abonnement Unibet Coolblue
pi_184188331


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
pi_184188348
Ik liep lekker te haten joh :P
  † In Memoriam † donderdag 3 januari 2019 @ 20:43:48 #3
230491 Zith
pls tip
pi_184188412
Niets mis met haten
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184188426
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:41 schreef KapBak het volgende:
Ik liep lekker te haten joh :P
Ga daar dan maar lekker mee door. Kan haten en zwarte humor altijd wel waarderen.
  donderdag 3 januari 2019 @ 20:45:00 #5
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184188442
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:43 schreef Zith het volgende:
Niets mis met haten
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:44 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Ga daar dan maar lekker mee door. Kan haten en zwarte humor altijd wel waarderen.
Wtf? :D
Ik vind van niet pfff.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184188575
Haten krijg je dikke huid van. Wat zelfspot helpt hierbij wel.
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:00:54 #7
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184188878
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:50 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Haten krijg je dikke huid van. Wat zelfspot helpt hierbij wel.
Er wordt naar mijn mening al veel teveel gehaat overal en op alles in de wereld.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184189045
quote:
10s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:45 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

[..]

Wtf? :D
Ik vind van niet pfff.
Jij support dan ook SEAL :')

Als er iets terecht kritiek verdiend is het dat "project" wel.
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:17:08 #9
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184189271
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:06 schreef KapBak het volgende:

[..]

Jij support dan ook SEAL :')

Als er iets terecht kritiek verdiend is het dat "project" wel.
Kan zo hetzelfde dan roepen over ETH, zonder maar enige fundering of wat dan ook.
Oh wacht, dit moet er ook bij: :')

Iig veel minder geld verloren, dan het in ETH te laten. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184189309
quote:
10s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:17 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Kan zo hetzelfde dan roepen over ETH, zonder maar enige fundering of wat dan ook.
Oh wacht, dit moet er ook bij: :')
Het nut van ETH is door die shitcoin van jou al aangetoond :P
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:18:45 #11
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184189325
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:18 schreef KapBak het volgende:

[..]

Het nut van ETH is door die shitcoin van jou al aangetoond :P
Is mijn punt niet, en dat snap jij ook wel.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  † In Memoriam † donderdag 3 januari 2019 @ 21:30:48 #12
230491 Zith
pls tip
pi_184189582
quote:
10s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:18 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Is mijn punt niet, en dat snap jij ook wel.
Precies! Let the hate flow!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184189609
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:30 schreef Zith het volgende:

[..]

Precies! Let the hate flow!

Laatste waarschuwing


[ Bericht 10% gewijzigd door Zith op 03-01-2019 21:34:13 ]
pi_184189729
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:30 schreef Zith het volgende:

[..]

Precies! Let the hate flow!

Ah een mede prequelmemer, altijd mooi.
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:53:41 #15
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184190101
Ik hou van jullie allemaal! :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184190219
I want to hate you all welcome from the bottom of my heart and from my wife's bottom.
pi_184190260
quote:
‘I fok horses’

Maar sommige linguïstische versprekingen zijn pas echt gênant. Zo maakt, aldus het boek The UnDutchables, minister van Buitenlandse Zaken Joseph Luns (1911-2002) in de jaren 1960 tijdens een informeel gesprek met John F. Kennedy een enorme taalblunder. Of het een broodjeaapverhaal betreft is mij niet helemaal duidelijk, maar op Kennedy’s vraag of Luns ook hobby’s heeft, schijnt Luns geantwoord te hebben: ‘I fok horses’ (in plaats van ‘I breed horses’). Kennedy reageert hierop met de vraag ‘Pardon?’ ‘Yes!’, roept een enthousiaste Luns uit, ‘Paarden!’
  donderdag 3 januari 2019 @ 22:51:02 #18
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184191428
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 22:00 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Is een broodje aap, gewoon een mop uit negentienlanggeleden
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184191472
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 22:51 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Is een broodje aap, gewoon een mop uit negentienlanggeleden
Daarom hebben we blockchains nodig, dan kunnen we dit soort uitspraken direct vastleggen.
pi_184193108
En zijn de allereerste financiele jaarverslagen ooit al geopenbaard door een bedrijf in blockchain _O- transparantie toch
pi_184193658
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 01:01 schreef SOG het volgende:
En zijn de allereerste financiele jaarverslagen ooit al geopenbaard door een bedrijf in blockchain _O- transparantie toch
https://medium.com/@vecha(...)t-vol-5-d7948019d7c1
  vrijdag 4 januari 2019 @ 09:12:29 #22
62913 Blik
The one and Only!
pi_184194396
Mic drop
  vrijdag 4 januari 2019 @ 09:50:00 #23
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184194921
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 4 januari 2019 @ 10:00:23 #24
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184195069
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 09:50 schreef fathank het volgende:

[..]

China hustle
Niet democratisch
Please sir. When moon? When Mustang?
  † In Memoriam † vrijdag 4 januari 2019 @ 10:14:04 #25
230491 Zith
pls tip
pi_184195283
0,0039 usd
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 4 januari 2019 @ 10:17:38 #26
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184195337
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 10:14 schreef Zith het volgende:
0,0039 usd
Eoy max
pi_184195677
pi_184195692
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 10:40 schreef ZetaOS het volgende:
[ afbeelding ]
Hi Mike!
pi_184195738
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 10:41 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

Hi Mike!
Wat een baas was dat!
  vrijdag 4 januari 2019 @ 10:49:56 #31
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184195801
quote:
Lekker Bittorrent opkopen, alle downloadsnelheden knijpen en mensen laten betalen om sneller te kunnen downloaden.

Decentralise the interwebz! Power to the people enzulks _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184195940
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 10:44 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Wat een baas was dat!
RIP
Goede autoschoonmaakmiddelen verkocht ie.
pi_184196764
Zo, MGO eindelijk gedumpt :)

Nu Universa (jajajajaaaaahahaha) nog, ik heb nog ERC20, zijn die al in te ruilen voor mainnet?? :')
pi_184196858
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:54 schreef kthxbye het volgende:
Zo, MGO eindelijk gedumpt :)

Nu Universa (jajajajaaaaahahaha) nog, ik heb nog ERC20, zijn die al in te ruilen voor mainnet?? :')
SoonTM
pi_184196890
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

SoonTM
Hahahaha wat een grap is het ook he, mainnetje gereleased, stoere persberichten eruit "HAPPY NEW YEAR!!! :')) maar nog steeds met gare ERC20 crosschain tokend werken.

Moon hoor! Poe.
pi_184196932
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 12:00 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Hahahaha wat een grap is het ook he, mainnetje gereleased, stoere persberichten eruit "HAPPY NEW YEAR!!! :')) maar nog steeds met gare ERC20 crosschain tokend werken.

Moon hoor! Poe.
2019 is cryptoyear mang. Mooooooooooohoooooooooooon
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_184197408
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 10:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker Bittorrent opkopen, alle downloadsnelheden knijpen en mensen laten betalen om sneller te kunnen downloaden.

Decentralise the interwebz! Power to the people enzulks _O-
Het idee erachter is "als je coins kan verdienen met uploaden, laten meer gebruikers hun client draaien, wordt downloaden sneller, stijgt het aanbod".

Maar ook wat jij zegt :P
  vrijdag 4 januari 2019 @ 13:07:40 #38
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184198008
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 12:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het idee erachter is "als je coins kan verdienen met uploaden, laten meer gebruikers hun client draaien, wordt downloaden sneller, stijgt het aanbod".

Maar ook wat jij zegt :P
Lekker geld verdienen door o.a. illegale content aan te bieden via bittorrent. Klinkt als een gegarandeerd succes zonder rechtzaken _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184198089
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 09:12 schreef Blik het volgende:
Mic drop
:') ^1000

K zei financieel jaarverslag. Niet een of andere stuk text met uitgaven, awards die gewonnen zijn en een diarree partnerships
pi_184198268
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:11 schreef SOG het volgende:

[..]

:') ^1000

K zei financieel jaarverslag. Niet een of andere stuk text met uitgaven, awards die gewonnen zijn en een diarree partnerships
Partnerships hebben in 2018 toch maar mooi geholpen om van Vechain weer een betaalbare cryptomunt te maken. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_184198285
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker geld verdienen door o.a. illegale content aan te bieden via bittorrent. Klinkt als een gegarandeerd succes zonder rechtzaken _O_
Justin is niet gek. Toch?
  vrijdag 4 januari 2019 @ 13:25:41 #42
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184198359
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:22 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

Justin is niet gek. Toch?
Hij zal er zelf geen last van hebben, want het zijn de stoute users die zijn platform gebruiken. Daar kan Tron niets aan doen natuurlijk :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  † In Memoriam † vrijdag 4 januari 2019 @ 13:29:46 #43
230491 Zith
pls tip
pi_184198426
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:11 schreef SOG het volgende:

[..]

:') ^1000

K zei financieel jaarverslag. Niet een of andere stuk text met uitgaven, awards die gewonnen zijn en een diarree partnerships
Ben jy accountent ofso
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184198661
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:11 schreef SOG het volgende:

[..]

:') ^1000

K zei financieel jaarverslag. Niet een of andere stuk text met uitgaven, awards die gewonnen zijn en een diarree partnerships
Deze text is anders wel door accountant PwC gecontroleerd en staat op de Ven blockchain. _O_

Toch wel handig die partnerships, scheelt weer in de koste!
  vrijdag 4 januari 2019 @ 13:56:56 #45
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184198910
Dikke titten, kartoffelsalat.
Hmz...
  vrijdag 4 januari 2019 @ 15:27:47 #46
62913 Blik
The one and Only!
pi_184200712
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:11 schreef SOG het volgende:

[..]

:') ^1000

K zei financieel jaarverslag. Niet een of andere stuk text met uitgaven, awards die gewonnen zijn en een diarree partnerships
Haters gonna hate, vechain doet tenminste nog iets aan een financieel verslag. Kan ik de rest niet op betrappen
pi_184200780
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:11 schreef SOG het volgende:

[..]

:') ^1000

K zei financieel jaarverslag. Niet een of andere stuk text met uitgaven, awards die gewonnen zijn en een diarree partnerships
Wat mis je in het verslag dan?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  † In Memoriam † vrijdag 4 januari 2019 @ 17:17:48 #49
230491 Zith
pls tip
pi_184202875
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 15:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wat mis je in het verslag dan?
He's back _O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_184203883
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 17:17 schreef Zith het volgende:

[..]

He's back _O_
Moon confirmed :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 januari 2019 @ 18:38:50 #51
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184204162
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 18:19 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Moon confirmed :D
B:)B
pi_184204445
quote:
Wow wat een onleesbaar stuk.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_184204497
Sowieso, Verge :')
pi_184204675
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:54 schreef kthxbye het volgende:
Zo, MGO eindelijk gedumpt :)

Nu Universa (jajajajaaaaahahaha) nog, ik heb nog ERC20, zijn die al in te ruilen voor mainnet?? :')
Waarom MGO verkocht?
pi_184208815
quote:
5s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 19:07 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Waarom MGO verkocht?
Ik ben mijn portfolio aan het opruimen en deze bagger was het eerste breakeven. Wel even traantje weggepinkt want het was een van mn eerste ICOs in 2017.
pi_184209640
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 15:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wat mis je in het verslag dan?
Balans
winst verliesrekening
pi_184209712
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 22:21 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik ben mijn portfolio aan het opruimen en deze bagger was het eerste breakeven. Wel even traantje weggepinkt want het was een van mn eerste ICOs in 2017.
Ah. Ik heb er ook nog een zooitje. Welke exchange heb je gebruikt? Veel exotische examplaren zitten ertussen.
pi_184209763
Vet was zojuist $0.004045 huehue
pi_184211215
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 18:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

B:)B
Welke coins heb je gekocht?
pi_184213294
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 23:01 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ah. Ik heb er ook nog een zooitje. Welke exchange heb je gebruikt? Veel exotische examplaren zitten ertussen.
Bitfinex, houd rekening met minimum withdrawals tho!
pi_184216371
Universa is lekker op dreef :)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 januari 2019 @ 12:27:59 #62
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184216814
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:11 schreef woxxel het volgende:

[..]

Welke coins heb je gekocht?
BTC VET vooral voor nu.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 12:48:11 #63
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184217075
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 11:49 schreef MaGNeT het volgende:
Universa is lekker op dreef :)
Veel dingetjes nu. :)
Ik ben happy :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184217556
Iets comming and its comming in waves. Nononoooo. I earn 1000 dollah on an every day bases. Whohooee



[ Bericht 35% gewijzigd door Lospedrosa op 05-01-2019 13:25:57 ]
Vakman pur sang
pi_184218462
Levert het draaien van een Universa node wat op, iemand ervaring mee?
pi_184219025
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 14:26 schreef xaban06 het volgende:
Levert het draaien van een Universa node wat op, iemand ervaring mee?
MaGNeT heeft daar wel eens naar gekeken. Er zaten wel wat nadelen aan herinner ik mij. Hij kan daar vast meer over vertellen.


quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 11:49 schreef MaGNeT het volgende:
Even een trigger voor MaGNeT
  zaterdag 5 januari 2019 @ 15:17:53 #67
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184219234
Iemand nog tips tegen een verstopte afvoer?

- Kokend water + soda werkt niet
- Azijn + Soda ook niet.

Nog goede producten die ik kan proberen? Of kom ik aan het losdraaien van alles. :X
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 15:21:53 #68
477575 Districore
Crowdpurchase Merchandise
pi_184219295
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:17 schreef ssjgoku het volgende:
Iemand nog tips tegen een verstopte afvoer?

- Kokend water + soda werkt niet
- Azijn + Soda ook niet.

Nog goede producten die ik kan proberen? Of kom ik aan het losdraaien van alles. :X
Hg duo ontstopper doet wat het beloofd. Alleen niet klagen over de natuur dan he
Districore - Crowdpurchase your merchandise
  zaterdag 5 januari 2019 @ 15:22:53 #69
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184219314
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:21 schreef Districore het volgende:

[..]

Hg duo ontstopper doet wat het beloofd. Alleen niet klagen over de natuur dan he
Thanks.
Ga ik proberen.
(Kunnen PVC afvoerbuizen hiertegen?)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 15:27:46 #70
477575 Districore
Crowdpurchase Merchandise
pi_184219378
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Thanks.
Ga ik proberen.
(Kunnen PVC afvoerbuizen hiertegen?)
Staat volgens mij op de verpakking van wel. Spul kost wel ca. 3 waves of 500 trx maar bij mij werkt het altijd wel
Districore - Crowdpurchase your merchandise
pi_184219554
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:17 schreef ssjgoku het volgende:
Iemand nog tips tegen een verstopte afvoer?

- Kokend water + soda werkt niet
- Azijn + Soda ook niet.

Nog goede producten die ik kan proberen? Of kom ik aan het losdraaien van alles. :X
Beter de riool reiniging service bellen.
pi_184219882
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:17 schreef ssjgoku het volgende:
Iemand nog tips tegen een verstopte afvoer?

- Kokend water + soda werkt niet
- Azijn + Soda ook niet.

Nog goede producten die ik kan proberen? Of kom ik aan het losdraaien van alles. :X
Welke afvoer is het? Is het in badkamer bijvoorbeeld zijn het vaak haren die dwars zitten, een normale ontstopper werkt dan slechter. HG heeft een ontstopper speciaal voor haren

  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 januari 2019 @ 16:09:09 #73
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184220100
Bij mij heeft HG meuk een keer juist lekkage veroorzaakt. Lijm waarmee de PVC-buizen aan elkaar gelijmd waren loste gewoon op door dat spul. Dus ja, het werkt wel, maar niet altijd even handig :P
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:26:01 #74
62913 Blik
The one and Only!
pi_184220368
ow boy, we gaan m00n binnenkort. Ik moet voor mijn schoonmoeder 1000 euro investeren in crypto. :D

Wat zal ik doen? Gewoon in BTC of ETH of toch 1 of meerdere alts?
pi_184220417
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:26 schreef Blik het volgende:
ow boy, we gaan m00n binnenkort. Ik moet voor mijn schoonmoeder 1000 euro investeren in crypto. :D

Wat zal ik doen? Gewoon in BTC of ETH of toch 1 of meerdere alts?
Gewoon BTC & ETH, het liefste in een 60/40 ratio of iets dergelijks afhankelijk van het risico dat je wil nemen.
pi_184220452
Kunt het ook gewoon 100% in BTC pompen, dan neem je het minste risico.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:36:32 #77
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220508
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:31 schreef KapBak het volgende:
Kunt het ook gewoon 100% in BTC pompen, dan neem je het minste risico.
Dit dus.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220530
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:36 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dit dus.
Ach joh, jij beweert zometeen nog dat SEAL evenveel risico met zich meebrengt als ETH :')
pi_184220543
Je kunt ook voorsorteren op de XRP listing van Coinbase en dus XRP kopen hi ha ho _O-
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:38:21 #80
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220545
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ach joh, jij beweert zometeen nog dat SEAL evenveel risico met zich meebrengt als ETH :')
Het heeft mij iig meer gebracht in de bearmarket dan ETH. ^O^
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220558
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:38 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Het heeft mij iig meer gebracht in de bearmarket dan ETH. ^O^
Ja, kun je je stukken al kwijt dan? :P Of waardeer je ze op marktprijs met een liquiditeit van 1000 dollar ?
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:39:14 #82
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220565
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:38 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja, kun je je stukken al kwijt dan? :P Of waardeer je ze op marktprijs met een liquiditeit van 1000 dollar ?
Ik kan ze zeker kwijt. No worries.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220576
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik kan ze zeker kwijt. No worries.
Ah oke, bedankt voor de geruststelling. Had een kleine paniekaanval.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:40:17 #84
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220587
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:39 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ah oke, bedankt voor de geruststelling. Had een kleine paniekaanval.
Heb er reeds winst op zelfs. Go figure.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220593
Of is dit weer een van die dingen die je helemaal onder controle hebt, zoals je box III vermogen? :')

Voorwaardelijke schenking, bietje schuiven me da vastgoed.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:40:53 #86
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220600
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:40 schreef KapBak het volgende:
Of is dit weer een van die dingen die je helemaal onder controle hebt, zoals je box III vermogen? :')

Voorwaardelijke schenking, bietje schuiven me da vastgoed.
Allemaal geregeld al en in controle uiteraard.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220610
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:40 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Allemaal geregeld al en in controle uiteraard.
_O- _O- _O-
pi_184220614
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 11:49 schreef MaGNeT het volgende:
Universa is lekker op dreef :)
Prijzen zijn toch enorm makkelijk te manipuleren op een exchange waar geen trading fees zijn?
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:41:39 #89
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220616
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:41 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O- _O-
Zo rollen we.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220643
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:41 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Zo rollen we.
Snap ik G.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:44:04 #91
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220652
Maar even wat feitjes;

ETH: 44% laatste maand.
SEAL: 93% En heb de vruchten kunnen plukken. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220677
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:44 schreef ssjgoku het volgende:
Maar even wat feitjes;

ETH: 44% laatste maand.
SEAL: 93% En heb de vruchten kunnen plukken. :)
Goed zo :P

Maar nu draai je het weer naar een prijs discussie, waar niemand op zit te wachten. Vind je SEAL als "investering" meer risico hebben dan ETH of minder ?
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:46:04 #93
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184220682
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

Goed zo :P

Maar nu draai je het weer naar een prijs discussie, waar niemand op zit te wachten. Vind je SEAL als "investering" meer risico hebben dan ETH of minder ?
Meer. :)
Ik ben wel eerlijk ;)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184220696
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:46 schreef ssjgoku het volgende:
Ik ben wel eerlijk ;)
Dat is dan wel weer waar.
pi_184223015
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:26 schreef Blik het volgende:
ow boy, we gaan m00n binnenkort. Ik moet voor mijn schoonmoeder 1000 euro investeren in crypto. :D

Wat zal ik doen? Gewoon in BTC of ETH of toch 1 of meerdere alts?
Dat ligt een beetje aan de schoonmoeder, anders alles in Vechain natuurlijk!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-01-2019 18:47:59 ]
  zaterdag 5 januari 2019 @ 18:50:23 #96
62913 Blik
The one and Only!
pi_184223087
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:47 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat ligt een beetje aan de schoonmoeder, anders alles in Vechain natuurlijk!
Ik mag kiezen, en no hard feelings als het allemaal kwijt is. Morgen maar eens beslissen
pi_184223122
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:50 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik mag kiezen, en no hard feelings als het allemaal kwijt is. Morgen maar eens beslissen
Gewoon alles in bitcoin pleuren man. Minste risico en als het weer omhoog gaat gaan ze wel blij zijn.
pi_184223139
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:50 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik mag kiezen, en no hard feelings als het allemaal kwijt is. Morgen maar eens beslissen
Universa: gegarandeerd winst.
Na 1 maand-> BTC, steeds 10% afromen als handelsfee.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 januari 2019 @ 19:03:10 #99
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184223334
Lieve schoonmoeder?

Zo ja, 70% of 80% in BTC en rest in een alt waar je vertrouwen in hebt.

Zo nee, 100% in kutste alt die je kan vinden :P
pi_184223353
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 19:03 schreef Kyran het volgende:
Lieve schoonmoeder?

Zo ja, 70% of 80% in BTC en rest in een alt waar je vertrouwen in hebt.

Zo nee, 100% in kutste alt die je kan vinden :P
Altijd dat gebash op Vechain is niet nodig.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 januari 2019 @ 19:05:54 #101
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184223383
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 19:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Altijd dat gebash op Vechain is niet nodig.
Heb je je medicijnen weer niet gehad?
  zaterdag 5 januari 2019 @ 19:08:40 #102
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184223439
Zijn die er dan tegen het stockholm-syndroom?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 5 januari 2019 @ 19:23:54 #103
62913 Blik
The one and Only!
pi_184223733
Misschien moet ik alles in SHA doen, met een beetje geluk heeft ze meteen een node erbij :D
pi_184229186
SilentNotary lijkt me wel een leuke kutcoin om een paar tientjes in te steken :D
Voor een Dollar heb je er 75.000 :+
pi_184232996
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:30 schreef MaGNeT het volgende:
SilentNotary lijkt me wel een leuke kutcoin om een paar tientjes in te steken :D
Voor een Dollar heb je er 75.000 :+
Kun je je keuze ook onderbouwen? Lijkt mij een scam coin, net als goldcoin.
pi_184233234
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 01:00 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Kun je je keuze ook onderbouwen? Lijkt mij een scam coin, net als goldcoin.
Als het een scamcoin is waren ze na de ICO wel weg gerend.
pi_184233390
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:30 schreef MaGNeT het volgende:
SilentNotary lijkt me wel een leuke kutcoin om een paar tientjes in te steken :D
Voor een Dollar heb je er 75.000 :+
Hmm alleen omwille van de naam zou ik er 1 dollar in moeten stoppen :P Iets met studie :+
mag het weten
pi_184233467
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 01:12 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het een scamcoin is waren ze na de ICO wel weg gerend.
Op github is al een jaar geen activiteit meer te bekennen.
pi_184233786
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 01:25 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Op github is al een jaar geen activiteit meer te bekennen.
Ga ik morgen ff induiken ;)
  zondag 6 januari 2019 @ 07:05:55 #110
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184234796
Goedemorgen warriors!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184236690
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 01:12 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het een scamcoin is waren ze na de ICO wel weg gerend.
Zijn ze ook. Ik ben gewoon benieuwd waarom je deze coin noemt uit alle coins?
pi_184237015
SilentNotary github: https://github.com/SilentNotaryEcosystem/Cil-core
Laatste wijziging: 2 dagen geleden

Activiteit op social media: https://twitter.com/SilentNotary
Laatste activiteit: 2 januari 2019

Activiteit op website: https://silentnotary.com
Laatste nieuwsbericht: 28 december 2018 (o.a. Lightpaper Chain in Law en een audit (!))

Gisteren was ik op mobiel, vandaar dat ik er nu even wat uitgebreider op terugkom.

De meeste laagstaande coins staan laag omdat het "kutcoins" zijn, totaal geen activiteit, e.d.
Hier zit nog een klein beetje potentie in en ze zijn belachelijk goedkoop nu.

En uiteraard geen garanties, zoals met ieder ander project.
Ik ga er vandaag een klein bedrag in stoppen, zie het volgend jaar wel weer.
pi_184240472
M'n aankooporder staat op HotBit... nu is het wachten...
pi_184240561
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:25 schreef MaGNeT het volgende:
M'n aankooporder staat op HotBit... nu is het wachten...
Hotbit? Was dat dan weer voor vage exchange?
Zeker alleen daar te krijgen?
Vakman pur sang
pi_184240644
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:32 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hotbit? Was dat dan weer voor vage exchange?
Zeker alleen daar te krijgen?
Klopt, ook op Yobit maar dat is nog beroerder :P

Als ze op Binance of Bittrex stonden waren ze natuurlijk geen $0.000013 :P
pi_184241333


:o
pi_184241480
EggsTC hoe gaat het met TA?
pi_184241484
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 15:23 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

:o
Plaatje werkt bij mij niet :(
pi_184241488
xcharpentier twitterde op zondag 06-01-2019 om 05:37:55 @krakenfx 🤔 No request from CIA or NSA or they are just helping themselves ? reageer retweet
krakenfx twitterde op zondag 06-01-2019 om 05:49:21 @xcharpentier When you already have all the data, you don't need to request it. reageer retweet
pi_184241510
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 15:31 schreef KapBak het volgende:

[..]

Plaatje werkt bij mij niet :(
krakenfx twitterde op zondag 06-01-2019 om 00:59:38 Peek at our Compliance team's 2018 Transparency Report. You can see why many businesses choose to block US users. Cost of handling subpoenas (regardless of licenses) is quickly becoming a barrier to entry. Inquiries up 3x YoY. https://t.co/YbyLEqhOUf reageer retweet
pi_184241546
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 15:32 schreef Piva het volgende:

[..]

krakenfx twitterde op zondag 06-01-2019 om 00:59:38 Peek at our Compliance team's 2018 Transparency Report. You can see why many businesses choose to block US users. Cost of handling subpoenas (regardless of licenses) is quickly becoming a barrier to entry. Inquiries up 3x YoY. https://t.co/YbyLEqhOUf reageer retweet
Dankje :) Via de quote deed hij het wel.

Vind Kraken wel een mooie exchange met hun comments etc altijd _O- _O_
  zondag 6 januari 2019 @ 16:42:42 #122
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184242662
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 11:31 schreef MaGNeT het volgende:
SilentNotary github: https://github.com/SilentNotaryEcosystem/Cil-core
Laatste wijziging: 2 dagen geleden

Activiteit op social media: https://twitter.com/SilentNotary
Laatste activiteit: 2 januari 2019

Activiteit op website: https://silentnotary.com
Laatste nieuwsbericht: 28 december 2018 (o.a. Lightpaper Chain in Law en een audit (!))

Gisteren was ik op mobiel, vandaar dat ik er nu even wat uitgebreider op terugkom.

De meeste laagstaande coins staan laag omdat het "kutcoins" zijn, totaal geen activiteit, e.d.
Hier zit nog een klein beetje potentie in en ze zijn belachelijk goedkoop nu.

En uiteraard geen garanties, zoals met ieder ander project.
Ik ga er vandaag een klein bedrag in stoppen, zie het volgend jaar wel weer.
Klinkt een beetje als een project ala seal. Dus ach ja waarom ook niet :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184242991
Heb er 74 miljoen gekocht :P
Kan alleen de eerste 24 uur (als nieuwe user) geen withdrawals doen bij die kut exchange, hopelijk wordt m'n account niet leeggeroofd :')
  zondag 6 januari 2019 @ 17:22:19 #124
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184243456
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 17:02 schreef MaGNeT het volgende:
Heb er 74 miljoen gekocht :P
Kan alleen de eerste 24 uur (als nieuwe user) geen withdrawals doen bij die kut exchange, hopelijk wordt m'n account niet leeggeroofd :')
Prijs pompt ook meteen +20% :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184243665
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 17:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Prijs pompt ook meteen +20% :D
Ja, dat is dan wel weer het gevolg.
  zondag 6 januari 2019 @ 17:40:24 #126
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184243818
Wat doen ze? Notariele aktes koppelen aan een erc-20 token?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184243986
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 17:40 schreef fathank het volgende:
Wat doen ze? Notariele aktes koppelen aan een erc-20 token?
Nee, ze zijn bezig met hun eigen blockchain, dit is een place holder token. Testnet draait wel al.
Het idee is dat je gebeurtenissen kan timestampen en vastleggen op de blockchain.
En dat is heel breed:

- opgenomen telefoongesprekken timestampen
- video timestampen, denk aan ongevallen en verzekeringen e.d.
- copyrights
- etc

Op de website staan wel wat use cases.

Als het niets wordt mogen jullie me uitlachen.
En anders lach ik x 74 miljoen tokens :+

Penny stocks zijn high risk maar ook high reward als het goed gaat ;)

Als ze naar de prijs gaan waar Universa nú op staat, dan kan ik al een paar hele mooie Tesla's kopen w/
  zondag 6 januari 2019 @ 18:44:52 #128
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184245067
Dikke pomp naar 4k+ ineens :o

Heb je ook wat BTC bijgekocht MaGNeT? :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184245118
Gewoon weer een P&D.
pi_184245373
Oh shit, weer het verkeerde knopje :@
pi_184245865
Jahaa moen
pi_184248209
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 17:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, ze zijn bezig met hun eigen blockchain, dit is een place holder token. Testnet draait wel al.
Het idee is dat je gebeurtenissen kan timestampen en vastleggen op de blockchain.
En dat is heel breed:

- opgenomen telefoongesprekken timestampen
- video timestampen, denk aan ongevallen en verzekeringen e.d.
- copyrights
- etc

Op de website staan wel wat use cases.

Als het niets wordt mogen jullie me uitlachen.
En anders lach ik x 74 miljoen tokens :+

Penny stocks zijn high risk maar ook high reward als het goed gaat ;)

Als ze naar de prijs gaan waar Universa nú op staat, dan kan ik al een paar hele mooie Tesla's kopen w/
Waarom is er een speciale blockchain nodig om dat te timestampen?
pi_184248320
Als in; waarom kan dat niet gewoon op de Bitcoin blockchain, of op Ethereum, of op EOS of WAVES of noem maar een andere blockchain.
pi_184248420
Weet ik veel, follow the money, moon.
pi_184248433
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 20:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Waarom is er een speciale blockchain nodig om dat te timestampen?
Ja je moet wel een reden hebben hé voor je shitcoin.
Vakman pur sang
pi_184248450
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:01 schreef MaGNeT het volgende:
Weet ik veel, follow the money, moon.
Zo'n eerlijk antwoord had ik niet verwacht :D
pi_184248637
Hoi,

Zojuist ben ik er achter gekomen dat mijn Poloniex account 'gestolen' is.

Ik kan niet meer inloggen, mijn email-adres bestaat niet volgens de database, een password-reset lijkt niet te werken, ik krijg in ieder geval geen mailtje. Via da Poloniex App waar ik nog steeds ben ingelogd zie ik dat er een aantal keer 25.000 dollars is afgeschreven, in totaal iets van 300k is verdwenen. Ik heb nog een kleine 100k over. Ik heb mijn account inmiddels bevroren maar of dat nog iets uitmaakt weet ik niet. Ik heb een support ticket verstuurd en dat is wat nu aan de hand is.

Ik ben behoorlijk in paniek. Ik ga kijken wat er gaat gebeuren.

Ik heb geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. 2FA heeft aan gestaan. Ik heb al mijn gegevens opgestuurd naar die website. Ik zie over een week wat het nieuws is.
pi_184248684
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:07 schreef Faazz het volgende:
Hoi,

Zojuist ben ik er achter gekomen dat mijn Poloniex account 'gestolen' is.

Ik kan niet meer inloggen, mijn email-adres bestaat niet volgens de database, een password-reset lijkt niet te werken, ik krijg in ieder geval geen mailtje. Via da Poloniex App waar ik nog steeds ben ingelogd zie ik dat er een aantal keer 25.000 dollars is afgeschreven, in totaal iets van 300k is verdwenen. Ik heb nog een kleine 100k over. Ik heb mijn account inmiddels bevroren maar of dat nog iets uitmaakt weet ik niet. Ik heb een support ticket verstuurd en dat is wat nu aan de hand is.

Ik ben behoorlijk in paniek. Ik ga kijken wat er gaat gebeuren.

Ik heb geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. 2FA heeft aan gestaan. Ik heb al mijn gegevens opgestuurd naar die website. Ik zie over een week wat het nieuws is.
Tering wat kut zeg :(
pi_184248715
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:07 schreef Faazz het volgende:
Hoi,

Zojuist ben ik er achter gekomen dat mijn Poloniex account 'gestolen' is.

Ik kan niet meer inloggen, mijn email-adres bestaat niet volgens de database, een password-reset lijkt niet te werken, ik krijg in ieder geval geen mailtje. Via da Poloniex App waar ik nog steeds ben ingelogd zie ik dat er een aantal keer 25.000 dollars is afgeschreven, in totaal iets van 300k is verdwenen. Ik heb nog een kleine 100k over. Ik heb mijn account inmiddels bevroren maar of dat nog iets uitmaakt weet ik niet. Ik heb een support ticket verstuurd en dat is wat nu aan de hand is.

Ik ben behoorlijk in paniek. Ik ga kijken wat er gaat gebeuren.

Ik heb geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. 2FA heeft aan gestaan. Ik heb al mijn gegevens opgestuurd naar die website. Ik zie over een week wat het nieuws is.
Dat is fucked up gast.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 januari 2019 @ 21:10:28 #140
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184248724
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:07 schreef Faazz het volgende:
Hoi,

Zojuist ben ik er achter gekomen dat mijn Poloniex account 'gestolen' is.

Ik kan niet meer inloggen, mijn email-adres bestaat niet volgens de database, een password-reset lijkt niet te werken, ik krijg in ieder geval geen mailtje. Via da Poloniex App waar ik nog steeds ben ingelogd zie ik dat er een aantal keer 25.000 dollars is afgeschreven, in totaal iets van 300k is verdwenen. Ik heb nog een kleine 100k over. Ik heb mijn account inmiddels bevroren maar of dat nog iets uitmaakt weet ik niet. Ik heb een support ticket verstuurd en dat is wat nu aan de hand is.

Ik ben behoorlijk in paniek. Ik ga kijken wat er gaat gebeuren.

Ik heb geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. 2FA heeft aan gestaan. Ik heb al mijn gegevens opgestuurd naar die website. Ik zie over een week wat het nieuws is.
Damn, dat is kut. Dat zijn ook flinke bedragen om op een exchange te laten staan. Vooral als je er dus niet vaak mee trade. BIjna een half miljoen op een exchange is toch gekkenwerk?

Wel raar dat inclusief 2FA dit kan gebeuren. Hopen dat ze iets voor je kunnen betekenen, maar vrees van niet om eerlijk te zijn.
pi_184248833
Kut man!
Dit moet een scam van binnenuit zijn geweest.
Vakman pur sang
pi_184249167
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:07 schreef Faazz het volgende:
Hoi,

Zojuist ben ik er achter gekomen dat mijn Poloniex account 'gestolen' is.

Ik kan niet meer inloggen, mijn email-adres bestaat niet volgens de database, een password-reset lijkt niet te werken, ik krijg in ieder geval geen mailtje. Via da Poloniex App waar ik nog steeds ben ingelogd zie ik dat er een aantal keer 25.000 dollars is afgeschreven, in totaal iets van 300k is verdwenen. Ik heb nog een kleine 100k over. Ik heb mijn account inmiddels bevroren maar of dat nog iets uitmaakt weet ik niet. Ik heb een support ticket verstuurd en dat is wat nu aan de hand is.

Ik ben behoorlijk in paniek. Ik ga kijken wat er gaat gebeuren.

Ik heb geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. 2FA heeft aan gestaan. Ik heb al mijn gegevens opgestuurd naar die website. Ik zie over een week wat het nieuws is.
Argh... dat is wel ongeveer m'n nachtmerrie... daarom nooit wat op een exchange laten staan, niet langer dan strikt nodig... het is geen bank...

Overigens ook door schade en schande wijs geworden, helaas...

Ga er vanuit dat je het kwijt bent, exchanges zijn goed in het probleem afschuiven, ook als het intern mis is gegaan. "Je zal je 2FA key wel gelekt hebben, je mail zal wel gehackt zijn".
  zondag 6 januari 2019 @ 21:27:12 #143
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184249238
tering 300k? Succes en sterkte man...

vind het wel redelijk veel om op een exchange te laten staan... :X
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 januari 2019 @ 21:31:56 #144
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184249350
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:27 schreef leolinedance het volgende:
tering 300k? Succes en sterkte man...

vind het wel redelijk veel om op een exchange te laten staan... :X
Dit ja, zonder zout in wond te willen wrijven snap ik serieus niet dat je bijna een HALF MILJOEN op een exchange laat staan. 300k weg, iets van 100k over, dus had je minstens 400k op een exchange staan.

Ik hoop van harte dat hij het terugkrijgt, maar laat dit meteen een waarschuwing zijn voor de rest, alweer.

Ik vind het al kut om een paar honderd op een exchange te hebben, laat staan bijna een half miljoen. Zou geen oog dichtdoen.
pi_184250112
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:13 schreef Lospedrosa het volgende:
Dit moet een scam van binnenuit zijn geweest.
Nee hoor. 2FA hacken is wel te doen.
  zondag 6 januari 2019 @ 22:00:34 #146
62913 Blik
The one and Only!
pi_184250156
Wanneer was dit een half miljoen waard, 1 jaar geleden of met de huidige koersen?
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 januari 2019 @ 22:01:42 #147
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184250185
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nee hoor. 2FA hacken is wel te doen.
Hoe dan, op een bepaalde manier omzeilen ofzo?
pi_184250372
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoe dan, op een bepaalde manier omzeilen ofzo?
Een aanval waarvan sowieso toen bij Binance gebruik is gemaakt is door gewoon de site na te bouwen, te wachten totdat iemand zijn 2FA invoert en dan snel op de echte site inloggen.
pi_184250421
Niet jouw keys. Niet jouw coins.
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 januari 2019 @ 22:10:47 #150
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184250434
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:08 schreef KapBak het volgende:

[..]

Een aanval waarvan sowieso toen bij Binance gebruik is gemaakt is door gewoon de site na te bouwen, te wachten totdat iemand zijn 2FA invoert en dan snel op de echte site inloggen.
Ah dat ja,.
pi_184250498
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:10 schreef Wereldgozer het volgende:
Niet jouw keys. Niet jouw coins.
Niet jouw IBAN niet jouw geld?
Vakman pur sang
pi_184250554
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ah dat ja,.
Zijn volgens mij wel meer mogelijkheden hoor.
  zondag 6 januari 2019 @ 22:17:36 #153
131603 Afwazig
Serious business
pi_184250643
2FA met een sms wordt ook vaak gekraakt door een SIM hijack.
pi_184250652
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:13 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Niet jouw IBAN niet jouw geld?
Dat wordt in ieder geval gebacked door de overheid (tot 100k)
pi_184250808
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:17 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dat wordt in ieder geval gebacked door de overheid (tot 100k)
Dacht altijd dat het 1 miljoen ¤ was, maar klopt 100k p.p. :o
Maar goed wat dat betreft staat crypto wel zwak.
Vakman pur sang
pi_184250852
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:17 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dat wordt in ieder geval gebacked door de overheid (tot 100k)
:') :')
pi_184250936
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:26 schreef Piva het volgende:

[..]

:') :')
Goede reactie.
pi_184250938
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:26 schreef Piva het volgende:

[..]

:') :')
Reageren met die kutsmiley heb ik zo'n hekel aan. WAT WIL JE VERTELLEN KNUL?
Vakman pur sang
pi_184250951
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:29 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Goede reactie.
JanGold_ twitterde op zondag 06-01-2019 om 14:49:09 Belgian Finance Minister in 2008 says, after he resigned, that the deposit guarantee schemes are fictional. 'Impossible to pay everybody at the same time ¤100,000...' https://t.co/aZJClAJjI9 reageer retweet
pi_184251065
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:30 schreef Piva het volgende:

[..]

JanGold_ twitterde op zondag 06-01-2019 om 14:49:09 Belgian Finance Minister in 2008 says, after he resigned, that the deposit guarantee schemes are fictional. 'Impossible to pay everybody at the same time ¤100,000...' https://t.co/aZJClAJjI9 reageer retweet
Ja als de hemel.naar beneden valt zijn alle bonenstokken kapot.
Vakman pur sang
  zondag 6 januari 2019 @ 22:51:11 #161
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_184251431
$12 eoy?
pi_184253287
quote:
10s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ja als de hemel.naar beneden valt zijn alle bonenstokken kapot.
Goede houding wel ja. En dan maak je jezelf wel zorgen om crypto.
"Maar goed wat dat betreft staat crypto wel zwak. "

Nee crypto is juist niet zwak omdat bijvoorbeeld bitcoin geen gebruik maakt van fractioneel bankieren waardoor de gehele bedragen aanwezig zouden moeten zijn. Ook als ze op een exchange staan. Bitcoin is in theorie ook goed te beschermen tegen hacks (gaat helaas wel te vaak fout), dus bijvoorbeeld de cold wallets zouden echt ontoegangelijk moeten zijn. En de hot wallets zijn bijvoorbeeld bij Coinbase wel echt verzekerd (door een echte verzekeraar).
pi_184253300
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 00:38 schreef Piva het volgende:
Nee crypto is juist niet zwak omdat bijvoorbeeld bitcoin geen gebruik maakt van fractioneel bankieren waardoor de gehele bedragen aanwezig zouden moeten zijn. Ook als ze op een exchange staan.
Nou ja, het is natuurlijk een kwestie van tijd tot een exchange gewoon 10% meer Bitcoin uitgeeft dan ze hebben met de gedachte dat toch nooit iedereen ze eraf haalt.

Verder schrijf je: Bitcoin is in theorie ook goed te beschermen tegen hacks (gaat helaas wel te vaak fout)

Bitcoin het systeem, waarin de UXTO's staan is prima beschermt. Ik denk een van de veiligste systemen ooit. Het aanmaken van een private key daarentegen is ongelooflijk lastig te beschermen.
pi_184253318
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 00:39 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nou ja, het is natuurlijk een kwestie van tijd tot een exchange gewoon 10% meer Bitcoin uitgeeft dan ze hebben met de gedachte dat toch nooit iedereen ze eraf haalt.
Dat zeker, of even een berg bitcoins van klanten in market orders verkopen terwijl je massaal short futures gekocht hebt :p
pi_184253320
Als je ziet door wat voor hoepels Coinbase moet springen om wat private keys te maken is het echt bijna onmogelijk om het veilig te doen als particulier.
pi_184253339
Dit is een goed artikel over hoe Coinbase het aanpakt: https://www.wired.com/sto(...)-a-virtual-currency/
pi_184253340
Ah, ik ben er niet zo bang voor. Er is een handige website die voor je checkt of je private key gehackt is.

Ik dacht van niet maar gek genoeg hadden ze toch gelijk.
pi_184253646
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:17 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dat wordt in ieder geval gebacked door de overheid (tot 100k)
Dat is een wassen neus om vertrouwen in de banken te houden.

Geld wat op je bank staat is ook niet van jou maar van de bank. Same met crypto exchanges.
pi_184254124
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:17 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dat wordt in ieder geval gebacked door de overheid (tot 100k)
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_184254261
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 02:05 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit gebeurde (zelfs) met spaarders bij Icesave.
pi_184254306
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 02:24 schreef VanKuikeren het volgende:

[..]

Dit gebeurde (zelfs) met spaarders bij Icesave.
Zelfs? Icesave was een mooie gelegenheid die met 2 handen werd aangegrepen om mensen massaal in de werking van dit 'vangnet' te laten geloven. Er zaten relatief weinig Nederlanders bij Icesave, dus zijn de kosten dan wel te overzien, maar wat als de ING, een andere willekeurige 'systeembank' of meerdere 'systeembanken' omvallen? Gaat dit dan ook gebeuren?

Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_184254458
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 02:32 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Zelfs? Icesave was een mooie gelegenheid die met 2 handen werd aangegrepen om mensen massaal in de werking van dit 'vangnet' te laten geloven. Er zaten relatief weinig Nederlanders bij Icesave, dus zijn de kosten dan wel te overzien, maar wat als de ING, een andere willekeurige 'systeembank' of meerdere 'systeembanken' omvallen? Gaat dit dan ook gebeuren?

[ afbeelding ]
Ik twijfelde enorm over het woordje zelfs aangezien ik de kans groot achtte dat iemand met dit argument zou komen. Ik doelde met zelfs op het feit dat het een niet-Nederlandse bank betrof. Ik heb er verder niet heel veel verstand van, dus wat je zegt zou kunnen, maar volgens mij was het niet per se een must om garant te staan. Vandaar.

Ik neem aan dat jouw geld dan op een van de kleinere banken in Nederland staat?
  maandag 7 januari 2019 @ 07:34:39 #173
131603 Afwazig
Serious business
pi_184255118
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:13 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Niet jouw IBAN niet jouw geld?
Want een IBAN is te vergelijken met private Keys? Wat?
  maandag 7 januari 2019 @ 07:40:00 #174
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184255161
Nou wat denken we? Inverse H&S en move terug naar 6k,of een double top en breakdown naar sub 3k?

Ik ben benieuwd wat onze TA guru voorspelt :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184255173
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:34 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Want een IBAN is te vergelijken met private Keys? Wat?
IBAN is meer je public key idd :P
pi_184255190
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:34 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Want een IBAN is te vergelijken met private Keys? Wat?
Je hoeft niet zo letterlijk te doen. Je weet wat ik bedoel. Op de bank is jouw geld jouw geld niet meer.
Vakman pur sang
pi_184255893
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 02:32 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Zelfs? Icesave was een mooie gelegenheid die met 2 handen werd aangegrepen om mensen massaal in de werking van dit 'vangnet' te laten geloven. Er zaten relatief weinig Nederlanders bij Icesave, dus zijn de kosten dan wel te overzien, maar wat als de ING, een andere willekeurige 'systeembank' of meerdere 'systeembanken' omvallen? Gaat dit dan ook gebeuren?

[ afbeelding ]
Gewoon bail in nou je weet toch. Had iedereen maar wat beter moeten opletten. c_/
pi_184255993
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:40 schreef Rossdale het volgende:
Nou wat denken we? Inverse H&S en move terug naar 6k,of een double top en breakdown naar sub 3k?

Ik ben benieuwd wat onze TA guru voorspelt :D


TA werkt weer prima hoor (y)

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2019 09:29:01 ]
  maandag 7 januari 2019 @ 09:39:39 #179
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184256138
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 09:28 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

TA werkt weer prima hoor (y)
zie ik dat nou goed, hij kan naar boven of naar beneden? TA-goden _O_
pi_184256158
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 09:39 schreef leolinedance het volgende:

[..]

zie ik dat nou goed, hij kan naar boven of naar beneden? TA-goden _O_
Joh. Sarcasme is je onbekend? :D
  maandag 7 januari 2019 @ 09:41:57 #181
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184256165
quote:
10s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:51 schreef Che_ het volgende:
$12 eoy?
welke coin?
  maandag 7 januari 2019 @ 09:56:08 #182
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184256324
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 09:39 schreef leolinedance het volgende:

[..]

zie ik dat nou goed, hij kan naar boven of naar beneden? TA-goden _O_
Of gewoon nog een tijdje zijwaards, maar dan maak je een blue box en schuif je vervolgens horizontaal heen en weer (want dat mag altijd volgens Crypto_Ed) totdat alle lijntjes precies weer passen. Dan wacht je tot de markt een paar dagen verder is en tweet je jouw kaart die achteraf precies klopte.

Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 7 januari 2019 @ 11:13:49 #183
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184257271
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 09:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Joh. Sarcasme is je onbekend? :D
Dit is een serieus toppa...geen grappen
pi_184257316
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:40 schreef Rossdale het volgende:
Nou wat denken we? Inverse H&S en move terug naar 6k,of een double top en breakdown naar sub 3k?

Ik ben benieuwd wat onze TA guru voorspelt :D
Een van de twee.

Binnen nu en oneindigheid.
pi_184258111
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 11:13 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dit is een serieus toppa...geen grappen
Oeps sorry. :*
pi_184260861
Zeg dat Chinese nieuwjaar zit er toch ook weer aan te komen? Dikke moenman
pi_184261315
Hotbit IN 74,637,107 Silent Notary Token *O*

Ze hebben even een nachtje moeten logeren omdat withdrawal nog was uitgeschakeld maar nu veilig in hun eigen bedje O+

En nee, dit was niet duur, heb er 2470 MGO voor opgeofferd, dus nog geen ¤900
pi_184261587
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 14:55 schreef MaGNeT het volgende:
Hotbit IN 74,637,107 Silent Notary Token *O*

Ze hebben even een nachtje moeten logeren omdat withdrawal nog was uitgeschakeld maar nu veilig in hun eigen bedje O+

En nee, dit was niet duur, heb er 2470 MGO voor opgeofferd, dus nog geen ¤900
Is dit ook een ERC20 token?
pi_184261629
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:10 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Is dit ook een ERC20 token?
Nog wel, tot hun mainnet uit testnet fase komt.
  maandag 7 januari 2019 @ 18:48:07 #190
131603 Afwazig
Serious business
pi_184265289
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je hoeft niet zo letterlijk te doen. Je weet wat ik bedoel. Op de bank is jouw geld jouw geld niet meer.
De vergelijking slaat gewoon nergens op. Dan moet je eerder zeggen 'niet jouw pincode, niet jouw geld'. En dan klopt het toch wel aardig :P.
pi_184266415
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:48 schreef Afwazig het volgende:

[..]

De vergelijking slaat gewoon nergens op. Dan moet je eerder zeggen 'niet jouw pincode, niet jouw geld'. En dan klopt het toch wel aardig :P.
"Niet in cash, niet jouw geld"
pi_184266604
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 09:28 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

TA werkt weer prima hoor (y)
pi_184267104
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:48 schreef Afwazig het volgende:

[..]

De vergelijking slaat gewoon nergens op. Dan moet je eerder zeggen 'niet jouw pincode, niet jouw geld'. En dan klopt het toch wel aardig :P.
Jij snapt er geen drol van hé?
Vakman pur sang
  maandag 7 januari 2019 @ 20:25:32 #194
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184267532
De beta-versie van de Verge XVG wallet voor iPhone iOS werkt geweldig! :@ De officiële release is helaas nog niet zo ver maar heb weer goede hoop dat ook Verge weer omhoog gaat (en verder). :@ :@
2019: The Great Awakening
pi_184267543
sasha35625 twitterde op maandag 07-01-2019 om 12:47:40 We've been making lots of headway with #Vostok legal setup. The snapshot date for $vst airdrop to $waves holders will be announced next week. Remember that you need to have your Waves in your wallet on the snapshot date, not at exchanges, to be eligible. reageer retweet
Die snapshot datum is tevens de datum waarvoor je je WCT het beste kan dumpen en een dag later weer goedkoop terugkopen ;)
  maandag 7 januari 2019 @ 20:32:06 #196
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184267685
Die Silent Notary :o Ik snap er nog weinig van, maar het ziet er wel aardig professioneel uit met een hardware masternode, beurzen en conferenties aandoen, 10000 facebook en 10000 twitter volgers.

Dat is welliswaar 1:10e van bijvoorbeeld VeChain, maar die heeft een marketcap die 200x zo hoog is!

En vergeleken met godencoin Universa is het verschil ongeveer een factor 10x zo hoog, jahahaha.

Aeternity: 22k volgers, 83M market kap. factor 40x zo hoog

Kanshebbertje, ik pleurt er mogelijk ook wat in.
pi_184267789
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:32 schreef leolinedance het volgende:
Die Silent Notary :o Ik snap er nog weinig van, maar het ziet er wel aardig professioneel uit met een hardware masternode, beurzen en conferenties aandoen, 10000 facebook en 10000 twitter volgers.

Dat is welliswaar 1:10e van bijvoorbeeld VeChain, maar die heeft een marketcap die 200x zo hoog is!

En vergeleken met godencoin Universa is het verschil ongeveer een factor 10x zo hoog, jahahaha.

Aeternity: 22k volgers, 83M market kap. factor 40x zo hoog

Kanshebbertje, ik pleurt er mogelijk ook wat in.
Ik steek ook geen geld in coins waar ik niet minimaal wat onderzoek naar heb gedaan :P
Followers zegt me weinig, die kan je kopen.

En met een marketcap van 1 miljoen $ kan het eigenlijk alleen maar omhoog :P

Kan zo'n project nog steeds een Sealtje doen natuurlijk... maar dat weet je nooit.

Wist je dat ze ook regelmatig coins burnen?
pi_184267814
SNTR Jahahahaaaaahaaaaaa!!!!!!!iiiiii1111einzeinz
  maandag 7 januari 2019 @ 20:56:23 #199
131603 Afwazig
Serious business
pi_184268258
quote:
10s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:11 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jij snapt er geen drol van hé?
Nee man. Jij wel hoor ik net dus leg het eens uit.
  maandag 7 januari 2019 @ 21:13:56 #200
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184268704
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik steek ook geen geld in coins waar ik niet minimaal wat onderzoek naar heb gedaan :P
Followers zegt me weinig, die kan je kopen.

En met een marketcap van 1 miljoen $ kan het eigenlijk alleen maar omhoog :P

Kan zo'n project nog steeds een Sealtje doen natuurlijk... maar dat weet je nooit.

Wist je dat ze ook regelmatig coins burnen?
Nee, wist ik niet. Heb ook niet de hele whitepaper gelezen.

Wat me nog enigszins zorgen baart is dat ze de bounty hunters niet betaald hebben blijkbaar: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2016468.620 Dat is natuurlijk verre van netjes en getuigd ook niet echt van professionalisme. Maar misschien (hopelijk) heb ik het mis..

Dit bericht: https://bitcointalk.org/i(...)24451549#msg24451549

:')
pi_184268744
Daaaag etc en eth....
pi_184268785
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:13 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nee, wist ik niet. Heb ook niet de hele whitepaper gelezen.

Wat me nog enigszins zorgen baart is dat ze de bounty hunters niet betaald hebben blijkbaar: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2016468.620 Dat is natuurlijk verre van netjes en getuigd ook niet echt van professionalisme. Maar misschien (hopelijk) heb ik het mis..
Heb ik ook gelezen, weet niet in hoeverre dat echt zo is.
Er zijn ook vertalers geweest bij andere projecten die letterlijk een Google Translate hadden gedaan en daarna boos waren dat ze geen vergoeding kregen :P

Maar het kan natuurlijk, het blijven Russen :P
pi_184269221
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:26 schreef MaGNeT het volgende:
sasha35625 twitterde op maandag 07-01-2019 om 12:47:40 We've been making lots of headway with #Vostok legal setup. The snapshot date for $vst airdrop to $waves holders will be announced next week. Remember that you need to have your Waves in your wallet on the snapshot date, not at exchanges, to be eligible. reageer retweet
Die snapshot datum is tevens de datum waarvoor je je WCT het beste kan dumpen en een dag later weer goedkoop terugkopen ;)
sasha35625 twitterde op maandag 07-01-2019 om 15:16:02 $WCT and $Waves tokens receive the same amount of VST reageer retweet
sasha35625 twitterde op maandag 07-01-2019 om 20:11:28 so many similar questions regarding upcoming #vst drop :) We'll make sure that everybody's on the same page. Meanwhile : $WCT and $Waves tokens receive the same $vst amount PER TOKEN. There's 10 mil WCT and 100 mil Waves, so overall about 1/10 of the drop goes to WCT tokens. reageer retweet
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_184269407
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:35 schreef chroestjov het volgende:

[..]

sasha35625 twitterde op maandag 07-01-2019 om 15:16:02 $WCT and $Waves tokens receive the same amount of VST reageer retweet
sasha35625 twitterde op maandag 07-01-2019 om 20:11:28 so many similar questions regarding upcoming #vst drop :) We'll make sure that everybody's on the same page. Meanwhile : $WCT and $Waves tokens receive the same $vst amount PER TOKEN. There's 10 mil WCT and 100 mil Waves, so overall about 1/10 of the drop goes to WCT tokens. reageer retweet
[ afbeelding ]
Rekenen is niet Sasha z'n ding :P

Maar dat "about" redt hem.
pi_184269532
Swift sidechains whahahah


100% volgas op mass adoption wat een bazen zijn het ook _O_
pi_184269585
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 03:00 schreef VanKuikeren het volgende:

[..]

Ik twijfelde enorm over het woordje zelfs aangezien ik de kans groot achtte dat iemand met dit argument zou komen. Ik doelde met zelfs op het feit dat het een niet-Nederlandse bank betrof. Ik heb er verder niet heel veel verstand van, dus wat je zegt zou kunnen, maar volgens mij was het niet per se een must om garant te staan. Vandaar.

Ik neem aan dat jouw geld dan op een van de kleinere banken in Nederland staat?
Zover ik het mij kan herinneren, was het inderdaad geen 'must', maar kwam het moment politiek/economisch gewoon te mooi uit om het niet aan te grijpen, daarnaast heeft de Nederlandse overheid de overheid van IJsland er ook nog eens gedeeltelijk voor laten opdraaien, een goedkope wijze om een bankrun in Nederland (die toen serieus dreigde) te voorkomen.

Nee, ik ben geen euro-maximalist, diversificatie is niet iets wat enkel relevant is binnen het domein van crypto, of het nou maximalisme betreft in euro, dollar, Bitcoin of zelfs Waves maakt niet uit. I.p.v. op een berg euro's te zitten tegen een verwaarloosbare rente, doe ik liever aan diversificatie d.m.v. bijvoorbeeld crypto, vastgoed, goud, aandelen, grond, verzamelobjecten en al het overige wat een grote kans heeft om een burgeroorlog of een internationale valutacrisis te overleven i.c.m. de mogelijkheid tot het generen van passieve inkomsten.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  maandag 7 januari 2019 @ 22:14:21 #207
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184270017
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:52 schreef Dimachaerus het volgende:
Swift sidechains whahahah


100% volgas op mass adoption wat een bazen zijn het ook _O_
_O_ GODENCOIN _O_
  maandag 7 januari 2019 @ 22:39:24 #208
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184270552
Ja maar de prijs doet niks
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 7 januari 2019 @ 22:43:22 #209
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184270627
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:39 schreef fathank het volgende:
Ja maar de prijs doet niks
Heb je die 20 mil buy EN sellwalls gezien op binance? :') die prijs blijft zo wel stabiel ja
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 7 januari 2019 @ 22:48:48 #210
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184270748
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heb je die 20 mil buy EN sellwalls gezien op binance? :') die prijs blijft zo wel stabiel ja
Nee niet gezien :')
  maandag 7 januari 2019 @ 22:49:44 #211
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184270766
Wel gelukkige (?) bezitter geworden van een hoopje SNTR. Morgen komt er nog wat meer bij.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 00:41:22 #212
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_184272712
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:49 schreef leolinedance het volgende:
Wel gelukkige (?) bezitter geworden van een hoopje SNTR. Morgen komt er nog wat meer bij.
Heb er ook 13.5 miljoen gekocht. Een gokje wagen is altijd goed. Had met Verge ook prima uitgepakt :7

De ontwikkelingen daar zien er ook prima uit, alleen de prijs is niks. Geduld is een schone zaak

[ Bericht 3% gewijzigd door Maikuuul op 08-01-2019 04:23:25 ]
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 januari 2019 @ 04:05:33 #213
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184273381
Sommige dingen veranderen niet zie ik. VeChain komt met leuk nieuws en prijs daalt :P
  dinsdag 8 januari 2019 @ 08:38:54 #214
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184274244
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 04:05 schreef Kyran het volgende:
Sommige dingen veranderen niet zie ik. VeChain komt met leuk nieuws en prijs daalt :P
Ach eind 2019 staat ie op $0,12 en praten we nergens meer over :7
  dinsdag 8 januari 2019 @ 08:45:03 #215
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184274300
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 00:41 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Heb er ook 13.5 miljoen gekocht. Een gokje wagen is altijd goed. Had met Verge ook prima uitgepakt :7

De ontwikkelingen daar zien er ook prima uit, alleen de prijs is niks. Geduld is een schone zaak
Ik heb er 50M, we gaan het zien :7
pi_184274630
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 00:41 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Heb er ook 13.5 miljoen gekocht. Een gokje wagen is altijd goed. Had met Verge ook prima uitgepakt :7

De ontwikkelingen daar zien er ook prima uit, alleen de prijs is niks. Geduld is een schone zaak
Als Maikuuul inzet op een coin is mijn aandacht getrokken, vanwege eerdere resultaten :o

SNTR? wat is het?
Lambo of Rekt
  dinsdag 8 januari 2019 @ 09:19:49 #217
286575 Roces18
Chef de party
pi_184274669
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  dinsdag 8 januari 2019 @ 10:01:39 #218
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184275080
Holy fucking shit, check dit ding :D


Autonome helicopters, koekoek! Ik wil niet weten hoe gigantsch veel IoT sensoren in zo'n ding moeten zitten en de hoeveelheid data die verwerkt moet worden _O-

Wellicht ook interessant voor blockchain, als er al autonome auto's rondrijden met blockchain technologie lijkt me dit al helemaal interessant :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184275413
Lambo of Rekt
pi_184276018
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 10:01 schreef Rossdale het volgende:
Holy fucking shit, check dit ding :D


Autonome helicopters, koekoek! Ik wil niet weten hoe gigantsch veel IoT sensoren in zo'n ding moeten zitten en de hoeveelheid data die verwerkt moet worden _O-

Wellicht ook interessant voor blockchain, als er al autonome auto's rondrijden met blockchain technologie lijkt me dit al helemaal interessant :o
Heeft ie ook eigen coin waar je mee kan betalen?
  dinsdag 8 januari 2019 @ 11:28:16 #221
131603 Afwazig
Serious business
pi_184276282
sasha35625 twitterde op dinsdag 08-01-2019 om 10:37:20 With a very high probability there's going to be a public token sale for #Vostok as well. With 100% probability in will be conducted using $waves only. There's going to be a couple nice features too, that should pave the way for future token sales for the whole industry. reageer retweet
Dus toch. Naast de privatesale nu een deel public.
pi_184276358
Hahahahh

quote:
1s.gif Op vrijdag 14 december 2018 22:55 schreef Dimachaerus het volgende:
Toegegeven

Sasha heeft wel een goeie zet gedaan gedaan met vostok

Breng een ico uit voor een gesloten blockchain

Haal het geld op in waves


En zeggen dat de opgehaalde waves niet zal Worden gebruikt Worden voor het financieren van vostok project

Deze pump je shitcoincashgrab #101
Lekker cashgrabben ahahah ja tochh

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 08-01-2019 11:34:12 ]
pi_184276633
Zouden alt coins een goede "Store of Value" zijn eigenlijk?

Want als er nu nog een flinke economische crisis over deze huidige markt heen gaat lijkt het mij logisch dat iedereen weer in/naar bitcoin vlucht en altcoins echt een tulpenmanië 2.0 gaat worden.

Waarbij echt slechts een handjevol alts de slachting overleefd.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-01-2019 11:53:46 ]
pi_184276938
Universa_News twitterde op maandag 07-01-2019 om 17:13:06 Department of Commerce of Hainan Province, together with China’s largest financial companies, is organizing #GFIS. Among the speakers are government officials of Hainan Province and key opinion leaders in the #FinTech industry, including #Universa CEO Alexander Borodich. https://t.co/scFWf5ljDr reageer retweet
pi_184277101
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 11:51 schreef Piva het volgende:
Zouden alt coins een goede "Store of Value" zijn eigenlijk?

Want als er nu nog een flinke economische crisis over deze huidige markt heen gaat lijkt het mij logisch dat iedereen weer in/naar bitcoin vlucht en altcoins echt een tulpenmanië 2.0 gaat worden.

Waarbij echt slechts een handjevol alts de slachting overleefd.
Stablecoins misschien ja, normale altcoins zeker niet. Nooit in het "store of value" aspect van altcoins geloofd ook eigenlijk, daar is het nog te onvolwassen voor.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 12:28:43 #226
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184277336
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 11:51 schreef Piva het volgende:
Zouden alt coins een goede "Store of Value" zijn eigenlijk?

Want als er nu nog een flinke economische crisis over deze huidige markt heen gaat lijkt het mij logisch dat iedereen weer in/naar bitcoin vlucht en altcoins echt een tulpenmanië 2.0 gaat worden.

Waarbij echt slechts een handjevol alts de slachting overleefd.
Je hebt het bloedbad van afgelopen jaar gemist?

Goeie store of value gebleken ofniet _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184277686
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 12:28 schreef fathank het volgende:

[..]

Je hebt het bloedbad van afgelopen jaar gemist?

Goeie store of value gebleken ofniet _O_
Crypto werkt met compressie tegenwoordig.

Je stopt er ¤1000 in en dat wordt gecomprimeerd tot ¤100.
Neemt veel minder ruimte in.
pi_184278012
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 12:43 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Crypto werkt met compressie tegenwoordig.

Je stopt er ¤1000 in en dat wordt gecomprimeerd tot ¤100.
Neemt veel minder ruimte in.
Scheelt vermogens aan belasting ook. Echt topidee.
Wacht alleen nog even op de unzip instructies.
Vakman pur sang
  dinsdag 8 januari 2019 @ 13:06:40 #229
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184278151
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 09:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als Maikuuul inzet op een coin is mijn aandacht getrokken, vanwege eerdere resultaten :o

SNTR? wat is het?
Nieuwe godencoin. Nu instappen voor het te laat is!
pi_184278168
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 12:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Scheelt vermogens aan belasting ook. Echt topidee.
Wacht alleen nog even op de unzip instructies.
Het pakket MoonRAR werkt prima, wel even de "Please purchase MoonRAR license" sluiten, het is gewoon gratis.
pi_184278194
Volgens mij weet alleen FOK! nog maar van SNTR :P
Maar maakt niet uit, met een marketcap van $1.000.000 kunnen wij dat prima zelf verdubbelen :+
  dinsdag 8 januari 2019 @ 13:10:28 #232
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184278235
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:08 schreef MaGNeT het volgende:
Volgens mij weet alleen FOK! nog maar van SNTR :P
Maar maakt niet uit, met een marketcap van $1.000.000 kunnen wij dat prima zelf verdubbelen :+
Lekker inkopen en vervolgens je bag shillen. Goed bezig ouwe shitcoinpumpert :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184278273
Ik heb nog een idee voor een coin, misschien bestaat het ook wel?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2997977/prijsvechter-wil-dat-passagier-fooi-geeft-aan-steward-ess

Als personeel nu allemaal een TipCoin address als QR op z'n mouw naait, dan kan je ze (als tevreden klant) een fooi geven met de TipCoin app.
Voordeel is dat het dan niet bij een werkgever terecht komt die een deel (of alles) inpikt.

Uiteraard rekenen we een kleine vergoeding van 1% van iedere fooi, voor onderhoud van het netwerk en omdat m'n Lambo veel brandstof slurpt.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 13:16:15 #234
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184278348
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:12 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb nog een idee voor een coin, misschien bestaat het ook wel?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2997977/prijsvechter-wil-dat-passagier-fooi-geeft-aan-steward-ess

Als personeel nu allemaal een TipCoin address als QR op z'n mouw naait, dan kan je ze (als tevreden klant) een fooi geven met de TipCoin app.
Voordeel is dat het dan niet bij een werkgever terecht komt die een deel (of alles) inpikt.

Uiteraard rekenen we een kleine vergoeding van 1% van iedere fooi, voor onderhoud van het netwerk en omdat m'n Lambo veel brandstof slurpt.
Waar is illusion, die bouwt je wel een SC.
Moeten ergens beginnen toch.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184278429
Waarom spreken we nooit over BNB? Het is een bazen echange en token. Ik heb veel te vaak met BNB weer een of andere shitcoin gekocht...

Maar eens wat BNB vastgehouden, en over de afgelopen maand is het gewoon weer zo'n beetje de best presterende coin.
pi_184278462
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:19 schreef Roellie80 het volgende:
Waarom spreken we nooit over BNB? Het is een bazen echange en token. Ik heb veel te vaak met BNB weer een of andere shitcoin gekocht...

Maar eens wat BNB vastgehouden, en over de afgelopen maand is het gewoon weer zo'n beetje de best presterende coin.
BNB?
pi_184278486
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

BNB?
Je weet wel. Die chinese rommelcoin die zo direct Monero zal passeren in cmc
pi_184278516
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:19 schreef Roellie80 het volgende:
Waarom spreken we nooit over BNB? Het is een bazen echange en token. Ik heb veel te vaak met BNB weer een of andere shitcoin gekocht...

Maar eens wat BNB vastgehouden, en over de afgelopen maand is het gewoon weer zo'n beetje de best presterende coin.
BNB is baas.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184278554
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:12 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb nog een idee voor een coin, misschien bestaat het ook wel?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2997977/prijsvechter-wil-dat-passagier-fooi-geeft-aan-steward-ess

Als personeel nu allemaal een TipCoin address als QR op z'n mouw naait, dan kan je ze (als tevreden klant) een fooi geven met de TipCoin app.
Voordeel is dat het dan niet bij een werkgever terecht komt die een deel (of alles) inpikt.

Uiteraard rekenen we een kleine vergoeding van 1% van iedere fooi, voor onderhoud van het netwerk en omdat m'n Lambo veel brandstof slurpt.
Wat let je? Kost je maar 1 Wave ;)
pi_184278620
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:26 schreef VanKuikeren het volgende:

[..]

Wat let je? Kost je maar 1 Wave ;)
Wie schrijft de app? :P
pi_184278898
Smart contract bouwen is easy as pie. Maargoed, ligt eraan welk platform.

Heb zelf Solidity smart contracts gebouwd, maar dat lijkt me nu niet echt "the way to go."
  dinsdag 8 januari 2019 @ 14:46:27 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184279805
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 12:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Scheelt vermogens aan belasting ook. Echt topidee.
Wacht alleen nog even op de unzip instructies.
Not enough moonpar-block available for repair
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184280450
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Not enough moonpar-block available for repair
Betere payserver pakken, cheapass. :+
pi_184281458
51% attack op ETC. Zal wel flink gaan tanken zodra traden weer wordt geresumed waar het nu uitgeschakeld is.
pi_184281481
eth_classic twitterde op dinsdag 08-01-2019 om 08:39:05 As the situation develops we want to remind exchanges and pool operations to substantially increase block confirmation times (+400)We will keep you updated as more news (with @SlowMist_Team) come to light; also with discussion regarding potential solutions to improve on PoW. https://t.co/vkImPmBwu5 reageer retweet
pi_184281524
Shitshow etc. Eerste 51 van dit jaar?
pi_184281584
Mss wel een mooi moment om straks wat ETC op de dip te kopen.
Na 6 weken zijn mensen dit toch weer vergeten.
pi_184281764
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:31 schreef illusions het volgende:
51% attack op ETC. Zal wel flink gaan tanken zodra traden weer wordt geresumed waar het nu uitgeschakeld is.
Wat zijn ze aan het doen?
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_184281864
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:48 schreef vipergts het volgende:

[..]

Wat zijn ze aan het doen?
51% attack is als je meer dan 50% van de hash power hebt, dus in principe double spends enzo zijn dan mogelijk.
pi_184283076
Weten jullie iets van mailware op de tron wallet?
Dit staat op de Ledger website:
The download for Tronscan desktop for Windows is reported to contain malware.
Windows users are recommended not to use Tronscan desktop for the time being. Only use the Tronscan web app.


https://support.ledger.co(...)0006904193-TRON-TRX-
pi_184284613
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:08 schreef MaGNeT het volgende:
Volgens mij weet alleen FOK! nog maar van SNTR :P
Maar maakt niet uit, met een marketcap van $1.000.000 kunnen wij dat prima zelf verdubbelen :+
Hou eens op met shitcoins shillen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184284636
Tron _O-
  dinsdag 8 januari 2019 @ 19:45:36 #253
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184285031
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:16 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Waar is illusion, die bouwt je wel een SC.
Moeten ergens beginnen toch.
SC = shitcoin?
pi_184285693
Hoe hebben jullie op Hotbit een account aangemaakt? Ik krijg geen verification code binnen.
pi_184286523
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:08 schreef xaban06 het volgende:
Hoe hebben jullie op Hotbit een account aangemaakt? Ik krijg geen verification code binnen.
Ik heb het net even voor je geprobeerd. Ik krijg echt binnen 5 seconde al een mailtje binnen.
pi_184286748
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:37 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Ik heb het net even voor je geprobeerd. Ik krijg echt binnen 5 seconde al een mailtje binnen.
Hier werkte het ook meteen.

Ik zit eens in mijn Waves wallet te kijken en zie daar rcoin.ga staan. Totale waarde 1006.89 dollar. Echter kan ik deze niet verhandelen en deze is nergens te vinden. Waar is deze prijs op gebaseerd en kan ik niet ergens toch kwijt?
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:07:13 #257
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184287341
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:08 schreef xaban06 het volgende:
Hoe hebben jullie op Hotbit een account aangemaakt? Ik krijg geen verification code binnen.
Iedereen aan de SNTR _O-
pi_184287387
S N T R

Iedereen aan de

S N T R
pi_184287459
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:46 schreef tgev het volgende:

[..]

Hier werkte het ook meteen.

Ik zit eens in mijn Waves wallet te kijken en zie daar rcoin.ga staan. Totale waarde 1006.89 dollar. Echter kan ik deze niet verhandelen en deze is nergens te vinden. Waar is deze prijs op gebaseerd en kan ik niet ergens toch kwijt?
Dat komt door onzin data. Kijk maar geen volume.
https://coinmarketcap.com/currencies/rcoin/
pi_184287528
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:11 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat komt door onzin data. Kijk maar geen volume.
https://coinmarketcap.com/currencies/rcoin/
Danku!
pi_184288301
Als SNTR faalt duik ik een tijdje onder ;(

Zelfs een oud collega heeft ze al aangeschaft...
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 21:40:09 #262
42184 crew  DaMart
pi_184288404
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:36 schreef MaGNeT het volgende:
Als SNTR faalt duik ik een tijdje onder ;(

Zelfs een oud collega heeft ze al aangeschaft...
Mocht ik ooit nog wat Yovi verkopen, dan koop ik van de opbrengst ook SNTR :Y.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184288549
Oh god begint dr weer een nieuwe coin te hypen hier :')
Vakman pur sang
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:49:24 #264
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184288668
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:44 schreef Lospedrosa het volgende:
Oh god begint dr weer een nieuwe coin te hypen hier :')
Godencoin SNTR _O_
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:56:00 #265
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184288807
Tijd voor een eigen topic

Dit is namelijk de vechain-toppa
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:57:39 #266
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184288849
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:36 schreef MaGNeT het volgende:
Als SNTR faalt duik ik een tijdje onder ;(

Zelfs een oud collega heeft ze al aangeschaft...
Iedereen volgt je ook gewoon blind _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184288870
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:49 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Godencoin SNTR _O_
Hebben we al een halfgod als boegbeeld?
Wacht ik prik er eentje.



Roman God _O_
Vakman pur sang
  dinsdag 8 januari 2019 @ 22:00:36 #268
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184288921
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Iedereen volgt je ook gewoon blind _O-
Hoe kom je erbij dat het blind is?
  dinsdag 8 januari 2019 @ 22:01:59 #269
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184288964
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:58 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hebben we al een halfgod als boegbeeld?
Wacht ik prik er eentje.


[ afbeelding ]
Roman God _O_
Mijn SNTR held is Maxim Breus



_O_
pi_184289141
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 22:00 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Hoe kom je erbij dat het blind is?
Het is toch wel bekend dat jij de Stevie Wonder van de crypto bent? :P
  dinsdag 8 januari 2019 @ 22:12:08 #272
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184289226
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 22:08 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het is toch wel bekend dat jij de Stevie Wonder van de crypto bent? :P
En dat allemaal omdat ik een VeBlieber ben zeker :(
  dinsdag 8 januari 2019 @ 22:12:54 #273
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184289240
quote:
Hij heeft wel een dikke kop gekregen :'(

edit: Oh wacht die gast in de thumbnail is de interviewer zeker :P
pi_184289296
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 22:12 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Hij heeft wel een dikke kop gekregen :'(

edit: Oh wacht die gast in de thumbnail is de interviewer zeker :P
:P
pi_184289999
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:36 schreef MaGNeT het volgende:
Als SNTR faalt duik ik een tijdje onder ;(

Zelfs een oud collega heeft ze al aangeschaft...
Door je te volgen met Lisk en Waves heb ik leuke winsten gehaald, met beide meegedaan tijdens de ICO. Als SNTR faalt, sjah, hoort erbij :)

Nog steeds geen mail binnen van Hotbit...
pi_184290253
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 22:42 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Door je te volgen met Lisk en Waves heb ik leuke winsten gehaald, met beide meegedaan tijdens de ICO. Als SNTR faalt, sjah, hoort erbij :)

Nog steeds geen mail binnen van Hotbit...
Al in je spambox gekeken? :P

Desnoods met ander mailadres proberen? Via Gmail gaat het prima iig.

Verder zou ik kijken of je geen lucht in je radiatoren hebt. Ontluchtingssleuteltje bij de hand?
pi_184290374
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Iedereen volgt je ook gewoon blind _O-
Tijd voor een magnetcoin.
Of toch de good ol' FOK!coin :P
mag het weten
pi_184291033
https://dailyhodl.com/201(...)e-russian-economist/

WAVES??!?! :') :') :')

Jongens, is er weer een nieuwe MaGNeT-coin? Vol in het schip! UNIVEBRBABSAAAAA
pi_184291061
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:36 schreef MaGNeT het volgende:
Als SNTR faalt duik ik een tijdje onder ;(

Zelfs een oud collega heeft ze al aangeschaft...
Shill dat je d'r bent.

-edit- wat heb jij toch met Russische coins man. Haten op China, maar een stukje minder naar het oosten vertrouw je wel? _O-
pi_184291403
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:28 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Shill dat je d'r bent.

-edit- wat heb jij toch met Russische coins man. Haten op China, maar een stukje minder naar het oosten vertrouw je wel? _O-
Nu je het zo zegt, ze heten allemaal Max of Sasha.
pi_184291495
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:28 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Shill dat je d'r bent.

-edit- wat heb jij toch met Russische coins man. Haten op China, maar een stukje minder naar het oosten vertrouw je wel? _O-
Rusland is een integer land met eerlijke, hardwerkende mensen en een lichtend voorbeeld voor de rest van de wereld!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 8 januari 2019 @ 23:49:44 #282
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184291497
SNTR gaat helemaal ruk wat een shitcoin BOEHOEHOE
pi_184291618
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:27 schreef kthxbye het volgende:
https://dailyhodl.com/201(...)e-russian-economist/

WAVES??!?! :') :') :')

Jongens, is er weer een nieuwe MaGNeT-coin? Vol in het schip! UNIVEBRBABSAAAAA
Beetje vaag verhaal wel dat toch? Geen enkele simpele ziel gaat eerst lopen vertellen dat je een 10 Miljard grote order gaat plaatsen.

Al zou een beetje bitcoin voor diversificatie bij Rusland toch wel echt in het straatje passen. Misschien hebben die fuckers al gewoon lopen kopen.

купить чертовски падение
pi_184291630
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:27 schreef kthxbye het volgende:
https://dailyhodl.com/201(...)e-russian-economist/

WAVES??!?! :') :') :')

Jongens, is er weer een nieuwe MaGNeT-coin? Vol in het schip! UNIVEBRBABSAAAAA
quote:
In July, the state-sponsored Russian news outlet RT said President Vladimir Putin gave a speech highlighting the glorious future of Waves Platform and Vostok as the leading conglomerates in the global arena of blockchain developments.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_184291755
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:49 schreef leolinedance het volgende:
SNTR gaat helemaal ruk wat een shitcoin BOEHOEHOE
Als ik m'n WCT net voor de Vostok airdrop een beetje goed kan verkopen, stop ik er nog wat in SNTR.

SilentNotary jajahahaajahaaaaaa!!!!
pi_184291853
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 19:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

SC = shitcoin?
Smart contract. Misschien de reacties eens lezen, helpt wel eens. :+
pi_184291861
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:03 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als ik m'n WCT net voor de Vostok airdrop een beetje goed kan verkopen, stop ik er nog wat in SNTR.

SilentNotary jajahahaajahaaaaaa!!!!
Ik heb over een jaar of 2 (zal wel 3 worden) zelf een notariële blockchain achter de kiezen, kan ik op je support rekenen?
pi_184291884
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:11 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb over een jaar of 2 (zal wel 3 worden) zelf een notariële blockchain achter de kiezen, kan ik op je support rekenen?
pi_184292402
SNTR _O_

Hebben we al een eigen topic?
pi_184292741
Wel mooi dat de meesten hier nog steeds denken dat een lage coinprijs en hoge supply gelijkstaat aan een hogere kans op winst :')

"hoe meer coins hoe meer winst!!!" :') "ik heb er miljoenen!!" :')²
  woensdag 9 januari 2019 @ 05:53:11 #291
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_184292968
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 03:48 schreef kthxbye het volgende:
Wel mooi dat de meesten hier nog steeds denken dat een lage coinprijs en hoge supply gelijkstaat aan een hogere kans op winst :')

"hoe meer coins hoe meer winst!!!" :') "ik heb er miljoenen!!" :')²
Goed dat jij ervoor zorgt dat iedereen deze informatie nu helder heeft, en ook niet meer vergeet!

Ontzettend bedankt daarvoor.

:')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_184293165
We hebben weer een nieuwe FOK! coin _O_
  woensdag 9 januari 2019 @ 06:49:38 #293
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184293226
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 03:48 schreef kthxbye het volgende:
Wel mooi dat de meesten hier nog steeds denken dat een lage coinprijs en hoge supply gelijkstaat aan een hogere kans op winst :')

"hoe meer coins hoe meer winst!!!" :') "ik heb er miljoenen!!" :')²
Ja dat denken we ook allemaal!!1!
pi_184293493
Hij is ongesteld!
Vakman pur sang
pi_184293649
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 03:48 schreef kthxbye het volgende:
Wel mooi dat de meesten hier nog steeds denken dat een lage coinprijs en hoge supply gelijkstaat aan een hogere kans op winst :')

"hoe meer coins hoe meer winst!!!" :') "ik heb er miljoenen!!" :')²
Ja ik zie letterlijk niemand dit zeggen maar GOED VERHAAL HOOR JONGEN
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184293729
Wat heeft SNTR meer dan bijv. Agrello? Of gaan we SNTR weer lekken hypen ala FOK's?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_184293738
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 03:48 schreef kthxbye het volgende:
Wel mooi dat de meesten hier nog steeds denken dat een lage coinprijs en hoge supply gelijkstaat aan een hogere kans op winst :')

"hoe meer coins hoe meer winst!!!" :') "ik heb er miljoenen!!" :')²
Het crypto-equivalent van de penny stocks.
  woensdag 9 januari 2019 @ 07:57:17 #298
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184293796
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 07:49 schreef dimmak het volgende:
Wat heeft SNTR meer dan bijv. Agrello? Of gaan we SNTR weer lekken hypen ala FOK's?
Geen idee, jij?

Als jij Agrello wil hypen, ga je gang hoor :)
pi_184293828
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 07:49 schreef dimmak het volgende:
Wat heeft SNTR meer dan bijv. Agrello? Of gaan we SNTR weer lekken hypen ala FOK's?
Ik heb ooit meegedaan met de ICO van Agrello en heb ze al vele maanden geleden verkocht vanwege de chaotische indruk die het team maakte. Teamleden, waaronder eerder benoemde sleutelfiguren vlogen in en uit alsof de coin een duiventil was. Er werd gepronkt met de autoriteit van een Baltische hoogleraar die zelf ontkende dat hij deel van het team was. Communicatie was verder zo goed als afwezig en op vragen uit de community kwamen op een gegeven moment op zijn best nog ontwijkende antwoorden. Geen idee hoe het er nu mee gaat maar ik heb eieren voor mijn geld gekozen. Dat gezegd hebbende: ik heb nul miljoen SNTR.
pi_184293845
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 08:00 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Ik heb ooit meegedaan met de ICO van Agrello en heb ze al vele maanden geleden verkocht vanwege de chaotische indruk die het team maakte. Teamleden, waaronder eerder benoemde sleutelfiguren vlogen in en uit alsof de coin een duiventil was. Er werd gepronkt met de autoriteit van een Baltische hoogleraar die zelf ontkende dat hij deel van het team was. Communicatie was verder zo goed als afwezig en op vragen uit de community kwamen op een gegeven moment op zijn best nog ontwijkende antwoorden. Geen idee hoe het er nu mee gaat maar ik heb eieren voor mijn geld gekozen. Dat gezegd hebbende: ik heb nul miljoen SNTR.
Ik heb zelf ook geen Agrello of SNTR, maar op het eerste gezicht lijkt het allemaal weer één pot nat.

quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 07:57 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Geen idee, jij?

Als jij Agrello wil hypen, ga je gang hoor :)
Zie hierboven. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 9 januari 2019 @ 09:07:23 #301
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184294557
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 08:03 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik heb zelf ook geen Agrello of SNTR, maar op het eerste gezicht lijkt het allemaal weer één pot nat.

[..]

Zie hierboven. :)
Er zijn duizenden coins, ik geloof niet dat het echt realistisch is om te denken dat iedereen alle ins en outs van iedere coin kent. SNTR is gewoon een gokje, net als Agrillo of welke andere shitcoin dat ook zou zijn. Ik heb geen tabel met een vergelijk tussen SNTR en alle mogelijke concurrenten.

Persoonlijk heb ik wel een uurtje tijd gestopt in het checken van de standaard 'red-flag' punten van SNTR, en dat ziet er niet verkeerd uit. Op het mogelijk niet uitbetaald hebben van bounty hunters na dan.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')