abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_193401732
Opnieuw rellen in Minneapolis na dood George Floyd

EdaNJyl.jpg
OfeES6m.jpg
V8xUsm7.jpg
yiN356S.jpg
ObJ546i.jpg

Ondanks de avondklok zijn demonstranten in de Amerikaanse stad Minneapolis gisteravond opnieuw de straat opgegaan. De nationale garde werd bekogeld met vuurwerk en gebruikte als reactie daarop traangas en rubberen kogels.

Inwoners van Minneapolis werden gisteren gewaarschuwd om niet de deur uit te gaan, om zo de nationale garde de ruimte te geven om op te kunnen treden tegen plundering en brandstichting.

"Als je vanavond op straat bent, dan is het heel duidelijk: dan hoor je niet bij ons. Je deelt onze waarden dan niet en daarom zullen wij optreden om ervoor te zorgen dat dit eindigt", zei Tim Walz, de gouverneur van de staat Minnesota gisteravond.

Verschillende Amerikaanse staten willen nu de nationale garde inzetten tegen de rellen die zijn uitgebroken. De nationale garde zou de lokale politie moeten ondersteunen.

De Amerikaanse nieuwszender CNN meldt dat in zeker acht staten daarvoor toestemming is gegeven of in ieder geval hulp is gevraagd van de reservestrijdkrachten. Het gaat om Minnesota, Ohio, Georgia, Colorado, Wisconsin, Kentucky, Utah en Texas. Ook hoofdstad Washington doet er een beroep op.

De rellen in Minneapolis braken uit na de dood van George Floyd na een hardhandige arrestatie. De agent die zijn knie daarbij op de nek van Floyd zette, is inmiddels aangehouden.

De demonstraties zijn niet alleen in Minneapolis. In meerdere grote steden in Amerika zijn de afgelopen dagen duizenden mensen de straat op gegaan om te protesteren.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)acisme-discriminatie
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 31 mei 2020 @ 15:23:17 #2
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_193401738
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:21 schreef ExTec het volgende:

[..]

Zeer goedkope verontwaardigdheid.

Nee, het is niet de bedoeling, en waarschijnlijk ook geen beleid om journalisten te pesten,

Ja, er zijn situaties dat zelfs je perskaart je geen extra-vrijheid meer levert, en dan moet je gewoon luisteren naar die mensen in blauwe pakjes.

En luister je dan niet, krijg je de behandeling die ook mensen zonder perskaarten krijgen.
Maar ze luisteren vaak wl, vragen zelfs aan de agenten waar ze moeten gaan staan en geven aan dat ze daar dan ook naartoe zullen gaan (uiteraard), maar dat wordt dan genegeerd.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_193401743
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 11:56 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Of:

Stellen dat zwarten steeds gretig in de slachtofferrol zitten en een racismekaart misbruiken...

... dat is dan weer geen intens, stuitend racistisch denken.

Zoals ik al zei: historisch besef van een doperwt.

Fijn dat je verder niet ingaat op haar Southern Strategy flater, en dat je filmpje verder niets afdoet aan het feit dat Owens zei wat ze zei:

"The problem is that he wanted – he had dreams outside of Germany. He wanted to globalize. He wanted everybody to be German, everybody to be speaking German. Everybody to look a different way."

Vergetend dat BINNEN Duitsland een hele hoop mensen - Joden, socialisten, homo's - al 'problemen' hadden met Herr Hitler.

Ofwel, ook jij gaat weer niet verder dan je 'Hoe DURF je te zeggen dat ze Hitler goedpraat!'-reflex, wanneer die uitspraak geschiedkundig gezien absurd, dom en populistisch blijft en niets te maken heeft met of Herr Hitler gerechtvaardigd zou worden of niet. Het toont het deplorabele niveau betreffende kennis van historie aan m.b.t. Owens, en jezelf.

En laat dat nou de enige manier zijn waarop je dat hele rechts-conservatisme - de stroming die meer dan alle andere de mensheid eeuwen dom, arm en achterlijk heeft gehouden, al dan niet in combi me religie - ineens kunt presenteren als het allerbeste was ons kan overkomen: blind zijn voor de geschiedenis.
Wederom aankomen met die volledig weerlegde en misbruikte uitspraak en er nu Joden, socialisten en homo's bijslepen om te trachten die volledig weerlegde en misbruikte uitspraak opeens meer waarde te geven / waar te laten zijn.

quote:
After visiting these two places you can easily see how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived. He had boundless ambition for his country, which rendered him a menace to the peace of the world, but he had a mystery about him in the way that he lived and in the manner of his death that will live and grow after him. He had in him the stuff of which legends are made.
Dagboek aantekening betreffende Herr Hitler uit augustus 1945 van je grote held / avatar. Geniet ervan.

Maar goed, even een snelle diagnose want ik heb het ietwat druk.

Je bent (vast) het type mens, een heel wit mens vermoed ik, die als een zwart mens je iets te melden heeft betreffende het zwart zijn in de VS , of waar dan ook, en zijn of haar ervaringen daarmee en denkwijzes daarover met je deelt die niet met de jouwe overeenkomen, dat ook dan je die zult trachten te ontkrachten met het argument dat jij, als wit en oh zo onderlegd mens, de situatie toch heus beter kunt inschatten.

Het syndroom dat we opmerkelijk genoeg zo vaak en ook bij zoveel witten zien betreffende pregnante en soms zeker tragische, trieste kwesties als deze.

De witte weet immers het beste hoe de zwarte te redden is, de zwarte die dat zelf wil doen en graag op een andere manier dan de witte geschikt acht, wordt gulzig afgebrand en, zoals bij de zwarte Owens en Elder is gebeurt, weggezet als Oncle Tom negers en zelf White Supremacists.

Het toont inderdaad het deplorabele niveau betreffende kennis van historie , van mensen en van jezelf.

Ik geef je nog een quote, ter overdenking :

quote:
“There is another class of coloured people who make a business of keeping the troubles, the wrongs, and the hardships of the Negro race before the public. Having learned that they are able to make a living out of their troubles, they have grown into the settled habit of advertising their wrongs — partly because they want sympathy and partly because it pays. Some of these people do not want the Negro to lose his grievances, because they do not want to lose their jobs.”
Gezien je meer dan enorme kennis weet je meteen van wie die is.

Toch?
  zondag 31 mei 2020 @ 15:24:36 #4
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_193401759
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:20 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Sterker nog, ik zag er al een waar een groepje pers op een parkeerplaats, weg van de rellen, werd getrakteerd op rubberkogels.
MikeGeorgeCBS twitterde op zondag 31-05-2020 om 04:28:29 This is the moment Minneapolis Police fired on our CBS News crew with rubber bullets. As you can see, no protesters anywhere near us- we all were wearing credentials and had cameras out. Our sound engineer was hit in the arm. #cbsnews https://t.co/UAy7HYhGnL reageer retweet
Als je even 2 minuten leest dan weet je dat er een avondklok actief was op dat moment en die journalisten die avondklok schonden en daar niet hoorde te zijn. Schieten in zo'n situatie is wellicht wat overdreven, maar er speelt wel degelijk iets meer dan 'zomaar' worden beschoten.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:24:37 #5
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401761
quote:
Allemaal blanken

En tis New York dus allemaal Links.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  zondag 31 mei 2020 @ 15:24:48 #6
471590 Oostwoud
Hyperborea will rise again
pi_193401766
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:22 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Ze hebben een protest gepland van BLM november in Rotterdam
Serieus? :')
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:25:18 #7
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_193401775
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Allemaal blanken
Oh, dat was mij niet eens opgevallen. Mijn ogen waren gericht op die politiewagens.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:25:23 #8
408813 crew  trein2000
pi_193401778
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als je even 2 minuten leest dan weet je dat er een avondklok actief was op dat moment en die journalisten die avondklok schonden en daar niet hoorde te zijn. Schieten in zo'n situatie is wellicht wat overdreven, maar er speelt wel degelijk iets meer dan 'zomaar' worden beschoten.
Nog los van of je vind dat zo'n avondklok geldt voor journalisten. Dan ga je toch niet schieten man. Dat is toch ronduit absurd.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:25:43 #9
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401783
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_193401786
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:13 schreef TigerXtrm het volgende: [..]

Ik snap heel goed dat mensen het zat, aangezien dit de zoveelste keer is dat zoiets gebeurt en er maar niets veranderd. Prima en logisch dat er dan protesten ontstaan. Probleem is dat er groeperingen in de VS actief zijn die dit soort protesten in rellen veranderen. Het zijn die zelfde groeperingen die er vervolgens alles aan doen om het geweld gaande te houden, elke confrontatie met de politie aangrijpen om hun 'politie is slecht' agenda te pushen naar het grote publiek, de rellers voorzien van verdediging en middelen om tegen de politie te vechten.

Het gaat inderdaad al lang niet meer om Floyd. Het gaat nu om de politieke agenda van een hele gevaarlijke anarchistische groep die het manipuleren van boze mensen meester zijn, en graag doen alsof ze zelf de good guys zijn.
Bron? Anders is het een loze bewering bedoeld om ons te manipuleren.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:26:43 #11
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_193401791
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef KI1234 het volgende:

[..]

Bron? Anders is het een loze bewering bedoeld om ons te manipuleren.
Doe je eigen research naar deze groepering. We weten allemaal over wie we het hebben.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:26:45 #12
408813 crew  trein2000
pi_193401793
MichaelAdams317 twitterde op zondag 31-05-2020 om 06:11:05 Police just raided the gas station we were sheltering at. After shouting press multiple times and raising my press card in the air, I was thrown to the ground. Then another cop came up and peppered sprayed me in the face while I was being held down. https://t.co/23EkZIMAFC reageer retweet
Maar goed. Journalisten die al op de grond liggen (wederom, als je dat al behoorlijk vind) pepperen is ook volstrekt normaal.

De politie bewijst wel dat die demonstranten een punt hebben zo. (al is geweld natuurlijk nooit het middel om dat punt te maken)
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:26:46 #13
464060 recursief
Ik ben recursief
pi_193401795
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Allemaal blanken

En tis New York dus allemaal Links.
Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Ik ben een kloon van deze user
pi_193401797
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:24 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als je even 2 minuten leest dan weet je dat er een avondklok actief was op dat moment en die journalisten die avondklok schonden en daar niet hoorde te zijn. Schieten in zo'n situatie is wellicht wat overdreven, maar er speelt wel degelijk iets meer dan 'zomaar' worden beschoten.
Als ik het goed heb dan zijn agenten in Minneapolis verplicht om hun bodycam aan te zetten als zij aan het werk zijn. Dat worden dus overuurtjes voor wat mensen op kantoor.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:27:20 #15
6484 ExTec
Benefits of Worldly wisdom
pi_193401804
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar ze luisteren vaak wl, vragen zelfs aan de agenten waar ze moeten gaan staan en geven aan dat ze daar dan ook naartoe zullen gaan (uiteraard), maar dat wordt dan genegeerd.
Op dit punt is het zo'n circus dat excessen meer en meer voor zullen gaan komen.

Een politie agent die nu met riot gear daar rondloopt zal zich ook niet echt senang voelen.

Maar ik denk dat het devies is: blijf weg uit het circus.
The state of being devoted to the affairs of the world; worldliness.
Suffering fools gladly since 2000.
Victor Logica.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:28:05 #16
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_193401812
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Wat vind je ervan dat deze mensen politiewagens belagen en aanvallen?
pi_193401817
Je kan zeggen wat je wil van China, maar ze hebben daar tenminste wel sociale cohesie. In het westen is dat totaal verneukt en zie hier het gevolg.

In Hong Kong gingen de protesten in ieder geval nog om democratie, dat is iets heel anders.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:28:38 #18
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401821
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Ik zie dat ze juist de agenten belagen.

In Nederland hadden ze je er allang met wapenstokken vanaf geslagen, (ME is om een 1 of andere reden altijd kei snel op bestemming)
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_193401836
Maar goed, alle gekheid op een stokje, de Amerikaanse politie heeft dit over zich afgeroepen, door jarenlange treitering en onderdrukking van de burgerbevolking. Van hypocriet optreden bij incidenten, tot poltiewangedrag onder het tapijt vegen, tot valse aanklachten, tot mensonwaardige gevangenisomstandigheden, tot noem maar op. Ze hebben van het volk een vijand gemaakt.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:29:49 #20
6484 ExTec
Benefits of Worldly wisdom
pi_193401837
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:28 schreef Takadanobaba het volgende:
Je kan zeggen wat je wil van China, maar ze hebben daar tenminste wel sociale cohesie.
Wat jij bedoeld is dat ze in China de boel niet eerst aankijken, en meteen troepen sturen die er hard met de lat overheen gaan.
The state of being devoted to the affairs of the world; worldliness.
Suffering fools gladly since 2000.
Victor Logica.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:30:06 #21
481589 Orion_in_space
The world is ours
pi_193401839
quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze politieauto's op mensen inrijden?
Ik vind dat zij dit redelijk beheerst deden, het is niet dat zij vol gas gaven.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:30:10 #22
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401840
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:29 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat jij bedoeld is dat ze in China de boel niet eerst aankijken, en meteen troepen sturen die er hard met de lat overheen gaan.
Werkt wel, daar hebben ze respect voor de blauwen.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:30:24 #23
408813 crew  trein2000
pi_193401844
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:28 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Ik zie dat ze juist de agenten belagen.

In Nederland hadden ze je er allang met wapenstokken vanaf geslagen, (ME is om een 1 of andere reden altijd kei snel op bestemming)
Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401848
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:29 schreef KI1234 het volgende:
Maar goed, alle gekheid op een stokje, de Amerikaanse politie heeft dit over zich afgeroepen, door jarenlange treitering en onderdrukking van de burgerbevolking. Van hypocriet optreden bij incidenten, tot poltiewangedrag onder het tapijt vegen, tot valse aanklachten, tot mensonwaardige gevangenisomstandigheden, tot noem maar op. Ze hebben van het volk een vijand gemaakt.
Het is niet alleen tegen de politie gericht
pi_193401849
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Doe je eigen research naar deze groepering. We weten allemaal over wie we het hebben.
Zou misschien helpen om te vertellen welke groepering je bedoelt. 8)7
  zondag 31 mei 2020 @ 15:31:14 #26
6484 ExTec
Benefits of Worldly wisdom
pi_193401854
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
:')

Nee, jezelf af laten tuigen door een boze menigte, dat is "politie-waardig" :')
The state of being devoted to the affairs of the world; worldliness.
Suffering fools gladly since 2000.
Victor Logica.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:31:34 #27
8369 speknek
..for me it was Tuesday
pi_193401861
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:29 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat jij bedoeld is dat ze in China de boel niet eerst aankijken, en meteen troepen sturen die er hard met de lat overheen gaan.
Ja dat werkte erg goed in Hong Kong. De protesten duurden helemaal niet maanden.
For you the day speknek replied to your post was the most important day of your life..
pi_193401864
quote:
6s.gif Op zondag 31 mei 2020 14:37 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee, want tot die groep behoor ik zelf.
Dat verklaard ook je reactie in bnw laatst, het plaatjes dat iemand poste paste gewoon niet in je straatje.
En je gooit het dan maar als moderator zijnde ook nog op propaganda.

Duidelijk, voortaan weet ik met wie ik te maken heb.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_193401865
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:28 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wat vind je ervan dat deze mensen politiewagens belagen en aanvallen?
Dat is al niet meer belangrijk.

De massahysterie draait al op volle toeren.

De PIGS zijn 100% corrupt, en "Shoot the white people" roepen is niet zorgwekkend blijkbaar.

En de racistische BLM smult ervan.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:31:59 #30
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401867
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
'
Nee, gebeurd vaak zat hoor.

Moet jij es een keer naar een demonstratie gaan of een voetbalwedstrijd (Liefst Europees). Ooit van Charges gehoord? Die paarden boeien het echt niet of ze iemand zwaar verwonden.

Net als hier, deze mensen staan midden op de openbare weg en verstoren dus de openbare orde.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator zondag 31 mei 2020 @ 15:32:26 #31
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_193401875
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
kan weinig anders hier denk ik
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:32:34 #32
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401878
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef speknek het volgende:

[..]

Ja dat werkte erg goed in Hong Kong. De protesten duurden helemaal niet maanden.
Hong Kong is China niet he. Over de grens in Shenzen zal dat niet gebeuren.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:32:38 #33
408813 crew  trein2000
pi_193401880
quote:
10s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef ExTec het volgende:

[..]

:')

Nee, jezelf af laten tuigen door een boze menigte, dat is "politie-waardig" :')
Proportionele geweldsaanwending. Dat is politie-waardig.
Met een auto op mensen inrijden is dat niet.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:33:05 #34
408813 crew  trein2000
pi_193401883
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:32 schreef sp3c het volgende:

[..]

kan weinig anders hier denk ik
Zit er geen achteruit op Amerikaanse autos?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:33:06 #35
202463 TigerXtrm
Cheesecake Apocalypse
pi_193401886
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Klets er niet omheen. Op mensen inrijden is een schande en politie-onwaardig. Toch?
Moeten ze doen dan? Wachten tot er ruiten worden ingetikt en ze door een bloeddorstige menigte door het portier naar buiten worden gesleept en lynched? Je dient met je poten van hulpverleners af te blijven. Agenten hebben prima gehandeld.
pi_193401888
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:30 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Het is niet alleen tegen de politie gericht
Grotendeels wel toch? Lees de protestborden. En verder vallen ze niet elkaar massaal aan maar hun woorden en projectielen en geweld zijn voornamelijk op de politie gericht. Ze staan trouwens dicht op elkaar 'schouder aan schouder'.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:33:17 #37
6484 ExTec
Benefits of Worldly wisdom
pi_193401889
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef speknek het volgende:

[..]

Ja dat werkte erg goed in Hong Kong. De protesten duurden helemaal niet maanden.
:?

Ik doe een constatering, waardeoordelen waarvan jij hebt gefantaseerd dat ik die er over vel mag je gewoon houden :W
The state of being devoted to the affairs of the world; worldliness.
Suffering fools gladly since 2000.
Victor Logica.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:33:40 #38
172669 Papierversnipperaar
Cafene is ook maar een drug.
pi_193401890
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:26 schreef trein2000 het volgende:
MichaelAdams317 twitterde op zondag 31-05-2020 om 06:11:05 Police just raided the gas station we were sheltering at. After shouting press multiple times and raising my press card in the air, I was thrown to the ground. Then another cop came up and peppered sprayed me in the face while I was being held down. https://t.co/23EkZIMAFC reageer retweet
Maar goed. Journalisten die al op de grond liggen (wederom, als je dat al behoorlijk vind) pepperen is ook volstrekt normaal.

De politie bewijst wel dat die demonstranten een punt hebben zo. (al is geweld natuurlijk nooit het middel om dat punt te maken)
Als je geen geweld mag gebruiken, hoe wil je de situatie dan verbeteren? En dan heb ik het primair over racisme in de VS.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_193401895
Relschoppers sluiten poliewagens in en belagen die met stokken en stenen.
Politiewagens rijden zachtjes vooruit om de weg vrij te krijgen
Demonstranten: whaaa wat erg, ze rijden ons overhoop!

Idioten
  zondag 31 mei 2020 @ 15:34:04 #40
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401899
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Zit er geen achteruit op Amerikaanse autos?
Volgensmij hebben ze sirene's? Als ze daar doorheen moeten omdat een straat verder iemand neergestoken is moeten ze toch niet een straat omrijden wegens wat teringlijertjes?
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:34:20 #41
408813 crew  trein2000
pi_193401903
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:31 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

'
Nee, gebeurd vaak zat hoor.

