abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 14:56:15 #1
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083081
registreer om deze reclame te verbergen
TNQOwkp.jpg

VAN UW ESF-VERSLAGGEEFSTERS

Zaterdag 6 april was het dan zo ver. EIC-dag, Eurovision in Concert in AFAS. Wij mochten namens FOK! en het songfestivalforum alhier weer als pers aanwezig zijn om kandidaten te interviewen in de middag. Dank daarvoor, team EIC!

Om 10.45 uur bij carpool De Meern afgesproken en op naar Amsterdam voor de persmiddag en concert. We hadden een kamer geboekt in het Jaz Hotel (naast Ziggo Dome). Dat was best een kek kamertje!

cLOuM7k.jpg

Meteen door naar AFAS, de persregistratie zou om 12.15 uur beginnen. Daar aangekomen bleek er al heel veel pers aanwezig:

c5EfVmV.jpg

Eenmaal binnen heette Cornald Maas de pers welkom. Hierna was er een korte boekpresentatie van "Een leven lang geleden", de biografie over Getty Kaspers, geschreven door Dave Boomkens. Echter toen Cornald Getty op het podium wilde roepen was ze kwijt. :D Cornald "Getty...? Getty where are you? Are you in heaven singing Ding-a-Dong? *pers grinnikt* Maar daar was ze dan gelukkig!

Gu8sp0e.jpg

Daarna kwamen de kandidaten ťťn voor ťťn naar het podium en toen zij er allemaal stonden werden ze welkom geheten door Femke Halsema. Meer foto's hiervan komen verderop in dit topic, van de camera van Cee!

Toen was het tijd voor de interviews. Wij stonden expres al heel dichtbij de tafel met daarop het bordje 'Netherlands', echter hoorden we al meteen dat de buitenlandse pers voorrang zou krijgen van AvroTros. Geheel begrijpelijk ook wel, zij hebben er ver voor gereisd. Wiwi William mocht als eerste (hoe kan het ook anders.. _O- ) De meneer van AvroTros zei "Ga maar even lekker een rondje lopen en andere interviews doen, dan kijken we straks wel of we er nog Nederlandse pers aan toe kunnen voegen, maar dat duurt echt nog wel even".

We besloten direct op zoek te gaan naar Serhat. Om de zenuwen een beetje te kalmeren hadden we een zachte landing nodig zeg maar. Ome Serhat is lief, dat zagen we zo. De interviewer voor ons stelde ťťn vraag en Serhat antwoordde daar ongeveer veertien minuten lang op.. dus we wisten al een beetje waar we aan toe waren. Toen mochten wij!

INTERVIEW SERHAT
"Hallo Serhat wij z-..."
"OHHHH BEAUTIFUL LADIES!!!!"
*uw verslaggeefsters giebelen schaapachtig*
"Hallo Serhat, je bent terug op het Eurovisie. Wat is de reden dat je dit voor de tweede keer doet?"
"ZIJN JULLIE ER BLIJ MEE"
"Ja! Heel blij!"
*Serhat giebelt schaapachtig*
"Even heel eerlijk, na mijn deelname van 2016 had ik niet de intentie om het nog eens te doen. Maar, de hele ervaring was erg leuk, heb er erg van genoten. En toen kwam de vraag dit keer, en ik dacht 'misschien is mijn missie nog niet volbracht'.
"En je missie is de finale natuurlijk!"
*Serhat lacht heel hard*
"Wij denken dat je de finale wel gaat halen."
* Serhat lacht nog harder*
"YOU THINK SO????"
"Ja met je laatste startplaats in de halve finale.. we denken het wel"
"Dankjewel!"
"Serhat wat doe je in Tel Aviv om te voorkomen dat je te zenuwachtig wordt"
"Er is een klein verschil tussen de andere deelnemers aan het ESF en ik. Ik sta al meer dan 20 jaar op diverse podia en op televisie, die ervaring daarmee helpt heel veel. Ik ben nooit nerveus."
"Heb je wat advies voor de andere deelnemers die misschien wel zenuwachtig zijn of worden?"
"Nerveus zijn is heel normaal. Toen ik 19 of 20 was, was ik ook heel nerveus. Dat is echt heel normaal. Je hebt levenservaring nodig, en dat heb ik nu. Ik heb veel concerten gedaan, veel tv-shows, veel interviews, en dat is een voordeel voor me nu. Ik kan me ontspannen en ervan genieten. Je moet er kalm tegenaan kijken, je moet positief zijn, je moet ervan genieten. Als jij positief bent op het podium en ervan geniet, krijgt het publiek hetzelfde gevoel. Doe niet alsof, imiteer niemand, wees gewoon jezelf. Dat is ook waar mijn lied over gaat. Het is mijn levensmotto, Say Na Na Na, ik heb het lied zelf geschreven, ik wil alleen maar positiviteit geven aan de mensen. De wereld gaat helaas niet zo heel lekker, er zijn zo veel problemen, over de hele wereld. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze niet alleen zijn. Dat er altijd iemand is die je kunt bellen, iemand die jou kan kalmeren en geruststellen, iemand die je wat advies kan geven zodat je weer van het leven kunt genieten. Het leven is een geschenk, laten we het vieren! Het is eigenlijk heel makkelijk."
"Ik wil eigenlijk dat jij onze goeroe wordt".
*Serhat lacht heel hard*
"Dat is een groot compliment, bedankt".
"Neem je iemand mee, familie of vrienden, naar Tel Aviv voor support?"
"Alleen mijn geliefde zus. Zij woont in MŁnchen trouwens. Zij zal de laatste week naar Tel Aviv komen om bij mij te zijn. Verder mijn geliefde team. Mijn team werkt al 10-15 jaar voor me. Zij zijn dus ook als familie."
"Mag je zus ook in de greenroom bij je zitten straks?"
"Ik weet het niet! Hoeveel mensen mogen daar? Ik hoop het, ze zou het geweldig vinden!"
"Gaan we gedeeltes van je videoclip terugzien op het podium in Tel Aviv? Het is heel kleurrijk met veel dansers."
"Het is niet heel makkelijk, want zoals je weet mogen er maar 6 mensen op het podium. Ik zal mijn backing vocals op het podium hebben, drie dames en twee heren. Maar we kunnen niet brengen wat we in de video brachten met vijftig mensen, het was een enorme videoproductie. Maar de vibe zal hetzelfde zijn, ik wil blijheid brengen en warmte. En kleur. Dit is eigenlijk wat we allemaal nodig hebben. Daarom denk ik zelf dat het heel goed zal werken. Het is ook een sterk lied, het staat al in veel landen in de charts, van Nieuw Zeeland tot Mexico!"
"Je hebt op ons forum ook best veel fans. Je bent een legende. We willen dat je naar de finale gaat."
"Ik hoop dat die mensen vanavond allemaal naar het concert komen!"
"Mogen we met je op de foto?"
"NATUURLIJK NATUURLIJK"

(Het werd iets meer dan 1 foto, zijn manager bleef maar plaatjes schieten. Hieronder twee van de honderdachtenveertig.)

JBYQBVC.jpg
YIPSl5W.jpg

En dan wil Serhat ook nog even zelf iets tegen jullie zeggen:


Okť, de kop is eraf! We zijn nu nog veel meer Serhat-fan dan eerst!
Wie nu? Even stiekem weer bij Duncan kijken. De AvroTros meneer zegt dat we gerust nog een aantal andere interviews kunnen doen. Goed, dan op naar Litouwen, Jurijus, die zit net even alleen.

INTERVIEW JURIJUS
"Hoi Jurijus. Jij hebt al ervaring met het Eurovisiepodium (hij is twee keer als backing vocal mee geweest) maakt dat het voor jou wat makkelijker?"
"Zeker, want ik weet al wat ik kan verwachten."
"Ook als je de vorige keren backing vocal was en nu de hoofdrol hebt?"
"Ja, ik ben heel kalm nu. En ik ga zo kalm als nu blijven, gedurende de hele tijd van het ESF. De ervaring die ik er al mee heb is onbetaalbaar".
(Ik denk tenminste dat hij hier onbetaalbaar zei, maar op dit moment beginnen de vier Poolse dames hťťl hard een stukje van hun lied te zingen vlakbij..)
"Wat vind je het leukst aan het Eurovisie, wat maakte dat je nu zelf meedoet?"
"De vorige twee keren was ik alleen backing, en er was altijd het.. vuur.. dat ik wist dat ik mťťr kon. Ik kan de frontman zijn. Maar in die tijd was ik nog een beetje bang, ik geloofde niet zo in mezelf. En met dit lied wil ik mensen aanmoedigen om gewoon te doen wat ze willen en waar ze van houden. En stůp met het luisteren naar haters en nee-zeggers. Ga er gewoon voor. Want ik deed het ook, ik weet dat het mogelijk is".
"Je rent met de leeuwen".
"Exact!"
"Je werkt in voor een IT-bedrijf. Hoe reageerden je collega's dat je aan het Songfestival mee gaat doen?"
"Ze reageerden daar echt heel tof op! Ja echt heel tof. Het wordt wel steeds moeilijker om een balans te vinden tussen mijn IT-werk en een carriŤre als zanger. Uiteraard komt het zingen eerst."
"Wat is je favoriete lied van de andere deelnemers? Gewoon even niet letten op de bookmakers, gewoon je eigen smaak".
"Ik heb eerlijk gezegd nog niet eens naar alle nummers geluisterd... maar ik vind het Oostenrijkse meisje heel leuk."
"Het meisje of het lied..?"
"ALLEBEI! HAHAHAHAHA!"
*we lachen alledrie heel hard om z'n ietwat geschokte hoofd nadat hij dit zei*
"Misschien kan je een duet met haar doen"
"Jaaaa wie weet!"
"Neem je familie of vrienden mee naar Tel Aviv voor support?"
"Helaas niet. Alleen mijn team, om het zo professioneel mogelijk te houden. Als ik familie mee zou nemen zou dat stress voor me creŽren, dus hoe leuk het ook zou zijn als ze er zouden zijn, eigenlijk hou ik ervan om alleen te zijn als ik zulke dingen doe. Maar ik ben niet alleen, ik ben nu met jullie prachtige dames."
*uw verslaggeefsters giebelen wederům schaapachtig*
"We zullen vanavond voor je juichen!"
"Niiiiiiiice!"
"We waren gisteren aan het whatsappen naar elkaar dat jouw lied 'run with the lions' heet en dat wij allebei Leeuw als sterrenbeeld zijn dus eh..."
"Dat is een teken!"
"OMG we zijn aan het fangirlen nu. Sorry."
*Jurijus lacht heel hard*
"Dat is goed!"
"Kijk je weleens naar Youtube reactievideo's?"
"Ja! Vooral grappig om te luisteren naar hoe ze mijn naam uitspreken. Juri. Jurijus."
"Keek je op jongere leeftijd ook al naar het Eurovisie?"
"Zeker. Het was echt een familieding. Lekker samen naar het songfestival kijken. Dat is wat het songfestival gewoon echt heel goed doet, het brengt mensen en families samen."

wXHyaDY.jpg

Hier hadden we ook een filmpje maar Greys fucked it up door pas in de laatste seconde van z'n speech op record te drukken :')

Bedankt Jur. Even checken of we al aan de beurt zijn bij Duncan. De AvroTros meneer zegt nee, dat duurt nog wel even, maar ik hou jullie in de gaten, het komt goed!

Oh wacht daar is Matt! MATTTTTTTTTT. Hi. Hoi. Hihi.
Zeg even wat tegen onze forummers!


"Bedankt Matt. Ik heb het Waylonshirt bij me dat je vorig jaar in Lissabon al van ons zou krijgen, maar dat geven we je straks, we moeten nu even snel door, zien je zo!" (Nooit meer gezien, de hele dag en avond met dat kloteshirt rondgelopen.)

Okť wie nu. Griekenland! Daar is het nu niet zo druk.

INTERVIEW GRIEKENLAND
"Hallo! Allereerst, je lied 'Better Love', hoe kwam dat tot stand?"
"Bedoel je de inspiratie erachter?"
"Ja!"
"Het lied heeft voor mij voornamelijk te maken met sociale normen, en het niet volgen van die sociale normen. Het omarmen van je ware zelf. Pure eerlijkheid. En dat als je die liefde voor jezelf tot stand weet te brengen dan kan je dat meenemen in je relaties met andere mensen. En ik wilde vooral een lied dat heel hoopvol is. Een lied met een sterke hoopvolle boodschap. Het is een enorm podium. Je zingt voor honderden miljoenen mensen. Ik wilde niet een eh... hoe zeg je dat... persoonlijk liedje, ik wil echt iets delen met de wereld. Het is universeel. Een universele reis om de hogere staat van liefde te vinden, je ervan bewust zijn dat je beter verdient, we verdienen allemaal beter."
*Polen begint weer hťťl hard te zingen*
"Griekenland heeft de artiest intern gekozen. Hoe kwamen ze bij jou? Je woont toch in Canada?"
"Ik ben geboren en opgegroeid in Canada, ik woon nu al vele jaren in Griekenland. Ik had totaal niet verwacht dat ik dit voorstel zou krijgen, ze hebben me gebeld en Dimitri, het hoofd van het Griekse team dit jaar, belde en zei dat hij iets aan me wilde voorstellen. Of we bij elkaar konden komen. Het was ergens in november en ik dacht dat het misschien over een Kerstconcert ofzo zou gaan. Ik wist eigenlijk niet eens dat hij dit jaar met het Eurovisie te maken had dus toen hij dat zei was ik heel verrast. Ook omdat ik mezelf niet echt een voor de hand liggende keuze vond om voor Griekenland uit te komen. Maar ze kenden mijn werk, ze hadden me zien optreden en ze vertrouwen me. En dat is voor mij heel waardevol. Het artistieke vertrouwen dat ze in me hadden. Dat is heel belangrijk voor me om te voelen, dat ik vrijheid krijg omdat mensen me vertrouwen."
"Heb je ook te maken gehad met het idee van de clip, oh trouwens je jurk in de video is zo mooi, ik wil hem".
"HAAHAHAHAAAA bedankt".
"Maar gaan we een soortgelijk iets als de video zien straks op het podium in Tel Aviv?"
"De video is art-pop. Dat wordt de staging absoluut ook. Op het podium wordt het iets meer 'volwassen', het is een soort vervolg op de video zou ik zeggen".
"Hoe ga jij er in Tel Aviv voor zorgen dat je niet te zenuwachtig bent als je moet optreden?"
"Hahahaha! Mediteren! Ja. Mediteren. Dat is het enige dat ik eraan kan doen denk ik".
"Neem je nog iemand mee naar Tel Aviv?"
"Ja, ik neem familie en vrienden mee. Dat is heel waardevol. Ik ben heel blij dat ze meegaan".
"Kijk je weleens naar de youtube reviews van je eigen lied?"
"Ja ik heb er best veel van gezien. En eerlijk gezegd... ik denk dat ik die video's voortaan maar elke ochtend moet gaan kijken. Want ik word er erg blij van en emotioneel. Het is allemaal zo vleiend."

aneSowB.jpg

Ook Katerine wil nog even iets persoonlijk tegen jullie zeggen:


ZOUDEN WE AL AAN DE BEURT ZIJN BIJ DUNCAN?
Even vragen. Nee, nog steeds niet.

Oeh, Michael van de UK zit alleen. Snel.

INTERVIEW MICHAEL - UK
Dit interview werd een bende. Een leuke bende. Het was heel veel lachen en gieren en brullen en hij riep heel snel allemaal half verstaanbare dingen in al z'n enthousiasme. Over falafel en baklava en stroopwafels en oh ja, "me mam and me nan go with me to Tel Aviv!"

Zelfs de foto met Michael werd een bende, want hij was alleen maar aan het hyperen en lachen en wilde armen overal omheen en was erg gezellig. _O-

P6yU9ki.jpg

Oh ja en Mike most ook nog ff wat aan jullie kwijt:


Hallo meneer AvroTros. Word je al gek van ons? Zijn we al aan de beurt? Nee?

OH DAAR IS CORNALD.
Hoi Cornald. Kus kus. Zeg even iets leuks! O+


Intussen was Andy van Eurovoxx aan de beurt bij Duncan. Andy sprak de AvroTros meneer aan dat wij lovely ladies toch echt al eerder aan de beurt waren. ( O+ ) Maar nee, internationale pers eerst.

91r75xZ.jpg

Andy wil trouwens ook ff wat zeggen! :D


Een omroepster roept inmiddels dat het tijd is en iedereen de zaal moet verlaten. We kijken in paniek naar AvroTros meneer. Hij zegt dat we mogen blijven. Drie vragen en een foto.

DUNCAN
"Jaaaa hoi Duncan! Je hebt al zo veel vragen beantwoord dus wij hebben nog even drie vragen voor je. Jouw EP! Kan je daar iets over vertellen, wanneer komt 'ie uit. Want we vinden Arcade natuurlijk een schitterend nummer maar we wi-..."
"Hahahaha! Jullie kijken nķ al uit naar meer! Oh te gek! Het is nog niet bekend wanneer hij uitkomt maar ik zal jullie een nieuwtje vertellen. Zondag vertrek ik naar Stockholm om daar een weekje te schrijven, nog extra. Dus er komt heel veel aan.."
"Komende zondag ga je?"
"Ja! Komende al! Ik ga heel veel schrijven en er komen heel veel toffe dingen aan. Maar in welke vorm en wanneer, daar kan ik nu nog niets over zeggen.."
"Waar je misschien ook nog niets over kunt zeggen is de act, de staging..."
"NEE :D "
"Heb je de act, de staging straks, zelf bedacht?"
"Ja ik heb hem zelf bedacht. Wel met een team uiteraard, want het is zo veel allemaal, zo veel om te bedenken voor zo'n hele grote venue, maar ik heb hem voornamelijk zelf bedacht en toen uitgewerkt met het team".
"En de clip? Het idee van dat onder water en het naakt?"
"Dat kwam ook allemaal uit mijn hoofd. In samenwerking met Paul Bellaart. En Ilse de Lange heeft er aan meegedacht. Echt een brainstormsessie met zijn allen, maar waarin ik wel al meteen zelf het idee had. En dat hebben we uitgewerkt."
"Zou je het niet in ťťn woord kunnen omschrijven....?"
"De clip?"
"Nee de staging. Het gevoel misschien? In ťťn woord?"
"NEE! :D "
* Duncan lacht hard*
"Nou ja dat is ook ťťn woord..."
*We lachen allemaal*
"Nog ťťn vraag, je gaat vanavond natuurlijk optreden, maar jij gaat ook volgende week naar Londen om aan die preparty mee te doen! Wie zijn idee was dat om dat te doen?" (De vorige Nederlandse deelnemers namen alleen deel aan EIC, niet aan de andere pre-parties in andere landen).
"Mijn eigen idee! Want ik vind het heel fijn om daar te staan en te ervaren wat het nou precies is. Want ik heb natuurlijk Eurovision in Concert en als je er dan al twee hebt dan is het ook even heel fijn om even te voelen van hoe is het, met de gekte en de hele dag en alle drukte en vooral de fans natuurlijk! Dat vind ik heel leuk, de echte Eurovision-fans, om die te ontmoeten!"
"Nou wij gaan in elk geval vanavond hťťl hard voor te juichen en je hebt op ons forum.. ken je eigenlijk het songfestivalforum?"
"Ja ik ken het wel, ik heb het wel gezien ja!"
"Je hebt daar in elk geval heel veel fans. Meestal is het bij een inzending een beetje verdeeld, de ene helft vindt het geweldig en de andere helft niet zo, want smaken verschillen, maar als het aan hen ligt win je."
"AHHHHH WAT LIEF!"
"Mogen we ook nog even snel een foto?"
"Ja natuurlijk".

GATy8xy.jpg

Duncan heeft vanmiddag in totaal 48 interviews gegeven, we vragen ons af of hij vanavond tijdens het concert nog wel bij stem zal zijn. :D

Goed, einde persmiddag. De hele ruimte is al leeg maar eerlijk is eerlijk, AvroTros meneer heeft woord gehouden. O+

Even naar de Burger King, dorsttttt!
Eurovoxx Andy ging mee.
RfQq581.jpg

Daarna besloten we even terug te gaan naar het hotel. Even met de niet meer zo piepjonge beentjes omhoog op bed, opladen voor het concert van vanavond! Toen we van de Burger King op weg naar het hotel langs de artiesteningang liepen van AFAS stonden Aoibhin en grazz daar met een groep fans heerlijk te fangirlen. "SIENEKE DAAR IS SIENEKE! Oh daar is Luca!"

Eenmaal in het hotel checkte Greys even heur haar en terwijl we de playlist van het Eurovisie aan hadden riep ze uit de badkamer "Cee, van wie is dit zeiknummer ook alweer?"
"Dat is Rusland..."
"Oh ja :@ Nou dat is ook niks zeg als je er niks bij ziet en het alleen hoort!" Sorry, Sergey.

Na een half uurtje uitpuffen op naar de Grolsch Pub schuin tegenover AFAS om daar diverse andere ESF-ers te treffen. Daar bleek al een ENORME rij te staan voor Eurovision in Concert, om half zes al. Vanaf de ingang helemaal de straat uit en weer terug in een lus. Sommige mensen kwamen vragen 'wat is dit, wat is er in AFAS vanavond?' Eurovisie-artiesten. Hele AFAS is vol vanavond voor Eurovisie-artiesten. "Nťť joh! :D " was de reactie. _O-

rojMQaI.jpg

Tegenover de entree bleek niet iedereen het eens met Songfestival in IsraŽl:

Nhdziaq.jpg

Eenmaal binnen in AFAS kregen we vlaggetjes en een lekker hysterische schuimrubberen stengel die licht gaf in allemaal kleurtjes. Het voorprogramma startte met Sieneke, een vol AFAS brulde mee met Shalalie en de lichtjes-stengels zorgden voor een heerlijk hysterische zingende massa. Sterker nog, Greys kreeg kippenvel. Kippenvel van Sieneke. Jawel...
Daarna verzorgde Justine Pelmelay een medley. Toen Dana International, viva la divaaaaaaaaaaaa! Hierna volgde het hele programma met alle deelnemende songfestival-artiesten. Video's van alle optredens vind je HIERRRRRRRRRR op het youtube-account van Eurovision in Concert:

https://www.youtube.com/channel/UCAIeAZ45bAh-AoTqpxQfhMQ/videos

Greys liep in het rookhok nog wat loslopende artiesten tegen het lijf, zoals Georgische Oto (foto is niet voor publicatie geschikt, alle filters van de wereld kunnen dit niet redden) en IsraŽlische Kobi (batterij foon bijna leeg dus geen flits meer, deze foto is vaag genoeg om te posten)

3Q2ufOO.jpg

Na de pauze kwam Nicole met haar beetje vrede. Toen de rest van de artiesten.
Duncan sloot af. Dit was echt magisch. Een ENORM applaus toen hij opkwam, hier kwam duidelijk de grote favoriet. Mooie visuals van water erachter. Hij zong het geweldig en liet het publiek echt goed meedoen met klappen en het oh-oh-ohhhhh refrein. Het publiek zong uit volle borst.

Wat was dit een geweldige avond! Een geweldige dag. Met als toetje een werkelijk fantastisch concert met een heerlijke sfeer. Bedankt Eurovision in Concert dat wij hier weer deel van mochten uitmaken!

pZ2j4gb.jpg

Inmiddels hadden we begrepen dat in Ziggo Dome (waar wij naast sliepen...) een hardstyle event zou plaatsvinden die nacht, dat tot 07.00 uur zou duren! :') Onderweg terug naar het hotel hebben we ons vast geestelijk voorbereid op de herrie die we in onze hotelkamer zouden horen. Echter hoorden we niets van de muziek! Wel was er op het pleintje voor de entree van de Ziggo Dome een overijverige meneer met een veegwagen, die DE HELE GODGANSE NACHT dat plein bleef vegen. Ook al was het al lang schoon, hij bleef rondjes rijden met zwaailicht en veel kabaal. Onder ons raam... Hij was zeker bang in slaap te vallen tijdens het werk als hij zou stoppen, dus bleef maar gewoon bezig. Bedankt, meneer van de veegwagen!

De volgende ochtend reden we tamelijk brak - maar nog steeds intens gelukkig door de heerlijke dag ervoor - terug naar de carpoolplaats in de Meern. Daar nog even bij de Starbucks wat cheesecake, muffins en ijskoffie. Terwijl we buiten in het zonnetje nog even aan het nagenieten waren kwam er een groep brute bikers langs. Van die echte Harleymannen zeg maar, je ziet het wel voor je. Groot, breed, baarden, leer, alles. Zij liepen naar hun motoren die vlak naast het terrasje stonden. Ze startten de brute machines, hun muziek ging aan en... kťihard schalde Peter Andrť's 'Mysterious Girl' over de parkeerplaats en het terras. Ze vonden het zelf dolkomisch. Wij ook. Iedereen op het terras ook. Zo zie je maar, niet alles is wat het lijkt.

Potdomme jongens, wat was dit leuk! En nu op naar het ťchte Eurovisie in mei, hopelijk zien we jullie allemaal weer hier in ESF en in de kroeg als we op groot scherm de 2e semi samen gaan kijken.

Bedankt voor het lezen van dit lange verslag. We hopen dat jullie tevreden zijn! *O*

Liefs, Cee en Greys

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 19:09:57 ]
Koutist in opleiding.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 april 2019 @ 15:05:27 #2
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_186083207
Gaaf :D

Nog niet alles kunnen lezen :@
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_186083254
JEEZ wat een verhaal O+
Echt HEUL HEUL HEUL VEUL RESPECT!! _O_
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
  zondag 7 april 2019 @ 15:10:49 #4
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186083280
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb het met een treinvaart gelezen! Wat een fantastisch leuk verslag. Gelukkig kregen jullie uiteindelijk ook nog Duncan te spreken met toch nog leuke nieuwtjes! Dat ie gaat schrijven deze week in Zweden, echt top. En dat zijn creatieve ideeŽn leidend zijn bij de videoclip en staging geeft me echt nog meer vertrouwen voor wat we straks te zien krijgen.

Ook leuk dit jaar met de filmpjes.
  zondag 7 april 2019 @ 15:10:52 #5
213134 Momo
Geen puntjes
pi_186083281
JA super leuk verslag! :D
quote:
"Hahahaha! Jullie kijken nķ al uit naar meer! Oh te gek! Het is nog niet bekend wanneer hij uitkomt maar ik zal jullie een nieuwtje vertellen. Zondag vertrek ik naar Stockholm om daar een weekje te schrijven, nog extra. Dus er komt heel veel aan.."
"Komende zondag ga je?"
"Ja! Komende al! Ik ga heel veel schrijven en er komen heel veel toffe dingen aan. Maar in welke vorm en wanneer, daar kan ik nu nog niets over zeggen.."
En een nieuwtje!
  zondag 7 april 2019 @ 15:11:57 #6
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_186083298
Superleuk, en wat zijn die filmpjes een leuk extraatje, tof dat jullie dat ook nog hebben gedaan! _O_ *O*
Koel en donker bewaren
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:16:13 #7
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083395
registreer om deze reclame te verbergen
Ja we durven elk jaar meer. :D Dus de filmpjes leken ons een leuke toevoeging, allemaal speciale korte boodschappen speciaal voor jullie op dit forum. :D *O*
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 15:21:09 #8
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_186083474
En wat lijken jullie me toch gezellige dames, Cee ik vind je truitje heel leuk en Greys, je hebt zo te zien eindelijk het kapsel dat je toen graag wilde :P ^O^

Oke sorry offtopic :P
Koel en donker bewaren
  zondag 7 april 2019 @ 15:21:21 #9
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186083478
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:16 schreef Greys het volgende:
Ja we durven elk jaar meer. :D Dus de filmpjes leken ons een leuke toevoeging, allemaal speciale korte boodschappen speciaal voor jullie op dit forum. :D *O*
Volgend jaar een perskaart voor het echte songfestival aanvragen, als het in Nederland is! Kun je twee weken daar de repetities aan ons livestreamen #sorryMatt
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 15:22:37 #10
87554 Cee
Welluk?
pi_186083498
Ennnnn hierbij volgt een impressie in beeld, zonder geluid (in sommige gevallen is dat maar beter ook).

DEEL 1.

Voordat Ome Cornald de 28 acts de rode loper op joeg, kreeg hij van Tante Getty het eerste exemplaar van haar boek overhandigd. D'awww.

yR3rlqw.jpg

Daarna was het tijd voor de artiesten om binnen te druppelen, we begonnen met wat vrouwen.

Kate Miller-Heidke uit AustraliŽ (links) en Srbuk uit ArmeniŽ.
Kh5abCq.jpg

Voeg daar Zena uit Wit-Rusland, Paenda uit Oostenrijk en Jonida Maliqi uit AlbaniŽ aan toe en je hebt Baby Spice, Smurfy Spice, Opera Spice, Angry Spice en Oversize Spice.
Rp5k3V8.jpg

De Duitse dames van S!sters waren zo te zien fangirls van de Tsjechische Lake Malawi. O+ Don't you try to hiiiiiide it.
KUu3j2P.jpg

Darude uit Finland was blij er te zijn maar ik weet niet zeker of zijn zanger Sebastian niet continu aan het overpeinzen was of deze carriŤremove wel handig was.
mmq6ifT.jpg

KIJK HET IS HARRY SLINGER oh nee het is Leonora uit Denemarken. Ze vraagt fashion advice aan Oversize Spice Jonida.
rl59Azd.jpg

Jurijus, we mogen 'm Juri noemen, of Jur, of Lee Towers.
F7ndXUa.jpg

Hierna ging het ťcht edgy en interessant worden dus dat doe ik in een aparte post. Een momentje.
  zondag 7 april 2019 @ 15:24:30 #11
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_186083535
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:22 schreef Cee het volgende:
Baby Spice, Smurfy Spice, Opera Spice, Angry Spice en Oversize Spice.
_O-
Koel en donker bewaren
pi_186083560
Ahhhh echt super leuk weer _O_ O+ geweldig verhaal en hele leuke foto's en filmpjes!
  zondag 7 april 2019 @ 15:26:45 #13
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186083568
Topverslag! *O* ^O^ w/
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_186083580
Echt hilarisch dat accent van Michael Rice trouwens, je kunt gewoon raden hoe dat is gegaan _O-
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:28:15 #15
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083597
_O-

Darude z'n zanger liep idd de hele middag rond met een hoofd alsof ie zware migraine had.

Oh overigens waren AustraliŽ en TsjechiŽ daarna soundchecken in de concertzaal want die hebben we niet meer teruggezien tijdens de persmiddag.
Koutist in opleiding.
pi_186083606
Ahh, wat een leuk verslag. ^O^ _O_ O+

Die spice vergelijking. :D
Smurfy spice. _O-
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:29:12 #17
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083613
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:27 schreef Em31 het volgende:
Echt hilarisch dat accent van Michael Rice trouwens, je kunt gewoon raden hoe dat is gegaan _O-
"ME MAM AND ME NAN ARE GOING TO TEL AVIV" in dat accent idd. Gieren met die gozer, echt wat een hysterische bende werd dat. _O-
Koutist in opleiding.
pi_186083616
Ik vond het trouwens wel jammer dat er geen officiŽle live streaming was van Eurovision in Concert. Denk dat je daar veel kijkers mee kon trekken.
  zondag 7 april 2019 @ 15:29:35 #19
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186083621
Beeldverslag is ook supertof *O*
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 7 april 2019 @ 15:31:11 #20
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_186083642
Mooi verslag! *O*

Met alle foto's en filmpjes voelt het toch of ik er een beetje bij ben geweest. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_186083648
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 15:29 schreef Greys het volgende:

[..]

"ME MAM AND ME NAN ARE GOING TO TEL AVIV" in dat accent idd. Gieren met die gozer, echt wat een hysterische bende werd dat. _O-
_O- heerlijk :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:31:32 #22
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083651
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:29 schreef MakkieR het volgende:
Ik vond het trouwens wel jammer dat er geen officiŽle live streaming was van Eurovision in Concert. Denk dat je daar veel kijkers mee kon trekken.
Snap het wel, ze moeten toch die AFAS vol zien te krijgen om het te kunnen blijven doen. Met een officiŽle live stream zullen sowieso een stuk minder mensen uit het buitenland kaarten kopen om er live bij te zijn.
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 15:31:38 #23
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186083652
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 15:28 schreef Greys het volgende:
_O-

Darude z'n zanger liep idd de hele middag rond met een hoofd alsof ie zware migraine had.

Oh overigens waren AustraliŽ en TsjechiŽ daarna soundchecken in de concertzaal want die hebben we niet meer teruggezien tijdens de persmiddag.
Nou ik kreeg een migraine van zijn live vocals... was niet best!
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 15:31:39 #24
87554 Cee
Welluk?
pi_186083653
DEEL 2.

Maak plaats voor Hatari uit IJsland. Errrrrm goeiemiddag! Dat denkt Katerina uit Griekenland rechts ook.
Jscnauf.jpg

Gelukkig blijken ze als ze uit hun rol zijn gewoon hele gewone jongens. Hier gappen ze gezellig met Michael Rice uit de UK en Sarah McTernan uit Ierland.
abuWFw6.jpg

De dames van Tulia uit Polen kwamen in prachtige klederdracht, of ze hebben toevallig allemaal per ongeluk het zelfde kleedje aangetrokken toen ze vanochtend opstonden.
j52eAkY.jpg

Luca Hanni uit Zwitserland klapt alvast voor de man, de legende, en Nevena uit ServiŽ vergeet haar zonnebril af te doen maar dat snap ik ook wel, want wat hier het podium op krabbelt is oogverblindend...

Sna3KGX.jpg

Applaus voor...

SERHAT.
fE2K8k7.jpg

En last but not least de oppergod van deze editie, onze enige echte eigen Denim Duncan!
PKwMaAI.jpg

Cornald stelde Duncan en nog wat random artiesten wat vragen, en met random bedoel ik de meest spraakmakende/bekende. Zo slim is ie ook wel.
NEnqLAQ.jpg
pdRZE8I.jpg

Hier interviewt hij Kobi, uit gastland IsraŽl. Ook zo'n schatje.
IMW80qK.jpg

Het was daarna tijd voor Femke Halsema om vanaf een blaadje een kleine spreekbeurt te houden over hoe tof Amsterdam is en hoe oud Dingedong is.
iF63CSU.jpg

En hier zijn ze dan, de CLASS OF '19. O+
g9FeFDA.jpg
6bcWxOJ.jpg

Hierna nog 1 deel met wat losse foto's van de pers-interviews.
  zondag 7 april 2019 @ 15:31:56 #25
213134 Momo
Geen puntjes
pi_186083660
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 15:28 schreef Greys het volgende:
_O-

Darude z'n zanger liep idd de hele middag rond met een hoofd alsof ie zware migraine had.

Oh overigens waren AustraliŽ en TsjechiŽ daarna soundchecken in de concertzaal want die hebben we niet meer teruggezien tijdens de persmiddag.
Las dat de vrouw van Sebastiaan echt kort geleden was bevallen van een kleine
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:32:24 #26
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083669
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:21 schreef Guanabana het volgende:
En wat lijken jullie me toch gezellige dames, Cee ik vind je truitje heel leuk en Greys, je hebt zo te zien eindelijk het kapsel dat je toen graag wilde :P ^O^

Oke sorry offtopic :P
Dankjewel :D
(En ja, eindelijk. _O- )
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:33:35 #27
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083689
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:31 schreef lashatumbai het volgende:

[..]

Nou ik kreeg een migraine van zijn live vocals... was niet best!
Wel een stuk beter dan in hun officiŽle Finse 'voorronde' vonden we. :o
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 15:35:02 #28
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_186083713
Ik vind die zanger wel een lekker hapje (op die foto dan). Lekker chaggo en serieus.
Koel en donker bewaren
  zondag 7 april 2019 @ 15:35:57 #29
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_186083727
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:32 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel :D
(En ja, eindelijk. _O- )
Ik ben trouwens ook Leeuw, dus ik ga er nu wel vanuit dat we volgend jaar als trio gaan.
Koel en donker bewaren
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 15:36:08 #30
87554 Cee
Welluk?
pi_186083731
DEEL 3.

Het ging natuurlijk allemaal om onze posterboy Duncan, wat ben ik trots op die jongen, wat ben ik blij met 'm, wat mogen we allemaal in onze handjes knijpen dat ie er is.
iIZa4tZ.jpg
GJkYnj7.jpg

Dit is de Georgiaanse Duncan, soort van, maar dan anders, Oto.
QJjX7w7.jpg

Anna uit MoldaviŽ had weinig aanspraak :'( en zat wat verveeld op haar telefoon te kijken.
vb7gQnA.jpg

Nevena uit ServiŽ kon echt niet lachen.
3yGnJ9B.jpg

Ik bleef de hele dag gefascineerd door Hatari, sorry.
czd5pOc.jpg

En ik vind het gaaf hoe je blauw haar zo kan ownen als Paenda.
MGwa4Uk.jpg

We eindigen deze fotoreportage met
THE MAN
THE MYTH
THE LEGEND.

yAANxMn.jpg

O+
  zondag 7 april 2019 @ 15:36:15 #31
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186083732
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Wel een stuk beter dan in hun officiŽle Finse 'voorronde' vonden we. :o
Haha, het zal in in ieder geval geen vocale hoogvlieger worden in mei.

Offtopic: nu ik jullie foto's zie bedenk ik me dat ik achter de Fok!groep stond in de rij bij de AFAS. Heb ik jullie toch nog half ontmoet. >:)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:36:22 #32
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083735
Cee ze zijn tof je foto's _O_

Dat hoofd van Katerine naast Hatari _O- _O-

En IsraŽlische Kobi die zo nerveus was dat ie het maar gewoon hardop zei tegen Cornald. "Sorry I am so nervous, I don't know how to answer your questions :@ "
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 15:36:59 #33
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186083744
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:36 schreef Cee het volgende:
Anna uit MoldaviŽ had weinig aanspraak :'( en zat wat verveeld op haar telefoon te kijken.
Aaah...dit vind ik zielig! :{
  PR/Manusje van alles zondag 7 april 2019 @ 15:39:30 #34
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_186083795
Heerlijk verslag. Heb weer genoten.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 7 april 2019 @ 15:39:54 #35
484759 Mlita
Esc teamduncan
pi_186083803
Heel leuk! Jullie hebben echt nieuws uit Duncan gekregen, nog nergens anders gehoord, toppie!
  zondag 7 april 2019 @ 15:40:37 #36
213134 Momo
Geen puntjes
pi_186083823
Leuke foto's Cee!
pi_186083937
Wat raar eigenlijk dat TsjechiŽ en AustraliŽ niet meer terugkwamen 8)7
  zondag 7 april 2019 @ 15:47:03 #38
403253 Meke
after all this time? always.
pi_186083968
*O* *O*

Zo leuk! O+

w/ w/
Je bent slimmer als je denkt
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 15:47:55 #39
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186083980
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:45 schreef Em31 het volgende:
Wat raar eigenlijk dat TsjechiŽ en AustraliŽ niet meer terugkwamen 8)7
Denk dat ze er niets aan konden doen, er moesten er 28 soundchecken en dat kost veel tijd. En dan ook nog de extra acts. Ik heb AustraliŽ iig helemaal niet meer gezien op de persmiddag en Lake Malawi ook niet. Misschien kwamen ze aan het eind terug en waren wij toen bij Duncan. Is er bv een Wiwi interview met een van die twee? Of Matt? Of Andy? Heb nog niet kunnen kijken, te druk gehad hiermee. :D
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 16:09:46 #40
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186084315
Heb nog een paar losse telefoonfoto's.

ZwlbXfA.jpg

Miki
y2fu3lB.jpg

Darude
EKu2QMW.jpg

Sisters
gsmABot.jpg

Hatari
k5P0rYv.jpg

Joci
pXRkCXh.jpg

Duncan op z'n knieŽn voor een speciale gast O+
VnYytm2.jpg

Eliot
sVS5yHF.jpg

sXJywg0.jpg
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 16:17:43 #41
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186084438
Wat een GEWELDIG verslag! O+ Zoveel uitgebreider ook dan de vorige keer, en dat was al top!

Fantastisch idee van die persoonlijke filmpjes; die moeten jullie erin houden! Wat een werk moet dit vandaag ook allemaal zijn geweest voor jullie. Chapeau! ^O^

Leuke interviews! En echt een nieuwtje gekregen van Duncan! :D
OMG video van MATT O+

Ik ga het straks nog allemaal wat preciezer lezen, want heb nu snel gelezen omdat ik zo benieuwd was :D
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 7 april 2019 @ 16:21:53 #42
408813 crew  trein2000
Klein gemeen ettertje
pi_186084495
Ik heb precies helemaal niks met het ESF. Maar door dat gehyper van jullie zou ik nog bijna gaan kijken ook. Supertof.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 16:27:24 #43
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186084606
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:21 schreef trein2000 het volgende:
Ik heb precies helemaal niks met het ESF. Maar door dat gehyper van jullie zou ik nog bijna gaan kijken ook. Supertof.
Dit vind ik dus echt tof om te horen. Dankjewel! :D O+
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 16:29:19 #44
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186084646
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 16:17 schreef Aoibhin het volgende:
Wat een GEWELDIG verslag! O+ Zoveel uitgebreider ook dan de vorige keer, en dat was al top!

Fantastisch idee van die persoonlijke filmpjes; die moeten jullie erin houden! Wat een werk moet dit vandaag ook allemaal zijn geweest voor jullie. Chapeau! ^O^

Leuke interviews! En echt een nieuwtje gekregen van Duncan! :D
OMG video van MATT O+

Ik ga het straks nog allemaal wat preciezer lezen, want heb nu snel gelezen omdat ik zo benieuwd was :D
Leuke videoboodschap he van Matt aan jullie. :D

Filmpje van Andy vind ik ook zo tof. Dat ie denkt dat NL wint maar het niet wil jinxen.
Hij appte vanmorgen z'n interview met Duncan om te posten ook hier maar ik zag dat jullie het al hadden geplaatst. Hij vindt het echt te gek dat jullie z'n video's zo leuk vinden.
Koutist in opleiding.
  Public Relations zondag 7 april 2019 @ 16:30:47 #45
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_186084683
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:16 schreef Greys het volgende:
Ja we durven elk jaar meer. :D Dus de filmpjes leken ons een leuke toevoeging, allemaal speciale korte boodschappen speciaal voor jullie op dit forum. :D *O*
Wat ontzettend tof, Greys en Cee _O_ die filmpjes _O_ en de connecties met Cornald en ESF-artiesten en andere ESF-persmensjes en ‘het hoofd’ _O_

Ik hoop echt volgend jaar eens mee te kunnen naar ESF in Concert O+

Well done ladies _O_ genot!
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Moderator zondag 7 april 2019 @ 16:31:15 #46
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_186084689
O+
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  zondag 7 april 2019 @ 16:33:52 #47
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186084739
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuke videoboodschap he van Matt aan jullie. :D

Filmpje van Andy vind ik ook zo tof. Dat ie denkt dat NL wint maar het niet wil jinxen.
Hij appte vanmorgen z'n interview met Duncan om te posten ook hier maar ik zag dat jullie het al hadden geplaatst. Hij vindt het echt te gek dat jullie z'n video's zo leuk vinden.
Andy was ook zo leuk!
En dat is inderdaad dat dilemma; aan de ene kant wil je van de daken schreeuwen (ook hij als pers) dat je denkt dat hij gaat winnen en aan de andere kant wil je het niet jinxen :D
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 16:36:40 #48
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186084774
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:30 schreef Moira. het volgende:

[..]

Wat ontzettend tof, Greys en Cee _O_ die filmpjes _O_ en de connecties met Cornald en ESF-artiesten en andere ESF-persmensjes en ‘het hoofd’ _O_

Ik hoop echt volgend jaar eens mee te kunnen naar ESF in Concert O+

Well done ladies _O_ genot!
Ja ga mee volgende keer!

En Eurovision in Concert is denk ik zelfs leuk voor mensen die niks met ESF hebben. De sfťťr! :D _O_
Koutist in opleiding.
pi_186084838
Super leuk :) Kan niet wachten tot mei... :D
  Public Relations zondag 7 april 2019 @ 16:40:54 #50
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_186084852
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja ga mee volgende keer!

En Eurovision in Concert is denk ik zelfs leuk voor mensen die niks met ESF hebben. De sfťťr! :D _O_
Had dit jaar mee willen gaan maarja, verhuizing he :o
Woon iig wel al 2u dichterbij de randstad dan voorheen :')

Wel jammer dat jullie Joci niet meer hebben kunnen interviewen :o wat zou ik die gast graag veren in z'n reet willen steken voor z'n kunst waar ik geen hol van kan verstaan maar wel kan voelen en daarom des te meer kunst is O+
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_186084868
Wat een leuk verslag! :D Erg leuk geschreven en heel leuk gedaan met die filmpjes tussendoor. En goed om te weten dat Duncan die clip voor een groot deel zelf heeft bedacht, en de staging ook. De clip is prachtig dus dan gaat het met de staging helemaal goedkomen ^O^
  zondag 7 april 2019 @ 16:43:43 #52
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186084927
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Had dit jaar mee willen gaan maarja, verhuizing he :o
Woon iig wel al 2u dichterbij de randstad dan voorheen :')

Wel jammer dat jullie Joci niet meer hebben kunnen interviewen :o wat zou ik die gast graag veren in z'n reet willen steken voor z'n kunst waar ik geen hol van kan verstaan maar wel kan voelen en daarom des te meer kunst is O+
Nog een Joci fan! :o *O* Dat nummer is dit jaar mijn favoriet na Nederland. Vond zijn vorige inzending ook heel erg tof.

Offtopic, maar je paarse kleur is erop vooruitgegaan! ^O^
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_186084932
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:47 schreef Greys het volgende:

[..]

Denk dat ze er niets aan konden doen, er moesten er 28 soundchecken en dat kost veel tijd. En dan ook nog de extra acts. Ik heb AustraliŽ iig helemaal niet meer gezien op de persmiddag en Lake Malawi ook niet. Misschien kwamen ze aan het eind terug en waren wij toen bij Duncan. Is er bv een Wiwi interview met een van die twee? Of Matt? Of Andy? Heb nog niet kunnen kijken, te druk gehad hiermee. :D
Niet dat ik me kan herinneren!
  Public Relations zondag 7 april 2019 @ 16:44:46 #54
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_186084958
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:43 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Nog een Joci fan! :o *O* Dat nummer is dit jaar mijn favoriet na Nederland. Vond zijn vorige inzending ook heel erg tof.

Offtopic, maar je paarse kleur is erop vooruitgegaan! ^O^
Ja beter zo he _O-

En joci O+ Ik moet z'n huidige nummer nog ff wat vaker luisteren, heb ook nog niet alle 40+ gehoord maar hij stond van wat ik gehoord had sowieso in mijn top 3.
En z'n vorige nummer zit ik ook nog regelmatig mee in m'n hoofd O+

heuleleleuuleeeu jadiedaleuleleeeuuu heuheuhueeehueeeuuuuu dududuuuuu

zoiets O+ :D
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_186084995
Ongelooflijk leuk allemaal zeg! Super bedankt dat we toch een beetje mee kunnen kijken!
En wat is Andy van eurovoxx toch leuk zeg!
  zondag 7 april 2019 @ 16:48:16 #56
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186085038
Eigenlijk is alles al gezegd, maar nog een keer kan geen kwaad, wat een supertof verslag. Superleuk om te lezen/bekijken!
:o)
  zondag 7 april 2019 @ 16:49:33 #57
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186085078
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuke videoboodschap he van Matt aan jullie. :D

Filmpje van Andy vind ik ook zo tof. Dat ie denkt dat NL wint maar het niet wil jinxen.
Hij appte vanmorgen z'n interview met Duncan om te posten ook hier maar ik zag dat jullie het al hadden geplaatst. Hij vindt het echt te gek dat jullie z'n video's zo leuk vinden.
Wat lief O+
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_186085513
Bedankt voor het verslag dames _O_ Die filmpjes maken het nog wat persoonlijker, leuk!

quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 14:56 schreef Greys het volgende:
"En je missie is de finale natuurlijk!"
*Serhat lacht heel hard*
"Wij denken dat je de finale wel gaat halen."
* Serhat lacht nog harder*
"YOU THINK SO????"
Geweldig die Serhat :D

quote:
"We waren gisteren aan het whatsappen naar elkaar dat jouw lied 'run with the lions' heet en dat wij allebei Leeuw als sterrenbeeld zijn dus eh..."
"Dat is een teken!"
"OMG we zijn aan het fangirlen nu. Sorry."
*Jurijus lacht heel hard*
schattig O+
quote:
"De video is art-pop. Dat wordt de staging absoluut ook. Op het podium wordt het iets meer 'volwassen', het is een soort vervolg op de video zou ik zeggen"
Hier ben ik nieuwsgierig naar. Gaat mooi worden denk ik.

quote:
Greys liep in het rookhok nog wat loslopende artiesten tegen het lijf, zoals Georgische Oto (foto is niet voor publicatie geschikt, alle filters van de wereld kunnen dit niet redden
Heb je niet nodig knapperd! :*
pi_186085537
Die michael (VK) komt in het echt heel sympathiek over. Leuke gast. Ik hoop op een top 10 notering voor hem.

Katerine's kop op die foto _O-
pi_186085558
Dat Duncan zelf het idee voor die clip bedacht heeft :o _O_ Belooft veel goeds voor de staging denk ik hoor *O*
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 17:09:23 #61
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186085640
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 17:06 schreef grazz het volgende:
Dat Duncan zelf het idee voor die clip bedacht heeft :o _O_ Belooft veel goeds voor de staging denk ik hoor *O*
Ja daar was ie ook duidelijk trots op. :Y
Koutist in opleiding.
pi_186085690
Wat een gaaf verslag Greys en Cee ^O^ _O_ w/
pi_186086070
Wat een werk Greys en Cee maar wat een topverslag en die foto's en filmpjes zo leuk. Dikke pluim voor al jullie werk, ^O^
  zondag 7 april 2019 @ 17:37:28 #64
57798 Gerard-Joling
No more bolero's....
pi_186086466
Wie is Greys en wie is Cee op de foto's?

Ik vraag dit voor een vriend. ;)
Zing met me mee tot morgenvroeg....
pi_186086543
Superleuk verslag!!
OngeÔnteresseerd maar toch aanwezig.
  zondag 7 april 2019 @ 17:55:50 #66
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186086833
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 17:37 schreef Gerard-Joling het volgende:
Wie is Greys en wie is Cee op de foto's?

Ik vraag dit voor een vriend. ;)
Greys is degene met het grijsblond geverfde haar :)

Dat is geen geheim toch he @Greys :@
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 7 april 2019 @ 17:56:04 #67
115121 Arizona
#neverforget
pi_186086843
Dikke pluim voor dit leuke levendige verslag en voor de leuke filpmjes ^O^
Twente O+
The sun always shines on TV
pi_186086940
Erg goed verslag, Greys en Cee! Ook omdat het een leuk blikje achter de schermen geeft. Wat moet dat ontzettend tof zijn geweest. Ik vind de vragen ook erg goed, het geeft de artiesten de kans om henzelf wat meer te laten zien in plaats van de meer geijkte vragen met de geijkte antwoorden. :) Leuke foto's en filmpjes en goede kwaliteit (ik denk) camerafoto's ook.
pi_186086945
Geweldig verslag _O_ _O_ _O_

Die filmpjes van sommige kandidaten zoals Katerine vind ik zo leuk *O*
''Darling, you can't let everything seem so dark blue''
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:04:16 #70
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087009
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 17:55 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Greys is degene met het grijsblond geverfde haar :)

Dat is geen geheim toch he @:Greys :@
Je kunt in het vervolg misschien toch beter de volgorde omdraaien met zulke dingen, eerst vragen of het een geheim is en dan daarna het pas roepen ipv andersom. _O-

Maar idd. Ik ben de lange. :P

[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 18:10:17 ]
Koutist in opleiding.
pi_186087037
Chapeau dames, goede interviews en ook de nodige humor tijdens die interviews.
Mooie foto's ook, geweldig.


_O_ _O_ _O_
Life can be a bitch, so like it..
  zondag 7 april 2019 @ 18:06:12 #72
2629 Juup©
Tegenwoordig redelijk serieus
pi_186087048
Eindelijk Greys op de foto O+

;)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:07:09 #73
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087059
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 18:01 schreef Toposcoupe het volgende:
Erg goed verslag, Greys en Cee! Ook omdat het een leuk blikje achter de schermen geeft. Wat moet dat ontzettend tof zijn geweest. Ik vind de vragen ook erg goed, het geeft de artiesten de kans om henzelf wat meer te laten zien in plaats van de meer geijkte vragen met de geijkte antwoorden. :) Leuke foto's en filmpjes en goede kwaliteit (ik denk) camerafoto's ook.
Dankjewel! Omdat we maar kort de tijd hadden overal hebben we gedacht 'De ESF users bekijken straks toch ook al alle filmpjes van Wiwi en andere interviews, dus alle antwoorden op de meeste wat meer standaard vragen hebben ze straks sowieso al. Dus dan gaan wij proberen net iets andere vragen te stellen en wat persoonlijke filmpjes te krijgen'. Heel tof om te lezen dat dat jullie dat leuk vinden, dat was precies onze bedoeling. *O*
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:09:42 #74
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087102
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:01 schreef Nexum het volgende:
Geweldig verslag _O_ _O_ _O_

Die filmpjes van sommige kandidaten zoals Katerine vind ik zo leuk *O*
Leuk om te horen!

We hebben tijdens het concert een paar keer aan je gedacht! Als een van jouw favorieten aan de beurt was riepen we 'Nexie gaat nu uit z'n stekker!' :D
Koutist in opleiding.
pi_186087118
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja ga mee volgende keer!

En Eurovision in Concert is denk ik zelfs leuk voor mensen die niks met ESF hebben. De sfťťr! :D _O_
Dan is de druk er nog niet zo natuurlijk.. Maar ^O^ voor jullie verslaglegging
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:13:46 #76
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087177
Oh vergeten in het verslag te zetten.. Toen we in de rij met pers stonden begin van de middag (er was veeeeel pers, ook uit buitenland) kwam er een cameraploeg aanlopen en eentje zei er tegen z'n cameraploeg-genoten "nee joh wij hoeven niet in deze rij, wij zijn pers, loop er maar langs". Waarna de rest van de rij zei "wij zŪjn de pers". Toen sloten ze toch maar achteraan. _O-

Het was echt heel druk met pers, mooi voor het Eurovisie en EIC dat er zo veel belangstelling was. Binnen zagen we ook iemand van de Engelse pers alvast aan AvroTros vragen of ze ajb volgende week in Londen, als hij daar optreedt, ook een interview met hem mogen daar. ^O^
Koutist in opleiding.
pi_186087226
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 18:13 schreef Greys het volgende:
Oh vergeten in het verslag te zetten.. Toen we in de rij met pers stonden begin van de middag (er was veeeeel pers, ook uit buitenland) kwam er een cameraploeg aanlopen en eentje zei er tegen z'n cameraploeg-genoten "nee joh wij hoeven niet in deze rij, wij zijn pers, loop er maar langs". Waarna de rest van de rij zei "wij zŪjn de pers". Toen sloten ze toch maar achteraan. _O-

Het was echt heel druk met pers, mooi voor het Eurovisie en EIC dat er zo veel belangstelling was. Binnen zagen we ook iemand van de Engelse pers alvast aan AvroTros vragen of ze ajb volgende week in Londen, als hij daar optreedt, ook een interview met hem mogen daar. ^O^
IS dat alleen in Nederland of is er in meerdere landen zo'n optreden?
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  zondag 7 april 2019 @ 18:16:16 #78
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186087238
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 18:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Je kunt in het vervolg misschien toch beter de volgorde omdraaien met zulke dingen, eerst vragen of het een geheim is en dan daarna het pas roepen ipv andersom. _O-

Maar idd. Ik ben de lange. :P
True :@
Maar ik wist eigenlijk wel dat het geen geheim was :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 7 april 2019 @ 18:17:14 #79
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186087256
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 18:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel! Omdat we maar kort de tijd hadden overal hebben we gedacht 'De ESF users bekijken straks toch ook al alle filmpjes van Wiwi en andere interviews, dus alle antwoorden op de meeste wat meer standaard vragen hebben ze straks sowieso al. Dus dan gaan wij proberen net iets andere vragen te stellen en wat persoonlijke filmpjes te krijgen'. Heel tof om te lezen dat dat jullie dat leuk vinden, dat was precies onze bedoeling. *O*
Top gedaan hoor! ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:18:18 #80
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087280
quote:
99s.gif Op zondag 7 april 2019 18:15 schreef chufi het volgende:

[..]

IS dat alleen in Nederland of is er in meerdere landen zo'n optreden?
Nederland is de grootste. Maar Londen en Spanje en IsraŽl hebben ook een preparty. Londen volgend weekend. Normaal gaan de Nederlandse artiesten daar niet heen (alleen EIC) maar Duncan wilde zelf graag. IsraŽl Calling gaat dit jaar niet door omdat het songfestival zelf ook al in IsraŽl is.
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 18:18:47 #81
213134 Momo
Geen puntjes
pi_186087286
quote:
99s.gif Op zondag 7 april 2019 18:15 schreef chufi het volgende:

[..]

IS dat alleen in Nederland of is er in meerdere landen zo'n optreden?
Er zijn meerdere pre parties :)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:19:02 #82
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087292
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:17 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Top gedaan hoor! ^O^
Dankjewel! :D
Het is echt zo tof om dat met Cee samen te doen. _O_
Koutist in opleiding.
pi_186087297
Zo leuk dat hij ook naar Londen gaat w/
  zondag 7 april 2019 @ 18:20:14 #84
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186087312
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel! :D
Het is echt zo tof om dat met Cee samen te doen. _O_
Het plezier spat ook ook echt vanaf :Y Jullie zijn een goed team ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_186087322
Ohwaleuk dit verslag! Echt leuk om te lezen, bedankt Greys en Cee voor jullie tijd en moeite!
  zondag 7 april 2019 @ 18:35:25 #86
353861 ElviraKlapmuts
stelt graag vragen...
pi_186087730
Wat gaaf, zeg!! Ik lees alles hier en zeg niet veel, maar het klinkt superleuk!! Volgend jaar wil ik ook meedoen, ESF2020 Amsterdam please!
wannabe Yi-Long zijn grootste fan!
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 18:38:48 #87
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186087817
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:35 schreef ElviraKlapmuts het volgende:
Wat gaaf, zeg!! Ik lees alles hier en zeg niet veel, maar het klinkt superleuk!! Volgend jaar wil ik ook meedoen, ESF2020 Amsterdam please!
Kom lekker meedoen! En je hebt nog weken genoeg de komende tijd tot aan het echte Eurovisie om hier in ESF lekker mee te hyperen, van harte welkom. w/
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 18:40:35 #88
353861 ElviraKlapmuts
stelt graag vragen...
pi_186087873
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:38 schreef Greys het volgende:

[..]

Kom lekker meedoen! En je hebt nog weken genoeg de komende tijd tot aan het echte Eurovisie om hier in ESF lekker mee te hyperen, van harte welkom. w/
Heerlijk, jullie enthousiasme!! Genieten *O* , dank je wel!!
wannabe Yi-Long zijn grootste fan!
pi_186088016
Nu ook op RTL Boulevard...
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_186088086
Hulde voor de persdames!
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  zondag 7 april 2019 @ 18:51:28 #91
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186088140
quote:
99s.gif Op zondag 7 april 2019 18:46 schreef chufi het volgende:
Nu ook op RTL Boulevard...
Hulde voor Aran! Ondanks dat bij RTL boulevard ze vaak lacherig blijven doen over het songfestival, blijft hij enthousiast en serieus verslaggeving doen over Duncan en het songfestival.
pi_186088144
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuk om te horen!

We hebben tijdens het concert een paar keer aan je gedacht! Als een van jouw favorieten aan de beurt was riepen we 'Nexie gaat nu uit z'n stekker!' :D
O+ O+ O+

(ik werd lichtelijk emotioneel bij AlbaniŽ :@)
''Darling, you can't let everything seem so dark blue''
pi_186088153
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:51 schreef lashatumbai het volgende:

[..]

Hulde voor Aran! Ondanks dat bij RTL boulevard ze vaak lacherig blijven doen over het songfestival, blijft hij enthousiast en serieus verslaggeving doen over Duncan en het songfestival.
Aran is echt top ja _O_
pi_186088170
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:49 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Hulde voor de persdames!
Wie wil er nou geen interview met die 2 ....?
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_186088317
Echt leuk gedaan 👍
  Admin zondag 7 april 2019 @ 19:12:12 #96
2589 crew  yvonne
Moeder van het internet
pi_186088553
Wat een heerlijk verslag dames. Ik heb gefierd hier, jullie schrijfstijl is gewoon geweldig _O_
Stelletje fangirls w/
FOK!s eigen obsessieve haatheks
pi_186089070
Topverslag!! Erg leuk om te lezen allemaal ^O^
Ik vind zin en waarden in mijn leven en ik wens niet genezen te worden van mijzelf.
Schenk mij de waardigheid om me te ontmoeten zoals ik ben.
Erken dat wij beiden even vreemd voor elkaar zijn.
Dat mijn bestaansrecht niet zomaar een beschadigde versie is van die van jou.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 19:43:16 #98
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186089188
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 19:12 schreef yvonne het volgende:
Wat een heerlijk verslag dames. Ik heb gefierd hier, jullie schrijfstijl is gewoon geweldig _O_
Stelletje fangirls w/
:D O+
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 19:43:27 #99
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186089192
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Koutist in opleiding.
  Official ESF Kreviewer zondag 7 april 2019 @ 19:50:39 #100
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_186089350
Wat een leuk verslag.

Ik ben overgestapt van favoriet Greece naar outsider Greys.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  zondag 7 april 2019 @ 19:55:06 #101
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186089463
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Oh ja dronken Richard :D Maar het is hem zeker vergeven. Het is feest! En enthousiasme moet gevierd worden!
En inderdaad; zo herkenbaar dat enthousiasme van hem _O- Wat ik ook zo tof vond was die reactie over dat Raatgever nergens te bekennen was 'Ja, zo kennen we Stefan' Die mot hem volgens mij ook niet :D

En ik zal je zeker helpen herinneren! Misschien riep hij dat ook maar gewoon uit aangeschoten enthousiasme en is hij het allang weer vergeten, maar wil het op zich graag doen :)
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 7 april 2019 @ 19:55:23 #102
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186089475
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 19:50 schreef Kreator het volgende:
Wat een leuk verslag.

Ik ben overgestapt van favoriet Greece naar outsider Greys.
Zo laat pas! :o
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 7 april 2019 @ 19:59:19 #103
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_186089554
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Kijk dit vind ik leuke anekdotes! ^O^
pi_186089564
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Haha geweldig :D super leuk al die verhalen!
  zondag 7 april 2019 @ 20:01:52 #105
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186089601
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 19:50 schreef Kreator het volgende:
Wat een leuk verslag.

Ik ben overgestapt van favoriet Greece naar outsider Greys.
Niet van de ťchte winnaar van vorig jaar, Cyprus, naar black horse Ceeprus?
:o)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 20:05:50 #106
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186089688
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 19:55 schreef Aoibhin het volgende:
En ik zal je zeker helpen herinneren! Misschien riep hij dat ook maar gewoon uit aangeschoten enthousiasme en is hij het allang weer vergeten, maar wil het op zich graag doen :)
Richard een heel klein beetje kennende meende hij dat zeker. Hij wil vast een leuk stukje schrijven over Duncan z'n deelname in Londen dus iemand die erbij was is top voor een reactie! Zal het hem morgen even vragen. :Y
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 20:06:22 #107
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186089705
quote:
9s.gif Op zondag 7 april 2019 20:01 schreef Dave het volgende:

[..]

Niet van de ťchte winnaar van vorig jaar, Cyprus, naar black horse Ceeprus?
_O_ Ceeprus O+
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 20:06:56 #108
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186089715
quote:
9s.gif Op zondag 7 april 2019 20:01 schreef Dave het volgende:

[..]

Niet van de ťchte winnaar van vorig jaar, Cyprus, naar black horse Ceeprus?
_O-
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_186090064
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

De Sahara is zonder meer erg droog.
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 20:26:56 #110
87554 Cee
Welluk?
pi_186090185
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:21 schreef trein2000 het volgende:
Ik heb precies helemaal niks met het ESF. Maar door dat gehyper van jullie zou ik nog bijna gaan kijken ook. Supertof.
Oh wat tof om te lezen. :D Dit is een van de eerste dingen die ik lees sinds ik de foto’s heb gepost want daarna belde de weekendkoppijn bij me aan om even huis te houden dus ik moest even plat liggen en koest houden. Dus nu bijlezen en meehyperen (of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 20:31:02 #111
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186090280
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 20:26 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh wat tof om te lezen. :D Dit is een van de eerste dingen die ik lees sinds ik de foto’s heb gepost want daarna belde de weekendkoppijn bij me aan om even huis te houden dus ik moest even plat liggen en koest houden.
Als dat maar niet kwam door 24-uur-met-Greys :@ :D

quote:
Dus nu bijlezen en meehyperen (of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
Wij hyperen nog wel even door! *O*
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 20:47:34 #112
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186090713
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

DIT IS NIET OK… :( _O-
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Moderator zondag 7 april 2019 @ 20:54:51 #113
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_186090883
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

Neen.
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  zondag 7 april 2019 @ 20:58:42 #114
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186090970
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 20:26 schreef Cee het volgende:

[..]

(of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
Wat denk je zelf? :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:00:33 #115
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091003
Wisten wij al!

DE1eTRg.png
Koutist in opleiding.
pi_186091008
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef Greys het volgende:
Wisten wij al!

[ afbeelding ]
Stockholm was het he?
  zondag 7 april 2019 @ 21:01:17 #117
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186091015
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

En die reactie van Greys toen ik in de zaal die tekst stond mee te zingen :D (ja ik vind het een kutnummer, maar er zijn van die kutnummers die je toch onbewust onthoud)

Zij zoiets van 'Kent iemand dit? Is dit Songfestival? Waar is dit van?' en compleet geschokt dat ik de tekst wist _O-
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:02:02 #118
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091033
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef justnathan321 het volgende:

[..]

Stockholm was het he?
:Y
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 21:02:02 #119
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186091034
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef Greys het volgende:
Wisten wij al!

[ afbeelding ]
Hehe :D Primeur!

Als hij volgende week zondag maar in Londen is
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_186091040
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:03:43 #121
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091059
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:02 schreef MMF93 het volgende:
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Wat een held, je vader! En zo lief dat hij vanuit de rij zo enthousiast terugzwaaide haha! Doe hem maar de groetjes.

Komt ie samen met jou de halve finale in de kroeg kijken?
Koutist in opleiding.
pi_186091074
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:01 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

En die reactie van Greys toen ik in de zaal die tekst stond mee te zingen :D (ja ik vind het een kutnummer, maar er zijn van die kutnummers die je toch onbewust onthoud)

Zij zoiets van 'Kent iemand dit? Is dit Songfestival? Waar is dit van?' en compleet geschokt dat ik de tekst wist _O-
Afgelopen dinsdag was de muziekronde in de pubquiz met het thema feestmuziek. Vooraf werden al excuses aangeboden, maar hij moest er nu toch echt een keertje uit. Het komt niet vaak voor dat ik zoveel van die nummers ken :@ Onder andere Sex met die Kale, de Gebroeders Ko en Lief Klein Konijntje zaten er tussen

Stiekem hou ik best van die nummers :@ . Niet moeilijk doen en gaan *O*
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_186091084
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:02 schreef MMF93 het volgende:
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Durfde hij niet dichterbij te komen?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_186091119
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

Verschrikkelijk liedje, ook had Rosie geen toegevoegde waarde gisteren.
Maar was 1 van de weinige -puntjes.
Toevallig werd er een zekere Duncan 2e in de Nationale finale, misschien is het een teken :P
Life can be a bitch, so like it..
pi_186091172
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:02 schreef MMF93 het volgende:
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Was leuk kennis met je te maken hebben en leuk zo met je vader.
Life can be a bitch, so like it..
  zondag 7 april 2019 @ 21:13:24 #126
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_186091262
Heerlijk verslag dames! Het enthousiasme knalt uit iedere letter❤️👍
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  zondag 7 april 2019 @ 21:15:28 #127
138876 Andromache
don't give up Andro
pi_186091300
Superverslag, en superleuk alles wat jullie meegemaakt hebben! _O_
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
>>>> Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken <<<<
Don't give up: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
pi_186091387
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 20:26 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh wat tof om te lezen. :D Dit is een van de eerste dingen die ik lees sinds ik de foto’s heb gepost want daarna belde de weekendkoppijn bij me aan om even huis te houden dus ik moest even plat liggen en koest houden. Dus nu bijlezen en meehyperen (of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
jaaaa hier ook nog na hyperen. Interviews kijken, optredens terug kijken :9~ *O*

en sterkte :*
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:19:49 #129
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091396
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:13 schreef Ingetje79 het volgende:
Heerlijk verslag dames! Het enthousiasme knalt uit iedere letter❤️👍
O+ O+
Koutist in opleiding.
  Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:20:28 #130
255123 crew  iBenny
Legen...wait for it...
pi_186091408
Mooi verslag _O_
...dary!
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:21:40 #131
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091435
@Cee ik moest net hardop gieren toen ik dacht aan toen we in bed lagen en moesten huiljanken om dat geitengeluid in die video. :') :D

Wacht mensen ik zoek het effe op..
Koutist in opleiding.
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 21:22:26 #132
87554 Cee
Welluk?
pi_186091450
quote:
8s.gif Op zondag 7 april 2019 20:54 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Neen.
_O-
pi_186091475
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:03 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat een held, je vader! En zo lief dat hij vanuit de rij zo enthousiast terugzwaaide haha! Doe hem maar de groetjes.

Komt ie samen met jou de halve finale in de kroeg kijken?
Haha ja cute he! Ik vind het ook zo'n bijzondere traditie nog steeds om ieder jaar samen naar EIC te gaan.

Neee de halve finale kijkt hij lekker samen met mn moeder op de bank thuis *;. Ik sleep waarschijnlijk wel mn vriend mee naar de kroeg >:)
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 21:24:58 #134
87554 Cee
Welluk?
pi_186091488
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:21 schreef Greys het volgende:
@:Cee ik moest net hardop gieren toen ik dacht aan toen we in bed lagen en moesten huiljanken om dat geitengeluid in die video. :') :D

Wacht mensen ik zoek het effe op..
Ik moet er nu ook weer aan denken, weer piesen.
pi_186091515
quote:
11s.gif Op zondag 7 april 2019 21:05 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Durfde hij niet dichterbij te komen?
We stonden al in de rij dus hij moest onze plek bewaken *O*


quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:08 schreef ato het volgende:

[..]

Was leuk kennis met je te maken hebben en leuk zo met je vader.
Erg leuk ook om jou te ontmoeten ato!! Heb je het een beetje kunnen volhouden qua staan?
  zondag 7 april 2019 @ 21:33:59 #136
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_186091708
Leuk verslag hoor. Cool dat fok dat geregeld heeft.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_186091712
Geweldig verslag! Dank jullie wel :D
pi_186091733
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:26 schreef MMF93 het volgende:

[..]

We stonden al in de rij dus hij moest onze plek bewaken *O*
[..]

Erg leuk ook om jou te ontmoeten ato!! Heb je het een beetje kunnen volhouden qua staan?
Ja, ik heb het kunnen volhouden. Moest wel alle banken waren bezet, maar het was wel heerlijk dat ik na het concert kon zitten.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:42:46 #139
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091912
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 21:42:55 #140
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_186091918
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Tof! Wij zaten toen al lang weer in de auto, maar hoer was ik graag bij geweest. Bedankt dat we bij jullie mochten staan. @Greys de foto’s zijn leuk geworden. Thanks!
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 21:44:06 #141
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186091942
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Tof! Wij zaten toen al lang weer in de auto, maar hoer was ik graag bij geweest. Bedankt dat we bij jullie mochten staan. @:Greys de foto’s zijn leuk geworden. Thanks!
Hardop gieren om 'hoer' _O- :@

Fijn dat de foto's gelukt zijn! Geen dank! En superleuk juist dat jullie bij ons kwamen staan. O+ *O*
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 21:44:34 #142
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_186091952
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Hardop gieren om hoer _O- :@

Fijn dat de foto's gelukt zijn! Geen dank! En superleuk juist dat jullie bij ons kwamen staan. O+ *O*
Hahaha. Dikke vingers 😂
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_186091953
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:06 schreef ato het volgende:

[..]

Verschrikkelijk liedje, ook had Rosie geen toegevoegde waarde gisteren.
Maar was 1 van de weinige -puntjes.
Toevallig werd er een zekere Duncan 2e in de Nationale finale, misschien is het een teken :P
Geen toegevoegde waarde is wel een sympathieke manier om het te omschrijven :P

Hoewel het bij ons wel voor veel vermaak zorgde.
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_186092167
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Greys het volgende:
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

_O-
  zondag 7 april 2019 @ 21:53:38 #145
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186092191
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:44 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Geen toegevoegde waarde is wel een sympathieke manier om het te omschrijven :P

Hoewel het bij ons wel voor veel vermaak zorgde.
Dat vermaak was dan ergens wel weer een soort toegevoegde waarde :P
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 7 april 2019 @ 21:54:28 #146
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186092216
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Greys het volgende:
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

_O- _O- _O-
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_186092378
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef Greys het volgende:
Wisten wij al!

[ afbeelding ]
Scoop voor ESF!
Tof verslag!
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
pi_186092406
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Greys het volgende:
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

:D _O- :')
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:12:32 #149
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186092634
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Koutist in opleiding.
pi_186092744
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Ach, de interviewer loopt kauwgom te kauwen..
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
pi_186092777
Geweldig verslag dames _O_
And so the lion fell in love with the lamb
  zondag 7 april 2019 @ 22:20:04 #152
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186092845
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 7 april 2019 @ 22:22:09 #153
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186092881
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:20 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
Hoe je ook zo afdruipt nadat die foto is genomen. Je had ook niet door dat je gefilmd werd he? :D
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:23:13 #154
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186092912
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:20 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
Gillen en gieren echt.
Na Na Na inderdaad! En normaal had ik dit soort dingen niet zomaar durven posten maar Serhat zei zinnige dingen en Litouwen zei 'fuck de haters en naysayers' en zo heb ik nog echt iets gehad aan gisteren ook qua levenswijsheden en schijt hebben. ”ůk als het heel erg onflatteus met een verbeten hoofd pontificaal in beeld is. _O- *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 23:00:00 ]
Koutist in opleiding.
  zondag 7 april 2019 @ 22:23:20 #155
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_186092915
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Mooi! _O- _O- _O-

Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat je in de comments genoemd wordt. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:25:02 #156
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186092954
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:22 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Hoe je ook zo afdruipt nadat die foto is genomen. Je had ook niet door dat je gefilmd werd he? :D
We wisten hier nog niet dat we Griekenland later nog zelf konden interviewen en ik deed even een rondje 'dan hebben we maar vast iedereen op de foto' :') En ik geloof niet dat ik de camera gezien heb inderdaad toen _O- :@
Koutist in opleiding.
  Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:25:27 #157
292596 crew  Faux.
Fan van zichzelf
pi_186092967
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

_O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:25:53 #158
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186092978
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:17 schreef Bamba het volgende:
Geweldig verslag dames _O_
Dankjewel O+
Koutist in opleiding.
pi_186093187
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Subtiel is anders _O-

Na na na!
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  zondag 7 april 2019 @ 22:37:16 #160
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186093254
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

_O-
:o)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:37:50 #161
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186093268
Tis idd niet bepaald als een vluchtige hinde of een sierlijke ballerina. :') Gewoon hup bam lomp ertussen. Ik moet echt eens leren elegant en subtiel te zijn. En vooral op draaiende camera's te letten. :@
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:39:05 #162
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186093297
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 22:37 schreef Dave het volgende:

[..]

_O-
Net weer gekeken en als dat hoofd rechts achter in beeld komt denk ik al OH JEZUS NEE GA TERUGGGG DOE HET NIETTTT tijdens het nu kijken maar dat helpt niet meer he. _O-
Koutist in opleiding.
  Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:41:05 #163
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_186093343
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:37 schreef Greys het volgende:
Tis idd niet bepaald als een vluchtige hinde of een sierlijke ballerina. :') Gewoon hup bam lomp ertussen. Ik moet echt eens leren elegant en subtiel te zijn. En vooral op draaiende camera's te letten. :@
Justine zong het al: we houden van je zoals je bent. O+
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:42:36 #164
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186093376
quote:
17s.gif Op zondag 7 april 2019 22:41 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Justine zong het al: we houden van je zoals je bent. O+
_O_ O+
Koutist in opleiding.
  PR en moderator zondag 7 april 2019 @ 22:43:17 #165
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186093397
Tof O+
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 22:44:09 #166
87554 Cee
Welluk?
pi_186093425
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Dikke tranen, ik hap naar adem. _O-
pi_186093546
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

_O- _O- _O_
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_186093600
Hahaha heerlijk hoe je gewoon hup het beeld binnen komt lopen _O-
tenor.gif
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 22:50:24 #169
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186093606
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
Tof O+
Dankjewel! :*
Koutist in opleiding.
  Public Relations zondag 7 april 2019 @ 22:54:43 #170
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_186093723
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Aaaaahahahahahahahahahahha _O_ geweldig _O_ queen Greys _O_
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Public Relations zondag 7 april 2019 @ 22:56:30 #171
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_186093783
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 22:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Gillen en gieren echt.
Na Na Na inderdaad! En normaal had ik dit soort dingen niet zomaar durven posten maar Serhat zei zinnige dingen en Litouwen zei 'fuck de haters en naysayers en zo heb ik nog echt iets gehad aan gisteren ook qua levenswijsheden en schijt hebben. ”ůk als het heel erg onflatteus met een verbeten hoofd pontificaal in beeld is. _O- *O*
Bedankt dat je ons dit niet hebt ontnomen _O_ en dank aan Serhat _O_

:D
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_186094119
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:44 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Geen toegevoegde waarde is wel een sympathieke manier om het te omschrijven :P

Hoewel het bij ons wel voor veel vermaak zorgde.
Is ook weer onaardig van mij, zij deed haar best.
Life can be a bitch, so like it..
pi_186094173
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Je komt ook zo mooi te voorschijn doe je goed. _O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_186094397
Wow dames _O_ _O_ _O_
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_186094433
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:20 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
_O-

Trouwens, die Griekse klonk hier helemaal niet zo ziek, dus ik gok dat ze het 's avonds gewoon verknald heeft -O-
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 7 april 2019 @ 23:48:34 #176
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186094762
Wederom dank aan @grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 23:56:51 ]
Koutist in opleiding.
pi_186094835
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Je wordt straks nog een legende _O-
Life can be a bitch, so like it..
  ESF Reporter zondag 7 april 2019 @ 23:58:10 #178
87554 Cee
Welluk?
pi_186094855
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Ik moet echt gaan slapen nu maar ik kan niet want ik heb een dik bonkend jankhoofd dat niet kan stoppen met GIEREN. _O-
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:00:38 #179
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186094886
Ik lig met lachtranen in bed.
En een enorme schaamte. En een tikkie angst voor wat er misschien nog komen gaat.

Maar goed, Say Na Na Na. :') *O*
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 00:02:14 #180
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_186094901
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

:D

Nu krijg ik ook zin om uit te zoeken wie daar zoal hebben staan filmen, om vervolgens al hun filmpjes te kijken.
Je moet toch meer cameo's gehad hebben, zou je denken. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  maandag 8 april 2019 @ 00:03:36 #181
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_186094914
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:00 schreef Greys het volgende:
Ik lig met lachtranen in bed.
En een enorme schaamte. En een tikkie angst voor wat er misschien nog komen gaat.

Maar goed, Say Na Na Na. :') *O*
Die mensen moeten zich vereerd voelen dat jij in hun video verschenen bent. :7
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:04:59 #182
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186094930
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 00:03 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Die mensen moeten zich vereerd voelen dat jij in hun video verschenen bent. :7
EN ZO IS HET!

SAY NA NA NAAAAAAAAA *O*

En toch schaam ik me en heb ik morgen vast spijt dat ik jullie hiervan mee heb laten 'genieten'. :')
Koutist in opleiding.
pi_186095014
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 00:03 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Die mensen moeten zich vereerd voelen dat jij in hun video verschenen bent. :7
_O_
pi_186095019
Tijd voor een eigen Greys.gifje :D :P
pi_186095046
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:02 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

:D

Nu krijg ik ook zin om uit te zoeken wie daar zoal hebben staan filmen, om vervolgens al hun filmpjes te kijken.
Je moet toch meer cameo's gehad hebben, zou je denken. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Door dat account gelikete video's: onder andere een wielerblunder en een playthrough van een level van Gradius op de MSX.

Mijn eerste gok: Redefine
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:17:24 #186
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095057
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:13 schreef grazz het volgende:
Tijd voor een eigen Greys.gifje :D :P
Ja nee dat dan weer liever niet. _O- Want dan krijg ik helemaal spijt dat ik het hier heb durven delen en durf ik dat nooit meer. :D

Maar ik zal sportief zijn en het gewoon laten staan allemaal want Na Na Na. *O*
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:24:36 #187
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095135
Ben wel wel benieuwd of - ALSSSSSS Nederland zou winnen dit jaar - er dan volgend jaar wel een Eurovision in Concert zou zijn.
Want dit jaar in IsraŽl gaat hun preparty niet door omdat men anders binnen twee maanden twee keer naar hetzelfde land gaat.
Ik wil dat Nederland wint maar ik wil ůůk dat Eurovision in Concert 2020 plaatsvindt.
Koutist in opleiding.
pi_186095193
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

HAHA
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:33:50 #189
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095211
Deze foto's! (Van Facebook Eurovision in Concert)
Tis het toch een allemachtig mooi en groots feest in AFAS.

NZJLEjF.jpg

ltGTyeh.jpg

v9rIVqd.jpg
Koutist in opleiding.
pi_186095248
Tldr

Iemand samenvatting?
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:39:37 #191
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095256
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:38 schreef Vollenhoven het volgende:
Tldr

Iemand samenvatting?
Het was tof! _O_

(of is dat weer te kort?)
Koutist in opleiding.
pi_186095265
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:39 schreef Greys het volgende:

[..]

Het was tof! _O_

(of is dat weer te kort?)
Korter
  maandag 8 april 2019 @ 00:42:17 #193
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_186095277
quote:
11s.gif Op maandag 8 april 2019 00:24 schreef Greys het volgende:
Ben wel wel benieuwd of - ALSSSSSS Nederland zou winnen dit jaar - er dan volgend jaar wel een Eurovision in Concert zou zijn.
Want dit jaar in IsraŽl gaat hun preparty niet door omdat men anders binnen twee maanden twee keer naar hetzelfde land gaat.
Ik wil dat Nederland wint maar ik wil ůůk dat Eurovision in Concert 2020 plaatsvindt.
Als ik moest kiezen heb ik toch liever volgend jaar het ESF in Nederland zonder EIC dan andersom. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:42:48 #194
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095281
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:40 schreef Vollenhoven het volgende:

[..]

Korter
Okť komt ie:

*O*
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 00:43:56 #195
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095286
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:42 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Als ik moest kiezen heb ik toch liever volgend jaar het ESF in Nederland zonder EIC dan andersom. :P
Hmjah dan ga ik lekker hebberig toch voor allebei.
Koutist in opleiding.
pi_186095303
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:42 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Als ik moest kiezen heb ik toch liever volgend jaar het ESF in Nederland zonder EIC dan andersom. :P
Maar dan wel met een artiestenvillage/kroeg waar optredens komen.
A la top2000 live/cafe
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
  maandag 8 april 2019 @ 00:49:03 #197
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_186095319
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Oke die eerste was al grappig maar dat er gewoon nog een is _O-
Ik ben nu echt benieuwd hoeveel filmpjes er zijn waarin jij komt videobomben _O-
Ik hoop 0, want de 'in beeld komende vrouw'-meme worden is ook weer zoiets :* :D
Koel en donker bewaren
pi_186095506
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Ik zit te schudden van het lachen :') _O- :o
  maandag 8 april 2019 @ 01:25:21 #199
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_186095531
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:43 schreef Greys het volgende:

[..]

Hmjah dan ga ik lekker hebberig toch voor allebei.
Ja duh, ik ook. :+

Maar als je moet kiezen neem ik toch aan dat jij ook voor het ESF zou gaan. :7
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 01:42:22 #200
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095611
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:46 schreef Peter het volgende:

[..]

Maar dan wel met een artiestenvillage/kroeg waar optredens komen.
A la top2000 live/cafe
Dat is toch sowieso bij elk ESF?
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 01:51:58 #201
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095638
De Belgen van de video reageren heel leuk op youtube. _O- Ik had gezegd YEAH SORRY THAT WAS ME en ze moesten lachen en bedankten voor het posten van de video hier. :+
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 01:55:16 #202
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186095651
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 00:49 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Oke die eerste was al grappig maar dat er gewoon nog een is _O-
Ik ben nu echt benieuwd hoeveel filmpjes er zijn waarin jij komt videobomben _O-
Ik hoop 0, want de 'in beeld komende vrouw'-meme worden is ook weer zoiets :* :D
Ik hoop het ook maar ach, al blijken er nog zes te zijn.. voor lul sta ik nu toch al dus wat geeft het ook eigenlijk. SAY NA NA NA zou ome Serhat zeggen en fuck de haters aldus Li Touwen. En ik moest (naast de schaamte) echt huilen van het lachen erom dus dat is ook wat waard.

Nu echt ff slapen want dat hebben we afgelopen nacht niet echt gedaan. Vannacht een ziggo-veegwagen-loze nacht als het goed is. *O*

[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 08-04-2019 02:02:15 ]
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 06:24:10 #203
213134 Momo
Geen puntjes
pi_186096283
Haha moet echt lachen om het videobomen, ben benieuwd hoeveel er nog boven komen drijven :D
pi_186096432
Wauw, wat een tof verslag! :D *O* Greys mijn maandag begon meteen goed door jouw videobombs _O-
  maandag 8 april 2019 @ 07:24:50 #205
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_186096464
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  ESF Reporter maandag 8 april 2019 @ 07:35:50 #206
87554 Cee
Welluk?
pi_186096542
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 07:24 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
Onze missie begint vruchten af te werpen, yesssss ESF Mun Sigra ~O>
  Eindredactie Frontpage / Forummod maandag 8 april 2019 @ 08:03:27 #207
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_186096735
De laatste keer dat ik naar het ESF heb gekeken was rond 1980 denk ik. Maar jullie verslag is erg leuk!
<a href="http://www.onze-bauernhof.nl" target="_blank" rel="nofollow">Onze woonstek</a>
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 08:33:08 #208
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186096913
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 07:24 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
:D
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 08:36:24 #209
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186096936
Dank allemaal voor de leuke berichten. Zelfs van niet-ESF-fans, allemaal mee naar EIC volgend jaar. _O- *O*
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 08:39:47 #210
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_186096962
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 07:35 schreef Cee het volgende:

[..]

Onze missie begint vruchten af te werpen, yesssss ESF Mun Sigra ~O>
Is er een beginners guide?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  maandag 8 april 2019 @ 08:40:03 #211
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186096965
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Straks word je nog beroemd :D _O- _O-
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 08:44:04 #212
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186096991
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 08:40 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Straks word je nog beroemd :D _O- _O-
Of jij na volgend weekend in Londen! *O*

Oh over dat, als Richard van de Telegraaf het zich allemaal nog kan herinneren, kan ik hem dan je nr geven?
Koutist in opleiding.
pi_186096998
Zo leuk wakker worden, gieren van het lachen om de geit en daarna om Greys die toch heel subtiel het beeld in komt schuifelen *O*
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 08:45:40 #214
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186097012
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 08:39 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Is er een beginners guide?
Oh! Wat een goed idee! Misschien een keertje maken. _O-
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 08:54:31 #215
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_186097075
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 08:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Of jij na volgend weekend in Londen! *O*

Oh over dat, als Richard van de Telegraaf het zich allemaal nog kan herinneren, kan ik hem dan je nr geven?
Is goed hoor!
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 08:56:54 #216
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186097091
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 08:54 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Is goed hoor!
Top! Ik ga het vandaag even vragen. *O*
Koutist in opleiding.
  ESF Reporter maandag 8 april 2019 @ 09:12:30 #217
87554 Cee
Welluk?
pi_186097223
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 08:39 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Is er een beginners guide?
Ohhh die moeten we maken, of volgens mij is er van vorig jaar nog een esf noob topic.
  maandag 8 april 2019 @ 09:13:15 #218
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_186097226
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

😂😂😂👍
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 09:19:17 #219
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186097299
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 09:12 schreef Cee het volgende:

[..]

Ohhh die moeten we maken, of volgens mij is er van vorig jaar nog een esf noob topic.
We gaan er eentje maken! *O*
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 09:20:23 #220
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186097308
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:13 schreef Ingetje79 het volgende:

[..]

😂😂😂👍
:@ :D
Tis toch om te giiiiieren Ing.
(En schamen. Maar vooral gieren.)
Koutist in opleiding.
pi_186097372
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Hahaha fantastisch _O-
pi_186097383
Wat een geweldig verslag weer. :D
En die video's. _O- Moet mijn collega's uitleggen waarom ik op maandagmorgen op werk zit te gieren. :')
  maandag 8 april 2019 @ 09:32:24 #223
115121 Arizona
#neverforget
pi_186097425
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:37 schreef Greys het volgende:
Tis idd niet bepaald als een vluchtige hinde of een sierlijke ballerina. :') Gewoon hup bam lomp ertussen. Ik moet echt eens leren elegant en subtiel te zijn. En vooral op draaiende camera's te letten. :@
Echt giiieeeren hierom _O-
Twente O+
The sun always shines on TV
  maandag 8 april 2019 @ 09:35:57 #224
115121 Arizona
#neverforget
pi_186097467
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
Twente O+
The sun always shines on TV
  maandag 8 april 2019 @ 09:43:23 #225
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_186097575
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 09:20 schreef Greys het volgende:

[..]

:@ :D
Tis toch om te giiiiieren Ing.
(En schamen. Maar vooral gieren.)
Dat triomfantelijke hoofd maakt het plaatje helemaal compleet😎
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_186097708
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 07:24 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
Ja, dit wel ja :P wel leuk dat er zo'n enthousiaste club hier ronddwaalt en het ESF-evangelie verkondigen en voorleven ^O^
Somebody that I used to know
  ESF Reporter maandag 8 april 2019 @ 10:01:59 #227
87554 Cee
Welluk?
pi_186097849
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:35 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
HUILEN achter mn bureau nu
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:11:55 #228
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186097977
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:52 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ja, dit wel ja :P wel leuk dat er zo'n enthousiaste club hier ronddwaalt en het ESF-evangelie verkondigen en voorleven ^O^
Wees welkom, neem een vlaggetje, het Doezepwa Ochtendgebed begint spoedig! w/
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 10:12:56 #229
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186097989
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:35 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
Zo van: "als ik hier nu onopvallend achter langsloop zien ze me niet..." _O-
:o)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:13:02 #230
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186097990
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:35 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
Hou oppppp _O- Ik kan niet meer. _O-
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 10:14:27 #231
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186098010
Wie wordt daar geinterviewd achter die plant? De persoon uit het "eerste" filmpje, of kunnen we Greys nog ergens spotten?
:o)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:15:16 #232
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186098021
quote:
11s.gif Op maandag 8 april 2019 10:14 schreef Dave het volgende:
Wie wordt daar geinterviewd achter die plant? De persoon uit het "eerste" filmpje, of kunnen we Greys nog ergens spotten?
Er waren (GODZIJDANK) ook heel veel interviews voor schrijvende pers dus zonder video. _O-
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 10:18:28 #233
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186098063
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
:o)
  maandag 8 april 2019 @ 10:19:03 #234
476221 GeorgeM
1963-2016
pi_186098067
Oh PLEASSSS stop ff met posten hier :{w Ik mot nog bijlezen :X (en werken..) :|W
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_186098152
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dit is echt meme-worthy materiaal _O_ _O_ _O_
''Darling, you can't let everything seem so dark blue''
  maandag 8 april 2019 @ 10:31:45 #236
115121 Arizona
#neverforget
pi_186098244
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 10:18 schreef Dave het volgende:
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
_O-
Of Fifty Fades of Greys
Twente O+
The sun always shines on TV
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:32:27 #237
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186098252
Ja ho maar weer hoor. _O-

Het gaat om het verslag }:|
Koutist in opleiding.
  Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:34:38 #238
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_186098292
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

VOL IN BEELD. _O- _O_
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:34:53 #239
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_186098298
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 10:32 schreef Greys het volgende:
Ja ho maar weer hoor. _O-

Het gaat om het verslag }:|
Oh. Ja, ehm verslag jongens!
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  maandag 8 april 2019 @ 10:37:27 #240
115121 Arizona
#neverforget
pi_186098340
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 10:32 schreef Greys het volgende:
Ja ho maar weer hoor. _O-

Het gaat om het verslag }:|
Na na na!
Twente O+
The sun always shines on TV
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:37:35 #241
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186098346
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 10:34 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Oh. Ja, ehm verslag jongens!
Ja! Daar zit veel moeite en tijd in. *O*

Die omtrekkende bewegingen in de Šndere filmpjes gingen geheel vanzelf in m'n natuurlijke habitat. :')
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:37:56 #242
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186098351
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 10:37 schreef MaLo het volgende:

[..]

Na na na!
SERHATGODGENOT _O_
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 10:43:09 #243
181124 chufi
Veo Veo
pi_186098406
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 10:34 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

VOL IN BEELD. _O- _O_
even een plaatje schieten _O- _O- _O-
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  Moderator maandag 8 april 2019 @ 10:46:01 #244
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_186098429
"Griekenland heeft de artiest intern gekozen. Hoe kwamen ze bij jou? Je woont toch in Canada?"
quote:
"Ik ben geboren en opgegroeid in Canada, ik woon nu al vele jaren in Griekenland. Ik had totaal niet verwacht dat ik dit voorstel zou krijgen, ze hebben me gebeld en Dimitri, het hoofd van het Griekse team dit jaar, belde en zei dat hij iets aan me wilde voorstellen. Of we bij elkaar konden komen. Het was ergens in november en ik dacht dat het misschien over een Kerstconcert ofzo zou gaan. Ik wist eigenlijk niet eens dat hij dit jaar met het Eurovisie te maken had dus toen hij dat zei was ik heel verrast. Ook omdat ik mezelf niet echt een voor de hand liggende keuze vond om voor Griekenland uit te komen. Maar ze kenden mijn werk, ze hadden me zien optreden en ze vertrouwen me. En dat is voor mij heel waardevol. Het artistieke vertrouwen dat ze in me hadden. Dat is heel belangrijk voor me om te voelen, dat ik vrijheid krijg omdat mensen me vertrouwen."
Dit vond ik ook wel een hele goede vraag, zoiets krijg je anders natuurlijk nooit te horen. Hoe dat werkt in andere landen. (Eigenlijk op dezelfde manier als bij ons dus, daar in Griekenland)
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  maandag 8 april 2019 @ 10:50:19 #245
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_186098489
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 10:18 schreef Dave het volgende:
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
_O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 11:12:31 #246
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186098822
Als we dit hadden geweten..
Volgend jaar ga ik bij iedereen even subtiel door het beeld schuifelen. Dan kunnen jullie daarna gaan zoeken en spotten.

6L8dCNI.gif
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 11:23:40 #247
403253 Meke
after all this time? always.
pi_186098984
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 11:12 schreef Greys het volgende:
Als we dit hadden geweten..
Volgend jaar ga ik bij iedereen even subtiel door het beeld schuifelen. Dan kunnen jullie daarna gaan zoeken en spotten.

[ afbeelding ]
Paasgreytjes zoeken O+
Je bent slimmer als je denkt
  maandag 8 april 2019 @ 11:24:39 #248
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186098995
Kunnen we paasgreytjes zoeken. *O*
:o)
  maandag 8 april 2019 @ 11:24:58 #249
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186099003
Spuit 11.
:o)
  maandag 8 april 2019 @ 11:37:43 #250
476221 GeorgeM
1963-2016
pi_186099204
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:43 schreef Greys het volgende:

[..]

Hmjah dan ga ik lekker hebberig toch voor allebei.
JA ALLEBEI *O*
Ik heb net met Arth afgesproken volgend jaar naar EIC te gaan.
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_186099287
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 10:18 schreef Dave het volgende:
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
_O-

Of ala Dora the explorer. “Do you see Greys?”

15547163281554716306.gif


Sorry, Greys. _O- O+
pi_186100098
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

_O- _O-
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 8 april 2019 @ 14:11:33 #253
81329 MadMaster
Schots en scheef...
  Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:11:56 #254
255123 crew  iBenny
Legen...wait for it...
pi_186101692
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

:D _O-
...dary!
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:31:02 #255
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186101999
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:11 schreef MadMaster het volgende:
Wie is die (ge)blonde(eerde) zangeres die op alle foto's staat?
Ik neem aan dat je mij niet bedoelt want mij wil je echt niet horen zingen dus dan bedoel je denk ik Kate van AustraliŽ?

Kate Miller-Heidke uit AustraliŽ (links) en Srbuk uit ArmeniŽ.
Kh5abCq.jpg
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:46:16 #256
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_186102255
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:31 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je mij niet bedoelt want mij wil je echt niet horen zingen dus dan bedoel je denk ik Kate van AustraliŽ?
Deze:

tnnOCJf.gif
  maandag 8 april 2019 @ 14:48:15 #257
115121 Arizona
#neverforget
pi_186102285
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:46 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Deze:

[ afbeelding ]
Ik gier de verf zowat uit mijn haar _O- (zit bij de kapper)
_O-
Twente O+
The sun always shines on TV
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:48:22 #258
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102287
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:46 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Deze:

[ afbeelding ]
Geloof me, die wil je niet horen zingen! Zero points and no qualify!

LbihRzL.gif
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:48:24 #259
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102288
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:05 schreef heywoodu het volgende:
Gaaf :D

Nog niet alles kunnen lezen :@
tldr?
I pray on this day of memories
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:49:26 #260
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102304
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:48 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ik gier de verf zowat uit mijn haar _O- (zit bij de kapper)
_O-
Ik ben net uit m'n werk en zit in de auto op de parkeerplaats van de AH te gierhuillachen. _O- Met de ramen open..
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:49:46 #261
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_186102318
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:48 schreef Greys het volgende:

[..]

Geloof me, die wil je niet horen zingen! Zero points and no qualify!

[ afbeelding ]
;)
Je loopt er ook inderdaad wel als een wethouder Hekking pontificaal steeds doorheen.
We wachten op nieuw beeldmateriaal...
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:50:00 #262
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102320
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:48 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

tldr?
Samenvatting kort:
Het was tof!

Samenvatting korter:
w/ *O*
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:50:42 #263
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102332
quote:
14s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Samenvatting kort:
Het was tof!

Samenvatting korter:
w/ *O*
ben jij die vrouw die gewoon heel aso een foto maakt tijdens een interview?

wel komisch als dat zou is :D
I pray on this day of memories
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:51:17 #264
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102339
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:49 schreef MadMaster het volgende:

[..]

;)
Je loopt er ook inderdaad wel als een wethouder Hekking pontificaal steeds doorheen.
We wachten op nieuw beeldmateriaal...
Volgend jaar ga ik spiesjaal voor jullie een online speurtocht uitzetten door gewoon overal even achterlangs door het beeld te schuifelen. Nu al zin an!
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:52:04 #265
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_186102353
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Volgend jaar ga ik spiesjaal voor jullie een online speurtocht uitzetten door gewoon overal even achterlangs door het beeld te schuifelen. Nu al zin an!
^O^
Vooral doorgaan!
  maandag 8 april 2019 @ 14:52:51 #266
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102370
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Volgend jaar ga ik spiesjaal voor jullie een online speurtocht uitzetten door gewoon overal even achterlangs door het beeld te schuifelen. Nu al zin an!
wat kost dat om daar binnen te zijn?
I pray on this day of memories
  maandag 8 april 2019 @ 14:53:55 #267
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186102394
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

wat valt er te lachen?
Er staat iemand op de achtergrond met blauw haar.
:o)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:53:57 #268
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102395
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

ben jij die vrouw die gewoon heel aso een foto maakt tijdens een interview?

wel komisch als dat zou is :D
Joah, ik zag geen camera. Niks aso aan, gewoon per ongeluk. De Belgische makers van de video stuurden net nog een hartje. _O-
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:53:57 #269
115121 Arizona
#neverforget
pi_186102396
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

wat valt er te lachen?
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

ben jij die vrouw die gewoon heel aso een foto maakt tijdens een interview?

wel komisch als dat zou is :D
Nou dat dus _O-
Twente O+
The sun always shines on TV
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:54:48 #270
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102416
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:52 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

wat kost dat om daar binnen te zijn?
Concert 's avonds kan je gewoon kaarten voor kopen maar de persdag waren we voor uitgenodigd. :)
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:55:37 #271
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102429
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 14:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Concert 's avonds kan je gewoon kaarten voor kopen maar de persdag waren we voor uitgenodigd. :)
werk je voor idtv ofzo?
I pray on this day of memories
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:55:49 #272
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102433
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:55 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

werk je voor idtv ofzo?
Nee.
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 14:57:19 #273
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102464
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 14:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee.
mysterieus man :D

een maat van mij liep daar ook ergens rond. Hij is cameraman van IDTV
I pray on this day of memories
  maandag 8 april 2019 @ 14:58:50 #274
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186102483
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 14:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee.
Voor de EBU toch?
:o)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 14:59:46 #275
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102497
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:57 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

mysterieus man :D

een maat van mij liep daar ook ergens rond. Hij is cameraman van IDTV
Vond ie het leuk, de persdag?
Ben ik bij hem ook door het beeld geschuifeld? :7
Koutist in opleiding.
  maandag 8 april 2019 @ 15:00:50 #276
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102511
quote:
14s.gif Op maandag 8 april 2019 14:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Vond ie het leuk, de persdag?
Ben ik bij hem ook door het beeld geschuifeld? :7
ik bedoel trouwens geen idtc maar outtv
I pray on this day of memories
pi_186102525
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:46 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Deze:

[ afbeelding ]
Sorry Greys _O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_186102538
giphy.gif
De Sahara is zonder meer erg droog.
  maandag 8 april 2019 @ 15:03:48 #279
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_186102566
Blij dat ik netjes gevraagd heb of ze dat wel op prijs zou stellen.
:o)
  maandag 8 april 2019 @ 15:04:08 #280
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_186102570
ik vind het ergens wel mooi.. een vrouw met ballen :') *O*
I pray on this day of memories
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 15:06:53 #281
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102616
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:03 schreef Dave het volgende:
Blij dat ik netjes gevraagd heb of ze dat wel op prijs zou stellen.
Tsjah ach.. als ik had mogen kiezen dan idd liever niet maar Na Na Na enzo dan maar. :P

Ik moet er nu echt wel hartelijk om gieren hoor maar volgend jaar ga ik toch maar liever m'n best doen om nergens op een foto of filmpje te staan want ik vond dit al heel dapper van mezelf maar het giert wel enigszins uit de klauwen zeg maar. :+ Het gaat niet echt over het verslag waar we zo ons best op gedaan hebben. :')
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 8 april 2019 @ 15:07:12 #282
163650 crew  Greys
Nee.
pi_186102622
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:02 schreef Fred_B het volgende:
[ afbeelding ]
Oh jezus deze _O- _O-
Even opslaan voor m'n moeder.
Koutist in opleiding.
pi_186102623
Leuk
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_186102798
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:02 schreef Fred_B het volgende:
[ afbeelding ]
:D :D _O-
  maandag 8 april 2019 @ 15:18:49 #285
403253 Meke
after all this time? always.
pi_186102799
quote: