abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_194344712

Veronica Inside is een voetbalprogramma dat op maandag en vrijdag op Veronica wordt uitgezonden, tussen 20:30 en 22:30. Het is een journalistiek hoogstaand programma waarin wedstrijden worden geanalyseerd, transfers worden besproken en de nodige rullevante anekdotes worden opgehaald. Veronica Inside staat erom bekend altijd met respect over spelers, trainers en andere dorpsidioten uit de voetballerij te praten, dit in tegenstelling tot Studio Voetbal. In 2011 werden ze na tien jaar hard werken beloond met de hoogst haalbare TV-prijs in Nederland, een gouden cockring. Het programma wordt gesponsord, maar hier merk je nagenoeg niets van.

Deze OP wordt mede mogelijk gemaakt door Bavaria Bier, Toto & John de Mol.

HoofdrolspelersFiguranten
Voorzitter van de fanclub en erelid van het topicOnderdelen
Toto
De Toto wordt door Johan iedere vrijdaguitzending ingevuld tijdens het laatste kwartier, en vervolgens vullen duizenden kijkers hem in, exact het tegenovergestelde van wat Johan zegt. Maandag komt Genee terug op de resultaten, indien Johan alles goed heeft krijg hij sigaren en een kus van Escha, dit is echter nog maar een keer in de geschiedenis voorgekomen. Hij heeft wel n keer meer de Toto gewonnen dan Genee. Tegenwoordig doen ook van der Gijp en Genee mee om geld in te zamelen voor de afgebrande kantine van een amateurclub uit de provincie of nieuwe palen bij de lokale palendansvereniging.

Danny Vera
Iedere week neemt Danny Vera de moedige taak op zich om een klassieker te coveren, en dit zo goed mogelijk te doen. Zelden faalt hij hierin. Wat heeft die man een stem, en wat is die band goed. Geen wonder dat hij een nummer n hit gehad heeft in Turkije en in de flop2000 stond met Rollerkooster. Soms staat er in plaats van Danny n of andere ouwelullenband een kuntrie- of bloesnummer van zes minuten te spelen met dank aan ome Johan.

Het programma van Fox Sports
Iedere week staat er een verslaggever van Fox Sports (voorheen Eredivisie Live) klaar om te vertellen wat er op het programma staat. Zelfs als de lamme tegen de blinde speelt is de verslaggever verplicht om de wedstrijd aan te duiden met de term: "de topper". Daarna zien we een snel gemonteerd filmpje met muziek (woo oh oh ohh) en knotsgekke beelden van het afgelopen voetbalweekend. Om 19.00 uur ziet u Jan Boskamp op Joke Bruijs, exclusief op Fox Sports.

Bavaria Zocial
Fragmenten van de amateurvelden in de categorie funny videos waar niemand om moet lachen.
Zo. - Marcel van Roosmalen.

Rullevante links
Het VI-woordenboek
Bingokaarten van Johan, Wilfred, Ren en Boskamp
Oliver's kanaaltje met legendarische fragmenten
Sigaarblogcom met het laatste nieuws, MP4-linkjes en diepte-interviews met Escha.
Voetbal International GIFs (waarschuwing: modemkiller)
De oude OP, voor de nostalgici onder ons.
Het 1000ste topic, een mijlpaal voor ons VI Hooligans
Derksen & ..., topic voor het tv-programma waarin Johan voetbalpursenelleties interviewt.
Uitzending Uitgesteld, mocht u de aflevering gemist hebben.

In memoriam
Graag herdenken wij deze ex-figuranten die ooit rullevant waren voor Veronica Inside (ooit bekend als Voetbal Inside, Voetbal International en Voetbal Insite), maar helaas het felbevochten gevecht om in de OP te komen verloren: Aad de Mos, Willem van Hanegem, Erik Dijkstra, Wouter Bos, Gerald Vanenburg, Jan-Joost van Gangelen, Marc van Hintum, Raoul Heertje, Mattijs 'Graydonmannetje' Manders, Manolevje, Royston Drenthe, Demen Blbl, Jan 'gladjanus' Kooiemans, Sepp Blatter, Diego Maradona, Huub Stevens, Berdien de barmeid, de Kantineheld (Tibbe!), Knipping & van Duren, Thijs Slegers, Krabby, Simon Zwartkruis, Peter Wekking, Stef de Bont, Taco van der V., Tom Egbers, Emilio Schelvecchio, Sierd de Vos, Zanger Rinus, Dickie Advocaat, Tommie Beugelsdijk, de vermakelijke hork, Koos Tomp, Barney, Michael van Gerwen, Joop Munsterman, John van Lottum, John Williams, Sylvana Simons, Arie Boomsma, Ruud Terzijde, Jelle Brandt Cortius, Bo van Spilbeeck, Casper van Eijck, de Gamma dug-out, Amstel bier, Hugo Borst, DJ Jan, het Soundboard van Genee, Roelof Luinge, Henk de Haan, Prem, Tijl Beckand, Maurice de Hont, de Witte Chinees, Simon Zijlemans, Joep van NAC tv, Aletha Leidelmeijer, Fresia, de stagiair achter de knopjes, de floormanager, de Voetbal Inside app, Peter Rudolf de Vries, Dennis Schouten, R. Wiebel, Niko Bellic uit New York, Directeurtje, Barbara Barend, Toine from Pepperstreets, Jean-Marie Pfaff, Steve McClaren, Andy van der Meijde, Michel van Egmond, Recep Tayyip Erdoğan, Fernando Ricksen, Sir Alex Ferguson, Koert Westerman, Mario Been, Louis van Gaal, eljko Petrović, French Corner, Bert van Marwijk, Cor Pot, Sjaak Swart, Frans Bauer, Hans van Breukelen, Rudi Dil, Eva Braun, George Baker, Man bijt Hond, Lellebel, Jandino, Humberto Tan, Bart Nolles, de UEFA Europa League, Gerard Joling, Patricia Paay, Kees Jansma, Jack van Gelder, Koning Toto, Sjeik Telmachientje, Harry Vermeegen, Jaap Stam, Marco van Basten, Celine, de sidekicks van Genee, Jan Mulder, Ronald Koeman, Ronald Waterreus, Mark van Bommel, Jan van Halst, Frank en Ronald de Boer, Willy en Ren van de Kerkhof, Ron Jans, Chris Woerts, Hans Kraay sr., Johan Cruijff, Jules Deelder en RTL7.

SOONY
pi_194344737
1918 wat een toeval
SOONY
pi_194344803
quote:
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er gisteren voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Gisterochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/
Schrijver staat ook onder grote druk zo te zien :+
SOONY
pi_194344882
heeft Martin Gaus ook niet een hondenpension in Almere??
pi_194344897
het is ook wel belachelijk dat ze totaal niet hebben gedacht aan alle trouwe medewerkers van het programma, Die zijn toen bijna allemaal meegegaan van RTL naar Talpa. Sommige zullen zelfs een stukje zekerheid hebben ingeleverd.
  vrijdag 31 juli 2020 @ 21:49:12 #6
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194345317
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194345347
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Wie niet
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_194345414
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
6 ton GENOT
SOONY
pi_194345418
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Daar hebben ze nooit een geheim van gemaakt
pi_194345453
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 19:39 schreef Coco. het volgende:

[..]

En vanouds haxball in de reclame.
Ik speel alleen als ik met @GGMM in 1 team kom.
pi_194345460
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Wow, woest.
pi_194345547
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:16 schreef Evertjan het volgende:
het is ook wel belachelijk dat ze totaal niet hebben gedacht aan alle trouwe medewerkers van het programma, Die zijn toen bijna allemaal meegegaan van RTL naar Talpa. Sommige zullen zelfs een stukje zekerheid hebben ingeleverd.
Het directeurtje heeft er met name 40kg voor ingeleverd.
pi_194345563
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:55 schreef DKUp het volgende:

[..]

6 ton GENOT
6 ton DE MAN Jort.
pi_194345567
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:04 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Het directeurtje heeft er met name 40kg voor ingeleverd.
die kon al 10 kg afvallen in zijn gezicht
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:11:51 #15
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194345670
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:17:48 #16
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194345790
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:11 schreef NoPicNic het volgende:
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Nee hoor, dat hoeft niet.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:21:59 #17
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194345881
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:17 schreef Caland het volgende:

[..]

Nee hoor, dat hoeft niet.
Ik denk van wel. Derksen schuimbekkend voor het oog der natie. Heerlijke TV.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194345884
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Ik bespeur enige teleurstelling hier
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:23:41 #19
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194345932
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:21 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Ik denk van wel. Derksen schuimbekkend voor het oog der natie. Heerlijke TV.
Doelde er meer op dat je niet hoeft te blijven kijken.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:23:51 #20
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194345938
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:22 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ik bespeur enige teleurstelling hier
Het is inderdaad een kutavond geworden. ;)
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194345962
Dat Derksen 3 ton inlevert lijkt mij overigens een impulsieve beslissing. Over een tijdje denkt hij 'wat heb ik gedaan' Hij is niet meer of minder geloofwaardig hierdoor, dus welke zieltjes wil hij hiermee winnen?
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:25:35 #22
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194345980
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:23 schreef Caland het volgende:

[..]

Doelde er meer op dat je niet hoeft te blijven kijken.
Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:26:05 #23
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194345992
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:25 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Zou je dan kunnen kijken en niet in dit topic kunnen meeposten?

Bij voorbaat dank.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 31 juli 2020 @ 22:26:13 #24
325304 DombohetOlifantje1
Grazianooooo Pell!
pi_194345997
Ik geloof Johan wel. Maar goed. Die 3 kunnen best 3.5 uur in de week als vanouds aan een tafeltje zitten en daaromheen 0 communicatie hebben.

Verandert wezenlijks niks dus.
pi_194346071
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:25 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Deze leven heb ik niet gewild.
pi_194346092
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:16 schreef Evertjan het volgende:
het is ook wel belachelijk dat ze totaal niet hebben gedacht aan alle trouwe medewerkers van het programma, Die zijn toen bijna allemaal meegegaan van RTL naar Talpa. Sommige zullen zelfs een stukje zekerheid hebben ingeleverd.
Derksen en Gijp wilden toch door met een andere aangever? Dan zouden de medewerkers gewoon hun job houden. Ome John wilde dit alleen niet.
pi_194346209
De eerste aflevering wordt heerlijk ongemakkelijk.
pi_194346459
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:30 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Derksen en Gijp wilden toch door met een andere aangever? Dan zouden de medewerkers gewoon hun job houden. Ome John wilde dit alleen niet.
Zei toch dat het een act was
pi_194346524
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:48 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Zei toch dat het een act was
Geen act maar wel veel heisa om niks. Als De Mol een maandje eerder had gebeld dan was die soap niet nodig geweest. Maakt ook allemaal niet uit, vind het leuk dat ze doorgaan.
  vrijdag 31 juli 2020 @ 23:14:27 #30
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194346895
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er vrijdag voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn

John de Mol in een mail aan Johan Derksen
Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Vrijdagochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/

:D :P
  vrijdag 31 juli 2020 @ 23:16:26 #31
123869 Merkie
Surprisingly contagious
pi_194346925
quote:
6s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er vrijdag voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn

John de Mol in een mail aan Johan Derksen
Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Vrijdagochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/

:D :P
Even een reminder dat Johan vanochtend nog aan het AD liet weten niet met deze kwestie de publiciteit in te gaan :'). Nog geen 12 uur later een nauwkeurige reconstructie van zijn gesprekken met John de Mol in het AD :D .
2000 light years from home
  Moderator vrijdag 31 juli 2020 @ 23:35:20 #32
249559 crew  Lavenderr
pi_194347170
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:11 schreef NoPicNic het volgende:
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Waarom zou je je zelf dat aandoen? Je hebt er toch een pest pleuris-hekel aan? Kijk lekker naar programma's die je wel leuk vindt.
  Moderator vrijdag 31 juli 2020 @ 23:36:11 #33
249559 crew  Lavenderr
pi_194347180
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:25 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Fijne vent ben je :')
  vrijdag 31 juli 2020 @ 23:39:20 #34
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_194347221
Ban die troll, wat een vervelende act is dat.
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
pi_194347396
Ik vraag me eigenlijk af wat de redactie van VI eigenlijk doet qua werk waar John de Mol het ook over heeft in z’n e-mail.

De heren overleggen toch nooit iets en bereiden niks voor, wat moet je dan als redactie? Gasten zijn er ook vrijwel niet, op wat figuranten na zoals Bas Nijhuis.

Maar mooi dat ze gedwongen worden om door te gaan ^O^
٩๏̯͡๏)۶
pi_194347464
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:35 schreef tralalala het volgende:
De eerste aflevering wordt heerlijk ongemakkelijk.
Wordt gewoon normaal (is mijn voorspelling)
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  vrijdag 31 juli 2020 @ 23:59:52 #37
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_194347489
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:39 schreef YourCaptor het volgende:
Ban die troll, wat een vervelende act is dat.
Dit
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 00:20:58 #38
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194347822
Zijn die miljoen euro’s al weer terug van de adverteerders :?
Daar gaat het om :7
pi_194348576
twitter
Meisje Nienke toch altijd maar weer
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 05:02:59 #40
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194349294
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:35 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Waarom zou je je zelf dat aandoen? Je hebt er toch een pest pleuris-hekel aan? Kijk lekker naar programma's die je wel leuk vindt.
Ik heb zeker de pestpleuris aan Derksen maar als ik hem straks voor het oog der natie helemaal gek zie worden .... dat is smullen. En reken maar dat Derksen voor zeer ongemakkelijke TV zorgt, die man is zo dom.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194349335
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 05:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Ik heb zeker de pestpleuris aan Derksen maar als ik hem straks voor het oog der natie helemaal gek zie worden .... dat is smullen. En reken maar dat Derksen voor zeer ongemakkelijke TV zorgt, die man is zo dom.
Waarom heb je een pesthekel aan hem?
pi_194350147
Het was toch @yvonne die bij topic 1914 iets zei over WO I? HET IS NU TOPIC 1918 EN EN EN EN!!!
pi_194350159
Het is ook wel weer heerlijk dat alles bij dit programma open en bloot in de media uitlekt. Hoe zou dat bij andere programma's gaan? Daar moeten ze toch ook wel eens ruzie hebben op de werkvloer?
pi_194351008
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:49 schreef Evertjan het volgende:
Het is ook wel weer heerlijk dat alles bij dit programma open en bloot in de media uitlekt. Hoe zou dat bij andere programma's gaan? Daar moeten ze toch ook wel eens ruzie hebben op de werkvloer?
Andere programmas geeft verder niemand wat om
pi_194351168
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 01:41 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]Meisje Nienke toch altijd maar weer
Rot op met je kut baby, Nynke. Want dat was de boodschap.
pi_194351227
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:42 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Rot op met je kut baby, Nynke. Want dat was de boodschap.
Ik heb deze post even verwerkt in een tweet richting Nynke.
pi_194351262
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:47 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Ik heb deze post even verwerkt in een tweet richting Nynke.
Doe even hier plakken dan leugenaar
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_194351265
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:49 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Doe even hier plakken dan leugenaar
twitter
pi_194351291
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ twitter ]
Sowwwwwww koekoek!!

Excuses dat ik je een leugenaar noemde vriend.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_194351660
twitter


Bloem22 wil nog steeds graag cancelen.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:22:38 #51
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194351666
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:24 schreef Pleun2011 het volgende:
Dat Derksen 3 ton inlevert lijkt mij overigens een impulsieve beslissing. Over een tijdje denkt hij 'wat heb ik gedaan' Hij is niet meer of minder geloofwaardig hierdoor, dus welke zieltjes wil hij hiermee winnen?
Die van zijn vrouw uit niet, die kijkt alleen elke maand of John al zijn salaris heeft overgemaakt, die zal dus wel :o staan te kijken als daar opeens de helft van weg gaat _O-
:7 Neukt dus een hele tijd niet meer :+
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:23:12 #52
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_194351673
Leuk showtje opgezet, beetje aandacht gehad in komkommertijd. Doorzichtig wel 😁.

Vanaf het nieuwe seizoen weer lekker aan tafel met iig bij de eerste uitzending weer genoeg kijkers.

Zal, na een kwartier over de rel gepraat te hebben, wel een degelijke uitzending worden omdat ze weten dat er veel (nieuwe) kijkers zijn. Om zo te laten zien dat ze ook inhoudelijk goed over voetbal kunnen praten. Dan behoud je weer wat extra kijkers.

De meeste sensatiezoekers (dagjesvolk) vallen na 1 aflevering toch wel weer weg. Alles extra is mooi meegenomen.
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
  FOK!fotograaf zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:34:00 #53
842 Zorro
Z
pi_194351814
Echt of niet, kan me niks schelen. Dat gejank van al die zeikerds maakt het hoe dan ook geweldig _O-
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kmmert sich dodrmm.
D piss hchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:35:34 #54
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194351847
Eigenlijk niet bepaald verrassend te noemen.
Brexit means Brexit
pi_194351854
Prachtig gespeeld door de drie mannen, oscar waardig _O_

Aandacht afgeleid van het racisme debat, extra sensatie-kijkers straks bij de start, en straks nog een boekje over de crisis ^O^

Gelukkig heeft Johan nu zijn geloofwaardigheid behouden hoor _O-
pi_194351960
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:36 schreef Breekfast het volgende:
Prachtig gespeeld door de drie mannen, oscar waardig _O_

Aandacht afgeleid van het racisme debat, extra sensatie-kijkers straks bij de start, en straks nog een boekje over de crisis ^O^

Gelukkig heeft Johan nu zijn geloofwaardigheid behouden hoor _O-
1e aflevering sowieso meer dan een miljoen kijkers.
pi_194352073
quote:
6s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er vrijdag voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn

John de Mol in een mail aan Johan Derksen
Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Vrijdagochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/

:D :P
Dit heeft al in alle kranten gestaan, Hans.
Dit, dus.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:49:59 #58
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194352091
Is Michel al begonnen met het schrijven van een boek? #dtv
Brexit means Brexit
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:50:24 #59
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_194352100
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:05 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

6 ton DE MAN Jort.
Wot?

Feyenoord!!! * Bara
pi_194352283
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:22 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Die van zijn vrouw uit niet, die kijkt alleen elke maand of John al zijn salaris heeft overgemaakt, die zal dus wel :o staan te kijken als daar opeens de helft van weg gaat _O-
:7 Neukt dus een hele tijd niet meer :+
Hij zegt letterlijk dat het haar voorstel was
pi_194352290
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:49 schreef Bolasie het volgende:
Is Michel al begonnen met het schrijven van een boek? #dtv
Dat was al zo voor de hele rel.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 12:06:49 #62
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194352312
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 12:04 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Dat was al zo voor de hele rel.
Vanaf september is Boekjes Inside weer terug op uw beeldbuis.
Brexit means Brexit
pi_194352425
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ twitter ]
_O-

Scrummiegod
pi_194354071
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ twitter ]
HAHAHAHAA BUUURRNN >:) _O- _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
  Admin zaterdag 1 augustus 2020 @ 19:39:40 #65
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_194358630
quote:
11s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:48 schreef Stofje het volgende:
Het was toch @:yvonne die bij topic 1914 iets zei over WO I? HET IS NU TOPIC 1918 EN EN EN EN!!!
OMG @Stofje, je leeft!!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 22:19:27 #66
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194361127
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:49 schreef Bolasie het volgende:
Is Michel al begonnen met het schrijven van een boek? #dtv
Wat zou deze keer de titel zijn :?
pi_194362943
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wat zou deze keer de titel zijn :?
Flopshow!
pi_194364965
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wat zou deze keer de titel zijn :?
Veronica Inside: There and Back Again, the Return of the Ring
  zondag 2 augustus 2020 @ 08:10:18 #69
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194365025
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wat zou deze keer de titel zijn :?
Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194365036
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Ga gewoon weg.
  zondag 2 augustus 2020 @ 09:13:50 #71
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_194365266
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
VI: waar NoPicNic onder een paard zou moeten hangen
  zondag 2 augustus 2020 @ 10:27:44 #72
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_194366041
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
ah joh gaat toch zomergasten kijken!
pi_194366102
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:11 schreef NoPicNic het volgende:
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
pi_194366176
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Wat is dit voor act eigenlijk.
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:03:04 #75
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_194366453
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:35 schreef tralalala het volgende:
De eerste aflevering wordt heerlijk ongemakkelijk.
Kan niet wachten, wanneer is dat?
Op donderdag 28 mei 2009 21:57 schreef Breach het volgende:
Pas op voor al die players hier, Michelle.
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:29:17 #76
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_194366731
quote:
99s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:03 schreef Houniet het volgende:

[..]

Kan niet wachten, wanneer is dat?
Nog even geduld... 11 september
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:54:13 #77
268491 fetX
FOK!VRIENDEN
pi_194367079
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Een deuger die over hypocrisie begint. De ironie.
  Moderator / Weblogger zondag 2 augustus 2020 @ 12:04:05 #78
80791 crew  Paul
Mod ONZ/EK
pi_194367246
BREKEND

ZET RADIO 1 AAN!

STRAKS HELENE HENDRIKS OVER VERONICA INSIDE
Een baan bij FOK!: https://forum.fok.nl/pages/jointhecrew
Gouden Notes tussenstand: Schakeltopia + mazaru
pi_194367276
quote:
19s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:04 schreef Paul het volgende:
BREKEND

ZET RADIO 1 AAN!

STRAKS HELENE HENDRIKS OVER VERONICA INSIDE
wat is radio 1?
  Moderator / Weblogger zondag 2 augustus 2020 @ 12:07:18 #80
80791 crew  Paul
Mod ONZ/EK
pi_194367299
quote:
2s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:05 schreef Evertjan het volgende:

[..]

wat is radio 1?
radio1.nl
Een baan bij FOK!: https://forum.fok.nl/pages/jointhecrew
Gouden Notes tussenstand: Schakeltopia + mazaru
  zondag 2 augustus 2020 @ 12:11:21 #81
268491 fetX
FOK!VRIENDEN
pi_194367345
quote:
19s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:07 schreef Paul het volgende:

[..]

radio1.nl
Is dat met www. ervoor?
  Moderator / Weblogger zondag 2 augustus 2020 @ 12:11:53 #82
80791 crew  Paul
Mod ONZ/EK
pi_194367351
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:11 schreef fetX het volgende:

[..]

Is dat met www. ervoor?
https://www.nporadio1.nl/
Een baan bij FOK!: https://forum.fok.nl/pages/jointhecrew
Gouden Notes tussenstand: Schakeltopia + mazaru
pi_194367373
verdomme zelfs op de radio 1 zit die Stekelenburg
pi_194367398
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
pi_194367418
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:15 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
missen die andere 2 ook een vingertopje?
pi_194367423
quote:
2s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:16 schreef Evertjan het volgende:

[..]

missen die andere 2 ook een vingertopje?
Dat zou wel erg toevallig zijn!
pi_194367457
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:15 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
In Broabant werpt men graag een paar extra. Just in case een downer.
  zondag 2 augustus 2020 @ 12:21:57 #89
229935 damsco
A.F.C.A.- Straatsoldaat
pi_194367474
Op dinsdag 6 januari 2009 00:34 schreef SHE het volgende:
Ik denk dat je mama haar kut nog wel ff wil laten zien. Srsly. Ik stop je er zelf in terug, fuckface.
  zondag 2 augustus 2020 @ 12:22:17 #90
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194367483
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]

In Broabant werpt men graag een paar extra. Just in case een downer.
Had MVG niet nog een zus met een academische titel?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194367500
Wat een zwak betoog van Helene om haar mening maar niet te hoeven geven.

Die is dus echt niet geschikt als presentatrice van Veronica Inside. :)
  zondag 2 augustus 2020 @ 12:23:43 #92
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194367505
Helene licht geen topje van de sluier op.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194367519
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:23 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Wat een zwak betoog van Helene om haar mening maar niet te hoeven geven.

Die is dus echt niet geschikt als presentatrice van Veronica Inside. :)
Als je niks te zeggen hebt ga er dan niet zitten.
  Moderator / Weblogger zondag 2 augustus 2020 @ 12:25:41 #94
80791 crew  Paul
Mod ONZ/EK
pi_194367532
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:15 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
Ik ook niet, verder jammer genoeg weinig nieuws. Stomme cliffhanger van radio 1 dus :(
Een baan bij FOK!: https://forum.fok.nl/pages/jointhecrew
Gouden Notes tussenstand: Schakeltopia + mazaru
pi_194367541
quote:
19s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:25 schreef Paul het volgende:

[..]

Ik ook niet, verder jammer genoeg weinig nieuws. Stomme cliffhanger van radio 1 dus :(
Ja, flopshow.
pi_194367548
Kut wijf.
  zondag 2 augustus 2020 @ 12:26:44 #97
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194367552
Stekelenburg moordenaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194367574
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:26 schreef Mani89 het volgende:
Stekelenburg moordenaar.
Gore treinkaper.
pi_194367586
Rooie Ron.
pi_194367634
Nu heb ik alles gezegd wat ik wilde zeggen. :)

Zap.
pi_194367642
Vier op een RIJ!!!!

@Muskusboktor57
pi_194367643
dit interview gaat niet genomineerd worden voor de Sonja Barend Award
  Admin zondag 2 augustus 2020 @ 19:02:51 #103
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_194373823
TT met 1918

*stil
*mooi

Ter ere van @Stofje
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
  zondag 2 augustus 2020 @ 19:14:36 #104
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194373966
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]

In Broabant werpt men graag een paar extra. Just in case een downer.
just in case bol.com ziggo samsung koelkast iphone dildo
pi_194376250
.

[ Bericht 100% gewijzigd door PSVCL op 02-08-2020 21:32:39 ]
pi_194376826
quote:
1s.gif Op zondag 2 augustus 2020 21:32 schreef PSVCL het volgende:
.
je hebt je punt gemaakt
pi_194376855
quote:
1s.gif Op zondag 2 augustus 2020 21:32 schreef PSVCL het volgende:
.
|:)
pi_194378277
Promenade over VI was wel grappig.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194379163
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194379791
Is het al 11 september? *O*
Zonder wrijving geen glans
pi_194380605
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 02:18 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Men is er maar druk mee op de sociol media.
٩๏̯͡๏)۶
  maandag 3 augustus 2020 @ 10:11:28 #112
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194381502
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
  maandag 3 augustus 2020 @ 10:13:53 #113
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_194381530
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:11 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Wat een valse pisnicht ben je toch.
pi_194381924
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:11 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Ga weg.
  maandag 3 augustus 2020 @ 10:52:08 #115
144336 Leonos
Chaos in het universum
pi_194381935
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:11 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Wel leuk bedacht voor de kijkcijfers, neppe ruzie organiseren en een maandje later gewoon weer gezellig doorgaan.
Some things should be simple; even an end has a start
  Redactie Sport maandag 3 augustus 2020 @ 10:52:38 #116
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_194381941
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 23:35 schreef RipCity het volgende:
Promenade over VI was wel grappig.
Dat is ook uniek, promenade is immers zelden grappig (al is Eva wel leuk)
Het is vaak wel relatable, maar ik moet er eigenlijk nooit om lachen.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 3 augustus 2020 @ 10:53:02 #117
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_194381949
quote:
4s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:52 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wel leuk bedacht voor de kijkcijfers, neppe ruzie organiseren en een maandje later gewoon weer gezellig doorgaan.
Misschien vechten ze elkaar de eerste uitzending weer echt de tent uit.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 3 augustus 2020 @ 11:00:35 #118
144336 Leonos
Chaos in het universum
pi_194382030
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien vechten ze elkaar de eerste uitzending weer echt de tent uit.
Om weer het nieuws te halen? Slim.
Some things should be simple; even an end has a start
  Redactie Sport maandag 3 augustus 2020 @ 11:04:19 #119
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_194382073
quote:
4s.gif Op maandag 3 augustus 2020 11:00 schreef Leonos het volgende:

[..]

Om weer het nieuws te halen? Slim.
Ik heb het idee dat hier wat scepsis leeft jegens de heren.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 3 augustus 2020 @ 11:59:32 #120
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194382836
quote:
4s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:52 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wel leuk bedacht voor de kijkcijfers, neppe ruzie organiseren en een maandje later gewoon weer gezellig doorgaan.
Ondertussen janken en huilen en zogenaamd boos zijn op elkaar. Gatverdamme .... :r

Fans van het programma zijn makke schaapjes die zich alles wijs laten maken. :')
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194382856
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 11:59 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Ondertussen janken en huilen en zogenaamd boos zijn op elkaar. Gatverdamme .... :r

Fans van het programma zijn makke schaapjes die zich alles wijs laten maken. :')
Ga weg
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:02:43 #122
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194382901
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien vechten ze elkaar de eerste uitzending weer echt de tent uit.
Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:06:12 #123
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194382951
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Oh god, ben je nou nog steeds niet weg
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194382961
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Donder eens op.
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:08:16 #125
40566 Ericr
Livewrong
pi_194382977
Lijkt een opzetje. Beetje ruzie maken. John de Mol speel de boze baas en een 'uitgelekte' mail om nog wat meer buzz te creeren. Geloofwaardigheid bestaat hoe dan ook niet in het neppe tv-landschap.
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:10:07 #126
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_194382997
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Weldenkend Nederland zet liever NoPicNic het land uit
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 12:18:01 #127
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_194383098
Dames, dames. Doen we wel lief tegen elkaar? :*
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:18:19 #128
325304 DombohetOlifantje1
Grazianooooo Pell!
pi_194383102
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Jij hebt echt issues.
pi_194383129
Waarom maakt iedereen zich hier druk om die nopicnic? Boeiend.
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:28:39 #130
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_194383233
Overduidelijke vervelende troll. Maar wel heel irritant aanwezig.
Ga weg.
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:43:52 #131
131800 Tarado
cap de fusca
pi_194383453
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:20 schreef Stofje het volgende:
Waarom maakt iedereen zich hier druk om die nopicnic? Boeiend.
eens, laat gaan
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:45:18 #132
131800 Tarado
cap de fusca
pi_194383474
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:08 schreef Ericr het volgende:
Lijkt een opzetje. Beetje ruzie maken. John de Mol speel de boze baas en een 'uitgelekte' mail om nog wat meer buzz te creeren. Geloofwaardigheid bestaat hoe dan ook niet in het neppe tv-landschap.
dat geloof ik niet zo maar er niet aan getwijfeld dat ze weer zouden beginnen
pi_194383515
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:08 schreef Ericr het volgende:
Lijkt een opzetje. Beetje ruzie maken. John de Mol speel de boze baas en een 'uitgelekte' mail om nog wat meer buzz te creeren. Geloofwaardigheid bestaat hoe dan ook niet in het neppe tv-landschap.
Eens. Waarom je zou zo’n mail van De Mol uitlekken? Dit is toch wel weer erg verdacht.

Net zoals die mailtjes van Directeurtje die destijds zo in het boekje TOPSHOW verschenen. Dit riekt naar een vooropgezet plannetje!
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 13:34:44 #134
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194384110
Weet iemand of ik ergens de Johan bingokaart kan vinden? De link in de OP is dood
  maandag 3 augustus 2020 @ 13:38:35 #136
325304 DombohetOlifantje1
Grazianooooo Pell!
pi_194384117
Wat kut.
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 13:39:00 #137
35723 crew  GGMM
pi_194384128
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:37 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Weet iemand of ik ergens de Johan bingokaart kan vinden? De link in de OP is dood
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_194384143
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Er zijn dus mensen die dit grappig vinden.
  FOK!fotograaf maandag 3 augustus 2020 @ 13:47:42 #139
842 Zorro
Z
pi_194384234
Heerlijk toch :)

Al die klagers en zeikerds doodmaken met een blije mus door het idee te geven dat het ophoudt en dan gewoon lekker toch doorgaan.

Al die figuren helemaal MAD _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kmmert sich dodrmm.
D piss hchstens e " Zet " en der Schnie
pi_194384261
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:39 schreef GGMM het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Tijd voor een update. Geen 'bedeen'.
  maandag 3 augustus 2020 @ 13:54:28 #141
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_194384309
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:50 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Tijd voor een update. Geen 'bedeen'.
Inderdaad, alle voetbalgerelateerde termen kunnen er trouwens ook wel uit aangezien hij nooit meer een wedstrijd of speler analiseert.
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.
pi_194384718
Ik vond Zomerpromenade gisteren weergaloos goed. Ook over VI.
pi_194385101
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:50 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Tijd voor een update. Geen 'bedeen'.
'Na pensioen zien ze me nooit meer'. :s)
'Praten over zaken die er niet toe doen' :s)
pi_194385136
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:23 schreef Stofje het volgende:
Ik vond Zomerpromenade gisteren weergaloos goed. Ook over VI.
Voor wie het gemist heeft:

twitter
pi_194385198
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Niet eens geglimlacht
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 14:57:48 #146
35723 crew  GGMM
pi_194385217
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Geklikt.

Ik heb daar heel veel spijt van.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 14:58:14 #147
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385224
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Paar posts boven je Hans |:).
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 14:59:58 #148
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385242
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:57 schreef GGMM het volgende:

[..]

Geklikt.

Ik heb daar heel veel spijt van.
Snap je de satire wel?
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 15:00:21 #149
35723 crew  GGMM
pi_194385246
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Snap je de satire wel?
:')
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_194385254
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:02:34 #151
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385275
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:00 schreef GGMM het volgende:

[..]

:')
Oei!
pi_194385277
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Wat slecht dit.
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 15:03:33 #153
35723 crew  GGMM
pi_194385296
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:02 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Wat slecht dit.
Snap je de satire wel?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:04:21 #154
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194385306
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Henry van Loon gezien, weggeklikt.
pi_194385329
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:03 schreef GGMM het volgende:

[..]

Snap je de satire wel?
Jij vindt dit goede satire?
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 15:06:16 #156
35723 crew  GGMM
pi_194385340
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:05 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Jij vindt dit goede satire?
Oei!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:07:22 #157
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385358
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:06 schreef GGMM het volgende:

[..]

Oei!
Scrummie zou nu zeggen dat je PISWOEST bent.
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 15:07:45 #158
35723 crew  GGMM
pi_194385364
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:07 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Scrummie zou nu zeggen dat je PISWOEST bent.
Ik neem Scrummie niet zo serieus!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_194385367
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:06 schreef GGMM het volgende:

[..]

Oei!
_O-
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:08:49 #160
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194385381
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Dit is vast voor mensen die de lama's ook leuke televisie vonden.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194385388
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:39 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Er zijn dus mensen die dit grappig vinden.
Dat is waarschijnlijk door de dubbele laag
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:11:08 #162
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385413
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:08 schreef Caland het volgende:

[..]

Dit is vast voor mensen die de lama's ook leuke televisie vonden.
Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
pi_194385436
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Bepaal jij niet.
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:13:56 #164
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194385440
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Wie bepaalt dat?
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:14:32 #165
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385447
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:13 schreef Caland het volgende:

[..]

Wie bepaalt dat?
Naar mijn bescheiden maar allesbepalende mening.
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 15:15:46 #166
35723 crew  GGMM
pi_194385460
Ik had Slobeend altijd best hoog zitten, maar dit kan echt niet.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:15:48 #167
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194385461
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:14 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Naar mijn bescheiden maar allesbepalende mening.
Dan ben ik blij dat ik nauwelijks meer televisie kijk.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194385483
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Over smaak zal vast niet te twisten zijn maar waar de fuck heb ik zojuist zitten kijken.

Ik hoop voornamelijk dat het een programma is waarin ze moeten improviseren want als dit uitgedacht is heb ik een nieuw dieptepunt meegemaakt
pi_194385498
Ik werd er zelfs een beetje boos van
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:19:55 #170
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194385532
Ik las vanmorgen dat Henk Spaan bijna was gestikt van het lachen om dat programma.

Ik vond het vooral jammer dat hij niet echt was gestikt, maar het geeft wel aan wat voor type mensen er naar dat programma kijken.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194385535
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:58 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Paar posts boven je Hans |:).
|:)
Maar toen reageerde er bijna niemand. Dan moet de FOK! Influencer erbij.

@Lenny_Leonard
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:21:22 #172
172476 crew  Lenny_Leonard
Ah, my eye!
pi_194385564
Ik beoordeel dit optreden van DE influencer van FOK als: terecht.
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_194385580
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:21 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik beoordeel dit optreden van DE influencer van FOK als: terecht.
Like gezet dus afgehandeld.
pi_194385627
Waar keek ik naar. Wat een kut tv weer. Alleen de slimste mens is wel leuk.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:25:44 #175
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385638
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:17 schreef Makamba_ het volgende:

[..]

Over smaak zal vast niet te twisten zijn maar waar de fuck heb ik zojuist zitten kijken.

Ik hoop voornamelijk dat het een programma is waarin ze moeten improviseren want als dit uitgedacht is heb ik een nieuw dieptepunt meegemaakt
Nee het is geen improvisatie. Het is meta-televisie. Ze parodieren een talkshow en het is eigenlijk heel slecht allemaal maar dat is een beetje het idee erachter.
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 15:26:32 #176
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194385655
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:15 schreef GGMM het volgende:
Ik had Slobeend altijd best hoog zitten, maar dit kan echt niet.
Ik hoop dat je het programma nog een kans geeft!
pi_194385720
Slobeend krijgt er van langs.
  Forum Admin maandag 3 augustus 2020 @ 15:41:45 #178
35723 crew  GGMM
pi_194385911
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:25 schreef Slobeend het volgende:
het is eigenlijk heel slecht allemaal maar dat is een beetje het idee erachter.
Ja dat snap ik nooit zo. Als iets slecht is omdat ze het erom doen is en blijft het gewoon slecht en dus kut.

Ik ga hier nooit meer naar kijken.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_194385921
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Zo slecht dat het goed is.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:46:56 #180
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_194385986
#TeamSlobeend

moest ook lachen.
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:46:57 #181
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194385987
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Jij vond de Kwis ook leuk. Dat is not dun.
  maandag 3 augustus 2020 @ 15:56:17 #182
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_194386148
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Nee, dit kan niet.
  maandag 3 augustus 2020 @ 16:01:36 #183
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194386229
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
JE MOET JE KAPOT SCHAMEN!
Brexit means Brexit
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 16:02:11 #184
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_194386241
Moderator @Slobeend wordt aangepakt.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_194386392
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:42 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Zo slecht dat het goed is.
Typisch :) (rip)
  maandag 3 augustus 2020 @ 16:13:41 #186
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194386439
Promenade, een van de weinige programma's waar ik mijn tv nog voor aanzet. Behalve gister, toen ik het vergeten was.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 3 augustus 2020 @ 16:17:10 #187
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194386479
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:46 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Jij vond de Kwis ook leuk. Dat is not dun.
Categorie Kanniewaarzijn. Onbegrijpelijk dat mensen naar die zooi kunnen kijken.
Brexit means Brexit
pi_194386507
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:17 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Categorie Kanniewaarzijn. Onbegrijpelijk dat mensen naar die zooi kunnen kijken.
De Kwis was echt veel beter dan kanniewaarzijnONZIN! Goden waren het _O_
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  maandag 3 augustus 2020 @ 16:19:42 #189
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194386520
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:18 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

De Kwis was echt veel beter dan kanniewaarzijnONZIN! Goden waren het _O_
Brexit means Brexit
pi_194386549
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:18 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

De Kwis was echt veel beter dan kanniewaarzijnONZIN! Goden waren het _O_
De Kwis vond ik ook wel top.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_194386573
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:21 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

De Kwis vond ik ook wel top.
Kijk, iemand met smaak.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_194386923
Is de team Genee versus team hij is een verrader eindelijk tot rust gekomen in dit topic ontstaat er weer een andere tweestrijd
pi_194386930
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:45 schreef Makamba_ het volgende:
Is de team Genee versus team hij is een verrader eindelijk tot rust gekomen in dit topic ontstaat er weer een andere tweestrijd
Genee is een verrader
#teamGenee
pi_194386955
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:45 schreef Makamba_ het volgende:
Is de team Genee versus team hij is een verrader eindelijk tot rust gekomen in dit topic ontstaat er weer een andere tweestrijd
Het is nu #TeamTOETERTJES vs. #TeamZeDoenHetVoorDePoen (vs. NoPicNic)
pi_194387279
Om Promenade kan ik niet eens om glimlachen.
  maandag 3 augustus 2020 @ 17:17:19 #196
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_194387352
Wat was dat slecht :') :')
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
  maandag 3 augustus 2020 @ 17:18:43 #197
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_194387372
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:47 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Het is nu #TeamTOETERTJES vs. #TeamZeDoenHetVoorDePoen (vs. NoPicNic)
#TeamdedreigementenvanSjondeMol
Ohh ohh ohh . Meneer Smiss , u wordt weggelopen .
~DeMart
  maandag 3 augustus 2020 @ 17:21:25 #198
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194387407
#teambommenophilversum
pi_194387410
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:17 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Categorie Kanniewaarzijn. Onbegrijpelijk dat mensen naar die zooi kunnen kijken.
Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

  maandag 3 augustus 2020 @ 17:34:51 #200
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_194387595
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Ik kan hier niet om lachen. Eerder huilen.
Brexit means Brexit
pi_194387645
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

:O
pi_194387755
Irritant wijf btw..hoe kan je daar nou om lachen
pi_194387872
Ik vind Promenade echt humor voor simpele zielen
pi_194387972
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

:{
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_194388091
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
pi_194388252
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:08 schreef koemleit het volgende:
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
pi_194388286
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:19 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
das op zich wel vreemd, want ze doen eigenlijk precies wat VI doet altijd.
pi_194388421
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:22 schreef koemleit het volgende:

[..]

das op zich wel vreemd, want ze doen eigenlijk precies wat VI doet altijd.
Totaal niet mee eens. Heb Promenade veel vaker gezien en ik vind het echt tenenkrommend.
pi_194388450
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:30 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Totaal niet mee eens. Heb Promenade veel vaker gezien en ik vind het echt tenenkrommend.
jij gaat iets wat je tenenkrommend vindt "veel vaker" kijken?

Ik vind Johan grappig vaak, Ik vind Ren grappig, maar ik vind ook Promenade grappig.
En dit vond ik een zeer sterk stuk.

Dat vind ik het nadeel van Gijp en Derksen, altijd uitdelen maar incasseringsvermogen ontbreekt, dan is het gelijk janken.
  maandag 3 augustus 2020 @ 18:33:41 #210
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194388467
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Vond je de lama’s ook leuk?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194388472
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:32 schreef koemleit het volgende:

[..]

jij gaat iets wat je tenenkrommend vindt "veel vaker" kijken?

Ik vind Johan grappig vaak, Ik vind Ren grappig, maar ik vind ook Promenade grappig.
En dit vond ik een zeer sterk stuk.

Dat vind ik het nadeel van Gijp en Derksen, altijd uitdelen maar incasseringsvermogen ontbreekt, dan is het gelijk janken.
Vooral bij die Gijp!
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_194388479
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:32 schreef koemleit het volgende:

[..]

jij gaat iets wat je tenenkrommend vindt "veel vaker" kijken?

Ik vind Johan grappig vaak, Ik vind Ren grappig, maar ik vind ook Promenade grappig.
En dit vond ik een zeer sterk stuk.

Dat vind ik het nadeel van Gijp en Derksen, altijd uitdelen maar incasseringsvermogen ontbreekt, dan is het gelijk janken.
Ik woon hier niet alleen. Dan staat het aan op de TV terwijl ik bijv op de bank zit met mijn Nintendo Switch en dan krijg je toch wat mee. Ik zou het zelf zeker nooit aanzetten, nee.
pi_194388480
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:33 schreef Caland het volgende:

[..]

Vond je de lama’s ook leuk?
Ik wel. De Lama's _O_

Dit topic zat ook vol Lama-fans. VBL / [VBL SC #6910] Iedereen die hier post is fan van De Lama's
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_194388486
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:33 schreef Caland het volgende:

[..]

Vond je de lama’s ook leuk?
Ik ben dan wel niet stofje,
maar dit heeft echt niets, maar dan ook niets, met de lama's te maken...
pi_194388491
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:34 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Ik wel. De Lama's _O_

Dit topic zat ook vol Lama-fans. VBL / [VBL SC #6910] Iedereen die hier post is fan van De Lama's
Niet gepost. :)
  maandag 3 augustus 2020 @ 18:40:09 #216
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194388539
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:35 schreef koemleit het volgende:

[..]

Ik ben dan wel niet stofje,
maar dit heeft echt niets, maar dan ook niets, met de lama's te maken...
Dat weet ik.

Ik ben gewoon iets op het spoor.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194388837
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:19 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
Dit dus, totaal niet grappig. Vreselijk tenenkrommend.
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:02:26 #218
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_194388848
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:55 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik vind Promenade echt humor voor simpele zielen
Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Bara, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_194388877
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Toevallig dat dat dezelfde mensen zijn die roepen ‘jullie zijn blank dus snappen jullie racisme niet’.
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:04:54 #220
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_194388884
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:40 schreef Caland het volgende:

[..]

Dat weet ik.

Ik ben gewoon iets op het spoor.
Ik ben op twitter nog eens geblokt door @GGMM , toen ik hem lamafan noemde.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Bara, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:06:22 #221
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_194388914
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:04 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Toevallig dat dat dezelfde mensen zijn die roepen ‘jullie zijn blank dus snappen jullie racisme niet’.
En dan dat slavernijgezeik erbij steeds. Alsof het uitmaakt of je een zwarte of blanke slaaf hebt, als je huis maar schoon wordt.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Bara, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:07:48 #222
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194388932
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:04 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Ik ben op twitter nog eens geblokt door @:GGMM , toen ik hem lamafan noemde.
Dat was nog de ontkenningsfase van @GGMM

Inmiddels komt hij er gewoon voor uit dat hij regelmatig met plezier naar de lama's keek
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_194388939
Dit is voor het eerst dat ik lees over Promenade. Geloof niet dat ik dat ga kijken.
Zonder wrijving geen glans
pi_194388948
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:06 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

En dan dat slavernijgezeik erbij steeds. Alsof het uitmaakt of je een zwarte of blanke slaaf hebt, als je huis maar schoon wordt.
Precies, jij snapt het _O_
pi_194388954
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:19 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:18:31 #226
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_194389081
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:07 schreef Caland het volgende:

[..]

Dat was nog de ontkenningsfase van @:ggmm

Inmiddels komt hij er gewoon voor uit dat hij regelmatig met plezier naar de lama's keek
Leuk dat hij eindelijk uit de kast gekomen is, ik hoop alleen niet dat hij ons nu ook gaat doodgooien met fragmenten om zijn "gelijk" aan te tonen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Bara, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:32:27 #227
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194389253
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:08 schreef koemleit het volgende:
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
Als je iets belachelijk maakt is het wel zo handig als je zelf een beetje leuk bent. Types als Henry van Loon zijn dat absoluut niet. Promenade is voor humor wat Spinvis is voor muziek.
  maandag 3 augustus 2020 @ 19:33:10 #228
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_194389263
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:32 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Als je iets belachelijk maakt is het wel zo handig als je zelf een beetje leuk bent. Types als Henry van Loon zijn dat absoluut niet. Promenade is voor humor wat Spinvis is voor muziek.
_O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator maandag 3 augustus 2020 @ 20:00:44 #229
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_194389623
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
:')
pi_194389849
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Zullen wel weer linkse GroenLinks hippies zijn. Die hebben nooit humor.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_194390069
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
AFCNiels snapt de dubbele bodem niet :').
  maandag 3 augustus 2020 @ 20:30:46 #232
198720 Coco
dat vind je leuk h
pi_194390159
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 20:29 schreef koemleit het volgende:

[..]

AFCNiels snapt de dubbele bodem niet :').
Lekker lachen om Henry van Loon en die andere bolle luizenmoederdirecteur.
pi_194390180
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 20:34 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Lekker lachen om Henry van Loon en die andere bolle luizenmoederdirecteur.
ziedend.
  Redactie Sport maandag 3 augustus 2020 @ 20:36:17 #235
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_194390189
Ik vond het best een leuke persiflage van Promenade.
Sterker nog, het was een van de zeldzame momenten dat ik moest lachen om dat B-programma.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 3 augustus 2020 @ 20:37:43 #236
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_194390219
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:46 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Jij vond de Kwis ook leuk. Dat is not dun.
Van der Laan en Woe zijn best scherp.

Die andere 2 non-valeurs vond ik niks. Ik vind even tot hier dan ook veel sterker - daar komen de sterke punten van vdLaan & Woe veel sterker naar voren. En geen Paul de Leeuw-bagger.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_194391427
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:08 schreef koemleit het volgende:
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
o nee dat heb ik absoluut niet iedereen mag grappen makken over elkaar in dit land. En de heren van VI hebben dit ook wel verdient. Alleen moeten al die flut-BN'ers ook eens leren wat zelfspot inhoud. Ik denk dat JD en Gijp het echt aan hun reet zal roest wat Ebbinge en co. er van vinden.
pi_194391432
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 20:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Van der Laan en Woe zijn best scherp.

Die andere 2 non-valeurs vond ik niks. Ik vind even tot hier dan ook veel sterker - daar komen de sterke punten van vdLaan & Woe veel sterker naar voren. En geen Paul de Leeuw-bagger.
Paul de Leeuw zat er op het laatst ook echt voor spek en bonen bij
pi_194391436
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:32 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Als je iets belachelijk maakt is het wel zo handig als je zelf een beetje leuk bent. Types als Henry van Loon zijn dat absoluut niet. Promenade is voor humor wat Spinvis is voor muziek.
@El-Stinho >:)
pi_194391442
quote:
2s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:49 schreef Evertjan het volgende:

[..]

o nee dat heb ik absoluut niet iedereen mag grappen makken over elkaar in dit land. En de heren van VI hebben dit ook wel verdient. Alleen moeten al die flut-BN'ers ook eens leren wat zelfspot inhoud. Ik denk dat JD en Gijp het echt aan hun reet zal roest wat Ebbinge en co. er van vinden.
Net als die hypocriete Boomsma. Die liet kinderen uit de kast komen zonder nazorg. Puur voor zijn eigen kijkcijfers. Ik vertrouw een christenhond zoals Boomsma totaal niet in dit soort onderwerpen.
pi_194391468
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:51 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Net als die hypocriete Boomsma. Die liet kinderen uit de kast komen zonder nazorg. Puur voor zijn eigen kijkcijfers. Ik vertrouw een christenhond zoals Boomsma totaal niet in dit soort onderwerpen.
Die jongens kunnen niet meer normaal naar het dorpscafe
pi_194391546
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Bloedlink
pi_194392075
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:01 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Dit dus, totaal niet grappig. Vreselijk tenenkrommend.
Precies. Waar het hem in zit.. de overacting..de teksten.. gewoon niet grappig in ieder geval
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 00:21:09 #244
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194392920
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:50 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

@:el-stinho >:)
  Moderator / Redactie FP dinsdag 4 augustus 2020 @ 07:29:38 #245
221644 crew  timmmmm
sp3c lives matter
pi_194393840
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Wat is dit voor bagger?
pi_194394104
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Mwa mwa. 'Geniaal' gaat wel ver. Vermakelijk, 6je ofzo.
Misschien heb je nog veel te ontdekken.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2020 08:18:15 ]
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 08:20:46 #247
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_194394122
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 08:17 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Mwa mwa. 'Geniaal' gaat wel ver. Vermakelijk, 6je ofzo.
Misschien heb je nog veel te ontdekken.
Tijl Beckand _O_
pi_194395799
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194395861
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
Eens.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 13:21:14 #250
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_194397408
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
En waar heeft deze hansworst gespeeld dan? Eindhovens dagblad, dat is wel een achterban zeg.
Je moet dat soort dorpsidioten niet alle ruimte geven.
pi_194397477
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
Hij zegt het precies, wat mijn voorgevoel ook was. Johan Derksen kan niet zonder media-aandacht.

Dat contract waar John de Mol mee schemerde, had Johan Derksen gewoon naast zich kunnen leggen, want arbeidsdwang is er niet in Nederland.
Alleen had hij door een concurrentiebeding, dan twee jaar lang geen media-snabbels kunnen doen.
En twee jaar moeten slijten in Grolloo, dat is 's winters al een strafkamp op zich :s)
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 17:42:14 #252
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194401061
Op het fok forum nemen we alleen Rikkert van het Eindhovens Dagblad serieus.
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 21:31:12 #253
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_194404465
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 17:42 schreef De_Kraam het volgende:
Op het fok forum nemen we alleen Rikkert van het Eindhovens Dagblad serieus.
Zet ‘m op Rikkert!
Je moet dat soort dorpsidioten niet alle ruimte geven.
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 21:39:42 #254
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194404602
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 13:27 schreef Idisrom het volgende:...
En twee jaar moeten slijten in Grolloo, dat is 's winters al een strafkamp op zich :s)
Iets zegt mij dat hij 247 met zijn vrouw het ook niet gaat worden :+
pi_194405350
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
who the fack is Jos Kessels
pi_194406014
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 22:31 schreef Evertjan het volgende:

[..]

who the fack is Jos Kessels
Who the fuck is Evertjan van fok?
  Moderator dinsdag 4 augustus 2020 @ 23:09:58 #257
249559 crew  Lavenderr
pi_194406069
Sommige mensen weten het altijd beter dan de hoofdpersonen van dit koningsdrama zelf.

[ Bericht 3% gewijzigd door Lavenderr op 04-08-2020 23:17:58 ]
pi_194407995
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 23:05 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Who the fuck is Evertjan van fok?
Nobody maar ik zit nu toevallig op dit forum en iemand moet het doen.
pi_194413863
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  woensdag 5 augustus 2020 @ 17:09:48 #261
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_194414774
quote:
Verschrikkelijk, wat een niveau. Wat een hoog poep-en-pies gehalte. Uit dit fragment blijkt eens te meer dat VI wegwerp-TV is. Het decor is een tafel met wat stoelen. Een ijdele presentator, een ouwe vent die er uit ziet als een verslaafde dakloze en een labiele, kale ex-voetballer. En een belegen onzin wat die uitkramen, het is echt niet te geloven. Ze praten over voetbal alsof het de jaren zestig van de vorige eeuw is.

Maar de fans zijn er verslaafd aan. :)
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_194414863
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_194415051
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
pi_194415083
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 17:33 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Het is vooral een slechte act
  Moderator woensdag 5 augustus 2020 @ 17:39:59 #265
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_194415140
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 17:33 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Kan er wel om lachen
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_194415910
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 16:04 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Andy gaat nog naar de opening van een envelop
  woensdag 5 augustus 2020 @ 18:36:22 #267
268491 fetX
FOK!VRIENDEN
pi_194416033
quote:
Hardop gelachen _O-
  woensdag 5 augustus 2020 @ 18:47:58 #268
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194416223
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 16:04 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Nee, dit kan echt niet.

Royston was leuk, Sjaak was leuk, Andy is zielig.
pi_194416452
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 18:47 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Nee, dit kan echt niet.

Royston was leuk, Sjaak was leuk, Andy is zielig.
. Ren en Willie dan :D
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  woensdag 5 augustus 2020 @ 19:05:14 #270
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_194416506
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 17:33 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Het is gewoon het zoveelste typetje wat hier vrij mag posten en stoken, het zijn er een beetje te veel de laatste tijd.
Makkelijk derde.
pi_194416525
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:02 schreef RipCity het volgende:

[..]

. Ren en Willie dan :D

En gij Ren. @GGMM
pi_194417309
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 16:04 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Had Andy geen gokverslaving ooit?
pi_194417326
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:46 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Had Andy geen gokverslaving ooit?
Glenn Helder wel.

En leonardo van Feyenoord was de grootste.

[ Bericht 5% gewijzigd door RipCity op 05-08-2020 19:59:10 ]
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194417427
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:47 schreef RipCity het volgende:

[..]

Glenn Helder wel.
Ja die was al helemaal erg haha. Maar Andy vd Meijde had ook een gokverslaving als ik het goed heb en ik vind het echt bizar dat je dan reclame maakt voor gokken
pi_194417625
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:52 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Ja die was al helemaal erg haha. Maar Andy vd Meijde had ook een gokverslaving als ik het goed heb en ik vind het echt bizar dat je dan reclame maakt voor gokken
Ja goed punt opzich.. maja Andy is nr1 schnabbelaar. Kan die paar ton niet laten liggen. Betaalt ZO goed.


Wist niet dat schimmelpenninckje ooit te gast is geweest bij VI.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194418593
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:47 schreef RipCity het volgende:

[..]

Glenn Helder wel.

En leonardo van Feyenoord was de grootste.
Had die laatste niet de bijnaam Leonardo di Casino? :D
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_194418625
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 20:58 schreef Shreyas het volgende:

[..]

Had die laatste niet de bijnaam Leonardo di Casino? :D
Ik weet dat die elke week 25.000 euro inzette op een combinatie bet van over 2.5 in alle eredivisie potjes. Elk weekend weer :D
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  donderdag 6 augustus 2020 @ 12:34:56 #278
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_194426875
Alle voorzetten van die deuger gaan ze hopelijk terug kaatsen totdat 'ie jankend het gebouw uitstormt.
  donderdag 6 augustus 2020 @ 12:37:23 #279
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_194426910
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:47 schreef RipCity het volgende:

[..]

Glenn Helder wel.

En leonardo van Feyenoord was de grootste.
Michael Jordan ook bij de mafia hebben ze die pa vermoord.

  donderdag 6 augustus 2020 @ 15:16:04 #280
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_194429061
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:52 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Ja die was al helemaal erg haha. Maar Andy vd Meijde had ook een gokverslaving als ik het goed heb en ik vind het echt bizar dat je dan reclame maakt voor gokken
Patje Kluivert had een miljoen gokschuld, wat die niet kon betalen :')
Feyenoord!!! * Bara
  donderdag 6 augustus 2020 @ 15:21:30 #281
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_194429139
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 15:16 schreef Bonobo11 het volgende:

[..]

Patje Kluivert had een miljoen gokschuld, wat die niet kon betalen :')
Lekker op eigen wedstrijden gokken.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  donderdag 6 augustus 2020 @ 16:50:09 #282
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_194430237
Kluivert was ook schuldig aan andere dingen.

Dat wist u nog niet.
pi_194432035
quote:
1s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 16:50 schreef De_Kraam het volgende:
Kluivert was ook schuldig aan andere dingen.

Dat wist u nog niet.
vanaf 5:54
  donderdag 6 augustus 2020 @ 19:03:21 #284
483336 Kamover
Ik adviseer u
pi_194432259
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 15:16 schreef Bonobo11 het volgende:

[..]

Patje Kluivert had een miljoen gokschuld, wat die niet kon betalen :')
Hoe weet je dat van die miljoen ? Bron?
Waar verstand zit groeit geen haar, daarom adviseer ik u een kamover;"best of both worlds".
pi_194432501
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:51 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Net als die hypocriete Boomsma. Die liet kinderen uit de kast komen zonder nazorg. Puur voor zijn eigen kijkcijfers. Ik vertrouw een christenhond zoals Boomsma totaal niet in dit soort onderwerpen.

@Immerdebestebob
  donderdag 6 augustus 2020 @ 19:37:17 #286
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194433164
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 19:12 schreef wimderon het volgende:

[..]


@:Immerdebestebob
Genot _O_ _O_ _O_ _O_

Altijd genieten van een keer Wimderon-productie _O_
  donderdag 6 augustus 2020 @ 19:44:38 #287
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194434211
Hoe heet de vader van Arie Boomsma?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_194434467
quote:
Zondag op Radio 1 zei ze dat 40 zou worden, evenals haar zussen.
  donderdag 6 augustus 2020 @ 21:33:33 #290
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194435012
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 21:04 schreef Idisrom het volgende:
Zondag op Radio 1 zei ze dat 40 zou worden, evenals haar zussen.
Geboren: 6 augustus 1980 (40 jaar), Breda

https://www.google.com/se(...)ra&ie=UTF-8&oe=UTF-8

^O^
pi_194435310
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 20:48 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hoe heet de vader van Arie Boomsma?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 6 augustus 2020 @ 22:07:37 #292
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
  donderdag 6 augustus 2020 @ 22:30:29 #293
483336 Kamover
Ik adviseer u
pi_194436030
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 12:34 schreef Nober het volgende:
Alle voorzetten van die deuger gaan ze hopelijk terug kaatsen totdat 'ie jankend het gebouw uitstormt.
Ik hoop dat ze hem goed te kakken zetten en het goed inwrijven
Waar verstand zit groeit geen haar, daarom adviseer ik u een kamover;"best of both worlds".
  donderdag 6 augustus 2020 @ 23:07:30 #295
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194437828
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 22:59 schreef BobW het volgende: