Gewoon allebei.quote:Op maandag 28 januari 2019 17:08 schreef wollah het volgende:
Vanavond wat bestellen. Geen zin om te koken. Weet alleen nog niet wat
Zit te denken aan kappa met knoffo maar pizza is ook wel lekker.
Dilemma
nee johquote:
quote:
maar dit is goedkoop gek en geloof me, dit kan heel lekker worden, als het je lukt, kan zo een restaurant in, voor 2 a 3 euro pp ofzo, die chorizo worst aan 1 stuk kan ook al 3 euro stenquote:Ingrediënten 4 personen
500 gram zuurkool , 2 uien , 150 gram chorizo(stukje), 300 gram rundergehakt, 2 eetlepels tomatenpuree,2 theelepels paprikapoeder,peper,100 gram bacon,niet te dun gesneden,125 ml creme fraiche,125 ml zure room,bieslook,olie.
koken is net scheikunde, soms is het uitproberen, maar dit is zo lekkerquote:Voorbereiding
In zeef zuurkool laten uitlekken.
Uien pellen en snipperen.
Van chorizo vel verwijderen en in kleine stukjes snijden.
In pan een beetje olie verhitten,ui ca.5 minuten zachtjes bakken,chorizo toevoegen en ca.2 minuten meebakken.
Gehakt erbij doen en in 8 minuten rulbakken.
Tomatenpuree en 1 theelepel paprikapoeder erdoor roeren en nog 3 minuten zachtjes laten sudderen.
Op smaak brengen met wat peper.
Bacon in smalle reepjes snijden.
In kom doen : creme fraiche , zure room en 1 theelepel paprikapoeder.
Ovenschotel invetten.
Over bodem helft van zuurkool verdelen.
Gehaktmengsel erop scheppen.
Over gehakt de rest van de zuurkool verdelen.
Sausje erop scheppen en gladstrijken
Reepjes bacon erover strooien.
Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Op rooster in het midden van de oven ovenschotel in ca.25 minuten door en door heet laten worden.
Bieslook erboven fijnknippen.
Serveertip
Lekker met aardappelpuree.
heeft de paracetamol geholpen?quote:
Helaas nog steeds pijn.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 17:12 schreef realAIVD het volgende:
[..]
heeft de paracetamol geholpen?
Hier straks bulgur, shiitakes, courgette, wortel en gehakt, inclu sausje van gochujang, sojasaus, mirin en suiker
https://www.smulweb.nl/re(...)elen-kouseband-en-eiquote:Ingrediënten 4 personen
- 2 rode uien
- 5 teentjes knoflook
- 1 madame Jeanette peper
- 2-3 maggiblokjes
- 1/2 tomaat
- 2 stuks kipfilet
- verse geschilde aardappelen in stukjes gesneden
- 250-500 gram in stukjes gesneden kouseband (in diepvries verkrijgbaar bij o.a. C1000)
- 4 eieren (of meer)
- 2-3 volle eetlepels surinaamse kerrie (massala)
- halve eetlepel korianderpoeder (ketumbar)
- halve eetlepel komijnpoeder (djinten)
- zout en zwarte peper
- wat fijngesneden selderij
- olie
Ik mis een flesje rode wijnquote:Op donderdag 31 januari 2019 13:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik krijg vanavond (vrouwelijk) bezoek.
Menu voor vanavond:
Paddenstoelensoepje vooraf (van de slager)
Kogelbiefstuk met champignons/gesmolten knoflookboter en gebakken aardappeltjes (met naar keuze ui en pittige mayonaise) en verse sperzieboontjes
Bolletje ijs na.
Ik heb net de aardappels 10 minuten gekookt, dus dat is klaar, en dan kan ik ze vanavond snijden en bakken.
Niet te grote porties he. Neuken met een volle maag is niet prettig.quote:Op donderdag 31 januari 2019 13:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik krijg vanavond (vrouwelijk) bezoek.
Menu voor vanavond:
Paddenstoelensoepje vooraf (van de slager)
Kogelbiefstuk met champignons/gesmolten knoflookboter en gebakken aardappeltjes (met naar keuze ui en pittige mayonaise) en verse sperzieboontjes
Bolletje ijs na.
Ik heb net de aardappels 10 minuten gekookt, dus dat is klaar, en dan kan ik ze vanavond snijden en bakken.
oe dat ziet er lekker uit ik moet ook maar weer eens bruine bonen gaan etenquote:
Ziet er zalig uit! Maar...geen aardappels/rijst/brood/andere soorten koolhydraten? Dan heb je toch na een uurtje weer honger?quote:
Misschien een rare vraag, maar ik merk dat bij Turken en Marokkanen zalm vaak bovenaan het eetlijstje staat. Ik lust het niet (de enige vis die ik lust is kabeljauw en haring). Maar wat hebben zij daar toch mee?quote:
Zalmquote:Op donderdag 31 januari 2019 15:53 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Misschien een rare vraag, maar ik merk dat bij Turken en Marokkanen zalm vaak bovenaan het eetlijstje staat. Ik lust het niet (de enige vis die ik lust is kabeljauw en haring). Maar wat hebben zij daar toch mee?
Niet verkeerd bedoeld, maar ik ben gewoon nieuwsgierig.
Ik vind dat er zo'n raar smaakje aan zit.quote:Op donderdag 31 januari 2019 16:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zalm
Gek op zalm
Tijd dat ik dat weer eens een keer eet. Vooral in de zomer eet ik het regelmatig. Met marinade uit de oven of met kruiden op de huid gebakken of met boursin en champignons in bladerdeeg
Oh okquote:Op donderdag 31 januari 2019 16:47 schreef christmastsunami het volgende:
uit de sueprmarkt durf ik alleen een gerookt makreeltje te kopen
maar bij de visboer is dat onbetaalbaar
ik zou bets een grecht willen maken met hollandse garnalen, maar dat is onbetaalbaar bij de visboer
misschien als je het zel haalt bij de haven, dat het misschien nog opschiet
die moddervis, meerval vreet ik niet, pangasius ofzo, hoe goor is dat, je kan net zo goed je kop in de dichtbijzijnste sloot steken en modder eten, eeeeuw wat goor is dat
meerkat, nee dank u
jammer dat ze meerkat vis noemen, zo goor
Ik niet. Ik had al brood gegeten als ontbijt. Ik eet niet zoveel vezels. Niet zo gezond denk ik.quote:Op donderdag 31 januari 2019 15:52 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ziet er zalig uit! Maar...geen aardappels/rijst/brood/andere soorten koolhydraten? Dan heb je toch na een uurtje weer honger?
Ik eet net zo vaak andere soorten vis. Haring, makreel, en (verse) sardientjes eet ik net zo vaak.quote:Op donderdag 31 januari 2019 15:53 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Misschien een rare vraag, maar ik merk dat bij Turken en Marokkanen zalm vaak bovenaan het eetlijstje staat. Ik lust het niet (de enige vis die ik lust is kabeljauw en haring). Maar wat hebben zij daar toch mee?
Niet verkeerd bedoeld, maar ik ben gewoon nieuwsgierig.
In de winter moet je het juist veel eten. Je krijgt dan geen tot weinig zonlicht en dan heb je de vitamine d die erin zit wel nodig.quote:Op donderdag 31 januari 2019 16:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zalm
Gek op zalm
Tijd dat ik dat weer eens een keer eet. Vooral in de zomer eet ik het regelmatig. Met marinade uit de oven of met kruiden op de huid gebakken of met boursin en champignons in bladerdeeg
Ben ook geen fan van Zalm. Ik vind witte vis wel lekker.quote:Op donderdag 31 januari 2019 16:04 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik vind dat er zo'n raar smaakje aan zit.
quote:Op donderdag 31 januari 2019 18:53 schreef maily het volgende:
Nasi met kipdijfilet en spekreepjes, prei, ui, knoflook, en een mix van oosterse kruiden/ketjap/trassie.
Erbij boontjes, augurk, kroepoek, katjang pedis, seroendeng en een spiegelei on top.
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:27 schreef mascara-klodder het volgende:
Pfffft. Had een boerenbeschuit met dikke laag rabarber-aardbeienjam gemaakt. Midden op de salontafel gezet en terug naar de keuken om thee te zetten.
Kom ik weer in de huiskamer: bord leeg en hond zit me heel onschuldig aan te kijken met een klodder jam op haar neus
Enfin: inmiddels een nieuw beschuitje gesmeerd en een kop thee dus
Heb al zwaar tekort dus mooie reden om weer zalm te etenquote:Op donderdag 31 januari 2019 20:19 schreef Atak het volgende:
[..]
In de winter moet je het juist veel eten. Je krijgt dan geen tot weinig zonlicht en dan heb je de vitamine d die erin zit wel nodig.
Goed dat je denkt aan je omega 3 vetzuren.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:16 schreef Atak het volgende:
[..]
Ik eet net zo vaak andere soorten vis. Haring, makreel, en (verse) sardientjes eet ik net zo vaak.
Nu:quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nu warme choco en kitkat peanut butter.
quote:Op vrijdag 1 februari 2019 09:58 schreef klappernootopreis het volgende:
Buffalo wings kentucky style met zelfgemaakte coleslaw.
Ik bedenk me zojuist dat de Creusette gietijzeren grillplaat die ik meer dan een half jaar geleden heb aangeschaft na 2 keer gebruik stilletjes achterin de kast is beland........biefstuk dus, verder nog tips of ideeën?quote:Op vrijdag 1 februari 2019 10:07 schreef itchycoo het volgende:
Ik denk dat ik voor vanavond weer een biefstuk haal voor op mijn nieuwe gietijzeren grillpan. Maandag voor het eerst gebruikt en dat was zo'n wereld van verschil met voorheen. Sindsdien heb ik constant zin in nog een biefstuk
Ik heb er vanavond uiteindelijk een hamburger op gegooid, ook aan te raden. Verder heb ik er dus nog niet zoveel mee gedaan, maar zie veel voorbijkomen met aubergine erop, kipfilets en varkenshaas.quote:Op vrijdag 1 februari 2019 19:39 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik bedenk me zojuist dat de Creusette gietijzeren grillplaat die ik meer dan een half jaar geleden heb aangeschaft na 2 keer gebruik stilletjes achterin de kast is beland........biefstuk dus, verder nog tips of ideeën?
On topic:
Zojuist sperziebonen, kool, tauge, paprika, sambal en satesaus op,
Nu nog een mora diepvries-cheeseburger met een extra plakje cheddar, maar dat zeg ik niet hardop :-P
Ja, aubergine erop is inderdaad geweldig...en dan een stukje dadel erin en oprollen!quote:Op vrijdag 1 februari 2019 19:56 schreef itchycoo het volgende:
[..]
Ik heb er vanavond uiteindelijk een hamburger op gegooid, ook aan te raden. Verder heb ik er dus nog niet zoveel mee gedaan, maar zie veel voorbijkomen met aubergine erop, kipfilets en varkenshaas.
Nicequote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
Gevuld met gehakt, knoflook, uitjes, courgette, en dergelijke. (Zelfgemaakt)
[ afbeelding ]
dat ziet er lekker uitquote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
Gevuld met gehakt, knoflook, uitjes, courgette, en dergelijke. (Zelfgemaakt)
[ afbeelding ]
Dumplingsquote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
Gevuld met gehakt, knoflook, uitjes, courgette, en dergelijke. (Zelfgemaakt)
[ afbeelding ]
Ik verwacht wel foto’s van het eindresultaat, hè vriend.quote:Op zondag 3 februari 2019 10:49 schreef Sigaartje het volgende:
Zelfgemaakte pizza. Ben gisteravond aan het kneden en het lucht eruitrollen geweest. Deeg heeft vannacht gerezen in de koelkast. Vanmiddag afmaken.
Klinkt goed!quote:Op zondag 3 februari 2019 13:04 schreef Karzai het volgende:
vanmiddag tomatensoep en ciabatta met blue stilton en camembert
Niet elke biefstuk is côte de boeuf.quote:
Ohhh, dat lijkt me lekker zeg.quote:Op zondag 3 februari 2019 20:20 schreef JdeMol het volgende:
Gehaktbrood met bbq-saus, beiden zelfgemaakt
[ afbeelding ]
Ziet er jummy uit! Vond je het ook lekker?quote:Op zondag 3 februari 2019 20:33 schreef christmastsunami het volgende:
[ afbeelding ]
zuurkool met chorizo gehakt en zure room en cremefraiche en wat kruiden
http://www.culime.nl/heer(...)-zuurkool-en-gehakt/
ik steek mijn hand in het vuur voor dit receptquote:Op zondag 3 februari 2019 20:33 schreef maily het volgende:
[..]
Ziet er jummy uit! Vond je het ook lekker?
Is het ookquote:Op zondag 3 februari 2019 20:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ohhh, dat lijkt me lekker zeg.
Die is goed he!quote:Op zondag 3 februari 2019 18:22 schreef borisz het volgende:
Makkelijke maaltijd met
[ afbeelding ]
en een Schnitzel
wat is bami/nasi vlees?, ik haal meestal varkenslapjes en die snijd ik in stukjes en leg ik een dagje in de ketjap met knoflookquote:Op dinsdag 5 februari 2019 14:16 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Vanavond bami met gemarineerde varkenssate. Ben ik de enige die nasi/bami vlees er zo vies uit vind zien.
Dat is een heerlijke combiquote:Op dinsdag 5 februari 2019 16:43 schreef Mariocash het volgende:
Een (goedkope) slobber whisky en daarnaast een glas gemberbier.
[ afbeelding ]
Mijn 2 favo'squote:Op dinsdag 5 februari 2019 14:22 schreef klappernootopreis het volgende:
vanavond: allerlei soorten wontons.
met noodles er bij..
[ afbeelding ]
Heerlijk! Dit merk gemberbier bevat ook nog (deels) echte verse gember i.p.v. een gemberextract, waardoor hij licht prikkelt in de keel. Het haalt het niet bij zelfgemaakt gemberbier, maar het is zeker niet slecht.quote:
Ik ook maar zag het in de schappen liggen bij de ah het ziet er uit als hele vette blokjes vlees.. Al kan het ook half gemalen zijn.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 14:31 schreef Karzai het volgende:
[..]
wat is bami/nasi vlees?, ik haal meestal varkenslapjes en die snijd ik in stukjes en leg ik een dagje in de ketjap met knoflook
van welke planeet komt dat recept?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:13 schreef realAIVD het volgende:
Aubergineplakken uurtje gemarineerd in arachideolie, azijn, sojasaus, rijstsiroop en gerookt paprikapoeder, daarna op de grillplaat en vervolgens alle 12 de plakken opgerold met een reepje medjouldadel er in.
Dat zojuist gegeten met een koud stukje warmgerookte zalm met sojasaus en wasabi.
Superlekker, maar ik heb voor deze week wel weer voldoende zout binnen zo
😂😂😂quote:Op dinsdag 5 februari 2019 20:42 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
van welke planeet komt dat recept?
Deel 2 werd 2 pasteitjes met kalfsragout want meer trek in dan noodlesquote:Op dinsdag 5 februari 2019 10:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond eten deel 1: Tomatencrèmesoep met ballen en mozzarella.
Deel 2: Fire noodles.
Prima voer op zn tijd.quote:Op woensdag 6 februari 2019 12:20 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Een topper uit de Nederlandse keuken!
Ik zou naar de poelier gaan en kippendijfilets vragen te laten snijden.quote:Op woensdag 6 februari 2019 18:27 schreef Sigaartje het volgende:
Ik vraag altijd de slager om de kipfilets in stukjes te snijden. Ik doe er een kwartier over, hij een minuut.
Die is hier niet. Maar inderdaad, dat is ook een goeie. Kippendijfilets hebben iets meer vet en er zit meer smaak aan.quote:Op woensdag 6 februari 2019 18:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik zou naar de poelier gaan en kippendijfilets vragen te laten snijden.
Enigszins off-topic: welke site gebruiken jullie om je plaatjes te uploaden. Ik begreep dat een aantal sites niet meer werken wat betreft plaatje uploaden?quote:Op donderdag 7 februari 2019 10:44 schreef Mariocash het volgende:
Ontbijt. Toast en avocado. 🥑
[ afbeelding ]
Dat kan je in de URL zien van de foto'squote:Op donderdag 7 februari 2019 21:24 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Enigszins off-topic: welke site gebruiken jullie om je plaatjes te uploaden. Ik begreep dat een aantal sites niet meer werken wat betreft plaatje uploaden?
Ik zoek iig een andere site, want de site die ik nu gebruik, draait mijn afbeelding steeds terwijl ik ze wel gewoon recht upload.
Ik heb idd een iPhone.quote:Op donderdag 7 februari 2019 21:38 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Dat kan je in de URL zien van de foto's
Het draaien van die foto's is volgens mij een iPhone dingetje..heb er al zoveel mensen over zien klagen op fok
Vleesfonduequote:Op vrijdag 8 februari 2019 12:42 schreef FutureFairytale het volgende:
2 vlambapao's
Vanavond uit eten en keuze uit Angus biefstuk, vleesfondue of kaasfondue. Ik wil een van de 2 fondues. Kiezen..
Ik heb gedeeld! Dus zowel vlees- als kaasfondue. Met veel frietjes, sla, broodmandje, gegrilde en gekookte groenten en zilveruitjes.quote:
Doubanjiang gegoogled. Lijkt me heerlijk!quote:Op vrijdag 8 februari 2019 21:00 schreef realAIVD het volgende:
Pittige bouillon gemaakt van een blokje, wat doubanjiang, een drupje sojasaus en geraspte gember,
daarin aardappelblokjes gekookt, en tegen het einde ook nog even wortelreepjes, paksoi, en lente-ui er bij gedaan.
Lekker lichte maaltijd, wel waren de paar theelepeltjes doubanjiang bekbrandend heet ...maar superlekker!
afgesloten met een bakje aardbeien, bramen en blauwe bessen.
quote:
Goedgekeurd?quote:Op zaterdag 9 februari 2019 20:47 schreef maily het volgende:
Paddenstoelensoep uit de Allerhande
[ afbeelding ]
Ziet er heerlijk uit!quote:Op zaterdag 9 februari 2019 20:47 schreef maily het volgende:
Paddenstoelensoep uit de Allerhande
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 10 februari 2019 17:42 schreef Ole het volgende:
Heb zin in kaasfondue.. Moet ik nog wel halen met dit schijtweer
Huh? In de 20 jaar dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweektquote:Op zondag 10 februari 2019 17:46 schreef maily het volgende:
[..]
Ik moest er ook doorheen, wil morgen erwtensoep maken maar de spliterwten moeten een nacht weken .....
Je kan het! En smakelijk
quote:Op zondag 10 februari 2019 17:42 schreef Ole het volgende:
Heb zin in kaasfondue.. Moet ik nog wel halen met dit schijtweer
quote:Op zondag 10 februari 2019 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Huh? In de 20 kaart dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweekt
Mijn oma en moeder heb ik dat ook nog nooit zien doen.quote:
ik ook nietquote:Op zondag 10 februari 2019 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Huh? In de 20 kaart dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweekt
Die spliterwten kook je gemakkelijk naar snertquote:
@Pietverdrietquote:Op zondag 10 februari 2019 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Huh? In de 20 jaar dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweekt
quote:Op zondag 10 februari 2019 17:46 schreef maily het volgende:
[..]
Ik moest er ook doorheen, wil morgen erwtensoep maken maar de spliterwten moeten een nacht weken .....
Je kan het! En smakelijk
maak me gek!quote:
Dank. In het recept stond weken. Kijk ik net op de verpakking, is het niet nodig .... pffffquote:Op zondag 10 februari 2019 20:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik week peulvruchten nooit voor. Ik kook ze gewoon gaar
Doe recept eens posten. Ben wel benieuwdquote:Op zondag 10 februari 2019 23:17 schreef maily het volgende:
[..]
Dank. In het recept stond weken. Kijk ik net op de verpakking, is het niet nodig .... pffff
quote:Op maandag 11 februari 2019 15:34 schreef Atak het volgende:
Ik had gisteren geprobeerd om meatloaf te maken. Totaal gefaald. Gelukkig had ik een kleine batch gemaakt want het kon gelijk de prullenbak in.
Volgens het recept maar ik denk dat ik te weinig broodkruimels heb gebruikt.quote:Op maandag 11 februari 2019 15:56 schreef JdeMol het volgende:
[..]
Hoe had je het precies gemaakt dan?
Had je de broodkruimels niet uiterst zorgvuldig geteld..?quote:Op maandag 11 februari 2019 20:39 schreef Atak het volgende:
[..]
Volgens het recept maar ik denk dat ik te weinig broodkruimels heb gebruikt.
Niet iedereen heeft hele kleine vingers zoals bij jou.quote:Op maandag 11 februari 2019 20:44 schreef JdeMol het volgende:
[..]
Had je de broodkruimels niet uiterst zorgvuldig geteld..?
Ik heb dezequote:Op maandag 11 februari 2019 21:32 schreef Atak het volgende:
[..]
Niet iedereen heeft hele kleine vingers zoals bij jou.
eet smakelijkquote:Op dinsdag 12 februari 2019 04:16 schreef SoS87 het volgende:
Adana schotel. Bier. Dat krijg je op dit tijdstip gewoon thuisbezorgd. 😋
Klinkt goed!quote:Op woensdag 13 februari 2019 08:15 schreef christmastsunami het volgende:
zelf gebakken brood, gesneden, met zonnebloempitten en pompoenpitten
en een van mijn guiltypleasures
salami en mosterd, lekker naar knoflook stinken
er is hier een tosti tent geopened, ik dacht lekker een tosti kost geen flut, ik dacht 2 a 3 euro, nopequote:
Oops, klinkt een beetje als Five guys, ook zoiets, een fastfoodhamburger voor 10 euro.quote:Op woensdag 13 februari 2019 14:28 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
er is hier een tosti tent geopened, ik dacht lekker een tosti kost geen flut, ik dacht 2 a 3 euro, nope
6 a 7 euro, gedoemd om te falen
een halve pizza voor dat bedrag gaat gewoon niet lukken
jammer zo jammer, iennelijk is er geen business model voor de tosti-hosti-flostie-niks-kostie
je hebt er ook eentje voor maar 550quote:Op woensdag 13 februari 2019 14:33 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Oops, klinkt een beetje als Five guys, ook zoiets, een fastfoodhamburger voor 10 euro.
Voor 6 of 7 euro kun je ook een paar flinke bakken chinees halen.
Ben trouwens aan een nieuw broodrooster toe, ik denk, laten we er gelijk maar een tosti-ding van maken. Moet nog uitzoeken.
Zag laatst een briljante contactgrill langskomen in advertenties. Van, niet lachen, Unox, mooi ding man. Ik kijken naar de prijs. Hou je vast! 1200 euri.
Ga je gang en geef het goede voorbeeld.quote:Op woensdag 13 februari 2019 15:36 schreef JdeMol het volgende:
Ik pleit voor meer foto's in dit topic, beste mensen
Heb ik al gedaan ... zie vorige 'bladzijde'quote:Op woensdag 13 februari 2019 16:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga je gang en geef het goede voorbeeld.
Nou wil ik ook smurfenchocola ....quote:Op woensdag 13 februari 2019 16:15 schreef JdeMol het volgende:
Koffie, cake van de vorige bladzijde en overheerlijke smurfenchocolaatjes.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kan het me voorstellen ze zijn echt zalig.quote:Op woensdag 13 februari 2019 16:17 schreef maily het volgende:
[..]
Nou wil ik ook smurfenchocola ....
Ja ho maar weer .....quote:Op woensdag 13 februari 2019 16:20 schreef JdeMol het volgende:
[..]
Kan het me voorstellen ze zijn echt zalig.
Zit een koekjes- praline vulling in
Nice!quote:Op woensdag 13 februari 2019 16:15 schreef JdeMol het volgende:
Koffie, cake van de vorige bladzijde en overheerlijke smurfenchocolaatjes.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kloptquote:Op woensdag 13 februari 2019 16:34 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Nice!
Er zijn al 3 smurfen gesneuveld zie ik.
Happy tosti?quote:Op woensdag 13 februari 2019 14:28 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
er is hier een tosti tent geopened, ik dacht lekker een tosti kost geen flut, ik dacht 2 a 3 euro, nope
6 a 7 euro, gedoemd om te falen
een halve pizza voor dat bedrag gaat gewoon niet lukken
jammer zo jammer, iennelijk is er geen business model voor de tosti-hosti-flostie-niks-kostie
Lamskotelet met couscous zie ik niet als heel makkelijkquote:Op woensdag 13 februari 2019 16:55 schreef Atak het volgende:
Lekker makkelijk vandaag.
[ afbeelding ]
Is niet couscous.quote:Op woensdag 13 februari 2019 17:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lamskotelet met couscous zie ik niet als heel makkelijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |