abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 30 mei 2021 @ 01:22:17 #1
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199678701
quote:
Klopjacht op zwaarbewapende militair die Van Ranst bedreigde



Een zwaarbewapende militair uit Lanklaar is sinds maandag spoorloos. De veiligheidsdiensten vrezen dat de man, die de voorbije maanden hevig tegen de coronamaatregelen ageerde op sociale media, iets kwaads in de zin heeft.

De militair die in de kazerne van Peutie gestationeerd is, heeft verschillende vuurwapens bij zich, zo werd aan De Standaard bevestigd. Het gaat onder meer om een raketlanceerder. In een afscheidsbrief die teruggevonden werd, spreekt hij ook dreigende taal.

Omdat de man de voorbije maanden op sociale media hevig uithaalde naar de virologen, maar in de eerste plaats naar professor Marc Van Ranst, werd die laatste samen met zijn gezin uit voorzorg elders ondergebracht.

Het federaal parket wilde enkel bevestigen dat de politie op zoek is naar een vuurwapengevaarlijke man, een veertiger, die dreigt met een gewelddadige actie.

Het Crisiscentrum kwam vandaag bijeen over de zaak en neemt de zaak bijzonder ernstig. De militair in kwestie staat al maanden op de Ocad-lijst, omdat hij virologen met de dood bedreigde. Hij kreeg volgens onze informatie binnen het leger daarvoor een sanctie. Sinds gisteren wordt 'niveau 4' op hem geplakt, wat betekent dat de veiligheidsdiensten ervan uitgaan dat er ernstige, concrete aanwijzingen zijn de man een aanslag wil plegen.

Alvast de politiezone Kempenland hield dinsdagmiddag een grote klopjacht naar de militair. Hij zou zich verplaatst hebben in de richting van Beringen naar Hasselt en zo verder noordoostwaarts. Maar de klopjacht had geen resultaat. De speciale eenheden van de federale politie staan klaar om in actie te komen zodra hij ergens opduikt. Maar voorlopig is er geen spoor.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210518_95838020
quote:
Klopjacht in België op mogelijk bewapende bedreiger van bekende viroloog



In België zijn agenten al uren op zoek naar een man die mogelijk zwaarbewapend is en onlangs kopstukken uit de Belgische coronacrisis bedreigde. Het gaat volgens Belgische media om een beroepsmilitair van in de veertig.

Uit voorzorg is een van de mensen die hij bedreigde, viroloog Marc Van Ranst, samen met zijn gezin ondergebracht op een veilige locatie. Van Ranst is in België het gezicht van de corona-aanpak.

De Vlaamse omroep VRT schrijft op basis van informatie van het federaal parket dat er elementen zijn die wijzen op een "ernstige dreiging met een gewelddadige actie". Meer informatie wil het parket niet delen. De man heeft volgens de VRT extreemrechtse sympathieën.

De krant De Standaard schrijft dat de man meerdere vuurwapens bij zich heeft en dat hij een afscheidsbrief heeft achtergelaten.

Dertig agenten
De klopjacht begon vanmiddag in Leopoldsburg, een plaats in Belgisch Limburg gelegen ten noorden van Hasselt. Een politiewoordvoerder zei op de Belgische radio dat de man zich inmiddels naar het noordoosten heeft verplaatst, waardoor het zoekgebied is uitgebreid. Bij de zoektocht zijn zeker dertig agenten en een helikopter ingezet.

Belgische media schrijven dat het onduidelijk is hoe concreet de bedreigingen van de man waren. Ook is niet duidelijk op welke manier hij Van Ranst heeft bedreigd, schrijft Het Laatste Nieuws.

https://nos.nl/artikel/23(...)van-bekende-viroloog
--------------------------

Tja, het was een kwestie van tijd tot zoiets als dit zou gebeuren. Hopelijk pakken ze hem op voor hij ergens in het rond gaat schieten.

Het duurt (te) lang, het wordt tijd dat ze hem eindelijk vinden. Gaat het dit weekend gebeuren?
Waar houdt Jürgen Conings zich verborgen?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199678727
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:07 schreef TFL het volgende:

[..]

In het reality programma Hunted gebruiken ze social media en leugens om mensen expres kwaad neer te zetten. Zodat iedereen naar hen gaat meezoeken.
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:22 schreef sp3c het volgende:

[..]

