abonnement Unibet Coolblue
pi_189140752


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189140780
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:14 schreef Rossdale het volgende:
Onbeperkt bijgeprint worden, lolwut
Verklaar je nader.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 27 september 2019 @ 10:17:54 #3
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189140781
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:13 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

VeChain is nog meer gecentraliseerd dan de meeste andere altcoins (!) en kan gewoon onbeperkt bijgeprint worden. Daarom is deze coin HODLen te dom voor woorden, nog los van of het netwerk daadwerkelijk iets nieuws en beters biedt dan een netwerk van gecentraliseerde databases.
[..]

Klassieke eenmalige pump en dump ICO grafiek _O-
Zelden zoiets doms gelezen :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189140846
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Verklaar je nader.
Nou nee, als jij jezelf een stoere jongen wil voelen door domme dingen te roepen die nergens op slaan, dan stop ik daar geen moeite in. ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189141027
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nou nee, als jij jezelf een stoere jongen wil voelen door domme dingen te roepen die nergens op slaan, dan stop ik daar geen moeite in. ^O^
Jammer. Ik was wel benieuwd om te horen wat de mensen achter VeChain er van weerhoudt om meer VET bij te maken indien ze dat willen of nodig achten. Of vertrouw je op beloftes om het niet te doen en op de zelf opgelegde (direct aanpasbare) regels?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 27 september 2019 @ 10:56:45 #6
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189141228
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Jammer. Ik was wel benieuwd om te horen wat de mensen achter VeChain er van weerhoudt om meer VET bij te maken indien ze dat willen of nodig achten. Of vertrouw je op beloftes om het niet te doen en op de zelf opgelegde (direct aanpasbare) regels?
Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189141461
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
:')
Sorry hoor die laatste opmerking is echt lachwekkend.
Vakman pur sang
  vrijdag 27 september 2019 @ 11:14:46 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189141501
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:12 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

:')
De dorpsmongool komt ook weer even over het stuur van z'n 3-wieler kwijlen


U mad brah.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189141531
Ik keek net in m’n Blockfolio en voel me nu een echte rapper!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189141624
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:17 schreef MaGNeT het volgende:
Ik keek net in m’n Blockfolio en voel me nu een echte rapper!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ga je nu weer een baan zoeken?
Of heb je destijds voldoende geïncasseerd?
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 september 2019 @ 11:32:20 #11
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189141746
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Verklaar je nader.
JIj roept iets doms, zonder bewijs te leveren dat het waar is (onbeperkt bijprinten) en dan moet iemand anders je punt maar ontkrachten? Grapjas.
pi_189142538
Dat worden weer diepvrieshambo's.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_189142551
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
Waar bestaat die uit?
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:26:26 #14
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142659
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waar bestaat die uit?
Renato Grottola - SVP, Global Director M&A and Digital Transformation DNV GL Business Assurance Group

George Kang - CEO of Greater China Region, DNV GL Business Assurance

Daniel Kelman - General Counsel of Bitcoin.com, Co-Founder and CSO of OceanEx

Sunny Lee -
Co-Founder, CEO of VeChain

Jay Zhang - Co-Founder, CFO of VeChain

Peter Zhou - Chief Scientist of VeChain

Margaret Rui Zhu -
Assistant Professor City University of Hong Kong

LinkedIn profielen alsmede de leden van het Advisory Board staan op https://www.vechain.org/
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189142694
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:26 schreef fathank het volgende:

[..]

Renato Grottola - SVP, Global Director M&A and Digital Transformation DNV GL Business Assurance Group

George Kang - CEO of Greater China Region, DNV GL Business Assurance

Daniel Kelman - General Counsel of Bitcoin.com, Co-Founder and CSO of OceanEx

Sunny Lee -
Co-Founder, CEO of VeChain

Jay Zhang - Co-Founder, CFO of VeChain

Peter Zhou - Chief Scientist of VeChain

Margaret Rui Zhu -
Assistant Professor City University of Hong Kong

LinkedIn profielen staan op https://www.vechain.org/
Ah lekker man, blockchain/geld/netwerk bestuurd door als nog een organisatie daarboven. Alsnog gebaseerd op vertrouwen dus.

Als ik in zo'n constructie wil als investering koop ik wel gewone aandelen ipv een token.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2019 12:29:48 ]
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:30:35 #16
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142714
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:28 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ah lekker man, blockchain/geld/netwerk bestuurd door als nog een organisatie daarboven. Alsnog gebaseerd op vertrouwen dus.

Als ik in zo'n constructie wil als investering koop ik wel gewone aandelen ipv een token.
Dan moet je dat zeker niet laten.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189142722
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:30 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan moet je dat zeker niet laten.
Het heeft iig niks met cryptomunten te maken eigenlijk. Gelukkig is 'blockchain technology' ook van de partij.
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:32:06 #18
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142739
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:31 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Het heeft iig niks met cryptomunten te maken eigenlijk. Gelukkig is 'blockchain technology' ook van de partij.
Het is een supply chain token.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 september 2019 @ 12:40:22 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189142810
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:28 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ah lekker man, blockchain/geld/netwerk bestuurd door als nog een organisatie daarboven. Alsnog gebaseerd op vertrouwen dus.

Als ik in zo'n constructie wil als investering koop ik wel gewone aandelen ipv een token.
Dit is toch geen verassing meer? Je doet net of dit niet bekend was.

VeChain is geen volledig gedecentraliseerd product, was altijd al bekend en dit zal ook nooit veranderen. Dat maakt VeChain ook niet minder goed in wat het probeert te doen. Het is een primair gezien een supply chain token en geen geld netwerk.
  vrijdag 27 september 2019 @ 12:44:32 #20
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189142864
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is toch geen verassing meer? Je doet net of dit niet bekend was.

VeChain is geen volledig gedecentraliseerd product, was altijd al bekend en dit zal ook nooit veranderen. Dat maakt VeChain ook niet minder goed in wat het probeert te doen. Het is een primair gezien een supply chain token en geen geld netwerk.
Dan heb je geen token nodig maar kun je net zo goed een MySQL server draaien met een sjieke rechtenstructuur.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189142998
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is toch geen verassing meer? Je doet net of dit niet bekend was.

VeChain is geen volledig gedecentraliseerd product, was altijd al bekend en dit zal ook nooit veranderen. Dat maakt VeChain ook niet minder goed in wat het probeert te doen. Het is een primair gezien een supply chain token en geen geld netwerk.
Met een currency, althans zo doen ze het zelf voor.
  vrijdag 27 september 2019 @ 13:43:50 #22
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189143628
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:54 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Met een currency, althans zo doen ze het zelf voor.
Nope, met gas net zoals ETH. Alleen verdien je die gas door te staken. Zoals ETH 2.0 moet worden dus.
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 27 september 2019 @ 13:47:58 #23
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189143673
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:54 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Met een currency, althans zo doen ze het zelf voor.
Slim wel om 2 tokens te verzinnen kunnen ze er 2x op cashen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189143789
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 13:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nope, met gas net zoals ETH. Alleen verdien je die gas door te staken. Zoals ETH 2.0 moet worden dus.
ah nog beter

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2019 13:57:02 ]
  vrijdag 27 september 2019 @ 14:28:58 #25
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189144168
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 13:56 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ah nog beter
ik ben meer een jumbo man
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 27 september 2019 @ 14:30:27 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189144188
Jammer dat FOK! Geen remind me-functie heeft
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 september 2019 @ 14:52:39 #27
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189144480
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan heb je geen token nodig maar kun je net zo goed een MySQL server draaien met een sjieke rechtenstructuur.
Dat is weer een andere discussie :)
pi_189145483
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:32 schreef Kyran het volgende:

[..]

JIj roept iets doms, zonder bewijs te leveren dat het waar is (onbeperkt bijprinten) en dan moet iemand anders je punt maar ontkrachten? Grapjas.
We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-

quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat zou eerst door het steering comittee goedgekeurd moeten worden.

Maar de grootste reden waarom ik dat niet zo snel zie gebeuren is omdat de de reputatie van een van de grootste Business Assurance bedrijven ter wereld op het spel staat.
quote:
DNV GL en VeChain hebben een samenwerkingsakkoord bereikt over de inzet van blockchain ter verbetering van de transparantie van product- en leveranciersinformatie, met als uiteindelijk doel de efficiency in toeleveringsketens aanzienlijk te verhogen.
De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189145518
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 16:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-
[..]

[..]

De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
huh nee hoor
hun reputatie staat op het spel dus zullen ze geen monetaire maatregelen nemen die voordelig zijn voor hen als individu

don't verify, just trust
  vrijdag 27 september 2019 @ 17:15:46 #30
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189146396
De decentralisatiehippies snappen niet hoe de echte wereld in elkaar steekt.

Schattig O+.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189146707
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 16:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-
[..]


[..]

De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
Lol

Iets met tokenomics enz..

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2019 17:38:31 ]
pi_189146747
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 08:44 schreef fathank het volgende:

[..]

bsc44_x twitterde op vrijdag 27-09-2019 om 05:20:54 New coverage from #Walmart’s #Blockchain Traceability System on #VeChainThor in China.$VET $VTHO https://t.co/KAGvIPnlci reageer retweet
Adoptie is coming

Binnen 3-5 jaar lachen we hierom vanuit een hangmat op de Cariben *O* .
Jep, bijna 123 productielijnen op de chain, EOY is closing in.
As above, so below.
pi_189148483
Vind het opzich niet zo schokkend dat tokens bij te drukken zijn. Tether staat nota bene al jaren onder zware kritiek is gewoon #4 op CMC. :')
pi_189149045
Ja maar bijdrukken !!12

Dan heb je het echt niet begrepen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_189149485
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 16:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

We zijn nu een paar uur later verder... en het is al ontleed en ik blijk gewoon gelijk te hebben :') . Een klein groepje bestuurders met stropdassen vormen het comité wat daarover beslist. Niets houdt ze tegen _O-

De efficiency in toeleveringsketens verhogen staat helemaal los van wel of niet bijprinten. Hun reputatie staat helemaal niet op het spel wat dat betreft.

Stel VeChain wordt een succes en meer en meer bedrijven willen er gebruk van maken... denk je dat al die bedrijven dan op de open markt die coins gaan kopen? Nee, die krijgen ze gewoon van het comité (gratis of voor een zacht prijsje) en op een gegeven moment is de voorraad op en moeten er gewoon meer bijkomen om meer bedrijven te onboarden. En zolang de voorraad nog niet op raakt zal het ook niet schaars zijn waardoor de prijs ook bedrukt blijft.
Wat Koeman zegt kan ik me wel bij aansluiten.
Vakman pur sang
pi_189150041
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 19:43 schreef illusions het volgende:
Vind het opzich niet zo schokkend dat tokens bij te drukken zijn. Tether staat nota bene al jaren onder zware kritiek is gewoon #4 op CMC. :')
Stablecoins zijn een heel ander verhaal natuurlijk. Niemand heeft stablecoins in de hoop dat ze meer waard worden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:14 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ja maar bijdrukken !!12

Dan heb je het echt niet begrepen
Als je denkt dat bijdrukken klein bier is en denkt dat dat het enige probleem is dan heb je het pas echt niet begrepen. Controversiële code wijzigingen doordrukken, het blacklisten van adressen/coins, blockchains die met een politieoperatie of wetswijziging platgelegd kunnen worden, blockchains die door criminelen of hackers platgelegd of afgeperst kunnen worden, DDoS aanvallen, sybil aanvallen, 51% aanvallen... het zijn allemaal theoretische mogelijkheden bij blockchains die niet voldoende gedecentraliseerd zijn. Ook Bitcoin moet er altijd voor blijven waken om voldoende decentraal te blijven. Qua nodes, code ontwikkeling, qua miners, qua mining hardware, qua coin distributie, qua liquiditeit etc.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189150175
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2019 14:30 schreef fathank het volgende:
Jammer dat FOK! Geen remind me-functie heeft
Weet je hoe moeilijk dat is om te maken.
pi_189150298
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Stablecoins zijn een heel ander verhaal natuurlijk. Niemand heeft stablecoins in de hoop dat ze meer waard worden.
Wel in de veronderstelling dat de rest minder waard wordt, en dat is eigenlijk hetzelfde. :P
  zaterdag 28 september 2019 @ 09:48:08 #39
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189156024
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Stablecoins zijn een heel ander verhaal natuurlijk. Niemand heeft stablecoins in de hoop dat ze meer waard worden.
[..]

Als je denkt dat bijdrukken klein bier is en denkt dat dat het enige probleem is dan heb je het pas echt niet begrepen. Controversiële code wijzigingen doordrukken, het blacklisten van adressen/coins, blockchains die met een politieoperatie of wetswijziging platgelegd kunnen worden, blockchains die door criminelen of hackers platgelegd of afgeperst kunnen worden, DDoS aanvallen, sybil aanvallen, 51% aanvallen... het zijn allemaal theoretische mogelijkheden bij blockchains die niet voldoende gedecentraliseerd zijn. Ook Bitcoin moet er altijd voor blijven waken om voldoende decentraal te blijven. Qua nodes, code ontwikkeling, qua miners, qua mining hardware, qua coin distributie, qua liquiditeit etc.
Als het doel is om decentraal geld te moeten voorstellen is dat inderdaad zo. Zeg maar blockchain 1.0, het decentralisatie utopie van Satoshi.

Als je met een commercieel product Fortune 500 (of Fortune 1) bedrijven wil bedienen moet je toch met wat anders komen.

[ Bericht 4% gewijzigd door fathank op 28-09-2019 09:55:27 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189157031


echt scam
pi_189157051
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:06 schreef Ronald-Koeman het volgende:
het zijn allemaal theoretische mogelijkheden
:O
  zaterdag 28 september 2019 @ 11:52:29 #42
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189157133
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:42 schreef Dimachaerus het volgende:
[ afbeelding ]

echt scam
Lol zijn allemaal stromannen tbv digitale spionage voor de Chinese overheid
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189157733
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 09:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Als het doel is om decentraal geld te moeten voorstellen is dat inderdaad zo. Zeg maar blockchain 1.0, het decentralisatie utopie van Satoshi.

Als je met een commercieel product Fortune 500 (of Fortune 1) bedrijven wil bedienen moet je toch met wat anders komen.
Jup, en daar is geen token voor nodig.
  zaterdag 28 september 2019 @ 12:48:58 #44
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189157925
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Jup, en daar is geen token voor nodig.
Klopt. Je hebt er zelfs 2 voor nodig zoals we in de praktijk kunnen zien.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189157988
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Klopt. Je hebt er zelfs 2 voor nodig zoals we in de praktijk kunnen zien.
ohja
  zaterdag 28 september 2019 @ 12:55:34 #46
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189158003
Gelukkig weet atypisch van de foks het beter.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189158047
Toch wel respect dat je na anderhalf jaar totaal bedondert te zijn nog zoveel geloof kunt hebben in (een Chinese nog wel) investering.
Dat moet psychologisch te maken hebben met het Stockholm syndroom ofzo.
Vakman pur sang
pi_189158051
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:55 schreef fathank het volgende:
Gelukkig weet atypisch van de foks het beter.
:? Weet weinig beter. Behalve dat ik dat corporate chain gedoe met extra tokens niet zo interessant vind als bitcoin.
  zaterdag 28 september 2019 @ 13:19:09 #49
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189158346
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Toch wel respect dat je na anderhalf jaar totaal bedondert te zijn nog zoveel geloof kunt hebben in (een Chinese nog wel) investering.
Dat moet psychologisch te maken hebben met het Stockholm syndroom ofzo.
Ik zit er nog maar met speelgeld in nadat ik m'n keuken en m'n vloerverwarming er al van betaald heb *O*. Als ik op de top verkocht zou hebben had er ook nog een nieuwe motor gestaan maar helaas.

Die komt na de volgende run *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189168251
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Toch wel respect dat je na anderhalf jaar totaal bedondert te zijn nog zoveel geloof kunt hebben in (een Chinese nog wel) investering.
Dat moet psychologisch te maken hebben met het Stockholm syndroom ofzo.
Dit ja, maargoed dat geldt voor de meeste coins eigenlijk op dit moment.

En natuurlijk heb je met de wisselkoersen flink wat kunnen verdienen, maar over het algemeen is het tot nu toe gewoon een slechte investering geweest.

VeChain ROI -77.21%

Nou gaat dat natuurlijk over VET, en wordt VEN hierin niet meegenomen, maar het geeft een aardige indicatie. :P
  zondag 29 september 2019 @ 08:26:53 #51
62913 Blik
The one and Only!
pi_189170163
Geldt voor het merendeel van de coins tov de ath die ze hebben gehaald
  zondag 29 september 2019 @ 09:34:44 #52
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189170563
Btc staat ook pak em beet -50% tov ath.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189173969
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2019 08:26 schreef Blik het volgende:
Geldt voor het merendeel van de coins tov de ath die ze hebben gehaald
Als je mijn post leest, zeg ik dat ook. Maargoed, niet alleen tegenover ATH maar ook tegenover zowel beginpunt van de coin zelf als het beginpunt van veel mensen. Al met al zou ik mijn geld niet zeker zijn met VeChain, terwijl ik in BTC er nog best wat bij zal pompen.
pi_189173986
quote:
14s.gif Op zondag 29 september 2019 09:34 schreef fathank het volgende:
Btc staat ook pak em beet -50% tov ath.
Ja alles staat per definitie negatief tegenover ATH, daarom heet het ook ATH. :-P
pi_189175894
Gaat om rendement op de lange termijn.
Tov ATH is niet zo interessant.
Dit doet crypto al 1.5 jaar heel slecht.
Vakman pur sang
pi_189185259
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2019 14:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Gaat om rendement op de lange termijn.
Tov ATH is niet zo interessant.
Dit doet crypto al 1.5 jaar heel slecht.
Tov ATH sta je sowieso in het rood, kan niet anders. :P
pi_189187280
Btc gaat ook rekter dan rekt
  maandag 30 september 2019 @ 09:06:10 #58
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189187393
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 08:54 schreef Wereldgozer het volgende:
Btc gaat ook rekter dan rekt
Buy the dip
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189189245
Koop niets tot $2500,-
Vakman pur sang
  maandag 30 september 2019 @ 18:59:28 #60
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189195507
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 08:54 schreef Wereldgozer het volgende:
Btc gaat ook rekter dan rekt
Sinds jouw post alleen maar omhoog _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189195578
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 11:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Koop niets tot $2500,-
Genoeg coins die lager staan 8-)
pi_189195619
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2019 18:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Sinds jouw post alleen maar omhoog _O-
Ik wacht op @Kyran met een TA
pi_189195620
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 11:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Koop niets tot $2500,-
6k gaan we wel aantikken
pi_189195942
Moon
  Moderator / Redactie Sport maandag 30 september 2019 @ 20:12:09 #65
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189196757
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2019 19:07 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ik wacht op @:kyran met een TA
Ik heb even een pauze :P Had tijdens de zomer een hele drukke periode. Ook wat gedoe met gezondheid (niks ernstigs gelukkig, maar had even aandacht nodig), dus ben ergens rond $10500 volledig uitgestapt. Binnenkort maar eens weer in verdiepen.

Daarnaast deed ik nooit echt aan BTC TA :D
pi_189198542
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2019 20:12 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik heb even een pauze :P Had tijdens de zomer een hele drukke periode. Ook wat gedoe met gezondheid (niks ernstigs gelukkig, maar had even aandacht nodig), dus ben ergens rond $10500 volledig uitgestapt. Binnenkort maar eens weer in verdiepen.

Daarnaast deed ik nooit echt aan BTC TA :D
Nee was nep.
Vakman pur sang
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 08:33:54 #67
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189202991
When $2500 sir
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 09:21:28 #68
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189203636
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 08:33 schreef fathank het volgende:
When $2500 sir
Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet denk dat VET dat ooit gaat halen :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 1 oktober 2019 @ 12:51:56 #69
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_189207077
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_189207084
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Whale
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 12:54:34 #71
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189207125
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Stuur mij voor 25 euro krijg je 250 terug. Heb Nigeriaanse bitcoins, goeie kwaliteit en special price for you.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator dinsdag 1 oktober 2019 @ 13:13:31 #72
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_189207546
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:54 schreef fathank het volgende:

[..]

Stuur mij voor 25 euro krijg je 250 terug. Heb Nigeriaanse bitcoins, goeie kwaliteit en special price for you.
:')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_189207690
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
goed bezig
pi_189208475
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
les 1: praat over bitcoin
les 2: praat niet over hoeveel bitcoin je hebt :)
pi_189208555
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 12:51 schreef naatje_1 het volgende:
Ik meld me hier bij deze, ik word per vandaag eigenaar van BTC twv 50¤ en ga er later deze week meer instoppen. :s)
Naatje :D

Welkom _O_

Als je het risico wil spreiden zou ik er gewoon iedere maand een klein, vast bedrag in stoppen.

Zakt de prijs dan heb je wat meer BTC voor je Euro's, stijgt de prijs dan is hetgeen je gekocht hebt ook al meer waard.

En bewaar het in je eigen wallet! Niet op een exchange...
En maak een goede back-up van je wallet... als het weg is, is het echt voor altijd weg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')