abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † dinsdag 29 januari 2019 @ 19:30:50 #1
230491 Zith
pls tip
pi_184698356


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184698377
TT _O_

INB4 the Waves / BTC flippening.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 19:40:59 #3
131603 Afwazig
Serious business
pi_184698572
WAVES MAKING WAVES JAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA
pi_184699608
Cryptopia dus weer gehackt.
pi_184700007
WCT begint te moonen.
pi_184701976
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 20:54 schreef MaGNeT het volgende:
WCT begint te moonen.
Kerel Waltonchain staat op een praktisch op een year low.

Hou nou eens op met al die shitcoins je promoten :(
pi_184702077
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 22:46 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Kerel Waltonchain staat op een praktisch op een year low.

Hou nou eens op met al die shitcoins je promoten :(
What is Waltonchain en wat heeft dat te maken met WCT?
pi_184702111
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 20:33 schreef ZetaOS het volgende:
Cryptopia dus weer gehackt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 22:46 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Kerel Waltonchain staat op een praktisch op een year low.

Hou nou eens op met al die shitcoins je promoten :(
Voor beide posts geldt: je let wel op hé? :') :')
pi_184705477
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 22:46 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Kerel Waltonchain staat op een praktisch op een year low.

Hou nou eens op met al die shitcoins je promoten :(
Waltonchain is WTC.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_184705786
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 22:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

What is Waltonchain en wat heeft dat te maken met WCT?
Was al verbaast dat je (weer) een shitcoin aan het pushen was.

In dit geval dus mijn oprechte nederige excuses.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 30-01-2019 08:41:23 ]
pi_184706147
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 08:38 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Was al verbaastd dat je (weer) een shitcoin aan het pushen was.

In dit geval dus mijn oprechte nederige excuses.
Hoe gaat het met de referrals, ouwe speedkikker?
pi_184706198
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hoe gaat het met de referrals, ouwe speedkikker?
Qua crypto niet zo goed, de markt is nu echt in een winter. Ook mining ligt op zijn gat.
Is SNTR al moon?
pi_184706385
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:14 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Qua crypto niet zo goed, de markt is nu echt in een winter. Ook mining ligt op zijn gat.
Is SNTR al moon?
Ik zal er serieus op reageren:

quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 11:31 schreef MaGNeT het volgende:
SilentNotary github: https://github.com/SilentNotaryEcosystem/Cil-core
Laatste wijziging: 2 dagen geleden

Activiteit op social media: https://twitter.com/SilentNotary
Laatste activiteit: 2 januari 2019

Activiteit op website: https://silentnotary.com
Laatste nieuwsbericht: 28 december 2018 (o.a. Lightpaper Chain in Law en een audit (!))

Gisteren was ik op mobiel, vandaar dat ik er nu even wat uitgebreider op terugkom.

De meeste laagstaande coins staan laag omdat het "kutcoins" zijn, totaal geen activiteit, e.d.
Hier zit nog een klein beetje potentie in en ze zijn belachelijk goedkoop nu.

En uiteraard geen garanties, zoals met ieder ander project.
Ik ga er vandaag een klein bedrag in stoppen, zie het volgend jaar wel weer.

Valt wel mee met het "pushen".

Vrijwel al mijn winst heb ik gemaakt door vroeg in projecten te stappen en 1,5 tot 2 jaar te wachten.

Dankzij dat geduld ben ik sinds m'n 41e met pensioen en heb ik 2 woningen zonder hypotheek. Dus ik doe vast iets goed 8-)

Ongeveer de helft van de projecten heeft helaas gefaald, dat geld is praktisch weg of heb (een deel van) m'n investering er nog uit kunnen halen. Dat risico loop je ook met SNTR of Universa.

En nee, SNTR is nog geen moon, vraag het me in 2020 nog maar eens.
pi_184706460
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik zal er serieus op reageren:

[..]

Valt wel mee met het "pushen".

Vrijwel al mijn winst heb ik gemaakt door vroeg in projecten te stappen en 1,5 tot 2 jaar te wachten.

Ongeveer de helft van de projecten heeft gefaald, dat geld is praktisch weg of heb (een deel van) m'n investering er nog uit kunnen halen.

En nee, SNTR is nog geen moon, vraag het me in 2020 nog maar eens.
2020 is in crypto wereld natuurlijk wel erg lang. Ik zal je info even gaan doornemen.
  woensdag 30 januari 2019 @ 09:29:55 #15
482973 dagobertE6
ducktales, w00t
pi_184706490
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik zal er serieus op reageren:

[..]

Valt wel mee met het "pushen".

Vrijwel al mijn winst heb ik gemaakt door vroeg in projecten te stappen en 1,5 tot 2 jaar te wachten.

Dankzij dat geduld ben ik sinds m'n 41e met pensioen en heb ik 2 woningen zonder hypotheek. Dus ik doe vast iets goed 8-)

Ongeveer de helft van de projecten heeft helaas gefaald, dat geld is praktisch weg of heb (een deel van) m'n investering er nog uit kunnen halen. Dat risico loop je ook met SNTR of Universa.

En nee, SNTR is nog geen moon, vraag het me in 2020 nog maar eens.
Heb een paar duizend euro back in 2017 kunnen maken met jouw advies :P

Nu doe ik airdrops en hoop ik dat ze moon _O_
pi_184706645
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:28 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

2020 is in crypto wereld natuurlijk wel erg lang. Ik zal je info even gaan doornemen.
Lange horizon bij investeringen is vrij normaal. In crypto is "lang" vaak maar 1,5 tot 2 jaar.
pi_184706716
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:29 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Heb een paar duizend euro back in 2017 kunnen maken met jouw advies :P

Nu doe ik airdrops en hoop ik dat ze moon _O_
Welke coin je ook had gekozen zou dat redement gemaakt hebben in jou investeringstijdspannen
2017 was gewoon een goed jaar.
  woensdag 30 januari 2019 @ 11:11:50 #18
482973 dagobertE6
ducktales, w00t
pi_184707984
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Welke coin je ook had gekozen zou dat redement gemaakt hebben in jou investeringstijdspannen
2017 was gewoon een goed jaar.
Waves en ETH en toen omgewisseld in BTC en verkocht eind 2017
  woensdag 30 januari 2019 @ 11:12:05 #19
482973 dagobertE6
ducktales, w00t
pi_184707990
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 11:11 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Waves en ETH begin 2017 en toen omgewisseld in BTC en verkocht eind 2017
pi_184711080
All-in in SNTR hier. Ik wil ook met pensioen.
pi_184714732
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Welke coin je ook had gekozen zou dat redement gemaakt hebben in jou investeringstijdspannen
2017 was gewoon een goed jaar.
Right :')

Vraag maar aan Nattekat.
pi_184715897
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 11:11 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Waves en ETH en toen omgewisseld in BTC en verkocht eind 2017
Goed gedaan :-)
pi_184715928
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 17:40 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Right :')

Vraag maar aan Nattekat.
Er zijn altijd mensen die een gave hebben in slecht projecten te stappen. Maar over het algemeen was het zeer moeilijk in 2017 een coin uit te kiezen die niet moon stond aan het einde van het jaar.
Vandaar veel crypto beleggers begin 2018 dachten dat ze de nieuwe Warren Buffett waren.

P.s Wat had Nattekat gedaan dan?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 30-01-2019 18:56:36 ]
pi_184716295
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 18:56 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Er zijn altijd mensen die een gave hebben in slecht projecten te stappen. Maar over het algemeen was het zeer moeilijk in 2017 een coin uit te kiezen die niet moon stond aan het einde van het jaar.
Vandaar veel crypto beleggers begin 2018 dachten dat ze de nieuwe Warren Buffett waren.

Dat denken er hier nog steeds veel. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_184717334
Ik ben de nieuwe Warren Buffet.
pi_184717652
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik zal er serieus op reageren:

[..]

Valt wel mee met het "pushen".

Vrijwel al mijn winst heb ik gemaakt door vroeg in projecten te stappen en 1,5 tot 2 jaar te wachten.

Dankzij dat geduld ben ik sinds m'n 41e met pensioen en heb ik 2 woningen zonder hypotheek. Dus ik doe vast iets goed 8-)

Ongeveer de helft van de projecten heeft helaas gefaald, dat geld is praktisch weg of heb (een deel van) m'n investering er nog uit kunnen halen. Dat risico loop je ook met SNTR of Universa.

En nee, SNTR is nog geen moon, vraag het me in 2020 nog maar eens.
Ik vind dit ook een prima strategie mits er natuurlijk ook goed gekeken wordt naar de fundamentels.
pi_184718755
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 18:56 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Er zijn altijd mensen die een gave hebben in slecht projecten te stappen. Maar over het algemeen was het zeer moeilijk in 2017 een coin uit te kiezen die niet moon stond aan het einde van het jaar.
Vandaar veel crypto beleggers begin 2018 dachten dat ze de nieuwe Warren Buffett waren.

P.s Wat had Nattekat gedaan dan?
Continu in de verkeerde coin op het verkeerde moment :P
pi_184720347
Iemand gehoord van BitcoinHEX? wordt binnenkort gelanceerd. Ik vind het wel een interessant idee. Maar je zou eigenlijk de video moeten bekijken voor zijn eigen uitleg.

In het kort, een ERC20 token die je alleen kunt claimen als je in bezit bent van Bitcoin. Grote en foute spelers waarvan de Bitcoin adressen bekend zijn (Mt.Gox etc) zijn uitgesloten van deelname. Whales kunnen wel claimen maar elk adres met meer dan 1000 Bitcoins krijgt maar de helft tenzij je onder de 999 Bitcoins per adres zit. Dit om ervoor te zorgen dat er niet direct whales ontstaan die de markt kunnen crashen. Het smartcontract is zo gebouwd dat je je tokens kan locken waardoor je rente krijgt. Hoe eerder je ze vastzet hoe meer rente je ontvangt over de langere termijn. Als Satoshi zijn tokens niet claimed binnen de eerste x aantal weken dan worden al deze tokens verdeeld over alle users. Het is een coin met als gedachte "programmable interest" volledig door het smart contract. Beetje lastig uit te leggen maar ik heb nog niet zoiets voorbij zien komen. En het is gratis als je al Bitcoins bezit, je hebt ze alleen nodig voor een bepaald snapshot daarna kun je vanuit je Bitcoin wallet een bericht signen waardoor je Bitcoins dus ook nergens naartoe hoeft te sturen. Vrij risicoloos dus en gratis

[ Bericht 19% gewijzigd door metallicelmo op 30-01-2019 21:57:54 ]
  † In Memoriam † woensdag 30 januari 2019 @ 22:39:30 #29
230491 Zith
pls tip
pi_184721786
ERC20

Richard Hearn

Richard Hearn krijgt 1 bHex voor elke geclaimde bHex, dus zal hij 50% bezitten

20% affiliate program

Het hele 'Proof of Weak hands' scam idee :')

Shitcoin
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184723566
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 21:46 schreef metallicelmo het volgende:
Iemand gehoord van BitcoinHEX? wordt binnenkort gelanceerd. Ik vind het wel een interessant idee. Maar je zou eigenlijk de video moeten bekijken voor zijn eigen uitleg.

In het kort, een ERC20 token die je alleen kunt claimen als je in bezit bent van Bitcoin. Grote en foute spelers waarvan de Bitcoin adressen bekend zijn (Mt.Gox etc) zijn uitgesloten van deelname. Whales kunnen wel claimen maar elk adres met meer dan 1000 Bitcoins krijgt maar de helft tenzij je onder de 999 Bitcoins per adres zit. Dit om ervoor te zorgen dat er niet direct whales ontstaan die de markt kunnen crashen. Het smartcontract is zo gebouwd dat je je tokens kan locken waardoor je rente krijgt. Hoe eerder je ze vastzet hoe meer rente je ontvangt over de langere termijn. Als Satoshi zijn tokens niet claimed binnen de eerste x aantal weken dan worden al deze tokens verdeeld over alle users. Het is een coin met als gedachte "programmable interest" volledig door het smart contract. Beetje lastig uit te leggen maar ik heb nog niet zoiets voorbij zien komen. En het is gratis als je al Bitcoins bezit, je hebt ze alleen nodig voor een bepaald snapshot daarna kun je vanuit je Bitcoin wallet een bericht signen waardoor je Bitcoins dus ook nergens naartoe hoeft te sturen. Vrij risicoloos dus en gratis
Ow we gaan nu ook al mensen uitsluiten :( omdat ze grote holdings hebben, wie denken ze wel niet dat ze zijn.
pi_184724956
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:59 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ow we gaan nu ook al mensen uitsluiten :( omdat ze grote holdings hebben, wie denken ze wel niet dat ze zijn.
Zo sluit je wel de beurzen uit, soort proof of keys 2.0 :P
  donderdag 31 januari 2019 @ 07:32:06 #32
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184724997
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 22:39 schreef Zith het volgende:
ERC20

Richard Hearn

Richard Hearn krijgt 1 bHex voor elke geclaimde bHex, dus zal hij 50% bezitten

20% affiliate program

Het hele 'Proof of Weak hands' scam idee :')

Shitcoin
Mooie scam wel.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184725004
quote:
10s.gif Op donderdag 31 januari 2019 07:32 schreef fathank het volgende:

[..]

Mooie scam wel.
Zie die kop ook Richard Heart, die gouden ketting, dat shirt... bolle scamking.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 31-01-2019 07:34:42 ]
pi_184729143
  donderdag 31 januari 2019 @ 13:28:19 #35
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_184729743
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  donderdag 31 januari 2019 @ 14:26:30 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184730718
quote:
We gaan naar 1800?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184731074
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 07:33 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Zie die kop ook Richard Heart, die gouden ketting, dat shirt... bolle scamking.
Heeft ook een verleden als (email)spam king. Enorm louche figuur.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_184731175
quote:
Wat een drama dat Nano hè.. ;(
  † In Memoriam † donderdag 31 januari 2019 @ 15:19:37 #39
230491 Zith
pls tip
pi_184731472
quote:
Wat een drama dat BCH he ;(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184731514
Geld op bij NEM?
No munny?
pi_184731957
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 15:22 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Geld op bij NEM?
No munny?
Vakman pur sang
pi_184732548
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 15:19 schreef Zith het volgende:

[..]

Wat een drama dat BCH he ;(
Wat een drama dat FOK hè ;(
  Moderator donderdag 31 januari 2019 @ 19:43:43 #45
42184 crew  DaMart
pi_184736753
quote:
Hebben ze daar ook een TIPS-markt voor?
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184737117
quote:
10s.gif Op donderdag 31 januari 2019 19:43 schreef DaMart het volgende:

[..]

Hebben ze daar ook een TIPS-markt voor?
TIPS was nog duurder dan SNTR zie ik net :')
Het bijft hier maar over SNTR gaan, maar wat is dat nou weer voor coin :')

$0,000008 USD
Forcefield City Bewoner
  donderdag 31 januari 2019 @ 20:32:45 #47
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184738309
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 19:55 schreef roislecxe het volgende:

[..]

TIPS was nog duurder dan SNTR zie ik net :')
Het bijft hier maar over SNTR gaan, maar wat is dat nou weer voor coin :')

$0,000008 USD
$12 eoy gegarandeerd
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184738570
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 19:55 schreef roislecxe het volgende:

[..]

TIPS was nog duurder dan SNTR zie ik net :')
Het bijft hier maar over SNTR gaan, maar wat is dat nou weer voor coin :')

$0,000008 USD
Net of de USD waarde ook maar iets zegt over een munt.
pi_184738975
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 20:42 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Net of de USD waarde ook maar iets zegt over een munt.
Je zus, niet weer deze discussie :'(
Vakman pur sang
pi_184739518
quote:
10s.gif Op donderdag 31 januari 2019 20:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je zus, niet weer deze discussie :'(
Ik heb geen zus :?
pi_184739576
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 21:19 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Ik heb geen zus :?
Ze was wel krap gisteren. :P
Vakman pur sang
pi_184740011
Pics van je zus

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184740153
Mensen nog in stratis hier? volgens mij doen ze het best goed, waarom blijft die prijs zo laag?
Lambo of Rekt
  † In Memoriam † donderdag 31 januari 2019 @ 21:44:27 #54
230491 Zith
pls tip
pi_184740187
Omdat bear market
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator donderdag 31 januari 2019 @ 22:06:15 #55
42184 crew  DaMart
pi_184740793
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 21:42 schreef EggsTC het volgende:
Mensen nog in stratis hier? volgens mij doen ze het best goed, waarom blijft die prijs zo laag?
Ja, van de week nog wat bijgekocht met deze prijzen :).
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  donderdag 31 januari 2019 @ 22:28:26 #56
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184741615
Bitcoin ETF is opnieuw ingediend door Van Eck. We kunnen dus weer opnieuw gaan aftellen tot de eerste uitstelronde :D

https://twitter.com/gaborgurbacs/status/1091044458794311680?s=19
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184746513
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 20:42 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Net of de USD waarde ook maar iets zegt over een munt.
Hahahahahah nee tuurlijk zegt waarde in USD of welke fiat-munteenheid ook maar iets. Wie de fuck wil ooit nog z'n dingen in euro's afrekenen dan? Vol op die satoshis gek. :')
pi_184747222
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 08:44 schreef illusions het volgende:

[..]
Hahahahahah nee tuurlijk zegt waarde in USD of welke fiat-munteenheid ook maar iets. Wie de fuck wil ooit nog z'n dingen in euro's afrekenen dan? Vol op die satoshis gek. :')
Dat beweer ik helemaal niet.
Maar of je 1 munt hebt die ¤1000 waard is of 1000 munten van ¤1 maakt geen enkel verschil.
  vrijdag 1 februari 2019 @ 09:59:12 #59
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184747658
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 09:33 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Dat beweer ik helemaal niet.
Maar of je 1 munt hebt die ¤1000 waard is of 1000 munten van ¤1 maakt geen enkel verschil.
Jawel.

Duizend munten van 1 euro heb je een emmer voor nodig en 1 munt van duizend euro steek je in je broekzak.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184747696
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 09:33 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Dat beweer ik helemaal niet.
Maar of je 1 munt hebt die ¤1000 waard is of 1000 munten van ¤1 maakt geen enkel verschil.
Dan zeg je het goed verkeerd. Tegenover supply maakt het idd niks uit nee, maar ik doe het toch voor de waarde van een coin, de rest betaalt m'n hypotheken niet.
pi_184747748
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 21:42 schreef EggsTC het volgende:
Mensen nog in stratis hier? volgens mij doen ze het best goed, waarom blijft die prijs zo laag?
De ontwikkelingen zijn top, maar de prijs blijft achter door de bearmarket. Stratis is een project wat enorm kan knallen als er weer een bullmarket komt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_184747839
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 22:28 schreef Rossdale het volgende:
Bitcoin ETF is opnieuw ingediend door Van Eck. We kunnen dus weer opnieuw gaan aftellen tot de eerste uitstelronde :D

https://twitter.com/gaborgurbacs/status/1091044458794311680?s=19
Wel cool dat ze ons niet in spanning hebben gelaten tot februari. En een ander voordeel is dat denied ETF's toch geen deuk meer in een pak boter slaan, maar als zo'n ding goedgekeurd wordt ineens de hele boel naar Jupiter moont.
pi_184747968
Binnenkort Chinees nieuwjaar boys! :D
pi_184747970
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 21:42 schreef EggsTC het volgende:
Mensen nog in stratis hier? volgens mij doen ze het best goed, waarom blijft die prijs zo laag?
Hoe gaat de TA? :P
pi_184748058
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 10:16 schreef KapBak het volgende:
Binnenkort Chinees nieuwjaar boys! :D
Dit wordt het jaar van het varken, voorspelt niet veel goeds.
pi_184748103
Oinkoink!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_184748140
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 10:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Dit wordt het jaar van het varken, voorspelt niet veel goeds.
Als het maar een zeug is en geen beer...
  vrijdag 1 februari 2019 @ 11:13:15 #68
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184748953
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 10:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het maar een zeug is en geen beer...
Je bent scherp vandaag :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184749534
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 10:16 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hoe gaat de TA? :P
Niet erg mee bezig op het moment, ik probeer nu ff weinig bezig te zijn met crypto, t wordt een obsessie als je er te lang mee bezig bent.
Lambo of Rekt
pi_184751823
Komodo And Coinbene Announce Strategic Technology Partnership

https://komodoplatform.com/komodo-coinbene-partnership/

quote:
Komodo is pleased to announce a Strategic Technology Partnership with Coinbene, a major crypto exchange based in China. Coinbene has independently audited and validated Komodo's Blockchain Security Service and will be officially endorsing it to at-risk coins and tokens listed on the exchange.
pi_184752065
When MOEHOEHOEHOEEN
Lambo of Rekt
pi_184757965
We hadden het laatst hier over BitcoinHEX
Hier nog een stuk er over: https://cryptoinsider.com(...)tcoin-hex-is-a-scam/
  vrijdag 1 februari 2019 @ 19:56:25 #73
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184758963
Als BTC onder de psychologische Eur3k grens komt kan het hard gaan.
pi_184759064
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 19:56 schreef leolinedance het volgende:
Als BTC onder de psychologische Eur3k grens komt kan het hard gaan.
Dat het maar snel gebeurt *O*
Forcefield City Bewoner
pi_184759234
Nog geen 2 maanden geleden had ik geen idee of ik weer zou beginnen en wat ik dan zou willen aanschaffen.
Nu heb ik een hele reeks op m'n wensenlijstje staan. Dus laat BTC nog maar even flink zakken, dan is het aantal ook de moeite dat je voor je ¤ krijgt.
Forcefield City Bewoner
pi_184759747
Chiness Nieuwjaar
Wall Streetbonussen

Er komen mooie tijden aan jongens.
pi_184760443
Ik denk dat we ergens binnen nu en komende vrijdag óf door de 4000 omhoog gaan, óf door de 3000 omlaag. Het hangt allemaal veel te stil.
En ik neig naar de tweede optie omdat al maanden na een relatieve rust er een stevige duik komt.
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 1 februari 2019 @ 21:10:43 #78
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184760560
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 20:01 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Dat het maar snel gebeurt *O*
Ja stijgen he!
pi_184760647
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 21:10 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja stijgen he!
Nee joh, eerst dalen, bijkopen, en dan stijgen.
Forcefield City Bewoner
  Moderator vrijdag 1 februari 2019 @ 21:15:04 #80
42184 crew  DaMart
pi_184760651
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 20:11 schreef roislecxe het volgende:
Nog geen 2 maanden geleden had ik geen idee of ik weer zou beginnen en wat ik dan zou willen aanschaffen.
Nu heb ik een hele reeks op m'n wensenlijstje staan. Dus laat BTC nog maar even flink zakken, dan is het aantal ook de moeite dat je voor je ¤ krijgt.
Jij zit straks in 20 verschillende coins? :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184760666
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 21:15 schreef DaMart het volgende:

[..]

Jij zit straks in 20 verschillende coins? :D.
6 of 7 ofzo is m'n planning.
En nee, geen Yovi :P
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 1 februari 2019 @ 21:16:02 #82
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184760672
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 21:14 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Nee joh, eerst dalen, bijkopen, en dan stijgen.
pi_184760732
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 21:16 schreef leolinedance het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Als ze de uitkeringen nou gewoon wat hoger maakten kon ik wat meer btc kopen zonder te werken.
Forcefield City Bewoner
  Moderator vrijdag 1 februari 2019 @ 21:23:35 #84
42184 crew  DaMart
pi_184760827
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 21:15 schreef roislecxe het volgende:

[..]

6 of 7 ofzo is m'n planning.
En nee, geen Yovi :P
Mijn grens ligt op 10. Vorig jaar had ik er ruim 2 keer zo veel en dat is toch een iets te diverse portfolio :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  vrijdag 1 februari 2019 @ 22:33:27 #85
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184762346
Wat is BTC toch traag zeg. Paar betalingen gedaan van verschillende locaties naar Binance maar na een half uur nog niks binnen. Had 1 ETH overboeking gedaan die er binnen 5 minuten was :P
pi_184762749
quote:
12s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 21:23 schreef DaMart het volgende:

[..]

Mijn grens ligt op 10. Vorig jaar had ik er ruim 2 keer zo veel en dat is toch een iets te diverse portfolio :D.
Das wel een beetje veel van het goede :P
Raak je ook het overzicht kwijt.
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 1 februari 2019 @ 23:04:22 #87
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184762920
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 22:56 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Das wel een beetje veel van het goede :P
Raak je ook het overzicht kwijt.
All-in op SNTR
pi_184763045
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 23:04 schreef leolinedance het volgende:

[..]

All-in op SNTR
:N
Forcefield City Bewoner
pi_184766052
https://www.ccn.com/190m-(...)xchange-lost-it/amp/

Lol

En hierom is SHA een potentieeltje (H)
  Moderator zaterdag 2 februari 2019 @ 06:45:38 #90
42184 crew  DaMart
pi_184766907
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 22:56 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Das wel een beetje veel van het goede :P
Raak je ook het overzicht kwijt.
Klopt. En lastiger om alles even van de hand te doen als je door omstandigheden een cryptopauze moet inlassen ;).
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  zaterdag 2 februari 2019 @ 08:58:31 #91
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184767475
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 02:02 schreef Dimachaerus het volgende:
https://www.ccn.com/190m-(...)xchange-lost-it/amp/

Lol

En hierom is SHA een potentieeltje (H)
(H)?
  zaterdag 2 februari 2019 @ 09:10:15 #92
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184767613
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 06:45 schreef DaMart het volgende:

[..]

Klopt. En lastiger om alles even van de hand te doen als je door omstandigheden een cryptopauze moet inlassen ;).
Ben je toch al gauw een uur mee bezig ja.
  zaterdag 2 februari 2019 @ 11:14:03 #93
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184769392
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 08:58 schreef leolinedance het volgende:

[..]

(H)?
Hmz...
pi_184770238
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 02:02 schreef Dimachaerus het volgende:
https://www.ccn.com/190m-(...)xchange-lost-it/amp/

Lol

En hierom is SHA een potentieeltje (H)
Jep, alleen is de crypto space nog veelste klein voor een grote SHA. Er doen wereldwijd nog veelste weinig mensen aan crypto mee om dit groot te kunnen laten worden. Ik hoop dat ze ook met andere inheritance solutions komen. Ik zit er ook in.
Lambo of Rekt
pi_184770623
quote:
2s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 12:02 schreef EggsTC het volgende:
Jep, alleen is de crypto space nog veelste klein voor een grote ...
Dit geldt voor elk project.
pi_184770844
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 12:23 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dit geldt voor elk project.
Natuurlijk niet... Andere projecten richten zich niet op de cryptoscene maar op reeds bestaande wereldproblemen, dat kan heel snel, veel groter worden. Dat heeft geen grote cryptoscene nodig, maar hoeft "slechts" een wereldwijd bestaand probleem op te lossen. Groot verschil.

Daarom zeg ik; ik hoop dat SHA zich op meer gaat richten dan alleen key-inheritance.
Lambo of Rekt
pi_184772219
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 22:33 schreef leolinedance het volgende:
Wat is BTC toch traag zeg. Paar betalingen gedaan van verschillende locaties naar Binance maar na een half uur nog niks binnen. Had 1 ETH overboeking gedaan die er binnen 5 minuten was :P
Dat kan ook aan de exchanges liggen, sommige maken het ook niet direct over.
Belangrijker is, wat zegt de blockchain?
pi_184772247
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 23:04 schreef leolinedance het volgende:

[..]

All-in op SNTR
Je had beter mijn tip over BEAM en GRIN kunnen opvolgen, helaas praat iedereen hier graag over projecten zoals SNTR met een zeer hoog risico.

Los daarvan is het nooit slim om all in te gaan op 1 project.
  zaterdag 2 februari 2019 @ 13:48:12 #99
131603 Afwazig
Serious business
pi_184772308
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 13:43 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Je had beter mijn tip over BEAM en GRIN kunnen opvolgen, helaas praat iedereen hier graag over projecten zoals SNTR met een zeer hoog risico.

Los daarvan is het nooit slim om all in te gaan op 1 project.
Hebben die twee niet een gigantische inflatie?
pi_184772369
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 13:48 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Hebben die twee niet een gigantische inflatie?
Absoluut! ik heb ook niet gezegd een mooie kans voor 2020. Het was een mooie kans op korte termijn met een uitstekende Risico tot winst verhouding.
Het ideale instap moment is dan nu al voorbij, winst is al gepakt.

Wil je een andere suggestie?
pi_184772447
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 13:51 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Absoluut! ik heb ook niet gezegd een mooie kans voor 2020. Het was een mooie kans op korte termijn met een uitstekende Risico tot winst verhouding.
Het ideale instap moment is dan nu al voorbij, winst is al gepakt.

Wil je een andere suggestie?
Lets hear it.
Lambo of Rekt
pi_184772578
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 13:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lets hear it.
DAPS voor later dit jaar als main net online gaat. Koers is nu laag.
Veel Nederlanders betrokken bij het project trouwens. Verkopen zodra je mooi in de winst staat.
(We hebben al uitstekend redement gehaald met peepcoin destijds)

NEO, wellicht geen 1000% rakker, maar straks gaat NEO 3.0 van start, ik verwacht wel gainz nabij die datum te pakken.

Graag wat feedback :)

(voor de newbies en n00bs, er is absoluut geen garantie voor winst)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2019 14:17:03 ]
pi_184772702
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 14:06 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

DAPS voor later dit jaar als main net online gaat. Koers is nu laag.
Veel Nederlanders betrokken bij het project trouwens. Verkopen zodra je mooi in de winst staat.
(We hebben al uitstekend redement gehaald met peepcoin destijds)

NEO, wellicht geen 1000% rakker, maar straks gaat NEO 3.0 van start, ik verwacht wel gainz nabij die datum te pakken.

Graag wat feedback :)
Ah, weer een payment system ! Waarom zou dit gebruikt gaan worden boven de tig anderen?

NEO denk ik ook wel ja, dat daar wat te halen valt :)
Lambo of Rekt
pi_184772755
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 14:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ah, weer een payment system ! Waarom zou dit gebruikt gaan worden boven de tig anderen?
Op zich niet. Maar het gaat om de tijd daarvoor. Nu is het nog een token op het ethereum netwerk.
Zodra mainnet launch in de buurt komt zal de koers sprongen gaan maken is de verwachting. Er kan ook een masternode gedraait worden, straks gaan mensen hier hopelijk op in kopen.
Zodra er een mooie winst is verkoop ik in 3 tot 5 sell stappen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 14:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]


NEO denk ik ook wel ja, dat daar wat te halen valt :)
Geen garanties, maar wel mooi risico profiel.
Mocht je nog niet bekend zijn met NEO, gebruik een Ledger om je coins te beveiligen. Inloggen met private key is risicovol.

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2019 14:23:06 ]
pi_184772771
Let op! U belegt buiten AFM toezicht!

Het risico van SNTR is "zeer hoog".
pi_184772803
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 14:22 schreef MaGNeT het volgende:

Het risico van SNTR is "zeer hoog".
Ja, dat wel. Ik hoop dat je straks gelijk hebt, veel mensen op ingesprongen MaGNet :@
pi_184772848
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 14:24 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ja, dat wel. Ik hoop dat je straks gelijk hebt, veel mensen op ingesprongen MaGNet :@
Ik heb dat ns zitten bekijken, en opzich is dat SNTR nog niet eens zo heel gek. Ik verwacht niet dat het heel snel massadoption zal verkrijgen door alles op te nemen en snel naar die blockchain te sturen, maar ik zou me wel in kunnen denken als dit gebruikt gaat worden als een soort van standaard voor bedrijven die afspraken maken. En telefoongesprekken die opgenomen worden zoals je nu ook al wel eens hoort "u moet nu ja antwoorden op de volgende vragen voor de overeenkomst". Dat is opzich nog wel in te denken, dat het voor zoiets gebruikt gaat worden.
Lambo of Rekt
pi_184773086
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 14:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik heb dat ns zitten bekijken, en opzich is dat SNTR nog niet eens zo heel gek. Ik verwacht niet dat het heel snel massadoption zal verkrijgen door alles op te nemen en snel naar die blockchain te sturen, maar ik zou me wel in kunnen denken als dit gebruikt gaat worden als een soort van standaard voor bedrijven die afspraken maken. En telefoongesprekken die opgenomen worden zoals je nu ook al wel eens hoort "u moet nu ja antwoorden op de volgende vragen voor de overeenkomst". Dat is opzich nog wel in te denken, dat het voor zoiets gebruikt gaat worden.
We hebben inderdaad gekkere dingen in de crypto wereld gezien. Ik hoop het maar.
pi_184776161
TRON is 1 van de weinige coins in een uptrend. doe er je voordeel mee.
pi_184776231
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 17:31 schreef NeeOfTochJA het volgende:
TRON is 1 van de weinige coins in een uptrend. doe er je voordeel mee.
thanks man
pi_184776688
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 17:37 schreef illusions het volgende:

[..]

thanks man
^O^ ^O^ ^O^ ^O^
pi_184776961
Lambo of Rekt
pi_184777434
Dat daily volume in SNTR bestaat volgens mij voornamelijk uit kunstmatige transacties. Ik heb het orderboek op Hotbit eens in de gaten gehouden en vrijwel alle transacties vallen in de spread en worden zo snel gematcht dat ze niet eens in de top van het orderboek terecht komen. Dat kan eigenlijk alleen als er een bot tegelijkertijd een buy en een sell voor dezelfde prijs inschiet.
pi_184777568
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 18:53 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Dat daily volume in SNTR bestaat volgens mij voornamelijk uit kunstmatige transacties. Ik heb het orderboek op Hotbit eens in de gaten gehouden en vrijwel alle transacties vallen in de spread en worden zo snel gematcht dat ze niet eens in de top van het orderboek terecht komen. Dat kan eigenlijk alleen als er een bot tegelijkertijd een buy en een sell voor dezelfde prijs inschiet.
Klopt voor alles op Hotbit idd.
pi_184777584
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 18:53 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Dat daily volume in SNTR bestaat volgens mij voornamelijk uit kunstmatige transacties. Ik heb het orderboek op Hotbit eens in de gaten gehouden en vrijwel alle transacties vallen in de spread en worden zo snel gematcht dat ze niet eens in de top van het orderboek terecht komen. Dat kan eigenlijk alleen als er een bot tegelijkertijd een buy en een sell voor dezelfde prijs inschiet.
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 18:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Klopt voor alles op Hotbit idd.
Waarom dan niet gewoon naar de exchange mailen en vragen waar je hun geld heen moet sturen? Volume genereren om niets, en dan ook nog eens weinig volume?
Lambo of Rekt
pi_184777594
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 18:53 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Dat daily volume in SNTR bestaat volgens mij voornamelijk uit kunstmatige transacties. Ik heb het orderboek op Hotbit eens in de gaten gehouden en vrijwel alle transacties vallen in de spread en worden zo snel gematcht dat ze niet eens in de top van het orderboek terecht komen. Dat kan eigenlijk alleen als er een bot tegelijkertijd een buy en een sell voor dezelfde prijs inschiet.
Marketmaking of liquidity providers heet dat
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184777619
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 19:00 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Marketmaking of liquidity providers heet dat
Dit lijkt het meer op ja, het is dus niet zelf je eigen orders opkopen.
Lambo of Rekt
pi_184777711
Er mag wel weer eens wat leven in die coins komen, dooie boel.
pi_184777734
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 18:21 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]
lol
pi_184777743
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 19:00 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Marketmaking of liquidity providers heet dat
Het telt mee in het handelsvolume. Dat is kunstmatig opgepompt, en niet zo een klein beetje ook.
pi_184777811
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 19:08 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Het telt mee in het handelsvolume. Dat is kunstmatig opgepompt, en niet zo een klein beetje ook.
Not good :-( Geen goed teken.
  zaterdag 2 februari 2019 @ 19:23:59 #122
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184778049
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 13:43 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Je had beter mijn tip over BEAM en GRIN kunnen opvolgen, helaas praat iedereen hier graag over projecten zoals SNTR met een zeer hoog risico.

Los daarvan is het nooit slim om all in te gaan op 1 project.
Niet aanvoelen dat het een grapje is :')

BEAM en GRIM geen idee wat het is. Nog nooit van gehoord. Hoeveel lager is het risico dan bij SNTR? En in hoeveel projecten gaan is wel slim?
pi_184778595
GRIN heeft een enorme inflatie op het moment. Verwacht dat die nog wel terug gaat zakken.
pi_184778621
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 19:08 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Het telt mee in het handelsvolume. Dat is kunstmatig opgepompt, en niet zo een klein beetje ook.
Doen ze allemaal
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184778669
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 19:54 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Doen ze allemaal
Hotbit is wel heel extreem. Hetzelfde geldt voor Fatbtc.
  zondag 3 februari 2019 @ 10:17:08 #126
62913 Blik
The one and Only!
pi_184789173
Safehaven blijft maar gaan, 500% stijging sinds ICO, gisteren door de oude ath gegaan en nu daar al weer 8% boven.

Spijt van dat ik er maar 20k VET in heb gegooid
pi_184789417
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 19:23 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Niet aanvoelen dat het een grapje is :')

BEAM en GRIM geen idee wat het is. Nog nooit van gehoord. Hoeveel lager is het risico dan bij SNTR? En in hoeveel projecten gaan is wel slim?
Beam en Grin (niet Grim) waren een no brainer hebben al gepiekt. De euro`s zijn al verdient.

Dat je er niet van gehoord hebt komt omdat je de crypto markt niet goed volgt en dus cruciale informatie mist. Je eigen onkunde of te kort aan actuele kennis helaas.

Voor de duidelijkheid nu instappen komt met veel meer risico, de sweet spot is al geweest, winst is al gepakt.

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2019 10:44:20 ]
pi_184789485
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 10:17 schreef Blik het volgende:
Safehaven blijft maar gaan, 500% stijging sinds ICO, gisteren door de oude ath gegaan en nu daar al weer 8% boven.

Spijt van dat ik er maar 20k VET in heb gegooid
geen node draaien :')
pi_184789555
:Z :Z :Z :Z :Z :Z
Forcefield City Bewoner
pi_184791420
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 10:39 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Beam en Grin (niet Grim) waren een no brainer hebben al gepiekt. De euro`s zijn al verdient.

Dat je er niet van gehoord hebt komt omdat je de crypto markt niet goed volgt en dus cruciale informatie mist. Je eigen onkunde of te kort aan actuele kennis helaas.

Voor de duidelijkheid nu instappen komt met veel meer risico, de sweet spot is al geweest, winst is al gepakt.

Gelukkig hebben we jouw oneindige cryptokennis en solid tips ouwe goeroe van me. :')
pi_184791787
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 10:39 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Beam en Grin (niet Grim) waren een no brainer hebben al gepiekt. De euro`s zijn al verdient.

Dat je er niet van gehoord hebt komt omdat je de crypto markt niet goed volgt en dus cruciale informatie mist. Je eigen onkunde of te kort aan actuele kennis helaas.

Voor de duidelijkheid nu instappen komt met veel meer risico, de sweet spot is al geweest, winst is al gepakt.

Pump en dump cointjes dus. Lekkah!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zondag 3 februari 2019 @ 13:19:46 #132
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184791797
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 10:17 schreef Blik het volgende:
Safehaven blijft maar gaan, 500% stijging sinds ICO, gisteren door de oude ath gegaan en nu daar al weer 8% boven.

Spijt van dat ik er maar 20k VET in heb gegooid
Mja ik heb hem al helemaal gemist. Had net aan de OCE ICO meegedaan en wilde niet nog een andere sale meepakken. Ach als dit een voorbode is voor wat OCE zou kunnen dan zit ik goed :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184792049
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 11:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet erg mee bezig op het moment, ik probeer nu ff weinig bezig te zijn met crypto, t wordt een obsessie als je er te lang mee bezig bent.
Nou nou nou nou nou :P

BEAR MARKT SLAAT WEL IN ZEG.
pi_184793183
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 13:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mja ik heb hem al helemaal gemist. Had net aan de OCE ICO meegedaan en wilde niet nog een andere sale meepakken. Ach als dit een voorbode is voor wat OCE zou kunnen dan zit ik goed :D
Na de initiële list dump ga ik ook wat OCE'tjes inslaan ja :9

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2019 14:33:18 ]
pi_184794075
0xca333 twitterde op zondag 03-02-2019 om 13:59:05 1/4 We are entering alpha stage with project (codename) "Chainlizard" - a semi-decentralized #KMD webapplication running on top of Amazon WS enabling anybody to create a new blockchain as a matter of few clicks! Even spinning up seed/sync nodes and mining nodes is automagically! reageer retweet
Komodo binnenkort eerste blockchain provider op AWS
  zondag 3 februari 2019 @ 15:19:54 #136
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184794117
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 10:39 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Beam en Grin (niet Grim) waren een no brainer hebben al gepiekt. De euro`s zijn al verdient.

Dat je er niet van gehoord hebt komt omdat je de crypto markt niet goed volgt en dus cruciale informatie mist. Je eigen onkunde of te kort aan actuele kennis helaas.

Voor de duidelijkheid nu instappen komt met veel meer risico, de sweet spot is al geweest, winst is al gepakt.

Jij lijkt me een aardige gozer...mijn god. Ga je de vragen nog beantwoorden of kun je alleen denigrerende opmerkingen maken?
  zondag 3 februari 2019 @ 17:02:08 #137
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184796324
quote:
17s.gif Op zondag 3 februari 2019 15:17 schreef ChickenMan het volgende:
0xca333 twitterde op zondag 03-02-2019 om 13:59:05 1/4 We are entering alpha stage with project (codename) "Chainlizard" - a semi-decentralized #KMD webapplication running on top of Amazon WS enabling anybody to create a new blockchain as a matter of few clicks! Even spinning up seed/sync nodes and mining nodes is automagically! reageer retweet
Komodo binnenkort eerste blockchain provider op AWS
Maar maar maar... Ik dacht dat Waves dat was :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184796618
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 17:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Maar maar maar... Ik dacht dat Waves dat was :o
Die hadden iets met Azure toch? En sowieso is Waves veel beperkter in mogelijkheden dan Komodo
  zondag 3 februari 2019 @ 17:36:03 #139
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184796885
Oja dat is waar, oef gelukkig maar. Ik dacht even dat die partnership niets inhield
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184798722
quote:
Cryptobeurs QuadrigaCX kan niet bij 120 miljoen euro aan valuta na dood eigenaar

Gebruikers van de Canadese crypto-exchange QuadrigaCX kunnen momenteel niet bij hun valuta omdat de eigenaar, de enige met toegang tot de cold wallet, overleden is. 120 miljoen euro aan crypto is daardoor vooralsnog onbereikbaar.

De dertigjarige eigenaar van QuadrigaCX, Gerry Cotten, liep in december in India de ziekte van Crohn op, waaraan hij overleed. Cotten had de cold wallet op een versleutelde laptop geplaatst en alleen hij wist hoe die ontsleuteld kon worden. Het merendeel van de tegoeden van de 115.000 klanten die in de plus staan, staat op deze laptop. Dat schrijft Coindesk op basis van rechtbankdocumenten. De beurs handelde in bitcoin, bitcoin cash, bitcoin cash SV, bitcoin gold, litecoin en ether.

QuadrigaCX vraagt creditor protection aan; tijdelijke bescherming tegen crediteuren om tijd te winnen om de laptop te ontsleutelen. Die taak en de taak om de crediteuren te bevredigen, ligt nu bij de weduwe van Cotten. Die heeft experts ingehuurd om Cotten's accounts en apparaten te kraken. Bij zijn persoonlijke en professionele e-mail is dat al gelukt, maar dit is niet genoeg gebleken om bij de fondsen te komen. Hij heeft ook een versleutelde messenger gebruikt, maar die berichten worden na verloop van tijd automatisch verwijderd, wat de kans klein maakt dat de experts er op tijd bij komen.

Sinds de problemen bij de beurs begonnen, heeft het nog wel automatische en handmatige inleggingen geaccepteerd. Inmiddels is de beurs echter wel op zwart gegaan. Als klap op de vuurpijl is QuadrigaCX ook verwikkeld in een gerechtelijke strijd met meerdere betalingsverwerkers. Die hebben nog eens 46 miljoen euro van de beurs in handen.

De weduwe sluit niet uit dat het onderaan de streep beter is om de beurs te verkopen. Een van de redenen voor de crediteurenbescherming is dan ook om de waarde van de beurs te behouden. Aanbiedingen om de beurs te kopen, zouden al zijn gemaakt.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2019 19:06:56 ]
  zondag 3 februari 2019 @ 19:13:51 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184798899
Had ie maar SHA gebruikt
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 3 februari 2019 @ 19:26:53 #142
62913 Blik
The one and Only!
pi_184799179
quote:
10s.gif Op zondag 3 februari 2019 19:13 schreef fathank het volgende:
Had ie maar SHA gebruikt
Betere reclame hadden ze eigenlijk niet kunnen hebben, Ieder bericht hierover wordt ook steevast volgespamd met SHA-adepten
pi_184799254
Ben blij dat ik ook wat SHA heb geraapt. Belooft veel voor OCE idd, mag alleen ff duren met listing -_-
Lambo of Rekt
pi_184799282
quote:
9s.gif Op zondag 3 februari 2019 19:06 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik denk dat personeel of familie er probeert met de poet vandoor te gaan.
  zondag 3 februari 2019 @ 19:37:14 #145
62913 Blik
The one and Only!
pi_184799376
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 19:31 schreef EggsTC het volgende:
Ben blij dat ik ook wat SHA heb geraapt. Belooft veel voor OCE idd, mag alleen ff duren met listing -_-
Q1 hebben ze geroepen, dus nog maximaal 8 weken
pi_184799816
Ik krijg advertentie van audemars piquet horloge EUR 50.000

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2019 20:00:53 ]
pi_184799927
quote:
10s.gif Op zondag 3 februari 2019 20:00 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik krijg advertentie van audemars piquet horloge EUR 50.000
Als je 't nog niet kan spellen is het niet voor jou bedoeld.
pi_184800547
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 20:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Als je 't nog niet kan spellen is het niet voor jou bedoeld.
Hij is meer een man van de imitaties.
Vakman pur sang
  zondag 3 februari 2019 @ 21:47:17 #149
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184803021
Lol een klokje van 50k

Wat is dat voor pauperding dan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184803190
quote:
10s.gif Op zondag 3 februari 2019 21:47 schreef fathank het volgende:
Lol een klokje van 50k

Wat is dat voor pauperding dan
Bijv. een Audemars Piguet Royal Oak Offshore Singapore Grand Prix. Een hele mond vol maar er zijn bescheiden versies van die heel mooi zijn.
pi_184803600
Horloges zijn niets voor mij, ik sloop ze meestal binnen een week door ergens achter te blijven haken of het glas kapot te stoten :P

Doe mij maar een smartphone, geeft ook de tijd aan :P
  zondag 3 februari 2019 @ 22:13:22 #152
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184803608
Gewoon een leuke Patek phillipe ofzo.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184803808


[ Bericht 96% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2019 22:21:06 ]
pi_184803998
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 22:13 schreef MaGNeT het volgende:
Horloges zijn niets voor mij, ik sloop ze meestal binnen een week door ergens achter te blijven haken of het glas kapot te stoten :P

Doe mij maar een smartphone, geeft ook de tijd aan :P
Van een AP gaat het glas niet kapot, bandje kan je wel slopen maar is vrij sterk. Het is m'n favoriete merk, na Patek Philippe - wel de wat modernere modellen, die je nog net onder een pak kan dragen zegmaar, maar ook met een polo aan (mijn kleding 9 van de 10 keer).



Prachtig klokje, eventueel met zwart leren bandje.
pi_184805542
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 22:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Van een AP gaat het glas niet kapot, bandje kan je wel slopen maar is vrij sterk. Het is m'n favoriete merk, na Patek Philippe - wel de wat modernere modellen, die je nog net onder een pak kan dragen zegmaar, maar ook met een polo aan (mijn kleding 9 van de 10 keer).

[ afbeelding ]

Prachtig klokje, eventueel met zwart leren bandje.
Beetje lomp ding vind ik het.
Vakman pur sang
pi_184805550
BTC ziet er slecht uit op de chart iig. Dit gaat een drop worden most likely
Lambo of Rekt
  † In Memoriam † zondag 3 februari 2019 @ 23:26:42 #157
230491 Zith
pls tip
pi_184805567
nEe gRoTE hOrLOGes zIJn SupER MaCho
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184805588
quote:
13s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:26 schreef EggsTC het volgende:
BTC ziet er slecht uit op de chart iig. Dit gaat een drop worden most likely
Ah mooi, we gaan dus up :)
pi_184805640
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:27 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ah mooi, we gaan dus up :)
Het zou de geniale short-squeeze actie zijn om een fake out naar boven te genereren. Maarja, double topped, earlier support now resistance, lower highs, alles.
Lambo of Rekt
pi_184805726
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:26 schreef Zith het volgende:
nEe gRoTE hOrLOGes zIJn SupER MaCho
Is helemaal niet groot man.
pi_184805826
quote:
9s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Het zou de geniale short-squeeze actie zijn om een fake out naar boven te genereren. Maarja, double topped, earlier support now resistance, lower highs, alles.
Ik heb best veel aan je TA, ik doe altijd precies het tegenovergestelde van wat je voorspelt en dat werkt goed.
pi_184805840
Zith heb geen moneys voor een mooi klokkie dus gaat ie doen alsof het kinderachtig is.
Vakman pur sang
pi_184805898
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb best veel aan je TA, ik doe altijd precies het tegenovergestelde van wat je voorspelt en dat werkt goed.
Dat is dan ook de tactiek he, anticipatie op anticipatie op anticipatie met manipulatie, 1 grote shitshow.
Lambo of Rekt
pi_184805970
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:39 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is dan ook de tactiek he, anticipatie op anticipatie op anticipatie met manipulatie, 1 grote shitshow.
:P
pi_184806033
Mediteren, en slapen maar ns. Trusten allen.
Lambo of Rekt
pi_184806067
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:26 schreef Zith het volgende:
nEe gRoTE hOrLOGes zIJn SupER MaCho


wAt eEn jOeK0L zEg
  zondag 3 februari 2019 @ 23:52:59 #168
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184806236
quote:
9s.gif Op zondag 3 februari 2019 19:06 schreef Gehrman het volgende:

[..]

"Het merendeel van de tegoeden van de 115.000 klanten die in de plus staan, staat op deze laptop."

Dus als je geen winst hebt gemaakt niet?
pi_184807082
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:52 schreef leolinedance het volgende:

[..]

"Het merendeel van de tegoeden van de 115.000 klanten die in de plus staan, staat op deze laptop."

Dus als je geen winst hebt gemaakt niet?
Dat bericht is weer typisch vaag Nederlands of verkeerd vertaald. Komt er op neer dat de eigenaar van de exchange als enige toegang had to de cold wallets ter waarde van $190 miljoen. And then he died.... Daar zit je dan achter een encrypted laptop en je weet geen enkel wachtwoord. Beetje paarse krokodil gevoel.. "Ja... hij staat daar"...
pi_184807094
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 00:45 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Dat bericht is weer typisch vaag Nederlands of verkeerd vertaald. Komt er op neer dat de eigenaar van de exchange als enige toegang had to de cold wallets ter waarde van $190 miljoen. And then he died.... Daar zit je dan achter een encrypted laptop en je weet geen enkel wachtwoord. Beetje paarse krokodil gevoel.. "Ja... hij staat daar"...
Of hij is niet dood en woont nu in India met wat cash achter de hand :P
pi_184809277
Sowieso vreemd verhaal, als je al weet dat je ziek bent, dan regel je toch iets als backup?

Of dat heeft hij geregeld en doet zijn vrouw alsof..
pi_184809366
Een exit scam in Crypto? Nahhh dat kan toch niet ?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  maandag 4 februari 2019 @ 08:29:45 #173
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184809768
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2019 21:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Bijv. een Audemars Piguet Royal Oak Offshore Singapore Grand Prix. Een hele mond vol maar er zijn bescheiden versies van die heel mooi zijn.
Gegoogled, maar wat een intens lelijk kermisding van buiten zeg die rooie.


Maargoed wansmaak is ook smaak en stijl is niet te koop blijkt maar weer.


Dit zou ik nog niet in combinatie met joggingbroek en slippers durven dragen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184810373
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 08:29 schreef fathank het volgende:
er zijn bescheiden versies van
Zoals ik al zei, er zijn bescheiden versies van.
  maandag 4 februari 2019 @ 09:46:46 #175
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184810464
Misschien is dit iets voor je? Is maar 15k en dan zie je er meteen uit als een wannabe gangsterrappert of rijke protserige oliesjeik zonder gevoel voor stijl en smaak:

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184810548
:') :')
  maandag 4 februari 2019 @ 10:15:22 #177
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184810833
Geen Grönefeld One Hertz om je pols hebben.

Sloebers :')
Hmz...
  maandag 4 februari 2019 @ 10:21:46 #178
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184810909
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 10:15 schreef Koelkastje het volgende:
Geen Grönefeld One Hertz om je pols hebben.

Sloebers :')
Niet gewoon een iWatch om je pols hebben zodat je heel de dag up-to-date blijft van de koersen :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 4 februari 2019 @ 10:25:47 #179
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184810958
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:25 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Beetje lomp ding vind ik het.
Eens wel. Kan hij wel klein zijn, hij oogt wel lomp :Y

Ben sowieso meer van de dresswatches, snap divers ook nooit zo goed ;(
pi_184814982
Zijn jullie op deze maandag toe aan wat onzin muziek van een kennis van me die we na 10 jaar toch maar eens op Spotify hebben gezet? Gewoon omdat het kan
  maandag 4 februari 2019 @ 14:10:33 #181
62913 Blik
The one and Only!
pi_184815119
Het is voor mij geen horloge of een patek philippe

Dus heb ik nu maar geen horloge
pi_184815122
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 14:01 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn jullie op deze maandag toe aan wat onzin muziek van een kennis van me die we na 10 jaar toch maar eens op Spotify hebben gezet? Gewoon omdat het kan
—> ONZ MUZ
pi_184815439
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 14:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

—> ONZ MUZ
Is dat een topic die echt bestaat? nee toch
  † In Memoriam † maandag 4 februari 2019 @ 14:30:56 #184
230491 Zith
pls tip
pi_184815485
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 14:01 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn jullie op deze maandag toe aan wat onzin muziek van een kennis van me die we na 10 jaar toch maar eens op Spotify hebben gezet? Gewoon omdat het kan
Wel als het metal is.

Niet als het Nordic black metal is.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184815510
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 14:30 schreef Zith het volgende:

[..]

Wel als het metal is.

Niet als het Nordic black metal is.
helaas geen metal, meer muziek bedacht, geschreven en opgenomen onder het genot van een biertje en wat groen gras. Andere tijden zeg maar. Ik zet het wel ergens in MUZ
pi_184816639


Voor de PP liefhebbers. Soortgelijk ding ooit gehad en weer verkocht voor 9k. Dit is echt wel een belachelijk duur ding (250k¤), en een beetje druk.
pi_184817674
Ik snap die horloge fetishes nooit zo goed
  maandag 4 februari 2019 @ 16:37:03 #188
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184817937
DoveyWan twitterde op zondag 03-02-2019 om 19:39:02 Just saw a job posting required “over 10 years of experience in blockchain development” The only qualified candidate gonna be Satoshi 👌🏻 reageer retweet
:D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184817978


Ik doe ook ff mee :) :P
pi_184818040
Komen jullie c-cex exchange nog in?
pi_184818381
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 16:42 schreef ZetaOS het volgende:
Komen jullie c-cex exchange nog in?
Waarom zou iemand dat willen?
pi_184818421
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 23:52 schreef leolinedance het volgende:

[..]

"Het merendeel van de tegoeden van de 115.000 klanten die in de plus staan, staat op deze laptop."

Dus als je geen winst hebt gemaakt niet?
Je mist cruciale informatie, omdat je de markt niet goed volgt. Dit is het gevolg van je eigen onkunde of tekort aan actuele kennis.
pi_184818454
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Waarom zou iemand dat willen?
Ik zag dat er wel minimaal volume was op coinmarketcap maar de website lijkt hier down.
pi_184818490
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:04 schreef SOG het volgende:

[..]

Je mist cruciale informatie, omdat je de markt niet goed volgt. Dit is het gevolg van je eigen onkunde of tekort aan actuele kennis.
:P
  Moderator maandag 4 februari 2019 @ 17:10:41 #195
42184 crew  DaMart
pi_184818538
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 16:42 schreef ZetaOS het volgende:
Komen jullie c-cex exchange nog in?
Al heel lang niet meer. Blijkbaar heb ik er te lang niet ingelogd, want mijn account is ofwel verwijderd, of inactief gemaakt.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184818589
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:10 schreef DaMart het volgende:

[..]

Al heel lang niet meer. Blijkbaar heb ik er te lang niet ingelogd, want mijn account is ofwel verwijderd, of inactief gemaakt.
Bij mij laad de site geen eens meer, gelukkig geen saldo daar.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-02-2019 17:13:57 ]
  Moderator maandag 4 februari 2019 @ 17:18:25 #197
42184 crew  DaMart
pi_184818685
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:13 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Bij mij laad de site geen eens meer, gelukkig geen saldo daar.

De site laadt hier nog wel, maar ik kan niet meer inloggen. Had er gelukkig ook al niks meer staan. Maar las laatst op Bitcointalk dat er aardig wat rode vlaggen voor C-cex zijn. Wallets waaruit je niets kunt withdrawen, accounts die worden geblokkeerd, site die onbereikbaar is, support die niet reageert, etc.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184819163
quote:
10s.gif Op maandag 4 februari 2019 10:21 schreef fathank het volgende:

[..]

Niet gewoon een iWatch om je pols hebben zodat je heel de dag up-to-date blijft van de koersen :').
Mag ik vragen als jij nerdje Ben??
pi_184819744
quote:
10s.gif Op maandag 4 februari 2019 10:21 schreef fathank het volgende:

[..]

Niet gewoon een iWatch om je pols hebben zodat je heel de dag up-to-date blijft van de koersen :').
Daar is ook wat leuks anders voor.
  maandag 4 februari 2019 @ 19:03:20 #200
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184820718
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Mag ik vragen als jij nerdje Ben??
Echt voor schut die vraag
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184821385
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 15:29 schreef illusions het volgende:
[ afbeelding ]

Voor de PP liefhebbers. Soortgelijk ding ooit gehad en weer verkocht voor 9k. Dit is echt wel een belachelijk duur ding (250k¤), en een beetje druk.
Al beter dan die vorige, deze zou ik nog wel kunnen dragen
Vakman pur sang
  maandag 4 februari 2019 @ 19:34:46 #202
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184821523
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:04 schreef SOG het volgende:

[..]

Je mist cruciale informatie, omdat je de markt niet goed volgt. Dit is het gevolg van je eigen onkunde of tekort aan actuele kennis.
:'( _O-
  maandag 4 februari 2019 @ 21:41:21 #203
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_184824485
Hoe denken jullie over de aanstaande Cardano Shelley upgrade?
pi_184827920
  dinsdag 5 februari 2019 @ 02:54:36 #205
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184828361
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 15:29 schreef illusions het volgende:
[ afbeelding ]

Voor de PP liefhebbers. Soortgelijk ding ooit gehad en weer verkocht voor 9k. Dit is echt wel een belachelijk duur ding (250k¤), en een beetje druk.
Uiteraard even het bedrag van je peperdure horloge vermelden _O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184828968
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 17:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Mag ik vragen als jij nerdje Ben??
Mach ik vragen als jij alstanblieft trug naar de basissschol gaat om een kursus spellen en grammaatika?
pi_184828994
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 02:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Uiteraard even het bedrag van je peperdure horloge vermelden _O_
9k is toch ook weer niet Zo heel veel geld voor een horloge
pi_184829269
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 06:50 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

9k is toch ook weer niet Zo heel veel geld voor een horloge
Dat bedoel ik maar. Hou hierbij ook rekening mee dat ik het over pesetas heb hè.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 07:38:28 #209
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184829356
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 07:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat bedoel ik maar. Hou hierbij ook rekening mee dat ik het over pesetas heb hè.
_O-
pi_184829615
Handelsvolume van BTT op Binance anderhalf keer zoveel als het volume van BTC op Binance. Bizar.

inb4 scam, manipulatie enz.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 08:36:32 #211
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184829744
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 02:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Uiteraard even het bedrag van je peperdure horloge vermelden _O_
Zo rollen ze in Spanje.
pi_184829791
[bij nader inzien.. ongepast]
pi_184830665
Gelukkig Chinees Nieuwjaar allemaal *O*.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 10:02:32 #214
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184830672
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 10:02 schreef Wereldgozer het volgende:
Gelukkig Chinees Nieuwjaar allemaal *O*.
Bedankt *O* Hoeveel weken duurt die vanaf nu nog?
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 5 februari 2019 @ 11:05:53 #215
42184 crew  DaMart
pi_184831779
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 08:15 schreef Roellie80 het volgende:
Handelsvolume van BTT op Binance anderhalf keer zoveel als het volume van BTC op Binance. Bizar.

inb4 scam, manipulatie enz.
Het enige nadeel van BTT vind ik vooralsnog dat het al is gaan stijgen voordat ik meer BTC beschikbaar had om er meer van te kopen :+.

Maar een ruime x2 is ook al lekker. Ben benieuwd hoe ver hij nog stijgt.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  dinsdag 5 februari 2019 @ 11:11:00 #216
336455 Mr.Meneer
Zeg maar gewoon meneer.
pi_184831856
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 08:15 schreef Roellie80 het volgende:
Handelsvolume van BTT op Binance anderhalf keer zoveel als het volume van BTC op Binance. Bizar.

inb4 scam, manipulatie enz.
Zou de volgende ICO op Binance Launchpad (Fetch.AI) een enigszins vergelijkbaar resultaat kunnen behalen?
Het einde van de wereld is de schuld van:...................
pi_184832308
BTT mooie moneygrab/scam coin
  dinsdag 5 februari 2019 @ 11:46:12 #218
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184832454
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 07:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat bedoel ik maar. Hou hierbij ook rekening mee dat ik het over pesetas heb hè.
Nee klopt, een derde modaal is spotgoedkoop voor een accessoire. Kijk, prima dat je dure dingen kan kopen maar ga niet zo nep casual doen alsof het geen geld is. Daar prikt iedereen zo doorheen, mag ik toch hopen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184832530
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:05 schreef DaMart het volgende:

[..]

Het enige nadeel van BTT vind ik vooralsnog dat het al is gaan stijgen voordat ik meer BTC beschikbaar had om er meer van te kopen :+.

Maar een ruime x2 is ook al lekker. Ben benieuwd hoe ver hij nog stijgt.
Ik ben benieuwd hoever de token BTT waar Binance de grote motivator achter is waard kan worden. Zou niet veel moeten zijn.
Het nadeel van deze token is total supply van 990.000.000.000 BTT tokens 8)7

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2019 11:53:09 ]
pi_184832614
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:37 schreef ChickenMan het volgende:
BTT mooie moneygrab/scam coin
Hopelijk sloopt Brein Bittorrent de moeder
pi_184832644
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:46 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Nee klopt, een derde modaal is spotgoedkoop voor een accessoire. Kijk, prima dat je dure dingen kan kopen maar ga niet zo nep casual doen alsof het geen geld is. Daar prikt iedereen zo doorheen, mag ik toch hopen.
We zijn toch allemaal crypto miljonairs? Of niet?
  dinsdag 5 februari 2019 @ 11:58:19 #222
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184832663
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

We zijn toch allemaal crypto miljonairs? Of niet?
Bijna wel
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184832712
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:55 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Hopelijk sloopt Brein Bittorrent de moeder
Het is sowieso raar. Een prima werkende service (BitTorrent) ga je betaald maken.
BitTorrent gaat soms hier sneller dan de glasvezel kan geven. BTT hebben we daar echt niet bij nodig. Daarbij is het vooral gebruikt voor freeloaders, en freeloaders zijn meestal niet de gene die staan te springen om te betalen.
Ook raar is na dat je betaald hebt het gedownloade content gewoon nog steeds illegaal is, dus het lost ook nog eens niks op.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2019 12:01:33 ]
pi_184832836
BTT is een prachtig voorbeeld hoe je een shitcoin eenvoudig kan creëren en onder de aandacht kan brengen en hoe de mensen erachter zich lekker kunnen verrijken
  dinsdag 5 februari 2019 @ 12:16:39 #225
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184832965
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

We zijn toch allemaal crypto miljonairs? Of niet?
In aantal coins? Ruim :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184833500
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

We zijn toch allemaal crypto miljonairs? Of niet?
Easy, SNTR gaat het doen.
Lambo of Rekt
pi_184833828
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 11:46 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Nee klopt, een derde modaal is spotgoedkoop voor een accessoire. Kijk, prima dat je dure dingen kan kopen maar ga niet zo nep casual doen alsof het geen geld is. Daar prikt iedereen zo doorheen, mag ik toch hopen.
Wat geeft je te denken dat ik "nep casual" doe alsof 9k geen geld is dan? Ik noem een simpel dingetje op zonder daarbij op te scheppen, gaat dat te ver voor je? :P Overigens schiet je natuurlijk een beetje mis als je horloges enkel als accessoires ziet, maar laat maar hangen.
pi_184835033
Dit topic is wel echt helemaal naar de kanker he met al die horloges.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184835365
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 12:01 schreef ZetaOS het volgende:
Het is sowieso raar. Een prima werkende service (BitTorrent) ga je betaald maken.
BitTorrent gaat soms hier sneller dan de glasvezel kan geven. BTT hebben we daar echt niet bij nodig. Daarbij is het vooral gebruikt voor freeloaders, en freeloaders zijn meestal niet de gene die staan te springen om te betalen.
Ook raar is na dat je betaald hebt het gedownloade content gewoon nog steeds illegaal is, dus het lost ook nog eens niks op.
Want je kan niet langer gratis gebruik maken van torrents. Want heel de wereld heeft glasvezel. Want er zijn geen legale toepassingen van torrents.

Als we nou eens al die negatieve energie op de gevestigde orde zouden richten in plaats het afgeven op coins onderling...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2019 14:27:39 ]
  dinsdag 5 februari 2019 @ 15:55:30 #230
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184836584
Dankzij BTT gaat BTC straks flink dumpen. Justin Sun zorgt er nu voor dat de prijs flink opgepompt wordt, daarna dumpen de TRX vriendjes al hun BTT op de top voor BTC en cashen ze BTC uit voor fiat. Dump op dump. Dan zakt BTC wel door de 3K lijkt me.

Zie het enorme trade volume op BTT als een waarschuwing
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 5 februari 2019 @ 16:16:11 #231
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184836909
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 15:55 schreef Rossdale het volgende:
Dankzij BTT gaat BTC straks flink dumpen. Justin Sun zorgt er nu voor dat de prijs flink opgepompt wordt, daarna dumpen de TRX vriendjes al hun BTT op de top voor BTC en cashen ze BTC uit voor fiat. Dump op dump. Dan zakt BTC wel door de 3K lijkt me.

Zie het enorme trade volume op BTT als een waarschuwing
Keek net even op Binance naar het trade volume en die is echt gigantisch :o!
Hmz...
  dinsdag 5 februari 2019 @ 16:18:26 #232
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184836944
CMC is dan wel prut maar tering.

24u volume BTT $658.594.298 USD
Hmz...
  dinsdag 5 februari 2019 @ 16:34:48 #234
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184837259
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 16:16 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Keek net even op Binance naar het trade volume en die is echt gigantisch :o!
Natuurlijke groei die coin, en dat trade volume is ook echt realistisch. Daar zit eeeeecht geen manupilatie achter hoor. En die coin gaat echt niet keihard dumpen, er is een enorme interesse naar mogen betalen om torrents te kunnen downloaden ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 februari 2019 @ 16:35:33 #235
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184837270
En hoe is het leven hier mijn lievecryptomiljonairvrienden.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 16:39:38 #236
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184837336
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 16:35 schreef Kyran het volgende:
En hoe is het leven hier mijn lievecryptomiljonairvrienden.
Ik heb de Mustang catalogus nog steeds op het hoekje van mijn bureau liggen hoor
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 februari 2019 @ 16:40:19 #237
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184837351
quote:
3s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 16:39 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik heb de Mustang catalogus nog steeds op het hoekje van mijn bureau liggen hoor
Helaas blijft het voorlopig alleen maar bij een catalogus en hooguit een miniatuur versie -O-

Voorlopig nog maar road trippen met m'n Prius.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 16:41:47 #238
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184837380
Mijn Mazdarati gaat nog prima, ik ben geduldig :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184837509
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 14:27 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Want je kan niet langer gratis gebruik maken van torrents. Want heel de wereld heeft glasvezel. Want er zijn geen legale toepassingen van torrents.

Als we nou eens al die negatieve energie op de gevestigde orde zouden richten in plaats het afgeven op coins onderling...
Nee dat is niet wat ik bedoel. Als je geen glas hebt zou BitTorrent opzich snel genoeg zijn, extra snelheid kopen zal het niet sneller maken.
Ja er zijn legale toepassingen, maar eerlijkheid gebied is dat het over grote deel illegale content is wat gedeeld wordt.

Kortom BitTorrent werkt nu anders uitstekend, BTT lost niks op.
pi_184837986
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 16:48 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nee dat is niet wat ik bedoel. Als je geen glas hebt zou BitTorrent opzich snel genoeg zijn, extra snelheid kopen zal het niet sneller maken.
Ja er zijn legale toepassingen, maar eerlijkheid gebied is dat het over grote deel illegale content is wat gedeeld wordt.

Kortom BitTorrent werkt nu anders uitstekend, BTT lost niks op.
Banken werken nu ook prima.

Het probleem van torrents is dat er zonder btt geen incentive is om te seeden. Dat idee vind ik zo gek nog niet. Hoe en of het werkt is een tweede, maar ik zie wel een usecase hierin. Er zijn volgens mij veel slechtere whitepapers.. Maar hoe fel anti sommige zijn vind ik opmerkelijk. Kom dan ook echt met inhoudelijke kritiek.
pi_184839481
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 17:12 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Kom dan ook echt met inhoudelijke kritiek.
Dit was inhoudelijk.
pi_184839726
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 16:48 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nee dat is niet wat ik bedoel. Als je geen glas hebt zou BitTorrent opzich snel genoeg zijn, extra snelheid kopen zal het niet sneller maken.
Ja er zijn legale toepassingen, maar eerlijkheid gebied is dat het over grote deel illegale content is wat gedeeld wordt.

Kortom BitTorrent werkt nu anders uitstekend, BTT lost niks op.
Als je wel glasvezel hebt zijn torrents niet snel genoeg? :?
  dinsdag 5 februari 2019 @ 18:49:16 #243
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184839787
quote:
3s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 16:41 schreef Rossdale het volgende:
Mijn Mazdarati gaat nog prima, ik ben geduldig :)
Mazdarati 🤪
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 5 februari 2019 @ 19:02:34 #244
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184840091
Torrenten :')

Media lokaal opslaan :')

Media illegaal uploaden :')

Het is 2019 mensen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184840170
Gewoon wat vezels door de tuin pompen voor de echte gigamega bits(ch) jatoch?
Vakman pur sang
pi_184840246
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:02 schreef fathank het volgende:
Torrenten :')

Media lokaal opslaan :')

Media illegaal uploaden :')

Het is 2019 mensen.
Right, lekker betalen voor alle nieuwe films en series. :')
pi_184840298
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Right, lekker betalen voor alle nieuwe films en series. :')
Met een horloge van 10K+ pauperkwaliteit doentrekken ipv ¤5,99 voor HD kwaliteit betalen?
Plausibel ik zeg gewoon plausibel.
Vakman pur sang
  dinsdag 5 februari 2019 @ 19:11:55 #248
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184840347
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Right, lekker betalen voor alle nieuwe films en series. :')
Jij wil toch ook dat ze jou betalen voor geleverd werk/producten/diensten :?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184840381
wavesplatform twitterde op dinsdag 05-02-2019 om 17:31:38 Happy Lunar New Year 2019! #Waves team wish you a happy and prosperous year ahead! Greetings from #WavesOffice!$WAVES https://t.co/VyiiEM1JZX reageer retweet
Ze hebben Waves geïnfiltreerd!
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_184840386
Hahaha, heilige boontjes. Heb ook Netflix en Amazon Prime hoor, maar ga echt niet extra betalen als een bepaalde film die ik wil kijken daar (nog) niet op staat.
  † In Memoriam † dinsdag 5 februari 2019 @ 19:24:24 #251
230491 Zith
pls tip
pi_184840642
Gelukkig is BTT wel oppeens legaal als je seeders betaalt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 5 februari 2019 @ 19:29:52 #252
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184840807
Betaald krijgen om te uploaden, Brein kijkt wel mee denk ik ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184841128
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 18:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Als je wel glasvezel hebt zijn torrents niet snel genoeg? :?
We praten langs elkaar heen.

Torrens zijn bij mij zeker snel genoeg, dus BTT lost daar niks op.
Ook zaken als seeds heb ik eigenlijk altijd wel genoeg.
pi_184841175
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:29 schreef Rossdale het volgende:
Betaald krijgen om te uploaden, Brein kijkt wel mee denk ik ^O^
Dit kan de straf voor het delen nog wel eens hoger maken.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 februari 2019 @ 19:51:41 #255
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184841433
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Right, lekker betalen voor alle nieuwe films en series. :')
Niks mis mee voor betalen als het niet te gek wordt. Netflix is prima, alleen ben ik bang dat de komende tijd teveel diensten gaan opkomen. Eigenlijk nu al.

Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prima, Disney+ .... zit je alsnog aan 10 diensten. Als het gewoon 1 dienst is waar ik maandelijk ¤20 voor moet neerleggen heb ik er weinig moeite mee, maar dan wil ik wel toegang tot alles.

Spotify doet dat goed bijvoorbeeld.

Ik download echt bijna niks meer. Hooguit hier en daar een serie die niet op Netflix staat en niet in NL te zien is.
pi_184841466
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 18:35 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dit was inhoudelijk.
Zeker! Netjes :)
pi_184841518
Op Netflix zit toch alleen maar ouwe meuk vanaf 1 jaar oud minstens

Waarom zou je daarvoor betalen?

Gwn torrenten haha ja toch

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2019 19:54:45 ]
pi_184841538
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:51 schreef Kyran het volgende:
Niks mis mee voor betalen als het niet te gek wordt. Netflix is prima, alleen ben ik bang dat de komende tijd teveel diensten gaan opkomen. Eigenlijk nu al.

Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prima, Disney+ .... zit je alsnog aan 10 diensten. Als het gewoon 1 dienst is waar ik maandelijk ¤20 voor moet neerleggen heb ik er weinig moeite mee, maar dan wil ik wel toegang tot alles.

Spotify doet dat goed bijvoorbeeld.

Ik download echt bijna niks meer. Hooguit hier en daar een serie die niet op Netflix staat en niet in NL te zien is.
Het merendeel van de nieuwe films staat gewoon niet op Netflix noch op Amazon, dus dan ga ik gewoon via torrents downloaden. Simpel zat, en daar zie ik niet zo snel een legale oplossing voor die betaalbaar is.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 februari 2019 @ 19:56:26 #259
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184841578
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Het merendeel van de nieuwe films staat gewoon niet op Netflix noch op Amazon, dus dan ga ik gewoon via torrents downloaden. Simpel zat, en daar zie ik niet zo snel een legale oplossing voor die betaalbaar is.
Hmm, ok nieuwe films wel een ander verhaal inderdaad. Al kijk ik niet super veel films, dus weinig last van. Als ik echt iets wil hebben is YIFY prima te doen en dan seed ik alsnog nauwelijks.
pi_184841621
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Op Netflix zit toch alleen maar ouwe meuk vanaf 1 jaar oud minstens

Waarom zou je daarvoor betalen?

Gwn torrenten haha ja toch
Kost geen drol, het is fijn om erbij te hebben. Lekker bladeren door de covers ook. Dat iets oud is doet weinig af aan de kwaliteit, er zijn een heleboel films die flink wat ouder dan mij zijn die toch steengoed zijn en blijven.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 20:25:58 #261
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184842162
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niks mis mee voor betalen als het niet te gek wordt. Netflix is prima, alleen ben ik bang dat de komende tijd teveel diensten gaan opkomen. Eigenlijk nu al.

Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prima, Disney+ .... zit je alsnog aan 10 diensten. Als het gewoon 1 dienst is waar ik maandelijk ¤20 voor moet neerleggen heb ik er weinig moeite mee, maar dan wil ik wel toegang tot alles.

Spotify doet dat goed bijvoorbeeld.

Ik download echt bijna niks meer. Hooguit hier en daar een serie die niet op Netflix staat en niet in NL te zien is.
Qobuz > Spotify maar wel jammer dat het significant duurder is en wat minder standaard integratie heeft ;(
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 februari 2019 @ 20:27:53 #262
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184842213
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 20:25 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Qobuz > Spotify maar wel jammer dat het significant duurder is en wat minder standaard integratie heeft ;(
Nooit van gehoord :o
pi_184842418
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Kost geen drol, het is fijn om erbij te hebben. Lekker bladeren door de covers ook. Dat iets oud is doet weinig af aan de kwaliteit, er zijn een heleboel films die flink wat ouder dan mij zijn die toch steengoed zijn en blijven.
Mijn ervaring is dat de films/series die ik wil zien er niet op staan, of het aanbod komt pas veel later.
pi_184842835
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:53 schreef Dimachaerus het volgende:
arom zou je daarvoor betalen?

Gwn torrenten haha ja toch
Star Trek vind ik wel erg fijn op Netflix.
pi_184842886
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Het merendeel van de nieuwe films staat gewoon niet op Netflix noch op Amazon, dus dan ga ik gewoon via torrents downloaden. Simpel zat, en daar zie ik niet zo snel een legale oplossing voor die betaalbaar is.
Ik heb een hekel aan dat in Nederland Films veel later pas te huur/bios zijn dan de rest van de beschaafde wereld. Regio discriminatie zeg maar.
Heel internet heeft er 2 jaar geleden al over gesproken en dan komt het hier pas uit.
Downloaden is dus de enige manier dit eenvoudig op te lossen.
pi_184843598
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 20:37 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Mijn ervaring is dat de films/series die ik wil zien er niet op staan, of het aanbod komt pas veel later.
Mach ikmvragen als jij cursus NL gedaan had?
Vakman pur sang
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:37:14 #267
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184844058
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 20:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nooit van gehoord :o
Zit nu voor de grap eens Spotify vs Tidal vs Qobuz te testen.

Spotify heeft sowieso een fijnere app (crossdevice besturen), maar Delft ook met 320kbps duidelijk het onderspit.

Geluidsverschil tussen Tidal en Qobuz vind ik niet heel schokkend, maar het is dan ook zoeken naar echte 24bits nummers op beide diensten (lang niet alles is echt high quality) en ik speel niet native maar via bluetooth direct op mijn versterker. Is wel een hardware uitbreiding voor de versterker te koop om direct te kunnen streamen maar vind ¤500 voor zo'n insteek kaart wat gortig _O- Tracks van Qobuz lijken wel iets warmer (meer mid en laag).

Toffe aan Qobuz vind ik dat ze echt hun eigen rips gebruiken wat af en toe echt andere uitvoeringen geeft (van vinyl, bijvoorbeeld).

Tot zover mijn dagboek post _O-
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:58:31 #268
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184844707
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Op Netflix zit toch alleen maar ouwe meuk vanaf 1 jaar oud minstens

Waarom zou je daarvoor betalen?

Gwn torrenten haha ja toch
Lekker elke week je nieuwe ep downloaden is toch kut of niet dan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 februari 2019 @ 22:01:08 #269
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184844778
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 21:37 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Zit nu voor de grap eens Spotify vs Tidal vs Qobuz te testen.

Spotify heeft sowieso een fijnere app (crossdevice besturen), maar Delft ook met 320kbps duidelijk het onderspit.

Geluidsverschil tussen Tidal en Qobuz vind ik niet heel schokkend, maar het is dan ook zoeken naar echte 24bits nummers op beide diensten (lang niet alles is echt high quality) en ik speel niet native maar via bluetooth direct op mijn versterker. Is wel een hardware uitbreiding voor de versterker te koop om direct te kunnen streamen maar vind ¤500 voor zo'n insteek kaart wat gortig _O- Tracks van Qobuz lijken wel iets warmer (meer mid en laag).

Toffe aan Qobuz vind ik dat ze echt hun eigen rips gebruiken wat af en toe echt andere uitvoeringen geeft (van vinyl, bijvoorbeeld).

Tot zover mijn dagboek post _O-
B:)B
  dinsdag 5 februari 2019 @ 22:01:26 #270
158038 AQuila360
Xbox Ultimate
pi_184844788
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Op Netflix zit toch alleen maar ouwe meuk vanaf 1 jaar oud minstens

Waarom zou je daarvoor betalen?

Gwn torrenten haha ja toch
Pauperig man!
Shaderon: i say boom boom boom now let me hear you say weehooo
SpankmasterC: Tut mir leit Herr AQuila, es soll nicht wieder passieren!
RickoKun: Hey hoi! Ik kom bij dit topiqueje checken weetjuh!
  dinsdag 5 februari 2019 @ 22:56:35 #271
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184845926
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 21:37 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

en ik speel niet native maar via bluetooth direct op mijn versterker.
Jij bent af.
Hmz...
  woensdag 6 februari 2019 @ 03:34:45 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184848417
Niet een kast vol vinyl hebben :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  † In Memoriam † woensdag 6 februari 2019 @ 07:38:41 #273
230491 Zith
pls tip
pi_184849216
Vinyl :') ik heb gouden pen goed merk heel duur
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 6 februari 2019 @ 07:50:27 #274
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184849310
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 22:56 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Jij bent af.
Ok. Normaal gebruik ik de Spotify app op de tv die ik via toslink aan de versterker heb hangen. Gebruik je de DAC van de versterker ^O^ Helaas heeft Qobuz geen app voor de TV en is Tidal niet te bedienen vanaf je smartphone terwijl je daar afspeelt :r Dus nou bluetooth gebruikt voor het eerst in twee jaar _O-

Heb daarnaast ook een shitload aan vinyl staan overigens, maar daar heb je niet altijd zin in he :D
  woensdag 6 februari 2019 @ 09:15:15 #275
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184850048
Je zou maar vertraging hebben als je op vakantie gaat :(

Wel 600 piek vergoeding dat dan weer wel :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 6 februari 2019 @ 09:15:43 #276
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184850051
cz_binance twitterde op woensdag 06-02-2019 om 09:12:28 While it is a holiday for some, our @binance_dex team continue to #BUIDL, and have released a new version of Binance Chain testnet to our partners, with @LedgerHQ support, along with docs (very draft). It is semi-publicly accessible, if you know where. Onwards! https://t.co/KJoKXmbcUE reageer retweet
En BNB zou een Tron-token worden toch, ja toch, niet dan? :D

[ Bericht 98% gewijzigd door Rossdale op 06-02-2019 09:21:37 ]
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 6 februari 2019 @ 09:32:47 #277
286575 Roces18
Chef de party
pi_184850249
Zijn er hier al TRON miljonairs _O_ :') :') :')
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_184850826
quote:
10s.gif Op woensdag 6 februari 2019 09:15 schreef Rossdale het volgende:
cz_binance twitterde op woensdag 06-02-2019 om 09:12:28 While it is a holiday for some, our @binance_dex team continue to #BUIDL, and have released a new version of Binance Chain testnet to our partners, with @LedgerHQ support, along with docs (very draft). It is semi-publicly accessible, if you know where. Onwards! https://t.co/KJoKXmbcUE reageer retweet
En BNB zou een Tron-token worden toch, ja toch, niet dan? :D
Flink aan het moonen. Gelukkig heb ik er ook nog 4 van ofzo :').
pi_184851402
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 06:45 schreef illusions het volgende:

[..]
Ben je nog bezig met die WiFi units? Ik kwam dit tegen en moest aan je denken. :P
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 6 februari 2019 @ 10:52:59 #280
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184851467
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 07:50 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Ok. Normaal gebruik ik de Spotify app op de tv die ik via toslink aan de versterker heb hangen. Gebruik je de DAC van de versterker ^O^ Helaas heeft Qobuz geen app voor de TV en is Tidal niet te bedienen vanaf je smartphone terwijl je daar afspeelt :r Dus nou bluetooth gebruikt voor het eerst in twee jaar _O-

Heb daarnaast ook een shitload aan vinyl staan overigens, maar daar heb je niet altijd zin in he :D
Hoe vergelijk je het geluid dan fatsoenlijk? Het is niet dat je die bandbreedtes door Bluetooth kunt persen :P!
Hmz...
pi_184853142
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 09:32 schreef Roces18 het volgende:
Zijn er hier al TRON miljonairs _O_ :') :') :')
Louter TRON miljardairs jwz.
pi_184854218
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 10:49 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ben je nog bezig met die WiFi units? Ik kwam dit tegen en moest aan je denken. :P
Inderdaad nog mee bezig ja. Cool. Had ook naar die nodogsplash gekeken, maar dat is heel basic en buggy as fuck.
pi_184854245
BTT marketcap bijna 1miljard als je de totale supply pakt _O- _O-
  woensdag 6 februari 2019 @ 13:51:48 #284
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184854565
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 10:52 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Hoe vergelijk je het geluid dan fatsoenlijk? Het is niet dat je die bandbreedtes door Bluetooth kunt persen :P!
Fair point. Geluid an sich was wel vergelijkbaar maar niet op nuance. Was dus wel duidelijk dat zowel Tidal als Qobuz helderder klonken dan Spotify (was best wollig) dus meer detail. Tussen Tidal en Qobuz zat vooral verschil in Qobuz die harder was en meer laag had. Rest van de vergelijking moet dus via een fatsoenlijke streamer :)
pi_184855188
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 13:34 schreef ChickenMan het volgende:
BTT marketcap bijna 1miljard als je de totale supply pakt _O- _O-
2,5 jaar development: $10 miljoen
Nieuwe scam: $1 miljard

:P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 6 februari 2019 @ 14:51:12 #286
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184855798
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 14:19 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

2,5 jaar development: $10 miljoen
Nieuwe scam: $1 miljard

:P
Echt he -O-
  woensdag 6 februari 2019 @ 16:04:52 #287
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184857579
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 14:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Echt he -O-
Daarom zijn we voorlopig de bear market nog niet uit. Als mensen nog steeds in zulke enorm opzichte scams trappen...
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184857641
quote:
3s.gif Op woensdag 6 februari 2019 16:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Daarom zijn we voorlopig de bear market nog niet uit. Als mensen nog steeds in zulke enorm opzichte scams trappen...
Hoezo is dat een graadmeter? In de bullmarkt stapten ze in veel grotere getalen in overduidelijke scams.
  woensdag 6 februari 2019 @ 16:35:17 #289
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184858234
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 13:51 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Fair point. Geluid an sich was wel vergelijkbaar maar niet op nuance. Was dus wel duidelijk dat zowel Tidal als Qobuz helderder klonken dan Spotify (was best wollig) dus meer detail. Tussen Tidal en Qobuz zat vooral verschil in Qobuz die harder was en meer laag had. Rest van de vergelijking moet dus via een fatsoenlijke streamer :)
Welke versterker, speaker combi gebruik je?
Hmz...
pi_184858465
Spotify is best te pruimen als achtergrondmuziek :P

Voor het betere werk heb ik CD's of Flac files.

Versterker: Rotel RA1592
CD-Speler: Marantz HDCD1
Speakers: B&W 805D3
Sub: Rel S5 / SHO

Netflix, Spotify, games, etc doe ik allemaal via een PC (links-onder).

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Subwoofer heb ik inmiddels achter de bank geplaatst, met een Longbow wireless adapter. Werkt perfect.

Fijn setje :)

Enige nadeel is dat m'n automaat in de meterkast er af en toe uitvliegt als ik de versterker inschakel, moet nog eens een softstart tussen. Zo'n dikke ringkern is af en toe net wat teveel :P

[ Bericht 2% gewijzigd door TheFreshPrince op 06-02-2019 17:03:21 ]
  woensdag 6 februari 2019 @ 17:30:47 #291
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184859390
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 16:45 schreef MaGNeT het volgende:
Spotify is best te pruimen als achtergrondmuziek :P

Voor het betere werk heb ik CD's of Flac files.

Versterker: Rotel RA1592
CD-Speler: Marantz HDCD1
Speakers: B&W 805D3
Sub: Rel S5 / SHO

Netflix, Spotify, games, etc doe ik allemaal via een PC (links-onder).

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Subwoofer heb ik inmiddels achter de bank geplaatst, met een Longbow wireless adapter. Werkt perfect.

Fijn setje :)

Enige nadeel is dat m'n automaat in de meterkast er af en toe uitvliegt als ik de versterker inschakel, moet nog eens een softstart tussen. Zo'n dikke ringkern is af en toe net wat teveel :P
Haha, versterkers die je stoppen er uit trekken _O-
  woensdag 6 februari 2019 @ 17:33:52 #292
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184859433
quote:
6s.gif Op woensdag 6 februari 2019 16:35 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Welke versterker, speaker combi gebruik je?
NAD C368 met zelfbouw luidsprekers :s)

Audio/TV meubel moet nu vooral eens vervangen worden en de speakers wil ik nog fineren in Amerikaans noten. Verder blijft het redelijk as is, afgezien van een keer een andere platenspeler :)

De kastjes met kabels in het meubel zijn de scheidingsfilters van de luidsprekers :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184859527
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 16:45 schreef MaGNeT het volgende:
Spotify is best te pruimen als achtergrondmuziek :P

Voor het betere werk heb ik CD's of Flac files.

Versterker: Rotel RA1592
CD-Speler: Marantz HDCD1
Speakers: B&W 805D3
Sub: Rel S5 / SHO

Netflix, Spotify, games, etc doe ik allemaal via een PC (links-onder).

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Subwoofer heb ik inmiddels achter de bank geplaatst, met een Longbow wireless adapter. Werkt perfect.

Fijn setje :)

Enige nadeel is dat m'n automaat in de meterkast er af en toe uitvliegt als ik de versterker inschakel, moet nog eens een softstart tussen. Zo'n dikke ringkern is af en toe net wat teveel :P
En een LG e6/7 oled tv :9

Vraag me altijd af of mensen met zulke setups dergelijke speakers ook bij live tv aanzetten. Of alleen als je Netflix series, bluray's of muziekconcerten kijkt dan wel aan het gamen bent.

Heb al een 65 inch oled tv. Maar nu nog een fatsoenlijke audio setup. Heb al wel een poosje een soundbar geprobeerd dmv LG E6 plus subwoofer. Maar ik wil nu wat anders.
mag het weten
  woensdag 6 februari 2019 @ 17:46:10 #294
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184859672
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 16:45 schreef MaGNeT het volgende:
Spotify is best te pruimen als achtergrondmuziek :P

Voor het betere werk heb ik CD's of Flac files.

Versterker: Rotel RA1592
CD-Speler: Marantz HDCD1
Speakers: B&W 805D3
Sub: Rel S5 / SHO

Netflix, Spotify, games, etc doe ik allemaal via een PC (links-onder).

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Subwoofer heb ik inmiddels achter de bank geplaatst, met een Longbow wireless adapter. Werkt perfect.

Fijn setje :)

Enige nadeel is dat m'n automaat in de meterkast er af en toe uitvliegt als ik de versterker inschakel, moet nog eens een softstart tussen. Zo'n dikke ringkern is af en toe net wat teveel :P
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 17:33 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

NAD C368 met zelfbouw luidsprekers :s)

Audio/TV meubel moet nu vooral eens vervangen worden en de speakers wil ik nog fineren in Amerikaans noten. Verder blijft het redelijk as is, afgezien van een keer een andere platenspeler :)

De kastjes met kabels in het meubel zijn de scheidingsfilters van de luidsprekers :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hmz...
pi_184859759
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 17:38 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

En een LG e6/7 oled tv :9

Vraag me altijd af of mensen met zulke setups dergelijke speakers ook bij live tv aanzetten. Of alleen als je Netflix series, bluray's of muziekconcerten kijkt dan wel aan het gamen bent.

Heb al een 65 inch oled tv. Maar nu nog een fatsoenlijke audio setup. Heb al wel een poosje een soundbar geprobeerd dmv LG E6 plus subwoofer. Maar ik wil nu wat anders.
Ik realiseerde me net pas dat m'n TV vermoedelijk ook ingebouwde speakers heeft maar die hebben nog nooit geluid hoeven produceren :P

Speel alles over de versterker.

Heb je ruimte naast je PC voor een paar zuilen? Is genoeg moois te vinden :)
Zuilen waren voor mij geen optie, heb fretten :') Idem voor de subwoofer, die moest >50cm van de vloer anders slopen ze 'm.
TV-meubel ook zelf aangepast om hem fret-bestendig te krijgen :P
pi_184859985
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 17:33 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

NAD C368 met zelfbouw luidsprekers :s)

Audio/TV meubel moet nu vooral eens vervangen worden en de speakers wil ik nog fineren in Amerikaans noten. Verder blijft het redelijk as is, afgezien van een keer een andere platenspeler :)

De kastjes met kabels in het meubel zijn de scheidingsfilters van de luidsprekers :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat zijn een paar mooie speakers om te zien :)

Heb de NAD D3020 wel eens overwogen om aan te sluiten op m'n PC, kwam een Marantz stereo versterker tegen dus die eerst maar aangesloten op een setje Q Acoustics 3020i. Zijn lekker neutrale speakers, dus ook wel bruikbaar als monitors bij video montage werk.
pi_184860072
Ik geloof dat ik in het verkeerde topic zit.
Forcefield City Bewoner
pi_184860075
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 16:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoezo is dat een graadmeter? In de bullmarkt stapten ze in veel grotere getalen in overduidelijke scams.
Dat is ook onzin. Scams zullen er altijd blijven.
pi_184860103
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:08 schreef roislecxe het volgende:
Ik geloof dat ik in het verkeerde topic zit.
Welk topic zocht je?
Dit is het HiFi topic.
pi_184860153
dicht
Lambo of Rekt
pi_184860155
nu wel.
Lambo of Rekt
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')