Ja dat willen we zien

Iedereen moet meezoeken naar een getripte zwaarbewapende idioot
In het reality programma Hunted zijn het allemaal onschuldige personen. Het laat zien dat opsporing niet schuwt om te liegen dat was mijn punt.
  Moderator zondag 30 mei 2021 @ 01:39:54 #3
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199678768
Ik zou niet een reality programma als voorbeeld gebruiken

Verder snapt iedereen denk ik wel dat ze alleen vertellen wat we moeten weten

Er loopt een man rond met guns en snode plannen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199679070
En? Al gevonden?
pi_199679406
Gisteravond is alweer de wijk doorzocht. Ondertussen gemerkt dat de Facebook pagina van de wijk ook gemonitord wordt. Berichten over activiteiten van politie en leger verdwijnen ineens :(
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199679503
Hij zal wel bij Willem op zolder zitten.
  zondag 30 mei 2021 @ 11:49:58 #7
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199681106
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 08:56 schreef valentijn101 het volgende:
Gisteravond is alweer de wijk doorzocht. Ondertussen gemerkt dat de Facebook pagina van de wijk ook gemonitord wordt. Berichten over activiteiten van politie en leger verdwijnen ineens :(
Je moet ook een Telegram groep oprichten.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_199683881
quote:
6s.gif Op zondag 30 mei 2021 11:49 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Je moet ook een Telegram groep oprichten.
En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  zondag 30 mei 2021 @ 15:44:33 #9
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199683893
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:43 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
Pics 8-)
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_199685717
quote:
6s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:44 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Pics 8-)
Helaas, de enige foto’s die ik heb zijn van het besloten buurtforum en die kan ik dus niet gebruiken.
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
  zondag 30 mei 2021 @ 18:42:56 #11
117098 Hathor
Effe niet
pi_199685766
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 18:38 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Helaas, de enige foto’s die ik heb zijn van het besloten buurtforum en die kan ik dus niet gebruiken.
Je kan het wil, maar wil het dus niet.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_199686480
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 18:42 schreef Hathor het volgende:

[..]

Je kan het wil, maar wil het dus niet.
Yep, wat gebeurt in the groep stays in de groep :6
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
pi_199687882
quote:
Historicus Bruno De Wever: "Met dubbelzinnige retoriek is Vlaams Belang mee verantwoordelijk voor extreme uitwassen"Volgens historicus Bruno De Wever is "het heel duidelijk dat Vlaams Belang met dubbelzinnige retoriek mee verantwoordelijk is voor extreemrechtse uitwassen". Daarmee verwijst hij onder andere naar de - inmiddels verwijderde - Facebookgroep "Als 1 achter Jürgen".
https://www.vrt.be/vrtnws(...)belzinnige-retoriek/
pi_199689865
Grote consternatie!

De extreemrechtse racistische fascistoïde gemarginaliseerde illegale anabole slikkende kernwapenstelende gevechtsexpert scherpschutter staatsgevaarlijke luchtafweerraket deskundige bosbouwexpert en konijnen liefhebber Jürgen Conings had volgens de Regimepers zijn wagen “geboobytrapt’ om mensen te doden.
De stelling van de Regimepers werd versterkt door minister van Justitie Vincent Van Quickenborne die op TV het zich vragenstellende publiek, dat is dat publiek dat nog kritisch nadenkt, kwam verguizen door te bewijzen dat Jürgen Conings een monster was dat zijn wagen had geboobytrapt om onschuldigen in ware Full-Metal-Jacket stijl in kleine stukjes te doen exploderen.

Bij ‘tScheldt schoot de redactie bij het aanhoren van Van Quickenborne in de lach. Een uur voor de minister zich belachelijk kwam maken op TV had ‘tScheldt via via via informatie gekregen dat de Regimepers bewust valse informatie aan het publiceren was over de zogenaamde granaatval in de auto van Conings. De geheime ‘Deep Throat’-bron die ‘tScheldt van info voorzag voorspelde in zijn/haar/hun communicatie dat Van Quickenborne binnen het uur op TV zou aankondigen dat er een onderzoeksrechter zou gevorderd worden wegens moordpoging.

De Regimepers schreef intussen zo snel als hun vingers konden tikken dat Conings een granaat met koperdraad aan beide klinken in zijn vluchtwagen had bevestigd.

Op 22 mei 2021 verwerkte een ‘tScheldt satirist de informatie van ‘Deep Throat’ in een exclusief stuk. In het artikel stond dat Conings een ‘tripflare‘ had achtergelaten in zijn wagen. Dat is helemaal geen granaat. Dat is een verklikkingsmiddel dat normaal in combinatie met struikeldraad wordt gebruikt. Een ‘vijand’ struikelt over een draad, een tripflare wordt geactiveerd, een grote flash gaat af en verraadt de aanwezigheid van de vijand. Dat is exact wat Jürgen Conings had geïnstalleerd, een tripflare. Zoals gewoonlijk als ‘tScheldt iets publiceert dat afwijkt van hun door de overheid ingefluisterde discours keek de Regimepers de andere kant uit, en toeterde ze dat Conings granaat-gevaarlijk was.

We zijn nu 27 mei 2021 en het Parket geeft voor het eerst toe dat er geen granaatconstructie in de auto van Conings is teruggevonden. Men heeft, zoals ‘tScheldt schreef, een tripflare gevonden. Om niet helemaal te doen alsof er voor niets een onderzoeksrechter was gevorderd wegens moordpoging haastte het parket zich vandaag te zeggen dat een tripflare ook dodelijk kan zijn, in combinatie met andere wapens in het voertuig. Dat is natuurlijk overheidsgebrabbel. Het bewijst dat Conings op dat moment, met die actie, niet de bedoeling had te moorden, maar om hem te waarschuwen dat iemand zijn wagen had gevonden. Redelijk te begrijpen vanuit het standpunt van een militair met de ervaring van 11 buitenlandse missies achter de kiezen en nu om God weet wat voor reden dan ook op de vlucht voor de overheid.

https://www.tscheldt.be/p(...)op-flagrante-leugen/
pi_199690366
quote:
1s.gif Op maandag 31 mei 2021 01:25 schreef Za het volgende:
Grote consternatie!

De extreemrechtse racistische fascistoïde gemarginaliseerde illegale anabole slikkende kernwapenstelende gevechtsexpert scherpschutter staatsgevaarlijke luchtafweerraket deskundige bosbouwexpert en konijnen liefhebber Jürgen Conings had volgens de Regimepers zijn wagen “geboobytrapt’ om mensen te doden.
De stelling van de Regimepers werd versterkt door minister van Justitie Vincent Van Quickenborne die op TV het zich vragenstellende publiek, dat is dat publiek dat nog kritisch nadenkt, kwam verguizen door te bewijzen dat Jürgen Conings een monster was dat zijn wagen had geboobytrapt om onschuldigen in ware Full-Metal-Jacket stijl in kleine stukjes te doen exploderen.

Bij ‘tScheldt schoot de redactie bij het aanhoren van Van Quickenborne in de lach. Een uur voor de minister zich belachelijk kwam maken op TV had ‘tScheldt via via via informatie gekregen dat de Regimepers bewust valse informatie aan het publiceren was over de zogenaamde granaatval in de auto van Conings. De geheime ‘Deep Throat’-bron die ‘tScheldt van info voorzag voorspelde in zijn/haar/hun communicatie dat Van Quickenborne binnen het uur op TV zou aankondigen dat er een onderzoeksrechter zou gevorderd worden wegens moordpoging.

De Regimepers schreef intussen zo snel als hun vingers konden tikken dat Conings een granaat met koperdraad aan beide klinken in zijn vluchtwagen had bevestigd.

Op 22 mei 2021 verwerkte een ‘tScheldt satirist de informatie van ‘Deep Throat’ in een exclusief stuk. In het artikel stond dat Conings een ‘tripflare‘ had achtergelaten in zijn wagen. Dat is helemaal geen granaat. Dat is een verklikkingsmiddel dat normaal in combinatie met struikeldraad wordt gebruikt. Een ‘vijand’ struikelt over een draad, een tripflare wordt geactiveerd, een grote flash gaat af en verraadt de aanwezigheid van de vijand. Dat is exact wat Jürgen Conings had geïnstalleerd, een tripflare. Zoals gewoonlijk als ‘tScheldt iets publiceert dat afwijkt van hun door de overheid ingefluisterde discours keek de Regimepers de andere kant uit, en toeterde ze dat Conings granaat-gevaarlijk was.

We zijn nu 27 mei 2021 en het Parket geeft voor het eerst toe dat er geen granaatconstructie in de auto van Conings is teruggevonden. Men heeft, zoals ‘tScheldt schreef, een tripflare gevonden. Om niet helemaal te doen alsof er voor niets een onderzoeksrechter was gevorderd wegens moordpoging haastte het parket zich vandaag te zeggen dat een tripflare ook dodelijk kan zijn, in combinatie met andere wapens in het voertuig. Dat is natuurlijk overheidsgebrabbel. Het bewijst dat Conings op dat moment, met die actie, niet de bedoeling had te moorden, maar om hem te waarschuwen dat iemand zijn wagen had gevonden. Redelijk te begrijpen vanuit het standpunt van een militair met de ervaring van 11 buitenlandse missies achter de kiezen en nu om God weet wat voor reden dan ook op de vlucht voor de overheid.

https://www.tscheldt.be/p(...)op-flagrante-leugen/
Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_199690372
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_199690410
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:44 schreef DDDDDaaf het volgende:

[..]

Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Meevallen ten opzichte van wat?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  maandag 31 mei 2021 @ 07:11:38 #18
8369 speknek
Another day another slay
pi_199690414
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:
Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
De website leunt aan tegen conservatief, extreemrechts gedachtegoed.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/%27t_Scheldt
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 31 mei 2021 @ 07:14:40 #19
8369 speknek
Another day another slay
pi_199690418
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:44 schreef DDDDDaaf het volgende:
Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Dat is natuurlijk wel makkelijk voorspellen nu zijn P90 en raketwerper gevonden zijn voordat hij ze kon gebruiken. Slagje om de arm dat hij zijn pistool niet gebruikt, wat een lieverdje was het toch, onterecht gedemoniseerd door de slinkse media.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Moderator maandag 31 mei 2021 @ 07:33:08 #20
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199690463
Niemand noemde hem een lieverdje
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 31 mei 2021 @ 09:46:03 #21
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199691424
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

twitter
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_199691460
die meneer heeft z'n Twitter-account intussen maar opgeheven.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199691472
quote:
84s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:46 schreef Starhopper het volgende:
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

[ twitter ]
Holy shit wat een debielen toch weer :X
Ben ondertussen wel groot van Ranst fan geworden *O*
Twiddel
  maandag 31 mei 2021 @ 10:37:31 #24
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199691865
quote:
84s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:46 schreef Starhopper het volgende:
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

[ twitter ]
De frustratie bij deze domme mensen is groot, helaas weten die daar niet mee om te gaan. En dan een viroloog met de dood bedreigen en daarna het hardste van allemaal huilen bij vervolging.



Deze mensen zijn echt totaal losgekoppeld van de realiteit. Je ziet ze veel op BNW. De juichers van 6 januari zijn inmiddels al maanden niet meer op de site gekomen. Hun voorspelling kwam niet uit, Trump zou het die dag weer overnemen. Maar ze hadden het mis. In plaats van dat toe te geven komen ze niet meer, al heeft men eerst nog een week geprobeerd iedereen uit te maken voor rotte vis.

'Eerlijke rechtsgang'....van wat? Iemand bedreigen met een hakbijl en dan ineens ben je voor een eerlijke rechtsgang. Alsof die viroloog een wet heeft overtreden. Mensen die zo ontzettend boos zijn op virologen op het internet, worden vast inmiddels een beetje in de gaten gehouden. Je ziet ze radicaliseren en vooral een aversie hebben tegen feiten of het onderbouwen van plaatjes.

[ Bericht 18% gewijzigd door Vis1980 op 31-05-2021 10:47:32 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 31 mei 2021 @ 10:41:50 #25
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199691903
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Jup geweld is verschrikkelijk en iedereen moet zich aanpassen of het land uit. Behalve dan als je het ergens niet mee eens bent. Als iemand anders het niet met jou eens is, dan is hij een landverrader.

Net als die stumperds die zo trots waren dat Rutte niet meer op de fiets durft na bedreigingen. En ja die viroloog heeft een sterke mening en je zou zeggen dat dat alles behalve politiek correct is, maar politieke incorrectheid telt alleen als je het met deze lui eens bent.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')