abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 30 mei 2021 @ 01:22:17 #1
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199678701
quote:
Klopjacht op zwaarbewapende militair die Van Ranst bedreigde



Een zwaarbewapende militair uit Lanklaar is sinds maandag spoorloos. De veiligheidsdiensten vrezen dat de man, die de voorbije maanden hevig tegen de coronamaatregelen ageerde op sociale media, iets kwaads in de zin heeft.

De militair die in de kazerne van Peutie gestationeerd is, heeft verschillende vuurwapens bij zich, zo werd aan De Standaard bevestigd. Het gaat onder meer om een raketlanceerder. In een afscheidsbrief die teruggevonden werd, spreekt hij ook dreigende taal.

Omdat de man de voorbije maanden op sociale media hevig uithaalde naar de virologen, maar in de eerste plaats naar professor Marc Van Ranst, werd die laatste samen met zijn gezin uit voorzorg elders ondergebracht.

Het federaal parket wilde enkel bevestigen dat de politie op zoek is naar een vuurwapengevaarlijke man, een veertiger, die dreigt met een gewelddadige actie.

Het Crisiscentrum kwam vandaag bijeen over de zaak en neemt de zaak bijzonder ernstig. De militair in kwestie staat al maanden op de Ocad-lijst, omdat hij virologen met de dood bedreigde. Hij kreeg volgens onze informatie binnen het leger daarvoor een sanctie. Sinds gisteren wordt 'niveau 4' op hem geplakt, wat betekent dat de veiligheidsdiensten ervan uitgaan dat er ernstige, concrete aanwijzingen zijn de man een aanslag wil plegen.

Alvast de politiezone Kempenland hield dinsdagmiddag een grote klopjacht naar de militair. Hij zou zich verplaatst hebben in de richting van Beringen naar Hasselt en zo verder noordoostwaarts. Maar de klopjacht had geen resultaat. De speciale eenheden van de federale politie staan klaar om in actie te komen zodra hij ergens opduikt. Maar voorlopig is er geen spoor.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210518_95838020
quote:
Klopjacht in België op mogelijk bewapende bedreiger van bekende viroloog



In België zijn agenten al uren op zoek naar een man die mogelijk zwaarbewapend is en onlangs kopstukken uit de Belgische coronacrisis bedreigde. Het gaat volgens Belgische media om een beroepsmilitair van in de veertig.

Uit voorzorg is een van de mensen die hij bedreigde, viroloog Marc Van Ranst, samen met zijn gezin ondergebracht op een veilige locatie. Van Ranst is in België het gezicht van de corona-aanpak.

De Vlaamse omroep VRT schrijft op basis van informatie van het federaal parket dat er elementen zijn die wijzen op een "ernstige dreiging met een gewelddadige actie". Meer informatie wil het parket niet delen. De man heeft volgens de VRT extreemrechtse sympathieën.

De krant De Standaard schrijft dat de man meerdere vuurwapens bij zich heeft en dat hij een afscheidsbrief heeft achtergelaten.

Dertig agenten
De klopjacht begon vanmiddag in Leopoldsburg, een plaats in Belgisch Limburg gelegen ten noorden van Hasselt. Een politiewoordvoerder zei op de Belgische radio dat de man zich inmiddels naar het noordoosten heeft verplaatst, waardoor het zoekgebied is uitgebreid. Bij de zoektocht zijn zeker dertig agenten en een helikopter ingezet.

Belgische media schrijven dat het onduidelijk is hoe concreet de bedreigingen van de man waren. Ook is niet duidelijk op welke manier hij Van Ranst heeft bedreigd, schrijft Het Laatste Nieuws.

https://nos.nl/artikel/23(...)van-bekende-viroloog
--------------------------

Tja, het was een kwestie van tijd tot zoiets als dit zou gebeuren. Hopelijk pakken ze hem op voor hij ergens in het rond gaat schieten.

Het duurt (te) lang, het wordt tijd dat ze hem eindelijk vinden. Gaat het dit weekend gebeuren?
Waar houdt Jürgen Conings zich verborgen?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199678727
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:07 schreef TFL het volgende:

[..]

In het reality programma Hunted gebruiken ze social media en leugens om mensen expres kwaad neer te zetten. Zodat iedereen naar hen gaat meezoeken.
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:22 schreef sp3c het volgende:

[..]

Ja dat willen we zien

Iedereen moet meezoeken naar een getripte zwaarbewapende idioot
In het reality programma Hunted zijn het allemaal onschuldige personen. Het laat zien dat opsporing niet schuwt om te liegen dat was mijn punt.
  Moderator zondag 30 mei 2021 @ 01:39:54 #3
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199678768
Ik zou niet een reality programma als voorbeeld gebruiken

Verder snapt iedereen denk ik wel dat ze alleen vertellen wat we moeten weten

Er loopt een man rond met guns en snode plannen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199679070
En? Al gevonden?
pi_199679406
Gisteravond is alweer de wijk doorzocht. Ondertussen gemerkt dat de Facebook pagina van de wijk ook gemonitord wordt. Berichten over activiteiten van politie en leger verdwijnen ineens :(
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199679503
Hij zal wel bij Willem op zolder zitten.
  zondag 30 mei 2021 @ 11:49:58 #7
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199681106
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 08:56 schreef valentijn101 het volgende:
Gisteravond is alweer de wijk doorzocht. Ondertussen gemerkt dat de Facebook pagina van de wijk ook gemonitord wordt. Berichten over activiteiten van politie en leger verdwijnen ineens :(
Je moet ook een Telegram groep oprichten.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_199683881
quote:
6s.gif Op zondag 30 mei 2021 11:49 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Je moet ook een Telegram groep oprichten.
En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  zondag 30 mei 2021 @ 15:44:33 #9
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199683893
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:43 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
Pics 8-)
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_199685717
quote:
6s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:44 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Pics 8-)
Helaas, de enige foto’s die ik heb zijn van het besloten buurtforum en die kan ik dus niet gebruiken.
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  zondag 30 mei 2021 @ 18:42:56 #11
117098 Hathor
Effe niet
pi_199685766
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 18:38 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Helaas, de enige foto’s die ik heb zijn van het besloten buurtforum en die kan ik dus niet gebruiken.
Je kan het wil, maar wil het dus niet.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_199686480
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 18:42 schreef Hathor het volgende:

[..]

Je kan het wil, maar wil het dus niet.
Yep, wat gebeurt in the groep stays in de groep :6
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199687882
quote:
Historicus Bruno De Wever: "Met dubbelzinnige retoriek is Vlaams Belang mee verantwoordelijk voor extreme uitwassen"Volgens historicus Bruno De Wever is "het heel duidelijk dat Vlaams Belang met dubbelzinnige retoriek mee verantwoordelijk is voor extreemrechtse uitwassen". Daarmee verwijst hij onder andere naar de - inmiddels verwijderde - Facebookgroep "Als 1 achter Jürgen".
https://www.vrt.be/vrtnws(...)belzinnige-retoriek/
pi_199689865
Grote consternatie!

De extreemrechtse racistische fascistoïde gemarginaliseerde illegale anabole slikkende kernwapenstelende gevechtsexpert scherpschutter staatsgevaarlijke luchtafweerraket deskundige bosbouwexpert en konijnen liefhebber Jürgen Conings had volgens de Regimepers zijn wagen “geboobytrapt’ om mensen te doden.
De stelling van de Regimepers werd versterkt door minister van Justitie Vincent Van Quickenborne die op TV het zich vragenstellende publiek, dat is dat publiek dat nog kritisch nadenkt, kwam verguizen door te bewijzen dat Jürgen Conings een monster was dat zijn wagen had geboobytrapt om onschuldigen in ware Full-Metal-Jacket stijl in kleine stukjes te doen exploderen.

Bij ‘tScheldt schoot de redactie bij het aanhoren van Van Quickenborne in de lach. Een uur voor de minister zich belachelijk kwam maken op TV had ‘tScheldt via via via informatie gekregen dat de Regimepers bewust valse informatie aan het publiceren was over de zogenaamde granaatval in de auto van Conings. De geheime ‘Deep Throat’-bron die ‘tScheldt van info voorzag voorspelde in zijn/haar/hun communicatie dat Van Quickenborne binnen het uur op TV zou aankondigen dat er een onderzoeksrechter zou gevorderd worden wegens moordpoging.

De Regimepers schreef intussen zo snel als hun vingers konden tikken dat Conings een granaat met koperdraad aan beide klinken in zijn vluchtwagen had bevestigd.

Op 22 mei 2021 verwerkte een ‘tScheldt satirist de informatie van ‘Deep Throat’ in een exclusief stuk. In het artikel stond dat Conings een ‘tripflare‘ had achtergelaten in zijn wagen. Dat is helemaal geen granaat. Dat is een verklikkingsmiddel dat normaal in combinatie met struikeldraad wordt gebruikt. Een ‘vijand’ struikelt over een draad, een tripflare wordt geactiveerd, een grote flash gaat af en verraadt de aanwezigheid van de vijand. Dat is exact wat Jürgen Conings had geïnstalleerd, een tripflare. Zoals gewoonlijk als ‘tScheldt iets publiceert dat afwijkt van hun door de overheid ingefluisterde discours keek de Regimepers de andere kant uit, en toeterde ze dat Conings granaat-gevaarlijk was.

We zijn nu 27 mei 2021 en het Parket geeft voor het eerst toe dat er geen granaatconstructie in de auto van Conings is teruggevonden. Men heeft, zoals ‘tScheldt schreef, een tripflare gevonden. Om niet helemaal te doen alsof er voor niets een onderzoeksrechter was gevorderd wegens moordpoging haastte het parket zich vandaag te zeggen dat een tripflare ook dodelijk kan zijn, in combinatie met andere wapens in het voertuig. Dat is natuurlijk overheidsgebrabbel. Het bewijst dat Conings op dat moment, met die actie, niet de bedoeling had te moorden, maar om hem te waarschuwen dat iemand zijn wagen had gevonden. Redelijk te begrijpen vanuit het standpunt van een militair met de ervaring van 11 buitenlandse missies achter de kiezen en nu om God weet wat voor reden dan ook op de vlucht voor de overheid.

https://www.tscheldt.be/p(...)op-flagrante-leugen/
pi_199690366
quote:
1s.gif Op maandag 31 mei 2021 01:25 schreef Za het volgende:
Grote consternatie!

De extreemrechtse racistische fascistoïde gemarginaliseerde illegale anabole slikkende kernwapenstelende gevechtsexpert scherpschutter staatsgevaarlijke luchtafweerraket deskundige bosbouwexpert en konijnen liefhebber Jürgen Conings had volgens de Regimepers zijn wagen “geboobytrapt’ om mensen te doden.
De stelling van de Regimepers werd versterkt door minister van Justitie Vincent Van Quickenborne die op TV het zich vragenstellende publiek, dat is dat publiek dat nog kritisch nadenkt, kwam verguizen door te bewijzen dat Jürgen Conings een monster was dat zijn wagen had geboobytrapt om onschuldigen in ware Full-Metal-Jacket stijl in kleine stukjes te doen exploderen.

Bij ‘tScheldt schoot de redactie bij het aanhoren van Van Quickenborne in de lach. Een uur voor de minister zich belachelijk kwam maken op TV had ‘tScheldt via via via informatie gekregen dat de Regimepers bewust valse informatie aan het publiceren was over de zogenaamde granaatval in de auto van Conings. De geheime ‘Deep Throat’-bron die ‘tScheldt van info voorzag voorspelde in zijn/haar/hun communicatie dat Van Quickenborne binnen het uur op TV zou aankondigen dat er een onderzoeksrechter zou gevorderd worden wegens moordpoging.

De Regimepers schreef intussen zo snel als hun vingers konden tikken dat Conings een granaat met koperdraad aan beide klinken in zijn vluchtwagen had bevestigd.

Op 22 mei 2021 verwerkte een ‘tScheldt satirist de informatie van ‘Deep Throat’ in een exclusief stuk. In het artikel stond dat Conings een ‘tripflare‘ had achtergelaten in zijn wagen. Dat is helemaal geen granaat. Dat is een verklikkingsmiddel dat normaal in combinatie met struikeldraad wordt gebruikt. Een ‘vijand’ struikelt over een draad, een tripflare wordt geactiveerd, een grote flash gaat af en verraadt de aanwezigheid van de vijand. Dat is exact wat Jürgen Conings had geïnstalleerd, een tripflare. Zoals gewoonlijk als ‘tScheldt iets publiceert dat afwijkt van hun door de overheid ingefluisterde discours keek de Regimepers de andere kant uit, en toeterde ze dat Conings granaat-gevaarlijk was.

We zijn nu 27 mei 2021 en het Parket geeft voor het eerst toe dat er geen granaatconstructie in de auto van Conings is teruggevonden. Men heeft, zoals ‘tScheldt schreef, een tripflare gevonden. Om niet helemaal te doen alsof er voor niets een onderzoeksrechter was gevorderd wegens moordpoging haastte het parket zich vandaag te zeggen dat een tripflare ook dodelijk kan zijn, in combinatie met andere wapens in het voertuig. Dat is natuurlijk overheidsgebrabbel. Het bewijst dat Conings op dat moment, met die actie, niet de bedoeling had te moorden, maar om hem te waarschuwen dat iemand zijn wagen had gevonden. Redelijk te begrijpen vanuit het standpunt van een militair met de ervaring van 11 buitenlandse missies achter de kiezen en nu om God weet wat voor reden dan ook op de vlucht voor de overheid.

https://www.tscheldt.be/p(...)op-flagrante-leugen/
Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199690372
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_199690410
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:44 schreef DDDDDaaf het volgende:

[..]

Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Meevallen ten opzichte van wat?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  maandag 31 mei 2021 @ 07:11:38 #18
8369 speknek
Another day another slay
pi_199690414
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:
Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
De website leunt aan tegen conservatief, extreemrechts gedachtegoed.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/%27t_Scheldt
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 31 mei 2021 @ 07:14:40 #19
8369 speknek
Another day another slay
pi_199690418
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:44 schreef DDDDDaaf het volgende:
Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Dat is natuurlijk wel makkelijk voorspellen nu zijn P90 en raketwerper gevonden zijn voordat hij ze kon gebruiken. Slagje om de arm dat hij zijn pistool niet gebruikt, wat een lieverdje was het toch, onterecht gedemoniseerd door de slinkse media.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Moderator maandag 31 mei 2021 @ 07:33:08 #20
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199690463
Niemand noemde hem een lieverdje
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 31 mei 2021 @ 09:46:03 #21
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199691424
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

twitter
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199691460
die meneer heeft z'n Twitter-account intussen maar opgeheven.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199691472
quote:
84s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:46 schreef Starhopper het volgende:
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

[ twitter ]
Holy shit wat een debielen toch weer :X
Ben ondertussen wel groot van Ranst fan geworden *O*
Twiddel
  maandag 31 mei 2021 @ 10:37:31 #24
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199691865
quote:
84s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:46 schreef Starhopper het volgende:
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

[ twitter ]
De frustratie bij deze domme mensen is groot, helaas weten die daar niet mee om te gaan. En dan een viroloog met de dood bedreigen en daarna het hardste van allemaal huilen bij vervolging.



Deze mensen zijn echt totaal losgekoppeld van de realiteit. Je ziet ze veel op BNW. De juichers van 6 januari zijn inmiddels al maanden niet meer op de site gekomen. Hun voorspelling kwam niet uit, Trump zou het die dag weer overnemen. Maar ze hadden het mis. In plaats van dat toe te geven komen ze niet meer, al heeft men eerst nog een week geprobeerd iedereen uit te maken voor rotte vis.

'Eerlijke rechtsgang'....van wat? Iemand bedreigen met een hakbijl en dan ineens ben je voor een eerlijke rechtsgang. Alsof die viroloog een wet heeft overtreden. Mensen die zo ontzettend boos zijn op virologen op het internet, worden vast inmiddels een beetje in de gaten gehouden. Je ziet ze radicaliseren en vooral een aversie hebben tegen feiten of het onderbouwen van plaatjes.

[ Bericht 18% gewijzigd door Vis1980 op 31-05-2021 10:47:32 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 31 mei 2021 @ 10:41:50 #25
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199691903
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Jup geweld is verschrikkelijk en iedereen moet zich aanpassen of het land uit. Behalve dan als je het ergens niet mee eens bent. Als iemand anders het niet met jou eens is, dan is hij een landverrader.

Net als die stumperds die zo trots waren dat Rutte niet meer op de fiets durft na bedreigingen. En ja die viroloog heeft een sterke mening en je zou zeggen dat dat alles behalve politiek correct is, maar politieke incorrectheid telt alleen als je het met deze lui eens bent.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199692332
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 10:37 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

De frustratie bij deze domme mensen is groot, helaas weten die daar niet mee om te gaan. En dan een viroloog met de dood bedreigen en daarna het hardste van allemaal huilen bij vervolging.

[ afbeelding ]

Deze mensen zijn echt totaal losgekoppeld van de realiteit. Je ziet ze veel op BNW. De juichers van 6 januari zijn inmiddels al maanden niet meer op de site gekomen. Hun voorspelling kwam niet uit, Trump zou het die dag weer overnemen. Maar ze hadden het mis. In plaats van dat toe te geven komen ze niet meer, al heeft men eerst nog een week geprobeerd iedereen uit te maken voor rotte vis.

'Eerlijke rechtsgang'....van wat? Iemand bedreigen met een hakbijl en dan ineens ben je voor een eerlijke rechtsgang. Alsof die viroloog een wet heeft overtreden. Mensen die zo ontzettend boos zijn op virologen op het internet, worden vast inmiddels een beetje in de gaten gehouden. Je ziet ze radicaliseren en vooral een aversie hebben tegen feiten of het onderbouwen van plaatjes.
Klopt, kijk ook hoe hij 'vaccin' tussen aanhalingstekens plaatst.
Het zijn gewoon wappies die de werkelijkheid niet aan kunnen en wegvluchten in de mythes van Social Media.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199692405
Nóg tien personen bewaakt voor voortvluchtige Belgische militair Conings
Een tiental personen zou extra bewaking krijgen omdat zij mogelijke doelwitten zijn van de Belgische voortvluchtige militair Jurgen Conings. Dat schrijven meerdere Belgische kranten op basis van ‘welingelichte bronnen’.

https://www.ad.nl/buitenl(...)ir-conings~ae3a9c9b/
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_199692524
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 11:23 schreef StaceySinger het volgende:
Nóg tien personen bewaakt voor voortvluchtige Belgische militair Conings
Een tiental personen zou extra bewaking krijgen omdat zij mogelijke doelwitten zijn van de Belgische voortvluchtige militair Jurgen Conings. Dat schrijven meerdere Belgische kranten op basis van ‘welingelichte bronnen’.

https://www.ad.nl/buitenl(...)ir-conings~ae3a9c9b/
Ja, iedereen is wellicht vergeten dat het niet alleen om Van Ranst ging...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199713023
Voortvluchtige Belgische militair nam 3000 euro op

De voortvluchtige militair Jurgen Conings uit Dilsen-Stokkem, net over de grens bij Grevenbicht, nam voor zijn verdwijning nog een groot geldbedrag op.
Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws maandag. Volgens de Belgische omroep VRT gaat het om 3000 euro. Dat zou volgens de Belgische media erop duiden dat hij zich goed voorbereid heeft om langer onder de radar te blijven.


https://www.1limburg.nl/v(...)air-nam-3000-euro-op

Daarmee is hij aan het funshoppen in de bossen.
  woensdag 2 juni 2021 @ 00:41:39 #30
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_199713094
Het feit dat-ie zo'n bedrag opneemt duidt er ook niet echt op dat-ie zelfmoord zou hebben gepleegd, of wel?
pi_199713108
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:27 schreef Za het volgende:
Voortvluchtige Belgische militair nam 3000 euro op

De voortvluchtige militair Jurgen Conings uit Dilsen-Stokkem, net over de grens bij Grevenbicht, nam voor zijn verdwijning nog een groot geldbedrag op.
Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws maandag. Volgens de Belgische omroep VRT gaat het om 3000 euro. Dat zou volgens de Belgische media erop duiden dat hij zich goed voorbereid heeft om langer onder de radar te blijven.


https://www.1limburg.nl/v(...)air-nam-3000-euro-op

Daarmee is hij aan het funshoppen in de bossen.
Wat ga je nou doen met 3 ruggen als je nergens je kop kan laten zien?
-nee-
pi_199713110
quote:
2s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:41 schreef Tijn het volgende:

Het feit dat-ie zo'n bedrag opneemt duidt er ook niet echt op dat-ie zelfmoord zou hebben gepleegd, of wel?
Ja wel.
Hij wilde angst aanjagen, de onzichtbare killer die overal kan zijn op elk moment kan toeslaan.
Wanneer je dan geen geld opneemt is het niet geloofwaardig.
pi_199713131
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:45 schreef Marsenal het volgende:

Wat ga je nou doen met 3 ruggen als je nergens je kop kan laten zien?
De indruk wekken dat je overal verschanst kunt zitten, de vijand der virologen.
  woensdag 2 juni 2021 @ 00:59:57 #34
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_199713140
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:53 schreef Za het volgende:

[..]

De indruk wekken dat je overal verschanst kunt zitten, de vijand der virologen.
Dat is gedurende een paar weken misschien nog wel aannemelijk, maar het is ook geen bedrag waar je de rest van je leven mee vooruit kunt natuurlijk.

Hopelijk vinden ze 'm snel en is het gewoon klaar met deze ongein.
pi_199713154
quote:
Op woensdag 2 juni 2021 00:59 schreef Tijn het volgende:

Dat is gedurende een paar weken misschien nog wel aannemelijk, maar het is ook geen bedrag waar je de rest van je leven mee vooruit kunt natuurlijk.

Hopelijk vinden ze 'm snel en is het gewoon klaar met deze ongein.
Ligt er maar net aan hoe lang dat leven nog duurt. ~O>
pi_199713757
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:45 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Wat ga je nou doen met 3 ruggen als je nergens je kop kan laten zien?
Ik denk dat dat best meevalt. Als hij in gewone kleding zonder zichtbare tatoeages de winkel in loopt zullen de meeste denken:”sodeju, die lijkt op die militair” en verder niets doen want “het zal hem vast niet zijn”
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199713819
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 07:48 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Ik denk dat dat best meevalt. Als hij in gewone kleding zonder zichtbare tatoeages de winkel in loopt zullen de meeste denken:”sodeju, die lijkt op die militair” en verder niets doen want “het zal hem vast niet zijn”
Misschien, maar als meest gezochte man van het land zou ik het er niet op wagen.
-nee-
pi_199713905
Met die 3000 euro betaald ie uiteraard zijn mattie die hem onderdak geeft. Zijn mattie kan wel naar de winkel.
Cindy De Vuyst
  woensdag 2 juni 2021 @ 08:28:50 #39
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_199713956
Apart dat er nog mensen zijn die deze terrorist verdedigen.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 2 juni 2021 @ 09:11:07 #40
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_199714317
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 08:28 schreef -XOR- het volgende:
Apart dat er nog mensen zijn die deze terrorist verdedigen.
Ik zie hem eerder als wapendief, bedreiger en wappie, dan als terrorist. Is al ernstig genoeg als je doodsbedreigingen uit terwijl bekend is dat je beschikking over wapens hebt. Als hij iemand neerschiet, dan krijgt hij van mij ook de “upgrade” naar terrorist, nu is het nog een potentieeltje.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
  woensdag 2 juni 2021 @ 09:18:22 #41
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_199714393
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 09:11 schreef nixxx het volgende:

[..]

Ik zie hem eerder als wapendief, bedreiger en wappie, dan als terrorist. Is al ernstig genoeg als je doodsbedreigingen uit terwijl bekend is dat je beschikking over wapens hebt. Als hij iemand neerschiet, dan krijgt hij van mij ook de “upgrade” naar terrorist, nu is het nog een potentieeltje.
Hij voldoet letterlijk aan de definitie van terrorist. Ook het zaaien van angst door dreiging met een politiek oogmerk is al terrorisme.
We have always been at war with Eastasia.
pi_199714739
Ik denk dat hij verzonnen is om de complotdenkers in een kwaad daglicht te zetten.
(Nee hoor, grapje)
pi_199715338
Net gehoord dat hij jaren op de camping Sparrendal heeft gewoond. Dat ligt in het bos naast de wijk groot Homo waar veel gezocht wordt. >:O
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199717522
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:52 schreef valentijn101 het volgende:
Net gehoord dat hij jaren op de camping Sparrendal heeft gewoond. Dat ligt in het bos naast de wijk groot Homo waar veel gezocht wordt. >:O
Ik dacht je maakt een grapje maar dat heet dus serieus zo :@
pi_199717641
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 13:59 schreef alpeko het volgende:

[..]

Ik dacht je maakt een grapje maar dat heet dus serieus zo :@
:Y dit waren vroeger productiebossen voor de mijnen
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  woensdag 2 juni 2021 @ 14:13:59 #46
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_199717696
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:52 schreef valentijn101 het volgende:
Net gehoord dat hij jaren op de camping Sparrendal heeft gewoond. Dat ligt in het bos naast de wijk groot Homo waar veel gezocht wordt. >:O
groot homo _O-
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_199717754
quote:
15s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:13 schreef junkiesietze het volgende:

[..]

groot homo _O-
We hebben ook nog Klein Homo en Nieuw homo :Y
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 2 juni 2021 @ 14:34:40 #48
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199717941
Vrouwtje van de bedreiger met een videobericht :') Alles ligt aan de anderen, niks aan hun eigen agressieve gedreig en gewap. NIETS geleerd dus.

twitter


[ Bericht 17% gewijzigd door Starhopper op 02-06-2021 14:51:24 ]
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 2 juni 2021 @ 15:32:25 #49
8369 speknek
Another day another slay
pi_199718738
quote:
16s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:34 schreef Starhopper het volgende:
Vrouwtje van de bedreiger met een videobericht :') Alles ligt aan de anderen, niks aan hun eigen agressieve gedreig en gewap. NIETS geleerd dus.

[ twitter ]
Mwah ik heb wel medelijden met haar. Vooral dat ze met een simpele vent is getrouwd die zijn eigen acties niet kan overzien, maar ik geloof ook wel dat veel mensen de wanhoop nabij zijn, lang werkloos, en dan is het niet iedereen gegeven om rationeel te zijn en de schouders eronder te zetten. Het is inderdaad wel typisch dat de problemen geexternaliseerd worden, niet naar experts wordt geluisterd, en ze daardoor vatbaar worden voor 'wappiegedachtegoed', maar sommige mensen zijn gewoon niet heel slim en dan zijn je acties dat ook niet. Ik bedoel ze doen het nog steeds zelf, maar toch.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 2 juni 2021 @ 15:56:09 #50
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199719046
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 15:32 schreef speknek het volgende:

[..]

Mwah ik heb wel medelijden met haar. Vooral dat ze met een simpele vent is getrouwd die zijn eigen acties niet kan overzien, maar ik geloof ook wel dat veel mensen de wanhoop nabij zijn, lang werkloos, en dan is het niet iedereen gegeven om rationeel te zijn en de schouders eronder te zetten. Het is inderdaad wel typisch dat de problemen geexternaliseerd worden, niet naar experts wordt geluisterd, en ze daardoor vatbaar worden voor 'wappiegedachtegoed', maar sommige mensen zijn gewoon niet heel slim en dan zijn je acties dat ook niet. Ik bedoel ze doen het nog steeds zelf, maar toch.
Dat wijf is zelf ook een wappie. Dus ze is net zo simpel als die vent van haar
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199719287
Lijkt me geen Belgische die vrouw. Echt smaak heeft Jürgen ook niet. Maar goed..das niet van belang verder
pi_199719289
Die gekkies zijn er de oorzaak van dat Van Ranst beveiliging nodig heeft.
nu dan een huilvideo van een wappie. Geen medelijden mee. ze krijgen hooguit gezeik van de eigen wappie-beweging. het lijkt er op dat de wappiebeweging implodeert. wappies maken nu ruzie met elkaar.

wappie-content heeft een korte houdbaarheid. wappies hebben een slecht geheugen. dit vergeten ze wel weer.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199719480
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 16:20 schreef Pleun2011 het volgende:
Lijkt me geen Belgische die vrouw. Echt smaak heeft Jürgen ook niet. Maar goed..das niet van belang verder
Dat is zijn vrouw ook niet denk ik.
Dit is zijn vriendin, Gwendy https://www.hln.be/binnen(...)-het-stopt~a861857d/
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  woensdag 2 juni 2021 @ 16:49:19 #54
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_199719588
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 16:38 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Dat is zijn vrouw ook niet denk ik.
Dit is zijn vriendin, Gwendy https://www.hln.be/binnen(...)-het-stopt~a861857d/
"Zorg dat het stopt... voor mij, voor mijn familie. Bepaal zelf hoe, maar zorg dat het stopt". Die liefde lijkt me van haar kant wel over.
We have always been at war with Eastasia.
pi_199719617
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 16:49 schreef -XOR- het volgende:

[..]

"Zorg dat het stopt... voor mij, voor mijn familie. Bepaal zelf hoe, maar zorg dat het stopt". Die liefde lijkt me van haar kant wel over.
Misschien had ze hem net gedumpt en is hij daardoor doorgedraaid?
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  woensdag 2 juni 2021 @ 17:15:03 #56
8369 speknek
Another day another slay
pi_199719903
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 16:20 schreef Pleun2011 het volgende:
Lijkt me geen Belgische die vrouw. Echt smaak heeft Jürgen ook niet. Maar goed..das niet van belang verder
Het is ook niet de vrouw van Conings, maar van een of andere covidmaatregelen-blokkeerfries die Van Ranst op Twitter vertelde dat hij vermoord moest worden.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_199721463
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 16:21 schreef spectrumanalyser het volgende:
Die gekkies zijn er de oorzaak van dat Van Ranst beveiliging nodig heeft.
nu dan een huilvideo van een wappie. Geen medelijden mee. ze krijgen hooguit gezeik van de eigen wappie-beweging. het lijkt er op dat de wappiebeweging implodeert. wappies maken nu ruzie met elkaar.

wappie-content heeft een korte houdbaarheid. wappies hebben een slecht geheugen. dit vergeten ze wel weer.
Tekst verliest zijn kracht wanneer doorspekt door repetitive.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 7 juni 2021 @ 22:10:48 #58
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199789360
Zie ook video met interview bij bron

quote:
Topviroloog laat zich voor het eerst zien na doodsbedreiging Conings: ‘Die idioot is het enige probleem’

De Belgische topviroloog Marc Van Ranst, die al weken ondergedoken zit vanwege de voortvluchtige militair Jurgen Conings, heeft voor het eerst zijn onderduikadres verlaten om op een geheime locatie te kunnen vertellen over zijn leven in een safehouse, de bedreigingen tegen hem en de controverse rond zijn persoon. Van Ranst gaat zich niet gedeisd houden omdat hij wordt bedreigd, zegt hij in het televisie-interview met VTM Nieuws.

Viroloog Marc Van Ranst zit intussen al drie weken samen met zijn gezin ondergedoken in een safehouse, nadat de nog altijd voortvluchtige militair Jürgen Conings bedreigingen had geuit aan zijn adres. Van Ranst is sinds 18 mei gewoon blijven doorwerken, maar een tv-studio heeft hij sinds half mei niet meer gezien, laat staan een journalist in levenden lijve. Dat is nu wél gebeurd. Journalist Faroek Özgünes sprak met de professor, op een geheime locatie, maar wel op een andere plek dan het safehouse waar hij verblijft en dat hij voor het eerst in drie weken mocht verlaten. De politie week tijdens het interview niet van zijn zijde.

Over het leven in zijn schuilplaats zegt Van Ranst dat het ‘in de gegeven omstandigheden goed gaat’. ,,Er zijn veel ergere dingen dan dat. Het moet zijn zoals mensen die op een booreiland werken. Onze gevangenissen zitten vol met mensen die niet onmiddellijk naar buiten kunnen. Dus zo speciaal is dat nu ook niet te noemen”, aldus Van Ranst. Ook zijn vrouw en zijn zoon nemen de situatie ‘eigenlijk goed’ op, voegt de viroloog eraan toe. ,,Dit lijkt een beetje op een vakantie - een verkeerd woord - met heel slecht weer, waar je de kamer niet afkan. Toch de eerste veertien dagen... Slecht geboekt.”

Twitter
Zich wat terughoudender opstellen op Twitter? Daar wil Van Ranst totaal niets van weten. ,,Waarom? Ik zie daar geen enkele reden voor. Ik zit daar - laat dat heel duidelijk zijn - als slachtoffer van een bedreiging.” De viroloog wil zich blijven uiten om niet toe te geven aan de intimidatie. ,,Dat zou betekenen dat die intimidatie werkt. En dan stopt het ook niet, maar wordt het nog erger.” Als Van Ranst zich zou inhouden, dan betekent dat nog niet dat hij wél naar buiten mag, zegt hij. ,,Er loopt een levensgevaarlijke idioot met wapens rond die mij wil neerschieten, dát is het probleem. Het énige probleem. En dit gaat niet opgelost worden door te zwijgen en stil te zijn. Integendeel.”

Van Ranst heeft Conings ook niks te zeggen. ,,Ik ga hier geen tranerige oproep doen aan Jürgen Conings.” De viroloog zal ondergedoken moeten blijven zolang de militair niet gevat is. Wanneer er een einde aan komt, weet hij niet, maar ‘alles passeert, ook dit’.

Ontkomen
Volgens journalist Faroek Ösgünes is Marc Van Ranst er de man niet naar om bang te zijn van Jürgen Conings, of zich door hem geïntimideerd te voelen. Maar de dag voordat het gezin Van Ranst werd ondergebracht in een safehouse, had de viroloog bij toeval een halve dag vrij genomen. ,,Dat betekent dat hij ‘s middags eigenlijk al thuis was, terwijl hij normaal gesproken pas tussen 20.00 uur en middernacht thuiskomt”, zegt Özgünes.

,,En op dat tijdstip stond Jürgen Conings, volgens de politiediensten, bij zijn woning. Dus eigenlijk heeft hij daardoor de confrontatie met Conings ontlopen.” Van Ranst reageerde daar in het interview kort op. ,,Ik heb daar even aan gedacht, maar ik wil daar ook niet verder over nadenken.” Volgens Faroek Özgünes had dit toen helemaal anders kunnen aflopen.

https://www.ad.nl/buitenl(...)e-probleem~a390c4fe/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 9 juni 2021 @ 09:40:50 #59
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199803392
quote:
Vandaag nieuwe zoekacties in Limburg naar Jürgen Conings, leger en politie verzamelen aan stadion Genk

Een nieuwe dag, een nieuwe zoektocht naar Jürgen Conings, de vermiste militaire die nu al bijna een maand geleden in een afscheidsbrief dreigde met een aanslag. Het leger en heel wat politie verzamelt vanmorgen in Genk. Dat wordt aan HLN bevestigd. Er wordt weer op het Nationaal Park gefocust.



De afgelopen zoekacties focusten zich vooral op Dilsen-Stokkem en Maasmechelen waar voor het weekend nog de mijnterrils in Eisden en Lanklaar werden uitgekamd. De wagen van Conings werd in het Nationaal Park aangetroffen. Die acties leverden echter niets op. De aanwezigheid van lijkhonden wees er niet op dat er uitsluitend naar een lichaam gezocht worden. “Alles blijft mogelijk, ook een levende persoon dus”, zei het parket.

Ook nu wordt weer in het Nationaal Park gezocht. As ligt vlak tegen Genk aan, en via het gigantische bos kan je vanuit Dilsen of Maasmechelen probleemloos door As tot in Genk wandelen.

Alle gemeenten tussen Maaseik en Lanaken zijn op de hoogte gebracht van de acties. Het gaat om meerdere kleine en zeer gerichte acties, en niet om grote sweepings.



https://www.hln.be/genk/v(...)adion-genk~af31748f/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199811978
“ kleine en zeer gerichte acties”????? Voor zo ver ik weet liggen ze al de hele dag in de bosjes naast ons huis. (da’s de wijk waar zijn auto is gevonden)
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199827396
Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat het 20(!) dagen heeft geduurd voordat ze rugzak vonden op nog geen kilometer afstand van de auto van Conings...
  Moderator vrijdag 11 juni 2021 @ 08:19:31 #63
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199827438
Iig geen five-seven kogels dan
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199828069
Wat is jachtmunitie? Zijn dat hagelpatronen?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199828226
De definitie van een terrorist is iemand die een regering of volk onder druk zet door daden van terreur.
nu is bij Conings met name de focus op van Ranst, echter was er sprake dat er 10 personen bedreigd worden.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199828243
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 09:28 schreef spectrumanalyser het volgende:
De definitie van een terrorist is iemand die een regering of volk onder druk zet door daden van terreur.
nu is bij Conings met name de focus op van Ranst, echter was er sprake dat er 10 personen bedreigd worden.
Er zijn inderdaad 10 die bescherming krijgen vanwege de bedreigingen.
Maar die blijven buiten beeld.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199828249
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 09:14 schreef recursief het volgende:
Wat is jachtmunitie? Zijn dat hagelpatronen?
Kan ook kogels zijn voor groot wild.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  Jaap van Dissel-award 2022 vrijdag 11 juni 2021 @ 10:55:02 #68
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199829197
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  vrijdag 11 juni 2021 @ 11:23:12 #69
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_199829489
quote:
Lijkt me een dwaalspoor. :Y

Snap wel dat ze het gebied alsnog doorzoeken maar Conings heeft alle tijd van de wereld om rustig af te wachten. Van Ranst zal toch ooit een keer zijn onderduikadres moeten verlaten.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  vrijdag 11 juni 2021 @ 11:23:33 #70
117098 Hathor
Effe niet
pi_199829492
Hij heeft natuurlijk een flink mes bij om de bochten af te snijden, waardoor hij de politie steeds een stap voor blijft.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  Moderator vrijdag 11 juni 2021 @ 11:28:09 #72
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199829565
wat een gast ... zo goed voorbereid, laattie alles overal slingeren _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 11 juni 2021 @ 11:42:29 #73
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_199829727
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 11:23 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

Lijkt me een dwaalspoor. :Y

Snap wel dat ze het gebied alsnog doorzoeken maar Conings heeft alle tijd van de wereld om rustig af te wachten. ...
Of hij ligt al een paar weken dood in een rioolbuis.
Dan is het ook makkelijk afwachten, :P

Waarom zou je zo lang wachten voordat je in actie komt?
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  Moderator vrijdag 11 juni 2021 @ 11:44:29 #74
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199829755
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 11:42 schreef Hyperdude het volgende:

[..]

Of hij ligt al een paar weken dood in een rioolbuis.
Dan is het ook makkelijk afwachten, :P

Waarom zou je zo lang wachten voordat je in actie komt?
omdat hij geen idee heeft waar al zijn shit gebleven is, dat istie nu aan het zoeken _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator vrijdag 11 juni 2021 @ 11:47:34 #75
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199829797
dat hij zonder zijn medicijnen op pad was klopt dan waarschijnlijk ook al niet

die gasten hebben echt lopen slapen de eerste paar dagen :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 11 juni 2021 @ 11:53:32 #76
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_199829868
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 11:42 schreef Hyperdude het volgende:

[..]

Of hij ligt al een paar weken dood in een rioolbuis.
Dan is het ook makkelijk afwachten, :P

Waarom zou je zo lang wachten voordat je in actie komt?
Omdat zijn plan door toeval mislukt is. Als Van Ranst geen vrij had genomen dan had Conings waarschijnlijk direct al die aanslag gepleegd.

quote:
Blijkt verder nog dat Van Ranst voor het eerst in 18 maanden op maandag 17 mei een half dagje vrij had genomen, waardoor hij veel vroeger thuis was dan anders. Dat maakte dat hij niet oog in oog kwam te staan met Conings, die ‘s avonds het huis van de viroloog in de gaten hield.
https://www.hln.be/binnen(...)et-conings~a390c4fe/
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_199830149
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 08:15 schreef AToontje87 het volgende:
Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat het 20(!) dagen heeft geduurd voordat ze rugzak vonden op nog geen kilometer afstand van de auto van Conings...
Het is niet gezegd dat die rugzak daar 20 dagen heeft gelegen...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199830228
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 12:19 schreef Wantie het volgende:

[..]

Het is niet gezegd dat die rugzak daar 20 dagen heeft gelegen...
Nee, maar het is wel meer dan aannemelijk. Of denk jij dat Conings gedurende de zoektocht nog een keer terug is gegaan naar een plek op minder dan 1km van zijn auto...?
pi_199830309
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 12:28 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Nee, maar het is wel meer dan aannemelijk. Of denk jij dat Conings gedurende de zoektocht nog een keer terug is gegaan naar een plek op minder dan 1km van zijn auto...?
Of een handlanger heeft hem daar recent gedropt.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199831189
Kunnen ze dat team van 'hunted' hier niet opzetten?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  Jaap van Dissel-award 2022 vrijdag 11 juni 2021 @ 14:53:08 #81
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199831972
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 11:53 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

Omdat zijn plan door toeval mislukt is. Als Van Ranst geen vrij had genomen dan had Conings waarschijnlijk direct al die aanslag gepleegd.
[..]

https://www.hln.be/binnen(...)et-conings~a390c4fe/
Van Ranst heeft heel erg veel geluk gehad!
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199844681
twitter
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 12 juni 2021 @ 11:51:26 #83
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199845481
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 10:34 schreef Zipportal het volgende:
[ twitter ]
Lol! Ben je lekker aan het hiken en krijg je ineens een arrestatieeenheid in je nek _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 juni 2021 @ 11:53:46 #84
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_199845505
We hebben 'm, jongens!

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_199847302
quote:
16s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 11:51 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Lol! Ben je lekker aan het hiken en krijg je ineens een arrestatieeenheid in je nek _O-
Al een geluk dat ze niet meteen geschoten hebben met hun license to kill!
Cindy De Vuyst
pi_199848372
Medicatie voor psychoses gevonden in rugzak Jürgen Conings

De rugzak die eerder deze week in de zoektocht naar Jürgen Conings is gevonden, is vrijwel zeker van de voortvluchtige militair. Behalve munitie en proviand zat er ook medicatie tegen psychoses in de tas.

De rugzak is woensdag gevonden in het Dilserbos, vlakbij de plek waar eerder ook de auto van Conings werd aangetroffen.

Verder bleek er ook medicatie in de tas te zitten. Deze zelfde medicatie werd destijds ook in de auto gevonden.

https://www.1limburg.nl/m(...)ugzak-jurgen-conings

Arme kerel, en allang niet meer in leven.
Wanneer houdt men op met deze onzin klopjacht en berichten als "nog gevaarlijker als gedacht" etc.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 12 juni 2021 @ 15:55:03 #87
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199848513
quote:
9s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 15:46 schreef Za het volgende:
Medicatie voor psychoses gevonden in rugzak Jürgen Conings

De rugzak die eerder deze week in de zoektocht naar Jürgen Conings is gevonden, is vrijwel zeker van de voortvluchtige militair. Behalve munitie en proviand zat er ook medicatie tegen psychoses in de tas.

De rugzak is woensdag gevonden in het Dilserbos, vlakbij de plek waar eerder ook de auto van Conings werd aangetroffen.

Verder bleek er ook medicatie in de tas te zitten. Deze zelfde medicatie werd destijds ook in de auto gevonden.

https://www.1limburg.nl/m(...)ugzak-jurgen-conings

Arme kerel, en allang niet meer in leven.
Wanneer houdt men op met deze onzin klopjacht en berichten als "nog gevaarlijker als gedacht" etc.
Arme kerel :') Zolang er nog geen lijk is gevonden moet je geen risico nemen met deze gevaarlijk gek.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199850456
quote:
9s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 15:46 schreef Za het volgende:

Wanneer houdt men op met deze onzin klopjacht en berichten als "nog gevaarlijker als gedacht" etc.
Natuurlijk moet men blijven zoeken naar die terrorist, niet dan ?
pi_199850520
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 18:00 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Natuurlijk moet men blijven zoeken naar die terrorist, niet dan ?
Ik begin meer en meer te geloven dat het een uit de hand gelopen 1 April grap is, het is tenslotte wel een Belg.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_199852774
smerig ventje die nep-engel

twitter


[ Bericht 13% gewijzigd door Bluesdude op 12-06-2021 20:28:33 ]
pi_199855141
liever geen aandacht schenken aan wat die idioot van een Engel uitbraakt.
bestwel ziekelijk hoe 'ie al die valse berichten maar blijft verspreiden.
opzettelijk medische onjuistheden verspreiden, opzettelijk opruien.

twitter
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199856553
Die klapvogel van ranzigst is zelf een oplichter met zijn vaccingelul.
pi_199858074
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 22:12 schreef TFL het volgende:
Die klapvogel van ranzigst is zelf een oplichter met zijn vaccingelul.
Jij weet het allemaal beter? Je hebt er voor gestudeerd en heb 20/30 jaar ervaring in epidemieén en virussen?
Beweer je nu dat vaccinatie onzin is ?
pi_199858289
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 22:12 schreef TFL het volgende:
Die klapvogel van ranzigst is zelf een oplichter met zijn vaccingelul.
Ja, precies.
We gaan het slachtoffer de schuld geven ^O^
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199858427
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 23:23 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ja, precies.
We gaan het slachtoffer de schuld geven ^O^
Ja de normale burger is slachtoffer van de wil van enkele gestoorde machts- en geldwellustigen en krijgen ook nogeens overal de schuld van.
pi_199858581
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 23:29 schreef TFL het volgende:

[..]

Ja de normale burger is slachtoffer van de wil van enkele gestoorde machts- en geldwellustigen en krijgen ook nogeens overal de schuld van.
Je beschuldigt van Ranst van rijk willen worden met zijn meningen over hoe de pandemie te bestrijden/?
Zeg je nou dat vaccinaties niet helpen tegen covidvirus ?
pi_199859526
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 juni 2021 23:29 schreef TFL het volgende:

[..]

Ja de normale burger is slachtoffer van de wil van enkele gestoorde machts- en geldwellustigen en krijgen ook nogeens overal de schuld van.
Ah, dus jij vindt jezelf een dubbel slachtoffer..
En dat ga je afreageren op een viroloog...

Stoer.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 juni 2021 @ 10:24:42 #98
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199878011
quote:
Blikken legervoeding, waterfilter en energy blocks: Jürgen Conings had alles om weken te overleven in natuur

Alles wijst erop dat Jürgen Conings zich voorbereid heeft om gedurende lange tijd onder te duiken in de natuur. In zijn rugzak die vorige week werd teruggevonden, zat naast munitie en medicatie ook voldoende voedsel om enkele weken te overleven. In de buurt van de rugzak werden ook leeggegeten blikken legervoeding gevonden. Hij verbleef er dus, maar de vraag blijft: waar zit hij nu?

premium, lees verder bij bron

https://www.hln.be/binnen(...)-in-natuur~a9e21c8c/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199878106
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:43 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
Nouja, misschien ergens ook wel logisch, als hij ergens ondergedoken zit? Want als de buurt het weet, en iemand van de buurt heeft contact met m, dan kan hij toch wel snel wegkomen 8)7
pi_199878139
quote:
83s.gif Op vrijdag 11 juni 2021 11:28 schreef sp3c het volgende:
wat een gast ... zo goed voorbereid, laattie alles overal slingeren _O-
Het boeit hem geen fuck, want ondanks dat hebben ze hem nog steeds niet gevonden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-06-2021 10:35:27 ]
  Moderator maandag 14 juni 2021 @ 10:47:43 #101
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199878296
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 10:35 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]

Het boeit hem geen fuck, want ondanks dat hebben ze hem nog steeds niet gevonden.
Dat weten we niet, misschien ligt hij nu met zijn blote vuistjes met een of ander roofdier te knokken en denktie 'man ... Ik had toch een gun bij me?'
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199878353
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 10:47 schreef sp3c het volgende:

[..]

Dat weten we niet, misschien ligt hij nu met zijn blote vuistjes met een of ander roofdier te knokken en denktie 'man ... Ik had toch een gun bij me?'
True.
Maar het lijkt me vooral, ook omdat hij zomaar die spullen laat slingeren, anti-psychotica hoort te slikken, en al behoorlijk wat dagen geen actie heeft ondernomen, dat we vooral te maken hebben met een ernstig verwarde en mogelijk zelfs al overleden persoon.

Snap dat ze het zekere voor het onzekere willen nemen en deze potentieel gevaarlijke persoon (m.n. door de afscheidsbrievenincl. bedreigingen) zo gauw mogelijk achter slot en grendel willen hebben, maar ik betwijfel dus of deze persoon nog wel zo gevaarlijk is; ik denk intussen eerder ernstig verward en misschien zelfs wel zelf in levensgevaar of dood.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 juni 2021 @ 10:53:59 #103
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199878367
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 10:52 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]

True.
Maar het lijkt me vooral, ook omdat hij zomaar die spullen laat slingeren, anti-psychotica hoort te slikken, en al behoorlijk wat dagen geen actie heeft ondernomen, dat we vooral te maken hebben met een ernstig verwarde en mogelijk zelfs al overleden persoon.

Snap dat ze het zekere voor het onzekere willen nemen en deze potentieel gevaarlijke persoon (m.n. door de afscheidsbrievenincl. bedreigingen) zo gauw mogelijk achter slot en grendel willen hebben, maar ik betwijfel dus of deze persoon nog wel zo gevaarlijk is; ik denk intussen eerder ernstig verward en misschien zelfs wel zelf in levensgevaar of dood.
Dat iemand ernstig verward is kan hem juist gevaarlijker maken.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199878373
quote:
16s.gif Op maandag 14 juni 2021 10:53 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dat iemand ernstig verward is kan hem juist gevaarlijker maken.
Fair, maar met welke wapens gaat hij dat nu doen dan? Of had hij nog wat over (dit heb ik niet helemaal gevolgd).
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 juni 2021 @ 11:04:13 #105
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199878463
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 10:54 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]

Fair, maar met welke wapens gaat hij dat nu doen dan? Of had hij nog wat over (dit heb ik niet helemaal gevolgd).
De wapens die hij gejat heeft zijn deels teruggevonden. Maar ik begrijp de vondst van de rugzak met munitie erop wijst dat hij andere vuurwapens bij zich kan hebben.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199879979
quote:
16s.gif Op maandag 14 juni 2021 11:04 schreef Starhopper het volgende:

[..]

De wapens die hij gejat heeft zijn deels teruggevonden. Maar ik begrijp de vondst van de rugzak met munitie erop wijst dat hij andere vuurwapens bij zich kan hebben.
https://www.ad.nl/buitenl(...)den-rugzak~ad7ef1a6/
Wat een dom bericht, “ineens” vinden ze die rugzak in terrein waar ze al weken gezocht hebben.
Dit is duidelijk een dwaalspoor.
Die man is hierin getraind die zal nooit bewust een rugzak met munitie laten slingeren.
Vakman pur sang
pi_199880038
quote:
1s.gif Op maandag 14 juni 2021 13:18 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

https://www.ad.nl/buitenl(...)den-rugzak~ad7ef1a6/
Wat een dom bericht, “ineens” vinden ze die rugzak in terrein waar ze al weken gezocht hebben.
Dit is duidelijk een dwaalspoor.
Die man is hierin getraind die zal nooit bewust een rugzak met munitie laten slingeren.
Ik heb gelezen dat die man pilletjes gebruikte vanwege psychose. Althans, in die rugzak zaten medicijnen voor psychose. Al een tijdje kunnen stemmen in zijn hoofd ongeremd losgaan.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199880104
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 13:22 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

Ik heb gelezen dat die man pilletjes gebruikte vanwege psychose. Althans, in die rugzak zaten medicijnen voor psychose. Al een tijdje kunnen stemmen in zijn hoofd ongeremd losgaan.
Mwoah dat geloof ik niet, dan was hij allang gevonden.
Ik denk dat hij via bevriende militairen van op afstand dit coördineert.
Zelfs de medicijnen kunnen een dwaalspoor zijn.
Straks ergens een “aanwijzing” dat die verdronken is ofzo. Let maar op.
Vakman pur sang
pi_199880238
quote:
1s.gif Op maandag 14 juni 2021 13:27 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mwoah dat geloof ik niet, dan was hij allang gevonden.
Ik denk dat hij via bevriende militairen van op afstand dit coördineert.
Zelfs de medicijnen kunnen een dwaalspoor zijn.
Straks ergens een “aanwijzing” dat die verdronken is ofzo. Let maar op.
lijkt mij sterk. al die wappies in legerkleding zijn in werkelijkheid niets meer dan anti-covid-demonstranten die bij de legerdump of kledingverhuur zijn geweest. moet het nog zien of er ooit nog een teken van leven komt van die Conings.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199883557
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 13:36 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

lijkt mij sterk. al die wappies in legerkleding zijn in werkelijkheid niets meer dan anti-covid-demonstranten die bij de legerdump of kledingverhuur zijn geweest. moet het nog zien of er ooit nog een teken van leven komt van die Conings.
Jij bent niet op de hoogte van zijn ervaringen.
Vakman pur sang
pi_199885082
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 10:32 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]

Nouja, misschien ergens ook wel logisch, als hij ergens ondergedoken zit? Want als de buurt het weet, en iemand van de buurt heeft contact met m, dan kan hij toch wel snel wegkomen 8)7
Het zou toch wel fijn zijn om te weten of je veilig in het bos kan wandelen, in de tuin kan zitten, moet je ramen en deuren op slot houden? en dat soort dingen.
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199885134
quote:
1s.gif Op maandag 14 juni 2021 19:10 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Het zou toch wel fijn zijn om te weten of je veilig in het bos kan wandelen, in de tuin kan zitten, moet je ramen en deuren op slot houden? en dat soort dingen.
Ik vermoed dat jij als Joris Broekhoest gewoon veilig door het bos kan wandelen zonder dat Rambo jou daar je keel afsnijdt.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_199885191
quote:
1s.gif Op maandag 14 juni 2021 19:10 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Het zou toch wel fijn zijn om te weten of je veilig in het bos kan wandelen, in de tuin kan zitten, moet je ramen en deuren op slot houden? en dat soort dingen.
Het killervirus is nog lang niet klaar met ons, binnen blijven dus!!
  Moderator maandag 14 juni 2021 @ 19:46:21 #114
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199885642
quote:
1s.gif Op maandag 14 juni 2021 17:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jij bent niet op de hoogte van zijn ervaringen.
wat zijn zijn ervaringen nu eigenlijk?

gaan ook meerdere verhalen over, weten we dat al?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199890525
quote:
83s.gif Op maandag 14 juni 2021 19:46 schreef sp3c het volgende:

[..]

wat zijn zijn ervaringen nu eigenlijk?

gaan ook meerdere verhalen over, weten we dat al?
Ja is compleet bekend.
Geen Rambo maar meer een doorsnee militair:
https://www.ad.nl/buitenl(...)orlogsheld~a21f3078/
Vakman pur sang
pi_199890572
quote:
10s.gif Op maandag 14 juni 2021 19:13 schreef nostra het volgende:

[..]

Ik vermoed dat jij als Joris Broekhoest gewoon veilig door het bos kan wandelen zonder dat Rambo jou daar je keel afsnijdt.
Daar verschillen de verhalen over. Meerdere mensen gesproken die hem persoonlijk kennen. De een zegt:”Grote bek, klein hartje. Die doet geen vlieg kwaad” de ander heeft het over een “mafkikker die vol in een psychose zit” (wat de gevonden medicatie lijkt te bevestigen)
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199973922
“Lichaam Jürgen Conings teruggevonden”

https://www.hln.be/binnen(...)uggevonden~a68c08ea/
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:17:14 #119
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199973944
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:15 schreef Zipportal het volgende:
“Lichaam Jürgen Conings teruggevonden”

https://www.hln.be/binnen(...)uggevonden~a68c08ea/
Fijn dat hij gevonden is! Wat een opluchting!

Dan kan Van Ranst weer uit zijn schuilkelder komen :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 13:19:01 #120
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_199973962
quote:
Volgens TV Limburg is het burgemeester van Maaseik Johan Tollenaere zelf die het lichaam gevonden heeft tijdens een fietstocht in het Dilserbos in Dilsen-Stokkem. Hij merkte een lijkgeur waar, en verwittigde de militairen die nog altijd ter plekke waren voor de zoektocht naar Conings.
Wat een speurneus. :P
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  zondag 20 juni 2021 @ 13:19:38 #121
338319 ZarB
Piña colada
pi_199973973
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:15 schreef Zipportal het volgende:
“Lichaam Jürgen Conings teruggevonden”

https://www.hln.be/binnen(...)uggevonden~a68c08ea/
Als hij hem al vanaf het pad al fietsend kon ruiken dan zal hij er al wel een behoorlijk tijdje hebben gelegen? :? Ik zou zo'n geur echt niet opmerken op de fiets. Maar misschien zat hij op een bankje koffie te drinken. Kan ook.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:19:50 #122
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199973978
Wel bijzonder dat 100en militairen, agenten en honden hem niet hebben gevonden maar dat de burgemeester het lijk toevallig tegenkomt tijdens een fietstochtje _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:20:55 #123
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199973994
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:19 schreef ZarB het volgende:

[..]

Als hij hem al vanaf het pad al fietsend kon ruiken dan zal hij er al wel een behoorlijk tijdje hebben gelegen? :? Ik zou zo'n geur echt niet opmerken op de fiets. Maar misschien zat hij op een bankje koffie te drinken. Kan ook.
Een lijkgeur merk je echt wel op hoor :T
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 13:21:13 #124
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199973997
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:19 schreef ZarB het volgende:

[..]

Als hij hem al vanaf het pad al fietsend kon ruiken dan zal hij er al wel een behoorlijk tijdje hebben gelegen? :? Ik zou zo'n geur echt niet opmerken op de fiets. Maar misschien zat hij op een bankje koffie te drinken. Kan ook.
Nou... met de hitte in combinatie met de regen van de afgelopen dagen kan het echt heel erg hard gaan hoor. Ik denk dat de meeste mensen dan echt wel iets op zouden merken. :X
***
  zondag 20 juni 2021 @ 13:24:13 #125
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974045
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:20 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Een lijkgeur merk je echt wel op hoor :T
Als je gewoon op de fiets zit? Je bent toch in no time voorbij zo'n plek.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  zondag 20 juni 2021 @ 13:24:18 #126
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_199974046
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:19 schreef ZarB het volgende:

[..]

Als hij hem al vanaf het pad al fietsend kon ruiken dan zal hij er al wel een behoorlijk tijdje hebben gelegen? :? Ik zou zo'n geur echt niet opmerken op de fiets. Maar misschien zat hij op een bankje koffie te drinken. Kan ook.
Lijkgeur is nogal penetrant. Dat ruik je echt wel. Ik rook het ook op de motor in Griekenland als er dode dieren langs de weg lagen in de hitte.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_199974074
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:19 schreef Starhopper het volgende:
Wel bijzonder dat 100en militairen, agenten en honden hem niet hebben gevonden maar dat de burgemeester het lijk toevallig tegenkomt tijdens een fietstochtje _O-
Dit ja.
Alleen in België ook. :')
Vakman pur sang
  zondag 20 juni 2021 @ 13:25:44 #128
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_199974076
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:24 schreef ZarB het volgende:

[..]

Als je gewoon op de fiets zit? Je bent toch in no time voorbij zo'n plek.
Ja. Zelfs op de motor zoals ik al zei :)

Kennelijk heb je het nog nooit geroken dan.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 20 juni 2021 @ 13:26:09 #129
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974082
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:24 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Lijkgeur is nogal penetrant. Dat ruik je echt wel. Ik rook het ook op de motor in Griekenland als er dode dieren langs de weg lagen in de hitte.
Bah. Ik heb nog nooit een lijk gevonden gelukkig dus ik kon me dat niet zo voorstellen. Kattenlijken vaak genoeg langs de weg, maar die ruik ik niet hoor :P
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  zondag 20 juni 2021 @ 13:26:35 #130
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974085
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:25 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ja. Zelfs op de motor zoals ik al zei :)

Kennelijk heb je het nog nooit geroken dan.
Had ik nog niet gelezen :6
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_199974093
Weer een gek minder als het lijk idd die Konings :D
pi_199974094
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:25 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dit ja.
Alleen in België ook. :')
Meneer de burgemeeeeester. Moest op z’n mtb zeker ook kloppen want z’n bel doet ‘t niet
pi_199974095
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:17 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Fijn dat hij gevonden is! Wat een opluchting!

Dan kan Van Ranst weer uit zijn schuilkelder komen :)
hoho dat is helemaal nog niet bevestigd.
Vakman pur sang
  zondag 20 juni 2021 @ 13:27:29 #134
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_199974096
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:26 schreef ZarB het volgende:

[..]

Bah. Ik heb nog nooit een lijk gevonden gelukkig dus ik kon me dat niet zo voorstellen. Kattenlijken vaak genoeg langs de weg, maar die ruik ik niet hoor :P
Dan waren ze nog niet lang genoeg dood :P Al scheelt het ook dat het hier meestal niet zo warm wordt in de zomer ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_199974118
Ik geloof vrij weinig van dit hele verhaal.
pi_199974119
Die vrachtwagens van Rendac meuren ook als de ziekte als die langsrijden.
  zondag 20 juni 2021 @ 13:28:43 #137
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_199974123
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:26 schreef ZarB het volgende:

[..]

Had ik nog niet gelezen :6
En ik jouw reactie ook nog niet toen ik mijn vorige post plaatste ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 20 juni 2021 @ 13:28:51 #138
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974125
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:27 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dan waren ze nog niet lang genoeg dood :P Al scheelt het ook dat het hier meestal niet zo warm wordt in de zomer ;)
Ja dat is zo. Hier worden ze vaak snel opgeruimd en als ze midden op de weg liggen helemaal plat gereden :'(
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_199974126
quote:
9s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:28 schreef Poepz0r het volgende:
Ik geloof vrij weinig van dit hele verhaal.
Oké Wappie.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:29:54 #140
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974145
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:26 schreef ZarB het volgende:

[..]

Bah. Ik heb nog nooit een lijk gevonden gelukkig dus ik kon me dat niet zo voorstellen. Kattenlijken vaak genoeg langs de weg, maar die ruik ik niet hoor :P
Rij eens door de polder. Er is vast wel een boerderij die een dooie koe onder een zeiltje langs de kant van de weg heeft liggen. Dat ruik je wel :T
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974148
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:24 schreef ZarB het volgende:

[..]

Als je gewoon op de fiets zit? Je bent toch in no time voorbij zo'n plek.
Denk op dezelfde manier waarop je op de fiets ook prima wietlicht kan ruiken.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  zondag 20 juni 2021 @ 13:30:18 #142
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974151
quote:
9s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:28 schreef Poepz0r het volgende:
Ik geloof vrij weinig van dit hele verhaal.
Hij heeft het zelf de wereld in geholpen zodat van Ranst weer uit de schuilkelder komt en hij hem alsnog kan pakken?

En de burgemeester zit ook in het complot want die wil van Ranst ruimen omdat hij wil versoepelen? :o
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  zondag 20 juni 2021 @ 13:30:53 #143
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974158
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:29 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Rij eens door de polder. Er is vast wel een boerderij die een dooie koe onder een zeiltje langs de kant van de weg heeft liggen. Dat ruik je wel :T
De polder stinkt sowieso }:|
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:31:05 #144
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974159
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:28 schreef Zipportal het volgende:
Die vrachtwagens van Rendac meuren ook als de ziekte als die langsrijden.
Daar heb ik eens met 30 graden achter gereden :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974183
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:30 schreef ZarB het volgende:

[..]

Hij heeft het zelf de wereld in geholpen zodat van Ranst weer uit de schuilkelder komt en hij hem alsnog kan pakken?

En de burgemeester zit ook in het complot want die wil van Ranst ruimen omdat hij wil versoepelen? :o
Plausibel. 8-)
Vakman pur sang
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:34:30 #146
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974211
Ooh en waarom gaat een burgemeester fietsen in een gebied waar een terrorist schuil zit? Als burgemeester is hij een potentieel doelwit.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:38:23 #147
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974257
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974276
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:19 schreef Starhopper het volgende:
Wel bijzonder dat 100en militairen, agenten en honden hem niet hebben gevonden maar dat de burgemeester het lijk toevallig tegenkomt tijdens een fietstochtje _O-
Meneer de burgemeester _O_
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  zondag 20 juni 2021 @ 13:41:06 #149
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974307
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:34 schreef Starhopper het volgende:
Ooh en waarom gaat een burgemeester fietsen in een gebied waar een terrorist schuil zit? Als burgemeester is hij een potentieel doelwit.
Ja daar heb je het al. Dit zaakje stinkt!!
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:43:30 #150
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974342
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:41 schreef ZarB het volgende:

[..]

Ja daar heb je het al. Dit zaakje stinkt!!
Dat zeg ik niet. Ik vind het alleen erg gedurfd van deze meneer de burgemeester.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974349
De 100 militairen die in de buurt al weken aan het zoeken zijn hebben duidelijk allen bepaald geen speurneus.
Als de 1e de beste mountainbiker de lijklucht al van verre ruikt dan is het opmerkelijk dat al die die 'speurneuzen' niets geroken hebben. Of ze zijn de geur van hun collega's gewend die toevallig ook een rotte eierenlucht bij zich dragen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 20 juni 2021 @ 13:49:35 #152
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_199974396
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:45 schreef Pedroso het volgende:
De 100 militairen die in de buurt al weken aan het zoeken zijn hebben duidelijk allen bepaald geen speurneus.
Als de 1e de beste mountainbiker de lijklucht al van verre ruikt dan is het opmerkelijk dat al die die 'speurneuzen' niets geroken hebben. Of ze zijn de geur van hun collega's gewend die toevallig ook een rotte eierenlucht bij zich dragen.
Jij hebt direct contact met de Belgische lijkschouwer en weet al het exacte tijdstip van overlijden? Misschien ligt die er pas net, in de buitenlucht en met dit weer ga je snel rotten.
  zondag 20 juni 2021 @ 13:51:18 #153
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974423
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:43 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet. Ik vind het alleen erg gedurfd van deze meneer de burgemeester.
Ik denk dat de burgemeester hem heeft vermoord.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Redactie Frontpage zondag 20 juni 2021 @ 13:51:24 #154
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_199974424
quote:
11s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:49 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Jij hebt direct contact met de Belgische lijkschouwer en weet al het exacte tijdstip van overlijden? Misschien ligt die er pas net.
Ja de burgemeester heeft hem er pas vanmorgen neergelegd natuurlijk.
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_199974431
Ik heb wel eens een dood hert ( ree) gevonden in het bos hier, nou dat rook je echt wel vanaf een metertje of 10 en de wolken vliegen waren ook een aanwijzing
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_199974436
Conings was een wannabeeterrorist, maar op de vlucht zag hij de waanzin in van zijn keuze en deed zelfmoord ??
  zondag 20 juni 2021 @ 13:52:12 #157
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_199974439
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:51 schreef ZarB het volgende:

[..]

Ik denk dat de burgemeester hem heeft vermoord.
Ik denk aan een Face/Off scenario, de echte burgemeester is dood en Jürgen heeft zijn gezicht gestolen.
  Redactie Frontpage zondag 20 juni 2021 @ 13:52:17 #158
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_199974440
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:51 schreef ZarB het volgende:

[..]

Ik denk dat de burgemeester hem heeft vermoord.
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_199974462
jaaaaaa mooizo. Weg met deze extremistische debiel. Snel de oven in schuiven en nooit meer over praten genot.
U MAD?
pi_199974478
Triest voor zijn familie, maar verder mist de wereld niet zo veel aan deze debiel.
  zondag 20 juni 2021 @ 13:56:43 #161
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974493
quote:
15s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:52 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Ik denk aan een Face/Off scenario, de echte burgemeester is dood en Jürgen heeft zijn gezicht gestolen.
Jaaaaaa dat is het!
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 13:57:07 #162
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199974498
aaawww anticlimax dit -O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zondag 20 juni 2021 @ 13:57:25 #163
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974501
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:51 schreef Bluesdude het volgende:
Conings was een wannabeeterrorist, maar op de vlucht zag hij de waanzin in van zijn keuze en deed zelfmoord ??
Heeft ie zelfmoord gepleegd dan? Die topic is wel mooi voer voor een wat stuntelige journalist die er nu een artikeltje over wil schrijven _O-
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_199974516
Hahaha wat een loser _O-

Ik zeg, gierput in en niet meer over nadenken.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 13:59:21 #165
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974531
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:57 schreef ZarB het volgende:

[..]

Heeft ie zelfmoord gepleegd dan? Die topic is wel mooi voer voor een wat stuntelige journalist die er nu een artikeltje over wil schrijven _O-
Misschien wil @DarkwingDuck een meesterwerkje maken voor FP? :T
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974554
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:59 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Misschien wil @:DarkwingDuck een meesterwerkje maken voor FP? :T
Meld jezelf aan zou ik zeggen. En alvast van harte welkom bij de FP crew.

Zelf heb ik geen computer tot mijn beschikking de komende week omdat fijn te doen.
  zondag 20 juni 2021 @ 14:02:08 #167
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_199974573
twitter


De laatste stuiptrekkingen van de coronagekkies
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 20 juni 2021 @ 14:03:38 #168
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974599
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:02 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]

De laatste stuiptrekkingen van de coronagekkies
Tering :')
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:04:34 #169
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974617
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:02 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]

De laatste stuiptrekkingen van de coronagekkies
:|W :|W :|W
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 14:05:08 #170
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_199974624
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:02 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]

De laatste stuiptrekkingen van de coronagekkies
Wat een idioot :|W
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:05:42 #171
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974634
twitter
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974635
Opgeruimde staat netjes. Beter zo. Scheelt een hoop proceskosten voor ds maatschappij.

Die Belgische viroloog zal ook opgelucht ademhalen....
Love is in the air!
  zondag 20 juni 2021 @ 14:06:03 #173
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_199974638
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:58 schreef TFL het volgende:
Kijk al die woke pro-facisme/ vaccinatie nerds blij zijn.
Raar man, dat mensen blij zijn dat een gevaarlijke gek met raketwerpers niet langer voortvluchtig is.
pi_199974652
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:58 schreef TFL het volgende:
Kijk al die woke pro-facisme/ vaccinatie nerds blij zijn.
kijk deze wappie teleurgesteld reageren dan één van zijn broeders een kogel door z'n kop heeft gejaagd.
U MAD?
pi_199974667
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:45 schreef Pedroso het volgende:
De 100 militairen die in de buurt al weken aan het zoeken zijn hebben duidelijk allen bepaald geen speurneus.
Als de 1e de beste mountainbiker de lijklucht al van verre ruikt dan is het opmerkelijk dat al die die 'speurneuzen' niets geroken hebben. Of ze zijn de geur van hun collega's gewend die toevallig ook een rotte eierenlucht bij zich dragen.
Een lijk kan op diverse manieren ontbinden qua snelheid. In combinatie met het warme weer en de regen kan het opeens snel gaan.

En dan nog niet te spreken over hoe lang hij al overleden is, kan ook pas enkele dagen zijn
  zondag 20 juni 2021 @ 14:08:08 #176
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_199974672
quote:
83s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:57 schreef sp3c het volgende:
aaawww anticlimax dit -O-
Nou echt. Had het toch wat spannender gehoopt.
Dit is echt zo'n sisser :')
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 juni 2021 @ 14:11:13 #177
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_199974704
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:05 schreef Starhopper het volgende:
[ twitter ]


Een eed gezworven hebben _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:11:54 #178
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974716
Mooie reactie.

twitter
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974755
Dood gevonden door de burgermeester, voer voor de complotgekkies dit.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:16:16 #180
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974780
Parket bevestigt: “Lichaam teruggevonden, eerste vaststellingen wijzen op vermiste militair Jürgen Conings”

Het federaal parket bevestigt in een mededeling dat er een lichaam van een man is teruggevonden in de gemeente Dilsen-Stokkem. "Op basis van de eerste vaststellingen zou het gaan om het lichaam van Jürgen Conings", zegt het parket.

"De waarschijnlijke doodsoorzaak, volgens de eerste onderzoeksresultaten, zou zelfmoord door middel van een vuurwapen zijn. Dit moet echter nog bevestigd worden door het onderzoek."

Een nieuwe stand van zaken zal gegeven worden op het einde van de dag in samenwerking met het crisiscentrum.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 14:16:56 #181
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974789
quote:
99s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:08 schreef Vlinder het volgende:

[..]

Nou echt. Had het toch wat spannender gehoopt.
Dit is echt zo'n sisser :')
Alles ligt nog open. Enige wat we weten is dat de burgemeester een lijk heeft gevonden. Verder is er nog niks bevestigd.

Edit: een lucht rook en militairen een lijk vonden.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:17:21 #182
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974798
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:16 schreef ZarB het volgende:

[..]

Alles ligt nog open. Enige wat we weten is dat de burgemeester een lijk heeft gevonden. Verder is er nog niks bevestigd.
Zie hierboven
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974804
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:11 schreef Starhopper het volgende:
Mooie reactie.

[ twitter ]
Heeft hij dit echt getweet? Dat kan niet!
Lekker provocerend ook, als die kinderen dat te zien krijgen zou er niet mee lachen!
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 14:18:23 #184
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974814
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:17 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Zie hierboven
Maar eea is nog niet officieel bevestigd.....
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:19:05 #185
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974822
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:18 schreef ZarB het volgende:

[..]

Maar eea is nog niet officieel bevestigd.....
Jawel. Het parket heeft het bevestigd dat het conings is
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 14:19:34 #186
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_199974830
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:11 schreef Starhopper het volgende:
Mooie reactie.

[ twitter ]
Ik zei het net al in dat andere topic dat ik het best zielig voor de man zelf vindt. Die was duidelijk flink in de war en dan ook nog zo eenzaam en verward moeten sterven. En de familie krijgt ook wel een hele harde dreun met dit bericht.

Ik vraag me trouwens af wat al die complotgekkies straks met al hun vrije tijd gaan doen, als praktisch iedereen is ingeent en Corona iets van vroeger wordt; van weet je nog wel...
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:20:01 #187
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974843
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:19 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik zei het net al in dat andere topic dat ik het best zielig voor de man zelf vindt. Die was duidelijk flink in de war en dan nog zo eenzaam en verward moeten sterven. En de familie krijgt ook wel een hele harde dreun met dit bericht.

Ik vraag me trouwens af wat al die complotgekkies straks met al hun vrije tijd gaan doen, als praktisch iedereen is ingeent en Corona iets van vroeger wordt; van weet je nog wel...
Die zoeken een ander complot.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 juni 2021 @ 14:20:12 #188
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_199974847
Nou, de 'liefhebber' kan met Google Translate een volgende klopjacht volgen: in Brazilië zijn 200+ agenten al bijna twee weken op jacht naar iemand die eerder in de maand een gezin vermoord heeft, ondertussen meerdere mensen heeft aangevallen en ontvoerd en die in de vorige 15 jaar al veroordeeld is voor allerhande geweldsdelicten, verkrachtingen, ontsnappingen, etc. Omschreven als een extreem agressieve psychopaat.

Lázaro Barbosa is de naam, de klopjacht in België is er niks bij.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 20 juni 2021 @ 14:21:19 #189
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974863
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:19 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Jawel. Het parket heeft het bevestigd dat het conings is
Nee dat zeggen de eerste vaststellingen. Autopsie moet het nog officieel bevestigen.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  zondag 20 juni 2021 @ 14:23:21 #190
338319 ZarB
Piña colada
pi_199974889
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:20 schreef heywoodu het volgende:
Nou, de 'liefhebber' kan met Google Translate een volgende klopjacht volgen: in Brazilië zijn 200+ agenten al bijna twee weken op jacht naar iemand die eerder in de maand een gezin vermoord heeft, ondertussen meerdere mensen heeft aangevallen en ontvoerd en die in de vorige 15 jaar al veroordeeld is voor allerhande geweldsdelicten, verkrachtingen, ontsnappingen, etc. Omschreven als een extreem agressieve psychopaat.

Lázaro Barbosa is de naam, de klopjacht in België is er niks bij.
Relatief gezien zal het wel hetzelfde zijn. In brazilie zijn dit soort delicten natuurlijk schering en inslag. Alleen voor ons wat spannender (gelukkig :') )
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 14:24:12 #191
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199974909
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:21 schreef ZarB het volgende:

[..]

Nee dat zeggen de eerste vaststellingen. Autopsie moet het nog officieel bevestigen.
Als het niet duidelijk was dat het om Conings gaat zouden ze deze verklaring niet geven.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199974922
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:18 schreef ZarB het volgende:

[..]

Maar eea is nog niet officieel bevestigd.....
Jawel het is wel bevestigd. Heeft zelfmoord gepleegd met vuurwapen nu zoeken ze uit wanneer dat heeft plaatsgevonden.
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 14:27:55 #193
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_199974986
quote:
De burgemeester vond het lichaam zelf in een natuurgebied tijdens het mountainbiken, vlak bij de Nederlandse grens. Hij rook tijdens het fietsen een penetrante lijkgeur.

Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 20 juni 2021 @ 14:29:19 #194
338319 ZarB
Piña colada
pi_199975008
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:24 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Jawel het is wel bevestigd. Heeft zelfmoord gepleegd met vuurwapen nu zoeken ze uit wanneer dat heeft plaatsgevonden.
Nee.

quote:
Er is een lichaam gevonden in de zoektocht naar Jürgen Conings. Volgens het federaal parket wijst alles erop dat het gaat om het lichaam van de gezochte militair, al moet verder onderzoek en een autopsie de vondst officieel bevestigen. Conings zou zichzelf van het leven hebben benomen. De burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere (Open Vld), bevestigt aan onze redactie dat hij zelf een lijk heeft ontdekt in buurgemeente Dilsen en dat de kans heel groot is dat het om Conings gaat.

De waarschijnlijke doodsoorzaak, volgens de eerste onderzoeksresultaten, zou zelfmoord door middel van een vuurwapen zijn. Dit moet echter nog bevestigd worden door het onderzoek."
Komt uit je eigen gelinkte artikel @Starhopper
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_199975012
Wel gek dat uitgerekend de burgemeester hem vindt.
Daar liepen de afgelopen dagen, honderden toeristen!
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 14:30:30 #196
338319 ZarB
Piña colada
pi_199975037
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:29 schreef einzeinz het volgende:
Wel gek dat uitgerekend de burgemeester hem vindt.
Daar liepen de afgelopen dagen, honderden toeristen!
Die vond hem niet. Die rook alleen wat. De militairen vonden hem.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_199975051
Hoelang lag hij er dan al? Niet recent neem ik aan?
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 14:35:06 #198
338319 ZarB
Piña colada
pi_199975111
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:31 schreef einzeinz het volgende:
Hoelang lag hij er dan al? Niet recent neem ik aan?
Volg dat artikel gewoon :Z
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  zondag 20 juni 2021 @ 14:39:57 #199
8369 speknek
Another day another slay
pi_199975182
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 13:51 schreef Bluesdude het volgende:
Conings was een wannabeeterrorist, maar op de vlucht zag hij de waanzin in van zijn keuze en deed zelfmoord ??
Dat ie er niet levend vanaf ging komen was vanaf het begin eigenlijk wel duidelijk. Je steelt niet zwaar materieel van het leger om een terroristische aanslag op een bekend figuur te plegen, om vervolgens niet te verwachten dat de rest van je leven voorbij is, of wel door kogels, of wel in eenzame opsluiting.
Laten we blij zijn dat hij op het moment suprême toch nog gedeeltelijk een geweten bleek te hebben.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  zondag 20 juni 2021 @ 14:50:12 #200
490095 Grishenko_
Groot-Inquisiteur
pi_199975331
Dit was de best mogelijke oplossing voor dit probleem. Het is bijzonder treurig voor de nabestaanden, maar aan de andere kant ben ik blij dat een Van Ranst eindelijk weer eens zijn normale leven kan oppikken.

Trouwens ook een keurige reactie van Van Ranst op twitter. Dat heeft hij wel eens anders gedaan.
"Bent u dan echt zo iemand als u wordt voorgesteld? Is dat werkelijk mogelijk!"
Riep de vorst opeens verwijtend, uit de grond van zijn hart.
pi_199975345
In het begin van de zoektocht hoorden ze toch een schot in het bos? Dat zal hem wel geweest zijn.

Uiteindelijk denk ik dat ptss/depressie hem de das om hebben gedaan en niet zozeer dat verwarde complotdenken. Op alle foto's heeft hij ook zo'n lege 'ik-ben-niet-gezellig-op-feestjes' blik in zijn ogen.
  zondag 20 juni 2021 @ 14:51:35 #202
117098 Hathor
Effe niet
pi_199975346
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:29 schreef einzeinz het volgende:
Wel gek dat uitgerekend de burgemeester hem vindt.
Daar liepen de afgelopen dagen, honderden toeristen!
Dan is het meest logische scenario dat ie toen nog niet dood was, of het lichaam was nog niet in staat van ontbinding.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_199975381
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 14:51 schreef Pleun2011 het volgende:
In het begin van de zoektocht hoorden ze toch een schot in het bos? Dat zal hem wel geweest zijn.
Ze hadden op die plaats al gezocht, toen werd er geen lichaam gevonden. Dus is twijfelachtig.
Cindy De Vuyst
pi_199975401



Hij ziet er verdacht uit.
pi_199975777
Toevallig dat het juist de Burgermeester is die hem heeft gevonden :')

Ze hebben hem gewoon afgeschoten zoals een stuk wild, zonder proces.

Die man wist iets, wat wij niet mogen weten :')
pi_199975907
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:14 schreef capuchon_jongen het volgende:
Toevallig dat het juist de Burgermeester is die hem heeft gevonden :')

Ze hebben hem gewoon afgeschoten zoals een stuk wild, zonder proces.

Die man wist iets, wat wij niet mogen weten :')
Als dat zo was dan had de burgemeester hem niet gevonden hoor.
pi_199975954
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:14 schreef capuchon_jongen het volgende:
Toevallig dat het juist de Burgermeester is die hem heeft gevonden :')

Ze hebben hem gewoon afgeschoten zoals een stuk wild, zonder proces.

Die man wist iets, wat wij niet mogen weten :')
Als dit allemaal zo verdacht zou zijn, waarom zouden ze dan niet gewoon melden dat een voorbijganger hem heeft gevonden?
pi_199975992
De afgelopen dagen liepen er met dat weer heel wat bezoekers in dat bos. Ik vind het ook nogal toevallig dat net uitgerekend de burgemeester hem ontdekt, vanop de fiets dan nog wel :')
En dat terwijl er anderhalve week geleden nog zoekacties waren op die plaats.

Laat me stellen dat ik het nogal vreemd of toevallig vind. Dat als je met militairen, politie en speurhonden op die plaats zoekt en niets vind en dan plots vandaag wel...
1) Het stonk: Dat wijs er op dat ie er al een aantal dagen/weken lag
2) Hij werd niet eerder ontdekt op die plaats, dat wijst er dan weer op dat hij recent zelfmoord heeft gepleegd.

-

Ik wil wel eens weten wanneer hij zelfmoord heeft gepleegd en hoe.
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 15:29:48 #209
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199976053
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:26 schreef einzeinz het volgende:
De afgelopen dagen liepen er met dat weer heel wat bezoekers in dat bos. Ik vind het ook nogal toevallig dat net uitgerekend de burgemeester hem ontdekt, vanop de fiets dan nog wel :')
En dat terwijl er anderhalve week geleden nog zoekacties waren op die plaats.

Laat me stellen dat ik het nogal vreemd of toevallig vind. Dat als je met militairen, politie en speurhonden op die plaats zoekt en niets vind en dan plots vandaag wel...
1) Het stonk: Dat wijs er op dat ie er al een aantal dagen/weken lag
2) Hij werd niet eerder ontdekt op die plaats, dat wijst er dan weer op dat hij recent zelfmoord heeft gepleegd.

-

Ik wil wel eens weten wanneer hij zelfmoord heeft gepleegd en hoe.
Geloof me, met de hitte van de afgelopen dagen kan die geur er echt al met een dag of 2-3 zijn. Echt.
***
pi_199976157
Minister Vincent Van Quickenborne heeft gereageerd.

De zone waarin hij gevonden werd, werd eigenlijk niet doorzocht omdat het moeilijk begaanbaar was.

Ai ai !!!
Een beetje sneu want als dat onderzocht wordt zal er meteen naar de reden gevraagd worden waarom daar niet gezocht werd.
Cindy De Vuyst
pi_199976256
Cindy De Vuyst
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 15:41:10 #212
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199976346
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:21 schreef Document1 het volgende:

[..]

Als dat zo was dan had de burgemeester hem niet gevonden hoor.
denk dat niemand hem dan teruggevonden had
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199976356
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:14 schreef capuchon_jongen het volgende:
Toevallig dat het juist de Burgermeester is die hem heeft gevonden :')

Ze hebben hem gewoon afgeschoten zoals een stuk wild, zonder proces.

Die man wist iets, wat wij niet mogen weten :')
Niet alles is een complot..sterker nog.. bijna niks is een complot

We leven niet in Netflixland
  zondag 20 juni 2021 @ 15:47:36 #214
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_199976455
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:26 schreef einzeinz het volgende:
De afgelopen dagen liepen er met dat weer heel wat bezoekers in dat bos. Ik vind het ook nogal toevallig dat net uitgerekend de burgemeester hem ontdekt, vanop de fiets dan nog wel :')
En dat terwijl er anderhalve week geleden nog zoekacties waren op die plaats.

Laat me stellen dat ik het nogal vreemd of toevallig vind. Dat als je met militairen, politie en speurhonden op die plaats zoekt en niets vind en dan plots vandaag wel...
1) Het stonk: Dat wijs er op dat ie er al een aantal dagen/weken lag
2) Hij werd niet eerder ontdekt op die plaats, dat wijst er dan weer op dat hij recent zelfmoord heeft gepleegd.

-

Ik wil wel eens weten wanneer hij zelfmoord heeft gepleegd en hoe.
Ik hoor net via via dat dit de eerste keer was dat hij op een mountainbike zat.
  zondag 20 juni 2021 @ 15:54:24 #215
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_199976586
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:34 schreef einzeinz het volgende:
Minister Vincent Van Quickenborne heeft gereageerd.

De zone waarin hij gevonden werd, werd eigenlijk niet doorzocht omdat het moeilijk begaanbaar was.

Ai ai !!!
Een beetje sneu want als dat onderzocht wordt zal er meteen naar de reden gevraagd worden waarom daar niet gezocht werd.
Logische beredenering want als voortvluchtige blijf je uitsluitend op goed begaanbare paden, die makkelijk te doorzoeken zijn.
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
pi_199976599
quote:
83s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:41 schreef sp3c het volgende:

[..]

denk dat niemand hem dan teruggevonden had
Niet?

Politie, militairen… hoe moeilijk kan het zijn om een bospad te bewandelen?
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 15:56:48 #217
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199976637
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:55 schreef tuinkabouter5000 het volgende:

[..]

Niet?

Politie, militairen… hoe moeilijk kan het zijn om een bospad te bewandelen?
Als je iemand niet wil vinden is het niet heel moeilijk om iemand niet te vinden
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199976784
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:56 schreef sp3c het volgende:

[..]

Als je iemand niet wil vinden is het niet heel moeilijk om iemand niet te vinden
Ohh op die manier bedoelde je dat

Sorry :)
pi_199977463
quote:
De familie van Jurgen Conings heeft laten weten het ‘bizar toevallig’ te vinden dat uitgerekend de burgemeester van Maaseik hem gevonden heeft. Zij geloven niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd. ,,Het kan niet dat 500 militairen met honden hem niet vinden. Ze hebben hem gedood,” zegt een familielid tegen de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Ook op sociale media is veel twijfel over het verhaal van Tollenaere.
Doodvermoeiend altijd maar die complotaids

HjJ iS vErMoOrD@!! JuZticE for JüRgeN!!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 16:31:52 #220
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199977544
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 16:29 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Doodvermoeiend altijd maar die complotaids

HjJ iS vErMoOrD@!! JuZticE for JüRgeN!!
De familie is net zo wappie dus
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 16:32:45 #221
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199977576
DOVO is er nu ook
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 16:32:50 #222
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_199977578
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 16:29 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Doodvermoeiend altijd maar die complotaids

HjJ iS vErMoOrD@!! JuZticE for JüRgeN!!
Lijkt ook wel alsof ze het er om doen, dat ze die burgemeester hebben ingezet.
pi_199977642
Ik wil geen detective ofzo uithangen, maar dit heb ik al een hele tijd geleden gezegd toen hij onvindbaar was. De hand aan zichzelf slaan op een bijna onvindbare plek en de overheid lekker laten zoeken.
  zondag 20 juni 2021 @ 16:43:46 #224
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_199977834
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 16:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik wil geen detective ofzo uithangen, maar dit heb ik al een hele tijd geleden gezegd toen hij onvindbaar was. De hand aan zichzelf slaan op een bijna onvindbare plek en de overheid lekker laten zoeken.
Nee, deze arme man was helemaal doorgedraaid. Eerst waanideeen hebben en een aanslag willen plegen en dan 35 dagen solitair met heel weinig slaap, heel veel stress en gruwelijke leefomstandigheden; dat is geen situatie waarin je geest dan lekker tot rust komt. Die draait dan overuren en dat zijn dan geen positieve en bemoedigende gedachten die je dan hebt, en dat kan je noodlottig worden. Als je dan een pistool hebt, kun je je eigen lijden in 1 klap beeindigen omdat eigenlijk je geest in zo'n toestand je grootste vijand is.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tengano op 20-06-2021 17:03:39 ]
pi_199977891
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 16:29 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Doodvermoeiend altijd maar die complotaids

HjJ iS vErMoOrD@!! JuZticE for JüRgeN!!
Hij had het van geen vreemde.
  zondag 20 juni 2021 @ 17:29:04 #226
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199978755
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 16:29 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Doodvermoeiend altijd maar die complotaids

HjJ iS vErMoOrD@!! JuZticE for JüRgeN!!
Ja maar natuurlijk is dat zo. Ik denk dat het als volgt is gegaan:

De burgemeester is tijdens het mountainbiken standaard bewapend en opeens staat Rambo Jürgen daar. "Yo, ik ben je ergste nachtmerrie. Jouw kont is de mijne :7 " De burgemeester bedenkt zich geen moment en schiet Jürgen aan flarden. Het wapengekletter galmt door de Kempense bossen maar niemand die het hoort, want wie durft daar te komen behalve de onverschrokken burgemeester van Maaseik?! Er wordt een list verzonnen dat hij daar al maand lag weg te rotten. De autopsiearts constateert dat er een luchtje aan de zaak zit. "Dat kun je wel zeggen :7 ", reageert de burgemeester ad rem. En zo zat de autopsiearts ook in het complot :o
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  zondag 20 juni 2021 @ 17:33:56 #227
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_199978804
quote:
10s.gif Op zondag 20 juni 2021 17:29 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Ja maar natuurlijk is dat zo. Ik denk dat het als volgt is gegaan:

De burgemeester is tijdens het mountainbiken standaard bewapend en opeens staat Rambo Jürgen daar. "Yo, ik ben je ergste nachtmerrie. Jouw kont is de mijne :7 " De burgemeester bedenkt zich geen moment en schiet Jürgen aan flarden. Het wapengekletter galmt door de Kempense bossen maar niemand die het hoort, want wie durft daar te komen behalve de onverschrokken burgemeester van Maaseik?! Er wordt een list verzonnen dat hij daar al maand lag weg te rotten. De autopsiearts constateert dat er een luchtje aan de zaak zit. "Dat kun je wel zeggen :7 ", reageert de burgemeester ad rem. En zo zat de autopsiearts ook in het complot :o
_O- _O- _O_
pi_199979521
De jager heeft zelf een video gemaakt van het lichaam van Jürgen Conings. “Ik heb er beelden van”, zegt de jager, terwijl hij zijn gsm erbij neemt. Hij laat de beelden zien. De militair ligt op zijn buik, met de voeten naar boven. Zijn zwarte broek is zichtbaar. “Kijk, ik ben over zijn voet gestruikeld en zo heb ik hem gevonden.” Hij filmde het lichaam van onder naar boven. “Hier zie je zijn kogelvrij vest, zijn wapens. En dan komt zijn hoofd. Maar die jongen is niet meer te kennen.”

Benieuwd wanneer dit filmpje gaat lekken...
pi_199979607
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:54 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Logische beredenering want als voortvluchtige blijf je uitsluitend op goed begaanbare paden, die makkelijk te doorzoeken zijn.
300 militairen die dat bos uitpluizen vinden hem niet. Een mountainbiker vind hem wel.

Minister geeft te kennen dat ze net dat stukje niet hebben doorzocht.


Is het vreemd dat ik dat een beetje bizar vind?
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 18:36:06 #230
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_199979946
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 18:21 schreef einzeinz het volgende:

[..]

300 militairen die dat bos uitpluizen vinden hem niet. Een mountainbiker vind hem wel.

Minister geeft te kennen dat ze net dat stukje niet hebben doorzocht.

Is het vreemd dat ik dat een beetje bizar vind?
Een zoektocht is een kwestie van afkaderen. Je kunt met beperkte resources en tijd maar een bepaald gebied goed doorzoeken. Men maakt daarin keuzes van aannemelijkheid waar iemand zich zou kunnen of willen verschuilen. Dat wist Jürgen waarschijnlijk ook. Dat is mogelijk de reden waarom hij zich op het meest onbegaanbare/onaannemelijke terrein verschanst had.
pi_199980032
150m van zoekgebied gevonden...op 3 km van rugzak dus wel gek dat dit geen zoekgebied is
pi_199980062
Belgen zijn wantrouwig. Een compleet leger en politie kunnen hem niet vinden, maar een burgemeester die een rondje gaat mountainbiken, die vindt 'm. Ik kan me er wel iets bij voorstellen.
pi_199980624
Ok nog een keer.
De burgermeester die veruit betrokken was bij de zoektocht gaat ff een stukje mtb’en en vind het lijk door de penetrante lijklucht.
Dit is na bijna 3 maanden zoeken met 100-300 gespecialiseerd militairen en iedereen die dat pad doorkruiste niet opgevallen.
Ja nee okay.
Vakman pur sang
pi_199980686
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:10 schreef Lospedrosa het volgende:
Ok nog een keer.
De burgermeester die veruit betrokken was bij de zoektocht gaat ff een stukje mtb’en en vind het lijk door de penetrante lijklucht.
Dit is na bijna 3 maanden zoeken met 100-300 gespecialiseerd militairen en iedereen die dat pad doorkruiste niet opgevallen.
Ja nee okay.
5 weken
pi_199980751
Welaan, als ik het goed begrijp... is Conings vermoord door de burgemeester .
Mark Rutte en de cultuurmarxisten hebben hier niks mee van doen , toch ?
Of wel ?
  zondag 20 juni 2021 @ 19:18:26 #236
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199980784
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 15:14 schreef capuchon_jongen het volgende:
Toevallig dat het juist de Burgermeester is die hem heeft gevonden :')

Ze hebben hem gewoon afgeschoten zoals een stuk wild, zonder proces.

Die man wist iets, wat wij niet mogen weten :')
Kijk zo wappen wappies, in plaats van alleen vragen te stellen komen ze met eigen conclusies met als basis de absolute bangheid van alles wat media, overheid of wetenschap is. Dat een burgemeester hem vindt is natuurlijk minder geloofwaardig dan dat ze hem hebben omgelegd als een stuk wild zonder proces.

Dit soort lui denken dat de hele wereld een soort Bassie en Adriaan is. Maar het laat wel zien hoe makkelijk fake news aan zieltjes wint, het is de wens dat het zo is gegaan en dan spelen feiten geen rol.

Vooral lekker selectief nieuws blijven volgen en alleen uitgaan van aannames gebaseerd de onderbuik. Nieuwsbronnen die nieuws brengen die jij niet zo leuk vindt gewoon blijven vermijden. Nieuws is echter ook maar een mening, toch?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 20 juni 2021 @ 19:20:56 #237
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199980849
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 16:29 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Doodvermoeiend altijd maar die complotaids

HjJ iS vErMoOrD@!! JuZticE for JüRgeN!!
Zwaar getrainde man met wapens, gestolen van het leger.... en dan natuurlijk doen alsof hij het slachtoffer is.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 20 juni 2021 @ 19:22:55 #238
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199980885
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 18:21 schreef einzeinz het volgende:

[..]

300 militairen die dat bos uitpluizen vinden hem niet. Een mountainbiker vind hem wel.

Minister geeft te kennen dat ze net dat stukje niet hebben doorzocht.

Is het vreemd dat ik dat een beetje bizar vind?
Iets niet begrijpen en vragen stellen is prima, maar er gelijk een complot in zien is simpel.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199980975
Of hij leeft nog en hij gaat met een andere indentiteit aan de andere kant van de wereld wonen :+

Tsja, ik kan niet ontkennen dat het een raar verhaal is, maar ik kan het wel geloven. Er was ook volgens een Vlaamse nieuwssite al een tijdje niks van hem vernomen. Geen sporen en zulks. Dus ze schenen er al rekening mee te houden.
pi_199981204
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 18:41 schreef Sunshine1982 het volgende:
Belgen zijn wantrouwig. Een compleet leger en politie kunnen hem niet vinden, maar een burgemeester die een rondje gaat mountainbiken, die vindt 'm. Ik kan me er wel iets bij voorstellen.
Dit + minister geeft schoorvoetend toe dat ze eigenlijk op die plaats eigenlijk niet hadden gezocht...


Stel je voor...
Ronny, hier staan brandnetels. Daar ga ik niet door hoor.
- kom naar hier, dan lopen we ff om via dat pad

:’)
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 19:42:21 #241
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199981229
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:41 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Dit + minister geeft schoorvoetend toe dat ze eigenlijk op die plaats eigenlijk niet hadden gezocht...

Stel je voor...
Ronny, hier staan brandnetels. Daar ga ik niet door hoor.
- kom naar hier, dan lopen we ff om via dat pad

:’)
Ga je deelnemen aan de stille tocht?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199981250
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Iets niet begrijpen en vragen stellen is prima, maar er gelijk een complot in zien is simpel.
Ik zie er geen complot in. Ik vind het gewoon verdacht dat je 300 militairen een bos in stuurt, daar een rugzak vind van Conings en verder niets doet.

2 toevallige passanten vinden hem dan vanmorgen.

Daarna zegt de minister dat ze daar eigenlijk niet hebben gezocht...

Waarom daar niet gezocht? Last van mieren, hondendrollen, brandnetels, ...
Cindy De Vuyst
pi_199981273
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:42 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ga je deelnemen aan de stille tocht?
Helemaal niet... maar ik vind iets zeer vreemd. Volgens de media ligt hij er mogelijk al 2 tot 3 weken.

Een lijk verplaatst zichzelf niet en er waren militairen in de buurt aan het zoeken.
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 19:46:27 #244
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199981299
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:44 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Helemaal niet... maar ik vind iets zeer vreemd. Volgens de media ligt hij er mogelijk al 2 tot 3 weken.

Een lijk verplaatst zichzelf niet en er waren militairen in de buurt aan het zoeken.
Het is dan ook geen klein bos en ja zoiets gaat behoorlijk stinken. En nee er lopen niet dagelijks mensen door het bos op plekken die moeilijk begaanbaar zijn.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199981386
Had Willem Engel niet getweet dat hij Conings nog gesproken had en dat van Ranst weer veilig naar buiten kon?

Ik denk dat we een hoofdverdachte hebben. :D
pi_199981397
1. Auto wordt in de buurt gevonden
2. Militairen en speurhonden kammen dezelfde buurt uit

= conings verschanst zich


1. Plots blijkt er in het zoekgebied een rugzak van Conings gevonden te worden
2. Militairen, politie en speurhonden kammen het gebied uit

= Conings niet gevonden

————

Mooi weer en mensen gaan in het bos wandelen, stellen niets vast.
Deze ochtend vind een mountainbiker en jager tegelijk het lijk terwijl militairen nog altijd zoeken op dezelfde plaats


- minister geeft te kennen dat ze op die exacte plaats niet hebben gezocht omdat dat terrein onbegaanwaar was en ze er niet vanuit gingen dat hij daar zat.

- hij ligt er mogelijk al 2 á 3 weken


conclusie: Conings LAG ER AL toen ze daar zochten. Zelfs een speurhond vond hem niet!!!

Een lijk verplaatst zich tot niet?
Ik wil weten Hoe lang hij er lag en waarom ze daar niet hebben gezocht.
Cindy De Vuyst
pi_199981412
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:44 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Helemaal niet... maar ik vind iets zeer vreemd. Volgens de media ligt hij er mogelijk al 2 tot 3 weken.

Denk eerlijk gezegd dat hij er al lag vanaf ongeveer het moment dat ze zijn auto vonden
pi_199981445
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:53 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Denk eerlijk gezegd dat hij er al lag vanaf ongeveer het moment dat ze zijn auto vonden
Dat kan. Maar dan hebben ze er 2x over gekeken.

Ik vind dat nogal vreemd.


De eerste keer kan hij zich nog verschanst hebben waardoor hij niet gevonden werd maar de 2de keer. Hmm, dan zou hij al aan het ontbinden zijn en had de hond hem wel geroken.
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 20:00:17 #249
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199981515
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:56 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Dat kan. Maar dan hebben ze er 2x over gekeken.

Ik vind dat nogal vreemd.

De eerste keer kan hij zich nog verschanst hebben waardoor hij niet gevonden werd maar de 2de keer. Hmm, dan zou hij al aan het ontbinden zijn en had de hond hem wel geroken.
Weet jij verder waar hij lag, hoe ze daar hebben gekeken, hoe makkelijk het te zien was?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199981531
Ne
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:53 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Denk eerlijk gezegd dat hij er al lag vanaf ongeveer het moment dat ze zijn auto vonden
Nee joh, speurhonden vinden/ruiken een lijk op 500m.
Vakman pur sang
pi_199981598
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:56 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Dat kan. Maar dan hebben ze er 2x over gekeken.

Ik vind dat nogal vreemd.


De eerste keer kan hij zich nog verschanst hebben waardoor hij niet gevonden werd maar de 2de keer. Hmm, dan zou hij al aan het ontbinden zijn en had de hond hem wel geroken.
Heb geen idee.. weet alleen dat het leven geen Netflix film is waarin alles gaat volgens het boekje
pi_199981600
Misschien waren die speurhonden een beetje verkouden die dag :')
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:06:25 #253
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199981603
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199981636
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Weet jij verder waar hij lag, hoe ze daar hebben gekeken, hoe makkelijk het te zien was?
Ze hebben afgestapt op telkens 20m. dacht ik. De rugzak lag 150m. van zijn lijk en toen ze de rugzak hadden gevonden hebben ze meteen de hele omgeving gesweept met speurhonden.
Er werd niets gevonden.

Ofwel lag Conings daar dus al dood en hebben ze er over gekeken. Owel leefde hij nog en heeft hij uiteindelijk zelfmoord gepleegd in de omgeving waar hij z'n rugzak achterliet.

We moeten nu gewoon weten hoelang hij al dood lag. Als dat 2 weken en langer is, dan hebben de militairen/politie/speurhonden NIET GOED gezocht! (Dat probeer ik duidelijk te maken)
Cindy De Vuyst
pi_199981664
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:01 schreef Lospedrosa het volgende:
Ne
[..]

Nee joh, speurhonden vinden/ruiken een lijk op 500m.
Jip, dat is zo!
Rugzak lag op 150m. van het lijk heb ik ergens gelezen. Dus een hond ruikt dat gewoon maar toen werd er niets gevonden.
Misschien heeft Conings gewoon 3 dagen geleden zelfmoord gepleegd en dan klopt het hele verhaal.

Het zou gewoon verdacht zijn mocht hij al 2 weken dood zijn. Want dan zou het lijk er al gelegen hebben toen ze de rugzak vonden. Maar niemand heeft toen iets gezien en een speurhond had het niet geroken. Dus mijn gevoel zegt dat hij toen nog leefde en recent zelfmoord heeft gepleegd.
Cindy De Vuyst
pi_199981668
Overigens heb ik geen idee hoe een lijkengeur ruikt. Jullie?
pi_199981679
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:06 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Heb geen idee.. weet alleen dat het leven geen Netflix film is waarin alles gaat volgens het boekje
Leven is geen Netflixfilm, dat klopt.

Maar ik vraag me gewoon af. Hoe lang ligt hij er al?

a. Langer dan 2 weken? --> Dan heb je niet goed gezocht en is je speurhond gewoon een huisdier
b. recentelijk --> Klinkt aannemelijk
Cindy De Vuyst
pi_199981681
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:06 schreef Sunshine1982 het volgende:
Misschien waren die speurhonden een beetje verkouden die dag :')
Speurhond met corona :')
Cindy De Vuyst
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:13:11 #259
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199981708
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:10 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Jip, dat is zo!
Rugzak lag op 150m. van het lijk heb ik ergens gelezen. Dus een hond ruikt dat gewoon maar toen werd er niets gevonden.
Misschien heeft Conings gewoon 3 dagen geleden zelfmoord gepleegd en dan klopt het hele verhaal.

Het zou gewoon verdacht zijn mocht hij al 2 weken dood zijn. Want dan zou het lijk er al gelegen hebben toen ze de rugzak vonden. Maar niemand heeft toen iets gezien en een speurhond had het niet geroken. Dus mijn gevoel zegt dat hij toen nog leefde en recent zelfmoord heeft gepleegd.
150 meter van het zoekgebied. 3km vanaf de rugzak.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199981716
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:10 schreef Sunshine1982 het volgende:
Overigens heb ik geen idee hoe een lijkengeur ruikt. Jullie?
Geen idee eigenlijk of een mensenlijk anders ruikt dan een dood dier, maar als je het ruikt weet je het meteen.
Die geur is onmiskenbaar.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_199981718
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 19:53 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Denk eerlijk gezegd dat hij er al lag vanaf ongeveer het moment dat ze zijn auto vonden
Dat zou me verbazen en dat denk ik net niet!

Auto gevonden in de buurt --> Meteen heel de buurt uitgezocht
Rugzak gevonden in de buurt --> Buurt uitgezocht

Dat is 2x er over heen kijken!
Cindy De Vuyst
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:14:20 #262
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199981723
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:11 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Speurhond met corona :')
Met wat voor hond is er gezocht? Een hond slaat alleen aan op de geur waar hij op getraind is. Hebben ze honden gebruikt die lijken kunnen opsporen?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 20:15:33 #263
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_199981736
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:10 schreef Sunshine1982 het volgende:
Overigens heb ik geen idee hoe een lijkengeur ruikt. Jullie?
* damsco ruikt in kruipruimte.

Ruikt wat muf.
pi_199981790
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:14 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Met wat voor hond is er gezocht? Een hond slaat alleen aan op de geur waar hij op getraind is. Hebben ze honden gebruikt die lijken kunnen opsporen?
Dat lijkt me wel toch? Tenminste, het lijkt me wel dat je alle pistes openhoudt in zo'n zoektocht.


Moet trouwens wel een beetje grinniken. Ik zie nog een hele colonne legervoertuigen rijden met geblindeerde busjes en politie er achteraan. En dan vind een fucking burgemeester die gast tijdens zijn mountainbike tochtje _O- Wat een armoe jongens.
pi_199981805
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:10 schreef Sunshine1982 het volgende:
Overigens heb ik geen idee hoe een lijkengeur ruikt. Jullie?
Een buurman van mij met een shoarmatentje had ooit een rottend schaap in zijn kelderbox liggen. Dat was echt een verschrikkelijk geurtje..zo stel ik mij een lijkenlucht ook voor..als van een rottend kadaver.
pi_199981825
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:14 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Dat zou me verbazen en dat denk ik net niet!

Auto gevonden in de buurt --> Meteen heel de buurt uitgezocht
Rugzak gevonden in de buurt --> Buurt uitgezocht

Dat is 2x er over heen kijken!
Benieuwd wat er uit de autopsie gaat komen
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:23:36 #267
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199981851
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:21 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Benieuwd wat er uit de autopsie gaat komen
Dat hij dood is?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199981880
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:23 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dat hij dood is?
Van hoe dichtbij hij is neergeschoten. Want het schijnt dat mensen denken dat de mayor Jurgen heeft neergeknald.
pi_199981983
Vreemd dat er telkens gezegd wordt dat de burgemeester Jurgen gevonden heeft.
Volgens andere bronnen heeft een jager hem gevonden en die jager kan zelfs video bewijs laten zien van het gevonden lijk waar hij over struikelde.
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210620_95857693
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  zondag 20 juni 2021 @ 20:33:20 #270
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_199981987
Leuk al die uitroeptekens en capslock gebruik, maar het is België. Ik had eerder gek opgekeken als ze door netjes een zoekprotocool te volgen hem gevonden hadden.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_199982013
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:21 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Benieuwd wat er uit de autopsie gaat komen
Lichaam zat vol maden en vliegen... Zal niet al te smakelijk geweest zijn!
Cindy De Vuyst
pi_199982020
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:33 schreef valentijn101 het volgende:
Vreemd dat er telkens gezegd wordt dat de burgemeester Jurgen gevonden heeft.
Volgens andere bronnen heeft een jager hem gevonden en die jager kan zelfs video bewijs laten zien van het gevonden lijk waar hij over struikelde.
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210620_95857693
Die jager vond hem blijkbaar een half uur nadat de burgemeester de politie belde. 2 personen vonden het lijk in amper 30min. tijd.
Cindy De Vuyst
  zondag 20 juni 2021 @ 20:37:22 #273
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_199982040
Rare zaak, zijn tante gelooft dat hij al veel eerder overhoop is geschoten en nu hier is gedropt om * toevallig * gevonden te worden.
de Limburger
quote:
Jager Leonard Houben beweert zondag rond het middaguur het lichaam van Jürgen Conings in het Dilserbos, vlak over de grens bij Grevenbicht, te hebben gevonden.
„Ik heb hem gevonden, ik heb de burgemeester niet gezien”, zegt hij. „Ik had deze ochtend al een geur geroken en ben rond half twaalf terug gegaan met de mountainbike.”

De jager ging het bos in, waar de varens tamelijk hoog staan. „Dan rook ik het wel, dan niet. Opeens struikelde ik over zijn voet. Zo heb ik hem toevallig gevonden. Jammer dat ik hem dood gevonden heb. Ik ben 100 procent zeker dat hij het was. Hij droeg een kogelvrij vest, was helemaal in het zwart.”

Enkele weken

Leonard Houben probeerde de politie verschillende keren te bellen. „Opeens zag ik een interventiewagen staan en heb ik aangegeven dat ik hem gevonden heb. Ik denk dat hij er al even lag, zeker tussen de veertien dagen en drie weken. Ik herkende hem enkel aan de zaken die hij droeg.”
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_199982065
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:23 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dat hij dood is?
Of hij zelfmoord heeft gepleegd of dat het een executie was.. het wapen dat is gebruikt en de tijd van overlijden
pi_199982067
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:37 schreef deedeetee het volgende:
Rare zaak, zijn tante gelooft dat hij al veel eerder overhoop is geschoten en nu hier is gedropt om * toevallig * gevonden te worden.
de Limburger
[..]

Lijkt me dat Houben de eer ff wil opstrijken.
Dat hij dan het filmpje toont. Zolang het voor 20/6 voor 09u30 is opgenomen, dan heeft hij het juist. De burgemeester vond hem tussen 9u30 en 10u00.
Cindy De Vuyst
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:41:04 #276
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982096
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:37 schreef deedeetee het volgende:
Rare zaak, zijn tante gelooft dat hij al veel eerder overhoop is geschoten en nu hier is gedropt om * toevallig * gevonden te worden.
de Limburger
[..]

Dat maakt de uitspraken van de familieleden die in de media riepen dat het een prima vent was ongeloofwaardig. In de eerste topics heb ik direct al gezegd dat zijn familie waarschijnlijk in dezelfde complotbubbel zitten maar toen kreeg ik een hoop stront over me heen vanuit bepaalde users.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 20:41:54 #277
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_199982113
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:39 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Lijkt me dat Houben de eer ff wil opstrijken.
Dat hij dan het filmpje toont. Zolang het voor 20/6 voor 09u30 is opgenomen, dan heeft hij het juist. De burgemeester vond hem tussen 9u30 en 10u00.
quote:
“Ik had hem liever levend gevonden. Dan had ik hem mee naar huis gepakt en verstopt. Of hulp voor hem gezocht”, zegt de jager nog. “Ik heb de burgemeester niet gezien. Als hij hem gevonden had, mocht hij dat zeggen. Maar ik heb hem gevonden. Leonard Houben is de naam.”

Op zijn buik

De jager heeft zelf een video gemaakt van het lichaam van Jürgen Conings. “Ik heb er beelden van”, zegt de jager, terwijl hij zijn gsm erbij neemt. Hij laat de beelden zien. De militair ligt op zijn buik, met de voeten naar boven. Zijn zwarte broek is zichtbaar. “Kijk, ik ben over zijn voet gestruikeld en zo heb ik hem gevonden.” Hij filmde het lichaam van onder naar boven. “Hier zie je zijn kogelvrij vest, zijn wapens. En dan komt zijn hoofd. Maar die jongen is niet meer te herkennen.”
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_199982138
'Leonard Houben is de naam' 🤣
Krijgen Kooten en Bie associaties
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:43:36 #279
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982146
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:41 schreef deedeetee het volgende:

[..]

[..]

De jager heeft het geroken maar heeft er niets mee gedaan. Vervolgens ruikt de burgemeester de geur en schakelt de politie in. De burgemeester is dus de eerlijke vinder.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:45:21 #280
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982178
Zal mij trouwens niets verbazen als de jager het verhaal wat heeft aangedikt over wapens enzo. En dat daar straks complottheorien over verschijnen.

"MaAr De WaPeNs ZiJn VeRdWeNeN"
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 20:45:53 #281
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_199982185
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:43 schreef Starhopper het volgende:

[..]

De jager heeft het geroken maar heeft er niets mee gedaan. Vervolgens ruikt de burgemeester de geur en schakelt de politie in. De burgemeester is dus de eerlijke vinder.
quote:
Leonard Houben probeerde de politie verschillende keren te bellen. „Opeens zag ik een interventiewagen staan en heb ik aangegeven dat ik hem gevonden heb. Ik denk dat hij er al even lag, zeker tussen de veertien dagen en drie weken. Ik herkende hem enkel aan de zaken die hij droeg.”
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:46:41 #282
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982198
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:45 schreef deedeetee het volgende:

[..]

[..]

Maar toen had de burgemeester de politie dus al gebeld. Want de interventiewagen stond er al.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 20:47:32 #283
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_199982217
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:46 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Maar toen had de burgemeester de politie dus al gebeld. Want de interventiewagen stond er al.
Ik vind het allemaal maar vaag.
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:47:50 #284
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982225
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:47 schreef deedeetee het volgende:

[..]

Ik vind het allemaal maar vaag.
De jager is gewoon aandachtsgeil
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199982257
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:47 schreef deedeetee het volgende:

[..]

Ik vind het allemaal maar vaag.
Dat mag je niet zeggen want volgens velen ben je dan een complotdenker ;)
Cindy De Vuyst
pi_199982264
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:47 schreef Starhopper het volgende:

[..]

De jager is gewoon aandachtsgeil
Dit!
Cindy De Vuyst
pi_199982300
Die rugzak werd 2 weken geleden gevonden en daarna is die hele buurt doorzocht. Er is GEEN lijk gevonden.
Het lijk lag er dus niet en Conings leefde nog, dat klinkt logisch.
Conings had geen eten, geld, telefoon, helft munitie kwijt dus game over!

Zo is het gegaan volgens mij
Cindy De Vuyst
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 20:52:45 #288
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199982303
Lekker belangrijk

Ze vertellen hetzelfde verhaal, waarschijnlijk zijn ze elkaar net misgelopen en is het lijntje van de burgemeester gewoon iets korter

Gaan ze ruzie zitten maken wie er het eerst over dat lijkt is gestruikeld ... Wanne enorme Belgen jonge!
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:55:07 #289
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982334
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:52 schreef einzeinz het volgende:
Die rugzak werd 2 weken geleden gevonden en daarna is die hele buurt doorzocht. Er is GEEN lijk gevonden.
Het lijk lag er dus niet en Conings leefde nog, dat klinkt logisch.
Conings had geen eten, geld, telefoon, helft munitie kwijt dus game over!

Zo is het gegaan volgens mij
Het lijk lag op 3km afstand van de tas.

En er is een schot gehoord op 1 van de eerste dagen van de zoektocht.

Maar zou best kunnen inderdaad dat toen hij zijn tas kwijt was en geen plan meer had toen maar besloten heeft zichzelf van t leven te beroven.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199982342
Wanneer is de persconferentie?
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 20:57:36 #291
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982367
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:55 schreef Document1 het volgende:
Wanneer is de persconferentie?
Morgen waarschijnlijk. Het is zondag vandaag. En de autopsie en onderzoek zal nog wel in volle gang zijn.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199982432
Komt er een Verstoppertje-spelen evenement ter nagedachtenis van Conings?
"Verstop je voor vrijheid"
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 21:02:22 #293
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982442
twitter
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199982444
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 18:16 schreef chento het volgende:
De jager heeft zelf een video gemaakt van het lichaam van Jürgen Conings. “Ik heb er beelden van”, zegt de jager, terwijl hij zijn gsm erbij neemt. Hij laat de beelden zien. De militair ligt op zijn buik, met de voeten naar boven. Zijn zwarte broek is zichtbaar. “Kijk, ik ben over zijn voet gestruikeld en zo heb ik hem gevonden.” Hij filmde het lichaam van onder naar boven. “Hier zie je zijn kogelvrij vest, zijn wapens. En dan komt zijn hoofd. Maar die jongen is niet meer te kennen.”

Benieuwd wanneer dit filmpje gaat lekken...
@ de vorige, hij toonde het filmpje dus. Niet aan jou nee,maar wel aan de media.
pi_199982468
quote:
16s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:55 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Het lijk lag op 3km afstand van de tas.

En er is een schot gehoord op 1 van de eerste dagen van de zoektocht.

Maar zou best kunnen inderdaad dat toen hij zijn tas kwijt was en geen plan meer had toen maar besloten heeft zichzelf van t leven te beroven.
Zo heb ik het nog niet bekeken ja, dat hij per ongeluk zijn tas kwijt raakte. Goede piste.
pi_199982475
Conings heeft altijd gezegd "Zelfmoord plegen is het laatste wat ik doe".
En dat blijkt ook te kloppen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 21:05:04 #297
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982484
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 21:04 schreef spectrumanalyser het volgende:
Conings heeft altijd gezegd "Zelfmoord plegen is het laatste wat ik doe".
En dat blijkt ook te kloppen.
We mogen blij zijn dat hij geen anderen mee de dood in heeft genomen.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 21:08:34 #298
13456 AchJa
Shut up!!!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 21:10:27 #299
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982567
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 21:08 schreef AchJa het volgende:

[..]

Als je het een keer ruikt dan weet je meteen wat het is.
En de burgemeester heeft het dankzij zijn functie eerder geroken en herkende het :Y
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 20 juni 2021 @ 21:10:49 #300
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199982573
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:19 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dat lijkt me wel toch? Tenminste, het lijkt me wel dat je alle pistes openhoudt in zo'n zoektocht.

Moet trouwens wel een beetje grinniken. Ik zie nog een hele colonne legervoertuigen rijden met geblindeerde busjes en politie er achteraan. En dan vind een fucking burgemeester die gast tijdens zijn mountainbike tochtje _O- Wat een armoe jongens.
Ik vind het armoe om zulke dingen te concluderen met minimale info.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 20 juni 2021 @ 21:12:14 #301
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199982596
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 21:10 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ik vind het armoe om zulke dingen te concluderen met minimale info.
Het was aannemelijk dat hij aan het survivallen was in de bossen. Dus dan ga je met dat soort honden zoeken en niet met lijkenhonden lijkt mij
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')