Moet jij es een keer naar een demonstratie gaan of een voetbalwedstrijd (Liefst Europees). Ooit van Charges gehoord? Die paarden boeien het echt niet of ze iemand zwaar verwonden.
Ik kom regelmatig bij voetbalwedstrijden en rellen heb ik ook wel eens gezien. Maar een auto die op een menigte inrijdt nog nooit. Wel paarden, maar dat is wat anders dan een auto natuurlijk.
quote:
Net als hier, deze mensen staan midden op de openbare weg en verstoren dus de openbare orde.
En dan is alles maar geoorloofd?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193401904
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Pleun2011 het volgende:
Relschoppers sluiten poliewagens in en belagen die met stokken en stenen.
Politiewagens rijden zachtjes vooruit om de weg vrij te krijgen
Demonstranten: whaaa wat erg, ze rijden ons overhoop!

Idioten
Dit dus.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:34:38 #43
408813 crew  trein2000
pi_193401906
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Moeten ze doen dan? Wachten tot er ruiten worden ingetikt en ze door een bloeddorstige menigte door het portier naar buiten worden gesleept en lynched? Je dient met je poten van hulpverleners af te blijven. Agenten hebben prima gehandeld.
Rustig wegrijden en wachten op versterking.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator zondag 31 mei 2020 @ 15:34:45 #44
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_193401908
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Zit er geen achteruit op Amerikaanse autos?
die mensen die erachteraan lopen zijn onkwetsbaar?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zondag 31 mei 2020 @ 15:34:51 #45
6484 ExTec
Benefits of Worldly wisdom
pi_193401909
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:32 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Proportionele geweldsaanwending. Dat is politie-waardig.
Met een auto op mensen inrijden is dat niet.
Zijn er dan mensen zeer ernstig gewond geraakt nav die actie....?

Of zitten we fijntjes vanuit pure emotie te reageren: " ja maar dat kan toch niet... -O- ".
The state of being devoted to the affairs of the world; worldliness.
Suffering fools gladly since 2000.
Victor Logica.
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:35:06 #46
408813 crew  trein2000
pi_193401914
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:33 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Als je geen geweld mag gebruiken, hoe wil je de situatie dan verbeteren? En dan heb ik het primair over racisme in de VS.
Via de politiek, vreedzame protesten. Verzin het.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:35:27 #47
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401918
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik kom regelmatig bij voetbalwedstrijden en rellen heb ik ook wel eens gezien. Maar een auto die op een menigte inrijdt nog nooit. Wel paarden, maar dat is wat anders dan een auto natuurlijk.
[..]

En dan is alles maar geoorloofd?
Nogmaals, ze hebben sirene's. Volgensmij word je geleerd aan de kant te gaan.

En ja ik heb bij voetbalwedstrijden gezien dat de ME bus vol door een menigte reed die net aan de kant kon springen.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:35:49 #48
408813 crew  trein2000
pi_193401923
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Volgensmij hebben ze sirene's? Als ze daar doorheen moeten omdat een straat verder iemand neergestoken is moeten ze toch niet een straat omrijden wegens wat teringlijertjes?
Dat zou ik maar wel doen. Voor je het weet heb je straks een tweede dode. Het is gewoon potentieel dodelijk geweld wat je gebruikt.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zondag 31 mei 2020 @ 15:36:48 #49
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193401936
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:35 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dat zou ik maar wel doen. Voor je het weet heb je straks een tweede dode. Het is gewoon potentieel dodelijk geweld wat je gebruikt.
In dit geval mogen ze dat ook.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 31 mei 2020 @ 15:36:54 #50
408813 crew  trein2000
pi_193401937
quote:
5s.gif Op zondag 31 mei 2020 15:34 schreef ExTec het volgende:

[..]

Zijn er dan mensen zeer ernstig gewond geraakt nav die actie....?

Of zitten we fijntjes vanuit pure emotie te reageren: " ja maar dat kan toch niet... -O- ".
Het risico is reel. Dat is waar je als politie op moet letten. Die agenten weten het van tevoren ook niet. "Ja maar het is toch goed gegaan" vind ik nou niet zo'n sterk argument.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')