Je kocht iets groens en het bleek selderij te zijn?quote:Op dinsdag 16 juli 2019 20:41 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Met rode ui, puntpaprika en iets wat bleek selderij met een blik tomaten.
Ah, dat had ik ook nog gedaan ja Ik had het recept via smulweb gevonden.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb het al vaker gemaakt.
Ik had er nog een beetje geraspte Parmezaanse kaas overheen gestrooid.
Vorige week 2 pakjes gekocht?quote:Op dinsdag 16 juli 2019 20:41 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Met rode ui, puntpaprika en iets wat bleek selderij met een blik tomaten.
? Nu ben je jonger dan vroeger?quote:Op woensdag 17 juli 2019 12:04 schreef stokj het volgende:
[..]
Ik heb het geprobeerd toen ik ouder was, maar het lukt gewoon niet
Hier ook pasta vanavond denk, Carbonara dan. Net kopje soep opquote:Op woensdag 17 juli 2019 12:35 schreef SVW6. het volgende:
Vanavond pasta. Sambal oelek erbij. Misschien straks een bak Hollandse aardbeien maar heb nog geen trek )sowieso)nog niks gegeten.
Oeh, hoe wittechocoladeachtig smaakt dat?quote:Op woensdag 17 juli 2019 15:55 schreef bloodymary1 het volgende:
Glaasje witte chocolademelk van de Jumbo.
Heel erg lekker. Als een Galakreep.quote:Op woensdag 17 juli 2019 15:57 schreef minilot het volgende:
[..]
Oeh, hoe wittechocoladeachtig smaakt dat?
Het was lekker, en die krielaardappeltjes bevallen erg goedquote:Op woensdag 17 juli 2019 08:17 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond aan de vroege kant eten: nog eens duiveltjesvlees uit de slowcooker, gestoomde krielaardappeltjes in de schil en ovengroenten (broccoli, pompoen, rode spitskool)
Lekker!! Ziet er goed uitquote:Op woensdag 17 juli 2019 20:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Het was lekker, en die krielaardappeltjes bevallen erg goed
[ afbeelding ]
Jij met je handjes altijdquote:Op woensdag 17 juli 2019 21:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker!! Ziet er goed uit
Ik had als toetje bosbesyoghurt met handje hagelslag en neem nu een kop thee met nougat.
quote:
O jaquote:Op woensdag 17 juli 2019 21:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja anders denk je misschien dat ik er een heel pak in gooi ofzo
Lekker! Alledrie voor jou?quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:57 schreef maily het volgende:
Drie pizza's gemaakt op Souq brood
[ afbeelding ]
Afgebakken:
[ afbeelding ]
Hier ookquote:
Ziet er goed uit! Goed idee!quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:57 schreef maily het volgende:
Drie pizza's gemaakt op Souq brood
[ afbeelding ]
Afgebakken:
[ afbeelding ]
Wij hadden een beetje Mutti doppio tomatenpuree (tube) erop gesmeerd en geen tomaten erop gelegd. Korst was knapperig en midden bodem gewoon zacht.quote:Op donderdag 18 juli 2019 10:42 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Goed idee!
Dat Libanese brood wordt snel knapperig bij verwarmen, maar zit dat met het deel waar de saus/het beleg op zit, wordt dat ook knapeprig of blijft dat zacht?
Oke, dank! Vind het fijn om vast te weten hoe het uit gaat pakken,quote:Op donderdag 18 juli 2019 11:04 schreef maily het volgende:
[..]
Wij hadden een beetje Mutti doppio tomatenpuree (tube) erop gesmeerd en geen tomaten erop gelegd. Korst was knapperig en midden bodem gewoon zacht.
Dat ziet er goed uit zeg!quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:57 schreef maily het volgende:
Drie pizza's gemaakt op Souq brood
[ afbeelding ]
Afgebakken:
[ afbeelding ]
We hadden de bodems niet van te voren afgebakken trouwensquote:Op donderdag 18 juli 2019 11:11 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oke, dank! Vind het fijn om vast te weten hoe het uit gaat pakken,
heb het voor volgende week vast als lunchidee neergezet!
(en ik denk dat een Libanees brood beleggen als flammkuche ook een leuk voorgerecht kan opleveren, maar dat is voor een andere keer)
Dat zou ik ook niet hebben gedaan!quote:Op donderdag 18 juli 2019 12:07 schreef maily het volgende:
[..]
We hadden de bodems niet van te voren afgebakken trouwens
Gezond! En lekker klinkt t ook.quote:Op donderdag 18 juli 2019 12:55 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch een bloemkooltje in roosjes gesneden, en omgeschept met olijfolie, (hot) zoete chilisaus, sambal oelek, beetje citroensap, peper en zout,
daarna 30 minuten in de oven op 220 graden.
Ik eet zelden bloemkool, vooral omdat ik gekookte bloemkool zo smerig vind en er vroeger geen variant van op tafel kwam. Maar dit was meer dan lekker!
En nu is het op.
[ afbeelding ]
Het was inderdaad erg lekker!quote:Op donderdag 18 juli 2019 13:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gezond! En lekker klinkt t ook.
Subway broodje kip was weer n keer best lekker. Met sriracha en aïoli.
Nu nougat uit Korea en thee.
Vanavond Koreaanse noodles met kaasschnitzel
Lekkerquote:Op donderdag 18 juli 2019 16:20 schreef Karzai het volgende:
vanavond kofte met turks brood en griekse salade
Heb de bloemkool net op. Verrassend lekkerquote:Op donderdag 18 juli 2019 12:55 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch een bloemkooltje in roosjes gesneden, en omgeschept met olijfolie, (hot) zoete chilisaus, sambal oelek, beetje citroensap, peper en zout,
daarna 30 minuten in de oven op 220 graden.
Ik eet zelden bloemkool, vooral omdat ik gekookte bloemkool zo smerig vind en er vroeger geen variant van op tafel kwam. Maar dit was meer dan lekker!
En nu is het op.
[ afbeelding ]
Wat leuk!!quote:Op donderdag 18 juli 2019 18:23 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb de bloemkool net op. Verrassend lekker
Tnx voor het receptje. Oh en mijn vriezer weer ietsjes leger want was diepvriesbloemkool
Hmm herkenbaar... ik eet echt te weinig voor dat soort restaurants.quote:Op donderdag 18 juli 2019 20:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Het werd de wereldrestaurant.
Gegeten: oesters, krabbenpoten, st jacobschelpen, gamba's, garnalen met salade, halve haring.
Van de lavagrill een t bone steak
Wok wat groente en gamba's
Van het kant en klaren warme buffet, wat patatten, witlof, garnalen beslag, kippenpootje, bitterbal, gemarineerde chamipignons, stukje pekingeend.
Van alles een beetje hoor maar ik wil altijd alles proeven maar er is te veel
Dan kan Jeroen toch op die hont letten?quote:Op vrijdag 19 juli 2019 20:43 schreef mascara-klodder het volgende:
Oehhhh, ik wil eigenlijk naar festival tegenover me om daar iets smerigs vets te eten en bier uit plastic te drinken.
Maar ja, ik heb een hont en ondanks dat ik hoofdtelefoon heb voor haar mogen er geen Teckels in.
Dus Jeroen en ik eten tonijnsalade nu terwijl we van de bank af bonken
#Westerpop
De hont heet Jeroen.quote:Op vrijdag 19 juli 2019 20:50 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dan kan Jeroen toch op die hont letten?
Jeroenquote:Op vrijdag 19 juli 2019 21:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[ afbeelding ]
Jeroen denkt vooral: damzzzzz dat zijn veel enkels waar ik in zou kunnen bijten
En dat dan later in dit topic postenquote:Op vrijdag 19 juli 2019 21:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[ afbeelding ]
Jeroen denkt vooral: damzzzzz dat zijn veel enkels waar ik in zou kunnen bijten
Jullie hebben tenminste meesterlijke biefstukken daar.quote:Op zaterdag 20 juli 2019 03:04 schreef flipsen het volgende:
Italiaanse bol met de volgende laagjes:
Finlandia (in NL ook verkrijgbaar? Soort Filadelphia)
Walnoten, veel!
Blaadjes basilicum, veeeel!!
Plak kaas (kaas voor brood is een probleem in Argentinie, je hebt de keuze uit plastic, plastic en plastic. Gelukkig nu een redelijk kaaswinkeltje gevonden)
Plak beenham (lol, spaanse autocorrect maakt er Beckham van )
3 schijven tomaat
Nog een plak kaas
Honingmosterdsausje uit een flesje
Fuck, dat was lekker! En een glas cola erbij, had al weken geen cola meer gedronken, dan is het extra lekker.
Verder veel groenten gekocht voor de komende dagen
als je er één post van maakt kan dat bestquote:Op zaterdag 20 juli 2019 13:54 schreef SVW6. het volgende:
Vanochtend laatste beetje Surinaamse roti gegeten dat ik nog over had (had mijn moeder gemaakt). Van middag de laatste paar aardbeien want enkelen begonnen al te bederven.
Vanavond ga ik 2,5 liter groentesoep maken. Is het nog toegestaan om een fototopic te maken met alle ingrediënten, hoe je het klaarmaakt enz.? (kon dat soort topics niet meer vinden)
Ik vind het prima. Maak sowieso foto's.quote:Op zaterdag 20 juli 2019 14:01 schreef Karzai het volgende:
[..]
als je er één post van maakt kan dat best
Klopt, maar we eten echt niet iedere dag biefstuk Sterker nog, thuis eten we eigenlijk nooit biefstuk, alleen als we uit eten gaan, of bij een asado (barbecue)quote:Op zaterdag 20 juli 2019 10:32 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Jullie hebben tenminste meesterlijke biefstukken daar.
Ik gooi alles in de operningspost. Ingrediènten en hoe ik het klaarmaak. Hier aan de kust is het heerlijk oud-Holland grafweer.quote:
quote:Op zaterdag 20 juli 2019 15:07 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Ik gooi alles in de operningspost. Ingrediènten en hoe ik het klaarmaak. Hier aan de kust is het heerlijk oud-Holland grafweer.
Het is overigens een recept van de familie van @:praadje
Is ook niet aan te raden. Elke dag biefstuk is slecht voor de gewrichtjes.quote:Op zaterdag 20 juli 2019 14:50 schreef flipsen het volgende:
[..]
Klopt, maar we eten echt niet iedere dag biefstuk Sterker nog, thuis eten we eigenlijk nooit biefstuk, alleen als we uit eten gaan, of bij een asado (barbecue)
On topic: kop koffie met een bak muesli
En anders maak je je eigen groentesoep-topic aan in CULquote:Op zaterdag 20 juli 2019 14:07 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Ik vind het prima. Maak sowieso foto's.
Soep = klaar en topic komtquote:Op zaterdag 20 juli 2019 17:54 schreef maily het volgende:
[..]
En anders maak je je eigen groentesoep-topic aan in CUL
En een linkje hier.quote:
CUL / Hollandse groentesoep met gehaktballetjesquote:Op zaterdag 20 juli 2019 18:13 schreef maily het volgende:
[..]
En een linkje hier.
OT: wit wijntje, restje kroepoek, straks vleesfondue.
Klinkt heel lekker eigenlijk.quote:Op zaterdag 20 juli 2019 20:55 schreef flipsen het volgende:
Uiteindelijk werd het hier een vegetarische lasagne, waar ik hoge ogen mee gooide bij vrouw lief Was wel een takkewerk, want de verse spinazie hier, die is iets té vers. Als in, met kluit en al uit de grond getrokken ofzo, vol aarde en je moet dus echt alle blaadjes er zelf maar even afhalen. En 3x wassen Verder laagje van een pasta van linzen en kidneybeans, met wat olijfolie, zout en peper in de blender. Ook nog wat noten toegevoegd, parmezaanse kaas en gewoon kant-en-klare lasagnevellen. Erg goed gelukt
Lekker.quote:Op zondag 21 juli 2019 12:54 schreef Sicstus het volgende:
brunch
taco's/wraps met hummus, salade, makreel, rode uitjes en sriracha
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 21 juli 2019 21:52 schreef marc0871 het volgende:
Nog maar weer eens Vietnamese loempia's gemaakt.
[ afbeelding ] X2
Samen met een chilisausje van Go-Tan.
Ziet er goed uit man.quote:Op zondag 21 juli 2019 21:52 schreef marc0871 het volgende:
Nog maar weer eens Vietnamese loempia's gemaakt.
[ afbeelding ] X2
Samen met een chilisausje van Go-Tan.
Lekker. Eetsmakelijk alvast.quote:Op maandag 22 juli 2019 16:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
ja hiero
https://www.tokobersamaamsterdam.nl/
Inderdaad een aanrader.quote:Op maandag 22 juli 2019 16:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
ja hiero
https://www.tokobersamaamsterdam.nl/
M.u.v. de aardbeien is de rest wel vooral de Zamlquote:Op maandag 22 juli 2019 19:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Geen zin om te koken dus hapjes enzo. Hadden al carpaccio op, daarna dit:
[ afbeelding ]
Even later stokbrood met brie en warme grillworst met kaas.
En ligt nog veel meer lekkers in de koelkast waaronder rivierkreeftjes en de rest van de vis en kaasjes
@:borisz beterschap!
Ik had spaghetti, met een zelfgemaakte pastasaus.quote:
Die zijn allemaal kut. Ping en klaar ook.quote:Op maandag 22 juli 2019 18:49 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Het vult, en dat is even het belangrijkste. .
/Ziekzwakmisselijk
Lol, ik las "Fanta en foute stengels"quote:
Wat is het 3e ding vanaf boven?quote:Op maandag 22 juli 2019 19:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Geen zin om te koken dus hapjes enzo. Hadden al carpaccio op, daarna dit:
[ afbeelding ]
Even later stokbrood met brie en warme grillworst met kaas.
En ligt nog veel meer lekkers in de koelkast waaronder rivierkreeftjes en de rest van de vis en kaasjes
@:borisz beterschap!
quote:Op dinsdag 23 juli 2019 03:05 schreef flipsen het volgende:
[..]
Lol, ik las "Fanta en foute stengels"
Makreelquote:Op dinsdag 23 juli 2019 03:06 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Wat is het 3e ding vanaf boven?
Kaas, aardbeien, ???, Komkommer in tzatziki?
Lekker.quote:Op dinsdag 23 juli 2019 06:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Makreel
Wilde je nog een berichtje sturen. Dit account of de andere?
Ik vind het voor de hoeveelheid tijd die je er in moet steken nog best aardig smaken.quote:Op maandag 22 juli 2019 18:49 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Het vult, en dat is even het belangrijkste. .
/Ziekzwakmisselijk
Dankzij jouw post net sushi besteld.quote:Op dinsdag 23 juli 2019 03:37 schreef Mariocash het volgende:
Oude pic, maar ik heb hetzelfde menu vandaag besteld:
[ afbeelding ]
Dat klinkt geweldig!quote:Op dinsdag 23 juli 2019 17:15 schreef Gia het volgende:
Stoofpotje van rundvlees, pruimen uit eigen tuin, verse groenten (wortel, ui, prei), kruiden en aardappelen.
Bijna klaar en het ruikt lekker!
Lekker!quote:Op dinsdag 23 juli 2019 16:33 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Dankzij jouw post net sushi besteld.
Salade klinkt heerlijk, maar ik lust geen lamsvlees. Hou ook niet van shoarma.quote:Op dinsdag 23 juli 2019 17:40 schreef golfer het volgende:
Aubergine en courgette gekruid en gegrild, komkommer, lente-ui en mango gesneden. Oosters sausje gemaakt. Alles bij elkaar assembleren tot een salade en dan gemarineerde lamskoteletten grillen voor erbij.
Ziet er heerlijk uit AIVD!quote:Op dinsdag 23 juli 2019 19:39 schreef realAIVD het volgende:
Vandaag eindelijk zelf gimbap gemaakt!
(Gimbap is de Koreaanse versie van sushi, er zijn veel varianten, het is niet zo zeer op rauwe vis gebaseerd, maar vaker op vlees en groenten. Verder wordt de rijst niet met azijn en suiker aangemaakt, maar meestal met zout en sesamolie)
Ik heb dus de rijst (na het koken in de rijstkoker, lekker makkelijk!) aangemaakt met zout en sesamolie.
en ik heb 5 verschillende zaken als vulling klaargezet, in dit geval:
- gochujang gehakt (geruld runder-gehakt met gochujang, gochugaru, sojasaus, honing)
- wortel (julienne)
- komkommer (dunne sticks)
- cheddar smeltkaas (dunne reepjes)
- surimi (een beetje uit elkaar getrokken)
alle vullingen op een rijtje:
[ afbeelding ]
Niet teveel rijst op een heel vel nori en dan alle vullingen stapelen
(en ja, ik heb wel zo'n sushi-matje waarmee je dit soort rollen kunt rollen, maar ik heb het dit keer gewoon met de hand gedaan, dat gaat ook prima )
[ afbeelding ]
En dan aan tafel (ik at vandaag in m'n eentje en dit was iets minder dan de helft van hetgeen ik gemaakt heb)
[ afbeelding ]
Ik heb lekker gegeten, morgen nog eens, maar dan met spicy tuna ipv het gochujang-gehakt (omdat die laatste nu op is)
Al met al is het wel gemakkelijk eten om met dit hittegolf-weer te bereiden,
veel minder werk dan ik in m'n hoofd had! (en lekker)
Thanks! Het was ook lekker (en ook erg makkelijk om te maken), ben benieuwd naar de versie met tonijn uit blik die ik morgen ga makenquote:
Woon je in (buurt) Zuid Holland? Zo ja, mag ik een keer bij je komen eten? Die kimbap ziet er echt fantastisch lekker uit!quote:Op dinsdag 23 juli 2019 20:18 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Thanks! Het was ook lekker (en ook erg makkelijk om te maken), ben benieuwd naar de versie met tonijn uit blik die ik morgen ga maken
Haha, dank!quote:Op woensdag 24 juli 2019 09:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Woon je in (buurt) Zuid Holland? Zo ja, mag ik een keer bij je komen eten? Die kimbap ziet er echt fantastisch lekker uit!
Idd niet duur. Sla em op voor vanavondquote:Op woensdag 24 juli 2019 09:45 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Haha, dank!
En helaas, maar dit is zooo makkelijk om zelf te maken: de rijst plakt veel minder dan bij sushi omdat het is aangemaakt met sesamolie (dus makkelijk over het nori-vel te verdelen).
Eigenlijk doet mijn rijstkokertje het enige lastige klusje (rijst met korte korrel koken), en die doet dat perfect.
En het is ook prima met de hand te rollen, dus geen gedoe met een matje!
extra bonuspunt: de ingrediënten zijn ook makkelijk verkrijgbaar en veel goedkoper dan de gemiddelde sushi.
vanavond maak ik gimbap met ipv gehakt wat tonijn uit blik (die maak ik aan met gochujang, ketchup en honing).
Nu al zin in!
Maar nu eerst nog meer koffie
Oooh, dat klinkt ook superlekker!quote:Op woensdag 24 juli 2019 09:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Idd niet duur. Sla em op voor vanavond
Ik had gisteravond jjolmyeon (koude noodles van aardappel) en vandaag dit ook als lunch. Heerlijk verfrissend, ook al is het een beetje pittig.
Jep dat is een goede daarvoorquote:Op woensdag 24 juli 2019 10:13 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oooh, dat klinkt ook superlekker!
Ik ken dat gerecht wel maar heb het zelf nooit gemaakt, gebruik je als noodle iets als dit? https://www.orientalwebsh(...)tato-vermicelli-500g
On topic:
straks lunchen met een stukje gerookte kip, wat puntpaprika's en een dipsausje
quote:Op donderdag 25 juli 2019 20:17 schreef J.Caesar het volgende:
06:00 6 volkoren boterhammen met
09:00 kwark
11:00 4 eieren
12:00 6 volkoren boterhammen met kipfilet
14:00 Kipfilet
17:00 eiwitshake
19:00 Pasta carbonara
20:00 handje noten
Op naar de 4000 KCal
Normaal zou ik daar een moord voor doenquote:Op donderdag 25 juli 2019 23:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Whopper kaas en kleine twister friet.
Ik ookquote:Op donderdag 25 juli 2019 23:07 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Normaal zou ik daar een moord voor doen
Jum!!quote:Op donderdag 25 juli 2019 23:10 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heel de avond al aan de reine claude aangevuld met Spa rood hier
Het is warm en klef hierquote:Op vrijdag 26 juli 2019 18:10 schreef mascara-klodder het volgende:
Richting Rotterdam. Eet daar wel wat in de stad. Ondertussen veeeel water aan het drinken.
Poeh knap hoor zo in de hete keuken staan hiervoor.quote:Op vrijdag 26 juli 2019 20:28 schreef stokj het volgende:
Gebakken aardappelschijfjes met broccoli in kaassaus en een stuk gebakken zalm met ravigottesaus en een glas water.
Achja voordat ik het wist was het uur voorbij, was wel warm maar wel te doen.quote:Op vrijdag 26 juli 2019 20:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Poeh knap hoor zo in de hete keuken staan hiervoor.
Ik heb bij Amazing Oriental gegeten; Tom Kha Kai soep en Gado Gado.
Lekker! Veel plezierquote:Op zaterdag 27 juli 2019 08:33 schreef realAIVD het volgende:
Gisteravond 2 varianten gimbap gemaakt voor vriendje, die vond het ook heerlijk.
Vanavond gaan we lekker naar de Afgaan, ik gok dat het kabuli puloa, kobida kebab en een schaal mantu zal worden
Gegoogled, ziet er lekker uit . Ga ik ook eens maken.quote:
Het is ontzettend lekker en ook simpel, snel en gezond. Echt comfort food ook.quote:Op zaterdag 27 juli 2019 20:46 schreef Samzz het volgende:
[..]
Gegoogled, ziet er lekker uit . Ga ik ook eens maken.
Wat toevallig. Ik ookquote:
quote:Op zaterdag 27 juli 2019 21:19 schreef borisz het volgende:
[..]
Wat toevallig. Ik ook
En nu een Tripel Karmeliet
quote:Op zaterdag 27 juli 2019 22:23 schreef uniekhoorn het volgende:
Bij van der Valk. Voorgerecht was kalfsmuis met parmaham. Hoofd was mosselen, brood, friet, 3 sausje, warme groenten, salade. Na Fryske kofje (koffie, Berenburg, slagroom, dumkes, geroosterde sukerbole)
Wat had je? Fijn dat je bent opgeknapt.quote:
Heerlijk allemaal! Wat hadden de mosselen voor bouillon? Met knoflookroom vind ik zo lekker.quote:Op zaterdag 27 juli 2019 22:23 schreef uniekhoorn het volgende:
Bij van der Valk. Voorgerecht was kalfsmuis met parmaham. Hoofd was mosselen, brood, friet, 3 sausje, warme groenten, salade. Na Fryske kofje (koffie, Berenburg, slagroom, dumkes, geroosterde sukerbole)
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 28 juli 2019 10:09 schreef Uhmmpie het volgende:
Beschuitbolletje hummus tomaat met een plakje kaas.
En een kop koffieLol @ de spoilerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
vooral die warme groenten lijken mij verrukelijkquote:Op zaterdag 27 juli 2019 23:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk allemaal! Wat hadden de mosselen voor bouillon? Met knoflookroom vind ik zo lekker.
Ook al vries ik hier mijn ballen eraf, gazpacho is altijd lekker!quote:
Wel met beetje room.quote:Op zaterdag 27 juli 2019 23:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk allemaal! Wat hadden de mosselen voor bouillon? Met knoflookroom vind ik zo lekker.
Lekker!quote:Op zondag 28 juli 2019 18:49 schreef mascara-klodder het volgende:
Vispizza besteld bij de Italiaan, erg lekker! Cola erbij
Ook lekkerquote:Op zondag 28 juli 2019 20:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker!
Ik ben er maar blijven zitten. Pizza met buffelmozzarella en parmaham. Goh wat lekker zeg.
Nee hoor, gewoon thuisquote:Op zondag 28 juli 2019 22:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Heerlijk Sicstus Ben je in Duitsland?
quote:
Ziet er goed uitquote:Op maandag 29 juli 2019 07:15 schreef borisz het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Jou foto. Ik leen hem alleen even voor hier . Ik moest de mijne nu uploaden.
Dat. Veel koffie.quote:
quote:Op zondag 28 juli 2019 21:13 schreef Sicstus het volgende:
Zo...korte metten gemaakt.
#viesdik
[ afbeelding ]
Ziet er heel lekker uit!quote:Op maandag 29 juli 2019 07:15 schreef borisz het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Jou foto. Ik leen hem alleen even voor hier . Ik moest de mijne nu uploaden.
Geen probleemquote:Op maandag 29 juli 2019 07:15 schreef borisz het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Jou foto. Ik leen hem alleen even voor hier . Ik moest de mijne nu uploaden.
Recept? Of gewoon dat alles met in een taartvorm gooien?quote:Op maandag 29 juli 2019 18:18 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Groententaart, broccoli, bloemkool, prei, spinazie, ei, geitenkaas, jonge kaas en bladerdeeg.. Mjum!
Ik vind broccoli ook een beetje gek klinkenquote:Op maandag 29 juli 2019 17:50 schreef Sunshine1982 het volgende:
Verse champignonsoep. Bij de suggesties stonden broccoli, hamblokjes en maïs als extra toevoeging naast de champignons en bieslook. Geen idee of het lekker is, ga ik zo meteen weten
Edit: broccoli zou ik er niet zo snel meer in doen, maar voor het gezonde is het wel fijn. Dubbel dus.
Stond op zo'n Honig pakje. Nou ja, ook weer geprobeerdquote:Op maandag 29 juli 2019 18:28 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik vind broccoli ook een beetje gek klinken
Ham/mais... mja...
Meestal gooi ik er gewoon extra veel champignons in
Vaak incl zo’n doosje gemengde paddestoelen voor de variatie.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |