Je kocht iets groens en het bleek selderij te zijn?quote:Op dinsdag 16 juli 2019 20:41 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Met rode ui, puntpaprika en iets wat bleek selderij met een blik tomaten.
Ah, dat had ik ook nog gedaan jaquote:Op dinsdag 16 juli 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb het al vaker gemaakt.
Ik had er nog een beetje geraspte Parmezaanse kaas overheen gestrooid.
Vorige week 2 pakjes gekocht?quote:Op dinsdag 16 juli 2019 20:41 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Met rode ui, puntpaprika en iets wat bleek selderij met een blik tomaten.
? Nu ben je jonger dan vroeger?quote:Op woensdag 17 juli 2019 12:04 schreef stokj het volgende:
[..]
Ik heb het geprobeerd toen ik ouder was, maar het lukt gewoon niet
Hier ook pasta vanavond denk, Carbonara dan. Net kopje soep opquote:Op woensdag 17 juli 2019 12:35 schreef SVW6. het volgende:
Vanavond pasta. Sambal oelek erbij. Misschien straks een bak Hollandse aardbeien maar heb nog geen trek )sowieso)nog niks gegeten.
Oeh, hoe wittechocoladeachtig smaakt dat?quote:Op woensdag 17 juli 2019 15:55 schreef bloodymary1 het volgende:
Glaasje witte chocolademelk van de Jumbo.
Heel erg lekker. Als een Galakreep.quote:Op woensdag 17 juli 2019 15:57 schreef minilot het volgende:
[..]
Oeh, hoe wittechocoladeachtig smaakt dat?
Het was lekker, en die krielaardappeltjes bevallen erg goedquote:Op woensdag 17 juli 2019 08:17 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond aan de vroege kant eten: nog eens duiveltjesvlees uit de slowcooker, gestoomde krielaardappeltjes in de schil en ovengroenten (broccoli, pompoen, rode spitskool)
Lekker!! Ziet er goed uitquote:Op woensdag 17 juli 2019 20:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Het was lekker, en die krielaardappeltjes bevallen erg goed![]()
[ afbeelding ]
Jij met je handjes altijdquote:Op woensdag 17 juli 2019 21:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker!! Ziet er goed uit
Ik had als toetje bosbesyoghurt met handje hagelslag en neem nu een kop thee met nougat.
quote:
O jaquote:Op woensdag 17 juli 2019 21:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja anders denk je misschien dat ik er een heel pak in gooi ofzo
Lekker! Alledrie voor jou?quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:57 schreef maily het volgende:
Drie pizza's gemaakt op Souq brood
[ afbeelding ]
Afgebakken:
[ afbeelding ]
quote:
Ziet er goed uit! Goed idee!quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:57 schreef maily het volgende:
Drie pizza's gemaakt op Souq brood
[ afbeelding ]
Afgebakken:
[ afbeelding ]
Wij hadden een beetje Mutti doppio tomatenpuree (tube) erop gesmeerd en geen tomaten erop gelegd. Korst was knapperig en midden bodem gewoon zacht.quote:Op donderdag 18 juli 2019 10:42 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Goed idee!![]()
Dat Libanese brood wordt snel knapperig bij verwarmen, maar zit dat met het deel waar de saus/het beleg op zit, wordt dat ook knapeprig of blijft dat zacht?
Oke, dank! Vind het fijn om vast te weten hoe het uit gaat pakken,quote:Op donderdag 18 juli 2019 11:04 schreef maily het volgende:
[..]
Wij hadden een beetje Mutti doppio tomatenpuree (tube) erop gesmeerd en geen tomaten erop gelegd. Korst was knapperig en midden bodem gewoon zacht.
Dat ziet er goed uit zeg!quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:57 schreef maily het volgende:
Drie pizza's gemaakt op Souq brood
[ afbeelding ]
Afgebakken:
[ afbeelding ]
We hadden de bodems niet van te voren afgebakken trouwensquote:Op donderdag 18 juli 2019 11:11 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oke, dank! Vind het fijn om vast te weten hoe het uit gaat pakken,
heb het voor volgende week vast als lunchidee neergezet!![]()
(en ik denk dat een Libanees brood beleggen als flammkuche ook een leuk voorgerecht kan opleveren, maar dat is voor een andere keer)
Dat zou ik ook niet hebben gedaan!quote:Op donderdag 18 juli 2019 12:07 schreef maily het volgende:
[..]
We hadden de bodems niet van te voren afgebakken trouwens
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |