abonnement Unibet Coolblue
pi_189140752


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189140780
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:14 schreef Rossdale het volgende:
Onbeperkt bijgeprint worden, lolwut
Verklaar je nader.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 27 september 2019 @ 10:17:54 #3
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189140781
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:13 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

VeChain is nog meer gecentraliseerd dan de meeste andere altcoins (!) en kan gewoon onbeperkt bijgeprint worden. Daarom is deze coin HODLen te dom voor woorden, nog los van of het netwerk daadwerkelijk iets nieuws en beters biedt dan een netwerk van gecentraliseerde databases.
[..]

Klassieke eenmalige pump en dump ICO grafiek _O-
Zelden zoiets doms gelezen :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189140846
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Verklaar je nader.
Nou nee, als jij jezelf een stoere jongen wil voelen door domme dingen te roepen die nergens op slaan, dan stop ik daar geen moeite in. ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189141027
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nou nee, als jij jezelf een stoere jongen wil voelen door domme dingen te roepen die nergens op slaan, dan stop ik daar geen moeite in. ^O^
Jammer. Ik was wel benieuwd om te horen wat de mensen achter VeChain er van weerhoudt om meer VET bij te maken indien ze dat willen of nodig achten. Of vertrouw je op beloftes om het niet te doen en op de zelf opgelegde (direct aanpasbare) regels?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 27 september 2019 @ 10:56:45 #6
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189141228
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Jammer. Ik was wel benieuwd om te horen wat de mensen achter VeChain er van weerhoudt om meer VET bij te maken indien ze dat willen of nodig achten. Of vertrouw je op beloftes om het niet te doen en op de zelf opgelegde (direct aanpasbare) regels?
Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189141461
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
:')
Sorry hoor die laatste opmerking is echt lachwekkend.
Vakman pur sang
  vrijdag 27 september 2019 @ 11:14:46 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189141501
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:12 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

:')
De dorpsmongool komt ook weer even over het stuur van z'n 3-wieler kwijlen


U mad brah.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189141531
Ik keek net in m’n Blockfolio en voel me nu een echte rapper!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189141624
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:17 schreef MaGNeT het volgende:
Ik keek net in m’n Blockfolio en voel me nu een echte rapper!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ga je nu weer een baan zoeken?
Of heb je destijds voldoende geïncasseerd?
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 september 2019 @ 11:32:20 #11
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189141746
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Verklaar je nader.
JIj roept iets doms, zonder bewijs te leveren dat het waar is (onbeperkt bijprinten) en dan moet iemand anders je punt maar ontkrachten? Grapjas.
pi_189142538
Dat worden weer diepvrieshambo's.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_189142551
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
Waar bestaat die uit?
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:26:26 #14
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142659
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waar bestaat die uit?
Renato Grottola - SVP, Global Director M&A and Digital Transformation DNV GL Business Assurance Group

George Kang - CEO of Greater China Region, DNV GL Business Assurance

Daniel Kelman - General Counsel of Bitcoin.com, Co-Founder and CSO of OceanEx

Sunny Lee -
Co-Founder, CEO of VeChain

Jay Zhang - Co-Founder, CFO of VeChain

Peter Zhou - Chief Scientist of VeChain

Margaret Rui Zhu -
Assistant Professor City University of Hong Kong

LinkedIn profielen alsmede de leden van het Advisory Board staan op https://www.vechain.org/
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189142694
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:26 schreef fathank het volgende:

[..]

Renato Grottola - SVP, Global Director M&A and Digital Transformation DNV GL Business Assurance Group

George Kang - CEO of Greater China Region, DNV GL Business Assurance

Daniel Kelman - General Counsel of Bitcoin.com, Co-Founder and CSO of OceanEx

Sunny Lee -
Co-Founder, CEO of VeChain

Jay Zhang - Co-Founder, CFO of VeChain

Peter Zhou - Chief Scientist of VeChain

Margaret Rui Zhu -
Assistant Professor City University of Hong Kong

LinkedIn profielen staan op https://www.vechain.org/
Ah lekker man, blockchain/geld/netwerk bestuurd door als nog een organisatie daarboven. Alsnog gebaseerd op vertrouwen dus.

Als ik in zo'n constructie wil als investering koop ik wel gewone aandelen ipv een token.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2019 12:29:48 ]
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:30:35 #16
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142714
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:28 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ah lekker man, blockchain/geld/netwerk bestuurd door als nog een organisatie daarboven. Alsnog gebaseerd op vertrouwen dus.

Als ik in zo'n constructie wil als investering koop ik wel gewone aandelen ipv een token.
Dan moet je dat zeker niet laten.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189142722
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:30 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan moet je dat zeker niet laten.
Het heeft iig niks met cryptomunten te maken eigenlijk. Gelukkig is 'blockchain technology' ook van de partij.
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:32:06 #18
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142739
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:31 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Het heeft iig niks met cryptomunten te maken eigenlijk. Gelukkig is 'blockchain technology' ook van de partij.
Het is een supply chain token.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 september 2019 @ 12:40:22 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189142810
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:28 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ah lekker man, blockchain/geld/netwerk bestuurd door als nog een organisatie daarboven. Alsnog gebaseerd op vertrouwen dus.

Als ik in zo'n constructie wil als investering koop ik wel gewone aandelen ipv een token.
Dit is toch geen verassing meer? Je doet net of dit niet bekend was.

VeChain is geen volledig gedecentraliseerd product, was altijd al bekend en dit zal ook nooit veranderen. Dat maakt VeChain ook niet minder goed in wat het probeert te doen. Het is een primair gezien een supply chain token en geen geld netwerk.
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:44:32 #20
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142864
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is toch geen verassing meer? Je doet net of dit niet bekend was.

VeChain is geen volledig gedecentraliseerd product, was altijd al bekend en dit zal ook nooit veranderen. Dat maakt VeChain ook niet minder goed in wat het probeert te doen. Het is een primair gezien een supply chain token en geen geld netwerk.
Dan heb je geen token nodig maar kun je net zo goed een MySQL server draaien met een sjieke rechtenstructuur.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189142998
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is toch geen verassing meer? Je doet net of dit niet bekend was.

VeChain is geen volledig gedecentraliseerd product, was altijd al bekend en dit zal ook nooit veranderen. Dat maakt VeChain ook niet minder goed in wat het probeert te doen. Het is een primair gezien een supply chain token en geen geld netwerk.
Met een currency, althans zo doen ze het zelf voor.
  vrijdag 27 september 2019 @ 13:43:50 #22
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189143628
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:54 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Met een currency, althans zo doen ze het zelf voor.
Nope, met gas net zoals ETH. Alleen verdien je die gas door te staken. Zoals ETH 2.0 moet worden dus.
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 27 september 2019 @ 13:47:58 #23
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189143673
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:54 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Met een currency, althans zo doen ze het zelf voor.
Slim wel om 2 tokens te verzinnen kunnen ze er 2x op cashen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189143789
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 13:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nope, met gas net zoals ETH. Alleen verdien je die gas door te staken. Zoals ETH 2.0 moet worden dus.
ah nog beter

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2019 13:57:02 ]
  vrijdag 27 september 2019 @ 14:28:58 #25
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189144168
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 13:56 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ah nog beter
ik ben meer een jumbo man
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 27 september 2019 @ 14:30:27 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189144188
Jammer dat FOK! Geen remind me-functie heeft
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 september 2019 @ 14:52:39 #27
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189144480
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan heb je geen token nodig maar kun je net zo goed een MySQL server draaien met een sjieke rechtenstructuur.
Dat is weer een andere discussie :)
pi_189145483
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:32 schreef Kyran het volgende:

[..]

JIj roept iets doms, zonder bewijs te leveren dat het waar is (onbeperkt bijprinten) en dan moet iemand anders je punt maar ontkrachten? Grapjas.
We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-

quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
quote:
DNV GL en VeChain hebben een samenwerkingsakkoord bereikt over de inzet van blockchain ter verbetering van de transparantie van product- en leveranciersinformatie, met als uiteindelijk doel de efficiency in toeleveringsketens aanzienlijk te verhogen.
De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189145518
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 16:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-
[..]

[..]

De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
huh nee hoor
hun reputatie staat op het spel dus zullen ze geen monetaire maatregelen nemen die voordelig zijn voor hen als individu

don't verify, just trust
  vrijdag 27 september 2019 @ 17:15:46 #30
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189146396
De decentralisatiehippies snappen niet hoe de echte wereld in elkaar steekt.

Schattig O+.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189146707
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 16:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-
[..]


[..]

De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
Lol

Iets met tokenomics enz..

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2019 17:38:31 ]
pi_189146747
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 08:44 schreef fathank het volgende:

[..]

bsc44_x twitterde op vrijdag 27-09-2019 om 05:20:54 New coverage from #Walmart’s #Blockchain Traceability System on #VeChainThor in China.$VET $VTHO https://t.co/KAGvIPnlci reageer retweet
Adoptie is coming

Binnen 3-5 jaar lachen we hierom vanuit een hangmat op de Cariben *O* .
Jep, bijna 123 productielijnen op de chain, EOY is closing in.
As above, so below.
pi_189148483
Vind het opzich niet zo schokkend dat tokens bij te drukken zijn. Tether staat nota bene al jaren onder zware kritiek is gewoon #4 op CMC. :')
pi_189149045
Ja maar bijdrukken !!12

Dan heb je het echt niet begrepen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_189149485
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 16:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-

De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
Wat Koeman zegt kan ik me wel bij aansluiten.
Vakman pur sang
pi_189150041
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 19:43 schreef illusions het volgende:
Vind het opzich niet zo schokkend dat tokens bij te drukken zijn. Tether staat nota bene al jaren onder zware kritiek is gewoon #4 op CMC. :')
Stablecoins zijn een heel ander verhaal natuurlijk. Niemand heeft stablecoins in de hoop dat ze meer waard worden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:14 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ja maar bijdrukken !!12

Dan heb je het echt niet begrepen
Als je denkt dat bijdrukken klein bier is en denkt dat dat het enige probleem is dan heb je het pas echt niet begrepen. Controversiële code wijzigingen doordrukken, het blacklisten van adressen/coins, blockchains die met een politieoperatie of wetswijziging platgelegd kunnen worden, blockchains die door criminelen of hackers platgelegd of afgeperst kunnen worden, DDoS aanvallen, sybil aanvallen, 51% aanvallen... het zijn allemaal theoretische mogelijkheden bij blockchains die niet voldoende gedecentraliseerd zijn. Ook Bitcoin moet er altijd voor blijven waken om voldoende decentraal te blijven. Qua nodes, code ontwikkeling, qua miners, qua mining hardware, qua coin distributie, qua liquiditeit etc.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189150175
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 14:30 schreef fathank het volgende:
Jammer dat FOK! Geen remind me-functie heeft
Weet je hoe moeilijk dat is om te maken.
pi_189150298
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Stablecoins zijn een heel ander verhaal natuurlijk. Niemand heeft stablecoins in de hoop dat ze meer waard worden.
Wel in de veronderstelling dat de rest minder waard wordt, en dat is eigenlijk hetzelfde. :P
  zaterdag 28 september 2019 @ 09:48:08 #39
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189156024
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Stablecoins zijn een heel ander verhaal natuurlijk. Niemand heeft stablecoins in de hoop dat ze meer waard worden.
[..]

Als je denkt dat bijdrukken klein bier is en denkt dat dat het enige probleem is dan heb je het pas echt niet begrepen. Controversiële code wijzigingen doordrukken, het blacklisten van adressen/coins, blockchains die met een politieoperatie of wetswijziging platgelegd kunnen worden, blockchains die door criminelen of hackers platgelegd of afgeperst kunnen worden, DDoS aanvallen, sybil aanvallen, 51% aanvallen... het zijn allemaal theoretische mogelijkheden bij blockchains die niet voldoende gedecentraliseerd zijn. Ook Bitcoin moet er altijd voor blijven waken om voldoende decentraal te blijven. Qua nodes, code ontwikkeling, qua miners, qua mining hardware, qua coin distributie, qua liquiditeit etc.
Als het doel is om decentraal geld te moeten voorstellen is dat inderdaad zo. Zeg maar blockchain 1.0, het decentralisatie utopie van Satoshi.

Als je met een commercieel product Fortune 500 (of Fortune 1) bedrijven wil bedienen moet je toch met wat anders komen.

[ Bericht 4% gewijzigd door fathank op 28-09-2019 09:55:27 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189157031


echt scam
pi_189157051
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:
het zijn allemaal theoretische mogelijkheden
:O
  zaterdag 28 september 2019 @ 11:52:29 #42
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189157133
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:42 schreef Dimachaerus het volgende:
[ afbeelding ]

echt scam
Lol zijn allemaal stromannen tbv digitale spionage voor de Chinese overheid
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189157733
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 09:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Als het doel is om decentraal geld te moeten voorstellen is dat inderdaad zo. Zeg maar blockchain 1.0, het decentralisatie utopie van Satoshi.

Als je met een commercieel product Fortune 500 (of Fortune 1) bedrijven wil bedienen moet je toch met wat anders komen.
Jup, en daar is geen token voor nodig.
  zaterdag 28 september 2019 @ 12:48:58 #44
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189157925
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Jup, en daar is geen token voor nodig.
Klopt. Je hebt er zelfs 2 voor nodig zoals we in de praktijk kunnen zien.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189157988
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Klopt. Je hebt er zelfs 2 voor nodig zoals we in de praktijk kunnen zien.
ohja
  zaterdag 28 september 2019 @ 12:55:34 #46
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189158003
Gelukkig weet atypisch van de foks het beter.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189158047
Toch wel respect dat je na anderhalf jaar totaal bedondert te zijn nog zoveel geloof kunt hebben in (een Chinese nog wel) investering.
Dat moet psychologisch te maken hebben met het Stockholm syndroom ofzo.
Vakman pur sang
pi_189158051
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:55 schreef fathank het volgende:
Gelukkig weet atypisch van de foks het beter.
:? Weet weinig beter. Behalve dat ik dat corporate chain gedoe met extra tokens niet zo interessant vind als bitcoin.
  zaterdag 28 september 2019 @ 13:19:09 #49
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189158346
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Toch wel respect dat je na anderhalf jaar totaal bedondert te zijn nog zoveel geloof kunt hebben in (een Chinese nog wel) investering.
Dat moet psychologisch te maken hebben met het Stockholm syndroom ofzo.
Ik zit er nog maar met speelgeld in nadat ik m'n keuken en m'n vloerverwarming er al van betaald heb *O*. Als ik op de top verkocht zou hebben had er ook nog een nieuwe motor gestaan maar helaas.

Die komt na de volgende run *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189168251
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Toch wel respect dat je na anderhalf jaar totaal bedondert te zijn nog zoveel geloof kunt hebben in (een Chinese nog wel) investering.
Dat moet psychologisch te maken hebben met het Stockholm syndroom ofzo.
Dit ja, maargoed dat geldt voor de meeste coins eigenlijk op dit moment.

En natuurlijk heb je met de wisselkoersen flink wat kunnen verdienen, maar over het algemeen is het tot nu toe gewoon een slechte investering geweest.

VeChain ROI -77.21%

Nou gaat dat natuurlijk over VET, en wordt VEN hierin niet meegenomen, maar het geeft een aardige indicatie. :P
  zondag 29 september 2019 @ 08:26:53 #51
62913 Blik
The one and Only!
pi_189170163
Geldt voor het merendeel van de coins tov de ath die ze hebben gehaald
  zondag 29 september 2019 @ 09:34:44 #52
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189170563
Btc staat ook pak em beet -50% tov ath.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189173969
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2019 08:26 schreef Blik het volgende:
Geldt voor het merendeel van de coins tov de ath die ze hebben gehaald
Als je mijn post leest, zeg ik dat ook. Maargoed, niet alleen tegenover ATH maar ook tegenover zowel beginpunt van de coin zelf als het beginpunt van veel mensen. Al met al zou ik mijn geld niet zeker zijn met VeChain, terwijl ik in BTC er nog best wat bij zal pompen.
pi_189173986
quote:
14s.gif Op zondag 29 september 2019 09:34 schreef fathank het volgende:
Btc staat ook pak em beet -50% tov ath.
Ja alles staat per definitie negatief tegenover ATH, daarom heet het ook ATH. :-P
pi_189175894
Gaat om rendement op de lange termijn.
Tov ATH is niet zo interessant.
Dit doet crypto al 1.5 jaar heel slecht.
Vakman pur sang
pi_189185259
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2019 14:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Gaat om rendement op de lange termijn.
Tov ATH is niet zo interessant.
Dit doet crypto al 1.5 jaar heel slecht.
Tov ATH sta je sowieso in het rood, kan niet anders. :P
pi_189187280
Btc gaat ook rekter dan rekt
  maandag 30 september 2019 @ 09:06:10 #58
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189187393
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 08:54 schreef Wereldgozer het volgende:
Btc gaat ook rekter dan rekt
Buy the dip
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189189245
Koop niets tot $2500,-
Vakman pur sang
  maandag 30 september 2019 @ 18:59:28 #60
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189195507
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 08:54 schreef Wereldgozer het volgende:
Btc gaat ook rekter dan rekt
Sinds jouw post alleen maar omhoog _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189195578
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 11:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Koop niets tot $2500,-
Genoeg coins die lager staan 8-)
pi_189195619
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2019 18:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Sinds jouw post alleen maar omhoog _O-
Ik wacht op @Kyran met een TA
pi_189195620
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 11:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Koop niets tot $2500,-
6k gaan we wel aantikken
pi_189195942
Moon
  Moderator / Redactie Sport maandag 30 september 2019 @ 20:12:09 #65
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189196757
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 19:07 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ik wacht op @:kyran met een TA
Ik heb even een pauze :P Had tijdens de zomer een hele drukke periode. Ook wat gedoe met gezondheid (niks ernstigs gelukkig, maar had even aandacht nodig), dus ben ergens rond $10500 volledig uitgestapt. Binnenkort maar eens weer in verdiepen.

Daarnaast deed ik nooit echt aan BTC TA :D
pi_189198542
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2019 20:12 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik heb even een pauze :P Had tijdens de zomer een hele drukke periode. Ook wat gedoe met gezondheid (niks ernstigs gelukkig, maar had even aandacht nodig), dus ben ergens rond $10500 volledig uitgestapt. Binnenkort maar eens weer in verdiepen.

Daarnaast deed ik nooit echt aan BTC TA :D
Nee was nep.
Vakman pur sang
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 08:33:54 #67
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189202991
When $2500 sir
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 09:21:28 #68
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189203636
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 08:33 schreef fathank het volgende:
When $2500 sir
Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet denk dat VET dat ooit gaat halen :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 1 oktober 2019 @ 12:51:56 #69
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_189207077
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_189207084
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Whale
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 12:54:34 #71
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189207125
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Stuur mij voor 25 euro krijg je 250 terug. Heb Nigeriaanse bitcoins, goeie kwaliteit en special price for you.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator dinsdag 1 oktober 2019 @ 13:13:31 #72
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_189207546
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:54 schreef fathank het volgende:

[..]

Stuur mij voor 25 euro krijg je 250 terug. Heb Nigeriaanse bitcoins, goeie kwaliteit en special price for you.
:')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_189207690
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
goed bezig
pi_189208475
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
les 1: praat over bitcoin
les 2: praat niet over hoeveel bitcoin je hebt :)
pi_189208555
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Naatje :D

Welkom _O_

Als je het risico wil spreiden zou ik er gewoon iedere maand een klein, vast bedrag in stoppen.

Zakt de prijs dan heb je wat meer BTC voor je Euro's, stijgt de prijs dan is hetgeen je gekocht hebt ook al meer waard.

En bewaar het in je eigen wallet! Niet op een exchange...
En maak een goede back-up van je wallet... als het weg is, is het echt voor altijd weg.
pi_189208608
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 14:00 schreef aTypisch het volgende:

[..]

les 1: praat over bitcoin
les 2: praat niet over hoeveel bitcoin je hebt :)
“The first rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club”

-- Tyler D
pi_189208654
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 14:07 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

“The first rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club”

-- Tyler D
ja maar die gaat dus niet op, je moet juist wel praten erover
spread the word yo
pi_189208677
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 14:11 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ja maar die gaat dus niet op, je moet juist wel praten erover
spread the word yo
Oh ja :P
pi_189213863
En gebruik geen geld wat je niet kan missen.
1000 euro kan zomaar na een jaar 20 euro waard zijn :)
pi_189214977
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2019 19:27 schreef Dimachaerus het volgende:
Moon
https://coinmarketcap.com/currencies/vechain/

All time low? Lekkere investering pik. :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 18:56 schreef woxxel het volgende:
En gebruik geen geld wat je niet kan missen.
1000 euro kan zomaar na een jaar 20 euro waard zijn :)
Als je in VeChain investeert wel ja.
pi_189215120
echt nerdje
pi_189215418
VET investeerders kunnen voortaan hun geld ook naar mij sturen als je er toch vanaf wilt. :P
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 20:37:06 #83
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189215953
En dan jij miljonair over 3 jaar

Dacht het niet hea
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 20:42:17 #84
62913 Blik
The one and Only!
pi_189216076
Lekker sfeertje hier de laatste tijd... sneue bende
pi_189217302
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 20:37 schreef fathank het volgende:
En dan jij miljonair over 3 jaar

Dacht het niet hea
Ben al een keertje miljonair geweest, het ging er net zo hard weer uit ook. :P Veel liquide hebben is echt niet goed voor mij, vooral voor m'n gezondheid.

Maar niet door Bitcoin nee, en al helemaal niet door VeChain. :D
pi_189217498
quote:
VeChain? :P

EOS mocht wel wat harder gestraft worden trouwens, niet? Blijft een wonder dat sommige shitcoins toch nog zo hoog staan.
pi_189217512
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Ben al een keertje miljonair geweest, het ging er net zo hard weer uit ook. :P Veel liquide hebben is echt niet goed voor mij, vooral voor m'n gezondheid.

Maar niet door Bitcoin nee, en al helemaal niet door VeChain. :D
Wiet?
Vakman pur sang
pi_189217530
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:43 schreef illusions het volgende:

[..]

VeChain? :P

EOS mocht wel wat harder gestraft worden trouwens, niet? Blijft een wonder dat sommige shitcoins toch nog zo hoog staan.
Gaat volgens mij, als ik iemand moet geloven die wel wat verstand heeft van recht en blockchains, om de periode dat ze een ERC20-token waren. Dat was niet super lang geloof ik?
pi_189217755
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:44 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wiet?
Legal highs :P

quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:45 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Gaat volgens mij, als ik iemand moet geloven die wel wat verstand heeft van recht en blockchains, om de periode dat ze een ERC20-token waren. Dat was niet super lang geloof ik?
Alle funding is gedaan toen het nog ERC-20 was volgens mij.
pi_189218327
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:35 schreef illusions het volgende:
Veel liquide hebben is echt niet goed voor mij, vooral voor m'n gezondheid.
is te merken idd
pi_189218379
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:18 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

is te merken idd
Uh, wat merk jij dan precies aan mijn portemonnee? :?

Zelfs voor jou is dit een rare opmerking.
pi_189218386
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Legal highs :P
[..]

Alle funding is gedaan toen het nog ERC-20 was volgens mij.
ja ken de details niet verder
pi_189218450
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ja ken de details niet verder
Heb er wel schofterig veel mee verdiend, prachtig verhaal dat EOS. Het slaat heeelemaal nergens op dat hele project. :D
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 22:55:53 #95
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_189219172
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 20:42 schreef Blik het volgende:
Lekker sfeertje hier de laatste tijd... sneue bende
Dit
Hmz...
pi_189219366
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:55 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Dit
Jank niet zo maar voeg wat toe joh natte kier.
Vakman pur sang
pi_189219420
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jank niet zo maar voeg wat toe joh natte kier.
Hahaha :D

Ja er worden grapjes gemaakt over VeChain, sneue boel hoor, ik ga m'n moeder erbij halen. Boo fucking hoo.
pi_189220172
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Uh, wat merk jij dan precies aan mijn portemonnee? :?

Zelfs voor jou is dit een rare opmerking.
Dank voor de bevestiging van mijn post

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2019 23:44:33 ]
pi_189220215
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dank voor de bevestiging van mijn post
Dank voor het bevestigen van mijn zeer liquide status. Jij nog een hoop verloren deze week? :P
  woensdag 2 oktober 2019 @ 07:52:54 #100
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189221958
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Dank voor het bevestigen van mijn zeer liquide status. Jij nog een hoop verloren deze week? :P
Jij bent echt zo hard een kalende systeembeheerder die nog thuis bij pa en ma woont hé. _O-

Die stoere bullshit die je hier altijd neer plempt :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator woensdag 2 oktober 2019 @ 08:05:25 #101
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189222015
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 14:00 schreef aTypisch het volgende:

[..]

les 1: praat over bitcoin
les 2: praat niet over hoeveel bitcoin je hebt :)
Nederlander gespot
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189222108
Laten we onze verliezen 2018/2019 delen om onze pijn te kunnen relativeren.
Vakman pur sang
  woensdag 2 oktober 2019 @ 09:20:15 #103
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189222672
Je hebt geen verlies als je niet uitcasht.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189223021
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 07:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jij bent echt zo hard een kalende systeembeheerder die nog thuis bij pa en ma woont hé. _O-

Die stoere bullshit die je hier altijd neer plempt :')
Jep, je hebt me ontcijferd. :D

Ik ben de BOFH. 8-)
pi_189223848
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 07:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jij bent echt zo hard een kalende systeembeheerder die nog thuis bij pa en ma woont hé. _O-

Die stoere bullshit die je hier altijd neer plempt :')
HAHAHAHA
  Moderator woensdag 2 oktober 2019 @ 13:38:16 #106
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_189226114
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 14:04 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Naatje :D

Welkom _O_

Als je het risico wil spreiden zou ik er gewoon iedere maand een klein, vast bedrag in stoppen.

Zakt de prijs dan heb je wat meer BTC voor je Euro's, stijgt de prijs dan is hetgeen je gekocht hebt ook al meer waard.

En bewaar het in je eigen wallet! Niet op een exchange...
En maak een goede back-up van je wallet... als het weg is, is het echt voor altijd weg.
Ik had dat van die wallet ook al zelf bedacht ja. Klein vast bedrag is ook wel een goede tip.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_189230046
quote:
14s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 13:38 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ik had dat van die wallet ook al zelf bedacht ja. Klein vast bedrag is ook wel een goede tip.
Precies en als je ergens wachtwoorden op zet (wallet encryptie) zorg dat je dat wachtwoord niet vergeet want die zijn niet te herstellen te kraken
pi_189230535
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 18:00 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Precies en als je ergens wachtwoorden op zet (wallet encryptie) zorg dat je dat wachtwoord niet vergeet want die zijn niet te herstellen te kraken
Of hier neerzetten dan beschermen wij die.
Vakman pur sang
pi_189230586
quote:
1s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 18:37 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Of hier neerzetten dan beschermen wij die.
Ik beheer ¤10.000 aan crypto voor iemand.
Naja, ¤5600 nu.
pi_189230628
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 18:41 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik beheer ¤10.000 aan crypto voor iemand.
Naja, ¤5600 nu.
Aha, dat had die persoon beter een paar jaar eerder kunnen doen. ;)
Vakman pur sang
pi_189231652
Zijn hier allemaal voor de long term HODL toch? :')

Anyway, op de reguliere financiele market is het onderhand ook een beetje paniek. Er is gewoon te veel geld beschikbaar door alle monetaire verruiming dat niemand onderhand meer weet waar winst te behalen valt, want daar is al in geinvesteerd (ok, misschien vastgoed dan)
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_189231702
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 19:40 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Zijn hier allemaal voor de long term HODL toch? :')

Anyway, op de reguliere financiele market is het onderhand ook een beetje paniek. Er is gewoon te veel geld beschikbaar door alle monetaire verruiming dat niemand onderhand meer weet waar winst te behalen valt, want daar is al in geinvesteerd (ok, misschien vastgoed dan)
Want daar is al in geïnvesteerd zeg je ... waarin dan?

Ik merk tevens ook wel dat veel mensen wat meer te investeren hebben tegenwoordig, de gemiddelde particuliere investeerder heeft wel weer een potje apart tussen de 250 en 500.
pi_189232136
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 19:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Want daar is al in geïnvesteerd zeg je ... waarin dan?

Ik merk tevens ook wel dat veel mensen wat meer te investeren hebben tegenwoordig, de gemiddelde particuliere investeerder heeft wel weer een potje apart tussen de 250 en 500.
¤500.000 ofwa?
Vakman pur sang
pi_189232249
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 19:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Want daar is al in geïnvesteerd zeg je ... waarin dan?

Ik merk tevens ook wel dat veel mensen wat meer te investeren hebben tegenwoordig, de gemiddelde particuliere investeerder heeft wel weer een potje apart tussen de 250 en 500.
Kortweg heb je aandelen, die massaal zijn gestegen (zeker in de VS), doordat bedrijven zo veel winst maakten dat ze aandelen terug zijn gaan kopen (is dus eigenlijk soort inflatie). Iedereen is zo paniekerig door handelsoorlog VS / China, Eurozone die matig presteert en centrale banken die allemaal monetair verruimen; daarnaast heb je nog de olieprijs die redelijk laag is ondanks spanningen in de golfregio, de brexit die alleen maar voor onzekerheid zorgt, en als laatste "veilige"haven overheidsobligaties die een rente om en nabij de nul hebben, waarbij nieuwe leningen recentelijk minder aandacht dan normaal konden verwachten. Op globaal niveau ziet het er echt niet fraai uit, duitse industrie zit al in een recessie.

Wat bedoel je met een potje? dat is x1000 Eur neem ik aan?
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_189232594
quote:
1s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 20:06 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

¤500.000 ofwa?
Inderdaad
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 20:10 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Kortweg heb je aandelen, die massaal zijn gestegen (zeker in de VS), doordat bedrijven zo veel winst maakten dat ze aandelen terug zijn gaan kopen (is dus eigenlijk soort inflatie). Iedereen is zo paniekerig door handelsoorlog VS / China, Eurozone die matig presteert en centrale banken die allemaal monetair verruimen; daarnaast heb je nog de olieprijs die redelijk laag is ondanks spanningen in de golfregio, de brexit die alleen maar voor onzekerheid zorgt, en als laatste "veilige"haven overheidsobligaties die een rente om en nabij de nul hebben, waarbij nieuwe leningen recentelijk minder aandacht dan normaal konden verwachten. Op globaal niveau ziet het er echt niet fraai uit, duitse industrie zit al in een recessie.

Wat bedoel je met een potje? dat is x1000 Eur neem ik aan?
Aha. begrepen. Ik bedoel met een potje dat waar ik voorheen een particuliere investeerder sprak die 25k opzij heeft staan, dat dat het laatste jaar wel flink meer is. Ik heb het inderdaad over een factor 1000. Veelgehoord is dat de winst/rente op aandelen/spaarrekening teleurstellend is.
pi_189254115
Het is flink rekktt gegaan!

Mensen die nu hun bitcoin tegen deze prijzen verkopen :')
pi_189255691
quote:
0s.gif Op donderdag 3 oktober 2019 21:31 schreef Piva het volgende:
Het is flink rekktt gegaan!

Mensen die nu hun bitcoin tegen deze prijzen verkopen :')
Ja idd, dit is toch gewoon weer precies die crisis zoals vorige keer? Alleen op dit moment hebben mensen al bij 8k¤ een zware existential crisis waar dat een paar maanden geleden dat pas opspeelde bij de 3.5k¤. :D
  Moderator vrijdag 4 oktober 2019 @ 01:53:44 #118
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_189258066
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 18:41 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik beheer ¤10.000 aan crypto voor iemand.
Naja, ¤5600 nu.
Heb je daar een documentje voor opgesteld? Iemand vroeg mij ook om iets met het geld te doen dat ze heeft, maar misschien handig om toch iets geformaliseerd te hebben ofzo...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_189258572
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 01:53 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Heb je daar een documentje voor opgesteld? Iemand vroeg mij ook om iets met het geld te doen dat ze heeft, maar misschien handig om toch iets geformaliseerd te hebben ofzo...
Dit is best een hele goede opmerking IMHO. Ik denk dat veel vriendschappen hierdoor grondig naar de tyfus gaan omdat wij als crypto-fanaten toch de boel enigszins positiever voorschotelen naar onze vrienden toe als die bubble in ons eigen kopveld.

Op het moment dat de buurman en de taxichauffeur in oktober 2017 investeren, zijn ze in december je grootste vriend, en in januari je grootste vijand. :P

Zo heb ik dus behalve BTC alleen nog een teringzooi NAV bags omdat ik het niet over m'n hart kon verkrijgen om hem zulke inmense verliezen te "verkopen". Heb de schuld dus maar overgekocht. Buy-in @ $2.20, nu $0.098. :') :') :') No regrets, denk nog steeds dat NAV ooit ver boven $10 gaat.

Vandaar ook mijn gouden regel. Ik begeef me beroepsgewijs in de bemiddeling van speculatie met vermogens van derden en heb echt nooit maar dan ook nooit een familielid, vriend of zelfs maar een kennis laten investeren ... maar in crypto heb ik m'n eigen regel dus wel overtreden.

En dus zo, jongens, maak je van ongv 6.6k$, nog geen 300$ in NavCoin. :D

Moraal van het verhaal: luister niet naar mij, luister naar niemand, vooral niet naar @Dimachaerus, maar wel naar @MaGNeT als de SNTR koers meezit en @Piva heeft imho ook iets in de pap te brokkelen, en @Mijk is nog te anoniem maar durf ik ook naar te luisteren.

Als de taxichauffeur investeert ben je al veel te laat.
pi_189260118
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 05:49 schreef illusions het volgende:

[..]

Dit is best een hele goede opmerking IMHO. Ik denk dat veel vriendschappen hierdoor grondig naar de tyfus gaan omdat wij als crypto-fanaten toch de boel enigszins positiever voorschotelen naar onze vrienden toe als die bubble in ons eigen kopveld.

Op het moment dat de buurman en de taxichauffeur in oktober 2017 investeren, zijn ze in december je grootste vriend, en in januari je grootste vijand. :P

Zo heb ik dus behalve BTC alleen nog een teringzooi NAV bags omdat ik het niet over m'n hart kon verkrijgen om hem zulke inmense verliezen te "verkopen". Heb de schuld dus maar overgekocht. Buy-in @ $2.20, nu $0.098. :') :') :') No regrets, denk nog steeds dat NAV ooit ver boven $10 gaat.

Vandaar ook mijn gouden regel. Ik begeef me beroepsgewijs in de bemiddeling van speculatie met vermogens van derden en heb echt nooit maar dan ook nooit een familielid, vriend of zelfs maar een kennis laten investeren ... maar in crypto heb ik m'n eigen regel dus wel overtreden.

En dus zo, jongens, maak je van ongv 6.6k$, nog geen 300$ in NavCoin. :D

Moraal van het verhaal: luister niet naar mij, luister naar niemand, vooral niet naar @:Dimachaerus, maar wel naar @:magnet als de SNTR koers meezit en @:piva heeft imho ook iets in de pap te brokkelen, en @:Mijk is nog te anoniem maar durf ik ook naar te luisteren.

Als de taxichauffeur investeert ben je al veel te laat.
Regel 1: luister niet naar MaGNeT :+
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 09:59:21 #121
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_189260233
Kan ik me alweer bij mijn vrienden vertonen wie ik 2017 december crypto aanbevolen heb? :X
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_189260523
Haha wow wat is er met SNTR gebeurd??? Is iedereen hier op tijd uitgestapt? Of zitten gasten als MaGNeT er nog steeds in?
[P]otverdorie
pi_189260527
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 10:21 schreef NatteBever het volgende:
Haha wow wat is er met SNTR gebeurd??? Is iedereen hier op tijd uitgestapt? Of zitten gasten als MaGNeT er nog steeds in?
Ik wacht nog even en dan koop ik bij :+

edit: er zit nog 1 FOK! user te trollen in dat topic op Bitcointalk en ik ben het niet :D
pi_189260642
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 10:21 schreef NatteBever het volgende:
Haha wow wat is er met SNTR gebeurd??? Is iedereen hier op tijd uitgestapt? Of zitten gasten als MaGNeT er nog steeds in?
Naar mijn idee is alles enorm risicovol en de meeste coins die ik zie zijn volledig naar de shit gegaan. In 2017 was de marketcap zoals je ziet op Coinmarketcap ongeveer $800 miljard, dat is nu wel anders. Ik zou bijna niemand durven adviseren momenteel om iets te kopen. Ik heb zelf dit jaar voor het eerst weer eens iets gekocht en dat is ook niet zo best uitgepakt (tot nu toe). Litecoin voor $130 per stuk rond de tijd van die blockreward halvering... Het tegenovergestelde van wat ik dacht dat zou gebeuren is gebeurd en nu zijn ze $55 per stuk. Maargoed ik ben zelf een multi-year holder dus ik kijk wel waar we over 3 jaar staan. Kwestie van risk-reward afwegen. Ik denk nog steeds dat ik met crypto uiteindelijk meer rendement kan maken dan dat ik voor elkaar krijg met aandelen of sparen
pi_189262361
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 10:21 schreef NatteBever het volgende:
Haha wow wat is er met SNTR gebeurd??? Is iedereen hier op tijd uitgestapt? Of zitten gasten als MaGNeT er nog steeds in?
Ik heb mijn sntr nog steeds, heeft me amper wat gekost, is nu amper wat waard. Kijk wel wat er over een paar jaar mee gebeurd is
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_189265149
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 10:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik wacht nog even en dan koop ik bij :+

edit: er zit nog 1 FOK! user te trollen in dat topic op Bitcointalk en ik ben het niet :D
Die bozerik? :P Is dat een troll dan, of is hij echt boos? :D
pi_189266543
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 15:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Die bozerik? :P Is dat een troll dan, of is hij echt boos? :D
Ik weet niet, van de 2396 coins die er op CMC staan moest hij net die hebben, dus het zal wel iets persoonlijks zijn ;)
pi_189289107
Hij kan iig niet lager dan hij nu staat, dus het ideale instapmoment ;) #kopenkopenkopen
[P]otverdorie
pi_189289384
SNTR :D _O-
Zelfde shitcoin als UNIVERSAAAAA JAAA
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_189303878
Ik zag hier laatst iets over Bittr voorbij komen, iemand ervaring hiermee? DCA via je Ideal met 1,5% van het bedrag wat je wil inleggen als kosten, vond het wellicht nog wel een leuk idee namelijk.
  zondag 6 oktober 2019 @ 22:34:29 #131
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189307337
Bl3p betaal je maar 0,5 procent fee.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189307753
KuCoin gaat Silent Notary (SNTR) Delisten
pi_189308326
Het kon natuurlijk niet lang over SNTR gaan of de resident SNTR-hater komt weer op de proppen. :D

quote:
0s.gif Op zondag 6 oktober 2019 23:08 schreef ZetaOS het volgende:
KuCoin gaat Silent Notary (SNTR) Delisten
Je hebt hier een bron voor, of denk je dit? Ik zie namelijk alleen maar dat SNTR sinds mei is gelist op KuCoin.
pi_189308555
Ik zie alleen een delisting van SRN aangekondigd, dat lijkt er qua letters wat op als je deslyctisch bent.

Maar goed, er worden wel vaker coins met lage trade volumes ge-delist dus het kan natuurlijk.
pi_189308629
Ik begrijp dat iemand een hekel aan een persoon kan hebben maar zo'n teringhekel aan een bepaalde coin hebben is gewoon een beetje raar. :D
pi_189308891
De token is een zeer slechte investering gebleken. Er is eigenlijk geen slechtere crypto coin qua negatieve gains te vinden.
Mijn misdaad was dat ik hiervoor gewaarschuwd had een jaartje terug, als dank werd er met onder andere bans gedreigd.
Anyway, de coin is nu dood en LAW een epic fail

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 07-10-2019 02:47:50 ]
pi_189309097
quote:
99s.gif Op maandag 7 oktober 2019 02:01 schreef ZetaOS het volgende:
De token is een zeer slechte investering gebleken. Er is eigenlijk geen slechtere crypto coin qua negatieve gains te vinden.
Mijn misdaad was dat ik hiervoor gewaarschuwd had een jaartje terug, als dank werd er met onder andere bans gedreigd.
Anyway, de coin is nu dood en LAW een epic fail

Alle tokens zijn tot nu toe slechte investeringen gebleken. Negatieve gains bestaan per definitie niet, gains impliceert een stijging, en volgens mij overdrijf je nu een beetje. :P
pi_189309766
quote:
99s.gif Op maandag 7 oktober 2019 02:01 schreef ZetaOS het volgende:
Mijn misdaad was dat ik hiervoor gewaarschuwd had een jaartje terug, als dank werd er met onder andere bans gedreigd.
Volgens mij was je 'misdaad' meer de manier waarop dat gebeurde.
pi_189309802
Met de crypto winter achter de rug presteert de cryptomarkt in zijn geheel goed. Zo steeg de totale marktkapitalisatie sinds het begin van het jaar met bijna 165% tot boven de $300 miljard. In dit artikel kom je te weten welke vijf cryptocurrencies monsterlijke stijgingen zagen in 2019.
https://www.google.nl/amp(...)tcoins-van-2019/amp/

Al die positieve verhaaltjes voor de newbie investeerder. :')
Vakman pur sang
pi_189309831
quote:
14s.gif Op zondag 6 oktober 2019 22:34 schreef fathank het volgende:
Bl3p betaal je maar 0,5 procent fee.
Zie alleen geen gemakkelijke optie om periodieke overschrijvingen te maken, en heb geen zin om DCA-traden handmatig te gaan doen.
  maandag 7 oktober 2019 @ 07:51:46 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189309834
quote:
0s.gif Op maandag 7 oktober 2019 07:50 schreef BigShaq het volgende:

[..]

Zie alleen geen gemakkelijke optie om periodieke overschrijvingen te maken, en heb geen zin om DCA-traden handmatig te gaan doen.
1x per maand 2 minuten werk... Tenzij je liever meer fee betaald voor iets dat je zelf kan doen met je ogen dicht.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 oktober 2019 @ 15:03:27 #142
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189315112
quote:
99s.gif Op maandag 7 oktober 2019 02:01 schreef ZetaOS het volgende:
De token is een zeer slechte investering gebleken. Er is eigenlijk geen slechtere crypto coin qua negatieve gains te vinden.
Mijn misdaad was dat ik hiervoor gewaarschuwd had een jaartje terug, als dank werd er met onder andere bans gedreigd.
Anyway, de coin is nu dood en LAW een epic fail

Niemand dreigt met een ban. Iedereen geeft hier zijn/haar mening en zolang dat op een normale manier gebeurt is er niks aan de hand.

Probleem is dat jij op de man blijft spelen, ondanks meerdere waarschuwingen. Nu kom je weer aanzetten met een delisting van een andere coin en doet alsof het over SNTR gaat, dus verspreid je ook nog eens leugens.

Kappen dus.
pi_189316524
quote:
0s.gif Op maandag 7 oktober 2019 15:03 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niemand dreigt met een ban. Iedereen geeft hier zijn/haar mening en zolang dat op een normale manier gebeurt is er niks aan de hand.

Probleem is dat jij op de man blijft spelen, ondanks meerdere waarschuwingen. Nu kom je weer aanzetten met een delisting van een andere coin en doet alsof het over SNTR gaat, dus verspreid je ook nog eens leugens.

Kappen dus.
Doe niet zo selectief man, terwijl anderen gewoon een enorme bek hebben. Is me bij zeta nooit opgevallen.
Vakman pur sang
  maandag 7 oktober 2019 @ 16:40:06 #144
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189316555
quote:
1s.gif Op maandag 7 oktober 2019 16:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Doe niet zo selectief man, terwijl anderen gewoon een enorme bek hebben. Is me bij zeta nooit opgevallen.
Pot, ketel.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189316732
quote:
10s.gif Op maandag 7 oktober 2019 16:40 schreef fathank het volgende:

[..]

Pot, ketel.
Mand.
Vakman pur sang
pi_189317213
quote:
1s.gif Op maandag 7 oktober 2019 16:48 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mand.
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_189317234
quote:
0s.gif Op maandag 7 oktober 2019 17:22 schreef Mand het volgende:

[..]

:7
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 oktober 2019 @ 19:16:25 #148
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189318980
quote:
1s.gif Op maandag 7 oktober 2019 16:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Doe niet zo selectief man, terwijl anderen gewoon een enorme bek hebben. Is me bij zeta nooit opgevallen.
1) Ook die heb ik aangesproken.

2) Die komen niet uit het niets steeds weer aanzetten om iemand aan te vallen en passive agressive te doen.

3) Als het je niet bevalt hebben we en feedback topic.
pi_189320349
Moon?
pi_189321196
Vakman pur sang
pi_189325136
Goddomme eindelijk weer 'ns wat actie op dit forum. :7
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 09:19:44 #152
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189326749
quote:
0s.gif Op maandag 7 oktober 2019 20:17 schreef MaGNeT het volgende:
Moon?
In aantocht, 't is bijna altseason november he *O*
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189328004
Hmm ik zit er aan te denken om mijn bitcoin positie nog eens te vergroten met 10-20%.
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 11:29:13 #154
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189328252
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 11:11 schreef Piva het volgende:
Hmm ik zit er aan te denken om mijn bitcoin positie nog eens te vergroten met 10-20%.
Net nu de BTC dominance aan het dalen is? Perfecte timing :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189328494
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 11:29 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Net nu de BTC dominance aan het dalen is? Perfecte timing :D
:')
pi_189328776
Vechain :')
pi_189328897
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 11:29 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Net nu de BTC dominance aan het dalen is? Perfecte timing :D
_O-
pi_189328998
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 11:29 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Net nu de BTC dominance aan het dalen is? Perfecte timing :D
xD
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 12:38:49 #159
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189329137
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 10:21 schreef NatteBever het volgende:
Haha wow wat is er met SNTR gebeurd??? Is iedereen hier op tijd uitgestapt? Of zitten gasten als MaGNeT er nog steeds in?
Al lang uitgestapt natuurlijk. Kleine winst in BTC gemaakt. Maar dat is geen winst!!
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 12:40:49 #160
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189329161
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 21:59 schreef JeSuisDroppie het volgende:
SNTR :D _O-
Zelfde shitcoin als UNIVERSAAAAA JAAA
Jaaahahaha Universa de coin die nooit onder $0,01 ging komen :D
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 12:43:33 #161
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189329213
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 11:11 schreef Piva het volgende:
Hmm ik zit er aan te denken om mijn bitcoin positie nog eens te vergroten met 10-20%.
Wow jij durft
pi_189330196
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 12:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wow jij durft
Opzich wel ja. Elke financieele adviseur zou het afraden. En eigenlijk zou ik zelf ook wel beter moeten weten.

Maar een sterke bull run met ~40% dip maakt het wel heel verleidelijk.
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 13:57:20 #163
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189330269
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 13:51 schreef Piva het volgende:

[..]

Opzich wel ja. Elke financieele adviseur zou het afraden. En eigenlijk zou ik zelf ook wel beter moeten weten.

Maar een sterke bull run met ~40% dip maakt het wel heel verleidelijk.
Dat dacht ik in februari 2018 ook :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189330301
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 13:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat dacht ik in februari 2018 ook :D
Toen was er een bull market?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-10-2019 14:00:11 ]
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 14:23:17 #165
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189330562
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 13:59 schreef Piva het volgende:

[..]

Toen was er een bull market?
40% dip na de bullrun. Dus hetzelfde als nu
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189330583
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 14:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

40% dip na de bullrun. Dus hetzelfde als nu
:')
pi_189342782
Hoi, zijn er hier mensen met XRP als langetermijn investering? En wat verwachten jullie ervan?
pi_189343006
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 10:01 schreef PollosHermanos het volgende:
En wat verwachten jullie ervan?
Miljoenen.
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_189343023
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 10:01 schreef PollosHermanos het volgende:
Hoi, zijn er hier mensen met XRP als langetermijn investering? En wat verwachten jullie ervan?
Geen idee :P

Maar!

  woensdag 9 oktober 2019 @ 10:21:59 #170
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_189343068
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 10:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geen idee :P

Maar!

[ afbeelding ]
Bazen scène _O_!
Hmz...
pi_189350933
SNTR is inmiddels in prijs verdubbeld :7
[P]otverdorie
pi_189350984
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 19:42 schreef NatteBever het volgende:
SNTR is inmiddels in prijs verdubbeld :7
@Nattekat je zit op je verkeerde account ingelogd!
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_189351053
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 19:42 schreef NatteBever het volgende:
SNTR is inmiddels in prijs verdubbeld :7
Mc van een ton (lol)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 oktober 2019 @ 20:50:31 #174
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189352293
quote:
7s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 19:45 schreef vosss het volgende:

[..]

@:nattekat je zit op je verkeerde account ingelogd!
:'(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_189357728
Hoi mensen,

Zit hier iemand die veel van de Jaxx wallet afweet? Zit met een enorm probleem....al sinds 4 dagen blijft mijn Jaxx wallet hangen in het opstart menu. Scherm blijft gewoon blauw met het Jaxx logo erop. En heb mijn private keys en seed phrase niet ergens genoteerd (jullie hoeven niet te zeggen dat dat oerdom is, want dat weet ik maar al te goed).
Alle bestanden staan gewoon nog op mn PC dus in principe zou, als deze opstart error verholpen wordt, hij het gewoon weer moeten doen. Maar heb er nu al wel 10 uur tijd in gestoken en kan het probleem maar niet vinden.

Is er iemand die er samen met mij naar zou willen kijken, tegen betaling bij succes?
Woon in regio Nijmegen, maar ben uiteraard bereid ver te rijden. Het kost jou geen enkele moeite behalve even een uurtje met mij ernaar kijken.
pi_189357776
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 02:16 schreef Mister1984 het volgende:
Hoi mensen,

Zit hier iemand die veel van de Jaxx wallet afweet? Zit met een enorm probleem....al sinds 4 dagen blijft mijn Jaxx wallet hangen in het opstart menu. Scherm blijft gewoon blauw met het Jaxx logo erop. En heb mijn private keys en seed phrase niet ergens genoteerd (jullie hoeven niet te zeggen dat dat oerdom is, want dat weet ik maar al te goed).
Alle bestanden staan gewoon nog op mn PC dus in principe zou, als deze opstart error verholpen wordt, hij het gewoon weer moeten doen. Maar heb er nu al wel 10 uur tijd in gestoken en kan het probleem maar niet vinden.

Is er iemand die er samen met mij naar zou willen kijken, tegen betaling bij succes?
Woon in regio Nijmegen, maar ben uiteraard bereid ver te rijden. Het kost jou geen enkele moeite behalve even een uurtje met mij ernaar kijken.
Backup maken, en opnieuw de laatste versie installeren? Eventueel voor herinstallatie alles behalve je wallet file verwijderen (config enzo).
pi_189357831
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 02:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Backup maken, en opnieuw de laatste versie installeren? Eventueel voor herinstallatie alles behalve je wallet file verwijderen (config enzo).
Ik heb de laatste versie al. Maar heb wat je voorstelde al dagen geleden gedaan, voor de zekerheid op een andere laptop nog ook. Alle files overgekopierd en daarna de nieuwste versie geinstalleerd (ook al had ie die versie al).

Wat ik nog niet heb geprobeerd is een oudere versie installeren. Maar waar vind ik die? Niet op de Jaxx website iig. Als ik dit zou gaan proberen, zou ik dat voor de zekerheid ook op een andere laptop doen.
pi_189357835
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 03:15 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Ik heb de laatste versie al. Maar heb wat je voorstelde al dagen geleden gedaan, voor de zekerheid op een andere laptop nog ook. Alle files overgekopierd en daarna de nieuwste versie geinstalleerd (ook al had ie die versie al).

Wat ik nog niet heb geprobeerd is een oudere versie installeren. Maar waar vind ik die? Niet op de Jaxx website iig. Als ik dit zou gaan proberen, zou ik dat voor de zekerheid ook op een andere laptop doen.
Heb je ook geprobeerd een nieuwe versie te installeren (op een andere pc bijv), en dan alleen de wallet te kopiëren? Zo te horen heb je de config files gewoon overgekopieerd, en daar zou de fout in kunnen zitten.
pi_189357851
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 03:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Heb je ook geprobeerd een nieuwe versie te installeren (op een andere pc bijv), en dan alleen de wallet te kopiëren? Zo te horen heb je de config files gewoon overgekopieerd, en daar zou de fout in kunnen zitten.
Weet jij wat de wallet file precies is dan? Ik heb de hele map com.liberty.jaxx overgekopierd (en diezelfde map in de gezonde wallet eruitgegooid dus), hielp niet. De gezonde wallet deed het daarna ook niet meer (liep ook vast). Het klopt idd dat ik de fout mee heb gekopieerd, maar het kutte is dus dat niemand weet waar de fout zich bevindt. In de logs staat ook geen enkele foutmelding.

Weet jij exact in welke map de wallet file zit en nog beter, hoe dit bestand zelf heet?
pi_189357855
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:31 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Weet jij wat de wallet file precies is dan? Ik heb de hele map com.liberty.jaxx overgekopierd (en diezelfde map in de gezonde wallet eruitgegooid dus), hielp niet. De gezonde wallet deed het daarna ook niet meer (liep ook vast). Het klopt idd dat ik de fout mee heb gekopieerd, maar het kutte is dus dat niemand weet waar de fout zich bevindt. In de logs staat ook geen enkele foutmelding.

Weet jij exact in welke map de wallet file zit en nog beter, hoe dit bestand zelf heet?
Geen idee, maar het zal waarschijnlijk 1 enkel bestand zijn.

Hier staan de locaties:
https://support.decentral(...)et-on-my-hard-drive-

Zelf nooit Jaxx gebruikt omdat het niet ERC-20 compatible was.
pi_189357868
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Geen idee, maar het zal waarschijnlijk 1 enkel bestand zijn.

Hier staan de locaties:
https://support.decentral(...)et-on-my-hard-drive-

Zelf nooit Jaxx gebruikt omdat het niet ERC-20 compatible was.
Dat klopt al niet meer, is een artikel van 3 jaar oud en ging nog over de Jaxx Classic. Ik heb helaas al de Liberty. De Classic was sowieso makkelijk te kraken en daar kon je gewoon de 12 word seed phrase nog extracten.
pi_189357873
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:47 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Dat klopt al niet meer, is een artikel van 3 jaar oud en ging nog over de Jaxx Classic. Ik heb helaas al de Liberty. De Classic was sowieso makkelijk te kraken en daar kon je gewoon de 12 word seed phrase nog extracten.
Het gaat ook in de verste verte niet over pass phrases extracten o.i.d. maar om je wallet file in een verse installatie te plempen. De betreffende map zal er op lijken, de wallet file is niet iets wat verstopt dient te worden voor security doeleinden.

Ik zou dat i.i.g. proberen.
pi_189357879
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Het gaat ook in de verste verte niet over pass phrases extracten o.i.d. maar om je wallet file in een verse installatie te plempen. De betreffende map zal er op lijken, de wallet file is niet iets wat verstopt dient te worden voor security doeleinden. Ik zou dat i.i.g. proberen.
Ja weet ik, maar 12 word seed extracten zou het probleem sowieso verholpen hebben dus. Maar weet dat dat niet meer kan.

Ik zal morgen eens losse mappen 1 voor 1 vervangen in een verse wallet. Dus niet de hele com.liberty.jaxx map maar elke losse deel map daar van 1 voor 1 en elke keer tussendoor proberen Jaxx op te starten.
pi_189357881
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:56 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Ja weet ik, maar 12 word seed extracten zou het probleem sowieso verholpen hebben dus. Maar weet dat dat niet meer kan.
Daar heb ik het dus ook niet over.
quote:
Ik zal morgen eens losse mappen 1 voor 1 vervangen in een verse wallet. Dus niet de hele com.liberty.jaxx map maar elke losse deel map daar van 1 voor 1 en elke keer tussendoor proberen Jaxx op te starten.
Als je nou gewoon je wallet file in een nieuwe installatie gooit, liefst op een PC waar Jaxx nooit heeft op gestaan, hoef je al die moeite niet te doen.
pi_189357889
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Daar heb ik het dus ook niet over.
[..]

Als je nou gewoon je wallet file in een nieuwe installatie gooit, liefst op een PC waar Jaxx nooit heeft op gestaan, hoef je al die moeite niet te doen.
Ik weet dat je het daar niet over hebt gehad. Kwam ik zelf mee omdat ik het toevallig over Jaxx Classic had in een zin.

"gewoon je wallet file". Dat is dus niet zo makkelijk want niemand weet precies in welke map die zit. Die link die je paar posts terug gaf heeft geen waarde meer aangezien die over Jaxx Classic ging en alles vervanderd is in de nieuwe versie Jaxx Liberty.
pi_189357895
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 05:01 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Ik weet dat je het daar niet over hebt gehad. Kwam ik zelf mee omdat ik het toevallig over Jaxx Classic had in een zin.

"gewoon je wallet file". Dat is dus niet zo makkelijk want niemand weet precies in welke map die zit. Die link die je paar posts terug gaf heeft geen waarde meer aangezien die over Jaxx Classic ging en alles vervanderd is in de nieuwe versie Jaxx Liberty.
Beetje zoeken, ben je zo achter. Jaxx dev team eens aanspreken, thread op reddit openen, gebruik je fantasie. :)

Dat die vorige link over een andere versie ging betekent niet dat de nieuwere versie geen wallet file heeft. En die zal ook niet verstopt zijn, dat is namelijk nergens voor nodig.
pi_189357956
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 05:02 schreef illusions het volgende:

[..]

Beetje zoeken, ben je zo achter. Jaxx dev team eens aanspreken, thread op reddit openen, gebruik je fantasie. :)

Dat die vorige link over een andere versie ging betekent niet dat de nieuwere versie geen wallet file heeft. En die zal ook niet verstopt zijn, dat is namelijk nergens voor nodig.
Toch vind ik het verdomde raar dat zoiets niet op het internet te vinden is. Heb er lang naar gezocht maar alle artikelen gaan alleen over de vorige versie.
En ik heb het ook aan Jaxx Support gevraagd maar samen met vele andere vragen en ze hebben niet alle vragen beantwoord dus dat is ondergesneeuwd.
pi_189360032
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 04:31 schreef Mister1984 het volgende:
k heb de hele map com.liberty.jaxx overgekopierd (en diezelfde map in de gezonde wallet eruitgegooid dus), hielp niet. De gezonde wallet deed het daarna ook niet meer (liep ook vast). Het klopt idd dat ik de fout mee heb gekopieerd, maar het kutte is dus dat niemand weet waar de fout zich bevindt. In de logs staat ook geen enkele foutmelding.

Weet jij exact in welke map de wallet file zit en nog beter, hoe dit bestand zelf heet?
De phrase kwijt? Deze moet je hebben opgeschreven aangezien Jaxx je vraagt deze op te schrijven en daarna in te geven ter controle, Toch vind ik het verdomde raar dat zoiets dan niet hebt...

Hoeveel staat er op de wallet?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 10-10-2019 10:05:12 ]
pi_189360368
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 10:02 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

De phrase kwijt? Deze moet je hebben opgeschreven aangezien Jaxx je vraagt deze op te schrijven en daarna in te geven ter controle, Toch vind ik het verdomde raar dat zoiets dan niet hebt...

Hoeveel staat er op de wallet?
Misschien eens leren lezen?
pi_189360488
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 10:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Misschien eens leren lezen?
Je kan beter Mister1984 vragen te leren schrijven, en dan vooral 12 of 24 woorden Backup Phrases
pi_189360989
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 10:40 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Je kan beter Mister1984 vragen te leren schrijven, en dan vooral 12 of 24 woorden Backup Phrases
Bedankt voor je eeuwig zo handige tips.
pi_189361414
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 11:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Bedankt voor je eeuwig zo handige tips.
Nee jij komt met de oplossing. Je blijft maar door kakelen over Jaxx classic.

De enige oplossing komt van de user zelf die nu het, "be your own bank" principe op de harde manier aan het leren is. Les geld heet dat.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 10-10-2019 11:48:06 ]
pi_189361518
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 11:46 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nee jij komt met de oplossing.
Inderdaad.
quote:
Je blijft maar door kakelen over Jaxx classic.
Onzin, heb het woord Jaxx Classic niet geopperd. Toch maar eens leren lezen. Ik leg uit dat een nieuwe installatie met een kopie van je wallet file wellicht de oplossing is.
quote:
De enige oplossing komt van de user zelf die nu het, "be your own bank" principe op de harde manier aan het leren is. Les geld heet dat.
Wat bied jij? Zoals gewoonlijk weer niks behalve wat negatief belerend gezever. :z
pi_189363734
Als het Windows is dan staan de files bijna altijd in de map C:\Gebruikers\JouwNaam\AppData\Roaming of \Local

Daar vind je ook dingen van Microsoft Office, Google Chrome etc. Dit is vaak de map waar o.a. andere wallets ook alle bestanden neerzetten zoals Bitcoin Core client, Litecoin, Electrum etc.

Altijd zorgen dat je een volledige backup hebt van het liefst alle bestanden in dit geval voor je er iets mee gaat doen. Dat zou stap één zijn. Kijken wat voor bestanden daar staan. Krijg je een bepaalde melding bij starten van de software? Ik ken het niet maar klinkt als een standaard Windows probleempje ofzoiets
pi_189363869
Andere tip, pak een andere computer, installeer daar diezelfde wallet software Jaxx Classic (?) maak een nieuwe lege wallet aan en geef die een unieke naam. Kijk waar deze bestanden op de computer worden neergezet. Misschien kun je daarna een kopie van je oude bestanden (als je die kan vinden op de huidige pc) kopiëren naar die map op de andere pc om te zien of de software je wallet terug vind. Ik ga er namelijk vanuit dat de software het op een nieuwe pc gewoon wel goed doet met een nieuwe lege wallet. Zo kun je een beetje troubleshooten zonder je originele pc teveel te verzieken met proberen van vanalles.
  donderdag 10 oktober 2019 @ 15:01:31 #196
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189364212
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189364714
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 14:37 schreef metallicelmo het volgende:
Andere tip, pak een andere computer, installeer daar diezelfde wallet software Jaxx Classic (?) maak een nieuwe lege wallet aan en geef die een unieke naam. Kijk waar deze bestanden op de computer worden neergezet. Misschien kun je daarna een kopie van je oude bestanden (als je die kan vinden op de huidige pc) kopiëren naar die map op de andere pc om te zien of de software je wallet terug vind. Ik ga er namelijk vanuit dat de software het op een nieuwe pc gewoon wel goed doet met een nieuwe lege wallet. Zo kun je een beetje troubleshooten zonder je originele pc teveel te verzieken met proberen van vanalles.
Exact dit heb ik op de dag van het probleem zelf al gedaan. Resultaat: ook op de andere laptop met nieuwe werkende wallet, werkt deze hierna niet meer.
pi_189364748
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 14:29 schreef metallicelmo het volgende:
Als het Windows is dan staan de files bijna altijd in de map C:\Gebruikers\JouwNaam\AppData\Roaming of \Local

Daar vind je ook dingen van Microsoft Office, Google Chrome etc. Dit is vaak de map waar o.a. andere wallets ook alle bestanden neerzetten zoals Bitcoin Core client, Litecoin, Electrum etc.

Altijd zorgen dat je een volledige backup hebt van het liefst alle bestanden in dit geval voor je er iets mee gaat doen. Dat zou stap één zijn. Kijken wat voor bestanden daar staan. Krijg je een bepaalde melding bij starten van de software? Ik ken het niet maar klinkt als een standaard Windows probleempje ofzoiets
Ik ben er idd al lang achter dat alle files bij Roaming in de map com.liberty.jaxx staan maar welke submap daarvan nou daadwerkelijk de wallet file bevat kan ik maar niet uitvinden.
Daarom maar de hele map com.liberty.jaxx vervangen in een Jaxx Liberty wallet op een werkende wallet maar daarbij dus ook de fout mee gekopieerd omdat ik niet weet waar die zit.
pi_189364926
Maar waarom open je niet gewoon een support request?
https://support.decentral.ca/hc/en-us/requests/new

Of schiet de devs aan op Twitter, en vraag waar precies de wallet file is.
https://twitter.com/Jaxx_Support

Daarnaast wordt je probleem hier volgens mij beschreven in 1, 9, of een combinatie hiervan:
https://support.decentral.ca/hc/en-us

Waar ook weer wordt aangeraden om een support request te openen. Je zei dat je vorige vraag ondergesneeuwd werd, dus dat is geen support request maar een forum post. Je weet nu wat je moet vragen, namelijk waar je wallet file is, dus ik zou het zo aanpakken.
pi_189365060
Om het vervolgens te testen, kun je een virtuele Linux bak maken, en daar de wallet file in plempen die je zojuist hebt gevonden. Met VirtualBox bijv. moet dat niet langer dan een paar minuten hoeven te duren.
pi_189367351
Toch vragen jullie niet goed door, hoe kan het dat hij de back-upwoorden niet heeft en tegelijk wel zegt Jaxx classic makkelijk te kraken was. Kortom dan heb je verstand van zaken right?
Raar genoeg ontwijkt hij Jaxx support. Vreemde zaak dit.
pi_189369617
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 18:45 schreef ZetaOS het volgende:
Toch vragen jullie niet goed door, hoe kan het dat hij de back-upwoorden niet heeft en tegelijk wel zegt Jaxx classic makkelijk te kraken was. Kortom dan heb je verstand van zaken right?
Raar genoeg ontwijkt hij Jaxx support. Vreemde zaak dit.
Ok Peter Z. de Vries.
pi_189378971
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 18:45 schreef ZetaOS het volgende:
Toch vragen jullie niet goed door, hoe kan het dat hij de back-upwoorden niet heeft en tegelijk wel zegt Jaxx classic makkelijk te kraken was. Kortom dan heb je verstand van zaken right?
Raar genoeg ontwijkt hij Jaxx support. Vreemde zaak dit.
Ach ja ik ken genoeg zaken van mensen die accounts maken of backupwachtwoorden niet opschrijven. Mensen die hun hele laptop encrypten en vervolgens geen idee meer hebben wat ze voor wachtwoord hebben ingevoerd
pi_189379063
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 18:45 schreef ZetaOS het volgende:
Toch vragen jullie niet goed door, hoe kan het dat hij de back-upwoorden niet heeft en tegelijk wel zegt Jaxx classic makkelijk te kraken was. Kortom dan heb je verstand van zaken right?
Raar genoeg ontwijkt hij Jaxx support. Vreemde zaak dit.
Maar ik dacht dat het probleem was dat de software gewoon niet goed opstart
pi_189383916
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 18:45 schreef ZetaOS het volgende:
Toch vragen jullie niet goed door, hoe kan het dat hij de back-upwoorden niet heeft en tegelijk wel zegt Jaxx classic makkelijk te kraken was. Kortom dan heb je verstand van zaken right?
Raar genoeg ontwijkt hij Jaxx support. Vreemde zaak dit.
Jij bent wel echt een zuiger he. Back up woorden schrijf ik 19 van de 20 keer wel op. Dit was een oude wallet die ik een jaar geleden had aangemaakt en destijds 1x gebruikt. Daarom dacht ik dat ik het wel 1x zonder zou kunnen. En bovendien vraagt Jaxx niet zoals Electrum om je seed perse te moeten bevestigen voordat je je wallet uberhaupt kan aanmaken. Maar toen ging ik deze wallet deze week nog een keer gebruiken en had ik niet meer onthouden dat ik de phrase nergens had opgeschreven.
Dat die 12 word phrase seed makkelijk te kraken was dat las ik op internet, en wel hier: https://vxlabs.com/2017/0(...)rase/#comment-131071
Dat heb ik niet zelf bedacht uiteraard.
En Jaxx support ontwijk ik niet maar ze zijn niet echt ad rem. Komen vooral met standaard teksten en als ik 5 vragen in 1 email zet punt bij punt dan antwoorden ze niet punt bij punt maar met 1 lapt tekst waarin eigenlijk maar 1 vraag beantwoord wordt.

Maar....
Ik heb goed nieuws mensen! Het is me vandaag gelukt om het op te lossen!
Hoe? Ik heb een frisse nieuwe versie van Jaxx geinstalleerd op een andere laptop. Toen gelijk alle file namen en file groottes van alle bestanden die maar in com.liberty.jaxx staan op papier opgeschreven. Daarna een nieuwe wallet aangemaakt. Vervolgens weer alle file namen en groottes genoteerd en deze vergeleken met de vorige waardes. Zo kwam ik erachter welke files in grootte zijn veranderd nadat de wallet is geinstalleerd.
Daarna de map com.liberty.jaxx op de laptop met de error geopend en alleen de files gekopieerd die op de andere laptop in grootte waren veranderd. Deze via USB-stick in de map op de andere laptop gezet en ja, toen laadde ie mijn oude wallet wel weer goed! Dus op deze manier kon ik de belangrijke bestanden wel kopieren zonder per ongeluk ook automatisch de fout mee te kopieren!
Enige rare is dat de transactie historie niet meer zichtbaar is, maar who cares. Ik heb gelijk de balans overgemaakt naar een nieuwe Electrum wallet en zal Jaxx echt niet meer gebruiken.
pi_189383945
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 17:02 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Jij bent wel echt een zuiger he. Back up woorden schrijf ik 19 van de 20 keer wel op. Dit was een oude wallet die ik een jaar geleden had aangemaakt en destijds 1x gebruikt. Daarom dacht ik dat ik het wel 1x zonder zou kunnen. En bovendien vraagt Jaxx niet zoals Electrum om je seed perse te moeten bevestigen voordat je je wallet uberhaupt kan aanmaken. Maar toen ging ik deze wallet deze week nog een keer gebruiken en had ik niet meer onthouden dat ik de phrase nergens had opgeschreven.
Dat die 12 word phrase seed makkelijk te kraken was dat las ik op internet, en wel hier: https://vxlabs.com/2017/0(...)rase/#comment-131071
Dat heb ik niet zelf bedacht uiteraard.
En Jaxx support ontwijk ik niet maar ze zijn niet echt ad rem. Komen vooral met standaard teksten en als ik 5 vragen in 1 email zet punt bij punt dan antwoorden ze niet punt bij punt maar met 1 lapt tekst waarin eigenlijk maar 1 vraag beantwoord wordt.

Maar....
Ik heb goed nieuws mensen! Het is me vandaag gelukt om het op te lossen!
Hoe? Ik heb een frisse nieuwe versie van Jaxx geinstalleerd op een andere laptop. Toen gelijk alle file namen en file groottes van alle bestanden die maar in com.liberty.jaxx staan op papier opgeschreven. Daarna een nieuwe wallet aangemaakt. Vervolgens weer alle file namen en groottes genoteerd en deze vergeleken met de vorige waardes. Zo kwam ik erachter welke files in grootte zijn veranderd nadat de wallet is geinstalleerd.
Daarna de map com.liberty.jaxx op de laptop met de error geopend en alleen de files gekopieerd die op de andere laptop in grootte waren veranderd. Deze via USB-stick in de map op de andere laptop gezet en ja, toen laadde ie mijn oude wallet wel weer goed! Dus op deze manier kon ik de belangrijke bestanden wel kopieren zonder per ongeluk ook automatisch de fout mee te kopieren!
Enige rare is dat de transactie historie niet meer zichtbaar is, maar who cares. Ik heb gelijk de balans overgemaakt naar een nieuwe Electrum wallet en zal Jaxx echt niet meer gebruiken.
Klasse, gefeliciteerd.

Kunnen we het onderzoek van de Bitcoin-recherche weer afblazen? :D
pi_189384303
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 17:02 schreef Mister1984 het volgende:
Enige rare is dat de transactie historie niet meer zichtbaar is, maar who cares. Ik heb gelijk de balans overgemaakt naar een nieuwe Electrum wallet en zal Jaxx echt niet meer gebruiken.
Transactie historie kan je altijd nog inzien via block explorer trouwens.
pi_189384315
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 17:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Transactie historie kan je altijd nog inzien via block explorer trouwens.
Zal mij m'n reet roesten. Die Jaxx wallet open ik nooit meer.
pi_189384432
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 17:36 schreef Mister1984 het volgende:

[..]

Zal mij m'n reet roesten. Die Jaxx wallet open ik nooit meer.
Gebruik zelf Exodus voor alles wat ik niet op de exchange heb staan (nu alles), prima imho.
pi_189416363
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 17:02 schreef Mister1984 het volgende:
nieuwe Electrum wallet en zal Jaxx echt niet meer gebruiken.
_O_

Waarom je niet gewoon direct bij Electrum was begonnen zoals de meeste mensen en de seeds opgescheven had (zodat je ze overal mee kan terughalen ongeacht crappy software) mag joost weten. Maar met een beetje hulp komen we er allemaal wel uiteindelijk :)

Wel goed dat het je nog gelukt is om het terug te halen.
pi_189422135
Die Hillis serie op NPO3 was kut, meer van verwacht.
pi_189445253
Die Bill Gates documentaire op Netflix vond ik wel leuk om te zien, zijn 3 delen van een uur
pi_189452207
wie zit er nog meer op een ATL :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 oktober 2019 @ 12:40:33 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189462303
Ken je dat verhaal van die sukkel die zijn Ethereum wallet niet kan vinden?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_189468282
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:40 schreef Nattekat het volgende:
Ken je dat verhaal van die sukkel die zijn Ethereum wallet niet kan vinden?
in de cloud man
pi_189468299
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 20:44 schreef Predator40 het volgende:
wie zit er nog meer op een ATL :D
ATL niet maar altcoins gaan dood I'm telling you. Meestal als ik zoiets zeg gebeurd het tegenovergestelde dus daar hoop ik op
pi_189468415
ATH hier. 8-)

In EURO op de bank dan
Vakman pur sang
  woensdag 16 oktober 2019 @ 18:19:44 #218
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189468792
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:40 schreef Nattekat het volgende:
Ken je dat verhaal van die sukkel die zijn Ethereum wallet niet kan vinden?
Mods die trollen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189468989
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 17:53 schreef Lospedrosa het volgende:
ATH hier. 8-)

In EURO op de bank dan
juist, ik ook na dat crypto fiasco
maar wel een ATL in crypto :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 oktober 2019 @ 18:49:12 #220
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189469330
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 18:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Mods die trollen :')
Ik was hem oprecht kwijt :')
Had hem vroegah op dropbox, maar daar is ie verdwenen. Gelukkig nog gevonden op mijn oude laptop.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_189469389
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 18:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik was hem oprecht kwijt :')
Had hem vroegah op dropbox, maar daar is ie verdwenen. Gelukkig nog gevonden op mijn oude laptop.
ach anders was je maximaal 50 euro kwijt geweest met die koersen van nu :P >:)
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  woensdag 16 oktober 2019 @ 18:53:03 #222
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189469396
Kerel, je wallet op Dropbox?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 oktober 2019 @ 18:54:24 #223
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189469422
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 18:53 schreef fathank het volgende:
Kerel, je wallet op Dropbox?
Versleuteld
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Games woensdag 16 oktober 2019 @ 19:39:33 #224
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189470167
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 18:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Versleuteld
ah mooi, kun je meteen met mij je wallet delen. Pik ik meteen 1 Ethereum in :7
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189471142
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 20:44 schreef Predator40 het volgende:
wie zit er nog meer op een ATL :D
Neuh, BTC heeft veel en veel lager gestaan. Zit gelukkig nooit long-term in altcoins.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 oktober 2019 @ 20:42:41 #226
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189471476
quote:
4s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 19:39 schreef Oscar. het volgende:

[..]

ah mooi, kun je meteen met mij je wallet delen. Pik ik meteen 1 Ethereum in :7
Mijn :{w
En ik wil best die zip sturen, maar veel heb je er niet aan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_189474022
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 20:42 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn :{w
En ik wil best die zip sturen, maar veel heb je er niet aan.
Je staat wel bekend als iemand die dan per ongeluk z'n private keys meestuurt.

Just sayin'. :P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 oktober 2019 @ 23:10:04 #228
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189474396
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 22:49 schreef illusions het volgende:

[..]

Je staat wel bekend als iemand die dan per ongeluk z'n private keys meestuurt.

Just sayin'. :P
Wat vertellen ze nou weer allemaal voor vreemde verhalen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_189475123
iemand hier nog naar de bitcoin show meetup geweest?
pi_189475176
Ik zelf niet, de Flat Earth bijeenkomst was toen en dat vond ik wel even wat belangrijker.
pi_189475231
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 23:58 schreef illusions het volgende:
Ik zelf niet, de Flat Earth bijeenkomst was toen en dat vond ik wel even wat belangrijker.
ah, terecht ja
pi_189476565
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 20:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Ok Peter Z. de Vries.
_O_
As above, so below.
pi_189477361
When Lambo sir?
Vakman pur sang
  donderdag 17 oktober 2019 @ 11:09:43 #234
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_189478998
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_189479264
quote:
Meh, heb een lifetime ban op Marketplace. :')
pi_189489740
Weet iemand waarom half crypto Twitter zo geilt op Chainlink? zo te zien bestaat dit al heel lang maar waarom is dat nu ineens zo'n hype?
pi_189489865
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 22:01 schreef metallicelmo het volgende:
Weet iemand waarom half crypto Twitter zo geilt op Chainlink? zo te zien bestaat dit al heel lang maar waarom is dat nu ineens zo'n hype?
heavy bags of een media campagne
pi_189496298

Deze gasten. 8)7

Loopt er eentje rond met een fucking lama-kadaver in La Paz, Bolivia. :D
pi_189497301
Hoera, iedereen wordt rijk! O-)

https://kain.tweakblogs.n(...)-cryptophyl-punt-com

[ Bericht 1% gewijzigd door blackmore op 18-10-2019 12:18:20 ]
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 13:57:58 #240
62913 Blik
The one and Only!
pi_189498804
quote:
Die gozer is helemaal koekoek, post ook op tweakers
pi_189499209
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 13:57 schreef Blik het volgende:

[..]

Die gozer is helemaal koekoek, post ook op tweakers
Ja.. wilde het graag even met jullie delen _O-
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 14:18:50 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189499224
Bcash mongooltje :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189500858
Al die internetgoeroes ook altijd die je even vertellen hoe je snel rijk wordt. :D
pi_189510694
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_189518830
Gelukkig is Verge nu even veel waard als Vechain
pi_189519355
Fijn zo'n Windows update waarbij plotseling de aan/uit knop van je laptop weer reageert, not. Druk je er per ongeluk op (zit rechtsbovenin) en dan sluit ie alles af inclusief 30 Chrome tabbladen die ik al een tijdje niet gesaved had.. !!
  zondag 20 oktober 2019 @ 23:05:59 #247
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_189540034
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 oktober 2019 19:48 schreef metallicelmo het volgende:
Fijn zo'n Windows update waarbij plotseling de aan/uit knop van je laptop weer reageert, not. Druk je er per ongeluk op (zit rechtsbovenin) en dan sluit ie alles af inclusief 30 Chrome tabbladen die ik al een tijdje niet gesaved had.. !!
Geen Netscape Communicator gebruiken :')

Even serieus though, 125x leverage op Binance. Mensen gaan echt gerekt worden...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_189540754
quote:
7s.gif Op zondag 20 oktober 2019 23:05 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Geen Netscape Communicator gebruiken :')

Even serieus though, 125x leverage op Binance. Mensen gaan echt gerekt worden...
Wel leuk om een keer te proberen met ¤20,- meer kans op succes dan een staatslot haha
pi_189541539
quote:
7s.gif Op zondag 20 oktober 2019 23:05 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Geen Netscape Communicator gebruiken :')

Even serieus though, 125x leverage op Binance. Mensen gaan echt gerekt worden...
Ik trade alleen met 500x leverage. :P
pi_189552999
Kutzooi, kan bij Google images geen specifieke groottes meer opgeven. Nu alleen nog, "Large", "Medium" en "Icon". Wat is dat nou weer voor onzin, kon altijd lekker stock fotos vinden zo. :(
pi_189566112
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_189566972
quote:
Secondelijm is vervelend spul.
pi_189590068
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 17:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Secondelijm is vervelend spul.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 24 oktober 2019 @ 11:48:11 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189595622
Iedereen weer rekt?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189596030
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2019 11:48 schreef fathank het volgende:
Iedereen weer rekt?
ja wat is de definitie van rekt eigenlijk?
pi_189597898
faal deleted

[ Bericht 98% gewijzigd door Predator40 op 24-10-2019 19:24:56 ]
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_189599603
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2019 14:40 schreef Predator40 het volgende:

[..]

blijf je dat nou echt elke week herhalen ? :D
Je quote een post van een maand geleden.
  donderdag 24 oktober 2019 @ 19:29:01 #258
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189602396
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2019 14:40 schreef Predator40 het volgende:
faal deleted
Vechain choo choo
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189612323
Ik heb me aangesloten bij de Moon-sekte maar het helpt nog niet echt.
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 13:11:04 #260
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189612702
Manipulatie wat ik je brom
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189613784
ik heb een long positie open staan met 10x leverage voor een order van een whopping $80 ingestapt op 7401. Eindelijk wat groen, daar maar eens mee spelen :')
pi_189613939
De Chinese president heeft blijkbaar positief gesproken over blockchain dus moon
https://twitter.com/coindesk/status/1187688606019850240?s=20
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 14:54:20 #263
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189614180
Blockchain technologie inderdaad, niet over bitcoin en al zeker geen andere payment coins.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189614421
pi_189614463
quote:
Zo jammer dat die trein de afgrond in gaat he? :D

Op hoeveel heb je ingekocht? Nu ongeveer 90% verlies ofzo?
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 15:50:40 #266
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189615037
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 15:11 schreef illusions het volgende:

[..]

Zo jammer dat die trein de afgrond in gaat he? :D

Op hoeveel heb je ingekocht? Nu ongeveer 90% verlies ofzo?
Lol

Blijft gewoon stabiel TOV btc
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189615140
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 15:50 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol

Blijft gewoon stabiel TOV btc
Hij staat ongeveer op een ATL. Ik kan nu 10x goedkoper inkopen dan het merendeel van de investeerders in VeChain, dat moet toch kut zijn. :P Het is niet een heel goede investering, dat moet je toch kunnen erkennen.
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 16:31:54 #268
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189615605
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 15:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Hij staat ongeveer op een ATL. Ik kan nu 10x goedkoper inkopen dan het merendeel van de investeerders in VeChain, dat moet toch kut zijn. :P Het is niet een heel goede investering, dat moet je toch kunnen erkennen.
Als je Ath met atl gaat vergelijken kun je dat met 98% van de altcoins doen.

Alleen staan heel veel coins er fundamenteel en financieel een stuk slechter voor. Ontwikkelingen gaan steady door en het balletje gaat vanzelf weer rollen. Prima inkoopmoment

[ Bericht 10% gewijzigd door fathank op 25-10-2019 16:43:59 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189615888
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 16:31 schreef fathank het volgende:

[..]

Als je Ath met atl gaat vergelijken kun je dat met 98% van de altcoins doen.

Alleen staan heel veel coins er fundamenteel en financieel een stuk slechter voor. Ontwikkelingen gaan steady door en het balletje gaat vanzelf weer rollen. Prima inkoopmoment
Denk het ook, er komt een moment dat Bitcoin wel weer echt hoger zal staan in prijs. Altcoins volgen meestal vanzelf, maar wel minder dan we gewend waren in 2017.. Maargoed groei is groei
pi_189616011
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 16:31 schreef fathank het volgende:

[..]

Als je Ath met atl gaat vergelijken kun je dat met 98% van de altcoins doen.

Alleen staan heel veel coins er fundamenteel en financieel een stuk slechter voor. Ontwikkelingen gaan steady door en het balletje gaat vanzelf weer rollen. Prima inkoopmoment
Weet ik, zit ook maar een beetje te kutten. :P Toch heb ik niet echt veel vertrouwen in VeChain, zou m'n geld liever gewoon in BTC stoppen.
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 16:59:05 #271
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189616039
Ik heb allebei.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189616806
hoppa
moon!
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 17:52:39 #273
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_189616860
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 12:35 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb me aangesloten bij de Moon-sekte maar het helpt nog niet echt.
Lekker hoor.
Hmz...
pi_189617848
bedankt Xi Jing Ping dude voor de pump
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 19:20:50 #275
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189618175
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 18:58 schreef metallicelmo het volgende:
bedankt Xi Jing Ping dude voor de pump
China hustle
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189618608
is dit nu de reversal ??
pi_189619169
Nog géén hele dag bij de Moon-sekte en het werkt al.

Ik neem alles terug.
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 20:25:05 #278
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189619233
BULLRUN CONFIRMED
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 21:36:37 #279
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189620690
Haha mooie squeeze dit, net nu al die TA charlatans weer met hun sub 6k kaartjes kwamen aanzetten
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 26 oktober 2019 @ 03:04:56 #280
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189624587
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 21:36 schreef Rossdale het volgende:
Haha mooie squeeze dit, net nu al die TA charlatans weer met hun sub 6k kaartjes kwamen aanzetten
Heb geen 6k kaartje gezien.

Maar wel MOOOOOOON
pi_189624709
WhalePanda twitterde op zaterdag 26-10-2019 om 03:23:18 Deleted tweets and charts everywhere! reageer retweet
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_189625058
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 16:31 schreef fathank het volgende:

[..]

Als je Ath met atl gaat vergelijken kun je dat met 98% van de altcoins doen.

Alleen staan heel veel coins er fundamenteel en financieel een stuk slechter voor. Ontwikkelingen gaan steady door en het balletje gaat vanzelf weer rollen. Prima inkoopmoment
^O^ thx henk

Dankzij deze post(+ mail dat spaarrente naar 0.01% ging) flink in het zwart :7
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
  zaterdag 26 oktober 2019 @ 09:57:49 #283
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189626008
Lekker wakker worden zo
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 26 oktober 2019 @ 11:07:19 #284
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_189626912
Het blijft een bizarre asset 😝
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  zaterdag 26 oktober 2019 @ 12:50:50 #285
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189628308
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2019 11:07 schreef LXIV het volgende:
Het blijft een bizarre asset 😝
Viesmad
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 26 oktober 2019 @ 17:55:03 #286
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_189631392
En dat er ondanks deze enorme fluctuaties nauwelijks nog over gepost wordt is ook apart
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  zaterdag 26 oktober 2019 @ 19:14:39 #287
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189632556
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2019 17:55 schreef LXIV het volgende:
En dat er ondanks deze enorme fluctuaties nauwelijks nog over gepost wordt is ook apart
Iedereen is kapot
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_189632593
Bitcoin doet gewoon zowat even de grootste candel ooit. Dit gaat een bizare bull run worden.
pi_189644470
yigit_tercann twitterde op zondag 27-10-2019 om 01:09:57 1)Guys I need your help here. I was scammed and lied by @Crypto_Ed_NL and @CryptoTANL1. Plase read this thread for revealing this scammer. He is lying about his every analysis and also for member subscriptions. I would appreciate it if you help me. Please retweet for awareness reageer retweet
haha Edje
  zondag 27 oktober 2019 @ 11:42:01 #290
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189645034
Wilde hem net posten, Ed de scammert. Verrassend hoor :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189652035
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 11:42 schreef Rossdale het volgende:
Wilde hem net posten, Ed de scammert. Verrassend hoor :D
watsgeburt
pi_189652216
Was dit topic kwijt.
Kreeg net een bericht van delta van een behoorlijke stijging van assets.
Wie is er nu weer BTC aan het pumpen?
Vakman pur sang
pi_189652657
quote:
1s.gif Op zondag 27 oktober 2019 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:
Was dit topic kwijt.
Kreeg net een bericht van delta van een behoorlijke stijging van assets.
Wie is er nu weer BTC aan het pumpen?
McAfee zijn voorspelling denk ik. 2 miljoen dollar BTC in 2020 :')
pi_189652833
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 18:36 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

McAfee zijn voorspelling denk ik. 2 miljoen dollar BTC in 2020 :')
Oe even wat meer inslaan dan. :9
Vakman pur sang
  zondag 27 oktober 2019 @ 20:09:42 #295
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189654803
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 18:06 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

watsgeburt
Zie dat tweet draadje. Edje weigert iemand zijn geld terug te geven nadat die er achter kwam dat ED continu vijf voorspellingen geeft en dan achteraf altijd kan roepen dat hij gelijk had. Eigenlijk wat al die charlatans doen alleen hij is zo iemand die er geld voor vraagt :') vooral mooi omdat juist Ed altijd loopt te zeiken op al zijn collega's die onbetrouwbaar zouden zijn.

Mooie karma
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189655844
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 20:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zie dat tweet draadje. Edje weigert iemand zijn geld terug te geven nadat die er achter kwam dat ED continu vijf voorspellingen geeft en dan achteraf altijd kan roepen dat hij gelijk had. Eigenlijk wat al die charlatans doen alleen hij is zo iemand die er geld voor vraagt :') vooral mooi omdat juist Ed altijd loopt te zeiken op al zijn collega's die onbetrouwbaar zouden zijn.

Mooie karma
EDje is een charlatan. ^O^
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport maandag 28 oktober 2019 @ 10:53:52 #297
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189664358
quote:
14s.gif Op zondag 27 oktober 2019 10:58 schreef aTypisch het volgende:
yigit_tercann twitterde op zondag 27-10-2019 om 01:09:57 1)Guys I need your help here. I was scammed and lied by @:Crypto_Ed_NL and @:CryptoTANL1. Plase read this thread for revealing this scammer. He is lying about his every analysis and also for member subscriptions. I would appreciate it if you help me. Please retweet for awareness reageer retweet
haha Edje
_O-
  maandag 28 oktober 2019 @ 12:14:35 #298
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189665427
Lol, goeie soap.

Die reactie van edje ook over zn refundpolicy blablabla :')

De beste man is iets teveel in zichzelf gaan geloven.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 28 oktober 2019 @ 12:38:46 #299
132191 -jos-
Money=Power
pi_189665786
Ik heb hier ook wel eens gewaarschuwd voor de zogenaamde time analysis praktijken van Crypto Ed, wat is zijn Fok username ook alweer?
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_189666601
Edje raketje
pi_189670200
Doei
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')