Dit is niet het topic, maar het meeste is echt gelul.quote:Op dinsdag 12 november 2019 11:43 schreef RetepV het volgende:
[..]
Olijfolie heeft juist een heel laag brandpunt. Het is niet echt geschikt om mee te bakken. Je kan het wel gebruiken om te bakken, maar gewoon op half gas, vergelijk het met boter.
Beter is het om te gebruiken in ovengerechten. Het is niet zomaar dat bijvoorbeeld de Grieken zo veel ovengerechten kennen.
En olijfolie is vooral geschikt voor salades. Maar dan komen we weer op het punt dat de olijfolie in de supermarkt gewoon crap is, hoe mooi de labels en de flesjes ook zijn. Ga naar een Griekse winkel en koop een groot blik met Griekse olijfolie. Gebruik dat op je salades en je ovengerechten, en je begint te begrijpen wat er eigenlijk zo lekker is aan olijfolie.
Goede virgin olijfolie is dik. In de supermarkt heb ik nog geen dikke olijfolie gevonden. Het is allemaal zo dun als water. En dan weet je gewoon dat er iets mee gedaan is tussen het moment dat het uit de pers kwam en het moment dat het de fles in ging.
Wist je trouwens dat de Grieken de grootste exporteurs van olijven zijn? En dat meer dan 50% van de 'Italiaanse' olijfolie eigenlijk gewoon van geimporteerde Griekse olijven is gemaakt?
als ik het zelf zo bekijk, is heldere oljifolie goed om in te bakkenquote:Op dinsdag 12 november 2019 15:15 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dit is niet het topic, maar het meeste is echt gelul.
en het gaat maar door ik zal es kijken of ik er wijzer van word, dank uquote:Op dinsdag 12 november 2019 15:29 schreef golfer het volgende:
Over olijfolie zijn zat topics te vinden, zoals bijvoorbeeld:
CUL / Olijfolie
CUL / Bakken in olijfolie extra vierge gevaarlijk ?
CUL / Olijfolie!
CUL / goede olijfolie?
CUL / Olijfolie bakken/braden
CUL / Welke olijfolie om te (roer)bakken?
CUL / Olijfolie
etc. etc.
slagroomquote:Op donderdag 21 november 2019 08:36 schreef Tuindier het volgende:
Gisteren is mijn nieuwe aanwinst binnengekomen [ afbeelding ]
Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Iemand nog een suggestie voor een recept waarbij ik deze machine veel nodig heb?
Oh ik dacht dat er iemand op je pan was gaan zitten..quote:
slagroom is veel lekkerderquote:Op donderdag 21 november 2019 08:51 schreef Snowballed het volgende:
Pizza of brooddeeg is een betere test dan slagroom..
Alles kan op een pizzaquote:
Slagroom, cakebeslag, smoothies, gehakt.quote:Op donderdag 21 november 2019 08:36 schreef Tuindier het volgende:
Gisteren is mijn nieuwe aanwinst binnengekomen [ afbeelding ]
Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Iemand nog een suggestie voor een recept waarbij ik deze machine veel nodig heb?
Oh heel veel plezier er mee ik heb al een paar jaar een Bosch echt super blij meequote:Op donderdag 21 november 2019 08:36 schreef Tuindier het volgende:
Gisteren is mijn nieuwe aanwinst binnengekomen [ afbeelding ]
Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Iemand nog een suggestie voor een recept waarbij ik deze machine veel nodig heb?
Ik wil je zeker niet ontmoedigen, en hoop oprecht dat je er plezier mee hebt.quote:Op donderdag 21 november 2019 08:36 schreef Tuindier het volgende:
Gisteren is mijn nieuwe aanwinst binnengekomen [ afbeelding ]
Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Iemand nog een suggestie voor een recept waarbij ik deze machine veel nodig heb?
Nou weet ik niet wat jij voor type hebt gehad maar ik heb hier al een jaar of 4 eentje uit de 5 serie ik maak er brood mee, raspen, blender het is een prima machine en ik bak veelquote:Op vrijdag 22 november 2019 18:11 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ik wil je zeker niet ontmoedigen, en hoop oprecht dat je er plezier mee hebt.
Ik heb het ding na 2 weken uit ellende maar weg gegeven. Heeft maar weinig power, hulpstukken zijn van armoedige kwaliteit en erg slap. Slagroom kloppen deed die wel prima trouwens.,
Vandaag nog brooddeeg gedraaid er inquote:Op vrijdag 22 november 2019 22:05 schreef Tuindier het volgende:
Ik heb hem juist gekocht ter vervanging van mijn slappe moulinex. De accesoires voelen erg degelijk aan. Volgende week ga ik de proef op de som nemen met brooddeeg, maar ik heb er eigenlijk wel vertrouwen in.
Ik had er ook eentje uit de 5 serie.quote:Op vrijdag 22 november 2019 18:55 schreef Goitske het volgende:
[..]
Nou weet ik niet wat jij voor type hebt gehad maar ik heb hier al een jaar of 4 eentje uit de 5 serie ik maak er brood mee, raspen, blender het is een prima machine en ik bak veel
Fijn! Ik ben er zelf ook erg blij mee en echt goed brood deeg krijg je er mee dus mooie machinequote:Op dinsdag 26 november 2019 19:18 schreef Tuindier het volgende:
Brooddeeg met half rogge/half witte bloem: check
Pompoen, wortel, ui, appel, gember raspen: check
Slagroom kloppen: check
Ik ben er blij mee!
Ben benieuwd, ik zit daar ook nog steeds over te denken.quote:Op dinsdag 3 december 2019 11:55 schreef realAIVD het volgende:
Tijdens de zoveelste denksessies of ik al dan niet een instant pot in huis zou halen, kwam ik via een uitgebreide review tot de conclusie dat doorgaans vooral/alleen de sauteer- en hogedruk-functies worden gebruikt.
Dus was de volgende vraag, wil ik een elektrisch apparaat of een apparaat dat op het gasstel gezet wordt?
Om een lang verhaal kort te maken: ik heb een kleine hogedrukpan gekocht (en m'n slowcooker weggegeven, want er komt wel een eind aan de kastruimte)
[ afbeelding ]
Degelijk apparaat, niet al te groot, behoorlijk goedkoop (53,45 euro), simpele gebruiksaanwijzing.
Enige nadeel is dat de kleine versie (4Liter) niet met inzet of stoommand geleverd wordt.
Tot dusver water mee gekookt, want dat moet volgens het boekje (handig, want nu weet ik meteen hoe het werkt)
Later vandaag ga ik een pan mung dahl maken in de snelkookpan, rijstkokertje er naast op het aanrecht.
Een stoofvlees gerecht (waarmee er echt tijdswinst te behalen is) volgt later.
Dat zijn van die dingen die je eens van iemand moet lenen om uit te proberen ...quote:Op dinsdag 3 december 2019 18:40 schreef Myraela het volgende:
Ik heb juist een snelkookpan in de schuur staan na 2 keer gebruikt te hebben.Echt grootste miskoop ooit.
Haha, de eerste echte kookronde ging hier prima, achteraf ook makkelijk schoon te maken. De tijd zal het leren!quote:Op dinsdag 3 december 2019 18:40 schreef Myraela het volgende:
Ik heb juist een snelkookpan in de schuur staan na 2 keer gebruikt te hebben.Echt grootste miskoop ooit.
Top! Gebruik hem zelf vooral om bouillon in te maken. Komt er altijd heerlijk, helder een smaakvol uit.quote:Op dinsdag 3 december 2019 11:55 schreef realAIVD het volgende:
Tijdens de zoveelste denksessies of ik al dan niet een instant pot in huis zou halen, kwam ik via een uitgebreide review tot de conclusie dat doorgaans vooral/alleen de sauteer- en hogedruk-functies worden gebruikt.
Dus was de volgende vraag, wil ik een elektrisch apparaat of een apparaat dat op het gasstel gezet wordt?
Om een lang verhaal kort te maken: ik heb een kleine hogedrukpan gekocht (en m'n slowcooker weggegeven, want er komt wel een eind aan de kastruimte)
[ afbeelding ]
Degelijk apparaat, niet al te groot, behoorlijk goedkoop (53,45 euro), simpele gebruiksaanwijzing.
Enige nadeel is dat de kleine versie (4Liter) niet met inzet of stoommand geleverd wordt.
Tot dusver water mee gekookt, want dat moet volgens het boekje (handig, want nu weet ik meteen hoe het werkt)
Later vandaag ga ik een pan mung dahl maken in de snelkookpan, rijstkokertje er naast op het aanrecht.
Een stoofvlees gerecht (waarmee er echt tijdswinst te behalen is) volgt later.
Jaaa die is tof! Heb zelf 3 Brabantia pedaalemmers staan in de keuken, andere serie wel.quote:Op dinsdag 3 december 2019 20:32 schreef Nismo91 het volgende:
Let niet op de rotzooi, wij wonen net een paar dagen.
Maar kijk deze prullenbak![]()
[ afbeelding ]
Ik gebruik hem ook vooral voor peulvruchten (praktisch iedere week) en bouillon. Soms ook voor groenten, dat is nl. echt heel snel. Het werk ook goed voor hele aardappels, voor een aardappel salade bijvoorbeeld. Stoofvlees doe ik soms, maar dat doe ik liever gewoon in een gietijzeren pan langzaam op het vuur. Dan wordt het bij mij om één of andere reden lekkerder dan uit de snelkookpan. Aan de andere kant is bij mij de bouillon uit de snelkookpan beter dan uit de gewone pan. Daar moet ik wel bij zeggen dat er ooit eens een topic over was, waar werd uitgelegd dat dat dan weer aan de soort snelkookpan ligt.quote:Op dinsdag 3 december 2019 11:55 schreef realAIVD het volgende:
Tijdens de zoveelste denksessies of ik al dan niet een instant pot in huis zou halen, kwam ik via een uitgebreide review tot de conclusie dat doorgaans vooral/alleen de sauteer- en hogedruk-functies worden gebruikt.
Dus was de volgende vraag, wil ik een elektrisch apparaat of een apparaat dat op het gasstel gezet wordt?
Om een lang verhaal kort te maken: ik heb een kleine hogedrukpan gekocht (en m'n slowcooker weggegeven, want er komt wel een eind aan de kastruimte)
[ afbeelding ]
Degelijk apparaat, niet al te groot, behoorlijk goedkoop (53,45 euro), simpele gebruiksaanwijzing.
Enige nadeel is dat de kleine versie (4Liter) niet met inzet of stoommand geleverd wordt.
Tot dusver water mee gekookt, want dat moet volgens het boekje (handig, want nu weet ik meteen hoe het werkt)
Later vandaag ga ik een pan mung dahl maken in de snelkookpan, rijstkokertje er naast op het aanrecht.
Een stoofvlees gerecht (waarmee er echt tijdswinst te behalen is) volgt later.
Ik ga er van uit dat ik er ook vooral peulvruchten in zal maken, die eet ik graag en vaak.quote:Op woensdag 4 december 2019 12:58 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ik gebruik hem ook vooral voor peulvruchten (praktisch iedere week) en bouillon. Soms ook voor groenten, dat is nl. echt heel snel. Het werk ook goed voor hele aardappels, voor een aardappel salade bijvoorbeeld. Stoofvlees doe ik soms, maar dat doe ik liever gewoon in een gietijzeren pan langzaam op het vuur. Dan wordt het bij mij om één of andere reden lekkerder dan uit de snelkookpan. Aan de andere kant is bij mij de bouillon uit de snelkookpan beter dan uit de gewone pan. Daar moet ik wel bij zeggen dat er ooit eens een topic over was, waar werd uitgelegd dat dat dan weer aan de soort snelkookpan ligt.
Hier in Spanje heeft iedereen zo'n ding trouwens.
Gefeliciteerd! De mooiste die er isquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op woensdag 18 december 2019 11:55 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Gefeliciteerd! De mooiste die er isSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spoilers!
Prijzig dingetje, maar wel één waar je lang plezier aan gaat belevenquote:Op woensdag 18 december 2019 12:50 schreef anndb het volgende:
Toen ik in het broodbak topic aan het posten was bedacht ik me om hier ook maar even te pochen met mijn nieuwe oven. Wat ben ik er blij mee, jaren en jaren met een combi magnetron gezeten hier welke voor geen meter werkte (een of ander chinees merk) en warmte vanaf 1 hoek gaf en nooit de temperatuur haalde uiteraard die hij moest halen.
[ afbeelding ]
Miele Inbouw Combi Stoomoven DGC 5080 XL
Kan 'm nu al niet meer missen. Beste aankoop in de keuken die ik gedaan heb denk. Wat een verademing zegquote:Op zaterdag 4 januari 2020 10:56 schreef devlinmr het volgende:
[..]
Prijzig dingetje, maar wel één waar je lang plezier aan gaat beleven
Ik snap je... Heb een aantal jaren geleden hetzelfde gedaanquote:Op zaterdag 4 januari 2020 11:13 schreef anndb het volgende:
[..]
Kan 'm nu al niet meer missen. Beste aankoop in de keuken die ik gedaan heb denk. Wat een verademing zeg
Mooi ding, ook echt fijn om een goede oven te hebben.quote:Op woensdag 18 december 2019 12:50 schreef anndb het volgende:
Toen ik in het broodbak topic aan het posten was bedacht ik me om hier ook maar even te pochen met mijn nieuwe oven. Wat ben ik er blij mee, jaren en jaren met een combi magnetron gezeten hier welke voor geen meter werkte (een of ander chinees merk) en warmte vanaf 1 hoek gaf en nooit de temperatuur haalde uiteraard die hij moest halen.
[ afbeelding ]
Miele Inbouw Combi Stoomoven DGC 5080 XL
Voor mij was het ook puur extra maar ik moet wel zeggen dat nu het in de oven zit ik het wel vaker gebruik al. Ik heb ook zo'n soort thermomix achtig ding van de lIdl staan met ook een stoom functie en opzetstukken daarvoor, maar dat gebruikte ik nooit. Te veel gedoe, pastte allemaal niet handig in de vaatwasser, etc. In de oven nu is het gewoon het waterreservoir vullen, gewenste formaat stoom tray er in en stomen maar op elke gewenste temperatuur.quote:Op zaterdag 4 januari 2020 17:17 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Mooi ding, ook echt fijn om een goede oven te hebben.
Ik moest 't vroeger ook altijd met een combi-magnetron doen maar m'n Smeg is veel beter, haalt zelfs temperaturen van 300+ graden (250 volgens de indicatie bij de knoppen).
Maar ik kon destijds met mijn combi-magnetron ook kiezen voor een stoomfunctie, ik heb dat niet genomen omdat ik daar volgens mij weinig gebruik van maak, stomen..
Maar hoe denk jij daarover? Is het voor jou ook een "extraatje" of komt het bij jou ook echt van pas in de keuken?
Klinkt in elk geval functioneler dan de "Crisp" plaat die ik nog wel bij mijn combi-magnetron had.quote:Op zondag 5 januari 2020 09:31 schreef anndb het volgende:
[..]
Voor mij was het ook puur extra maar ik moet wel zeggen dat nu het in de oven zit ik het wel vaker gebruik al. Ik heb ook zo'n soort thermomix achtig ding van de lIdl staan met ook een stoom functie en opzetstukken daarvoor, maar dat gebruikte ik nooit. Te veel gedoe, pastte allemaal niet handig in de vaatwasser, etc. In de oven nu is het gewoon het waterreservoir vullen, gewenste formaat stoom tray er in en stomen maar op elke gewenste temperatuur.
Ik heb de normale DGC 5080 met het waterreservoir er naast (jij erboven denk ik?). Maar hier ga je veel plezier aan beleven. Ik stoom bijna alles en het mooie is je hoeft er niet bij te staan net zoals bij gewoon koken.quote:
Ik moet zeggen dat ik ook steeds meer en meer stoom de laatste tijd inderdaad. Het was in het begin even zoeken hoe/wat maar als je er eenmaal bekend mee bent is het puur gemak inderdaad. Van de week nog boerenkool met worst op, alles er in en stomen maar.quote:Op woensdag 29 januari 2020 10:26 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
[..]
Ik heb de normale DGC 5080 met het waterreservoir er naast (jij erboven denk ik?). Maar hier ga je veel plezier aan beleven. Ik stoom bijna alles en het mooie is je hoeft er niet bij te staan net zoals bij gewoon koken.
Moet wel zeggen dat ik de Bosch van mijn ouders makkelijker vind bedienen.
@:Crispr Heb overigens ook nog een combi oven met Crispr plaat en dat werkt tot mijn verrassing erg goed. Hij is zo inzetbaar als een soort air fryer en eten is echt supersnel warm en knapperig.
Hoe werkt het?quote:Op woensdag 29 januari 2020 19:26 schreef Kaatje1 het volgende:
[ afbeelding ]
Nadat ik er een paar weken geleden achter kwam dat ik, door last van m’n handen geen pasta meer kon maken heb ik dit gekocht. Nog niet heel veel kunnen oefenen maar het is een fijn ding. Zelfs het schoonmaken valt mee
Je doet er meel, water en ei in en drukt op aan. Ca 3 min later komt jouw keuze pasta eruit. Tegen het einde een ander knopje indrukken om het laatste deeg eruit te persen.quote:
Ohquote:Op woensdag 29 januari 2020 13:42 schreef Helsinki het volgende:
[ afbeelding ]
Maar dan in het (donker)groen
Tof!quote:Op woensdag 29 januari 2020 13:42 schreef Helsinki het volgende:
[ afbeelding ]
Maar dan in het (donker)groen
Dat klinkt heel handigquote:Op woensdag 29 januari 2020 19:45 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Je doet er meel, water en ei in en drukt op aan. Ca 3 min later komt jouw keuze pasta eruit. Tegen het einde een ander knopje indrukken om het laatste deeg eruit te persen.
Heb nog geen experimenten gedaan, bv truffel door de pasta, maar binnenkort wil ik er wel olijvenpoeder door doen
Ja, en snel. Ik laat de pasta nog wel even drogen, hoort volgens mij zo.quote:
Beetje dezelfde kwaliteit als handgekneed?quote:Op woensdag 29 januari 2020 19:56 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, en snel. Ik laat de pasta nog wel even drogen, hoort volgens mij zo.
Vond zo’n ding altijd maar stom, maar ben er nu toch wel heel blij mee
Minder als vroeger, maar duizend maal beter dan momenteel (en in de toekomst). Met de lasagne vellen moet ik nog even flink oefenen, heb laatst een filmpje gezien en ik deed het verkeerdquote:Op woensdag 29 januari 2020 20:24 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Beetje dezelfde kwaliteit als handgekneed?
Wat een uitkomst voor jou!quote:Op woensdag 29 januari 2020 19:45 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Je doet er meel, water en ei in en drukt op aan. Ca 3 min later komt jouw keuze pasta eruit. Tegen het einde een ander knopje indrukken om het laatste deeg eruit te persen.
Heb nog geen experimenten gedaan, bv truffel door de pasta, maar binnenkort wil ik er wel olijvenpoeder door doen
Ja, vooral ook omdat deze voor 2-3 personen is, is die ook wat kleiner en kan ik m gewoon op t aanrecht laten staanquote:
Dat snap ikquote:Op woensdag 29 januari 2020 19:56 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, en snel. Ik laat de pasta nog wel even drogen, hoort volgens mij zo.
Vond zo’n ding altijd maar stom, maar ben er nu toch wel heel blij mee
Zolang 't beter (en goedkoper) is dan verse pasta van de supermarkt is 't zeker ideaal.quote:Op woensdag 29 januari 2020 20:26 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Minder als vroeger, maar duizend maal beter dan momenteel (en in de toekomst). Met de lasagne vellen moet ik nog even flink oefenen, heb laatst een filmpje gezien en ik deed het verkeerd
Ja, dat snellere maakt wel dat je het eerder maakt. Normaal deed ik er wel een tijdje over (handen werken al langer niet zo best, dus het was nogal tijdrovend met rusten).quote:Op woensdag 29 januari 2020 20:38 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Zolang 't beter (en goedkoper) is dan verse pasta van de supermarkt is 't zeker ideaal.
En je kan inderdaad ook nog flink experimenteren met smaken die je door de pasta kan doen.
Klinkt wel handig.
Lijkt me ook een stuk sneller klaar allemaal en dat maakt de keuze voor een pastagerecht ook weer wat makkelijker gemaakt.
Nee, nog niet want ook ik moet nog een pizzaschepquote:Op woensdag 29 januari 2020 19:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Tof!Heb je al gebakken? Ik heb ook een pizzaoven gekocht, maar nog niet aangestoken. Moet eerst nog een pizzaschep kopen, anders gaat het lastig worden.
En de mijne moet eerst nog verroesten. Of nouja, dat hoeft niet voor gebruik, maar dan is hij wel mooier. Maar dat gaat snel zat met cortenstaal.
[ afbeelding ]
Dat is zeker een goede deal. Ik wou eerst posten leuk maar niet nodig en in 1 minuut zit ik nu al te twijfelen om hem te bestellen....quote:Op woensdag 5 februari 2020 10:23 schreef InTrePidIvity het volgende:
Niet helemaal op de juiste plek, maar voor degenen die altijd hebben zitten twijfelen: iBOOD heeft vandaag de Kitchenaid 5KSM150PS 4.8L in de aanbieding voor ¤ 349,95 (verschillende kleuren). Goede deal wel.
Ik zelf heb gewoon een simpele van de lidl en die voldoet meer dan primaquote:Op vrijdag 14 februari 2020 11:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat vinden jullie een fijne keukenweegschaal?
Is hij ook zo nauwkeurig dat als je bijvoorbeeld een bakje bloem afweeg en je haalt een halve eetlepel weg, hij dat merkt? Dat doet die van ons nu niet en dat is vrij irritant.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 11:57 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik zelf heb gewoon een simpele van de lidl en die voldoet meer dan prima
https://www.lidl-shop.nl/(...)o_de-2BoCjX4QAvD_BwE
Weet niet hoe luxe je het zoekt, maar voor mij voldoet die gewoon. Gebruik hem eigenlijk dagelijks, oke je kan er geen achter de komma grammen mee afwegen (weet ook niet of je dat uberhaupt zoekt) maar verder doet die wat hij moet doen, grammen, ml, etc.
Zie zelf het nut niet van een veel duurdere weegschaal, tenzij inderdaad achter de komma wegen.
Edit: vind deze ook wel fijn oppervlakte hebben, best wel redelijk "groot" heb wel eens een dure gehad met zo'n schaaltje er bovenop voor veel geld een klein ding, kon je af en toe als er wat groots op stond niet eens meer lezen hoeveel gram het nu eigenlijk was.
Goh een lepeltje wel, maar moet eerlijk zeggen als ik een pakje gist afweeg van 7 gram en heb er 5 van nodig dat is niet op de gram precies. Zoiets doe ik dan meestal wat op gevoel. Dus echt op de gram gram precies af zal ik niet zeggen, maar betwijfel eerlijk gezegd of andere in het wat duurdere segment (enkele tientjes) dat wel doen. Dan zou je toch naar echt wat professionelers moeten kijken denk ik.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Is hij ook zo nauwkeurig dat als je bijvoorbeeld een bakje bloem afweeg en je haalt een halve eetlepel weg, hij dat merkt? Dat doet die van ons nu niet en dat is vrij irritant.
Ik wil ook wel iets van 3 gram ofzo kunnen afwegen. Als ik toch iets nieuws koop, dan maar gelijk goed. Hoeft niet duur te zijn natuurlijk, liever niet zelfs.
Mijn weegschaal is van Soehnle ( bij de blokker gekocht denk ik), ziet er exact hetzelfde uit als die van anndb. Voor mij werkt het helemaal prima.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Is hij ook zo nauwkeurig dat als je bijvoorbeeld een bakje bloem afweeg en je haalt een halve eetlepel weg, hij dat merkt? Dat doet die van ons nu niet en dat is vrij irritant.
Misschien kijkt die wel in het voordeel van de katquote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
We vinden onze weegschaal al een tijdje vervelend. Maar afgelopen week zag ik dat mijn vriend de kattenbrokjes afwoog door er steeds een paar bij te doen. Als hij afweegt krijgt die dikke kat veel meer dan als ik afweeg
Ik zou dat doen, ik heb even op google zitten kijken ook maar ik denk eerlijk gezegd dat zelfs zo'n weegschaal van 120 euro voor de horeca (ex btw) wellicht wel op de gram zelf wat preciezer zal meten maar ook die meet geen milligrammen, dan kan je net zo goed voor 7 euro zo een kopen en voor een 30 euro een kleintje voor achter de komma te meten. Heb je volgens mij een preciezer resultaat (al zal de kat daar niet blij mee zijn denk ik)quote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Vanaf maandag heeft Lidl toevallig die weegschalen weer in de aanbieding. Voor die 7 euro ga ik het maar proberen. Ik moet toch naar de Lidl, dit kost me zo de minste moeite.
Misschien koop ik ooit nog eens een weegschaaltje voor milligrammen.
Die kat moet niet zeuren,met haar dikke kont. Ik probeer haar voor diabetes enzo te behoedenquote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:26 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik zou dat doen, ik heb even op google zitten kijken ook maar ik denk eerlijk gezegd dat zelfs zo'n weegschaal van 120 euro voor de horeca (ex btw) wellicht wel op de gram zelf wat preciezer zal meten maar ook die meet geen milligrammen, dan kan je net zo goed voor 7 euro zo een kopen en voor een 30 euro een kleintje voor achter de komma te meten. Heb je volgens mij een preciezer resultaat (al zal de kat daar niet blij mee zijn denk ik)
quote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:30 schreef realAIVD het volgende:
Dan is dit misschien een leuk Valentijnskadootje voor je vriend?
Kan die de brokjes één voor één afwegen
schaar?quote:Op maandag 17 februari 2020 12:17 schreef Dr_Flash het volgende:
Ik heb een Tefal 5 second chopper gekocht. Maar ik zal wel een mongool zijn, het is mij niet duidelijk hoe ik dat beschermpleastic van die messen moet verwijderen zonder dat er doden vallen
Foto?quote:Op maandag 17 februari 2020 12:48 schreef Dr_Flash het volgende:
nee het is dik hard plastic en uit het boekje begrijp ik dat het heel moet blijven
Ik heb al jaren zo’n weegschaal van de Lidl. Werkt primaquote:Op vrijdag 14 februari 2020 12:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Vanaf maandag heeft Lidl toevallig die weegschalen weer in de aanbieding. Voor die 7 euro ga ik het maar proberen. Ik moet toch naar de Lidl, dit kost me zo de minste moeite.
Misschien koop ik ooit nog eens een weegschaaltje voor milligrammen.
Video begint op het punt waar jij vastlooptquote:
Heb je er ook verschillende opzetstukken bij (en werkt dat)?quote:Op maandag 17 februari 2020 15:39 schreef Dr_Flash het volgende:
Het begin is wat stroef, veel blokkerende messen en zo. Maar als ie eenmaal op gang is werkt het als een tiereliermet rauwe waspeen, dus dat is best hard spul.
Nee die heb ik niet. Maar ik zie dat ook wel goed werken eigenlijkquote:Op dinsdag 18 februari 2020 13:08 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Heb je er ook verschillende opzetstukken bij (en werkt dat)?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |