abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Moderator zondag 30 mei 2021 @ 01:22:17 #1
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199678701
quote:
Klopjacht op zwaarbewapende militair die Van Ranst bedreigdeEen zwaarbewapende militair uit Lanklaar is sinds maandag spoorloos. De veiligheidsdiensten vrezen dat de man, die de voorbije maanden hevig tegen de coronamaatregelen ageerde op sociale media, iets kwaads in de zin heeft.

De militair die in de kazerne van Peutie gestationeerd is, heeft verschillende vuurwapens bij zich, zo werd aan De Standaard bevestigd. Het gaat onder meer om een raketlanceerder. In een afscheidsbrief die teruggevonden werd, spreekt hij ook dreigende taal.

Omdat de man de voorbije maanden op sociale media hevig uithaalde naar de virologen, maar in de eerste plaats naar professor Marc Van Ranst, werd die laatste samen met zijn gezin uit voorzorg elders ondergebracht.

Het federaal parket wilde enkel bevestigen dat de politie op zoek is naar een vuurwapengevaarlijke man, een veertiger, die dreigt met een gewelddadige actie.

Het Crisiscentrum kwam vandaag bijeen over de zaak en neemt de zaak bijzonder ernstig. De militair in kwestie staat al maanden op de Ocad-lijst, omdat hij virologen met de dood bedreigde. Hij kreeg volgens onze informatie binnen het leger daarvoor een sanctie. Sinds gisteren wordt 'niveau 4' op hem geplakt, wat betekent dat de veiligheidsdiensten ervan uitgaan dat er ernstige, concrete aanwijzingen zijn de man een aanslag wil plegen.

Alvast de politiezone Kempenland hield dinsdagmiddag een grote klopjacht naar de militair. Hij zou zich verplaatst hebben in de richting van Beringen naar Hasselt en zo verder noordoostwaarts. Maar de klopjacht had geen resultaat. De speciale eenheden van de federale politie staan klaar om in actie te komen zodra hij ergens opduikt. Maar voorlopig is er geen spoor.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210518_95838020
quote:
Klopjacht in België op mogelijk bewapende bedreiger van bekende viroloogIn België zijn agenten al uren op zoek naar een man die mogelijk zwaarbewapend is en onlangs kopstukken uit de Belgische coronacrisis bedreigde. Het gaat volgens Belgische media om een beroepsmilitair van in de veertig.

Uit voorzorg is een van de mensen die hij bedreigde, viroloog Marc Van Ranst, samen met zijn gezin ondergebracht op een veilige locatie. Van Ranst is in België het gezicht van de corona-aanpak.

De Vlaamse omroep VRT schrijft op basis van informatie van het federaal parket dat er elementen zijn die wijzen op een "ernstige dreiging met een gewelddadige actie". Meer informatie wil het parket niet delen. De man heeft volgens de VRT extreemrechtse sympathieën.

De krant De Standaard schrijft dat de man meerdere vuurwapens bij zich heeft en dat hij een afscheidsbrief heeft achtergelaten.

Dertig agenten
De klopjacht begon vanmiddag in Leopoldsburg, een plaats in Belgisch Limburg gelegen ten noorden van Hasselt. Een politiewoordvoerder zei op de Belgische radio dat de man zich inmiddels naar het noordoosten heeft verplaatst, waardoor het zoekgebied is uitgebreid. Bij de zoektocht zijn zeker dertig agenten en een helikopter ingezet.

Belgische media schrijven dat het onduidelijk is hoe concreet de bedreigingen van de man waren. Ook is niet duidelijk op welke manier hij Van Ranst heeft bedreigd, schrijft Het Laatste Nieuws.

https://nos.nl/artikel/23(...)van-bekende-viroloog
--------------------------

Tja, het was een kwestie van tijd tot zoiets als dit zou gebeuren. Hopelijk pakken ze hem op voor hij ergens in het rond gaat schieten.

Het duurt (te) lang, het wordt tijd dat ze hem eindelijk vinden. Gaat het dit weekend gebeuren?
Waar houdt Jürgen Conings zich verborgen?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199678727
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:07 schreef TFL het volgende:

[..]

In het reality programma Hunted gebruiken ze social media en leugens om mensen expres kwaad neer te zetten. Zodat iedereen naar hen gaat meezoeken.
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 01:22 schreef sp3c het volgende:

[..]

Ja dat willen we zien

Iedereen moet meezoeken naar een getripte zwaarbewapende idioot
In het reality programma Hunted zijn het allemaal onschuldige personen. Het laat zien dat opsporing niet schuwt om te liegen dat was mijn punt.
  Moderator zondag 30 mei 2021 @ 01:39:54 #3
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199678768
Ik zou niet een reality programma als voorbeeld gebruiken

Verder snapt iedereen denk ik wel dat ze alleen vertellen wat we moeten weten

Er loopt een man rond met guns en snode plannen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199679070
En? Al gevonden?
pi_199679406
Gisteravond is alweer de wijk doorzocht. Ondertussen gemerkt dat de Facebook pagina van de wijk ook gemonitord wordt. Berichten over activiteiten van politie en leger verdwijnen ineens :(
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
pi_199679503
Hij zal wel bij Willem op zolder zitten.
A303C808I909D
Iedere vrijdagavond een online muziek pubquiz!
www.pubpopquiz.nl
  zondag 30 mei 2021 @ 11:49:58 #7
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199681106
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 08:56 schreef valentijn101 het volgende:
Gisteravond is alweer de wijk doorzocht. Ondertussen gemerkt dat de Facebook pagina van de wijk ook gemonitord wordt. Berichten over activiteiten van politie en leger verdwijnen ineens :(
Je moet ook een Telegram groep oprichten.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_199683881
quote:
6s.gif Op zondag 30 mei 2021 11:49 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Je moet ook een Telegram groep oprichten.
En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
  zondag 30 mei 2021 @ 15:44:33 #9
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_199683893
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:43 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

En ook vandaag wordt de wijk weer uitgekamd. Communicatie naar de bewoners 0 :(
Pics 8-)
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_199685717
quote:
6s.gif Op zondag 30 mei 2021 15:44 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Pics 8-)
Helaas, de enige foto’s die ik heb zijn van het besloten buurtforum en die kan ik dus niet gebruiken.
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
  zondag 30 mei 2021 @ 18:42:56 #11
117098 Hathor
Effe niet
pi_199685766
quote:
1s.gif Op zondag 30 mei 2021 18:38 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Helaas, de enige foto’s die ik heb zijn van het besloten buurtforum en die kan ik dus niet gebruiken.
Je kan het wil, maar wil het dus niet.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_199686480
quote:
0s.gif Op zondag 30 mei 2021 18:42 schreef Hathor het volgende:

[..]

Je kan het wil, maar wil het dus niet.
Yep, wat gebeurt in the groep stays in de groep :6
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
pi_199687882
quote:
Historicus Bruno De Wever: "Met dubbelzinnige retoriek is Vlaams Belang mee verantwoordelijk voor extreme uitwassen"Volgens historicus Bruno De Wever is "het heel duidelijk dat Vlaams Belang met dubbelzinnige retoriek mee verantwoordelijk is voor extreemrechtse uitwassen". Daarmee verwijst hij onder andere naar de - inmiddels verwijderde - Facebookgroep "Als 1 achter Jürgen".
https://www.vrt.be/vrtnws(...)belzinnige-retoriek/
pi_199689865
Grote consternatie!

De extreemrechtse racistische fascistoïde gemarginaliseerde illegale anabole slikkende kernwapenstelende gevechtsexpert scherpschutter staatsgevaarlijke luchtafweerraket deskundige bosbouwexpert en konijnen liefhebber Jürgen Conings had volgens de Regimepers zijn wagen “geboobytrapt’ om mensen te doden.
De stelling van de Regimepers werd versterkt door minister van Justitie Vincent Van Quickenborne die op TV het zich vragenstellende publiek, dat is dat publiek dat nog kritisch nadenkt, kwam verguizen door te bewijzen dat Jürgen Conings een monster was dat zijn wagen had geboobytrapt om onschuldigen in ware Full-Metal-Jacket stijl in kleine stukjes te doen exploderen.

Bij ‘tScheldt schoot de redactie bij het aanhoren van Van Quickenborne in de lach. Een uur voor de minister zich belachelijk kwam maken op TV had ‘tScheldt via via via informatie gekregen dat de Regimepers bewust valse informatie aan het publiceren was over de zogenaamde granaatval in de auto van Conings. De geheime ‘Deep Throat’-bron die ‘tScheldt van info voorzag voorspelde in zijn/haar/hun communicatie dat Van Quickenborne binnen het uur op TV zou aankondigen dat er een onderzoeksrechter zou gevorderd worden wegens moordpoging.

De Regimepers schreef intussen zo snel als hun vingers konden tikken dat Conings een granaat met koperdraad aan beide klinken in zijn vluchtwagen had bevestigd.

Op 22 mei 2021 verwerkte een ‘tScheldt satirist de informatie van ‘Deep Throat’ in een exclusief stuk. In het artikel stond dat Conings een ‘tripflare‘ had achtergelaten in zijn wagen. Dat is helemaal geen granaat. Dat is een verklikkingsmiddel dat normaal in combinatie met struikeldraad wordt gebruikt. Een ‘vijand’ struikelt over een draad, een tripflare wordt geactiveerd, een grote flash gaat af en verraadt de aanwezigheid van de vijand. Dat is exact wat Jürgen Conings had geïnstalleerd, een tripflare. Zoals gewoonlijk als ‘tScheldt iets publiceert dat afwijkt van hun door de overheid ingefluisterde discours keek de Regimepers de andere kant uit, en toeterde ze dat Conings granaat-gevaarlijk was.

We zijn nu 27 mei 2021 en het Parket geeft voor het eerst toe dat er geen granaatconstructie in de auto van Conings is teruggevonden. Men heeft, zoals ‘tScheldt schreef, een tripflare gevonden. Om niet helemaal te doen alsof er voor niets een onderzoeksrechter was gevorderd wegens moordpoging haastte het parket zich vandaag te zeggen dat een tripflare ook dodelijk kan zijn, in combinatie met andere wapens in het voertuig. Dat is natuurlijk overheidsgebrabbel. Het bewijst dat Conings op dat moment, met die actie, niet de bedoeling had te moorden, maar om hem te waarschuwen dat iemand zijn wagen had gevonden. Redelijk te begrijpen vanuit het standpunt van een militair met de ervaring van 11 buitenlandse missies achter de kiezen en nu om God weet wat voor reden dan ook op de vlucht voor de overheid.

https://www.tscheldt.be/p(...)op-flagrante-leugen/
pi_199690366
quote:
1s.gif Op maandag 31 mei 2021 01:25 schreef Za het volgende:
Grote consternatie!

De extreemrechtse racistische fascistoïde gemarginaliseerde illegale anabole slikkende kernwapenstelende gevechtsexpert scherpschutter staatsgevaarlijke luchtafweerraket deskundige bosbouwexpert en konijnen liefhebber Jürgen Conings had volgens de Regimepers zijn wagen “geboobytrapt’ om mensen te doden.
De stelling van de Regimepers werd versterkt door minister van Justitie Vincent Van Quickenborne die op TV het zich vragenstellende publiek, dat is dat publiek dat nog kritisch nadenkt, kwam verguizen door te bewijzen dat Jürgen Conings een monster was dat zijn wagen had geboobytrapt om onschuldigen in ware Full-Metal-Jacket stijl in kleine stukjes te doen exploderen.

Bij ‘tScheldt schoot de redactie bij het aanhoren van Van Quickenborne in de lach. Een uur voor de minister zich belachelijk kwam maken op TV had ‘tScheldt via via via informatie gekregen dat de Regimepers bewust valse informatie aan het publiceren was over de zogenaamde granaatval in de auto van Conings. De geheime ‘Deep Throat’-bron die ‘tScheldt van info voorzag voorspelde in zijn/haar/hun communicatie dat Van Quickenborne binnen het uur op TV zou aankondigen dat er een onderzoeksrechter zou gevorderd worden wegens moordpoging.

De Regimepers schreef intussen zo snel als hun vingers konden tikken dat Conings een granaat met koperdraad aan beide klinken in zijn vluchtwagen had bevestigd.

Op 22 mei 2021 verwerkte een ‘tScheldt satirist de informatie van ‘Deep Throat’ in een exclusief stuk. In het artikel stond dat Conings een ‘tripflare‘ had achtergelaten in zijn wagen. Dat is helemaal geen granaat. Dat is een verklikkingsmiddel dat normaal in combinatie met struikeldraad wordt gebruikt. Een ‘vijand’ struikelt over een draad, een tripflare wordt geactiveerd, een grote flash gaat af en verraadt de aanwezigheid van de vijand. Dat is exact wat Jürgen Conings had geïnstalleerd, een tripflare. Zoals gewoonlijk als ‘tScheldt iets publiceert dat afwijkt van hun door de overheid ingefluisterde discours keek de Regimepers de andere kant uit, en toeterde ze dat Conings granaat-gevaarlijk was.

We zijn nu 27 mei 2021 en het Parket geeft voor het eerst toe dat er geen granaatconstructie in de auto van Conings is teruggevonden. Men heeft, zoals ‘tScheldt schreef, een tripflare gevonden. Om niet helemaal te doen alsof er voor niets een onderzoeksrechter was gevorderd wegens moordpoging haastte het parket zich vandaag te zeggen dat een tripflare ook dodelijk kan zijn, in combinatie met andere wapens in het voertuig. Dat is natuurlijk overheidsgebrabbel. Het bewijst dat Conings op dat moment, met die actie, niet de bedoeling had te moorden, maar om hem te waarschuwen dat iemand zijn wagen had gevonden. Redelijk te begrijpen vanuit het standpunt van een militair met de ervaring van 11 buitenlandse missies achter de kiezen en nu om God weet wat voor reden dan ook op de vlucht voor de overheid.

https://www.tscheldt.be/p(...)op-flagrante-leugen/
Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
pi_199690372
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Waat ein waer, waat ein waer” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_199690410
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:44 schreef DDDDDaaf het volgende:

[..]

Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Meevallen ten opzichte van wat?
  maandag 31 mei 2021 @ 07:11:38 #18
8369 speknek
yo momma so speknek
pi_199690414
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:
Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
De website leunt aan tegen conservatief, extreemrechts gedachtegoed.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/%27t_Scheldt
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 31 mei 2021 @ 07:14:40 #19
8369 speknek
yo momma so speknek
pi_199690418
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:44 schreef DDDDDaaf het volgende:
Tot nu toe valt "wat hij heeft gedaan" wel mee; er is nog niet één dode gevallen en het zou me ook totaal niet verbazen wanneer dat zo blijft.
Dat is natuurlijk wel makkelijk voorspellen nu zijn P90 en raketwerper gevonden zijn voordat hij ze kon gebruiken. Slagje om de arm dat hij zijn pistool niet gebruikt, wat een lieverdje was het toch, onterecht gedemoniseerd door de slinkse media.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Moderator maandag 31 mei 2021 @ 07:33:08 #20
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199690463
Niemand noemde hem een lieverdje
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 31 mei 2021 @ 09:46:03 #21
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_199691424
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

twitter
Water towers can fly! :D
pi_199691460
die meneer heeft z'n Twitter-account intussen maar opgeheven.
Lewis Hamilton wint elke Grand Prix als Max Verstappen hem voorbij laat, denk ik.
pi_199691472
quote:
84s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:46 schreef Starhopper het volgende:
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

[ twitter ]
Holy shit wat een debielen toch weer :X
Ben ondertussen wel groot van Ranst fan geworden *O*
Twiddel
  maandag 31 mei 2021 @ 10:37:31 #24
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199691865
quote:
84s.gif Op maandag 31 mei 2021 09:46 schreef Starhopper het volgende:
Vanuit Nederland blijven de bedreigingen naar Van Ranst ook binnen stromen. Hopelijk gaat het OM tot vervolging over.

[ twitter ]
De frustratie bij deze domme mensen is groot, helaas weten die daar niet mee om te gaan. En dan een viroloog met de dood bedreigen en daarna het hardste van allemaal huilen bij vervolging.Deze mensen zijn echt totaal losgekoppeld van de realiteit. Je ziet ze veel op BNW. De juichers van 6 januari zijn inmiddels al maanden niet meer op de site gekomen. Hun voorspelling kwam niet uit, Trump zou het die dag weer overnemen. Maar ze hadden het mis. In plaats van dat toe te geven komen ze niet meer, al heeft men eerst nog een week geprobeerd iedereen uit te maken voor rotte vis.

'Eerlijke rechtsgang'....van wat? Iemand bedreigen met een hakbijl en dan ineens ben je voor een eerlijke rechtsgang. Alsof die viroloog een wet heeft overtreden. Mensen die zo ontzettend boos zijn op virologen op het internet, worden vast inmiddels een beetje in de gaten gehouden. Je ziet ze radicaliseren en vooral een aversie hebben tegen feiten of het onderbouwen van plaatjes.

[ Bericht 18% gewijzigd door Vis1980 op 31-05-2021 10:47:32 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 31 mei 2021 @ 10:41:50 #25
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_199691903
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 06:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ah, nu opeens is hij lief?

Ongelooflijk, hoeveel mensen het normaal vinden wat hij heeft gedaan...
Jup geweld is verschrikkelijk en iedereen moet zich aanpassen of het land uit. Behalve dan als je het ergens niet mee eens bent. Als iemand anders het niet met jou eens is, dan is hij een landverrader.

Net als die stumperds die zo trots waren dat Rutte niet meer op de fiets durft na bedreigingen. En ja die viroloog heeft een sterke mening en je zou zeggen dat dat alles behalve politiek correct is, maar politieke incorrectheid telt alleen als je het met deze lui eens bent.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_199692332
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 10:37 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

De frustratie bij deze domme mensen is groot, helaas weten die daar niet mee om te gaan. En dan een viroloog met de dood bedreigen en daarna het hardste van allemaal huilen bij vervolging.

[ afbeelding ]

Deze mensen zijn echt totaal losgekoppeld van de realiteit. Je ziet ze veel op BNW. De juichers van 6 januari zijn inmiddels al maanden niet meer op de site gekomen. Hun voorspelling kwam niet uit, Trump zou het die dag weer overnemen. Maar ze hadden het mis. In plaats van dat toe te geven komen ze niet meer, al heeft men eerst nog een week geprobeerd iedereen uit te maken voor rotte vis.

'Eerlijke rechtsgang'....van wat? Iemand bedreigen met een hakbijl en dan ineens ben je voor een eerlijke rechtsgang. Alsof die viroloog een wet heeft overtreden. Mensen die zo ontzettend boos zijn op virologen op het internet, worden vast inmiddels een beetje in de gaten gehouden. Je ziet ze radicaliseren en vooral een aversie hebben tegen feiten of het onderbouwen van plaatjes.
Klopt, kijk ook hoe hij 'vaccin' tussen aanhalingstekens plaatst.
Het zijn gewoon wappies die de werkelijkheid niet aan kunnen en wegvluchten in de mythes van Social Media.
pi_199692405
Nóg tien personen bewaakt voor voortvluchtige Belgische militair Conings
Een tiental personen zou extra bewaking krijgen omdat zij mogelijke doelwitten zijn van de Belgische voortvluchtige militair Jurgen Conings. Dat schrijven meerdere Belgische kranten op basis van ‘welingelichte bronnen’.

https://www.ad.nl/buitenl(...)ir-conings~ae3a9c9b/
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_199692524
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 11:23 schreef StaceySinger het volgende:
Nóg tien personen bewaakt voor voortvluchtige Belgische militair Conings
Een tiental personen zou extra bewaking krijgen omdat zij mogelijke doelwitten zijn van de Belgische voortvluchtige militair Jurgen Conings. Dat schrijven meerdere Belgische kranten op basis van ‘welingelichte bronnen’.

https://www.ad.nl/buitenl(...)ir-conings~ae3a9c9b/
Ja, iedereen is wellicht vergeten dat het niet alleen om Van Ranst ging...
pi_199713023
Voortvluchtige Belgische militair nam 3000 euro op

De voortvluchtige militair Jurgen Conings uit Dilsen-Stokkem, net over de grens bij Grevenbicht, nam voor zijn verdwijning nog een groot geldbedrag op.
Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws maandag. Volgens de Belgische omroep VRT gaat het om 3000 euro. Dat zou volgens de Belgische media erop duiden dat hij zich goed voorbereid heeft om langer onder de radar te blijven.


https://www.1limburg.nl/v(...)air-nam-3000-euro-op

Daarmee is hij aan het funshoppen in de bossen.
  woensdag 2 juni 2021 @ 00:41:39 #30
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_199713094
Het feit dat-ie zo'n bedrag opneemt duidt er ook niet echt op dat-ie zelfmoord zou hebben gepleegd, of wel?
pi_199713108
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:27 schreef Za het volgende:
Voortvluchtige Belgische militair nam 3000 euro op

De voortvluchtige militair Jurgen Conings uit Dilsen-Stokkem, net over de grens bij Grevenbicht, nam voor zijn verdwijning nog een groot geldbedrag op.
Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws maandag. Volgens de Belgische omroep VRT gaat het om 3000 euro. Dat zou volgens de Belgische media erop duiden dat hij zich goed voorbereid heeft om langer onder de radar te blijven.


https://www.1limburg.nl/v(...)air-nam-3000-euro-op

Daarmee is hij aan het funshoppen in de bossen.
Wat ga je nou doen met 3 ruggen als je nergens je kop kan laten zien?
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
pi_199713110
quote:
2s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:41 schreef Tijn het volgende:

Het feit dat-ie zo'n bedrag opneemt duidt er ook niet echt op dat-ie zelfmoord zou hebben gepleegd, of wel?
Ja wel.
Hij wilde angst aanjagen, de onzichtbare killer die overal kan zijn op elk moment kan toeslaan.
Wanneer je dan geen geld opneemt is het niet geloofwaardig.
pi_199713131
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:45 schreef Marsenal het volgende:

Wat ga je nou doen met 3 ruggen als je nergens je kop kan laten zien?
De indruk wekken dat je overal verschanst kunt zitten, de vijand der virologen.
  woensdag 2 juni 2021 @ 00:59:57 #34
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_199713140
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:53 schreef Za het volgende:

[..]

De indruk wekken dat je overal verschanst kunt zitten, de vijand der virologen.
Dat is gedurende een paar weken misschien nog wel aannemelijk, maar het is ook geen bedrag waar je de rest van je leven mee vooruit kunt natuurlijk.

Hopelijk vinden ze 'm snel en is het gewoon klaar met deze ongein.
  woensdag 2 juni 2021 @ 01:04:50 #35
7380 Treinhomo
Bring me Edelweiss
pi_199713154
quote:
Op woensdag 2 juni 2021 00:59 schreef Tijn het volgende:

Dat is gedurende een paar weken misschien nog wel aannemelijk, maar het is ook geen bedrag waar je de rest van je leven mee vooruit kunt natuurlijk.

Hopelijk vinden ze 'm snel en is het gewoon klaar met deze ongein.
Ligt er maar net aan hoe lang dat leven nog duurt. ~O>
Many cultural critics believe that
humanity's last truly creative act was
Michael Hutchence's 1997 wank hanging
which took even the artist himself by surprise.
pi_199713757
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juni 2021 00:45 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Wat ga je nou doen met 3 ruggen als je nergens je kop kan laten zien?
Ik denk dat dat best meevalt. Als hij in gewone kleding zonder zichtbare tatoeages de winkel in loopt zullen de meeste denken:”sodeju, die lijkt op die militair” en verder niets doen want “het zal hem vast niet zijn”
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
pi_199713819
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 07:48 schreef valentijn101 het volgende:

[..]

Ik denk dat dat best meevalt. Als hij in gewone kleding zonder zichtbare tatoeages de winkel in loopt zullen de meeste denken:”sodeju, die lijkt op die militair” en verder niets doen want “het zal hem vast niet zijn”
Misschien, maar als meest gezochte man van het land zou ik het er niet op wagen.
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
pi_199713905
Met die 3000 euro betaald ie uiteraard zijn mattie die hem onderdak geeft. Zijn mattie kan wel naar de winkel.
Cindy De Vuyst
  woensdag 2 juni 2021 @ 08:28:50 #39
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_199713956
Apart dat er nog mensen zijn die deze terrorist verdedigen.
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.
  woensdag 2 juni 2021 @ 09:11:07 #40
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_199714317
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 08:28 schreef -XOR- het volgende:
Apart dat er nog mensen zijn die deze terrorist verdedigen.
Ik zie hem eerder als wapendief, bedreiger en wappie, dan als terrorist. Is al ernstig genoeg als je doodsbedreigingen uit terwijl bekend is dat je beschikking over wapens hebt. Als hij iemand neerschiet, dan krijgt hij van mij ook de “upgrade” naar terrorist, nu is het nog een potentieeltje.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
  woensdag 2 juni 2021 @ 09:18:22 #41
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_199714393
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 09:11 schreef nixxx het volgende:

[..]

Ik zie hem eerder als wapendief, bedreiger en wappie, dan als terrorist. Is al ernstig genoeg als je doodsbedreigingen uit terwijl bekend is dat je beschikking over wapens hebt. Als hij iemand neerschiet, dan krijgt hij van mij ook de “upgrade” naar terrorist, nu is het nog een potentieeltje.
Hij voldoet letterlijk aan de definitie van terrorist. Ook het zaaien van angst door dreiging met een politiek oogmerk is al terrorisme.
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.
pi_199714739
Ik denk dat hij verzonnen is om de complotdenkers in een kwaad daglicht te zetten.
(Nee hoor, grapje)
pi_199715338
Net gehoord dat hij jaren op de camping Sparrendal heeft gewoond. Dat ligt in het bos naast de wijk groot Homo waar veel gezocht wordt. >:O
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
pi_199717522
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:52 schreef valentijn101 het volgende:
Net gehoord dat hij jaren op de camping Sparrendal heeft gewoond. Dat ligt in het bos naast de wijk groot Homo waar veel gezocht wordt. >:O
Ik dacht je maakt een grapje maar dat heet dus serieus zo :@
pi_199717641
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 13:59 schreef alpeko het volgende:

[..]

Ik dacht je maakt een grapje maar dat heet dus serieus zo :@
:Y dit waren vroeger productiebossen voor de mijnen
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
  woensdag 2 juni 2021 @ 14:13:59 #46
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_199717696
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:52 schreef valentijn101 het volgende:
Net gehoord dat hij jaren op de camping Sparrendal heeft gewoond. Dat ligt in het bos naast de wijk groot Homo waar veel gezocht wordt. >:O
groot homo _O-
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_199717754
quote:
15s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:13 schreef junkiesietze het volgende:

[..]

groot homo _O-
We hebben ook nog Klein Homo en Nieuw homo :Y
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
  woensdag 2 juni 2021 @ 14:34:40 #48
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_199717941
Vrouwtje van de bedreiger met een videobericht :') Alles ligt aan de anderen, niks aan hun eigen agressieve gedreig en gewap. NIETS geleerd dus.

twitter


[ Bericht 17% gewijzigd door Starhopper op 02-06-2021 14:51:24 ]
Water towers can fly! :D
  woensdag 2 juni 2021 @ 15:32:25 #49
8369 speknek
yo momma so speknek
pi_199718738
quote:
16s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:34 schreef Starhopper het volgende:
Vrouwtje van de bedreiger met een videobericht :') Alles ligt aan de anderen, niks aan hun eigen agressieve gedreig en gewap. NIETS geleerd dus.

[ twitter ]
Mwah ik heb wel medelijden met haar. Vooral dat ze met een simpele vent is getrouwd die zijn eigen acties niet kan overzien, maar ik geloof ook wel dat veel mensen de wanhoop nabij zijn, lang werkloos, en dan is het niet iedereen gegeven om rationeel te zijn en de schouders eronder te zetten. Het is inderdaad wel typisch dat de problemen geexternaliseerd worden, niet naar experts wordt geluisterd, en ze daardoor vatbaar worden voor 'wappiegedachtegoed', maar sommige mensen zijn gewoon niet heel slim en dan zijn je acties dat ook niet. Ik bedoel ze doen het nog steeds zelf, maar toch.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 2 juni 2021 @ 15:56:09 #50
385501 Starhopper
#JeSuisVidere
pi_199719046
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 15:32 schreef speknek het volgende:

[..]

Mwah ik heb wel medelijden met haar. Vooral dat ze met een simpele vent is getrouwd die zijn eigen acties niet kan overzien, maar ik geloof ook wel dat veel mensen de wanhoop nabij zijn, lang werkloos, en dan is het niet iedereen gegeven om rationeel te zijn en de schouders eronder te zetten. Het is inderdaad wel typisch dat de problemen geexternaliseerd worden, niet naar experts wordt geluisterd, en ze daardoor vatbaar worden voor 'wappiegedachtegoed', maar sommige mensen zijn gewoon niet heel slim en dan zijn je acties dat ook niet. Ik bedoel ze doen het nog steeds zelf, maar toch.
Dat wijf is zelf ook een wappie. Dus ze is net zo simpel als die vent van haar
Water towers can fly! :D
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')