Ziet er zalig uit! Maar...geen aardappels/rijst/brood/andere soorten koolhydraten? Dan heb je toch na een uurtje weer honger?quote:
Misschien een rare vraag, maar ik merk dat bij Turken en Marokkanen zalm vaak bovenaan het eetlijstje staat. Ik lust het niet (de enige vis die ik lust is kabeljauw en haring). Maar wat hebben zij daar toch mee?quote:
Zalmquote:Op donderdag 31 januari 2019 15:53 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Misschien een rare vraag, maar ik merk dat bij Turken en Marokkanen zalm vaak bovenaan het eetlijstje staat. Ik lust het niet (de enige vis die ik lust is kabeljauw en haring). Maar wat hebben zij daar toch mee?
Niet verkeerd bedoeld, maar ik ben gewoon nieuwsgierig.
Ik vind dat er zo'n raar smaakje aan zit.quote:Op donderdag 31 januari 2019 16:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zalm
Gek op zalm
Tijd dat ik dat weer eens een keer eet. Vooral in de zomer eet ik het regelmatig. Met marinade uit de oven of met kruiden op de huid gebakken of met boursin en champignons in bladerdeeg
Oh okquote:Op donderdag 31 januari 2019 16:47 schreef christmastsunami het volgende:
uit de sueprmarkt durf ik alleen een gerookt makreeltje te kopen
maar bij de visboer is dat onbetaalbaar
ik zou bets een grecht willen maken met hollandse garnalen, maar dat is onbetaalbaar bij de visboer
misschien als je het zel haalt bij de haven, dat het misschien nog opschiet
die moddervis, meerval vreet ik niet, pangasius ofzo, hoe goor is dat, je kan net zo goed je kop in de dichtbijzijnste sloot steken en modder eten, eeeeuw wat goor is dat
meerkat, nee dank u
jammer dat ze meerkat vis noemen, zo goor
Ik niet. Ik had al brood gegeten als ontbijt. Ik eet niet zoveel vezels. Niet zo gezond denk ik.quote:Op donderdag 31 januari 2019 15:52 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ziet er zalig uit! Maar...geen aardappels/rijst/brood/andere soorten koolhydraten? Dan heb je toch na een uurtje weer honger?
Ik eet net zo vaak andere soorten vis. Haring, makreel, en (verse) sardientjes eet ik net zo vaak.quote:Op donderdag 31 januari 2019 15:53 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Misschien een rare vraag, maar ik merk dat bij Turken en Marokkanen zalm vaak bovenaan het eetlijstje staat. Ik lust het niet (de enige vis die ik lust is kabeljauw en haring). Maar wat hebben zij daar toch mee?
Niet verkeerd bedoeld, maar ik ben gewoon nieuwsgierig.
In de winter moet je het juist veel eten. Je krijgt dan geen tot weinig zonlicht en dan heb je de vitamine d die erin zit wel nodig.quote:Op donderdag 31 januari 2019 16:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zalm
Gek op zalm
Tijd dat ik dat weer eens een keer eet. Vooral in de zomer eet ik het regelmatig. Met marinade uit de oven of met kruiden op de huid gebakken of met boursin en champignons in bladerdeeg
Ben ook geen fan van Zalm. Ik vind witte vis wel lekker.quote:Op donderdag 31 januari 2019 16:04 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik vind dat er zo'n raar smaakje aan zit.
quote:Op donderdag 31 januari 2019 18:53 schreef maily het volgende:
Nasi met kipdijfilet en spekreepjes, prei, ui, knoflook, en een mix van oosterse kruiden/ketjap/trassie.
Erbij boontjes, augurk, kroepoek, katjang pedis, seroendeng en een spiegelei on top.
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:27 schreef mascara-klodder het volgende:
Pfffft. Had een boerenbeschuit met dikke laag rabarber-aardbeienjam gemaakt. Midden op de salontafel gezet en terug naar de keuken om thee te zetten.
Kom ik weer in de huiskamer: bord leeg en hond zit me heel onschuldig aan te kijken met een klodder jam op haar neus
Enfin: inmiddels een nieuw beschuitje gesmeerd en een kop thee dus
Heb al zwaar tekort dus mooie reden om weer zalm te etenquote:Op donderdag 31 januari 2019 20:19 schreef Atak het volgende:
[..]
In de winter moet je het juist veel eten. Je krijgt dan geen tot weinig zonlicht en dan heb je de vitamine d die erin zit wel nodig.
Goed dat je denkt aan je omega 3 vetzuren.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:16 schreef Atak het volgende:
[..]
Ik eet net zo vaak andere soorten vis. Haring, makreel, en (verse) sardientjes eet ik net zo vaak.
Nu:quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nu warme choco en kitkat peanut butter.
quote:Op vrijdag 1 februari 2019 09:58 schreef klappernootopreis het volgende:
Buffalo wings kentucky style met zelfgemaakte coleslaw.
Ik bedenk me zojuist dat de Creusette gietijzeren grillplaat die ik meer dan een half jaar geleden heb aangeschaft na 2 keer gebruik stilletjes achterin de kast is beland........biefstuk dus, verder nog tips of ideeën?quote:Op vrijdag 1 februari 2019 10:07 schreef itchycoo het volgende:
Ik denk dat ik voor vanavond weer een biefstuk haal voor op mijn nieuwe gietijzeren grillpan. Maandag voor het eerst gebruikt en dat was zo'n wereld van verschil met voorheen. Sindsdien heb ik constant zin in nog een biefstuk
Ik heb er vanavond uiteindelijk een hamburger op gegooid, ook aan te raden. Verder heb ik er dus nog niet zoveel mee gedaan, maar zie veel voorbijkomen met aubergine erop, kipfilets en varkenshaas.quote:Op vrijdag 1 februari 2019 19:39 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik bedenk me zojuist dat de Creusette gietijzeren grillplaat die ik meer dan een half jaar geleden heb aangeschaft na 2 keer gebruik stilletjes achterin de kast is beland........biefstuk dus, verder nog tips of ideeën?
On topic:
Zojuist sperziebonen, kool, tauge, paprika, sambal en satesaus op,
Nu nog een mora diepvries-cheeseburger met een extra plakje cheddar, maar dat zeg ik niet hardop :-P
Ja, aubergine erop is inderdaad geweldig...en dan een stukje dadel erin en oprollen!quote:Op vrijdag 1 februari 2019 19:56 schreef itchycoo het volgende:
[..]
Ik heb er vanavond uiteindelijk een hamburger op gegooid, ook aan te raden. Verder heb ik er dus nog niet zoveel mee gedaan, maar zie veel voorbijkomen met aubergine erop, kipfilets en varkenshaas.
Nicequote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
Gevuld met gehakt, knoflook, uitjes, courgette, en dergelijke. (Zelfgemaakt)
[ afbeelding ]
dat ziet er lekker uitquote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
Gevuld met gehakt, knoflook, uitjes, courgette, en dergelijke. (Zelfgemaakt)
[ afbeelding ]
Dumplingsquote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
Gevuld met gehakt, knoflook, uitjes, courgette, en dergelijke. (Zelfgemaakt)
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |