen.

Het is geen Bart maar eerder een Marge.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Man of Steal.
pi_204020461
Nog steeds sinds eind januari "higher-lows". Ondanks dat de wereld naar de klote gaat heeft Bitcoin zijn trappetje niet gebroken. Ik vind helemaal mooi
  donderdag 10 maart 2022 @ 08:29:31 #187
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204020516
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 08:25 schreef Roellie80 het volgende:
Nog steeds sinds eind januari "higher-lows". Ondanks dat de wereld naar de klote gaat heeft Bitcoin zijn trappetje niet gebroken. Ik vind helemaal mooi
Het is idd wel mooi hoe dat altijd gaat

Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 08:35:18 #188
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204020576
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 21:07 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Oeffff supernegert had gelijk!

[ afbeelding ]

Big bear incoming
[..]
Thank you ledger <3
Veel mensen denken dat time in the market en samenwerken met professionele traders werkt maar zijn zich er niet van bewust dat dit een clownwereld is en je het beste gewoon maar een beetje grafiekjes kan kijken en forums kan F5-en. In het begin probeerde ik ook al die dingen te leren, wedges, head & shoulders, cup & handle. Maar tegenwoordig is het gewoon veel beter om de bitcoin grafiek te vergelijken met personages uit tekenfilms. Sinds ik dit doe zie ik eigenlijk precies wat er gaat gebeuren.

Man of Steal.
pi_204020631
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 08:29 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Het is idd wel mooi hoe dat altijd gaat

[ afbeelding ]
  donderdag 10 maart 2022 @ 08:44:15 #190
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204020659
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 08:41 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Nu weet ik niet wiens grafiek ik moet geloven. Ik denk dat we zowel omhoog kunnen of omlaag. Maar we kunnen ook een tijdje zijwaards gaan.
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 09:01:03 #191
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204020810
Hoppa ging slapen met een paar doezoe werd wakker met een ton

GMT _O_

Huiswerk weer goed gedaan.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204021029
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 09:01 schreef fathank het volgende:
Hoppa ging slapen met een paar doezoe werd wakker met een ton

GMT _O_

Huiswerk weer goed gedaan.
Beng beng
  donderdag 10 maart 2022 @ 09:33:10 #193
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204021113
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 09:01 schreef fathank het volgende:
Hoppa ging slapen met een paar doezoe werd wakker met een ton

GMT _O_

Huiswerk weer goed gedaan.
Kan je dan niet duurder vermaak vinden dan gratis online forums?
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:01:42 #194
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204021461
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 09:33 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Kan je dan niet duurder vermaak vinden dan gratis online forums?
Duur vermaak is om de armen arm te houden.

'een hobby mag geld kosten' is een typische uitspraak voor mensen die nooit de financiële nmiddelmatigheid zullen ontstijgen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:05:44 #195
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204021513
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:01 schreef fathank het volgende:

[..]
Duur vermaak is om de armen arm te houden.
Ik vind het een beetje frappant allemaal. Dat de permabulls hier millionair zijn. Of gaan slapen met een paar duizend en wakker worden met een paar ton. Want volgens hun gaat bitcoin alleen maar omhoog. En de mensen die dit lezen denken dan dat dit wel zo moet zijn omdat de permabulls immers zo rijk zijn. Zo rijk dat ze hun vrije tijd spenderen in de cryptocategorie op een op stervend na dood Nederlands forum uit de begindagen van het internet? Want ja als je zoveel geld hebt dan is dit namelijk wat je dan doet met je leven. Klinkt heel logisch. Kan je beter mensen inhuren om je bags te pumpen.

Volgens mij riekt dat een beetje naar misleiding of zelfs oplichting. "Kijk eens hoe rijk ik ben, mijn eerste aankoop was voor een miljoen, ik word wakker met een paar ton, bitcoin gaat omhoog!" en dan moeten de wat minder bekwame mensen die dit lezen zeker ook denken dat als ze maar geld tegen bitcoin aangooien dat ze ook over miljoenen en tonnen kunnen praten?

Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat als je inderdaad zoveel geld hebt dat je je tijd dan gaat verdoen met dit soort dingen. Kan me wel wat leukere en nuttigere dingen bedenken waar je mee bezig zal zijn als je miljoenen hebt of in een nacht een paar ton verdient. Ik denk dat de meeste mensen hier zitten omdat ze nog aan het begin staan en dus nog geld willen verdienen. Dus dit zijn vooral de mensen die nog niet zoveel geld hebben. Ik wacht op een mooie lage prijs voor bitcoin zodat ik maximaal profijt eruit kan halen. Dus niet kopen wanneer het al hoog staat en aan het inzakken is. Ik wil ook graag wat geld verdienen met crypto o.a. vanwege succesverhalen op het internet. Maar er drijft ook een hoop bullshit rond zo zal je maar zien.

Ja je kan nu crypto kopen, maar er is een (net zo grote, of in mijn ogen grotere) kans dat je je inleg met 50% ziet verdampen voor het weer een keertje omhoog gaat. Dus het is aan jou om een afweging te maken of je dit risico wilt dragen en dus minder crypto kan halen voor je geld en uiteindelijk minder winst hebt. En je moet lang vasthouden en hopen dat de specifieke coins die jij hebt over een jaar nog bestaan. Of je wacht idd en dit was de bodem en je moet tegen een hogere prijs inkopen. Maar alleen maar die verhalen van anonieme users die miljoenen en tonnen hebben in een bearmarket is zwaar misleidend. Ja sommige mensen zijn heel rijk geworden met crypto, maar die begonnen al jaren geleden.
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:17:29 #196
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204021664
Dat zijn een hoop woorden.

Time in the market beats timing the market. De meesten hier hebben minimaal 2 cycles meegemaakt. Jouw tijd komt nog wel, als je de boot niet mist omdat je op de bodem wacht.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204021700
Het probleem is dat je zowel lange termijn als korte termijn moet denken.

Veel mensen die wachten nog 8 jaar af en willen 8 jaar lang bitcoins collecten(wat deels goed is), maar misschien lig je over een jaartje wel dood in je graf en maak je die 10 miljoen bitcoin nooit mee.

Daarom is het een combinatie van lange termijn en korte termijn denken. Dus veiligheid + risicovolle beleggingen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:24:28 #198
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204021782
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:01 schreef fathank het volgende:

[..]
Duur vermaak is om de armen arm te houden.

'een hobby mag geld kosten' is een typische uitspraak voor mensen die nooit de financiële nmiddelmatigheid zullen ontstijgen.
Gesproken door iemand die zijn wekker op 5:15 moet zetten
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204021798
Het risico dat je inleg gehalveerd wordt houd je altijd. Daarom DCA. Koop bijvoorbeeld elke maand, nadat je salaris is gestort voor ¤100 Bitcoin. Zo hoef je de markt niet te timen. Je hoeft je niet druk te maken over of iets duur of goedkoop is. Als je eerste ¤100 met 50% naar beneden gaat, dan heb je bij je volgende aankoop 2x zoveel Bitcoin voor je ¤100. Wat we zeker weten is dat over een lange tijd Bitcoin omhoog gaat.
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:26:03 #200
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204021802
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:19 schreef firefly3 het volgende:
Het probleem is dat je zowel lange termijn als korte termijn moet denken.

Veel mensen die wachten nog 8 jaar af en willen 8 jaar lang bitcoins collecten(wat deels goed is), maar misschien lig je over een jaartje wel dood in je graf en maak je die 10 miljoen bitcoin nooit mee.

Daarom is het een combinatie van lange termijn en korte termijn denken. Dus veiligheid + risicovolle beleggingen.
En DCA combineren met pieken en dalen proberen mee te pakken.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:27:01 #201
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204021812
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:24 schreef stinkie het volgende:

[..]
Gesproken door iemand die zijn wekker op 5:15 moet zetten
Maar daardoor iedere week 4 dagen weekend heeft.

Uitslapen, ook weer iets voor luie donders die nooit iets wezenlijke zullen bereiken.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:28:49 #202
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204021830
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:27 schreef fathank het volgende:

[..]
Maar daardoor iedere week 4 dagen weekend heeft.

Uitslapen, ook weer iets voor luie donders die nooit iets wezenlijke zullen bereiken.
Die heb ik ook maar echt niet dat ik voor 9.30 ook maar iets doe dat op werk lijkt
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204021885
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:25 schreef Roellie80 het volgende:
Het risico dat je inleg gehalveerd wordt houd je altijd. Daarom DCA. Koop bijvoorbeeld elke maand, nadat je salaris is gestort voor ¤100 Bitcoin. Zo hoef je de markt niet te timen. Je hoeft je niet druk te maken over of iets duur of goedkoop is. Als je eerste ¤100 met 50% naar beneden gaat, dan heb je bij je volgende aankoop 2x zoveel Bitcoin voor je ¤100. Wat we zeker weten is dat over een lange tijd Bitcoin omhoog gaat.
Ik heb nog ergens 10 duizend euro Dentcoin liggen



Als ik dit verlies, pech. als het verdriedubbeld ga ik dit spreiden over andere altcoins + bitcoin + farms.

Misschien is je strategie te voorzichtig waardoor je langzaam geld genereerd?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204021959
Mijn record is 60K ofzo op 1 altcoin, maarja, als jullie met 100 euro per maand bitcoin dca willen blijven doen, be my guest, heb mijn best gedaan :D
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204022036
Ah de wekelijkse pissing contest is er weer.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:45:33 #206
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022085
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:17 schreef fathank het volgende:
Dat zijn een hoop woorden.

Time in the market beats timing the market. De meesten hier hebben minimaal 2 cycles meegemaakt. Jouw tijd komt nog wel, als je de boot niet mist omdat je op de bodem wacht.
Help me toch ff met de logica hiervan doorlopen. Want je ging slapen met een paar duizend, en werd wakker met een ton.
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 09:01 schreef fathank het volgende:
Hoppa ging slapen met een paar doezoe werd wakker met een ton

Dus als je zoveel geld hebt dan hoor je dus bij de top van de mensheid. En dan kies je er voor om op een stervend Nederlands forum in de cryptocategorie te posten samen met ongeveer 10 andere vaste klanten?

Misschien is dit een beetje omdat ik arm ben, maar zijn er zegmaar niet een heleboel andere dingen om dan je tijd aan te besteden? En met een heleboel andere dingen bedoel ik eigenlijk alles behalve dit? Hoezo niet je bootje inruilen voor iets groters? Of een nieuw zwembad erbij? Of een een weekendje new york of dubai en daar in dure restaurants eten? Of eens een nieuw topmodel inhuren voor een nacht? Is dat dan geen betere investering dan?

Tsja je weet het waarschijnlijk pas als je zelf een ton verdient terwijl je aan het slapen bent. Maar qua logica klopt er hier iets niet.

Dit zou echt de aller laatste plek zijn waar een rijk mens zijn tijd zou verdoen lijkt mij en de grootste tijdsverspilling voor iemand in die positie.
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:49:48 #207
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204022147
Als we toch aan het flexen zijn ik heb onlangs nog 2 planeten gekocht :7
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204022198
11 tegen 11, de bal is rond
  donderdag 10 maart 2022 @ 10:59:40 #209
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022277
Volgens mij had ik dat net ook al gepost maar misschien space ik hem
Man of Steal.
  Moderator donderdag 10 maart 2022 @ 11:01:52 #210
18653 crew  D.
pi_204022304
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:59 schreef SuperNeger het volgende:
Volgens mij had ik dat net ook al gepost maar misschien space ik hem
En als je dadelijk weer post dat iemand hier weg moet verwijder ik dat weer :Y
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:02:24 #211
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022314
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:01 schreef D. het volgende:

[..]
En als je dadelijk weer post dat iemand hier weg moet verwijder ik dat weer :Y
Er stond nergens dat iemand weg moest. Er stond dat iemand ergens anders moest gaan larpen.
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:02:37 #212
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022322
Jongens ik had vannacht een miljoen met crypto verdiend _O_

(dit bericht mag blijven staan)
Man of Steal.
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:03:20 #213
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204022333
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:45 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Help me toch ff met de logica hiervan doorlopen. Want je ging slapen met een paar duizend, en werd wakker met een ton.
Is gewoon Boef man.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
[..]
Dus als je zoveel geld hebt dan hoor je dus bij de top van de mensheid.
Dat hoor je sowieso als je hier in Nederland woont en een normaal salaris verdient.
quote:
En dan kies je er voor om op een stervend Nederlands forum in de cryptocategorie te posten samen met ongeveer 10 andere vaste klanten?
Zo tussen de bedrijven door, tijdens het processen van data moet ik toch een beetje vermaak hebben.
quote:
Misschien is dit een beetje omdat ik arm ben, maar zijn er zegmaar niet een heleboel andere dingen om dan je tijd aan te besteden? En met een heleboel andere dingen bedoel ik eigenlijk alles behalve dit? Hoezo niet je bootje inruilen voor iets groters? Of een nieuw zwembad erbij? Of een een weekendje new york of dubai en daar in dure restaurants eten? Of eens een nieuw topmodel inhuren voor een nacht? Is dat dan geen betere investering dan?
Als je een beetje geld hebt moet je vooral dat soort dingen doen als je er weer snel vanaf wil.
quote:
Tsja je weet het waarschijnlijk pas als je zelf een ton verdient terwijl je aan het slapen bent. Maar qua logica klopt er hier iets niet.

Dit zou echt de aller laatste plek zijn waar een rijk mens zijn tijd zou verdoen lijkt mij en de grootste tijdsverspilling voor iemand in die positie.
Rijk is een overstatement.

Jouw probleem is dat je geen long-term gameplan hebt. Ja wachten op $20k. Dat is inderdaad een long term gameplan.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:05:32 #214
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022391
Ah ok dus je larp was uit een songtekst van muziek voor mensen met down syndroom
Man of Steal.
  Moderator donderdag 10 maart 2022 @ 11:05:35 #215
18653 crew  D.
pi_204022392
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:02 schreef SuperNeger het volgende:
Jongens ik had vannacht een miljoen met crypto verdiend _O_

(dit bericht mag blijven staan)
Goed bezig!

Dus nu ga je ons verlaten?
Want stervend forum, betere dingen te doen, enz.
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:06:17 #216
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022403
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:05 schreef D. het volgende:

[..]
Goed bezig!

Dus nu ga je ons verlaten?
Want stervend forum, betere dingen te doen, enz.
Nope. Ik hou het in ieder geval oprecht en informatief en kom niet met leugens. (Ja het was uit een liedje dat je idd hoort te kennen als je een bontkraagje bent). Is alleen maar duidelijker nu dat hij uit z'n nek loopt te lullen
Man of Steal.
pi_204022440
Cryptocurrency exchange company Binance has today (7 March) reopened euro and British pound payment transfers via the Single Euro Payments Area (SEPA) and Faster Payment Services (FPS) networks.

SEPA and FPS are common networks for making euro and British pound payments respectively. Last July, Binance told users it had temporarily suspended deposits using SEPA “due to events beyond our control”.

The week before, it was ordered to cease operations in the UK by the Financial Conduct Authority, which said that the company did not have the regulatory clearances to offer services in the country.

Now, the company said that retail users across Europe will be able to make euro transfers via SEPA once more, with the exception of the Netherlands and Switzerland.

“At present time, support for corporate accounts is not available,” the company said on its website today. “However, Binance is actively collaborating with Paysafe to expand our scope of services.”

To celebrate the reopening of these transaction networks for the company, Binance said it is offering all verified users zero fees for depositing euros via SEPA and British pounds via FPS until the end of March.

Binance also said that any bank transfers made will have to be at least ¤3 or £3 in order to cover relevant transaction fees.

The news marks a turnaround for the cryptocurrency company after facing a wave of regulatory scrutiny last year. It was hit with a criminal complaint by authorities in Thailand that said it was operating without a licence, while a group of investors in Italy filed a class-action lawsuit against the exchange to recover losses stemming from a recent outage.

Bron.
https://www.siliconrepubl(...)-sepa-fps-europe-ftx
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:10:16 #218
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204022469
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:06 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Nope. Ik hou het in ieder geval oprecht en informatief en kom niet met leugens. (Ja het was uit een liedje dat je idd hoort te kennen als je een bontkraagje bent). Is alleen maar duidelijker nu dat hij uit z'n nek loopt te lullen
Voordat jij hier kwam was het inderdaad informatief.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:11:41 #219
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204022488
quote:
14s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:10 schreef fathank het volgende:

[..]
Voordat jij hier kwam was het inderdaad informatief.
Aaah ja het is mijn schuld en niet de gene die songteksten gebruikt van een klein agressief bontkraagje om te larpen over z'n crypto gains.

De enige reden dat hier zo'n haat tegen mij was is omdat ik als 1 van de eerste bearish was en vervolgens iedereen z'n portfolio zag verdampen. Dus dan krijgen ze automatisch en onderbewust een hekel aan me alsof het mijn schuld was.

Maar goed, mijn posts gaan nog gewoon over crypto en de markt en zal niet met larps komen die ik uit songteksten haal.
Man of Steal.
pi_204022547
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 10:32 schreef firefly3 het volgende:
Ik heb nog ergens 10 duizend euro Dentcoin liggen
Als ik dit verlies, pech.
En dat is je mentaliteit om miljonair te worden deze cycle? Lijkt me eerder dat het een ticket naar de voedselbank is op deze manier
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:15:43 #221
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204022549
Prima ^O^.

Lekker eigenwijs blijven doen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204022632
Heel de wereld omarmt bitcoin, inflatie op 10% in de beste landen ter wereld. Je moet wel stalen balen hebben om hier tegenin te beleggen.

twitter


In maart ook nog de El Salvador Bitcoin bonds t.w.v. $500 millie.

Whales stacken hard. Kleine beleggers stacken. Weinig btc meer op de exchanges. Gaat een mooie squueze worden waarneer die gaat! 40k is de nieuwe 10k



[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-03-2022 11:22:29 ]
pi_204022653
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
En dat is je mentaliteit om miljonair te worden deze cycle? Lijkt me eerder dat het een ticket naar de voedselbank is op deze manier
Mijn farms en rente van stablecoins vangen de klappen op van eventueel verlies.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204022740
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:02 schreef SuperNeger het volgende:
Er stond nergens dat iemand weg moest. Er stond dat iemand ergens anders moest gaan larpen.
Jij bent niet vested. Dus ga lekker larpen in het fiat topic

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-03-2022 11:31:49 ]
  donderdag 10 maart 2022 @ 11:33:34 #225
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_204022800
Ik zie veel crypto 'influencers' hun totale portfolio uitdrukken in het aantal BTC. Redenatie is jullie welbekend: 1 bitcoin is en blijft 1 bitcoin.

Zelf zit ik nog wel in de omrekenfase naar $ of ¤. Ik kan dan wel meer BTC hebben, maar als die 10% zakt voelt het alsof ik 10% minder heb.

Wat is jullie uitgangspunt en is er een reden waarom het een beter is dan het ander?
Ik gebruik Bitvavo, en als ik keer op keer terug wil naar BTC na een trade, dan is het een dubbele transactie en betaal ik dus meer transactiekosten dan wanneer ik ik ¤ aanhoud. Of moet ik dat zo niet benaderen? Benieuwd naar jullie visie.
pi_204022912
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:33 schreef Coelho het volgende:
Ik zie veel crypto 'influencers' hun totale portfolio uitdrukken in het aantal BTC. Redenatie is jullie welbekend: 1 bitcoin is en blijft 1 bitcoin.

Zelf zit ik nog wel in de omrekenfase naar $ of ¤. Ik kan dan wel meer BTC hebben, maar als die 10% zakt voelt het alsof ik 10% minder heb.

Wat is jullie uitgangspunt en is er een reden waarom het een beter is dan het ander?
Ik gebruik Bitvavo, en als ik keer op keer terug wil naar BTC na een trade, dan is het een dubbele transactie en betaal ik dus meer transactiekosten dan wanneer ik ik ¤ aanhoud. Of moet ik dat zo niet benaderen? Benieuwd naar jullie visie.
Bitcoin is lang de springplank geweest naar alts. Veel pairs zijn tegenover Bitcoin. Voor traders is het dus altijd de standaard geweest om je trade tegen te waarderen. Bitcoin is liquide en het doel is dan ook vaak om dmv trading je Bitcoin positie te vergroten.

Het is wel steeds meer aan het verwateren. Steeds meer tradingpairs zijn ook tegen over de USD/USDT/EUR. Het is aan jezelf waar je je vermogen in wilt zien.
pi_204022925
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:33 schreef Coelho het volgende:
Ik zie veel crypto 'influencers' hun totale portfolio uitdrukken in het aantal BTC. Redenatie is jullie welbekend: 1 bitcoin is en blijft 1 bitcoin.

Zelf zit ik nog wel in de omrekenfase naar $ of ¤. Ik kan dan wel meer BTC hebben, maar als die 10% zakt voelt het alsof ik 10% minder heb.

Wat is jullie uitgangspunt en is er een reden waarom het een beter is dan het ander?
Ik gebruik Bitvavo, en als ik keer op keer terug wil naar BTC na een trade, dan is het een dubbele transactie en betaal ik dus meer transactiekosten dan wanneer ik ik ¤ aanhoud. Of moet ik dat zo niet benaderen? Benieuwd naar jullie visie.
Omdat fiat ten opzichte van Bitcoin steeds minder waard wordt over langere termijn. Ik hou dus ook BTC waarde aan omdat ik geloof dat deze trend door zet. En dat is ook de reden waarom ik door blijf DCA'en van mijn inkomende salaris.

Als je alleen naar dollars had gekeken en je hebt over een periode van 4 jaar ETH vast gehouden ben je er in dollars op vooruit gegaan, maar in BTC achteruit.

Het ligt er dus eigenlijk vooral aan wat je tijdsvoorkeur is. Heb je een hoge tijdsvoorkeur kijk je naar dollars/euros en je een lage tijdsvoorkeur is het naar mijn mening slimmer om naar BTC waarde te kijken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204023848
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:44 schreef dimmak het volgende:
Als je alleen naar dollars had gekeken en je hebt over een periode van 4 jaar ETH vast gehouden ben je er in dollars op vooruit gegaan, maar in BTC achteruit.
Dit is wel een leuke. Heb hier een leuke poll voor gemaakt bij het cryptotopic van onze con-collega's van Tweakers :)
De meerderheid verwacht dat over deze periode van 4 jaar ETH de betere investering zou zijn geweest

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 10-03-2022 13:10:02 ]
pi_204024014
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:21 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Heel de wereld omarmt bitcoin, inflatie op 10% in de beste landen ter wereld. Je moet wel stalen balen hebben om hier tegenin te beleggen.

[ twitter ]

In maart ook nog de El Salvador Bitcoin bonds t.w.v. $500 millie.

Whales stacken hard. Kleine beleggers stacken. Weinig btc meer op de exchanges. Gaat een mooie squueze worden waarneer die gaat! 40k is de nieuwe 10k

[ afbeelding ]
pi_204025537
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Mijn farms en rente van stablecoins vangen de klappen op van eventueel verlies.
Stel dat je 50k aan stablecoins heb vaststaan om rente te harken. Tegen je 20%. Dan ben je straks dus een jaar bezig om alleen maar het verlies van Dentacoin goed te maken. Dus hoe ga je deze cycle miljonair worden?

Bij nader inzien, laat die vraag ook maar zitten trouwens...
pi_204025729
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 08:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
DCA vergelijken met spreiden over verschillende assets is niet handig.. trouwens 1 tip: sta open voor andere dingen.
De domheid ... Als je er niks van snapt, doe dan niet of je de waarheid in pacht hebt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204026091
Het is gelukt om veel meer winst te krijgen dan als ik afgelopen jaren Bitcoin had ge-DCA'ed.

De meeste redelijke midcaps gaan deze leg-up (misschien de komende 8 maanden) weer Bitcoin flink outperformen.

Als je te "bang" bent en het liever op "veilig" wilt spelen, mag het best. Ieder zijn ding. Maar dan niet klagen over 8 maanden.

Ik neem eenmaal meer risico
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204026138
Grijsgedraaide plaat is grijs.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204026675
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 16:39 schreef firefly3 het volgende:
Het is gelukt om veel meer winst te krijgen dan als ik afgelopen jaren Bitcoin had ge-DCA'ed.

De meeste redelijke midcaps gaan deze leg-up (misschien de komende 8 maanden) weer Bitcoin flink outperformen.

Als je te "bang" bent en het liever op "veilig" wilt spelen, mag het best. Ieder zijn ding. Maar dan niet klagen over 8 maanden.

Ik neem eenmaal meer risico
De bear markt voor alts is al lang begonnen in 2021, die gaan bitcoin echt niet outperformen de komende 8 maanden. in 2018 was er maar 1 alt die bitcoin outperformde dat was Chainlink.
pi_204026724
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:21 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Heel de wereld omarmt bitcoin, inflatie op 10% in de beste landen ter wereld. Je moet wel stalen balen hebben om hier tegenin te beleggen.

[ twitter ]

In maart ook nog de El Salvador Bitcoin bonds t.w.v. $500 millie.

Whales stacken hard. Kleine beleggers stacken. Weinig btc meer op de exchanges. Gaat een mooie squueze worden waarneer die gaat! 40k is de nieuwe 10k

[ afbeelding ]
Positief nieuws heeft weinig sustainable effect op de prijs een teken dat de bull markt voorbij is.
  donderdag 10 maart 2022 @ 19:16:50 #236
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_204027878
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 11:44 schreef dimmak het volgende:

[..]
Omdat fiat ten opzichte van Bitcoin steeds minder waard wordt over langere termijn. Ik hou dus ook BTC waarde aan omdat ik geloof dat deze trend door zet. En dat is ook de reden waarom ik door blijf DCA'en van mijn inkomende salaris.

Als je alleen naar dollars had gekeken en je hebt over een periode van 4 jaar ETH vast gehouden ben je er in dollars op vooruit gegaan, maar in BTC achteruit.

Het ligt er dus eigenlijk vooral aan wat je tijdsvoorkeur is. Heb je een hoge tijdsvoorkeur kijk je naar dollars/euros en je een lage tijdsvoorkeur is het naar mijn mening slimmer om naar BTC waarde te kijken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Is het in de praktijk ook zo omdat veel alts meebewegen met BTC dat de trend binnen een XXXBTC pair 'stabieler' is dan vs. USD/EUR (omdat je dan wellicht wel de stabiliteit van de valuta hebt, maar je altcoin vaak ook invloeden van BTC te voorduren krijgt)?

Of is dat leuk bedacht, maar absolute onzin?
pi_204034345
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 17:43 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Positief nieuws heeft weinig sustainable effect op de prijs een teken dat de bull markt voorbij is.
Niet echt, alleen in een blow off top market reageert de prijs positief op alles.

Op dit moment lijkt de prijs met opzet vast gehouden te worden in deze range, waarschijnlijk een grote player die een positie aan het nemen is. Of een Market maker die aan het spelen is met de markt. Gisteren zag je in een 5 minuten chart prijs up $1k en down $1.7k. De market wil dus wel omhoog.
pi_204034503
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 19:16 schreef Coelho het volgende:

[..]
Is het in de praktijk ook zo omdat veel alts meebewegen met BTC dat de trend binnen een XXXBTC pair 'stabieler' is dan vs. USD/EUR (omdat je dan wellicht wel de stabiliteit van de valuta hebt, maar je altcoin vaak ook invloeden van BTC te voorduren krijgt)?

Of is dat leuk bedacht, maar absolute onzin?
Daar zou ik niet te zwaar aan trekken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204034586
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 08:38 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Niet echt, alleen in een blow off top market reageert de prijs positief op alles.

Op dit moment lijkt de prijs met opzet vast gehouden te worden in deze range, waarschijnlijk een grote player die een positie aan het nemen is. Of een Market maker die aan het spelen is met de markt. Gisteren zag je in een 5 minuten chart prijs up $1k en down $1.7k. De market wil dus wel omhoog.
alleen in een blow off top, die laatste paar weken? in een bull markt reageert de markt positief op (groot) positief nieuws, niet alleen aan het einde.
pi_204035052
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 17:43 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Positief nieuws heeft weinig sustainable effect op de prijs een teken dat de bull markt voorbij is.
Dit is inderdaad een bearmarket signaal
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204035434
Wat zijn jullie (grote) dromen om met crypto te bereiken? Zelf ga ik voor een mooie villa in Ibiza (mijn favoriete eiland), een club en jacht.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 maart 2022 @ 10:40:11 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204035470
Werken omdat het kan, niet omdat het moet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 11 maart 2022 @ 10:50:44 #243
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204035594
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 10:37 schreef firefly3 het volgende:
Wat zijn jullie (grote) dromen om met crypto te bereiken? Zelf ga ik voor een mooie villa in Ibiza (mijn favoriete eiland), een club en jacht.
alles op rood. Crypto gains zijn nice maar als je het nog kan verdubbelen zou al helemaal mooi zijn
Man of Steal.
pi_204036122
twitter

oO<
pi_204036355
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 10:37 schreef firefly3 het volgende:
Wat zijn jullie (grote) dromen om met crypto te bereiken? Zelf ga ik voor een mooie villa in Ibiza (mijn favoriete eiland), een club en jacht.
Niet meer hoeven werken, Huisjesmelker ofzo
pi_204036413
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 11:58 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Niet meer hoeven werken, Huisjesmelker ofzo
pi_204036686
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 09:08 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
alleen in een blow off top, die laatste paar weken? in een bull markt reageert de markt positief op (groot) positief nieuws, niet alleen aan het einde.
Kijk wat de koers deed na bekend making van het wettig betaalmiddel in El Salvador. Niets. Dit is imo het beste nieuws in de bitcoin geschiedenis en zeker 5 jaar early. Dit zelfs voor de gene die dit idee al wel bedacht hadden was het echt nieuws.

Om vervolgens een paar maanden later alsnog naar de ATH te gaan.
pi_204036726
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 12:25 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Kijk wat de koers deed na bekend making van het wettig betaalmiddel in El Salvador. Niets. Dit is imo het beste nieuws in de bitcoin geschiedenis en zeker 5 jaar early. Dit zelfs voor de gene die dit idee al wel bedacht hadden was het echt nieuws.

Om vervolgens een paar maanden later alsnog naar de ATH te gaan.
Vooralsnog beschouw ik die ATH als een double top maar de toekomst moet dat uitwijzen. je kan t idd nog zien als de bull markt
  vrijdag 11 maart 2022 @ 12:29:18 #249
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204036736
Man of Steal.
pi_204036755
Fuck ik heb mijn Waves te vroeg verkocht dit keer! BIjna een tripple top!
pi_204036767
quote:
Blijkbaar zijn er mensen die wel durven te traden op hun visie ipv op een dood forumpje te gaan lopen posten dat het naar benenden gaat!
  vrijdag 11 maart 2022 @ 12:34:34 #253
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204036786
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 12:32 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Blijkbaar zijn er mensen die wel durven te traden op hun visie ipv op een dood forumpje te gaan lopen posten dat het naar benenden gaat!
Juist ja. Grootste hoeveelheid mensen denken dat we naar beneden gaan in een jaar tijd dus de exchanges gaan tegen hun users traden door de prijs te pumpen en hen allemaal te liquideren.

The house always wins.

Veel plezier met je "durven traden op hun visie" aka gokverslaving.

Ik hou het wel bij spot
Man of Steal.
pi_204036822
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 12:34 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Juist ja. Grootste hoeveelheid mensen denken dat we naar beneden gaan in een jaar tijd dus de exchanges gaan tegen hun users traden door de prijs te pumpen en hen allemaal te liquideren.

The house always wins.

Veel plezier met je "durven traden op hun visie" aka gokverslaving.

Ik hou het wel bij spot
https://www.tradingview.c(...)orts-To-Longs-Ratio/

De long short ratio is juist op het laagste punt in de historie. Data bekijken is niet je sterkste kant...

Dus je gokt erop dat de spot prijs naar beneden gaat, maar je durft een trade die daar echt voor gemaakt is niet te maken want inside trading. Right.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-03-2022 12:38:38 ]
  vrijdag 11 maart 2022 @ 13:36:57 #255
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204037455
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 12:37 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
https://www.tradingview.c(...)orts-To-Longs-Ratio/

De long short ratio is juist op het laagste punt in de historie. Data bekijken is niet je sterkste kant...

Dus je gokt erop dat de spot prijs naar beneden gaat, maar je durft een trade die daar echt voor gemaakt is niet te maken want inside trading. Right.
Wat is dit voor link? Je post iets van oktober vorig jaar. Ik poste iets van vandaag,

Als er veel shorts zijn denken mensen dat de prijs naar beneden gaat. Alleen weten gokverslaafde leveragetraders niet dat wanneer dit gebeurt de exchanges de prijs pumpen om hun te liquideren. En zijn er veel langs, dan droppen ze de prijs om hun te liquideren.
Man of Steal.
pi_204037745
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 12:30 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Fuck ik heb mijn Waves te vroeg verkocht dit keer! BIjna een tripple top!
Zeg je nou dat het Waves maand is.
pi_204038131
quote:
Shortsqueeze?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204038797
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 13:36 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is dit voor link? Je post iets van oktober vorig jaar. Ik poste iets van vandaag,
Je kan de chart refreshen. Welkom op het internet...
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 11 maart 2022 @ 20:39:39 #259
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204042240
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 12:30 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Fuck ik heb mijn Waves te vroeg verkocht dit keer! BIjna een tripple top!
Hoe is het met je universa
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 12 maart 2022 @ 07:56:43 #260
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204045787
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 14:35 schreef dimmak het volgende:

[..]
Shortsqueeze?
Yup. Alle shorts geliquideerd en pump is gelijk klaar en weer terug bij af haha. En nog steeds voelen mensen de noodzaak om te leverage traden. Hetzelfde soort mensen die denken het casino te slim af kunnen zijn met hun systeem en niet weten dat het huis altijd wint omdat ze gewoon meer geld hebben.

XRP ging als een raket trouwens vanavond. Het schijnt dat de SEC de zaak aardig heeft verpest.
Man of Steal.
  zaterdag 12 maart 2022 @ 08:25:47 #261
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204045912
GMT blijft ook maar gaan _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 12 maart 2022 @ 08:33:15 #262
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204045968
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 08:25 schreef fathank het volgende:
GMT blijft ook maar gaan _O_
https://coinmarketcap.com/nl/currencies/gomining-token/
?
Net zo hoog als in het begin? Zie niet wat er aan gaat :?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204046064
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2022 20:39 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Hoe is het met je universa
Die heb ik niet gelukkig, bestaat dat nog?

Het is overigens niet waves maand maar het Waves jaar! Waves heeft vechain geflipt zoals het hoort!!

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 12-03-2022 08:46:13 ]
  zaterdag 12 maart 2022 @ 08:53:04 #264
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204046128
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 08:33 schreef stinkie het volgende:

[..]
https://coinmarketcap.com/nl/currencies/gomining-token/
?
Net zo hoog als in het begin? Zie niet wat er aan gaat :?
Kijk anders ff op binance naar GMT/BTC

Die van jou is een andere. Green Metaverse Token moet je hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door fathank op 12-03-2022 10:50:45 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204049340
twitter
pi_204049634
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 14:02 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Gelukkig is SOUL carbon negative. En 75% down, maar je kunt niet alles hebben

Kan iemand met emoties me vertellen of we al in despair zitten?
  zaterdag 12 maart 2022 @ 15:18:18 #267
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204050173
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 14:02 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Lol laatste stuiptrekkingen van een gefaald instituut.

Zullen we gameconsoles ook maar verbieden?

[ Bericht 4% gewijzigd door fathank op 12-03-2022 15:40:19 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204055342
8 jaar bearmarket ;) zouden jullie het aankunnen? Ik half
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  zaterdag 12 maart 2022 @ 22:12:20 #269
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204056607
Makkelijk

Pak gewoon 20% op stablecoins ka-ching
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204059717
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 22:12 schreef fathank het volgende:
Makkelijk

Pak gewoon 20% op stablecoins ka-ching
Zoals de Belgen zeggen: de stabiele munten
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204060097
Wat als we nu nog even range traden en dan opeens een +25% op de daily printen, heb je genoeg bitcoin gekocht inmiddels?

Heeft iemand een Crypto.com card besteld in de laatste tijd? Hoe lang duurde het? Cro lijkt nu wel weer redelijk geprijsd op er eindelijk 1 aan te schaffen!

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2022 07:33:36 ]
  zondag 13 maart 2022 @ 08:39:13 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204060367
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2022 07:30 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Wat als we nu nog even range traden en dan opeens een +25% op de daily printen, heb je genoeg bitcoin gekocht inmiddels?

Heeft iemand een Crypto.com card besteld in de laatste tijd? Hoe lang duurde het? Cro lijkt nu wel weer redelijk geprijsd op er eindelijk 1 aan te schaffen!
@stinkie maar dat ging niet helemaal lekker geloof ik.

Gewoon bestellen, ik gebruik em bijna overal voor. Behalve de boodschappen want Appie accepteert nog geen Visa. Maar V-Pay gaat uitgefaseerd worden en dan gaat alles op over Visa Debit.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204060541
quote:
14s.gif Op zondag 13 maart 2022 08:39 schreef fathank het volgende:

[..]
@:stinkie maar dat ging niet helemaal lekker geloof ik.

Gewoon bestellen, ik gebruik em bijna overal voor. Behalve de boodschappen want Appie accepteert nog geen Visa. Maar V-Pay gaat uitgefaseerd worden en dan gaat alles op over Visa Debit.
Hmm okay. Bijna al mijn debit kaarten zijn al van Visa lol.

Kan je bij hun ook bitcoin erop zetten en dat er van je bitcoin credit afgeschreven wordt? Dus geen euros of dollars.
  zondag 13 maart 2022 @ 10:13:14 #274
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204061175
quote:
14s.gif Op zondag 13 maart 2022 08:39 schreef fathank het volgende:

[..]
@:stinkie maar dat ging niet helemaal lekker geloof ik.

Gewoon bestellen, ik gebruik em bijna overal voor. Behalve de boodschappen want Appie accepteert nog geen Visa. Maar V-Pay gaat uitgefaseerd worden en dan gaat alles op over Visa Debit.
14-2 cro gestaked. 16-2 de digitale. Werkt op zich wel me te Netflix etc. Afgelopen week naar status shipped gegaan.

Werkt, maar wel traag
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204061356
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2022 09:03 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Kan je bij hun ook bitcoin erop zetten en dat er van je bitcoin credit afgeschreven wordt? Dus geen euros of dollars.
Nee, maar je kan wel direct de kaart opwaarderen met Bitcoin.
pi_204064418
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 15:18 schreef fathank het volgende:

[..]
Lol laatste stuiptrekkingen van een gefaald instituut.

Zullen we gameconsoles ook maar verbieden?
Als dit er in deze vorm doorheen gaat hebben we een groot probleem in Nederland.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204064654
Thanks ik ga het proberen.
pi_204064938
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 14:02 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Zou een ware klap zijn voor bitcoin maximalisten als POW gebanned wordt
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204071700
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2022 16:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zou een ware klap zijn voor bitcoin maximalisten als POW gebanned wordt
Ik kan je zeggen dat dit het einde van de Crypto industrie is in de EU, en denk niet: Goh dan koop ik het wel ergens anders, geloof me dat gaat op een normale manier vrijwel niet meer lukken. En men zal heel toevallig roepen dat de nieuwe Digi-Euro een veel beter alternatief is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 14 maart 2022 @ 07:54:34 #280
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204072004
Kan Elon Musk gewoon een keer niet over crypto twitteren? Laat het gewoon z'n koers varen zeg.
Man of Steal.
pi_204072093
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:04 schreef SuperNeger het volgende:

[Investeren in bitcoin]

Die twee gaan niet samen. Het is namenlijke en ponzi scheme. Dus het geld wordt alleen maar meer waard omdat anderen het later tegen een hoger bedrag kopen. Is verder gewoon gebakken lucht.
🤔🤔🤔
  maandag 14 maart 2022 @ 08:08:21 #282
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204072103
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:06 schreef potjecreme het volgende:

[..]
🤔🤔🤔
WGR is anders dan BTC forum
Man of Steal.
pi_204072108
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:06 schreef potjecreme het volgende:

[..]
🤔🤔🤔
Gewoon niet op reageren. Hij is op zoek naar aandacht en plaatst zodoende expres dingen waarvan hij weet dat deze reacties uitlokken
  maandag 14 maart 2022 @ 08:11:24 #284
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204072118
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Gewoon niet op reageren. Hij is op zoek naar aandacht en plaatst zodoende expres dingen waarvan hij weet dat deze reacties uitlokken
Overal een complot achter zoeken en dingen persoonlijk maken. :') Obsessed much?

WGR is een forum voor boomers die 3% rendement krijgen met hun aandelen en belastinggezeik.

BTC is een forum om te gokken zodat je x2 of x10 winst krijgt op speculatieve internetmuntjes.

Moeilijk hè, dingen die anders zijn?
Man of Steal.
  maandag 14 maart 2022 @ 08:12:52 #285
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_204072123
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2022 16:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zou een ware klap zijn voor bitcoin maximalisten als POW gebanned wordt
Mooi. ETH bijgekocht.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_204072136
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:12 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Mooi. ETH bijgekocht.
Wat ook nog steeds gewoon een PoW coin is :s)
  maandag 14 maart 2022 @ 08:15:08 #287
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_204072139
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:14 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Wat ook nog steeds gewoon een PoW coin is :s)
Oh. Alles weer verkocht.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  maandag 14 maart 2022 @ 08:15:25 #288
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204072140
Wat hebben mensen toch met ETH? Ik probeerde het eens te versturen tussen wallets en de gas fees waren hoger dan het bedrag. Fuck dat. Daarom beter gewoon XRP of XLM versturen super snel en super goedkoop.
Man of Steal.
  maandag 14 maart 2022 @ 08:23:42 #289
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204072189
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 14:02 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Load zeh EU fud
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 14 maart 2022 @ 08:24:26 #290
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204072201
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 04:34 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik kan je zeggen dat dit het einde van de Crypto industrie is in de EU, en denk niet: Goh dan koop ik het wel ergens anders, geloof me dat gaat op een normale manier vrijwel niet meer lukken. En men zal heel toevallig roepen dat de nieuwe Digi-Euro een veel beter alternatief is.
Ik zou niet weten waarom je niet gewoon Bitcoin kan kopen zelfs als ze POW zouden “verbieden” - wat dit voorstel niet eens zegt.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 14 maart 2022 @ 08:33:16 #291
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_204072272
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:24 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Ik zou niet weten waarom je niet gewoon Bitcoin kan kopen zelfs als ze POW zouden “verbieden” - wat dit voorstel niet eens zegt.
Ja uiteindelijk kan je er toch wel aankomen, maar zodra alle legale brokers weg zijn en bijvoorbeeld bezit strafbaar is zal het in ieder geval voor de grotere massa niet meer zo interessant zijn en ook niet meer op grote schaal geadopteerd worden als betaalmiddel bij bedrijven etc.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_204072372
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:33 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ja uiteindelijk kan je er toch wel aankomen, maar zodra alle legale brokers weg zijn en bijvoorbeeld bezit strafbaar is zal het in ieder geval voor de grotere massa niet meer zo interessant zijn en ook niet meer op grote schaal geadopteerd worden als betaalmiddel bij bedrijven etc.
Gelukkig leven we in een vrije wereld. Als is dat "vrije" niet meer zo vrij als ik ooit gedacht had. Maarja verhuizen naar een land die nog niet totaal de weg kwijt is een altijd een optie.

Uiteindelijk wint de vrije markt het altijd van een totalitaire. Al wil je de faseovergang misschien liever niet van te dicht bij mee maken.

Daar zit je straks in de EU met je maandelijkse booster want anders blokkeren ze je geld :')
  maandag 14 maart 2022 @ 08:57:15 #293
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204072484
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:33 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ja uiteindelijk kan je er toch wel aankomen, maar zodra alle legale brokers weg zijn en bijvoorbeeld bezit strafbaar is zal het in ieder geval voor de grotere massa niet meer zo interessant zijn en ook niet meer op grote schaal geadopteerd worden als betaalmiddel bij bedrijven etc.
Ja, ik denk ook dat NL in 1 klap van belasting heffen op bitcoin naar een algemeen verbod zal gaan. Klinkt allemaal heel erg logisch.

:')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_204072502
Wat is jullie beste source ooit? Video, pod, boek, paper.

De mijne blijft:
Introductie tot Bitcoin - by Andreas Antonopoulos.

  maandag 14 maart 2022 @ 09:24:43 #295
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204072781
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Wat is jullie beste source ooit? Video, pod, boek, paper.

De mijne blijft:
Introductie tot Bitcoin - by Andreas Antonopoulos.

Deze boomer _O_

Man of Steal.
pi_204072856
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Wat is jullie beste source ooit? Video, pod, boek, paper.

De mijne blijft:
Introductie tot Bitcoin - by Andreas Antonopoulos.

Piercy Tienhoven had ooit een hele leuke introductie video. Een kwartiertje in het Nederlands dus en heel beeldend voor mensen die er niks mee hebben.

Vraag me niet waarom, maar helaas heeft hij deze video weggehaald.
pi_204072862
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 08:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Wat is jullie beste source ooit? Video, pod, boek, paper.

De mijne blijft:
Introductie tot Bitcoin - by Andreas Antonopoulos.

Als het gaat om Bitcoin uitleggen in begrijpelijke taal dan is Andreas idd één van de beste. Ook is zijn passie heel erg aanstekelijk waardoor je blijft luisteren en er in mee gezogen wordt.

Iets wat mij ook enorm geholpen heeft is iets wat ik nu niet meer kan aanbevelen omdat het gedateerd is, maar dat is de Bitcoin Uncensored podcast van Joshua Unseth en Chris DeRose. De podcast bestaat al een aantal jaar niet meer vanwege onenigheid maar zij waren meester in het doorprikken van bullshit in de Bitcoin en crypto wereld. Dat ging gepaard met een enorme chemie tussen die twee en veel humor. Het heeft me enorm behoedt voor veel leugens en scams, en heeft me duidelijk gemaakt waar dingen in essentie om draaien in Bitcoin. Iets waar zelfs bovengenoemde Andreas niet helemaal van gevrijwaard is (boek over Ethereum, vaak neutraal blijven in kwesties, etc.).
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 14 maart 2022 @ 09:34:46 #298
131603 Afwazig
Serious business
pi_204072878
Stablecoin van Waves USDN kruipt de top 100 op CMC binnen. USDN wordt gemint door Waves te locken en zit een leuke native APY op.
  maandag 14 maart 2022 @ 09:53:13 #299
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204073067
Elon Musk's twitter diaree _O_
Man of Steal.
  maandag 14 maart 2022 @ 09:55:41 #300
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204073090
twitter


twitter


Alleen jammer dat hij de markt niet gewoon ff z'n gang laat gaan zodat we goedkoop kunnen inkopen.
Man of Steal.
  maandag 14 maart 2022 @ 09:56:33 #301
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_204073104
gr gr
Man of Steal.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')