abonnement Unibet Coolblue
pi_193401732
Opnieuw rellen in Minneapolis na dood George Floyd







Ondanks de avondklok zijn demonstranten in de Amerikaanse stad Minneapolis gisteravond opnieuw de straat opgegaan. De nationale garde werd bekogeld met vuurwerk en gebruikte als reactie daarop traangas en rubberen kogels.

Inwoners van Minneapolis werden gisteren gewaarschuwd om niet de deur uit te gaan, om zo de nationale garde de ruimte te geven om op te kunnen treden tegen plundering en brandstichting.

"Als je vanavond op straat bent, dan is het heel duidelijk: dan hoor je niet bij ons. Je deelt onze waarden dan niet en daarom zullen wij optreden om ervoor te zorgen dat dit eindigt", zei Tim Walz, de gouverneur van de staat Minnesota gisteravond.

Verschillende Amerikaanse staten willen nu de nationale garde inzetten tegen de rellen die zijn uitgebroken. De nationale garde zou de lokale politie moeten ondersteunen.

De Amerikaanse nieuwszender CNN meldt dat in zeker acht staten daarvoor toestemming is gegeven of in ieder geval hulp is gevraagd van de reservestrijdkrachten. Het gaat om Minnesota, Ohio, Georgia, Colorado, Wisconsin, Kentucky, Utah en Texas. Ook hoofdstad Washington doet er een beroep op.

De rellen in Minneapolis braken uit na de dood van George Floyd na een hardhandige arrestatie. De agent die zijn knie daarbij op de nek van Floyd zette, is inmiddels aangehouden.

De demonstraties zijn niet alleen in Minneapolis. In meerdere grote steden in Amerika zijn de afgelopen dagen duizenden mensen de straat op gegaan om te protesteren.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)acisme-discriminatie
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 31 mei 2020 @ 15:23:17 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193401738
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:21 schreef ExTec het volgende:

[..]

Zeer goedkope verontwaardigdheid.

Nee, het is niet de bedoeling, en waarschijnlijk ook geen beleid om journalisten te pesten,

Ja, er zijn situaties dat zelfs je perskaart je geen extra-vrijheid meer levert, en dan moet je gewoon luisteren naar die mensen in blauwe pakjes.

En luister je dan niet, krijg je de behandeling die ook mensen zonder perskaarten krijgen.
Maar ze luisteren vaak wél, vragen zelfs aan de agenten waar ze moeten gaan staan en geven aan dat ze daar dan ook naartoe zullen gaan (uiteraard), maar dat wordt dan genegeerd.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_193401743
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 11:56 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Of:

Stellen dat zwarten steeds gretig in de slachtofferrol zitten en een racismekaart misbruiken...

... dat is dan weer geen intens, stuitend racistisch denken.

Zoals ik al zei: historisch besef van een doperwt.

Fijn dat je verder niet ingaat op haar Southern Strategy flater, en dat je filmpje verder niets afdoet aan het feit dat Owens zei wat ze zei:

"The problem is that he wanted – he had dreams outside of Germany. He wanted to globalize. He wanted everybody to be German, everybody to be speaking German. Everybody to look a different way."

Vergetend dat BINNEN Duitsland een hele hoop mensen - Joden, socialisten, homo's - al 'problemen' hadden met Herr Hitler.

Ofwel, ook jij gaat weer niet verder dan je 'Hoe DURF je te zeggen dat ze Hitler goedpraat!'-reflex, wanneer die uitspraak geschiedkundig gezien absurd, dom en populistisch blijft en niets te maken heeft met of Herr Hitler gerechtvaardigd zou worden of niet. Het toont het deplorabele niveau betreffende kennis van historie aan m.b.t. Owens, en jezelf.

En laat dat nou de enige manier zijn waarop je dat hele rechts-conservatisme - de stroming die meer dan alle andere de mensheid eeuwen dom, arm en achterlijk heeft gehouden, al dan niet in combi me religie - ineens kunt presenteren als het allerbeste was ons kan overkomen: blind zijn voor de geschiedenis.
Wederom aankomen met die volledig weerlegde en misbruikte uitspraak en er nu Joden, socialisten en homo's bijslepen om te trachten die volledig weerlegde en misbruikte uitspraak opeens meer waarde te geven / waar te laten zijn.

quote:
After visiting these two places you can easily see how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived. He had boundless ambition for his country, which rendered him a menace to the peace of the world, but he had a mystery about him in the way that he lived and in the manner of his death that will live and grow after him. He had in him the stuff of which legends are made.
Dagboek aantekening betreffende Herr Hitler uit augustus 1945 van je grote held / avatar. Geniet ervan.

Maar goed, even een snelle diagnose want ik heb het ietwat druk.

Je bent (vast) het type mens, een heel wit mens vermoed ik, die als een zwart mens je iets te melden heeft betreffende het zwart zijn in de VS , of waar dan ook, en zijn of haar ervaringen daarmee en denkwijzes daarover met je deelt die niet met de jouwe overeenkomen, dat ook dan je die zult trachten te ontkrachten met het argument dat jij, als wit en oh zo onderlegd mens, de situatie toch heus beter kunt inschatten.

Het syndroom dat we opmerkelijk genoeg zo vaak en ook bij zoveel witten zien betreffende pregnante en soms zeker tragische, trieste kwesties als deze.

De witte weet immers het beste hoe de zwarte te redden is, de zwarte die dat zelf wil doen en graag op een andere manier dan de witte geschikt acht, wordt gulzig afgebrand en, zoals bij de zwarte Owens en Elder is gebeurt, weggezet als Oncle Tom negers en zelf White Supremacists.

Het toont inderdaad het deplorabele niveau betreffende kennis van historie , van mensen en van jezelf.

Ik geef je nog een quote, ter overdenking :

quote:
“There is another class of coloured people who make a business of keeping the troubles, the wrongs, and the hardships of the Negro race before the public. Having learned that they are able to make a living out of their troubles, they have grown into the settled habit of advertising their wrongs — partly because they want sympathy and partly because it pays. Some of these people do not want the Negro to lose his grievances, because they do not want to lose their jobs.”
Gezien je meer dan enorme kennis weet je meteen van wie die is.

Toch?
pi_193401759
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:20 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Sterker nog, ik zag er al een waar een groepje pers op een parkeerplaats, weg van de rellen, werd getrakteerd op rubberkogels.
MikeGeorgeCBS twitterde op zondag 31-05-2020 om 04:28:29 This is the moment Minneapolis Police fired on our CBS News crew with rubber bullets. As you can see, no protesters anywhere near us- we all were wearing credentials and had cameras out. Our sound engineer was hit in the arm. #cbsnews https://t.co/UAy7HYhGnL reageer retweet
Als je even 2 minuten leest dan weet je dat er een avondklok actief was op dat moment en die journalisten die avondklok schonden en daar niet hoorde te zijn. Schieten in zo'n situatie is wellicht wat overdreven, maar er speelt wel degelijk iets meer dan 'zomaar' worden beschoten.
No amount of money ever bought a second of time.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:24:37 #5
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401761
quote:
Allemaal blanken

En tis New York dus allemaal Links.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_193401766
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:22 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Ze hebben een protest gepland van BLM november in Rotterdam
Serieus? :')
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:25:18 #7
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_193401775
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Allemaal blanken
Oh, dat was mij niet eens opgevallen. Mijn ogen waren gericht op die politiewagens.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:25:23 #8
408813 crew  trein2000
pi_193401778
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als je even 2 minuten leest dan weet je dat er een avondklok actief was op dat moment en die journalisten die avondklok schonden en daar niet hoorde te zijn. Schieten in zo'n situatie is wellicht wat overdreven, maar er speelt wel degelijk iets meer dan 'zomaar' worden beschoten.
Nog los van of je vind dat zo'n avondklok geldt voor journalisten. Dan ga je toch niet schieten man. Dat is toch ronduit absurd.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:25:43 #9
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401783
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_193401786
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:13 schreef TigerXtrm het volgende: [..]

Ik snap heel goed dat mensen het zat, aangezien dit de zoveelste keer is dat zoiets gebeurt en er maar niets veranderd. Prima en logisch dat er dan protesten ontstaan. Probleem is dat er groeperingen in de VS actief zijn die dit soort protesten in rellen veranderen. Het zijn die zelfde groeperingen die er vervolgens alles aan doen om het geweld gaande te houden, elke confrontatie met de politie aangrijpen om hun 'politie is slecht' agenda te pushen naar het grote publiek, de rellers voorzien van verdediging en middelen om tegen de politie te vechten.

Het gaat inderdaad al lang niet meer om Floyd. Het gaat nu om de politieke agenda van een hele gevaarlijke anarchistische groep die het manipuleren van boze mensen meester zijn, en graag doen alsof ze zelf de good guys zijn.
Bron? Anders is het een loze bewering bedoeld om ons te manipuleren.
pi_193401791
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Bron? Anders is het een loze bewering bedoeld om ons te manipuleren.
Doe je eigen research naar deze groepering. We weten allemaal over wie we het hebben.
No amount of money ever bought a second of time.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:26:45 #12
408813 crew  trein2000
pi_193401793
MichaelAdams317 twitterde op zondag 31-05-2020 om 06:11:05 Police just raided the gas station we were sheltering at. After shouting press multiple times and raising my press card in the air, I was thrown to the ground. Then another cop came up and peppered sprayed me in the face while I was being held down. https://t.co/23EkZIMAFC reageer retweet
Maar goed. Journalisten die al op de grond liggen (wederom, als je dat al behoorlijk vind) pepperen is ook volstrekt normaal.

De politie bewijst wel dat die demonstranten een punt hebben zo. (al is geweld natuurlijk nooit het middel om dat punt te maken)
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401795
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Allemaal blanken

En tis New York dus allemaal Links.
Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_193401797
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als je even 2 minuten leest dan weet je dat er een avondklok actief was op dat moment en die journalisten die avondklok schonden en daar niet hoorde te zijn. Schieten in zo'n situatie is wellicht wat overdreven, maar er speelt wel degelijk iets meer dan 'zomaar' worden beschoten.
Als ik het goed heb dan zijn agenten in Minneapolis verplicht om hun bodycam aan te zetten als zij aan het werk zijn. Dat worden dus overuurtjes voor wat mensen op kantoor.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:27:20 #15
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193401804
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar ze luisteren vaak wél, vragen zelfs aan de agenten waar ze moeten gaan staan en geven aan dat ze daar dan ook naartoe zullen gaan (uiteraard), maar dat wordt dan genegeerd.
Op dit punt is het zo'n circus dat excessen meer en meer voor zullen gaan komen.

Een politie agent die nu met riot gear daar rondloopt zal zich ook niet echt senang voelen.

Maar ik denk dat het devies is: blijf weg uit het circus.
&lt;signature here&gt;.
pi_193401812
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Wat vind je ervan dat deze mensen politiewagens belagen en aanvallen?
No amount of money ever bought a second of time.
pi_193401817
Je kan zeggen wat je wil van China, maar ze hebben daar tenminste wel sociale cohesie. In het westen is dat totaal verneukt en zie hier het gevolg.

In Hong Kong gingen de protesten in ieder geval nog om democratie, dat is iets heel anders.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:28:38 #18
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401821
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Ik zie dat ze juist de agenten belagen.

In Nederland hadden ze je er allang met wapenstokken vanaf geslagen, (ME is om een 1 of andere reden altijd kei snel op bestemming)
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_193401836
Maar goed, alle gekheid op een stokje, de Amerikaanse politie heeft dit over zich afgeroepen, door jarenlange treitering en onderdrukking van de burgerbevolking. Van hypocriet optreden bij incidenten, tot poltiewangedrag onder het tapijt vegen, tot valse aanklachten, tot mensonwaardige gevangenisomstandigheden, tot noem maar op. Ze hebben van het volk een vijand gemaakt.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:29:49 #20
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193401837
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:28 schreef Takadanobaba het volgende:
Je kan zeggen wat je wil van China, maar ze hebben daar tenminste wel sociale cohesie.
Wat jij bedoeld is dat ze in China de boel niet eerst aankijken, en meteen troepen sturen die er hard met de lat overheen gaan.
&lt;signature here&gt;.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:30:06 #21
481589 Orion_in_space
The world is ours
pi_193401839
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Ik vind dat zij dit redelijk beheerst deden, het is niet dat zij vol gas gaven.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:30:10 #22
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401840
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:29 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat jij bedoeld is dat ze in China de boel niet eerst aankijken, en meteen troepen sturen die er hard met de lat overheen gaan.
Werkt wel, daar hebben ze respect voor de blauwen.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:30:24 #23
408813 crew  trein2000
pi_193401844
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:28 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Ik zie dat ze juist de agenten belagen.

In Nederland hadden ze je er allang met wapenstokken vanaf geslagen, (ME is om een 1 of andere reden altijd kei snel op bestemming)
Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401848
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:29 schreef KI1234 het volgende:
Maar goed, alle gekheid op een stokje, de Amerikaanse politie heeft dit over zich afgeroepen, door jarenlange treitering en onderdrukking van de burgerbevolking. Van hypocriet optreden bij incidenten, tot poltiewangedrag onder het tapijt vegen, tot valse aanklachten, tot mensonwaardige gevangenisomstandigheden, tot noem maar op. Ze hebben van het volk een vijand gemaakt.
Het is niet alleen tegen de politie gericht
pi_193401849
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Doe je eigen research naar deze groepering. We weten allemaal over wie we het hebben.
Zou misschien helpen om te vertellen welke groepering je bedoelt. 8)7
  zondag 31 mei 2020 @ 15:31:14 #26
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193401854
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
:')

Nee, jezelf af laten tuigen door een boze menigte, dat is "politie-waardig" :')
&lt;signature here&gt;.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:31:34 #27
8369 speknek
Another day another slay
pi_193401861
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:29 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat jij bedoeld is dat ze in China de boel niet eerst aankijken, en meteen troepen sturen die er hard met de lat overheen gaan.
Ja dat werkte erg goed in Hong Kong. De protesten duurden helemaal niet maanden.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_193401864
quote:
6s.gif Op zondag 31 mei 2020 14:37 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee, want tot die groep behoor ik zelf.
Dat verklaard ook je reactie in bnw laatst, het plaatjes dat iemand poste paste gewoon niet in je straatje.
En je gooit het dan maar als moderator zijnde ook nog op propaganda.

Duidelijk, voortaan weet ik met wie ik te maken heb.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_193401865
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:28 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze mensen politiewagens belagen en aanvallen?
Dat is al niet meer belangrijk.

De massahysterie draait al op volle toeren.

De PIGS zijn 100% corrupt, en "Shoot the white people" roepen is niet zorgwekkend blijkbaar.

En de racistische BLM smult ervan.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:31:59 #30
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401867
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
'
Nee, gebeurd vaak zat hoor.

Moet jij es een keer naar een demonstratie gaan of een voetbalwedstrijd (Liefst Europees). Ooit van Charges gehoord? Die paarden boeien het echt niet of ze iemand zwaar verwonden.

Net als hier, deze mensen staan midden op de openbare weg en verstoren dus de openbare orde.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator zondag 31 mei 2020 @ 15:32:26 #31
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_193401875
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
kan weinig anders hier denk ik
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:32:34 #32
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401878
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef speknek het volgende:

[..]

Ja dat werkte erg goed in Hong Kong. De protesten duurden helemaal niet maanden.
Hong Kong is China niet he. Over de grens in Shenzen zal dat niet gebeuren.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:32:38 #33
408813 crew  trein2000
pi_193401880
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef ExTec het volgende:

[..]

:')

Nee, jezelf af laten tuigen door een boze menigte, dat is "politie-waardig" :')
Proportionele geweldsaanwending. Dat is politie-waardig.
Met een auto op mensen inrijden is dat niet.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:33:05 #34
408813 crew  trein2000
pi_193401883
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:32 schreef sp3c het volgende:

[..]

kan weinig anders hier denk ik
Zit er geen achteruit op Amerikaanse autos?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401886
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
Moeten ze doen dan? Wachten tot er ruiten worden ingetikt en ze door een bloeddorstige menigte door het portier naar buiten worden gesleept en lynched? Je dient met je poten van hulpverleners af te blijven. Agenten hebben prima gehandeld.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_193401888
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Het is niet alleen tegen de politie gericht
Grotendeels wel toch? Lees de protestborden. En verder vallen ze niet elkaar massaal aan maar hun woorden en projectielen en geweld zijn voornamelijk op de politie gericht. Ze staan trouwens dicht op elkaar 'schouder aan schouder'.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:33:17 #37
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193401889
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef speknek het volgende:

[..]

Ja dat werkte erg goed in Hong Kong. De protesten duurden helemaal niet maanden.
:?

Ik doe een constatering, waardeoordelen waarvan jij hebt gefantaseerd dat ik die er over vel mag je gewoon houden :W
&lt;signature here&gt;.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:33:40 #38
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_193401890
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef trein2000 het volgende:
MichaelAdams317 twitterde op zondag 31-05-2020 om 06:11:05 Police just raided the gas station we were sheltering at. After shouting press multiple times and raising my press card in the air, I was thrown to the ground. Then another cop came up and peppered sprayed me in the face while I was being held down. https://t.co/23EkZIMAFC reageer retweet
Maar goed. Journalisten die al op de grond liggen (wederom, als je dat al behoorlijk vind) pepperen is ook volstrekt normaal.

De politie bewijst wel dat die demonstranten een punt hebben zo. (al is geweld natuurlijk nooit het middel om dat punt te maken)
Als je geen geweld mag gebruiken, hoe wil je de situatie dan verbeteren? En dan heb ik het primair over racisme in de VS.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_193401895
Relschoppers sluiten poliewagens in en belagen die met stokken en stenen.
Politiewagens rijden zachtjes vooruit om de weg vrij te krijgen
Demonstranten: whaaa wat erg, ze rijden ons overhoop!

Idioten
  zondag 31 mei 2020 @ 15:34:04 #40
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401899
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Zit er geen achteruit op Amerikaanse autos?
Volgensmij hebben ze sirene's? Als ze daar doorheen moeten omdat een straat verder iemand neergestoken is moeten ze toch niet een straat omrijden wegens wat teringlijertjes?
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:34:20 #41
408813 crew  trein2000
pi_193401903
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

'
Nee, gebeurd vaak zat hoor.

Moet jij es een keer naar een demonstratie gaan of een voetbalwedstrijd (Liefst Europees). Ooit van Charges gehoord? Die paarden boeien het echt niet of ze iemand zwaar verwonden.
Ik kom regelmatig bij voetbalwedstrijden en rellen heb ik ook wel eens gezien. Maar een auto die op een menigte inrijdt nog nooit. Wel paarden, maar dat is wat anders dan een auto natuurlijk.
quote:
Net als hier, deze mensen staan midden op de openbare weg en verstoren dus de openbare orde.
En dan is alles maar geoorloofd?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401904
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Pleun2011 het volgende:
Relschoppers sluiten poliewagens in en belagen die met stokken en stenen.
Politiewagens rijden zachtjes vooruit om de weg vrij te krijgen
Demonstranten: whaaa wat erg, ze rijden ons overhoop!

Idioten
Dit dus.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:34:38 #43
408813 crew  trein2000
pi_193401906
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Moeten ze doen dan? Wachten tot er ruiten worden ingetikt en ze door een bloeddorstige menigte door het portier naar buiten worden gesleept en lynched? Je dient met je poten van hulpverleners af te blijven. Agenten hebben prima gehandeld.
Rustig wegrijden en wachten op versterking.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator zondag 31 mei 2020 @ 15:34:45 #44
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_193401908
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Zit er geen achteruit op Amerikaanse autos?
die mensen die erachteraan lopen zijn onkwetsbaar?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:34:51 #45
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193401909
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:32 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Proportionele geweldsaanwending. Dat is politie-waardig.
Met een auto op mensen inrijden is dat niet.
Zijn er dan mensen zeer ernstig gewond geraakt nav die actie....?

Of zitten we fijntjes vanuit pure emotie te reageren: " ja maar dat kan toch niet... -O- ".
&lt;signature here&gt;.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:35:06 #46
408813 crew  trein2000
pi_193401914
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Als je geen geweld mag gebruiken, hoe wil je de situatie dan verbeteren? En dan heb ik het primair over racisme in de VS.
Via de politiek, vreedzame protesten. Verzin het.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:35:27 #47
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401918
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik kom regelmatig bij voetbalwedstrijden en rellen heb ik ook wel eens gezien. Maar een auto die op een menigte inrijdt nog nooit. Wel paarden, maar dat is wat anders dan een auto natuurlijk.
[..]

En dan is alles maar geoorloofd?
Nogmaals, ze hebben sirene's. Volgensmij word je geleerd aan de kant te gaan.

En ja ik heb bij voetbalwedstrijden gezien dat de ME bus vol door een menigte reed die net aan de kant kon springen.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:35:49 #48
408813 crew  trein2000
pi_193401923
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Volgensmij hebben ze sirene's? Als ze daar doorheen moeten omdat een straat verder iemand neergestoken is moeten ze toch niet een straat omrijden wegens wat teringlijertjes?
Dat zou ik maar wel doen. Voor je het weet heb je straks een tweede dode. Het is gewoon potentieel dodelijk geweld wat je gebruikt.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:36:48 #49
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401936
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:35 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dat zou ik maar wel doen. Voor je het weet heb je straks een tweede dode. Het is gewoon potentieel dodelijk geweld wat je gebruikt.
In dit geval mogen ze dat ook.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:36:54 #50
408813 crew  trein2000
pi_193401937
quote:
5s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef ExTec het volgende:

[..]

Zijn er dan mensen zeer ernstig gewond geraakt nav die actie....?

Of zitten we fijntjes vanuit pure emotie te reageren: " ja maar dat kan toch niet... -O- ".
Het risico is reel. Dat is waar je als politie op moet letten. Die agenten weten het van tevoren ook niet. "Ja maar het is toch goed gegaan" vind ik nou niet zo'n sterk argument.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:37:12 #51
374936 RensAjacied
VI Hooligans
pi_193401940
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik kom regelmatig bij voetbalwedstrijden en rellen heb ik ook wel eens gezien. Maar een auto die op een menigte inrijdt nog nooit. Wel paarden, maar dat is wat anders dan een auto natuurlijk.
[..]

En dan is alles maar geoorloofd?
Vaak genoeg ME busjes op mensen zien inrijden. Staat ook op wel Dumpert.
AFCA!
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:37:29 #52
408813 crew  trein2000
pi_193401943
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:35 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Nogmaals, ze hebben sirene's. Volgensmij word je geleerd aan de kant te gaan.
En anders moet je maar overreden worden? Wat een onzin.
quote:
En ja ik heb bij voetbalwedstrijden gezien dat de ME bus vol door een menigte reed die net aan de kant kon springen.
Schandalig.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401945
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Als je geen geweld mag gebruiken, hoe wil je de situatie dan verbeteren? En dan heb ik het primair over racisme in de VS.
Een perskaart is geen vrijbrief om op de verkeerde plek op de verkeerde tijd te gaan staan of regels te negeren. Soms krijg ik het idee dat de pers zich uitgezonderd en immuun voelt en de politie gaat trollen.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:37:41 #54
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_193401947
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:35 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Via de politiek, vreedzame protesten. Verzin het.
En wanneer gaat dat werken dan?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:38:07 #55
408813 crew  trein2000
pi_193401960
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:37 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Een perskaart is geen vrijbrief om op de verkeerde plek op de verkeerde tijd te gaan staan of regels te negeren. Soms krijg ik het idee dat de pers zich uitgezonderd en immuun voelt en de politie gaat trollen.
Persvrijheid is dat wel tot op zekere hoogte.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401964
Overigens is het ergens wel sneu voor de politieagenten die wel competent zijn en goed hun werk doen. Die zijn er denk ik zelfs meer dan de rotte appels.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:39:43 #57
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_193401976
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:37 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Een perskaart is geen vrijbrief om op de verkeerde plek op de verkeerde tijd te gaan staan of regels te negeren. Soms krijg ik het idee dat de pers zich uitgezonderd en immuun voelt en de politie gaat trollen.
Journalisten hebben een bijzondere status in een democratie. De overheid heeft de taak om hun werk mogelijk te maken en te houden, ook onder extreme omstandigheden. Het staat altijd erg slecht als er journalisten omkomen in oorlogsgebied bijvoorbeeld. Dus het is de taak van de politie om de pers met rust te laten.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_193401978
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:38 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Persvrijheid is dat wel tot op zekere hoogte.
Tja dan mag iedere relschopper of deugniet of anarchist zich ook pers gaan noemen en zolang hij staat te filmen met zijn camera de boel op kan stoken of in de weg staan. Dat is niet de bedoeling. Camera dragen maakt nog van iemand geen pers.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:40:21 #59
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193401980
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:36 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Het risico is reel. Dat is waar je als politie op moet letten. Die agenten weten het van tevoren ook niet. "Ja maar het is toch goed gegaan" vind ik nou niet zo'n sterk argument.
Ik denk dat hetgeen je aanstipt bij die mensen ook echt wel speelt.

Totdat ze zich in een situatie bevinden waar ze van mening zijn dat ze geen andere keus hebben.

En het plasje van iemand die op een ander continent zit, die lekker van achter zijn toetsenbordje zit te oreren dat het allemaal prima anders had gekund vind ik niks waard :)
&lt;signature here&gt;.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:40:35 #60
489794 Poem_
Brightness of Loss
pi_193401984
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:37 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Een perskaart is geen vrijbrief om op de verkeerde plek op de verkeerde tijd te gaan staan of regels te negeren. Soms krijg ik het idee dat de pers zich uitgezonderd en immuun voelt en de politie gaat trollen.
In een beschaafde democratie wel. Maar dat is de VS al een tijdje niet meer.
pi_193402015
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Pleun2011 het volgende:
Relschoppers sluiten poliewagens in en belagen die met stokken en stenen.
Politiewagens rijden zachtjes vooruit om de weg vrij te krijgen
Demonstranten: whaaa wat erg, ze rijden ons overhoop!

Idioten
Precies dit dus, ze reden er niet dwars doorheen.
ADHD-C
pi_193402023
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:39 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Journalisten hebben een bijzondere status in een democratie. De overheid heeft de taak om hun werk mogelijk te maken en te houden, ook onder extreme omstandigheden. Het staat altijd erg slecht als er journalisten omkomen in oorlogsgebied bijvoorbeeld. Dus het is de taak van de politie om de pers met rust te laten.
Ik denk dat het probleem grotendeels daaraan ligt dat op zo'n chaotisch of spannend moment met alle drukte en geweld eromheen, de politie niet snel of niet goed kan onderscheiden wie wel pers is en wie niet. Bijna iedereen staat trouwens te filmen en kaarten kun je vervalsen voorzover deze op afstand te verifiëren zijn. Ook kan iedereen roepen dat die pers is waardoor er misbruik van wordt gemaakt. De bevelen moeten ze maar opvolgen. Orde moet er zijn.

En even een klein nevengedachtje, heel soms is de politie al die opstokerij van de media gewoon zat. De media heeft vaak een helpende hand in de rellen.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:44:43 #63
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_193402047
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:38 schreef Pleun2011 het volgende:
Overigens is het ergens wel sneu voor de politieagenten die wel competent zijn en goed hun werk doen. Die zijn er denk ik zelfs meer dan de rotte appels.
Joh, zou je denken? Ik heb serieus medelijden met politieagenten heden ten dage.
pi_193402064
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:43 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Ik denk dat het probleem grotendeels daaraan ligt dat op zo'n chaotisch of spannend moment met alle drukte en geweld eromheen, de politie niet snel of niet goed kan onderscheiden wie wel pers is en wie niet. Bijna iereen staat trouwens te filmen en kaarten kun je vervalsen voorzover deze op afstand te verifiëren zijn. De bevelen moeten ze maar opvolgen. Orde moet er zijn.
Als dat in en tijdens oorlogs gebieden mogelijk is, dan nu helemaal.

Plus, de man die schreeuwde dat hij van de pers was kreeg als reactie terug, i don't care!
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zondag 31 mei 2020 @ 15:46:07 #65
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_193402075
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Dat verklaard ook je reactie in bnw laatst, het plaatjes dat iemand poste paste gewoon niet in je straatje.
En je gooit het dan maar als moderator zijnde ook nog op propaganda.

Duidelijk, voortaan weet ik met wie ik te maken heb.
Je laat jezelf wel heel erg kennen zo hè.
Huilen dan.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:46:11 #66
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_193402077
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:43 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Ik denk dat het probleem grotendeels daaraan ligt dat op zo'n chaotisch of spannend moment met alle drukte en geweld eromheen, de politie niet snel of niet goed kan onderscheiden wie wel pers is en wie niet. Bijna iereen staat trouwens te filmen en kaarten kun je vervalsen voorzover deze op afstand te verifiëren zijn. De bevelen moeten ze maar opvolgen. Orde moet er zijn.
De politie zal dan zijn best moeten doen. Maar als Trump zegt dat journalisten boefjes zijn, dan zullen ze dat zeker niet doen.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_193402079
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:42 schreef LazyDave het volgende:

[..]

Precies dit dus, ze reden er niet dwars doorheen.
Het doet me denken aan hoe vrouwen kunnen doen.
Vrouw is boos op man en gaat helemaal door het lint..slaat wild om zich heen
Man grijpt haar arm om haar rustig te houden
Vrouw: 'whaaa, je slaat me!'

Inderdaad..ik spreek uit ervaring
  zondag 31 mei 2020 @ 15:46:17 #68
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_193402082
Avondklok schenden is rubberen kogels eten. Journalist of geen journalist. Een plastic perskaartje helpt je niet.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_193402097
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:44 schreef tfors het volgende:

[..]

Joh, zou je denken? Ik heb serieus medelijden met politieagenten heden ten dage.
Yep.. een soort masochist moet je wel zijn.
pi_193402100
quote:
7s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:46 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je laat jezelf wel heel erg kennen zo hè.
Nee, het geeft weer hoe jij functioneert kerel.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_193402120
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:45 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Als dat in en tijdens oorlogs gebieden mogelijk is, dan nu helemaal.

Plus, de man die schreeuwde dat hij van de pers was kreeg als reactie terug, i don't care!
Iedereen kan schreeuwen dat hij pers is joh. Tegenwoordig sluit ik niets meer uit qua gekte en misbruik van de situatie. Die vroegere onschuldigere tijden zijn allang vervlogen.
pi_193402137
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:48 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Iedereen kan schreeuwen dat hij pers is joh. Tegenwoordig sluit ik niets meer uit qua gekte en misbruik van de situatie. Die vroegere onschuldigere tijden zijn allang vervlogen.
Nog nooit een perskaart gezien?
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zondag 31 mei 2020 @ 15:50:25 #73
489794 Poem_
Brightness of Loss
pi_193402144
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:48 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Iedereen kan schreeuwen dat hij pers is joh. Tegenwoordig sluit ik niets meer uit qua gekte en misbruik van de situatie. Die vroegere onschuldigere tijden zijn allang vervlogen.
Wel met de toename aan support voor Erdoganeske mafklappers inderdaad.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:51:59 #74
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_193402160
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:47 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Yep.. een soort masochist moet je wel zijn.
Criminelen en relschoppers krijgen meer respect, zelfs van een bepaald deel van de politici.
pi_193402162
Hypocriet gezeik. Tijdens de gele hesjes demonstraties in Parijs hield de pers het buitensporige politiegeweld uit het nieuws, en nu doen ze huilie huilie als ze wat traangas moeten slikken. Drama queens.
pi_193402177
https://t.co/QelpbkQ7PR

Stelletje wilde dieren/beesten zijn het, echt vreselijk voor die man uit Dallas en alle andere slachtoffers.
ADHD-C
pi_193402183
De pers mishandelen=ok volgens fok

Wat fijn om te lezen.

Zelfs al is er een avondklok, er zijn buiten genoeg mensen die zich er niet aan houden. Het is overduidelijk dat agenten zichzelf niet gaan controleren, dus hebben we daar journalisten voor. Als je journalisten maar mag mishandelen op het moment dat het je niet uitkomt om ze erbij te hebben, dan kunnen we net zo goed de vrije pers opheffen.
pi_193402193
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:54 schreef Glazenmaker het volgende:
De pers mishandelen=ok volgens fok

Wat fijn om te lezen.

Zelfs al is er een avondklok, er zijn buiten genoeg mensen die zich er niet aan houden. Het is overduidelijk dat agenten zichzelf niet gaan controleren, dus hebben we daar journalisten voor. Als je journalisten maar mag mishandelen op het moment dat het je niet uitkomt om ze erbij te hebben, dan kunnen we net zo goed de vrije pers opheffen.
Nee hoor, dat zijn een handjevol onwetende.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_193402194
Heb ook nog geen waterkanonnen gezien.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 31 mei 2020 @ 15:55:30 #80
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193402196
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:45 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Als dat in en tijdens oorlogs gebieden mogelijk is, dan nu helemaal.

Plus, de man die schreeuwde dat hij van de pers was kreeg als reactie terug, i don't care!
En terecht. Iedereen moest gewoon weg daar op dat moment. Dan kan je wel leuk met je plastic kaartje gaan zwaaien maar dat geeft je niet het recht daar te blijven.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 31 mei 2020 @ 15:56:03 #81
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193402199
Beter zetten ze tanks in. Beetje actie!
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193402200
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:52 schreef Aurelius het volgende:
Hypocriet gezeik. Tijdens de gele hesjes demonstraties in Parijs hield de pers het buitensporige politiegeweld uit het nieuws, en nu doen ze huilie huilie als ze wat traangas moeten slikken. Drama queens.
Is het nou echt de schuld van een straatreporter in een Amerikaanse stad, dat de NOS ervoor heeft gekozen de politiemishandeling in Parijs niet op de voorpagina te zetten?
pi_193402201
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:55 schreef Zipportal het volgende:
Heb ook nog geen waterkanonnen gezien.
Ik denk dat ze meer geloven in de national guard dan een waterkanon :P
pi_193402202
quote:
6s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:55 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En terecht. Iedereen moest gewoon weg daar op dat moment. Dan kan je wel leuk met je plastic kaartje gaan zwaaien maar dat geeft je niet het recht daar te blijven.
Ik denk dat velen de ernst van pers niet begrijpen...
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zondag 31 mei 2020 @ 15:56:43 #85
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_193402211
quote:
6s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:55 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En terecht. Iedereen moest gewoon weg daar op dat moment. Dan kan je wel leuk met je plastic kaartje gaan zwaaien maar dat geeft je niet het recht daar te blijven.
Die perskaart geeft je dat recht wel. Behalve in een Trump-a-tuur.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_193402213
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:49 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Nog nooit een perskaart gezien?
Dat doet er niet toe of ik zelf zoiets heb gezien. Je kan ze gewoon vervalsen of gewoon een stuk papier aan je broek vastkoppelen waardoor het er alle schijn van heeft (zonder het te vervalsen dan). Zodat de politie je met rust laat terwijl je de boel opstookt.
pi_193402216
Pers heeft dit vuurtje zelf gestookt. Nu moeten ze niet zeuren. Geen medelijden mee. :W
  Moderator zondag 31 mei 2020 @ 15:57:19 #88
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_193402218
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:49 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Nog nooit een perskaart gezien?
die zijn er in alle soorten en maten

ik heb er ook nog wel 1 ergens via FOK! maar dat was voor een ijshockey wk :P
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  PR/Manusje van alles zondag 31 mei 2020 @ 15:58:10 #89
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_193402228
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:53 schreef LazyDave het volgende:
https://t.co/QelpbkQ7PR

Stelletje wilde dieren/beesten zijn het, echt vreselijk voor die man uit Dallas en alle andere slachtoffers.
95% zwarte mannen die een niet zwarte man proberen te vermoorden. :{
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_193402241
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:56 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Die perskaart geeft je dat recht wel. Behalve in een Trump-a-tuur.
Een perskaart geeft je het recht om je werk te doen: verslaggeving. Het plaatst je niet boven de wet.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_193402244
Dus er zijn FOK!ers die luk raak vertrouwen wat staats zenders uitbrengen.
Alles door de ogen van de machthebbers.

Pers laat 9/10 keer zien wat er zich werkelijk afspeelt op het veld.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zondag 31 mei 2020 @ 15:59:44 #92
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193402248
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:54 schreef Glazenmaker het volgende:
De pers mishandelen=ok volgens fok
Nee,

Je aan de regels houden, en niet denken dat omdat je pers bent die regels niet voor jou gelden, da's ok :)
&lt;signature here&gt;.
  zondag 31 mei 2020 @ 16:00:17 #93
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_193402255
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Pleun2011 het volgende:
Relschoppers sluiten poliewagens in en belagen die met stokken en stenen.
Politiewagens rijden zachtjes vooruit om de weg vrij te krijgen
Demonstranten: whaaa wat erg, ze rijden ons overhoop!

Idioten
Waar zie jij ze ingesloten worden, dan?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 31 mei 2020 @ 16:00:20 #94
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193402257
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:56 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Die perskaart geeft je dat recht wel. Behalve in een Trump-a-tuur.
Nee. Een perskaart geeft je dat recht niet. Het geeft je de mogelijkheid om, in overleg met de politie, binnen hun afgesloten werkgebied aan verslaggeving te doen. Je hebt je echter wel te houden aan de bevelen. Als zij zeggen dat je weg moet om welke reden dan ook, dan moet je weg.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193402261
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:53 schreef LazyDave het volgende:
https://t.co/QelpbkQ7PR

Stelletje wilde dieren/beesten zijn het, echt vreselijk voor die man uit Dallas en alle andere slachtoffers.
Misselijkmakende beelden :r
Hoe hij er ook bij ligt :X

Maar is ie nou wel of niet dood?

Hopelijk pakken ze alke betrokkenen op en die mogen van mij de doodstraf krijgen.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  zondag 31 mei 2020 @ 16:01:17 #96
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_193402270
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:53 schreef LazyDave het volgende:
https://t.co/QelpbkQ7PR

Stelletje wilde dieren/beesten zijn het, echt vreselijk voor die man uit Dallas en alle andere slachtoffers.
Het woord racisme zal je in deze niet horen.
pi_193402274
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:58 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

95% zwarte mannen die een niet zwarte man proberen te vermoorden. :{
Was er een 5% dan? Bij zwarte criminaliteit is het er zelfs 100%.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 31 mei 2020 @ 16:02:15 #98
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193402281
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 16:00 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Misselijkmakende beelden :r
Hoe hij er ook bij ligt :X

Maar is ie nou wel of niet dood?

Hopelijk pakken ze alke betrokkenen op en die mogen van mij de doodstraf krijgen.
Heb je die van de vrachtwagen al gezien?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zondag 31 mei 2020 @ 16:02:31 #99
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193402284
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 31 mei 2020 @ 16:02:33 #100
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193402285
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:56 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Die perskaart geeft je dat recht wel.
Geloof ik gewoon niet.

Ja, een pers kaart zal je privileges geven. Nee, ik geloof niet dat als de wetgever aanwijzingen geeft, je die als houder van een pers kaart standaard kunt negeren.
&lt;signature here&gt;.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')